Installation, drift, underhåll jobb i Lund

Hitta lediga jobb som Installation, drift, underhåll i Lund. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Lund från den arbetsgivaren.

Fitness24Seven söker Operating Manager till Region Syd

Driftchef, fastighet
Läs mer Dec 20
Operating Manager - Fitness24Seven i Lund

Vill du vara en nyckelperson i vår verksamhet genom att ansvara för den tekniska driften av våra anläggningar i Skåne och Blekinge? I denna roll kommer du ha all möjlighet att påverka och utveckla gymupplevelsen för våra medlemmar!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Ansvara för driftsäkerheten i regionen, allt från maskiner, digital utrustning och lokaler.
- Ansvara för funktionaliteten av regionens maskinpark och träningsutrustning.
- Ansvara för renlighet av verksamhetens lokaler och tillhörande avtal.
- Vara den centrala kontakten mot våra entreprenörer.
- Projektleda renoveringar och öppningar av nya gym
- Vara coachande ut mot medarbetare för att öka kännedomen om kostnader, maskiners välmående och lokalers kvalitet!
- Hitta långsiktiga lösningar för att hela tiden förbättra gymmiljön för medarbetare och medlemmar.
- Följa upp nyckeltal med närmsta chef för att se till att regionen når sina budgeterade mål, såväl kvalitativa som finansiella.


För att lyckas i rollen och trivas hos oss

Vi jobbar med stort fokus på självledarskap, där varje enskild individ ska känna en trygghet att kunna fatta nödvändiga beslut inom sitt arbetsområde. Du kommer även att arbeta aktivt med uppföljning och reflektion samt att ta fram strategier för att långsiktigt arbeta för en bättre gymmiljö för våra medarbetare och medlemmar.

Som person är du målinriktad, strukturerad och självgående. Du ska ha en hög integritet och är bra på att skapa förtroende. Du har ett arbetssätt som andas energi och positivitet och som visar ditt engagemang för att ständigt hålla samtliga gym i ett konkurrenskraftigt, funktionellt och driftsäkert skick.

Vi erbjuder dig

Som operating manager får du chansen att jobba i en bred och varierande roll där du självständigt koordinerar uppkomna driftproblem och kvalitetsbrister på gymanläggningarna. Du erbjuds en bred spindel-i-nätet-roll med stort ansvar och många kontaktytor.

Dessutom erbjuder vi:

- Tjänstebil
- 6 veckors semester
- Gratis gymkort
- Friskvårdsbidrag
- Mycket trevliga kollegor


Vi söker dig som har

- Relevant arbetserfarenhet
- Är kommunikativ och behärskar svenska och engelska i tal och skrift
- Utbildning inom fastighetsförvaltning, byggteknik eller annan relevant utbildning
- Erfarenhet av projektledning
- Körkort (B)


Bra att veta

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid 40h per vecka (kontorstid)

Lön: Månadslön + kvartalsbonus

Placering: Lund (resor inom Skåne & Blekinge)

Du kommer att tillhöra avdelningen drift och rapportera till Regional Manager.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om oss, Fitness24Seven

Vi är en av Europas absolut snabbast växande gymkedja. Vi riktar oss till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte ska kosta en förmögenhet. Sedan 2003 har gått från att ha ett gym i Malmö till fler än 250 anläggningar i 5 länder - Sverige, Norge, Finland, Colombia och Thailand. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Vi har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar.

Ansök nu

Fordonstekniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Feb 3
Älskar du, precis som vi, bilar? Kanske är din favoritstund på dagen när du får köra in en bil med reparationsbehov, parkera den på din plats och börja diagnostisera. Eller så är det när serviceprotokollet är ifyllt, du kör ut bilen på parkeringen och återlämnar nycklarna till din kollega i kundmottagningen. Eller så är det stunden där emellan, när du får sjunka djupt in i bilens tekniska värld och göra det du gör allra bäst – reparera och serva bilar.

Vi är ett familjeföretag i första generationen med verksamhet inom bilhandel och service. Toveks Bil grundades 1994 av Gregor Tovek, som fortfarande är huvudägare. Vi är totalt ca 760 anställda inom koncernen och omsätter ca 4,2 MDR. Vi har anläggningar på 18 orter i Västsverige och är återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar samt Scania.

Vi bedriver verksamhet inom tre olika bolag, men under ett gemensamt varumärke – Toveks Bil.

Hos oss på Toveks Bil så skulle du få jobba med några av bilbranschens främsta märken - Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och Volkswagen Transportbilar. Vi känner stolthet över att vara en auktoriserad servicepartner och få möjlighet att förkovra oss i dessa bilars spännande teknik och utveckling.

Via våra märken vidareutbildar vi våra fordonstekniker regelbundet. Du skulle få möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, lära dig nya saker, bli bättre på det du redan kan och kanske upptäcka helt nya möjligheter.
Du känner ju dig själv bäst men om vi får gissa tror vi att du känner igen dig i följande beskrivning: teknikintresserad och problemlösande person som med ett leende tar dig an dina arbetsuppgifter. Glad och trivs i sällskap av trevliga kollegor och med en yrkesstolthet som märks i ditt arbete. Gillar att kunna lösa kundens problem eller ge en kollega en hjälpande hand. Du är säkert mycket mer än det här och vi är genuint intresserade av att få höra mer om just dig.

Vi tror att du idag arbetar på en verkstad och har erfarenhet av att jobba med moderna bilar samt har flera års dokumenterad erfarenhet av service och reparationer. Kanske är det något inom dig som skulle vilja prova en ny verkstad, nya märken eller en ny stad. Vi står som bransch och företag inför otroligt spännande utmaningar som till exempel elektrifieringen av bilar och vi letar efter just dig som vill vara med oss på den spännande resa som vi tror väntar.

Har du läst ända hit tror vi att du kanske innerst inne är lite nyfiken på oss. Vi berättar gärna mer! För att kunna ta en första kontakt så behöver du klicka på ”ansök här”-knappen och fylla i dina uppgifter. Skicka med ditt CV eller skriv några rader om dig själv, så vi får veta lite mer om dig. Hoppas att vi hörs!

Tillträde: enligt överenskommelse
Arbetsort:
Omfattning: heltid

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så var gärna snabb in med din ansökan.

Vi är ett familjeföretag med ett motto – Hela vägen! Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med. Vi är en stor, men samtidigt enkel, okomplicerad och familjär organisation där vi är nära till beslut. Vår verksamhet präglas och styrs mycket av våra oerhört starka varumärken, som alla är marknadsledande inom sina segment. Bra egenskaper för att trivas hos oss är positivitet, initiativtagande, sunt förnuft och vilja att vara en del i det vinnande laget.

Ansök nu

Verkstadstekniker tungafordon i Skåne sökes

Lastbilsmekaniker
Läs mer Jan 26
Barona söker nu för kunds räkning en driven intresserad och kvalitetsinriktad tekniker med inriktning mot tunga fordon.
Vår kund Exellent Syd AB är med sina 3 verkstäder en av de ledande aktörerna inom branschen. Företaget är nu inne i en expansiv fas och har behov av fler verkstadstekniker till sina verkstäder. Exellent utför underhåll, reparationen, moderniseringar, om och tillbyggnationer avseende tungafordon (lastbilar inkl. påbyggnads och kringutrustning.)
Är du en ansvarsfull flexibel och arbetsam person som är på jakt efter ett jobb där du får möjlighet att utveckla dig själv och dina tekniska kunskaper? Här erbjuds goda möjligheter till kompetensutveckling och karriär.
Vill du arbeta i ett expansivt och innovativt företag så är det här jobbet för dig! 

Att jobba som Verkstadstekniker

Att arbeta verkstadstekniker innebär möjligheten att vara med på en spännande resa och samtidigt få möjlighet att arbeta i en välutrustad modern verkstad. Du kommer regelbundet att arbeta med både mekanik, hydraulik, pneumatik samt elektronik, elektronisk styrning, både i lastbilarna men kanske främst på tillhörande utrustning.
I tjänsten ingår också att underhålla vissa maskiner och utrustning samt hålla ordning och reda i verkstaden.
Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Det är viktigt att kunna vara flexibel och anpassningsbar då vissa bilar kan komma att behöva prioriteras allt efter kundernas behov.

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som är arbetsam, tekniskt intresserad, noggrann, självgående och har god kommunikationsförmåga, är självgående och arbetsam.
Vi tror att du har utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom mekanik, verkstadsteknik, reparationer och underhåll av tungafordon, alternativt likande roll.
Den här tjänsten passar för dig som inte är rädd för att hugga i och inte räds lite smuts på händerna.


Vad kan vi erbjuda dig?
En spännande, dynamiskt, lärorik och innovativ arbetsplats.
Friskvårdsbidrag, privat sjukvårdsförsäkring,
Tjänsten är på heltid under vardagar och arbetstiden är mellan 07,00-16,00

Skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin på telefonnummer: +46 (0)73-523 0890

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kundförvaltare - semestervikariat 2023

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Jan 24
Kundförvaltare - semestervikariat hos LKF

Vi har bostäder i Lunds stad, Stångby, Dalby, Södra Sandby, Veberöd, Genarp och Revinge. Totalt äger och förvaltar vi drygt 10 000 bostadslägenheter, vilket är cirka 40 procent av alla hyresrätter i kommunen. Detta innebär att nära 20 000 lundabor har sitt hem hos oss. Utöver bostäder äger vi också flertalet av kommunens äldreboenden, stadsdelscentrum som Fäladstorget, Linero Torg och Karhögstorg med handel och service samt attraktiva affärslokaler i Lunds centrum.

Våra fyra värdeord Mänsklig, Pålitlig, Långsiktig och Utvecklande ligger till grund för vårt dagliga arbete och i mötet med vår omvärld. Vi är i dagsläget ca 290 anställda och finns på olika områdeskontor i Lund.

LKF är certifierad som ett Great Place To Work, ett synligt bevis för att vår organisation uppfattas som en mycket bra arbetsplats av våra anställda. Detta genomsyras främst genom ett starkt engagemang och stort intresse av att arbeta på företaget, vilket vi självklart är mycket stolta över. Vi arbetar enligt ett aktivitetsbaserat arbetssätt där människan är i centrum.

 

Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill bli en del av LKF denna sommar och arbeta under perioden juni-augusti.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:


• ansikte utåt och förstahandskontakt till våra hyresgäster
• hantering av områdesspecifika ärende som tex klagomål och störningsärenden
• nyckelhantering och introduktion av våra nyinflyttade hyresgäster
• administration i våra system som tex Lime
• kontroll av skötselnivå på uteplatser till våra lägenheter

LKF erbjuder dig en positiv arbetsmiljö och erfarenhet från fastighetsbranschen. Många tycker att gemenskapen med arbetskamraterna är något av det allra bästa med att arbeta på LKF – och när man trivs är det lättare att få andra att trivas, såväl kunder som arbetskamrater.

Din profil:
Som vikarierande kundförvaltare ser vi att du är serviceinriktad, initiativtagande och noggrann. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta i en grupp samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. För oss är det viktigt med en blandad arbetsgrupp med medarbetare i blandade åldrar, varierande bakgrunder och olika personligheter.  Vi ser även att du har en välutvecklad förmåga att kunna möta och ge service till våra kunder.

För att passa i rollen som kundförvaltare krävs gymnasiekompetens och att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska, både i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Likaså är det meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen eller kundtjänstrelaterat arbete eller om du har utbildning inom service och/eller fastighetsförvaltning. B-körkort för manuellt växlad bil är också en fördel.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast den 14 mars 2023.

Urval och intervjuer sker löpande. Datum för tillsättning av tjänsten sker efter överenskommelse.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Junior mekaniker till industri - Eslöv

Maskinmekaniker, industri/varvsindustri
Läs mer Feb 2
Om Processbemanning AB:

Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot ledigauppdrag.


Är du tekniskt intresserad, har läst en teknisk utbildning i gymnasiet och har du tidigare på något sätt arbetat som mekaniker? Då kan detta vara det perfekta jobbet för dig! 

Om tjänsten:
Just nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som maskinoperatör, men också agera tekniskt stöd i produktionsgrupperna. Den här tjänsten är kombinerad operatör/tekniker.
Vi ser gärna att du som söker kanske ännu inte är en fullbordad servicetekniker, men har en strävan efter att vilja bli. Har ett stort intresse för problemlösning och mekanik. Du får inte vara rädd för att få olja på fingrarna och vi ser gärna att du gillar att skruva och mecka. Gärna någon form av utbildning/erfarenhet inom el, industriteknik eller fordonsteknik.

I arbetsuppgifterna ingår alltså förutom operatörsjobb vid linjen, även service och underhåll på befintlig utrustning, samt att löpande arbeta med förebyggande underhåll. Underhållsarbete på lokaler och kringutrustning kan förekomma. Det innefattar även att aktivt delta i förbättrings- och effektivitetsarbete. Arbetsuppgifterna innefattar även omställningar av produktionslinjerna för tillverkning av olika produkter. Att analysera produktionsstörningar samt att vidta åtgärder. Då arbetet ställer krav på dokumentationen får aktuell kandidat ej vara främmande för skriftlig rapportering, samt ha en god grundläggande kompetens att dokumentera via dator.

Uppdraget är långsiktigt för rätt person med goda möjligheter till övertag. Arbetstiderna är 2-skift under upplärning (ca 2 månader) men kan senare över till skiftarbete.

Krav:  

* Tekniskt intresse och erfarenhet av arbete inom industri eller liknande
* Kunskap inom mekanik är en nödvändighet
* Flytande i Svenska i tal och skrift
* Gymnasieutbildning med teknisk inriktning alt. ev. eftergymnasial inriktning inom produktionsteknik/service och underhållsteknik/fordonsteknik
* B-körkort


Meriterande:

* Erfarenhet inom automation, styr/reglerteknik och pneumatik
* Truckkort


Personliga egenskaper:
Personliga egenskaper det läggs stor vikt på är god social kompetens med bra samarbetsförmåga, positiv, engagerad, självgående, ansvarstagande, flexibel och med god analytisk förmåga. Som person bör du vara prestigelös, kommunikativ och pedagogisk, ha en god känsla för ordning och reda och att kunna arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter.

Ansök
För frågor om tjänsten vänligen kontakta oss på tel. 042-210 299. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Vi tillämpar löpande rekryteringsprocess och ber dig söka omgående. Ansök via länken nedan. 

Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.

Ansök nu

Personlig servicetekniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jan 30
Är du tekniskt kunnig och samtidigt bilintresserad? Då kan du vara den vi söker som personlig servicetekniker till oss på Bilia i Lund. Vi värdesätter din potential och vilja att utvecklas med oss.
Det här erbjuder Bilia
En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.
Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som personlig servicetekniker utför och diagnostiserar du service och reparationer. Genom ditt engagerade och yrkesmässiga förhållningssätt får du alltid kunden att känna sig professionellt bemött. Du ansvarar för hela processen: från tidsbokning till att bilen är klar för avhämtning samt för återkoppling till kunden.
Vad vi önskar av dig
Vi tror att du har ett tekniskt bilintresse och trivs bra med att arbeta ut mot kunder. Vi ser gärna att du har fordonsteknisk utbildning eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt goda kunskaper inom glasaffären. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. B körkort är ett krav.  
Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Bilia i Lund. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.
Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Entreprenadelektriker

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jan 27
Eitech är ett engagerat lag av specialister inom elteknik som med hjärna och hjärta arbetar tillsammans för att skapa hållbara lösningar för samhällets och våra kunders utmaningar. Varumärket består i dag av närmare 850 medarbetare fördelade på tre bolag; Eitech AB, Eitech Electro AB och Eitech Special Projects AB, och med kontor från Gällivare i norr till Lund i söder.

Vi levererar allt från kompletta projekt och helhetslösningar till löpande servicetjänster inom branscherna bygg- och offentlig sektor, industri, infrastruktur och energi. Vi är även en del av VINCI Energies, ett globalt nätverk av varumärken som erbjuder ett brett utbud av tekniska tjänster och med närmare 85 000 anställda runtom i världen. (http://www.eitech.se/jobb)

Om tjänsten
Vi söker nu fler motiverade elektriker inom entreprenad. Som elektriker arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag - både i större och mindre projekt. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Arbetsuppgifterna som elektriker innebär b.la

- Installation av anläggningar inom el

- Driftsättning och felsökning på projekt

Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, kontrollanter och leverantörer. Hos oss får du bidra i spännande projekt där du får möjlighet att utvecklas i din roll som elektriker.

Vem är du?
Vi söker dig som endera har mångårig erfarenhet eller dig som vill gå vidare i karriären och idag arbetar med liknande arbetsuppgifter. Som medarbetare hos Eitech är delaktighet, ansvar för kundrelationer och det egna arbetet och området en självklarhet. Dina personliga egenskaper är viktigt för att behålla den atmosfär vi har idag. Du sätter alltid säkerheten först och förstår betydelsen av att vara lyhörd mot våra kunder.

Vi erbjuder
Du blir del av en autonom och stabil affärsenhet med stark lokal närvaro men som samtidigt ingår i VINCI Energies globala koncern. Här levererar vi dagligen innovativa lösningar inom elteknik till våra kunder. Vi är en affärsenhet som värdesätter öppenhet, samarbete och innovativa idéer.

Ansökan
Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!
Har du frågor är du välkommen att kontakta P-O Forss på 072 214 75 51,
per-olov.forss@eitech.se
Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan! Sista ansökningsdatum är 2023-02-28.

Ansök nu

Krafttekniker

Installationselektriker
Läs mer Jan 27
Eitech är ett engagerat lag av specialister inom elteknik som med hjärna och hjärta arbetar tillsammans för att skapa hållbara lösningar för samhällets och våra kunders utmaningar. Varumärket består i dag av närmare 850 medarbetare fördelade på tre bolag; Eitech AB, Eitech Electro AB och Eitech Special Projects AB, och med kontor från Gällivare i norr till Lund i söder.

Vi levererar allt från kompletta projekt och helhetslösningar till löpande servicetjänster inom branscherna bygg- och offentlig sektor, industri, infrastruktur och energi. Vi är även en del av VINCI Energies, ett globalt nätverk av varumärken som erbjuder ett brett utbud av tekniska tjänster och med närmare 85 000 anställda runtom i världen. (http://www.eitech.se/jobb)

Vem är du?
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet och idag arbetar i en liknande roll.
Arbetsuppgifterna som krafttekniker innebär b.la högspänningsavslut, hjälpa till med ställverksmontage och anslutningar samt bygga ställverk & styrskåp.

Som medarbetare hos Eitech är delaktighet, ansvar för kundrelationer och det egna arbetet och området en självklarhet. Dina personliga egenskaper är viktigt för att behålla den atmosfär vi har idag. Du är en teamspelare som tar ansvar och är lyhörd.

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Du blir del av en autonom och stabil affärsenhet med stark lokal närvaro men som samtidigt ingår i VINCI Energies globala koncern. Här levererar vi dagligen innovativa lösningar inom elteknik till våra kunder. Vi är en affärsenhet som värdesätter öppenhet, samarbete och innovativa idéer.

Ansökan
Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!
Har du frågor är du välkommen att kontakta P-O Forss 072 214 75 51,
per-olov.forss@eitech.se
Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan! Sista ansökningsdatum är 2023-02-28.

Ansök nu

Servicetekniker - klimatsmart fastighetsautomation

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jan 25
Vill du vara med i vårt Serviceteam, och arbeta med våra klimatsmarta, teknikintensiva lösningar för inomhusklimat?

Vi söker dig som tycker det är kul att besöka våra kunder och vara vårt ansikte utåt. Du trivs med att felsöka och underhålla våra produkter ute hos kund.

Dina arbetsuppgifter

När du är servicetekniker hos oss på Lindinvent kommer du ingå i vårt serviceteam, och du kommer ha en egen förmånsbil som är din servicebil. Det är viktigt för oss att kundens problem blir lösta, och vi tror att du gör det med ett gott humör. Du kommer ha ansvar för dina egna ärenden och sköta dessa individuellt, och med hjälp av dina kollegor i serviceteamet. Du kommer bland annat genomföra kontroller, underhåll, reparationer och felsökningar, och du kommer även jobba med nyinstallation och driftsättning av våra produkter i både nyproducerade- och i äldre fastigheter. Vi har anläggningar runt om i landet, och det händer att vi måste ut på uppdrag med övernattning, och arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande, då du arbetar från en stege. Du rapporterar till Servicechefen.

Vi erbjuder dig det här

Vi tycker det är viktigt att du trivs med oss på lång sikt och vi erbjuder en stabil tillsvidareanställning med bra förmåner och med omgående anställning. Vi har friskvårdsbidrag, kollektivavtal genom Teknikföretagen, ATF (arbetstidsförkortning, och vinstdelning. Vi ser till att hitta på saker tillsammans, oavsett om det handlar om gemensamma aktiviteter på arbetstid eller på fritiden. Vårt företag genomsyras av generositet, hjälpsamhet och lojalitet.

Vem är du?

Vi tror att du är teknik och mekanik intresserad, nyfiken, driven, och lagspelare med ordningssinne. Du behöver ha grundläggande kunskaper inom elektronik, datorer och nätverk, ventilation och felsökning, och vi tror att du även har några års erfarenhet av liknande arbete. Arbetet kräver att du är trygg, ansvarstagande och självgående. I rollen har du daglig kontakt med våra kunder, och vi lägger stort värde i att du är kundmedveten med sociala egenskaper och trivs med att lösa våra kunders olika ärenden, och överträffa deras förväntningar.

Vem är vi?

Från vårt huvudkontor i Lund utvecklar vi intelligenta, klimatsmarta lösningar för energieffektiva byggnader. Vi är ett innovativt företag med ca 100 medarbetare och vi har fem kontor runt om i landet. Vi arbetar med behovsstyrda teknikintensiva lösningar för allt från inneklimat, belysningsstyrning, solskyddsstyrning till space management, webbgränssnitt och appar. Vår unika helhetslösning skapar en plattform för smarta och lättskötta fastigheter. Vi är en av marknadsledarna i branschen och våra innovativa produkter och system har belönats med flera priser genom åren. Vi har genomfört över 4 000 projekt som vi är väldigt stolta över.

Låter detta som ett spännande jobb för dig?

Då ska du skicka in din ansökan redan idag eftersom löpande urval sker. Har du fler frågor om rollen? Mejla till dennis.andersson@lindinvent.se så svarar han gärna på dina frågor!

Krav: B-körkort

Tillsvidareanställning - 100% - omgående anställning

Ansök nu

Servicetekniker

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jan 20
Eitech är ett engagerat lag av specialister inom elteknik som med hjärna och hjärta arbetar tillsammans för att skapa hållbara lösningar för samhällets och våra kunders utmaningar. Varumärket består i dag av närmare 850 medarbetare fördelade på tre bolag; Eitech AB, Eitech Electro AB och Eitech Special Projects AB, och med kontor från Gällivare i norr till Lund i söder.

Vi levererar allt från kompletta projekt och helhetslösningar till löpande servicetjänster inom branscherna bygg- och offentlig sektor, industri, infrastruktur och energi. Vi är även en del av VINCI Energies, ett globalt nätverk av varumärken som erbjuder ett brett utbud av tekniska tjänster och med närmare 85 000 anställda runtom i världen. (http://www.eitech.se/jobb)

Om tjänsten
Du får en varierande och självständig roll där du arbetar med olika typer av serviceuppdrag som omfattar el- tele/säkerhet samt datainstallationer och du är ansvarig för egen servicebil. Som servicetekniker hos oss har du stor frihet under ansvar och arbetar med hela flödet mot dina kunder, från beställning och kalkyl till utförande och fakturering.

Vem är du?
Vi söker just nu dig som har bred erfarenhet av elektrikeryrket, tycker om variation och vill vara med och växa samt ta nästa steg i en organisation med goda möjligheter till påverkan samt fokus på installation och teknisk utveckling inom el.

Du har adekvat elutbildning och minst 5 års erfarenhet inom yrket. Erfarenhet av service samt att du har en egen kundbas är meriterande.

Som person är du initiativtagande, noggrann, teknikintresserad och drivs av att skapa nöjda kunder och utveckla egna kundrelationer. Du har en bra samarbetsförmåga samtidigt som du är van vid att ta självständiga beslut.

B-Körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Du blir del av en autonom och stabil affärsenhet med stark lokal närvaro men som samtidigt ingår i VINCI Energies globala koncern. Här levererar vi dagligen innovativa lösningar inom elteknik till våra kunder. Vi är en affärsenhet som värdesätter öppenhet, samarbete och innovativa idéer.

Ansökan
Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!
Har du frågor är du välkommen att kontakta P-O Forss på 072 214 75 51,
per-olov.forss@eitech.se
Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan! Sista ansökningsdatum är 2023-02-28.

Ansök nu

Servicetekniker till trevligt litet familjeföretag - Norr om Malmö

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jan 27
Solectro AB är ett stabilt och innovativt familjeföretag och säljer produkter som främjar utvecklingsmöjligheterna inom elektronik, mekanik och automation i Norden. Solectro representerar flera tyska företag inom dessa verksamhetsområden och omsätter runt 20 miljoner. Atmosfären på Solectro präglas av ett stort kunnande, nytänkande och engagemang och kontoret är beläget i Lomma, ca. 10 minuter från Malmö och Lund. Läs gärna mer på solectro.se

Servicetekniker till trevligt litet familjeföretag - Norr om Malmö


Trivs du i kontakt med kunden och har du ett stort tekniskt intresse? Vill du jobba på ett litet familjärt företag med säte i Lomma där du blir en viktig kugge i teamet? Vi är ett litet team och därför är din roll bred där du får vara delaktig i mycket. Gillar du bra sammanhållning, stor delaktighet samt nöjda kunder och medarbetare ska du söka dig till oss! Företaget växer och därför letar vi efter dig! Du erbjuds ett omväxlande arbete med bredd i dina uppgifter och en stor (teknisk) utveckling.


Dina arbetsuppgifter:
Service- och supportärenden samt support i att välja rätt produkt för ett visst projekt eller reservdel till en maskin
Hantering av kundärenden via telefon och webben men även kundbesök förekommer
Programmering av styrkort till motorer
Delta på mässor och representera företaget med din expertisKravprofil
Förutom ett stort tekniskt intresse inom automation, mekanik och elektronik, hoppas vi att du kan, eller är villig att lära dig lite programmering som du kan använda vid programmering av styrkort till motorer mm. Du har gått en tekniskt inriktad gymnasieutbildning eller liknande yrkesutbildning. Du har några års yrkeserfarenhet inom området automation, mekanik och elektronik och jobbet kräver mycket bra datorvana (gärna erfarenhet av Solid Works eller Fusion 360).
Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Kan du tyska är det meriterande. Du har B-körkort och är beredd att resa.

Dina personliga egenskaper
Som Solectros nya tekniker, ser vi gärna att du är en serviceminded och representativ person som kunderna litar på. Du tycker att det är kul att jobba med teknik och maskiner och visar ditt engagemang genom din kreativitet och idéer. Du gillar att jobba med många olika uppgifter, både högt och lågt, och är handlingskraftig med positiv attityd.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse och placering i Lomma.


I denna rekrytering samarbetar Solectro med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, tel. 0709-605372.


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kävlinge: Reparatör/underhåll till Konvex

Underhållsmekaniker
Läs mer Jan 30
Konvex AB bearbetar animaliska biprodukter från svenska lantbruket och svenska slakterier. Vi är ett helägt dotterbolag till Daka Denmark A/S där den största ägaren är Saria. Bolagets uppdrag inom organisationen är att ta emot och förädla biprodukter från animalieprodukter i Sverige.

Svets/underhåll till Konvex AB fabrik i Kävlinge

Konvex förädlings- och omlastningsanläggning i Krutmöllan, Kävlinge kommun etablerades 1957.

Här har vi tillstånd att bearbeta 80 000 ton animaliska restprodukter per år. Verksamheten arbetar efter naturens villkor och återför organiskt material tillkretsloppet. Den bästa och mest effektiva resursåtervinningen av dessa restprodukter är idag att processa dem till miljövänligt biobränsle i form av Biomal.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att utföra reparation & underhåll för hela fabriksområdet och allt som hör därtill i den dagliga driften.

 

Vi ser gärna att du som söker är:

-          Serviceinriktad

-          Självgående

-          Tycker om att jobba i team

-          Har ett glatt humör

-          Kan tala och skiva obehindrat på svenska

Meriterande är om du har svetskunskaper och erfarenhet av att hantera maskiner, främst truck samt innehar B-körkort.

Ansök nu

Elektriker

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jan 23
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Sodexo levererar en mängd integrerade FM-tjänster i ett paketerat format, däribland drift och underhållstjänster inom fastighetsteknik, både invändig och utvändig miljö.

Som elektriker hos Sodexo får du möjlighet att utveckla och bredda dina kompetenser. För att lyckas i detta arbete är det av yttersta vikt att förstå helheten och verka för att hela uppdraget och teamet levererar rätt produkt med högsta kvalitet.

Om rollen

Du kommer att arbeta med elarbeten och drifttekniska arbetsuppgifter i ett större FM-uppdrag. Arbetet ställer krav på noggrannhet och god planering samt prioritering. Rollen handlar till stor del både om planering och problemlösning i en grupp med andra elektriker och drifttekniker i samma FM-uppdrag.

Tjänsten som utgår från Lund är på heltid, i tjänsten ingår beredskapstjänstgöring med 1 timmes inställelsetid. Din närmaste chef är Maintenance Manager.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:


• Felavhjälpande underhåll och elarbeten
• Fastighetsdrift och service inom merparten av de områden som finns inom en fastighet
• Akut felavhjälpning
• Dokumentation, uppföljning och sammanställning av underlag efter utförda uppdrag
• Tillsyn och skötselarbete/rondering
• Beredskapstjänstgöring enligt rullande schema

Kvalifikationer/Krav:


• El-teleteknisk utbildning eller motsvarande dokumenterat
• Bakgrund som industrielektriker eller serviceelektriker
• Gärna auktorisation på både låg- och högspänning
• Kunna läsa och förstå elritningar
• Datorvana, goda kunskaper Word och Excel
• Flytande svenska i tal och skrift
• Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
• Körkort B

Meriterande:


• Kännedom om lås och larm
• Mekanisk kompetens
• Liftutbildning
• Heta Arbeten

Vad du kommer bidra med:

För denna tjänst söker vi dig som har dokumenterad erfarenhet av arbete som elektriker. Tjänsten förutsätter god datorvana och att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Datorn är ett av dina arbetsredskap då du ansvarar för rapportering av ditt arbete.

Förutom att kunna arbeta både i team och självständigt behöver du ha en stark social förmåga kombinerat med ansvarstagande, ansvara för driften och kunna fatta egna beslut samt planera verksamheten. Det är viktigt att du är engagerad, serviceinriktad och tycker om kundkontakter samt har kundens behov i fokus.

För att arbeta som tekniker hos oss bör du vara en kreativ problemlösare, noggrann samt ha en mycket god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 8/3 2023. Urvalsprocessen sker löpande varför vi gärna tar emot din ansökan så snart som möjligt.

Frågor kring tjänsten besvaras av rekryterande chef Christopher Raushill, tel. 0765-02 30 69.

Ansökan kan endast göra via vår hemsida. Välkommen att söka!


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Servicetekniker till spännande företag i Lund!

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Jan 23
Är du tekniskt intresserad, en problemlösare och gillar kundkontakt? Se hit! Som servicetekniker kommer du att arbeta med att tillhandahålla lösningar till kunder inom industrisektorn. Tveka inte att söka jobbet redan idag då vi jobbar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Vi söker en servicetekniker med kompetens inom el och intresse för energieffektivisering. Som servicetekniker kommer du att vara en viktig del av teamet och arbeta med leverans, service och support av systemlösningar. Du kommer att ha eget ansvar och arbeta med driftsättning av system, samt hjälpa kunder med problem som kan uppstå med produkterna. Du erbjuds en fri och bred roll med möjlighet att vara med på en spännande tillväxtresa!

ARBETSUPPGIFTER
- Planering av mätpunkter och installationsjobb
- Testning och konfigurering av elenergimätare och andra installationskomponenter
- Leverans- och servicebesök
- Kontakt med kunder och leverantörer
- Kundsupport via telefon och e-post

VI SÖKER DIG SOM
- Bred, praktisk erfarenhet av installation, drift/service och support, gärna från industrin
- God kunskap och förståelse för el och trefassystem
- Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
- B-körkort

Det är meriterande om du arbetat som industrielektriker eller servicetekniker sedan innan.

#

Vi söker dig som är


* Problemlösande
* Självgående
* God samarbetsförmåga


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Lund, resor förekommer i tjänsten


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 23
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Sodexo levererar en mängd integrerade FM-tjänster i ett paketerat format, däribland drift och underhållstjänster inom fastighetsteknik, både invändig och utvändig miljö.

Som drifttekniker hos Sodexo får du möjlighet att utveckla och bredda dina kompetenser. För att lyckas i detta arbete är det av yttersta vikt att förstå helheten och verka för att hela uppdraget och teamet levererar rätt produkt med högsta kvalitet.

Om rollen

Du kommer att arbeta med drifttekniska arbetsuppgifter i ett större FM-uppdrag. Arbetet ställer krav på noggrannhet och god planering samt prioritering. Rollen handlar till stor del både om planering och problemlösning i en grupp med andra drifttekniker i samma FM-uppdrag.

Tjänsten utgår från Lund och är på heltid. I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring med 1 timmes inställelsetid. Din närmaste chef är Maintenance Manager.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:


• Drift, underhåll och optimering av våra tekniska fastighetsinstallationer och försörjningsutrustningar som ventilations-, trycklufts-, kyl-, ång- och värmeanläggningar
• Akut felavhjälpning
• Dokumentation, uppföljning och sammanställning av underlag efter utförda uppdrag
• Tillsyn och skötselarbete/rondering
• Beredskapstjänstgöring enligt rullande schema

Kvalifikationer/Krav:


• Utbildning med inriktning mot styr- och reglerteknik, drift-, energi- eller fastighetsteknik
• Datorvana, goda kunskaper Word och Excel
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Körkort B

Meriterande:


• Erfarenhet av panndrift
• Mekanisk kompetens

Vad du kommer att bidra med

För denna roll söker vi dig som har dokumenterad erfarenhet av arbete med tekniska fastighetsinstallationer. Tjänsten förutsätter att du har god datorvana och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Datorn är ett av dina arbetsredskap då du ansvarar för rapportering av ditt arbete.

Förutom att kunna arbeta både i team och självständigt behöver du ha en stark social förmåga kombinerat med ansvarstagande, samt kunna prioritera och fatta egna beslut och planera verksamheten. Det är viktigt att du är engagerad, serviceinriktad och tycker om kundkontakter samt har kundens behov i fokus.

För att arbeta som tekniker hos oss bör du vara en kreativ problemlösare, noggrann samt ha en mycket god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om ansökan 

Välkommen med din ansökan senast den 8/3 2023. Urvalsprocessen sker löpande varför vi gärna tar emot din ansökan så snart som möjligt.

Frågor kring tjänsten besvaras av rekryterande chef Christopher Raushill, tel. 0765-02 30 69.

Ansökan kan endast göra via vår hemsida. Välkommen att söka!

 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Senior Material Engineer

Materialprovare
Läs mer Feb 3
At Tetra Pak we commit to making food safe and available, everywhere; and we protect what's good – protecting food, protecting people, and protecting the planet. By doing so we touch millions of people's lives every day. And we need people like you to make it happen.
Job Summary
Do you want to bring your material skills to the next level?
An exciting opportunity opens within Base Materials Polymer Technology. We are looking for a Material Engineer, that will have a key role in developing suppliers’ capability, to support Tetra Pak’s ambitions in quality and sustainability.
The position is permanent and you will be based in Lund, Sweden. The position will include some travelling. You will be reporting to the Manager Polymer Technology, Finance & Supplier Management, Base Materials.
At Base Materials, we secure supply of sustainable, safe, price-competitive base materials at the required quality level for our factories and customers. We also support and contribute to base material innovation, addressing sustainability challenges.
What you will do
You will be part of the Tetra Pak central organization, responsible for the base material supplier management and specification management. You will collaborate with Suppliers - driving and supporting projects, issue resolution and improvement activities as well as material compliance to regulations. You will also be in contact with key internal and external stakeholders across different functional and international borders.
Focus areas:
Supplier Management: Manage technical relationships with suppliers, ensuring good communication and collaboration.
Specification Management: Develop and maintain specifications; understand impact on specification portfolio from evolving customer demands, ensure supplier compliance to specifications, and push for supplier quality improvement
Project Management: Drive projects & support project organisation in qualification of new or modified base materials.

We believe you have
You have a relevant university degree at a master’s level or above. You also have solid knowledge about Polymer industry and related technologies, or packaging material industry. You have an interest in quality assurance and quality/hygiene standards.
You are analytical, structured, a good communicator and have excellent spoken as well as written English skills. You have a preference to collaborate and ability to manage internal and external relationships. You can deal with ambiguity & continuous change and actively share knowledge with others.
We Offer You
A variety of exciting challenges with ample opportunities for development and training in a truly global landscape
A culture that pioneers a spirit of innovation where our industry experts drive visible results
An equal opportunity employment experience that values diversity and inclusion
Market competitive compensation and benefits with flexible working arrangements

Apply Now
If you are inspired to be part of our promise to protect what’s good; for food, people, and the planet, apply through our careers page at https://jobs.tetrapak.com/.
This job posting expires on 2023-02-22
To know more about the position contact Karin Strömberg at +46 46 36 33 91
Questions about your application contact Emma Berndtsson at +46 46 36 45 82
For trade union information contact Unionen/Lisbeth Larsson at +46 46 36 2320 or
Sveriges Ingenjörer/Lars Haraldsson at +46 46 36 2533

Ansök nu

Projektledare inom el till Assemblin El

Ledande montör, el
Läs mer Jan 31
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Assemblin El AB.

Om företaget:

Assemblin är ett av Nordens ledande installations- och serviceföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Assemblin erbjuder heltäckande och hållbara lösningar för allt inom el – projektering, installation och service. De utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro.

Arbetsuppgifter:

I rollen som projektledare driver du projekt från planeringsstadiet till slutbesiktning. I projekten har du ett helhetsansvar för montörerna som är verksamma i projekten. Du leder och planerar montörernas arbete och ansvarar för att uppställda mål nås. I dina arbetsuppgifter ingår även inköp, viss kalkylering samt tids- och resursplanering. Du ansvarar även för kundkontakt och samarbetet genom att hålla en kontinuerlig dialog via möten och besiktningar av projekten. Vidare har du ett ekonomiskt ansvar i projekten och ansvarar även för att följa upp planer kopplat till kvalité, miljö och arbetsmiljö.

• Ledning och planering av projekt
• Säkerställa tidsplaner och inköp
• Följa upp kostnadskalkyler
• Planering av resurser

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Arbetslivserfarenhet från el- och installationsbranschen
• Erfarenhet av projektledning inom el- och installation
• Ledarerfarenhet och utveckling av personal i en projektledarroll
• Erfarenhet av budgetering, ekonomisk uppföljning i projekt, prognosarbete och resursplanering
• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• B-körkort

Vi söker dig som trivs i en roll där du får ta ansvar och driva projekt framåt. Då rollen innebär flera kontaktytor förväntas du ha en god kommunikativ förmåga. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och är mån om att underhålla goda och långsiktiga relationer. Vidare tror vi att du som person drivs av att leda och motivera andra för att uppnå gemensamma mål. Genom din proaktivitet skapar du förbättringar och bidrar med ett positivt arbetsklimat. Naturligt tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Du har således en styrka i att sätta upp och hålla tidsramar för att uppnå resultat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Mekaniker

Maskinmekaniker, industri/varvsindustri
Läs mer Jan 24
Är du en teknisk talang som gillar reparationer och problemlösning samtidigt som du har lätt för att bli engagerad i det du gör? Då kan du vara vår nästa mekaniker!

Om tjänsten
Som mekaniker hos oss kommer du bland annat att arbeta med att reparera produktionsmaskiner samt tillverka komponenter och detaljer till dessa. Du kommer att delta i projekt, arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll, felsökning och problemlösning. Rollen innebär även ansvar för att beställa reservdelar samt koordinera tjänster från externa entreprenörer.

Tjänsten är en visstidsanställning med start omgående. Du kommer att arbeta i 2-skift.

Din bakgrund
Vi söker dig som har verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande. Du har erfarenhet av industriellt reparationsarbete, gärna inom förpackningsindustrin. Det är också meriterande om du har kunskap om pneumatik, plåt- och svetskunskaper samt el.

Du som söker
Du har ett intresse för teknik och vill lära dig mer. Som person är du flexibel och nyfiken på förändringar. Arbetet kräver att du är ansvarstagande samt att du har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du är positiv och bidrar till en god stämning i teamet.

Att jobba på Graphic Packaging International
Graphic Packaging International är ett globalt ledande förpackningsföretag med 25 000 medarbetare på 130 platser världen över. Vi hjälper våra kunder genom att skapa innovativa och hållbara förpackningslösningar för olika produkter och marknader. Vi är lika engagerade för våra kunder och medarbetare som vi är för att skydda miljön och ge tillbaka till de samhällen där vi är verksamma.
Vi vet att vår personal är vår största tillgång. Därför investerar vi i dig som medarbetare och erbjuder utvecklande karriär- och utbildningsmöjligheter. Ditt första steg mot en givande karriär i ett globalt förpackningsföretag börjar här!

För mer information
Kontakta Zeb Mauritzsson, Teknisk chef, 0705 633 502.

Vi tillämpar löpande urval – sök redan idag!

Ansök nu

Säkerhetstekniker

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Jan 23
Arbetsbeskrivning
 All-Round Låsservice erbjuder kundanpassade lösningar i allt från installation, service, underhåll och reparation och är välkända i hela Skåne som är en stabilt växande marknad. Trivs du med lösa tekniska problem, har ett logiskt tänkande och är en person med positiv energi? Då är det kanske dig som All-Round Låsservice i Lund söker som ny Lås- och larmtekniker till sitt team!

Du kommer tillhöra ett sammansvetsat gäng kompetenta tekniker, som har kul ihop och hjälper varandra och ständigt utvecklas med den nya tekniken.

Sista dag för ansökan är den 19/2 2023. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. För information: i denna rekrytering samarbetar All-Round Låsservice med Randstad. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Nadia Milotti, rekryteringskonsult, nadia.milotti@randstad.se / 0768-554059.

Varmt välkommen till All-Round Låsservice och med din ansökan med svar på: varför just du är rätt för den här rollen, och varför just All-Round Låsservice är rätt plats för dig! 

Ansvarsområden
 All-Round Låsservice har funnits i Lund sedan 1960-talet och är medlemmar och auktoriserade av SLR (Sveriges Lås- & Säkerhetsleverantörers Riksförbund). Det ställer höga krav på både service och medarbetare som jobbar i direktkontakt med kunderna.

Som tekniker på All-Round Låsservice i Lund kommer du att i egen servicebil åka ut på uppdrag i hela Skåne och besöka primärt företagskunder och bostadsrättsföreningar företagskunder och i vissa fall privatpersoner.

Tjänsten innebär:
självständig felsökning, service och installation av passersystem, inbrottslarm och lås (både elektroniska och mekaniska) samt dörrautomation
kundkontakt (främst företag) med planering, uppföljning, administration och beställning

Om du blir aktuell för tjänsten kommer säkerhetsprövning och bakgrundskontroll att genomföras. 

Kvalifikationer
 Rollen ställer krav på att du har:
körkort B
en logisk förmåga
erfarenhet och intresse av teknik, felsökning och montering
en god fysik
svenska flytande i tal och skrift

En godkänd el/teleteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande, och/eller tidigare erfarenhet från branschen är mycket meriterande.

För att lyckas och trivas i rollen som tekniker på All-Round Låsservice tror vi att du:
har en logisk förmåga
är noggrann ut i minsta detalj
älskar att lösa problem och att ta reda på vad du behöver för att göra det
sätter en ära i att ge den bästa servicen
är alert och har gärna tar initiativ när det behövs
klarar av att jobba självständigt och tillhöra ett litet team
har en stor flexibilitet och anpassningsförmåga
vill vara med och utvecklas i en utvecklande teknikbransch


Erfarenhet
Några års arbete av tekniskt arbete inom passagesystem eller inbrottslarm.

Om företaget
 All-Round Låsservice ingår i Nordens ledande säkerhetskoncern Prosero Security Group som består av flera starka säkerhetsföretag i Norden.

Vi är en långsiktig partner för våra kunder och vi finns med från inventering och projektering – till installation, utbildning, drift och underhåll.Vi åtar oss uppdrag från den enkla nyckeltillverkningen till installation av avancerade passersystem och dörrstyrningar. Vi erbjuder lösningar för privatsektorn, företagssektorn samt den offentliga sektorn. Inga uppdrag är för små eller för stora, oavsett vilket lägger vi fokus på att hitta den bästa lösningen.

Ansök nu

Drifttekniker

Driftmaskinist, reningsverk
Läs mer Jan 23
Arbetsbeskrivning
Vill du bli en del av Europas mest effektiva VA- och avfallsorganisationer och leda utvecklingen för hög vattenkvalitet? Då ska du läsa vidare!

VA SYD har ambitionen att bli en av Europas tio mest effektiva VA-organisationer. Vår distributionsavdelning med ansvar för våra dricksvattenanläggningar, yttre pumpstationer samt tillhörande anläggning för styrning och reglering av ledningsnät för dricksvatten och avloppsvatten består av ca 100 medarbetare. Distributionsavdelningen organiseras i fem enheter; Dricksvatten, Avloppsvatten, Kartservice & VA-anslutning, Samordning & Utredning samt Entreprenadenheten. På enheten Dricksvatten finns 33 medarbetare, som sköter driften av vattenverk, dricksvattenanläggningar och dricksvattennät inom hela verksamhetsområdet och har ett nära samarbete med laboratorieenheten, underhållsenheten, el och automationsenheten samt externa aktörer som till exempel SYDVATTEN och andra kommuners VA-enheter. 

VA SYD erbjuder en tjänst som Drifttekniker i vackra Källby där du kommer att få möjlighet att delta i utveckling och införande av ny teknik tillsammans med kollegor som är stolta över vårt viktiga samhällsuppdrag. Det bjuds på god gemenskap och mycket eget ansvar, samt möjlighet till stort eget lärande och egen utveckling.

Tjänsten är en driftteknikertjänst inom dricksvattenområdet där placeringsorten är Källby vattenverk i Lund. Du kommer i första hand att arbeta med våra anläggningar på det norra området i Eslöv, Lomma och Lund, men det kan även bli aktuellt att hjälpa till på vårt andra driftområde som inbegriper Malmö och Burlöv. Utöver arbete i driften kommer du att få arbeta i våra pågående projekt och vara en given medlem framför allt i de projekt som berör det norra driftområdet.

Våra arbetstider är 07:00 till 15:30, men du kommer att kunna anpassa din arbetstid inom vår flextidsram. Vi erbjuder även en friskvårdstimme i veckan under arbetstid. Beredskapsarbete kan ingå i tjänsten. Krav på inställelsetid är max en timme under beredskapstid till våra anläggningar i Eslöv, Lomma och Lund.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi går igenom ansökningarna löpande! Sista ansökningsdag är 2023-02-19.
För information: Denna rekrytering görs i samarbete med VA SYD och Randstad. Du blir anställd av VA SYD. För frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Nadia Milotti på nadia.milotti@randstad.se / 0768554059

Vill du mer om själva tjänsten är du välkommen att kontakta driftchef Lars Alm på 040-635 02 22.

Fackliga organisationers (Kommunal, Vision, Ledarna och SACO-förbunden) representanter når du via VA SYDs kundservice på 040-635 10 00.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.     

Ansvarsområden
Som drifttekniker arbetar du med process- och driftövervakning, och uppföljning av vattnets kvalitet och kvantitet hela vägen från vattenverk och övriga anläggningar i distributionskedjan, ut till våra kunder. Mycket av arbetet sker genom övervakning från vårt övervakningssystem, men du är även ute i anläggningarna. 

Andra givna arbetsuppgifter inkluderar arbete med:
Instruktioner
HACCP
kontinuerliga kvalitetsförbättringar
arbete med 5S.


Kvalifikationer
Rollen som drifttekniker kräver att du har:
Driftteknikerutbildning på YH-nivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet från VA-verksamhet med dagens moderna styr- och övervakningssystem.
Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär krav på godkänd säkerhetsprövning inklusive registerkontroll.
B-körkort
God datorvana från industriella styrsystem

Vi ser gärna att du har erfarenhet av kvalitetsarbete samt av att ha arbetat inom dricksvattenrelaterade projekt. Du behöver ha en god datorvana och du bör ha lätt för att lära dig moderna övervaknings- och underhållssystem. 

Tidigare erfarenhet från arbete vid vattenverk/med dricksvattendistribution inom något av VA SYDs driftområden eller från annat VA-verk i Sverige kommer att anses meriterande

Vem är du mer?
I den här tjänsten ser vi en person som gillar att samarbeta och är både resultat- och relationsorienterad. Du är mån om att enhetens arbete ska fungera över båda våra driftområden och ser det som självklart att samarbeta i ett lag, samtidigt som du kan ta egna beslut under eget arbete. 
För att trivas i tjänsten bör du ha lätt för och tycka om att ta till dig ny teknik och information, både av kollegor och externa parter och du gillar att lära dig nya saker. Du har lätt för att lära dig nya system, och är intresserad av att dela med dig av ny kunskap till dina kollegor. Det är naturligt för dig att tänka och skapa med kvalité, och balansera detta tänk med kundbehov. 
Du ser det som naturligt att följa rutiner och säkerhetsföreskrifter och genom att planerar arbetet uppnår du satta mål. Utöver detta så söker vi dig som står bakom vår miljöidentitet och våra kärnvärden kvalitet, engagemang och lyhördhet.

Om företaget
VA SYD är en av Sveriges största VA- och avfallsorganisationer som storsatsar på hållbar avloppsrening och driver på miljösmarta lösningar i samhällsbygget. Inom branschen ska vi vara en av Europas modernaste och mest effektiva organisationer. Vår verksamhet är igång 24/7, har en halv miljon kunder och omsätter en miljard per år. Vi renar, kvalitetssäkrar och levererar dricksvatten och tar hand om det som spolas ner i våra avlopp för att vårda hav och vattendrag. Vi hanterar skyfall genom att skapa kreativa lösningar för vattnets väg och samlar in avfall och matrester för återvinning och återbruk. Vi motiverar och inspirerar våra kunder till att göra smarta miljöval. 
Vi vill hjälpa till att rädda världen genom våra sex mål:

Vara klimatneutralt och energipositivt år 2030
Produktifiera och ha nyttiggjort restprodukter år 2025
Vara en av Europas mest effektiva VA- och avfallsorganisationer år 2025.
Leda utvecklingen för hög vattenkvalitet till rekreation och dricksvatten år 2025.
Uppnå nollvision för oplanerade driftstörningar för kund år 2030
Inspirera och ha aktiverat alla kunder för en bättre miljö år 2025

Ansök nu

Underhållstekniker - ett attraktivt jobb på Santa Maria i Landskrona!

Underhållsmekaniker
Läs mer Jan 20
Till produktionstekniska avdelningen i Landskrona letar vi efter en
Underhållstekniker till uppskattade arbetsgivaren Santa Maria


Vill du jobba med underhåll på ett spännande internationellt företag med smak? Trivs du med varierande arbetsuppgifter i högt tempo och har du en vilja att utvecklas? Då kan detta vara ett intressant jobb för dig!
Som Underhållstekniker kommer du att planera och utföra (förebyggande) underhåll och få eget ansvar för en del av maskinparken. Du effektiviserar processer och tränar och stöttar organisationen i dagliga driften. Tjänsten ingår i företagets teknikavdelning och du rapporterar till företagets Underhållsledare.

Arbetsuppgifter
Identifiera, planera och förbereda förebyggande underhållsarbete, reservdelar och resurser
Rapportera arbete och fel i företagets underhållsprogram
Arbeta med och utveckla förebyggande underhållssättet
Identifiera och uppdatera relevant dokumentation
Felsöka och åtgärda mekaniska och elektriska fel och haverier i processen
Stöd till samt utbildning av operatörer i underhålls- och maskinrelaterade frågor
Identifiera förbättringar i processen och förbereda affärscase för att motivera investeringar
Delta i olika tekniska och/eller processrelaterade projekt


Dina kvalifikationer
Avancerade underhållskunskaper
Relevant mekanisk och/eller el-kompetens
Erfarenhet av underhållsprocesser- och system
Erfarenhet av projekt-, process- och förbättringsarbete
Erfarenhet av underhållsarbete i livsmedelsbranschen meriterande
Erfarenhet av att jobba i dataprogram som MS och API pro (underhåll)
Avancerade kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska


Vem är du?
Vi söker dig som inte är rädd för att ta ansvar och som har förståelse för det förebyggande underhållsarbetet samt är duktig på att analysera data och dra slutsatser. Du kommer att ha både interna och externa kontakter vilket kräver att du är kommunikativ och duktig på att skapa förtroende. För att lyckas och trivas i tjänsten krävs även att du är strukturerad och metodisk.

Om Santa Maria/Paulig
Santa Maria planerar att växla upp! Idag bakar bageriet i Landskrona 400 miljoner tortillas om året och fler ska det bli! Företaget har köpt 22 000 kvm mark bredvid dagens fabrik och när utbyggnaden står klar, bakar Santa Maria inte bara för deras nordiska och baltiska marknader utan även den europeiska. Huvudkontoret finns i Göteborg, och enheten där produktionen rullar 24/7 ligger i Landskrona. Läs gärna mer på https://www.santamariaworld.com/se/
I början av 1900-talet var Nordfalks en liten kryddhandel i Göteborg. I dag är Santa Maria norra Europas största smaksättningsföretag. Santa Maria är en del av den finska livsmedelskoncernen Paulig. Paulig grundades 1876 när Gustav Paulig startade sitt företag i hjärtat av Helsingfors. Företaget är familjeägt än idag. Paulig erbjuder kaffe, matkoncept, kryddor, växtbaserade produkter och snacks. Företagets varumärken består idag av Paulig, Santa Maria, Risenta, Gold & Green och Poco Loco. Paulig har verksamhet i 13 länder och omsättningen uppgick till 966 miljoner euro 2021. Koncernen har ca 2300 anställda.


Om tjänsten
Tjänsten är en fast heltidsanställning på dagtid med placering i Landskrona. Tillträde efter överenskommelse.
I denna rekrytering samarbetar Santa Maria med Standby Workteam. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer och du är därför välkommen att skicka in din ansökan omgående. För mer information om tjänsten kontakta gärna Lars Olsson, tel. 0721-651809.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Passer/Larmtekniker

Larminstallatör/Larmtekniker
Läs mer Jan 23
Vi söker nu dig som är erfaren Passer/Larmtekniker som har hög servicemedvetenhet och som vill arbeta i en varierad tjänst med stor frihet under eget ansvar. Här kommer du att få arbeta med marknadens ledande system och du kommer att få stora utvecklingsmöjligheter inom olika tekniska områden genom utbildning och samarbete med erfarna kollegor.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter

Service och underhåll av befintliga passagesystem och larmsystem.
Montering och nyinstallation i både större och mindre projekt.
Löpande kunddialog där du ger rådgivning utifrån kundens behov.

Som Passer/Larmtekniker hos Hässleholms Låssmed arbetar du och dina kollegor med att erbjuda ledande säkerhetslösningar inom lås, passersystem, larm och kameraövervakning till både företag, kommuner, och privatpersoner. Arbetsgruppen består idag av 8 personer och ert upptagningsområde är mellersta och norra Skåne.


Din profil
Vi söker dig som är lösningsfokuserad, tekniskt kunnig och tycker om att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Du är utåtriktad och mån om ett gott samarbete med människor runt dig. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vid dina serviceegenskaper.

Yrket kräver absolut ärlighet samt hög grad av moral och etik, därför kräver vi ett utdrag ur brottsregistret innan anställning.

Krav för tjänsten

Tidigare erfarenhet av arbete med Teletec inbrottlarm
Ambitiös och kvalitetsmedveten
Noggrann och lösningsorienterad
Förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp
Service och kvalitetsinriktad
B-körkort
Flytande svenska i tal och skrift
Mycket god datorkunskap
Övrig information
Placeringsort: Utgår hemifrån eller från kontor i Hässleholm med arbete i norra och mellersta Skåne
Start: Enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, dagtid
Lön: Individuell lönesättning

I denna rekrytering samarbetar Hässleholms Låssmed med Maxkompetens. Vid frågor kontakta gärna ansvarig Rekryteringskonsult Jenny Öster på 073- 436 8169 eller jenny.oster@maxkompetens.se
Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Vi tar gärna emot dina handlingar snarast med sista ansökningsdag den 22 Januari 2023. Ansökningar via epost mottages ej pga GDPR.


Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
Hässleholms Låssmed är ett välkänt bolag i norra Skåne som tillhandahållit säkerhetslösningar i närmare 50 år. Vi hjälper våra kunder, oavsett om behoven gäller lås, larm, passersystem eller kombinationer av dem. För att säkerhetsställa kvaliteten i våra leveranser jobbar vi hårt med att ha ett bra och nära samarbete med våra leverantörer och samarbetspartners. Hässleholms Låssmed ingår i den ledande säkerhetsgruppen Prosero Security Group.

Ansök nu

Cryogenics Technician

Kylmaskinist, kyl- och frysanläggning
Läs mer Dec 21
Imagine what we could learn if we could build a microscope so powerful that it could look deep inside the very materials that the universe is made from. A microscope that could actually let us see the atoms and molecules that substances are made from. Imagine the new discoveries we could make, the new materials we could develop and how much we could learn about ourselves and our universe.

The European Spallation Source is the mother of all microscopes! It is one of the most exciting, innovative and ground-breaking,” Big Science” projects under construction today. Research with neutrons lies behind some of the most important materials and innovations which improve our everyday lives, our health and our environment – and ESS will be the most powerful neutron microscope when fully operational in 2027.

Others have built telescopes that allow us to look into the deepest regions of space. Now we are building a microscope so powerful it will allow us to the study the smallest objects – atoms – in the finest detail.

Come and build the future of Science with us!

About the role:

The ESS is at an exciting turning point. It is in transition from being a construction site, to being an operating facility. To help us realise our goal of being the most powerful neutron source in the world, we now need a Cryogenics Technician and Operator to join our Cryogenics Group.

The role primarily involves supporting the cryogenic engineers and communicating with colleagues, consultants and suppliers to ensure safe and timely commissioning and stable operation of the relevant equipment and processes of the ESS machine. Training for special maintenance tasks and cryogenic operation activities will be provided.

As our next cryogenics technician/operator, you will enjoy a varied and diverse workload. Your tasks will include things like installation of cryomodules and related equipment; commissioning, acceptance testing and operating of integrated compressor, coldbox, cryogenic distribution and client systems; filling liquid helium and nitrogen dewars, performing leak tests and fault searches; carrying out scheduled and unscheduled maintenance; developing guidelines and procedures for safe operations as well as documenting interactions and occurrences with respect to the cryogenic system.

About you:

To thrive with us in the Cryogenics group, you need to be driven, responsive and good at spotting both problems and opportunities. You need to be a highly motivated person who isn’t afraid to get your hands dirty!

First and foremost, we need someone who is suitably qualified and experienced. Ideally, you'll have a background as certified electrician or mechanic - however relevant experience in a similar role is more critical than the type of qualification you hold. Experience of working on cryogenic systems is desirable, but is not a requirement since relevant training will be provided when needed.

It would be great if you can bring prior experience of commissioning or operating/maintaining large process installations and machines, such as power plants, paper mills, waste handling plants, etc. We need someone who can read and understand Pipes and Instruments Diagrams (P&IDs;) and electrical schematics and who has handled pressurised systems and/or liquefied gasses including leak tests. If you also have prior experience of troubleshooting PLC's, remote IO, network switches and related connectivity and compatibility problems, this would be a distinct advantage.

We are building ESS from the ground up, so we need someone who is comfortable not only following procedures, but also creating them. We attach great importance to personality and attitude, so we're looking for a real team player: Someone who is sociable, has excellent communication skills, who likes to collaborate with different people and who is committed to helping this amazing project to realise its full potential. We need a hands-on self-starter who is able to work in a structured, orderly, responsible and – most importantly – safe way.

The working language of ESS is English but it would be great if you could also work in Swedish as well. For this role, we need someone who can start as soon as possible! On-call duty and occasional shift work will be required as necessary.

What can we offer?

Aside from the chance to work at a truly unique "big science" project, you can also expect:


• An opportunity to contribute to the future discoveries within neutron science.
• A stunning, brand new workplace filled with innovative minds and brilliant people from across the globe.
• A challenging, exciting and fast-paced work environment.
• Market competitive compensation that is individual and differentiated according to role, responsibilities, individual skills, abilities and achievements.
• 25 days of annual leave, as well as more than 10 days of public holiday and company days off or days with limited working hours.
• Monthly pension contributions on top of your salary.
• Flexible working arrangements and a real work-life balance.

Interested? We sure hope so.

If you see yourself in what we’re looking for, please provide your CV and motivation letter in English by clicking on “apply” and following the instructions. Please be aware that we can only accept direct applications made via the ESS website.

Certain roles at ESS require health and safety checks, which may be required in the final stages of the recruitment process.

We review applications continuously, so don’t miss out! Submit your application as soon as soon as you can and quote the job reference number ESD-20309 in your application. We will close this recruitment as soon as the right candidates have been secured - so apply sooner rather than later!

For more information regarding the ESS recruitment process, please follow this link https://europeanspallationsource.se/ess-recruitment-process or contact Daniel Nordin Baker – Recruitment partner – at daniel.nordin@ess.eu. For further information regarding the position, please contact the Philipp Arnold – Cryogenics Group Leader – via philipp.arnold@ess.eu

For trade union information, please contact Unionen representative Conny Wendt at conny.wendt@ess.eu or SACO/Swedish Association of Graduate Engineers representative Yngve Levinsen at yngve.levinsen@ess.eu.

We look forward to receiving your application soon!

Ansök nu

Bovärd till AF Bostäder

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Jan 27
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos AF Bostäder.

Om företaget:AF Bostäder är Södra Sveriges största studentbostadsföretag. De äger och förvaltar cirka 6000 bostäder, alla i centrala Lund. Deras hyresgäster är unga, vetgiriga, optimistiska och på väg ut i livet. Deras uppgift är att se till att erbjuda bra och prisvärda bostäder. Men också att de under sin tid hos AF Bostäder får god service i ett hem där de kan må bra och känna sig trygga, där de har utrymme för umgänge med grannar och vänner och en miljö där de kan prestera i sina studier. I deras verksamhet ingår även uthyrning av kommersiella lokaler i anslutning till deras bostadsområden samt skötsel och förvaltning av deras fastigheter.

Här får du möjlighet att träffa några av medarbetarna och höra dem berätta om hur det är att arbeta på AF Bostäder >>

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta i en bred roll där den ena dagen inte är den andra lik. Det som är centralt och som du alltid behöver ha med dig är att uppskatta kontakten med människor. Du kommer bland annat att hantera inkommande och utgående kundkontakter såsom frågor, felanmälan, klagomål och vara behjälplig med information. Du hanterar störningsärenden, planerar och genomför besiktningar och tillsyn i samband med in och utflyttningar. Du ansvarar för budgetuppföljning för bostadsunderhåll inom ditt egna bovärdsområde samt granskar och konterar fakturor i samband med detta. Utöver detta innebär en stor del av arbetet att utföra enklare reparationer såsom täta fönster, rensa avlopp, byte av lampor, packningar, kranar etc. Du ansvarar även för yttre skötsel såsom renhållning av sten- och grusytor, avfallsstationer samt snöröjning.

Här berättar bovärdar själva om det viktiga och roliga arbete som de utför på AF Bostäder >>

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Gymnasial utbildning
• Några års arbetslivserfarenhet av en kundorienterad roll alternativt relevant hantverksyrke
• God datorvana
• B körkort
• Svenska / Engelska i både tal och skrift (övriga språk är meriterande)

Vi är övertygade om att det är dina personliga egenskaper som kommer vara avgörande för att lyckas i rollen som bovärd. Har du rätt inställning och vilja så lär AF Bostäder dig gärna resterande. Vi ser att du har en stor social kompetens och ett medmänskligt engagemang. Du tycker att det är trevligt att hjälpa till och trivs med att vara del av ett team. Därtill tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är inte rädd att hugga tag där det behövs. Slutligen har du lätt för att fatta beslut, även under svåra omständigheter.

Övrig information:

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarvikarier fastighetsarbetare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 5
LKF förvaltar cirka 9 000 lägenheter och cirka 130 000 kvm lokaler i Lunds kommun.
Vi arbetar med visionen "Fler och bättre hem" och erbjuder trivsamma lägenheter, goda miljöer och god service för ett bekymmersfritt boende. Vi är drygt 200 medarbetare och vi omsätter cirka 900 miljoner kronor.Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill bli en del av LKF denna sommar som vikarie för fastighetsarbetarna. I denna annons rekryterar vi till fastighetsarbetare för samtliga förvaltningsområdena under juni till augusti och vikariaten varierar i längd, 4–10 veckor, därav vi gärna ser en flexibilitet gällande tillgänglighet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Grönytearbete såsom gräsklippning, skötsel av rabatter och beskärning av buskar. Du ansvarar för att det är helt, snyggt och tryggt i våra bostadsområden samt i allmänna utrymmen. I arbetet ingår även skötsel av Miljöhus. LKF erbjuder dig en positiv arbetsmiljö och en möjlighet att få erfarenhet inom fastighetsbranschen. Många tycker att gemenskapen med arbetskamraterna är något av det allra bästa med att arbeta på LKF – och när man trivs är det lättare att få andra att trivas, såväl kunder som arbetskamrater.

Din profil:
För att trivas och göra ett riktigt bra jobb som fastighetsarbetare ser vi att du är serviceinriktad, initiativtagande och noggrann. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta i en grupp samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. För oss är det viktigt med en blandad arbetsgrupp med medarbetare i blandade åldrar, varierande bakgrunder och olika personligheter.

Som fastighetsarbetare ska du ha goda kunskaper i svenska. Du ska även ha tidigare erfarenhet av liknande arbete eller vana vid maskiner som till exempel traktor och åkgräsklippare. Det är meriterande om du har B-körkort för manuellt växlad bil eller traktorkörkort.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast den 15 februari 2023. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Skriv gärna i din ansökan när du är tillgänglig för arbete samt om du önskar arbeta på ett specifikt område (norr, söder, öst, väst). Observera att denna annons gäller endast sommarvikariat för fastighetsarbetare. 

Tillträdelsedatum sker efter överenskommelse under perioden juni till augusti. 

Har du frågor angående tjänsten eller själva rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterande chef, Skötselcheferna på: !skotselchefer@lkf.se 

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Vaktmästare till skolor i Dalby

Skolvaktmästare
Läs mer Feb 1
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.Om oss
Skolorna inom utbildningsområdet är en del av Lunds kommuns barn- och skolförvaltning.

Inom området finns Vikingaskolan, Råbylundskolan, Tunaskolan, Mårtenskolan, Lilla Mårtenskolan, Nyvångskolan, Hagalundskolan, Påskagängets skola och Torna Hällestad skola. Våra medarbetares hälsa och trivsel är också viktig för oss och därför har vi bl. a. rökfri arbetstid, friskvårdsbidrag och en levande diskussion kring arbetsmiljön på arbetsplatsträffar och i andra forum.

Alla som arbetar inom utbildningsområdet är vuxna förebilder och betydelsefulla för våra elevers utveckling. Vi arbetar med höga förväntningar och ett respektfullt bemötande.

Vi söker nu en vaktmästare, med initial placering inom Dalby skolor men med möjlig placering även inom andra skolor/och eller förskolor utifrån verksamhetens behov.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består bland annat av fastighetsskötsel, reparationer, lokalomflyttningar, brandskyddsarbete, lås- och larmsystem, felanmälan och uppföljning till fastighetsägaren, tillsyn och kontroller av lokaler och utemiljö, utveckling av rutiner och förbättringar samt daglig service.

Vi erbjuder en bred och varierad tjänst där fokus ligger på service och många kontaktytor. Du kommer samarbeta med interna och externa aktörer som rektorer, pedagoger och annan personal i verksamheten samt fastighetsägare och entreprenörer.

Du kommer vara en del av vårt serviceteam där vi värdesätter samarbete och kommunikation.Vi söker dig som
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning och erfarenhet från byggverksamhet och eller erfarenhet av fastighetsskötsel. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som vaktmästare, gärna inom skola. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av brandskydds- och skyddsrondsarbete och lås- och larmsystem. Du har goda kunskaper i svenska språket för att kunna tillgodogöra dig muntlig och skriftlig information. B-körkort för bil med manuell växellåda är ett krav.

Du ska känna dig bekväm med att kunna utföra mindre reparationer, förbättringar och byggnadsarbeten.

Du bör ha förmåga att hantera IT-baserade system samt hårdvara. Du har förmåga att arbeta självständigt och har en hög serviceanda och flexibilitet.

Då arbetstiden är förlagd under ordinarie verksamhetstid är det viktigt att du trivs med kollegor och elever omkring dig medan du arbetar.

Vi tillämpar löpande urval och ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Ansök nu

Fastighetsarbetare - Linero - Visstid

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 23
Om LKF

Vill du jobba med det viktigaste vi har, våra hem? Brinner du för att utveckla kundrelationer, medarbetare och erbjuda hållbara bostäder i smarta fastigheter? Då är du rätt person för oss på LKF.
LKF befinner sig i en spännande utveckling. Vi har ett starkt kundfokus och är utsedda till en av Sveriges bästa hyresvärdar för tredje året i rad. Vi vill fortsätta den resan och bli ännu bättre. För att bibehålla och förbättra våra goda kundkontakter och relationer med våra hyresgäster så är vår nya affärsplan, "Den hållbara kundresan", helt kundfokuserad med ett utifrån-och-in-tänk.
Vi utvecklar attraktiva hyresbostäder i Lund där service och personligt inflytande för hyresgästen innebär ett bekymmersfritt och hållbart boende. Vi äger och förvaltar drygt 10 000 hyreslägenheter i hela Lunds kommun och 20 000 lundabor har sitt hem hos oss.
Våra fyra värdeord?Mänsklig, Pålitlig, Långsiktig och Utvecklande?ligger till grund för vårt dagliga arbete och i mötet med vår omvärld.
LKF är certifierat som ett Great Place To Work®, ett synligt bevis för att vår organisation uppfattas som en mycket bra arbetsplats av våra 270 anställda. Detta märks främst genom ett starkt engagemang och stort intresse av att arbeta på företaget, vilket vi självklart är mycket stolta över. Inom LKF jobbar vi enligt ett aktivitetsbaserat arbetssätt där människan är i centrum.

LKF söker fastighetsarbetare till Linero – 1st visstid med start omgående till 31/8 2023. Eventuell förlängning kan bli aktuell.

Vi söker nu serviceinriktad och erfaren fastighetsarbetare som tillsammans med oss vill skapa trivsamma och trygga bostadsområden för våra hyresgäster.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som fastighetsarbetare är grönytearbete såsom gräsklippning, skötsel av rabatter och beskärning av buskar. Du kommer även att ansvara för tillsynen av soprum och under vintersäsong ingår snöberedskap. Du tar stort ansvar för att det är helt, snyggt och tryggt i våra bostadsområden samt i allmänna utrymmen. I din kontakt med våra kunder tar du ansvar för att synpunkter delges till skötselchef och följs upp.

Dina personliga egenskaper och kvalifikationer
För att passa i rollen har du tidigare erfarenhet av att arbeta som fastighetsarbetare samt erfarenhet av att sköta grönytor och växter. Det är meriterande om du har trädgårdsutbildning. Du ska ha hög ansvars- och servicekänsla och en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Som person är du social och serviceinriktad då du kommer att ha en daglig kontakt med våra kunder. Du är positiv, intresserad och har en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid att du är en noggrann och flexibel person som kan ta egna initiativ.

Du kan uttrycka dig väl i svenska, både i tal och skrift, samt har körkort B (manuell). Du har maskinvana från till exempel traktor, åkgräsklippare och/eller snöröjning med maskin.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan senast 15 februari 2023. Urval och intervjuer sker löpande. Datum för tillsättning av tjänsten sker efter överenskommelse.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta skötselchef Kristina Ilic Pesut på telefon 046-35 87 46 eller via mail kristina.ilicpesut@lkf.se 

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Servicetekniker till Lambertsson i Lund

Småmaskinsmekaniker
Läs mer Jan 13
Till vår kund Lambertsson i Lund söker vi en erfaren och teknikintresserade Servicetekniker!

Du ingår i ett lite mindre och framåtriktat team där alla värnar om det goda samarbetet och att ge kunderna bästa tänkbara service. Läs gärna mer om vår kund på www.lambertsson.com

Som Servicetekniker arbetar du till största delen i verkstaden, men det förekommer även arbete ute på fältet/hos kunden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
  Att besiktiga inkomna verktyg och säkerställa funktioner
Reparationer och service på mindre maskiner och handverktyg
Felsökning samt byte av eventuella reservdelar
Ärendehantering samt enklare rapportering

Tjänsten är placerad i Lund och arbetstiden är förlagd till dagtid mellan 7 och 16. Vill du anta en trevlig och spännande utmaning på ett familjärt och trevligt företag med start den 1 mars? För rätt person kan tjänsten komma att bli långsiktig och eventuellt även övergå i en tillsvidareanställning!

Din profil
Med fördel innehar du någon form av teknisk utbildning, gärna mot fordon, maskiner eller liknande. Utöver din utbildning har du minst något års praktisk erfarenhet som Servicetekniker eller Maskinmontör. Du har grundläggande kunskaper inom mekanik och van att felsöka, skruva och meka samt gillar att möta kunder och kollegor med ett leende.

Som person är du glad och trevlig samt har ett brinnande intresse för teknisk problemlösning. Vidare är du en självgående, ansvarstagande och kvalitetsmedveten person som bidrar med hög arbetsmoral, glädje och positiv inställning på din arbetsplats. Du gillar att jobba i lag och  är prestigelös, ibland får du hoppa in för en kollega och tvärtom, tillsammans når vi goda resultat.

För uppdraget kräver vi B-körkort, truckkort för motvikstruck (B1) är meriterande.

Uppdragen inleds med en sex månaders visstidsanställning via Eterni och kan för rätt person därefter, komma att övergå i en direktanställning hos Lambertsson.  

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Lund.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.  
Ansökningstid: Senast 12/2.

Ansök nu

Servicetekniker med kompetens inom El

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jan 30
Är du problemlösaren som trivs med kundkontakt? Brinner du för teknik och vill jobba i en bred och praktisk roll? SenseNode hjälper kunder inom industrisektorn att kartlägga och effektivisera sin energiförbrukning. Med hjälp av SenseNodes moderna analystjänst minskar industriföretag både sina kostnader och sin miljöpåverkan. Hos oss får du vara med på tillväxtresa där du blir en del i ett tight team med fokus på gemensamma insatser.
Nu söker vi en Servicetekniker med kompetens inom el och intresse för energibesparing. Vi har kontor på Ideon i Lund.
Rollen som Servicetekniker…är ny hos oss och du ingår i ett team som arbetar med leverans, service och support av vår systemlösning och i kontakt med våra kunder.  
Du har en viktig roll i driftsättningen av våra system, samt med att stötta våra kunder med problem som de kan stöta på med våra produkter. Du kan förvänta dig en fri och bred roll med eget ansvar.
Här är några av dina arbetsuppgifter:
·        Utföra ”systemeringar” – planering av mätpunkter och installationsjobb hos kund
·        Konfigurering och testning av SenseNode elenergimätare och andra installationskomponenter
·        Leverans- och servicebesök på plats hos kunder
·        Kundsupport via telefon och epost
·        Kontakt med externa leverantörer såsom elektriker, utrustningsleverantörer etc.
Våra kunder finns över hela Sverige och det finns planer på att expandera.
Du är en ansvarsfull problemlösare...och för att lyckas i rollen som Servicetekniker el/energi, tror vi att du har en bred, praktisk erfarenhet av installation, drift/service och support, gärna från industrin. Även andra liknande erfarenheter är relevanta. Du har god kunskap om el och förståelse för trefassystem som du fått antingen via utbildning eller praktiskt arbete som exempelvis servicetekniker eller industrielektriker.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt B-körkort.
Att jobba i ett tillväxtbolag är något speciellt! Du är nyfiken och orädd och det är viktigt att du är prestigelös då alla hjälper till med allt. Du har mycket energi och med din utmärkta sociala kompetens skapar du förtroende hos våra kunder.
Vi på SenseNode…erbjuder ett ledande analysverktyg som hjälper energiintensiva bolag att optimera sin energianvändning. Med resultat på mellan 10–25 % i energibesparingar hjälper vi våra kunder att stärka sig inom områdena hållbarhet, lönsamhet och konkurrenskraft. SenseNode är ett tillväxtbolag med stor potential med mycket namnkunniga kunder och starka ägare. Var med på den roliga resan att bygga ett tillväxtbolag!
Huvudkontor finns på Ideon i Lund. För mer information, besök gärna www.sensenode.com
För att söka rollen...är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV.
Urval sker löpande, och med sista ansökningsdag 29/1 2023. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
I den här rekryteringen samarbetar SenseNode med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lina Lindgren på lina.lindgren@roirekrytering.se
Anställning hos: SenseNode
Omfattning: heltid
Start: enligt överenskommelse

Ansök nu

Servicetekniker till Lambertsson i Lund

Småmaskinsmekaniker
Läs mer Jan 18
Till vår kund Lambertsson i Lund söker vi en erfaren och teknikintresserade Servicetekniker!

Du ingår i ett lite mindre och framåtriktat team där alla värnar om det goda samarbetet och att ge kunderna bästa tänkbara service. Läs gärna mer om vår kund på www.lambertsson.com

Som Servicetekniker arbetar du till största delen i verkstaden, men det förekommer även arbete ute på fältet/hos kunden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
  Att besiktiga inkomna verktyg och säkerställa funktioner
Reparationer och service på mindre maskiner och handverktyg
Felsökning samt byte av eventuella reservdelar
Ärendehantering samt enklare rapportering

Tjänsten är placerad i Lund och arbetstiden är förlagd till dagtid mellan 7 och 16. Vill du anta en trevlig och spännande utmaning på ett familjärt och trevligt företag med start den 1 mars? För rätt person kan tjänsten komma att bli långsiktig och eventuellt även övergå i en tillsvidareanställning!

Din profil
Med fördel innehar du någon form av teknisk utbildning, gärna mot fordon, maskiner eller liknande. Utöver din utbildning har du minst något års praktisk erfarenhet som Servicetekniker eller Maskinmontör. Du har grundläggande kunskaper inom mekanik och van att felsöka, skruva och meka samt gillar att möta kunder och kollegor med ett leende.

Som person är du glad och trevlig samt har ett brinnande intresse för teknisk problemlösning. Vidare är du en självgående, ansvarstagande och kvalitetsmedveten person som bidrar med hög arbetsmoral, glädje och positiv inställning på din arbetsplats. Du gillar att jobba i lag och  är prestigelös, ibland får du hoppa in för en kollega och tvärtom, tillsammans når vi goda resultat.

För uppdraget kräver vi B-körkort, truckkort för motvikstruck (B1) är meriterande.

Uppdragen inleds med en sex månaders visstidsanställning via Eterni och kan för rätt person därefter, komma att övergå i en direktanställning hos Lambertsson.  

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Lund.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.  
Ansökningstid: Senast 12/2.

Ansök nu

Servicetekniker till Lambertsson i Lund

Småmaskinsmekaniker
Läs mer Jan 13
Till vår kund Lambertsson i Lund söker vi en erfaren och teknikintresserade Servicetekniker!

Du ingår i ett lite mindre och framåtriktat team där alla värnar om det goda samarbetet och att ge kunderna bästa tänkbara service. Läs gärna mer om vår kund på www.lambertsson.com

Som Servicetekniker arbetar du till största delen i verkstaden, men det förekommer även arbete ute på fältet/hos kunden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
  Att besiktiga inkomna verktyg och säkerställa funktioner
Reparationer och service på mindre maskiner och handverktyg
Felsökning samt byte av eventuella reservdelar
Ärendehantering samt enklare rapportering

Tjänsten är placerad i Lund och arbetstiden är förlagd till dagtid mellan 7 och 16. Vill du anta en trevlig och spännande utmaning på ett familjärt och trevligt företag med start den 1 mars? För rätt person kan tjänsten komma att bli långsiktig och eventuellt även övergå i en tillsvidareanställning!

Din profil
Med fördel innehar du någon form av teknisk utbildning, gärna mot fordon, maskiner eller liknande. Utöver din utbildning har du minst något års praktisk erfarenhet som Servicetekniker eller Maskinmontör. Du har grundläggande kunskaper inom mekanik och van att felsöka, skruva och meka samt gillar att möta kunder och kollegor med ett leende.

Som person är du glad och trevlig samt har ett brinnande intresse för teknisk problemlösning. Vidare är du en självgående, ansvarstagande och kvalitetsmedveten person som bidrar med hög arbetsmoral, glädje och positiv inställning på din arbetsplats. Du gillar att jobba i lag och  är prestigelös, ibland får du hoppa in för en kollega och tvärtom, tillsammans når vi goda resultat.

För uppdraget kräver vi B-körkort, truckkort för motvikstruck (B1) är meriterande.

Uppdragen inleds med en sex månaders visstidsanställning via Eterni och kan för rätt person därefter, komma att övergå i en direktanställning hos Lambertsson.  

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Lund.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.  
Ansökningstid: Senast 12/2.

Ansök nu

Servicetekniker till Lambertsson i Lund

Småmaskinsmekaniker
Läs mer Jan 20
Till vår kund Lambertsson i Lund söker vi en erfaren och teknikintresserade Servicetekniker!

Du ingår i ett lite mindre och framåtriktat team där alla värnar om det goda samarbetet och att ge kunderna bästa tänkbara service. Läs gärna mer om vår kund på www.lambertsson.com

Som Servicetekniker arbetar du till största delen i verkstaden, men det förekommer även arbete ute på fältet/hos kunden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
  Att besiktiga inkomna verktyg och säkerställa funktioner
Reparationer och service på mindre maskiner och handverktyg
Felsökning samt byte av eventuella reservdelar
Ärendehantering samt enklare rapportering

Tjänsten är placerad i Lund och arbetstiden är förlagd till dagtid mellan 7 och 16. Vill du anta en trevlig och spännande utmaning på ett familjärt och trevligt företag med start den 1 mars? För rätt person kan tjänsten komma att bli långsiktig och eventuellt även övergå i en tillsvidareanställning!

Din profil
Med fördel innehar du någon form av teknisk utbildning, gärna mot fordon, maskiner eller liknande. Utöver din utbildning har du minst något års praktisk erfarenhet som Servicetekniker eller Maskinmontör. Du har grundläggande kunskaper inom mekanik och van att felsöka, skruva och meka samt gillar att möta kunder och kollegor med ett leende.

Som person är du glad och trevlig samt har ett brinnande intresse för teknisk problemlösning. Vidare är du en självgående, ansvarstagande och kvalitetsmedveten person som bidrar med hög arbetsmoral, glädje och positiv inställning på din arbetsplats. Du gillar att jobba i lag och  är prestigelös, ibland får du hoppa in för en kollega och tvärtom, tillsammans når vi goda resultat.

För uppdraget kräver vi B-körkort, truckkort för motvikstruck (B1) är meriterande.

Uppdragen inleds med en sex månaders visstidsanställning via Eterni och kan för rätt person därefter, komma att övergå i en direktanställning hos Lambertsson.  

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Lund.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.  
Ansökningstid: Senast 12/2.

Ansök nu

HW and SW technician

Elektronikreparatör
Läs mer Jan 10
Vi har behov av en ny konsult som kan hantera HW och SW. Hantera IT frågor och HW frågor. Du bör ha bra kommunikationsförmåga.
Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter, bland annat problemlösande med felsökning, reparation samt lödning av äldre och nyare kretskort och elektronikenheter. Du förväntas arbeta kvalitetsmedvetet och genomföra tester av reparerade elektronikenheter. Viss dokumentation ingår i arbetsuppgifterna varför du förväntas kunna svenska och engelska språket i skrift och tal.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Alfa Laval söker nu personal till verktygunderhåll

Underhållsmekaniker
Läs mer Jan 19
Om jobbet

Avdelningen GCC Large tillverkar kanalplattor till Alfa Lavals värmeväxlare.

Vår maskinpark består av två hydrauliska pressar, två klipp- och skärmaskiner samt en tvätt. Tillsammans klipper, formar och tvättar vi plåt dygnet runt.

Gruppen Verktygsunderhåll arbetar med att säkerställa att klipp- och pressverktyg är förberedda och underhållna inför nästa produktionstillfälle. Gruppen består idag av 3 personer men ska nu utökas med ytterligare en.

I arbetet ingår att

· Förbereda och kontrollera olika typer av klipp- och pressverktyg så de är redo för produktion

· Rengöra klipp- och pressverktyg för att säkerställa kvalité

· Planera, utföra och följa upp vårt verktygsunderhåll för att minska risken för oplanerade stillestånd och kvalitetsbrister.

· Underhållsarbete i form av byte av verktygsdelar, slipning av verktyg och reparationer

· Beställa underhållsarbete från interna underleverantörer i samråd med arbetsledningen

· Ha daglig kontakt med operatörer och arbetsledning för att hålla sig uppdaterad

· Jobba med förbättringar och minskning av slöseri kring verktygshantering och verktygsunderhåll

· Vara delaktig i projektarbete som exempelvis införande eller uppdateringar av verktyg

I vårt arbete prioriterar vi efter vårt produktionssystem ALPS där ledorden är Säkerhet, Kvalité, Leverans och kostnad. Du kommer vara en viktig pusselbit i att jobba med ständiga förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt då vi hela tiden siktar mot att bli bättre. Det är därför av största vikt att du är intresserad av att både utveckla dig själv och vår verksamhet.

Tjänsten rapporterar till Team Manager GCC Large och är en tillsvidareanställning.

Under starten och utbildning är skriftformen ständig förmiddag men kommer längre fram att ändras till 2-skift.

Vem är du?

Som person är du ansvarsfull, noggrann och du trivs i en miljö med många kontaktytor. Då det emellanåt uppstår akuta problem är det viktigt att du är flexibel och kan ställa om din planering.

Du är självständig och lösningsorienterad och kan ta egna beslut. Du har modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer.

Vad kan du?

Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller motsvarande och gärna erfarenhet från industri.

Du har god kännedom gällande ritningsläsning och mätteknik. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Martin Celander, Team manager 0722036652

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 8 februari.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu

Vaktmästare till Klinisk mikrobiologi i Lund

Sjukhusvaktmästare
Läs mer Jan 24
Gör skillnad. Varje dag.

Letar du efter din nästa utmaning där du ges möjlighet att utvecklas både som person och i din yrkesroll? Trivs du med att arbeta med varierande arbetsuppgifter tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor, där ni gör skillnad för våra patienter varje dag? Tveka då inte att söka till oss!

Verksamhetsområde (VO) klinisk mikrobiologi och vårdhygien i Lund är ett av Sveriges största mikrobiologiska laboratorier. Hos oss arbetar drygt 190 medarbetare inom olika yrkesgrupper och vi analyserar årligen runt 1,3 miljoner prover, där vi har ett analyssortiment som omfattar drygt 200 olika analyser. VO klinisk mikrobiologi och vårdhygien är för vården en central medicinsk konsultplattform som tillhandahåller analyser och expertis inom infektionsdiagnostik och vårdhygien med hög tillgänglighet till all vård och omsorg inom Region Skåne, i såväl offentlig som privat regi. Uppdraget innefattar även viss högspecialiserad verksamhet för hela södra hälso- och sjukvårdsregionen. Laboratoriet har ett akademiskt samarbete med Skånes universitetssjukhus (Sus), ett nära forskningssamarbete med Lunds universitet och deltar i utbildning av biomedicinska analytiker och läkare. Därtill är laboratoriet ackrediterat enligt ISO-15189 och miljöcertifierat enligt ISO-14001.


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en vaktmästare till Klinisk mikrobiologi!

Vi behöver en medarbetare till serviceenheten, där provförberedelse, sekretariat och substrattillverkning ingår. Dina uppgifter är att ge service till alla enheter i verksamheten. Det innebär bland annat beställningar, paketmottagning, beställa och packa upp tvätt, tömma avfall, flytta möbler, vara länken till Regionservice och externa entreprenörer.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst godkänd gymnasieutbildning. Du har mycket goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Erfarenhet av laboratoriemiljö är meriterande.

Vi söker dig som är noggrann, lyhörd och flexibel. Vidare är du stresstålig, har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad samt kan hantera när saker och direktiv snabbt ändras. Du ser förbättringsmöjligheter och kommer med förslag på lösningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Medicinsk service är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar, med cirka 2 000 medarbetare. Vi möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, farmakologi, mikrobiologi samt patologi. Förvaltningen bedriver även forskning och utveckling inom sina områden.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Tekniker

Underhållsmekaniker
Läs mer Jan 9
Är du problemlösaren som trivs i en bred och praktisk roll? Hos AnoxKaldnes blir du en del av ett prestigelöst bolag som arbetar i en innovativ miljö. Vi tillhandahåller hållbara och energieffektiva lösningar för vattenrening och brinner för att ta hand om en av våra viktigaste naturresurser - rent vatten.

Nu söker vi en prestigelös Tekniker som trivs i en självständig roll till vårt kontor i Lund!

Vad gör AnoxKaldnes?Vi är ett forskningsintensivt bolag med huvudkontor i Lund. Här är vi 35 kollegor som tillsammans arbetar med att utveckla och tillhandahålla en processlösning som används vid vattenrening i industrier och kommuner. Vi är experter på biologisk vattenrening! Detta innebär att vi gör försök i vårt labb i Lund, att vi kör pilotprojekt på plats ute hos våra kunder samt levererar fullskaliga anläggningar till kunder över hela världen.
AnoxKaldes har funnit i mer är 30 år och är en del av Veolia Water Technologies AB som är ett världsledande bolag inom vattenrening. Veolia Water Technologies AB i Sverige består av AnoxKaldnes och Hydrotech och har totalt ca 115 medarbetare.

Vad gör en tekniker hos oss?
Som Tekniker hos AnoxKaldnes har du en bred och varierad roll. Du ingår i vår avdelning Contracts & Services som ansvarar för allt från lab- och pilotprojekt till leverans och service av fullskalig anläggning.
Du kommer att lära dig allt du behöver av Stig som varit Tekniker hos oss i många år och som under 2023 kommer att gå i pension. Stig kan allt om vårt hus och labb och ansvarar för utrustning, verkstad och lager. Ibland behöver tex. pumpar eller annan mekanisk utrustning fixas och ibland handlar det om att underhålla utrustning på labbet eller att ha kontakt med leverantörer.
Vi har pilotprojekt på plats ute hos våra kunder och som Tekniker ansvarar man för att se till att utrustningen i pilotanläggningen är redo samt att säkerställa leverans till kund. Detta innebär också att du ibland reser ut till kunden för att koppla in och se till att pilotanläggningen driftsätts. Resor inom Europa kan bli aktuellt några gånger om året.
Som du förstår är det en varierad roll där du som Tekniker kan lägga upp ditt arbete självständigt.

Några fler arbetsuppgifter:
- Planera transporter av piloter och instruera kunder om hur de ska fungera.
- Driftsättning av piloter och fullskaliga projekt på plats, främst i Europa.
- Teknisk support/felsökning
- Bygga testutrustning (piloter och demos)
- Inköp av utrustning för piloter och demos
- Ansvarig för vår verkstad och lager
- Ansvar för delar av vårt kontor och labb som t.ex. hiss, larm, ventilation, sprinklerrum, destillationsvattenanläggning, verkstad mm.

Vad krävs för att trivas i rollen som Tekniker?
Vi söker dig som minst har några års erfarenhet av tekniskt arbete som tex. servicetekniker, drifttekniker, verkstadstekniker eller liknande. Som person är du prestigelös och flexibel, van att både ta ansvar och initiativ och älskar teknisk problemlösning.

Det här behöver du kunna:
- Felsöka och laga mekanisk utrusning,
- Utrustnings- och instrumentkännedom (pumpar, mätinstrument osv)
- Gärna bas el-kunskap och förståelse för styrsystem.

För rollen krävs körkort och att du har god förmåga i tal och skrift i både svenska och engelska.

Välkommen med din ansökan
Skicka in ditt CV och personliga brev så snart du har möjlighet då urval sker löpande.
Sista ansökningsdag 2023-01-31
I den här rekryteringen samarbetar vi med Roi Rekrytering.

Anställning hos: AnoxKaldnes/Veolia Water Technologies AB
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse

Ansök nu

Servicetekniker till Lund

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jan 16
Vill du ha en spännande tjänst som Servicetekniker där du får möjlighet att utgå hemifrån och arbeta nära företagets kunder i Lund? Du arbetar med frihet under ansvar och har ett team med duktiga kollegor som alltid finns tillgängliga för stöd när det behövs.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en varierande vardag där du arbetar med mycket kundkontakt och ingen dag är den andra lik. Du får tillgång till servicebil och utgår hemifrån. Du blir en del av ett stort företag med en närvarande chef med många års erfarenhet av branschen. Företaget tillämpar kollektivavtal och marknadsmässig lön plus bonus.

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du bor i närområdet till Lund. Vi tror att du som söker har en gymnasieutbildning inom el, mekanik, teknik eller alternativt att du har en likvärdig eller relevant yrkesutbildning inom området. För att passa i rollen krävs det att du arbetat med något av följande: felsökning, reparationer, installationer och/eller underhåll. Har du el-behörighet, kunskaper kring svagström eller att du arbetat inom industrin tidigare så är detta meriterande. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska. Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort.

För att passa in i denna rollen är du serviceinriktad och relationsskapande, du trivs i en position med mycket kundkontakt. Du tar ansvar för ditt arbete och utför det på ett strukturerat och säkert sätt. Du har ett intresse för teknik, är en problemlösare och har god verktygsvana.

Vad innebär rollen?
Du kommer att utföra underhåll, reparationer och service av dörrautomation, passersystem och entrélösningar ute hos företagets kunder. I tjänsten kommer du även att ansvara för dokumentering kring underhållen, ta emot tilläggsbeställningar samt att hålla en löpande dialog med kunderna.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos kunden. Arbetet är på heltid och arbetstiden är förlagd mellan 07.00-16.00, måndag till fredag.

Är du intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid personlig kontakt.

Ansök nu

Skåne söker säsongsarbetare till marknadsområde Hässleholm!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 12
HSB planerar, finansierar, bygger och förvaltar bostäder över hela Sverige – i dag totalt cirka 25 000 hyresrätter och 340 000 bostadsrättslägenheter. HSB (i samarbete med Danske Bank) erbjuder också Sveriges största bosparande vilket kan ge möjlighet till förtur till HSBs befintliga och nya hyresrätter samt nybyggda bostadsrätter i hela landet.
HSB Skåne satsar framåt och utvecklar hela tiden verksamheten för att på bästa sätt tillgodose kundernas behov. Verksamhetsidén är att utveckla attraktiva boendemiljöer genom nyproduktion av bostäder, genomföra ombyggnationer och reparationer samt tillhandahålla ett brett utbud av förvaltningstjänster för bostadsrättsföreningar. Vi arbetar ständigt med vårt varumärke och i detta ingår att vi har en kompetent och motiverad personal som trivs på sin arbetsplats. Därför satsar vi mycket på internutbildning, trivselaktiviteter och att miljön är så innovativ som möjligt. HSB Skåne har 180 medarbetare som verkar i 17 kommuner i Skåne. Marknadsområdeskontor finns i Lund, Eslöv, Ystad, Hässleholm och Kristianstad. HSB ger dig möjlighet till ett spännande och självständigt arbete i en organisation som utgår från den kooperativa grundidén och samverkan med deras medlemmar. HSBs jämställdhets- och mångfaldsarbete är en prioriterad fråga och vi strävar efter att spegla samhället i vår medarbetarkår.
Ansvar och arbetsuppgifter
HSB Skåne söker säsongsarbetare till marknadsområde Hässleholm. Denna annonsen avser dessa tjänster:
· En säsongare till Tyringe/Perstorp under perioden 1 april - 31 oktober. Arbetsuppgifterna blir blandade, men mestadels inom yttre skötsel.
· Två säsongare till Hässleholm under perioden 1 april - 31 oktober. Du kommer att rensa ogräs i rabatter mestadels.
· Ett föräldravikariat till Hässleholm under perioden 20 mars - 1 september. Du kommer att nästan uteslutande klippa gräs med åkgräsklippare samt trimma och klippa med handgräsklippare. Första månaden på föräldravikariatet innan gräsklippningen sätter igång kommer man att arbeta med annat som rabatter och grusupptagning.
Erfarenhet
Vi söker dig som har intresse för växter och blommor. Därtill har du giltigt B-körkort. Vi ser positivt på om du har tidigare arbetslivserfarenhet från trädgårdsarbete eller fastighetsskötsel.
Personliga egenskaper
Du som vill arbeta hos oss är noggrann och ansvarstagande. Därtill är du serviceinriktad och gillar kundkontakt.
Varmt välkommen med din ansökan!
Vad HSB erbjuder
HSB strävar hela tiden efter att bli bättre, både som organisation och som arbetsplats, och det blir vi när medarbetarna utvecklas. Hos HSB är det du som påverkar din utveckling. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Organisationen präglas av kärnvärderingarna Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan och beslutsvägarna är korta, vilket innebär att du ges goda möjligheter att påverka. Du får också stor frihet under ansvar i arbetet och HSB försöker alltid – så långt det är möjligt – att hjälpa dig att skapa balans i tillvaron mellan jobb och fritid. Genom att bidra till organisationens framgång kommer dina insatser att värdesättas. Möjligheterna finns hos HSB.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Vill Du veta mer?
Sista ansökningsdag 2023-02-05, intervjuer sker löpande.
Vill du veta mer, kontakta Förvaltare, Mats Johansson på telefon 046- 210 86 50.

Ansök nu

Junior Tekniker till lysande Microbus i Arlöv - internutbildning

Larminstallatör/Larmtekniker
Läs mer Jan 5
Microbus Electronic Service AB är ett svenskt privatägt aktiebolag som grundades 1983 i Malmö. Företaget har en omsättning på ca 45 miljoner kronor, 20 anställda och etablerade svenska kontor i Malmö, Varberg, Göteborg och Stockholm samt kontor i Shenzhen-Kina för externa kvalitetskontroller. LedDisplay är en del av Microbus AB och säljer högkvalitativa elektroniska displays till marknadens bästa pris. Företaget står för korta leveranstider och god service där kunden alltid står i centrum. LedDisplay erbjuder ett stort urval av produkter för digital visning, både inom- och utomhusbruk. Alltifrån enfärgade sifferdisplayer till stora fullfärgs videoskärmar. På huvudkontoret i Arlöv sköts inköp, mjukvaruutveckling och i verkstad tillverkning av numeriska displayer. Läs gärna mer om företaget på https://www.microbusgroup.se/


Junior Tekniker till lysande Microbus - Arlöv

Har du ett teknikintresse och gillar att fixa med teknik? Vill du ha ett varierande jobb där du dels monterar elektronik i ett trevligt team i fräscha lokaler och dels är ute hos kunder och servar, installerar och reparerar? Du får gärna ha erfarenhet av elektronikmontering eller kanske ha jobbat med ventilation, larm eller liknande, men att bara vara teknikintresserad och sugen på att jobba funkar också – det handlar om personlighet! Är du tillgänglig omgående? Då är detta ditt nästa jobb!

Arbetsuppgifter
Arbetet består av montering av LED-skärmar och apparatskåp i företagets verkstadslokal. Internutbildning efterhand som det introduceras nya arbetsmoment. Man arbetar i en ren, ljus och nybyggd lokal avsedd för elektronikmontage. Vissa moment görs tillsammans i team, andra moment arbetar man självständigt på en egen arbetsbänk.

Kravprofil
· Gärna tidigare erfarenhet som montör, elektriker eller liknande
· Kunna läsa o tala svenska och engelska
· Inneha svensk B- körkort
· Noggrannhet och intresse för detaljer och teknik
· Viss datorkunskap är en fördel

Om tjänsten
Tjänsten är en fastanställning på heltid som inleds med en inhyrning via Standby Workteam. Tillträde så fort som möjligt. Resor för montage, reparationer och service tillsammans med annan tekniker förekommer.
Ansökan
Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och du är därför välkommen att skicka in din ansökan omgående. För mer information om tjänsten kontakta gärna Lars Olsson, Standby Workteam, tel. 0721–651809.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Projektledare inom el till Assemblin El

Ledande montör, el
Läs mer Jan 13
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Assemblin El AB.

Om företaget:

Assemblin är ett av Nordens ledande installations- och serviceföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Assemblin erbjuder heltäckande och hållbara lösningar för allt inom el – projektering, installation och service. De utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro.

Arbetsuppgifter:

I rollen som projektledare driver du projekt från planeringsstadiet till slutbesiktning. I projekten har du ett helhetsansvar för montörerna som är verksamma i projekten. Du leder och planerar montörernas arbete och ansvarar för att uppställda mål nås. I dina arbetsuppgifter ingår även inköp, viss kalkylering samt tids- och resursplanering. Du ansvarar även för kundkontakt och samarbetet genom att hålla en kontinuerlig dialog via möten och besiktningar av projekten. Vidare har du ett ekonomiskt ansvar i projekten och ansvarar även för att följa upp planer kopplat till kvalité, miljö och arbetsmiljö.

• Ledning och planering av projekt
• Säkerställa tidsplaner och inköp
• Följa upp kostnadskalkyler
• Planering av resurser

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Arbetslivserfarenhet från el- och installationsbranschen
• Erfarenhet av projektledning inom el- och installation
• Ledarerfarenhet och utveckling av personal i en projektledarroll
• Erfarenhet av budgetering, ekonomisk uppföljning i projekt, prognosarbete och resursplanering
• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• B-körkort

Vi söker dig som trivs i en roll där du får ta ansvar och driva projekt framåt. Då rollen innebär flera kontaktytor förväntas du ha en god kommunikativ förmåga. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och är mån om att underhålla goda och långsiktiga relationer. Vidare tror vi att du som person drivs av att leda och motivera andra för att uppnå gemensamma mål. Genom din proaktivitet skapar du förbättringar och bidrar med ett positivt arbetsklimat. Naturligt tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Du har således en styrka i att sätta upp och hålla tidsramar för att uppnå resultat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vik. kyrkvaktmästare/husvärd 100%

Kyrkvaktmästare
Läs mer Jan 14
Södra Sandby församling söker vik. kyrkvaktmästare/husvärd 100%
Södra Sandby är beläget en mil utanför Lund. I församlingen finns tre medeltida kyrkor och ca 5.500 kyrkotillhöriga. Med anledning av tjänstledighet söker vi en vikarie som kyrkvaktmästare/husvärd. Vikariatet startar så snart som möjligt och sträcker sig till 2024-12-31, med möjlighet till förlängning.


Om tjänsten och dig:
Som kyrkvaktmästare/husvärd är service ditt ledord och du står till tjänst där det behövs. Du är självgående, driftig, handlingskraftig, prestigelös, lättsam och har en balans och förståelse mellan utveckling och traditioner. Tjänsten är bred med flera olika arbetsuppgifter och kräver därför att du är ansvarstagande, har lätt för att ställa om i ditt arbetssätt och har förmågan att se alla verksamheter ur ett helhetsperspektiv.
Kyrkotjänstgöring vid förrättningar kan förekomma, men främst är det frivilliga vaktmästare som tjänstgör. Kväll- och helgtjänstgöring förekommer vid några tillfällen varje termin.
Tidigare erfarenhet av kyrkvaktmästaryrket och insikt kring kyrkoåret, kyrkans inventarier och gudstjänst är ett krav. Kunskap, intresse eller erfarenhet gällande ljudanläggning är meriterande. Meriterande är också vana av livsmedelshantering, tillredning och bakning. Körkort och medlemskap i Svenska kyrkan är ett krav.


Arbetsuppgifter:
- Vårda kyrkorna (såsom städning, ställa i ordning inför gudstjänster/högtider/verksamheter och inventarie- och textilvård m.m.)
- Omvårdnad av församlingshemmen (köksutrustning, trivselfaktorer ex. blommor)
- Beställa och ta emot livsmedelsleverans och komplement-/färskhandla i butik
- Tillredning, bakning och servering
- Duka, förbereda och diska till caféer, morgonbön samt personalsamling
- Länk och kontakt mellan personal och frivilliga vaktmästare
- Tankning etc. av församlingens bil
- Diverse och varierande uppgifter


Välkommen med din ansökan senast 3 februari 2023, urval sker löpande.
Skicka ansökan med CV, löneanspråk och referenser till sodrasandby.pastorat@svenskakyrkan.se eller Södra Sandby församling, Flyingevägen 12, 247 34 Södra Sandby

Ansök nu

Drifttekniker till Akademiska Hus i Lund

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 4
Är du serviceinriktad, har installationsteknisk kompetens och gillar kontakt med människor? Vi söker dig som, tillsammans med kollegor och våra kunder, vill arbeta som drifttekniker i en spännande, varierande och teknikintensiv miljö. Vårt fastighetsbestånd i Alnarp ligger i en vacker, naturskön miljö strax utanför Lund och består av undervisningslokaler och kontor men också laboratorier.

Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra kunder och partners där de är. I förvaltning och utveckling av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare, och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället. Genom erfarenhet och innovation skapar vi förutsättningar för framgångsrik forskning och utbildning. Tillsammans lyfter vi Sverige som kunskapsnation.


Ditt uppdrag
Som drifttekniker har du en teknisk generalistroll med ansvar för tilldelade byggnader, det inbegriper allt från föreläsningssalar till laboratorier. Du är kundens första kontakt i driftsfrågor med ansvar för att säkerställa en god kundupplevelse i vardagen. Du har tekniskt ansvar för en eller flera fastigheter, med kunden i fokus.
Du bidrar till Akademiska Hus uppdrag genom ditt fokus på tillsyn och skötsel som säkerställer vår viktiga basleverans samt driftoptimering av bland annat inneklimat, energiförbrukning och drifttider. Du bistår vid upprättande av och genomförande av underhållsplan och ekonomisk prognos. I ditt uppdrag ingår även digital systemhantering, att följa upp energi- och vattenförbrukning. Driftteknikern är en del av förvaltningsteamet, du träffar kund och hyresgäst i vardagen och deltar i kunddialogen.

Vi erbjuder
Att lära och tänka nytt är en del av vårt DNA. Därför har alla våra kollegor tydliga uppdrag och genom mentorskap, coachning, samverkan och erfarenhetsutbyte utvecklas vi ständigt. Hållbarhet är ledstjärna i allt vi gör. Och hållbara blir vi tillsammans. Vi vet att våra medarbetare är avgörande för vår framgång och erbjuder därför alla olika typer av initiativ inom friskvård och hälsa.
Vi är nyfikna på varandras olika perspektiv och vet att våra olika personligheter, kompetenser och erfarenheter gör oss bättre. Vi arbetar gärna i tvärfunktionella team. Tillsammans lyfter vi varandra och stärker Sverige som kunskapsnation.
?
Ditt bidrag
För att bli framgångsrik i ditt uppdrag tror vi att du har några års installations-teknisk erfarenhet eller motsvarande. Du har kunskap inom el och kraft, ventilation, VVS-tekniska anläggningar, styr- och reglerfrågor och samt energi- och klimatfrågor. För att lyckas i rollen har du som grund teknisk eller fastighetsinriktad utbildning från gymnasium och med påbyggnad från yrkeshögskola eller motsvarande. Du har ett stort intresse för fastighetsteknik och håller dig uppdaterad på utvecklingen inom området. Du uttrycker dig tydligt och väl på svenska och förstår vikten av god kommunikation. Du har god dator- och systemvana, till exempel är du trygg i fastighetssystem och program du använder i vardagen så som Office 365. B-körkort är ett krav.
Eftersom du har daglig kontakt med våra hyresgäster är det viktigt att du är serviceinriktad, affärsmässig och har lätt för att etablera goda relationer. Du är van vid att själv planera dina arbetsuppgifter, arbeta självständigt, utföra arbeten digitalt såväl som praktiskt och du är en problemlösare. Det är meriterande om du är extra intresserad av digitala styr- och fastighetssystem. Rollen innebär även ett nära samarbete med flertalet funktioner inom Akademiska Hus - därför är det viktigt att du är gillar att samarbeta. Du ska kunna bidra till vår gemensamma utveckling och vilja ta initiativ!
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Nyfiken?
Kul! Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 1 februari. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Jefferson Wells. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Patrik Nordberg, på 040-6606355 alt patrik.nordberg@jeffersonwells.se

OBS! Ansökan måste göras via Akademiska Hus hemsida. Länk nedan:

https://www.akademiskahus.se/om-oss/jobba-hos-oss/lediga-jobb/

Ansök nu

Servicetekniker - Lund

Serviceelektriker, installation
Läs mer Dec 15
Vill du jobba som servicetekniker för ett världsledande företag?

ASSA ABLOY Entrance Systems är världens mest mångsidiga leverantör av automatiska entrélösningar för byggnaders framsida, baksida och insida. Med ett heltäckande synsätt på flödet av människor, varor och fordon skapar vi säkra, praktiska, trygga och tillförlitliga automatiska entrélösningar – med bästa möjliga balans mellan energibesparing, kostnad, kvalitet och livstidsprestanda. ASSA ABLOY Entrance Systems är en av fem divisioner inom ASSA ABLOY, världsledande inom lås- och dörrlösningar.

Din framtid

I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med service, underhåll, uppgraderingar och reparationer i syfte att säkerställa våra produkters funktion samt säkerhetskrav i enlighet med ASSA ABLOYS Entrance Systems standard. I arbetet ligger att utföra förebyggande underhåll av kontrakterade produkter, byte av förslitningsdelar och ifyllande/uppdaterade av gällande dokumentation samt erbjuda förbättrings alternativ och moderniseringar.

Du kommer att arbeta självständigt med ansvar för ditt område men ingå i ett team med andra tekniker som ger dig stöd och hjälp på din resa hos ASSA ABLOY Entrance Systems. Som servicetekniker har du möjlighet att kombinera servicen och mekandet med kundkontakter i ett tryggt och stabilt bolag.

Ditt geografiska område är Lund med omnejd.

Dina ansvarsområden som servicetekniker kommer innebära:

Planera och prioritera serviceuppdrag.
Självständigt utföra service, underhåll och reparationer för tiden aktuella produkter.
Rapportera utförda uppdrag till kund och den egna verksamheten.
Lämna pris på reservdelar, uppgraderingar och arbete enligt gällande prislista eller i samråd med service ledaren.
Föreslå förbättrings- och/eller uppgraderings åtgärder till kund.
Förmedla olösta serviceuppdrag till support personal.
Avbryta eller förhindra arbete som innebär uppenbar fara för sig själv eller andra.
Ansvara för sin personliga säkerhet.
Ansvara för att utrustning såsom bland annat servicebil, verktyg och skyddsutrustning hålls i bra skick.

Erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas tillsammans med ASSA ABLOY Entrance Systems. Troligtvis har du en teknisk gymnasieutbildning i bagaget.

Du har tidigare erfarenhet av tekniskt arbete och/eller service i någon form. Kunskap inom el, mekanik och elektronik är starkt meriterande liksom lift/saxlift utbildning och heta arbeten utbildning.

Som person, villig att lära dig nya saker, bra på att jobba både självständigt och i team. Du gillar tekniska utmaningar och är lite av en naturlig problemlösare. Du är bra på att ta olika typer av människor och du drivs av personlig utvecklig och att skapa win-win mellan dig och dina kunder. Du innehar B-körkort är flytande i svenska i tal och skrift och behärskar engelska (då detta är vårt koncern språk).

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på patricia.contreras@kraftsam.se

Ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Reparatör till Södra Sandby

Maskinreparatör
Läs mer Jan 3
Nu söker vi på NCC Industry Stone Material en reparatör/mekaniker till vår krossanläggning i Södra Sandby, Lund.

Rollen som reparatör
Arbetet består av att genomföra reparations- och underhållsarbete, både akuta reparationer och dagligt underhåll.

Din profil
Du ska ha goda reparationskunskaper och det är en fördel om du har erfarenhet från krossar och siktanläggningar. Vi ser även att du har erfarenhet av elektronik, hydraulik, samt el- och gassvetsning. Meriterande för tjänsten är att kunna läsa av el- och/eller hydraulscheman.

Vi söker dig som tycker om att jobba i en liten, sammansvetsad grupp. Du är lyhörd och serviceinriktad. Ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig och du tycker om att arbeta med människor. Du är flexibel och ansvarstagande samt van att arbeta i en miljö där tempot stundtals är högt. Det är av yttersta vikt att du står bakom våra värderingar ärlighet, tillit och respekt.

Ytterligare information
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med skiftgång. Provanställning kommer att tillämpas.
Placeringsort är Södra Sandby, Lund. B-körkort är ett krav, Hjullastare godshantering är meriterande.


Kontakt och ansökan
Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 2023-01-31.
 
Vid frågor kontakta gärna Supervisor, David Lindström, tfn 0706-36 13 74.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om Oss 
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.  

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.  

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag. 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.? 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare?samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

Ansök nu

Servicetekniker - Lund

Industrirobotoperatör
Läs mer Dec 13
Vill du jobba som servicetekniker för ett världsledande företag?

ASSA ABLOY Entrance Systems är världens mest mångsidiga leverantör av automatiska entrélösningar för byggnaders framsida, baksida och insida. Med ett heltäckande synsätt på flödet av människor, varor och fordon skapar vi säkra, praktiska, trygga och tillförlitliga automatiska entrélösningar – med bästa möjliga balans mellan energibesparing, kostnad, kvalitet och livstidsprestanda. ASSA ABLOY Entrance Systems är en av fem divisioner inom ASSA ABLOY, världsledande inom lås- och dörrlösningar.

Din framtid

I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med service, underhåll, uppgraderingar och reparationer i syfte att säkerställa våra produkters funktion samt säkerhetskrav i enlighet med ASSA ABLOYS Entrance Systems standard. I arbetet ligger att utföra förebyggande underhåll av kontrakterade produkter, byte av förslitningsdelar och ifyllande/uppdaterade av gällande dokumentation samt erbjuda förbättrings alternativ och moderniseringar.

Du kommer att arbeta självständigt med ansvar för ditt område men ingå i ett team med andra tekniker som ger dig stöd och hjälp på din resa hos ASSA ABLOY Entrance Systems. Som servicetekniker har du möjlighet att kombinera servicen och mekandet med kundkontakter i ett tryggt och stabilt bolag.

Ditt geografiska område är Lund med omnejd.

Dina ansvarsområden som servicetekniker kommer innebära:

Planera och prioritera serviceuppdrag.
Självständigt utföra service, underhåll och reparationer för tiden aktuella produkter.
Rapportera utförda uppdrag till kund och den egna verksamheten.
Lämna pris på reservdelar, uppgraderingar och arbete enligt gällande prislista eller i samråd med service ledaren.
Föreslå förbättrings- och/eller uppgraderings åtgärder till kund.
Förmedla olösta serviceuppdrag till support personal.
Avbryta eller förhindra arbete som innebär uppenbar fara för sig själv eller andra.
Ansvara för sin personliga säkerhet.
Ansvara för att utrustning såsom bland annat servicebil, verktyg och skyddsutrustning hålls i bra skick.

Erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas tillsammans med ASSA ABLOY Entrance Systems. Troligtvis har du en teknisk gymnasieutbildning i bagaget.

Du har tidigare erfarenhet av tekniskt arbete och/eller service i någon form. Kunskap inom el, mekanik och elektronik är starkt meriterande liksom lift/saxlift utbildning och heta arbeten utbildning.

Som person, villig att lära dig nya saker, bra på att jobba både självständigt och i team. Du gillar tekniska utmaningar och är lite av en naturlig problemlösare. Du är bra på att ta olika typer av människor och du drivs av personlig utvecklig och att skapa win-win mellan dig och dina kunder. Du innehar B-körkort är flytande i svenska i tal och skrift och behärskar engelska (då detta är vårt koncern språk).

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på patricia.contreras@kraftsam.se

Ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Bildelsrådgivare

Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist
Läs mer Dec 9
Har du fordonsteknisk utbildning och är en serviceinriktad person som vill jobba tillsammans med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker som bildelsrådgivare för Volvo till Bilia i Lund. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.
Vi har en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Vi lyfter varandra och har kul på jobbet, på så sätt utvecklas vi tillsammans.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Bildelsfunktionen arbetar med att planera och beställa hem reservdelar och tillbehör. I din roll kommer du få möjlighet att arbeta inom hela arbetsområdet och vanligt förekommande arbetsuppgifter är:  
Beställa bildelar och tillbehörsprodukter
Godsmottagning- ankommande och avgående gods
Uppackning av beställt material
Registervård, Uppmärksamma och vägleda kunder
Butiks- och grossistförsäljning.
Vad vi önskar av dig
Du har en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Då telefon och dator är dina naturliga arbetsredskap behöver du ha god datorvana. Tjänsten ställer höga krav på din administrativa förmåga såväl som din förmåga att planera och prioritera. B-körkort för manuell växellåda är ett krav för tjänsten och har du även truckkort är det meriterande.
Du har ett intresse för service och sätter alltid kunden i fokus. Det faller dig naturligt att kommunicera och skapa goda relationer både internt och externt. Vi värdesätter att du är en flexibel och samarbetsvillig person som förstår värdet av bra teamarbete.    
Det här erbjuder Bilia
Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.
Anställningsform, omfattning, placeringsort     
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning. Placering är på Bilias anläggning i Lund. Helgarbete förekommer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Driftsättare (Lund)

Drifttekniker, värmeverk
Läs mer Dec 20
Puracs lösningar inom vattenrening, avlopp och biogas designas med hjälp av de senaste metoderna och teknikerna samt möter en stor efterfrågan globalt. Ett reningsverk eller vattenverk är en viktig infrastruktursatsning som säkerställer vår viktigaste naturtillgång – rent vatten. Biogas är ett förnybart bränsle och en viktig pusselbit i den globala omställningen till en hållbar och klimatneutral energiförsörjning.
Nu söker vi en Driftsättare!
Möjlig placeringsort: Lund, Stockholm, Kalmar eller Kungsbacka
Din uppgift: Driftsätta VA- och biogasanläggningar
Som Driftsättare ansvarar du för driftsättning av våra kunders anläggningar för avlopps- och dricksvatten samt biogas. Du har huvudansvaret för såväl driftsättningsplaneringen som själva driftsättningsfasen - kortfattat och förenklat kan man säga att ditt arbete börjar kort innan anläggningen är mekaniskt färdigbyggd och avslutas när den är testad och klar och driften är redo att tas över av kunden.
I ditt arbete ingår också testning, provtagning, provdrift, analyser och intrimning/finjustering för att säkerställa att anläggningen och dess enskilda enheter möter krav på prestanda och säkerhet. Du kommer även att hålla praktisk och teoretisk utbildning av kundens personal inför uppstart/överlämning.
Som Driftsättare har du inget direkt personalansvar men under driftsättningsfasen leder och koordinerar du både interna och externa resurser i form av konstruktörer, processingenjörer, automationsingenjörer och leverantörer. Du har ett tätt samarbete med våra projektledare.
Du är en teknikintresserad projektledare...
och hos oss blir du en viktig del i att bygga framtida infrastruktur. I rollen som Driftsättare kombinerar du dina erfarenheter av driftsättning med din förmåga att projektleda samt att få saker att hända.
Purac har sitt huvudkontor i Lund samt regionkontor i Kungsbacka, Kalmar och Stockholm. I rollen som Driftsättare kan man utgå från något av våra kontor och som Driftsättare innebär att man, i perioder, tillbringar mycket tid ute hos våra kunder och på deras anläggningar som finns i Sverige och Norge. Beräknat antal resdagar är ca 100 - 120 per år.
Din bakgrund: driftsättning och projektledning
Vi söker dig som har minimum 3 års erfarenhet av drift av anläggningar inom VA-branschen, biogas, processindustrin eller energisektorn. Du har en teknisk bredd och ser dig själv som en teknisk generalist.
Du har:
erfarenhet av att felsöka mekanisk och elektrisk utrusning,
god utrustnings- och komponentkännedom samt erfarenhet av att arbeta med styrsystem.
erfarenhet av att läsa och tolka entreprenadkontrakt
och det är en fördel om du tidigare har arbetat i SCADA-system

Du är en lösningsfokuserad projektledare som får saker att hända. Du är en stark koordinator, en tydlig kommunikatör och du möter dina uppgifter självständigt och med fokus på kvalitet.
Purac är experter...
på att designa, utveckla och uppföra anläggningar och processer inom rent vatten, biogas och avlopp. Vi är ett ledande företag inom vårt område och etablerade i Skandinavien och Asien. Hittills har vi genomfört mer än 4000 entreprenader i 70 länder över hela världen.
Läs gärna mer om oss på www.purac.se
Välkommen med din ansökan
Skicka in ditt CV och personliga brev så snart du har möjlighet då urval sker löpande.
Sista ansökningsdag 2023-01-31
I den här rekryteringen samarbetar vi med Roi Rekrytering.
För frågor om tjänsten så kontaktar du Lisa Alsterberg, lisa.alsterberg@roirekrytering.se
Anställning hos: Purac
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse

Ansök nu

Elektriker

Installationselektriker
Läs mer Dec 12
Om tjänsten
Vi söker installationselektriker till ett av våra kundföretag i Lund.
Du som söker kan antingen vara bosatt i närregionen, eller vara intresserad av resejobb. Vid det senare, förser Ikett dig med boende i veckorna.

Arbetet avser installation och montering av belysningsstolpar på gång- och cykelbanor i Lund med omnejd.

Arbetstider: Mån-fre, inarbetning av tid kan förekomma.
Tillträde omgående för rätt person.

Din profil
Du som söker är allt från 1 årsmontör till fullbetald, med relevant utbildning.
Du innehar ECY-certifikat eller motsvarande.
ESA 19 är ett krav.
Körkort, liftkort och fallskydd är meriterande.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Elektro AB är ett bemanningsföretag som är specialiserat på uthyrning av elektriker till bygg och industriprojekt.

Vi erbjuder både lokala- och resejobb i Sverige och Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett Elektro AB har kollektivavtal med Elektrikerförbundet och är certifierade enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Ansök nu

Servicetekniker med kompetens inom El

Serviceelektriker, installation
Läs mer Dec 8
Är du problemlösaren som trivs med kundkontakt? Brinner du för teknik och vill jobba i en bred och praktisk roll? SenseNode hjälper kunder inom industrisektorn att kartlägga och effektivisera sin energiförbrukning. Med hjälp av SenseNodes moderna analystjänst minskar industriföretag både sina kostnader och sin miljöpåverkan. Hos oss får du vara med på tillväxtresa där du blir en del i ett tight team med fokus på gemensamma insatser.
Nu söker vi en Servicetekniker med kompetens inom el och intresse för energibesparing. Vi har kontor på Ideon i Lund.
Rollen som Servicetekniker…är ny hos oss och du ingår i ett team som arbetar med leverans, service och support av vår systemlösning och i kontakt med våra kunder.  
Du har en viktig roll i driftsättningen av våra system, samt med att stötta våra kunder med problem som de kan stöta på med våra produkter. Du kan förvänta dig en fri och bred roll med eget ansvar.
Här är några av dina arbetsuppgifter:
·        Utföra ”systemeringar” – planering av mätpunkter och installationsjobb hos kund
·        Konfigurering och testning av SenseNode elenergimätare och andra installationskomponenter
·        Leverans- och servicebesök på plats hos kunder
·        Kundsupport via telefon och epost
·        Kontakt med externa leverantörer såsom elektriker, utrustningsleverantörer etc.
Våra kunder finns över hela Sverige och det finns planer på att expandera.
Du är en ansvarsfull problemlösare...och för att lyckas i rollen som Servicetekniker el/energi, tror vi att du har en bred, praktisk erfarenhet av installation, drift/service och support, gärna från industrin. Även andra liknande erfarenheter är relevanta. Du har god kunskap om el och förståelse för trefassystem som du fått antingen via utbildning eller praktiskt arbete som exempelvis servicetekniker eller industrielektriker.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt B-körkort.
Att jobba i ett tillväxtbolag är något speciellt! Du är nyfiken och orädd och det är viktigt att du är prestigelös då alla hjälper till med allt. Du har mycket energi och med din utmärkta sociala kompetens skapar du förtroende hos våra kunder.
Vi på SenseNode…erbjuder ett ledande analysverktyg som hjälper energiintensiva bolag att optimera sin energianvändning. Med resultat på mellan 10–25 % i energibesparingar hjälper vi våra kunder att stärka sig inom områdena hållbarhet, lönsamhet och konkurrenskraft. SenseNode är ett tillväxtbolag med stor potential med mycket namnkunniga kunder och starka ägare. Var med på den roliga resan att bygga ett tillväxtbolag!
Huvudkontor finns på Ideon i Lund. För mer information, besök gärna www.sensenode.com
För att söka rollen...är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV.
Urval sker löpande, och med sista ansökningsdag 29/1 2023. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
I den här rekryteringen samarbetar SenseNode med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lina Lindgren på lina.lindgren@roirekrytering.se
Anställning hos: SenseNode
Omfattning: heltid
Start: enligt överenskommelse

Ansök nu

Kävlinge: Reparatör/underhåll till Konvex

Underhållsmekaniker
Läs mer Jan 9
Konvex AB bearbetar animaliska biprodukter från svenska lantbruket och svenska slakterier. Vi är ett helägt dotterbolag till Daka Denmark A/S där den största ägaren är Saria. Bolagets uppdrag inom organisationen är att ta emot och förädla biprodukter från animalieprodukter i Sverige.

Svets/underhåll till Konvex AB fabrik i Kävlinge

Konvex förädlings- och omlastningsanläggning i Krutmöllan, Kävlinge kommun etablerades 1957.

Här har vi tillstånd att bearbeta 80 000 ton animaliska restprodukter per år. Verksamheten arbetar efter naturens villkor och återför organiskt material tillkretsloppet. Den bästa och mest effektiva resursåtervinningen av dessa restprodukter är idag att processa dem till miljövänligt biobränsle i form av Biomal.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att utföra reparation & underhåll för hela fabriksområdet och allt som hör därtill i den dagliga driften.

 

Vi ser gärna att du som söker är:

-          Serviceinriktad

-          Självgående

-          Tycker om att jobba i team

-          Har ett glatt humör

-          Kan tala och skiva obehindrat på svenska

Meriterande är om du har svetskunskaper och erfarenhet av att hantera maskiner, främst truck samt innehar B-körkort.

Ansök nu