Köksbiträde jobb i Lund

Hitta lediga jobb som Köksbiträde i Lund. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Lund från den arbetsgivaren.

Restaurangbiträde sökes till Compass Group - Lund

Köksbiträde
Läs mer Sep 12
Om Compass Group:

Jobba hos en av världens största arbetsgivare med en fot i världens alla hörn. Compass Group är verksamma inom allt från restaurangbranchen, eventverksamheter till mindre lokala enheter. Var du än befinner dig, finns Compass Group för dig! Varje dag lagar vi på Compass Group över 125 000 portioner mat som serveras till våra gäster genom våra restauranger, på sjukhus och genom catering och konferens. Compass Group driver över 450 restauranger och caféer över hela Sverige.

Nu söker kundföretaget sin nästa stjärna inom café/restaurangbranschen. Vi söker dig som är arbetsvillig, lojal och har en vilja att lära dig. För rätt person finns det även möjlighet att utvecklas hos vår kund!Arbetsuppgifter:

Smörgåsbredning

Hantering enligt livsmedelslagen och gällande egenkontroll.

Iordningställande av matsalen.

Påfyllning i matsalen inför servering.

Diskning

Städning

Kartong-/emballage- och sopslängning

Iordningställande av allt i köket så att det är rent och snyggt vid dagens slutVem är du?

- Du är över 18 år


- Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare


- Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt


- Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar


- Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll


- Du talar och skriver svenska


Tjänsten är en behovsanställning och arbetstiden är förlagd till vardagar. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida där du laddar upp din ansökan. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterande konsultchef på Miljonbemanning.

Om Miljonbemanning

Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet.

Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.

Vi letar där ingen annan letar; varmt välkommen med din ansökan till Miljonbemanning.

Ansök nu

Kökspersonal på TUGG BURGERS Lund 75%. Start enligt överenskommelse

Köksbiträde
Läs mer Jul 25
Tugg Burgers söker nu kökspersonal!

Vilka är vi?
Tugg är en mindre restaurangkedja med fokus på schyssta burgare, vardagsrumsmiljö för våra gäster och familjekänsla för våra anställda. Allting började i Borås 2014 och sedan dess finns vi även i Malmö, Lund, Helsingborg, Göteborg, Västerås och Uppsala. Vi ääälskar hamburgare och brinner för att alltid leverera bästa kvalitén - både gällande mat och service!

Vem är du då?
- en person som är lösningsorienterad och gillar högt tempo
- jobbar bra i team och älskar att arbeta med människor
- har du tidigare branscherfarenhet är det givetvis ett plus!

Dina arbetsuppgifter är
- stå i preppen och förbereda menyn inför service
- de dagliga arbetsuppgifterna under service; steka burgare, fritera diverse sides, lägga upp maten
- att tillsammans med teamet hålla ordning och reda på restaurangen
- hantera diskstationen samt dagligt städ av restaurangen

Vad erbjuder vi då?
- en fartfylld och rolig arbetsplats med ett härligt team
- schyssta villkor och kollektivavtal
- interna kurser om både vårt sortiment men också branschen

Ansök nu

Restaurang/ Köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Sep 2
Hej
Vi söker nu en biträden som känner sig trygg i kök. Det är viktigt att du kan arbeta strukturerat i ett högt tempo och behålla lugnet i stressade situationer. Du är självgående, men har även en god samarbetsförmåga.


Som köksbiträde hjälper du till med det mesta i köket - hackar och skär grönsaker, hjälper till och håller Rent, städar, diskar undan och andra vanligen förekommande sysslor i ett restaurangkök.
Du kan hantera köksmaskiner och är inte främmande att arbeta i ett högt tempo.
Självklart så är du noga med hygien och dina arbetstider.
Startar omgående/ enligt överenskommelse
emaila till
Davud.i@hotmail.com
Hälsningar,
La Cucina AB (Lund)
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Köksbiträde till liten förskola på landet!

Köksbiträde
Läs mer Aug 22
Köksbiträde i ett mottagningskök!
Vi söker vi ett köksbiträde för arbete i ett mottagningskök. Du behöver inte vara utbildad inom kök. Har du ett driv och intresse för att utveckla mellanmål för barn hör gärna av dig.
Vi söker någon som kan komponera en hälsosam mellanmålsmeny samt hålla sig till en budget. Någon som kan baka och utveckla recept som passar växande barn utifrån svenska hälsorekommendationer. Du behöver också kunna planera din tid för att få möjlighet att utföra de olika arbetsuppgifterna.
Är du driven, engagerad och har lätt för att ta egna beslut hör gärna av dig med ett personligt brev där du förklarar varför just du skulle passa i vårt team! (Då vi får otroligt många ansökningar kommer jag endast att besvara de som har ett personligt brev till just oss.)
Vi får fantastiskt god mat från restaurangen i Flyinge Kungsgård. Maten kommer serverad i kantiner. I arbetsuppgifterna ingår det att lägga upp maten, laga mellanmål inklusive inköp, samt sköta all disk. Tjänsten är en deltidstjänst, 62,5%, det vill säga 5 timmar plus en lunchrast, fem dagar i veckan och den är förlagt till 10:15-15:45 i dagsläget.
Vi är en arbetsplats som erbjuder en engagerad rektor och ett härligt team av medarbetare.
Anställningen gäller från och med september 2022.
Ansökningar utan personligt brev kommer inte att besvaras.
Intervjuer och anställning sker löpande så tveka inte att höra av dig redan idag.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Köksbiträde Jureskogs

Köksbiträde
Läs mer Sep 7
Kvalitetsmedveten och glad kollega sökes. Jureskogs är på en viktig och rolig resa genom Sverige för att förändra synen på snabbmat, vi vill servera snabbmat utan skräp, med fantastiska råvaror och väldesignade restauranger. Men vi är bara i början. Även om många av oss är väldigt erfarna så är vi som grupp fortfarande lite nybörjare. Vi har mycket att lära och en lång väg att gå så alla vi (kanske du) som är med från början måste gilla det. Du måste uppskatta förändring, flexibilitet, och lösningsbenägenhet för att trivas hos oss.

Vi söker dig som älskar hamburgare lika mycket som vi gör! (Äh, ok då - kanske inte LIKA mycket som vi, men du måste älska människor! En snabbmatsupplevelse som vi ser det, ligger lika mycket i alla oss som jobbar här som i själva hamburgaren). Vi vill ha vänliga och glada typer, som kan servera en glad upplevelse till både oss i teamet och till våra gäster, även när klockan är sen eller när tempot suger orken ur dig likt de sista skvättarna av läsken som slurpas upp i sugröret. (Ren poesi ju!). Kanske låter övermäktigt, men vi hjälps åt, vi hjälper varandra att vara bra. Alltid.

PS. Det är bra om du inte lyssnar FÖR mycket på chefen, vi behöver drivna kollegor med egna initiativ.
Hos oss är det aldrig tråkigt: Dina arbetsuppgifter varierar!

- Servera gäster mat och dryck
- Servera bra energi och glädje
- Jobba i köket, kassan och baren
- Hålla snyggt i restaurangen
- Vara ansiktet utåt för Jureskogs!


Vi älskar fastfood och speciellt burgare. Vi tror lite naivt att nästan alla gör det. Det är ju enkelt, gott och roligt! Men i vägen för denna självklarhet står en utbredd tro att snabbmat är lika med skräpmat. Och i många fall är det så. Det ska vi ändra på! För varför ska enkelt vara lika med dåligt? Dåligt för dig, för miljön och för djuren? Det är ju helt bakvänt! Det vi tycker bäst om ska också vara bäst och det ska finnas godhet i gott. Det präglar allt vi gör på Jureskogs. I allt från val av leverantörer, personalpolicy, produktutveckling och allmänt hyfs.

Kultur är viktigt för oss, vi tror oss veta att vi aldrig kan bli ett schysst ställe att hänga på för våra gäster, om vi inte är ett lika schysst ställe att jobba på. Allt börjar med människorna som jobbar här och hur vi jobbar ihop. Vem orkar jobba eller äta på ett ställe med dålig stämning? Vi kallar vår kultur för High Five.

Ansök nu

Köksbiträde Jureskogs Lund

Köksbiträde
Läs mer Sep 7
Kvalitetsmedveten och glad kollega sökes. Jureskogs är på en viktig och rolig resa genom Sverige för att förändra synen på snabbmat, vi vill servera snabbmat utan skräp, med fantastiska råvaror och väldesignade restauranger. Men vi är bara i början. Även om många av oss är väldigt erfarna så är vi som grupp fortfarande lite nybörjare. Vi har mycket att lära och en lång väg att gå så alla vi (kanske du) som är med från början måste gilla det. Du måste uppskatta förändring, flexibilitet, och lösningsbenägenhet för att trivas hos oss.

Vi söker dig som älskar hamburgare lika mycket som vi gör! (Äh, ok då - kanske inte LIKA mycket som vi, men du måste älska människor! En snabbmatsupplevelse som vi ser det, ligger lika mycket i alla oss som jobbar här som i själva hamburgaren). Vi vill ha vänliga och glada typer, som kan servera en glad upplevelse till både oss i teamet och till våra gäster, även när klockan är sen eller när tempot suger orken ur dig likt de sista skvättarna av läsken som slurpas upp i sugröret. (Ren poesi ju!). Kanske låter övermäktigt, men vi hjälps åt, vi hjälper varandra att vara bra. Alltid.

PS. Det är bra om du inte lyssnar FÖR mycket på chefen, vi behöver drivna kollegor med egna initiativ.
Hos oss är det aldrig tråkigt: Dina arbetsuppgifter varierar!

- Servera gäster mat och dryck
- Servera bra energi och glädje
- Jobba i köket, kassan och baren
- Hålla snyggt i restaurangen
- Vara ansiktet utåt för Jureskogs!


Vi älskar fastfood och speciellt burgare. Vi tror lite naivt att nästan alla gör det. Det är ju enkelt, gott och roligt! Men i vägen för denna självklarhet står en utbredd tro att snabbmat är lika med skräpmat. Och i många fall är det så. Det ska vi ändra på! För varför ska enkelt vara lika med dåligt? Dåligt för dig, för miljön och för djuren? Det är ju helt bakvänt! Det vi tycker bäst om ska också vara bäst och det ska finnas godhet i gott. Det präglar allt vi gör på Jureskogs. I allt från val av leverantörer, personalpolicy, produktutveckling och allmänt hyfs.

Kultur är viktigt för oss, vi tror oss veta att vi aldrig kan bli ett schysst ställe att hänga på för våra gäster, om vi inte är ett lika schysst ställe att jobba på. Allt börjar med människorna som jobbar här och hur vi jobbar ihop. Vem orkar jobba eller äta på ett ställe med dålig stämning? Vi kallar vår kultur för High Five.

Ansök nu

Restaurangbiträde Lund

Köksbiträde
Läs mer Aug 18
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Vi söker nu 2 medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av diverse, i restaurang, förekommande arbetsuppgifter, såsom:


• Portionering, kassa, disk, försäljning
• Förbereda och producera cafe alternativ så som smörgåsar, kakor, mellanmål och frukostbuffe 

Kvalifikationer/Krav:• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Vana från arbete i restaurang eller annat servicearbete
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Kassavana är meriterande

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo och i grupp
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar

Anställningsform och arbetstider:
Heltid Mån-Fre  6,30-15,00/17,00 Vissa kvällar vid event.

Har du frågor kontakta Ulrika Johansson  ulrika.johansson@sodexo.com

Din ansökan vill vi ha senast den 2022-09-30
Ansökan kan endast göras vår hemsida

 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Kock/Köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Aug 16
Hej!
Vi söker kock och/eller köksbiträde till vår restaurang Lilla Ved i Lund.
Är du en driven, ansvarstagande och arbetsvillig person så lämna gärna in ditt cv till oss.
Mvh Lilla Ved med personal

Ansök nu

Köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Aug 12
Vi söker en erfaren och mångkunnig köksbiträde som tillsammans med oss andra på Klostergatans vin & delikatess kan hjälpa till att ge våra gäster en upplevelse utöver det vanliga.
Du ska ha minst 6 års erfarenhet inom restaurang, ha en högt utvecklad servicekänsla och vara stresstålig. Då en del av arbetet kommer att innebära leveranskörningar är det ett krav att du har körkort.

Ansök nu

Kock/Köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Jul 17
Hej!
Vi söker kock och/eller köksbiträde till vår restaurang Lilla Ved.
Är du en driven, ansvarstagande och arbetsvillig person så lämna gärna in ditt cv till oss.
Mvh Lilla Ved med personal

Ansök nu

Persisk köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Jul 10
Hej.
Jag behöver en specialist köksbiträde som har kunskap om persisk mat! Hoppas ni kan hjälpa mig i min fråga. Tack på förhand.
tle 0739777132
Mvh Fardin soleymani
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Maj 31
Swe Tea i Lund söker en Köksbiträde som kan hjälpa till med köket, förberedda baguette, hantera Bubble Tea. Du ska vara positiv, glad och stresståligt.

Ansök nu

Köksbiträde till Restaurang Köket Nova Lund

Köksbiträde
Läs mer Maj 28
Vi söker dig som vill arbeta som köksbiträde hos oss på Restaurang Köket. Som köksbiträde hos oss förbereder du råvaror, sköter diskning & renhållning. Det är viktig att du är stresstålig och klarar av att hålla flera bollar i luften samtidigt
Som person är fungerar du bra i grupp då du kommer att ingå i ett team med andra medarbetare.

Ansök nu

Köksansvarig Habo gård

Köksbiträde
Läs mer Maj 30
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På kommunkontoret arbetar cirka 300 medarbetare inom strategiska funktioner. Tillsammans säkerställer vi att kommunen är en effektiv och modern organisation. Just nu befinner vi oss på en spännande utvecklingsresa med målet att fungera som en motor i utvecklingen av hela organisationen. Där vi tar ansvar för helheten, och sätter medborgarnas bästa i fokus.Om oss
I en lantlig idyll i Lomma erbjuder Habo Gård personlig service för våra gäster.

Vi har två huvudgrupper av besökare, dels konferenser och dels gäster inom vår verksamhet för seniorer och personer med funktionsnedsättning. Vi är ett litet team som ofta jobbar över avdelningsgränser varför din förmåga att vara flexibel och möta våra gästers olika önskemål är särskilt viktig. På Habo Gård levereras all lagad mat från cateringföretag. Köket är ett mottagningskök och i begränsad omfattning kan till exempel smörgåsar och enklare bakverk beredas.Arbetsuppgifter
Som köksansvarig vill vi att du är strukturerad och noggrann. Du kommer att ha ett nära samarbete med vår konferensvärdinna och vår verksamhetsledare. Arbetet kräver självständighet och initiativförmåga då du vissa dagar har hand om servicen själv.  Vi lägger stor vikt vid din sociala förmåga att bemöta våra gäster som har olika förutsättningar och behov.

- Daglig service i kök och servering
- Ansvarig för livsmedelshantering och egenkontroll
- Inköp, beställningar och kontakt med leverantörer och cateringföretag
- Enklare beredning av mat och fika
- Disk
- Städning av köksutrymmen
- Medverka i verksamhetens aktivitetsplanering
- Arbeta enligt uppsatta målVi söker dig som har
Utbildning  och erfarenhet inom kök och serveringMeriterande egenskaper
Erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg
Datorvana
Körkort

Urval och intervjuer utförs löpande under ansökningstiden, skicka därför in din ansökan så snart du kan.

Ansök nu

Biträdande kökschef på TUGG BURGERS

Köksbiträde
Läs mer Dec 14
Vi på Tugg Burgers söker nu efter vår nya stjärna till biträdande kökschef!

Vilka är vi?
Tugg är en mindre restaurangkedja med fokus på schyssta burgare, vardagsrumsmiljö för våra gäster och familjekänsla för våra anställda. Allting började i Borås 2014 och sedan dess finns vi även i Malmö, Lund, Helsingborg, Göteborg, Västerås och Uppsala. Vi ääälskar hamburgare och brinner för att alltid leverera bästa kvalitén - både gällande mat och service!

Men vem är du då? Du är en person som:
- brinner för att ta stort ansvar och agera spindeln i nätet
- har jobbat ett gäng år i branschen
- älskar högt tempo och eftersträvar ständigt hög kvalité på service och mat
- drivs av att jobba med människor och har på tidigare arbetsplatser haft personalansvar

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
- Du arbetar främst i service och din arbetstid är förlagd på dagar, kvällar och helger
- Du är kökschefens högra hand och ska stötta hen i det dagliga arbetet. Upplärning sker på plats av kökschef och innefattar bland annat schemaläggning, beställningar och inventering.
- Tillsammans med resterande chefer på plats och ledning sätter du mål för restaurangen och jobbar tätt tillsammans för att uppnå dessa

Och vad erbjuder vi då?
- En arbetsplats där vi utbildar dig inom arbetsmiljö, konflikthantering, livsmedelskunskap och andra - branschspecifika ämnen
- En dynamisk miljö där du får utvecklas som chef och ledare
- Vi har givetvis schyssta villkor och kollektivavtal
- Ett härligt och roligt team som jobbar nära varandra

Tjänsten behövs tillsättas snarast och intervjuer sker löpande så missa inte att skicka in din ansökan!

