AT-läkare jobb i Lund

Hitta lediga jobb som AT-läkare i Lund. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Lund från den arbetsgivaren.

AT-läkare till en av våra kunder

AT-läkare
Läs mer Nov 9
Som AT-läkare kan du söka jobb på plats på Medrekmässan som arrangeras på Scandic Triangeln plan 3. den 17 November, 2023. 11:00-18:00
Vi har flertalet kunder som efterfrågar just din kompetens. Sök jobbet, lyssna på inspirerande talare och få nya perspektiv och idéer. Du kommer att lämna mässan med inte bara jobbmöjligheter, utan också med en ny gnista i din karriär.
Föranmäl dig nu via mail.

Ansök nu

Underläkare till barn- och ungdomspsykiatri Lund

AT-läkare
Läs mer Dec 23
Gör skillnad. Varje dag.

Barn- och ungdomspsykiatrin (Bup) i Skåne har två verksamhetsområden: Öppenvård med cirka 490 medarbetare och Heldygnsvård inklusive Specialteam med cirka 130 medarbetare. Verksamhetsområde Öppenvård är uppdelad i fyra geografiska områden samt område Första Linjen, som har enheter i hela Skåne. Område Bup Lund vänder sig till barn och ungdomar upp till 18 år och deras familjer i åtta kommuner.

Bup Lund har drygt 100 medarbetare. I Lund finns två öppenvårdsmottagningar, en mellanvårdsmottagning och en mottagning inom dövpsykiatri och i Eslöv finns en öppenvårdsmottagning.

Bup i Skåne är en ackrediterad universitetsjukvårdsenhet vilket bland annat innebär ett nära samarbete med medicinska fakulteten vid Lunds universitet både avseende forskning och utbildning. Vi värdesätter intresse och erfarenhet från forskning och utbildning vid tillsättning av våra tjänster.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en legitimerad underläkare för tidsbegränsad anställning på sex månader, med möjlighet till förlängning. Med placering på en av de specialistpsykiatriska öppenvårdsmottagningarna i Lund. På mottagningarna utförs bedömningar, utredningar och behandlingar av barn och ungdomar. Båda mottagningarna utmärks av hög kompetens, nära samarbete mellan olika yrkeskategorier och stort fokus på utvecklingsfrågor.

Som underläkare hos oss kommer du att arbeta både individuellt och i team samt samverka kring patienten med vårdgrannar och övriga samarbetspartners såsom skola och socialtjänst. Arbetsgruppen består av överläkare, ST- läkare, underläkare, psykologer, kuratorer, medicinska sekreterare, sjuksköterskor och enhetschef. Inom område Bup Lund finns också tillgång till arbetsterapeut, fysioterapeut, specialpedagog och skötare.

Vi erbjuder handledning av överläkare och andra kollegor samt fortbildning utifrån intresse samt i linje med verksamhetens och patientens behov.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig med godkänd svensk läkarexamen, helst med legitimation men det är inget krav. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och familjer.

Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60hp.

Du är noggrann och strukturerad samt har lätt för att samarbeta med kollegor och externa samverkanspartners. Vi värdesätter ditt engagemang för våra patienter och verksamhet samt ser det som en självklarhet att du har ett gott bemötande. Vi lägger alltid stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontroll av misstanke- och belastningsregistret kommer att ske innan eventuell anställning.

Vi tillämpar löpande urval så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi ser fram emot att lära känna dig.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu