Barnskötare jobb i Lund

Hitta lediga jobb som Barnskötare i Lund. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Lund från den arbetsgivaren.

Barnskötare 100% till Montessoriförskolan Triangeln

Barnskötare
Läs mer Maj 6
Svenska kyrkan är huvudman för båda våra förskolor med kristen profil. Förskolans pedagoger arbetar tillsammans för att skapa en varm, kärleksfull och inbjudande miljö, där barn och vuxna ska känna sig trygga och välkomna. Undervisningen utformas i enlighet med läroplanens mål, med fokus på att utveckla medmänsklighet, respekt och förståelse för djur och natur och allas lika värde. Vi strävar efter att stärka barnen i deras identitet, självförtroende och självkänsla genom att stötta och uppmuntra barnen i deras individuella utveckling och lärande. Montessoriförskolan Triangeln ligger vid Maria Magdalena kyrka i östra Lund och har Svenska kyrkan som huvudman. Vi är en liten förskola med två avdelningar och 30 barn.

Många barn söker plats på vår populära förskola och vi behöver nu utöka arbetslaget med en barnskötare!

Vi söker dig som vill arbeta i ett arbetslag med professionella kollegor och som har erfarenhet av montessoripedagogik.  

Med hög personaltäthet och små barngrupper får du en unik möjlighet att vara närvarande med barnen och bidra till att utveckla förskolans verksamhet. Vi ser gärna att du har intresse för de konfessionella inslagen. Som anställd hos oss får du arbeta tillsammans med engagerade förskollärare, nyfikna barn och delaktiga föräldrar.

Vi söker dig som:


• är utbildad barnskötare och har erfarenhet av arbete på förskola
• brinner för att ge de yngsta barnen den bästa starten i livet
• är strukturerad, kan sätta gränser för barnen samt ge dem god omvårdnad
• har vana att dokumentera i Unikum och arbeta systematiskt med kvalitetsarbetet
• är självgående men har lätt för att samarbeta och sprider en god kollegial stämning
• har erfarenhet av arbete med barn med särskilda behov

Vi erbjuder dig:


• engagerade och professionella kollegor
• gott samarbete med föräldrar
• nyfikna, kreativa och kunskapsslukande barn
• kreativ miljö med utrymme för egna projekt och idéer

Tillträde: Augusti 2024

Referenser: Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annons-och rekryteringsföretag.

För information om våra fackliga företrädare ber vi att du kontaktar
HR-avdelningen på telefon:
046-71 87 02 eller 046-71 87 04

Har du skyddade personuppgifter? Läs mer här om hur du söker tjänsten.

För dig med skyddade personuppgifter vill Lunds pastorat erbjuda en så säker ansökningsprocess som möjlighet. Du ska inte ansöka digitalt. För att minimera antalet personer hos arbetsgivaren som har åtkomst till dina personuppgifter ber vi dig i stället att kontakta angiven kontaktperson i annonsen, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess.

Välkommen att ta kontakt!

Ansök nu

Montessoripedagog till förskola.

Barnskötare
Läs mer Apr 13
Är du en passionerad och erfaren barnskötare eller förskollärare som brinner för montessoripedagogiken? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!
Tomegårdens Montessoriförskola är en väletablerad och liten förskola i centrala Lund. Vi har funnits i 50 år och drivs sedan tio år tillbaka som ett personalkooperativ med fem pedagoger och en kock.
Beläget i ett gammalt gatuhus har förskolan plats för 26 barn fördelat på två avdelningar. Vår lilla avdelningen heter Kotten och här går 8 barn i ålder 1-3 år. På Kotten finns två pedagoger. Vår stora avdelning heter Ekorren och här går 18 barn i ålder 3-6 år. Här ansvarar tre pedagoger.
Du har lätt för att skapa relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor samtidigt som du kan förhålla dig professionell.
Du bidrar till barnens lärande genom att tillföra entusiasm, energi och lust i arbetet. Du är flexibel och har lätt att anpassa dig efter ändrade omständigheter och kan hantera situationer på ett lugnt och stabilt sätt.
Då vi är en montessoriförskola värnar vi mycket om vår pedagogik och vår montessoripedagogiska miljö. Vi önskar att du har erfarenhet av montessoripedagogiken eller ett mycket stort intresse för att anamma den.
Som montessoripedagog på Tomegården behöver du vara lugn och positiv samt ha en starkt tro på barnets egna kapacitet och inlärning. "Hjälp mig att hjälpa mig själv" (Maria Montessori).
Då personalstyrkan är liten och vi tillsammans driver verksamheten är det viktigt att du trivs bra med att arbeta i grupp men också kan ta eget initiativ och ansvar för olika områden.
Du är utbildad förskollärare/barnskötare med montessoripedagog utb, stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde är önskvärt från 240805

Ansök nu

Barnskötare för månadsvikariat till förskolor i Lunds kommun

Barnskötare
Läs mer Feb 22
Om rollen och dina arbetsuppgifter
Som vikarierande barnskötare är ditt uppdrag att se till att varje barn erbjuds en trygg omsorg, utveckling och lärande.

Tillsammans ser ni till barnets bästa och möter alla barn utifrån deras erfarenheter och förutsättningar. 

Via oss på BSF Bemanningsenheten kan du erbjudas arbete som barnskötare till månadsvikariat, allt från ca 1 till 6 månader. Vikariatet kommer att vara på någon av kommunens 64 förskolor, antingen i Lunds stad eller i någon av våra tätorter Dalby, Veberöd, Genarp, Torna Hällestad, Södra Sandby eller Revingeby. Vi kommer att lägga stor vikt vid att matcha din kompetens mot uppdraget på den aktuella förskolan. 

Vi söker dig 
Vi söker dig som har gymnasie- eller vuxenutbildning inom barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i förskolans verksamhet. Vi ser det som värdefullt om du har erfarenhet med att arbeta med barn med särskilda behov och är trygg med TAKK el andra likvärdiga kommunikationsverktyg.

Som vikarie är du flexibel och kan anpassa dig till ändrade omständigheter när det behövs. Du trivs med att arbeta i arbetslag och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer.

Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder dig
Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa.

https://lund.se/arbete-och-lediga-jobb/sa-ar-det-att-arbeta-med-oss/det-har-ger-vi-dig-som-medarbetare


Bemanningsenheten
BSF Bemanningsenhet arbetar med att rekrytera och bemanna ut vikarier till våra förskolor. Vi tillsätter behovet av korttidsvikarier när ordinarie medarbetare är frånvarande p.g.a. sjukdom/VAB, men även för planerad frånvaro i form av semester, utbildning eller liknande. Utöver detta tillsätter vi också månadsvikariat och nu söker vi dig som är utbildad barnskötare och vill arbeta hos oss på längre vikariat.

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och anpassade grundskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Ansök nu

Förskolevikarie på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Barnskötare
Läs mer Feb 13
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning!
PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet!
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan och som trivs att arbeta med barn i förskolemiljö. Det viktigaste är att du brinner för barnens utveckling samt att du har ett stort personligt engagemang i ditt arbete. Vi söker såväl dig som är utbildad barnskötare som vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom förskolan som vi söker dig som har en stor nyfikenhet inför att prova på att arbeta inom förskolan. Hos oss är alla som älskar att arbeta med barn välkomna och vi anpassar givetvis alltid uppdragen utefter dina tidigare individuella yrkeserfarenheter!
Arbeta på dina egna villkor med högre lön!
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet över din egen arbetstid. Du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du vill arbeta och blir då bokad på olika dagsvikariat som förskolevikarie på olika förskolor olika dagar. Det här ger dig en unik möjlighet att testa på att arbeta på olika förskolor med olika pedagogiska filosofier. Det går också utmärkt att kombinera detta alternativ med studier eller andra deltidsjobb. Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag. Vi får många förfrågningar till oss som varierar mycket i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid. Vi samarbetar med en lång rad förskolor över hela landet, såväl kommunala som privata. Hos oss kommer du alltid att hitta ett uppdrag som passar just dig - hur du än själv föredrar att jobba!
Oavsett hur du väljer att arbeta tillsammans med oss kommer du alltid att vara garanterad en högre lön hos oss än om du hade arbetat som anställd direkt på en förskola - vi står upp för våra förskolevikariers löner vilket gör att du som vår medarbetare alltid kan känna dig trygg med att du har en arbetsgivare som är lojal med dig. Vi förstår att du kommer att värdera en arbetsgivare högt som också värderar dig högt tillbaka!
Sök in till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning redan idag!
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med dig!

Ansök nu

Barnskötare vikariat Montessoriförskola

Barnskötare
Läs mer Jan 29
Tomegårdens Montessoriförskola är en väletablerad och liten förskola i centrala Lund. Vi har funnits i snart 50 år och drivs sedan tio år tillbaka som ett personalkooperativ med fem pedagoger och en kock.
Beläget i ett gammalt gatuhus har förskolan plats för 26 barn fördelat på två avdelningar. Vår lilla avdelningen heter Kotten och här går 8 barn i ålder 1-3 år. På Kotten finns två pedagoger. Vår stora avdelning heter Ekorren och här går 18 barn i ålder 3-6 år. Här ansvarar tre pedagoger.
Vi söker nu Dig som är utbildad barnskötare med erfarenhet med de yngre barnen (1-3 år).
Då vi är en montessoriförskola värnar vi mycket om vår pedagogik och vår montessoripedagogiska miljö. Vi önskar att du har erfarenhet av montessoripedagogiken eller ett mycket stort intresse för att anamma den.
Som montessoribarnskötare på Tomegården behöver du vara lugn och positiv samt ha en starkt tro på barnets egna kapacitet och inlärning. "Hjälp mig att hjälpa mig själv" (Maria Montessori).
Då personalstyrkan är liten och vi tillsammans driver verksamheten är det viktigt att du trivs bra med att arbeta i grupp men också kan ta eget initiativ och ansvar för olika områden.
Tjänsten är ett vikariat på heltid under 5 månader med start 12 feb eller efter överenskommelse.

Ansök nu

barnskötare sökes till fristående förskola

Barnskötare
Läs mer Nov 29
Minideon Förskolan ligger mitt i forskarbyn Ideon och har sedan starten 1991 drivits som en ekonomisk förening av engagerade föräldrar. Förskolan består av två avdelningar, Kalaskulan med barn i åldern 1-3 år och Bushuset där barnen är 3-5år. På varje avdelning arbetar en förskollärare samt barnskötare. Vi har en stor härlig gård som inbjuder till lek i pilekojan, båten eller bersån, eller varför inte njuta en stund i växthuset tillsammans med barnen.


Vi arbetar aktivt efter Läroplanen och främjar rörelse och utelek samtidigt som vi strävar efter hållbar utveckling. Vi har även tillgång till gymnastiksal som barnen går till två gånger i veckan.


Årets utvecklingsområde är "Ateljen i centrum" och vårt mål är att den skapande verksamheten ska blir en naturlig del av den dagliga utbildningen. Vi vill att det ska vara lockande och inspirerande läromiljöer som är tillgängliga för barnen. I år har vi t e x arbetat med projektet från Jord till bord med bidrag från Naturskolan i Lund. Projektets utgångspunkt har varit odling och kreativa lärprocesser, där skapande, naturvetenskap och digitala verktyg fått möta varandra för att utveckla olika mötesplatser och lärandesituationer både inomhus och ute.


Kvalifikationer
Som utbildad barnskötare har du erfarenhet av inskolning, pedagogisk dokumentation, systematiskt kvalitetsarbete och att utifrån Läroplanens strävansmål planera, genomföra, och utveckla verksamheten tillsammans med dina arbetskollegor. Du har gärna vidareutbildning med småbarnspedagogik.


Som person är du lugn, trygg, flexibel och har lätt för att samarbeta och bemöta barn, vårdnadshavare och medarbetare professionellt. Du är närvarande som pedagog och arbetar för att skapa en lärorik och trygg miljö för barnen där omsorg och lära genom lek ligger i fokus. Du ska tycka om att vistas utomhus då en stor del av vår verksamhet sker där. En nyfiken och medforskande pedagog som brinner för estetiska lärprocesser och uttrycksformer och ser miljön som den tredje pedagogen är meriterande.


Du ska ha god kommunikativ förmåga både i tal och skrift, samt om du har kunskap i TAKK är det ett plus då vi arbetar med barns tidiga språkinlärning och Karlstadmodellen.


Om du vill jobba på en mindre förskola med hög personaltäthet, kostnadsfri pedagogisk lunch, gemensam och enskild planeringstid, 2 utvecklingsdagar/termin, friskvårdsbidrag och nära till beslutsvägarna är denna rätt arbetsplats för dej.


Vi kommer fortlöpande bjuda in sökande till intervju som får träffa våra pedagoger. Vi kommer avsluta annonsering när vi hittar en barnskötare som passar in på vår förskola.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Pysslingen Förskolor Utforskarna söker timvikarie

Barnskötare
Läs mer Jan 22
Nu söker vi timvikarier till Utforskarna

Utforskarna är en förskola som ligger en bit utanför Lund, i ett område som heter Linero. På vår förskola är rörelse och fysisk aktivitet en integrerad del av verksamheten.

Har du ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta och viktiga individer? Har du också en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa kontakt med både barn, vårdnadshavare och kollegor? Då kanske det är just du som är intresserad av att vara timvikarie hos oss!

Vi söker dig som vill jobba extra som timvikarie och som med kort varsel kan rycka in vid under ordinarie pedagogers frånvaro. Vi ser gärna att du har gått barn- och fritidsprogrammet, att du har erfarenhet av att arbeta på förskola eller att du har annan erfarenhet av arbete med barn. Du kommer att arbeta i barngrupp och medverka i vår dagliga pedagogiska verksamhet, utevistelse, matsituationer, vila, lek etc.

Innan du börjar hos oss kommer vi vilja träffa dig för att informera om vad som förväntas av dig när du arbetar i vår verksamhet, självklart kommer vi också berätta vad du kan förvänta dig av oss. För att få arbeta hos oss krävs utdrag ur belastningsregistret, detta beställer du på polisens hemsida. När du har ett sådant utdrag är du varmt välkommen att höra av dig via mejl till Anna som är platsansvariga och vikarieansvariga hos oss: anna.borjesson2@pysslingen.se

Varmt välkommen till Utforskarna!

Ansök nu

Barnledare för Knatteskutt 1-4 år VT24 - Lund

Barnskötare
Läs mer Dec 12
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 1-4 år.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn

- Har takten och rytmen given i kroppen

- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)

Som person är du trygg och säker i dig själv!

MERIT: Du får gärna studera till (eller vara färdig) förskolelärare eller liknande utbildning. Du har gärna gått estetiska programmet på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha den rätta personligheten.

Din roll som ledare:

Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i Lund. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika lekar och övningar som är framtagna av Einar Sports pedagoger.

Alla passen följer ett färdigt passupplägg som blandar övningar och lekar utifrån följande teman:

- Boll

- Rytmik

- Dans

Det här får du som ledare hos oss

- Ett färdigt passupplägg att följa.

- Delta på vår ledarutbildning, samt fortbildning om du fortsätter som ledare flera terminer.

- Coachning under terminen.

- Du kommer vara del av ett fantastiskt ledarteam på över 500 ledare.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Info om anställningen:

- Timanställning

- Arbetet pågår under våren 2024 med start vecka 5.

- Under läsåret har vi totalt 4 kurser. Två på våren som är 8 respektive 6 veckor och två kurser på hösten också är 8 respektive 6 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

- ca 1-4h/veckan.

Mer info får du via eventuell telefonintervju

Grupper delas upp efter åldrar:

- 1-2 år

- 3-4 år

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

Föräldrar deltar på alla pass

Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!

Ansök nu!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail!

Ansök nu

Vi söker barnskötare och/eller timvikarier som kan komplettera vårt team!

Barnskötare
Läs mer Nov 14
Vår lilla familjära förskola med max 19 barn och hög personaltäthet söker flexibel barnskötare till vårt team som nu består av 4 pedagoger. Är du den 5:e till vårt team?
Om tjänsten: Tidsbegränsad visstidsanställning med tillträde snarast eller enligt överenskommelse fram till och med 28/6 2024 men med goda möjligheter till förlängning. Vi kommer kunna erbjuda minst 50%. Vi söker därtill timvikarier!
Vi söker dig som är flexibel och har en god förmåga att samarbeta. Du har en bra barnsyn vilket blir tydligt i ditt bemötande med barnen! Här på Pandan skrattar vi mycket tillsammans och uppskattar om du också bidrar till den positiva atmosfären med din energi. Har du något särskilt intresse välkomnar vi detta!
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i förskola/skola/fritidsverksamhet.
Som barnskötare i vår lilla verksamhet förväntas du aktivt delta och bidra i arbetet i barngrupp. Här medverkar du, i samarbete med arbetslaget, i vår dagliga pedagogiska verksamhet och dess olika moment såsom måltid, utevistelse, vila, lek och samling.
Om förskolan:
Vi är en liten förskola i centrum som drivs som ett föräldrakooperativ, just nu består vår barngrupp av 17 barn. I vårt kooperativ lägger vi resurser på en hög personaltäthet. Vi ser hur detta skapar goda förutsättningar för våra pedagoger att bedriva en kvalitativ utbildning samt kunna möta varje enskilt barn utifrån sina förutsättningar och behov.
Krav: Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Du bör därtill ha erfarenhet av arbete med barn eller erfarenhet från arbete i förskola/skola/fritidshem.
Vi kommer rekrytera löpande och endast kontakta de som är aktuella för tjänsten. Ange i ansökan om du söker tjänsten på visstid eller arbete som timvikarie och berätta gärna lite kring just dina förutsättningar och varför du söker dig till oss på Pandan?
Välkommen in med din ansökan redan idag till rektor@fkpandan.se

Ansök nu

Pysslingen Utforskarna söker timvikarier

Barnskötare
Läs mer Nov 13
Nu söker vi timvikarier till Utforskarna

Utforskarna är en förskola som ligger en bit utanför Lund, i ett område som heter Linero. På vår förskola är rörelse och fysisk aktivitet en integrerad del av verksamheten.

Har du ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta och viktiga individer? Har du också en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa kontakt med både barn, vårdnadshavare och kollegor? Då kanske det är just du som är intresserad av att vara timvikarie hos oss!

Vi söker dig som vill jobba extra som timvikarie och som med kort varsel kan rycka in vid under ordinarie pedagogers frånvaro. Vi ser gärna att du har gått barn- och fritidsprogrammet, att du har erfarenhet av att arbeta på förskola eller att du har annan erfarenhet av arbete med barn. Du kommer att arbeta i barngrupp och medverka i vår dagliga pedagogiska verksamhet, utevistelse, matsituationer, vila, lek etc.

Innan du börjar hos oss kommer vi vilja träffa dig för att informera om vad som förväntas av dig när du arbetar i vår verksamhet, självklart kommer vi också berätta vad du kan förvänta dig av oss. För att få arbeta hos oss krävs utdrag ur belastningsregistret, detta beställer du på polisens hemsida. När du har ett sådant utdrag är du varmt välkommen att höra av dig via mejl till Anna som är platsansvariga och vikarieansvariga hos oss: anna.borjesson2@pysslingen.se

Varmt välkommen till Utforskarna!

Ansök nu

Barnskötare till litet föräldrarkooperativ

Barnskötare
Läs mer Okt 9
Valen Valle är en liten förskola på ca 35 barn som drivs som föräldrakooperativ i Vallkärra i Lunds kommun. Förskolan ligger i en vacker lantlig miljö med tillgång till en stor trädgård, men är samtidigt placerad på behagligt cykelavstånd för dagsutflykter till både parker, bibliotek och naturområden.
Förskola är uppdelad i tre avdelningar (med ca 11 barn i vardera). Barngrupperna är åldersintegrerade (1-5 år) och ledas av en förskollärare i nära samarbete med barnskötare, samt med stöttning från rektorn som också är verksam i barngrupp.
För att utveckla oss själva och vår verksamhet lägger vi stor vikt på reflektionstid, diskussioner, dokumentation och kompetensutveckling.
VEM BEHÖVER VI
Vi söker en medforskande/närvarande barnskötare som är öppen och engagerad. En pedagog som sätter barnen, leken och det lustfyllda lärandet i centrum för verksamheten och som själv känner lust och nyfikenhet inför att utvecklas och tillsammans med kollegor driva verksamheten framåt.
ÖVRIGT
För att försäkra oss om att du LÄST denna annons, ber vi dig skriva ordet "nordkapare" i mailrubriken till din ansökan.
Vi erbjuder pedagogiska måltider och friskvårdsbidrag.
Tid till reflektion, kollegialtlärande och fortbildning ingår.
Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ där föräldrarna bidrar med fixardagar och styrelsearbete.
För att kunna erbjudas tjänst inom skola och barnomsorg krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregister.Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt arbetslivserfarenheter.
I den här processen kommer vi att arbeta löpande med urval och intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte om du tycker att den låter intressant - vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

Ansök nu

Waldorflekskolan i Hardeberga utanför Lund söker timvikarier

Barnskötare
Läs mer Sep 13
Vill du vikariera på en waldorfförskola? Vi söker timvikarier till våra fina lekskola i Hardeberga.
Vi söker i första hand efter dig som brinner för waldorfpedagogik och vi vill att du är genuint intresserad av att arbeta med barn. Vi ser gärna att du har pedagogisk utbildning alternativt erfarenhet av liknande arbete.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vår lekskola består av ca 65 barn och 20 medarbetare med 5 avdelningar och är belägen i en lugn och vacker bymiljö. Vi har en fantastisk utemiljö med stora trädgårdar, omgivna av åkrar och kulturmark. Vi är granne med grundskolan Lunds Waldorfskola.
Vi är en självförvaltande stiftelse med styrelse och kollegie i tätt samarbete. Det underlättar att ha körkort och bil då vår lekskola är belägen på landsbygden utanför Lund.
Kika gärna in på vår hemsida för mer information på
www.waldorflekskolanihardeberga.se
I samband med att du visar ditt intresse som vikarie och blir kallad till intervju får du praktisk information och en introduktion som ger god inblick i verksamheten.
Varmt välkommen med din intresseanmälan till oss på:
forskolechef@hardebergawaldorfforskola.se

Ansök nu

Förskolevikarie på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Barnskötare
Läs mer Sep 15
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning!
PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet!
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan och som trivs att arbeta med barn i förskolemiljö. Det viktigaste är att du brinner för barnens utveckling samt att du har ett stort personligt engagemang i ditt arbete. Vi söker såväl dig som är utbildad barnskötare som vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom förskolan som vi söker dig som har en stor nyfikenhet inför att prova på att arbeta inom förskolan. Hos oss är alla som älskar att arbeta med barn välkomna och vi anpassar givetvis alltid uppdragen utefter dina tidigare individuella yrkeserfarenheter!
Arbeta på dina egna villkor med högre lön!
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet över din egen arbetstid. Du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du vill arbeta och blir då bokad på olika dagsvikariat som förskolevikarie på olika förskolor olika dagar. Det här ger dig en unik möjlighet att testa på att arbeta på olika förskolor med olika pedagogiska filosofier. Det går också utmärkt att kombinera detta alternativ med studier eller andra deltidsjobb. Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag. Vi får många förfrågningar till oss som varierar mycket i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid. Vi samarbetar med en lång rad förskolor över hela landet, såväl kommunala som privata. Hos oss kommer du alltid att hitta ett uppdrag som passar just dig - hur du än själv föredrar att jobba!
Oavsett hur du väljer att arbeta tillsammans med oss kommer du alltid att vara garanterad en högre lön hos oss än om du hade arbetat som anställd direkt på en förskola - vi står upp för våra förskolevikariers löner vilket gör att du som vår medarbetare alltid kan känna dig trygg med att du har en arbetsgivare som är lojal med dig. Vi förstår att du kommer att värdera en arbetsgivare högt som också värderar dig högt tillbaka!
Sök in till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning redan idag!
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med dig!

Ansök nu

Förskolevikarie på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Barnskötare
Läs mer Sep 15
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning!
PersonalExpressen är ett bemanningsföretag inom förskolan som finns till för att skapa en positiv skillnad för både vuxna och barn i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår medarbetare trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet!
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan och som trivs att arbeta med barn i förskolemiljö. Det viktigaste är att du brinner för barnens utveckling samt att du har ett stort personligt engagemang i ditt arbete. Vi söker såväl dig som är utbildad barnskötare som vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom förskolan som vi söker dig som har en stor nyfikenhet inför att prova på att arbeta inom förskolan. Hos oss är alla som älskar att arbeta med barn välkomna och vi anpassar givetvis alltid uppdragen utefter dina tidigare individuella yrkeserfarenheter!
Arbeta på dina egna villkor med högre lön!
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet över din egen arbetstid. Du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du vill arbeta och blir då bokad på olika dagsvikariat som förskolevikarie på olika förskolor olika dagar. Det här ger dig en unik möjlighet att testa på att arbeta på olika förskolor med olika pedagogiska filosofier. Det går också utmärkt att kombinera detta alternativ med studier eller andra deltidsjobb. Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag. Vi får många förfrågningar till oss som varierar mycket i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid. Vi samarbetar med en lång rad förskolor över hela landet, såväl kommunala som privata. Hos oss kommer du alltid att hitta ett uppdrag som passar just dig - hur du än själv föredrar att jobba!
Oavsett hur du väljer att arbeta tillsammans med oss kommer du alltid att vara garanterad en högre lön hos oss än om du hade arbetat som anställd direkt på en förskola - vi står upp för våra förskolevikariers löner vilket gör att du som vår medarbetare alltid kan känna dig trygg med att du har en arbetsgivare som är lojal med dig. Vi förstår att du kommer att värdera en arbetsgivare högt som också värderar dig högt tillbaka!
Sök in till oss på PersonalExpressen Förskolebemanning redan idag!
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med dig!

Ansök nu

Extramormor, spansktalande sökes till Malmö/Lund.

Barntimmeledare
Läs mer Sep 1
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

GOveteran söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor och möter varje individ utifrån individens behov och önskemål.

Inom hemservice är det viktigt att du är stresstålig, självständig och ansvarstagande. Du skall ha ett genuint intresse för att arbeta med människor och möta varje individ utifrån personens behov och önskemål. Vidare har du en god samarbetsförmåga och ser utveckling som en naturlig del i arbetet.

GOveteran tillhandahåller tjänster inom hemstädning, inklusive storstädning och fönsterputsning hos privatpersoner.

All vår personal har avtalsenlig lön enligt kollektivavtal och är fullt försäkrade. GOveteran innehar F-skattsedel & ansvarsförsäkring.

Arbetsuppgifter
 

Tjänsten avser först och främst barnpassning av en spansktalande, 5-årig flicka och hjälp med lättare hushållsarbete.

Tanken är att ca 3 gånger i veckan, hämta dottern från skolan vid 15-15.30 tiden, sen gå hem och fixa något enklare mellanmål och stanna kvar i ca. 2,5-3 h och leka.

Samtidigt är det väldigt uppskattat om du kan hjälpa till med lättare städning, alltså enbart dammsuga undan, sätta på en tvättmaskin etc, för att underlätta för föräldern.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från barnomsorg, eller hemtjänst.

Som person har du ett stort engagemang, du är ansvarstagande, har social förmåga och en stor portion av empati för andra människor.

Du måste behärska svenska i tal och skrift.
Kunna dokumentera enklare uppgifter i dator.
Vi behöver en kopia från belastningsregistret.
Löpande urval sker.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Personliga egenskaper
GOveteran söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor, främst barn i detta fallet och som möter varje individ utifrån individens behov och önskemål.
Inom hemservice är det viktigt att du är stresstålig, självständig och ansvarstagande.

Vidare har du en god samarbetsförmåga och ser utveckling som en naturlig del i arbetet.

Du måste behärska svenska och spanska i tal.Kunna dokumentera enklare uppgifter i dator.
Vi behöver en kopia från belastningsregistret.
Löpande urval sker.
Varmt välkommen med din ansökan! 

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats
Vasatorpsvägen

 Helsingborg

Ansök nu

Barnskötare till Dalby och Torna Hällestad förskolor

Barnskötare
Läs mer Jun 19
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.Om oss
I Dalby har du naturen tätt inpå med fantastiska Skrylleområdet, Dalby stenbrott och Dalby Söderskog.

I området finns det fem förskolor av varierad storlek som tillsammans rymmer ca 500 barn. Förskolorna i området leds av en rektor och två biträdande rektorer som tillsammans med pedagoger och övrig personal skapar förutsättningar att utveckla förskolorna inom området.

Vi lägger stor vikt vid våra lärmiljöer, både ute och inne. De är föränderliga, anpassas efter barnens intresse, mognad och är pågående projekt. Det är viktigt för oss att lärmiljöerna är tillgängliga för alla med gott om utrymme för att utveckla sin kreativitet och nyfikenhet samt ha inflytande över sin dag på förskolan. Lek, rörelse och utevistelse upptar en stor del av dagens aktiviteter, och vardagssituationer används för att främja barnens utveckling och lärande.

Arbetsuppgifter
Som barnskötare är ditt uppdrag att se till att varje barn erbjuds en trygg omsorg, utveckling och lärande. Det innebär att du är aktiv i arbetslagets planering, genomförande, dokumentation, utvärdering och utveckling av verksamheten. Tillsammans ser ni till barnets bästa och möter alla barn utifrån deras erfarenheter och förutsättningar. Du är även delaktig i arbetet med att skapa tillgängliga och stimulerande lärmiljöer där barns inflytande är i fokus.

Du behöver ha kunskap om förskolans läroplan och övriga aktuella styrdokument för att kunna följa de normer och värden som förskolans läroplan anger. 

I ditt uppdrag kommer du tillsammans med arbetslaget att stötta och vara närvarande för barn med behov av särskilt stöd, verka för dess inkludering i barngruppen samt säkerställa en trygg och stimulerande utveckling för barnet. 

Vi söker dig som
har gymnasie- eller vuxenutbildning inom barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Utbildning i TAKK är ett krav.

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov, antingen i förskolans verksamhet eller anpassad grundskola. Det är meriterande om du även har erfarenhet av arbete i team med barn med intellektuell funktionsnedsättning, utåtagerande beteende, diabetes, tilläggsdiagnoser samt extraordinära behov. 

Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för hur barn tar till sig kunskap. Du tar gärna egna initiativ till att sätta igång aktiviteter i verksamheten och bidrar till att den utvecklas. Du kommunicerar och samverkar enkelt med barn, vårdnadshavare och kollegor och du visar på personlig mognad samt bemöter din omgivning med ett respektfullt, positivt och lågaffektivt sätt.

Du har grundläggande digital kompetens och kan använda dig av olika digitala system. Det är meriterande om du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation. 

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att de inte behöver tas i anspråk av redan tillsvidareanställd medarbetare. 

Välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Ansök nu

Resurspersonal till Dalby och Torna Hällestad förskolor

Barnskötare
Läs mer Jun 19
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.Om oss
I Dalby har du naturen tätt inpå med fantastiska Skrylleområdet, Dalby stenbrott och Dalby Söderskog.

I området finns det fem förskolor av varierad storlek som tillsammans rymmer ca 500 barn. Förskolorna i området leds av en rektor och två biträdande rektorer som tillsammans med pedagoger och övrig personal skapar förutsättningar att utveckla förskolorna inom området.

Vi lägger stor vikt vid våra lärmiljöer, både ute och inne. De är föränderliga, anpassas efter barnens intresse, mognad och är pågående projekt. Det är viktigt för oss att lärmiljöerna är tillgängliga för alla med gott om utrymme för att utveckla sin kreativitet och nyfikenhet samt ha inflytande över sin dag på förskolan. Lek, rörelse och utevistelse upptar en stor del av dagens aktiviteter, och vardagssituationer används för att främja barnens utveckling och lärande.

Arbetsuppgifter
Som barnskötare är ditt uppdrag att se till att varje barn erbjuds en trygg omsorg, utveckling och lärande. Det innebär att du är aktiv i arbetslagets planering, genomförande, dokumentation, utvärdering och utveckling av verksamheten. Tillsammans ser ni till barnets bästa och möter alla barn utifrån deras erfarenheter och förutsättningar. Du är även delaktig i arbetet med att skapa tillgängliga och stimulerande lärmiljöer där barns inflytande är i fokus.

Du behöver ha kunskap om förskolans läroplan och övriga aktuella styrdokument för att kunna följa de normer och värden som förskolans läroplan anger. 

I ditt uppdrag kommer du tillsammans med arbetslaget att stötta och vara närvarande för barn med behov av särskilt stöd, verka för dess inkludering i barngruppen samt säkerställa en trygg och stimulerande utveckling för barnet. 

Vi söker dig som
har gymnasie- eller vuxenutbildning inom barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i förskolans verksamhet och/eller anpassad grundskola. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av arbete i team med barn med intellektuell funktionsnedsättning, utåtagerande beteende, diabetes, tilläggsdiagnoser samt extraordinära behov. 

Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för hur barn tar till sig kunskap. Du tar gärna egna initiativ till att sätta igång aktiviteter i verksamheten och bidrar till att den utvecklas. Du kommunicerar och samverkar enkelt med barn, vårdnadshavare och kollegor och du visar på personlig mognad samt bemöter din omgivning med ett respektfullt, positivt och lågaffektivt sätt.

Du har grundläggande digital kompetens och kan använda dig av olika digitala system. Det är meriterande om du även har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och utbildning i TAKK.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att de inte behöver tas i anspråk av redan tillsvidareanställd medarbetare. 

Välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Ansök nu

Vikariat barnskötare till föräldrarkooperativ

Barnskötare
Läs mer Jul 8
Valen Valle är en liten förskola på ca 35 barn som drivs som föräldrakooperativ i Vallkärra i Lunds kommun. Förskolan ligger i en vacker lantlig miljö med tillgång till en stor trädgård, men är samtidigt placerad på behagligt cykelavstånd för dagsutflykter till både parker, bibliotek och naturområden.
Förskola kommer till hösten vara uppdelad på tre avdelningar med ca 11 barn i vardera. Barngrupperna, som är helt åldersintegrerade (1-5 år) leds av en förskollärare i nära samarbete med barnskötare, samt med stöttning från rektorn som också är verksam i barngrupp.
För att utveckla oss själva och vår verksamhet lägger vi stor vikt på reflektionstid, diskussioner, dokumentation och kompetensutveckling.
VEM BEHÖVER VI
Vi söker en medforskande/närvarande barnskötare som är öppen och engagerad. En pedagog som sätter barnen, leken och det lustfyllda lärandet i centrum för verksamheten och som själv känner lust och nyfikenhet inför att utvecklas och tillsammans med kollegor driva verksamheten framåt.
ÖVRIGT
För att försäkra oss om att du LÄST denna annons, ber vi dig skriva orden ”mumin” i din ansökan.
Vi erbjuder pedagogiska måltider och friskvårdsbidrag.
Tid till reflektion, kollegialtlärande och fortbildning ingår.
Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ där föräldrarna bidrar med fixardagar och styrelsearbete.
För att kunna erbjudas tjänst inom skola och barnomsorg krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregister.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt arbetslivserfarenheter.
I den här processen kommer vi att arbeta löpande med urval och intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte om du tycker att den låter intressant - vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

Ansök nu

Barnskötare till förskolorna Enestugan och Häckeberga

Barnskötare
Läs mer Jul 10
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.Om oss

Idala förskola, Enestugans- och Häckeberga förskolor ingår i samma rektorsområde i Veberöd och Genarp.

Vi söker nu fyra barnskötare till förskolorna i Genarp, en tjänst på Häckeberga förskola och tre tjänster på Enestugans förskola, varav en tillsvidaretjänst.

I november 2022 flyttade Enestugans förskola in i nya lokaler med totalt sex barngrupper indelade i åldersgrupperna 1–2 år och 3–5 år. Arbetslagen består av förskollärare och barnskötare. Häckeberga förskola har en liknande organisation med sex barngrupper och åldersindelning, och är integrerad med Häckebergaskolan.

Genarp ligger strax utanför Lund med närhet till olika skogsområden och naturreservat. Båda förskolorna erbjuder en utemiljö som skapar stora möjligheter för utomhuspedagogik. Lärmiljöerna inomhus byggs och förändras utifrån barnens intressen i olika projekt. Du hittar oss här: https://goo.gl/maps/g6pA3h3S1Yv7sVjC7 & https://goo.gl/maps/1zbHH6FVXqjCYnYo8- och vi har fri parkering.

Vi arbetar systematiskt för att erbjuda alla barn den undervisning och verksamhet de har rätt till. Vi lägger stor vikt på vår grundverksamhet och anknytningar i ett helhetsperspektiv, för att skapa en trygg förskola för alla, där lärande och undervisning kan få en naturlig plats.

Vi arbetar Emilio Reggioinspirerat som är projektinriktat och våra prioriterade utvecklingsmål är gemensamma för förskolorna i rektorsområdet. Verksamheterna har tillgång till en utvecklingspedagog som är en bärande länk i detta arbete och arbetar med handledning enskilt samt i arbetslag på våra tre förskolor. Vi har även stöd av specialpedagog i vårt arbete med barn i behov av särskilt stöd.

Det kollegiala lärandet står i fokus på våra fem gemensamma kompetensutvecklingsdagar. Vi värnar Bedömning för lärande (BFL) där rektor och biträdande rektor tillsammans med samtalsledare, planerar och genomför utbildning för en fördjupad barnsyn och utveckling. Detta sker i form av samtalsgrupper med forsknings- och evidensbaserat material.

Under hösten 2023 och tre år framåt kommer alla förskolor och skolor i Lunds kommun att arbeta tillsammans med Linnéuniversitetet i ett projekt om Tillgängliga lärmiljöer. Förskolorna har även ett utvecklat arbete med ”Skola för hållbar utveckling” och värdegrundsarbete.

Arbetsuppgifter

Som barnskötare är ditt uppdrag att se till att varje barn erbjuds en trygg omsorg, utveckling och lärande. Det innebär att du är aktiv i arbetslagets planering, genomförande, dokumentation, utvärdering och utveckling av verksamheten. Tillsammans ser ni till barnets bästa och möter alla barn utifrån deras erfarenheter och förutsättningar. Du är även delaktig i arbetet med att skapa tillgängliga och stimulerande lärmiljöer där barns inflytande är i fokus.

Du behöver ha kunskap om förskolans läroplan och övriga aktuella styrdokument för att kunna följa de normer och värden som förskolans läroplan anger. 

Den pedagogiska dokumentationen sker i läroplattformen Unikum och som närvarosystem använder vi Skola 24. För att dela och sprida information mellan medarbetare används G-suite, Unikum och Teams.

Vi söker dig som

har gymnasie- eller vuxenutbildning inom barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Utbildning i TAKK är meriterande. Vidare är det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i team med barn med utåtagerande beteende, diabetes samt i behov av särskilt stöd. 

Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för hur barn tar till sig kunskap. Du tar gärna egna initiativ till att sätta igång aktiviteter i verksamheten och bidrar till att den utvecklas. Du kommunicerar och samverkar enkelt med barn, vårdnadshavare och kollegor och bemöter din omgivning med ett respektfullt, positivt och lågaffektivt sätt. Du är intresserad av förskolans utvecklingsarbete och förväntas vara drivande i verksamhetens systematiska kvalitetsarbete.

Du har grundläggande digital kompetens och kan använda dig av ovannämnda digitala system. Det är meriterande om du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation. 

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att de inte behöver tas i anspråk av redan tillsvidareanställd medarbetare. 

Vi ser fram emot din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Ansök nu

Barnskötare

Barnskötare
Läs mer Maj 19
Om vår förskola:
Lantställets förskola ligger centralt i Södra Sandby, Lunds kommun. Vi är en fristående förskola drivs som ett personalkooperativ och har i nuläget 35 barn och är 7 anställda samt en kock.
Vi arbetar med inspiration från Reggio Emilias pedagogik och förhållningssätt. För oss är det viktigt att barnen får uttrycka sig på så många olika sätt som möjligt.
Vi vill att Lantstället ska vara en plats som väcker lust till undersökande och utforskande. Där varje barn känner sig värdefull. Vi tänker att varje barn bär på en stor kompetens, en vilja att skapa egen kunskap och ivrighet att förstå sin omvärld. Hos oss ska barnen mötas av lyhörda, nyfikna och kreativa pedagoger som utmanar och lyfter barnens starka sidor.
Av dig som söker: ser vi att du bidrar med engagemang, kreativitet och ett driv att utveckla verksamheten. Du möter varje barn med respekt och lyhördhet. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med vårdnadshavare och kollegor.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och prioriterar sökande med erfarenhet gällande barn med behov av särskilt stöd samt att arbeta med alternativa kommunikationssätt såsom TAKK och bildstöd.
Vi söker någon som är öppen för att arbeta mellan 75-100%
Intervjuer kommer att ske löpande under sökningstid.

Ansök nu

Timvikarier till förskolan i Veberöd och Genarp

Barnskötare
Läs mer Mar 15
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.Om oss
Två av tätorterna i Lunds kommun är Veberöd och Genarp.

Här finns sammanlagt sex förskolor. I Genarp finns Häckeberga och Enestugan. I Veberöd finns Idala, Parkstugan, Lammet och Tegel. Skolorna är belägna med närhet till naturen och med gångavstånd till flera grönområden. Detta gör att den grönskande omgivningarna i många fall ingår som ett naturligt inslag i undervisningen och stimulerar barnens nyfikenhet och lusten att utforska.

Arbetsuppgifter
Som timvikarie du en extraresurs för förskolans personal. Du är behjälplig vid barnens lekar, aktiviteter, måltider och sovstunder. 

Vi söker dig som
Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie i Veberöd och/eller Genarp. Som timvikarie är du en viktig resurs när ordinarie personal är borta från arbetet. Du ska då med kort varsel kunna hoppa in och arbeta. Du kommer främst att vara timanställd, men det kommer att finnas möjligheter till längre vikariat. 

Du som söker ska ha slutfört gymnasiet och ha ett stort intresse för att arbeta med barn. Detta är en chans för dig som vill prova på arbetet som barnskötare. Har du inte arbetat tidigare med barn men kanske funderar på att utbilda dig till barnskötare eller förskollärare, är detta en möjlighet att se om detta arbete skulle passa dig innan du bestämmer dig för studier. 

Du som är utbildad kock, köksbiträde eller har dokumenterad erfarenhet av arbete i kök, liksom du som har erfarenhet av lokalvård är också varmt välkommen att söka. 

Tänk på att som timvikarie kommer du att få arbeta på flera förskolor vilket betyder att du måste trivas med att träffa, prata och arbeta tillsammans med många olika människor; detta är en förutsättning för att du ska trivas med arbetet.

Du bör bo på ett sätt i förhållande till Veberöd och/eller Genarp så att du kan ta dig till arbetet inom rimlig tid. Har du inte egen bil bör du ha möjlighet att ta dig till arbetet med kollektivtrafik.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av professionellt arbete med barn och är utbildad barnskötare, eller förskollärare. 

Är du nyutbildad barnskötare, eller förskollärare och har hunnit arbeta ett tag, men inte tidigare jobbat i Lunds kommun, kan detta vara en ingång för att prova på arbetet på några av våra förskolor innan du bestämmer dig för vilken som passar dig bäst.

Ansök nu

Timvikarie sökes

Barnskötare
Läs mer Apr 13
I Ur och Skur Fröerna i Dalby söker omgående timvikarier.
Är du barnskötare och bor i Dalby med omnejd? Vi letar efter dig som är intresserad av att jobba extra, "hoppa in" vid behov, enstaka dagar/timmar. Det är bra om du kan vara på plats inom kort varsel då vi inte alltid vet i förväg vilket behov vi har.
Är du en barnskötare med god kommunikativ och intiativtagande förmåga som tycker om att jobba i och nära naturen då är du kanske den vi söker!
Nyfiken? tveka inte med att höra av dig


Skicka ditt CV till info@froerna.se
Eller ring 0708-814803

Ansök nu

Barnskötartjänst

Barnskötare
Läs mer Mar 22
Vi söker dig som vill arbeta enligt Montessoripedagogiken som barnskötare och extra resurs på vår förskola. Ett vikariat på 100% fram till mitten på juli 2023 med både öppningar och stängningar på schemat.
Du är glad, nyfiken, kreativ och lösningsorienterad och trivs med att vara dig själv. Du har ett stort intresse för barn, deras individuella behov och utveckling. Viktigt är att du trivs med människor, kan samarbeta, ta eget ansvar. Du måste ha en god förståelse och kunna kommunicera på det svenska språket. Du ska vara med och skapa en lugn och trygg miljö där barnen kan växa och utvecklas och bidra till att bygga tillitsfulla relationer med barn och föräldrar.
Vi ser helst att du har Barnskötarutbildning och/eller erfarenhet från att jobba i en förskola. Montessoriutbildning och/eller erfarenhet/intresse av Montessoripedagogiken ser vi som en stor merit.
Montessoriförskolan Färgsolen ligger på Stralsundsvägen 31 i Lund och har ca 45 barn och 8 pedagoger. Förskolan har en förberedd pedagogisk miljö med 3 avdelningar och en stor utemiljö där vi är mycket med barnen i alla väder.
Vi bedriver vår verksamhet utifrån Läroplanen för förskolan med Montessoripedagogiken som grund. Förskolan är en enskild lärardriven förskola och har kollektivavtal genom Fremia.
Låter det intressant - vänta inte, vi påbörjar vår rekrytering på en gång.
Varmt välkommen med din ansökan!


OBS! Vi undanbeder oss vänligen men bestämt all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Barnledare för Knatteskutt 0-4 år HT22 - Lund

Barntimmeledare
Läs mer Okt 31
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 3 månader-4 år.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn
- Har takten och rytmen given i kroppen
- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)


Som person är du trygg och säker i dig själv!

MERIT: Du har gärna gått estetiska programmet på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha den rätta personligheten.

Din roll som ledare:

Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i Lund. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika lekar och övningar som är framtagna av Einar Sports pedagoger.

Alla passen följer ett färdigt passupplägg som blandar övningar och lekar utifrån följande teman:

- Boll
- Rytmik
- Dans


Det här får du som ledare hos oss

- Ett färdigt passupplägg att följa.
- Delta på vår ledarutbildning, samt fortbildning om du fortsätter som ledare flera terminer.
- Coachning under terminen.
- Du kommer vara del av ett fantastiskt ledarteam på över 500 ledare.


Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Passen kommer att hållas på vardagskvällar mellan 17-19 eller dagtid på helger.

Arbetet löper under totalt 14 veckor, start vecka 35

Mer info om detta kommer vid eventuell intervju.

Grupper delas upp efter åldrar:

- 3 månader-1 år
- 1-2 år
- 3-4 år


Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupperna. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

Föräldrar deltar på alla pass

Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!

Ansök nu!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail!

Ansök nu

Timvikarie på Förskolan Prästkragen och Montessoriförskolan Triangeln.

Barnskötare
Läs mer Jan 25
Svenska kyrkan är huvudman för båda våra förskolor med kristen profil. Förskolans pedagoger arbetar tillsammans för att skapa en varm, kärleksfull och inbjudande miljö, där barn och vuxna ska känna sig trygga och välkomna. Undervisningen utformas i enlighet med läroplanens mål, med fokus på att utveckla medmänsklighet, respekt och förståelse för djur och natur och allas lika värde. Vi strävar efter att stärka barnen i deras identitet, självförtroende och självkänsla genom att stötta och uppmuntra barnen i deras individuella utveckling och lärande. Nu söker vi dig som vill arbeta extra som timvikarie på Förskolan Prästkragen och Montessoriförskolan Triangeln.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen i att genomföra aktiviteter och ta hand om barnen i förskolegruppen. I början arbetar du alltid tillsammans med ordinarie personal.

Vi söker dig som är ansvarstagande, hjälpsam, stresstålig och snabb på att lära dig nya arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du har vana vid att arbeta med barn.

Ansök nu

Minideon Förskola Barnskötare vikariat 80-90%

Barnskötare
Läs mer Mar 5
Minideon förskola ligger mitt i forskarbyn Ideon och har sedan starten 1991 drivits som en ekonomisk förening av engagerade föräldrar.
Förskolan består av två avdelningar; Kalaskulan med barn i åldern 1-3 år och Bushuset 3-5 år, där de anställda är utbildade förskollärare och barnskötare.
Vi arbetar aktivt efter Läroplanen och främjar rörelse och utelek samtidigt som vi strävar efter hållbar utveckling.
Vi har en egen kock i köket som lagar all mat, en stor och härlig gård som inbjuder till lek i pilekojan, båten eller i bersån. Eller varför inte njuta en stund i växthuset tillsammans med barnen. Vi söker nu en utbildad barnskötare, som tycker om att vistas utomhus då en stor del av vår verksamhet sker där, till småbarnsavdelningen Kalaskulan. Som person är du trygg, flexibel, lugn, har lätt för att samarbeta och bemöta barn, personal och föräldrar professionellt. Du är närvarande som pedagog och arbetar för att skapa en lärorik och trygg miljö där omsorg och leken ligger i fokus
Du ska ha god kommunikativ förmåga både i tal och skrift, samt om du har kunskap i TAKK är det ett plus då vi arbetar mycket med barns tidiga språkinlärning.
Som barnskötare på Minideon kommer du arbeta i ett härligt och glatt arbetslag bestående av två erfarna pedagoger. Barngruppen på Kalaskulan består av 13 barn i åldern 1-3år. Vi lägger stor vikt vid på en fungerande grundverksamhet, att alla barn får en bra start och känner sig trygga med personal, varandra och verksamheten.
Övrigt
Tjänsten är ett vikariat på 80-90% med start snarast möjligt, t.o.m. 30/4 -23, med ev. chans till förlängning.
Lön enligt kollektivavtal- Fremia
Enligt skollagen krävs utdrag ur belastningsregistret innan anställning.
Intervjuer kommer ske löpande. Så vänligen skicka in cv och personlig brev så fort som möjligt
Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen passerat och då tas annonsen bort.
Vi undanbeder oss bestämt kontakt med rekryteringssajter eller liknande.

Ansök nu

Barnskötare till Familjetjänst i Lund

Barnskötare
Läs mer Feb 13
Familjetjänster omfattar en rad tjänster med målsättning att underlätta småbarnsfamiljers vardag. Genom vår barnpassnings tjänst kan vi hjälpa föräldrar, men också ge sjuka barn ett stöd när det som bäst behövs. Familjetjänster erbjuds utanför ordinarie verksamhetstid och i det egna hemmet.

Familjetjänst erbjuder barnpassning i hemmet när vårdnadshavarna behöver arbeta eller då barnen inte kan vara på förskolan. Vi erbjuder även extra personalförstärkningar samt vikarier då sådana behövs.

Familjetjänst söker nu dig som är intresserad av att arbeta med barnpassning i privata hem, vi vill gärna att du har en avslutad utbildning som barnskötare eller förskollärare. 
Vi tror att du har ett förtroendeingivande förhållningssätt och att du har lätt för att ta egna initiativ.  Du drivs av viljan att ge barnet en trygg omsorg och du samarbetar lätt och gärna med de runt omkring dig.

-Du erbjuds att arbeta på tider som passar dig under längre eller kortare tid. Välj dina uppdrag och hur mycket du vill jobba
 
Våra grundkrav
* Du är minst 17 år gammal
* Du är ostraffad och kan lämna in ett utdrag från Polisens belastningsregister till oss. 
* Du kan uttrycka dig väl på svenska
* Godkänner att vi kan publicera ditt foto på vår hemsida i reklamsyfte
* Sist men absolut inte minst - du älskar att arbeta med barn och att hitta på roliga och kreativa aktiviteter med dem!

Vårt företag arbetar efter idén att mångfald är en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrunder. Vi arbetar utifrån Barnkonventionens grundprinciper.

Vi ansvarar för din introduktion som planeras ske ute på en förskola som Familjetjänst har avtal med. I början kan det bli så att din tjänstgöring helt blir ute på en förskola som extra personalförstärkning.
 
Bifoga en kort presentation, som du bifogar din ansökan, där du kort beskriver vem du är, vilken utbildning och erfarenheter som du har med dig och varför du är en av de barnpassare som vi vill anställa. Samt CV

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Vi avser att anställa 2 personal i denna omgång, den här annonsen och de här uppdragen förväntas locka många sökanden, och vi vet därför av erfarenhet att vi inte kommer att hinna återkoppla till alla sökanden som vi annars gör, vilket vi beklagar. 

Janette Glans
Verksamhetschef
 
Läs mer om vår verksamhet: www.familjetjanst.se

Ansök nu

En extra mormor/farmor - Barnpassning i Lund med omnejd

Barnskötare
Läs mer Feb 17
Om företaget
Veterankraft är en arbetsplats för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap.

Veterankraft Lund är ett familjärt och drivande kontor som vill erbjuda dig som veteran en trygg och härlig arbetsplats. Vi tycker att det ska vara roligt att arbeta med oss som ett team där vi har kunden i fokus. Du väljer dina uppdrag och hur mycket du vill arbeta.

Om tjänsten
Vi är i behov av veteraner som kan tänka sig arbeta med barnpassning till familjer i Lund med omnejd.

Du ska kunna stå för PEGG. Det som genomsyrar oss på Veterankraft är PEGG = Professionalism, Engagemang, Glädje, Gemenskap

Dina arbetsuppgifter
Beroende på familjen så söker vi både veteraner som kan tänka sig arbeta med barnpassning vid behov eller regelbundna tider.
När vi tillsätter denna typ av uppdrag så får man en och samma familj som man hjälper för att skapa relation och trygghet familjer och veteran emellan.Vem är du?
Du har erfarenhet av arbete med barn, ungdomar, skola, förskola, fritids eller liknade.
Du är en pigg, trygg, social veteran.
Du är lösningsfokuserad för att utföra ditt arbete på bästa sätt.
Du är serviceinriktad och har kunden i fokus,
Meriterande om du är barnskötare, förskolelärare, lärare eller annan likande utbildning.


Ansökan
Välkommen in med din ansökan!
Skicka gärna CV och personligt brev.

Ansök nu

Barnskötare till föräldrarkooperativ

Barnskötare
Läs mer Feb 3
Valen Valle är en liten förskola, vilken drivs som föräldrakooperativ i Vallkärra i Lunds kommun. Vår förskola är placerad i vacker lantlig miljö med tillgång till en stor trädgård. Våra fina omgivningar väcker barnens nyfikenhet och lust att upptäcka och lära.
Vi lägger stor vikt vid att du som barnskötare möter varje barn med lust och nyfikenhet.
Vår förskola är uppdelad på två avdelningar, yngre och äldre barn. Vi är i dagsläget ca 35 barn och åtta i personalgruppen.
För att kvalitetssäkra vår verksamhet använder vi oss av pedagogisk dokumentation, reflektion, diskussioner och kompetensutveckling.
VEM BEHÖVER VI
Vi söker en medforskande/närvarande barnskötare som är positiv och engagerad. Som känner lust och nyfikenhet att få utveckla en fin liten verksamhet tillsammans med nya kollegor där rektorn är delaktig och närvarande i verksamheten.
Vår önskan är att du som barnskötare:
-Medvetet strävar efter att se varje barns individuella behov och förutsättningar för att främja varje barns utveckling och lärande.
-är positiv och lösningsfokuserad.
Du ska ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.
ÖVRIGT
Vi erbjuder pedagogiska måltider, bra arbetstider och friskvårdsbidrag.
Ges tid till reflektion.
Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ där föräldrarna bidrar med fixardagar och styrelsearbete.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt arbetslivserfarenheter.
Vi ser framemot att påbörja vår rekryteringsprocess och hoppas du finner vår förskola intressant. Tillsättning är omgående så vi kommer löpande att börja med urval och intervjuer.
Ansökan sker via e-mail.
För att kunna erbjudas tjänst inom skola och barnomsorg krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregister.
Vi har gjort media val och undanbeder oss all kontakt från annonsförsäljare och rekryteringsbolag.

Ansök nu

Barnskötare/erfarenhet att arbeta med barn

Barnskötare
Läs mer Jan 16
Om jobbet
Förskolan Framtiden är ett föräldrakooperativ i Sankt Lars parken i Lund. Vår målsättning är att erbjuda barnomsorg av högsta kvalité. På förskolan går cirka 50 barn fördelade på tre åldersblandade avdelningar. På förskolan lägger vi stor vikt vid att ha hög personaltäthet och utbildad personal. Vi har därför valt att ha två förskollärare och en barnskötare per avdelning samt en fastanställd pooltjänst som alternerar i huset utefter behov.
Vi lägger stor vikt vid att skapa förtroendefulla relationer. Vi ser barnen som medkonstruktörer till kunskap. Barnens tankar är viktiga och när de tar till sig världen via alla sina sinnen, har vi vuxna ett ansvar för att lyssna på och uppmuntra deras funderingar.
För att kunna stimulera barnen på bästa möjliga sätt jobbar vi projektinriktat. Det innebär att vi genom noggrant lyssnande på barnen och genom att utgå från deras intressen väljer vägar inom något vi vill utforska tillsammans, för att på bästa sätt kunna gynna dialoger och kreativitet.
För att kunna utmana på bästa sätt arbetar vi med olika fokusområden utifrån läroplanen och vi ser den pedagogiska miljön som viktig för barns lärande.
Vi ser leken som ett viktigt verktyg i arbetet med barnen. Leken är en grund för utveckling och lärande. I leken övas och befästs såväl sociala, fysiska som kognitiva förmågor.
Varför ska du söka jobb hos oss
Förskolan Framtiden är placerad i natursköna Sankt Lars parken i Lund med närhet till fina grönområde. Vi erbjuder dig att arbeta på en förskola med utbildad, engagerad och positiv personal där du har stor möjlighet att känna delaktighet. På förskolan råder det ett gott samarbete mellan styrelse och personal för att tillsammans skapa en inspirerande och utvecklande miljö.
Vi söker dig som är utbildad barnskötare eller har erfarenhet av att arbeta med barn.
75-100 % timanställning från 24/1-2023 - 31/3-2023 med möjlighet till förlängning.

Ansök nu

Waldorflekskolan i Hardeberga utanför Lund söker timvikarier

Barnskötare
Läs mer Jan 16
Är du intresserad av att vikariera på en waldorfförskola? Vi söker timvikarier (kan vara både en fast dag eller vid behov) till våra fina lekskola i Hardeberga.
Vi söker i första hand efter dig som brinner för waldorfpedagogik och vi vill att du är genuint intresserad av att arbeta med barn. Vi ser gärna att du har pedagogisk utbildning alternativt erfarenhet av liknande arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vår lekskola består av ca 65 barn och 20 medarbetare med 5 avdelningar och är belägen i en lugn och vacker bymiljö. Vi har en fantastisk utemiljö med stora trädgårdar, omgivna av åkrar och kulturmark. Vi är granne med grundskolan Lunds Waldorfskola.
Vi är en självförvaltande stiftelse med styrelse och kollegie i tätt samarbete. Det underlättar att ha körkort och bil då vår lekskola är belägen på landsbygden utanför Lund.
Kika gärna in på vår hemsida för mer information på
www.waldorflekskolanihardeberga.se
Varmt välkommen med din intresseanmälan till oss på:
forskolechef@hardebergawaldorfforskola.se

Ansök nu

Barnskötare till Familjetjänst i Lund

Barnskötare
Läs mer Jan 15
Norlandia Familjetjänster omfattar en rad tjänster med målsättning att underlätta småbarnsfamiljers vardag. Genom vår barnpassningstjänst kan vi hjälpa föräldrar, men också ge sjuka barn ett stöd när det som bäst behövs. Familjetjänster erbjuds utanför ordinarie verksamhetstid och i det egna hemmet.

FFamiljetjänst är en ny tjänst hos Norlandia Förskolor. Familjetjänst erbjuder barnpassning i hemmet när vårdnadshavarna behöver arbeta eller då barnen inte kan vara på förskolan. Vi erbjuder även extra personalförstärkningar samt vikarier då sådana behövs.

Familjetjänst söker nu dig som är intresserad av att arbeta med barnpassning i privata hem, vi vill gärna att du har en avslutad utbildning som barnskötare eller förskollärare. 
Vi tror att du har ett förtroendeingivande förhållningssätt och att du har lätt för att ta egna initiativ.  Du drivs av viljan att ge barnet en trygg omsorg och du samarbetar lätt och gärna med de runt omkring dig.

-Du erbjuds att arbeta på tider som passar dig under längre eller kortare tid. Välj dina uppdrag och hur mycket du vill jobba
 
Våra grundkrav
* Du är minst 17 år gammal
* Du är ostraffad och kan lämna in ett utdrag från Polisens belastningsregister till oss. 
* Du kan uttrycka dig väl på svenska
* Godkänner att vi kan publicera ditt foto på vår hemsida i reklamsyfte
* Sist men absolut inte minst - du älskar att arbeta med barn och att hitta på roliga och kreativa aktiviteter med dem!

Vårt företag arbetar efter idén att mångfald är en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrunder. Vi arbetar utifrån Barnkonventionens grundprinciper.

Vi ansvarar för din introduktion som planeras ske ute på en förskola som Familjetjänst har avtal med. I början kan det bli så att din tjänstgöring helt blir ute på en förskola som extra personalförstärkning.
 
Bifoga en kort presentation, som du bifogar din ansökan, där du kort beskriver vem du är, vilken utbildning och erfarenheter som du har med dig och varför du är en av de barnpassare som vi vill anställa. Samt CV

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Vi avser att anställa 2 personal i denna omgång, den här annonsen och de här uppdragen förväntas locka många sökanden, och vi vet därför av erfarenhet att vi inte kommer att hinna återkoppla till alla sökanden som vi annars gör, vilket vi beklagar. 

Janette Glans
Verksamhetschef
 
Läs mer om vår verksamhet: www.familjetjanst.se

Ansök nu

Barnskötare till Familjetjänst i Lund

Barnskötare
Läs mer Feb 13
Norlandia Familjetjänster omfattar en rad tjänster med målsättning att underlätta småbarnsfamiljers vardag. Genom vår barnpassningstjänst kan vi hjälpa föräldrar, men också ge sjuka barn ett stöd när det som bäst behövs. Familjetjänster erbjuds utanför ordinarie verksamhetstid och i det egna hemmet.

Familjetjänst erbjuder barnpassning i hemmet när vårdnadshavarna behöver arbeta eller då barnen inte kan vara på förskolan. Vi erbjuder även extra personalförstärkningar samt vikarier då sådana behövs.

Familjetjänst söker nu dig som är intresserad av att arbeta med barnpassning i privata hem, vi vill gärna att du har en avslutad utbildning som barnskötare eller förskollärare. 
Vi tror att du har ett förtroendeingivande förhållningssätt och att du har lätt för att ta egna initiativ.  Du drivs av viljan att ge barnet en trygg omsorg och du samarbetar lätt och gärna med de runt omkring dig.

-Du erbjuds att arbeta på tider som passar dig under längre eller kortare tid. Välj dina uppdrag och hur mycket du vill jobba
 
Våra grundkrav
* Du är minst 17 år gammal
* Du är ostraffad och kan lämna in ett utdrag från Polisens belastningsregister till oss. 
* Du kan uttrycka dig väl på svenska
* Godkänner att vi kan publicera ditt foto på vår hemsida i reklamsyfte
* Sist men absolut inte minst - du älskar att arbeta med barn och att hitta på roliga och kreativa aktiviteter med dem!

Vårt företag arbetar efter idén att mångfald är en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrunder. Vi arbetar utifrån Barnkonventionens grundprinciper.

Vi ansvarar för din introduktion som planeras ske ute på en förskola som Familjetjänst har avtal med. I början kan det bli så att din tjänstgöring helt blir ute på en förskola som extra personalförstärkning.
 
Bifoga en kort presentation, som du bifogar din ansökan, där du kort beskriver vem du är, vilken utbildning och erfarenheter som du har med dig och varför du är en av de barnpassare som vi vill anställa. Samt CV

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Vi avser att anställa 2 personal i denna omgång, den här annonsen och de här uppdragen förväntas locka många sökanden, och vi vet därför av erfarenhet att vi inte kommer att hinna återkoppla till alla sökanden som vi annars gör, vilket vi beklagar. 

Janette Glans
Verksamhetschef
 
Läs mer om vår verksamhet: www.familjetjanst.se

Ansök nu

Timvikarie sökes till Pysslingen Utforskarna

Barnskötare
Läs mer Jan 31
Pysslingen förskolor Utforskarna söker timvikarier!

Pysslingen Förskolor erbjuder ett roligt och flexibelt arbete som timvikarie hos oss. Att arbeta som timvikarie i förskola ger dig en värdefull erfarenhet. Det är också ett utmärkt sätt att presentera dina kvaliteter för dig som i framtiden söker en mer långvarig anställning som barnskötare eller förskollärare inom Pysslingen Förskolor. För att veta mer om förskolan och vår profil får du gärna läsa på vår hemsida www.pysslingen.se/utforskarna.

Om rollen
Som timvikarie arbetar du i barngrupp med barn mellan 1-5 år på Utforskarna i Lund.
Om du anställs som timvikarie ska du med kort varsel kunna rycka in som vikarie vid frånvaro av den ordinarie personalen. Det krävs att du är ansvarstagande och har en stor förmåga till flexibilitet, då arbetet innebär att du snabbt ska kunna anpassa dig till nya miljöer. Du har goda kunskaper i svenska språket och ska ha lätt för att både samarbeta och arbeta självständigt i ett arbetslag, samt har förmågan att tillsammans med övriga bidra till en fungerande verksamhet.

Vi söker dig som:

• har en gymnasieexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• anser att varje möte är betydelsefullt
• är nyfiken och medforskande
• vill lära dig tillsammans med barnen
• ser varje dag som ett lärorikt äventyr tillsammans med barnen och kollegorna
• är inlyssnande och respektfull
• har uppdraget i fokusAnställningsform
Tjänsten är allmän visstidsanställning med timlön.
Omfattning vid behov.
Tillträde enligt överenskommelse.

Din ansökan
Tycker du att det låter intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig!

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten hämtar du på https://polisen.se/. Beställ i god tid då det vanligtvis tar minst 14 dagar att få utdraget hemskickat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kontakt
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor via e-post: kajsa.nystrom@pysslingen.se

Ansök nu

Barnskötare till Plommonets förskola

Barnskötare
Läs mer Jan 30
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.Om oss
Vårt rektorsområde består av fyra centralt belägna förskolor, Arken, Plommonet, Studentkåren och Tuna samt öppna förskolan Söderlek.

Området leds gemensamt av rektor och biträdande rektor och vi har vår egen specialpedagog som stödjer arbetslagen vid behov.

Plommonets förskola är en liten förskola med två avdelningar och en utemiljö där lärmiljöerna utomhus är lika framträdande som de inomhus.

Vår vision är att barnen ska bli trygga, sociala och nyfikna individer, som kan söka och ta emot kunskap i ett livslångt lärande. Lunds kommun strävar mot en utbildning i världsklass och till att sätta grunden till blivande världsmedborgare genom vårt välfungerande SKA-arbete. För att nå dit har vi i rektorsområdet gemensamma planeringstider i ämnesteam tillsammans med pedagoger från de andra förskolorna. Vi har ett gemensamt, föränderligt pedagogiskt verktyg som uppdateras årligen, med tid avsatt för arbetslagen 2 ggr/månad för planering, dokumentation, reflektion och utvärdering kring barnens lärande i relation till undervisningen. Undervisningen utgår från urval av läroplansmål under vårt årliga treterminssystem, och styrs av barnens tidigare erfarenheter, kunskaper, intressen och behov.

Vi har en gemensam verksamhetsplan på våra förskolor som vi använder som ett redskap för att hålla vårt uppdrag levande. Den ska stödja vårt arbete i att sträva mot en likvärdig förskola med hög kvalitet. Vi vill också att verksamhetsplanen ska belysa vårt arbete och förhållningssätt i utbildningen gentemot vårdnadshavare och andra intressenter.

Vi vill att lärmiljöerna på våra förskolor ska utstråla nyfikenhet, kreativitet och glädje. En lärmiljö hos oss ska vara tydlig och bjuda in till självständighet för barnen. En självständig lärmiljö innebär för oss att materialet är tillgängligt för barnen och är placerat i deras nivå och vi arbetar ständigt med att våra miljöer ska ha en tydlighet och struktur så att barnen vet var olika material och saker finns. Även våra utomhusmiljöer är en viktig del av den pedagogiska verksamheten då mycket av vår utbildning och undervisning sker här. Vi vill att våra utemiljöer ska vara utmanande för barnens utveckling, såväl fysiskt som psykiskt och socialt.

Arbetsuppgifter
Som barnskötare är ditt uppdrag att tillsammans med dina kollegor se till att varje barn erbjuds en trygg omsorg, utveckling och lärande. Det innebär att du som barnskötare är aktiv i arbetslagets planering, genomförande, dokumentation, utvärdering och utveckling av verksamheten. Tillsammans i arbetslaget ser ni till barnets bästa och möter alla barn utifrån sina erfarenheter och förutsättningar. Ni arbetar tillsammans för att skapa tillgängliga lärmiljöer där barns inflytande och delaktighet är i fokus.

Som barnskötare är du aktiv i arbetslagets planering, genomförande, dokumentation, utvärdering och utveckling av den pedagogiska verksamheten.

Som barnskötare har du kunskap om förskolans läroplan och övriga aktuella styrdokument. Du följer de normer och värden som förskolans läroplan anger och bidrar till att genomföra förskolans uppdrag. 

Vi söker dig som
är utbildad barnskötare eller har en annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i förskolans verksamhet samt har grundläggande digitala kunskaper. Vidare är du en positiv, flexibel, engagerad, ansvarsfull person med god samarbetsförmåga. Du har ett gott bemötande och du har lätt för att kommunicera och samverka med barn, vårdnadshavare och kollegor.

Det är meriterande om du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och utbildning i TAKK.

Vi tillämpar löpande urval och ser därför gärna att du ansöker så snart som möjligt. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan tillsvidareanställd medarbetare. Varmt välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Ansök nu

Timvikarie till IUS förskola

Barnskötare
Läs mer Dec 7
I ur och Skur Fröernas förskola i Dalby söker omgående timvikarier! kanske är just du den vi söker? Är du utbildad barnskötare eller förskollärare, eller studerar du till något av yrkena? Kanske är du nyfiken på att prova arbete inom förskolan inför en framtida utbildning eller vill arbeta extra vid sidan av studierna? Vi söker dig som med kort varsel kan arbeta som timvikarie när vår ordinarie personal inte är på plats, som timvikarie är du en värdefull och uppskattad resurs. Vår förskola är en liten enhet med två 1-5 års avdelningar och 38 barn. Vi använder oss av I Ur och Skur pedagogik vilket innebär bl.a. att utvecklande och lärande sker i samspel med naturen, tillsammans med engagerade pedagoger.
låter det intressant så tveka inte att höra av er!

Ansök nu

Vikarie till förskolan

Barnskötare
Läs mer Jan 11
Tycker du att arbete med yngre barn är viktigt och vill du lägga ditt engagemang i arbetet på en förskola? Då är Freinetskolans förskola en intressant arbetsplats för dig.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett intresse för att arbeta med yngre barn. Det är meriterande men inte ett krav om du har en lärarexamen och/eller motsvarande. Det är också meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet från yrket.


Arbetet kräver att du har en god samarbetsförmåga, är initiativrik samt att du kan anpassa ditt förhållningssätt utifrån situation.


Du har ett stort intresse för att engagera dig i den pedagogiska verksamheten. Du har förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor. Vi förutsätter att du ser varje barn utifrån ett helhetsperspektiv och går in i uppdraget med en positiv barnsyn
Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med de äldre barnen i vår förskola och vara en del av ett arbetslag som arbetar med att organisera och planera en stimulerande verksamhet i förskolan. Du kommer också att att vara en del av hela Freinetskolans arbetsplats, som innebär samarbete med andra kollegor på skolan. Du kommer att arbeta med alla förekommande praktiska uppgifter som finns i en förskola.
Om arbetsplatsen
Freinetskolan i Lund är en liten fristående skola åk F-9 med en förskola med två avdelningar. Skolan är belägen i den natursköna S:t Larsparken, som ofta används i verksamheten.
I freinetpedagogiken läggs stor vikt vid att skapa goda relationer och ett demokratiskt tänkande hos barnen/eleverna. En viktig del av pedagogiken är barnens/elevernas trevande försök. Genom att ibland få misslyckas, försöka igen och finna nya vägar utvecklas barnen/eleverna i sin självständighet och kreativitet. Freinetpedagogik innebär också att handen och hjärnans arbete värderas lika. Skolan använder verkligheten och det omgivande samhället som en del i verksamheten/ undervisningen. De nationella läroplanerna som styr undervisningen/verksamheten på Freinetskolan är väl kompatibla med freinetpedagogiken.


Information om tjänsten
Varaktighet: Tillsvidaretjänst
Anställningsform: Semestertjänst
Omfattning: 100%
Tillträde: snarast
Lönetyp: Månadslön
Ansökan och kontakt
Välkommen med din ansökan! Skicka din ansökan till e postadress, ansokan@freinetskolan.se eller till postadress Freinetskolan i Lund, S:t Lars väg 7, 222 70 Lund.
Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.
#jobbjustnu

Ansök nu

Timvikarier - BMSL preschool Flyinge

Barnskötare
Läs mer Dec 6
Nu söker vi fler timvikarier till vår fantastiska, trespråkiga montessoriförskola! Förskolan är belägen mitt i Flyinge Kungsgård och vi är omgivna av vacker natur.
Har du ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta samhällsmedborgare? Då är det dig vi söker!
Vi vill gärna träffa dig som vill jobba extra som timvikarie och som med kort varsel kan rycka in vid under ordinarie personals frånvaro.
För att få arbeta hos oss krävs utdrag ur belastningsregistret.
Obs! Vi ligger ute på landet, strax utanför Södra Sandby, med begränsade bussförbindelser.
Skicka en kort presentation om dig själv och varför du vill arbeta som timvikarie hos oss. Ansökningar utan presentation besvarar ej.

Ansök nu

Välkommen till Förskolan Pandan i Lund!

Barnskötare
Läs mer Nov 23
Vi är en liten förskola som drivs som ett föräldrakooperativ. Just nu har vi totalt 15 barn i vår åldersblandade grupp och söker en ny kollega. I vårt kooperativ värdesätter vi och lägger våra resurser på en hög personaltäthet, vilket ger goda förutsättningar för att bedriva en kvalitativ utbildning så väl som att kunna möta varje enskilt barn utifrån dess förutsättningar och behov. Nu behöver vi en 5:e pedagog i vårt team!


Beskrivning av tjänsten:
Vi söker en pedagog med erfarenhet och/eller relevant utbildning. Någon som brinner för ditt yrke och barns utveckling, som vill arbeta i team och tillsammans med arbetslaget skapa en bra och positiv arbetsplats. Tillsammans med arbetslaget planeras och genomförs det pedagogiska arbetet enligt förskolans läroplan och andra styrdokument.


Du har ett gott förhållningssätt till barn, föräldrar och kollegor som präglas av tron på att alla vill och kan. Du har en god samarbetsförmåga där du har en vilja att delge och lära, samt tar ansvar för att skapa en god arbetsmiljö genom en positiv inställning och energirik arbetsglädje.


Vi erbjuder dig
Vi erbjuder arbete i liten barngrupp med allt det innebär, närhet till beslut och handling, goda möjligheter till inflytande, bra arbetstider, pedagogiska måltider och friskvårdsbidrag.


Kvalifikationer och personliga egenskaper
- Du har tidigare erfarenhet av arbete inom förskola/fritids/ annan pedagogisk verksamhet
- Du har goda förmågor att skapa trygga barn och vårdnadshavare.
- Du kommunicerar väl i svenska språket i både tal och skrift.
- Du är lösningsinriktad, positiv och en driven person med ambitioner och arbetsglädje!
- Du tycker om att ta ansvar och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
- Du är en trygg och varm person, positiv, kreativ och handlingskraftig, har höga ambitioner och ett ansvarsfullt beteende.
- Du visar respekt och lyhördhet för barn, vårdnadshavare, kollegor och ledning.


Lite mer om förskolan:
Att vi är ett föräldrakooperativ innebär att vi är organiserade som en ekonomisk förening och att huvudman är föräldrar som sitter i styrelsen. Föräldrar kan ha andra uppdrag som t.ex. vaktmästeri och trädgård men har inget arbete i barngrupp utan detta överlåts till vår kompetenta och varma personalgrupp. Kooperativformen möjliggör korta beslutsvägar och att ta initiativ är något som vi värdesätter. Hos oss har du alla chanser i världen att vara med och forma verksamheten! Har du något särskilt intresse eller liknande välkomnar vi detta!


Vi ser fram emot att få möta dig som vill vara med och utveckla vår lilla förskola tillsammans med goda kollegor och engagerade föräldrar!

Ansök nu

Minideon Förskola söker Barnskötare/Förskollärare

Barnskötare
Läs mer Dec 1
Vi söker nu en utbildad barnskötare eller förskollärare på en visstidsanställning under perioden 16 januari 2023 to m 15 januari 2024, på ca 85-90%
Minideon Förskolan ligger mitt i forskarbyn Ideon och har sedan starten 1991 drivits som en ekonomisk förening av engagerade föräldrar. Förskolan består av två avdelningar, Kalaskulan med barn i åldern 1-3 år och Bushuset där barnen är 3-5år. På varje avdelning arbetar 3 pedagoger som är utbildade förskollärare samt barnskötare. Vi har en stor härlig gård som inbjuder till lek i pilekojan, båten eller bersån, eller varför inte njuta en stund i växthuset tillsammans med barnen.
Vi arbetar aktivt efter Läroplanen och främjar rörelse och utelek samtidigt som vi strävar efter hållbar utveckling. Vi har även tillgång till gymnastiksal som barnen går till en gång i veckan.
Årets utvecklingsområde är "Ateljen i centrum" och vårt mål är att den skapande verksamheten ska blir en naturlig del av den dagliga utbildningen. Vi vil att det ska finnas lockande och inspirerande lärmiljöer som är tillgängliga för barnen. I år har vi tex arbetat med projektet från Jord till bord med bidrag från Naturskolan i Lund. Projektets utgångspunkt har varit odling och kreativa lärprocesser, där skapande, naturvetenskap och digitala verktyg fått möta varandra för att utveckla olika mötesplatser och lärandesituationer både inomhus och ute.
Kvalifikationer
Som utbildad barnskötare/förskollärare har du erfarenhet av inskolning, pedagogisk dokumentation, systematiskt kvalitetsarbete och att utifrån Läroplanen strävansmål planera, genomföra, och utveckla verksamheten tillsammans med dina arbetskollegor.
Som person är du lugn, trygg, flexibel och har lätt för att samarbeta och bemöta barn, vårdnadshavare och medarbetare professionellt. Du är närvarande som pedagog och arbetar för att skapa en lärorik och trygg miljö för barnen där omsorg och lära genom lek ligger i fokus. Du ska tycka om att vistas utomhus då en stor del av vår verksamhet sker där. En nyfiken och medforskande pedagog som brinner för estetiska lärprocesser och uttrycksformer och ser miljön som den tredje pedagogen är meriterande.
Du ska ha god kommunikativ förmåga både i tal och skrift, samt om du har kunskap i TAKK är det ett plus då vi arbetar med barns tidiga språkinlärning och Karlstadmodellen.
Om du vill jobba på en mindre förskola med hög personaltäthet, kostnadsfri pedagogisk lunch, gemensam och enskild planeringstid, 2 utvecklingsdagar/termin, friskvårdsbidrag och nära till beslutsvägarna är du
Varmt välkommen med din ansökan!
Övrigt
Tjänsten är ett vikariat för studieledig personal på 85-90% med start den 16/1-23 tom 15/1 -24
Lön enligt kollektiv avtal- Fremia
Enligt skollagen krävs utdrag ur belastningsregistret innan anställning.
Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. Så vänligen skicka in cv och personlig brev så fort som möjligt
Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen och då tas annonsen bort.
Vi undanbeder oss bestämt kontakt med rekryteringssajter eller liknande.

Ansök nu

Timvikarier - BMSL preschool Flyinge

Barnskötare
Läs mer Nov 2
Nu söker vi fler timvikarier till vår fantastiska, trespråkiga montessoriförskola! Förskolan är belägen mitt i Flyinge Kungsgård och vi är omgivna av vacker natur.
Har du ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta samhällsmedborgare? Då är det dig vi söker!
Vi vill gärna träffa dig som vill jobba extra som timvikarie och som med kort varsel kan rycka in vid under ordinarie personals frånvaro.
För att få arbeta hos oss krävs utdrag ur belastningsregistret.
Obs! Vi ligger ute på landet, strax utanför Södra Sandby, med begränsade bussförbindelser.
Skicka en kort presentation om dig själv och varför du vill arbeta som timvikarie hos oss. Ansökningar utan presentation besvarar ej.

Ansök nu

Resursperson till förskola

Barnskötare
Läs mer Nov 2
Anställning
Omfattning: 50% - kan diskuteras
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2022-11-30


Om oss
Glada Ankans förskola ligger i Dörröd utanför Veberöd. Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ och har varit igång sedan 1992. Barngruppen består av barn 1-5 år och vi har 18-20 platser. Förskolan är belägen med skog, natur och djur som närmsta granne vilket vi använder som en naturlig del i vår lärmiljö och pedagogiska verksamhet. Vi har en härlig kreativ gård där det finns stora möjligheter att påverka och skapa olika lärmiljöer tillsammans med barn och kollegor. Vår kock lagar näringsrik, närproducerad och till största delen ekologisk mat i vårt eget kök och till sommaren kommer barnen kunna äta maten av vår egen skörd i köksträdgården. Föräldraföreningen har en ambition att det ska finnas hög bemanning på förskolan vilket gör att vi kan dela vår barngrupp i mindre grupper. Vi har ett digitalt verktyg, TYRA, där vi dokumenterar vår undervisning och följer barnens utveckling. Läs gärna mer på vår hemsida (https://glada-ankan.se) och instagram (_glada_ankan) om vår verksamhet.
Arbetsuppgifter
Nu söker vi elevresurs till ett barn med autism som behöver stöd i vardagen på förskolan. Vi söker en pedagog med stort intresse och engagemang för att arbeta med barn som har diagnos inom autismspektrat. Arbetet innebär att vara en resurs för ett barn i behov av särskilt stöd. Som resurs kommer du att följa och stötta barnet i den dagliga verksamheten i barngruppen. I arbetet ingår att ha en tät föräldrakontakt samt kontakt med stödfunktioner utanför förskolan.
Vi söker dig som
Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har erfarenhet av arbete i förskola och har med stor fördel erfarenhet av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd, gärna erfarenhet och kunskap inom autism. Du är drivande och aktiv och har ett stort intresse för barns lärande och utveckling. Du har god kännedom om förskolans styrdokument och kan reflektera och dokumentera. Detta kräver att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som i skrift, samt stor datavana. Du har intresse och förmåga att samarbeta med kollegor och hitta goda samverkansformer för bästa tänkbara föräldrakontakt. Goda kunskaper om funktionsvariationen autism och erfarenhet av liknande arbete på förskola är meriterande.
Du är utbildad barnskötare på barn- och fritidsprogrammet på gymnasiet eller via vuxenutbildning eller har motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Som person är du relationsskapande, samarbetsvillig och lyhörd till din omgivning. Du har förmåga att organisera efter förskolans mål, samtidigt som vi ser att du är anpassningsbar när vardagen bjuder på oförutsedda händelser. Självklart har du ett stort engagemang och ett prestigelöst ledarskap. Du möter varje barn med respekt och lyhördhet. Du är tydlig i ditt sätt att kommunicera och har ett varmt och välkomnande bemötande.
Du ser dig som en medforskande pedagog med det kompetenta barnet i fokus, där relationen utgör en viktig grund. Tillsammans med dina kollegor skapar ni de bästa förutsättningarna för barnen att utveckla sitt bästa jag.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Skicka din ansökan med CV och personligt brev till ansokan@glada-ankan.se
Vi tillämpar löpande rekrytering. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Pysslingen förskolor söker barnskötare med brinnande intresse för rörelse

Barnskötare
Läs mer Okt 13
Utforskarna växer och nu behöver vi dig - världens bästa barnskötare!
Vi på förskolan Utforskarna vet att barn i Sverige rör sig alldeles för lite idag. Enligt den forskning som lyfts fram är förskolan helt avgörande för de små barnens rörelse då de flesta små barn tillbringar största delen av sin vakna tid där. Därför är vi en rörelsefrämjande förskola med inriktning på fysisk aktivitet och hälsosam livsstil.

Hos oss är rörelse en metod för undervisning. Vår förskola erbjuder lustfylld, pulshöjande fysisk aktivitet dagligen, vi samarbetar med olika idrottsföreningar, barnen får prova på olika idrottsformer och vi har ett eget rörelserum på förskolan. Vårt arbetssätt bygger också på en stark tro på människans möjligheter, en djup respekt för barnet samt en övertygelse om att alla barn har en inneboende drivkraft att vilja utvecklas, lära och utforska sin omvärld. Utifrån denna syn och förskolans läroplan erbjuder vi en utbildning av hög kvalité och med barnet i centrum. Vi lägger stor vikt vid att ha en tillgänglig och stimulerande lärmiljö där barnen kan och får utvecklas!

Om tjänsten
Vi söker dig, utbildade, utvecklingsinriktade barnskötare, som känner glädje och lust inför ditt uppdrag och som är trygg i din yrkesroll. På Utforskarna har vi högt uppdragsfokus och du som blir vår nya kollega är därför väl förtrogen med förskolans läroplan och övriga styrdokument. Du är van vid att ta stort ansvar, har ett genuint intresse för ditt arbete och kan omsätta läroplanens mål till såväl planerade aktiviteter som spontan undervisning i arbetet med barnen. Du är positiv, lösningsfokuserad, och har förmåga att skapa goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor. Som barnskötare förväntas du ta ansvar för det pedagogiska arbetet i barngruppen och vara en aktiv pedagog med engagemang i ditt arbete. Till din hjälp och som stöd har du övriga kollegor, ledningsteamet med rektor, biträdande rektor/kvalitetsledare och intendent.

Pysslingen har en tydlig struktur och en väl fungerande organisation, med stora utvecklingsmöjligheter och karriärvägar. För att dokumentera och synliggöra det enskilda barnets lärprocesser samt i kommunikation med vårdnadshavarna använder vi oss av vår eget webbverktyg Mitt Pysslingen. Vi erbjuder dig arbetskläder, fria pedagogiska måltider, förtroendetid för enskild planering och friskvårdsbidrag (3000 kr/läsår).

Övrig information
Denna tjänst är en 100% tillsvidaretjänst med tillträde i november. Vi kommer påbörja urvalsprocessen relativt omgående och tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdag så skicka gärna in dina ansökan redan idag.

Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta rektor: Kajsa Nyström: kajsa.nystrom@pysslingen.se eller biträdande rektor: Amanda Sjöberg: amanda.sjoberg@pysslingen.se

Är du den vi söker?
Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst. Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök här. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mejl. Beställ gärna redan idag ett utdrag ur belastningsregistret då det vanligtvis tar två veckor att få det hemskickat.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Barnledare för Knatteskutt 0-4 år HT22 - Lund

Barntimmeledare
Läs mer Maj 10
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 3 månader-4 år.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn
- Har takten och rytmen given i kroppen
- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)


Som person är du trygg och säker i dig själv!

MERIT: Du har gärna gått estetiska programmet på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha den rätta personligheten.

Din roll som ledare:

Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i Lund. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika lekar och övningar som är framtagna av Einar Sports pedagoger.

Alla passen följer ett färdigt passupplägg som blandar övningar och lekar utifrån följande teman:

- Boll
- Rytmik
- Dans


Det här får du som ledare hos oss

- Ett färdigt passupplägg att följa.
- Delta på vår ledarutbildning, samt fortbildning om du fortsätter som ledare flera terminer.
- Coachning under terminen.
- Du kommer vara del av ett fantastiskt ledarteam på över 500 ledare.


Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Passen kommer att hållas på vardagskvällar mellan 17-19 eller dagtid på helger.

Arbetet löper under totalt 14 veckor, start vecka 35

Mer info om detta kommer vid eventuell intervju.

Grupper delas upp efter åldrar:

- 3 månader-1 år
- 1-2 år
- 3-4 år


Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupperna. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

Föräldrar deltar på alla pass

Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!

Ansök nu!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail!

Ansök nu

Timvikarie förskola

Barnskötare
Läs mer Sep 4
Vill du jobba extra på en av Skånes förmodligen mest personaltäta förskolor?
Nu söker vi timvikarie till Glada Ankans förskola! Vi behöver en extra person som kan följa med på våra utflykter i skogen samt extra stöttning i vår utökade satsning på den pedagogiska verksamheten.
Vi finns i Dörröd vid foten av Romeleåsen bredvid hästhagar, skog och åkermark och är mycket utomhus. Vår kock lagar näringsrik, närproducerad och nästan helt ekologisk mat i vårt eget kök och till hösten kommer barnen kunna äta maten av vår egen skörd i köksträdgården. Vi är en liten förskola med 18-20 barn i åldern 1-5 där du kommer jobba tillsammans med 5-6 trevliga kollegor. Om du känner dig nyfiken och intresserad - tveka inte att höra av dig till oss och fråga. Det går bra att maila på rektor@glada-ankan.se eller ringa oss på tel 072-368 67 02.
Ser fram emot att höra av dig!
Hälsningar
Personalen, föräldrarna och barnen på Glada Ankan????

Ansök nu

Barnskötare till Familjetjänst i Lund

Barnskötare
Läs mer Aug 28
Norlandia Familjetjänster omfattar en rad tjänster med målsättning att underlätta småbarnsfamiljers vardag. Genom vår barnpassningstjänst kan vi hjälpa föräldrar, men också ge sjuka barn ett stöd när det som bäst behövs. Familjetjänster erbjuds utanför ordinarie verksamhetstid och i det egna hemmet.

FFamiljetjänst är en ny tjänst hos Norlandia Förskolor. Familjetjänst erbjuder barnpassning i hemmet när vårdnadshavarna behöver arbeta eller då barnen inte kan vara på förskolan. Vi erbjuder även extra personalförstärkningar samt vikarier då sådana behövs.

Familjetjänst söker nu dig som är intresserad av att arbeta med barnpassning i privata hem, vi vill gärna att du har en avslutad utbildning som barnskötare eller förskollärare. 
Vi tror att du har ett förtroendeingivande förhållningssätt och att du har lätt för att ta egna initiativ.  Du drivs av viljan att ge barnet en trygg omsorg och du samarbetar lätt och gärna med de runt omkring dig.

-Du erbjuds att arbeta på tider som passar dig under längre eller kortare tid. Välj dina uppdrag och hur mycket du vill jobba
 
Våra grundkrav
* Du är minst 17 år gammal
* Du är ostraffad och kan lämna in ett utdrag från Polisens belastningsregister till oss. 
* Du kan uttrycka dig väl på svenska
* Godkänner att vi kan publicera ditt foto på vår hemsida i reklamsyfte
* Sist men absolut inte minst - du älskar att arbeta med barn och att hitta på roliga och kreativa aktiviteter med dem!

Vårt företag arbetar efter idén att mångfald är en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrunder. Vi arbetar utifrån Barnkonventionens grundprinciper.

Vi ansvarar för din introduktion som planeras ske ute på en förskola som Familjetjänst har avtal med. I början kan det bli så att din tjänstgöring helt blir ute på en förskola som extra personalförstärkning.
 
Bifoga en kort presentation, som du bifogar din ansökan, där du kort beskriver vem du är, vilken utbildning och erfarenheter som du har med dig och varför du är en av de barnpassare som vi vill anställa. Samt CV

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Vi avser att anställa 2 personal i denna omgång, den här annonsen och de här uppdragen förväntas locka många sökanden, och vi vet därför av erfarenhet att vi inte kommer att hinna återkoppla till alla sökanden som vi annars gör, vilket vi beklagar. 

Janette Glans
Verksamhetschef
 
Läs mer om vår verksamhet: www.familjetjanst.se

Ansök nu

Timvikarier - BMSL preschool Flyinge

Barnskötare
Läs mer Aug 17
Nu söker vi fler timvikarier till vår fantastiska, trespråkiga montessoriförskola! Förskolan är belägen mitt i Flyinge Kungsgård och vi är omgivna av vacker natur.
Har du ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta samhällsmedborgare? Då är det dig vi söker!
Vi vill gärna träffa dig som vill jobba extra som timvikarie och som med kort varsel kan rycka in vid under ordinarie personals frånvaro. Min förhoppning är att du kan hoppa in där du bäst behövs.
Intervjuer sker löpande så tveka inte att höra av dig!
För att få arbeta hos oss krävs utdrag ur belastningsregistret.
Obs! Vi ligger ute på landet, strax utanför Södra Sandby, med begränsade bussförbindelser.

Ansök nu

Timvikarie sökes till Pysslingen Utforskarna

Barnskötare
Läs mer Aug 5
Pysslingen förskolor Utforskarna söker timvikarier inför hösten!

Pysslingen Förskolor erbjuder ett roligt och flexibelt arbete som timvikarie hos oss. Att arbeta som timvikarie i förskola ger dig en värdefull erfarenhet. Det är också ett utmärkt sätt att presentera dina kvaliteter för dig som i framtiden söker en mer långvarig anställning som barnskötare eller förskollärare inom Pysslingen Förskolor. För att veta mer om förskolan och vår profil får du gärna läsa på vår hemsida www.pysslingen.se/utforskarna.

Om rollen
Som timvikarie arbetar du i barngrupp med barn mellan 1-5 år på Utforskarna i Lund.
Om du anställs som timvikarie ska du med kort varsel kunna rycka in som vikarie vid frånvaro av den ordinarie personalen. Det krävs att du är ansvarstagande och har en stor förmåga till flexibilitet, då arbetet innebär att du snabbt ska kunna anpassa dig till nya miljöer. Du har goda kunskaper i svenska språket och ska ha lätt för att både samarbeta och arbeta självständigt i ett arbetslag, samt har förmågan att tillsammans med övriga bidra till en fungerande verksamhet.

Vi söker dig som:

• har en gymnasieexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• anser att varje möte är betydelsefullt
• är nyfiken och medforskande
• vill lära dig tillsammans med barnen
• ser varje dag som ett lärorikt äventyr tillsammans med barnen och kollegorna
• är inlyssnande och respektfull
• har uppdraget i fokusAnställningsform
Tjänsten är allmän visstidsanställning med timlön.
Omfattning vid behov.
Tillträde enligt överenskommelse.

Din ansökan
Tycker du att det låter intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig!

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten hämtar du på https://polisen.se/. Beställ i god tid då det vanligtvis tar minst 14 dagar att få utdraget hemskickat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kontakt
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor via e-post: kajsa.nystrom@pysslingen.se

Ansök nu

Utbildad barnskötare till föräldrakooperativ i lantlig miljö

Barnskötare
Läs mer Aug 1
Vi söker barnskötare på 100%, med start under höstterminen. Tillsvidaretjänst med provanställning 6 månader.
Kvalifikationer:
Barnskötarutbildning. Vi önskar att du har erfarenhet av att arbeta på förskola.
Förskolechef: Christina Wapner Svendsen
OM OSS
Valen Valle är en familjär förskola som drivs som föräldrakooperativ i pittoreska Vallkärra i Lunds kommun.
Vår förskola är som ett litet Villa Villerkulla i vacker lantlig miljö med tillgång till en stor trädgård. Våra fina omgivningar väcker barnens nyfikenhet och lust att upptäcka och lära.
Vi lägger stor vikt vid att du som barnskötare bjuder in till glädje i mötet med varje barn.
Våra nyckelord: Glädje, gemenskap, samarbete, lustfyllt lärande, ”ge och ta-anda”.
Vår förskola är uppdelad på två avdelningar med yngre och äldre barn. Vi är idag ca 35 barn och åtta i personalgruppen varav rektor arbetar mestadels i barngruppen.
För att kvalitetssäkra vår verksamhet använder vi oss av pedagogisk dokumentation, reflektion, diskussioner och kompetensutveckling.
VEM BEHÖVER VI
Vi söker en medforskande och närvarande barnskötare som är positiv och engagerad. Du känner lust och intresse av att tillsammans med dina kollegor få utveckla en fin liten förskola där rektorn är delaktig och närvarande i verksamheten.
Vår önskan är att du:
-medvetet strävar efter att se varje barns individuella behov och förutsättningar för att främja varje barns utveckling och lärande.
-är positiv och lösningsfokuserad.
ÖVRIGT:
Vi erbjuder pedagogiska måltider, bra arbetstider och friskvårdsbidrag.
Du ges tid till enskild och gemensam reflektion.
Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ där föräldrarna bidrar med fixardagar och styrelsearbete.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Vi ser fram emot att påbörja vår rekryteringsprocess och hoppas du finner vår förskola intressant. Vi kommer löpande att börja med urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansökan sker via e-mail. För mer information om tjänsten eller förskolan Valen Valle, vänligen kontakta styrelsens personalansvariga Ia Silverberg på 0709817688 eller silverbergia@gmail.com
För att kunna erbjudas tjänst inom skola och barnomsorg krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregister.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ansök nu

Vikarie till skola/fritidshem/förskola

Barnskötare
Läs mer Aug 9
Är du intresserad av att kunna kombinera ex studier med att vikariera hos oss eller har du möjlighet att vikariera hos oss under några månader?


Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett intresse och ev erfarenhet att arbeta med barn och ungdomar. När ordinarie personal är frånvarande eller har längre ledighet blir du tillfrågad om du har möjlighet vikariera.


Arbetet kräver att du har en god samarbetsförmåga, är initiativrik samt att du kan anpassa ditt förhållningssätt utifrån situation. Vi förutsätter att du ser varje barn utifrån ett helhetsperspektiv och går in i uppdraget med en positiv syn på barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter
Du kan önska om du vill vikariera på förskola, fritidshem, skola åk F-9 eller inom alla tre verksamheterna. Du kommer att vara en del av hela Freinetskolans arbetsplats, som innebär samarbete med andra kollegor på skolan.


Om arbetsplatsen
Freinetskolan i Lund är en liten fristående skola åk F-9 med en förskola med två avdelningar. Skolan är belägen i den natursköna S:t Larsparken, som ofta används i verksamheten.
I freinetpedagogiken läggs stor vikt vid att skapa goda relationer och ett demokratiskt tänkande hos barnen/eleverna. En viktig del av pedagogiken är barnens/elevernas trevande försök. Genom att ibland få misslyckas, försöka igen och finna nya vägar utvecklas barnen/eleverna i sin självständighet och kreativitet. Freinetpedagogik innebär också att handen och hjärnans arbete värderas lika. Skolan använder verkligheten och det omgivande samhället som en del i verksamheten/ undervisningen. De nationella läroplanerna som styr undervisningen/verksamheten på Freinetskolan är väl kompatibla med freinetpedagogiken.


Information om tjänsten
Varaktighet: Vikarie för ordinarie personal
Omfattning: efter behov
Tillträde: snarast
Lönetyp: timlön
Ansökan och kontakt
Välkommen med din ansökan! Skicka din ansökan till e postadress, ansokan@freinetskolan.se. Märk ansökan med i vilken/vilka verksamheter du har önskemål att jobba.
Har du några frågor gällande tjänsten kontakta oss på mailadress ovan.
Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu