Hitta lediga jobb i Lund

Sjuksköterska sökes till vårdcentral i Lund

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 29
Om Almia - Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra.

Sjuksköterska sökes till vårdcentral i Lund
Almia söker sjuksköterska till uppdrag på vårdcentral i Lund. Uppdraget startar 2023-06-15 och slutar 2023-08-22. Vi på Almia Vårdbemanning söker en sjuksköterska att samarbeta med. Du kan arbeta både som uppdragsanställd på lön eller som fakturerande konsult i eget bolag. Vi på Almia har kunder över hela Sverige och söker nu dig med giltig legitimation och med minst två års erfarenhet inom arbetet. Vi har uppdrag över hela landet.Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet

Ansök nu

Flerspråkig Kundserviceagent Norska/Finska/Danska

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 29
Hos oss har du, som brinner för service och som har språkkunskap inom norska, danska eller finska nu möjlighet att fortsätta din karriär som kundserviceagent. Med 30 år i ryggen är vi ett tryggt, stabilt och roligt företag att utvecklas tillsammans med. Nu letar vi efter dig som vill vara med oss på fortsatta resan.

Vi skapar och förvaltar värdefulla relationer mellan företag och människor där vår personal och arbetsmiljö är en stark bidragande faktor till vår framgång, vilket vi är väldigt stolta över.
Arbetet sker ifrån våra stora fina lokaler i Lund (med anslutande kostnadsfri parkering) och på distans/hemifrån. Vi arbetar tillsammans med många välkända varumärken.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i team där ni tillsammans är ansiktet utåt för våra kunders varumärken, genom att vara första kontakt mot kunderna via samtal, mailhantering och chat. Teamkänsla, arbetsglädje och god service är det som genomsyrar en arbetsdag hos oss. Detta uppnår vi tillsammans genom våra drivna medarbetare, en stark värdegrund och öppen dialog.

Arbetstiden är till största del förlagd på kontorstid där kvällar/helger kan förekomma.

Vårt lönesystem gör det möjligt för den drivna att påverka sin lön genom ett provisionssystem, samtidigt som det självklart finns en stor trygghet med månatlig garantilön.

Online är anslutna till kollektivavtal med Unionen.

Vem söker vi?

Vi söker dig som;

kan flytande norska, finska eller danska i både tal och skrift

kan flytande svenska i tal och skrift

har gymnasieutbildning, eller annan likvärdig erfarenhet

har arbetslivserfarenhet med goda referenser.

Vidare ser vi att du tycker om människor, är bra på att samarbeta och hjälper till att driva vår inkluderande arbetsplats framåt. Vi jobbar som bäst när vi gör det tillsammans där alla idéer är värdefulla samtidigt som du är mottaglig för feedback och ser på utmaningar utifrån ett lösningsperspektiv. Du förstår vikten av god kommunikation oavsett kunder eller kollegor.

Att du har erfarenhet av liknande arbete är ett starkt plus, men framförallt lägger vi stor vikt vid vem du är som person och din förmåga att utvecklas med oss. Vi söker dig som kan hantera och briljera i våra kundärenden både på svenska och något av ovan nämnda språk.

Intervjuer sker löpande med omgående start.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Universitetsadjunkt i datavetenskap med inriktning mot programmering

Universitets- och högskoleadjunkt
Läs mer Maj 29
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns cirka 45 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.
Ämne
Datavetenskap.

Särskild ämnesbeskrivning
Ämnesområdet omfattar datavetenskap med särskild inriktning mot programmering för studenter på inledande kurser. 

Arbetsuppgifter
Institutionen för datavetenskap vid LTH bedriver utbildning inom civilingenjörsutbildningar, högskoleingenjörsutbildningar och fristående. Arbetsuppgifterna innefattar i huvudsak undervisning i fristående kurser på grundnivå, samt deltagande i utveckling av institutionens utbud inom livslångt lärande, där det ingår både att undervisa som lärare och att utveckla kurser i samarbete med andra lärare. I arbetet ingår samarbete med andra lärare, främst inom undervisning men även med forskande personal.

Behörighet
För behörighet som universitetsadjunkt krävs: 

- Avlagd examen på avancerad nivå eller på annat sätt inhämtat motsvarande kunskaper samt har annan kompetens som är av betydelse med hänsyn till anställningens ämnesinriktning och de arbetsuppgifter som ingår i anställningen.
- Visad pedagogisk skicklighet.
- Fem veckor högskolepedagogisk utbildning eller på annat sätt inhämtade motsvarande kunskaper, om det inte föreligger särskilda skäl. 

Övriga krav:

- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift. 

Bedömningsgrunder
Vid anställning som universitetsadjunkt ska följande utgöra grund för bedömning:

- Goda ämneskunskaper av relevans för anställningens innehåll och de arbetsuppgifter som ingår.
- God pedagogisk förmåga, vilket innebär god förmåga att bedriva och utveckla undervisning och annan pedagogisk verksamhet på olika nivåer och med varierande undervisningsmetoder. 
- Mycket god yrkeserfarenhet eller annan erfarenhet av relevans för anställningen.

Övriga meriter:

- Erfarenhet från digitala lärplattformar för undervisning och examination, till exempel för distansundervisning.
- Erfarenhet av att undervisa i Python-programmering.
- Yrkeserfarenhet från industriell mjukvaruutveckling.
- Goda kunskaper inom pedagogik för studenter på grundnivå, särskilt med fokus på nybörjarstudenter, samt undervisning av studenter med varierande förkunskaper.
- Erfarenhet från undervisning på universitetsnivå.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, driv och självständighet. Vidare har du god förmåga att arbeta strukturerat, en god kommunikativ förmåga och god förmåga att skapa kontakter och underhålla relationer. Hänsyn kommer också att tas till hur den sökande genom sin erfarenhet och kompetens bedöms komplettera och stärka institutionen samt bidra till dess utveckling. 

Instruktioner för ansökan
Ansökan ska skrivas på engelska. Redovisa dina meriter enligt LTHs akademiska meritportfölj, se länk nedan. Ladda upp som PDF-filer i rekryteringssystemet. Läs mer här: http://www.lth.se/jobb/sokalararanstallning/

Lunds Tekniska Högskola, LTH, är en teknisk fakultet inom Lunds universitet med forskning av hög internationell klass och stora satsningar på pedagogisk mångfald.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Arrestantvakter till Lund

Arrestantvakt/Arrestvakt
Läs mer Maj 29
Är du redo för en större uppgift? Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med ca 35 500 medarbetare och är organiserad i sju polisregioner, ett antal nationella avdelningar samt ett kansli.

Polismyndigheten region syd har cirka 4 700 medarbetare. Regionen består av fem polisområden, tre regionala enheter samt ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen.

Polisområde Södra Skåne består av de fem lokalpolisområdena: Lund, Kävlinge, Eslöv, Ystad och Trelleborg. I Lund och Ystad finns utredningsjourer samt arrestavdelningar. Polisområdet svarar, inom sitt geografiska område för utredning i enlighet med den nationella brottskatalogen, arrestverksamheten, receptionsverksamhet, passverksamhet, beslagshantering, ingripande- och områdespolisverksamhet, underrättelseverksamhet, brottsamordning samt spaningsverksamhet.

Vi söker nu dig som vill arbeta i arrestverksamheten i Lund!

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak mottagning och bevakning av arrestavdelningarnas intagna personer. Detta innebär bland annat att utföra s.k. DNA-topsning, daktning (fingeravtryck), urinprovstagning, avvisitering, registerslagning, dokumentering, fotografering samt anmälningsupptagning. Du kommer även utföra transporter till häktningsförhandlingar samt bevakningsuppdrag på t ex sjukhus. Arbetstempot är högt men kan variera beroende av hur många som är intagna i arresten. Arbetet är fysiskt krävande och kräver att du är vid god hälsa. Du behöver även en god syn för att kunna utföra arbetsuppgifterna. Det är tillåtet att bära glasögon men arbetet förutsätter att du kan fullgöra arbetsuppgiften utan glasögon.

Förutom ovanstående arbetsuppgifter kan du även vid behov utföra andra arbetsuppgifter. Även arbete på annan ort inom Polisområde Södra Skåne kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
• Innehar B-körkort (manuell växellåda)
• Gymnasieexamen eller motsvarande
• Ett års dokumenterad arbetslivserfarenhet
• Mycket goda kunskaper i svenska såväl tal som skrift
• Behärskar engelska i tal och förståelse
• Vara vid god fysisk hälsa
• God syn (tillåtet att bära glasögon men måste kunna fullgöra arbetet utan glasögon vid behov)
MERITERANDE
• Yrkeserfarenhet av att arbeta med/bemöta människor i utsatta och/eller problematiska situationer, exempelvis från sjukvård, psykiatri, polisen eller kriminalvården alternativt yrkeserfarenhet från försvarsmakten
• Erfarenhet av administrativa digitala arbetsuppgifter
• Tidigare arbete av skifttjänstgöring
• Erfarenheter av polisiär volontärarbete

PERSONLIGA EGENSKAPER
Du har ett intresse av att arbeta med människor och har en förmåga att sätta dig in i andra människors perspektiv och situation utan att ta över personens känslor. Som person är du trygg i dig själv och uppträder med mognad och integritet. Vid stressfulla situationer kan du agera lugnt, kontrollerat och professionellt men även gränssättande. Du tillämpar ett högt säkerhetstänk, vilket innebär att du är pålitlig i situationer där fysiskt våld kan uppstå. Arbetet kräver även att du arbetar bra tillsammans med andra människor. Du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt vilket bidrar till att du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Anställning: 3 tillsvidare samt ett antal timanställda.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Lund
Arbetstid: Periodplanering, treskift (arbete veckans alla dagar, dygnet runt)

Vid anställning kommer information om bisyssla beaktas och bedömas av arbetsgivaren. Icke godkänd bisyssla i samband med en arrestantvakts funktion kan vara anställning som ordningsvakt, väktare eller liknande

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 12 juni 2023. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens webbplats.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd kontakta ansvarig HR-konsult.

Om du fortsätter din ansökan digitalt kommer din ansökan hanteras via Polisens rekryteringsstöd Visma recruit.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.
Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet.
Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.
Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på https://polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Ansök nu

Positiv och engaerad personlig assistent sökes för natt tjänst en gång i ve

Personlig assistent
Läs mer Maj 29
Vår kund är en intellektuell och reflekterande kille på 21 år. Han bor i Lund och sedan hösten 2020 läser han på Lunds universitet. Som hans assistent kommer du att vara med honom i hemmet men också vara vid hans sida i skolan och på andra aktiviteter utanför hem och skola. Han har ett stort dataintresse, så en stor del av hans fritid spenderar han framför datorskärmen. Det är av stor vikt att du som assistent kan ta egna initiativ och sysselsätta dig själv då det i perioder kan vara stillasittande.

Vår kund har en medfödd muskelsjukdom som gör att han är beroende av sina assistenter för att få sin vardag att fungera. Som hans assistent kommer du att vara behjälplig i moment så som förflyttningar, personlig hygien, hushållsnära sysslor, måltider, transporter och allmän handräckning och stöttning i vardagen. Han är verbal och kan själv berätta vad han behöver hjälp med.  

Arbetstiderna är förlagda:

Måndagar mellan 19.00-07.00.

Tjänsten startar den 21e augusti men det finns möjlighet att vara vikarie vid behov innan för den som vill.


När du påbörjar en anställning hos oss får du alltid en grundlig brevid gång där det i detta fallet brukar vara vår varma och duktiga arbetsledare som håller i detta. Det är meriterande med tidigare erfarenhet från omvårdnad men inget krav då vi anser att din personlighet väger mest. Förutom att jobba med och hjälpa vår fantastiska kund så kan vi erbjuda dig en arbetsplats med härliga kollegor där samarbete och bra kommunikation är superviktigt, en kundavsarig på vårt kontor som du alltid kan höra av dig till med sådant du inte vill ta med arbetsgruppen, Almegas kollektivavtal och som ovannämnt en lärorik brevidgång med stöd under hela processen. 

I denna rekrytering ser vi gärna såväl tjejer och killar som söker. Du ska vara rökfri och det är ett starkt önskemål att du har körkort. Ibland har vår kund besök av sin familjs hund, så du bör inte vara allergisk. För övrigt ser vi gärna att du har huvudet på skaft och att du är en social kameleont som kan passa in i både sociala sammanhang och i hemmets lugna vrå. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 
  
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se).


Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta: frida.nilsson@godassistans.se


God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Varmt välkommen!

Ansök nu

Boendestödjare med hög lön till LSS-boenden och andra verksamheter

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Maj 29
Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!
Tycker du om att arbeta med människor samtidigt som du har ett liv där du vill kunna påverka dina arbetstider själv? Bra - då har du kommit helt rätt till oss! PersonalExpressen är Sveriges största bemanningsföretag inom LSS och vi erbjuder konsultuppdrag till en lång rad olika verksamheter - såväl privata som kommunala. Våra kunder består av LSS-boenden och andra former av dagliga verksamheter som har behov av personal.
Vi erbjuder jobb såväl på dagtid som kvällar, nätter och helger. Genom oss kommer du garanterat att hitta något som passar just dig och det går dessutom utmärkt att ha såväl studier som andra jobb vid sidan av att du arbetar med oss. Detta då vi erbjuder våra konsulter allt ifrån långa heltidsuppdrag till kortare deltidsuppdrag. Vi är kort och gott det perfekta alternativet för dig som söker ett meningsfullt jobb inom LSS på dina egna villkor!
PersonalExpressen har över 15 års erfarenhet av att bemanna inom skolan, vården och omsorgen. Våra hjärtan klappar för att vara där vi behövs som mest och att få göra skillnad i människors vardag!
Återigen hjärtligt välkommen till oss! Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

Ansök nu

Project Manager Fundraising

Affärsutvecklare
Läs mer Maj 29
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns cirka 45 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.
Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Development Office vid Lunds universitet ansvarar för att skapa, utveckla och vårda ett långsiktigt och ömsesidigt utbyte mellan universitetet och näringsliv, stiftelser, organisationer samt privatpersoner för att genom filantropiska medel stärka universitetet och dess forskning och utbildning. Externa medel spelar en allt viktigare roll för att finansiera strategiska satsningar i syfte att stärka ställningen som ett av Europas ledande universitet.

Sedan flera år bedrivs ett framgångsrikt arbete med fundraising, både nationellt och internationellt, och vår framgångsrika donationskampanj i samband med universitetets 350-årsjubileum fick mycket uppmärksamhet nationellt. Vi vill bibehålla en hög ambitionsnivå och söker nu en ny fundraiser. Vi erbjuder ett spännande och utmanande uppdrag i en kreativ universitetsmiljö.

Du arbetar med att etablera och utveckla relationer mellan universitetet och donatorer och samarbetspartners med syfte att säkerställa långsiktig finansiering från den privata sektorn. Du är intresserad av människor och relationer. Kundvård är en mycket viktig del av vårt arbete, och i detta arbete ingår att medverka i att arrangera evenemang för befintliga och potentiella donatorer. Du är en ambassadör för Lunds universitet och söker nya kontakter regionalt och nationellt. Arbetet bygger på intresse för såväl vetenskap och akademi som omvärldens och donatorernas behov.

Arbetet är i en stark utvecklingsfas och du har möjlighet att vara med på en spännande resa. Du arbetar i nära samarbete med fakulteter och universitetets ledning. Du är en viktig medspelare för att vi ska lyckas i våra ambitioner. Du har ett engagemang för avdelningens långsiktiga utveckling och kan hitta nya möjligheter för fundraising.

Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Lund. Du rapporterar till avdelningschefen för Development Office, som är en avdelning inom sektionen Forskning, samverkan och innovation (FSI).

Kvalifikationer

- Du har relevant akademisk utbildning
- Du har erfarenhet av att generera intäkter och komma till avslut utifrån ett professionellt affärsmässigt arbetssätt
- Du har erfarenhet av att ta ansvar för att initiera och leda projekt från idé till avslut enligt plan
- Du har erfarenhet av och genuint intresse för att identifiera, upparbeta och långsiktigt utveckla och vårda kundrelationer
- Du har en mycket god förmåga att kommunicera skriftligt och muntligt, såväl på svenska som engelska, med erfarenhet av att målgruppsanpassa budskap och erbjudanden
- Du har ett genuint intresse intresse för universitetets verksamhet
- Du är strukturerad och har god administrativ förmåga

Det är meriterande

- Om du har arbetat i en säljande roll med hög grad av personlig kontakt, i tjänsteföretag och speciellt private banking
- Om du har arbetat med fundraising
- Om du redan har upparbetat ett stort personligt nätverk inom relevanta områden

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper

- Du kan balansera driv och initiativförmåga med uthållighet
- Du tänker strategiskt och målinriktat samtidigt som du är operativ
- Du är representativ, utåtriktad, orädd och van att ta nya kontakter
- Du är kvalitetsmedveten, lyhörd och serviceinriktad med god förmåga att samarbeta och bygga nätverk

Ansökan

Anställningen söks via universitetets rekryteringssystem. Ansökan ska innehålla personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och paå vilket sätt anställningen matchar dina meriter. Ansökan ska även innehålla CV, examensbevis eller motsvarande samt övrigt som du önskar åberopa (kopior av betyg, uppgifter till referenser, rekommendationsbrev etc).

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Denna rekrytering utförs av Human Capital. Varmt välkommen med din ansökan!

Sektionen Forskning, samverkan och innovation (FSI) har ett övergripande ansvar för att stödja lärare, forskare och ledning på olika nivåer i frågor som rör forskningsfinansiering, nyttiggörande av forskningsresultat, kommersiellt eller på annat sätt, uppdragsutbildning, studentinnovation och samverkan med det omgivande samhället. FSI består av fem avdelningar med totalt över 100 medarbetare: LU Innovation, Forskningsservice, Samverkan, Uppdragsutbildning och Donatorrelationer. FSI leds av en sektionschef och har en viktig strategisk roll för universitetets utveckling lokalt, nationellt och internationellt.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Boendestödjare med hög lön till LSS-boenden och andra verksamheter

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Maj 29
Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!
Tycker du om att arbeta med människor samtidigt som du har ett liv där du vill kunna påverka dina arbetstider själv? Bra - då har du kommit helt rätt till oss! PersonalExpressen är Sveriges största bemanningsföretag inom LSS och vi erbjuder konsultuppdrag till en lång rad olika verksamheter - såväl privata som kommunala. Våra kunder består av LSS-boenden och andra former av dagliga verksamheter som har behov av personal.
Vi erbjuder jobb såväl på dagtid som kvällar, nätter och helger. Genom oss kommer du garanterat att hitta något som passar just dig och det går dessutom utmärkt att ha såväl studier som andra jobb vid sidan av att du arbetar med oss. Detta då vi erbjuder våra konsulter allt ifrån långa heltidsuppdrag till kortare deltidsuppdrag. Vi är kort och gott det perfekta alternativet för dig som söker ett meningsfullt jobb inom LSS på dina egna villkor!
PersonalExpressen har över 15 års erfarenhet av att bemanna inom skolan, vården och omsorgen. Våra hjärtan klappar för att vara där vi behövs som mest och att få göra skillnad i människors vardag!
Återigen hjärtligt välkommen till oss! Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

Ansök nu

Specialisttandläkare ortodonti till Folktandvården Skåne, Lund C

Specialisttandläkare
Läs mer Maj 29
JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Just nu söker vi dig som är specialisttandläkare i ortodonti till vår specialisttandvårdsklinik, Lund C.

På kliniken i Lund tar vi emot patienter i alla åldrar och erbjuder en bred tandvårdskompetens, allt från rådgivning till avancerade protetiska behandlingar. Här arbetar ett team på drygt 70 personer som erbjuder tandvård inom områdena parodontologi, endodonti, protetik, ortodonti och pedodonti. På ortodontiavdelningen arbetar fyra specialistteam samt en tandläkare under utbildning (ST). Kliniken ligger vid Lunds centralstation och har därmed goda pendlingsmöjligheter.

ARBETSUPPGIFTER
Som specialisttandläkare är ditt huvudansvar att undersöka, ställa diagnoser och behandla patienter efter remiss. Du arbetar nära tillsammans med andra specialiteter och allmäntandvården, något som ger dig unika möjligheter till utveckling och fördjupad kunskap. Inom ramen för tjänsten finns möjligheter till forskning, utveckling och utbildning.

Patientsäkerhet och kvalitet står alltid i fokus i vårt tandvårdsarbete. Vi värdesätter därför god service och ett gott bemötande. Det är en viktig del av ditt arbete med att skapa och förmedla trygghet och delaktighet i varje behandling.

Hos oss finns många framstående kollegor med lång erfarenhet och tillsammans arbetar vi för en specialisttandvård i framkant. Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med på en fantastisk resa mot framtidens tandvård.

KVALIFIKATIONER
Du har svensk legitimation som tandläkare och bevis om specialistkompetens inom ortodonti. Dina kunskaper i svenska språket är goda i både tal och skrift och motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet som specialisttandläkare i ortodonti.

Du har en hög känsla för kvalitet och ser fram mot att bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta i grupp. Allt i linje med våra kärnvärden Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar oavsett behov.

Ansök nu

.NET-utvecklare till Lund!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Maj 29
Nu söker vi en mjukvaruutvecklare för Axis räkning som är bekväm i Windows/.Net. Är du nyexaminerad eller lite mer senior? Det spelar ingen roll för rätt person!

Som mjukvaruutvecklare kommer du att vara involverad i hela processen från innovation, idéer och hela vägen genom design, test, och implementering.

Här kommer du få arbeta på ett världsledande och internationell företag där det finns goda möjligheter att utvecklas, delvis internt men även utveckling av din egna kompetens. Du kommer att ingå i ett mindre agilt team där du hela tiden kommer få lära dig nya saker. Som junior utvecklare kommer du även få en mentor som kommer se till att du utvecklas och kommer finnas där som bollplank för idéer, frågor och feedback.

Vi tror att du som söker den här tjänsten är en nyfiken person och har en stor passion för teknik. Dessutom vill du arbeta i en öppenmiljö ibland engagerade och uppmuntrande kollegor.

Det är även ett krav att du har erfarenhet av:

- Erfarenhet av C#

- Hobbyprojekt eller motsvarande som visar din passion för programmering och utveckling

- Universitets- eller högskoleexamen i datavetenskap, fysik, matematikteknik eller motsvarande

Om Gigget

Detta är ett konsultuppdrag, eller gig som vi kallar det på Gigstep. Du blir inledningsvis anställd av Gigstep med ambitionen att det ska leda till en anställning hos Axis Communications efter du har visat vad du går för.

Placeringen är på Axis kontor i Lund och startdatum är flexibelt för rätt kandidat.

Om Axis Communications

Axis creates network solutions that provide insights for improving security and new ways of doing business. Through continual innovation since 1984, Axis is the industry leader in network video, and offers products and services for video surveillance and analytics, access control, intercom and audio systems.

Axis celebrate diversity and are committed to creating an inclusive environment for all employees. Axis commitment to inclusion across gender, age, identity and experience drives us forward. Axis has more than 3,500 committed employees in over 50 countries and collaborates with partners worldwide to deliver customer solutions.

Together, we re-imagine tomorrow

Ansök nu

Postdoktor i ultrasnabb optik

Forskarassistent
Läs mer Maj 29
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns cirka 45 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.
Beskrivning av arbetsplatsen
Atomfysik är en av sju avdelningar vid fysiska institutionen och omfattar ungefär femtio anställda, inklusive femton PhD studenter.

Vid avdelningen bedrivs både grundforskning och tillämpad forskning inom optik och lasrar, till exempel atom- och molekylfysik med ultrakorta ljuspulser, högintensiv laserplasmafysik, kvantinformation och biofotonik. Avdelningen driver en högeffektlaseranläggning, med flera avancerade femtosekundslasersystem. Avdelningen är en del av en stor tvärvetenskaplig forskningsmiljö inom Lunds universitet, Lunds lasercentrum, LLC. Avdelningen är också starkt involverad i grundutbildningen, särskilt inom LTHs fotonikprogram.

Vid högeffektslaseranläggningen bedrivs forskning om generering och tillämpning av extremt korta ljuspulser, i attosekunds- och det extremt ultravioletta området. Forskningen sträcker sig från utveckling av ultrasnabba laserteknologi till extremt icke-linjär optik till studier av elektrondynamik i atomer, molekyler samt mer komplexa system med attosekundsljuspulser. Ultrasnabb laserteknologi, inklusive utveckling av CEP-stabila pulser och karakteriseringsmetoder, är en stor del av forskningsverksamheten.

Särskild ämnesbeskrivning
Projektet är inriktat mot utvecklingen av dispersion scan (d-scan) metoden för karakteriseringen av ultrakorta ljuspulser. D-scan metoden, som först föreslagits 2011, har sitt ursprung från ett samarbete mellan Lund och Porto Universitet. Den är idag etablerad i många forskningslaboratorier runt om världen och kan även köpas kommersiellt.

Du kommer att vara verksam inom ett projekt, finansierat av European Innovation Council (EIC), med målet att utveckla nya d-scan implementeringar som kan karakterisera enskilda ultrakorta ljuspulser från synligt till infrarött spektralt område. Projektet fokuserar på experimentell implementation och utveckling av nya matematiska metoder för pulsrekonstruktion med hjälp av maskininlärning.

Projektet drivs i samarbete med företaget Sphere Ultrafast Photonics från Porto.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna som postdoktor ingår främst att bedriva forskning.  Du kommer bli del av en liten grupp inom en större forskningsgrupp. Även undervisning kan ingå i arbetsuppgifterna, dock högst en femtedel av arbetstiden. Inom ramen för anställningen ges det möjlighet till tre veckors högskolepedagogisk utbildning. Syftet med anställningen är att utveckla sin självständighet som forskare samt skapa förutsättningar för vidare meritering.

Arbetsuppgifterna innefattar:

- Utveckling och tillämpning av dispersion scan-metoden, inklusive utvecklingen av matematiska metoder.
- Operation och utveckling av femtosekundslasersystem och deras tillämpningar t.ex. generering av attosekundspulser och pump-probexperiment.
- Handledning av examensarbetare och doktorander.
- Undervisning på grundnivå, avancerad nivå och forskarnivå.
- Kollaboration med industri och samhället.
- Administration i anknytningen till forskningsprojektet.

Behörighet
Behörig att anställas som postdoktor är den som har avlagt doktorsexamen, eller en utländsk examen som bedöms motsvara doktorsexamen, inom anställningens ämnesområde. Bevis om att behörighetskravet är uppfyllt ska ha inkommit senast vid tidpunkten då anställningsbeslut fattas. Främst kommer den sökande i fråga som avlagt examen högst tre år före sista ansökningsdag. Om det finns särskilda skäl kan doktorsexamen ha avlagts tidigare.

Övriga krav:

- Mycket goda kunskaper i engelska, i tal och skrift.
- Erfarenhet av att bedriva och använda femtosekundslasersystem.
- Erfarenhet inom ultrasnabb optik, inkluderande pulskarakterisering med etablerade metoder, t.ex. d-scan, FROG, SPIDER, RABBIT, Streaking eller liknade.
- Dokumenterad erfarenhet at bedriva forskning inom ultrasnabb optik.

Bedömningsgrunder
Detta är en meriteringsanställning främst inriktad på forskning. Anställningen är tänkt som ett inledande steg i karriären och bedömningen av de sökande kommer i första hand att baseras på deras vetenskapliga meriter och potential som forskare. Särskild vikt kommer att fästas vid vetenskaplig förmåga inom ämnesområdet.

Vid anställning av postdoktor ska följande utgöra grund för bedömning:

- God förmåga att utveckla och genomföra forskning av god kvalitet.
- Pedagogisk förmåga.

Övriga meriter:

- Erfarenhet med matematiska metoder inom ultrasnabb optik, inklusive rekonstruktion av ultrakortar pulser.
- Erfarenhet med utvecklingen av ultrakorta laserpulskällor.
- Efarenhet av övertonsgenerering och attosekundsfysik.
- Erfarenhet av pump-probexperiment.
- Övriga färdigheter inom exempelvis programmering, dataanalys, vakuumteknik, mekanisk design eller elektronik.
- Dokumenterad självständighet inom forskningsområdet.
- Bra samarbetsförmåga inom små och stora grupper.

Hänsyn kommer att tas till hur den sökande genom sin erfarenhet och kompetens bedöms komplettera och stärka forskningen inom avdelningen/institutionen samt bidra till dess framtida utveckling.

För annonsen i sin helhet se www.lu.se

Lunds Tekniska Högskola, LTH, är en teknisk fakultet inom Lunds universitet med forskning av hög internationell klass och stora satsningar på pedagogisk mångfald.

Fysiska institutionen är en av Lunds universitets största institutioner med cirka 350 anställda. Vid institutionen finns sju forskningsavdelningar och ett antal större centrumbildningar. Forskningen vid institutionen täcker ett brett spektrum av modern fysik. www.fysik.lu.se.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Vikarierande universitetslektor i statsvetenskap

Universitets- och högskolelektor
Läs mer Maj 29
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns cirka 45 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.
Vi söker dig som har en god förmåga att utveckla, leda och genomföra utbildning och forskning av hög kvalitet.

Du ska också ha god samarbetsförmåga samt ett analytiskt tänkande.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av 50 procent undervisning och 50 procent forskning. Undervisningen sker i första hand på kurser om offentlig förvaltning och internationell politik. Undervisningen innefattar även uppsatshandledning och examination. Till arbetsuppgifterna hör också kursadministration, pedagogiskt utvecklingsarbete, och att samarbeta såväl inom som mellan kurser. Forskningen bedrivs inom ramen för projektet Postdigital agenda? En socioteknisk studie av digital desinformation. Projektet syftar till att studera hur ny teknik möjliggör spridning av desinformation samt hur politiker och lagstiftare försöker agera i förhållande till digital desinformation som ett nytt samhällsproblem. Tjänsten innefattar även forskning knuten till Forskningsinstitutet för psykologiskt försvar. Den delen av verksamheten syftar till att utveckla strategiska samarbeten mellan institutioner inom forskningsområdet, initiera seminarier och forskningskonferenser, och ombesörja att resultat och trender inom forskningen om psykologiskt försvar förmedlas till berörda myndigheter och institutioner. 

Behörighet
Behörighet för anställning som lektor finns angivna i 4 kap 4 § Högskoleförordningen samt i Lunds universitets anställningsordning.

Behörig att anställas som universitetslektor är den som avlagt doktorsexamen i statsvetenskap eller i annat ämne, företrädesvis samhällsvetenskapligt, med tydlig relevans för utlysningen. Den behöriga sökanden har också visat pedagogisk skicklighet samt har de personliga egenskaper som krävs för att fullgöra anställningen väl.

Bedömningsgrunder
Vid bedömning av de sökande kommer lika vikt att fästas vid vetenskaplig och pedagogisk skicklighet. Vikt fästs också vid administrativ och annan skicklighet som är av betydelse för anställningens ämnesinnehåll och arbetsuppgifter. 

Som bedömningsgrund vid anställning av en universitetslektor ska graden av sådan skicklighet som är ett krav för behörighet för anställningen gälla. 

Krav för anställningen är:

Doktorsexamen i statsvetenskap.

Mycket goda kunskaper om offentlig förvaltning och internationell politik.

Tidigare erfarenhet av forskning om digital desinformation.

Tidigare erfarenhet av forskning om psykologiskt försvar.

Internationell publicering inom ovan angivna områden.

Mycket goda kunskaper i engelska.

Övrigt
Anställningen är ett vikariat under 7 månader på 100 procent med startdatum den 1 juli 2023. 

Samhällsvetenskapliga fakulteten vid Lunds universitet är ett av landets ledande kunskapscentra för forskning och utbildning inom samhälls- och beteendevetenskap. Med verksamhet i både Lund och Helsingborg, över 700 anställda och cirka 5 700 helårsstudenter är fakulteten en av Lunds universitets största. Vi erbjuder en kreativ akademisk miljö med engagerade studenter och medarbetare. Vår huvuduppgift är att utveckla, förmedla och förvalta kunskap om samhälle, människa och organisationer i en miljö som präglas av öppenhet, tolerans och nyfikenhet.

Statsvetenskapliga institutionen kombinerar gamla anor med modern forskning och utbildning. Institutionen värnar ämnesbredd och metodologisk mångfald och har under lång tid varit framgångsrik i konkurrensen om externa forskningsmedel. Centrala forskningsområden är bl.a. demokrati och demokratisering, makt och förvaltning, diplomati, fred och konflikt, underrättelseanalys, politisk psykologi, genus, miljöpolitik samt välfärd. Statsvetenskapliga institutionens starka forskningsprofil avspeglas i undervisningen. Utbildningsmiljön är sedan länge starkt internationaliserad.Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Medfind AB söker sjuksköterska till mottagning i Skåne

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 29
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en sjuksköterska till ett uppdrag på vårdcentral i Lund.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2023-06-15 och pågår till 2023-08-22. Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas.

Ansök nu

Systemutvecklare vid Forskargruppen för bröstcancer-genetik

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 29
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns cirka 45 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.
Beskrivning av arbetsplatsen
Vid forskargruppen för bröstcancer-genetik arbetar vi med att förstå den genetiska grunden för bröstcancer.

Forskningen har sedan flera år legat i framkant inom området familjär bröstcancer, med fokus på den genetiska och biologiska konsekvensen av genvarianter som kan kopplas till ärftlig risk för cancer. I verksamheten ingår kliniknära forskning och genetiska analyser med fokus på ärftliga, prognostiska och prediktiva markörer för bröstcancer. Bioinformatiska analyser, LIMS-utveckling, programmering, datasäkerhet och IT-service utgör en viktig del av verksamheten. Forskargruppen består av forskande och teknisk personal. Verksamheten är lokaliserad på Medicon Village i Lund. Forskargruppen söker nu en erfaren systemutvecklare för en tidsbegränsad anställning på deltid.

Inom forskargruppen värnar vi om en god arbetsmiljö med respekt och omtanke i våra relationer med varandra. Vi arbetar ständigt för att skapa förutsättningar för arbetsglädje, utveckling och delaktighet för alla medarbetare.

Vi erbjuder
Lunds universitet är en statlig myndighet vilket innebär att du får särskilda förmåner, generös semester och en förmånlig tjänstepension. Vi har även ett flextidsavtal som skapar goda förutsättningar för balans mellan arbete och fritid.

Läs mer på universitetets webbplats om att vara anställd vid Lunds universitet https://www.lu.se/om-universitetet/jobba-hos-oss

Arbetsuppgifter
Vi använder ett LIMS-system från LabWare anpassat till våra interna behov. Det sker en kontinuerlig utveckling samt arbete att ackreditera systemet. Vi söker nu en erfaren systemutvecklare för fortsatt utveckling samt kompetensöverföring till övrig personal.

I arbetsuppgifterna ingår:

- Utveckling av LIMS-systemet.
- Uppsättning av automatiserad validering av utvecklade funktioner av LIMS-systemet.
- Dokumentering av befintliga funktioner för ackreditering.
- Dokumentering av valideringsfunktioner för ackreditering.

Kvalifikationer

För anställningen krävs:

- Minimum kandidatexamen i relevant fält.
- Minst fem års erfarenhet av relationsdatabaser.
- Erfarenhet av LIMS-system och .
- Dokumenterad förmåga att arbeta självständigt och i samarbete med andra för utveckling och underhåll av LIMS-system.

Meriterande för anställningen är:

- Träning eller kurser i relevanta områden - exempelvis i relevanta LIMS-system eller programmeringsspråk.
- Erfarenhet av Postgres.
- Erfarenhet av LIMS Basic samt supportstrukturer runt LIMS-system - exempelvis hantering av externa filer.
- Tidigare erfarenhet av Borgen – vårt LIMS-system.

Stor vikt kommer att läggas vid den samlade kompetensen och personliga egenskaper.

Övrigt
Anställningen med omfattning av 40% av heltid under perioden 2023-07-01—2023-09-30 är tidsbegränsad enligt Särskild visstidsanställning (SÄVA).


Så här söker du
Anställningen söks via universitetets rekryteringssystem. Ansökan ska innehålla personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina meriter. Ansökan ska även innehålla CV, examensbevis eller motsvarande samt övrigt som du önskar åberopa (kopior av betyg, uppgifter till referenser, rekommendationsbrev etc.)

Institutionen för kliniska vetenskaper i Lund (IKVL) är en av sex institutioner vid medicinska fakulteten. Institutionen har ett brett samarbete, såväl inom fakulteten som inom andra enheter vid universitet. IKVL har även ett väl utvecklat samarbete med Skånes universitetssjukhus (SUS) och Region Skåne samt det omgivande samhället och näringslivet. Detta för att främja klinisk och experimentell translationell forskning, utveckling och utbildning.

Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Technical Services Engineer, Dutch-speaking

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 29
Axis now has a job opening for a permanent role in the Technical Services team, and we are eager to find a Dutch-speaking (native-level) Technical Services Engineer.Take a look at your future team behind the scenes by clicking on/pasting this link:

https://youtu.be/7IhTip6pfMAAt your disposal, you will have senior Technical Services Engineers, a team of Product Specialists, and all your other Technical Services colleagues that are able to provide product-specific assistance and general help in the role. You will be a part of a diverse team of around 50 people.This position is located in Lund, the southern part of Sweden, in close proximity to both Malmö and Copenhagen.We offer great benefits, like breakfast every day, classic "Swedish Fika" on Fridays, physical training grants, insurance, and an extensive onboarding program.What you will do as a Technical Services Engineer:

* Provide profound technical support to our partners and customers in the Dutch-speaking market (Benelux).
* Communicate with customers through a web-based ticketing system, telephone support, and chat system.
* Continuously grow your knowledge within the ever-expanding Axis product portfolio.You have a lab with our product portfolio and supportive colleagues that allow you to dig deeper into complex scenarios and solutions in the back end.Your primary responsibilities will be:

* Provide "first-call-resolution" wherever possible and have ownership of customer inquiries through fulfillment.
* Assist with product system navigation, first-time installation guidance, etc.
* Ask customers targeted questions to understand the root cause of the problem quickly.
* Concisely and effectively answer customer service inquiries.
* Diagnose and troubleshoot problems related to both software and hardware.Who are we looking for?

Working as a Technical Services Engineer requires good communication and problem-solving skills. We believe that being energetic and self-sufficient is important to be successful in this role. Understanding professional communication, adapting to the customer needs, and following up with customers are important requirements.Since you, as a Technical Services Engineer, will be supporting the Dutch-speaking market, you must be able to both speak and write Dutch on a native level as well as fluent English for this position.We would love to hear that you have/are:

* An IT education/courses and experience from the IT-industry.
* Experience from customer support where you have had time to develop excellent communication skills.
* The ability to address technical issues with warmth and empathy - not only in verbal communication but also in written form.
* A good technical foundation to stand on, including network concepts and Microsoft Windows OS (bonus points for Linux-knowledge).
* Previous experience with technical troubleshooting.
* Bonus points for previous experience with Salesforce (Service Cloud).As a member of the Axis team, you will be part of a young, dynamic and multicultural environment. You would be working with highly developed technology and a high-valued brand. Together with your colleagues, you will be considered a key asset in moving Axis towards the goal of being number one in their industry and giving our customers a state-of-the-art service.Ready to act?

Openness might be a buzz word in other companies, but at Axis, this is the core of who we are. Our most important asset is our ability to cooperate. We have realized that great ideas can come from anywhere. Therefore, we encourage everybody to contribute and innovate.Do you recognize yourself in this profile? Then we want to hear from you!Kindly note that the role requires you to be able to both speak and write Dutch on a native level to be considered for the role.

Ansök nu

NurseHouse AB söker sjuksköterska till mottagning i Skåne

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 29
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning.

NurseHouse söker sjuksköterska till uppdrag på vårdcentral i Lund. Uppdraget startar 2023-06-15 och slutar 2023-08-22.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till VE smärtrehabilitering i Lund

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Maj 29
Gör skillnad. Varje dag.

Vårdenhet (VE) smärtrehabilitering är en av de största smärtrehabiliteringsenheterna i Sverige och erbjuder interdisciplinär och internationellt ackrediterad smärtutredning, behandling och rehabilitering av personer med aktivitetsnedsättning på grund av långvarig smärta. Vår rehabilitering sätter patienten i centrum och gör patienten delaktig i vården. Teamens olika yrkesgrupper har specialistkompetenser inom sitt område i utredning, behandling och kunskap om långvarig smärta och dess konsekvenser. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet. Verksamheten ingår i Regions Skånes lokala arbetsgrupp smärta som arbetar aktivt med långvarig smärta och smärta orsakad av nacktrauma.

Vi arbetar med undervisning, utbildning och utveckling inom området långvarig smärta. Till enheten hör även barn- och ungdomssmärtmottagningen och i verksamheten finns det nationella kvalitetsregistret för smärtrehabilitering (NRS).

Vi är totalt cirka 70 medarbetare på enheten, varav elva är medicinska sekreterare och en receptionist.

ARBETSUPPGIFTER
Gillar du att planera och administrera patientflöden med fokus på god vård och service? Vi välkomnar nu dig som är medicinsk sekreterare!

Arbetet innebär bland annat remisshantering, bevakning och bokning av läkarbesök, utformning av scheman till programdeltagare samt utskick av kallelser och bokning av lokaler. I arbetsuppgifterna ingår även receptionsarbete, diagnosregistrering, utskrift av brev, intyg och journalanteckningar samt registrering i vårt kvalitetsregister NRS.
Vi använder TIK (taligenkänning), Callguide och 1177 i vårt dagliga arbete. Vi arbetar ständigt med att utöka användandet av 1177 i våra kontakter och ärendehanteringar med patienterna. I arbetet med att öka våra digitala arbetssätt och förberedelser för SDV (Skånes digitala vårdsystem) är det administrativa stödet en självklarhet.

Du är en viktig del av teamet runt patienten med administrativa uppgifter. Vi utgår från kunskap och intresse vid fördelning av arbetsuppgifter och det finns möjlighet till varierande arbetsuppgifter med fördjupning och ansvarstagande. Som nyanställd får du en omfattande introduktion och en handledare för att lära dig våra flöden och arbetssätt. I ditt arbete har du en viktig roll i våra ständiga förbättringar och vi förväntar oss att du medverkar aktivt i de utvecklingsarbeten som finns på enheten.

Smärtrehabiliteringen i Lund befinner sig i ett utvecklingsskede med nya spännande uppdrag till vår klinik. Som medicinsk sekreterare hos oss erbjuds du ett varierande arbete tillsammans med kollegor som alltid är behjälpliga.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration 80 poäng KY eller 400 poäng YH alternativt motsvarande läkarsekreterarutbildning. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du har dokumentationsvana i journalsystemet Melior, erfarenhet av bokning i PASIS, vana att ta fram statistik i QlikView och/eller har vana att arbeta i Excel. Därutöver är det fördelaktigt om du har erfarenhet från liknande verksamhet inom öppenvård samt av registrering i kvalitetsregister eller annan systematisk datainsamling. Även erfarenhet av produktionsplanering, schemaläggning och arbete med vårdflöden är meriterande.

Som medicinsk sekreterare hos oss är du en viktig del i verksamheten. Vi söker dig som tycker om teamarbete och har förståelse för patientflöde och processer. Vi ser att du är nytänkande, har intresse av förändringsarbete samt har lätt för att självständigt planera, organisera och prioritera ditt arbete. Det är av vikt att förstå processen bakom välorganiserade flöden och programscheman och att du är noggrann och har lätt för att kommunicera och rapportera.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Lyckas som säljare i Södra Sandby ?

Hemförsäljare
Läs mer Maj 29
Här blir du inte bara en kollega, utan också viktig del i vårt familjära team!
Vår ambition är att alla hem ska få ett bättre inomhusklimat tack vare vår prisbelönta luftrenare .
Maskinen vi säljer kan användas helt utan kemikalier, är 100 % återvinningsbar och har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera länge! – Quality made in Germany!
En lysande hållbar framtid
Som säljare har du möjligheten att jobba hur mycket du vill – varifrån du vill. Eftersom vi är placerade runtom i hela landet är det viktigt att vi håller daglig kontakt och coaching.
Därtill erbjuder vi en av marknadens högsta provisioner, löpande säljutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter för varje anställd.
Om jobbet
Det viktigaste för oss är att våra medarbetare trivs och har kul på jobbet. Eftersom vi inte ses dagligen prioriterar vi att göra roliga saker tillsammans många gånger per år.
Vi erbjuder dig:
Förbokade kundbesök via vår bokningsavdelning
Ett flexibelt jobb med ett individuellt anpassat arbetsschema
En fast heltidslön på 24 500 kr/månad
En av marknadens bästa provisioner utöver den fasta lönen
Löpande säljutbildningar
Teambuilding och kickoffer
Motiverande tävlingar och företagsresor

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav!
Tidigare erfarenhet av försäljning är givetvis ett plus, men absolut inte ett måste! Vi utbildar dig från där du befinner dig idag och mot de mål du vill uppnå i din egen takt.
Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, då det är en nödvändighet för det dagliga arbetet i tjänsten.
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan!
Sökord: säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Lyckas som säljare i Dalby ?

Hemförsäljare
Läs mer Maj 29
Här blir du inte bara en kollega, utan också viktig del i vårt familjära team!
Vår ambition är att alla hem ska få ett bättre inomhusklimat tack vare vår prisbelönta luftrenare .
Maskinen vi säljer kan användas helt utan kemikalier, är 100 % återvinningsbar och har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera länge! – Quality made in Germany!
En lysande hållbar framtid
Som säljare har du möjligheten att jobba hur mycket du vill – varifrån du vill. Eftersom vi är placerade runtom i hela landet är det viktigt att vi håller daglig kontakt och coaching.
Därtill erbjuder vi en av marknadens högsta provisioner, löpande säljutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter för varje anställd.
Om jobbet
Det viktigaste för oss är att våra medarbetare trivs och har kul på jobbet. Eftersom vi inte ses dagligen prioriterar vi att göra roliga saker tillsammans många gånger per år.
Vi erbjuder dig:
Förbokade kundbesök via vår bokningsavdelning
Ett flexibelt jobb med ett individuellt anpassat arbetsschema
En fast heltidslön på 24 500 kr/månad
En av marknadens bästa provisioner utöver den fasta lönen
Löpande säljutbildningar
Teambuilding och kickoffer
Motiverande tävlingar och företagsresor

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav!
Tidigare erfarenhet av försäljning är givetvis ett plus, men absolut inte ett måste! Vi utbildar dig från där du befinner dig idag och mot de mål du vill uppnå i din egen takt.
Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, då det är en nödvändighet för det dagliga arbetet i tjänsten.
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan!
Sökord: säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Arkitekt - medverkande

Arkitekt
Läs mer Maj 29
Arkitekt till dynamiskt arkitektkontor
Vi söker nu en Arkitekt till vårt team med ett starkt fokus på kvalitativ och innovativ bostadsarkitektur. Vår idealkandidat är en kreativ, lösningsorienterad individ med minst 1-2 års erfarenhet och en stark förmåga att hantera både design och administrativa uppgifter.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Assistera i olika designteam genom hela design- och byggprocessen.
Arbeta med administrativa sysslor på kontoret.
Använda och lära sig digitala verktyg, inklusive Adobe-sviten, Archicad, Enscape och SketchUp.
Kvalifikationer:
Svensk arkitektexamen på master-nivå SAMT minst 1-2 års erfarenhet inom arkitektur.
Starka digitala färdigheter med erfarenhet av att använda Adobe-sviten, Archicad och Sketchup. Förmåga att snabbt anpassa sig till nya verktyg är nödvändig.
Utbildning från Arkitektskolan vid Lunds Universitet är meriterande.
Goda språkkunskaper i engelska.
Portfolio med särskilt hög arkitektonisk och grafisk kvalitet.
Utmärkta sociala färdigheter och förmågan att arbeta effektivt i team.
---
Vi värderar innovation, kreativitet och detaljfokus. Om du har en passion för design och tror att du skulle vara ett bra tillskott till vårt team, uppmuntrar vi dig att ansöka. Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

System Developer

Systemarkitekt
Läs mer Maj 29
The European Spallation Source (ESS) is a partnership organization of 13 European member countries located in the city of Lund, Sweden. The ESS is hiring motivated and inspiring people from across the globe to design, construct and operate the world’s most powerful neutron source. We seek collaborative, talented people in a range of fields who are excited about playing a part in the future of science in Europe.

We are currently recruiting for the position of System Developer within our IT Operations & Support group. In this role you will work primarily together with a team of developers on our PLM platform, in this role you will find many opportunities to learn from an experienced group of IT professionals and be part of new and exciting projects. Further, your responsibilities and qualifications will include:

Your role:

As a developer in the IT division you will be surrounded by a team that looks after many software systems at ESS. You will take part in the entire development chain for our PLM platform, which includes both Enovia and Catia. You will have the opportunity but also responsibility to work with the entire chain from requirements to deployment. In your daily work you can also expect to support the first line team with technical knowledge.

Team Responsibilities:


• Product development and deployment
• Requirements gathering and system design
• Implementation, analysis, design and troubleshooting
• Verification and documentation
• Incident management and request fulfilment

Qualifications:


• A bachelor’s degree in computer science, or related field or equivalent
• At least 2-3 years technical knowledge in Java development, along with a diverse mix of IT skill set like Core Java, JSP, JavaScript, HTML and other technologies required to build and maintain Enterprise level IT solutions
• Experience working in a structured way, with solid analytical skills.
• Being a good collaborator with an emphasis on problem solving together with others. Being a keen listener.
• Having the ability to think outside the box and find and share different solutions/alternatives to a problem.

Beneficial technical experience:


• Automated testing
• Documentation and requirement gathering skillset
• DevOps experience, including schedulers, CI/CD
• Experience of Technia Value Components (TVC) implementation in ENOVIA.
• Experienced in Enovia Java APIs, MQL, JPO, TCL scripts.
• Experienced working with Oracle 11g and Oracle 12c databases


Duration & Location
The position is a permanent, full-time position and is located in Lund, Sweden.

Application & Contact

Please provide your CV in English by clicking on “apply” and following the instructions.

The closing date for this position is: 12 June 2023

For more information regarding the ESS recruitment process, please follow this link https://europeanspallationsource.se/ess-recruitment- process.

For further information regarding the position, please contact the Line Manager, Johan Olander, IT Operations & Support Group Leader, Johan.Olander@ess.eu

For further information regarding the recruitment process, please contact Recruitment Partner, Kate Quaak, kathryn.quaak@ess.eu.

For trade union information please contact Unionen / Conny Wendt at +46 72 179 24 63 or SACO / Swedish Association of Graduate Engineers/ Yngve Levinson at +46 72 179 23 04

We look forward to receiving your application!

Ansök nu

Piteå kommun söker arbetsterapeut v.23-34

Arbetsterapeut
Läs mer Maj 29
Arbetsterapeut sökes i sommar till Piteå kommun v.23-34
Om uppdraget Sedvanligt arbetsterapeutarbete inom hemsjukvård samt särskilda boenden mot äldre.
Förskrivning och utprovning av hjälpmedel, bedömningar förflyttningar, bedömningar boendemiljö, bostadsanpassningsintyg.
Handledning omvårdnadspersonal kring hjälpmedel och förflyttningar.
Arbetstid: 7:30 -16:15
Kvalifikationer 
Svensk legitimation som arbetsterapeut 
Tre års dokumenterad klinisk yrkeserfarenhet som arbetsterapeut
Goda kunskaper i svenska. 
B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper 
Vi lägger stor vikt vid förmågan att självständigt kunna planera, genomföra och utvärdera resultat av utförda arbeten och uppdrag. Att du har drivkraft, flexibilitet och god samarbetsförmåga är av stor vikt.
Övrigt 
Plats: Piteå
Start: Enligt överenskommelse. 
Omfattning: 100%

Varmt välkommen att höra av dig till mig:
Linnea Olsson
Konsultchef Legitimerad fysioterapeut 
linnea.olsson@dedicare.se

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till mig. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida www.dedicare.se/nurse presenterar vi alla våra lediga uppdrag.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.
Håll utkik efter oss! Vi anordnar månatliga rekryteringsträffar och syns ofta på mässor nära dig. Nästa tillfälle finner du via http://www.dedicare.se/nurse/evenemang/

Ansök nu

Ledsagare sökes till kille i Södra Sandby

Ledsagare
Läs mer Maj 29
Ekens Assistans är en assistansanordnare med fokus på kvalité.
Utöver personlig assistans utför vi även ledsagning och avlösning på uppdrag av kunder boende i Lunds kommun.

Närhet, Medbestämmande och Integritet är nyckelord i vår verksamhet. Vår utgångspunkt är att alla människor har rätt att leva ett självständigt liv utifrån sina förutsättningar för att få största möjliga frihet och glädje i livet. Som anställd hos Ekens Assistans omfattas du av Almega/Vårdföretagarnas kollektivavtal med avtalad tjänstepension, utbildning och friskvård.

Vi söker dig som vill jobba som ledsagare till en kille i Södra Sandby.
Killen, född 07, har intressen som musik, manga, konst och vill gärna ta en fika någon stans.
Om du har färgat hår, piercingar, ser dig själv som EMO eller HBTQ är det bara positivt.

Ledsagning innebär att du tar med dig kunden ut från hemmet och hittar på saker. Aktiviteter efter kundens önskemål helt enkelt.

Bifoga gärna en bild på dig själv i ansökan, många av våra kunder önskar se bild på den sökande.
Vi tillämpar löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Konsult inom DevOps till globalt bolag i Lund

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 29
Uppdragsbekrivning

Du kommer att ingå ett service- och lösningsteam. Teamet tillhandahåller CI/CD-miljö/byggsystem för projekt relaterade till specifika produktområden. Mer specifikt kommer du att:

- Stödja fordonsprojekten med kontinuerlig integration och implementeringsmetoder och verktyg.
- Utveckla Jenkins pipelines och skript
- Arbeta med End-to-end-ansvar för SW-komponenter och att distribuera dem mellan olika team och projekt
- Implementera datavisualisering med Splunk.
- Även arbeta med Statisk kodanalys, implementera och möjliggöra statisk kodanalys för projekt.

Om dig:
- Du känner väl till Linux såväl som Windowsmiljöer.
- Du har koll på Git / Gerrit samt Jenkins.
- Erfarenhet av Artifactory, Cmake och Python.
- Splunk / Grafana.

Meriterande erfarenheter:
- Groovy och/eller Java skills.
- Erfarenhet av en internationell miljö med stora globala projekt.
- Du har erfarenhet av ett agilt arbetssätt-
- Ett öga för detaljer samt ett analytisk och problemlösande tänk.


Urval sker löpande, vänta inte med din ansökan!

Ansök nu

Taxiförare

Taxiförare/Taxichaufför
Läs mer Maj 29
Arbetsuppgifter
Person och godstransporter
Det är en fördel med god lokalkännedom i Lund med omnejd. Ingen tidigare erfarenhet om yrket är nödvändig eftersom nya förare utbildas inom företaget.
Punktlighet, noggrannhet, pålitlighet och kunden i fokus är en självklarhet i vår verksamhet.Välkommen med intresseanmälan och eller frågor på mail: info@dalbytaxi.se
Taxiförarlegitimation krävs
Utbildningsmaterial kan utlånas till dem som inte har taxiförarlegitimation.Vi behöver erhålla utdrag från belastningregistret då vi kör skoltransporter.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Global Sales Engineer - Network Audio

IT-strateg
Läs mer Maj 29
We are looking for a Global Sales Engineer with focus on Axis Network Audio sales globally being the main responsible supporting the local Sales Engineers in successful pilots, sales projects and new product introduction trainings.

Who is your future team?
You will be part of the Product Management team, the center of knowledge for Network Audio with a close co-operation with the Product Managers, Product Specialists.

What you'll do here as Global Sales Engineer?
You will be the focal point for promoting our audio solutions, creating trust in the sales organization by active networking, listen to the market needs, push and share information and support by acting as a trouble-shooter and coordinator to solve complex technical problems in major deals and sales projects.

*

Main responsible for assisting the local Sales Engineer in successful pilots and sales projects.
*

Act as consultant in the sales and pilot phases, stand-by and backing up in the technical support phase
*

Be the specialist on the integration and performance of all components in the solution
*

Make on site visits, create and deliver training together with local Sales Engineer.
*

Take part in events and customer meetings as a solution expert

*

Provides feedback to Product Management and R&D and refine and communicate recommended use scenarios for the solution.
*

Creating technical documentation along with Product Specialists

Who are we looking for/Who are you?
We are looking for a person with passion for professional audio solutions and general technical interest. You are experienced and used to making your own decisions and you have a genuine interest of putting yourself into the customers and local sales engineers situation and give excellent service. We believe you are business oriented and that you have an understanding of project sales. Your communication and networking skills are excellent

We'd love to hear that you have/are:

*

+5 years of knowledge in Computer Networks and IT industry and great interest in product development.
*

Comfortable of driving technical conversations with many interfaces helping others
*

Enjoy creating educational material
*

Documented work with system solutions close to the customers.
*

Relevant (Bachelor's or Master's) degree or similar.
*

Experience from project sales & product development lifecycle.
*

Fluency in written and oral English.

The position involves travelling, approximately 50 days/year

What Axis have to offer
We offer a truly global and collaborative environment working with the latest technology in complex systems and applications.

Ready to Act?
Axis is a company realizing the benefits of a diverse workforce. We know that diversity in groups creates a better working environment and promotes creativity, something that is fundamental for our success. Find out more about the position from our recruiting manager Mikael Jönsson at 046 - 272 1800.

Ansök nu

Test Engineer Safe City Test

Systemtestare
Läs mer Maj 29
Are you an experienced test engineer who has worked with embedded software or cloud? Or are you a newly graduated engineer with an interest in software testing and knowledge in network communication? Perhaps it's time for a new challenge within one of the region's largest Quality Assurance organizations? We are now looking for new colleagues to our Safe City Test team, working with body worn camera solutions.

Who is your future team?
The Safe City Test team is responsible for software testing of Axis' solution for body worn cameras. The solution consists of products with embedded software, applications, and services. You can read more about the solution area here.

The team is composed of skilled test engineers who are deeply committed to contributing to the release of high-quality products and solutions. The team members work closely with the development teams and product management.

What will you do as a test engineer?
You will together with the other test engineers work with software testing of new features and products within the body worn camera solution. The tasks for the team include:

* Implementing functional and non-functional test cases (manual and automatic)
* Creating and executing exploratory tests
* Tool development
* Analyzing logs and test results
* Verifying bug fixes
* Developing and improving test environments and test methods

Who are we looking for?
We expect that you are enthusiastic about quality and contributing to a great customer experience. It is also important that you appreciate problem solving and genuinely enjoy engaging with co-workers to get work done.

We'd love to hear that you have

* A Bachelor's or Master's degree in Computer science or equivalent
* Experience or sincere interest in software testing
* Knowledge or experience in embedded software or cloud.
* Knowledge in network communication
* Programming skills

Bonus points for:

* Knowledge or experience of implementing code in Python
* Knowledge or experience of working in a Linux environment

What Axis have to offer
One of our greatest assets is our focus on collaboration. We also know that good ideas can come anytime and anywhere and therefore we encourage everyone to contribute and be innovative. If you are a person who likes to make a difference, you will feel right at home with us!

The well-being of the employees is essential to us. We work actively with our culture where team spirit, equal opportunities for all and having fun are central parts. We want you to enjoy working with us! Therefore, we offer great benefits, e.g., flexible working hours, breakfast every day, classic Swedish fika on Fridays, corporate bonus, physical training grants, insurances, your very own Axis bicycle - just to name a few.

Ready to Act?
Do you want to join our team? Apply today, we evaluate applications continuously.
If you have any questions, you are welcome to reach out to hiring manager Louise Relkman +46 46 272 19 96.

Ansök nu

Löneadministratör till Gemensam servicefunktion

Löneadministratör
Läs mer Maj 29
Gör skillnad. Varje dag.

Gemensam servicefunktion är ett verksamhetsområde inom Regionservice, med uppdrag att leverera tjänster inom områdena ekonomi, HR och kundcenter. Tillsammans är vi ett av Sveriges största Shared Service Center med cirka 300 medarbetare.

Enhet Lön är en av Sveriges största löneenheter och vi ger service och skapar mervärde genom att frigöra tid i kärnverksamheterna. Med vår specialistkompetens skapar vi trygghet för chefer och chefsstöd för att nå rätt lön i rätt tid.

Är du nyfiken på en mångsidig arbetsplats ska du söka dig till oss! Vi har många sidoprojekt där man får möjlighet att vara med och bidra med sin kompetens och utvecklas. Just nu har vi exempelvis projekt inom robotisering, Medvind och skuldhantering samt olika grupper för förbättringsarbete.


ARBETSUPPGIFTER
Trivs du i en administrativ roll och tycker du att arbete med lön är intressant och utmanande? Då är detta rollen för dig!

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta brett med löner utifrån en tydligt framtagen löneprocess där målet är att säkerställa att alla Region Skånes medarbetare får rätt lön, i rätt tid och på ett korrekt sätt. Du arbetar i vårt löne- och personalsystem med att korrigera, kvalitetssäkra, rätta och administrera lönerna för våra kollegor ute i vården och övriga verksamheter. Vidare guidar och coachar du chefer och medarbetare i såväl löne- och personalsystemet som i lönefrågor.

Är du nyfiken på att höra mer om hur det är att jobba hos oss? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!KVALIFIKATIONER
I denna rekrytering söker vi primärt dig som är senior löneadministratör, men även juniora kandidater är välkomna att ansöka.

Vi ser att har du eftergymnasial utbildning inom lön, ekonomi alternativt motsvarande utbildning och/eller erfarenhet som bedöms lämplig för tjänsten. Du har erfarenhet av löner och olika ersättningar och van att arbeta i en stöttande serviceroll. Arbetet ställer krav på att du har goda kunskaper i Officepaketet samt goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Vi ser även att du har erfarenhet av löne- och personalsystem, gärna Personec P. Vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av Medvind.

Vi erbjuder dig en roll där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, ge uttryck för ditt sinne för noggrannhet, struktur och din goda prioriteringsförmåga. Då rollen innebär många kontakter internt kommer du att trivas utmärkt om du är serviceinriktad, tålmodig och lösningsorienterad.

Vi ser fram emot att träffa dig. Varmt välkommen med din ansökan!ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionservice är Region Skånes serviceförvaltning med ansvar för måltider, lokalvård, inrednings- och textiltjänster samt administrativa tjänster inom ekonomi- och HR. Vi utför även patienttransporter inom sjukhusområdet samt transporterar av olika sorters gods i hela Skåne.
Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Vi är 2 200 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen. Vårt viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att patienterna ska få en god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Unik möjlighet i Lund ????

Hemförsäljare
Läs mer Maj 29
Söker du ett jobb med en stabil grundtrygghet, samtidigt som det finns goda möjligheter att göra karriär, avancera inom företaget, generösa bonusar och motiverande tävlingar? Uppskattar du ett jämställt och inkluderande företagsklimat där miljötänkandet får stort utrymme?
Solid Air AB expanderar kraftigt och söker nu säljare och demonstratörer som vill påverka livet till det bättre för sina kunder, sig själva och sin omvärld. Vi tror på:
· Samma möjligheter oavsett bakgrund
· Energisnåla kvalitetsprodukter med lång livslängd
· Kundens bästa i fokus
· En inkluderande arbetsmiljö
· Ett jämställt ledarskap
· En renare inomhusmiljö – en partikel i taget!


Om oss
Solid Air AB säljer och marknadsför Clear Sky, en tysk kvalitetsprodukt för hemvård som verkligen ligger i tiden! Industriell toppkvalitet, fast till en prislapp som anses vara acceptabel även för privatpersoner och mindre företag. Med en låg energiförbrukning och i stort sett inga förbrukningsartiklar har försäljningen ständigt ökat, oavsett världsläge och pandemi.


Clear Sky är designad av Christoph Böhler, en av Tysklands största industridesigners. Mr Böhler är en berömd designer inom bilindustrin där han bland annat designat för Audi och Bugatti. Maskinen har funnits i över 20 år, säljs i 49 länder på 4 kontinenter av över 10 000 medarbetare och en total årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr.


”Jag började jobba här januari år 2000 och insåg redan efter några veckor att jag aldrig kommer att göra något annat! Produkten, friheten, lönen, tävlingarna och den årliga megajulfesten, för att nämna några saker som du inte hittar på de flesta arbetsplatser… – Fredrik, 45 år


Löner och arbetsvillkor
Dina kundbesök bokas av vår bokningsavdelning via referenser från andra nöjda kunder. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade besök, anpassade efter ditt schema.
Heltid: 24 500 kr plus bra provisioner på allt du säljer. Dessutom har vi hela tiden tävlingar, bland annat VIP-resor. Därför rekommenderar vi att ditt pass är uppdaterat, då vi emellanåt åker till varmare platser för teamutbildningar!
Vår Diplomerade Säljutbildning är något du kommer att ha stor nytta av i ditt arbetsliv, antingen som språngbräda vidare i din karriär eller om du väljer att stanna kvar och utvecklas hos oss. Den innefattar bland annat:
· Säljpsykologi
· Värdebyggnad
· Behovsanalys
· Argumentationsteknik
· Finansieringslösningar


Du har körkort och tillgång till egen bil!
Tidigare erfarenhet av försäljning är givetvis ett plus, men absolut inte ett måste! Vi utbildar dig från där du befinner dig idag och mot de mål du vill uppnå i din egen takt. Ditt arbetsschema sätts varje vecka tillsammans med dig och vi gör allt vi kan för att anpassa det efter dina behov, eventuell familj och fritidsintressen.
Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, då det är en nödvändighet för det dagliga arbetet i tjänsten.
Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta inte, utan skicka in din ansökan redan idag!
Sökord: säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Tandsköterska till Folktandvården Skåne, Södra Sandby

Tandsköterska
Läs mer Maj 29
JOBBA FÖR LEENDEN!

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden - hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär.

Nu söker vi dig som är tandsköterska till vår klinik i Södra Sandby.

Kliniken i Södra Sandby är i en spännande utvecklingsfas där vi ser att det finns utrymme för att växa och bli större med både fler kunder och kollegor. Närheten till Lund och den expandering som sker av staden är positiv även för vår verksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska på Folktandvården Skåne har du en viktig roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du assisterar någon av våra duktiga tandläkare genom undersöknings- och röntgenassistans, delegerad patientbehandling och administrativt arbete som kostnadsförslag och remisshantering. Även visst arbete i receptionen kan förekomma.

Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård, vilket innebär att du både arbetar självständigt och tillsammans med dina kollegor. Med teamtandvård får du möjlighet att arbeta på toppen av din kompetens med större omväxling, kunskapsutbyte och ökad delaktighet.

Vi värdesätter god service. Därför är gott bemötande en viktig del av ditt arbete med att skapa trygghet och delaktighet. Din professionalism är viktig för att värna om patientsäkerhet och kvalitet, som är centralt i vårt arbete.

Sammantaget erbjuder vi ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du har goda möjligheter att vidareutvecklas och engagera dig i frågor som är viktiga för dig. Som nyanställd får du gå vårt introduktionsprogram med bland annat nätverksträffar och utbildningar.

KVALIFIKATIONER
Du har tandsköterskeexamen och kunskaper i svenska som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidare har du grundläggande datorkunskap och gärna erfarenhet av att arbeta med system som förekommer inom tandvården. Vi erbjuder utbildning i journalsystemet Carita.

Vi förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och trivs med varierande ansvar och arbetsuppgifter. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar - oavsett behov.

Ansök nu

Universitetsadjunkt i teater och samhälle

Universitets- och högskoleadjunkt
Läs mer Maj 29
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns cirka 45 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.
Teaterhögskolan i Malmö söker nu en universitetsadjunkt i ämnet teater och samhälle.

Vi söker dig som är en driven entreprenör och pedagog med dokumenterad erfarenhet från högskoleområdet, annan offentlig förvaltning eller kulturinstitution. Tjänsten kräver att du har erfarenhet av strategisk utveckling, uppföljning och ekonomi.

För att klara arbetsuppgifterna krävs dessutom en god strukturell förmåga, då du behöver kunna arbeta självständigt mot uppsatta mål, prioritera och följa upp inom ramen för aktuellt ansvarsområde. Vi förutsätter att du har erfarenhet och insyn i kulturbranschen, gärna inom scenkonstfältet, samt att du har erfarenhet av projektledning och entreprenörskap.  

Arbetsuppgifter och ansvarsområden? 
I tillägg till undervisning i ämnet teater och samhälle, kommer du att driva pedagogiska utvecklingsfrågor kopplade till uppdragsutbildning, fristående kurser och samverkansprojekt. I tjänsten ingår också att initiera och projektleda nämnda utbildningsverksamhet samt att operativt utveckla och driva Teaterhögskolans nationella och internationella samverkansprojekt.

I anställningen kan också komma att inrymmas andra uppdrag, exempelvis med Teaterhögskolans arbete med internationalisering och att fungera som ett pedagogiskt och administrativt stöd till skolans prefekt samt utbildningsledare.

????Kvalifikationer???  
Krav för behörighet till läraranställningar, och vilka bedömningsgrunder som gäller, regleras i Lunds universitets anställningsordning.

Behörig att anställas som universitetsadjunkt är den som dels har visat pedagogisk skicklighet, dels har avlagt examen på avancerad nivå eller på annat sätt har inhämtat motsvarande kunskaper samt har annan kompetens som är av betydelse med hänsyn till anställningens ämnesinriktning och de arbetsuppgifter som ingår i anställningen.

Bedömningsgrunder


Vid anställning som universitetsadjunkt gäller följande bedömningsgrunder

- goda ämneskunskaper av relevans för anställningens innehåll och de arbetsuppgifter som ingår
- god pedagogisk förmåga, vilket innebär god förmåga att bedriva och utveckla undervisning och annan pedagogisk verksamhet på olika nivåer och med varierande undervisningsmetoder
- mycket god yrkeserfarenhet eller annan erfarenhet av relevans för anställningen

Övriga krav för anställningen


- Dokumenterad erfarenhet av kvalificerad projektstyrning
- Erfarenhet och förståelse för kulturbranschen, gärna scenkonstfältet
- En mycket god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift 
- En utvecklad social förmåga som bland annat innebär att kunna bygga upp förtroendefulla samarbeten med omgivningen 
- En god strukturell och administrativ förmåga 

Meriterande för anställningen


- Erfarenhet av pedagogiskt utvecklingsarbete, gärna inom högskolevärlden
- Dokumenterad erfarenhet av undervisning, gärna på högskolenivå
- Erfarenhet av internationella samverkansprojekt

I bedömningen kommer stor vikt att läggas på den personliga lämpligheten.

Villkor?  
Anställningen är tidsbegränsad till två år enligt Högskoleförordningen 4 Kap. 10 §, Lärare inom konstnärlig verksamhet. Eventuellt kan finnas möjlighet till förlängning. 

Tillträde 2023-08-15 eller enligt överenskommelse.

Anställningens omfattning är 100%

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan

Konstnärliga fakulteten i Malmö är en av åtta fakulteter inom Lunds universitet och består av Konst-, Musik- och Teaterhögskolan, samt Inter Arts Center. Vid konstnärliga fakulteten finns kandidat-, magister- och mastersprogram inom fri konst, musik och teater, samt ett antal kurser av olika omfattning. Här bedrivs också forskarutbildning och forskning med konstnärlig inriktning och i musikpedagogik.

Teaterhögskolan Malmö, som är placerad mitt i Malmös kreativa Möllevångskvarter, är en del av den konstnärliga fakulteten vid Lunds Universitet. Årligen har drygt 100 personer Teaterhögskolan som sin studie- eller arbetsplats. Utbildningsuppdraget är 60 helårsplatser i form av fristående kurser, program på grund såväl som masternivå och forskning inom teater.

Teaterhögskolan i Malmö har en hög ambitionsnivå och vill vara en ledande utbildnings- och forskningsinstitution inom teaterområdet och samtidigt vara en relevant och öppen institution i Malmö. Vi erbjuder särskilt lovande och motiverade studenter och forskare en tydligt profilerad och internationell miljö, som förbereder för ett utmanande och föränderligt yrkesliv.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Simlärare till Actic i Lund

Instruktör/Tränare inom specialidrott
Läs mer Maj 29
Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning. Vi grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på träningsmarknaden i Norden. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 130 gymanläggningar med ca 165 000 medlemmar i Sverige och Norge. Vi erbjuder träning inomhus, utomhus och digitalt genom gym, personlig träning, gruppträning och simning & bad. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork.

Simlärare

Nu söker vi efter två pedagogiska och positiva simlärare till Actic Lund Delphinenbadet på deltid (20-40% beroende på säsong). Vårt fokus och mål med vår simverksamhet är att lära barnen en god vattenvana, lära ut byggstenar för att bli simkunnig och känna sig trygg i vattnet. Vi arbetar oss sedan successivt framåt för att få en god start inom simningen och teknik i de olika simsätten. Vi vill att barnen ska längta tills nästa sim- tillfälle och därför är våra ledord: Lekfullhet och glädje att få röra sig i vatten!

I tjänsten ingår det även att instruera i vattenträning - är du redan utbildad ser vi det som ett stort plus, är du inte utbildad erbjuder vi dig en utbildning!

I rollen kommer du utvecklas genom att

- Förbereda och genomföra simskolor.
- Arbeta med uppföljning och kontakt med föräldrar vid avslutad simkurs, hur det gått, vilken grupp de eventuellt ska vidare till, vilka märken de klarat m.m.
- Sprida glädje och energi till barnen och få de att trivas i gruppen och i vattnet
- Arbeta tätt med övriga simlärare och teamet på anläggningen för att skapa bästa möjliga kundupplevelse


För att lyckas i rollen

- Är du utbildad simlärare
- Har du fyllt 18 år
- Är det mycket meriterande om du arbetat med barn tidigare
- Är det meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med sim & bad


Som person är du positiv med god pedagogisk förmåga. Du gillar att arbeta med människor i olika åldrar och du har en god samarbetsförmåga. Att ta ansvar och ge bra service kommer naturligt för dig. Teamwork är viktigt för dig och du drivs av att inspirera och hjälpa andra till utveckling.

Vad kan vi erbjuda dig? Du får utbildning i både D-HLR och vattenlivräddning. En dynamisk arbetsmiljö med mycket glädje och passion. Du får trygga anställningsvillkor och du får såklart tillgång till hela vårt träningserbjudande - inne, ute och digitalt!Inför anställning genomförs ett simtest samt att vi kommer be slutkandidat att ta fram utdrag ur belastningsregistret.

Ansök nu

kock/ restaurangbiträde

Kock, à la carte
Läs mer Maj 29
Vi söker en duktig kock/restaurangbiträde både till varm köket och kall kök, med några års erfarenhet efter utbildning, som gillar att laga bra mat rent och snyggt, men även kan lägga i en högre växel när det krävs.


För att passa hos oss är du en ödmjuk, social person med glimten i ögat.
Du kan hantera stress bra och jobba bra under eget ansvar, både i team och ensam.
Du skall vara med och jobba aktivt i köket och kunna ta en plats på spis eller kallkök.


Du bör ha några års erfarenhet av liknande jobb.


Ambitionen på Hjulet är mycket hög vilket innebär att du har ett gediget intresse för matlagning och är arbetsvillig och ambitiös.


Välkommen med din ansöka till
Hello@hjuletmatochvin.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Barnhjärtcentrum i Lund

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Maj 29
Gör skillnad. Varje dag.

Varmt välkommen till barnsjukvården vid Skånes universitetssjukhus (Sus)!

Barnsjukvården vid Sus är uppdelat i två verksamhetsområden (VO), vilka är VO barnkirurgi och neonatalvård samt VO barnmedicin. VO barnkirurgi och neonatalvård har cirka 600 anställda med verksamheter inom barnkirurgi, barnhjärtsjukvård, barnoperation, barn- och ungdomsintensivvård samt neonatalvård.

Sus är ett av två sjukhus i Sverige som bedriver nationell högspecialiserad vård inom barnhjärtkirurgi, vilket innebär att patienter från stora delar av landet kommer till oss på Barnhjärtcentrum. Vi tar även emot patienter från Island. På Barnhjärtcentrum ingår slutenvårdsavdelning, dagvårdsverksamhet samt mottagning. Verksamheten bedriver även forskning inom medicin och vårdvetenskap.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en kollega som vill vara en del av en spännande verksamhet! Här blir du del av en liten sekreterargrupp som arbetar nära varandra och hjälps åt.

Som medicinsk sekreterare hos oss ingår vanligt förekommande arbetsuppgifter så som journalskrivning i Melior samt diagnosregistrering och bevakning i Pasis. Remiss- och posthantering, telefonservice, bokning och bevakning av patienter samt bokning av tolk ingår också i dina arbetsuppgifter. Du kommer även att vara stöd till vårdpersonal i administrativa arbetsuppgifter. I din roll kommer du att skriva för vår mottagning samt vår slutenvårdsavdelning.

Vår grupp välkomnar förändring och vi hoppas därför att du vill bidra med idéer, samt är med och skapar nya strukturer och arbetssätt. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete på en arbetsplats med positiv stämning. Vi är en härlig blandning av nya och erfarna kollegor och här finns stor möjlighet till kunskapsutbyte med engagerade kollegor.

KVALIFIKATIONER
I vår vardag uppstår ofta snabba förändringar, att förhålla sig till dessa och ställa om till en ny situation kräver förmågor som överblick, planering och flexibilitet. Som person är du trygg i din yrkesroll, självklart serviceinriktad och har förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du har även framåtanda med intresse för utveckling och lärande. Detta bidrar du själv till genom att dela med dig av dina kunskaper, ha ett starkt engagemang och en positiv inställning.

Du som söker har utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration 80 p (KY) /400p (YH) eller motsvarande medicinsk sekreterarutbildning. Vidare har du goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift, goda kunskaper i medicinsk terminologi samt goda datorkunskaper. Har du utbildning i diagnosklassificering är det meriterande. Det är även meriterande med erfarenhet från systemen Melior och Pasis. Då vi är måna om att anställa rätt person i denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer att bli aktuellt innan anställning.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Amanuens vid Institutionen för energivetenskaper, kurs MVKP01

Forskarassistent
Läs mer Maj 29
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns cirka 45 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.
Beskrivning av arbetsplatsen
Vid institutionen för Energivetenskaper ges ett flertal kurser som ingår i energispecialiseringen för studenter som går programmen E, F, M och W.

Vi söker nu en amanuens som kan hjälpa till i kursen MVKP01 ’’District heating and cooling’’ som ges i läsperiod 1 under hösten 2023. Arbetet med undervisningen sker i nära samarbete med kursansvarig.

Arbetsuppgifter
Som amanuens kan dina arbetsuppgifter variera och arbetsuppgifterna ska ge en inblick i den akademiska världen på den fakultet där du bedriver studier.

Arbetsuppgifterna för denna anställning innefattar undervisning i kursen MVKP01 ’’District heating and cooling’’. Du kommer ha ansvar för att förbereda och hålla i vissa duggor, övningsuppgifter och seminarium, samt hjälpa till med konstruktion och rättning av frivillig tentamen för överbetyg. I uppdraget ingår även att vara behjälplig med viss kursadministration.

Kvalifikationer
Behörig att anställas som amanuens är den som är antagen till utbildning på grund- eller avancerad nivå vid fakulteten (eller närliggande ämne för de gemensamma institutionerna). Examen får ej vara uttagen.

Krav för anställningen är:

- att studenten är antagen till civilingenjörsutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant.
- mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
- avklarade kurser inom Energispecialiseringen för något av civilingenjörsprogrammen E, F, M och W.
- Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Personliga egenskaper som krävs är samarbetsförmåga och självständighet.

Meriterande för anställningen är:

- Kunskaper som är meriterande är kunskaper om energisystem och energimarknad
- Erfarenheter som är meriterande är tidigare undervisningserfarenhet
- Avklarade kurser energikurser, framförallt kursen MVKP01.
- Tidigare anställd som amanuens för MVKP01.

Vi erbjuder
Lunds universitet är en statlig myndighet som erbjuder goda anställningsvillkor. Med en anställning som amanuens får du som student en möjlighet att förena studier med arbete för att komplettera dina teoretiska kunskaper med praktisk arbetslivserfarenhet inom akademin.
Läs mer på universitets webbplats om att https://www.lu.se/om-universitetet/jobba-hos-oss.

Övrigt
Anställningen är tidsbegränsad under perioden 2023-08-21 – 2023-10-31 och avser omfattning 20 %.  
Anställningen får inte påverka amanuensens studier negativt och får inte kombineras med andra anställningar. Bestämmelser gällande utbildningsanställning som amanuens finns i Högskoleförordningen (SFS 2017:284), 5 kap 8-12 §§. Anställningen omfattas av Arbetstidsavtal för lärare

Så här söker du

Ansökan ska innehålla CV och personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina meriter. Vi ber dig bifoga utdrag från LADOK som intygar din behörighet. Ansökan bör även innehålla övrigt som du önskar åberopa (kopior av betyg, uppgifter till referenser, rekommendationsbrev etc.).

Välkommen med din ansökan!

 

Lunds Tekniska Högskola, LTH, är en teknisk fakultet inom Lunds universitet med forskning av hög internationell klass och stora satsningar på pedagogisk mångfald.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Talent Acquisition Specialist till tretton37

Researcher, rekrytering
Läs mer Maj 29
tretton37 letar efter dig som verkligen fastnat för det här med rekrytering. Om du dessutom har en nyfikenhet och ett starkt intresse för tech är detta en möjlighet som du bara inte vill missa!

Vilka är tretton37?

tretton37 är ett svenskt tech-konsultbolag som förser sina kunder med experter inom digital transformation och strävar efter att alltid leverera de bästa lösningarna i sina projekt. Sedan 2010 har tretton37 vuxit med över 300 handplockade personer från hela världen. Här står människorna i fokus lika mycket som de älskar lärandet. Det är ett företag som omfamnar en vänlig och stödjande kultur där balansen mellan arbete och privatliv värdesätts. Det organiseras regelbundet sociala aktiviteter där familjen är välkommen, månatliga luncher, middagsevenemang, samt sportaktiviteter. Visionen på tretton37 är "To always put people and their growth first" och detta är ledstjärnan i bolagets arbete. "

Låt dig imponeras och läs mer hur det faktiskt bli en del av teamet här (https://www.tretton37.com/join-us).

Varför är rollen som Talent Acquisition Specialist på tretton37 något för dig?
Det här är en självklar roll för dig som verkligen gillar tanken av att arbeta med uppsökande rekrytering i sällskap av tech-intresserade kollegor. Framför allt har du kanske ett intresse för just mjukvaruområdet och att skapa relationer med både kandidater och interna stakeholders. Det här är helt enkelt en roll för dig som uppskattar spännande dialoger med intressanta människor.

TA-teamet på tretton37 består idag av 10 personer [TJ1] (#_msocom_1) som utgår från kontoren i Stockholm, Lund och Ljubljana. tretton37 jobbar med global rekrytering av tekniska roller, som exempelvis innefattar mjukvaruutvecklare, designers och tech leads. Framtidsplanerna för tretton37 är stora och för att nå dit behöver teamet nu utökas med fler kollegor.

I rollen som Talent Acquisition Specialist kommer du framför allt att:

- Driva egna rekryteringsprocesser från start till slut (sourcing, intervjuer, efterföljande administration och slutförande).
- Jobba nära ledningen och rekryterande chefer på tretton37 för att säkerställa att de verkar i linje med affärsmål och strategi.
- Jobba nära konsulterna på tretton37, som också utgör en viktig del i att säkerställa att bolaget attraherar och växer med rätt typ av kompetens och personer.
- Förbättra arbetssätt vad gäller relationer, processer och verktyg kopplat till TA-arbetet inom tretton37.
- Samarbeta inom TA-teamet och övriga delar av organisationen för att dela kunskap.
- Anordna och driva rekryteringsevent tillsammans med övriga TA- och Marknadsteamet.

Det som kommer få dig att trivas på tretton37
tretton37 vill träffa någon som önskar jobba i ett team och organisation där man blir mer än bara kollegor. Här blir du nämligen en del av en stark samhörighet, med mer gemensamt än det mest uppenbara - jobbet. De söker efter en person som gärna kommer med idéer på hur metoder och processer kan förbättras för att optimera tillväxten. Du blir en del av ett erfaret och kompetent team med en stark teamkänsla.

Vad behöver du för att lyckas?
Du som söker dig till den här rollen har sannolikt en stark passion och intresse för rekrytering. Ditt mål därtill är att bli riktigt grym på det du gör och att etablera ett gediget nätverk inom techsektorn (om du redan har detta är det en stjärna i kanten). Du har med fördel rekryteringserfarenhet sedan tidigare, gärna från ett tech-bolag. Om du är nyexaminerad från en relevant utbildning och ”bara” jobbat med rekrytering på deltid så är det intressant det också. Det viktigaste är att du har en stark vilja att leverera inom just det här området.

Det här är en roll som sätter stort värde i god kommunikation och förmåga att hålla dialoger på olika nivåer, med människor som ofta är tekniskt bevandrade. Det känner du dig bekväm med, du är anpassningsbar och du har förmågan att korrigera din retorik beroende på vem du samtalar med. För att lyckas i rollen är det dessutom viktigt att du naturligt strukturerar ditt arbete och effektivt löser de utmaningar som dyker upp.

Dialogerna i arbetet sker både på engelska och svenska, så därför måste du ha obehindrade färdigheter i bägge språk både i tal och skrift.

Praktisk information

- Start: Snarast, enligt överenskommelse

- Placering: Lund

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Önskemålet från tretton37 är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Tobias och A-hub via tobias@a-hub.se.

Vi hoppas att vi fångat ditt intresse och ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Gymnasielärare i kemi och matematik

Lärare i gymnasiet
Läs mer Maj 29
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


Utbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, anpassad gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet och har drygt 1 200 anställda. Som anställd här är du delaktig i att bedriva utbildning av hög kvalitet, och med ett stort engagemang för våra elever. Vi rustar eleverna för framtiden – med målet att varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.Om oss
På Spyken präglas arbetet av skolans vision: "Spyken ger dig kunskap, kompetens och positiva erfarenheter för framtiden!".

Skolan kännetecknas av god stämning och stort engagemang hos elever och personal. Vi hoppas att du vill bli en del av detta!

Gymnasieskolan Spyken har cirka 1200 elever fördelade på estetiska programmet, humanistiska programmet, naturvetenskapsprogrammet och samhällsvetenskapsprogrammet. Vi är måna om att både personal och elever ska känna delaktighet i allt som rör verksamheten.

Arbetsuppgifter
Som lärare på Spyken kommer du att undervisa i kemi och ytterligare ett ämne, gärna matematik.  I arbetsuppgifterna ingår planering, genomförande av undervisning. Utvärdering, mentorskap och andra sedvanliga arbetsuppgifter för lärare. 

Vi söker dig som
Vi söker dig som är genuint intresserad av undervisning och tillsammans med våra elever och kollegor vill utveckla Spyken.  Du har undervisat i kemi på gymnasiet och har några års erfarenhet i läraryrket. 

Du har mycket goda kunskaper i dina ämnen och är engagerad i undervisning och lärande. Du har erfarenhet av arbete mot givna mål, är initiativrik och flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är en strukturerad och positiv ledare som sätter tydliga gränser och har förmåga att skapa goda relationer med elever och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov.

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Ansök nu

Klara söker sjuksköterska till uppdrag i Lund

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 29
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker sjuksköterska till Lund från 2023-06-15 till 2023-08-22.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Skåne, Lund

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska. Uppgifter kan komma att variera beroende på verksamhetens behov.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen.

Ansök nu

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till mottagning i Skåne

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 29
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en sjuksköterska till ett uppdrag på vårdcentral i Lund.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-06-15 och pågår till 2023-08-22 Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter på vårdcentral. Ansök senast 2023-06-12.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet

Ansök nu

Processledare med inriktning på Facility management

Fastighetsförvaltare
Läs mer Maj 29
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns cirka 45 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.
Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa.

Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.

Beskrivning av arbetsplatsen - Med-service

Enheten för Med-service är Medicinska fakultetens serviceorganisation och tillhandahåller tjänster till fakultetens samtliga verksamheter. Vid enheten arbetar vi ständigt för att skapa förutsättningar för arbetsglädje och delaktighet för alla medarbetare. I nuläget har enheten strax över 30 medarbetare.

Enheten för Med-service är indelad i följande avdelningar:

- avdelningen för fastighet och säkerhet,
- avdelningen för teknik och service,
- avdelningen för enhetsstöd.

Vi söker nu en ny processledare med inriktning på Facility Management (FM) med placering på avdelningen fastighet och säkerhet. Avdelningen för fastighet och säkerhet ska verka för ändamålsenliga och funktionella lokaler. 

Vi erbjuder

Lunds universitet är en statlig myndighet vilket innebär att du får särskilda förmåner, generös semester och en förmånlig tjänstepension. Läs mer på universitetets webbplats om att vara anställd hos oss: Jobba hos oss

Ansvarsområde

Som processledare FM kommer du att ansvara för frågor som berör drift- och serviceleveranser vid samtliga sajter och byggnader, i både Lund och Malmö. Processledarens huvudsakliga ansvarsområde innebär att:

- samordna och övervaka efterlevande av åtaganden för såväl inkommande som utgående servicetjänster,
- följa upp avvikelser i serviceleveranser och drift och underhåll av ingående byggnader,
- delta samt i förekommande fall representera enheten och universitetet i kontakter med fastighetsägaren gällande löpande drift och underhåll av fastigheterna samt jämtemot stödja verksamheter avseende serviceleveranser.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som processledare FM innebär att du ska:

- stödja den dagliga driften av fastighets- och servicetjänster inom avdelningen,
- stödja ärendehantering för fastighets- och servicetjänster,
- stödja underhålls-, anpassnings- och ombyggnadsprojekt,
- administrera köpta och levererade tjänster,
- stödja lokalhantering,
- bistå avdelningschefen med att verkställa uppdrag från styrelse och ledning.

Utöver ovanstående kan även andra arbetsuppgifter som berör ansvarsområdet tillkomma.

Kvalifikationer

Som sökande ser vi att du har följande formell utbildning och / eller erfarenheter:

- eftergymnasial utbildning inom fastighetsadministration, facility management, service management eller motsvarande,
- utbildning och / eller erfarenhet av projektledning,
- erfarenhet av arbete inom fastighetsförvaltning eller motsvarande,
- erfarenhet av arbete med verksamhetsledningssystem,
- erfarenhet av utredningsarbete,
- god svenska i tal och skrift,
- god engelska i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Arbetsuppgifterna kräver att du har god kommunikationsförmåga, god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Det är viktigt att du har en väl utvecklad servicekänsla samt en professionell och positiv framtoning. Vi ser gärna att du tar dig an dina arbetsuppgifter på ett ansvarsfullt sätt och har en stark vilja att främja en god teamkänsla.

Övrigt

Beredskapstjänstgöring var 5-6 vecka ingår i arbetet vilket innebär, när man har beredskap, att man ska kunna infinna sig på arbetsplatsen inom 60 minuter.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid (100 %), provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde: snarast / enligt överenskommelse.

Så här söker du

Anställningen söks via universitetets rekryteringssystem. Ansökan ska innehålla ett personligt brev där du beskriver hur du uppfyller kvalifikationskraven och varför du är intresserad av anställningen samt ett CV. Ansökan bör även innehålla övrigt som du önskar åberopa (kopior av examen, betyg, intyg, rekommendationsbrev, uppgifter till referenser etc). Om urvalsfrågor finns upplagda så ser vi gärna att ni besvarar dessa (hänvisa inte till CV:et). 

Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Skötare till Vuxenpsykiatriavdelning 3 psykos i Lund

Skötare
Läs mer Maj 29
Gör skillnad. Varje dag.

Söker du efter ett meningsfullt arbete inom psykosvård där du får vara delaktig och samtidigt utvecklas i din yrkesroll och som person? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Avdelning 3 är en energirik, spänningsfylld och välfungerande arbetsplats med ett team som består av teamledare, sjuksköterskor, skötare, läkare, arbetsterapeut, kurator, psykolog, fysioterapeut och sekreterare och enhetschef. Vi är en heldygnsavdelning med 16 vårdplatser där vi i huvudsakligen behandlar personer med psykossjukdom och bipolär sjukdom men även övriga psykiatriska diagnoser. Upptagningsområdet är Lund med sju kranskommuner.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu två skötare till en tillsvidareanställning och till ett vikariat hos oss på Vuxenpsykiatriavdelningen 3 psykos i Lund.

Hos oss kommer du få möjligheten att arbeta med en stor variaration av arbetsuppgifter. Som skötare arbetar du nära patienten och deltar i de rutiner som finns kring omvårdnad, samtal och stöd till patienterna. Varje dag inleds med att vi strukturerar upp vem som ska göra vad under dagen med hjälp av pulstavla och pulsmöten. Hos oss prioriterar vi det nära omvårdnadsarbetet och tiden med patienterna högt. Skötare och sjuksköterska arbetar nära varandra och hjälps åt med det administrativa arbetet för att alla ska finnas till hands för patienterna. I det arbetet ingår planering, promenad, och samtal. Vi avsätter en stor del av arbetet åt gruppaktiviteter och har olika grupper som fokuserar på avslappning, skapande, återhämtning och fysisk aktivitet med våra patienter. I din roll som skötare är du kontaktperson åt en eller flera patienter där du och patienten utformar en vårdplan tillsammans med övriga teamet.

Tjänsterna avser en tillsvidareanställning och en visstidsanställning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet med inriktning mot psykiatrisk vård alternativt annan likvärdig utbildning. Du har goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom psykiatri, särskilt om du har tidigare erfarenhet av akutpsykiatrisk slutenvård.

För att lyckas i din roll har du ett positivt förhållningssätt med patienten i fokus. Du är stabil, lugn och initiativrik samt har förmåga till ny- och helhetstänkande. I vår vardag uppstår ofta snabba förändringar vilket kräver förmågor som överblick, planering och struktur. Som person är du lyhörd inför både patienter och kollegor samt har ett genuint intresse för psykiatri. Vidare ser du samarbete som en förutsättning för att bedriva god vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

Vi använder oss av löpande urval i denna rekrytering, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Säljare på uppdrag av Operatören 3!

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Maj 29
Är du en vinnarskalle, utåtriktad och redo för nya utmaningar? Då är jobbet hos Allgreen perfekt för dig.

Vi på Allgreen hjälper våra uppdragsgivare att utmana telekommarknaden, och har en ledande plats. Vi erbjuder en unik arbetsplats med 10 platser per kontor som ger dig en chans att utveckla din arbetskarriär såväl som fortsätta att utveckla den ännu mer för långsiktighet. Idag arbetar vi med en av dem största uppdragsgivarna inom telefonibranschen där kvalitet och kvantitet står i fokus. Idag har vi kontor i Lund och Marbella.

Just nu söker vi på Allgreen nya och drivna säljare till vårt fantastiska kontor i Lund som ligger precis bredvid centralstationen, så även om du tar tåget från annan ort är det enkelt och komma till kontoret!

Störst är inte bäst. Våra kollegor i branschen satsar idag på stora lokaler med opersonliga platser, vi vill annorlunda. Vi bryter mönster, vi satsar på den individuella medarbetaren och därför har vi endast 10 unika säljplatser så vi kan tillsammans behålla ett hållbart arbetssätt inom callcenterbranschen och skapar en fantastisk lagkänsla.

Teameffektiviteten ökas och ger otroligt stöd för varje enskild medarbetare. Som account manager hos oss arbetar man tillsammans med erfarna medarbetare och coacher som alltid har fokus på att du och ditt team ska utvecklas och nå nya mål.

Grundidén av Allgreen är att fokusera på den individuella medarbetaren och ge fokus på unika få platser för att ge utrymme för utveckling, både i grupp och personligt för att bygga något stort, tillsammans.

Har du vad som krävs?

För att du ska få den bästa arbetsupplevelsen ser vi gärna att du är:

- Energisk

- Drivande

- Målfokuserad

- Flytande i svenska både i tal och skrift

Har du erfarenhet inom branschen är meriterande, men inget krav då alla kan lyckas med rätt inställning!

God kommunikationsförmåga är viktigt då du använder det för att bygga upp relationer med kunderna, eftersom detta skapar grunden till en långvarig relation mellan kunden och dig.

Passar ovanstående in på dig, ska du verkligen söka detta jobb!

Vad erbjuder vi?

- Garantilön på 20.000 + provision

- Marknadens bästa provisioner

- Samarbete med marknadsledande varumärken

- Attraktiv arbetsmiljö

- Säljtävlingar med priser i form av presentkort, Apple-produkter, weekendresor osv

- Utbildning och daglig coachning

- Arbeta tillsammans med motiverande och drivna kollegor

- Trygghet i form av tillsvidareanställning

- Möjligheten att arbeta på andra kontor inom Allgreen koncernen.

Vi erbjuder dig en livfylld arbetsplats med massor av utvecklingsmöjligheter. Utbildning och daglig coachning är också något du kan räkna med. Vi bryr oss mycket om vår företagskultur och jobbar ständigt för förbättring. Hos oss får du bästa möjliga förutsättningar för att lyckas inom försäljning. Detta, då vi fokuserar på våra unika 10 platser per kontor. Dessa unika platser ger större utrymme för varje enskild individ att utvecklas och förbättras. Hos Allgreen är man inte bara en i mängden, hos oss är varje medarbetare betydelsefull.

Dagarna passerar i högt tempo och vår ambition är att kombinera nöje med prestation. Här har vi regelbundna tävlingar både i grupp och individuellt. På senaste tiden har vi tävlat om allt från telefoner, spelkonsoler, biljetter till större event samt resor. Ska du vara med på nästa tävling?

Ansök nu

Vi söker nya säljare till vårt fantastiska team i Lund.

Telefonförsäljare
Läs mer Maj 29
Är du en vinnarskalle, utåtriktad och redo för nya utmaningar? Då är jobbet hos Allgreen perfekt för dig.

Vi på Allgreen hjälper våra uppdragsgivare att utmana telekommarknaden, och har en ledande plats. Vi erbjuder en unik arbetsplats med 10 platser per kontor som ger dig en chans att utveckla din arbetskarriär såväl som fortsätta att utveckla den ännu mer för långsiktighet. Idag arbetar vi med en av dem största uppdragsgivarna inom telefonibranschen där kvalitet och kvantitet står i fokus. Idag har vi kontor i Lund och Marbella.

Just nu söker vi på Allgreen nya och drivna säljare till vårt fantastiska kontor i Lund som ligger precis bredvid centralstationen, så även om du tar tåget från annan ort är det enkelt och komma till kontoret!

Störst är inte bäst. Våra kollegor i branschen satsar idag på stora lokaler med opersonliga platser, vi vill annorlunda. Vi bryter mönster, vi satsar på den individuella medarbetaren och därför har vi endast 10 unika säljplatser så vi kan tillsammans behålla ett hållbart arbetssätt inom callcenter branschen och skapar en fantastisk lagkänsla.

Team effektiviteten ökas och ger otroligt stöd för varje enskild medarbetare. Som account manager hos oss arbetar man tillsammans med erfarna medarbetare och coacher som alltid har fokus på att du och ditt team ska utvecklas och nå nya mål.

Grundidén av Allgreen är att fokusera på den individuella medarbetaren och ge fokus på unika få platser för att ge utrymme för utveckling, både i grupp och personligt för att bygga något stort, tillsammans.

Har du vad som krävs?

För att du ska få den bästa arbetsupplevelsen ser vi gärna att du är:

- Energisk

- Drivande

- Mål fokuserad

- Flytande i svenska både i tal och skrift

Har du erfarenhet inom branschen är meriterande, men inget krav då alla kan lyckas med rätt inställning!

God kommunikationsförmåga är viktigt då du använder det för att bygga upp relationer med kunderna, eftersom detta skapar grunden till en långvarig relation mellan kunden och dig.

Passar ovanstående in på dig, ska du verkligen söka detta jobb!

Vad erbjuder vi?

- Garantilön på 20.000 + provision

- Marknadens bästa provisioner

- Samarbete med marknadsledande varumärken

- Attraktiv arbetsmiljö

- Säljtävlingar med priser i form av presentkort, Apple-produkter, weekendresor osv

- Utbildning och daglig coachning

- Arbeta tillsammans med motiverande och drivna kollegor

- Trygghet i form av tillsvidareanställning

- Möjligheten att arbeta på andra kontor inom Allgreen koncernen.

Vi erbjuder dig en livfylld arbetsplats med massor av utvecklingsmöjligheter. Utbildning och daglig coachning är också något du kan räkna med. Vi bryr oss mycket om vår företagskultur och jobbar ständigt för förbättring. Hos oss får du bästa möjliga förutsättningar för att lyckas inom försäljning. Detta, då vi fokuserar på våra unika 10 platser per kontor. Dessa unika platser ger större utrymme för varje enskild individ att utvecklas och förbättras. Hos Allgreen är man inte bara en i mängden, hos oss är varje medarbetare betydelsefull.

Dagarna passerar i högt tempo och vår ambition är att kombinera nöje med prestation. Här har vi regelbundna tävlingar både i grupp och individuellt. På senaste tiden har vi tävlat om allt från telefoner, spelkonsoler, biljetter till större event samt resor. Ska du vara med på nästa tävling?

Arbetstider: Måndag - Fredag 08.45 - 17.30

Vi erbjuder en garantilön på 20 000:- och hög provision utan lönetak!

Kolla gärna vår instagram för att se fler bilder! https://www.instagram.com/allgreenab/

Denna chans vill du inte missa.

Ansök nu

Receptionist

Receptionist, telefonist
Läs mer Maj 29
Specialistläkarna i Lund är en privat klinik som bedriver sjukvård på uppdrag av Region Skåne. Vi bedriver vård inom urologi, ortopedi, öron-näsa-hals samt endoskopiska undersökningar (koloskopi och gastroskopi) och gynekologi.
Vi söker nu en receptionist som kan bli en del av vårt team. Du kommer att vara ansiktet utåt mot våra patienter. Du kommer både få ta emot samtal i telefon, möta patienter som kommer till mottagningen samt göra administrativa uppgifter som inskrivning av remisser och bokning av patienter. Upplärning inom de olika delarna är en självklarhet.
Vi är en arbetsplats där du blir en i gänget och det är viktigt att man känner sig sedd. För oss är det viktigt att man tar ansvar för sina arbetsuppgifter, är flexibel och initiativtagande.
Vi behöver att den sökande är beredd på att skapa ett välutvecklat teamarbete likaväl som självständigt arbete. Det är viktigt med ett glatt och positivt bemötande både mot patienter och personal. Då vi är en relativt liten enhet så är det viktigt att samarbetet mellan personalen fungerar.
Du ska ha en positiv inställning till ditt arbete, ibland kunna arbeta i högt tempo och tycka om att arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter, men även ha god samarbetsförmåga. Du skall kunna planera och ha ett engagemang så att du medverkar i verksamhetens fortsatta utveckling.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tidigare erfarenhet inom reception är meriterande.
Tillträde omgående.
Provanställning på sex månader tillämpas.
I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval.

Ansök nu

Sveriges Ridgymnasium på Flyinge söker lärare i naturkunskap / biologi

Lärare i gymnasiet
Läs mer Maj 29
Vår verksamhet
Sveriges Ridgymnasium AB är en stabil verksamhet som funnits i drygt 18 år. Idag finns våra skolor på fyra orter i landet. Vi arbetar målmedvetet för att ligga i framkant i att utveckla våra skolor och vår pedagogik, och kollegialt lärande står högt på agendan.
Sveriges Ridgymnasiums vision är att vara Sveriges bästa gymnasiealternativ för häst- och ridsports intresserade elever. Vår målsättning är att ge våra elever de allra bästa förutsättningarna för att de ska få utveckla sitt hästintresse och sin talang, samtidigt som de får en gedigen gymnasieutbildning som leder dem vidare i livet, oavsett vägval.
Våra ledord; kvalitet, delaktighet och glädje – genomsyrar arbetet på hela skolan.
Vi sätter stort värde på ditt personliga engagemang och är måna om att du ska trivas och må bra. För din trygghets skull har vi kollektivtal.
Vi startade vår skola på Flyinge hösten 2015 där vi samarbetar med Flyinge AB. Flyinge, som är en av Sveriges tre riksanläggningar – ägs och förvaltas av Hästnäringens nationella stiftelse. På Flyinge bedrivs även Hippologutbildningen som Sveriges Lantbruksuniversitet är huvudman för, Beridarutbildningen och Hovslagarutbildningen samt Flyinge AB:s egen gymnasieutbildning mot anläggningsskötare. Idag är Flyinge ett kunskapscenter och en mötesplats för hingstägare och uppfödare genom bruksprov och unga hästars championat samt för tävlingsryttare på alla nivåer i både hoppning och dressyr. Det som präglar skolan på Flyinge är dess miljö, kulturarv samt nationellt utbildningscentra för hästnäringen. Det är ett riktigt hästmecka!
Närmre 100 elever studerar på skolans tre årskullar inom Naturbruksprogrammet - inriktning Hästhållning med profiler inom Häst/Ridsport. Här skapar vi morgondagens ryttare och hästmänniskor med en god utbildningsgrund för både vidare studier och yrkesliv. http://www.ridgymnasium.nu
Det här får du jobba med hos oss:
Hos oss får du undervisa i kurser som Naturkunskap, biologi och djurens biologi.
Du förväntas även vara mentor och i denna roll följa elevens kunskapsutveckling och studiesituation i sin helhet.
Vi ser gärna att du som söker uppfyller följande:
Vi tror att du är legitimerad ämneslärare i naturkunskap och biologi. I klassrummet är du en trygg ledare, som förstår betydelsen av att anpassa undervisningen utifrån elevernas behov.
Tillträde och tjänstegrad
Tjänsten tillsätts efter överenskommelse, dock senast före terminsstart ht 2023 (21 augusti). Tjänstegraden är i viss mån anpassningsbar, efter din erfarenhet, kompetens och behörighet. Vi kan erbjuda dig en tjänst på 80 - 100%.


Vill du veta mer?
Vi ser verkligen fram emot att få höra ifrån dig! Har du frågor om rekryteringsprocessen? Kontakta då vår rektor i Flyinge, Isa Cavling.
För mer information, besök vår hemsida: http://www.ridgymnasium.nu
*Då urval och intervjuer sker löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Vi söker Säkerhetsrådgivare/Säljare till vårt team i Södra Sandby!

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Maj 29
Vill du ha ett utvecklande, roligt och välbetalt jobb SÅ SE HIT!
Svenska Trygghetslösningar AB söker fler drivna personer inom sälj-området. Är det så att du söker efter något nytt och vill hamna på en fantastisk arbetsplats med drivna kollegor så har du hittat rätt!
Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är Måndag - Fredag - vilket innebär att du är ledig på helgerna samt kan njuta av sommarvädret under veckodagarna och morgonen.
Arbetsuppgifterna innebär bland annat att du säljer in våra eftertraktade säkerhetslösningar till potentiella kunder. Du kommer att vara en del av ett otroligt ambitiöst och trevligt team.
Du väljer din lön efter prestation, det finns inte något lönetak vilket är en stor fördel med försäljningsyrket.
Det vi erbjuder är:
Betald försäljningsutbildning
Garantilön + hög provision utan tak
Möjlighet till utveckling inom ett spännande företag
Vara en del i en bransch under ständig utveckling

Det vi söker efter är:
En driven och glad person
Vara minst 18 år
Behärskar det svenska språket
Prickfri i polisens belastningsregister

Du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar om jobbet eller arbetsplatsen. Du når oss på mejlen som är HR@stl.nu.
Urval sker löpande! så skicka in din ansökan redan idag så blir du kontaktad inom kort.
Välkommen att bli en del av en fantastisk arbetsplats men många möjligheter!

Ansök nu

Vi söker Säkerhetsrådgivare/Säljare till vårt team i Lund!

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Maj 29
Vill du ha ett utvecklande, roligt och välbetalt jobb SÅ SE HIT!
Svenska Trygghetslösningar AB söker fler drivna personer inom sälj-området. Är det så att du söker efter något nytt och vill hamna på en fantastisk arbetsplats med drivna kollegor så har du hittat rätt!
Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är Måndag - Fredag - vilket innebär att du är ledig på helgerna samt kan njuta av sommarvädret under veckodagarna och morgonen.
Arbetsuppgifterna innebär bland annat att du säljer in våra eftertraktade säkerhetslösningar till potentiella kunder. Du kommer att vara en del av ett otroligt ambitiöst och trevligt team.
Du väljer din lön efter prestation, det finns inte något lönetak vilket är en stor fördel med försäljningsyrket.
Det vi erbjuder är:
Betald försäljningsutbildning
Garantilön + hög provision utan tak
Möjlighet till utveckling inom ett spännande företag
Vara en del i en bransch under ständig utveckling

Det vi söker efter är:
En driven och glad person
Vara minst 18 år
Behärskar det svenska språket
Prickfri i polisens belastningsregister

Du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar om jobbet eller arbetsplatsen. Du når oss på mejlen som är HR@stl.nu.
Urval sker löpande! så skicka in din ansökan redan idag så blir du kontaktad inom kort.
Välkommen att bli en del av en fantastisk arbetsplats men många möjligheter!

Ansök nu

Biträdande forskare

Forskarassistent
Läs mer Maj 29
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns cirka 45 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.
Beskrivning av arbetsplatsen

Forskargruppen Molekylär Neuromodulering, vid institutionen för Experimentell Medicinsk vetenskap inom Medicinska fakulteten, bedriver idag forskning inom utvecklingen av genbaserade analysmetoder och nya behandlingar för neurodegenerativa sjukdomar och ligger i framkant inom sitt område.

Forskargruppen arbetar med avancerad molekylärbiologi, nya sekvenseringsmetoder och maskininlärning/AI. Du kan läsa mer om projektet på vår hemsida http://www.neuromodulation.lu.se. Forskargruppen leds av professor Tomas Björklund, är internationell och multidiciplinär. Vi söker nu en driven och erfaren forskare inom avancerad molekylärbiologi, virusproduktion och in vivo studier med erfarenhet inom Alzheimers sjukdom som stöd i projektet. Som arbetsplats värnar vi om en god arbetsmiljö med respekt och omtanke i våra relationer med varandra

Vi erbjuder

Lunds universitet är en statlig myndighet vilket innebär att du får särskilda förmåner, generös semester och en förmånlig tjänstepension.

Läs mer på universitetets webbplats om att vara anställd hos oss https://www.lu.se/om-universitetet/jobba-hos-oss

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du kommer att sätta upp en ny avancerad viral process for att skapa och utvärdera en ny djurmodell för parkinsons sjukdom. Arbetsuppgifterna kommer att inkludera design och produktion av syntetiska AAV-virus, FACS sortering av mogna dopaminceller in vivo, preparering av encellsanalys, anrikning och sekvensering av virala barcodes och post mortem analys. Projektet har som mål att studera tidsförloppet vid Parkinsons sjukdom så du kommer också om utrymme ges att gräva djupare i generering av stora molekylärbiologiska bibliotek för att skapa målsökande AAV virus för att nå specifika celltyper i den vuxna hjärnan.

Kvalifikationer

Krav för anställningen är:

-PhD inom avancerade in vivo applikationer av geneditering och viral barcoding eller motsvarande

-Dokumenterad erfarenhet inom encellsanalys med kombinatoriell indexering exempelvis Pars Bio eller SciFi-seq protokoll

-Dokumenterad erfarenhet av arbete med virala vektorer

-Dokumenterad erfarenhet av arbete med bibliotekskloning och produktion

-Dokumenterad erfarenhet av stereotaktiska injektioner

-Dokumenterad erfarenhet av geneditering in vivo med virala vektorer

Meriterande för anställningen är:

- Meriterande är tidigare arbete med FACS sortering av mogna dopaminceller från den vuxna hjärnan

- Meriterande är tidigare arbete med 10X genomics kärnsekvensering på encellsnivå

Övrigt

Anställningen är en visstidsanställning under tre månader på 100 procent med startdatum den 1/10 2023 eller enligt överenskommelse, dock längst till och med 31/12 2023.

Så här söker du

Anställningen söks via universitetets rekryteringssystem. Ansökan ska innehålla personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina meriter. Ansökan ska även innehålla CV, examensbevis eller motsvarande samt övrigt som du önskar åberopa (kopior av betyg, uppgifter till referenser, rekommendationsbrev etc.) Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

IT-supportchef till internationellt företag i Lund!

IT-strateg
Läs mer Maj 29
Nu söker Axis Communications i Lund dig som har erfarenhet som chef inom IT och IT-support!

Här kommer du att få arbeta på ett växande internationellt företag och leverera intern IT-support med hög kvalitet och kunskap kring deras tjänster och system.

Axis IT-avdelning består av 40 dedikerade medarbetare fördelade i 3 olika team:

- Windows och Linux

- Mac, Konferensrumsutrustning och Telefoni

- Interna system

Planen för den här tjänsten är att du kommer att ansvara för Windows och Linux teamet. Där kommer du att leda ditt team med fler inkommande kanaler. Därför är det viktigt att du ser helheten och tillsammans med teamet skapar och genomför du förändringar för att vidareutveckla teamet utifrån gemensamma mål. Du kommer att samarbeta med olika team och du rapporterar direkt till företaget IT manager och tillsammans med IT-Helpdesk ledningsgrupp planerar ni för strategier och förbättringsarbeten.

För att att lyckas i rollen krävs det att du som person är förtroendeingivande och på ett naturligt sätt får dina medarbetare att växa och känna entusiasm inför sitt arbete. Med ödmjukhet, engagemang och energi utvecklar du både individer, grupp och verksamhet på ett strukturerat vis. Vidare är du prestigelös och strävar ständigt efter förbättringar.

Krav för tjänsten är även att du har:

- Arbetat som chef för ett support-team inom IT tidigare

- Ett genuint intresse för människor ledarskap och support

- Stor IT-vana, speciellt inom operativsystemen Windows och Linux

Ansök nu

Internationell Servicetekniker till Comsys

Servicetekniker, elkraft
Läs mer Maj 29
Comsys är ett cleantech-företag verksamt inom flera sektorer och segment med ett enda syfte, ”Perfecting Power”. Med våra rötter inom kraftelektronik och elkvalitet har vi utvecklats till ett företag med fokus på allt kring elkvalitet och effektiv strömförsörjning, AC samt DC. Ledstjärnan har alltid varit att vara bäst när det gäller teknik och kundnöjdhet. Kundnöjdheten uppnås genom att erbjuda klassledande produkter, en unik applikationskunskap samt en klassledande eftermarknadsservice. Comsys har under de senaste 20 åren utvecklat en unik kompetens och produkt, ADF, för att förbättra våra kunders elkvalitet. Idag levererar vi vår ADF till partners över hela världen som installerar enheterna i datacenter, bilindustrin, livsmedelsindustrin och ombord på fartyg för att nämna några sektorer. Vi är idag 25 anställda på vårt kontor i Lund. Läs mer om oss på vår hemsida https://comsys.se/

.

Vill du arbeta med hela världen som arbetsfält på ett svenskt cleantechföretag inom en framtidsbransch där frågor som energibesparing, hållbarhet och digitalisering blir en del av din vardag? 

En fortsatt stark orderingång och efterfrågan gör att det går bra för oss på Comsys. Därför söker vi nu en en tekniskt kunnig och serviceminded internationell Servicetekniker till vårt trevliga team och kontor i Lund.

Comsys AB är ett svenskt cleantechbolag baserat i Lund med filial i USA. Vi utvecklar högteknologiska produkter - aktiva filter - som förbättrar våra kunders elkvalitet genom att minska störningar i kraftförsörjningen. De flesta av våra kunder använder frekvensomriktare inom ett mycket stort spann av applikationer. Vår marknad är global men huvudmarknaderna är Europa, USA och delar av Asien.

Dina arbetsuppgifter
Som internationell Servicetekniker tar du initiativ för att säkerställa att levererade projekt tas i drift och körs enligt Comsys höga kvalitetskrav. Arbetet utförs ute på plats hos kunden eller våra partners som finns över hela världen. Som ett led i att värna klimat och miljö så använder Comsys sig av datorbaserade supportverktyg som gör att en stor del av våra supportärenden kan lösas på distans. Med vår plattform kan du enkelt koppla upp dig mot produkten via internet och på så sätt hjälpa och supporta kunden. Produkternas smarta funktioner gör att du som servicetekniker kan vi dator analysera logfiler för att supportera kunden.

I rollen som internationell Servicetekniker kommer du att ha daglig kontakt med våra kunder och partners. Du supportar med felsökning, kostnadsuppskattning, reparation och uppgraderingar av produkter som returneras till vår verkstad. Att offerera servicejobb och reservdelar är en naturlig del av jobbet. 

Du kommer att vara supportad av vår befintliga erfarna servicetekniker, service ansvarig och vara ständigt uppbackad av företagets teknikavdelning, vilka alla finns på vårt kontor i Lund.

Rollen innebär att du i snitt är ute på resande fot cirka varannan arbetsvecka Därför är det viktigt att du har en social situation hemma som möjliggör att du regelbundet kan vara ute på arbetsresor. Resor till våra olika kunder inom Europa, Asien och Nordamerika kan förekomma. Dock är merparten av resorna inom Europa och brukar vanligtvis omfatta 3-5 dagar. Du utgår från vårt huvudkontor i Lund. 

Vi erbjuder 
Vi erbjuder en spännande och varierande tjänst som internationell Servicetekniker inom ett entreprenörsdrivet svenskt cleantechföretag med innovativa egenutvecklade produkter.

Inom vårt företag hjälps vi åt, har korta beslutsvägar och en stark teamkänsla med ett gemensamt mål att lyckas tillsammans. Som anställd på Comsys kommer du få en unik möjlighet att kunna påverka och bidra till din egen och vår gemensamma framtida tillväxtresa. Vi är övertygade om att du kommer trivas tillsammans med oss.

Din bakgrund 
Det är lämpligt att du som söker tjänsten har några års erfarenhet som resande Servicetekniker, gärna inom el eller elkraft samt att du har vana av att arbeta med internationella kunder och leverantörer. Vi tror också att det är nödvändigt att du har erfarenhet av industrielektronik där du har jobbat med 3-fas elapplikationer/installationer. Lämplig bakgrund kan även vara från fartygssidan som maskinbefäl/fartygselektriker.

Att dagligen arbeta med telefon, dator, Officepaketet framförallt Excel och CRM-system är helt naturligt för dig.

Vi förutsätter att du har någon form av teknisk utbildning gärna inom kraftelektrionik, el- eller energiområdet.

Du behärskar obehindrat svenska samt engelska både i tal och skrift.

Självklart har du körkort. 

Viktigt är att du har en social situation hemma som möjliggör att du regelbundet kan vara ute på arbetsresor. 

Personliga egenskaper 
För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du stimuleras av att hjälpa kunden att lösa sina akuta problem. Som person är du serviceminded och tekniskt kunnig. Du har alltså ett stort inre driv, du har flexibiliteten och förmågan att helt adhoc hjälpa kunden lösa de eventuella problem som uppstått.

Det är viktigt att du är en lagspelare som ser nyttan för hela företaget, samtidigt som du har god förmåga att arbeta självständigt. Din positiva attityd och vilja att hjälpa är Comsys ansikte ut mot våra kunder och partners. Ditt arbete skall präglas av Comsys idé om att vara bäst på service, support och eftermarknad.

Du är helt enkelt den tekniska problemlösaren som är specialist på att skapa långsiktiga och lönsamma relationer med våra kunder runt om i världen! 

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och profil till den här tjänsten. 

Ansökan 
I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Kollega och du är välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Johan Spjuth på 0733670660 vid frågor. Sista ansökningsdag är den 30 juni men urval och intervjuer sker löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ny Kollega skapar nya möjligheter och växtkraft mellan människor och företag främst inom Öresundsregionen men även i Göteborg och Stockholm. Vi levererar kundanpassade tjänster inom: Rekrytering - Search - Personaluthyrning - Interim. Vi är medlem i Kompetensföretagen och blev i oktober 2021 ett auktoriserat rekryterings- och uthyrningsföretag. Läs mer om oss på vår hemsida nykollega.se eller följ oss på LinkedIn och Facebook.

Ansök nu

Biträdande forskare

Forskarassistent
Läs mer Maj 29
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns cirka 45 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.
Beskrivning av arbetsplatsen

Forskargruppen Molekylär Neuromodulering, vid institutionen för Experimentell Medicinsk vetenskap inom Medicinska fakulteten, bedriver idag forskning inom utvecklingen av genbaserade analysmetoder och nya behandlingar för neurodegenerativa sjukdomar och ligger i framkant inom sitt område.

Forskargruppen arbetar med avancerad molekylärbiologi, nya sekvenseringsmetoder och maskininlärning/AI. Du kan läsa mer om projektet på vår hemsida http://www.neuromodulation.lu.se Forskargruppen leds av professor Tomas Björklund, är internationell och multidiciplinär. Vi söker nu en driven och erfaren biträdande forskare inom avancerad molekylärbiologi, virusproduktion och in vivo studier med erfarenhet inom Alzheimers sjukdom som stöd i projektet. Som arbetsplats värnar vi om en god arbetsmiljö med respekt och omtanke i våra relationer med varandra.

Vi erbjuder

Lunds universitet är en statlig myndighet vilket innebär att du får särskilda förmåner, generös semester och en förmånlig tjänstepension.

Läs mer på universitetets webbplats om att vara anställd hos oss https://www.lu.se/om-universitetet/jobba-hos-oss

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du kommer att sätta upp en ny avancerad spatiell sekvenseringsteknik för att kartlägga hjärnans celltyper på encellsnivå. Du kommer också att optimera molekylärbiologiska processer för att framställa stora genbibliotek för sekvenseringen och utveckla processer för att automatisera avbildningen in vivo. I arbetsuppgifterna ingår även att du skall genomföra bioinformatiska analyser i Python med maskininlärning, AI och computer vision för att segmentera celler och klassificera selltyper.

Kvalifikationer

Krav för anställningen är:

-PhD inom avancerade spatiell sekvensering och bioinformatik

-Dokumenterad erfarenhet inom bioinformatisk analys av spatiella dataset ex. Spatial Transcriptomics, Visium eller motsvarande

-Dokumenterad erfarenhet av programmering i R och Python

-Dokumenterad erfarenhet av arbete med molekylärbiologiska processer för isoterm amplifiering

-Dokumenterad erfarenhet av in situ gendetektion

Meriterande för anställningen är:

- Meriterande är tidigare arbete automatiserade fluoroscensmikroskop

- Meriterande är tidigare arbete genchip arrayer

Övrigt

Anställningen är en visstidsanställning under tre månader på 100 procent med startdatum den 1/11 2023 eller enligt överenskommelse, dock längst till och med 31/1 2024.

Så här söker du

Anställningen söks via universitetets rekryteringssystem. Ansökan ska innehålla personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina meriter. Ansökan ska även innehålla CV, examensbevis eller motsvarande samt övrigt som du önskar åberopa (kopior av betyg, uppgifter till referenser, rekommendationsbrev etc.) Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Samhällsstrateg med inriktning stadsdelsutveckling

Samhällsplanerare
Läs mer Maj 29
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På kommunkontoret arbetar cirka 350 medarbetare inom strategiska funktioner. Tillsammans säkerställer vi att kommunen är en effektiv och modern organisation. Just nu befinner vi oss på en spännande utvecklingsresa med målet att fungera som en motor i utvecklingen av hela organisationen. Där vi tar ansvar för helheten, och sätter medborgarnas bästa i fokus.Nu söker vi en samhällstrateg med inriktning stadsutveckling som med kunskap och engagemang vill bidra till att Lund blir en ännu bättre plats att leva och verka i.

Om oss
Tjänsten är placerad vid nybildade enheten för social hållbarhet som är en del av avdelningen för hållbar tillväxt på kommunkontoret. Avdelningens uppdrag är att sto?dja och driva aktiviteter som stärker kommunens näringsliv, innovationsförmåga och arbete med hållbar samhällsutveckling. Detta görs genom att balansera de tre hållbarhetsperspektiven. Genom aktiviteter och projekt i samverkan med kommunens aktörer och medborgare ska avdelningen bidra till effekter som främjar hållbar tillväxt.

Social hållbarhet är en av de tre hållbarhetsdimensionerna och som nu får ett extra fokus inom den nystartade enheten. Vi befinner oss befinner i en spännande utvecklingsresa kopplat till Lunds kommuns arbete för hållbar tillväxt, där du ges möjlighet att vara med och påverka.   

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som kan leda arbetet med att ta fram lokala stadsdelsprogram. Programmen ska tas fram i nära dialog med stadsdelens medborgare och omfatta alla delar av stadsdelens utbud och utformning. I arbetet ingår att utveckla och fördjupa medborgardialoger och skapa förutsättningar för bred medverkan från alla samhällssektorer så som lokala föreningar, andra delar av idéburen sektor samt näringsliv. I arbetet ingår även att ta fram förslag på hur arbetet med lokalt inflytande i stadsdelarna kan permanentas, utvecklas och hållas vid liv. Utgångspunkten är hållbar stadsutveckling - det handlar om att stärka en jämlik, trygg och attraktiv livsmiljö!

Liknande arbete har tidigare genomförts i kommunens östra kommundelar. Där har arbetssätt och metoder för lokalt medborgarinflytande och stärkt utveckling av lokalsamhället testats, vilka kan tillämpas och vidareutvecklas i arbetet med lokala stadsdelprogram. Stadsdelprogrammen kan komma att omfatta bostadsbyggande, trygghet, trafik, rekreation, hälsa, skola, förskola och omsorg.

Vi söker dig som är rutinerad och har erfarenhet av att driva utveckling och projekt, och som tidigare har arbetat med stadsplanering, medborgardialoger och hållbarhet. 

Du är trygg i rollen att samarbeta och samverka med olika intressenter och du trivs när du får knyta och underhålla kontakter och arbeta tillsammans med olika kompetenser. Du har god kommunikativ förmåga och är bekväm med att presentera arbetet för förtroendevalda, ledningsgrupper, lokala aktörer och medborgare. 

För att lyckas i rollen krävas att du är självgående och strukturerad och trivs i en samordnande roll där du har en förmåga att se till verksamhetens helhet. Du har ett allmänt samhällsintresse och har lätt för att hantera mycket information och kan driva flera processer parallellt. Det är viktigt att din problemlösande analysförmåga är god du trivs med att hantera komplexa frågor. Har du därtill förmåga att tänka nytt som sedan kan omsättas i praktiken och som leder till resultat kommer det att underlätta ditt arbete.

För att bli aktuell för tjänsten behöver du ha universitets-/högskoleutbildning som är relevant för tjänsten, exempelvis inom det samhällsvetenskapliga området, och din förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska är god  

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst med många kontaktytor internt och externt, i en kommun med höga ambitioner att bidra till en positiv samhällsutveckling. Vi sitter i ljusa, moderna lokaler nära Lunds centralstation och när arbetet tillåter det arbetar vi hemifrån. Du som medarbetare formar din arbetsdag på bästa sätt. Vill du veta mer om vad Lunds kommun erbjuder dig som medarbetare läs gärna här: https://lund.se/arbete-och-lediga-jobb/sa-ar-det-att-arbeta-med-oss/det-har-ger-vi-dig-som-medarbetare

Om rekryteringen
Vi planerar att hålla urvalsintervjuer den 16 + 20 juni via Teams och slutintervjuer på plats 26 + 27 juni och ber dig därför planera din tillgänglighet.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Universitetslektor i litteraturvetenskap

Universitets- och högskolelektor
Läs mer Maj 29
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns cirka 45 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.
Beskrivning av arbetsplatsen
Ämnet litteraturvetenskap erbjuder kurser på alla nivåer, från nybörjarkurser till masterkurser på avancerad nivå.

Det finns även en forskarutbildning i ämnet. Litteraturvetenskap är en av två avdelningar i sektion 2 på Språk- och litteraturcentrum. I den andra avdelningen finns ämnena filmvetenskap, dramaturgi och Författarskolan.Vi erbjuder

Lunds universitet är en statlig myndighet vilket innebär att du får särskilda förmåner, generös semester och en förmånlig tjänstepension.

Läs mer på universitetets webbplats om att vara anställd hos oss https://www.lu.se/om-universitetet/jobba-hos-oss

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
I arbetsuppgifterna ingår att undervisa på följande kurser i barnlitteratur samt litteraturvetenskap:

LIVR65 The Picture Book Today (Masterkurs)
LIVA15: dk 1 Introduktion. Barnlitteratur och barnkultur i Sverige
LIVA15: dk 3 Barnlitteraturens genrer
LIVA15: dk 4 Barnlitteraturens historia från 1850
LIVK02: 50 Barnlitteratur kandidatkurs
LIVA04: dk 4 Litteraturens villkor idagKvalifikationer
Krav för anställningen är


- Doktorsexamen i litteraturvetenskap
- Erfarenhet av undervisning och handledning i barnlitteratur


Meriterande för anställningen är


- Erfarenhet av undervisning på engelska på universitetsnivå.
- Erfarenhet av undervisning på avancerad nivå.


Övrigt

Anställningen är en visstidsanställning på 65% med startdatum den 28/8 2023, dock längst till och med den 28/1 2024. Undervisningsspråk på en av kurserna som ingår i visstidsanställningen är engelska. För information om anställningen kontakta sektionsföreståndare Cristine Sarrimo, https://www.sol.lu.se/person/CristineSarrimo eller studierektor Paul Tenngart, https://www.sol.lu.se/person/PaulTenngartSå här söker du

Anställningen söks via universitetets rekryteringssystem. Ansökan ska innehålla personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina meriter. Ansökan ska även innehålla CV, examensbevis samt uppgifter om referenser.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Om Humanistiska och teologiska fakulteterna

Humanistiska och teologiska fakulteterna har åtta institutioner och bedriver en stor och varierad verksamhet inom forskning och utbildning. Vi har ca 700 anställda och ca 4 000 helårsstudenter.

Språk- och litteraturcentrum (SOL) är Sveriges största institution med inriktning på språk, språkvetenskap, litteraturvetenskap och områdesstudier. SOL erbjuder ett stort antal fristående kurser som kompletteras av ett växande antal programutbildningar på grundnivå och avancerad nivå. Med sina 33 ämnen och ungefär lika många forskarutbildningar bildar SOL en solid enhet med bredd och djup i utbildning och forskning och utmärks av såväl nationell som internationell synlighet. SOL leds av en styrelse där prefekten är ordförande. Därutöver finns två biträdande prefekter med särskilda verksamhetsansvar. SOL har cirka 250 anställda och 3000 studenter, varav ett hundratal är forskarstuderande.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Akademibokhandeln Lund söker Biträdande Butikschef heltid/tillsvidare

Biträdande butikschef
Läs mer Maj 29
Akademibokhandeln Lund söker Biträdande Butikschef
 
Vill du vara med och sprida läsglädje som biträdande butikschef i en av våra största butiker?  I rollen som biträdande butikschef söker vi en ledarförebild som tillsammans med butikschefen ansvarar för hela butiken, vilket innefattar ett ansvar för butiksdriften och ledarskap. 
 
Även när butikschefen är på plats är du närvarande och coachar teamet och är butikschefens närmsta bollplank. Du rapporterar till vår erfarna butikschef Anna, som är din mentor och hjälper dig med din utveckling. På sikt ska du vara redo att bli butikschef för en egen butik.
 
Butiken har ca 12 medarbetare med mer än 800 m2 säljyta fyllda med böcker, pappersvaror, leksaker och inspiration.
Vi söker dig med siktet på att överträffa kundens förväntningar, försäljning i blodet, öga för exponering, huvud för planering och hjärta för människor och ledarskap. Vi vill ha ditt engagemang och om du delar vår passion för kunder, ledarskap, vårt sortiment så har vi ett roligt och utvecklande jobb till dig. 
 
Företagets värdeord Kunder, Mod, Ansvar, Tillsammans och Göra skillnad är en ledstjärna i vår vardag. Kundens upplevelse är vårt främsta mål och lagets välbefinnande, dess främsta medel.

 
Du är butikschefens högra hand och förlängda arm ut på säljgolvet. Du är medarbetarnas stöd likväl agerar du som aktiv säljare på butiksgolvet och i kassan.
 
Vi söker dig som:
 
·       Har ett brinnande intresse för sälj, både genom det direkta kundmötet och genom butiksexponering och erfarenhet av butiksarbete och gärna i ledande position
·       Är en strukturerad administratör med  goda kunskaper i Office
·       Är engagerad och kommersiellt driven
·       Drivs av att entusiasmera, coacha och utveckla andra
·       Är ett föredöme i varje kundmöte och strävar efter att vara en förebild 
·       Ständigt söker efter utveckling och förbättring såväl i smått som i stort
·       Är en lagspelare som värdesätter goda relationer med kollegor och kunder
 
Vi erbjuder:
 
·       en nyckelroll hos en av Sveriges ledande aktörer inom försäljning av litteratur samt pappers- och kontorsprodukter i en av kedjans största butiker
·       en plattform att utveckla dig själv, ditt ledarskap och din kunskap om böcker och detaljhandel
·       en butikskedja präglad av stolthet över den egna produkten och en vilja att alltid möta kundens förväntningar
 

Övrigt:

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse, vi tillämpar 6 månaders provanställning. I alla rekryteringar görs bakgrundskontroller av slutkandidaterna. Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande. S


I samband med denna rekrytering samarbetar Akademibokhandeln med Retail Recruitment. Har du några frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryteringskonsult Olle Mikkelsen.
 
Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt, gärna i PDF-format, då vi håller intervjuer löpande.

Välkommen till Akademibokhandeln!


Akademibokhandeln är Sveriges ledande bokhandelskedja med 120 butiker över hela landet samt näthandel på akademibokhandeln.se

I våra butiker kan du få lästips och inspiration, besöka författarsamtal och signeringar, ta med barnen på sagostund och hämta ut välförtjänta Läsborgarmärken. Du kan välja och vraka bland ett brett sortiment av böcker, pappers- och kontorsvaror. Behöver du hjälp att välja så finns vi som jobbar i butiken nära till hands. Vår vision ”Läsglädje för alla" och våra värdeord kunden, mod, ansvar, tillsammans och göra skillnad ska ligga till grund för allt vi gör.

Läs mer om oss på www.akademibokhandeln.se

Ansök nu

Digital Analyst

Marknadsanalytiker
Läs mer Maj 29
We are looking for a Digital Analyst for an international company in Lund. Start ASAP, 6 months contract to begin with, possibility of extension after that.


In this assignment, you will be an important part of supporting all of the company´s markets around the world within the Communications Integration team.

The work will include:
Reviewing the operations of the agencies in the markets on social media tools. Make the necessary arrangements
Identifying the best examples of social media posts according to the results
Data consolidation and analysis will be done while creating the company´s monthly, quarterly and annual reports
Follow up on opt-in excels so that the company follows the campaign actions of the countries that will participate in the campaigns


Required skills:
3 years of digital media (or digital marketing) agency experience
High communication, coordination and analytical skills
Fluent in English, both written and spoken
Experience from working with digital media tools. Preferably knowledge from working with social media management tools
Microsoft Office


This is a full-time consultant position through Incluso in Lund. Start is ASAP and the contract period is 6 months to begin with, possibility of extension after that.

Please submit your CV and cover letter as soon as possible since we will review the applications on an on-going basis.

For more information about this role, please contact Marianne Nilsson, recruiter at Incluso.

Ansök nu

Administratör med chefstödsuppdrag till Onkologiavdelning i Lund

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Maj 29
Onkologiavdelning 86 är en högspecialiserad vårdavdelning som framför allt behandlar diagnoserna huvud-halscancer, övre och nedre GI-cancer, gynekologisk cancer, malignt melanom, bröstcancer, endokrina tumörer och neuroendokrina tumörer.

Vi erbjuder dig ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet till personlig kompetensutveckling och delaktighet i avdelningens utvecklingsarbete. Hos oss finns möjlighet till att komplettera befintliga kunskaper genom verksamhetsområdets internutbildningar, externa utbildningar och med lärande på plats. Avdelningen har ett tillåtande och lärande arbetsklimat där du som administratör har en viktig roll.

Verksamhetsområde (VO) hematologi, onkologi och strålningsfysik svarar för icke-kirurgisk cancersjukvård och forskningsbaserad utveckling i södra sjukvårdsregionen, med en befolkning på cirka 1,6 miljoner invånare. Verksamhetsområdet har öppen- och slutenvårdsenheter i Malmö, Lund och Helsingborg.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar dig som har god servicekänsla, initiativförmåga samt trivs med en arbetsdag som har många varierande arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig en självständig tjänst där du fungerar som ett personal- och löneadministrativt stöd åt enhetschefen, men även som support åt våra medarbetare i frågor inom ditt ansvarsområde. Du kommer att ansvara för och arbeta med den dagliga bemanningen inklusive frånvarohantering och administrering i HR-fönstret samt assistera i ekonomisystemet Raindance. I dina arbetsuppgifter ingår även att vara behjälplig vid semesterplanering och andra administrativa arbetsuppgifter. Du kommer därtill att ansvara för inköp till avdelningen, förberedelser inför nyanställningar och registreringar samt vara behjälplig med minnesanteckningar.

Du kommer att arbeta nära enhetschef och avdelningens driftsjuksköterska samt samordnare. Arbetet är förlagt under helgfria vardagar.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har någon av följande utbildningar; medicinsk sekreterarutbildning eller annan administrativ utbildning, alternativt påbyggnadsutbildning inom administration, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara relevant för tjänsten. Det är en stor fördel om du har arbetslivserfarenhet från slutenvården och/eller har erfarenhet av liknande roll. Du har goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift och behärskar Microsoft Office-paketet väl. Vidare är det meriterande men inget krav om du har kunskaper i HR-fönster och Raindance. Likaså om du har kännedom om schemamodeller och avtal som reglerar arbetstider inom vården.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en positiv person som eftersträvar att alltid ge en god service med hög kvalité. Vidare är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Därtill är du en person som gärna tar egna initiativ för att utveckla verksamheten, samt uppskattar värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika orter/yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Akademibokhandeln Lund söker Biträdande Butikschef

Butikschef
Läs mer Maj 29
Akademibokhandeln Lund söker Biträdande Butikschef
 
Vill du vara med och sprida läsglädje som biträdande butikschef i en av våra största butiker?  I rollen som biträdande butikschef söker vi en ledarförebild som tillsammans med butikschefen ansvarar för hela butiken, vilket innefattar ett ansvar för butiksdriften och ledarskap. 
 
Även när butikschefen är på plats är du närvarande och coachar teamet och är butikschefens närmsta bollplank. Du rapporterar till vår erfarna butikschef Anna, som är din mentor och hjälper dig med din utveckling. På sikt ska du vara redo att bli butikschef för en egen butik.
 
Butiken har ca 12 medarbetare med mer än 800 m2 säljyta fyllda med böcker, pappersvaror, leksaker och inspiration.
Vi söker dig med siktet på att överträffa kundens förväntningar, försäljning i blodet, öga för exponering, huvud för planering och hjärta för människor och ledarskap. Vi vill ha ditt engagemang och om du delar vår passion för kunder, ledarskap, vårt sortiment så har vi ett roligt och utvecklande jobb till dig. 
 
Företagets värdeord Kunder, Mod, Ansvar, Tillsammans och Göra skillnad är en ledstjärna i vår vardag. Kundens upplevelse är vårt främsta mål och lagets välbefinnande, dess främsta medel.

 
Du är butikschefens högra hand och förlängda arm ut på säljgolvet. Du är medarbetarnas stöd likväl agerar du som aktiv säljare på butiksgolvet och i kassan.
 
Vi söker dig som:
 
·       Har ett brinnande intresse för sälj, både genom det direkta kundmötet och genom butiksexponering och erfarenhet av butiksarbete och gärna i ledande position
·       Är en strukturerad administratör med  goda kunskaper i Office
·       Är engagerad och kommersiellt driven
·       Drivs av att entusiasmera, coacha och utveckla andra
·       Är ett föredöme i varje kundmöte och strävar efter att vara en förebild 
·       Ständigt söker efter utveckling och förbättring såväl i smått som i stort
·       Är en lagspelare som värdesätter goda relationer med kollegor och kunder
 
Vi erbjuder:
 
·       en nyckelroll hos en av Sveriges ledande aktörer inom försäljning av litteratur samt pappers- och kontorsprodukter i en av kedjans största butiker
·       en plattform att utveckla dig själv, ditt ledarskap och din kunskap om böcker och detaljhandel
·       en butikskedja präglad av stolthet över den egna produkten och en vilja att alltid möta kundens förväntningar
 

Övrigt:

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse, vi tillämpar 6 månaders provanställning. I alla rekryteringar görs bakgrundskontroller av slutkandidaterna. Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande. S


I samband med denna rekrytering samarbetar Akademibokhandeln med Retail Recruitment. Har du några frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryteringskonsult Olle Mikkelsen.
 
Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt, gärna i PDF-format, då vi håller intervjuer löpande.

Välkommen till Akademibokhandeln!


Akademibokhandeln är Sveriges ledande bokhandelskedja med 120 butiker över hela landet samt näthandel på akademibokhandeln.se

I våra butiker kan du få lästips och inspiration, besöka författarsamtal och signeringar, ta med barnen på sagostund och hämta ut välförtjänta Läsborgarmärken. Du kan välja och vraka bland ett brett sortiment av böcker, pappers- och kontorsvaror. Behöver du hjälp att välja så finns vi som jobbar i butiken nära till hands. Vår vision ”Läsglädje för alla" och våra värdeord kunden, mod, ansvar, tillsammans och göra skillnad ska ligga till grund för allt vi gör.

Läs mer om oss på www.akademibokhandeln.se

Ansök nu

Administratör med chefstödsuppdrag till Onkologiavdelning i Lund

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Maj 29
Onkologiavdelning 86 är en högspecialiserad vårdavdelning som framför allt behandlar diagnoserna huvud-halscancer, övre och nedre GI-cancer, gynekologisk cancer, malignt melanom, bröstcancer, endokrina tumörer och neuroendokrina tumörer.

Vi erbjuder dig ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet till personlig kompetensutveckling och delaktighet i avdelningens utvecklingsarbete. Hos oss finns möjlighet till att komplettera befintliga kunskaper genom verksamhetsområdets internutbildningar, externa utbildningar och med lärande på plats. Avdelningen har ett tillåtande och lärande arbetsklimat där du som administratör har en viktig roll.

Verksamhetsområde (VO) hematologi, onkologi och strålningsfysik svarar för icke-kirurgisk cancersjukvård och forskningsbaserad utveckling i södra sjukvårdsregionen, med en befolkning på cirka 1,6 miljoner invånare. Verksamhetsområdet har öppen- och slutenvårdsenheter i Malmö, Lund och Helsingborg.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar dig som har god servicekänsla, initiativförmåga samt trivs med en arbetsdag som har många varierande arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig en självständig tjänst där du fungerar som ett personal- och löneadministrativt stöd åt enhetschefen, men även som support åt våra medarbetare i frågor inom ditt ansvarsområde. Du kommer att ansvara för och arbeta med den dagliga bemanningen inklusive frånvarohantering och administrering i HR-fönstret samt assistera i ekonomisystemet Raindance. I dina arbetsuppgifter ingår även att vara behjälplig vid semesterplanering och andra administrativa arbetsuppgifter. Du kommer därtill att ansvara för inköp till avdelningen, förberedelser inför nyanställningar och registreringar samt vara behjälplig med minnesanteckningar.

Du kommer att arbeta nära enhetschef och avdelningens driftsjuksköterska samt samordnare. Arbetet är förlagt under helgfria vardagar.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har någon av följande utbildningar; medicinsk sekreterarutbildning eller annan administrativ utbildning, alternativt påbyggnadsutbildning inom administration, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara relevant för tjänsten. Det är en stor fördel om du har arbetslivserfarenhet från slutenvården och/eller har erfarenhet av liknande roll. Du har goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift och behärskar Microsoft Office-paketet väl. Vidare är det meriterande men inget krav om du har kunskaper i HR-fönster och Raindance. Likaså om du har kännedom om schemamodeller och avtal som reglerar arbetstider inom vården.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en positiv person som eftersträvar att alltid ge en god service med hög kvalité. Vidare är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Därtill är du en person som gärna tar egna initiativ för att utveckla verksamheten, samt uppskattar värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Fältsäljare sökes med start OMGÅENDE - Snittlön 40.000kr!

Hemförsäljare
Läs mer Maj 29
Vill du göra karriär? Söker du ett fysiskt och omväxlande arbete? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi efter en fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige.

Vem vi söker

Vi söker dig som vill jobba med spännande och innovativa säljuppdrag i högt tempo. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. För att bli en framgångsrik fältsäljare hos oss på VIASALES är engagemang, och en vilja att lära, allt du behöver. Det här är jobbet för dig som vill arbeta med försäljning och kommunikation och som tycker om att vara på resande fot.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett team med erfarna säljare som förmedlar tjänster och produkter från några av Sveriges största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och varje unikt besök har aviserats till kunden i förväg.

Tjänsten innebär eget ansvar men våra processer och rutiner är tydliga. Du får utbildning, vägledning och arbetar tätt intill erfarna säljare och coacher. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning en viktig del av din arbetsdag på VIASALES.

Utöver allt det så har vi även lyxen att arbeta med marknadens modernaste schema.. ???? Våra fältsäljare jobbar nämligen enbart måndag till torsdag och är LEDIGA VARJE FREDAG! Att uppnå krav och budget är ingen större utmaning för våra säljare på fyra arbetsdagar, därav har vi valt att unna oss tre helgdagar istället för två.

Vi söker dig som

- Är myndig

- Som talar flytande svenska

- Är nyfiken på säljbranschen

- Körkort är meriterande men inget krav

Vi erbjuder

- En heltidstjänst

- Lediga fredagar

- Höga provisioner utan lönetak

- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader.

- Härliga kollegor och gemenskap

- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap

- Belöningar och events. Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster

Om företaget

VIASALES erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. VIASALES grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales & door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad. Frågor om tjänsten besvaras gärna av någon av våra rekryteringskonsulter ????

Emmy Zachrisson
emmy@viasales.com
076-872 31 42

Roksana Ahmad
roksana@viasales.com
072-145 00 40

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till förlossning i Lund

Barnmorska
Läs mer Maj 29
Om Almia - Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra.

Barnmorska sökes till förlossning i Lund
Almia söker barnmorska till uppdrag inom förlossning i Lund. Uppdraget startar 2023-06-05 och slutar 2023-08-20. Uppdraget kräver specialistutbildning som barnmorska.

Vi på Almia Vårdbemanning söker en barnmorska att samarbeta med. Du kan arbeta både som uppdragsanställd på lön eller som fakturerande konsult i eget bolag. Vi på Almia har kunder över hela Sverige och söker nu dig med giltig legitimation och med minst två års erfarenhet inom arbetet. Vi har uppdrag över hela landet.Du behöver ha minst två års erfarenhet som barnmorska samt relevant erfarenhet

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till vårdcentral i Lund

Distriktssköterska
Läs mer Maj 29
Om Almia - Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra.

Distriktssköterska sökes till vårdcentral i Lund
Almia söker distriktssköterska till uppdrag på vårdcentral i Lund. Uppdraget startar 2023-08-31 och slutar 2023-10-31. Uppdraget kräver specialistutbildning som distriktssköterska.

Vi på Almia Vårdbemanning söker en distriktssköterska att samarbeta med. Du kan arbeta både som uppdragsanställd på lön eller som fakturerande konsult i eget bolag. Vi på Almia har kunder över hela Sverige och söker nu dig med giltig legitimation och med minst två års erfarenhet inom arbetet. Vi har uppdrag över hela landet.Du behöver ha minst två års erfarenhet som distriktssköterska samt relevant erfarenhet

Ansök nu

Lokalvårdare till kontor vid Nova (2h)

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Maj 29
Dina arbetsuppgifter
Som lokalvårdare ansvarar du för att kontoret får städning utförd i enlighet med städinstruktion, Kontoret ligger vid Nova Lund i Lund.
Fast timlön på 120 kr i timmen
Tjänsten avser ca 2 timmar per dag, tre dagar i veckan. Tiderna är flexibla.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av städyrket, det är viktigt att du förstår antingen svenska eller engelska i tal och skrift. Du skall vara punktlig, gilla att arbeta i ett högt tempo, vara självständig och ha ett öga för detaljer.
Urval kommer att ske löpande
Välkommen att göra din ansökan via mail eller genom ansökan på denna annons

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2023-05-07
E-post: Josef@uniqdialog.se

Arbetsgivare
Uniq Dialog i Malmö AB (org.nr 556731-6616), https://uniqdialog.se/
Traktorgränden 3 (visa karta)
226 60  LUND

Arbetsplats
Uniq Dialog i Malmö AB
040-608 58 00

Kontakt
Kontorsansvarig
Josef Abusharar
Josef@uniqdialog.se

Ansök nu

Postdoktor i Medicinsk strålningsfysik

Forskarassistent
Läs mer Maj 29
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns cirka 45 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.
Institutionen för translationell medicin är en av de sex institutionerna vid Lunds universitets medicinska fakultet.

Vi bedriver grundforskning i laboratoriemiljö, patientnära och klinisk forskning, och genomför även epidemiologiska studier.

Om forskargruppen
Vid forskargruppen Medicinsk strålningsfysik, Malmö bedrivs forskning inom det tvärvetenskapliga ämnet medicinsk strålningsfysik. Forskargruppen Medicinsk strålningsfysik leds av professor Lars E Olsson. Ett av de större projekten är MRI i strålterapi. Gruppen arbetar vid Skånes Onkologiska klinik och har bidragit till att Lund är ett internationellt ledande centrum för att integrera MRI i strålbehandlingen. Arbetsuppgifterna finns huvudsakligen vid strålbehandlingens MR-kameran och tjänsten är förlagd till Lund. Här kan du läsa mer om vår forskning: https://www.msf-malmo.lu.se/.

Vi värnar om en god arbetsmiljö med respekt och omtanke i våra relationer med varandra, och strävar efter en arbetsplats som upplevs som utvecklande och stimulerande för alla medarbetare.

Vi söker nu en postdoktor inom medicinsk strålningsfysik. Anställningen är på heltid under 2 år (med möjlighet till ett års förlängning) enligt centralt avtal om tidsbegränsad anställning som postdoktor. Preliminärt tillträdesdatum är 2023-10-01 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Anställning som postdoktor är en tidsbegränsad meriteringsanställning som ska ge den anställde en tidig möjlighet att utveckla sin självständighet som forskare samt skapa förutsättningar för vidare meritering.

Uppgiften är att utveckla nya MRI-metoder för att karakterisera tumörer före och under strålbehandling och applicera metoderna i kliniska studier. Det är främst avancerade MRI- diffusionstekniker som kommer att utvecklas för att studera vävnadens mikrostruktur och heterogenitet men även andra funktionella MRI-metoder kan bli aktuella. Kvantitativa bildparametrar extraheras ur bilderna, testas och valideras som kliniska bildbiomarkörer. Arbetet utförs i multidisciplinärt team som förutom fysiker består av biologer, läkare och andra forskare. I tjänsten kan även ingå handledning av studenter eller doktorander, undervisning inom MR samt att delta i det gemensamma arbetet för att utveckla verksamheten vid forskargruppen.

Kvalifikationer och bedömningsgrunder
Behörig att anställas som postdoktor är den som har avlagt doktorsexamen eller en utländsk examen som bedöms motsvara doktorsexamen. Detta behörighetskrav ska vara uppfyllt senast vid tidpunkten då anställningsbeslutet fattas, och bevis om att behörighetskravet är uppfyllt ska ha inkommit senast vid denna tidpunkt. Främst kommer den i fråga som har avlagt examen för högst tre år sedan. Om det finns särskilda skäl kan doktorsexamen ha avlagts tidigare. Med särskilda skäl avses ledighet på grund av sjukdom, föräldraledighet, klinisk tjänstgöring, förtroendeuppdrag inom fackliga organisationer eller andra liknande omständigheter.

Vid Lunds universitet ska en anställning som postdoktor ge möjlighet till vetenskaplig och pedagogisk meritering. I första hand ges utrymme för meritering inom forskning, men även till viss högskolepedagogisk utbildning. Undervisning kan även ingå i arbetsuppgifterna. Vid anställning som postdoktor kommer främst beaktas vetenskaplig förmåga.

I övrigt görs bedömningen med utgångspunkt i följande krav för anställningen:

- Doktorsexamen inom medicinsk strålningsfysik eller annat relevant område för MRI
- Mycket goda kunskaper om MRI-fysik.
- Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och initiativförmåga. Andra viktiga personliga egenskaper för tjänsten är noggrannhet och flexibilitet.

Meriterande för anställningen är:

- Erfarenhet av kvantitativa MRI-metoder, avancerad bildanalys, pulsprogrammering och programmering i t ex Matlab och Python.
- God förmåga till teoretisk och praktisk handledning av studenter och forskarstuderande.
- Legitimation som sjukhusfysiker

Villkor
Anställningen är tidsbegränsad till två år och avser heltid, med möjlighet till förlängning med upp till ett år. Preliminärt startdatum är 2023-10-01 eller enligt överenskommelse. Anställningen tidsbegränsas enligt avtal, “Avtal om tidsbegränsad anställning som postdoktor”, mellan arbetsmarknadens parter (Arbetsgivarverket, OFR:s, Saco-S och SEKO) daterat 2021-11-19.

Lunds universitet är en statlig myndighet vilket innebär att du får särskilda förmåner, generös semester och en förmånlig tjänstepension. Läs mer på universitetets webbplats om att vara anställd hos oss; https://www.lu.se/om-universitetet/jobba-hos-oss .

Instruktioner för ansökan
Ansökan ska ske genom rekryteringsverktyget. Den ska innehålla ett personligt brev där du beskriver hur du uppfyller eftersökta kvalifikationer, ett CV och ett examensbevis.

Välkommen med din ansökan!


 

Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Sjuksköterskor till Vuxenpsykiatriavdelning 3 psykos i Lund

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 29
Gör skillnad. Varje dag.

Är du nyexaminerad sjuksköterska eller färdig till sommaren och har svårt att bestämma dig för var du vill börja din karriär? Eller är du sjuksköterska med erfarenhet från annan verksamhet? Kom till oss! Hos oss får du den kompetensutveckling du behöver. Om du som tar examen i juni och skulle vilja börja redan nu finns det möjlighet att arbeta som timvikarie för att i förväg bekanta dig med miljön och blivande kollegor.

Avdelning 3 är en välfungerande heldygnsavdelning med 16 vårdplatser där vi huvudsakligen behandlar personer med psykossjukdom och bipolär sjukdom samt övriga psykiatriska diagnoser. Upptagningsområdet är Lund med sju kranskommuner. Avdelningen är en energirik och spänningsfylld arbetsplats med ett team som består av teamledare, sjuksköterskor, skötare, läkare, arbetsterapeut, kurator, psykolog, fysioterapeut, sekreterare och enhetschef. Två sjuksköterskor och en teamledare arbetar dagtid och tjänar som förstärkning när det är som mest att göra under arbetsdagarna för att säkra kvaliteten på vårt gemensamma arbete. Det innebär att det alltid finns personer med erfarenhet att vända sig till om frågor dyker upp under ett arbetspass.

Jag skulle egentligen jobba inom somatiken men halkade in på psykiatrin och har aldrig ångrat mig. Jag hade många förutfattade meningar och tänkte att psykiatrin var skrämmande och hotfull. Så fel jag hade. Mina kunskaper som sjuksköterska tas till vara på och jag känner mig uppskattad, tillräcklig och stolt över mitt arbete. Det roligaste med arbetet som sjuksköterska i psykiatrin är att det är fritt och jag får vara uppfinningsrik och nytänkande i planeringen med mina patienter. Berättar Angelica, enhetschef på avdelning 3.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu två nya sjuksköterskekollegor som vill vara en del av vår avdelning och tillsammans med oss skapa en trygg, sammansvetsad arbetsgrupp där alla tycker om att gå till jobbet och vi kan ge kontinuitet och trygghet till patienterna.

Varje dag inleds med att vi strukturerar upp vem som ska göra vad under dagen med hjälp av pulstavla och pulsmöten. Hos oss prioriterar vi det nära omvårdnadsarbetet och tiden med patienterna högt. Skötare och sjuksköterska arbetar nära varandra och hjälps åt med det administrativa arbetet för att alla ska finnas till hands för patienterna med exempelvis planering, promenad, och samtal. Vi arbetar mycket med gruppaktiviteter och har olika grupper som fokuserar på avslappning, skapande, återhämtning och fysisk aktivitet med våra patienter.

Kommer du till oss ingår introduktion och bredvidgång efter dina behov och på ett sätt som tar vara på din kompetens.

Tycker du att det låter spännande och vill veta mer? Kontakta mig, Angelica, så bokar vi tid för studiebesök. Jag berättar gärna mer!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser det som meriterande om du har specialistutbildning inom psykiatri, men det är inget krav. Har du har tidigare erfarenhet från yrket och/eller inom psykiatri ser vi även det som meriterande.

Som person är du empatisk, driven och är lyhörd för patienter och kollegor. Vi värdesätter att du har ett stort engagemang, god samarbetsförmåga och kan arbeta i team. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering kommer vi att använda oss av löpande urval, välkommen med din ansökan redan i dag.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Forskningsingenjör i elektrofysiologi

Forskarassistent
Läs mer Maj 29
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns cirka 45 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.
Beskrivning av arbetsplatsen

MultiPark är ett strategiskt forskningsområde vid Lunds Universitet som bedriver både experimentell och klinisk forskning om neurodegenerativa sjukdomar, i synnerhet Parkinsons och Alzheimers.

För närvarande ingår cirka 50 forskargrupper i MultiPark, varav cirka hälften är experimentella grupper och den andra hälften kliniska gruppen. Mer information om MultiPark hittas https://www.multipark.lu.se/sv/

MultiPark finansierar ett antal tekniska plattformar med både utrustning och teknisk personal. Dessa plattformar erbjuder stöd till olika forskargrupper som behöver använda de ingående teknikerna till specifika forskningsprojekt. De MultiPark-finansierade tekniska plattformarna är ett viktigt instrument för att förverkliga vår strategiska plan och producera excellent forskning. Arbetsledare för denna tjänst är universitetslektor Daniella Rylander Ottosson, med stöd av Prof. Angela Cenci Nilsson. Inom de tekniska plattformarna som i hela MultiPark värnar vi om en god arbetsmiljö med respekt och omtanke i våra relationer med varandra. Vi arbetar ständigt för att skapa förutsättningar för arbetsglädje, utveckling och delaktighet för alla medarbetare.

Vi erbjuder

Lunds universitet är en statlig myndighet vilket innebär att du får särskilda förmåner, generös semester och en förmånlig tjänstepension.

Läs mer på universitetets webbplats om att vara anställd hos oss https://www.lu.se/om-universitetet/jobba-hos-oss

Arbetsuppgifter

MultiPark erbjuder häri en finansierad tjänst som forskningsingenjör till en elektrofysiologisk plattform. Som forskningsingenjör i en elektrofysiologisk plattform ingår du i ett team med medarbetare från MultiPark och Stamcellscenter som du dagligen samarbetar med. I tjänsten som stöds av MultiPark ansvarar du för att ge stöd till olika forskargrupper i deras specifika projekt. Dina arbetsuppgifter omfattar huvudsakligen följande moment:

-Att träffa olika forskargrupper och ge råd kring vilka typer av elektrofysiologiska analyser som bäst lämpar sig till att lösa specifika vetenskapliga frågor

- Att upprätthålla en station för s.k. patch-clamp elektrofysiologi med alla dess tekniska delar

- Att hålla i plattformens bokningslistor och beräkna user fees

-Att föreslå tekniska förbättringar (uppgradering av utrustningsparken, inklusive tillägg av nya funktioner vid behov)

-Att bereda snitt av färsk gnagarhjärna (”slice”) till elektrofysiologiska registreringar och/eller stimuleringar enligt den metodologi som bäst lämpar sig till varje projekt (etiskt tillstånd för djurförsök tillhandahålls av forskargruppen)

- Att genomföra registreringar och analysera data enligt överenskommelse med forskargruppen som har begärt det

- Att analysera data och sammanställa resultat i grafisk form

-Att, vid behov, kunna bidra till experiment med elektrofysiologiska registreringar från celler.

-Att, vid behov, kunna bidra till experiment med morfologiska analyser av de registrerade nervcellerna

Även andra förekommande arbetsuppgifter kan bli aktuella, i synnerhet:

-Att ge instruktioner till studenter som använder plattformen

-Att delta i vetenskapliga möte och andra evenemang som bedrivs i MultiParks regi

Krav för anställningen är:

- Genomgått forskarutbildning och/eller postdoktoral utbildning i neurovetenskapligt ämne med ett tungt inslag av elektrofysiologiska metoder (eller i elektrofysiologiskt ämne med en tydlig neurovetenskaplig inriktning).

- Längre än 1 års praktisk erfarenhet av patch-clamp elektrofysiologi på ”slice”-preparat.

- Tekniska och teoretiska kunskaper om hur ionkanaler och synaptiska inflöden bidrar till nervcellernas elektrofysiologiska egenskaper.

- Mycket goda kunskaper i användandet av lämpliga mjukvaror och analysmetoder för att extrahera relevanta elektrofysiologiska data från de registrerade signalerna.

- Erfarenhet av mikroskopi-tekniker.

-Villighet till att arbeta med laboratoriegnagare i forskningssyfte.

-Personliga egenskaper som samarbetsvillig, flexibel, serviceinriktad, kapabel att lösa tekniska problem vid behov, samt välorganiserad (kapabel att uppskatta hur lång tid som olika experimentella moment kräver, och punktlig i deras utförande).

Meriterande för anställningen är:


- Erfarenhet av kalcium avbildningsmetoder på slice-preparat.

- Erfarenhet av programmeringstekniker.

- Kunskap om tillämpning av optogenetik till slice-preparat.

- Förmåga att samarbeta med människor som har olika bakgrund.

- Stresstålighet.

Övrigt

Anställningen är en visstids anställning  på 100% (med möjlighet till 75%) i 12 månader med tillträdesdatum 230901 eller enligt överenskommelse, dock längst till och med 240831. 

Så här söker du

Anställningen söks via universitetets rekryteringssystem. Ansökan bör innehålla personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina meriter och kvalifikationer. Ansökan bör även innehålla CV, examensbevis eller motsvarande samt övrigt som du önskar åberopa (kopior av betyg, uppgifter till referenser, rekommendationsbrev etc.)
Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Biträdande forskare

Forskarassistent
Läs mer Maj 29
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns cirka 45 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.
Beskrivning av arbetsplatsen

Forskargruppen Molekylär Neuromodulering, vid institutionen för Experimentell Medicinsk vetenskap inom Medicinska fakulteten, bedriver idag forskning inom utvecklingen av genbaserade analysmetoder och nya behandlingar för neurodegenerativa sjukdomar och ligger i framkant inom sitt område.

Forskargruppen arbetar med avancerad molekylärbiologi, nya sekvenseringsmetoder och maskininlärning/AI. Du kan läsa mer om projektet på vår hemsida http://www.neuromodulation.lu.seForskargruppen leds av professor Tomas Björklund, är internationell och multidiciplinär. Vi söker nu en driven och erfaren forskare inom avancerad molekylärbiologi, virusproduktion och in vivo studier med erfarenhet inom Alzheimers sjukdom som stöd i projektet. Som arbetsplats värnar vi om en god arbetsmiljö med respekt och omtanke i våra relationer med varandra

Vi erbjuder

Lunds universitet är en statlig myndighet vilket innebär att du får särskilda förmåner, generös semester och en förmånlig tjänstepension.

Läs mer på universitetets webbplats om att vara anställd hos oss https://www.lu.se/om-universitetet/jobba-hos-oss

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du kommer att sätta upp en ny avancerad molekylärbiologisk process for att skapa och utvärdera stora bibliotek av syntetiska virus. Arbetsuppgifterna kommer att inkludera design och syntes av gen-chip arrayer (agilent) med upp till 250k peptider, bibliotekskloning, isoterm amplifiering, sekvensering och AAV produktion. Projektet har som mål att studera gliacellernas roll  i Parkinsons och Alzheimers sjukdom så du kommer också om utrymme ges att gräva djupare i modellgenerering med stereotaktiska operationer med AAV virus och FACS sortering av mogna gliaceller från hjärnvävnad.

Kvalifikationer

Krav för anställningen är:

- PhD inom Alzheimers sjukdom eller motsvarande

- Dokumenterad erfarenhet inom encellsanalys med kombinatoriell indexering exempelvis Pars     Bio eller SciFi-seq protokoll

- Dokumenterad erfarenhet av arbete med virala vektorer

- Dokumenterad erfarenhet av arbete med bibliotekskloning och produktion

- Dokumenterad erfarenhet av stereotaktiska injektioner

Meriterande för anställningen är:

- Meriterande är tidigare arbete med analys av gliaceller och transduktion av dem med genvektorer såsom AAV

- Tidigare erfarenhet av bioinformatisk analys med Python eller R

Övrigt

Anställningen är en visstidsanställning under tre månader på 100 procent med startdatum den 1/9 2023 eller enligt överenskommelse, dock längst till och med 31/11 2023”.

Så här söker du

Anställningen söks via universitetets rekryteringssystem. Ansökan ska innehålla personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina meriter. Ansökan ska även innehålla CV, examensbevis eller motsvarande samt övrigt som du önskar åberopa (kopior av betyg, uppgifter till referenser, rekommendationsbrev etc. Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Samhällsstrateg med inriktning trygghet

Samhällsplanerare
Läs mer Maj 29
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På kommunkontoret arbetar cirka 350 medarbetare inom strategiska funktioner. Tillsammans säkerställer vi att kommunen är en effektiv och modern organisation. Just nu befinner vi oss på en spännande utvecklingsresa med målet att fungera som en motor i utvecklingen av hela organisationen. Där vi tar ansvar för helheten, och sätter medborgarnas bästa i fokus.Nu söker vi en samhällstrateg med inriktning trygghet som med kunskap och engagemang vill bidra till att Lund blir en ännu bättre plats att leva och verka i.

Om oss
Tjänsten är placerad vid nybildade enheten för social hållbarhet som är en del av avdelningen för hållbar tillväxt på kommunkontoret. Avdelningens uppdrag är att sto?dja och driva aktiviteter som stärker kommunens näringsliv, innovationsförmåga och arbete med hållbar samhällsutveckling. Detta görs genom att balansera de tre hållbarhetsperspektiven. Genom aktiviteter och projekt i samverkan med kommunens aktörer och medborgare ska avdelningen bidra till effekter som främjar hållbar tillväxt.

Social hållbarhet är en av de tre hållbarhetsdimensionerna och som nu får ett extra fokus inom den nystartade enheten. Vi befinner oss befinner i en spännande utvecklingsresa kopplat till Lunds kommuns arbete för hållbar tillväxt, där du ges möjlighet att vara med och påverka.   

Arbetsuppgifter
Som samhällstrateg kommer du att leda arbetet med att undersöka och analysera såväl upplevd som faktisk trygghet och brottslighet i kommunen. Detta gör du tillsammans med interna och externa aktörer och ni ska ta ställning till behov av åtgärder, och utifrån detta identifiera och ta fram åtgärdsplaner. Arbetet syftar till att stärka tryggheten genom tidiga, förebyggande insatser som förhindrar och förebygger brott, i enlighet med den nya lagstiftningen som träder i kraft 1 juli 2023. 

I rollen ingår även att samordna arbetet med genomförandet av insatserna och att följa upp effekter av arbetet och din roll blir att ansvara för den övergripande samordningen av arbetet. Målet är att bidra till att nå kommunfullmäktiges mål om att bli Sveriges tryggaste kommun och att skapa jämlika livsvillkor för alla som bor och verkar i Lund. 

I arbetet ingår även att på strategisk nivå samordna arbetet mot alkohol, narkotika, dopning, tobak och spel om pengar samt arbetet med våld i nära relationer, hedersrelaterat våld och förtryck samt prostitution och människohandel. Även operativt genomförande ingår i uppdraget. Lund har en lång tradition av att arbeta brottsförebyggande tillsammans med polisen och andra lokala aktörer och uppdraget är att vidareutveckla arbetet tillsammans med många duktiga kollegor.

Ditt arbete sker i nära samarbete mellan kommunkoncernens aktörer, polisen och andra aktörer såsom näringslivet och föreningar. Du kommer även att samarbeta och samverka internt med olika kontakter så som exempelvis kommunledning, ansvariga förtroendevalda och kommunens olika verksamheter och professioner.

Vi söker dig som har erfarenhet av att processleda och samordna större projekt och som har god förståelse för arbete i en politiskt styrd organisation. Du behöver ha erfarenhet av arbete med brottsförebyggande frågor på strategisk nivå. Du har förmågan att leda och driva processer i samverkan med interna och externa aktörer.

Vi vill att du har akademisk examen inom exempelvis trygghet/säkerhet, kriminologi, sociologi, eller statsvetenskap. Din utbildning i kombination med den arbetslivserfarenhet som bedöms relevant för tjänsten, förväntas bidra till ökad kunskap och kompetens inom enheten.

Har du utbildning i projekt- och/eller processledning alternativt förändringsledning är detta meriterande.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att kunna planera, strukturera och leverera inom ramen för arbetet. Det ställer krav på dig att kunna arbeta självständigt men även att samarbeta och samverka med andra. Du är lyhörd med en god kommunikativ förmåga. 

Eftersom detta är en viktig del i kommunens strategiska arbete behöver du kunna förstå sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser och anpassar du anpassar dina handlingar till detta. Du arbetar strukturerat mot mål och fokuserar på att nå resultat. När målen ändrar sig har du god förmåga att ställa om och förändra din inriktning.

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst med många kontaktytor internt och externt, i en kommun med höga ambitioner att bidra till en positiv samhällsutveckling. Vi sitter i ljusa, moderna lokaler nära Lunds centralstation och när arbetet tillåter det arbetar vi hemifrån. Du som medarbetare formar din arbetsdag på bästa sätt. Vill du veta mer om vad Lunds kommun erbjuder dig som medarbetare läs gärna här: https://lund.se/arbete-och-lediga-jobb/sa-ar-det-att-arbeta-med-oss/det-har-ger-vi-dig-som-medarbetare

Om rekryteringen
Vi planerar att hålla urvalsintervjuer den 16 + 20 juni via Teams och slutintervjuer på plats 26 + 27 juni och ber dig därför planera din tillgänglighet.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska till ASIH i Lund

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 29
-Det handlar om vad vi tillsammans kan göra för varje patient. Alla behövs och har en viktig roll här, tillsammans gör vi något viktigt.

Är ett empatiskt förhållningssätt och fokus på patienten självklarheter för dig? Letar du efter en arbetsplats där du kan få utvecklas både i din profession och som person. Tveka då inte på att söka dig till ASIH i Lund.

Palliativ vård och ASIH (Avancerad Sjukvård i Hemmet) i Lund är en verksamhet med uppdrag att ge palliativ specialistvård och består av två arbetsplatser i nära samarbete. Vi har cirka 60 vårdplatser i hemmet (ASIH) i åtta kommuner i mellersta Skåne och 14–16 vårdplatser på Palliativvårdavdelningen i Lund. Denna rekrytering avser tjänst på ASIH, hemsjukvårdsdelen av verksamheten.

Som anställd kommer du att arbeta i en kreativ organisation tillsammans med kompetenta kollegor, där du är en viktig del av teamet. Korta beslutsvägar ger dig stora möjligheter att påverka ditt arbete. På ASIH finns läkare, sjuksköterskor, kuratorer, fysioterapeuter, arbetsterapeut, undersköterskor, dietist och medicinska sekreterare. Vår verksamhet präglas av kontinuerlig vårdutveckling och utbildning där alla är med och ansvarar för verksamhetens mål, utveckling och resultat. Teamet har en stor grupp sjuksköterskor (35 tjänster) där hälften av sjuksköterskorna är specialister inom olika inriktningar.

Majoriteten av våra patienter vårdas i hemmet, via ASIH Lund som utför specialistvårdsinsatser via hembesök dygnet runt. Till Palliativvårdavdelningen kommer patienter för optimering av symtomlindringen eller för vård i livets slutskede. Vi har även ett Palliativt konsultteam som besöker remitterade patienter på sjukhus och i hemmiljö och utgör ett stöd till andra vårdgivare. Vi samarbetar ofta med kommunal vård och omsorg för att tillsammans med dem kunna erbjuda en helhetsvård.

ARBETSUPPGIFTER
Vi har nu möjlighet att välkomna två sjuksköterskor till ASIH i Lund!

Den palliativa vårdens huvudsakliga mål är att lindra och stödja när bot för sjukdom inte längre är möjlig. Den palliativa vårdens uppgift är att lindra den fysiska smärtan samt erbjuda ett psykologiskt, socialt och existentiellt stöd till patient samt närstående. Vårdens syfte är att hjälpa patienten att uppnå bästa möjliga livskvalitet vid livets slut och samtidigt varken påskynda eller uppskjuta döden.

Att arbeta på ASIH i Lund innebär att arbeta personcentrerat, ge symtomlindrande behandling och medverka till att trygghet skapas i svåra livssituationer till alla våra inskrivna patienter. Vi vårdar patienter i alla åldrar, som befinner sig i livets slutskede där alla former av diagnoser kan förekomma. Du möter patienten i deras hemmiljö och arbetar utifrån de förutsättningar det ger och med patientens målbild som fokus.

Förutom den specialiserade palliativa vården har ASIH uppdraget att utföra punktinsatser i hemmet åt annan medicinskt ansvarig läkare på sjukhus eller i primärvården. Dessa patienter är inte inskrivna på ASIH och kan ha varierande diagnoser och åldrar. Utan dessa punktinsatser i hemmiljö hade den planerade behandlingen krävt en sjukhusinläggning, det är själva arbetsuppgiften som gör den till avancerad sjukvård i hemmet. Vanligt förekommande punktinsatser är att sjuksköterskor ger blodtransfusion och intravenös antibiotika.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård och har ett giltigt B-körkort. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Har du erfarenhet av arbete med svårt sjuka är detta meriterade. Då både vårt journalsystem och vårt planeringsverktyg är digitalt är det viktigt att du är bekväm med att använda dator.

Som person har du ett genuint intresse för människor och sätter patienten i fokus. Du trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra yrkesprofessioner och har en god förmåga att prioritera bland arbetsuppgifterna. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och tycker det är stimulerande att arbeta för att optimera patientens/närståendes livskvalitet.

Då en del av arbetet innebär stöd och samtal krävs det också att du är lyhörd och har god förmåga att bygga vårdrelationer. Du är trygg i din yrkesroll, engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du trivs med att arbeta på en stor arbetsplats med många kollegor och uppskattar att arbeta i team, men är också trygg i att arbeta självständigt.

Stor vikt kommer att läggs vid personlig lämplighet där grundläggande krav är god social kompetens, god kommunikativ förmåga och samarbetsförmåga.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Vi söker personal till vår Tekniksupport!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 29
Vi som jobbar på Vitec bidrar alla till samhällsnyttiga och samhällskritiska produkter. Sanningen är att många verksamheter skulle stanna utan Vitec. Därför måste vi tänka långsiktigt, vilket också uttrycks i vårt varumärkeslöfte - To rely on today and tomorrow.

Är du en nyfiken och driven supportmedarbetare med känsla för god service och som vill vidareutvecklas tillsammans med oss? Då är det dig vi behöver till vårt supportteam.

Vi är bra på det vi gör, mycket beroende på att vi trivs tillsammans och har skapat en gemensam företagskultur. Vi sätter ljuset på att produkterna är vår grund, att vi inte ska krångla till saker och att öppenhet och förtroende visar den bästa vägen till målet. Produkterna i sig har en lång livscykel och god planeringshorisont, vilket möjliggör tid för både personlig kompetensutveckling samt skapar förutsättningar för dig som medarbetare att använda din energi klokt och behålla balans i livet.

Vi erbjuder

I supportteamet, där du blir en viktig del, får du möjlighet att driva och påverka arbetssätt och fortlöpande förbättringsarbete till våra supportflöden.

Som supportmedarbetare får du arbeta stödjande, utbildande och pedagogiskt med ärenden från våra återförsäljare och användare. Du kommer främst att jobba med rådgivning, felsökning och utredning, men även ett visst test- och dokumentarbete. I samband med anställningen får du en gedigen utbildning på våra produkter och metoder.

Här får du en trygg anställning med flextid, extra semesterdagar, friskvårdsbidrag. Placeringen av vårt kontor ger dig goda kommunikationsmöjligheter. Med en stor lyhördhet för vår personal strävar vi efter att ge våra anställda bästa möjliga förutsättningar att bedriva ett trivsamt och givande arbete. Hos oss arbetar vi i team, men där den anställde samtidigt får utrymme för enskilt arbete i det egna arbetsrummet. Vi prioriterar en god sammanhållning i personalstyrkan och anordnar därför regelbundet olika sammankomster och aktiviteter.

Vem är du?

Du tycker problemlösning är roligt, du har servicekänsla och tycker det är motiverande att varje dag ha möjlighet att utvecklas och lära dig mer.

Tjänsten kräver teknisk grundutbildning på gymnasienivå och gärna någon eftergymnasial utbildning. Alternativt tillgodogjort sig likvärdig kunskap från tidigare erfarenheter.

Krav

- Kunskap i virtuella miljöer

- Kunskap i IIS

- Kunskap i Windows servermiljö

Meriterande

- Erfarenhet av databashanterare

Personliga egenskaper:

- Lagspelare med servicekänsla!

- Uppskattar kundkontakt

- Har passion för problemlösning

Låter det intressant?

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till John Döllbor på john.dollbor@vitecsoftware.com.

Skicka gärna din ansökan redan idag, för vi går igenom urvalet löpande - dock senast 2023-06-18. Vi ser fram emot att höra av dig!

Placeringsort: Lund
Start: Omgående, el enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, vikariat till 2023-12-31.

Om Vitec Unikum datasystem ab

På Vitec Unikum datasystem AB utvecklar vi det populära affärssystemet Pyramid Business Studio. Vi startade år 1982 och är idag ca 90 anställda på vårt kontor i Lund. Företaget har under alla år haft en stabil tillväxt. Idag använder ca 6 500 företag Pyramid i sin dagliga verksamhet. Sedan 2021 så ingår vi även i Vitec Software Group vilka är ledande inom Vertical Market Software i Norden.

Vi är stolta över att vi 2018 blev utnämnda till årets företag i Lund och 2020 blev vi nominerade till EY Entrepreneur of the Year.

Vitec är ledande inom Vertical Software och har sitt ursprung och huvudkontor i Umeå. Våra produkter har utvecklats utifrån specifika behov inom olika nischer i samhället. Medarbetarnas expertis, i kombination med vår gemensamma företagskultur och affärsmodell, möjliggör ständiga förbättringar och innovationer. Vi växer genom våra affärsenheters framgångar och genom förvärv. Allt vi gör, gör vi med ett långsiktigt perspektiv. För vi är att lita på - idag och imorgon. Vitec har 1 350 anställda, är noterat på Nasdaq Stockholm och hade 2022 en nettoomsättning på 1 978 miljoner kronor. Läs mer på vitecsoftware.com (http://www.vitecsoftware.com/) . (https://www.vitecsoftware.com/)

Skydd för den personliga integriteten

I samband med att du ansöker till denna tjänst, samtycker du till att Unikum Datasystem AB behandlar dina personuppgifter enligt gällande dataskyddslag. För mer information hänvisar vi till www.unikum.se/jobba-hos-oss

Ansök nu

Boendestödjare med hög lön till LSS-boenden och andra verksamheter

Personlig assistent
Läs mer Maj 27
Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!
Tycker du om att arbeta med människor samtidigt som du har ett liv där du vill kunna påverka dina arbetstider själv? Bra - då har du kommit helt rätt till oss! PersonalExpressen är Sveriges största bemanningsföretag inom LSS och vi erbjuder konsultuppdrag till en lång rad olika verksamheter - såväl privata som kommunala. Våra kunder består av LSS-boenden och andra former av dagliga verksamheter som har behov av personal.
Vi erbjuder jobb såväl på dagtid som kvällar, nätter och helger. Genom oss kommer du garanterat att hitta något som passar just dig och det går dessutom utmärkt att ha såväl studier som andra jobb vid sidan av att du arbetar med oss. Detta då vi erbjuder våra konsulter allt ifrån långa heltidsuppdrag till kortare deltidsuppdrag. Vi är kort och gott det perfekta alternativet för dig som söker ett meningsfullt jobb inom LSS på dina egna villkor!
PersonalExpressen har över 15 års erfarenhet av att bemanna inom skolan, vården och omsorgen. Våra hjärtan klappar för att vara där vi behövs som mest och att få göra skillnad i människors vardag!
Återigen hjärtligt välkommen till oss! Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

Ansök nu

Boendestödjare med hög lön till LSS-boenden och andra verksamheter

Personlig assistent
Läs mer Maj 27
Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!
Tycker du om att arbeta med människor samtidigt som du har ett liv där du vill kunna påverka dina arbetstider själv? Bra - då har du kommit helt rätt till oss! PersonalExpressen är Sveriges största bemanningsföretag inom LSS och vi erbjuder konsultuppdrag till en lång rad olika verksamheter - såväl privata som kommunala. Våra kunder består av LSS-boenden och andra former av dagliga verksamheter som har behov av personal.
Vi erbjuder jobb såväl på dagtid som kvällar, nätter och helger. Genom oss kommer du garanterat att hitta något som passar just dig och det går dessutom utmärkt att ha såväl studier som andra jobb vid sidan av att du arbetar med oss. Detta då vi erbjuder våra konsulter allt ifrån långa heltidsuppdrag till kortare deltidsuppdrag. Vi är kort och gott det perfekta alternativet för dig som söker ett meningsfullt jobb inom LSS på dina egna villkor!
PersonalExpressen har över 15 års erfarenhet av att bemanna inom skolan, vården och omsorgen. Våra hjärtan klappar för att vara där vi behövs som mest och att få göra skillnad i människors vardag!
Återigen hjärtligt välkommen till oss! Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

Ansök nu

Erfaren redovisningskonsult

Redovisningskonsult
Läs mer Maj 27
Vi söker en erfaren redovisningskonsult som älskar rådgivning och att jobba digitalt.


Om Adderat
Adderat är en redovisningsbyrå som vill hjälpa företag att växa, utvecklas och ge bra liv åt ägarna. Vi vill uppnå detta genom att ge proaktiva råd från hängivna medarbetare med stöd av smart digital bokföring.
Vi jobbar helt digitalt, vilket gör det möjligt att jobba i en hybrid lösning. Du kan jobba hemifrån upp till fyra dagar i veckan. På tisdagar är du på kontoret i Lund med dina supertrevliga kollegor. Det går naturligtvis bra att jobba på kontoret alla dagar också. Vi har veckovisa internutbildningar. Generöst friskvårdsbidrag finns för att stimulera kroppen, och kollektivavtal med de vanliga delarna.


Om dig
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet från byrå, och helst är auktoriserad redovisningskonsult. Du gör självständigt kompletta bokslut och deklarationer. Du trivs med rådgivning och att prata med dina kunder. Som brukligt på en byrå arbetar du parallellt med ett flertal bolag där storlek och bransch varierar. Som person är du noggrann, flexibel och engagerad. Vidare tar du ansvar för ditt arbete och känner dig trygg i en sådan roll. Du följer med i branschnyheterna - har du kollat på hållbarhet än?


Varför söka tjänsten på Adderat?
Vi frågade dina blivande kollegor om varför du ska jobba på Adderat:
- "Härliga kollegor och bra samarbete."
- "Bra arbetsklimat i fokus."
- "Stort fokus på utbildning och kompetensutveckling."
- "Stöd för min kompetensutveckling igenom årliga mål och kursplan."
- "Målet att alla ska få bli auktoriserade."
- "Digitalt arbetssätt."
- "Hybrid, att få arbeta hemifrån i den mån det behövs."
- "Att man är flexibel, möjlighet att jobba hemifrån."


Arbetstid och tillträde
100% tjänst, men möjligt att arbeta ner till 50% om det behövs för att få till livspusslet. Tillträde enligt överenskommelse. P.g.a. löpande urval tar vi gärna emot din ansökan snarast.

Ansök nu

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 27
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen!

Ansök nu

Engagerad lärare vikarie i samhällskunskap/historia sökes!

Lärare i gymnasiet
Läs mer Maj 27
Drottning Blankas Gymnasieskola startade sin verksamhet 1996 och har idag 27 skolor på 23 orter runt om i Sverige. Vi bedriver utbildning inom såväl praktiskt inriktade som teoretiska gymnasieprogram, alla med utrymme för högskolebehörighet. Inom Drottning Blanka värderar vi relationer och det mänskliga mötet högt. Konkret innebär det att alla skolor inom DBGY arbetar aktivt med engagemang på ett personligt, lokalt och globalt plan där såväl ledning som personal och elever involveras. Du kan läsa mer om oss på www.dbgy.se.

Drottning Blankas Gymnasieskola i Lund startades 2011 och erbjuder yrkes- och högskoleförberedande utbildningar.


Lärare till Drottning Blankas Gymnasieskola i Lund


VI söker en ny stjärna till vårt lag under resterande läsår! Vi ca 420 elever och ca 35 medarbetare. Vår skola finns mitt i kunskapens centrum – Lund. Centralt belägen på Skomakaregatan här har du mycket nära till både buss, tåg samt folkliv. Vi är en personlig och kreativ skola där ansvar och engagemang är en självklarhet med eleven i fokus. På vår skola i Lund har vi Estetiska programmet, Bild- och formgivning (Design och inredning eller grafisk formgivning och reklam), Hantverksprogrammet (Hår- och makeupstylist), Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi och juridik samt Samhällsvetenskapliga programmet med inriktning inom Uniform och beteende. På skolan arbetar heltidsmentorer. Vi är en skola för mänskliga rättigheter i samarbete med Amnesty.

För att lära mer om vår skola, gå gärna in på http://www.drottningblanka.se/lund för att få reda på mer!

Om tjänsten

NU söker vi en behörig pedagog på 100% / 50% som på ett engagerat och drivet sätt vill undervisa på samhällsprogrammet i följande kurser;

• historia
• samhällskunskap

Din bakgrund

Våra pedagogers kompetens, engagemang, nyfikenhet och utveckling både i sin yrkesroll och på det personliga planet är avgörande för vår skolans resultat, kvalitet och konkurrensförmåga. Därför söker vi dig som:

- är behörig gymnasielärare
- har erfarenhet av undervisning och pedagogiskt arbete
- inser vikten av samsyn kring elevsyn och arbetssätt
- är en tydlig, ansvarsfull, välstrukturerad ledare i klassrummet samtidigt som du är lyhörd för våra elevers olika behov

-värnar om en god värdegrund och god kultur på skolan
- är duktig på att skapa relationer

Om Drottning Blankas gymnasieskola

Drottning Blankas Gymnasieskola ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.academedia.se.

Vi erbjuder

Drottning Blankas Gymnasieskolor lägger stor vikt vid personligt, lokalt och globalt engagemang. Vi skapar meningsfullhet genom externa samarbeten och vårt globala perspektiv genomsyrar våra skolor. Vi är en skola för mänskliga rättigheter i samarbete med Amnesty. På Drottning Blankas Gymnasieskola Lund arbetar vi med heltidsmentorer för åk 1 och åk 2.

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat på 100% mellan 11 aug och 29 oktober och därefter 50% höstterminen ut.

Övrig information

Tillträdesdag 11 aug 2023
Placeringsort Lund
Anställningsform vikariat
Sista ansökningsdag Vi intervjuar fortlöpande och därmed kan tjänsten tillsättas före utgången av annons.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor marie.roslund@dbgy.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Servitör/Servitris

Servitör/Servitris
Läs mer Maj 27
Italia il Ristorante söker fler medarbetare. Vi söker nu efter servicepersonal med erfarenhet av kassa, bar och kundkontakt.
Vi ser gärna att ni har några års erfarenhet och kan jobba effektivt vid både högt och lågt tempo.
Arbetstiderna är främst kvällar och helg men även lunch om intresset finns.

Ansök nu

Jobba Som Ekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 27
Sök jobbet som ekonom på Offshore It för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös

Ansök nu

Jobba I Malta

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 27
Sök jobbet som spelvärd på RoligaJobb för att jobba i Malta!
Pratar du flytande svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Malta
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill jobba som spelvärd i Malta
? Inget belastningsregister

Ansök nu

Studerande lagermedarbetare till Alfa Laval i Staffanstorp

Lagerarbetare
Läs mer Maj 27
Är du student på jakt efter ett meriterande extrajobb och vill få in en fot på ett av vår regions absolut mest framgångsrika bolag? Är du dessutom disciplinerad, ansvarstagande och har lagervana samt truckkort A? Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Alfa Laval är en ledande global leverantör av specialprodukter och processtekniska lösningar baserade på nyckelteknologierna värmeöverföring, separering och flödeshantering. Deras affärsidé på Operations Product Group Parts innebär att de skall leverera reservdelar med rätt kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris och enligt överenskomna leveranstider. Säkerhet, Kvalitet, Leveranssäkerhet och Kostnader är deras ledord. Till lagret i Staffanstorp söker de nu en medarbetare med arbetsuppgifter primärt inom lagerarbete, men som även är flexibel och kan hoppa in på andra arbetsuppgifter när det behövs.

Du erbjuds
En utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där man hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för kunder.

VI SÖKER DIG SOM
- Är studerande med minst 1 år kvar av dina studier.
- Har truckkort A samt har god erfarenhet av truckkörning i lagermiljö
- Har en grundläggande datorvana
- Talar svenska obehindrat
- Talar och förstår engelska mycket bra då engelska är företagets koncernspråk

Det är meriterande om du har
- Tidigare erfarenhet av arbete i affärssystem

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller vara självlärd.

För att lyckas i rollen ser vi även att du är
En person som har ett tekniskt handlag, är ansvarsfull, noggrann och som trivs med att arbeta i en grupp med högt arbetstempo. Du är en kundfokuserad och kvalitetsmedveten lagspelare som kan arbeta självständigt och våga fatta egna beslut. Du skall vara serviceinriktad, ha modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Alfa Laval anstränger sig alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Deras drivkraft är att skapa framgång för kunder, människor och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Ansök nu

Mediasäljare Nativeannonser centralt Lund

Mediasäljare
Läs mer Maj 26
Nu söker vi två mediasäljare till Lund. Native är en redaktionell form av annons – eller mer exakt: en digital annons utformad som en läsvärd artikel. Nativeannonsering betyder att kunden köper redaktionellt utrymme på webbplatser och i nyhetsbrev.
OBSERVERA: Vi har semesterstängt 4 veckor i juli månad.
Om rollen
Som mediesäljare är det viktigt att du är kundorienterad och brinner för att interagera med kunder och göra affärer. Du både skapar nya kundkontakter, underhåller och vidareutvecklar befintliga affärsrelationer. Du har eget budgetansvar och kombinerar både långsiktiga och kortsiktiga försäljningscykler. Du trivs med att arbeta proaktivt och uppsökande och kan snabbt sätta dig in i kundens verksamhet och förstå dess behov.
Om produkten
KvalitetsMagasinet är ledande yrkesmedia för personer som arbetar professionellt med kvalitet och verksamhetsutveckling inom både inom näringslivet och den offentliga sektorn. Tidningen är den enda oberoende tidningen om kvalitets- och verksamhetsutveckling i Sverige.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:
– Prospektering och omvärldsbevakning där du identifiera nya affärsmöjligheter
– Bygga relationer genom fysiska och digitala kundmöten
– Driva och äga hela försäljningsprocessen
– Sälja annonser i olika format
Om dig
För att ha bästa möjliga förutsättningar att lyckas behöver du vara en positiv, strukturerad, ambitiös och driven person med stort intresse av att skapa och utveckla långsiktiga affärer.
Vi söker dig som har ekonomisk förståelse, erfarenhet av försäljning och kundrelationer, du är van att jobba självständigt, har hög aktivitet och är målfokuserad.
Vi söker dig som har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Har du arbetat med mediaförsäljning är det ett plus men inget krav, vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Vi vill erbjuda dig
En riktigt bra möjlighet att självständigt driva hela försäljningsprocessen med chansen att sätta ribban för vad du själv vill tjäna. Vi har en ekonomisk modell som består både av en fast + högre rörlig del. Vi stödjer dig i din roll för att du ska uppnå dina mål.
– Ett attraktivt jobb i en expansiv och snabbrörlig bransch i framkant
– En dynamisk tillväxtorganisation
– En familjär företagskultur med härliga drivna engagerade kollegor
– En central arbetsplats i ljusa lokaler, ett stenkast från Globen
– Aktiviteter såsom kickoffer, luncher och tävlingar
– Heltidsanställning med fast lön och provision
– Spännande kunder
– Frihet under ansvar
– Kollektivavtal, friskvårsbidrag, tjänstepension och andra personalförmåner
Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan! Skicka din ansökan med cv till Gina Wallin om även besvarar frågor om tjänsten: gina.w@pausermedia.se eller 08-517 955 17.
Om oss
Pauser Media AB är ett växande och lönsamt medieföretag som levererar strategisk kunskap till våra kunder! Vi ger ut tidningarna Telekom idag, Kvalitetsmagasinet, Miljö & Utveckling och Vd-tidningen samt arrangerar ett stort antal konferenser och har ett antal nyhetsbrev.
Pauser Media sysselsätter idag ett 30-tal personer och har kontor i Stockholm, Lund och Umeå.
Kontoret i Lund finns på Bangatan 4, cirka 50 meter från Lunds Centralstation.
Här kan du läsa mer om våra varumärken: https://www.pausermedia.se/produktergrupper/tidningar/
Här kan du läsa mer om oss: https://www.pausermedia.se/om-oss/
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Barnmorska till Lund

Barnmorska, förlossning
Läs mer Maj 26
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. barnmorska till förlossningsavdelning.

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad barnmorska med minst 2 års arbetslivserfarenhet

- Erfarenhet av Förlossning alt BB

Var: Lund


Omfattning: 100%


Tidsperiod: 2023-06-05-2023-08-20


Arbetstider: Dag, kväll, natt


Journalsystem: Melior

Sista ansökningsdag: Lopande


Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. barnmorska som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår rekryterare Rebecka, vår kund- och konsultansvarig Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade barnmorskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

Barnmorska till Lund

Barnmorska, förlossning
Läs mer Maj 26
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. barnmorska till förlossningsavdelning.

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad barnmorska med minst 2 års arbetslivserfarenhet

- Erfarenhet av Förlossning alt BB

Var: Lund


Omfattning: 100%


Tidsperiod: 2023-06-05-2023-08-20


Arbetstider: Dag, kväll, natt


Journalsystem: Melior

Sista ansökningsdag: Lopande


Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. barnmorska som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår rekryterare Rebecka, vår kund- och konsultansvarig Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade barnmorskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

Specialistsjuksköterska till Lund

Intensivvårdssjuksköterska
Läs mer Maj 26
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. sjuksköterska till avdelning.

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet

- Minst två års erfarenhet inom din vidareutbildning.

Var: Lund

Omfattning: 100%

Tidsperiod: 2023-08-31-2023-10-31

Arbetstider: Enligt överenskommelse

Journalsystem: Melior

Sista ansökningsdag: 2023-05-30


Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter våra kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

Sjuksköterska inom Avdelning i Skåne (70000 kr/mån)

Barnmorska
Läs mer Maj 26
Hitta ditt nästa jobb med Bemlo! Vi hjälper dig hitta ditt drömuppdrag, oavsett var i landet du vill jobba (eller om du vill till Norge...). Detta med hjälp av Bemlos stora nätverk av över 25 samarbetspartners i Sverige och Norge

Vad är Bemlo?

Bemlo är Sveriges största plattform för att hitta temporära uppdrag. Varje månad hjälper vi över 500 personer hitta sitt drömuppdrag och ger värdefull information till ytterligare 20 000 besökare. Hos Bemlo hittar du ditt nästa uppdrag.

Nu finns det en ledig tjänst som barnmorska inom förlossning i Lund.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-06-05 och pågår till 2023-08-20. Tjänstgöring som barnmorska med sedvanliga uppgifter inom förlossning. Du behöver vara flexibel i ditt arbete och redo att hoppa in med kortare introduktion än vanligt.
Varför Bemlo?

Visste du att samma uppdrag kan finnas hos flera olika bemanningsbolag? Med hjälp av Bemlo kan du jämföra erbjudanden från olika aktörer och på så vis vara säker att du alltid får det bästa erbjudandet för just dig. Chansa inte, använd Bemlo

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen samt två år som yrkesverksam sjuksköterska de senaste tre åren.

Ansök nu

Biträdande rektor på Komvux Lund

Biträdande rektor
Läs mer Maj 26
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


Utbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, anpassad gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet och har drygt 1 200 anställda. Som anställd här är du delaktig i att bedriva utbildning av hög kvalitet, och med ett stort engagemang för våra elever. Vi rustar eleverna för framtiden – med målet att varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.Om oss
Komvux i Lund erbjuder utbildning i sfi, anpassad utbildning, lärlingsutbildning, grundläggande och gymnasiala kurser, yrkesutbildningar och yrkeshögskoleutbildning till medicinska sekreterare.

På Komvux arbetar vi med flera projekt som är riktade arbetsmarknadssatsningar. Vi har undervisningslokaler på Gastelyckan i Lund och även på Campus Vipan.

Läs mer om Komvux på vår hemsida. https://lund.se/komvux

Vi arbetar med att utveckla vår skola utifrån elevernas behov och vad vårt kvalitetsarbete visar. All personal deltar i utvecklingsarbetet som utgår från analys av våra resultat. Vi arbetar med distribuerat ledarskap och med lösningsfokus. På vår skola har vi ett Lärcentrum, Kompassen där eleverna erbjuds stöd för att klara sina studier. Vi ingår i flera vuxenutbildningsnätverk både i närområdet och med jämförbara kommuner i Sverige, samt har samarbeten med Lunds universitet. Vi är Erasmus+ ackrediterade och varje år får personal möjlighet att delta i jobbskuggning, kurser och samarbeten med vuxenutbildningar i Europa. Erasmusarbetet medför också att vi tar emot kollegor från andra länder med en regelbundenhet.

 

Arbetsuppgifter
Ditt huvudsakliga uppdrag är att leda det pedagogiska arbetet tillsammans med medarbetare samt att utveckla verksamheten. Som biträdande rektor ansvarar du för personal, ekonomi, uppföljning, kvalitetsarbete, samverkan och arbetsmiljö inom dina ansvarsområden.

Tillsammans med ledningsgruppen arbetar du med att utveckla och skapa nya utbildningar och yrkesutgångar för att möta individen och arbetsmarknadens behov. Vuxenutbildningen är en föränderlig verksamhet och ställtiderna kan vara korta. 

Du ansvar för delar av SFI-utbildningen, utbildningsprojekt och även för några av våra skolövergripande processer. Komvux ledningsgrupp håller för närvarande på att se över och utveckla ledningsuppdragen. Vilka andra ansvarsområden som kommer ingå i din tjänst kommer att vara klart till intervjuprocessen.

Du kommer att ingå i ett ledningsteam på Komvux med rektor, biträdande rektorer och administrativ chef, samt vara delaktig i vuxenutbildningens styrgrupp. En gång i månaden träffas Utbildningsförvaltningens alla skolledare i ett kompetensutvecklande forum.

 

Vi söker dig som
Vi söker dig som har rektorsutbildning och erfarenhet av att leda utvecklingsarbete i egenskap av skolledare. Du har tidigare ansvarat för och drivit processer kring kvalitetsarbete, kompetensutveckling, budget, tjänstefördelning och personalansvar. Det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap inom Vuxenutbildning.

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och driver utveckling.  Det är viktigt att du tillsammans med ledningsgruppen arbetar med en helhetssyn på skolans verksamhet. Som person är du prestigelös, utvecklingsinriktad, lyhörd och tydlig i ditt sätt att kommunicera. Du är bra på att arbeta både självständigt och i team och vågar utmana och arbeta lösningsfokuserat. 

Ditt ledarskap är coachande och präglas av öppenhet, respekt och tillit. Tillitsfulla relationer är viktiga för dig och du bidrar till att medarbetare utvecklas och växer i sina uppdrag. Du är närvarande och synlig i verksamheten och har ett stort intresse för elevernas lärande och insatt i pedagogisk forskning.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och meningsfullt jobb med möjlighet att göra skillnad, såväl idag som på lång sikt!

Vi ber våra sökande notera att vi kan komma att genomföra intervjuer löpande, vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden löpt ut. Intervjuer kommer att genomföras under vecka 25 och 26.

Ansök nu

Servicemedarbetare till Reimersdal - sommarvikariat

Sjukvårdsbiträde
Läs mer Maj 26
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.Vi söker dig som

Har ett genuint intresse av människor och en vilja att göra ett bra arbete för de boende på Reimersdal.

Ingen utbildning krävs men vilja, engagemang och känsla för service är viktiga egenskaper. 

Du måste fyllt 16 år. 

Sommarvikariaten för servicemedarbetare sträcker sig från vecka 24 till vecka 33. Du behöver kunna arbeta minst fyra sammanhängande veckor under perioden.  

Arbetsuppgifter

I rollen som servicemedarbetare tar du hand om servicerelaterade arbetsuppgifter som är viktiga för den dagliga verksamheten. Arbetet innebär att stötta upp omvårdnadspersonalen för att de ska kan fokusera på omvårdnadsarbetet. 

Arbetet kan exempelvis innebära:

- Enklare matlagning
- Städ av kök samt boendelägenheter
- Tvätt av boendes kläder
- Aktiviteter med de boende 

Arbetstider

Måndagar till fredagar 07.30 - 14.00, viss flexibilitet i arbetstiderna kan förekomma. Helgtjänstgöring kan bli aktuellt efter diskussion.

Tjänstgöringsgrad 75-85%.

Om oss

Reimersdal särskilt boende för äldre ligger i den nordvästra delen av Lund. Här har vi tillgång till fri parkering, laddstolpar för elbil och goda förbindelser med kollektivtrafik. Reimersdal är ett enplansboende med 46 lägenheter, fördelat på sex mindre avdelningar varav tre avdelningar har inriktning demensboende. Alla avdelningar har uteplatser och goda möjligheter till trädgårdsaktiviteter samt spel vid vår boulebana. Vår parcykel är en populär aktivitet som skapar starka band mellan boende och personal när cykeln framförs genom de fina grönområdena runt Reimerdal. 

Kika gärna på vårt Instagram-konto. reimersdal.lund 

Övrigt

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att ansöka redan idag. 

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Ansök nu

Nu söker våra medlemmar i Lund efter årets sommarvikarier!

Personlig assistent
Läs mer Maj 26
Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhet utan vi vill veta vem just DU är och vad du tror att du kan bidra med! Innan du börjar arbeta får du en grundlig, betald introduktion så att du kan känna dig trygg i din roll som personlig assistent.

 

Ange gärna i ansökan hur mycket och vilka veckor du kan arbeta samt om du är intresserad av att hoppa in som timvikarie övrig tid på året. Vi ser fram emot din ansökan!

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer JAG

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Operatör till färgindustrin 2-skift/natt -Malmö

Plastmaskinoperatör
Läs mer Maj 26
Om Processbemanning AB:

Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag

  Har du erfarnhet av att arbeta i produktion eller industri och är tillgänglig omgående? Vill du jobba ständig natt eller 2-skift? Då kan detta vara ett jobb för dig!

Om tjänsten:
Vi söker nu en driven och nyfiken operatör till vår kund inom färgindustri i Malmö! Vi söker dig som är serviceinriktad, flexibel, har ett allmänt tekniskt intresse och har truckkort. Du kommer arbeta med sedvanliga operatörssysslor vid extruder, uppvägning, paketering, truckkörning och blandning. Vissa arbetsmoment inbegriper även arbete med maskiner. I tjänsten kan det tillkomma tunga lyft, vi ser därför att du som sökande har god fysisk förmåga. 

Vem är du?
Personliga egenskaper det läggs vikt på är att du är självgående, agerar ansvarsfullt och att du vågar ta initiativ. Du behöver vara observant för att se och övervaka maskinen och arbetet. Du är social, men vissa delar av arbetspasset är du ensam vid maskin och detta ska du kunna hantera genom att ta egna initiativ. Du är en arbetare som trivs inom industrin, i högt tempo och att arbeta med varierande arbetsuppgifter.

Krav för tjänsten är:
- Liknande erfarenhet som operatör 
- Avslutad gymnasieutbildning
- Tekniskt intresse 
- Kunna arbeta 2-skift eller ständig natt
- Svenska i tal och skrift 
- Truckkort A+B (motvikt och höglyftande)

Meriterande för tjänsten är:
- Körkort
- Erfarenhet av att läsa recepturer


Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster!

Ansök nu

Servicetekniker - Lund

Industrirobotoperatör
Läs mer Maj 26
Vill du jobba som servicetekniker för ett världsledande företag?

ASSA ABLOY Entrance Systems är världens mest mångsidiga leverantör av automatiska entrélösningar för byggnaders framsida, baksida och insida. Med ett heltäckande synsätt på flödet av människor, varor och fordon skapar vi säkra, praktiska, trygga och tillförlitliga automatiska entrélösningar – med bästa möjliga balans mellan energibesparing, kostnad, kvalitet och livstidsprestanda. ASSA ABLOY Entrance Systems är en av fem divisioner inom ASSA ABLOY, världsledande inom lås- och dörrlösningar.

Din framtid

I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med service, underhåll, uppgraderingar och reparationer i syfte att säkerställa våra produkters funktion samt säkerhetskrav i enlighet med ASSA ABLOYS Entrance Systems standard. I arbetet ligger att utföra förebyggande underhåll av kontrakterade produkter, byte av förslitningsdelar och ifyllande/uppdaterade av gällande dokumentation samt erbjuda förbättrings alternativ och moderniseringar.

Du kommer att arbeta självständigt med ansvar för ditt område men ingå i ett team med andra tekniker som ger dig stöd och hjälp på din resa hos ASSA ABLOY Entrance Systems. Som servicetekniker har du möjlighet att kombinera servicen och mekandet med kundkontakter i ett tryggt och stabilt bolag.

Ditt geografiska område är Lund med omnejd.

Dina ansvarsområden som servicetekniker kommer innebära:

Planera och prioritera serviceuppdrag.
Självständigt utföra service, underhåll och reparationer för tiden aktuella produkter.
Rapportera utförda uppdrag till kund och den egna verksamheten.
Lämna pris på reservdelar, uppgraderingar och arbete enligt gällande prislista eller i samråd med service ledaren.
Föreslå förbättrings- och/eller uppgraderings åtgärder till kund.
Förmedla olösta serviceuppdrag till support personal.
Avbryta eller förhindra arbete som innebär uppenbar fara för sig själv eller andra.
Ansvara för sin personliga säkerhet.
Ansvara för att utrustning såsom bland annat servicebil, verktyg och skyddsutrustning hålls i bra skick.

Erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas tillsammans med ASSA ABLOY Entrance Systems. Troligtvis har du en teknisk gymnasieutbildning i bagaget.

Du har tidigare erfarenhet av tekniskt arbete och/eller service i någon form. Kunskap inom el, mekanik och elektronik är starkt meriterande liksom lift/saxlift utbildning och heta arbeten utbildning.

Som person, villig att lära dig nya saker, bra på att jobba både självständigt och i team. Du gillar tekniska utmaningar och är lite av en naturlig problemlösare. Du är bra på att ta olika typer av människor och du drivs av personlig utvecklig och att skapa win-win mellan dig och dina kunder. Du innehar B-körkort är flytande i svenska i tal och skrift och behärskar engelska (då detta är vårt koncern språk).

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på patricia.contreras@kraftsam.se

Ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska inom Avdelning i Skåne (70000 kr/mån)

Barnmorska
Läs mer Maj 26
Hitta ditt nästa jobb med Bemlo! Vi hjälper dig hitta ditt drömuppdrag, oavsett var i landet du vill jobba (eller om du vill till Norge...). Detta med hjälp av Bemlos stora nätverk av över 25 samarbetspartners i Sverige och Norge

Vad är Bemlo?

Bemlo är Sveriges största plattform för att hitta temporära uppdrag. Varje månad hjälper vi över 500 personer hitta sitt drömuppdrag och ger värdefull information till ytterligare 20 000 besökare. Hos Bemlo hittar du ditt nästa uppdrag.

Nu finns det en ledig tjänst som barnmorska inom förlossning i Lund.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-06-05 och pågår till 2023-08-20. Tjänstgöring som barnmorska med sedvanliga uppgifter inom förlossning. Du behöver vara flexibel i ditt arbete och redo att hoppa in med kortare introduktion än vanligt.
Varför Bemlo?

Visste du att samma uppdrag kan finnas hos flera olika bemanningsbolag? Med hjälp av Bemlo kan du jämföra erbjudanden från olika aktörer och på så vis vara säker att du alltid får det bästa erbjudandet för just dig. Chansa inte, använd Bemlo

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen samt två år som yrkesverksam sjuksköterska de senaste tre åren.

Ansök nu

Teacher, Science, Biology, Chemistry, Physics, Technology, Ages 10 - 13

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Maj 26
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Science Teacher, grade 5. Temporary position for fall sester 2023

WHERE TEACHERS CAN TEACH AND STUDENTS LEARN

IES Lund is now recruiting a Science teacher to fill in for a maternety leave during the fall semster 2023

Internationella Engelska Skolan is a truly international school. We have staff from all over the world contributing to a dynamic international atmosphere. Our schools are bilingual with up to 50% of teaching in English and follow the Swedish national curriculum.

Internationella Engelska Skolan Lund is a school for grades 4-9 with 730 students and 80 staff. It is a school where every student is seen and where you will have the opportunity to make a difference in their lives. 

We are looking for a teacher who, like us, believes in giving students the opportunity to realize their full potential, whatever their background. You must also be passionate about your subjects, able to inspire your students. You have the tools to create a calm learning environment and can differentiate your teaching.  You will be part of both a subject department and a yearteam (arbetslag) overseeing both the academic progress and well-being of students.  We are looking for a positive and creative team player, who looks for solutions, shares ideas and is open to learn from others. The role also includes mentorship of students.

We require:

- Current teaching license/registration with relevant teaching degree from a University in any english speaking country or experince from teaching science in junior school ( mellanstadiet) 
- Fluent in English and/or Swedish

If this sounds interesting to you, please apply through the IES Careers website. 

The position is 100%  för the fall semester and starting in August 

We look forward to reading your applicationvia IES Careers

Ansök nu

Mining Business Development

Marknadsassistent
Läs mer Maj 26
At Alfa Laval, we always go that extra mile to overcome the toughest challenges. Our driving force is to accelerate success for our customers, people, and planet. You can only achieve that by having dedicated people with a curious mind. Curiosity is the spark behind great ideas. And great ideas drive progress.
As a member of our team, you thrive in a truly diverse workplace based on empowerment. You are here to make a difference. Constantly building bridges to the future with sustainable solutions that have an impact on our planet’s most urgent problems. Making the world a better place. Every day.
We are looking for a Mining Business Development Manager to join our Process Decanters sales team. The industry undergoes a transformation driven by increased demand of critical, rare and base minerals combined with increased demands on sustainability and safe mining operations. In Business Unit Energy Separation, we are committed to separation solutions to make a sustainable difference.
The role is based in Copenhagen, Denmark or Lund, Sweden. Candidates from other locations are welcomed to apply for immediate consideration.
As a member of our team, you thrive in a truly diverse and inclusive workplace based on care and empowerment. You are here to make a difference. Constantly building bridges to the future with sustainable solutions that have an impact on our planet’s most urgent problems. Making the world a better place. Every day.
About the job
Our ambition is to expand substantially within the Mining segment globally. We are now looking for a person who shares our ambition to put Alfa Laval’s Mining decanter solutions on the global map. In this context you will be responsible for business development and sales directly towards global mining customers and indirectly through our global sales force.
Travel
The role includes 60-70 travelling days/year
We offer a both inspiring and challenging position in an open, friendly, and international environment where we work together to develop business and create value. We apply a “lean start up” philosophy to our new growth areas. That mean you will work together with a cross functional team that grows and develops as the business ramps up. And your work will have a true impact for a sustainable future.

Ansök nu

Skolpsykolog rektorsområde Tuna

Skolpsykolog
Läs mer Maj 26
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.Om oss
Tjänsten är förlagd på Tunaskolan, som är belägen i Lunds östra delar med närhet till centrala Lund.

Tunaskolan är en F-9 grund- och anpassad grundskola. Mårtenskolan är en F-6 skola som är lokaliserad på Mårtens Fälad. Vi har ca 750 elever på Tunaskolan, varav ca 50 är mottagna i anpassad grundskola och på Mårtenskolan har vi ca 250 elever. Vi har också glädjen att ha möjlighet till två särskilda undervisningsgrupper för elever med synnerligen komplicerad inlärningssituation samt en språkgrupp.

Det är roligt och stimulerande att arbeta på Tunaskolan och Mårtenskolan, det råder ett öppet och tillåtande klimat, vilket är en god förutsättning för att våga pröva nya idéer och tankar.

Vi är ett starkt elevhälsoteam med skolsköterskor, specialpedagoger, kuratorer och skolledning, som nu behöver ökas upp med dig som skolpsykolog.

För oss är Vi-et viktigare än jag-et och att kunna samarbeta är en förutsättning hos oss. 

Arbetsuppgifter
I arbetet som skolpsykolog utreder du elevers behov och planerar insatser tillsammans med rektor och elevhälsoteamet, vårdnadshavare och elev. Arbetet innebär också att ge utbildning, handledning och konsultation till pedagogerna. Ditt uppdrag innebär även kontakt med externa samarbetspartners som barnhabilitering, BUP, socialtjänst och sjukvård. Du har en viktig roll i det främjande och förebyggande elevhälsoarbetet tillsammans med övriga deltagare i elevhälsoteamet.

Du erbjuds en bred och variationsrik tjänst där du själv har möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och utveckla egna intresseområden. I rollen som skolpsykolog samverkar du mycket med pedagogerna på skolorna samt med andra professioner inom elevhälsan där du bidrar med din expertis som psykolog. Du kommer att ingå i ett nätverk med andra skolpsykologer inom kommunen.

Vi söker dig som
Vi söker dig som är legitimerad psykolog.

Vi förutsätter att du har god kännedom om vad som krävs metodmässigt, dels för att kunna samarbeta med externa myndigheter och dels i sammanhang som kräver utredningar inom skolan. Det är önskvärt att du har erfarenhet av att arbeta med digitala testverktyg samt digital journalföring i PMO. Vi söker dig som har lätt att samarbeta med såväl personal, elever som föräldrar. Vi förväntar oss att du är trygg i arbetet med elever.

Eftersom tjänsten är både i grund- och anpassad grundskola har du förmåga att strukturera ditt arbete och arbetsleda dig själv. Du måste kunna prioritera arbetsuppgifter och leverera inom given tidsram.

Vi söker dig som vill ta aktiv del i skolans och elevernas utveckling, är positiv, initiativrik och tycker om att arbeta med barn och ungdomar. Erfarenhet av arbete som skolpsykolog och intresse för, eller erfarenhet från grundsärskolan är meriterande.

Välkommen med din ansökan. 

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Ansök nu

Jobba Som Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 26
Sök jobbet som fastighetsskötare på XLNT Talent för att jobba som fastighetsskötare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som fastighetsskötare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar XLNT Talent dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som fastighetsskötare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Utbildning & support
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Är serviceinriktad & har körkort
? Händig & driven

Ansök nu

Stödassistenter på heltid till vår bemanningspool inom Boende LSS

Stödassistent
Läs mer Maj 26
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.Vill du bli en av oss och göra skillnad varje dag?
Vi söker nu stödassistenter som vill arbeta på våra gruppbostäder- och servicebostäder.

Tjänsten är på heltid och du kommer att i din tjänst att ha en fast placering men växla mellan flera olika arbetsställen. Du kommer att ingå i en bemanningspool som tillsammans har APT och som arbetar för att täcka upp vid ordinarie personals frånvaro. Vi söker dig med god flexibilitet, bred erfarenhet och förmåga att etablera relationer.   

Idag består våran pool av 20 stödassistenter, en arbetsledare och en enhetschef. Poolen är verksam för hela verksamhetsområdet med 45 enheter indelade i bemanningsområden. Som stödassistent kommer man utföra uppdraget på 8-10 enheter med blandad problematik, bredvidgång ingår. 

Tjänsten är på heltid och som heltidsanställd stödassistent i Lunds kommun arbetar du 36,33 timmar per vecka. Du kan läsa om fler av våra förmåner https://lund.se/arbete-och-lediga-jobb/sa-ar-det-att-arbeta-med-oss/det-har-ger-vi-dig-som-medarbetare. Arbetstiderna är dag, kväll och varannan helg. Till denna tjänst är det krav på manuellt körkort. 

Vi arbetar för att våra brukare ska få möjlighet att vara så självständiga som möjligt och leva det liv de önskar. Det krävs därför att du har ledarförmåga, är nyfiken och har förmågan att lyssna in våra brukare. Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete där ingen dag är den andra lik. Tillsammans med trevliga och engagerade kollegor gör du skillnad varje dag.

Arbetsuppgifter
- Ge stöd utifrån brukarens egna resurser i den dagliga livsföringen så som matlagning, städning och läkemedelshantering med mera.
- Ge brukarna goda levnadsvillkor i form av självbestämmande, integritet och delaktighet utifrån brukarens livshistoria.
- Stimulera till fritids- och kulturaktiviteter och delaktighet i samhället efter brukarnas individuellt satta mål.
- Utforma genomförandeplaner, dokumentera samt göra regelbundna utvärderingar.
- Samverka och kommunicera med föräldrar, anhöriga, gode män/förvaltar och kollegor.

Kvalifikationer
- Godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
- Baskunskaper i digitala arbetsverktyg.
- Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
- Manuellt körkort och körvana är ett krav. 

Övrigt
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.

Observera att vi i denna rekrytering tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Kommande anställningar sker utifrån att erforderliga beslut tas och att tjänsterna inte tas i anspråk av redan befintlig personal.

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Ansök nu

NurseHouse AB söker sjuksköterska till mottagning i Skåne

Distriktssköterska
Läs mer Maj 26
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning.

NurseHouse söker distriktssköterska till uppdrag på vårdcentral i Lund. Uppdraget startar 2023-08-31 och slutar 2023-10-31.
Uppdraget kräver specialistutbildning som distriktssköterska.

Du behöver ha minst två års erfarenhet som distriktssköterska samt relevant erfarenhet

Ansök nu

NurseHouse AB söker sjuksköterska till avdelning i Skåne

Barnmorska
Läs mer Maj 26
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning.

NurseHouse söker barnmorska till uppdrag inom förlossning i Lund. Uppdraget startar 2023-06-05 och slutar 2023-08-20.
Uppdraget kräver specialistutbildning som barnmorska.

Du behöver ha minst två års erfarenhet som barnmorska samt relevant erfarenhet

Ansök nu

Medfind AB söker sjuksköterska till avdelning i Skåne

Barnmorska
Läs mer Maj 26
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en barnmorska till ett uppdrag inom förlossning i Lund.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2023-06-05 och pågår till 2023-08-20. Tjänstgöring som barnmorska med sedvanliga uppgifter inom förlossning.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas.

Ansök nu

Medfind AB söker sjuksköterska till mottagning i Skåne

Distriktssköterska
Läs mer Maj 26
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en distriktssköterska till ett uppdrag på vårdcentral i Lund.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2023-08-31 och pågår till 2023-10-31. Tjänstgöring som distriktssköterska med sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas.

Ansök nu

Undersköterska dag eller kväll till hemvården Linero

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Maj 26
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.Nu söker vi en ny kollegor till kvällen på hemvården Linero!
Du arbetar i ordinärt boende och utgår från vår lokal på Astrid Lindgrens väg tillsammans med dina kollegor.

I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, omsorgsarbete, dokumentation samt medicinska insatser på delegation från sjuksköterska. Dokumentationen sker i procapita. I din roll ingår även att medverka till att verksamheten utvecklas och håller god kvalité.

Vi söker dig som är undersköterska, med intresse för att arbeta med medicinska insatser på delegation av sjuksköterska. Du ska tycka att det är roligt med varierande arbetsuppgifter och att träffa olika människor.

Vi ser gärna att du har körkort, men har krav på att du kan cykla.

 

Att arbeta hos oss i hemvården
Lunds kommuns hemvård är indelad i ett flertal, geografiska områden. I varje område arbetar undersköterskor och vårdbiträden i team med hälso-och sjukvårdspersonal under ledning av en enhetschef. Till varje område hör en enhetsadministratör och en, eller flera, samordnare. Vi erbjuder service-, omvårdnads- och hemsjukvårdsinsatser dygnet runt till kommunens brukare 65+. Vissa serviceinsatser (städ, tvätt och inköp) utförs vardagar dagtid av en servicegrupp inom varje hemvårdsområde.

Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se

Heltidsmåttet för en undersköterska i Lunds kommun är 36,33 h/vecka.

 

Övrigt
Du schemaläggs dag eller kvällstid med tjänstgöring varannan helg. Vi söker nu medarbetare för längre vikariat eller tillsvidareanställning.

Bifoga dina betyg till ansökan för snabbare handläggning av din ansökan.

Vi arbetar löpande med rekryteringen.

Välkommen med  din ansökan!

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Ansök nu

Teamledare i xxxxx

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Maj 26
Teamledare
Vill du vara med på en spännande resa och ge våra kunder en gnisselfri vardag?
HomeMaid söker proffsiga kollegor som vill ge bästa möjliga service genom att arbeta som teamledare.
Arbetsuppgifter
Som teamledare hos oss har du en viktig roll som ansiktet utåt. I din roll som teamledare kommer du vägleda och utbilda både ny och befintlig personal, du kommer även ha dina egna kunder att städa hos. Du arbetar pedagogiskt och coachande för att ge de anställda bästa förutsättningar och en trygg upplevelse för att lyckas så bra som möjligt i sitt arbete hos oss på HomeMaid. I rollen kommer du även arbeta med kvalitetsuppföljning och administration. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor.

Vi erbjuder dig
Ett spännande jobb i en expansiv tjänstebransch! Vår personal är vår viktigaste resurs! Vi vet att det bästa arbetet utförs av nöjda, trygga medarbetare. Därför värnar vi om vår personal och har en personalpolicy som innehåller viktiga delar som utbildning, friskvårdsbidrag, individuell lönesättning, försäkringar mm. HomeMaid är medlem i Almega och följer därmed villkor enligt kommunals kollektivavtal.

Vi söker dig som
Trivs med att utbilda och coacha
Är pedagogisk, ansvarsfull och noggrann
Trivs att arbeta självständigt och i team
Drivs av att ge bästa möjliga service till våra kunder
Har goda språkkunskaper i svenska tal och skrift
B-körkort & tillgång till bil
Har tidigare erfarenhet av städ

Placering: Lund med omnejd
Anställning: 60-80% med 6 månader provanställning
Tillträde: Intervjuer sker löpande

Ansök senast: 2023-06-15

Varmt välkommen med din ansökan!
HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice och omsorgstjänster. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder, företag och kommuner med våra tjänster. HomeMaid är noterat på Spotlight Stock Market?sedan november 2005.

Ansök nu