Hotell, restaurang, storhushåll jobb i Lund

Hitta lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Lund. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Lund från den arbetsgivaren.

Sous Chef / Service Lead Kitchen

Souschef
Läs mer Sep 23
Scandic Star i Lund ligger nära grön- och friluftsområden men är ändå lättillgängligt bara ett stenkast bort från E22:an.

Vår gästnöjdhet är vår prioritet och vi har en mycket stark servicekultur hos oss, en servicekultur som utgår från nöjda och glada medarbetare som är stolta över sin arbetsplats och vill fortsätta att utvecklas i litet som stort. Det är så vi tillsammans skapar en välkomnande atmosfär som präglar våra gästers vistelse hos oss - och det är det som vi kallar service.

Vi söker vi en Sous Chef / Serevice Lead - som är stolt över att skapa fantastiska hotell upplevelser!

Vi ser gärna att du har arbetat i liknande roll på ett stort hotell.
Alternativ som köksmästare på mindre krog.****

Dina ansvarsområden är:

- Leda och fördela arbete i köket
- Tillsammans med teamet skapa matupplevelse i världsklass
- Assistera köksmästaren med administrativa uppgifter
- Ansvara för köksdriften vi köksmästarens frånvaro
- Produktutveckling tillsammans med köksmästaren

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Lead leder du ditt team så ni tillsammans med övriga team på hotellet skapar en gästupplevelse i världsklass under hela gästens vistelse.

I rollen som Souschef arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd.

Teamen tar själva ett stort eget ansvar för att utveckla och förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet, det är då vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Du ska älska att leverera på topp. För dig är mötet med gästen oerhört viktigt och du har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och god förmåga att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt prioritera rätt saker. Att kunna arbeta bra i team och vara en omtänksam kollega ser vi som en självklarhet.

Information om tjänsten:
Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande.
Erfarenheter du tar med och delar med oss:

Erfarenhet av yrket, hotell, tallrikservering och bankett.
Erfarenhet från liknande roll i minst 3 år
Grumdläggande datakunskaper och förståelse för tekniska system
Kunna kommunicera på svenska och engelska
Yterliggare språk meriterande

Information om tjänsten:

Du kommer leda ett köksteam och du rapporterar direkt till köksmästaren . Du kommer även behöva kliva in i köksmästarrollen under köksmästarens frånvaro.

Varjerande arbetstid vardagar och helger. Dag och Kväll.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

BRING YOUR CULTURE, BUILD OURS.
Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO Vi strävar alltid efter att bli bättre. Vi är pålitliga och levererar hög kvalitet i allt vi gör.

BE YOU Vi är oss själva, och låter andra vara sig själva. Vi uppskattar mångfald i tankesätt och bakgrund.

BE CARING Vi möter alla som kommer till oss med värme och får dem att känna sig välkomna. Vi bryr oss om människorna, planeten och samhället runtom oss.

BE BOLD Vi vågar göra saker annorlunda och bryta invanda beteenden. Vi ser hellre framåt än bakåt.

Ansök nu

Restaurangbiträde sökes till Compass Group - Lund

Köksbiträde
Läs mer Sep 12
Om Compass Group:

Jobba hos en av världens största arbetsgivare med en fot i världens alla hörn. Compass Group är verksamma inom allt från restaurangbranchen, eventverksamheter till mindre lokala enheter. Var du än befinner dig, finns Compass Group för dig! Varje dag lagar vi på Compass Group över 125 000 portioner mat som serveras till våra gäster genom våra restauranger, på sjukhus och genom catering och konferens. Compass Group driver över 450 restauranger och caféer över hela Sverige.

Nu söker kundföretaget sin nästa stjärna inom café/restaurangbranschen. Vi söker dig som är arbetsvillig, lojal och har en vilja att lära dig. För rätt person finns det även möjlighet att utvecklas hos vår kund!Arbetsuppgifter:

Smörgåsbredning

Hantering enligt livsmedelslagen och gällande egenkontroll.

Iordningställande av matsalen.

Påfyllning i matsalen inför servering.

Diskning

Städning

Kartong-/emballage- och sopslängning

Iordningställande av allt i köket så att det är rent och snyggt vid dagens slutVem är du?

- Du är över 18 år


- Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare


- Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt


- Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar


- Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll


- Du talar och skriver svenska


Tjänsten är en behovsanställning och arbetstiden är förlagd till vardagar. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida där du laddar upp din ansökan. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterande konsultchef på Miljonbemanning.

Om Miljonbemanning

Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet.

Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.

Vi letar där ingen annan letar; varmt välkommen med din ansökan till Miljonbemanning.

Ansök nu

Restaurangbiträde

Restaurangbiträde
Läs mer Sep 1
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Nu söker en ny stjärna till köket i Lund som brinner för service och är en lagspelare samt är självgående i sin roll.

Vi söker en flexibel, snabbfotad, glädjespridande kollega till vårt team som skall arbeta ute på en av våra skolor runt om i området Lund/Malmö med löpande restaurangarbete.

Vi vill att du har:

- Intresse för mat och dryck
- Tidigare erfarenheter från restaurang
- B-Körkort
- Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift


Det är meriterande om du har:

Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är/kommer att bli både kvalitet- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001 samt KRAV-certifierad.

Restaurangen drivs av Nordrest. Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Du sätter gästen i fokus med högsta service. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet!

Tillträde: Omgående

Anställningsform: Allmän Visstidsantällning

Omfattning: Ca 90 %

Lön: Enligt avtal

Kollektivavtal: HRF

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill ha din ansökan senast datum.

Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Ansök nu

Restaurangbiträde

Restaurangbiträde
Läs mer Sep 1
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Nu söker en ny stjärna till köket i Lund som brinner för service och är en lagspelare samt är självgående i sin roll.

Vi söker en flexibel, snabbfotad, glädjespridande kollega till vårt team som skall arbeta ute på en av våra skolor runt om i området Lund/Malmö med löpande restaurangarbete.

Vi vill att du har:

- Intresse för mat och dryck
- Tidigare erfarenheter från restaurang
- B-Körkort
- Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift


Det är meriterande om du har:

Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både kvalitet- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001 samt KRAV-certifierad.

Restaurangen drivs av Nordrest. Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Du sätter gästen i fokus med högsta service. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet!

Tillträde: Omgående

Anställningsform: Allmän Visstidsanställning

Omfattning: Ca 90 %

Lön: Enligt avtal

Kollektivavtal: HRF

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort som möjligt.

Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Ansök nu

Kock

Kock, storhushåll
Läs mer Sep 1
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Hemsököket i Lund producerar dagligen ca 3500 portioner skolmåltider till skolor runt om i Lund & Malmö

Vi söker:

Hit söker vi nu en driven och självständig kock för en allmän visstidsantällning. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. Du har erfarenhet av kock- och serviceyrket och är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och du är respektfull mot din omgivning.

Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag.

Vi vill att du har:

3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

Minst tre års arbetslivserfarenhet som kock

Goda kunskaper i svenska och engelska

B-körkort

Det är meriterande om du har:

Erfarenhet av menyplanering och varubeställning

Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Omfattning: Heltid

Ansökan: Skicka din ansökan senast ange datum! Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF

Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Ansök nu

Sushikock

Restaurangbiträde
Läs mer Aug 27
Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket.

Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman

Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse

Du brinner för att sätta gästen i centrum

Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning

Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas

Du kan ta eget ansvar

Du kan hantera stressVi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.

Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.Sedvanliga arbetsuppgifter:

Tillagning av sushi och vissa asiatiska rätter

Kassa och servering

Renhållning, städning och diskhantering

Ansök nu

Bartender till Honulele Spa Café

Servitör/Servitris
Läs mer Aug 17
Bartender till vårt hawaiianska Spa
I prisbelönta Honulele Spa finns en infinitypool med milsvid utsikt, mysiga ställen att hänga och relaxa på, öppna brasor och mycket mer. Detta är ett fantastiskt Spa i en otroligt lugn och vacker miljö där vi lägger stor vikt vid att ge våra gäster en njutbar helhetsupplevelse utöver det vanliga. Här serveras bl.a poké bowls, maffiga frukt-/grönsaksfat och smoothiebowls. Vi har alkoholtillstånd (t.o.m i vår infinitypool!) och serverar både drinkar, öl, vin och alkoholfria alternativ.

Vi söker nu en ny kollega som vill jobba i vår spalounge där du trivs bakom baren och i loungen bland våra gäster. Du ska vara van vid gästkontakt och känna dig bekväm med att ta ett varv runt poolen och ta beställningar när du ser att glasen börjar bli tomma. Det är ett plus om du har barkunskap och erfarenhet av service sedan tidigare. Det är dock inget krav, vi värdesätter personlighet, service och intresse för mat och dryck mer.

Vi erbjuder dig ett härligt team i en oslagbar miljö!

Varaktighet: 100 %
Arbetstid: Timmar fördelat på dagtid, kvällar & helg
Lön: Avtalsenlig lön enligt kollektivavtal
Bil & körkort: Är ett krav då man inte kan ta sig till oss kollektivt

Låter detta som klippt och skuret för dig? Eller känner du någon som skulle vara perfekt? Då hoppas vi att du eller din vän ansöker direkt och om vi tycker likadant kommer vår Spa Manager bjuda upp dig på en kaffe högt över trädtopparna!

Welcome to a Less Ordinary Job!

Ansök nu

Serveringspersonal till Honulele Spa Café

Servitör/Servitris
Läs mer Aug 17
Serveringspersonal till vårt hawaiianska Spa
I prisbelönta Honulele Spa finns en infinitypool med milsvid utsikt, mysiga ställen att hänga och relaxa på, öppna brasor, panoramafönster, fyra nya behandlingsrum, en yogasal och mycket mer. Detta är ett fantastiskt Spa i en otroligt lugn och vacker miljö där vi lägger stor vikt vid att ge våra gäster en njutbar helhetsupplevelse utöver det vanliga. Här serveras bl.a poké bowls, maffiga frukt-/grönsaksfat och smoothiebowls. Vi har alkoholtillstånd (t.o.m i vår infinitypool!) och serverar både drinkar, öl, vin och alkoholfria alternativ.

Vi söker nu en ny kollega som vill jobba i vår spalounge där du trivs bakom baren och i loungen bland våra gäster. Du ska vara van vid gästkontakt och känna dig bekväm med att ta ett varv runt poolen och ta beställningar när du ser att glasen börjar bli tomma. Det är ett plus om du har barkunskap och erfarenhet av service sedan tidigare.

Vi erbjuder dig ett härligt team i en oslagbar miljö!

Varaktighet: 100 %
Arbetstid: Timmar fördelat på dagtid, kvällar & helg
Lön: Avtalsenlig lön enligt kollektivavtal
Bil & körkort: Är ett krav då man inte kan ta sig till oss kollektivt

Låter detta som klippt och skuret för dig? Eller känner du någon som skulle vara perfekt? Då hoppas vi att du eller din vän ansöker direkt och om vi tycker likadant kommer vår Spa Manager bjuda upp dig på en kaffe högt över trädtopparna!

Welcome to a Less Ordinary Job!

Ansök nu

A Less Ordinary Front Office Star - Receptionist

Hotellreceptionist
Läs mer Aug 17
A Less Ordinary Front Office Star - Receptionist

The Lodge är beläget i en fantastisk miljö på en av Skånes högsta punkter med milsvid utsikt över trädtopparna. Vi är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Här finns 22 dubbelrum, 5 konferensrum och vårt nybyggda 1000 kvm stora hawaiianska Spa - behöver vi säga mer för att övertyga om att detta är en unik arbetsplats?

Som Front Office Star blir du del av The Lodge Family som tillsammans arbetar för att ge våra gäster "Life Less Ordinary" när de är hos oss. Varje dag. Året om.

Rollen:

Som Front Office Star utgår du från din arbetsplats i receptions- och bokningsavdelningen mitt i hotellets hjärta och vilken är det första som våra gäster och anställda möter när de kommer till oss. Härifrån arbetar du brett och varierat med såväl grupp- & konferensbokningar som privatbokningar. Andra uppgifter är till exempel in- och utcheckning, ta betalningar och att finnas till för våra gäster på plats.

Det är du som är den första kontakten med gästen och du har en viktig uppgift att leverera den personliga och snabba service som är så viktig för oss på The Lodge.

Det finns även en reception i nybyggda Honulele Spa där en del av dina arbetspass kommer utgå ifrån. Med en magisk utsikt över vidderna och hawaiianska toner i bakgrunden är uppgifterna ungefär detsamma som i hotellreceptionen, att ta hand om våra gäster, hantera inkommande bokningar och ta emot telefonsamtal.

Vem vi söker:

Vi söker dig som brinner för service och som älskar hotell! Du har stort fokus på våra gästers välbefinnande, är noggrann, tydlig, effektiv och serviceinriktad. Ditt arbetssätt karaktäriseras av proaktivitet och struktur, samtidigt som du är flexibel, prestigelös och lösningsorienterad. Vi letar efter en glädjespridare som har nära till skratt och en god lagspelare då dina kollegor är lika viktiga som våra gäster.

Du ska kunna uttrycka dig professionellt i tal och skrift, på både svenska och engelska. Vi önskar att du sedan tidigare har erfarenhet av att jobba i hotellbokningssystem, vi använder Spectra Systems.

Varaktighet: Provanställning med ca 80-100% tjänstgöringsgrad.

Arbetstid: Kontorstider såväl vardag som helg.

Kollektivavtal finns.

Vi erbjuder dig ett härligt team i en oslagbar miljö, besökta av världens bästa gäster! Låter detta som klippt och skuret för dig? Då hoppas vi att du ansöker direkt och om vi tycker likadant kommer vår Front Office Manager Linnea tillsammans med vår Hotel Manager Tove bjuda upp dig på en kaffe högt över trädtopparna för att få chans att träffa dig!

Welcome to a Less Ordinary Job!

Ansök nu

Kassa- och serveringspersonal

Restaurangbiträde
Läs mer Aug 1
Du bör ha viss erfarenhet av sushi och japansk mat. Du skall vara ambitiös, gärna älska sushi och vara passionerad för service.

Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman

Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse

Du brinner för att sätta gästen i centrum

Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning

Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas

Du kan ta eget ansvar

Du kan hantera stress

Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.

Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.

Du är en del av ett serviceteam. Dina uppgifter är att servera gäster, arbeta i kassan, hålla rent och snyggt i restaurangen m.m.

Ansök nu

Serveringspersonal på TUGG BURGERS Lund 75%. Start enligt överenskommelse

Restaurangbiträde
Läs mer Jul 25
TUGG BURGERS söker nu serveringspersonal!

Vilka är vi?
Tugg är en mindre restaurangkedja med fokus på schyssta burgare, vardagsrumsmiljö för våra gäster och familjekänsla för våra anställda. Allting började i Borås 2014 och sedan dess finns vi även i Malmö, Lund, Helsingborg, Göteborg, Västerås och Uppsala. Vi ääälskar hamburgare och brinner för att alltid leverera bästa kvalitén - både gällande mat och service!

Vem är du då?
- en person som är lösningsorienterad och gillar högt tempo
- jobbar bra i team och älskar att arbeta med människor
- har du tidigare branscherfarenhet är det givetvis ett plus!
- du brinner för service och mötet med gäster

Dina arbetsuppgifter är bland annat:
- de dagliga arbetsuppgifterna under service; ta beställningar, gå ut med mat, duka av
- att tillsammans med teamet hålla ordning och reda på restaurangen
- hantera diskstationen och göra desserter
- producera våra schyssta drinkar i baren

Vad erbjuder vi då?
- en fartfylld och rolig arbetsplats med ett härligt team
- schyssta villkor och kollektivavtal
- interna kurser om både vårt sortiment men också branschen

Ansök nu

Kökspersonal på TUGG BURGERS Lund 75%. Start enligt överenskommelse

Köksbiträde
Läs mer Jul 25
Tugg Burgers söker nu kökspersonal!

Vilka är vi?
Tugg är en mindre restaurangkedja med fokus på schyssta burgare, vardagsrumsmiljö för våra gäster och familjekänsla för våra anställda. Allting började i Borås 2014 och sedan dess finns vi även i Malmö, Lund, Helsingborg, Göteborg, Västerås och Uppsala. Vi ääälskar hamburgare och brinner för att alltid leverera bästa kvalitén - både gällande mat och service!

Vem är du då?
- en person som är lösningsorienterad och gillar högt tempo
- jobbar bra i team och älskar att arbeta med människor
- har du tidigare branscherfarenhet är det givetvis ett plus!

Dina arbetsuppgifter är
- stå i preppen och förbereda menyn inför service
- de dagliga arbetsuppgifterna under service; steka burgare, fritera diverse sides, lägga upp maten
- att tillsammans med teamet hålla ordning och reda på restaurangen
- hantera diskstationen samt dagligt städ av restaurangen

Vad erbjuder vi då?
- en fartfylld och rolig arbetsplats med ett härligt team
- schyssta villkor och kollektivavtal
- interna kurser om både vårt sortiment men också branschen

Ansök nu

Serveringspersonal på TUGG BURGERS Lund 65%. Start enligt överenskommelse

Restaurangbiträde
Läs mer Jul 25
TUGG BURGERS söker nu serveringspersonal!

Vilka är vi?
Tugg är en mindre restaurangkedja med fokus på schyssta burgare, vardagsrumsmiljö för våra gäster och familjekänsla för våra anställda. Allting började i Borås 2014 och sedan dess finns vi även i Malmö, Lund, Helsingborg, Göteborg, Västerås och Uppsala. Vi ääälskar hamburgare och brinner för att alltid leverera bästa kvalitén - både gällande mat och service!

Vem är du då?
- en person som är lösningsorienterad och gillar högt tempo
- jobbar bra i team och älskar att arbeta med människor
- har du tidigare branscherfarenhet är det givetvis ett plus!
- du brinner för service och mötet med gäster

Dina arbetsuppgifter är bland annat:
- de dagliga arbetsuppgifterna under service; ta beställningar, gå ut med mat, duka av
- att tillsammans med teamet hålla ordning och reda på restaurangen
- hantera diskstationen och göra desserter
- producera våra schyssta drinkar i baren

Vad erbjuder vi då?
- en fartfylld och rolig arbetsplats med ett härligt team
- schyssta villkor och kollektivavtal
- interna kurser om både vårt sortiment men också branschen

Ansök nu

O'Learys Lund söker Skiftledare!

Servitör/Servitris
Läs mer Jul 13
O’Learys Lund söker en erfaren och mångsidig Skiftledare!

Vi söker dig som

Har minst tre års arbetslivserfarenhet som skiftledare/områdesansvarig i restaurang/bar och har god kassavana. Vi ser att du har bred erfarenhet inom restaurangyrket och har arbetat både som bartender och servis under flera år och söker nu en ledarroll inom restaurangyrket. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Som person är du glad, utåtriktad, gillar att träffa nya människor och brinner för att ge den absolut bästa kundupplevelsen till gästerna. Du är mångsidig, lyhörd och uppmärksam på vad som behöver göras i restaurangen samt är snabb på att hjälpa till där det behövs.

Du är en naturlig ledare, problemlösare och en förebild för personalen när det kommer till hur man agerar och sköter sig i samtliga delar i restaurangen. Du är även en duktig och ödmjuk projektledare som delegerar uppgifter på ett tydligt sätt under både lugna och stressiga förhållanden. Vi ser även att du är bra på att skapa goda relationer, både med gäster och personal, och gillar att jobba som en del av ett team.

Arbetsuppgifter

Din yttersta roll som Skiftledare är att stötta Restaurangchef genom att leda personalen under ditt skift och se till att verksamheten rullar på felfritt innefattande servis, bar, kök, aktiviteter, lokaler, gäster etc.

Du delegerar uppgifter, coachar personalen och kvalitetssäkrar samtliga områden under drift. Du arbetar själv i driften, är flexibel och arbetar där det behövs såsom i servisen, som bartender eller som aktivitetsansvarig.

Som Skiftledare kommer du exempelvis att:

- Coacha och kvalitetssäkra personalen under ditt skift
- Ansvara för att checklistor ges ut, delegeras, samlas in och kontrolleras
- Arbeta själv i drift där det behövs såsom i servis, hov, bar, aktivitet, spelreception etc
- Ser till att kassasystem, betalningsterminaler och övrig teknik fungerar under drift
- Ansvara för att lösa problem som kan uppkomma under drift och koppla in de parter som behövs vid behov
- Huvudsakligt ansvar för gästnöjdhet under ditt skift
- Huvudsakligt ansvar för att öppnings- & stängningsrutiner följs om inte Restaurangchef är på plats


Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag

Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: 50-100%

ARBETSTIDER: Dag/Kvällar/Helger

PLATS: Lund

VI ERBJUDER DIG: En trevlig arbetsmiljö, ett härlig team och goda chanser till vidareutbildning inom företaget.Om O'Learys Lund

O'Learys Lund är den perfekta mötesplatsen för god mat, live sport och aktiviteter såsom shuffleboard, bankshot, dart och arkadspel, mitt på Klostergatan i centrala Lund. Här njuter man av trevlig atmosfär med vänner, familj eller kollegor, avnjuter något från vår Bostoninspirerade meny och ser sitt favoritlag live på våra skärmar. Varje vecka erbjuder vi även roliga evenemang såsom After Work och karaokekvällar!

Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Ansök nu

Service Host, Food Creation (Kock), Scandic Star Lund, extra vid behov

Kock, à la carte
Läs mer Jul 1
På Scandic Star Lund, i hjärtat av Skåne, har vi skapat vår egen piazza med inspiration från den skånska torghandeln. Vi är en av södra Sveriges främsta mötesarenor med konferensmöjlighet för över 400 personer i vår egen teater samt plats för 450 middagsgäster i festvåningen.

Vi som arbetar på hotellet är ett härligt gäng med stark gemenskap. Vi ser efter varandra, hjälper till där det behövs och ser utveckling som en naturlig del av vårt arbete. Hos oss är en god stämning bland våra medarbetare är det viktigaste för att kunna ge våra gäster en hotellupplevelse i världsklass.

Nu söker vi en Service Host till hotellet Scandic Star Lund.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Här får du en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Du stöttar även vid behov upp och hjälper teamet i andra delar av hotellet.

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du ha ett brinnande matintresse och vara uppmärksam på detaljer och gästers individuella behov. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. För den här tjänsten vill vi att du genomgått kockutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en anställning för enstaka dagar på extra vid behov.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

Ansök nu

Extrakock italiensk restaurang på Hotel Concordia i Lund

Kock, à la carte
Läs mer Jul 9
Är du en erfaren kock?
Vi på Hotel Concordia och den italienska restaurangen La Donna Birgitta, mitt i Lund, söker nu en pålitlig extrakock som är stresstålig, flexibel, noggrann och trevlig person till vårt restaurangteam.
När du arbetar så ansvarar du för matinköp, personalschema, myndighetskontroller, m m.
Vi erbjuder bra arbetsvillkor. Detta är en timanställning vid behov, som extrapersonal, men det blir många pass.
Öppettiderna är tis - lör, kl 14:00-22:00. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Vi svarar endast på seriösa ansökningar.
Välkommen med Din ansökan idag!

Ansök nu

Kock till Elite Hotel Ideon

Kock, à la carte
Läs mer Jun 9
Vill du ingå i ett fantastiskt team som brinner för service, kvalité och utveckling?

Du ska ha relevant utbildning och flerårig erfarenhet som kock på restaurang. Goda kunskaper i råvaruhantering, egenkontroll och matlagning för a la carte, konferens och bankett är självklart.

För dig är det självklart att arbeta i team, men även att ta egna initiativ, engagera dig i verksamheten, vara delaktig i att skapa trivsamhet i arbetsgruppen, säkra en god lönsamhet samt vill vara med och utveckla produkten i teamet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av köksarbete i restaurang inom hotellverksamhet, talar och skriver mycket god svenska och engelska, har kunskap i svensk husmanskost, har utfört beställningar regelbundet och varit del av avdelningens egenkontroll.

Dessutom bör du med lätthet kunna strukturera, planera och organisera ditt arbete i teamet. Du är givetvis en passionerad matlagare med känsla för det lilla extra. Din ambition är att utvecklas kontinuerligt.

Arbetsuppgifterna är mycket varierande då vi har två konceptrestauranger, italienska restaurangen Paolo´s och Restaurang NorthEast. Hotellet har 9 moderna konferenslokaler för alla tillfällen.

Vi samarbetar mycket mellan avdelningarna och vi har ett ständigt gästfokus.

Praktikaliteter:

- Arbetstider: Varierande dagtid, kvällstid och helger. Varannan helg är schemalagd.
- Omfattning: Tillsvidareanställning 100 %. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning.
- Start: Enligt överenskommelse.
- Lön: Enligt överenskommelse. Vi tillämpar HRFs kollektivavtal.
- För frågor om tjänsten kontakta: Köksmästare David Sasraku, david.sasraku@elite.se, tfn 070-823 42 02.
- Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!


Vi ser framemot att höra från dig!

Ansök nu

Serveringspersonal till Honulele Spa Café

Servitör/Servitris
Läs mer Jun 8
Serveringspersonal till vårt hawaiianska Spa
I nybyggda och prisbelönta Honulele Spa finns en infinitypool med milsvid utsikt, mysiga ställen att hänga och relaxa på, öppna brasor, panoramafönster, fyra nya behandlingsrum, en yogasal och mycket mer. Detta är ett fantastiskt Spa i en otroligt lugn och vacker miljö där vi lägger stor vikt vid att ge våra gäster en njutbar helhetsupplevelse utöver det vanliga. Här serveras bl.a poké bowls, maffiga frukt-/grönsaksfat och smoothiebowls. Vi har alkoholtillstånd (t.o.m i vår infinitypool!) och serverar både drinkar, öl, vin och alkoholfria alternativ.

Vi söker nu en ny kollega som vill jobba i vår spalounge där du trivs bakom baren och i loungen bland våra gäster. Du ska vara van vid gästkontakt och känna dig bekväm med att ta ett varv runt poolen och ta beställningar när du ser att glasen börjar bli tomma. Det är ett plus om du har barkunskap och erfarenhet av service sedan tidigare.

Vi erbjuder dig ett härligt team i en oslagbar miljö!

Varaktighet: 100 %
Arbetstid: Timmar fördelat på dagtid, kvällar & helg
Lön: Avtalsenlig lön enligt kollektivavtal
Bil & körkort: Är ett krav då man inte kan ta sig till oss kollektivt

Låter detta som klippt och skuret för dig? Eller känner du någon som skulle vara perfekt? Då hoppas vi att du eller din vän ansöker direkt och om vi tycker likadant kommer vår Spa Manager bjuda upp dig på en kaffe högt över trädtopparna!

Welcome to a Less Ordinary Job!

Ansök nu

Sushikock, Sushi chef, ???????, ???? - Lund

Restaurangbiträde
Läs mer Jun 3
Är din passion att skapa vacker och fräsch sushi, som gör att gästerna njuter och alltid längtar tillbaka. Vill du arbeta på Sushi Yama, Nordens största sushikedja en trygg och stabil arbetsplats, med möjlighet att utvecklas till en nyckelspelare? Vill du göra karriär? Om svaret är ja - sök jobbet redan idag!Vi söker dig som / we are looking for you that

- Gärna har erfarenhet av att ha tillagat sushi i 12 månader eller mer / Preferably have experience of cooking sushi for 12 months or more

- Kan göra dig förstådd på svenska och/eller engelska / Can make yourself understood in Swedish and / or English

- Har arbetstillstånd i Sverige / Has a work permit in Sweden

- Som vill och kan hjälpa till med alla arbetsuppgifter som hör restaurangarbetet till / Who wants and can help with all tasks that belong to restaurant workVem du är

Du är en person som älskar ditt yrke och känner dig stolt över att hantera de fina och vackra råvarorna, som blir till fröjd för ögonen och för smaklökarna i munnen. Varje bit fisk och riskorn hanteras varsamt, noggrant och effektivt. Du sätter en ära i renlighet, matsäkerhet och kvalitet. Varje servering är en del av den du är, en passionerad del av den japanska matlagningskonsten. Du är van och gillar att arbeta tillsammans med andra och ta ansvar för hela leveranskedjan från beställning till färdig rätt. Ofta i högt tempo.

Du skapar god stämning i gruppen och med gästerna. Du vet att en nöjd gäst kommer tillbaka och strävar alltid till en högklassig smak- och restaurangupplevelse.Vi erbjuder dig / we offer you

- Kollektivavtal / Collective agreement

- En trygg och stabil arbetsplats / A safe and stable workplace

- Möjlighet att utvecklas / Opportunity to develop

- En attraktiv arbetsgivare med starkt varumärke / An attractive employer with a strong brand

- Konkurrenskraftig lön / Competitive salary

- Kostförmån i form av det vi älskar allra mest - SUSHI! / Food benefit in the form of what we love most - SUSHI!Sök jobbet redan idag

Du söker jobbet genom att klicka på länken. Vi använder rekryteringsföretaget Happyr för den här rekryteringen. Vi har omgående tillträde till tjänsten och rekryterar löpande så vi vill gärna att du ansöker idag.

Välkommen med din ansökan

Ansök nu

Kock

Kock, à la carte
Läs mer Maj 22
Nu söker vi en erfaren kock till vårt köksteam!
På The Lodge lägger vi stor vikt vid att ge våra gäster en njutbar helhetsupplevelse utöver det vanliga, och som en del i detta jobbar vårt kök i princip enbart med lokala råvaror från småskaliga producenter som görs från grunden. Utifrån denna filosofi komponerar sedan vår köksmästare Alexander Fohlin (tidigare ägare av SAV) tillsammans med köksteamet ihop en satt 4/8-rätters kvällsmeny efter säsong. Dagtid serveras en 2-rätters lunch.

Nu behöver vi utöka vårt kockteam och söker därför efter en ny stjärna till hotellets hjärta - köket.

Vi vill att du är en nyfiken lagspelare som brinner för att helhetsupplevelsen som levereras är något utöver det gästen förväntar sig. Vi ser restaurang och kök som en enhet och vi värderar samarbetet häremellan högt. Vi jobbar mycket över gränserna med framförallt restaurangen men även med våra andra avdelningar och vi förutsätter att du är social, trivs med att vara ute bland gästerna och servera maten.

Varaktighet: 100%
Arbetstid: Arbetstid fördelat på dag, kväll samt varannan helg.
Bil & körkort: Är ett krav då man inte kan ta sig till oss kollektivt.

Låter detta som klippt och skuret för dig? Eller känner du någon som skulle vara perfekt? Då hoppas vi att du eller din vän ansöker direkt och om vi tycker likadant kommer vår F&B manager Tilda Holmqvist bjuda upp dig på en kaffe tillsammans med Alexander Fohlin högt över trädtopparna!

Welcome to a Less Ordinary Job!

Ansök nu

Sushikock, Sushi chef, ???????, ???? - Lund

Restaurangbiträde
Läs mer Maj 20
Är din passion att skapa vacker och fräsch sushi, som gör att gästerna njuter och alltid längtar tillbaka. Vill du arbeta på Sushi Yama, Nordens största sushikedja en trygg och stabil arbetsplats, med möjlighet att utvecklas till en nyckelspelare? Vill du göra karriär? Om svaret är ja - sök jobbet redan idag!Vi söker dig som / we are looking for you that

- Gärna har erfarenhet av att ha tillagat sushi i 12 månader eller mer / Preferably have experience of cooking sushi for 12 months or more

- Kan göra dig förstådd på svenska och/eller engelska / Can make yourself understood in Swedish and / or English

- Har arbetstillstånd i Sverige / Has a work permit in Sweden

- Som vill och kan hjälpa till med alla arbetsuppgifter som hör restaurangarbetet till / Who wants and can help with all tasks that belong to restaurant workVem du är

Du är en person som älskar ditt yrke och känner dig stolt över att hantera de fina och vackra råvarorna, som blir till fröjd för ögonen och för smaklökarna i munnen. Varje bit fisk och riskorn hanteras varsamt, noggrant och effektivt. Du sätter en ära i renlighet, matsäkerhet och kvalitet. Varje servering är en del av den du är, en passionerad del av den japanska matlagningskonsten. Du är van och gillar att arbeta tillsammans med andra och ta ansvar för hela leveranskedjan från beställning till färdig rätt. Ofta i högt tempo.

Du skapar god stämning i gruppen och med gästerna. Du vet att en nöjd gäst kommer tillbaka och strävar alltid till en högklassig smak- och restaurangupplevelse.Vi erbjuder dig / we offer you

- Kollektivavtal / Collective agreement

- En trygg och stabil arbetsplats / A safe and stable workplace

- Möjlighet att utvecklas / Opportunity to develop

- En attraktiv arbetsgivare med starkt varumärke / An attractive employer with a strong brand

- Konkurrenskraftig lön / Competitive salary

- Kostförmån i form av det vi älskar allra mest - SUSHI! / Food benefit in the form of what we love most - SUSHI!Sök jobbet redan idag

Du söker jobbet genom att klicka på länken. Vi använder rekryteringsföretaget Happyr för den här rekryteringen. Vi har omgående tillträde till tjänsten och rekryterar löpande så vi vill gärna att du ansöker idag.

Välkommen med din ansökan

Ansök nu

Sous Chef / Service Lead Kitchen

Souschef
Läs mer Maj 9
Scandic Star i Lund ligger nära grön- och friluftsområden men är ändå lättillgängligt bara ett stenkast bort från E22:an.

Vår gästnöjdhet är vår prioritet och vi har en mycket stark servicekultur hos oss, en servicekultur som utgår från nöjda och glada medarbetare som är stolta över sin arbetsplats och vill fortsätta att utvecklas i litet som stort. Det är så vi tillsammans skapar en välkomnande atmosfär som präglar våra gästers vistelse hos oss - och det är det som vi kallar service.

Vi söker vi en Sous Chef / Serevice Lead - som är stolt över att skapa fantastiska hotell upplevelser!

Vi ser gärna att du har arbetat i liknande roll på ett stort hotell.
Alternativ som köksmästare på mindre krog.****

Dina ansvarsområden är:

- Leda och fördela arbete i köket
- Tillsammans med teamet skapa matupplevelse i världsklass
- Assistera köksmästaren med administrativa uppgifter
- Ansvara för köksdriften vi köksmästarens frånvaro
- Produktutveckling tillsammans med köksmästaren

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Lead leder du ditt team så ni tillsammans med övriga team på hotellet skapar en gästupplevelse i världsklass under hela gästens vistelse.

I rollen som Souschef arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd.

Teamen tar själva ett stort eget ansvar för att utveckla och förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet, det är då vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Du ska älska att leverera på topp. För dig är mötet med gästen oerhört viktigt och du har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och god förmåga att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt prioritera rätt saker. Att kunna arbeta bra i team och vara en omtänksam kollega ser vi som en självklarhet.

Information om tjänsten:
Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande.
Erfarenheter du tar med och delar med oss:

Erfarenhet av yrket, hotell, tallrikservering och bankett.
Erfarenhet från liknande roll i minst 3 år
Grumdläggande datakunskaper och förståelse för tekniska system
Kunna kommunicera på svenska och engelska
Yterliggare språk meriterande

Information om tjänsten:

Du kommer leda ett köksteam och du rapporterar direkt till köksmästaren . Du kommer även behöva kliva in i köksmästarrollen under köksmästarens frånvaro.

Varjerande arbetstid vardagar och helger. Dag och Kväll.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

BRING YOUR CULTURE, BUILD OURS.
Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO Vi strävar alltid efter att bli bättre. Vi är pålitliga och levererar hög kvalitet i allt vi gör.

BE YOU Vi är oss själva, och låter andra vara sig själva. Vi uppskattar mångfald i tankesätt och bakgrund.

BE CARING Vi möter alla som kommer till oss med värme och får dem att känna sig välkomna. Vi bryr oss om människorna, planeten och samhället runtom oss.

BE BOLD Vi vågar göra saker annorlunda och bryta invanda beteenden. Vi ser hellre framåt än bakåt.

Ansök nu

SERVERINGSPERSONAL till ELITE HOTEL IDEON

Servitör/Servitris
Läs mer Sep 19
Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum.

Hotellets food and beverage verksamhet innefattar restaurangen Paolo’s samt 9 konferenslokaler för mellan 10 och 220 personer.

Nu söker vi erfarna serveringspersonal till vår verksamhet.

Vi söker dig som har minst 3-års dokumenterad arbetslivserfarenhet i servisen med a la carte. Vi ser att du har goda kunskaper inom mat samt dryck och du ska brinna för att sätta gästen i centrum. Du har även god samarbetsförmåga, energi och positiv utstrålning. Viktigt är även att du tycker om att verka i en bransch som står under ständig vidareutveckling.

Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer. Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.

Det är meriterande om du har jobbat med Micros sedan tidigare.

Praktikaliteter:

- Arbetstider: Varierande dagtid, kvällstid och helger.
- Omfattning: Tillsvidareanställning 75 %. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning.
- Start: Enligt överenskommelse.
- Lön: Enligt överenskommelse. Vi tillämpar HRFs kollektivavtal.
- För frågor om tjänsten kontakta: kontakta: Christian Hatesaul christian.hatesaul@elite.se
- Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!


Vi ser framemot att höra från dig!

Ansök nu

Hotellreceptionist Hotel Concordia mitt i Lund

Hotellreceptionist
Läs mer Aug 7
Vi söker nu omgående en kompetent och positiv hotellreceptionist till vårt härliga team på 4-stjärniga Hotel Concordia med 60 rum mitt i Lund, endast ca 400 meter från Lunds Centralstation.
Vi söker Dig som är mycket ansvarsfull, arbetsvillig, flexibel och är en positiv problemlösare, gärna med lite teknisk kompetens.
Du ska vara pålitlig, stresstålig och tycka om att arbeta på egen hand. Det är mycket bra om Du bor i eller nära Lund och därmed har kort pendlingsavstånd.
Bra datorkunskap i Office programmen och god erfarenhet av hotellbokningsprogram är obligatoriska krav. Likaså är det krav på att Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
För att detta ska fungera bra, måste Du ha arbetat som hotellreceptionist i minst sammanlagt 1 år inom hotellbranschen i Sverige. Du kan prata och skriva på svenska samt engelska flytande.
I Dina arbetsuppgifter ingår bl. a traditionellt receptionsarbete såsom in- och utcheckning av gäster, ta emot bokningar, svara i telefon, vara serviceminded mot gäster.
Du ska även se till så att lobbyn med övriga utrymmen är väl fungerande och i perfekt skick.
Tjänsten innebär deltid/tim, sk behovsanställning kvällar, dagtid och helger. ca 40-50 %, men kan bli mer vid behov. T ex om vi ibland behöver någon som ansvarar för hotellets Afternoon tea på lördagar, serveringspersonal i hotellets italienska restaurang eller på städavdelningen.
Anmäl Ditt intresse genom att skicka oss Ditt CV, personligt brev och en personbild genom att kontakta oss på ekonomi@concordia.se
Vi följer GDPR lagstiftningen gällande bl a Dina personuppgifter.
Vi kommer endast att svara på seriösa ansökningar och vi ser fram emot att förhoppningsvis anställa just Dig!
Välkommen med Din ansökan idag.

Ansök nu

Servicekoordinator till region syd

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 11
I region syd serverar Nordrest en schysst måltidsupplevelse till alla elever, dagligen måndag till fredag. Det gör vi genom att servera god mat i en trevlig miljö samtidigt som vi levererar en bra service enligt våra värderingar: vara tillgängliga, sprida glädje och överraska positivt.

Nu söker vi en flexibel, snabbfotad och glädjespridande servicekoordinator till vår region i syd där du kommer att utgå från vårat produktionskök i Lund Hemsö. Tjänsten är en mobil tjänst där du är ute på våra skolor & enheter dagligen i samråd med enhetscheferna i regionen.

Region syd innefattar våra kök i följande städer: Lund, Landskrona, Helsingborg, Hässleholm, Kävlinge, Växjö, Ronneby.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Hålla kontakt med rektorer och administratörer med enhetschefen på alla skolor och upprätthålla en god relation genom besök i första hand, vara tillgänglig och snabbt återkoppla på mail och telefonsamtal.
- Delta i matrådsmöten samt följa upp dessa.
- Hålla god kontakt och vara behjälplig till personalen i matsalarna.
- Se till att våra rutiner och policys efterföljs av personalen.
- Enkel utbildning av personalen på våra skolor i hur vi serverar en schysst måltidsupplevelse.
- Vid behov vara med i produktionsköken med olika arbetsuppgifter allt från disk, matlagning mm.

- Planera i samråd med enheterna happenings och event på våra skolor.


Du har:

- 3-årig gymnasial restaurangutbildning eller liknande
- Tidigare erfarenhet av arbete i storkök och lunchservering
- Intresse för mat och dryck
- Goda kunskaper i svenska
- B-körkort


Det är meriterande om du har:

- Intresse, kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete. Restaurangen är kvalitet- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och 14001.
- Kreativ i frågor som matsvinn och vegetariska alternativ .


Nordrest, Sveriges hungrigaste restaurangkoncern. Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet!

Anställning: Tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Omfattning: Heltid, skoldagar dagtid måndag-fredag

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast. Senaste ansökningsdag datum 1/6.

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Copy of Sushikock, Sushi chef, ???????, ???? - Lund

Restaurangbiträde
Läs mer Maj 10
Är din passion att skapa vacker och fräsch sushi, som gör att gästerna njuter och alltid längtar tillbaka. Vill du arbeta på Sushi Yama, Nordens största sushikedja en trygg och stabil arbetsplats, med möjlighet att utvecklas till en nyckelspelare? Vill du göra karriär? Om svaret är ja - sök jobbet redan idag!Vi söker dig som / we are looking for you that

- Gärna har erfarenhet av att ha tillagat sushi i 12 månader eller mer / Preferably have experience of cooking sushi for 12 months or more

- Kan göra dig förstådd på svenska och/eller engelska / Can make yourself understood in Swedish and / or English

- Har arbetstillstånd i Sverige / Has a work permit in Sweden

- Som vill och kan hjälpa till med alla arbetsuppgifter som hör restaurangarbetet till / Who wants and can help with all tasks that belong to restaurant workVem du är

Du är en person som älskar ditt yrke och känner dig stolt över att hantera de fina och vackra råvarorna, som blir till fröjd för ögonen och för smaklökarna i munnen. Varje bit fisk och riskorn hanteras varsamt, noggrant och effektivt. Du sätter en ära i renlighet, matsäkerhet och kvalitet. Varje servering är en del av den du är, en passionerad del av den japanska matlagningskonsten. Du är van och gillar att arbeta tillsammans med andra och ta ansvar för hela leveranskedjan från beställning till färdig rätt. Ofta i högt tempo.

Du skapar god stämning i gruppen och med gästerna. Du vet att en nöjd gäst kommer tillbaka och strävar alltid till en högklassig smak- och restaurangupplevelse.Vi erbjuder dig / we offer you

- Kollektivavtal / Collective agreement

- En trygg och stabil arbetsplats / A safe and stable workplace

- Möjlighet att utvecklas / Opportunity to develop

- En attraktiv arbetsgivare med starkt varumärke / An attractive employer with a strong brand

- Konkurrenskraftig lön / Competitive salary

- Kostförmån i form av det vi älskar allra mest - SUSHI! / Food benefit in the form of what we love most - SUSHI!Sök jobbet redan idag

Du söker jobbet genom att klicka på länken. Vi använder rekryteringsföretaget Happyr för den här rekryteringen. Vi har omgående tillträde till tjänsten och rekryterar löpande så vi vill gärna att du ansöker idag.

Välkommen med din ansökan

Ansök nu

Sushikock, Sushi chef, ???????, ???? - Lund

Restaurangbiträde
Läs mer Maj 11
Är din passion att skapa vacker och fräsch sushi, som gör att gästerna njuter och alltid längtar tillbaka. Vill du arbeta på Sushi Yama, Nordens största sushikedja en trygg och stabil arbetsplats, med möjlighet att utvecklas till en nyckelspelare? Vill du göra karriär? Om svaret är ja - sök jobbet redan idag!Vi söker dig som / we are looking for you that

- Gärna har erfarenhet av att ha tillagat sushi i 12 månader eller mer / Preferably have experience of cooking sushi for 12 months or more

- Kan göra dig förstådd på svenska och/eller engelska / Can make yourself understood in Swedish and / or English

- Har arbetstillstånd i Sverige / Has a work permit in Sweden

- Som vill och kan hjälpa till med alla arbetsuppgifter som hör restaurangarbetet till / Who wants and can help with all tasks that belong to restaurant workVem du är

Du är en person som älskar ditt yrke och känner dig stolt över att hantera de fina och vackra råvarorna, som blir till fröjd för ögonen och för smaklökarna i munnen. Varje bit fisk och riskorn hanteras varsamt, noggrant och effektivt. Du sätter en ära i renlighet, matsäkerhet och kvalitet. Varje servering är en del av den du är, en passionerad del av den japanska matlagningskonsten. Du är van och gillar att arbeta tillsammans med andra och ta ansvar för hela leveranskedjan från beställning till färdig rätt. Ofta i högt tempo.

Du skapar god stämning i gruppen och med gästerna. Du vet att en nöjd gäst kommer tillbaka och strävar alltid till en högklassig smak- och restaurangupplevelse.Vi erbjuder dig / we offer you

- Kollektivavtal / Collective agreement

- En trygg och stabil arbetsplats / A safe and stable workplace

- Möjlighet att utvecklas / Opportunity to develop

- En attraktiv arbetsgivare med starkt varumärke / An attractive employer with a strong brand

- Konkurrenskraftig lön / Competitive salary

- Kostförmån i form av det vi älskar allra mest - SUSHI! / Food benefit in the form of what we love most - SUSHI!Sök jobbet redan idag

Du söker jobbet genom att klicka på länken. Vi använder rekryteringsföretaget Happyr för den här rekryteringen. Vi har omgående tillträde till tjänsten och rekryterar löpande så vi vill gärna att du ansöker idag.

Välkommen med din ansökan

Ansök nu

Restaurangbiträde sökes till Compass Group

Restaurangbiträde
Läs mer Maj 9
Vi söker dig som är arbetsvillig, lojal och har en vilja att lära dig. För rätt person finns det även möjlighet att utvecklas hos vår kund!

Om Compass Group:

Var du än befinner dig, finns Compass Group för dig! Varje dag lagar vi på Compass Group över 125 000 portioner mat som serveras till våra gäster genom våra restauranger, på sjukhus och genom catering och konferens. Compass Group driver över 450 restauranger och caféer över hela Sverige.

Arbetsuppgifter:

De arbetsuppgifter som ingår i denna tjänst är smörgåsbredning, servering, kassatjänst, disk och städ.

Vi har tidigare erfarenhet från café och restaurang. Du behöver vara flexibel, stresstålig och kunna behärska det svenska språket i både tal och skrift. Viktigt är också att du har ett gott bemötande samt att du kan ge service på hög nivå till våra kunder.

Placeringsort: Lund

Omfattning: Deltid, varierande arbetstider samt helger.

Ansök nu

Restaurangchef på TUGG Burgers i Lund

Restaurangbiträde
Läs mer Maj 9
Älskar du att ta ansvar, agera spindeln i nätet och leverera service? Se hit! TUGG Lund letar nu efter sin nya restaurangchef!

Som restaurangchef hos oss så har du fullt ansvar för enheten samt alla som jobbar där. Du har det yttersta ansvaret för verksamheten och kommer att ha uppgifter så som schemaläggning, rekrytering, beställning, kvalitetskontroll, arbetsmiljö och mycket mer.

Du jobbar ca 80% i det dagliga arbetet i restaurangen & 20% administrativt, detta kan variera från månad till månad men vi letar efter dig som älskar service och vill jobba med vårt härliga gäng i restaurangen. Som restaurangchef jobbar du dagar, kvällar och helger.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från restaurangbranschen och tidigare chefserfarenhet, känner er bekväma i ledarrollen och tycker om att jobba när det är mycket att göra.

Tjänsten är på 100% och påbörjas enligt överenskommelse. Givetvis har vi kollektivavtal och schyssta villkor. Känner du att du skulle passa in i Tugg-familjen? Ansök nu! Intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Köksmästare till MR Dubbeleken

Köksmästare
Läs mer Maj 9
Restaurang MR Dubbeleken är belägen i militärområde Revingehed utanför Södra Sandby, Restaurangen serverar frukost, lunch och middag. När Försvarsmakten övar, kan det vara upp till 600 ätande gäster frukost, lunch, middag och kvällsmål. Det förkommer också packade måltider vid övningar.

Tillsammans i teamet och i dialog med våra gäster vill vi engagera och vara kreativa i frågor som matsvinn och vegetariska alternativ.

Till rollen som köksmästare söker vi dig som har stor passion för mat och smaker, gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med resten av teamet vill driva verksamheten framåt. Som köksmästare har du det huvudsakliga ansvaret för planering av menyer, inköp av livsmedel, inventering, egenkontrollprogram avseende livsmedelshygien, medverka vid introduktion av personal, planering av bokningar, övrig kontakt med gäster, kassarapporter och ansvar för att vi följer bolagets rutiner, policys samt lagkrav. För att trivas i rollen som köksmästare hos oss är du prestigelös och tycker om att vara del av en grupp som hjälper varandra över gränserna samtidigt som du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg samt en omfattande intervju angående säkerhet och risker. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Vi vill välkomna dig som vill ha ett fartfyllt jobb med möjlighet att utvecklas och till en engagerad och omväxlande arbetsplats i ständig utveckling. Tillsammans med övriga medarbetare blir du en del i ett arbete med att skapa och förmedla att vara tillgängliga, sprida glädje och överraska positivt

Vi vill att du har:

3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

Minst tre års arbetslivserfarenhet som kock

Tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion

Tidigare erfarenhet av menyplanering och administrativa uppgifter

Kunskap i Office-paketet

Goda kunskaper i svenska och engelska

B-körkort

Det är meriterande om du har

Ett gediget intresse och gärna kunskap och av hållbarhetsarbete då restaurangen kommer att både KRAV-certifieras och miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001.

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag, men kvällar och helger kan förekomma vid beställningar, catering och andra evenemang.

Ansökan: Skicka din ansökan senast datum Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: Unionen

Ansök nu

Köksmästare till MR Dubbeleken

Köksmästare
Läs mer Maj 8
Restaurang MR Dubbeleken är belägen i militärområde Revingehed utanför Södra Sandby, Restaurangen serverar frukost, lunch och middag. När Försvarsmakten övar, kan det vara upp till 600 ätande gäster frukost, lunch, middag och kvällsmål. Det förkommer också packade måltider vid övningar.

Tillsammans i teamet och i dialog med våra gäster vill vi engagera och vara kreativa i frågor som matsvinn och vegetariska alternativ.

Till rollen som köksmästare söker vi dig som har stor passion för mat och smaker, gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med resten av teamet vill driva verksamheten framåt. Som köksmästare har du det huvudsakliga ansvaret för planering av menyer, inköp av livsmedel, inventering, egenkontrollprogram avseende livsmedelshygien, medverka vid introduktion av personal, planering av bokningar, övrig kontakt med gäster, kassarapporter och ansvar för att vi följer bolagets rutiner, policys samt lagkrav. För att trivas i rollen som köksmästare hos oss är du prestigelös och tycker om att vara del av en grupp som hjälper varandra över gränserna samtidigt som du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg samt en omfattande intervju angående säkerhet och risker. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Vi vill välkomna dig som vill ha ett fartfyllt jobb med möjlighet att utvecklas och till en engagerad och omväxlande arbetsplats i ständig utveckling. Tillsammans med övriga medarbetare blir du en del i ett arbete med att skapa och förmedla att vara tillgängliga, sprida glädje och överraska positivt

Vi vill att du har:

3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

Minst tre års arbetslivserfarenhet som kock

Tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion

Tidigare erfarenhet av menyplanering och administrativa uppgifter

Kunskap i Office-paketet

Goda kunskaper i svenska och engelska

B-körkort

Det är meriterande om du har

Ett gediget intresse och gärna kunskap och av hållbarhetsarbete då restaurangen är både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag, men kvällar och helger kan förekomma vid beställningar, catering och andra evenemang.

Ansökan: Skicka din ansökan senast datum Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: Unionen

Ansök nu

Kock Deltid

Kock, à la carte
Läs mer Sep 22
Vi söker en erfaren kock med dokumenterad erfarenhet av a la carte, grill och kallskänk. Du ska ha en passion för matlagning, vara lika positiv och noggrann som dina medarbetare. Du bör vara stresstålig och självgående, både i team såväl som ensam.


ANSVARSOMRÅDEN:
* Se till att all matberedning uppfyller våra såväl som miljöverkets kvalitetskrav
* Assistera ditt köksteam i planering och tillagning
* Behålla en positiv och professionell attityd även under service
KRAVPROFIL:
* Bred kunskap om olika tillagningsmetoder
* Förmåga att hålla dig lugn under stressiga situationer
*Kunna kommunicera med kollegor på antingen svenska eller engelska, samt kunna läsa svenska.


Tjänsten innefattar arbete under kvällar och helger.

Ansök nu

Restaurangbiträde (Sushikock)

Specialkock
Läs mer Maj 5
Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket.

Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman

Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse

Du brinner för att sätta gästen i centrum

Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning

Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas

Du kan ta eget ansvar

Du kan hantera stressVi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.

Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.Sedvanliga arbetsuppgifter:

Tillagning av sushi och vissa asiatiska rätter

Kassa och servering

Renhållning, städning och diskhantering

Ansök nu

kökbitrad

Restaurangbiträde
Läs mer Sep 22
vi är i Lund centrum, sälja snabbmat.
behöver att jobba städa, diska, tömma soporna,flytta varorna, koka nudlar mm.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

kökbiträd

Restaurangbiträde
Läs mer Sep 22
vi är i Lund centrum, sälja snabbmat.
behöver att jobba städa, diska, tömma soporna,flytta varorna, koka nudlar mm.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Arbetsledare med karriär i sikte

Restaurangbiträde
Läs mer Sep 21
Sökes! Naturlig ledare med karriär i sikte 

Vi söker dig som har ledarskap inom dig. Du som tror på att ett gott ledarskap är grunden till god service. Du vet att varje medarbetare som trivs på jobbet skapar goda gästupplevelser. Vi tror på våra ledare. Ditt  uppdrag är att se till att medarbetarna trivs och levererar service i världsklass. Det gör att kunderna kommer att  älska oss ännu mer. Och kommer tillbaka med sina bästa vänner. Då blir vi lönsamma och kan investera i vår utveckling. Och i din utveckling. Så enkelt är det.

Dina arbetsuppgifter
Vi delegerar ansvar till dig.  Som arbetsledare har du ansvar och mandat för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare. Som arbetsledare på Burger King är du med och ansvarar för:
- Driften av restaurangen
- Utvecklingen och utbildningen av personalen
- Ekonomiska resultat
- Restaurangens gästupplevelse, matkvalitet och renlighet

Varför ska du välja oss?

- För att du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut
- För att du tycker om att utvecklas och lära nytt
- Vi erbjuder flexibel arbetstid
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
- Hos oss skaffar du dig värdefull ledarerfarenhet som är efterfrågad även i många andra branscher

Önskar du att utvecklas finns det många karriärmöjligheter hos oss, både inom Burger King, inom något av våra andra varumärken eller på vårt huvudkontor. 

Vi söker dig som:

- Har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och fokus på goda resultat
- Som förstår vikten av att vara en god förebild
- Som gärna har tidigare erfarenhet av servicebranschen

Känner du igen dig i detta så tycker vi du ska skicka din ansökan redan idag! Välkommen! 

#welcometalentBurger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansök nu

Max Nova Lund söker medarbetare

Restaurangbiträde
Läs mer Sep 21
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5500 medarbetare.
Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!  

Max utgångspunkt är alla människors lika värde.

För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

 

Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.

 

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.

 

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

 

Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

Ansök nu

Kock Lund

Kock, storhushåll
Läs mer Sep 20
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Vi söker 2 medarbetare till ett av våra kockuppdrag i Lund. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:


• Menyplanering
• Inköp
• Matlagning (husmanskost, a´la carte, salladsbuffé etc)
• Egenkontroll
• Klimatberäkning på maträtterna

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst fem års yrkesvana
• Datakunskaper

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidareanställning på heltid. Måndag-Fredag dagtid (kvällsevent kan förekomma)

Har du frågor kontakta Christoffer Norell christoffer.norell@sodexo.com

Din ansökan vill vi ha senast den 18/9
Ansökan kan endast göras via vår hemsida

 


 Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Medarbetare som vill servera världens godaste burgare

Restaurangbiträde
Läs mer Sep 16
Vi du skapa upplevelser? Vill du se dina kunder njuta av din service och vår goda mat?

Är du en utåtriktad och positiv ”people person” som gärna hugger i och gillar
att ge bra service? Vill du göra karriär? Ha kul på  jobbet! Nu har du chansen - sök jobbet idag!

Vi på Burger King söker just nu restaurangmedarbetare (helg - dag/kväll)

Du blir vårt ansikte utåt i vår restaurang och får ett mångsidigt jobb som innebär att du roterar mellan olika arbetsuppgifter. Du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster.

Vad vi erbjuder:

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. För oss är det viktigt att våra medarbetare får chansen att
utvecklas. Vi erbjuder därför en tydlig karriärstege och goda  utvecklingsmöjligheter. Tanken med våra utbildningar är att du ska växa med ansvar och utvecklas i din yrkesroll under hela din tid hos oss.

Vem är du?

För att lyckas i jobbet tror vi att du har en utpräglad servicekänsla och tycker att det är roligt att arbeta med människor.

Låter det som något för dig? Sök jobbet Nu!

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansök nu

Köksbiträde sökes till restaurang i centrala Lund

Diskare
Läs mer Aug 24
Köksmästare/souschef/kock/hovmästare/servitör/servitris/diskare sökes till väletablerad fransk restaurang. Ett nytt sammansvetsat team ska bildas i samband med nytt ägarskap i mitten av november 2022.
Restaurangen andas Frankrike på ett attraktivt läge i centrala Lund mitt i anslutning till knutpunkten för den lokala busstrafiken i staden. Kringliggande miljö ger en stadspuls precis som gatorna i Paris.
Vi är otroligt måna om våra gäster och vill gärna ha en familjär miljö med förträfflig service. Med en rätt inställning och en vilja att lära sig kommer du långt – för oss är det viktigaste att vi förenas genom passion för mat, dryck och gästvänlighet.
Vi ser att du har minst tre års yrkeserfarenhet, är mycket van vid dina uppgifter och har glimten i ögat. Sökande ska ha meriterade kunskaper och kompetenser, yrkesstolthet och en passion för restaurangbranschen. Det behövs en genuin servicekänsla för kvalitet & värdskap. Med det nya teamet kommer nya möjligheter att utveckla, påverka och skapa en trivsam, tillåtande, kollegial och framförallt rolig arbetsmiljö. Arbetsgivaren bistår gärna med internutbildningar och hos oss finns det möjlighet att växa!
Det erbjuds generösa arbetsvillkor med månadslön enligt Visita/HRF.
Arbetstider: måndag till fredag, varannan lördag, stängt på söndagar.
Meddela i ansökan VILKEN av tjänsterna du är intresserad av.

Ansök nu

Kock sökes till väletablerad restaurang i centrala Lund

Kock, à la carte
Läs mer Aug 24
Köksmästare/souschef/kock/hovmästare/servitör/servitris/diskare sökes till väletablerad fransk restaurang. Ett nytt sammansvetsat team ska bildas i samband med nytt ägarskap i mitten av november 2022.
Restaurangen andas Frankrike på ett attraktivt läge i centrala Lund mitt i anslutning till knutpunkten för den lokala busstrafiken i staden. Kringliggande miljö ger en stadspuls precis som gatorna i Paris.
Vi är otroligt måna om våra gäster och vill gärna ha en familjär miljö med förträfflig service. Med en rätt inställning och en vilja att lära sig kommer du långt – för oss är det viktigaste att vi förenas genom passion för mat, dryck och gästvänlighet.
Vi ser att du har minst tre års yrkeserfarenhet, är mycket van vid dina uppgifter och har glimten i ögat. Sökande ska ha meriterade kunskaper och kompetenser, yrkesstolthet och en passion för restaurangbranschen. Det behövs en genuin servicekänsla för kvalitet & värdskap. Med det nya teamet kommer nya möjligheter att utveckla, påverka och skapa en trivsam, tillåtande, kollegial och framförallt rolig arbetsmiljö. Arbetsgivaren bistår gärna med internutbildningar och hos oss finns det möjlighet att växa!
Det erbjuds generösa arbetsvillkor med månadslön enligt Visita/HRF.
Arbetstider: måndag till fredag, varannan lördag, stängt på söndagar.
Meddela i ansökan VILKEN av tjänsterna du är intresserad av.

Ansök nu

Souschef sökes till väletablerad restaurang i centrala Lund

Souschef
Läs mer Aug 24
Köksmästare/souschef/kock/hovmästare/servitör/servitris/diskare sökes till väletablerad fransk restaurang. Ett nytt sammansvetsat team ska bildas i samband med nytt ägarskap i mitten av november 2022.
Restaurangen andas Frankrike på ett attraktivt läge i centrala Lund mitt i anslutning till knutpunkten för den lokala busstrafiken i staden. Kringliggande miljö ger en stadspuls precis som gatorna i Paris.
Vi är otroligt måna om våra gäster och vill gärna ha en familjär miljö med förträfflig service. Med en rätt inställning och en vilja att lära sig kommer du långt – för oss är det viktigaste att vi förenas genom passion för mat, dryck och gästvänlighet.
Vi ser att du har minst tre års yrkeserfarenhet, är mycket van vid dina uppgifter och har glimten i ögat. Sökande ska ha meriterade kunskaper och kompetenser, yrkesstolthet och en passion för restaurangbranschen. Det behövs en genuin servicekänsla för kvalitet & värdskap. Med det nya teamet kommer nya möjligheter att utveckla, påverka och skapa en trivsam, tillåtande, kollegial och framförallt rolig arbetsmiljö. Arbetsgivaren bistår gärna med internutbildningar och hos oss finns det möjlighet att växa!
Det erbjuds generösa arbetsvillkor med månadslön enligt Visita/HRF.
Arbetstider: måndag till fredag, varannan lördag, stängt på söndagar.
Meddela i ansökan VILKEN av tjänsterna du är intresserad av.

Ansök nu

Köksmästare sökes till väletablerad restaurang i centrala Lund

Köksmästare
Läs mer Aug 24
Köksmästare/souschef/kock/hovmästare/servitör/servitris/köksbiträde sökes till väletablerad fransk restaurang. Ett nytt sammansvetsat team ska bildas i samband med nytt ägarskap i mitten av november 2022.
Restaurangen andas Frankrike på ett attraktivt läge i centrala Lund mitt i anslutning till knutpunkten för den lokala busstrafiken i staden. Kringliggande miljö ger en stadspuls precis som gatorna i Paris.
Vi är otroligt måna om våra gäster och vill gärna ha en familjär miljö med förträfflig service. Med en rätt inställning och en vilja att lära sig kommer du långt – för oss är det viktigaste att vi förenas genom passion för mat, dryck och gästvänlighet.
Vi ser att du har minst tre års yrkeserfarenhet, är mycket van vid dina uppgifter och har glimten i ögat. Sökande ska ha meriterade kunskaper och kompetenser, yrkesstolthet och en passion för restaurangbranschen. Det behövs en genuin servicekänsla för kvalitet & värdskap. Med det nya teamet kommer nya möjligheter att utveckla, påverka och skapa en trivsam, tillåtande, kollegial och framförallt rolig arbetsmiljö. Arbetsgivaren bistår gärna med internutbildningar och hos oss finns det möjlighet att växa!
Det erbjuds generösa arbetsvillkor med månadslön enligt Visita/HRF.
Arbetstider: måndag till fredag, varannan lördag, stängt på söndagar.
Meddela i ansökan vilken av tjänsterna du är intresserad av.

Ansök nu

Front Office Manager Radisson Blu Hotel Lund

Receptionschef
Läs mer Sep 2
Vårt hotell har 192 rum och sviter i modern design med hög komfort och från våra rum på de översta våningarna har du en fantastisk utsikt över Lund, Malmö, Köpenhamn och Öresundsbron.

Hotellet har en restaurang som är öppen både dag som kväll och här kan du njuta av både svenska favoriter och internationella rätter. I vår loungebar finns det områden att sitta att arbeta i, träffa vänner, kollegor eller bara ta något att dricka, vår moderna lobby inbjuder även den till spontana möten.

Radisson Blu Lund ingår i Ligula Hospitality Group AB.Beskrivning
På Radisson Blu Hotel Lund ansvarar vi tillsammans för gästens helhetsupplevelse.

Gemensamt för alla tjänster är individens förmåga att leverera service i världsklass.

Vi lägger stor vikt på personlighet och att du brinner för din, vår och branschens utveckling. Team Radisson Blu Hotel Lund har spring i benen och drivs av arbetsglädje, nyfikenhet och passion. Var med och utveckla oss och vårt djurvänliga hotell!

Startdatum: början av oktober.

Arbetsuppgifter
Du ser till att våra gäster alltid blir väl omhändertagna och uppmärksammade på bästa sätt. Du är ansiktet utåt och är väl insatt i vårt varumärke och våra säkerhetsföreskrifter.

- Ansvarsområdet innefattar reception, boknings- och konferensavdelningen
- Leda, koordinera och utveckla den dagliga driften
- Ansvara för uppföljning av gästrelationer och kundnöjdhet
- Kontrollera och analysera nyckeltal avdelningsvis
- Planering och koordinering med verksamhetens avdelningsansvariga.
- Rekrytering och introduktion
- Schemaläggning & semesterplanering
- Ansvar och förståelse för intäktsarbete och optimering av logiförsäljning
- Månadsstatistik
- Inköp

Vår bar och restaurang ligger i direkt anslutning till receptionen, därför av stor fördel om du har erfarenhet av mat- och alkoholservering samt tidigare genomgått utbildning för ansvarsfull alkoholhantering. Du rapporterar till Hotelldirektör på hotellet.

Kvalifikationer
Om dig:

Du har en varm och omtänksam personlighet. Du är en naturlig inspiratör som tycker om att motivera människor.

- Du har 3 till 5 års ledarskapserfarenhet inom hotell eller från besöksnäringen.

Du ser det stora i det lilla och är trygg i ditt beslutsfattande. Du tycker att det är roligt att småprata med både stora och små, och att göra någons dag lite bättre med små medel. Du förstår att sälj = service och att vi tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål. Du är flytande i både tal och skrift i svenska och engelska för att kunna möta alla våra gäster på ett så personligt plan som möjligt. Ytterligare språkkunskaper är av stor fördel. Du har datorerfarenhet av hotell-PMS (EMMA, Opera eller liknande) och andra system (Ideas, OTA-Insight, Timeplan) Starkt kommersiellt driv och förmåga att organisera, motivera och delegera.Villkor
Sista ansökningsdatum 14/9, urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vid frågor, kontakta hotelldirektör Christian Weste på telefon 0701-602 761
Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK.

Ansök nu

Café with a twist

Konditoribiträde
Läs mer Aug 31
Café som är vår bakficka med rätter som Pintxos, sallader och annat smått. En espressomaskin och även öl på tap, ett modernt café med en kvällsservering av klassikern Fondue.
Lunds nya samlingsplats. En Taperia mitt i centrala Lund, ett eget bryggeri i källaren och en härlig bakficka. Vi har öppet måndag till söndag. Serveras allt från mellanrätter, tapas, grillade rätter, givetvis så står vi för kvalité och attityd. I baren så mixtrar vi och upptäcker nyheter. Hela huset andas säsongsanpassat. Egen import av vin, tillsammans med bryggeriet och DIG, det gör oss unika!
Det erbjuds generösa arbetsvillkor med månadslön enligt Visita/HRF och vi tillämpar 38 timmars arbetsvecka.


We need you.
The mixologist who creates the drinks you wish you always had but never tried
The chef who cooks the food that makes your taste buds go 'Oh my god!'
The DJ who plays the soundtrack of the evening that never ends
We need you.
Be a part of something you never experienced before
Let's build the magic together
Join us.
Opening November 25th - Stadshallen Lund

Ansök nu

Hovmästare/Restaurangchef sökes till restaurang i centrala Lund

Hovmästare
Läs mer Aug 24
Köksmästare/souschef/kock/hovmästare/servitör/servitris/diskare sökes till väletablerad fransk restaurang. Ett nytt sammansvetsat team ska bildas i samband med nytt ägarskap i mitten av november 2022.
Restaurangen andas Frankrike på ett attraktivt läge i centrala Lund mitt i anslutning till knutpunkten för den lokala busstrafiken i staden. Kringliggande miljö ger en stadspuls precis som gatorna i Paris.
Vi är otroligt måna om våra gäster och vill gärna ha en familjär miljö med förträfflig service. Med en rätt inställning och en vilja att lära sig kommer du långt – för oss är det viktigaste att vi förenas genom passion för mat, dryck och gästvänlighet.
Vi ser att du har minst tre års yrkeserfarenhet, är mycket van vid dina uppgifter och har glimten i ögat. Sökande ska ha meriterade kunskaper och kompetenser, yrkesstolthet och en passion för restaurangbranschen. Det behövs en genuin servicekänsla för kvalitet & värdskap. Med det nya teamet kommer nya möjligheter att utveckla, påverka och skapa en trivsam, tillåtande, kollegial och framförallt rolig arbetsmiljö. Arbetsgivaren bistår gärna med internutbildningar och hos oss finns det möjlighet att växa!
Det erbjuds generösa arbetsvillkor med månadslön enligt Visita/HRF.
Arbetstider: måndag till fredag, varannan lördag, stängt på söndagar.
Meddela i ansökan VILKEN av tjänsterna du är intresserad av.

Ansök nu

Köksmästare "the one"

Köksmästare
Läs mer Aug 29
Lunds nya samlingsplats. En Boqueria mitt i centrala Lund, ett eget bryggeri i källaren och en härlig bakficka. Vi har öppet måndag till söndag. Serveras allt från mellanrätter, tapas, grillade rätter, givetvis så står vi för kvalité och attityd. I baren så mixtrar vi och upptäcker nyheter. Hela huset andas säsongsanpassat. Egen import av vin, tillsammans med bryggeriet och DIG, det gör oss unika!
Vi ser dig som personen att styra upp verksamheten måndag till fredag och då mest dagtid.
Det erbjuds generösa arbetsvillkor med månadslön enligt Visita/HRF och vi tillämpar 37 timmars arbetsvecka.


We need you.
The mixologist who creates the drinks you wish you always had but never tried
The chef who cooks the food that makes your taste buds go 'Oh my god!'
The DJ who plays the soundtrack of the evening that never ends
We need you.
Be a part of something you never experienced before
Let's build the magic together
Join us.
Opening November 25th - Stadshallen Lund

Ansök nu

Kreativ bartender

Bartender
Läs mer Aug 29
Lunds nya samlingsplats. En Taperia mitt i centrala Lund, ett eget bryggeri i källaren och en härlig bakficka. Vi har öppet måndag till söndag. Serveras allt från mellanrätter, tapas, grillade rätter, givetvis så står vi för kvalité och attityd. I baren så mixtrar vi och upptäcker nyheter. Hela huset andas säsongsanpassat. Egen import av vin, tillsammans med bryggeriet och DIG, det gör oss unika!


Det erbjuds generösa arbetsvillkor med månadslön enligt Visita/HRF och vi tillämpar 38 timmars arbetsvecka.


We need you.
The mixologist who creates the drinks you wish you always had but never tried
The chef who cooks the food that makes your taste buds go 'Oh my god!'
The DJ who plays the soundtrack of the evening that never ends
We need you.
Be a part of something you never experienced before
Let's build the magic together
Join us.
Opening November 25th - Stadshallen Lund

Ansök nu

Kocken "fun at work"

Kock, à la carte
Läs mer Aug 29
Lunds nya samlingsplats. En Boqueria mitt i centrala Lund, ett eget bryggeri i källaren och en härlig bakficka. Vi har öppet måndag till söndag. Serveras allt från mellanrätter, tapas, grillade rätter, givetvis så står vi för kvalité och attityd. I baren så mixtrar vi och upptäcker nyheter. Hela huset andas säsongsanpassat. Egen import av vin, tillsammans med bryggeriet och DIG, det gör oss unika!
Du är ledig varannan helg och då vi har öppet för lunch, a la carte, brunch och en bakficka så kan vi erbjuda bra och välstrukturerat schema.
Det erbjuds generösa arbetsvillkor med månadslön enligt Visita/HRF och vi tillämpar 37 timmars arbetsvecka.


We need you.
The mixologist who creates the drinks you wish you always had but never tried
The chef who cooks the food that makes your taste buds go 'Oh my god!'
The DJ who plays the soundtrack of the evening that never ends
We need you.
Be a part of something you never experienced before
Let's build the magic together
Join us.
Opening November 25th - Stadshallen Lund

Ansök nu

Service "fun at work"

Servitör/Servitris
Läs mer Aug 29
Lunds nya samlingsplats. En Taperia mitt i centrala Lund, ett eget bryggeri i källaren och en härlig bakficka. Vi har öppet måndag till söndag. Serveras allt från mellanrätter, tapas, grillade rätter, givetvis så står vi för kvalité och attityd. I baren så mixtrar vi och upptäcker nyheter. Hela huset andas säsongsanpassat. Egen import av vin, tillsammans med bryggeriet och DIG, det gör oss unika!
Ledig varannan helg.
Det erbjuds generösa arbetsvillkor med månadslön enligt Visita/HRF och vi tillämpar 38 timmars arbetsvecka.


We need you.
The mixologist who creates the drinks you wish you always had but never tried
The chef who cooks the food that makes your taste buds go 'Oh my god!'
The DJ who plays the soundtrack of the evening that never ends
We need you.
Be a part of something you never experienced before
Let's build the magic together
Join us.
Opening November 25th - Stadshallen Lund

Ansök nu