Ansök nu

Köksbiträde Rosegarden Lund

Köksbiträde
Läs mer Mar 9
Rosegarden Lund is a well known Asian restaurant in Sweden and the member of the Rosegarden Group, the group is a restaurants chain that is running over 16 restaurants throughout Sweden. The restaurants gain their popularity through serving different kinds of asian cuisine.


As an employees, you are not required to have previous experiences in the food industry, though it would be a merit. Since employees will receive basic training at the work place, thus we prefer candidates with a desire to work in the the kitchen, who are willing to learn and cooperate with different people. Daily tasks are usually completed by a team, thus good communication skills, personalities are important factors.
As a kitchen assistant, you are expected to participate in the daily operation of the kitchen. Daily tasks includes maintenance of sanitary, preparation of basic food materials and products organizing, etc. You will need to work in a team with several other cooks or assistants in the restaurant.


Finally, we do not have any specific requirement in terms of language or education background, however, candidates who speaks Vietnamese or Chinese would be a big merit.
Please send your application with a personal letter and CV to: Xiaojien.chen@rosegardengroup.com
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Köksbiträde till Måltidsservice

Köksbiträde
Läs mer Maj 9
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


Serviceförvaltningen tillgodoser övriga förvaltningar och kommunala bolags behov av service, exempelvis inom lokaler, skolmåltider, grönyteskötsel eller entreprenadjobb. Vi har drygt 600 anställda fördelade över affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad och Måltidsservice samt vår stab. Hos oss är du med och gör skillnad för små och stora Lundabor!Om oss

Måltidsservice verksamhet omfattar tillagning av måltider till förskolor, grundskolor, gymnasieskolor samt äldreomsorg.

Måltidsservice strävar efter att tillhandahålla god mat och främja goda matvanor. Måltidsservice verksamhet genomsyras av samarbete, god service, öppenhet och dialog med våra samarbetsparter.

Måltidsservice behöver nu stärka teamet på Tunaskolans kök med ett köksbiträde som vill vara med och skapa och utveckla skolmaten i Lunds kommun. Tunaskolan är en tvillingskola till Östervångskolan och skolorna delar därmed matsal. På Tunaskolan produceras cirka 800 lunchportioner. Vi serverar även frukost och mellanmål. I köket kommer du arbeta tillsammans med dina åtta kollegor. 

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten som köksbiträde innefattar att vara delaktig i alla förekommande sysslor i köket såsom tillagning, egenkontroll, servering, städning och diskning. Så mycket mat som möjligt lagas från grunden med bra råvaror och tillsammans med dina arbetskamrater deltar du aktivt i utveckling av skolrestaurangens utbud. Du deltar även aktivt i planeringen av verksamheten för nöjda matgäster. Det är en självklarhet med ett bra bemötande och kommunikation samt att du bidrar till fantastisk service internt mot kollegor såväl som externt till samarbetspartners, kunder och gäster.

 

Vi söker dig som

Vi söker dig som är utbildad köksbiträde alternativt har erfarenhet av arbete i storkök. Du har ett intresse för att tillsammans med arbetsgruppen servera god mat samt att ge god service till gäster och kunder. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av att laga god och näringsriktig mat samt erfarenhet från servicebranschen. Har du kunskap i teckenspråk ser vi det som starkt meriterande, då en del av våra gäster har hörselnedsättning. 

För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du är flexibel i ditt arbete och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har god samarbetsförmåga samt är lyhörd och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har även intresse av att hjälpa andra, dela med dig av dina kunskaper samt hålla dig uppdaterad inom ditt fackområde. Du ska kunna kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift och har du god datorvana ser vi det som meriterande.

Inför anställning inom Måltidsservice där arbete med barn inom skola och förskola ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Löpande urval sker under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Restaurang

Köksbiträde
Läs mer Apr 23
Hej.
Jag behöver en kock som har kunskap om persisk mat! Hoppas ni kan hjälpa mig i min fråga.


Tack på förhand.
Mvh
Restaurang khatoon
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Köksbiträde sökes till Nova Lund!

Köksbiträde
Läs mer Maj 5
Vi söker dig som redan är eller vill bli köksbiträde och ta plats i ett kök på en Restaurang kedja för att tillaga Sveriges bästa hamburgare. Du älskar mat och förstår vikten av kvalitet och mathantverk. Som köksbiträde hos oss kommer du jobba i ett högt tempo och därför är det extra viktigt att du förstår att kommunikation är avgörande för ett smidigt och roligt teamwork. Ditt CV är inte lika viktigt som din vilja att jobba och utvecklas tillsammans med oss – kunskapen har vi redan och vi lär gärna ut den.
Vi älskar streetfood, craft beer, skate, kläder och musik (hiphop). Och vi älskar attityd. Hos oss får gästerna prisbelönta hamburgare, ett enormt veganskt utbud och en restaurangupplevelse som är modern, ung och fylld med good vibes.
Vi är ett ungt och snabbtväxande företag som grundades i Luleå, Sverige, år 2016. Idag finns det över 50 restauranger runt om i hela Sverige och det är dags att ta över Norge, Finland och New York.
________________________________________________________________________


Låter detta som dig? Tveka inte, du är varmt välkommen att skicka in dig ansökan med ett CV och en bild till michelle@zynca.se och märk din ansökan med köksbiträde.
Vi kommer att kontakta de kandidater som är aktuella för nästa steg.


Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Husmor/Husfar till vårt fritidshem

Köksbiträde
Läs mer Apr 10
Lunds Waldorfskola ligger sedan 1978 i Hardeberga strax utanför Lund och nära tätorterna Södra Sandby och Dalby. I den gamla byskolan med tillhörande lärarbostad hittar du våra yngre elever, därefter passerar du paviljongen, fotbollsplanen, fritidsskogen och de stora skolträdgårdsodlingarna. Nu är du nästan framme vid Säteriet, Hantverkshuset och Smedjan, där du hittar högstadieeleverna. Härifrån ser du ut över jordbrukslandskapet och om du har tur ser du ända bort till Öresundsbron.
Förutom en unik skolmiljö så har vi 240 fantastiska elever i klasserna F-9 och 60 lika fantastiska medarbetar, som alla tillsammans varje dag skapar en levande skola med glädje och kreativitet.
Vår fritidsverksamhet rymmer ca 115 elever som idag är fördelade på två grupper, Vindkulla och Månkulla.
Vi utgår ifrån Lgr 22 och de nationella styrdokumenten. Allt i samklang med Waldorfpedagogikens kompletterande läroplan ”En väg till frihet”.


Vi söker en husmor eller husfar med stort hjärta till vårt fritidshem Vindkulla där våra yngsta elever har sin hemvist.
I arbetsuppgifterna ingår att servera vår förskoleklass ”Solbarnen” deras lunch samt fritidseleverna åk F-2 mellanmål på eftermiddagen. Du kommer att ha ansvar för det lilla mottagningsköket med allt vad det innebär i form av livsmedels- och hygienrutiner, beställningar och kontakt med skolans tillagningskök och tillsynsmyndigheter.
På Lunds Waldorfskola äter vi vegetariskt, ekologiskt och gärna närodlat i våra egna skolodlingar. Att servera våra elever bra kost lagad från grunden är en viktig grundpelare för oss. Vi är även uppmärksamma på att följa vår plan ”Giftfri vardag i fritidshemmet”.
Du finns i centrum av vår verksamhet på Sol- och Vindkulla och den som eleverna söker upp när de har lekt ute i trädgården och är törstiga, behöver ett plåster, hjälp med att knäppa jackan, hitta mössan eller någon att anförtro sig till. Det kan även bli aktuellt att handleda en mindre grupp 6-åringar som vill baka, göra fruktsallad till mellis eller pyssla med något.
I tjänsten ingår en tidig morgon i veckan från 6:30, med öppning av fritidshemmet och frukostservering.
Fritids Vindkulla har en hemliknande miljö och vi ser gärna att du har ett öga för att medverka till en trivsam miljö.
Kvalifikationer
Personliga egenskaper kommer att vara av största betydelse för denna tjänst. Du måste trivas med att ha många yngre barn runt dig och bemöter alla elever och kollegor i enlighet med skolans värdegrund. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete med barn i åldersgruppen 6–9 år. Även ett brinnande intresse för barn och kost och att du är entusiastisk inför skolans kost- och miljöpolicy. Om du arbetat i kök tidigare har du säkert utbildning i de bestämmelser som gäller för ett mottagningskök i annat fall är det obligatoriskt att ta del av den kortare utbildning som vi erbjuder.
Då närmaste busshållplats ligger ca 20 minuters promenadavstånd bort är det en fördel med tillgång till bil.
För denna tjänst behöver du kunna hantera det svenska språket väl i både tal och skrift.
Tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning.
Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden. Så vänta inte utan sök nu!
Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.


Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt med rekryterings- och mediaföretag.

Ansök nu

Köksbiträde kök

Köksbiträde
Läs mer Apr 1
Är du nogrann, lyhörd, lagspelare och har rätt inställning så söker vi dig.
Vi växer och behöver hjälp i köket med att
Förbereda mat, viss tillagning samt sedvanliga arbetsuppgifter i köket.
Vi ser gärna att du arbetat med liknande uppgifter förut och att du bidrar med ett gott humör och en motiverande inställning!
Utbildning sker på plats av produktionsansvarig.
Vi har högt tempo med många deadlines att följa så tidsviss kan det vara stressigt. Så att du hanterar stress på ett lugnt sätt är ett måste.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Apr 1
Är du nogrann, lyhörd, lagspelare och har rätt inställning så söker vi dig.
Vi växer och behöver hjälp med att
Kundpacka, Portionering av mat, enklare köksuppgifter. Merparten av arbetsdagen innebär portionering av mat i tråg som sedan försluts med packmaskin. Du kommer stå i en linje med 3-5 kolleger.
Vi ser gärna att du arbetat med liknande uppgifter förut och att du bidrar med ett gott humör och en motiverande inställning!
Utbildning sker på plats av produktionsansvarig.
Vi har högt tempo med många deadlines att följa så tidsviss kan det vara stressigt. Så att du hanterar stress på ett lugnt sätt är ett måste.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Servicevärdar till Bemanningspoolen i Lund

Köksbiträde
Läs mer Apr 1
Gör skillnad. Varje dag

Bemanningspoolen är en intern bemanningsorganisation inom Regionservice som i sin tur är indelat i Syd (Malmö/Lund), Väst (Helsingborg/Landskrona/Trelleborg) och Öst (Kristianstad/Hässleholm/Ystad). Vårt uppdrag är att bistå serviceverksamheterna med upplärda vikarier som kan täcka vakanser vid både kortare och längre frånvaro hos ordinarie personal.

Nu välkomnar vi dig som vill arbeta som servicevärd hos oss i Lund och som vill bidra med ditt engagemang och arbetsglädje till vårt team. Tjänsten innebär att du arbetar som timvikarie inom Regionservice vilket betyder att du stöttar de olika verksamheterna med din kompetens i det dagliga arbetet. Det är ett arbete som erbjuder stor variation och omväxling.

Tjänstens placeringsort är Lund med start enligt överenskommelse.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder timanställning i grunden. Detta innebär att antal arbetstimmar i veckan kan variera. Som servicevärd blir din uppgift att avlasta vården med de arbetsuppgifter som inte kräver en vårdutbildning.

Arbetsuppgifterna kan bland annat bestå av följande:
- Städning/lokalvård av mottagningar, avdelningar och kontorsutrymmen. Även patientnära städ och smittstäd ingår i tjänsten.
- Transportera patienter, post, prover, mat och gods till sjukhusets olika avdelningar. Även transport av avlidna kan förekomma.
- Servering av mat; frukost, lunch, middag och mellanmål.
- Beställning av förnödenheter.
- Service av rullande material.

Vid intresse och behov kan det bli aktuellt med arbetsuppuppgifter inom övriga yrkeskategorier. Arbetet sker i sjukhusmiljö och du jobbar sida vid sida med bland annat sjuksköterskor, läkare, undersköterskor, vaktmästare. I ditt dagliga arbete har du även kontakt med de patienter som vistas i lokalerna.

Då vi har verksamhet måndag till söndag kan arbetstiden innehålla både helg- och kvällstjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är minst 18 år och som har en god datorvana. Tjänsten kräver att du har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. SRY, dansk hygienstandard och/eller INSTA800 är meriterande. För tjänsten som servicevärd är det också meriterande med arbetslivserfarenhet inom livsmedelshantering. Det är också positivt om du har övrig utbildning/arbetslivserfarenhet inom lokalvård/kök, samt inom övriga serviceyrken. Vidare är B-körkort starkt meriterande för tjänsten eftersom det öppnar upp möjligheter att tjänstgöra inom fler yrkeskategorier på fler orter.

Arbetet är självständigt och ställer därför höga krav på initiativ- och ansvarstagande. Att arbeta i sjukhusmiljö ställer även stora krav på noggrannhet och ödmjukhet, då du kommer befinna dig i en miljö där människor är särskilt utsatta. Ett gott bemötande och en god servicenivå har en avgörande betydelse för patientens sjukhusvistelse, därför ser vi att du är positiv och tillmötesgående. Du brinner för att leverera en hög service och vill vara med och skapa en bra och trevlig vårdmiljö för Skånes patienter. Stor vikt kommer även att läggas vid personlig lämplighet.

Låter detta som en spännande roll för dig?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionservice är Region Skånes serviceförvaltning med ansvar för måltider, lokalvård, inrednings- och textiltjänster samt administrativa tjänster inom ekonomi- och HR. Vi utför även patienttransporter inom sjukhusområdet samt transporterar av olika sorters gods i hela Skåne.
Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Vi är 2 200 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen. Vårt viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att patienterna ska få en god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Mar 18
Vi söker just nu personal till vårt team.Arbetet präglas av högt tempo och hög kvalite.Arbetsuppgifterna omfattar förberedelser tillsammans med kocken samt diskning och städning.
Vi ser fram emot er ansökan

Ansök nu

Köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Mar 8
Nu söker vi en stresstålig köksbiträde till vår verksamhet.
För att du ska vara rätt person för jobbet ska du vara flexibel där du kan arbeta obekväma arbetstider och helger.
Vi ställer inga krav på din tidigare erfarenhet då vi inleder ditt arbete med en månads introduktion.
Känner du att du är rätt person för jobbet, vecka inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu

Servicevärdar till Bemanningspoolen i Lund

Köksbiträde
Läs mer Mar 3
Gör skillnad. Varje dag

Bemanningspoolen är en intern bemanningsorganisation inom Regionservice som i sin tur är indelat i Syd (Malmö/Lund), Väst (Helsingborg/Landskrona/Trelleborg) och Öst (Kristianstad/Hässleholm/Ystad). Vårt uppdrag är att bistå serviceverksamheterna med upplärda vikarier som kan täcka vakanser vid både kortare och längre frånvaro hos ordinarie personal.

Nu välkomnar vi dig som vill arbeta som servicevärd hos oss i Lund och som vill bidra med ditt engagemang och arbetsglädje till vårt team. Tjänsten innebär att du arbetar som timvikarie inom Regionservice vilket betyder att du stöttar de olika verksamheterna med din kompetens i det dagliga arbetet. Det är ett arbete som erbjuder stor variation och omväxling.

Tjänstens placeringsort är Lund med start enligt överenskommelse.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder timanställning i grunden. Detta innebär att antal arbetstimmar i veckan kan variera. Som servicevärd blir din uppgift att avlasta vården med de arbetsuppgifter som inte kräver en vårdutbildning.

Arbetsuppgifterna kan bland annat bestå av följande:
- Städning/lokalvård av mottagningar, avdelningar och kontorsutrymmen. Även patientnära städ och smittstäd ingår i tjänsten.
- Transportera patienter, post, prover, mat och gods till sjukhusets olika avdelningar. Även transport av avlidna kan förekomma.
- Servering av mat; frukost, lunch, middag och mellanmål.
- Beställning av förnödenheter.
- Service av rullande material.

Vid intresse och behov kan det bli aktuellt med arbetsuppuppgifter inom övriga yrkeskategorier. Arbetet sker i sjukhusmiljö och du jobbar sida vid sida med bland annat sjuksköterskor, läkare, undersköterskor, vaktmästare. I ditt dagliga arbete har du även kontakt med de patienter som vistas i lokalerna.

Då vi har verksamhet måndag till söndag kan arbetstiden innehålla både helg- och kvällstjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är minst 18 år och som har en god datorvana. Tjänsten kräver att du har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. SRY, dansk hygienstandard och/eller INSTA800 är meriterande. För tjänsten som servicevärd är det också meriterande med arbetslivserfarenhet inom livsmedelshantering. Det är också positivt om du har övrig utbildning/arbetslivserfarenhet inom lokalvård/kök, samt inom övriga serviceyrken. Vidare är B-körkort starkt meriterande för tjänsten eftersom det öppnar upp möjligheter att tjänstgöra inom fler yrkeskategorier på fler orter.

Arbetet är självständigt och ställer därför höga krav på initiativ- och ansvarstagande. Att arbeta i sjukhusmiljö ställer även stora krav på noggrannhet och ödmjukhet, då du kommer befinna dig i en miljö där människor är särskilt utsatta. Ett gott bemötande och en god servicenivå har en avgörande betydelse för patientens sjukhusvistelse, därför ser vi att du är positiv och tillmötesgående. Du brinner för att leverera en hög service och vill vara med och skapa en bra och trevlig vårdmiljö för Skånes patienter. Stor vikt kommer även att läggas vid personlig lämplighet.

Låter detta som en spännande roll för dig?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionservice är Region Skånes serviceförvaltning med ansvar för måltider, lokalvård, inrednings- och textiltjänster samt administrativa tjänster inom ekonomi- och HR. Vi utför även patienttransporter inom sjukhusområdet samt transporterar av olika sorters gods i hela Skåne.
Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Vi är 2 200 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen. Vårt viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att patienterna ska få en god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Engagerad medarbetare inom Facilities

Köksbiträde
Läs mer Mar 7
Kort om tjänsten
Vi söker nu ytterligare en positiv och driven medarbetare inom facilities som vill jobba i ett härligt team på en av Lunds största arbetsplatser, med fokus på köksservice, diskning, dryckespåfyllning och in- & utplock. I arbetsuppgifterna förekommer det också iordningsställande, förberedelser och servering av förmiddagsfika, lunch, kaffe och frukt samt konferensservice.

Tjänsten är förlagd på 100 % med start den 4 april. Tjänsten sträcker sig initialt 6 månader framåt med goda möjligheter till förlängning därefter.
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer att vara anställd av Dreamwork och arbeta på uppdrag hos vår kund, Axis Communications, i Lund.

Mer om tjänsten
Axis är ett stort internationellt företag med säte i Lund. Tjänsten innefattar allehanda uppgifter inom köksservice samt att hjälpa till vid luncher, fika, kundmöten och företagsarrangemang. Dessutom kommer du att arbeta med uppgifter inom vaktmästeri, post och godshantering vid behov. Du kommer således att utgöra en viktig funktion i företagets dagliga verksamhet inom matkoordinering och service. Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter:

- Diskning och tillsyn över diskyta
- Tillsyn av matsalens och kökets ytor, städning
- Beställning, varuhantering och påfyllning av diverse produkter
- Ut- och inplock samt förberedning inför förmiddagsfika och lunch
- Hantering av interna beställningar av mat och dryck, via konferensservice
- Post, gods och driftservice

Din profil
Du som söker tjänsten har en stark framåtanda, brinner för att ge god service och har således en mycket god serviceförmåga. Som person är du prestigelös och ger alltid 100 % i alla situationer. Vi tror att du trivs bra med att arbeta i team men trivs även med att arbeta självständigt. Du är bekväm med att arbeta fysiskt och har alltid en positiv inställning till de olika uppgifterna och utmaningarna du blir tilldelad. I övrigt är du bekväm med att arbeta i ett högt tempo och strävar alltid efter att uppnå bästa möjliga resultat.

Då vår kund har såväl internationella kunder som partners och medarbetare är det av stor vikt att du behärskar både det svenska och engelska språket.

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Ansök nu

Köksbiträde Jureskogs Lund 50%

Köksbiträde
Läs mer Feb 14
Kvalitetsmedveten och glad kollega sökes. Jureskogs är på en viktig och rolig resa genom Sverige för att förändra synen på snabbmat, vi vill servera snabbmat utan skräp, med fantastiska råvaror och väldesignade restauranger. Men vi är bara i början. Även om många av oss är väldigt erfarna så är vi som grupp fortfarande lite nybörjare. Vi har mycket att lära och en lång väg att gå så alla vi (kanske du) som är med från början måste gilla det. Du måste uppskatta förändring, flexibilitet, och lösningsbenägenhet för att trivas hos oss.

Vi söker dig som älskar hamburgare lika mycket som vi gör! (Äh, ok då - kanske inte LIKA mycket som vi, men du måste älska människor! En snabbmatsupplevelse som vi ser det, ligger lika mycket i alla oss som jobbar här som i själva hamburgaren). Vi vill ha vänliga och glada typer, som kan servera en glad upplevelse till både oss i teamet och till våra gäster, även när klockan är sen eller när tempot suger orken ur dig likt de sista skvättarna av läsken som slurpas upp i sugröret. (Ren poesi ju!). Kanske låter övermäktigt, men vi hjälps åt, vi hjälper varandra att vara bra. Alltid.

PS. Det är bra om du inte lyssnar FÖR mycket på chefen, vi behöver drivna kollegor med egna initiativ.
Hos oss är det aldrig tråkigt: Dina arbetsuppgifter varierar!

- Servera gäster mat och dryck
- Servera bra energi och glädje
- Jobba i köket, kassan och baren
- Hålla snyggt i restaurangen
- Vara ansiktet utåt för Jureskogs!


Vi älskar fastfood och speciellt burgare. Vi tror lite naivt att nästan alla gör det. Det är ju enkelt, gott och roligt! Men i vägen för denna självklarhet står en utbredd tro att snabbmat är lika med skräpmat. Och i många fall är det så. Det ska vi ändra på! För varför ska enkelt vara lika med dåligt? Dåligt för dig, för miljön och för djuren? Det är ju helt bakvänt! Det vi tycker bäst om ska också vara bäst och det ska finnas godhet i gott. Det präglar allt vi gör på Jureskogs. I allt från val av leverantörer, personalpolicy, produktutveckling och allmänt hyfs.

Kultur är viktigt för oss, vi tror oss veta att vi aldrig kan bli ett schysst ställe att hänga på för våra gäster, om vi inte är ett lika schysst ställe att jobba på. Allt börjar med människorna som jobbar här och hur vi jobbar ihop. Vem orkar jobba eller äta på ett ställe med dålig stämning? Vi kallar vår kultur för High Five.

Ansök nu

Restaurang/ Köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Feb 6
Hej
Vi söker nu en biträden som känner sig trygg i kök. Det är viktigt att du kan arbeta strukturerat i ett högt tempo och behålla lugnet i stressade situationer. Du är självgående, men har även en god samarbetsförmåga.


Som köksbiträde hjälper du till med det mesta i köket - hackar och skär grönsaker, hjälper till och håller Rent, städar, diskar undan och andra vanligen förekommande sysslor i ett restaurangkök.
Du kan hantera köksmaskiner och är inte främmande att arbeta i ett högt tempo.
Självklart så är du noga med hygien och dina arbetstider.
Startar omgående/ enligt överenskommelse
emaila till
Davud.i@hotmail.com
Hälsningar,
La Cucina AB (Lund)
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Köksbiträde till liten förskola på landet!

Köksbiträde
Läs mer Feb 4
Köksbiträde i ett mottagningskök!
Vi söker vi ett köksbiträde för arbete i ett mottagningskök. Du behöver inte vara utbildad inom kök. Har du ett driv och intresse för att utveckla mellanmål för barn hör gärna av dig.
Vi söker någon som kan komponera en hälsosam mellanmålsmeny samt hålla sig till en budget. Någon som kan baka och utveckla recept som passar växande barn utifrån svenska hälsorekommendationer.
Är du driven, engagerad och har lätt för att ta egna beslut hör gärna av dig med ett personligt brev där du förklarar varför just du skulle passa i vårt team!
Vi får fantastiskt god mat från restaurangen i Flyinge Kungsgård. Maten kommer serverad i kantiner. I arbetsuppgifterna ingår det att lägga upp maten, laga mellanmål inklusive inköp, samt sköta all disk. Tjänsten är en deltidstjänst, 62,5%, det vill säga 5 timmar plus en lunchrast, fem dagar i veckan.
Vi är en arbetsplats som erbjuder en engagerad rektor och ett härligt team av medarbetare.
Anställningen gäller från och med mars 2022.
Ansökningar utan personligt brev kommer inte att besvaras.
Intervjuer och anställning sker löpande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Jan 17
Vi på ramenshack i lund letar efter dig som har erfarenhet inom det asiatiska köket.
skriv och skicka in din cv.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Servicevärdar till Bemanningspoolen i Lund

Köksbiträde
Läs mer Jan 4
Gör skillnad. Varje dag.

Bemanningspoolen är en intern bemanningsorganisation inom Regionservice som i sin tur är indelat i Syd (Malmö/Lund), Väst (Helsingborg/Landskrona/Trelleborg) och Öst (Kristianstad/Hässleholm/Ystad). Vårt uppdrag är att bistå serviceverksamheterna med upplärda vikarier som kan täcka vakanser vid både kortare och längre frånvaro hos ordinarie personal.

Nu välkomnar vi dig som vill arbeta som servicevärd hos oss i Lund och som vill bidra med ditt engagemang och arbetsglädje till vårt team. Tjänsten innebär att du arbetar som timvikarie inom Regionservice vilket betyder att du stöttar de olika verksamheterna med din kompetens i det dagliga arbetet. Det är ett arbete som erbjuder stor variation och omväxling.

Tjänstens placeringsort är Lund med start enligt överenskommelse.


ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder timanställning i grunden. Detta innebär att antal arbetstimmar i veckan kan variera. Som servicevärd blir din uppgift att avlasta vården med de arbetsuppgifter som inte kräver en vårdutbildning.

Arbetsuppgifterna kan bland annat bestå av följande:
- Städning/lokalvård av mottagningar, avdelningar och kontorsutrymmen. Även patientnära städ och smittstäd ingår i tjänsten.
- Transportera patienter, post, prover, mat och gods till sjukhusets olika avdelningar. Även transport av avlidna kan förekomma.
- Servering av mat; frukost, lunch, middag och mellanmål.
- Beställning av förnödenheter.
- Service av rullande material.

Vid intresse och behov kan det bli aktuellt med arbetsuppuppgifter inom övriga yrkeskategorier. Arbetet sker i sjukhusmiljö och du jobbar sida vid sida med bland annat sjuksköterskor, läkare, undersköterskor, vaktmästare. I ditt dagliga arbete har du även kontakt med de patienter som vistas i lokalerna.

Då vi har verksamhet måndag till söndag kan arbetstiden innehålla både helg- och kvällstjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är minst 18 år och som har en god datorvana. Tjänsten kräver att du har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. SRY, dansk hygienstandard och/eller INSTA800 är meriterande. För tjänsten som servicevärd är det också meriterande med arbetslivserfarenhet inom livsmedelshantering. Det är också positivt om du har övrig utbildning/arbetslivserfarenhet inom lokalvård/kök, samt inom övriga serviceyrken. Vidare är B-körkort starkt meriterande för tjänsten eftersom det öppnar upp möjligheter att tjänstgöra inom fler yrkeskategorier på fler orter.

Arbetet är självständigt och ställer därför höga krav på initiativ- och ansvarstagande. Att arbeta i sjukhusmiljö ställer även stora krav på noggrannhet och ödmjukhet, då du kommer befinna dig i en miljö där människor är särskilt utsatta. Ett gott bemötande och en god servicenivå har en avgörande betydelse för patientens sjukhusvistelse, därför ser vi att du är positiv och tillmötesgående. Du brinner för att leverera en hög service och vill vara med och skapa en bra och trevlig vårdmiljö för Skånes patienter. Stor vikt kommer även att läggas vid personlig lämplighet.

Låter detta som en spännande roll för dig?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionservice är Region Skånes serviceförvaltning med ansvar för måltider, lokalvård, inrednings- och textiltjänster samt administrativa tjänster inom ekonomi- och HR. Vi utför även patienttransporter inom sjukhusområdet samt transporterar av olika sorters gods i hela Skåne.
Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Vi är 2 200 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen. Vårt viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att patienterna ska få en god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Grillkock med erfarenhet sökes

Köksbiträde
Läs mer Dec 27
Arbetsplatsen är Mangal B.B.Q. Vi söker dig som är strukturerad, lyhörd, passionerad och som fungerar bra i grupp. Du ska ha ett intresse för matlagning. Vi söker en grillkock med erfarenhet inom restaurangbranschen. Du kommer att tillreda hamburgare, kebab rätter och olika kötträtter/à la carte.

Ansök nu

Köksbiträde med kunskaper inom indiska/pakistanska köket

Köksbiträde
Läs mer Dec 29
Restaurang med fokus på god mat, god dryck och bra service. Du har relevant utbildning eller gedigen erfarenhet inom området. Goda kunskaper i indisk/pakistansk traditionell matlagning är ett krav. Stort fokus kommer också läggas på vegansk kosthållning. Som köksbiträde hos oss ansvarar du för mise en place, tillagning och uppläggning av kalla och varma rätter. Du ska även självständigt kunna planera en meny och anpassa denna till säsongens råvaror med god insikt i köksekonomi. Du kommer arbeta både med lunchservering och a la carte på ett rullande schema.

Ansök nu

köksbiträde till indiskt Restaurang

Köksbiträde
Läs mer Dec 20
Behöver en duktigt köksbiträde som kan jobba deltid och helger.Det är fordel Om han kan hindi och urdu också.
mer info kommer på intervju.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Asiatisk restaurangkock och köksbiträde sökes

Köksbiträde
Läs mer Nov 19
Hej vi söker någon med erfarenhet av det asiatiska köket. vi är en japansk restaurangbranch och öppnar snart en ny restaurang i lund. vi söker personer i vårt team. vara meny kommer att bestå av ramensoppa och annan japansk mat rätt så kontakta oss gärna om någon har bra kunskap eller erfarenhet av detta.
heltidsjobb.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Köksbiträde/lokalvårdare till liten förskolan på landet!

Köksbiträde
Läs mer Nov 29
Köksbiträde i ett mottagningskök/lokalvårdare
Vi söker vi ett köksbiträde för arbete i ett mottagningskök samt städning av förskola.
Vi får fantastiskt god mat från restaurangen i Flyinge Kungsgård. Maten kommer serverad i kantiner. I arbetsuppgifterna ingår det att lägga upp maten, tillreda mellanmål, inklusive inköp, samt sköta all disk. Då vi just nu har möjlighet att ändra tjänsten till en delad tjänst vill vi att köksbiträdet också arbetar som lokalvårdare.
Är du driven, engagerad och har lätt för att ta egna beslut tveka inte att höra av dig! Vi är en arbetsplats som erbjuder en engagerad rektor och ett härligt team av medarbetare.
Vänligen bifoga ett personligt brev där du beskriver varför just du skulle passa i vårt team.
Lite om vår förskola
Vi är liten förskola med stora möjligheter. BMSL preschool Flyinge är en trespråkig, hälsofrämjande montessoriförskola för barn i åldrarna 1-5 år med djur och natur omedelbart in på knuten. Vår fina förskola är belägen mitt i Flyinge Kungsgård och förskolan består av två avdelningar där våra cirka 40 barn och nio anställda är fördelade. Vårt upptagningsområde är främst Lund och Eslövs kommun.
Då vi är en trespråkig montessoriförskola, har vi förutom svenska pedagoger, personal som har engelska respektive franska som modersmål. Vår verksamhet är demokratisk och präglas av trygghet, glädje och tolerans med ett arbetssätt som möjliggör kunskapsmässig, social och emotionell utveckling för vart och ett av barnen.
Läs gärna mer om vårt koncept på: http://cosmopolitanminds.se/ och titta gärna in på vår hemsida http://bmslflyinge.se/
Anställningen gäller från och med januari 2022.
Intervjuer och anställning sker löpande så tveka inte att höra av dig direkt!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Köksbiträde till liten förskolan på landet!

Köksbiträde
Läs mer Dec 13
Köksbiträde i ett mottagningskök!
Vi söker vi ett köksbiträde för arbete i ett mottagningskök.
Vi får fantastiskt god mat från restaurangen i Flyinge Kungsgård. Maten kommer serverad i kantiner. I arbetsuppgifterna ingår det att lägga upp maten, laga mellanmål inklusive inköp, samt sköta all disk. Tj'nsten är en deltidstjänst, 62,5%, det vill säga 5 timmar plus en lunchrast, fem dagar i veckan.
Vi söker någon som kan komponera en hälsosam mellanmålsmeny samt hålla sig till en budget. Någon som kan baka och utveckla recept som passar växande barn utifrån svenska hälsorekommendationer.
Är du driven, engagerad och har lätt för att ta egna beslut tveka inte att höra av dig med ett personligt brev där du förklarar varför just du skulle passa i vårt team!
Vi är en arbetsplats som erbjuder en engagerad rektor och ett härligt team av medarbetare.
Läs gärna mer om vårt koncept på: http://cosmopolitanminds.se/ och titta gärna in på vår hemsida http://bmslflyinge.se/
Anställningen gäller från och med januari 2022.
Intervjuer och anställning sker löpande så tveka inte att höra av dig direkt!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Köksbiträde Jureskogs Lund

Köksbiträde
Läs mer Nov 22
Kvalitetsmedveten och glad kollega sökes. Jureskogs är på en viktig och rolig resa genom Sverige för att förändra synen på snabbmat, vi vill servera snabbmat utan skräp, med fantastiska råvaror och väldesignade restauranger. Men vi är bara i början. Även om många av oss är väldigt erfarna så är vi som grupp fortfarande lite nybörjare. Vi har mycket att lära och en lång väg att gå så alla vi (kanske du) som är med från början måste gilla det. Du måste uppskatta förändring, flexibilitet, och lösningsbenägenhet för att trivas hos oss.

Vi söker dig som älskar hamburgare lika mycket som vi gör! (Äh, ok då - kanske inte LIKA mycket som vi, men du måste älska människor! En snabbmatsupplevelse som vi ser det, ligger lika mycket i alla oss som jobbar här som i själva hamburgaren). Vi vill ha vänliga och glada typer, som kan servera en glad upplevelse till både oss i teamet och till våra gäster, även när klockan är sen eller när tempot suger orken ur dig likt de sista skvättarna av läsken som slurpas upp i sugröret. (Ren poesi ju!). Kanske låter övermäktigt, men vi hjälps åt, vi hjälper varandra att vara bra. Alltid.

PS. Det är bra om du inte lyssnar FÖR mycket på chefen, vi behöver drivna kollegor med egna initiativ.
Hos oss är det aldrig tråkigt: Dina arbetsuppgifter varierar!

- Servera gäster mat och dryck
- Servera bra energi och glädje
- Jobba i köket, kassan och baren
- Hålla snyggt i restaurangen
- Vara ansiktet utåt för Jureskogs!


Vi älskar fastfood och speciellt burgare. Vi tror lite naivt att nästan alla gör det. Det är ju enkelt, gott och roligt! Men i vägen för denna självklarhet står en utbredd tro att snabbmat är lika med skräpmat. Och i många fall är det så. Det ska vi ändra på! För varför ska enkelt vara lika med dåligt? Dåligt för dig, för miljön och för djuren? Det är ju helt bakvänt! Det vi tycker bäst om ska också vara bäst och det ska finnas godhet i gott. Det präglar allt vi gör på Jureskogs. I allt från val av leverantörer, personalpolicy, produktutveckling och allmänt hyfs.

Kultur är viktigt för oss, vi tror oss veta att vi aldrig kan bli ett schysst ställe att hänga på för våra gäster, om vi inte är ett lika schysst ställe att jobba på. Allt börjar med människorna som jobbar här och hur vi jobbar ihop. Vem orkar jobba eller äta på ett ställe med dålig stämning? Vi kallar vår kultur för High Five.

Ansök nu

Köksbiträde Rosegarden Lund

Köksbiträde
Läs mer Nov 3
Rosegarden Lund is a well known Asian restaurant in Sweden and the member of the Rosegarden Group, the group is a restaurants chain that is running over 16 restaurants throughout Sweden. The restaurants gain their popularity through serving different kinds of asian cuisine.


As an employees, you are not required to have previous experiences in the food industry, though it would be a merit. Since employees will receive basic training at the work place, thus we prefer candidates with a desire to work in the the kitchen, who are willing to learn and cooperate with different people. Daily tasks are usually completed by a team, thus good communication skills, personalities are important factors.
As a kitchen assistant, you are expected to participate in the daily operation of the kitchen. Daily tasks includes maintenance of sanitary, preparation of basic food materials and products organizing, etc. You will need to work in a team with several other cooks or assistants in the restaurant.


Finally, we do not have any specific requirement in terms of language or education background, however, candidates who speaks Vietnamese or Chinese would be a big merit.
Please send your application with a personal letter and CV to: xiaojien.chen@rosegardengroup.com
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Kundpackare

Köksbiträde
Läs mer Nov 16
Är du nogrann, lyhörd, lagspelare och har rätt inställning så söker vi dig.
Vi växer och behöver hjälp med att
Kundpacka, Portionering av mat, enklare köksuppgifter. Merparten av arbetsdagen innebär portionering av mat i tråg som sedan försluts med packmaskin. Du kommer stå i en linje med 3-5 kolleger.
Vi ser gärna att du arbetat med liknande uppgifter förut och att du bidrar med ett gott humör och en motiverande inställning!
Utbildning sker på plats av produktionsansvarig.
Vi har högt tempo med många deadlines att följa så tidsviss kan det vara stressigt. Så att du hanterar stress på ett lugnt sätt är ett måste.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Extraarbete i köket

Köksbiträde
Läs mer Okt 19
Extra arbete iform av förberedelser inför lunchen.
Du ska förbereda kött och grönsaker.
Enda kravet är att du ska kunna skära.

Ansök nu

Eatery Lund söker köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Okt 25
Eatery har som mål att kunna erbjuda en miljö som bjuder in till möten och avkoppling såväl under som efter arbetsdagen. En plats dit man går för att äta och inspireras, antingen själv eller tillsammans med sina vänner, kollegor och affärspartners. Läs mer om oss och vårt koncept på http://www.eatery.se Eatery är en snabbt växande restaurang- och konferenskedja som i nuläget har åtta etableringar i Stockholmsområdet, i Luma Park (Hammarby Sjöstad), Kista Nod, Kista Gate, Sickla, van der Nootska Palatset, Grand Central, Gärdet och Kungsholmen.

Eatery Lund ligger i fastigheten Cube på Ideon Science Park i närheten av den nya stadsdelen Brunnshög. Här erbjuder vi en härlig miljö för frukost, lunch och fika samt catering. Vår lunchmeny består av variationsrik mat med influenser från hela världen.

Vi står inför en spännande resa och söker ett köksbiträde som vill vara med och utveckla vår restaurang till dess fulla potential på Eatery i Lund!

Om dig
Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och göra vår restaurang till en attraktiv mötesplats där människor möts och äter god mat.

Du precis som vi ger ett positivt kundbemötande för varje ny gäst du möter. Du har en känsla för smak, service och kvalité. Är driven, stresstålig och har en positiv inställning där du stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. Du har förmågan att arbeta självständigt och har ett genuint mat-intresse. Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel, har ett gott ordningssinne och en god kommunikations- och organisationsförmåga.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Köksbiträde kommer du att arbeta nära kockarna. Din huvudsakliga arbetsuppgifter dagtid är att förbereda råvarorna, hjälpa våra kockar att laga mat och vara behjälplig i köket.

I rollen hos oss på Eatery ingår även mycket gästkontakt vilket ställer krav på din servicekänsla. Du måste kunna integrera med gästen, framför allt framme i luckan dagtid där alla kan behöva hjälpa till när man lägger upp mat till gästen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst 1 års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök och gärna storköksdrift. Vi ser gärna att du även har erfarenhet från att ha jobbat i skolkök. Du behöver behärska Svenska i tal och skrift då våra recept och instruktioner är på Svenska.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden följer Eaterys öppettider och är förlagd dagtid till en start men på sikt kan man även få arbeta även helger och kvällstid.

Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansök
Vi värdesätter en positiv attityd, god kommunikativ förmåga, hög arbetsmoral och en strävan att fullfölja arbetet med en hög insats.

Är det dig vi söker eller har du frågor? Då är du varmt välkommen att kontakta platschef Andreas på tfn 072-518 77 20, eller kontakta Johan Roquet, HR-ansvarig på 073-867 45 48.

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Restaurang/ Köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Okt 15
Hej
Vi söker nu en biträden som känner sig trygg i kök. Det är viktigt att du kan arbeta strukturerat i ett högt tempo och behålla lugnet i stressade situationer. Du är självgående, men har även en god samarbetsförmåga.


Som köksbiträde hjälper du till med det mesta i köket - hackar och skär grönsaker, hjälper till och håller Rent, städar, diskar undan och andra vanligen förekommande sysslor i ett restaurangkök.
Du kan hantera köksmaskiner och är inte främmande att arbeta i ett högt tempo.
Självklart så är du noga med hygien och dina arbetstider.
Startar omgående/ enligt överenskommelse
emaila till
Davud.i@hotmail.com
Hälsningar,
La Cucina AB (Lund)
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Köksbiträden

Köksbiträde
Läs mer Sep 2
Kryddan Pizzeria ligger i Lund och är en av de ledande pizzeria i Skåne som utnyttja från online services. Vi vill expandera och nu söker vi efter en köksbiträden.
Du ingår i ett team som tillsammans vill få gästerna att känna sig välkomna.
Det ska vara lätt för dig att samarbete med andra och är engagerad i ditt arbete. Du är bra på att ta egna initiativ och är serviceinriktad.
Dina arbetsuppgifter är:
Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att omfatta förberedelser i köket, beredning av mat såsom skära och steka, plocka, diska, torka bord och städa.
Vi sätter väldigt stor vikt på hygien, kvalité samt service och sätter alltid kunden i centrum. Du ska vara ansvarsfulla, kunna jobba självständigt samt vara noggrann, stresstålig och arbetsam, Språk är inget hinder.
Är du trevlig, glad och samarbetsvillig är det meriterande.
Varmt välkommen med ditt CV.

Ansök nu

Kock och köksbiträde sökes

Köksbiträde
Läs mer Sep 19
Vi söker dig som är serviceinriktad, har erfarenhet i köket och har körkort. Vi är glada att se att du har engagemang och positiv energi och erfarenhet inom restaurangbranschen. Du kommer att ha varierande uppgifter med bra utvecklingsmöjligheter och en underbar grupp att arbeta med. Arbetsuppgifterna är att kunna hantera alla typer av förberedelser, skära och förbereda grönsaker, ansvara för hygien och självkontroll.


Service, städning och körorder till kunder med tjänstebil. Du måste vara självständig, strukturerad och ansvarsfull. Tjänsten är halvtid. Duktiga medarbetare kan i framtiden erbjudas tillsvidareanställning.


Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande och möte sker omgående.

Ansök nu

Servicemedarbetare till klinisk fysiologi och nuklearmedicin i Lund

Köksbiträde
Läs mer Sep 14
Gör skillnad. Varje dag.

Klinisk fysiologi och nuklearmedicin samt klinisk neurofysiologi är en del av bild och funktion vid Skånes universitetssjukhus. Vi har en omfattande verksamhet inom ultraljud (hjärta och kärl), nuklearmedicin och klinisk fysiologi, vilket innebär exempelvis lungfunktionsundersökningar och EKG. Verksamheten inom klinisk neurofysiologi omfattas bland annat av EEG och EMG. Parallellt med denna verksamhet bedrivs omfattande utbildnings- och forskningsverksamhet. Vidare har vi verksamhet i både Malmö och Lund där arbetet på avdelningen består av både planerad och akut verksamhet

ARBETSUPPGIFTER
Inom klinisk fysiologi och nuklearmedicin samt klinisk neurofysiologi är vi ett 130-tal anställda i Lund. Nu söker vi en servicemedarbetare som vill bli en del av vårt team. I dina arbetsuppgifter kommer det att ingå förråds-, tvätt- och kökshantering, beställningar och skötsel av våra gemensamma rum såsom exempelvis personalrum och konferensrum. Det ingår även i tjänsten att anordna personalfika.

Vi erbjuder dig ett varierat och spännande arbete där du både kommer att arbeta självständigt och tillsammans med andra.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst godkänd gymnasieutbildning och gärna några års erfarenhet som servicemedarbetare. Du har goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift.
Du som person är noggrann, flexibel och har förmåga att självständigt planera ditt arbete. Vi värdesätter också en god samarbetsförmåga med en serviceinriktad inställning gentemot kunder och medarbetare.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Restaurangbiträde

Köksbiträde
Läs mer Sep 20
Vi söker två personer som är noggrann, van vid att ta eget ansvar och gillar att arbeta i ett högt tempo. Ni ska ha ambition för matlagning och kunna hantera flera arbetsområden tex servering, disk, städning, förberedelser mm. Allt som behövs göras på en restaurang helt enkelt. Då vi är ett litet team är det viktigt att alla kan hantera de olika arbetsområdena så vi kan hjälpas åt!! Ni ska ha god erfarenhet för att jobba i team.

Ansök nu

Köksbiträde Jureskogs Lund

Köksbiträde
Läs mer Sep 8
Kvalitetsmedveten och glad kollega sökes. Jureskogs är på en viktig och rolig resa genom Sverige för att förändra synen på snabbmat, vi vill servera snabbmat utan skräp, med fantastiska råvaror och väldesignade restauranger. Men vi är bara i början. Även om många av oss är väldigt erfarna så är vi som grupp fortfarande lite nybörjare. Vi har mycket att lära och en lång väg att gå så alla vi (kanske du) som är med från början måste gilla det. Du måste uppskatta förändring, flexibilitet, och lösningsbenägenhet för att trivas hos oss.

Vi söker dig som älskar hamburgare lika mycket som vi gör! (Äh, ok då - kanske inte LIKA mycket som vi, men du måste älska människor! En snabbmatsupplevelse som vi ser det, ligger lika mycket i alla oss som jobbar här som i själva hamburgaren). Vi vill ha vänliga och glada typer, som kan servera en glad upplevelse till både oss i teamet och till våra gäster, även när klockan är sen eller när tempot suger orken ur dig likt de sista skvättarna av läsken som slurpas upp i sugröret. (Ren poesi ju!). Kanske låter övermäktigt, men vi hjälps åt, vi hjälper varandra att vara bra. Alltid.

PS. Det är bra om du inte lyssnar FÖR mycket på chefen, vi behöver drivna kollegor med egna initiativ.
Hos oss är det aldrig tråkigt: Dina arbetsuppgifter varierar!

- Servera gäster mat och dryck
- Servera bra energi och glädje
- Jobba i köket, kassan och baren
- Hålla snyggt i restaurangen
- Vara ansiktet utåt för Jureskogs!


Vi älskar fastfood och speciellt burgare. Vi tror lite naivt att nästan alla gör det. Det är ju enkelt, gott och roligt! Men i vägen för denna självklarhet står en utbredd tro att snabbmat är lika med skräpmat. Och i många fall är det så. Det ska vi ändra på! För varför ska enkelt vara lika med dåligt? Dåligt för dig, för miljön och för djuren? Det är ju helt bakvänt! Det vi tycker bäst om ska också vara bäst och det ska finnas godhet i gott. Det präglar allt vi gör på Jureskogs. I allt från val av leverantörer, personalpolicy, produktutveckling och allmänt hyfs.

Kultur är viktigt för oss, vi tror oss veta att vi aldrig kan bli ett schysst ställe att hänga på för våra gäster, om vi inte är ett lika schysst ställe att jobba på. Allt börjar med människorna som jobbar här och hur vi jobbar ihop. Vem orkar jobba eller äta på ett ställe med dålig stämning? Vi kallar vår kultur för High Five.

Ansök nu

Köksbiträden till hematologiavdelningar i Lund

Köksbiträde
Läs mer Aug 30
Gör skillnad. Varje dag.

Vi söker nu dig som är intresserad av ett vikariat som köksbiträde till våra hematologiavdelningar.

Verksamhetsområde (VO) hematologi, onkologi och strålningsfysik har cirka 900 medarbetare fördelade mellan olika yrkesgrupper såsom läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och rehabiliteringspersonal. Inom hematologisektionen behandlar vi maligna blodsjukdomar inklusive patienter i behov av stamcellstransplantation och vårt upptagningsområde är hela södra sjukvårdsregionen. Hematologisektionen består av två slutenvårdsavdelningar belägna i Lund samt två öppenvårdsavdelningar, en i Malmö och en i Lund. Utöver dessa enheter finns även en klinisk forskningsenhet placerad i Lund samt koagulation och antikoagulation i Malmö.

Inom slutenvården arbetar sjuksköterskor och undersköterskor i team. Läkaren är en viktig och närvarande del i vardagen, likaså våra medicinska sekreterare och vår rehabpersonal. Patienterna är i vuxen ålder och kommer hit i både akut och planerat skede, likväl som när vården övergår till ett palliativt förlopp. Vårdtiden är emellanåt lång, vilket gör att du lär känna patienter och deras anhöriga väldigt väl, samt blir en viktig del i att hjälpa patienten genom sin behandling.


ARBETSUPPGIFTER
Som köksbiträde hos oss förbereder och serverar du all mat till patienterna under dagen. Du ansvarar för att matvaror finns tillräckligt i lager och att hygienen hålls i köket. Du ser över behov och beställer måltider och matvaror. Vid beställning är det även viktigt att du tar hänsyn till patienternas olika allergier och eventuell önskekost. Under dagen besöker du patienterna på deras rum med mellanmål, vilket ofta är ett uppskattat inslag i patienternas vardag och nutritionen är en väldigt viktig del i deras tillfrisknande. Du som köksbiträde har stor del i detta och du är välkommen att ha fria händer i köket för att hjälpa oss att sätta guldkant på deras tillvaro på avdelningen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning från tillexempel restaurangprogrammet alternativt har erfarenhet inom storkök, kallskänka, kokerska, som vi bedömer likvärdigt. För tjänsten krävs det också att du har goda språkkunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Om du har tidigare arbetslivserfarenhet från en liknande verksamhet så ser vi det som en fördel.

När det kommer till dig som person känner du ett ansvar i ditt yrke och sätter alltid patienten i första rummet. Vidare värdesätter du att kunna erbjuda ett gott bemötande till alla du möter i din vardag, både patienter, deras närstående samt dina kollegor. Därtill har du en god samarbetsförmåga, positiv inställning och gillar att arbeta i ett tempo som kan växla ganska snabbt utan att du blir stressad av det. Vi värdesätter att du kommer med egna idéer för att bidra till en positiv utveckling av verksamheten. Då vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!


ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu