Barnskötare jobb i Lund

Hitta lediga jobb som Barnskötare i Lund. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Lund från den arbetsgivaren.

Barnledare för Knatteskutt 0-4 år HT22 - Lund

Barntimmeledare
Läs mer Maj 10
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 3 månader-4 år.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn
- Har takten och rytmen given i kroppen
- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)


Som person är du trygg och säker i dig själv!

MERIT: Du har gärna gått estetiska programmet på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha den rätta personligheten.

Din roll som ledare:

Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i Lund. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika lekar och övningar som är framtagna av Einar Sports pedagoger.

Alla passen följer ett färdigt passupplägg som blandar övningar och lekar utifrån följande teman:

- Boll
- Rytmik
- Dans


Det här får du som ledare hos oss

- Ett färdigt passupplägg att följa.
- Delta på vår ledarutbildning, samt fortbildning om du fortsätter som ledare flera terminer.
- Coachning under terminen.
- Du kommer vara del av ett fantastiskt ledarteam på över 500 ledare.


Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Passen kommer att hållas på vardagskvällar mellan 17-19 eller dagtid på helger.

Arbetet löper under totalt 14 veckor, start vecka 35

Mer info om detta kommer vid eventuell intervju.

Grupper delas upp efter åldrar:

- 3 månader-1 år
- 1-2 år
- 3-4 år


Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupperna. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

Föräldrar deltar på alla pass

Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!

Ansök nu!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail!

Ansök nu

Timvikarie förskola

Barnskötare
Läs mer Sep 4
Vill du jobba extra på en av Skånes förmodligen mest personaltäta förskolor?
Nu söker vi timvikarie till Glada Ankans förskola! Vi behöver en extra person som kan följa med på våra utflykter i skogen samt extra stöttning i vår utökade satsning på den pedagogiska verksamheten.
Vi finns i Dörröd vid foten av Romeleåsen bredvid hästhagar, skog och åkermark och är mycket utomhus. Vår kock lagar näringsrik, närproducerad och nästan helt ekologisk mat i vårt eget kök och till hösten kommer barnen kunna äta maten av vår egen skörd i köksträdgården. Vi är en liten förskola med 18-20 barn i åldern 1-5 där du kommer jobba tillsammans med 5-6 trevliga kollegor. Om du känner dig nyfiken och intresserad - tveka inte att höra av dig till oss och fråga. Det går bra att maila på rektor@glada-ankan.se eller ringa oss på tel 072-368 67 02.
Ser fram emot att höra av dig!
Hälsningar
Personalen, föräldrarna och barnen på Glada Ankan????

Ansök nu

Barnskötare till Familjetjänst i Lund

Barnskötare
Läs mer Aug 28
Norlandia Familjetjänster omfattar en rad tjänster med målsättning att underlätta småbarnsfamiljers vardag. Genom vår barnpassningstjänst kan vi hjälpa föräldrar, men också ge sjuka barn ett stöd när det som bäst behövs. Familjetjänster erbjuds utanför ordinarie verksamhetstid och i det egna hemmet.

FFamiljetjänst är en ny tjänst hos Norlandia Förskolor. Familjetjänst erbjuder barnpassning i hemmet när vårdnadshavarna behöver arbeta eller då barnen inte kan vara på förskolan. Vi erbjuder även extra personalförstärkningar samt vikarier då sådana behövs.

Familjetjänst söker nu dig som är intresserad av att arbeta med barnpassning i privata hem, vi vill gärna att du har en avslutad utbildning som barnskötare eller förskollärare. 
Vi tror att du har ett förtroendeingivande förhållningssätt och att du har lätt för att ta egna initiativ.  Du drivs av viljan att ge barnet en trygg omsorg och du samarbetar lätt och gärna med de runt omkring dig.

-Du erbjuds att arbeta på tider som passar dig under längre eller kortare tid. Välj dina uppdrag och hur mycket du vill jobba
 
Våra grundkrav
* Du är minst 17 år gammal
* Du är ostraffad och kan lämna in ett utdrag från Polisens belastningsregister till oss. 
* Du kan uttrycka dig väl på svenska
* Godkänner att vi kan publicera ditt foto på vår hemsida i reklamsyfte
* Sist men absolut inte minst - du älskar att arbeta med barn och att hitta på roliga och kreativa aktiviteter med dem!

Vårt företag arbetar efter idén att mångfald är en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrunder. Vi arbetar utifrån Barnkonventionens grundprinciper.

Vi ansvarar för din introduktion som planeras ske ute på en förskola som Familjetjänst har avtal med. I början kan det bli så att din tjänstgöring helt blir ute på en förskola som extra personalförstärkning.
 
Bifoga en kort presentation, som du bifogar din ansökan, där du kort beskriver vem du är, vilken utbildning och erfarenheter som du har med dig och varför du är en av de barnpassare som vi vill anställa. Samt CV

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Vi avser att anställa 2 personal i denna omgång, den här annonsen och de här uppdragen förväntas locka många sökanden, och vi vet därför av erfarenhet att vi inte kommer att hinna återkoppla till alla sökanden som vi annars gör, vilket vi beklagar. 

Janette Glans
Verksamhetschef
 
Läs mer om vår verksamhet: www.familjetjanst.se

Ansök nu

Timvikarier - BMSL preschool Flyinge

Barnskötare
Läs mer Aug 17
Nu söker vi fler timvikarier till vår fantastiska, trespråkiga montessoriförskola! Förskolan är belägen mitt i Flyinge Kungsgård och vi är omgivna av vacker natur.
Har du ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta samhällsmedborgare? Då är det dig vi söker!
Vi vill gärna träffa dig som vill jobba extra som timvikarie och som med kort varsel kan rycka in vid under ordinarie personals frånvaro. Min förhoppning är att du kan hoppa in där du bäst behövs.
Intervjuer sker löpande så tveka inte att höra av dig!
För att få arbeta hos oss krävs utdrag ur belastningsregistret.
Obs! Vi ligger ute på landet, strax utanför Södra Sandby, med begränsade bussförbindelser.

Ansök nu

Timvikarie sökes till Pysslingen Utforskarna

Barnskötare
Läs mer Aug 5
Pysslingen förskolor Utforskarna söker timvikarier inför hösten!

Pysslingen Förskolor erbjuder ett roligt och flexibelt arbete som timvikarie hos oss. Att arbeta som timvikarie i förskola ger dig en värdefull erfarenhet. Det är också ett utmärkt sätt att presentera dina kvaliteter för dig som i framtiden söker en mer långvarig anställning som barnskötare eller förskollärare inom Pysslingen Förskolor. För att veta mer om förskolan och vår profil får du gärna läsa på vår hemsida www.pysslingen.se/utforskarna.

Om rollen
Som timvikarie arbetar du i barngrupp med barn mellan 1-5 år på Utforskarna i Lund.
Om du anställs som timvikarie ska du med kort varsel kunna rycka in som vikarie vid frånvaro av den ordinarie personalen. Det krävs att du är ansvarstagande och har en stor förmåga till flexibilitet, då arbetet innebär att du snabbt ska kunna anpassa dig till nya miljöer. Du har goda kunskaper i svenska språket och ska ha lätt för att både samarbeta och arbeta självständigt i ett arbetslag, samt har förmågan att tillsammans med övriga bidra till en fungerande verksamhet.

Vi söker dig som:

• har en gymnasieexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• anser att varje möte är betydelsefullt
• är nyfiken och medforskande
• vill lära dig tillsammans med barnen
• ser varje dag som ett lärorikt äventyr tillsammans med barnen och kollegorna
• är inlyssnande och respektfull
• har uppdraget i fokusAnställningsform
Tjänsten är allmän visstidsanställning med timlön.
Omfattning vid behov.
Tillträde enligt överenskommelse.

Din ansökan
Tycker du att det låter intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig!

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten hämtar du på https://polisen.se/. Beställ i god tid då det vanligtvis tar minst 14 dagar att få utdraget hemskickat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kontakt
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor via e-post: kajsa.nystrom@pysslingen.se

Ansök nu

Utbildad barnskötare till föräldrakooperativ i lantlig miljö

Barnskötare
Läs mer Aug 1
Vi söker barnskötare på 100%, med start under höstterminen. Tillsvidaretjänst med provanställning 6 månader.
Kvalifikationer:
Barnskötarutbildning. Vi önskar att du har erfarenhet av att arbeta på förskola.
Förskolechef: Christina Wapner Svendsen
OM OSS
Valen Valle är en familjär förskola som drivs som föräldrakooperativ i pittoreska Vallkärra i Lunds kommun.
Vår förskola är som ett litet Villa Villerkulla i vacker lantlig miljö med tillgång till en stor trädgård. Våra fina omgivningar väcker barnens nyfikenhet och lust att upptäcka och lära.
Vi lägger stor vikt vid att du som barnskötare bjuder in till glädje i mötet med varje barn.
Våra nyckelord: Glädje, gemenskap, samarbete, lustfyllt lärande, ”ge och ta-anda”.
Vår förskola är uppdelad på två avdelningar med yngre och äldre barn. Vi är idag ca 35 barn och åtta i personalgruppen varav rektor arbetar mestadels i barngruppen.
För att kvalitetssäkra vår verksamhet använder vi oss av pedagogisk dokumentation, reflektion, diskussioner och kompetensutveckling.
VEM BEHÖVER VI
Vi söker en medforskande och närvarande barnskötare som är positiv och engagerad. Du känner lust och intresse av att tillsammans med dina kollegor få utveckla en fin liten förskola där rektorn är delaktig och närvarande i verksamheten.
Vår önskan är att du:
-medvetet strävar efter att se varje barns individuella behov och förutsättningar för att främja varje barns utveckling och lärande.
-är positiv och lösningsfokuserad.
ÖVRIGT:
Vi erbjuder pedagogiska måltider, bra arbetstider och friskvårdsbidrag.
Du ges tid till enskild och gemensam reflektion.
Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ där föräldrarna bidrar med fixardagar och styrelsearbete.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Vi ser fram emot att påbörja vår rekryteringsprocess och hoppas du finner vår förskola intressant. Vi kommer löpande att börja med urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansökan sker via e-mail. För mer information om tjänsten eller förskolan Valen Valle, vänligen kontakta styrelsens personalansvariga Ia Silverberg på 0709817688 eller silverbergia@gmail.com
För att kunna erbjudas tjänst inom skola och barnomsorg krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregister.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ansök nu

Vikarie till skola/fritidshem/förskola

Barnskötare
Läs mer Aug 9
Är du intresserad av att kunna kombinera ex studier med att vikariera hos oss eller har du möjlighet att vikariera hos oss under några månader?


Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett intresse och ev erfarenhet att arbeta med barn och ungdomar. När ordinarie personal är frånvarande eller har längre ledighet blir du tillfrågad om du har möjlighet vikariera.


Arbetet kräver att du har en god samarbetsförmåga, är initiativrik samt att du kan anpassa ditt förhållningssätt utifrån situation. Vi förutsätter att du ser varje barn utifrån ett helhetsperspektiv och går in i uppdraget med en positiv syn på barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter
Du kan önska om du vill vikariera på förskola, fritidshem, skola åk F-9 eller inom alla tre verksamheterna. Du kommer att vara en del av hela Freinetskolans arbetsplats, som innebär samarbete med andra kollegor på skolan.


Om arbetsplatsen
Freinetskolan i Lund är en liten fristående skola åk F-9 med en förskola med två avdelningar. Skolan är belägen i den natursköna S:t Larsparken, som ofta används i verksamheten.
I freinetpedagogiken läggs stor vikt vid att skapa goda relationer och ett demokratiskt tänkande hos barnen/eleverna. En viktig del av pedagogiken är barnens/elevernas trevande försök. Genom att ibland få misslyckas, försöka igen och finna nya vägar utvecklas barnen/eleverna i sin självständighet och kreativitet. Freinetpedagogik innebär också att handen och hjärnans arbete värderas lika. Skolan använder verkligheten och det omgivande samhället som en del i verksamheten/ undervisningen. De nationella läroplanerna som styr undervisningen/verksamheten på Freinetskolan är väl kompatibla med freinetpedagogiken.


Information om tjänsten
Varaktighet: Vikarie för ordinarie personal
Omfattning: efter behov
Tillträde: snarast
Lönetyp: timlön
Ansökan och kontakt
Välkommen med din ansökan! Skicka din ansökan till e postadress, ansokan@freinetskolan.se. Märk ansökan med i vilken/vilka verksamheter du har önskemål att jobba.
Har du några frågor gällande tjänsten kontakta oss på mailadress ovan.
Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Barnskötare till Familjetjänst i Lund

Barnskötare
Läs mer Jun 1
Norlandia Familjetjänster omfattar en rad tjänster med målsättning att underlätta småbarnsfamiljers vardag. Genom vår barnpassningstjänst kan vi hjälpa föräldrar, men också ge sjuka barn ett stöd när det som bäst behövs. Familjetjänster erbjuds utanför ordinarie verksamhetstid och i det egna hemmet.

FFamiljetjänst är en ny tjänst hos Norlandia Förskolor. Familjetjänst erbjuder barnpassning i hemmet när vårdnadshavarna behöver arbeta eller då barnen inte kan vara på förskolan. Vi erbjuder även extra personalförstärkningar samt vikarier då sådana behövs.

Familjetjänst söker nu dig som är intresserad av att arbeta med barnpassning i privata hem, vi vill gärna att du har en avslutad utbildning som barnskötare eller förskollärare. 
Vi tror att du har ett förtroendeingivande förhållningssätt och att du har lätt för att ta egna initiativ.  Du drivs av viljan att ge barnet en trygg omsorg och du samarbetar lätt och gärna med de runt omkring dig.

-Du erbjuds att arbeta på tider som passar dig under längre eller kortare tid. Välj dina uppdrag och hur mycket du vill jobba
 
Våra grundkrav
* Du är minst 17 år gammal
* Du är ostraffad och kan lämna in ett utdrag från Polisens belastningsregister till oss. 
* Du kan uttrycka dig väl på svenska
* Godkänner att vi kan publicera ditt foto på vår hemsida i reklamsyfte
* Sist men absolut inte minst - du älskar att arbeta med barn och att hitta på roliga och kreativa aktiviteter med dem!

Vårt företag arbetar efter idén att mångfald är en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrunder. Vi arbetar utifrån Barnkonventionens grundprinciper.

Vi ansvarar för din introduktion som planeras ske ute på en förskola som Familjetjänst har avtal med. I början kan det bli så att din tjänstgöring helt blir ute på en förskola som extra personalförstärkning.
 
Bifoga en kort presentation, som du bifogar din ansökan, där du kort beskriver vem du är, vilken utbildning och erfarenheter som du har med dig och varför du är en av de barnpassare som vi vill anställa. Samt CV

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Vi avser att anställa 5 personal i denna första omgång, den här annonsen och de här uppdragen förväntas locka många sökanden, och vi vet därför av erfarenhet att vi inte kommer att hinna återkoppla till alla sökanden som vi annars gör, vilket vi beklagar. 

Janette Glans
Verksamhetschef
 
Läs mer om vår verksamhet: www.familjetjanst.se

Ansök nu

Engagerad barnskötare sökes

Barnskötare
Läs mer Maj 29
Vi söker en professionell, engagerad och ansvarsfull barnskötare. Som brinner för att arbeta med barn, som kan samarbeta men även trivs med att arbeta självständigt. Du förväntas vara en god förebild för barnen och förse dem med en trygg och utvecklande miljö. Vi ser gärna att du är positiv, flexibel, ser möjligheter och har förmågan att entusiasmera och sprida glädje.
Vi hoppas att du gillar utevistelse och njuter av att låta barnen utforska naturen och sin närmiljö.
En stor fördel är om du brinner för den fria leken och arbetet med att inspirera barnen till det lust- och lekfyllda lärandet. En annan fördel är om du tycker om att arbeta med musik tillsammans med barnen eller har erfarenhet av barnyoga eller liknande områden
Äppellunden är liten fristående förskola belägen i ett vackert hus från 20-talet. Vi har en underbar utemiljö med stora utvecklingsmöjligheter till lek, odling och rekreation.
Vår vision är att med barnet i centrum bedriva en spännande och utvecklande verksamhet med fokus på miljö, hälsa och ekologi. I lekens form och med glädje och lust utforskar vi världen tillsammans med barnen i enlighet med förskolans läroplan.
Vi arbetar med Waldorfpedagogiken som en stor inspirationskälla men hämtar även inspiration i modern forskning. Vi lägger stor vikt vid den fria leken och barnens kreativitet och fantasi.
Vi arbetar med en tydlig och trygg dagsrytm med leken i fokus men också med inslag av sagoberättande, skapande verksamhet, musik och mycket utevistelse.
Vi strävar efter att förskolan ska vara en giftfri och inspirerande miljö för barnen och använder oss därför mycket av naturmaterial. Maten som serveras är vegetarisk och ekologisk och lagas från grunden av vår kock.


ARBETSUPPGIFTER
Planera och bedriva pedagogiskt arbete i enlighet med gällande läroplan samt utföra inom yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter.


Vill du arbeta för att ge barnen utmaningar och en god grund att stå på i livet, ser vi fram emot din ansökan!
Ange löneanspråk i din ansökan


OBS rekryteringsföretag eller liknande tjänster undanbedes

Ansök nu

Barnskötare vikariat Montessoriförskola

Barnskötare
Läs mer Maj 4
Tomegårdens Montessoriförskola är en väletablerad och liten förskola i centrala Lund. Vi har funnits i snart 50 år och drivs sedan tio år tillbaka som ett personalkooperativ med fem pedagoger och en kock.
Beläget i ett gammalt gatuhus har förskolan plats för 26 barn fördelat på två avdelningar. Vår lilla avdelningen heter Kotten och här går 8 barn i ålder 1-3 år. På Kotten finns två pedagoger. Vår stora avdelning heter Ekorren och här går 18 barn i ålder 3-6 år. Här ansvarar tre pedagoger.
Vi söker nu Dig som är utbildad barnskötare med erfarenhet med de yngre barnen (1-3 år).
Då vi är en montessoriförskola värnar vi mycket om vår pedagogik och vår montessoripedagogiska miljö. Vi önskar att du har erfarenhet av montessoripedagogiken eller ett mycket stort intresse för att anamma den.
Som montessoribarnskötare på Tomegården behöver du vara lugn och positiv samt ha en starkt tro på barnets egna kapacitet och inlärning. "Hjälp mig att hjälpa mig själv" (Maria Montessori).
Då personalstyrkan är liten och vi tillsammans driver verksamheten är det viktigt att du trivs bra med att arbeta i grupp men också kan ta eget initiativ och ansvar för olika områden.
Tjänsten är ett graviditetsvikariat på heltid under ett år med start i augusti eller efter överenskommelse.

Ansök nu

Barnskötare till Utforskarna

Barnskötare
Läs mer Maj 12
Pysslingen förskolor söker två barnskötare med brinnande intresse för rörelse och fysisk aktivitet!

Vi på förskolan Utforskarna vet att barn i Sverige rör sig alldeles för lite idag. Enligt den forskning som lyfts fram är förskolan helt avgörande för de små barnens rörelse då de flesta små barn tillbringar största delen av sin vakna tid där. Därför är vi en rörelsefrämjande förskola med inriktning på fysisk aktivitet och hälsosam livsstil.

Hos oss är rörelse en metod för undervisning. Vår förskola erbjuder lustfylld, pulshöjande fysisk aktivitet dagligen, vi samarbetar med olika idrottsföreningar, barnen får prova på olika idrottsformer och vi har ett eget rörelserum på förskolan. Vårt arbetssätt bygger också på en stark tro på människans möjligheter, en djup respekt för barnet samt en övertygelse om att alla barn har en inneboende drivkraft att vilja utvecklas, lära och utforska sin omvärld. Utifrån denna syn och förskolans läroplan erbjuder vi en utbildning av hög kvalité och med barnet i centrum. Vi lägger stor vikt vid att ha en tillgänglig och stimulerande lärmiljö där barnen kan och får utvecklas!

Om tjänsten
Vi söker dig, utbildad, utvecklingsinriktad barnskötare, som känner glädje och lust inför ditt uppdrag och som är trygg i din yrkesroll. Du är van vid att ta stort ansvar, har ett genuint intresse för ditt arbete och är väl förtrogen med förskolans styrdokument. Du är positiv och lösningsfokuserad, samt har förmåga att skapa goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor. Som barnskötare förväntas du ta ansvar för det pedagogiska arbetet i barngruppen och vara en aktiv pedagog med engagemang i ditt arbete. Till din hjälp och som stöd har du övriga kollegor, ledningsteamet med rektor, biträdande rektor/kvalitetsledare och intendent.

Pysslingen har en tydlig struktur och en väl fungerande organisation, med stora utvecklingsmöjligheter och karriärvägar. För att dokumentera och synliggöra det enskilda barnets lärprocesser samt i kommunikation med vårdnadshavarna använder vi oss av vår eget webbverktyg Mitt Pysslingen. Vi erbjuder dig arbetskläder, fria pedagogiska måltider, förtroendetid för enskild planering och friskvårdsbidrag (3000 kr/läsår).

Övrig information
Denna tjänst är en 100% tillsvidaretjänst med tillträde i augusti. Vi kommer påbörja urvalsprocessen relativt omgående och tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdag så skicka gärna in dina ansökan redan idag.

Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta rektor: Kajsa Nyström: kajsa.nystrom@pysslingen.se eller biträdande rektor: Amanda Sjöberg: amanda.sjoberg@pysslingen.se

Är du den vi söker?
Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst. Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök här. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mejl.

Beställ gärna redan idag ett utdrag ur belastningsregistret då det vanligtvis tar två veckor att få det hemskickat.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Husmor/Husfar till vårt fritidshem

Barnskötare
Läs mer Apr 10
Lunds Waldorfskola ligger sedan 1978 i Hardeberga strax utanför Lund och nära tätorterna Södra Sandby och Dalby. I den gamla byskolan med tillhörande lärarbostad hittar du våra yngre elever, därefter passerar du paviljongen, fotbollsplanen, fritidsskogen och de stora skolträdgårdsodlingarna. Nu är du nästan framme vid Säteriet, Hantverkshuset och Smedjan, där du hittar högstadieeleverna. Härifrån ser du ut över jordbrukslandskapet och om du har tur ser du ända bort till Öresundsbron.
Förutom en unik skolmiljö så har vi 240 fantastiska elever i klasserna F-9 och 60 lika fantastiska medarbetar, som alla tillsammans varje dag skapar en levande skola med glädje och kreativitet.
Vår fritidsverksamhet rymmer ca 115 elever som idag är fördelade på två grupper, Vindkulla och Månkulla.
Vi utgår ifrån Lgr 22 och de nationella styrdokumenten. Allt i samklang med Waldorfpedagogikens kompletterande läroplan ”En väg till frihet”.


Vi söker en husmor eller husfar med stort hjärta till vårt fritidshem Vindkulla där våra yngsta elever har sin hemvist.
I arbetsuppgifterna ingår att servera vår förskoleklass ”Solbarnen” deras lunch samt fritidseleverna åk F-2 mellanmål på eftermiddagen. Du kommer att ha ansvar för det lilla mottagningsköket med allt vad det innebär i form av livsmedels- och hygienrutiner, beställningar och kontakt med skolans tillagningskök och tillsynsmyndigheter.
På Lunds Waldorfskola äter vi vegetariskt, ekologiskt och gärna närodlat i våra egna skolodlingar. Att servera våra elever bra kost lagad från grunden är en viktig grundpelare för oss. Vi är även uppmärksamma på att följa vår plan ”Giftfri vardag i fritidshemmet”.
Du finns i centrum av vår verksamhet på Sol- och Vindkulla och den som eleverna söker upp när de har lekt ute i trädgården och är törstiga, behöver ett plåster, hjälp med att knäppa jackan, hitta mössan eller någon att anförtro sig till. Det kan även bli aktuellt att handleda en mindre grupp 6-åringar som vill baka, göra fruktsallad till mellis eller pyssla med något.
I tjänsten ingår en tidig morgon i veckan från 6:30, med öppning av fritidshemmet och frukostservering.
Fritids Vindkulla har en hemliknande miljö och vi ser gärna att du har ett öga för att medverka till en trivsam miljö.
Kvalifikationer
Personliga egenskaper kommer att vara av största betydelse för denna tjänst. Du måste trivas med att ha många yngre barn runt dig och bemöter alla elever och kollegor i enlighet med skolans värdegrund. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete med barn i åldersgruppen 6–9 år. Även ett brinnande intresse för barn och kost och att du är entusiastisk inför skolans kost- och miljöpolicy. Om du arbetat i kök tidigare har du säkert utbildning i de bestämmelser som gäller för ett mottagningskök i annat fall är det obligatoriskt att ta del av den kortare utbildning som vi erbjuder.
Då närmaste busshållplats ligger ca 20 minuters promenadavstånd bort är det en fördel med tillgång till bil.
För denna tjänst behöver du kunna hantera det svenska språket väl i både tal och skrift.
Tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning.
Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden. Så vänta inte utan sök nu!
Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.


Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt med rekryterings- och mediaföretag.

Ansök nu

Barnskötare 75%

Barnskötare
Läs mer Apr 6
Verksamhetsbeskrivning:
Stationens förskola är en privat förskola med 37 barn, 8 pedagoger och egen köksa som lagar vår mat. Vi håller till i det gamla stationshuset mitt i Veberöd ca.två mil öster om Lund.
Förskolan har tre avdelningar uppdelade efter ålder. Pedagogerna i varje arbetslag ansvarar för sin barngrupp på avdelningen, men det kan cirkulera och varje pedagog måste vara beredd på att arbeta med alla åldersgrupper.
Vi är en engagerad personalgrupp som tycker det är kul och spännande att arbeta med barn och att utveckla vår förskola och vi har ett varmt klimat på förskolan. Att skapa en lugn miljö där barnet blir bekräftat, sett och därigenom vågar ta plats och växa är viktigt för oss. Vi söker en barnskötare som ska vara en bra förebild för barnen och som respekterar barnen, för att själva bli respekterad.
Eftersom vi är en liten förskola ställs extra höga krav på samarbetsförmåga, flexibilitet och att du tar ditt ansvar enligt läroplanen.
Arbetsuppgifter:
Som barnskötare kommer du att arbeta i arbetslag med att planera, genomföra, dokumentera och utveckla den pedagogiska verksamheten för barnen tillsammans med dina kollegor.
Du ska kunna ta tillvara på barnets nyfikenhet, glädje och kompetens för att skapa en miljö som stimulerar till utveckling och lärande.
Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet för att nå våra mål och skapa en hög kvalitet på barnens verksamhet, därför söker vi dig som har intentionen att använda läroplanen som ett levande och ledande dokument för verksamheten.
Utbildning/Erfarenhet:
Vi söker nu dig som:
Är utbildad barnskötare
Har erfarenhet av pedagogisk dokumentation.
Har ett reflekterande arbetssätt.
Är nytänkande och beredd att vara en del av förskolans utveckling.
Är väl insatt i förskolans läroplan.
Har ett professionellt och serviceinriktat arbetssätt.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och egenskaper såsom engagemang, flexibilitet, ansvarstagande och samarbetsförmåga.
Vill du arbeta på en förskola med korta beslutsvägar, en lugn arbetsmiljö, varmt klimat, stor arbetsglädje och kvalitet.
Då söker vi dig som är barnskötare och som vill vara med i vårt gäng och skapa den bästa förskolan.
Varmt välkommen med din ansökan!
Vi vill inte bli kontaktade av bemanningsföretag.

Ansök nu

Barnskötare till Familjetjänst i Lund

Barnskötare
Läs mer Mar 30
Norlandia Familjetjänster omfattar en rad tjänster med målsättning att underlätta småbarnsfamiljers vardag. Genom vår barnpassningstjänst kan vi hjälpa föräldrar, men också ge sjuka barn ett stöd när det som bäst behövs. Familjetjänster erbjuds utanför ordinarie verksamhetstid och i det egna hemmet.

FFamiljetjänst är en ny tjänst hos Norlandia Förskolor. Familjetjänst erbjuder barnpassning i hemmet när vårdnadshavarna behöver arbeta eller då barnen inte kan vara på förskolan. Vi erbjuder även extra personalförstärkningar samt vikarier då sådana behövs.

Familjetjänst söker nu dig som är intresserad av att arbeta med barnpassning i privata hem, vi vill gärna att du har en avslutad utbildning som barnskötare eller förskollärare. 
Vi tror att du har ett förtroendeingivande förhållningssätt och att du har lätt för att ta egna initiativ.  Du drivs av viljan att ge barnet en trygg omsorg och du samarbetar lätt och gärna med de runt omkring dig.

-Du erbjuds att arbeta på tider som passar dig under längre eller kortare tid. Välj dina uppdrag och hur mycket du vill jobba
 
Våra grundkrav
* Du är minst 17 år gammal
* Du är ostraffad och kan lämna in ett utdrag från Polisens belastningsregister till oss. 
* Du kan uttrycka dig väl på svenska
* Godkänner att vi kan publicera ditt foto på vår hemsida i reklamsyfte
* Sist men absolut inte minst - du älskar att arbeta med barn och att hitta på roliga och kreativa aktiviteter med dem!

Vårt företag arbetar efter idén att mångfald är en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrunder. Vi arbetar utifrån Barnkonventionens grundprinciper.

Vi ansvarar för din introduktion som planeras ske ute på en förskola som Familjetjänst har avtal med. I början kan det bli så att din tjänstgöring helt blir ute på en förskola som extra personalförstärkning.
 
Bifoga en kort presentation, som du bifogar din ansökan, där du kort beskriver vem du är, vilken utbildning och erfarenheter som du har med dig och varför du är en av de barnpassare som vi vill anställa. Samt CV

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Vi avser att anställa 5 personal i denna första omgång, den här annonsen och de här uppdragen förväntas locka många sökanden, och vi vet därför av erfarenhet att vi inte kommer att hinna återkoppla till alla sökanden som vi annars gör, vilket vi beklagar. 

Janette Glans
Verksamhetschef
 
Läs mer om vår verksamhet: www.familjetjanst.se

Ansök nu

Resurs till Mandelblommans förskola

Barnskötare
Läs mer Apr 8
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.Om oss
Förskolan Mandelblomman öppnade år 2015 i helt nya, moderna lokaler i det nybyggda området Påskagänget, ett trevligt och familjevänligt bostadsområde i utkanten av Dalby.

Vi arbetar mycket med att skapa och utveckla stimulerande lärmiljöer. Inomhus finns det stora öppna ytor för lek och kreativitet. Förutom barnens hemvister med olika lärmiljöer finns ett gemensamt torg och tre stor ateljéer.

Utemiljön består av en stor och två mindre gårdar. Här finns det goda möjligheter för barnen att undersöka och uppleva sin omgivning.

Arbetsuppgifter
Tjänsten som resurs är ett ansvarsfullt uppdrag där du arbetar som stöd åt ett barn med särskilda behov, under hela dagen på förskolan. Du har ett nära samarbete med arbetslaget och vårdnadshavare. Du kommer att delta i handledning och uppföljning samt vara delaktig i genomförandet av olika riktade insatser som ska leda till att barnet utvecklas, trivs och mår bra på förskolan.

Som resurs utför du även sedvanliga arbetsuppgifter i barngrupp, som att samtala och vara i dialog med barnen i deras utforskande av sig själva och sin omgivning.Vi söker dig som
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som resurs på förskola, eller arbetat med barn i behov av särskilt stöd på annat sätt. Är du utbildad barnskötare eller elevassistent är det meriterande. 

Som person är du lugn och uppmärksam med en god kommunikativ förmåga. Din samarbetsförmåga är mycket god och du ser till barnets bästa i alla situationer. Du har ett lågaffektivt bemötande och löser eventuella konflikter som uppstår på ett konstruktivt sätt.

Det är meriterande om du har kunskaper i arabiska och erfarenhet av att arbeta med det svenska språket i en flerspråkig barngrupp. Då vi tillämpar löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Inför en eventuell intervju är det bra om du har utdrag ur belastningsregistret klart.

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Ansök nu

Kan du eller någon du känner Ukrainska? Då har vi jobb till dig!

Barnskötare
Läs mer Mar 16
Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!
Vi söker just nu efter personer som kan prata ukrainska och som har möjlighet att hjälpa till och jobba inom flera olika verksamhetsområden på bemanning tillsammans med oss. Vi samarbetar med många förskolor, skolor, vårdboenden och flyktingboenden som idag har stora behov av personal som kan hjälpa till att ta hand om de ukrainska flyktingar som kommer till Sverige med anledning av det hemska kriget. Vi på PersonalExpressen vill naturligtvis göra allt i vår makt för att bidra! Om du har någon bekant som du vet också kan prata ukrainska och översätta till svenska eller engelska inom olika verksamhetsområden ser vi gärna att ni hör av er till oss.
Om oss på PersonalExpressen och vilka jobb vi har att erbjuda:
PersonalExpressen bemannar Sveriges förskolor, skolor, vårdboenden, flyktingboenden etc. med professionella, ambitiösa och jordnära bemanningskonsulter. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra konsulter.
PersonalExpressen har ett hundratal, såväl privata som kommunala, samarbetsverksamheter runt om i landet dit vi förmedlar konsulter löpande. På så vis får du, när du söker in till oss, möjligheten att använda dig av oss som din privata jobbförmedlare då vi löpande kommer att kunna erbjuda dig både fasta tjänster samt längre konsultuppdrag ute hos våra kunder.
Vi är övertygade om att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är både lyhörda, lojala och långsiktiga i vårt arbete med att möta våra medarbetares individuella tankar, önskemål och målbilder för sig och sin karriär. Så har vi arbetat lyckosamt historiskt från vår sida och så kommer vi att arbeta lyckosamt i framtiden tillsammans med dig. Med oss vid din sida kommer du kort och gott att känna den positiva skillnaden det innebär att ha en personlig jobbpartner med dig på din karriärresa som vet precis vad just du vill få ut av dig själv och ditt yrkesliv!
Återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan och hoppas att du är intresserad av att hjälpa oss med att göra skillnad för både våra kunder och framförallt för de ukrainska flyktingar som behöver vårt stöd just nu.

Ansök nu

Utbildade Barnskötare 100%

Barnskötare
Läs mer Mar 3
Rosa Tornets Montessoriförskola i Lund söker barnskötare på 100%.

Rosa Tornets Montessoriförskola är ett väletablerat föräldrakooperativ, som startades 1988. Sedan några år tillbaka finns vi i nybyggda ändamålsenliga lokaler på Råbylund. Här finns 72 barn fördelat på fyra avdelningar och 19 anställda. Förskolan har mycket engagerad och kompetent personal samt en egen kock. Vi är en härlig personalstyrka som nu söker nya kollegor som brinner för arbetet med barn och Montessoripedagogik.
Arbetsbeskrivning
Rosa Tornet söker dig som är utbildad barnskötare, gärna med montessoriutbildning och som vill arbeta i ett kreativt arbetslag där montessoripedagogiken är en naturlig del i förskolans läroplan. Du måste ha en god förståelse och kunna kommunicera på det svenska språket.
Tjänst 1. Vi erbjuder ett vikariat på 100% Vikariatet är på 4 mån. Med start i Augusti
Tjänst 2. Resurs i grupp på 100%. Kunskap och hantering av diabetes är högt meriterat. Tjänsten är en behovsanställning vilket innebär att den finns så länge barnet går på förskolan. Med start i Augusti/september
Tjänst 3. Barnskötare 100% tillsvidare. Med start i Augusti/september
Kvalifikationer
Du skall ha en Barnskötareutbildning
Montessoriutbildning eller erfarenhet är högt meriterande.
Arbete och erfarenhet av barn med speciella behov är också meriterande.
Vi söker dig som är engagerad, initiativrik och har en bra förmåga att skapa goda relationer med både barn, kollegor samt vårdnadshavare. En grundläggande målsättning för oss på Rosa Tornet är att skapa en lugn och harmonisk miljö med trygghet och tillit till varandra. I din roll som barnskötare förväntas du ha ett genuint intresse och fokus på barns förmågor, nyfikenhet och intressen i både ett omsorgs- och lärandeperspektiv. Med utgångspunkt från barngruppen och det enskilda barnet ansvarar du tillsammans med arbetslaget för att erbjuda barnen en god och utmanande pedagogisk verksamhet där nyfikenhet och lärande tillsammans med god omsorg står i fokus.
Vi ser framemot att få träffa våra nya kollegor!
Intervjuer sker löpande skriv ditt löneanspråk i din ansökan samt vilken tjänst du är intresserad av.

Ansök nu

Vikariat barnskötare till föräldrakooperativ i lantlig miljö

Barnskötare
Läs mer Feb 7
Vi söker vikarie på 75% med start snarast, till och med 2022-07-31 med ev möjlighet för förlängning
Kvalifikationer:
Barnskötarutbildning är meriterande, men vi värdesätter dina personliga egenskaper högst. Vi ser det som positivt om du har arbetslivserfarenhet.
Förskolechef: Christina Wapner Svendsen


OM OSS
Valen Valle är en familjär förskola som drivs som föräldrakooperativ i pittoreska Vallkärra i Lunds kommun.
Vår förskola är som ett litet Villa Villerkulla i vacker lantlig miljö med tillgång till en stor trädgård. Våra fina omgivningar väcker barnens nyfikenhet och lust att upptäcka och lära.
Vi lägger stor vikt vid att du som barnskötare bjuder in till glädje i mötet med varje barn.
Våra nyckelord: Glädje, gemenskap, samarbete, lustfyllt lärande, ”ge och ta-anda”.
Vår förskola är uppdelad på två avdelningar med yngre och äldre barn. Vi är idag ca 35 barn och åtta i personalgruppen varav rektor arbetar mestadels i barngruppen.
För att kvalitetssäkra vår verksamhet använder vi oss av pedagogisk dokumentation, reflektion, diskussioner och kompetensutveckling.
VEM BEHÖVER VI
Vi söker en medforskande och närvarande barnskötare som är positiv och engagerad. Du känner lust och intresse av att tillsammans med dina kollegor få utveckla en fin liten förskola där rektorn är delaktig och närvarande i verksamheten.
Vår önskan är att du:
-medvetet strävar efter att se varje barns individuella behov och förutsättningar för att främja varje barns utveckling och lärande.
-är positiv och lösningsfokuserad.
ÖVRIGT:
Vi erbjuder pedagogiska måltider, bra arbetstider och friskvårdsbidrag.
Du ges tid till enskild och gemensam reflektion.
Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ där föräldrarna bidrar med fixardagar och styrelsearbete.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Vi ser fram emot att påbörja vår rekryteringsprocess och hoppas du finner vår förskola intressant. Tillsättning är omgående så vi kommer löpande att börja med urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansökan sker via e-mail. För mer information om tjänsten eller förskolan Valen Valle, vänligen kontakta styrelsens personalansvariga Ia Silverberg på 0709817688 eller silverbergia@gmail.com
För att kunna erbjudas tjänst inom skola och barnomsorg krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregister.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ansök nu

Vikarie till skola/fritidshem/förskola

Barnskötare
Läs mer Feb 7
Är du intresserad av att kunna kombinera ex studier med att vikariera hos oss eller har du möjlighet att vikariera hos oss under några månader?


Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett intresse och ev erfarenhet att arbeta med barn och ungdomar. När ordinarie personal är frånvarande eller har längre ledighet blir du tillfrågad om du har möjlighet vikariera.


Arbetet kräver att du har en god samarbetsförmåga, är initiativrik samt att du kan anpassa ditt förhållningssätt utifrån situation. Vi förutsätter att du ser varje barn utifrån ett helhetsperspektiv och går in i uppdraget med en positiv syn på barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter
Du kan önska om du vill vikariera på förskola, fritidshem, skola åk F-9 eller inom alla tre verksamheterna. Du kommer att vara en del av hela Freinetskolans arbetsplats, som innebär samarbete med andra kollegor på skolan.


Om arbetsplatsen
Freinetskolan i Lund är en liten fristående skola åk F-9 med en förskola med två avdelningar. Skolan är belägen i den natursköna S:t Larsparken, som ofta används i verksamheten.
I freinetpedagogiken läggs stor vikt vid att skapa goda relationer och ett demokratiskt tänkande hos barnen/eleverna. En viktig del av pedagogiken är barnens/elevernas trevande försök. Genom att ibland få misslyckas, försöka igen och finna nya vägar utvecklas barnen/eleverna i sin självständighet och kreativitet. Freinetpedagogik innebär också att handen och hjärnans arbete värderas lika. Skolan använder verkligheten och det omgivande samhället som en del i verksamheten/ undervisningen. De nationella läroplanerna som styr undervisningen/verksamheten på Freinetskolan är väl kompatibla med freinetpedagogiken.


Information om tjänsten
Varaktighet: Vikarie för ordinarie personal
Omfattning: efter behov
Tillträde: snarast
Lönetyp: timlön
Ansökan och kontakt
Välkommen med din ansökan! Skicka din ansökan till e postadress, ansokan@freinetskolan.se. Märk ansökan med i vilken/vilka verksamheter du har önskemål att jobba.
Har du några frågor gällande tjänsten kontakta oss på mailadress ovan.
Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Resurser till förskolorna i Dalby och Torna Hällestad

Barnskötare
Läs mer Jan 21
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi stävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.Om oss
Förskolorna ligger i natursköna område med närhet till grönområden och Skrylleskogen.

Vi hämtar vi inspiration från Reggio Emilias pedagogik och ser barnen som kompetenta
individer med stora möjligheter att uttrycka sig på olika sätt. Vi vill utmana varje barn efter deras
förutsättningar och intressen, samt stimulera till nyfikenhet och lärandeArbetsuppgifter
Tjänsten som resurs innebär ett ansvarsfullt uppdrag där du ska vara ett stöd åt barn med särskilda behov och som innebär ett nära samarbete med arbetslaget och vårdnadshavare. Du kommer att delta i handledning och uppföljning samt vara delaktig i genomförandet av olika riktade insatser som ska leda till att barnet utvecklas, trivs och mår bra på förskolan.

Som barnskötare utför du sedvanliga arbetsuppgifter i barngrupp, som att samtala och vara i dialog med barnen i deras utforskande av sig själva och sin omgivning.Vi söker dig som
Har lätt för att skapa goda relationer med barnen och har god samarbetsförmåga med andra pedagoger. Du har god kommunikationsförmåga och kan se till barnets bästa i alla situationer. Du ska ha ett lågaffektivt förhållningssätt och bemötande, vara stabil med förmåga till flexibilitet och ett lösningsinriktat förhållningssätt. 

Du ska vara en medforskande pedagog med barnfokus, som kan utmana barnen i vardagen genom lek och fantasi. Det är meriterande om du haft liknande arbetsuppgifter tidigare.

Vi tillämpar löpande rekryterande så skicka in din ansökan redan idag. Tillträde enligt överenskommelse. Inför intervjun så ser vi gärna att du har belastningsregistret klart.

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Ansök nu

Timvikarie sökes till förskola i Lund

Barnskötare
Läs mer Dec 27
Äppellunden är en liten fristående förskola med fokus på den fria leken, utevistelse, hälsa och miljö. Förskolan ligger i anslutning till det nybyggda området Råbylund.
Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med barn, tar ansvar, har lätt för att lära, har stor social kompetens och god samarbetsförmåga.
Vi vill att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt till de barn och vuxna du möter i verksamheten. Du ska bidra till att utveckla en lärorik och lustfylld miljö där varje barn har möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.
För att lyckas i rollen tror vi att du är
- Glad och engagerad
- Professionell
- Kommunikativ
- Lyhörd
- Ansvarstagande
Ett stort plus är om du dessutom kan vikariera i kök och laga vegetarisk mat.
Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet från arbete med barn.
För att få arbeta med barn och unga måste du enligt lag visa upp ett utdrag från belastningsregistret.

Ansök nu

Timanställning som Barnskötare

Barnskötare
Läs mer Okt 5
Svenska kyrkan är huvudman för båda våra förskolor med kristen profil. Förskolans pedagoger arbetar tillsammans för att skapa en varm, kärleksfull och inbjudande miljö, där barn och vuxna ska känna sig trygga och välkomna. Undervisningen utformas i enlighet med läroplanens mål, med fokus på att utveckla medmänsklighet, respekt och förståelse för djur och natur och allas lika värde. Vi strävar efter att stärka barnen i deras identitet, självförtroende och självkänsla genom att stötta och uppmuntra barnen i deras individuella utveckling och lärande. I Lunds pastorat finns förskolorna Triangeln och Prästkragen. Förskolan Prästkragen finns på Väster i Lund och har funnits sedan 1992. Det är en liten åldersintegrerad barngrupp, bestående av 16 barn i åldrarna 1-6 år. Lokalerna ligger i församlingshemmet Petersgården. I förskolans närmiljö finns det parker, lekplatser, bibliotek och vår närmsta granne är en annan förskola som vi delar vår utomhusmiljö med. Gården är stor och grön med olika lekredskap, cykelbana, buskar, träddunge och små backar för pulkaåkning.

Förskolan Triangeln är en del av Östra Torns församling och dess pedagogik är montessoriinspirerad. Triangeln har funnits i drygt 20 år och dess lokaler är sammanbyggda med kyrka och församlingsgård. Idag finns det två avdelningar med totalt 25 barn i åldern 1-6 år. Till förskolan hör en härlig trädgård med möjlighet till många aktivitete

 Är du intresserad av att hoppa in vid behov, eller vill du anmäla intresse för att arbeta på någon av våra förskolor? Då är du välkommen att registrera dig för detta via denna annons.
Referenser: Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annons-och rekryteringsföretag.

För information om våra fackliga företrädare ber vi att du kontaktar
HR-avdelningen på telefon:
046-71 87 02 eller 046-71 87 04

Ansök nu

Barnskötare sökes till Pingvinens förskola i Lund

Barnskötare
Läs mer Dec 10
Om arbetsplatsen
Pingvinen är en liten förskola som drivs av föräldrar som kooperativ. Vi har cirka 25 - 26 barn fördelade på två grupper. Vi finns på Möllevångsvägen i Lund vid en liten affär och har en stor lekplats precis intill. Förskolan ligger inte långt från natursköna Sankt Hans backar och buss stannar precis utanför Pingvinen. Vi har barn från närområdet men också från Norra Fäladen, Centrum och Nordvästra Lund.
Våra öppettider är 07.00-17.00.
Verksamheten
Vår verksamhet ska präglas av en pedagogik där omvårdnad, omsorg, fostran och lärande bildar en helhet.
Tillsammans med dina kollegor som består av förskollärare och barnskötare arbetar du aktivt för att skapa en trygg, positiv och utforskande miljö.
Vi bedriver en stor del av vår verksamhet utomhus för att främja hälsa och rörelsebehov. Vi sjunger, spelar, har sago- och språklekar m.m varje dag både ute och inne.
Kvalifikationer - Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har en barnskötarutbildning eller en annan pedagogisk utbildning. Vi förväntar oss att du är lyhörd, ansvarsfull, flexibel, har gott tålamod, är lugn och trygg och är tydlig i ditt agerande. Fokus är att se till barnens bästa för att ge dem en bra vistelse på förskolan. Du har ett gott förhållningssätt mot både barn, föräldrar och medarbetare.
Du är väl insatt i läroplanen och arbetar utifrån läroplanens mål. Du är närvarande i barnens lek och lärande och utmanar dem att utvecklas vidare.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt erfarenhet av yrket.
För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/
Vi erbjuder en god arbetsplats, fria måltider och friskvårdsbidrag.
Cirka fem gånger per år har vi kompetensutbildning då förskolan är stängd. Vi har fortbildning genom litteratur och föreläsningar. Vi har regelbundna utbildningar i HLR och Brand.
Vi är medlemmar i Fremia, tidigare KFO och har anställningsavtal enligt kollektivavtal.
Vi lägger stor vikt vid att personalen ska trivas och vilja stanna hos oss.
Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan!
Tjänsten
Du kommer att arbeta 75 % eventuellt mer. Tjänsten är en visstidsanställning på ett år med möjlighet till förlängning. Tillträde i februari 2022 eller efter överenskommelse.

Ansök nu

Timvikarier - BMSL preschool Flyinge

Barnskötare
Läs mer Nov 29
Nu söker fler timvikarier till vår fantastiska, trespråkiga montessoriförskola! Förskolan är belägen mitt i Flyinge Kungsgård och vi är omgivna av vacker natur.
Har du ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta samhällsmedborgare? Då är det dig vi söker!
Vi vill gärna träffa dig som vill jobba extra som timvikarie och som med kort varsel kan rycka in vid under ordinarie pedagogers frånvaro. Du kommer att arbeta i barngrupp och medverka i vår dagliga pedagogiska verksamhet.
För att få arbeta hos oss krävs utdrag ur belastningsregistret.
Obs! Vi ligger ute på landet, strax utanför Södra Sandby, med begränsade bussförbindelser.

Ansök nu

Timvikarie sökes till Pysslingen Utforskarna

Barnskötare
Läs mer Dec 13
I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor.

Pysslingen förskolor Utforskarna söker timvikarier till vår förskola!

Vi söker dig som vill jobba som timvikarie på Pysslingen förskolor Utforskarna i Lund. Erfarenhet och utbildning är meriterande men inte nödvändig. Det viktigaste är att du är intresserad, har en bra värdegrund och är utvecklingsbenägen. Du ska vara flexibel, kunna ta initiativ och sist men inte minst ha barnfokus. Att ha barnfokus innebär bland annat att möta barnen på deras nivå, ge dem tid, vara intresserad av dialogen med dem samt se till att deras dagar blir till spännande äventyr med lika stora delar omsorg och lärande. I dina arbetsuppgifter ingår exempelvis att vara i barngrupp, avlasta ordinarie pedagoger med praktiska uppgifter, genomföra aktiviteter och möta vårdnadshavare. Du ska ha lätt för att ta instruktioner och anpassa dig till nya situationer.

Om förskolan:

Vi på förskolan Utforskarna vet att barn i Sverige rör sig alldeles för lite idag. Enligt den forskning som lyfts fram är förskolan helt avgörande för de små barnens rörelse då de flesta små barn tillbringar största delen av sin vakna tid där. Därför är vi en rörelsefrämjande förskola med inriktning på fysisk aktivitet och hälsosam livsstil.

Hos oss är rörelse är en metod för undervisning. Vår förskola erbjuder lustfylld, pulshöjande fysisk aktivitet varje dag. Vi har ett eget rörelserum som barn och pedagoger på förskolan har tillgång till. Vårt arbetssätt grundas i Reggio Emilia filosofin och bygger på en stark tro på människans möjligheter, en djup respekt för barnet samt en övertygelse om att alla barn har en inneboende drivkraft att vilja utvecklas, lära och utforska sin omvärld. Utifrån denna syn och förskolans läroplan bygger våra uppdragsfokuserade pedagoger en verksamhet med hög kvalité och med barnet i centrum. Vi lägger också stor vikt vid att ha en tillgänglig och stimulerande lärmiljö där barnen kan och får utvecklas!

Vår förskola är belägen i östra delen av Lund med närhet till natur, stora grönområden och många lekplatser. Just nu går det ca 110 barn på förskolan, fördelat på 9 avdelningar i två plan. Vi har en särskild avdelning för förskolans blivande skolbarn. I vårt eget tillagningskök lagar våra fantastiska kockar näringsrik och god mat från grunden.

Övrig information :

Denna tjänst är vid behov och sista ansökningsdag är den 17 december 2021 och intervjuer sker löpande. Ha gärna belastningsregistret till hands för snabbare bokning av eventuell intervju. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Barnpassning till snart 2 åring

Barnskötare
Läs mer Nov 25
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker en trygg och ansvarsfull veteran som älskar barn och som gärna vill arbeta med barnpassning vid cirka 3-6 tillfällen i månaden. Tiderna varierar vecka till vecka, med en stärvan om ett rullande schema på två veckor. Där ena veckan är arbetstiden ca 4 timmar och andra veckan ca 8 timmar. Arbetstiderna infaller både dag och kväll.

Med start omgående och tillsvidare till familjens behov ändras.

Du ska också kunna vara tillgänglig för att jobba någon enstaka fredag eller lördagkväll i månaden fro.m. startdatum.

Det är inget krav men en stark merit om du har utbildning inom skola eller hälso/sjukvård

Familjen bor cirka 2 mil utanför Lund, bussen från Lund central stannar i närheten av familjens hem, parkering finns också utanför om du har tillgång till bil och hellre tar den.
Om du har städkunskaper och önskar finns även behov av städ varannan vecka på fredagar kl 10-13, även detta ses som en merit

Kund har katt och hund i hemmet- Dessa kommer dock ligga och sova i ett rum intill, men viktigt att veta om då du som jobbar inte kan vara känslig mot djur och päls.


Dina arbetsuppgifter
Att arbeta hos samma familj löpande och ta hand om en 1,5 åring. Hämtning på förskola kan komma att ingå i uppdraget.
Uppgifterna består av att aktivt leka med barnet, du behöver därför vara pigg i kroppen. En del lyft ingår också.
Byte av blöja ingår samt matning och klädbyten.


Vem är du?
En veteran som älskar barn och som gärna vill göra skillnad för en familj i vardagen.
Du ska vara lösningsfokuserad, trygg, stabil och kunna agera lungt i stressiga situationer.
Du ska vara glad vilket ska smittas av.
Du ska vara lekfull och social!

Det är en merit om du dessutom kan genomföra städuppdrag

Andra meriter
*Du talar flytande svenska och spanska
*Du har en utbildning inom förskola, skola eller hälsa/sjukvård
*Du har körkort och tillgång till egen bil


Ansökan
Du som är 55+ är varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Pysslingen Utforskarna söker barnskötare

Barnskötare
Läs mer Nov 1
I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor.

Pysslingen förskolor söker barnskötare med brinnande intresse för rörelse och fysisk aktivitet!

Vi på förskolan Utforskarna vet att barn i Sverige rör sig alldeles för lite idag. Enligt den forskning som lyfts fram är förskolan helt avgörande för de små barnens rörelse då de flesta små barn tillbringar största delen av sin vakna tid där. Därför är vi en rörelsefrämjande förskola med inriktning på fysisk aktivitet och hälsosam livsstil.

Hos oss är rörelse är en metod för undervisning. Vår förskola erbjuder lustfylld, pulshöjande fysisk aktivitet varje dag. Vi har ett eget rörelserum som barn och pedagoger på förskolan har tillgång till. Vårt arbetssätt grundas i Reggio Emilia filosofin och bygger på en stark tro på människans möjligheter, en djup respekt för barnet samt en övertygelse om att alla barn har en inneboende drivkraft att vilja utvecklas, lära och utforska sin omvärld. Utifrån denna syn och förskolans läroplan bygger våra uppdragsfokuserade pedagoger en verksamhet med hög kvalité och med barnet i centrum. Vi lägger också stor vikt vid att ha en tillgänglig och stimulerande lärmiljö där barnen kan och får utvecklas!

Vår förskola är belägen i östra delen av Lund med närhet till natur, stora grönområden och många lekplatser. Just nu går det ca 105 barn på förskolan, fördelat på 9 avdelningar i två plan. Vi har en särskild avdelning för förskolans blivande skolbarn. I vårt eget tillagningskök lagar våra fantastiska kockar näringsrik och god mat från grunden.

Om tjänsten

Vi söker dig, utbildad, utvecklingsinriktad barnskötare, som känner glädje och lust inför ditt uppdrag och som är trygg i din yrkesroll. Du är van vid att ta stort ansvar, har ett genuint intresse för ditt arbete och är väl förtrogen med förskolans styrdokument. Du är positiv och lösningsfokuserad, samt har förmåga att skapa goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor. Som barnskötare förväntas du ta ansvar för det pedagogiska arbetet i barngruppen och vara en aktiv pedagog med engagemang i ditt arbete. Till din hjälp och som stöd har du övriga kollegor, ledningsteamet med rektor, biträdande rektor/kvalitetsledare och intendent. Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse för hälsa, rörelse och fysisk aktivitet.

Pysslingen har en tydlig struktur och en väl fungerande organisation, med stora utvecklingsmöjligheter och karriärvägar. För att dokumentera och synliggöra det enskilda barnets lärprocesser samt i kommunikation med vårdnadshavarna använder vi oss av det internetbaserade verktyget SchoolSoft. Vi erbjuder dig också arbetskläder, fria pedagogiska måltider, förtroendetid för enskild planering och friskvårdsbidrag (2000 kr/läsår).

Övrig information

Denna tjänst är en 100% tillsvidareanställning med inledande provanställning på sex månader. Tillträdesdag senast 10/1-2022. Vi kommer att påbörja urvalsprocessen relativt omgående och tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta rektor Kajsa Nyström: kajsa.nystrom@pysslingen.se eller biträdande rektor/kvalitetsledare: Amanda Sjöberg amanda.sjoberg@pysslingen.se

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst. Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök här. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Barnskötare med Montessorikompetens

Barnskötare
Läs mer Okt 5
Omfattningen är 75% med möjlighet att jobba 100% vid behov.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Tillträde Januari 2022
Lilla kuben är en förskola i Lund som bedrivs som ett föräldrakooperativ.
Vi söker en kollega till vårt härliga gäng.
Förskolan är en liten enhet med 24 barn på två avdelningar. Den yngre avdelningen, 1-3 år, har vi 8-10 barn och den större avdelningen, 3-5 år, har vi 14-16 barn.
Vi är i nuläget 5 pedagoger och söker dig som:
Vill arbeta på en mindre enhet.
Du ska ha barnskötarutbildning och montessoriutbildning eller erfarenhet av montessoripedagogiken.
Du ska trivas med att jobba i en mindre barngrupp.
Du ska vara flexibel och lösningsfokuserad.
Du ska kunna arbeta med både de yngre och de äldre barnen.
Vi har ett nära arbete mellan pedagoger och vårdnadshavare.


Intervjuer sker löpande så skriv till oss om Du är intresserad
Sista ansökan 4/11-2021


Skicka ansökan till
info@lillakuben.se

Ansök nu

Timvikarie

Barnskötare
Läs mer Sep 20
Hejsan hoppsan! Vill du ingå i vår vikariegrupp på vår lilla förskola?
Vi behöver ett par barnkära, positiva, lättlärda, flexibla personer som kan hoppa in som timvikarie. Behovet är allt från halv dags arbete till hel vecka. Är du studerande är vi flexibla med arbetstider. Har du erfarenhet som föreningsledare för barn är det toppen eller annan erfarenhet av småbarn 1-6 år. Härligt om du gillar skapande, sport, natur, musik. Vi arbetar nära barnen så dina intressen kan väcka barnens nyfikenhet och lust till lärande.
Arbetsuppgift: är att vara behjälplig där behov är störst, assistera barnskötare och förskollärare i det pedagogiska arbetet.
Valen Valle är en familjär förskola, vilken drivs som föräldrakooperativ i pittoreska Vallkärra i Lunds kommun. Det tar 15 min att cykla från Lund C samt Bra snabba buss förbindelser.
Vår förskola är ett litet ”Villa Vallekulla” i vacker lantlig miljö med tillgång till en stor trädgård. Våra fina omgivningar väcker barnens nyfikenhet och lust att upptäcka och lära.
Våra nyckelord är: Glädje, gemenskap, samarbete, lustfyllt lärande, ge- och ta-anda.
Vår förskola är uppdelad på två avdelningar med yngre och äldre barn. Vi är idag ca 35 barn och åtta i personalgruppen varav Rektor arbetar mestadels i barngruppen.
För att kunna erbjudas tjänst inom skola och barnomsorg krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregister. Vid intresse av timvikarie tjänst hos oss, skaffa omgående utdrag hos Polisstyrelsen - "arbete på förskola".
Vi har gjort mediaval och undanbeder oss all kontakt från annonsförsäljare och rekryteringsbolag.
Välkommen med ansökan snarast!
tjola hopp, tjola hejdå!

Ansök nu

Barnpassning till 1,5 åring

Barnskötare
Läs mer Okt 1
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker en trygg och ansvarsfull veteran som älskar barn och som gärna vill arbeta med barnpassning vid cirka 3-6 tillfällen i månaden. Tiderna varierar vecka till vecka, med en stärvan om ett rullande schema på två veckor. Där ena veckan är arbetstiden ca 4 timmar och andra veckan ca 8 timmar. Arbetstiderna infaller både dag och kväll.

Med start omgående och tillsvidare till familjens behov ändras.

Du ska också kunna vara tillgänglig för att jobba någon enstaka fredag eller lördagkväll i månaden fro.m. startdatum.

Det är inget krav men en stark merit om du har utbildning inom skola eller hälso/sjukvård

Familjen bor cirka 2 mil utanför Lund, bussen från Lund central stannar i närheten av familjens hem, parkering finns också utanför om du har tillgång till bil och hellre tar den.
Om du har städkunskaper och önskar finns även behov av städ varannan vecka på fredagar kl 10-13, även detta ses som en merit

Kund har katt och hund i hemmet- Dessa kommer dock ligga och sova i ett rum intill, men viktigt att veta om då du som jobbar inte kan vara känslig mot djur och päls.


Dina arbetsuppgifter
Att arbeta hos samma familj löpande och ta hand om en 1,5 åring. Hämtning på förskola kan komma att ingå i uppdraget.
Uppgifterna består av att aktivt leka med barnet, du behöver därför vara pigg i kroppen. En del lyft ingår också.
Byte av blöja ingår samt matning och klädbyten.


Vem är du?
En veteran som älskar barn och som gärna vill göra skillnad för en familj i vardagen.
Du ska vara lösningsfokuserad, trygg, stabil och kunna agera lungt i stressiga situationer.
Du ska vara glad vilket ska smittas av.
Du ska vara lekfull och social!

Det är en merit om du dessutom kan genomföra städuppdrag

Andra meriter
*Du talar flytande svenska och spanska
*Du har en utbildning inom förskola, skola eller hälsa/sjukvård
*Du har körkort och tillgång till egen bil


Ansökan
Du som är 55+ är varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Barnskötare till Familjetjänst i Lund

Barnskötare
Läs mer Aug 18
Norlandia Familjetjänster omfattar en rad tjänster med målsättning att underlätta småbarnsfamiljers vardag. Genom vår barnpassningstjänst kan vi hjälpa föräldrar, men också ge sjuka barn ett stöd när det som bäst behövs. Familjetjänster erbjuds utanför ordinarie verksamhetstid och i det egna hemmet.

Familjetjänst planerar att starta verksamheten 1 september 2021 i Lund, och kommer då att kunna erbjuda barnpassning i hemmet när vårdnadshavarna behöver arbeta och då barnen inte kan vara på förskolan. Vi kommer även att kunna erbjuda förskolor extra personalförstärkningar samt vikarier då sådana behövs.

Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta med barnpassning i privata hem, gärna med någon avslutad eller påbörjad eftergymnasial utbildning. Du är nyfiken på förskolan som arbetsplats och är under utbildning eller planerar att på sikt söka dig till barnomsorgen.
Vi tror att du har ett förtroendeingivande förhållningssätt och att du har lätt för att ta egna initiativ.  Du drivs av viljan att ge barnet en trygg omsorg och du samarbetar lätt och gärna med de runt omkring dig.
-Du erbjuds att arbeta på tider som passar dig under längre eller kortare tid. Välj dina uppdrag och hur mycket du vill jobba
 
Våra grundkrav
* Du är minst 17 år gammal
* Du är ostraffad och kan lämna in ett utdrag från Polisens belastningsregister till oss. 
* Gärna utbildning som barnskötare 
* Du kan uttrycka dig väl på svenska
* Godkänner att vi kan publicera CV, bild på vår hemsida
* Sist men absolut inte minst - du älskar att arbeta med barn och att hitta på roliga och kreativa aktiviteter med dem!


Vårt företag arbetar efter idén att mångfald är en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrunder. Vi arbetar utifrån Barnkonventionens grundprinciper.

Vi ansvarar för din introduktion som planeras ske ute på en förskola som vi har avtal med. I början kan det bli så att din tjänstgöring helt blir ute på en förskola som extra personalförstärkning.
 
Bifoga en kort presentation, som du bifogar din ansökan, där du kort beskriver vem du är, vilken utbildning och erfarenheter som du har med dig och varför du är en av de barnpassare som vi vill anställa. Samt CV

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Vi avser att anställa 5 personal i denna första omgång, den här annonsen och de här uppdragen vet vi av erfarenhet lockar många sökanden, och vi vet därför också att vi inte kommer att hinna återkoppla till alla sökanden som vi annars gör, vilket vi beklagar. Däremot kommer vidare rekrytering att ske under hela våren, vi kan därför komma att ringa upp dig senare, efter hand som våra behov ökar.

Janette Glans
Verksamhetschef
 
Läs mer om vår verksamhet: www.familjetjanst.se

Ansök nu

Pysslingen Utforskarna söker barnskötare (vikariat)

Barnskötare
Läs mer Aug 24
I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor.

Pysslingen förskolor söker barnskötare med brinnande intresse för rörelse och fysisk aktivitet!

Vi på förskolan Utforskarna vet att barn i Sverige rör sig alldeles för lite idag. Enligt den forskning som lyfts fram är förskolan helt avgörande för de små barnens rörelse då de flesta små barn tillbringar största delen av sin vakna tid där. Därför är vi en rörelsefrämjande förskola med inriktning på fysisk aktivitet och hälsosam livsstil.

Hos oss är rörelse är en metod för undervisning. Vår förskola erbjuder lustfylld, pulshöjande fysisk aktivitet varje dag. Vi har ett eget rörelserum som barn och pedagoger på förskolan har tillgång till. Vårt arbetssätt grundas i Reggio Emilia filosofin och bygger på en stark tro på människans möjligheter, en djup respekt för barnet samt en övertygelse om att alla barn har en inneboende drivkraft att vilja utvecklas, lära och utforska sin omvärld. Utifrån denna syn och förskolans läroplan bygger våra uppdragsfokuserade pedagoger en verksamhet med hög kvalité och med barnet i centrum. Vi lägger också stor vikt vid att ha en tillgänglig och stimulerande lärmiljö där barnen kan och får utvecklas!

Vår förskola är belägen i östra delen av Lund med närhet till natur, stora grönområden och många lekplatser. Just nu går det ca 105 barn på förskolan, fördelat på 9 avdelningar i två plan. Vi har en särskild avdelning för förskolans blivande skolbarn. I vårt eget tillagningskök lagar våra fantastiska kockar näringsrik och god mat från grunden.

Om tjänsten

Vi söker dig, utbildad, utvecklingsinriktad barnskötare, som känner glädje och lust inför ditt uppdrag och som är trygg i din yrkesroll. Du är van vid att ta stort ansvar, har ett genuint intresse för ditt arbete och är väl förtrogen med förskolans styrdokument. Du är positiv och lösningsfokuserad, samt har förmåga att skapa goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor. Som barnskötare förväntas du ta ansvar för det pedagogiska arbetet i barngruppen och vara en aktiv pedagog med engagemang i ditt arbete. Till din hjälp och som stöd har du övriga kollegor, ledningsteamet med rektor, biträdande rektor/kvalitetsledare och intendent. Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse för hälsa, rörelse och fysisk aktivitet.

Pysslingen har en tydlig struktur och en väl fungerande organisation, med stora utvecklingsmöjligheter och karriärvägar. För att dokumentera och synliggöra det enskilda barnets lärprocesser samt i kommunikation med vårdnadshavarna använder vi oss av det internetbaserade verktyget SchoolSoft. Vi erbjuder dig också arbetskläder, fria pedagogiska måltider, förtroendetid för enskild planering och friskvårdsbidrag (2000 kr/läsår).

Övrig information

Denna tjänst är en 100% vikariat från den 1/10-21 till 30/6-22. Då förskolan växer finns det stor chans till förlängning alternativt tillsvidaretjänst längre fram. Vi kommer att påbörja urvalsprocessen relativt omgående och tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta rektor Kajsa Nyström 0739 88 37 72 kajsa.nystrom@pysslingen.se eller biträdande rektor/kvalitetsledare Amanda Sjöberg 0738 23 79 63 amanda.sjoberg@pysslingen.se

Är du den vi söker?

Vi söker endast utbildade barnskötare. Är du utbildad barnskötare och känner att detta är jobbet just för dig? Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen. Beställ gärna redan idag utdrag ur belastningsregistret då det vanligtvis tar två veckor att få det hemskickat.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Timvikarier - BMSL preschool Flyinge

Barnskötare
Läs mer Aug 4
Nu söker vi timvikarier till vår fantastiska, trespråkiga montessoriförskola! Förskolan är belägen mitt i Flyinge Kungsgård och vi är omgivna av vacker natur.
Har du ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta samhällsmedborgare? Då är det dig vi söker!
Vi vill gärna träffa dig som vill jobba extra som timvikarie och som med kort varsel kan rycka in vid under ordinarie pedagogers frånvaro. Du kommer att arbeta i barngrupp och medverka i vår dagliga pedagogiska verksamhet.
För att få arbeta hos oss krävs utdrag ur belastningsregistret.
Tveka inte att höra av dig till oss!

Ansök nu

Montessoriförskolan Tellus i Lund söker en Lärare

Barnskötare
Läs mer Jun 10
Montessoriförskolan Tellus i Lund söker engagerad pedagog. Vår förskola ska få världens viktigaste att växa, barnen ska forma och utveckla vår framtid, detta är i fokus för oss som förskola, i vårt bemötande och i vårt pedagogiska arbete med barnen.
Är Du vår nya kollega som trivs med att jobba i en mindre förskoleverksamhet med Montessoripedagogiken som drivkraft?
Med två mindre barngrupper ges fantastiska möjligheter att uppnå läroplanens intentioner. Låter detta inspirerande?
Då ska Du absolut söka till oss.
Kvalifikationer för att söka till oss:
Du ansvarar tillsammans med arbetslaget för att skapa förutsättningar för såväl det enskilda barnets lärande och utveckling, som för barngruppens. Du bör ha erfarenhet av arbete med pedagogisk dokumentation för att öka medvetenheten kring pedagogers arbetssätt och synliggöra lärprocesser. Du har förmåga att skapa kreativa, lärande och inkuderande lärmiljöer. Utifrån barnens behov och intressen skapar du meningsfull undervisning som ger förutsättningar för ett livslångt lärande.
Du är nyfiken och positiv och ser olikheter som en tillgång i livet och motiveras av att skapa, påverka och förändra.
Du är en trygg, initiativrik och glad person som gärna gärna visar på ett stort engagemang och en god samarbetsförmåga.
Du har en förmåga att leda, engagera och motivera barnen i din närhet.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och din förmåga att bygga goda relationer.
Stämmer detta på dig?
Om Tellus:
Förskolan finns på N. Fäladen i Lund, omgiven av härliga grönområden som vi ofta utnyttjar. Vår pedagogik är inriktad på att ta tillvara barnets nyfikenhet, egna intressen och lusten till att lära. Vi har två barngrupper, Månen och Solen. Månen har 11 barn i åldern 1-2 1?2 år med 3 pedagoger och Solen har 20 barn mellan 2 1?2-5 år med 4 pedagoger.
Tellus drivs som ett Föräldrakooperativ i form av ekonomisk förening. Alla föräldrar är medlemmar och har på så sätt möjlighet att påverka den del av verksamheten som ligger utanför det pedagogiska. Styrelsen väljs bland föräldrarna och är alltså arbetsgivare för personalen.
Om tjänsten:
Tjänsten är förlagd mot de yngre barnen, 75-100% på dagtid. Vi tillämpar provanställning på 6 månader.
För att vara aktuell för tjänsten ska du enligt lag kunna visa giltigt utdrag ur belastningsregistret.
Lön enligt överenskommelse.
Vi erbjuder:
? En mindre förskola med stor gemenskap och engagerade kollegor
? Fria pedagogiska måltider
? Friskvårdsbidrag
? Fin och attraktiv lärande miljö
? Schemalagd individuell och gemensam planeringstid.
? Sommarstängt under 3 veckor
? Arbetskläder
? Hög personaltäthet
? Attraktiva arbetstider(För närvarande 7:30-17:00)
Terminen startar med 3 dagars Kick-off, innehåll och plats varierar.


För mer information besök gärna vår hemsida: http://tellusilund.se/ eller kontakta:Rektor, Joakim Persson,
076-2660614 eller via mail joakim@tellusilund.se eller personalansvarig@tellusilund.se
Skicka gärna in Er ansökan redan idag då urval sker löpande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Timvikarier förskola, för barnomsorg, matlagning och städ

Barnskötare
Läs mer Apr 13
Vill du vara en av våra timavlönade vikarier?

Vi söker dig som vill arbeta inom förskolan och skolans serviceområden (städ och skolkök), och kan ställa upp med kort varsel, arbeta flexibelt och vara vår viktiga resurs när våra ordinarie medarbetare är frånvarande.

Du får gärna vara utbildad barnskötare eller förskollärare (eller ha likvärdig utbildning), vara utbildad kock, ha utbildning i städteknik eller vara studerande i något av våra yrken. Om du studerar annan utbildning och vill ha ett extrajobb sidan om studierna är även du välkommen att söka.

Det är meriterande om du har erfarenhet från förskola/(skola eller annan pedagogisk verksamhet eller har erfarenhet av arbete i tillagningskök, mottagningskök eller lokalvård. Du måste kunna förflytta dig inom hela kommunen då våra förskolor och skolor finns i såväl Lunds stad, som i våra tätorter Genarp, Veberöd, Södra Sandby, Stångby, Revingeby, Torna Hällestad eller Dalby.

Vi erbjuder dig en fantastisk möjlighet att arbeta efter dina möjligheter, allt från enstaka dagar till heltid. Det är dock verksamheternas behov som styr, så vi kan inte garantera arbete varje dag. Våra vikariebehov är störst under terminerna, måndag-fredag, och mindre under sommar och skollov.

Du styr din arbetstid via vårt bokningssystem Time Care Pool, där du uppger din tillgänglighet. Du bokas via sms och mycket av kontakten med oss på Bemanningsenheten (som är din arbetsgivare) sker via mejl och telefon.

Hos oss kan du som är utbildad i våra yrken, eller vill utbilda dig, arbeta i våra olika förskolor och få värdefull erfarenhet, inblick och insikt i ditt framtida yrke.

Ansök nu

Timvikarier sökes till Utforskarna

Barnskötare
Läs mer Apr 20
I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor.

Förskolan Utforskarna är en förskola belägen i östra delen av Lund med närhet till natur, stora grönområden och många lekplatser. Vi på Utforskarna är inspirerade av Reggio Emilias arbetssätt. Här är delaktighet och utforskande två nyckelord.

Nu söker vi timvikarier till vår fantastiska förskola! Har du ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta och viktiga individer? Har du också en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa kontakt med både barn, vårdnadshavare och kolleger? Då kanske det är just du som är intresserad av att vara timvikarie hos oss

Vi söker dig som vill jobba extra som timvikarie hos oss och som med kort varsel kan rycka in vid under ordinarie personals frånvaro. Vi ser gärna att du har gått barn- och fritidsprogrammet, att du har erfarenhet av att arbeta på förskola eller att du har annan erfarenhet av arbete med barn. Du kommer att arbeta i barngrupp och medverka i vår dagliga pedagogiska verksamhet, utevistelse, matsituationer, vila, lek etc.

Du kommer att arbeta i barngrupp och medverka i vår dagliga pedagogiska verksamhet, utevistelse, matsituationer, vila, lek etc. Du har ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta och viktiga individer. Du har också en god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa kontakt med både barn, vårdnadshavare och kolleger.

Innan du börjar hos oss kommer vi i rådande pandemi att ha en kortare intervju via teams för att informera om vad som förväntas av dig när du arbetar i vår verksamhet samt att det finns tillfälle för dig att ställa frågor. För att få arbeta hos oss krävs utdrag ur belastningsregistret, detta beställer du på polisens hemsida. När du har utdrag ur belastningsregistret är du varmt välkommen att höra av dig via mejl till Rektor kajsa.nystrom@pysslingen.se eller anna.borjesson2@pysslingen.se. Anna är platsansvarig på förskolan och den som har hand om den dagliga bemanningen.

Arbetstiden varierar under våra öppettider som vid behov är 6.30-18.30.

Vi är i behov av vikarier omgående och kommer rekrytera löpande.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Barnpassning till 1 åring

Barnskötare
Läs mer Feb 17
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker en trygg och ansvarsfull veteran som älskar barn och som gärna vill arbeta med barnpassning vid cirka 3-6 tillfällen i månaden i cirka 3 timmar per tillfälle.

Tillfällena infaller under perioden 22 februari-31 maj 2020 på antingen måndagar eller/och torsdagar någongång mellan klockan 12-17.

Under sommarperioden 1 juni- 31 augusti 2020 kommer behov av barnvakt vara cirka 1 tillfälle varannan vecka


Under periden 1 september 2020- 1 januari 2021 kommer behov att finnas 4-7 tillfällen i månaden

Tillfällena infaller då på antingen på tisdagar, onsdagar eller/och fredagar (snitt 3 timmar per tillfälle)


Du ska också kunna vara tillgänglig för att jobba någon enstaka fredag eller lördagkväll i månaden fro.m. startdatum.


Det är inget krav men en stark merit om du har utbildning inom skola eller hälso/sjukvård

Familjen bor cirka 2 mil utanför Lund, bussen från Lund central stannar i närheten av familjens hem, parkering finns också utanför om du har tillgång till bil och hellre tar den.
Om du har städkunskaper och önskar finns även behov av städ varannan vecka på fredagar kl 10-13, även detta ses som en merit

Kund har katt och hund i hemmet- Dessa kommer dock ligga och sova i ett rum intill, men viktigt att veta om då du som jobbar inte kan vara känslig mot djur och päls.


Dina arbetsuppgifter
Att arbeta hos samma familj löpande och ta hand om en 1 åring. Hämtning på förskola kan komma att ingå i uppdraget fr.o.m. hösten 2021 dessinnan sker barnpassningen i hemmet.
Uppgifterna består av att aktivt leka med barnet, du behöver därför vara pigg i kroppen. En del lyft ingår också.
Byte av blöja ingår samt matning och klädbyten.


Vem är du?
En veteran som älskar barn och som gärna vill göra skillnad för en familj i vardagen.
Du ska vara lösningsfokuserad, trygg, stabil och kunna agera lungt i stressiga situationer.
Du ska vara glad vilket ska smittas av.
Du ska vara lekfull och social!

Det är en merit om du dessutom kan genomföra städuppdrag

Andra meriter
*Du talar flytande svenska och spanska
*Du har en utbildning inom skola eller hälsa/sjukvård
*Du har körkort och tillgång till egen bil


Ansökan
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Barnskötare till Familjetjänst

Barnskötare
Läs mer Jan 16
Norlandia Familjetjänster omfattar en rad tjänster med målsättning att underlätta småbarnsfamiljers vardag. Genom vår barnpassningstjänst kan vi hjälpa föräldrar, men också ge sjuka barn ett stöd när det som bäst behövs. Familjetjänster erbjuds utanför ordinarie verksamhetstid och i det egna hemmet.

Familjetjänst planerar att starta verksamheten 1 mars 2021 i Lund, Staffanstorp och Hjärup, och kommer då att kunna erbjuda barnpassning i hemmet när vårdnadshavarna behöver arbeta och då barnen inte kan vara på förskolan. Vi kommer även att kunna erbjuda förskolor extra personalförstärkningar samt vikarier då sådana behövs.

Familjetjänst söker nu dig som är intresserad av att arbeta med barnpassning i privata hem, gärna med någon avslutad eller påbörjad eftergymnasial utbildning. Du är nyfiken på förskolan som arbetsplats och är under utbildning eller planerar att på sikt söka dig till barnomsorgen.
Vi tror att du har ett förtroendeingivande förhållningssätt och att du har lätt för att ta egna initiativ.  Du drivs av viljan att ge barnet en trygg omsorg och du samarbetar lätt och gärna med de runt omkring dig.
-Du erbjuds att arbeta på tider som passar dig under längre eller kortare tid. Välj dina uppdrag och hur mycket du vill jobba
 
Våra grundkrav
* Du är minst 17 år gammal
* Du är ostraffad och kan lämna in ett utdrag från Polisens belastningsregister till oss. 
* Du har arbetat med barn tidigare (privat eller genom jobb) och kan lämna referenser därifrån
* Du kan uttrycka dig väl på svenska
* Godkänner att vi kan publicera CV, bild och videopresentation på vår hemsida
* Sist men absolut inte minst - du älskar att arbeta med barn och att hitta på roliga och kreativa aktiviteter med dem!


Vårt företag arbetar efter idén att mångfald är en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrunder. Vi arbetar utifrån Barnkonventionens grundprinciper.

Vi ansvarar för din introduktion som planeras ske ute på en förskola som Familjetjänst har avtal med. I början kan det bli så att din tjänstgöring helt blir ute på en förskola som extra personalförstärkning.
 
Bifoga en kort videopresentation, ca 30 sek som du bifogar din ansökan, där du kort beskriver vem du är, vilken utbildning och erfarenheter som du har med dig och varför du är en av de barnpassare som vi vill anställa. Samt CV

Ange även vilka orter du vill arbeta i, Hjärup/Lund/ eller Staffanstorp

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Vi avser att anställa 20 personal i denna första omgång, den här annonsen och de här uppdragen förväntas locka många sökanden, och vi vet därför av erfarenhet att vi inte kommer att hinna återkoppla till alla sökanden som vi annars gör, vilket vi beklagar.

Janette Glans
Verksamhetschef
 
Läs mer om vår verksamhet: www.familjetjanst.se

Ansök nu

Barnskötare sökes till föräldrakooperativ i lantlig miljö

Barnskötare
Läs mer Dec 3
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Provanställning 6 månader, start omgående
Kvalifikationer:
Barnskötarutbildning. Vi ser det som positivt om du har arbetslivserfarenhet.
Förskolechef vid tillträde: Christina Wapner Svendsen


OM OSS
Valen Valle är en familjär förskola, vilken drivs som föräldrakooperativ i pittoreska Vallkärra i Lunds kommun.
Vår förskola är som ett litet Villa Villerkulla i vacker lantlig miljö med tillgång till en stor trädgård. Våra fina omgivningar väcker barnens nyfikenhet och lust att upptäcka och lära.
Vi lägger stor vikt vid att du som barnskötare bjuder in till glädje i mötet med varje barn.
Våra nyckelord är: glädje, gemenskap, samarbete, lustfyllt lärande, ge och ta anda.
Vår förskola är uppdelad på två avdelningar, små och stora barn. Vi är i dagsläget ca 30 barn och åtta i personalgruppen.
För att kvalitetssäkra vår verksamhet använder vi oss av pedagogisk dokumentation, reflektion, diskussioner och kompetensutveckling.


VEM BEHÖVER VI
Vi söker en medforskande/närvarande barnskötare som är positiv och engagerad. Någon som känner lust och nyfikenhet att få utveckla en fin liten verksamhet tillsammans med nya kollegor där rektorn är delaktig och närvarande i verksamheten.


Vår önskan är att du som barnskötare:
-medvetet strävar efter att se varje barns individuella behov och förutsättningar för att främja varje barns utveckling och lärande.
-är positiv och lösningsfokuserad.


ÖVRIGT
Vi erbjuder pedagogiska måltider, bra arbetstider och friskvårdsbidrag.
Varje anställd ges tid till enskild och gemensam reflektion.
Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ där föräldrarna bidrar med fixardagar och styrelsearbete.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt arbetslivserfarenheter.


Vi ser framemot att påbörja vår rekryteringsprocess och hoppas du finner vår förskola intressant. Tillsättning sker omgående så vi kommer löpande att börja med urval och intervjuer.
Ansökan sker via e-post. Skicka in både CV och personligt brev.
För att kunna erbjudas tjänst inom skola och barnomsorg krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregister.
Vi har gjort media val och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare och rekryteringsbolag.

Ansök nu

Timvikarier sökes till Utforskarna

Barnskötare
Läs mer Nov 11
I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor.

Förskolan Utforskarna är en förskola belägen i östra delen av Lund med närhet till natur, stora grönområden och många lekplatser. Vi på Utforskarna är inspirerade av Reggio Emilias arbetssätt. Här är delaktighet och utforskande två nyckelord.

Nu söker vi timvikarier till vår fantastiska förskola! Har du ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta och viktiga individer? Har du också en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa kontakt med både barn, vårdnadshavare och kolleger? Då kanske det är just du som är intresserad av att vara timvikarie hos oss
Vi söker dig som vill jobba extra som timvikarie hos oss och som med kort varsel kan rycka in vid under ordinarie personals frånvaro. Vi ser gärna att du har gått barn- och fritidsprogrammet, att du har erfarenhet av att arbeta på förskola eller att du har annan erfarenhet av arbete med barn. Du kommer att arbeta i barngrupp och medverka i vår dagliga pedagogiska verksamhet, utevistelse, matsituationer, vila, lek etc.

Du kommer att arbeta i barngrupp och medverka i vår dagliga pedagogiska verksamhet, utevistelse, matsituationer, vila, lek etc. Du har ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta och viktiga individer. Du har också en god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa kontakt med både barn, vårdnadshavare och kolleger. 
Innan du börjar hos oss kommer vi vilja träffa dig för att informera om vad som förväntas av dig när du arbetar i vår verksamhet, självklart kommer vi också berätta vad du kan förvänta dig av oss. För att få arbeta hos oss krävs utdrag ur belastningsregistret, detta beställer du på polisens hemsida. När du har utdrag ur belastningsregistret är du varmt välkommen att höra av dig till vår platsansvariga Anna via mejl: anna.borjesson2@pysslingen.se
Arbetstiden varierar under våra öppettider som vid behov är 6.30-18.30.
Vi är i behov av vikarier omgående och kommer rekrytera löpande. 
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Timvikarie sökes till förskola i Lund

Barnskötare
Läs mer Okt 21
Äppellunden är en liten fristående förskola med fokus på den fria leken, utevistelse, hälsa och miljö. Förskolan ligger i anslutning till det nybyggda området Råbylund.
Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med barn, tar ansvar, har lätt för att lära, har stor social kompetens och god samarbetsförmåga.
Vi vill att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt till de barn och vuxna du möter i verksamheten. Du ska bidra till att utveckla en lärorik och lustfylld miljö där varje barn har möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.
För att lyckas i rollen tror vi att du är
- Glad och engagerad
- Professionell
- Kommunikativ
- Lyhörd
- Ansvarstagande
Ett stort plus är om du dessutom kan vikariera i kök och laga vegetarisk mat.
Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet från arbete med barn.
För att få arbeta med barn och unga måste du enligt lag visa upp ett utdrag från belastningsregistret.

Ansök nu

Utbildad Barnskötare till Rosa Tornets Montessori förskola

Barnskötare
Läs mer Okt 19
Rosa Tornets Montessoriförskola är ett väletablerat föräldrakooperativ, som startades 1988. Sedan några år tillbaka finns vi i nybyggda ändamålsenliga lokaler på Råbylund. Här finns 71 barn fördelat på fyra avdelningar och 18 anställda. Förskolan har mycket engagerad och kompetent personal samt en egen kock som lagar all mat från grunden. Vi är en stor härlig personalstyrka som nu söker en ny kollega som brinner för Montessoripedagogik och som verkligen vill arbeta med barn.

Arbetsbeskrivning
Rosa Tornet söker dig som är utbildad barnskötare, gärna med montessoriutbildning och som vill arbeta i ett kreativt arbetslag där montessoripedagogiken är en naturlig del i förskolans läroplan.
Tjänsten är placerad på en av våra små avdelningar med barn i åldrarna 1-3år och är ett vikariat på 1 år, på 100%. Du blir anställd i huset och det innebär att man kan bli flyttad till andra avdelningar.


Kvalifikationer
Du ska ha en Barnskötarutbildning, Gärna några års erfarenhet av yrket.
Montessoriutbildning eller erfarenhet av pedagogiken är högt meriterande.
Vi söker dig som är engagerad, initiativrik och har en bra förmåga att skapa goda relationer med både barn, kollegor samt vårdnadshavare. En grundläggande målsättning för oss på Rosa Tornet är att skapa en lugn och harmonisk miljö med trygghet och tillit till varandra. I din roll som barnskötare förväntas du ha ett genuint intresse och fokus på barns förmågor, nyfikenhet och intressen i både ett omsorgs- och lärandeperspektiv. Med utgångspunkt från barngruppen och det enskilda barnet ansvarar du tillsammans med arbetslaget för att erbjuda barnen en god och utmanande pedagogisk verksamhet där nyfikenhet och lärande tillsammans med god omsorg står i fokus. Det är viktigt att du trivs med din yrkesroll och har en hög närvaro på ditt arbete.


Kommunikation, glädje och respekt är viktiga ledord för oss på Rosa Tornet och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi har kul på jobbet och ser framemot att få träffa vår nya kollega!

Start 2021 Januari, vikariat 1år med möjlighet till förlängning
Intervjuer sker fortlöpande, skriv ditt löneanspråk i din ansökan!

Ansök nu

Timvikarier till förskola i Flyinge

Barnskötare
Läs mer Aug 14
Nu söker vi timvikarier till vår fantastiska, trespråkiga montessoriförskola! Förskolan är belägen mitt i Flyinge Kungsgård och vi är omgivna av vacker natur. Har du ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta samhällsmedborgare?


Då är det dig vi söker! Vi vill gärna träffa dig som vill jobba extra som timvikarie och som med kort varsel kan rycka in vid under ordinarie pedagogers frånvaro. Du kommer att arbeta i barngrupp och medverka i vår dagliga pedagogiska verksamhet.


För att få arbeta hos oss krävs utdrag ur belastningsregistret.


Tveka inte att höra av dig till oss!

Ansök nu

Utbildad barnskötare

Barnskötare
Läs mer Jul 22
Vi söker en utbildad barnskötare till vår Waldorfförskola/skola. Tjänsten är ett vikariat på 100 % från och med den 1/9-2020 till och med 1/9-2021.Vi söker dig som vill jobba på en liten trevlig Waldorfförskola/skola i Lund. Vi vill ge våra barn på förskolan en trygg, glad och waldorfpedagogisk verksamhet där vi tillsammans i vårt arbetslag alltid sätter barnen i centrum. Vi vill att du är en varm, positiv och flexibel pedagog som vill bli en del av vårt glada arbetslag.

Ansök nu

Barnskötare

Barnskötare
Läs mer Maj 25
Verksamhetsbeskrivning:
Stationens förskola är en privat förskola med 37 barn, 8 pedagoger och egen köksa som lagar vår mat. Vi håller till i det gamla stationshuset mitt i Veberöd ca.två mil öster om Lund. Förskolan har tre avdelningar uppdelade efter ålder. Pedagogerna i varje arbetslag ansvarar för sin barngrupp på avdelningen, men det kan cirkulera och varje pedagog måste vara beredd på att arbeta med alla åldersgrupper. Vi är en engagerad personalgrupp som tycker det är kul och spännande att arbeta med barn och att utveckla vår förskola och vi har ett varmt klimat på förskolan. Att skapa en lugn miljö där barnet blir bekräftat, sett och därigenom vågar ta plats och växa är viktigt för oss. Vi söker en barnskötare som ska vara en bra förebild för barnen och som respekterar barnen, för att själva bli respekterad. Eftersom vi är en liten förskola ställs extra höga krav på samarbetsförmåga, flexibilitet och att du tar ditt ansvar enligt läroplanen.
Arbetsuppgifter:
Som barnskötare kommer du att arbeta i arbetslag med att planera, genomföra, dokumentera och utveckla den pedagogiska verksamheten för barnen tillsammans med dina kollegor. Du ska kunna ta tillvara på barnets nyfikenhet, glädje och kompetens för att skapa en miljö som stimulerar till utveckling och lärande. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet för att nå våra mål och skapa en hög kvalitet på barnens verksamhet, därför söker vi dig som har intentionen att använda läroplanen som ett levande och ledande dokument för verksamheten.
Utbildning/Erfarenhet:
Vi söker nu dig som:
Är utbildad barnskötare.
Har erfarenhet av pedagogisk dokumentation.
Har ett reflekterande arbetssätt.
Är nytänkande och beredd att vara en del av förskolans utveckling.
Är väl insatt i förskolans läroplan.
Har ett professionellt och serviceinriktat arbetssätt.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och egenskaper såsom engagemang, flexibilitet, ansvarstagande och samarbetsförmåga.
Vill du arbeta på en förskola med korta beslutsvägar, en lugn arbetsmiljö, varmt klimat, stor arbetsglädje och kvalitet. Då söker vi dig som är barnskötare och som vill vara med i vårt gäng och skapa den bästa förskolan.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Barnskötare till barn och ungdomshabilitering, BarnReHab, i Lund

Barnskötare
Läs mer Maj 20
Gör skillnad. Varje dag.

Barn- och ungdomshabiliteringen vänder sig till barn och ungdomar med varaktiga funktionsnedsättningar och deras familjer. Barnen och ungdomarna kan ha rörelsehinder, intellektuell funktionsnedsättning, förvärvad hjärnskada eller autism. Verksamheten bygger på ett tvärfackligt familjecentrerat teamarbete, vilket innebär att familjen har full delaktighet i planering och utvärdering av insatserna.

BarnReHab i Lund är en specialistenhet inom barn- ungdomshabiliteringen med runt 30 anställda. På enheten finns två tvärfackliga team bestående av medicinsk, psykosocial och pedagogisk kompetens. Rehab-teamet träffar barn och ungdomar med förvärvade hjärnskador och habiliteringsteamet är en resurs till de lokala habiliteringsenheterna. Vi har särskild kunskap inom rehabilitering efter förvärvad hjärnskada, nutrition, kommunikation och uroterapi.

Vår arbetsplats värdesätter delaktighet för barn och deras familjer, samt att skapa förutsättningar för dialog utifrån barnets perspektiv. Vi har driv och en hög ambition att fortsätta utvecklingen av våra arbetssätt, processer och medarbetare. Vi har ett salutogent förhållningssätt, vilket innebär att allt det vi gör ska vara meningsfullt, begripligt och hanterbart. Detta synsätt lyser igenom hela vår verksamhet, inte bara i mötet med våra patienter utan i alla delar av organisationen.

Vi är en kunskapsorganisation som präglas av respektfullt bemötande, engagemang, samarbete och hög kompetens. Vi ger verktyg för att utveckla styrkor och undanröja hinder samt främja kommunikation. Det är viktigt för oss att du delar våra värderingar, vilka i praktiken innebär att vi möter alla utifrån deras situation oavsett kön, etnisk tillhörighet, trosuppfattning eller andra individuella förutsättningar.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dig som är barnskötare alternativt innehar motsvarande kompetens. Du kommer att vara kontaktperson för barn/ungdomar och föräldrar som kommer till BarnReHab för olika insatser. Under barnet/ungdomens period på BarnReHab erbjuder du aktiviteter både i samband med behandling, men även i pauser mellan behandling. Du är en viktig person i teamet och deltar i utvecklingsarbete på enheten.

Ditt ansvar innefattar översyn av hus och lokaler, enklare matlagning samt inköp av material och varor. Även administrativa arbetsuppgifter förekommer, såsom schemaläggning.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har en godkänd gymnasieexamen och tidigare erfarenhet av arbete med barn med funktionsnedsättning. Vi ser vidareutbildning med inriktning mot barn som meriterande. För tjänsten krävs även goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Vidare är det önskvärt att du har goda datakunskaper och vana av att arbeta i Office-paketet.

Detta är en tjänst för dig som är kreativ och flexibel i ditt arbetssätt. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga, ett stort engagemang samt verkar för ett öppet arbetsklimat. Vi ser gärna att du, precis som vi, är positiv och har förmåga att se möjligheter istället för hinder. Vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Intervjuer kommer att hållas den 16, 18, 22 och 23 juni.

Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke- och belastningsregistret.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Medtränare till Barngymnastik - För dig som vill sprida rörelseglädje!

Barntimmeledare
Läs mer Nov 29
Vill du hålla i lekfull gymnastikträning med tema "Djungel" för barn som är mellan 2-6år?
Vi på Sweden Sport Academy söker just nu medtränare till våra barngrupper som ska starta till vårterminen.


Meriterande är:
Du har tidigare bakgrund inom grymnastik.
Du har erfarenhet av att leda barn/ta hand om barn.

Utöver det förväntar vi oss att du har ett starkt intresse och glädje av att ha aktivera barn.
Stämmer ovan beskrivning in på dig? I så fall vill vi gärna höra mer från dig!
Dina arbetsuppgifter
Som medtränare för Djungelgympa i Lund kommer du tillsammans med din huvudledare leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida rörelseglädje till barnen. Vi jobbar med färdiga passupplägg vilket innebär att alla övningar och lekar du kommer göra med barnen är färdigplanerat. Det kommer göra det lätt för dig som ledare att sätta dig in i vad du ska göra varje pass och det krävs inte någon mer extra planering än att vara inläst på övningarna.
Passupplägget utgår ifrån 4 grundpelare inom gymnastiken:
Hoppa
Balansera
Rulla/Kullerbytta
Klättra

Inför ett arbete hos oss på Sweden Sport Academy får du som ledare gå någon av våra utbildningar.
Du och din huvudledare får löpande coachning och stöttning från din Regionansvarig samt från personalen på Sweden Sport Academys kontor.


Anställningsvillkor
Terminen börjar vecka 6 och pågår under totalt 14 veckor med vissa uppehåll för lov.
Passen kommer hållas på vardagskvällar mellan 17.00-19.00 och/eller på helger.Vi rekryterar löpande. Skickar du inte in ansökan idag kan tjänsten vara borta i morgon ;)

Ansök nu

Timvikarie sökes till förskola i Lund

Barnskötare
Läs mer Dec 16
Äppellunden är en liten fristående förskola med fokus på den fria leken, utevistelse, hälsa och miljö. Förskolan ligger i anslutning till det nybyggda området Råbylund.
Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med barn, tar ansvar, har lätt för att lära, har stor social kompetens och god samarbetsförmåga.
Vi vill att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt till de barn och vuxna du möter i verksamheten. Du ska bidra till att utveckla en lärorik och lustfylld miljö där varje barn har möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.
För att lyckas i rollen tror vi att du är
- Glad och engagerad
- Professionell
- Kommunikativ
- Lyhörd
- Ansvarstagande
Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet från arbete med barn.


För att få arbeta med barn och unga måste du enligt lag visa upp ett utdrag från belastningsregistret.

Ansök nu

Medtränare sökes till Äventyrsdans - Dansskola för barn 2-6 år

Barntimmeledare
Läs mer Okt 9
Om dig
Vi söker dig som brinner för att inspirera barnen till rörelseglädje och vill utveckla ditt ledarskap inom barndans och samtidigt få en fantastisk möjlighet till ett roligt extrajobb.


Du behöver vara en person som gillar att aktivera sig och har lätt till att sprida och visa glädje och engagemang.


Meriterande:
Du har jobbat med barn tidigare
Du har ledarerfarenhetDina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna för dig som medtränare består i att tillsammans med vår huvudledare leda, genomföra och ansvara Äventyrsdans termin och dess 8+6 pass i Lund utifrån Äventyrsdans egna danskoncept. Barnen är mellan 2-6 år.
Du som ledare behöver vara en glad person som brinner för att inspirera barnen till rörelseglädje genom dansens härliga energi.


Passen kommer att hållas vardag efter 17.00 eller helgtid.
Arbetet löper under 6 veckor, start vecka 45.
1-2h/veckan
Mer info om detta kommer vid eventuell intervju.

Ansök nu

barnskötare

Barnskötare
Läs mer Okt 8
Pysslingen Förskolor är del av AcadeMediakoncernen som är norra Europas största privata utbildningsanordnare. Drygt 76 000 elever och föräldrar har valt våra förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Ytterligare 100 000 vuxna går på någon av våra vuxenutbildningar under ett år. AcadeMedia finns över hela Sverige och vi har även förskolor i Norge och Tyskland. Totalt har vi över 600 enheter och cirka 17 000 medarbetare. Pysslingen Förskolor har ca 3 000 anställda och består av 117 förskolor i Stockholm, Mälardalen och Skåne och Halland som varje dag välkomnar ca 9 000 barn.

Vi söker nu en barnskötare till förskolan Utforskarna i Lund! Förskolan Utforskarna ligger på Linero i östra Lund med närhet till natur, stora grönområden och många lekplatser. Vår förskola, som stod klar för inflyttning i augusti 2017, är ett härligt hus i två plan med rika miljöer och en stor ateljé. Varje dag serveras barnen förstklassig KRAV-märkt mat från vårt eget prisbelönta kök där alla rätter lagas från grunden. 

Utforskarna är en Reggio Emilia inspirerad förskola och vårt arbetssätt bygger på en stark tro på människans möjligheter, en djup respekt för barnet samt en övertygelse om att alla barn har en stark inneboende drivkraft att vilja utvecklas, lära och utforska omvärlden. Utifrån denna filosofi och förskolans läroplan bygger vi en verksamhet med hög kvalité och med barnet i centrum. Lärmiljön ses som den tredje pedagogen där barnet tillåts upptäcka och utforska med hela sin förmåga och med olika uttrycksmöjligheter. Förutom en tilltalande och inspirerande lärmiljö på varje avdelning har vi tillgång till en stor, gemensam ateljé mitt i huset. 

På Utforskarna har vi ett vi projektinriktat arbetssätt och arbetar med att lyssna, se och synliggöra barnens lärprocesser. Genom pedagogisk dokumentation gör vi barnen medvetna om sitt lärande och leder vår verksamhet framåt.

Om tjänsten

Vi söker dig, utbildade, utvecklingsinriktade barnskötare, som känner glädje och lust inför ditt uppdrag och som är trygg i din yrkesroll. Du är van vid att ta ansvar, har ett genuint intresse för ditt arbete och är väl förtrogen med förskolans styrdokument. Du är positiv och lösningsfokuserad, samt har förmåga att skapa goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor. 

Som barnskötare förväntas du ta ansvar för det pedagogiska arbetet både på grupp- och individnivå, du förväntas vara en medforskande pedagog med engagemang i ditt arbete och vara delaktig i hela förskolans utvecklingsarbete. Till din hjälp och som stöd har du övriga kollegor, förskolans platsansvarig, ledningsteamet med rektor, biträdande rektor/kvalitetsledare och intendent.

Pysslingen har en tydlig struktur och en väl fungerande organisation, med stora utvecklingsmöjligheter och karriärvägar. För att dokumentera och synliggöra det enskilda barnets lärprocesser samt i kommunikation med vårdnadshavarna använder vi oss av det internetbaserade verktyget SchoolSoft. Vi erbjuder dig också fria pedagogiska måltider, arbetskläder och friskvårdsbidrag (2000 kr/läsår).

Mer information om oss finner du på vår hemsida www.pysslingen.se/utforskarna/ , vi finns också på Facebook: Pysslingen Förskolor – Utforskarna

Övrig information

Vi ska tillsätta en (eventuellt två) tillsvidareanställningar med inledande provanställning på sex månader. Tjänstgöring 75-100% Urvalsprocessen kommer ske löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Ange önskad sysselsättningsgrad i din ansökan. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag. Tillträdesdag senast 8 januari. Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta rektor Kajsa Nyström 0739 88 37 72 kajsa.nystrom@pysslingen.se eller biträdande rektor/kvalitetsledare Amanda Sjöberg 0738 23 79 63 amanda.sjoberg@pysslingen.se

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen.
Beställ gärna redan idag utdrag ur belastningsregistret då det vanligtvis tar två veckor att få det hemskickat.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Pysslingen Förskolor är den del av AcadeMedia-koncernen. Med över 12 000 medarbetare är AcadeMedia en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.pysslingen.se eller www.academedia.se.

Ansök nu