Administration, ekonomi, juridik jobb i Lund

Hitta lediga jobb som Administration, ekonomi, juridik i Lund. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Lund från den arbetsgivaren.

Talent Acquisition Specialist till tretton37

Researcher, rekrytering
Läs mer Maj 29
tretton37 letar efter dig som verkligen fastnat för det här med rekrytering. Om du dessutom har en nyfikenhet och ett starkt intresse för tech är detta en möjlighet som du bara inte vill missa!

Vilka är tretton37?

tretton37 är ett svenskt tech-konsultbolag som förser sina kunder med experter inom digital transformation och strävar efter att alltid leverera de bästa lösningarna i sina projekt. Sedan 2010 har tretton37 vuxit med över 300 handplockade personer från hela världen. Här står människorna i fokus lika mycket som de älskar lärandet. Det är ett företag som omfamnar en vänlig och stödjande kultur där balansen mellan arbete och privatliv värdesätts. Det organiseras regelbundet sociala aktiviteter där familjen är välkommen, månatliga luncher, middagsevenemang, samt sportaktiviteter. Visionen på tretton37 är "To always put people and their growth first" och detta är ledstjärnan i bolagets arbete. "

Låt dig imponeras och läs mer hur det faktiskt bli en del av teamet här (https://www.tretton37.com/join-us).

Varför är rollen som Talent Acquisition Specialist på tretton37 något för dig?
Det här är en självklar roll för dig som verkligen gillar tanken av att arbeta med uppsökande rekrytering i sällskap av tech-intresserade kollegor. Framför allt har du kanske ett intresse för just mjukvaruområdet och att skapa relationer med både kandidater och interna stakeholders. Det här är helt enkelt en roll för dig som uppskattar spännande dialoger med intressanta människor.

TA-teamet på tretton37 består idag av 10 personer [TJ1] (#_msocom_1) som utgår från kontoren i Stockholm, Lund och Ljubljana. tretton37 jobbar med global rekrytering av tekniska roller, som exempelvis innefattar mjukvaruutvecklare, designers och tech leads. Framtidsplanerna för tretton37 är stora och för att nå dit behöver teamet nu utökas med fler kollegor.

I rollen som Talent Acquisition Specialist kommer du framför allt att:

- Driva egna rekryteringsprocesser från start till slut (sourcing, intervjuer, efterföljande administration och slutförande).
- Jobba nära ledningen och rekryterande chefer på tretton37 för att säkerställa att de verkar i linje med affärsmål och strategi.
- Jobba nära konsulterna på tretton37, som också utgör en viktig del i att säkerställa att bolaget attraherar och växer med rätt typ av kompetens och personer.
- Förbättra arbetssätt vad gäller relationer, processer och verktyg kopplat till TA-arbetet inom tretton37.
- Samarbeta inom TA-teamet och övriga delar av organisationen för att dela kunskap.
- Anordna och driva rekryteringsevent tillsammans med övriga TA- och Marknadsteamet.

Det som kommer få dig att trivas på tretton37
tretton37 vill träffa någon som önskar jobba i ett team och organisation där man blir mer än bara kollegor. Här blir du nämligen en del av en stark samhörighet, med mer gemensamt än det mest uppenbara - jobbet. De söker efter en person som gärna kommer med idéer på hur metoder och processer kan förbättras för att optimera tillväxten. Du blir en del av ett erfaret och kompetent team med en stark teamkänsla.

Vad behöver du för att lyckas?
Du som söker dig till den här rollen har sannolikt en stark passion och intresse för rekrytering. Ditt mål därtill är att bli riktigt grym på det du gör och att etablera ett gediget nätverk inom techsektorn (om du redan har detta är det en stjärna i kanten). Du har med fördel rekryteringserfarenhet sedan tidigare, gärna från ett tech-bolag. Om du är nyexaminerad från en relevant utbildning och ”bara” jobbat med rekrytering på deltid så är det intressant det också. Det viktigaste är att du har en stark vilja att leverera inom just det här området.

Det här är en roll som sätter stort värde i god kommunikation och förmåga att hålla dialoger på olika nivåer, med människor som ofta är tekniskt bevandrade. Det känner du dig bekväm med, du är anpassningsbar och du har förmågan att korrigera din retorik beroende på vem du samtalar med. För att lyckas i rollen är det dessutom viktigt att du naturligt strukturerar ditt arbete och effektivt löser de utmaningar som dyker upp.

Dialogerna i arbetet sker både på engelska och svenska, så därför måste du ha obehindrade färdigheter i bägge språk både i tal och skrift.

Praktisk information

- Start: Snarast, enligt överenskommelse

- Placering: Lund

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Önskemålet från tretton37 är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Tobias och A-hub via tobias@a-hub.se.

Vi hoppas att vi fångat ditt intresse och ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Administrativ assistent till ett sommaruppdrag i Lund!

Administrativ assistent
Läs mer Maj 15
Vi söker just nu två administrativa assistenter för ett spännande uppdrag inom digitalisering i Lund. Uppdraget är på heltid och förväntas pågå till 31-okt-2023 med start 01-juni-2023. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Ditt huvudsakliga ansvar kommer vara att skanna in sekretessbelagda personakter i ett verksamhetssystem. Arbetet utförs på överförmyndarenhetens kontor på Bangatan i Lund. En liknande arbetsuppgift pågår för närvarande i en annan kommunhus och förväntas vara avslutat den siste juni. Om skanningen av handlingarna i den andra kommunen inte är klar vid halvårsskiftet behöver det slutföras innan arbetet kan flyttas till Lund.

Om dig
För att axla denna roll bör du vara självgående och noggrann i ditt arbete. Det är också viktigt att du har erfarenhet av administrativa uppgifter, såsom arkivarbete och/eller skanning. Dessutom bör du vara omedelbart tillgänglig för anställning.

Förväntad erfarenhet: Vi söker någon som nyligen har genomfört en relevant utbildning inom området. Det är även fördelaktigt om du har kortare arbetslivserfarenhet, men inte nödvändigtvis som konsult.

Övrigt
Startdatum: 2023-06-01
Slutdatum: 2023-10-31
Omfattning: Heltidstjänst, 40 timmar per vecka
Möjlighet till distansarbete/Flextid: Allt arbete behöver utföras på plats i Lund

Ansökan
Låter uppdraget intressant? Skicka in din ansökan snarast då urvalsarbetet och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV och svarar på några frågor. De kandidater som bäst matchar rollen kommer telefonintervjuas och sedan bli kallade till en intervju hos oss på Devotum. Nästa steg är en intervju hos vår kund. Referenstagning på slutkandidater är en del av processen.

Har du några frågor om uppdraget är du välkommen att höra av dig till Angela Hanna Kassab på 072-710 82 00.

Ansök nu

HR-analytiker till globalt företag i Lund

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Maj 12
Vi söker nu efter en grym HR-analytiker som vill ta sig an nästa utmaning tillsammans med ett globalt företag i Lund. Du kommer att vara en del av det globala HR-teamet där målet är att analysera och implementera redan befintliga lokala HR-policys på en global nivå. Implementeringen kommer att starta i Europa och sedan övergå till att implementeras på en världslig nivå.Du kommer dels att arbeta med lokal HR på företaget i Lund men även ge stöd för det globala HR-arbetet genom policys och riktlinjer. Du kommer att vara ansvarig för att granska dokument och på ett systematiskt sätt driva förändringsarbetet framåt för att nå bästa möjliga utfall. De analyser som du tar fram kan behöva eskaleras till styrgruppen eller anpassas lokalt.Du kommer att ha ett tätt samarbete med "HR Workstream Lead" och "Project Team" när den lokala proceduren och processerna är framtagna, därav är kommunikation A och O.

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av implementation av globala projekt och förstår de krav som ställs på projekten. Du har även erfarenhet av styrning och förståelse för exception management och GAP-analyser. Eftersom en stor procent av arbetet kommer att utföras på engelska krävs det att du är flytande i tal och skrift. Resor kan förekomma i arbetet men i en liten mängd.Start: Omgående

Slut: Uppdraget löper i 1 år, med möjlighet till förlängning

Placering: Lund med möjlighet till remote-arbete upp till 100 %Urval sker löpande.

Ansök nu

Ekonomiadministratör inom kund- eller leverantörsreskontra till Lund

Ekonomiassistent
Läs mer Maj 12
Nu finns ett uppdrag för dig som har några års erfarenhet av kund- eller leverantörsreskontra! Vi rekryterar löpande och välkomnar ansökningar fram till början av vecka 20.

Om uppdraget

Om du lockas av att arbeta för en stor verksamhet med mycket samarbete har du hittat rätt! Vår kund i Lund söker nu två ekonomiadministratörer till ett tidsbegränsat uppdrag med start snarast och fram till december 2024. En av tjänsterna är placerad på leverantörsreskontraenheten och en på kundreskontra. Avdelningarna stöttar varandra vid behov så det är önskvärt att du har erfarenhet av både kund- och leverantörsreskontra.

Uppdaget är på heltid, och du blir anställd hos Bemannia som konsult.

Dina arbetsuppgifter

I denna roll kommer du ingå i ett stort team som främst arbetar med daglig bankbokföring samt fakturering. Detta uppdrag innebär att du jobbar med främst reskontra. Du kommer dock att vid månads- och årsbokslut stötta kollegor tillhörande ett annat team med bokslutsarbete. Det är därför viktigt att du även trivs med att arbeta i bokslutsprocessen.

Inom samtliga av processer ligger fokus på både kvalitet och att nå deadlines och vi söker dig som har förståelse för, och som drivs av att arbeta med denna typ av arbetsuppgifter.

Då kunden jobbar mot olika förvaltningar är det viktigt att du är serviceminded och har lätt för att samarbeta. Du kommer tillhöra teamet men behöver också trivas med att ta kontakt med kollegor ute i olika förvaltningar och kontakt med externa kunder. Det här är en tjänst för dig som har några års erfarenhet av arbete inom ekonomiområdet.

Dina kvalifikationer

Krav för tjänsten:

- Högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig

- Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift och gärna även i engelska

- Minst 1-2 års erfarenhet av att ha arbetat med kund- och/eller leverantörsreskontra

Meriterande för tjänsten:

- Erfarenhet av arbete i Excel

- Erfarenhet av arbete i Raindance, Pasis och Access.

- Erfarenhet av löpande redovisning, daglig bankbokföring, bokslutsarbete så som avstämning av konto inkl bokslutsdokumentation, samt erfarenhet av analys.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Juuli Vainio, juuli.vainio@bemannia.se.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 070 889 2300.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Ekonomiadministratör inom kund- eller leverantörsreskontra till Lund

Ekonomiassistent
Läs mer Maj 12
Nu finns ett uppdrag för dig som har några års erfarenhet av kund- eller leverantörsreskontra! Vi rekryterar löpande och välkomnar ansökningar fram till början av vecka 20.

Om uppdraget

Om du lockas av att arbeta för en stor verksamhet med mycket samarbete har du hittat rätt! Vår kund i Lund söker nu två ekonomiadministratörer till ett tidsbegränsat uppdrag med start snarast och fram till december 2024. En av tjänsterna är placerad på leverantörsreskontraenheten och en på kundreskontra. Avdelningarna stöttar varandra vid behov så det är önskvärt att du har erfarenhet av både kund- och leverantörsreskontra.

Uppdaget är på heltid, och du blir anställd hos Bemannia som konsult.

Dina arbetsuppgifter

I denna roll kommer du ingå i ett stort team som främst arbetar med daglig bankbokföring samt fakturering. Detta uppdrag innebär att du jobbar med främst reskontra. Du kommer dock att vid månads- och årsbokslut stötta kollegor tillhörande ett annat team med bokslutsarbete. Det är därför viktigt att du även trivs med att arbeta i bokslutsprocessen.

Inom samtliga av processer ligger fokus på både kvalitet och att nå deadlines och vi söker dig som har förståelse för, och som drivs av att arbeta med denna typ av arbetsuppgifter.

Då kunden jobbar mot olika förvaltningar är det viktigt att du är serviceminded och har lätt för att samarbeta. Du kommer tillhöra teamet men behöver också trivas med att ta kontakt med kollegor ute i olika förvaltningar och kontakt med externa kunder. Det här är en tjänst för dig som har några års erfarenhet av arbete inom ekonomiområdet.

Dina kvalifikationer

Krav för tjänsten:

- Högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig

- Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift och gärna även i engelska

- Minst 1-2 års erfarenhet av att ha arbetat med kund- och/eller leverantörsreskontra

Meriterande för tjänsten:

- Erfarenhet av arbete i Excel

- Erfarenhet av arbete i Raindance, Pasis och Access.

- Erfarenhet av löpande redovisning, daglig bankbokföring, bokslutsarbete så som avstämning av konto inkl bokslutsdokumentation, samt erfarenhet av analys.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Juuli Vainio, juuli.vainio@bemannia.se.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 070 889 2300.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Ekonomiadministratör till Lund

Ekonomiassistent
Läs mer Maj 11
Nu finns ett uppdrag för dig som har några års erfarenhet av kundreskontra, och ett intresse för kvalitetsarbete! Vi rekryterar löpande och välkomnar ansökningar fram till början av vecka 20.

Om uppdraget

Om du lockas av att arbeta för en stor verksamhet med mycket samarbete har du hittat rätt! Vår kund i Lund söker nu en ekonomiadministratör till ett tidsbegränsat uppdrag med start snarast och fram till december 2024. Uppdaget är på heltid, och du blir anställd hos Bemannia som konsult.

Dina arbetsuppgifter

I denna roll kommer du ingå i ett stort team som främst arbetar med daglig bankbokföring samt kundfakturering mot privatpersoner och företag. Detta uppdrag innebär att du jobbar med främst kundreskontra. Du kommer dock att vid månads- och årsbokslut stötta kollegor tillhörande ett annat team med bokslutsarbete. Det är därför viktigt att du även trivs med att arbeta i bokslutsprocessen. Vi ser gärna att du också har erfarenhet av leverantörsreskontra för att kunna stötta en systerenhet vid behov.

Inom samtliga av processer ligger fokus på både kvalitet och att nå deadlines och vi söker dig som har förståelse för, och som drivs av att arbeta med denna typ av arbetsuppgifter.

Då kunden jobbar mot olika förvaltningar är det viktigt att du är serviceminded och har lätt för att samarbeta. Du kommer tillhöra teamet men behöver också trivas med att ta kontakt med kollegor ute i olika förvaltningar och kontakt med externa kunder. Det här är en tjänst för dig som har några års erfarenhet av arbete inom ekonomiområdet, gärna med inriktning kundreskontra.

Dina kvalifikationer

Krav för tjänsten:

- Högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig

- Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift och gärna även i engelska

- Minst 1-2 års erfarenhet av att ha arbetat med kundreskontra

Meriterande för tjänsten:

- Erfarenhet av arbete i Excel

- Erfarenhet av arbete i Raindance, Pasis och Access.

- Erfarenhet av löpande redovisning, daglig bankbokföring, bokslutsarbete så som avstämning av konto inkl bokslutsdokumentation, samt erfarenhet av analys.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Juuli Vainio, juuli.vainio@bemannia.se.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 070 889 2300.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Ekonomiadministratör till Lund

Ekonomiassistent
Läs mer Maj 10
Nu finns ett uppdrag för dig som har några års erfarenhet av kundreskontra, och ett intresse för kvalitetsarbete! Vi rekryterar löpande och välkomnar ansökningar fram till början av vecka 20.

Om uppdraget

Om du lockas av att arbeta för en stor verksamhet med mycket samarbete har du hittat rätt! Vår kund i Lund söker nu en ekonomiadministratör till ett tidsbegränsat uppdrag med start snarast och fram till december 2024. Uppdaget är på heltid, och du blir anställd hos Bemannia som konsult.

Dina arbetsuppgifter

I denna roll kommer du ingå i ett stort team som främst arbetar med daglig bankbokföring samt kundfakturering mot privatpersoner och företag. Detta uppdrag innebär att du jobbar med främst kundreskontra. Du kommer dock att vid månads- och årsbokslut stötta kollegor tillhörande ett annat team med bokslutsarbete. Det är därför viktigt att du även trivs med att arbeta i bokslutsprocessen. Vi ser gärna att du också har erfarenhet av leverantörsreskontra för att kunna stötta en systerenhet vid behov.
Inom samtliga av processer ligger fokus på både kvalitet och att nå deadlines och vi söker dig som har förståelse för, och som drivs av att arbeta med denna typ av arbetsuppgifter.
Då kunden jobbar mot olika förvaltningar är det viktigt att du är serviceminded och har lätt för att samarbeta. Du kommer tillhöra teamet men behöver också trivas med att ta kontakt med kollegor ute i olika förvaltningar och kontakt med externa kunder. Det här är en tjänst för dig som har några års erfarenhet av arbete inom ekonomiområdet, gärna med inriktning kundreskontra.

Dina kvalifikationer

Krav för tjänsten:

- Högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig

- Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift och gärna även i engelska

- Minst 1-2 års erfarenhet av att ha arbetat med kundreskontra

Meriterande för tjänsten:

- Erfarenhet av arbete i Excel

- Erfarenhet av arbete i Raindance, Pasis och Access.

- Erfarenhet av löpande redovisning, daglig bankbokföring, bokslutsarbete så som avstämning av konto inkl bokslutsdokumentation, samt erfarenhet av analys.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Juuli Vainio, juuli.vainio@bemannia.se.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 070 889 2300.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Orderadministratör till välkänt bolag i Lund!

Administrativ assistent
Läs mer Maj 2
Vi letar nu efter en person som vill arbeta som orderadministratör på ett större bolag i Lund!

Som orderaministratör arbetar du nära projektledarna i teamet och stöttar dem i olika typer av ingengörsordrar. Du arbetar proaktiv för att ge projektledarna den bästa av support.

Mer specifika arbetsuppgifter i tjänsten är:

Uppföljning av kostnader vid projektordrar

Lägga och följa upp beställningar av ordrar

Ge stöd åt projektledarna vid budget och kostnadsuppföljning

Utfärda fraktinstruktioner

Du har goda kunskaper inom kostanalyser och är flytande i tal och skrift på engelska. Du har goda kunskaper i Outlook och är en stjärna på Excel. Har du tidigare arbetat i SAP är det meriterande! Du har en systematisk approach likaså en förmåga att ta initiativ och driva igenom olika aktiviteter inom din avdelning.

Stämmer det här in på dig? Sök då tjänsten nedan!

Start: ASAP

Uppdraget är på ett år med god möjlighet till förlängning.Urval sker löpande.

Ansök nu

Löneadministratör till Lund

Löneassistent/Lönekontorist
Läs mer Apr 25
Är du en driven löneadministratör som vill kunna arbeta självständigt såväl som i team och vara med att förstärka, utveckla och bidra till en proffsig, hållbar och kontinuerlig löneprocess? Räds du inte för förändringar och har du en stark ambition och vilja för personlig utveckling och att vara delaktig i en föränderlig miljö? Då är detta vara tjänsten för dig!

Du kommer att välkomnas till ett engagerat team som sitter på vårt huvudkontor i Lund. Teamet består av totalt 13 personer. Hos oss kommer du ansvara arbeta med löneadministration, pension och utlägg till våra anställda, samtidigt som du ser till att våra system är uppdaterade.

Vem är du?

Vi tror att du är i början av din karriär och har arbetat något/några år efter din examen inom lön. Du är en person som kan snabbt kan hantera problem och incidenter, och samarbeta med andra för att få de resurser och den hjälp som krävs. Du har förmåga att bygga öppna och tillitsfulla arbetsrelationer genom att behandla alla rättvist och med respekt, men har förmåga att skapa ett klimat där individer engagerar sig i att dela information. Vi ser även att du kan ta hänsyn till alla aspekter av arbetsprocesser och produkter för att säkerställa kvalitet, precision och slutförande.

Arbetsuppgifter

- Vara ett stöd till chefer vid lönefrågor

- Beräkning och utbetalning av löner, utlägg och pension

- Pensions- och försäkringsrapportering

- Ta fram arbetsgivarintyg och intyg till myndigheter

- Ha kontakt med och lämna information till bland annat SCB, SKAT och andra myndigheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som…

- har en gymnasial utbildning

- har en examen relevant utbildning inom löneområdet

- har ett eller ett par års erfarenhet av arbete att ha arbetat inom området

- är flytande i svenska i tal och skrift, och kan behärska engelska

Anställning

Anställning: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: heltid

Arbetsplats: Huvudkontoret i Lund

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest samt bakgrundskontroll vid nyanställning av personal.

Vi är Fitness24Seven

För oss är det enkelt. Det ska vara kul att träna. Därför är vi måna om att träning och välmående ska vara tillgängligt för alla. Vårt koncept är unikt - våra gym är öppna för alla våra medlemmar dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och tjejgym alltid i medlemskapet utan extra kostnad. Alltid till marknadens bästa pris.

Sedan 2003 har vi gått från att ha 1 gym i Malmö till att idag ha fler än 260 anläggningar i 5 länder - Sverige, Norge, Finland, Colombia och Thailand. Vi har ett stort fokus kring CSR och arbetar både med egna välgörenhetsprojekt och mot organisationer så som SOS-barnbyar. Välkommen till Fitness24Seven.

Ansök nu

Ekonomikoordinator till A Society (deltid/student)

Ekonomiassistent
Läs mer Apr 19
A Society är samlingsplatsen för de skickligaste konsulterna världen över! Här följer man kund och konsult längs hela resan, en resa som kan börja i Södertälje men sluta i Palo Alto. För att möta kunders och konsulters behov måste varje medarbetares vilja och ambition att leverera bästa tänkbara service vara primär. Ekonomiavdelningen på A Society spelar en viktig roll i denna vision och därför behöver man nu förstärka laget med dig som brinner för att leverera god service, gillar siffror, administration ekonomi och vill spela i ett vinnande lag!

OM TJÄNSTEN OCH FÖRETAGET
A Society är den nya tidens konsultbolag som matchar de skickligaste konsulterna med de mest attraktiva arbetsgivarna. Bolaget bygger långsiktiga relationer med såväl kund som egen-, småföretagare och partnerbolag runt om i världen. Man har stora globala kunder som man dagligen levererar specialister till. Genom sina värderingar Passion & Execution så vill bolaget uppmuntra till självledarskap och genom detta ge möjligheten att påverka både sin egen och företagets utveckling. Ekonomi och Service Management avdelningen på A Society behöver extra stöttning då arbetsbelastningen är som störst och vi söker därför efter dig som studerar och har minst 1 år kvar på dina studier. Du blir en viktig del på avdelningen och stöttar genom att leverera hög service och kvalitet i arbetet med företagets fakturering och löpande tidrapportering.

Läs gärna mer om A Society här (https://www.asociety.se/om-oss)

EXEMPEL PÅ ANSVARSOMRÅDEN:
- Administrera och kontrollera tidrapporter och matcha dessa mot kundfaktura.
- Registrera kund- och konsultfaktura i företagets CRM-system.
- Svara på mail och telefon angående frågor kring betalningar.
- Administrera ärenden som rör betalningspåminnelser.


KVALIFIKATIONER:
- Du studerar för närvarande en eftergymnasial utbildning inom ekonomirelaterat område och har minst ett år kvar av dina studier.
- Intresse att arbeta med administrativa uppgifter.
- Erfarenhet av att arbeta med kundservice, gärna via mail och telefon.
- God kunskap inom Office-paketet, främst Excel och Outlook.
- Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.
- Möjlighet att arbeta heltid över sommaren.


MERITERANDE:
- Erfarenhet av Lime CRM.

SOM PERSON TROR VI ATT DU ÄR/HAR:
- Problemlösande. Du löser självständigt problem som uppstår, du håller ett helhetsperspektiv och du hittar snabbt orsaker till ting.
- Planerar och strukturerar. Du säkerställer att arbetet sker på ett strukturerat sätt och du bryter ner dina uppgifter i processteg och delmål.

- Integritet. Du ser till att saker och ting görs på rätt sätt.
- Samarbete. Du agerar bekvämt i sociala situationer och samarbetar väl med personer både inom och utanför den egna organisationen.ÖVRIG INFORMATION
Start: omgående.

Omfattning: deltid 20 timmar per vecka under första halvan av månaden, både under terminerna och sommarperioden.

Plats: Lund.

Anställningsform: konsultuppdrag - deltid.

Ansök nu

Ekonomikoordinator till A Society (deltid/student)

Ekonomiassistent
Läs mer Apr 18
A Society är samlingsplatsen för de skickligaste konsulterna världen över! Här följer man kund och konsult längs hela resan, en resa som kan börja i Södertälje men sluta i Palo Alto. För att möta kunders och konsulters behov måste varje medarbetares vilja och ambition att leverera bästa tänkbara service vara primär. Ekonomiavdelningen på A Society spelar en viktig roll i denna vision och därför behöver man nu förstärka laget med dig som brinner för att leverera god service, gillar siffror, administration ekonomi och vill spela i ett vinnande lag!

OM TJÄNSTEN OCH FÖRETAGET
A Society är den nya tidens konsultbolag som matchar de skickligaste konsulterna med de mest attraktiva arbetsgivarna. Bolaget bygger långsiktiga relationer med såväl kund som egen-, småföretagare och partnerbolag runt om i världen. Man har stora globala kunder som man dagligen levererar specialister till. Genom sina värderingar; Passion, Action & Freedom vill man uppmuntra till självledarskap och genom detta ge möjligheten att påverka både sin egen och företagets utveckling. Ekonomi och Service Management avdelningen på A Society behöver extra stöttning då arbetsbelastningen är som störst och vi söker därför efter dig som studerar och har minst 1 år kvar på dina studier. Du blir en viktig del på avdelningen och stöttar genom att leverera hög service och kvalitet i arbetet med företagets fakturering och löpande tidrapportering.

Läs gärna mer om A Society här (https://www.asociety.se/om-oss)

EXEMPEL PÅ ANSVARSOMRÅDEN:
- Administrera och kontrollera tidrapporter och matcha dessa mot kundfaktura.
- Registrera kund- och konsultfaktura i företagets CRM-system.
- Svara på mail och telefon angående frågor kring betalningar.
- Administrera ärenden som rör betalningspåminnelser.


KVALIFIKATIONER:
- Du studerar för närvarande en eftergymnasial utbildning inom ekonomirelaterat område och har minst ett år kvar av dina studier.
- Intresse att arbeta med administrativa uppgifter.
- Erfarenhet av att arbeta med kundservice, gärna via mail och telefon.
- God kunskap inom Office-paketet, främst Excel och Outlook.
- Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.
- Möjlighet att arbeta heltid över sommaren.


MERITERANDE:
- Erfarenhet av Lime CRM.

SOM PERSON TROR VI ATT DU ÄR/HAR:
- Problemlösande. Du löser självständigt problem som uppstår, du håller ett helhetsperspektiv och du hittar snabbt orsaker till ting.
- Planerar och strukturerar. Du säkerställer att arbetet sker på ett strukturerat sätt och du bryter ner dina uppgifter i processteg och delmål.

- Integritet. Du ser till att saker och ting görs på rätt sätt.
- Samarbete. Du agerar bekvämt i sociala situationer och samarbetar väl med personer både inom och utanför den egna organisationen.ÖVRIG INFORMATION
Start: omgående.

Omfattning: deltid 20 timmar per vecka under första halvan av månaden, både under terminerna och sommarperioden.

Plats: Lund.

Anställningsform: konsultuppdrag - deltid.

Ansök nu

Projektledare för implementering till 247 GROUP i Lund

Affärsutvecklare
Läs mer Apr 3
Vi söker en projektledare för implementation 247 GROUP i Lund!

Är du intresserad av att arbeta i ett företag där du får bidra till att stärka vår position i en ständigt växande bransch? Vi söker efter en engagerad projektledare att ansluta till 247 Group, där du kommer att arbeta med implementering av innovationsprojekt för dotterbolaget Fitness24Seven, en internationell gymkedja med nästan 300 gym i fem länder. Vi strävar efter att skapa den bästa medlemsupplevelsen, och som projektledare för implementation kommer du att spela en viktig roll för Fitness24Seven och vår expansion. Du är välkommen att skicka in din ansökan.

Din roll

Som projektledare för implementation blir du en medlem i konceptutvecklingsteamet, där ni arbetar tillsammans för att ta Fitness24Seven-konceptet till nästa nivå. Ditt arbete inkluderar:

- Att vara ansvarig för genomförandet av innovationsprojekt inom Fitness24Seven globalt.

- Att aktivt delta i att säkerställa att Fitness24Seven-konceptet kontinuerligt förbättras och utvecklas för att passa kundbehoven och marknadstrenderna.

- Att genomföra användar- och medlemsupplevelseundersökningar för att optimera Fitness24Seven-gym och tjänster.

- Att ta en viktig roll som länk mellan verksamheten och konceptutvecklingen, med stor kunskap och förståelse för dagliga verksamheter.

- Att följa upp undersökningsresultat och ledningsbeslut för att säkerställa överensstämmelse med Fitness24Seven-konceptet av kunden.

- Att vara väl insatt och uppdaterad för att övervaka marknadens anpassningar av konceptet, både när det gäller layout, utbud av maskiner och utrustning samt tjänsteerbjudanden.

- Att se till att konceptet fungerar väl, är hållbart för tung användning bland våra medlemmar och underhålls på ett kostnadseffektivt sättDin anställning

Du kommer att tillbringa en del av din tid på 247 Groups kontor i Marbella och en del av din tid på Fitness24Seven-huvudkontoret i Lund eller på andra Fitness24Seven-gymplatser, beroende på genomfört implementeringsprojekt. Du kommer att rapportera till Head of Concept Development.

Våra förväntningar

Vi tror att du har gedigen erfarenhet inom fitnessbranschen och helst även erfarenhet av projektledning eller platsledning. Du är en nyfiken och engagerad person som brinner för ditt arbete. Du har förmågan att hålla fokus och kommunicera med dina teammedlemmar och andra intressenter på ett strukturerat sätt. Du trivs och kan hantera parallella projekt och aktiviteter för att möta deadlines.

Nyckelkompetens för denna roll

- Kommunikationsförmåga

- Kreativ men strukturerad

- Förmåga att prioritera

- Förändringsledning

- Projektledning

Krav på kvalifikationer

- Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet inom fitnessbranschen eller en liknande bransch.

- Flytande engelska och svenska. Spanska är önskvärt men inte nödvändigt.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en dynamisk och internationell roll där du har stora möjligheter att trivas och utvecklas. Att vara en del av konceptutvecklingsteamet innebär att ta på sig spännande utmaningar tillsammans, dela kunskap för kreativa och affärsdrivna lösningar.

Ansök nu

Senior Full-Stack Developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 26
Allakando
Allakando is one of Sweden’s largest education companies and the fastest growing company for private tutoring, courses and digital educational tools. Our mission is to accelerate people's growth - academically as well as personally - and our learning solution is a blend between classic in-person tutoring and online learning tools. Our product range also contains one of the largest nanny agencies in the country, educational travel and exchange programs.
Our office is situated on the entire second floor of Lund's station building. We offer a hybrid-solution where you will be able to work both from here and remote.
About the role
You will be working across the entire stack based on your own preferences and the current needs of the team, developing everything from frontend stylesheets to services for our backend while continuously establishing new tools that are reused throughout projects. You work collaboratively all the way from idea to deployment.
We believe in an innovative environment where our employees' own development is central. Everything from attending conferences to having regular hackathons where we test new ideas or learn new concepts. We also believe in open source, and feel eager to start an initiative to share some of our own inventions with the world. Maybe you would like to join and lead this initiative?
About you
You love what you do. Other than that, we believe that you have:
? 5+ years professional experience with full-stack development
? Deep understanding of JavaScript / TypeScript and its ecosystem
? Experience with modern toolchains and automation within JavaScript development (Webpack, Rollup, Babel, Eslint, Jest, etc)
? Experience working with Docker & Kubernetes
? Experience working with a major cloud provider (AWS/GCP/AZ)


The following competencies are meriting:
? Other programming languages
? GraphQL
? Storybook
? Scrum


We help tens of thousands of people every year while at the same time having fun at work. Do you want to join us on our journey? Share your CV today! If you have a Github account then feel free to send that as well. We love hearing about people’s passion projects and hope to hear from you soon!

Ansök nu

Sommarjobb som Vågadministratör till Swerock!

Administrativ assistent
Läs mer Mar 20
Om företaget:

Peab AB är ett svenskt bygg- och anläggningsföretag med en omsättning på omkring 57 miljarder kronor och en personalstyrka på cirka 15 000 anställda. Företaget har sin huvudsakliga verksamhet i Norden där deras affärsområden består av bygg, anläggning, industri och projektutveckling. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Inom Peab koncernen finns det många affärsområden där vi söker Vågpersonal / Administratör till Swerocks avdelning Råvaruförsäljning.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Välkommen med din ansökan redan idag!

Din roll:

Just nu söker vi en Vågadministratör till Swerock. På avdelningen du kommer att jobba är de specialiserade på berg och grusmaterial.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Besvara inkommande samtal från chaufförer

- Ansvara för in- och utvägningar av lastbilar

- Registrera information, eventuell prisjustering samt säkerhetsställa att rätt information ligger inne i systemet

- Lättare serviceåtgärder för att se till att vågen är i gott skick

Start: Vecka 28

Arbetstid: 06:00-15:00 vecka 28-31 samt 06:00-16:00 32-33. Du kan även jobba delar av dessa perioder.

Omfattning: Heltid

Placering: Blentarp, Skåne

Anställningsform: Tjänsten är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd via oss på Clevry men uthyrd till vår kund Swerock.

Din profil:

Vi söker dig som studerar på universitet eller högskola alternativt innehar en annan sysselsättning på minst 50 %. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom servicebranschen. Vi ser gärna att du som person är självgående, initiativtagande, kommunikativ och noggrann i ditt arbete. Du besitter grundläggande kunskaper inom Office och Excel och framöver dig flytande i det svenska språket i tal och skrift.

Ett krav för rollen är att du innehar B körkort och tillgång till bil för att ta dig till arbetsplatsen.

Om Clevry:

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen:

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry/mycompany/)

Ansök nu

Junior QA-testare som älskar att koda!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 1
Nytt
Är du en person som helt kan grotta ner dig i tekniska utmaningar? Älskar du dessutom att koda och kan sitta och programmera i timmar? Då låter det som att du skulle passa in i rollen som QA-testare på Axis Communications!

Om arbetet

Vad innebaär QA-testning då? Med andra ord så innebär rollen att man testar och säkrar produkternas kvalité innan de lanseras till kunderna. Din uppgift blir att tillsammans med utvecklare säkerställa kvalitén på vad som levereras. Produkterna är nyutvecklade och kan befinn sig i olika stadier av utvecklingen, där du är med i hela utvecklingsprocessen. Som testare får du vara med och anpassa produkterna efter kundens behov genom att vara med och utveckla och driva testlösningar.

Rollen som testare innebär att man arbetar mycket med problemlösning så du kommer trivas i rollen om du gillar utmaningar och ser lösningar istället för problem. En erfaren QA-testare sa "Om du gillar att koda, då ska du bli testare och inte programmerare". Därför är det viktigt att du i rollen som testare tycker att det är roligt att sitta och koda mycket. Du kommer jobba i team med testare och utvecklare där ni har ett nära samarbete för att utveckla produkten.

Om tekniken

Du kommer arbeta på systemnivå och testa både manuellt och automatisk med både scriptade och utforskade metoder. Arbetet sker i så väl Windows- som Linuxmiljö. Du har grundläggande kunskaper inom nätverksteknik och du känner dig bekant med TCP/IP, Routing & Switching, DNS, Proxy & DHCP. Vi kräver inte att du har arbetat med testning innan men det är grymt om du har någon kunskap om det.

Om dig

Vi söker dig som är nyexaminerad från universitet eller högskola där du avslutat en kandidatexamen eller högre.

Du har ett brett tekniskt intresse vilket har bidragit till att du har en stor teknisk kompetens och en stor nyfikenhet att ständigt utvecklas och lära dig mer. Nyfikenhet & kreativitet är två egenskaper som uppmuntras då innovation är ett av företagets ledord.

Eftersom man jobbar tätt med sitt team så är det viktigt att du är en teamplayer. Du gillar samarbetet och lagandan och är kommunikativ. Du tvekar inte till att ta hjälp av dina kollegor eller att vara den som bidrar till att hjälpa.

Om Gigget

Detta är ett konsultuppdrag, eller gig som vi kallar det på Gigstep. Du blir inledningsvis anställd av Gigstep med ambitionen att det ska leda till en anställning hos Axis Communications efter du har visat vad du går för.

Placeringen är på Axis kontor i Lund och startdatum är flexibelt för rätt kandidat.

Om Axis Communications

Axis creates network solutions that provide insights for improving security and new ways of doing business. Through continual innovation since 1984, Axis is the industry leader in network video, and offers products and services for video surveillance and analytics, access control, intercom and audio systems.

Axis celebrate diversity and are committed to creating an inclusive environment for all employees. Axis commitment to inclusion across gender, age, identity and experience drives us forward. Axis has more than 3,500 committed employees in over 50 countries and collaborates with partners worldwide to deliver customer solutions.

Together, we re-imagine tomorrow

För mer information, besök Axis hemsida (https://www.axis.com/sv-se)

Ansök nu

C++ Unreal Developers

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 1
Nytt
Annonstext
Telescope Services AB har sedan 1999 jobbat med att rekrytera de främsta mjukvaruspecialisterna från hela världen. Vårt huvudkontor ligger i Lund, med rekryteringsnoder i mer än tio länder, och vi är idag ca 100 medarbetare på plats här i Sverige.
In the role as Creative UE4 Developer you will be responsible for imagining new concepts and experimenting with virtual experiences, creating prototypes within Unreal Engine and evaluating them. The role will allow for creative independence, giving you the freedom to realize your own ideas and find your own approach to solving problems. Since the role requires physical testing, you should be comfortable working with hardware and performing tasks such as swapping out PC components, recalibrating sensors and rerouting cables.
Requirements:
Ability to take lead in a team of experienced developers and artists.
Extensive knowledge of Unreal Engine, C++ and blueprints.
Ability to create and develop effects that wow our customers
Good understanding of interaction design and user experience
A good understanding of real time graphics, performance and optimizing content.
Adaptable to a fast and frequently changing work environment.
Creative mind - Brings exciting ideas and new ways to wow people.
Always striving for perfection - Loves to “turn every stone”.
An eye for both details and able to see the full picture.
Likes problem solving and has an ability to think creatively and resolve technical challenges.
Excellent communication skills (English), on both a technical and creative basis.


Previous experience of developing games or apps within Unreal Engine
3+ years of graphics-oriented development.
Experience with various 3D software such as Maya, Blender or similar.
Experience working with Adobe Suite such as Photoshop, After Effects etc
Experience in VR/AR development is a benefit in this role but not a requirement.
Artistically as well as technically inclined.
Ability to travel at least 2 weeks per year.

Ansök nu

PLC automation engineers

Systemdesigner
Läs mer Jun 1
Nytt
Annonstext
Telescope Services AB har sedan 1999 jobbat med att rekrytera de främsta mjukvaruspecialisterna från hela världen. Vårt huvudkontor ligger i Lund, med rekryteringsnoder i mer än tio länder, och vi är idag ca 100 medarbetare på plats här i Sverige.
We are looking for motivated Automation Engineers with broad knowledge in PLC programming.
Requirements:
PLC and HMI SW development
Extensive experience in developing, integrating, and commissioning industrial automation system.
Excellent communication and collaboration skills

Good to have:
Rockwell Motion
Rockwell Studio 5000 Logix designer
Siemens TIA portal
Matlab, Python, Jira, GIT
EPICS
Hardware design for PLC based control systems
Experience with facility automation with ABB systems
Experience of working with radioactive waste management and/or nuclear power plants

Ansök nu

Control System Integrator

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 24
Telescope Services AB har sedan 1999 jobbat med att rekrytera de främsta mjukvaruspecialisterna från hela världen. Vårt huvudkontor ligger i Lund, med rekryteringsnoder i mer än tio länder, och vi är idag ca 100 medarbetare på plats här i Sverige.
We are now looking for Control System Integrators with experience in EPICS.
Responsibilities:
Analysis and definition of requirements for different control systems
Architecture and design of control system components
Implementation and test of control system components
Maintenance, support, and improvements of delivered components
Quality control and regulatory compliance of deliverables

Requirements:
BSc in Engineering Physics, Automation, Mechatronics, or Electrical Engineering
Experience in EPICS-based control system integration
2+ years of experience in developing, integrating and commissioning PLC based control systems
Experience in verification and validation of control systems
Excellent oral and written English skills

Good to have:
MSc in Engineering Physics, Automation, Mechatronics, or Electrical Engineering
Experience and knowledge of HMI/OPI development
Experience from working with configuration management tools, source code management tools, and version control systems (preferably git)
Experience from complex, international, technical - and/or scientific projects
Experience from collaborative electronic tools such as Jira and Confluence
Experience from working in an international environment
Knowledge of additional European languages

Please send Your CV to jobs@telescopeservices.se.

Ansök nu

Administratör till ledande energibolag

Backofficepersonal
Läs mer Mar 6
Vill du arbeta med service, uppföljning och koordinerande arbete i en spännande och händelserik miljö har vi här ett riktigt kul jobb! Vår kund är ett marknadsledande energibolag i Skåne med fokus på att skapa hållbara energilösningar för stora miljövinster och hållbar tillväxt i regionen.

OM TJÄNSTEN

Till teamet om 15 personer söker vi nu dig som vill arbeta som mätoperatör. I denna roll arbetar du med att säkerställa att det samlas in korrekta mätvärden från den dagliga distributionen av el, fjärrvärme/fjärrkyla, gas och vatten. Du kommer att arbeta administrativt i olika system samt med att erbjuda service mot interna kontaktytor och externa leverantörer.

Vill du ha ett arbete i ett företag med fokus på att erbjuda hållbara energilösningar och där du kan göra skillnad på riktigt så är detta möjligheten för dig!

EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER

- Löpande arbeta med mätvärdesinsamling, felsökning och avhjälpning.

- Kontakt med leverantörer och fältaktörer i syfte att avhjälpa och förebygga mätproblem ute i fält.

- Lägga beställningar för och dokumentera arbete med anslutningar och felavhjälpning.

- Supportera intern kundservice.

- Avräkning, utredning och validering av mätvärden i olika system.

VI SÖKER DIG SOM

- Har ett stort intresse och fallenhet för att arbeta med att erbjuda service mot interna och externa kontaktytor.

- Tidigare erfarenhet och kunskap av att arbeta i flera system, önskvärt är att ha arbetat i något större CRM.

- Meriterande med erfarenhet av att arbeta med energimätning och mätare samt systemet BFUS.

- Vana av administrativt arbete.

- Flytande svenska i tal och skrift.

SOM PERSON TROR VI ATT DU HAR/ÄR

- Problemlösande

- Serviceinriktad

- Noggrann

- Självgående och samarbetsvillig

Hoppas vi har fångat ditt intresse, vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående

Arbetstider: Ordinarie kontorstider

Plats: Lund

Anställningsform: Du kommer att bli anställd hos A-hub och arbeta som konsult hos vår kund. Goda möjligheter finns till vidare anställning hos kunden om samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Ansök nu

Personal Assistant & Office Coordinator till Lund HQ

Kontorsreceptionist
Läs mer Mar 2
Personal Assistant & Office Coordinator

Vill du ha ett varierande jobb med många bollar i luften? Är du strukturerad, flexibel och har lätt att kunna anpassa dig till en ständigt föränderlig miljö? Är du en person som ständig utvecklas inom många olika områden? Då är det här en perfekt roll för dig!

Fitness24seven söker nu en Personal Assistant & Office Coordinator på huvudkontoret i Lund. Hos oss kommer du att ansvara för att vår arbetsplats är så bra som möjligt för dig och dina kollegor, samt stötta ägare av Fitness24Seven.

Om tjänsten:

Som Personal Assistant & Office Coordinator är dina främsta uppgifter att se till så att kontorsverksamheten är effektiv och tillför ett maximalt värde till organisationen, men också se till så att ägaren får dagligt stöd som behövs för att utföra sina privata och professionella uppdrag.

Du kommer att arbeta som Personal Assistant 50% och Office Coordinator 50%. Du rapporterar till ägaren. Tjänsten är en heltidstjänst med tillsvidareanställning.

Ansvarsområden

PA:

- Utföra olika uppgifter till ägaren

- Rapportering till ägaren och utförande av sekreterar- och administrativa uppgifter

- Kontakt med interna avdelningar, svara på samtal och göra researrangemang

- Schemalägga möten, underhålla en evenemangskalender och skicka påminnelser

- Dagligt stöd för ägarens sina privata och professionella uppdrag.

OC:

- Utföra en mängd olika dagliga kontors- och kontorsuppgifter

- Följ kontorsarbetsflödesprocedurer för att säkerställa maximal effektivitet

- Övervaka kontorsmaterial, inventera och göra beställningar - veckovis som månadsvis

- Se till att all utrustning i konferensrummen fungerar som de ska och att rummen är rena och städade

- Ta hand om listan för köksrengöring

- Var med och planera för företagskonferenser, och ansvara för vår eventgrupp

- Representera Fitness24seven i relevanta officiella sammanhang med myndigheter, leverantörer etc.

- Möt och hälsa alla gäster med stor gästfrihet i receptionen.

Om dig

Du är utåtriktad, sprider positiv stämning och har förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du har en hög servicekänsla och är lösningsorienterad. Du tar med engagemang och enkelhet ansvar och initiativ för att driva huvudkontoret till nästa nivå. Du har dokumenterade erfarenheter inom serviceindustrin.

Det är meriterande om du har ett stort intresse för träning och välmående.

Erfarenhet

- Flytande både i tal och skrift i engelska och svenska

- Minst 2-3 års erfarenhet inom serviceyrket

- Gymnasialexamen

Bra att veta

Start: 1 april

Omfattning: Heltid

Placering: Lund (HQ)

Arbetstider: måndag-fredag

Vid behov ska du vara tillgänglig efter ordinarie arbetstid. En del resor förekommer i tjänsten.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest samt bakgrundskontroll vid nyanställning av personal.

Om Fitness24seven

Vi är en av Europas absolut snabbast växande gymkedjor. Vi riktar oss till motionären som tycker att kvalitativ träning inte ska kosta en förmögenhet. Sedan 2003 har gått från att ha ett gym i Malmö till fler än 250 anläggningar i 5 länder - Sverige, Norge, Finland, Colombia och Thailand. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Vi har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar.

Ansök nu

Mätoperatör till ledande energibolag

Backofficepersonal
Läs mer Mar 2
Vill du arbeta med service, uppföljning och koordinerande arbete i en spännande och händelserik miljö har vi här ett riktigt kul jobb! Vår kund är ett marknadsledande energibolag i Skåne med fokus på att skapa hållbara energilösningar för stora miljövinster och hållbar tillväxt i regionen.

OM TJÄNSTEN

Till teamet om 15 personer söker vi nu dig som vill arbeta som mätoperatör. I denna roll arbetar du med att säkerställa att det samlas in korrekta mätvärden från den dagliga distributionen av el, fjärrvärme/fjärrkyla, gas och vatten. Du kommer att arbeta administrativt i olika system samt med att erbjuda service mot interna kontaktytor och externa leverantörer.

Vill du ha ett arbete i ett företag med fokus på att erbjuda hållbara energilösningar och där du kan göra skillnad på riktigt så är detta möjligheten för dig!

EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER

- Löpande arbeta med mätvärdesinsamling, felsökning och avhjälpning.

- Kontakt med leverantörer och fältaktörer i syfte att avhjälpa och förebygga mätproblem ute i fält.

- Lägga beställningar för och dokumentera arbete med anslutningar och felavhjälpning.

- Supportera intern kundservice.

- Avräkning, utredning och validering av mätvärden i olika system.

VI SÖKER DIG SOM

- Har ett stort intresse och fallenhet för att arbeta med att erbjuda service mot interna och externa kontaktytor.

- Tidigare erfarenhet och kunskap av att arbeta i flera system, önskvärt är att ha arbetat i något större CRM.

- Meriterande med erfarenhet av att arbeta med energimätning och mätare samt systemet BFUS.

- Vana av administrativt arbete.

- Flytande svenska i tal och skrift.

SOM PERSON TROR VI ATT DU HAR/ÄR

- Problemlösande

- Serviceinriktad

- Noggrann

- Självgående och samarbetsvillig

Hoppas vi har fångat ditt intresse, vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående

Arbetstider: Ordinarie kontorstider

Plats: Lund

Anställningsform: Du kommer att bli anställd hos A-hub och arbeta som konsult hos vår kund. Goda möjligheter finns till vidare anställning hos kunden om samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Ansök nu

Förlagskoordinator till Nypon & Vilja Förlag

Redaktionsassistent
Läs mer Mar 1
Nypon & Vilja Förlag (https://www.nyponochviljaforlag.se/?gclid=CjwKCAiAjPyfBhBMEiwAB2CCIkb_CG8UHqnC_wEF2hV2RN76ZG2aOvmoxWCQ7f15yQDfvuIxxhCEhRoCz3MQAvD_BwE) är en del av Studentlitteratur. Vi ger ut böcker i lättläst format för barn, unga och vuxna. Vår mission är att bidra till att alla får möjlighet att lära sig läsa och utveckla sitt språk. Med språkets hjälp kan vi sätta ord på våra tankar och känslor. Därmed kan vi göra våra röster hörda och blir aktiva medborgare i ett demokratiskt samhälle.

Vi söker nu en ny förlagskoordinator till verksamheten. Som förlagskoordinator ansvarar du för en stor del av redaktionens administration och är ett mycket viktigt stöd till redaktionschef, förläggare och redaktörer. Det är ett jobb för dig som är serviceinriktad, brinner för litteratur och drivs av att ta projekt i mål.

Vad innebär tjänsten som förlagskoordinator?

Du har en central roll som stöd för redaktionen från det att ett bokprojekt initieras till att det avslutas. Arbetsuppgifterna är omväxlande och innehåller förutom administration även manushantering och manusläsning, uppdatering av hemsida och hantering av digitala filer. Du kommer att ha många kontakter både internt och externt; med bland annat författare, externa samarbetspartners och du arbetar nära både marknadsavdelningen och andra interna funktioner.

Vad krävs för att lyckas i tjänsten?

Du har ett strukturerat arbetssätt, är noggrann och tar ansvar för att nå resultat. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Vi ser gärna att du har en god språklig kompetens och du uttrycker dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska. Vi ser också att det är en fördel med ett stort intresse för skönlitteratur och läsning.

Du bör ha en universitetsexamen inom relevant område eller motsvarande och det är en fördel om du har erfarenhet av administrativt arbete. Har du tidigare arbetat som förlagskoordinator eller har förlagserfarenhet så ser vi det som meriterande, men det är inget krav för tjänsten. Det krävs goda kunskaper i Microsoft Office samt vana att arbeta med olika system.Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning och tillträde sker enligt överenskommelse.

Låter detta intressant?

Då är du välkommen att skicka din ansökan till oss snarast, men senast den 28 mars, 2023. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum för ansökan.

I urvalsprocessen arbetar vi kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Vår rekryteringsprocess bygger på ett evidensbaserat upplägg och vi verkar för att säkerställa en rättvis och inkluderande process.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter.

Klicka på "Skicka ansökan" nedan för att ansöka till tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?

Hör av dig till förlagschef Åsa Sandberg, tel. 046-31 21 70.

Frågor kring rekryteringsprocessen kan ställas till HR-chef, Celina Sari Segerlund, tel. 046-31 22 55.

Fackliga företrädare

Jan Isacsson, Unionen, tel. 046-31 21 25

Johan Sahlin, SACO, tel. 046-31 23 61

Ansök nu

Vi söker erfaren Elkonstruktör

Elkonstruktör
Läs mer Maj 22
Elkonstruktör med inriktning mot industri och energi
 
Är du Elkonstruktör och på jakt efter ett roligt och utvecklande jobb?
Vi söker nu dig med flera års erfarenhet av att jobba med projekt och uppdrag inom elkonstruktion. Som medarbetare hos oss arbetar du på plats hos någon av våra kunder i Skåneregionen.
Vi erbjuder dig spännande uppdrag och ett trevligt team som gärna välkomnar fler kollegor.

Arbetsuppgifter: 
Du arbetar med olika typer av projekt och uppdrag vilket styrs av kundens behov och din personliga ambition, din kompetens och utvecklingsplan. I rollen som konsult har du ett varierande arbete där projekten syftar till elkonstruktion kopplat till ny-, om- och tillbyggnationer inom industri och energi. Genomföra förstudier och utredningar
Ansvara för den elektriska konstruktionen och ta fram tekniska specifikationer och ritningar
Säkerställa att konstruktionsarbetet sker enligt kundens rutiner samt följer gällande normer och standarder
Kvalitetssäkra och tekniskt granska konstruktionsarbetet mot den ursprungliga beställningen
Vid behov leda andra konstruktörer i elkonstruktionen och säkerställa leverans i enighet med tidsplan
Utföra riskbedömningar/riskanalyser
Bistå med teknisk support.

Kvalifikationer: Civil-/Högskoleingenjör inom elektroteknik
Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom elkonstruktion
Erfarenhet av de vanligast förekommande programvarorna som ELMASTER, EPLAN, ELPROCAD eller liknande
Praktisk erfarenhet som service-/industrielektriker, operativt arbete med erfarenhet från vattenkraft, kärnkraft, vindkraft eller solenergi är meriterande
Språk: Svenska - flytande i både tal skrift
Engelska - flytande i både tal skrift
Om dig: Du har ett stort intresse för att ta fram och anpassa eltekniska lösningar för kundens varierande behov, du gillar att ta dig an nya uppdrag med iver och engagemang.
Du värdesätter ett arbete där du bygger relationer och känner ansvar för dina arbetsuppgifter.
Du trivs i rollen som konsult och uppskattar att arbeta med människor i varierande team.
Om oss:
Med en flexibel arbetsmiljö och tät kontakt med din engagerade chef vill vi ge förutsättningar för dig som medarbetare att trivas med ditt uppdrag och ha arbetsuppgifter du tycker är inspirerande och spännande. Vår ambition är att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. Vi ordnar regelbundet träffar och aktiviteter med vårt team. Head Energy har kollektivavtal med Innovationsföretagen som inkluderar Sveriges ingenjörer och Unionen.

Vi erbjuder dig: Kollektivavtal med konkurrenskraftiga pensions- och försäkringsförmåner
Generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år
Tillgång till företagets fjällstugor
Teamträffar
En trevlig och positiv arbetsmiljö?
En trygg anställning med de bästa förutsättningarna??
Tillgång till branschens mest spännande uppdrags- och projektmöjligheter??
Erbjudande om specialkurser och allmänna kurser?vid behov

 Head Energy - Detta är vår historia

Head Energy använder ett enkelt och användarvänligt kandidatsystem. Genom att länka till ditt CV eller LinkedIn-profil kan du ansöka om våra lediga tjänster med en knapptryckning. Att hålla din profil uppdaterad ökar sannolikheten för att vi kan matcha din expertis med relevanta positioner

Ansök nu

Områdesansvarig Personal i Lund

Personalansvarig
Läs mer Feb 21
ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Områdesansvarig kommer du tillsammans med ditt team se till att den dagliga verksamheten flyter på som den ska. Du ansvarar för områdets kunder och personal genom att aktivt arbeta med kund- och personalnöjdhet samt ha ett delegerat resultatansvar i enlighet med budget och förväntningar.
I personalansvaret ingår att rekrytera och introducera ny personal, ett moment som värderas och prioriteras högt hos oss på HomeMaid.
Du behöver vara bekväm med att kontakta nya kunder men även bearbetning av befintliga kunder då du i din roll är med och bidrar till kontorets och verksamhetens utveckling.
Rollen innehåller också en administrativ sida där du hanterar offertskrivning, fakturering och tidsrapportering.

Du kommer främst utföra arbetsuppgifter som:

- Planering och optimering av personalens arbetsschema.
- Rekrytering och introduktion av nya medarbetare.
- Försäljningsaktiviteter i form av marknadsbearbetning och merförsäljning.
- Uppföljning och delaktighet i budgetarbete samt prissättning.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledarskap, administrativt arbete och har service ut i fingerspetsarna. För att trivas i rollen behöver du tycka om att arbeta med människor, att ta ansvar och att arbeta aktivt och engagerat för att uppnå goda resultat och ett välmående team.
Vidare behöver du känna dig bekväm med att hantera olika arbetsmoment samtidigt och snabbt kunna styra om när stunden kräver det utan att tumma på kvalitén. Du tycker om när det händer mycket och din vilja att utvecklas samt din nyfikenhet hjälper dig framåt. Det är meriterande om du har relevant eftergymnasial utbildning men inget krav.

Viktigt för tjänsten:

- Dokumenterad erfarenhet av att leda och fördela arbete i team.
- God samarbetes- och kommunikationsförmåga.
- God systemvana.
- B-körkort.
- God kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.OM TJÄNSTEN
Arbetstider är främst 07.00-16.00 måndag-fredag och förmåner ingår i tjänsten.
Teamet består idag av flertalet serviceassistenter, säljare och interna tjänstemän.

Placering: Lund
Anställning: 100%, 6 månader provanställning.
Tillträde: start omgående eller enligt överenskommelse. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt.

Ansök senast:

Varmt välkommen med din ansökan!

HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice och omsorgstjänster. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder, företag och kommuner med våra tjänster. HomeMaid är noterat på Spotlight Stock Market sedan november 2005.

Ansök nu

Institutionsadministratör vid institutionen för Arkitektur och byggd miljö

Administrativ assistent
Läs mer Maj 31
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns cirka 45 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.
Beskrivning av arbetsplatsen
Arbetet som institutionsadministratör vid Institutionen för arkitektur och byggd miljö innebär administration och handläggning inom ett brett område och i olika administrativa system.

Som institutionsadministratör kommer du att ingå i institutionens gemensamma kansli, en grupp med 8 medarbetare som leds av en administrativ chef. Gruppen utgör en gemensam resurs för hela institutionen med syfte att ge administrativt stöd till institutionens prefekt, ställföreträdande prefekt, enhetsföreståndare, ämnesansvariga, forskare, lärare, forskarstuderande och studenter.

Institutionen för arkitektur och byggd miljö bedriver undervisning och forskning om gestaltning, planering och produktion av byggda miljöer. Innehållsmässigt spänner institutionen över ett brett område inom ämnena arkitektur, form och design; arkitektur och kultur; boende och bostadsutveckling; miljöpsykologi samt urban design och urbanism. Institutionen medverkar i drygt hundra kurser på grundutbildnings- och forskarnivå, och ansvarar för huvuddelen av undervisningen inom Arkitektskolan med det femåriga Arkitektprogrammet samt tre internationella mastersprogram. Institutionen ger också undervisning vid Industridesignskolan samt vid Campus Helsingborg och har flera fristående kurser.

 

Vi erbjuder
Lunds universitet är en statlig myndighet vilket innebär att du får särskilda förmåner, generös semester och en förmånlig tjänstepension. Vi har även ett flextidsavtal som skapar goda förutsättningar för balans mellan arbete och fritid.
Läs mer på universitetets webbplats om att vara anställd hos oss https://www.lu.se/om-universitetet/jobba-hos-ossArbetsuppgifter och ansvarsområden
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
•    Resesamordnare
•    Rese- och utläggsräkningar
•    Stöd till externa gäster
•    Sekreterare i institutionsstyrelsen
•    Registrator (t ex hantera diarieföring, arkivering, utlämning av allmän handling)
•    Timarvoderingar
•    Fakturahantering

Även andra arbetsuppgifter kan förekomma och arbetsuppgifterna kan komma att förändras över tid. 

 

Kvalifikationer
Krav för anställningen är:
•    Utbildning motsvarande minst gymnasienivå. 
•    God samarbetsförmåga, noggrannhet, flexibilitet samt en stark servicekänsla
•    God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift
•    God datorvana och erfarenhet av IT-system och verktyg inklusive Office-paketet.

Meriterande för anställningen är:
•    Erfarenhet av administrativt arbete inom universitets- och högskolesektorn eller annan offentlig sektor

Hänsyn kommer att tas till hur den sökande genom sin erfarenhet och kompetens bedöms komplettera och stärka det administrativa arbetet inom avdelningen/institutionen samt bidra till dess framtida utveckling.

 

Övrigt 
Anställningen är tillsvidare med omfattningen på 50 procent med tillträde den 2023-10-01 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Sista ansökningsdag är den 2023-08-06, urval och intervjuer kommer därefter att ske under augusti månad. 

 

Så här söker du
Ansökan ska innehålla CV och personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina meriter. Ansökan bör även innehålla examensbevis eller motsvarande samt övrigt som du önskar åberopa (kopior av betyg, uppgifter till referenser, rekommendationsbrev etc)”.

Välkommen med din ansökan!

Lunds Tekniska Högskola, LTH, är en teknisk fakultet inom Lunds universitet med forskning av hög internationell klass och stora satsningar på pedagogisk mångfald.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Erfaren redovisningskonsult

Redovisningskonsult
Läs mer Maj 27
Vi söker en erfaren redovisningskonsult som älskar rådgivning och att jobba digitalt.


Om Adderat
Adderat är en redovisningsbyrå som vill hjälpa företag att växa, utvecklas och ge bra liv åt ägarna. Vi vill uppnå detta genom att ge proaktiva råd från hängivna medarbetare med stöd av smart digital bokföring.
Vi jobbar helt digitalt, vilket gör det möjligt att jobba i en hybrid lösning. Du kan jobba hemifrån upp till fyra dagar i veckan. På tisdagar är du på kontoret i Lund med dina supertrevliga kollegor. Det går naturligtvis bra att jobba på kontoret alla dagar också. Vi har veckovisa internutbildningar. Generöst friskvårdsbidrag finns för att stimulera kroppen, och kollektivavtal med de vanliga delarna.


Om dig
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet från byrå, och helst är auktoriserad redovisningskonsult. Du gör självständigt kompletta bokslut och deklarationer. Du trivs med rådgivning och att prata med dina kunder. Som brukligt på en byrå arbetar du parallellt med ett flertal bolag där storlek och bransch varierar. Som person är du noggrann, flexibel och engagerad. Vidare tar du ansvar för ditt arbete och känner dig trygg i en sådan roll. Du följer med i branschnyheterna - har du kollat på hållbarhet än?


Varför söka tjänsten på Adderat?
Vi frågade dina blivande kollegor om varför du ska jobba på Adderat:
- "Härliga kollegor och bra samarbete."
- "Bra arbetsklimat i fokus."
- "Stort fokus på utbildning och kompetensutveckling."
- "Stöd för min kompetensutveckling igenom årliga mål och kursplan."
- "Målet att alla ska få bli auktoriserade."
- "Digitalt arbetssätt."
- "Hybrid, att få arbeta hemifrån i den mån det behövs."
- "Att man är flexibel, möjlighet att jobba hemifrån."


Arbetstid och tillträde
100% tjänst, men möjligt att arbeta ner till 50% om det behövs för att få till livspusslet. Tillträde enligt överenskommelse. P.g.a. löpande urval tar vi gärna emot din ansökan snarast.

Ansök nu

Robotic System Engineers

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Apr 26
Telescope Services AB har sedan 1999 jobbat med att rekrytera de främsta mjukvaruspecialisterna från hela världen. Vårt huvudkontor ligger i Lund, med rekryteringsnoder i mer än tio länder, och vi är idag ca 100 medarbetare på plats här i Sverige.
Scope:
In the role as system engineer you are responsible for the overall requirements and overall design of our product. Typically you face questions on how to find the best solution by utilizing electronics, software, and mechanics. This means you play a central role and often act as leader in the cross-discipline technical teams.
You are also responsible for the system documentation, both internally and externally.
Requirements:
Bachelor or Master of Science in Engineering with at least 10 years working experience.
Wide experience within product development and/or systems engineering with experience in at least two of following areas; embedded software, electronics, mechanics or mechatronics.
Practical experience of requirements management.
Good to have:
Technical lead of teams or in projects
Autonomous systems or robotics
Certification or Functional Safety

Ansök nu

ASIC/FPGA Verification Engineer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Apr 26
Telescope Services AB har sedan 1999 jobbat med att rekrytera de främsta mjukvaruspecialisterna från hela världen. Vårt huvudkontor ligger i Lund, med rekryteringsnoder i mer än tio länder, och vi är idag ca 100 medarbetare på plats här i Sverige.
Scope:
Verification planning, specification, and Verification environment (creation / adaptation / maintenance)
Test case creation & execution
Requirements:
Experience in FPGA/ASIC Top-Level Verification
Excellent skills in SystemVerilog and UVM
Experience in Emulation
Strong skills in C and VHDL
Experienced in Hardware design / systemization
Good skills in working with UNIX and/or Linux
Good to have:
Excellent skills in several standard interfaces, such as Ethernet, I3C, SPI, SGMII, CPRI etc
Excellent skills in AMBA design, AXI, AHB, APB
Formal verification
High level synthesis
Scripting skills using eg Python, TCL and / or Perl
Agile

Ansök nu

Embedded Software Engineers

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Apr 26
Telescope Services AB har sedan 1999 jobbat med att rekrytera de främsta mjukvaruspecialisterna från hela världen. Vårt huvudkontor ligger i Lund, med rekryteringsnoder i mer än tio länder, och vi är idag ca 100 medarbetare på plats här i Sverige.
Scope:
Develop user applications and hardware interface/signaling.
The work can include both UI implementation, business logic and HW interface/signaling.
Requirements:
Expert in C/C++
RTOS (QNX or similar)
Agile methodology
Development tools, Toolchain, CI/CD
Good to have:
Embedded Linux
Autosar, CAPL, CAN
Automotive or IoT experience
Driver information domain architecture experience
Test, verification and quality assurance of safety-critical information systems, ISO26262.
Experience with hypervisors, communication protocols, and connectivity standards.

Ansök nu

Electrical Design Engineers

Systemdesigner
Läs mer Apr 26
Telescope Services AB har sedan 1999 jobbat med att rekrytera de främsta mjukvaruspecialisterna från hela världen. Vårt huvudkontor ligger i Lund, med rekryteringsnoder i mer än tio länder, och vi är idag ca 100 medarbetare på plats här i Sverige.
Scope:
The engineer will support with electrical design in terms of performing detailed design based on design specifications and input.
Design, drafting, and documentation of electrical, instrumentation, and control systems
Provide support to design lead engineers for electrical power distribution systems, cooling systems as well as grounding systems.
Prepare specifications for installation of electrical I&C systems and components.
Design of cable raceways and cable routing
Provide support to suppliers, contractors and technicians during the installation phase.
Requirement:
Engineering degree in relevant field
Experience using AVEVA E3D, AVEVA Marine, AVEVA PDMS, and/or EPLAN Electric P8
Good knowledge in applicable standards for machinery equipment and electrical installations
Experience in electrical design from a relevant sector.
Excellent oral and written English skills
Good to have:
Experience from working in an international environment
Experience in design and selection of process instrumentation
Please send Your CV to jobs@telescopeservices.se.

Ansök nu

Chief Accountant till Graphic Packaging International i Lund

Redovisningsekonom
Läs mer Feb 3
Graphic Packaging International är ett globalt ledande förpackningsföretag med
25 000 medarbetare på 130 platser världen över. Vi hjälper våra kunder genom att skapa innovativa och hållbara förpackningslösningar för olika produkter och marknader. Vi är lika engagerade för våra kunder och medarbetare som vi är för att skydda miljön och ge tillbaka till de samhällen där vi är verksamma. Vi vet att vår personal är vår största tillgång. Därför investerar vi i dig som medarbetare och erbjuder utvecklande karriär- och utbildningsmöjligheter. Ditt första steg mot en givande karriär i ett globalt förpackningsföretag börjar här!

Är du en nyfiken, engagerad och analytisk person? Klappar ditt hjärta lite extra för hantverket redovisning? Gillar du dessutom att jobba i en dynamisk och utvecklingsorienterad organisation? Då kan du vara Graphic Packaging Internationals nästa Chief Accountant!

Dina arbetsuppgifter
I ditt arbete som Chief Accountant för affärsområde Systems erbjuds du en tjänst med både bredd och variation. Du kommer ansvara för affärsområdets redovisning; månads-, kvartals- och årsbokslut samt årsredovisning samtidigt som du säkerställer att organisationen arbetar i enlighet med de redovisningsregler och lagar som gäller. Vidare ansvarar du för den löpande bokföringen, fakturahantering, avstämningar och andra för rollen vanligt förekommande arbetsuppgifter. Placering är på kontoret i Lund och du rapporterar till Finance Director.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en högskoleutbildning i ekonomi eller motsvarande utbildning, gärna med inriktning mot redovisning. Du har erfarenhet av att arbeta med redovisning, bokslutsarbete och rapportering. Du har gärna arbetat i ett internationellt företag och det är meriterande med kunskaper i Radius eller SAP. Du har också goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel.

Vem är du?
Vi vill hitta rätt person för jobbet och därför lägger vi stor vikt vid det personliga. Vi söker därför dig som har förmåga att organisera och driva ditt arbete framåt, som är självgående samt lösningsfokuserad. Din prestigelöshet gör att du kan jobba både högt och lågt samt tvekar inte att hjälpa till där det behövs. Du har dessutom en analytisk förmåga som gör att du fångar upp både detaljer och avvikelser. Vidare tror vi att du är en person som trivs med att arbeta i en dynamisk och utvecklingsorienterad organisation.

Ansökan
I denna rekrytering har Graphic Packaging International valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy (https://sjr.se/integritetspolicy/)

Titel: Chief Accountant

Ansök nu

German speaking Sales administration officer

Administrativ assistent
Läs mer Jan 26
We are searching for a German speaking Sales Administration Officer for a company in Lund.

You will be a part of a team supporting a European customer base. You will work with administrative tasks, from initial contact with the customer, to co-ordination and follow-up of transportation to the customer’s destination. You will be a key player in the organisation and for driving customer satisfaction in a direction that aims to increase Service, Performance & Quality.

To be successful in this position you need to be a good communicator and speak and write fluent in English and German. Knowledge within the logistics area and IT is an advantage but not a requirement. It is a plus if you have worked with SAP!

As a person you are service minded, result oriented and can easily on a detailed level. You understand work instructions, work processes and administrative tools. Communication has to be pro-active, fast and accurate.

You will work independently and together with others towards set goals. You have excellent communication and networking skills, customer service being your leading star. You have the ability to take initiatives and drive for changes. You are a team-player and enjoy co-operating with others to solve the work tasks in the most efficient way.

You will work on site at the company's office in Lund. The assignment is full-time.

Contact us and we will talk more!

Ansök nu

Automation Engineer

Systemdesigner
Läs mer Apr 11
Telescope Services AB har sedan 1999 jobbat med att rekrytera de främsta mjukvaruspecialisterna från hela världen. Vårt huvudkontor ligger i Lund, med rekryteringsnoder i mer än tio länder, och vi är idag ca 100 medarbetare på plats här i Sverige.
Scope:
• Analysis and definition of requirements for the development of process control systems.
• Prepare functional specifications in conjunction with process engineers.
• Specification of PLC configurations and controls architectures.
• Prepare specifications for PLC and HMI SW development.
• PLC SW development for minor changes or upgrades.
• Prepare outsourcing specifications and support associated procurement
• Interaction with commercial partners to ensure timely delivery of specified systems.
• Definition and implementation of verification plans to ensure correct quality of commercial deliveries
• Quality control and regulatory compliance of deliverables
• Review inspection and test plans provided by commercial partners and take part in test and commissioning activities
• Maintenance, support, and improvements of delivered components.
• Actively participate in work with deliverable and process quality
• Definition and implementation of verification plans to ensure correct quality of commercial deliveries.
Requirements:
• Bachelor’s degree or equivalent in engineering, technology, or science
• 4+ years in developing, integrating, and commissioning industrial automation system
• 4+ years of PLC development on Siemens TIA Portal/S7
• Experience in verification and validation of industrial automation systems
• Excellent communication and collaboration skills
• Excellent oral and written English skills
Good to have:
• Master’s degree or equivalent in engineering, technology, or science
• Experience with EPICS Framework
• Experience with Linux OS
• Technical lead or project management experience
• Experience with hardware design for PLC based control systems
• Experience from complex, international projects or plants
• Experience working with configuration management tools, source code management tools and version control systems
• Experience from collaborative electronic tools such as Jira
• Experience of working in an international environment
• Experience of working with radioactive waste management and/or nuclear power plants
• Experience with facility automation with ABB systems
• Experience from working in an international environment
• Knowledge of additional European languages

Ansök nu

Ekonomiansvarig till Gerdahallen i Lund

Redovisningsekonom
Läs mer Jan 20
Gerdahallen har cirka 10 000 medlemmar och är en av Sveriges största träningsanläggningar. Gerdahallen drivs som en självständig stiftelse vid Lunds universitet och den främsta målgruppen är studenter. Stämningen är familjär med trogna, engagerade medlemmar och anställda. Anläggningen i Lund är den största av sitt slag och består av ca 1500 kvm gym, tennisbanor och fyra gruppträningssalar med över 200 pass i veckan. Nu har vi även en ny anläggning i Helsingborg!

Har du erfarenhet av redovisning och löner och vill arbeta i en bred roll i ett företag som har fokus på ett hälsosamt liv? På Gerdahallen får du möjlighet att arbeta som ekonomiansvarig och vara en del i ett växande företag som styrs av värdeorden kvalitet, glädje och gemenskap.

Arbetsbeskrivning
Som ekonomiansvarig på Gerdahallen kommer du arbeta med redovisning och löner samt övergripande administration i företaget. Du blir en viktig del i styrningen av verksamheten och du kommer också att ansvara för arbetet med att vidareutveckla processer och rutiner inom ekonomiområdet. Du kommer att ha mycket kontakt med andra både inom och utanför företaget. Tjänsten är placerad på Gerdahallen i Lund.

Huvudsakliga ansvarsområden:

- Löpande redovisning av kund- och leverantörsreskontra

- Kontoavstämningar

- Fakturering

- Löneadministration, tidrapporter, utbetalning av löner

- Moms- och skattedeklaration

- Utveckla processer och rutiner

- Delaktig i arbetet med kvartals-, årsbokslut och årsredovisning

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi tror att du har en högskole- eller yrkesutbildning inom redovisning och erfarenhet från en roll med liknande arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av att arbeta självständigt med redovisning och löner. Det är meriterande om du också har arbetat med bokslut och rapportering. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är en förutsättning och du har också goda kunskaper i Excel.

Du är en person som är strukturerad, noggrann och självgående. Vidare är du kommunikativ och har lätt att skapa förtroende och självständigt driva frågor i verksamheten. Du är också en bra lagspelare som är positiv och prestigelös i ditt arbetssätt.

Ansökan
I denna rekrytering har Gerdahallen valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy (https://sjr.se/integritetspolicy/)

Titel: Ekonomiansvarig

Ansök nu

German speaking Sales administration officer

Administrativ assistent
Läs mer Jan 23
We are searching for a German speaking Sales Administration Officer for a company in Lund.

You will be a part of a team supporting a European customer base. You will work with administrative tasks, from initial contact with the customer, to co-ordination and follow-up of transportation to the customer’s destination. You will be a key player in the organisation and for driving customer satisfaction in a direction that aims to increase Service, Performance & Quality.

To be successful in this position you need to be a good communicator and speak and write fluent in English and German. Knowledge within the logistics area and IT is an advantage but not a requirement. It is a plus if you have worked with SAP!

As a person you are service minded, result oriented and can easily on a detailed level. You understand work instructions, work processes and administrative tools. Communication has to be pro-active, fast and accurate.

You will work independently and together with others towards set goals. You have excellent communication and networking skills, customer service being your leading star. You have the ability to take initiatives and drive for changes. You are a team-player and enjoy co-operating with others to solve the work tasks in the most efficient way.

You will work on site at the company's office in Lund. The assignment is full-time.

Contact us and we will talk more!

Ansök nu

German speaking Sales administration officer

Administrativ assistent
Läs mer Jan 18
We are searching for a German speaking Sales Administration Officer for a company in Lund.

You will be a part of a team supporting a European customer base. You will work with administrative tasks, from initial contact with the customer, to co-ordination and follow-up of transportation to the customer’s destination. You will be a key player in the organisation and for driving customer satisfaction in a direction that aims to increase Service, Performance & Quality.

To be successful in this position you need to be a good communicator and speak and write fluent in English and German. Knowledge within the logistics area and IT is an advantage but not a requirement. It is a plus if you have worked with SAP!

As a person you are service minded, result oriented and can easily on a detailed level. You understand work instructions, work processes and administrative tools. Communication has to be pro-active, fast and accurate.

You will work independently and together with others towards set goals. You have excellent communication and networking skills, customer service being your leading star. You have the ability to take initiatives and drive for changes. You are a team-player and enjoy co-operating with others to solve the work tasks in the most efficient way.

You will work on site at the company's office in Lund. The assignment is full-time.

Contact us and we will talk more!

Ansök nu

Programmerare med ambition att bli scrummaster

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 19
Brinner du för programmering? Tycker du om att dela med dig av dina kunskaper? Vill du på sikt kunna arbeta som en scrummaster? Då ska du inte vänta längre, skicka din ansökan idag!

Arbetsuppgifter
Som mjukvaruutvecklare på Axis kommer du att ingå i teamet Production Systems Software & Framework som idag består av 15 personer. Detta team ansvarar för att utveckla system som används, testar av och samlar in data vid tillverkningen av alla Axis produkter. Det kan vara allt från mjukvaran i maskiner till system som hjälper Axis hålla koll på produktionen på partnersiter och att samla in och skapa visualiseringar av produktionsdata. Teamet har ett samarbete med andra avdelningar på Axis då deras system rör vid många av Axis teknologier, både när det kommer till hårdvara och mjukvara. Du kommer att ingå i ett litet agilt team, som har stort självstyre med stakeholders som ser till att planerat och levererat arbete ligger i linje med verksamhetens behov.
Du kommer främst att arbeta tillsammans med två seniora kollegor från teamet som kommer att kunna stötta och vägleda dig under din inledande period. Vi hoppas att du har ledarskapsintresse då vår nuvarande teamlead behöver avlastning.

Här arbetar du bland annat med att:
- Delta vid kodgranskningar för att lära och lära ut
- Hålla i standups och bli release-ansvarig
- Byggande av maskinmjukvara
- Arbeta nära andra team som Industrial automation och kunder internt
- Integrera med tillverkningspartners globalt
- Tekniker du använder dig av är i C#, .NET, , Python, TestStandard i både Windows och Linuxmiljö.

Vem är du?
Vi tror att du, liksom dina teamkollegor, ser vikten av att samarbeta med andra och du är öppen både för att ta in andras kunskap och att dela med dig av din egen. Du är en kreativ person där problemlösning är någonting som verkligen triggar dig och du är strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du ska frodas av att arbeta med komplexitet i din vardag och du ska njuta av ordning, ta extra ansvar och vara en teamlead.

Som tillägg till ovan ser vi att du har:
- Civilingenjörsutbildning inom teknisk fysik, elektronik, datateknik, mekatronik eller motsvarande
- Goda kunskaper inom objektorienterat programmeringsspråk som Java eller C#
- Engelska i tal och skrift

Om företaget
Axis Communications är en global och marknadsledande innovatör med huvudkontor i Lund. Huvudfokus ligger på företagets nätverksbaserade videövervakningssystem och ökad säkerhet för miljoner människor runt om i världen. Företagets innovativa lösningar ökar säkerheten bland annat på flygplatser, fängelser, i detaljhandeln, på universitet och banker. Kulturen hos medarbetarna präglas av en hjälpsamhet och ödmjukhet samtidigt som alla vill utvecklas och bli bäst på det de gör. På huvudkontoret i Lund jobbar ca 1900 personer och globalt totalt 3000, det finns med andra ord mycket stora utvecklingsmöjligheter inom företaget!

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Rekryteringsprocess
Intervju med Framtiden
Kod test
Intervju med kund

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Lund
Arbetstider: 08.00 – 17.00
Omfattning: Heltid

Krav?

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Thoraxkirurgiavdelning i Lund

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Jun 1
Nytt
Gör skillnad. Varje dag.

En av våra sekreterare har fått en annan tjänst inom vårt verksamhetsområde, därför söker vi just nu dig! Vill du bli en del av ett engagerat och motiverat team som arbetar för patienternas bästa och verksamhetens utveckling? Vi är en av avdelningarna som är med i Magnetprojektet och genom detta projekt kommer vi ytterligare att förstärka våra redan välfungerande strukturer för excellent omvårdnad.
Då har thoraxkirurgiavdelning jobbet för dig!

Thoraxkirurgiavdelning vårdar företrädesvis hjärtopererade patienter som genomgått exempelvis kranskärls-, hjärtklaffs- och aortaaneurysmoperation. Vi har nationell högspecialiserad vård för patienter som genomgår hjärt-och/eller lungtransplantationer samt vuxna patienter med medfödda hjärtfel. Avdelningen har 22 vårdplatser. Merparten av patienterna har en kortare vårdtid, cirka sex-åtta dygn. För resterande, exempelvis transplanterade, är vårdtiderna lite längre, fyra-sex veckor.

Inom vår enhet på thorax är man en mindre grupp sekreterare utspridda på tre enheter, vårdavdelning, operationsavdelning och intensivvårdsavdelning. Vi har ett gott samarbete mellan enheterna och gemensamma sekreterarmöten och utbildningsdagar. Vi är en avdelning med god stämning och fokus på nära samarbete mellan våra yrkeskategorier. En viktig del av vår verksamhet är att utveckla vården och att arbeta med förbättringar hela tiden.

ARBETSUPPGIFTER
Som medicinsk sekreterare är du en viktig resurs för avdelningen där du har en central roll för koordineringen för team och patienter. Varje dag deltar du i avdelningens pulsmöte. Här får du uppdateringar om vad som förväntas ske under dagen. Arbetet är omväxlande då arbetsuppgifterna innebär både receptionsarbete och sedvanliga administrativa arbetsuppgifter såsom, journalutskrifter via MedSpeech i Melior, taligenkänning, registreringar i Web-PASiS, post- och remisshantering, telefonservice. Vi har också egna ansvarsområden inom till exempel IT- och telefoni, diagnoskodning, hemvist och dokumentansvar.

Thoraxkirurgiavdelning är en avdelning i ständig utveckling. Här samarbetar du med kompetenta kollegor inom olika professioner, där ni kan utbyta erfarenheter och kunskap med varandra. Vi arbetar alla tillsammans för att fortsätta att utveckla verksamheten och som medarbetare hos oss har du därför stora möjligheter att påverka och tycka till om rutiner och arbetssätt.

Vår ambition är att alla våra ordinarie sekreterare ska få möjlighet till utbildning i sjukdomsklassificering. Om du redan har denna kompetens så kommer kodningen vara en del av ditt dagliga arbete.

Är du nyfiken att höra mer är du varmt välkommen att kontakta eller besöka oss!

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar nu dig som har en godkänd utbildning inom Hälso-och sjukvårdsadministration 80p KY eller 400p YH alternativt motsvarande läkarsekreterarutbildning. Du har goda kunskaper i medicinsk terminologi och svenska språket i såväl tal som skrift samt god IT-vana i Windowsmiljö. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i systemen Melior och Web-PASiS, likaså om du har utbildning i sjukdomsklassificering.

Som person har du framåtanda och ett stort intresse för utveckling, lärande och självklart stor ansvarskänsla. Du ser värdet av en god struktur och ett gott samarbete, vilket du själv bidrar till genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Din servicekänsla, engagemang och positiva inställning bidrar till ett gott arbetsklimat, där vi alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter. Vi är öppna för att förbättra vår digitala utveckling och ser gärna att du har intresse för det.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/thoraxkirurgiavd.lund

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Systemutvecklare Lunds starkaste företag!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 8
Brinner du för utveckling och har några års erfarenhet i ryggen? Bra, då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu en systemutvecklare till en av våra kunder i Lund. Här kommer du tillsammans med dina framtida kollegor vara med och utveckla framtidens system och tjänster inom fitness-branschen för att göra det enklare för människor att uppnå en hälsosammare livsstil.

Som Systemutvecklare kommer du få ansvar för API- och tjänsteplattformen som tillhandahåller funktionalitet åt företagets applikationer. De flesta av dessa är utvecklade i .NET men vi har också tjänster skrivna i nodejs. Du kommer få integrera mot både interna och externa datakällor och hela plattformen driftas på Microsoft Azure med CI/CD genom Azure DevOps.

Tillsammans med resten av teamet kommer du att ansvara för att utveckla och underhålla plattformen på ett sätt som innebär hög kvalitet för dess användare och företaget. Du kommer även få vara med och ta fram nästa version för att ytterligare lyfta de tjänster som företaget erbjuder på ett affärsmässigt och kostnadseffektivt sätt.

Teamet du kommer att tillhöra består idag av sex kollegor som jobbar tätt tillsammans. Det är ett dynamiskt gäng som nu behöver extra muskler i form av en Gränssnittsutvecklare och en Systemutvecklare. I rollen som Systemutvecklare får du ta mycket eget ansvar över ditt arbete och samarbeta med teamet för att tillsammans uppnå era och sprintens gemensamma mål

Vem är du?

För att trivas i den här rollen krävs det att du har en vana från att jobba i projekt och tidigare systemutveckling. Då delar av teamet du kommer att tillhöra sitter på huvudkontoret med andra på distans söker vi dig som har god kommunikativ förmåga, i tal och skrift både i svenska och engelska. Du söker ett ansvar, där du kan planera och implementera en långsiktig strategi. Du tycker det är viktigt att leverera hög kvalitet och är bekväm i en lättrörlig miljö.

Utöver det så har du dessutom:

- God kompetens inom C# och .NET

- Ett stort tekniskt intresse och håller dig uppdaterad kring ny teknik

- Erfarenhet av API-design, molnplattformar och integrationsutveckling

- Erfarenhet av kvalitetsmetoder, så som TDD eller funktionell programmering

Ansök nu

Controller till i kund i Lund

Controller
Läs mer Mar 23
Devotum tillhandahåller företag och organisationer i fastighetsbranschen med professionell kompetens. Vi bidrar med såväl personaluthyrning och rekrytering som konsultförmedling. Med vår erfarenhet av branschen är vi en trygg samarbetspartner i vilken form man än samarbetar med oss.

Uppdragsbeskrivning

Som controller har du i uppdrag att aktivt arbeta med verksamheten i fokus och därigenom för våra kunders bästa. I sitt uppdrag ska våra controllers huvudsakligen hantera bolagets verksamhetsstyrning och verksamhetsuppföljning, investeringskalkylering, fastighetsvärdering samt internkontroll.

Det med en hög servicenivå, god affärsmässighet och med bolagets värdeord som grund.

- Administrera och vara ett stöd i arbetet med budget och prognos gentemot bolagets förvaltningsområden samt avdelningar

- Administrera och bistå den företagsövergripande plan o budgetprocessen

- Administrera bolagets fastighetsvärdering

- Bistår avdelningarna vid investeringsbedömningar på kort och lång sikt samt genomför efterkalkyler

- Statistik; Sveriges Allmännytta, SCB med mera

- Nyckeltal

- Bistå bolagets internkontroll

- Systemägare och förvaltare av BI-systemet Insikt

- Säkerställer omvärldsbevakning av det egna kompetensområdet och att utveckling sker av såväl kompetens som arbetsuppgifterna inom rollen

- Medverka till att samverkan sker med bolagets övriga avdelningar för ökad förståelse, utveckling och lärande

- Arbeta ihop med övriga medarbetare på avdelningen för avdelningens bästa och därmed vara back-up när behov uppstår

Om dig
För att axla rollen ser vi att du har ekonomisk högskoleutbildning med inriktning mot controlling, redovisning, fastighetsekonomi eller finansiering är meriterande. Du har även flera års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Meriterande är även arbetslivserfarenhet av fastighetsvärdering.

Vi ser gärna att du har kunskap i systemen Insikt, Vitec och Stratsys samt mycket goda kunskaper i Excel. Därutöver goda kunskaper i Office-paketet. Om inte erfarenhet av dessa system så är det viktigt med kunskaper i något annat IT- baserat affärssystem.

Vidare ser vi gärna att du har kunskap och erfarenhet från någon projektmodell likaså att du är bekant med begrepp och uppdrag av att vara systemägare och systemförvaltare.

Personliga egenskaper:

- Självgående

- Stabil

- Initiativtagare

- Strukturerad

- Kvalitetsmedveten

- Numerisk analytisk förmåga

- Samarbetsförmåga

- Lojal

Placering: Lund

Omfattning: heltid, 100%

Uppdragsperiod: 2023-08-07 - 2023-12-22

Process och ansökan

Låter uppdraget intressant? Skicka in din ansökan genom snarast då urvalsarbetet och intervjuer sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du söker genom att skicka in ditt CV samt svara på några frågor. De kandidater som bäst matchar rollen kommer telefonintervjuas och sedan bli kallade till en digital intervju hos oss på Devotum. Nästa steg är en intervju hos kunden.

Har du frågor gällande uppdraget är du välkommen att höra av dig till Corazon Wiksell på 070-586 93 11.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

French Sales Administration Officer to Tetra Pak????

Administrativ assistent
Läs mer Jan 11
Job Summary
We are searching for a French speaking Sales Administration Officers to join a team supporting an European customer base. The responsibility of the team is to handle all the administrative tasks for the spare part orders, from initial contact with the customer, to co-ordination and follow-up of transportation to the customer’s destination.

As a Sales Admin Officer you will be a key player in the organisation and for driving customer satisfaction in a direction that aims to increase Service, Performance & Quality. To be successful in this position you need to be a good communicator and have an excellent command in English both written and verbal. You are also fluent in French and can service and support the French speaking customer base in a professional manner, verbally and in writing. Knowledge within the logistics area and IT is an advantage but not a requirement.

This is a 5-month consulting assignment where you will be employedthrough us at Wrknest and work at Tetra Pak. You have chances of being employed by Tetra Pak after the consulting assignment.

Key areas of responsibility for the Sales Administration Officer:

1. Be the front-line operator in one or more languages (~75% of work)

- Main point of contact for customers & market companies for parts orders and inquiries.

- Respond to incoming orders and queries per phone and e-mail, utilizing a network of colleagues & external partners for support

- Execute order administration tasks in SAP and other internal tools & systems

- Follow-up on orders, service level agreements and other key measurements

- Assure that transport to each customer is done in the right time, and at the lowest cost

- Work in close cooperation with the European market companies & internal departments

2. Be the second-line operator in one or more of the following areas (~25% of work)

- Issue purchase orders and follow up on deliveries from suppliers

- Preventive housekeeping of pending orders via our IT systems and reporting tools

- Participate in Daily Management and other activities to constantly improve the operation

- Responsible for driving and maintaining our Quality Management System (QMS)

As a person you are service minded, result oriented and can easily and on a detailed level understand work instructions, work processes and administrative tools. Communication has to be pro-active, fast and accurate. You will work independently and together with others towards set goals. You have excellent communication and networking skills, customer service being your leading star. You have the ability to take initiatives and drive for changes. You are a team-player and enjoy co-operating with others to solve the work tasks in the most efficient way.

Language
- French - Native/Advanced

- English - Advanced

- Arabic - Preferred

A language test might be applied by the client prior to interviews.

Additional information

Start: Immediate start/2023-01-23 - 2023-06-16
Place: Lund
Form of employment: Full-time 40h/week, consulting assignment

Please apply as soon as possible as we work with ongoing selection.
For these positions, you need to live in Sweden and have a Swedish work permit.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Hälsocentralen Sankt Hans

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Maj 31
MEDICINSK SEKRETERARE TILL HÄLSOCENTRALEN SANKT HANS, LUND
Vill du bli våra nya medicinska sekreterare?
Vi söker nu en ny medicinsk sekreterare till Hälsocentralen Sankt Hans. Vi är idag 3 sekreterare och en receptionist. Vi söker någon som är flexibel och lätta att samarbeta som skulle kunna passa in i vår grupp.
Arbetsuppgifter
Du kommer att jobba med sedvanliga arbetsuppgifer så som journalskrivning, skanning, receptionsarbete, i PMO och PASIS. Du kommer även ha ansvar för någon speciell arbetsuppgift.
Kvalifikationer
·Utbildad medicinsk sekreterare / vårdaministratör.
·Erfarenhet av primärvård.
. Goda kunskaper i det svenska språket.
·Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga både med kollegor och patienter och ett professionellt förhållningssett.
·Flexibilitet.
·Att du är lösningsorienterad med förmåga att se helheten.
·Att du gillar förändringar och ser det som en möjlighet till att förbättra och också utveckla din arbetsplats.
·Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Om arbetsplatsen
Hälsocentralen Sankt Hans på Norra Fäladen i Lund är en vårdcentral som tillsammans med vår BVC och BMM ingår i hälsoval Skåne. Vi är en del av den offentligt finasierade primärvården. Vi har cirka 7000 listade invånare och vi är 25 medarbetare. Vi prioriterar att driva vård med hög medicinsk kvalitet, varmt personligt bemötande i kombination med stimulerande och utvecklande och god arbetsmiljö.
Anställning
100 %, tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillsvidareanställning med 3 månaders provanställning. Lön enl avtal.
Kontakt
Julijana Kosjerina, Specialist i allmänmedicin/ praktiker/ personlansvarig.
046-199310, 072-243 66 27 julijana.kosjerina@ptj.se
Skicka in din ansökan till: julijana.kosjerina@ptj.se Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan idag! För mer info om oss vänligen besök vår hemsida.

Ansök nu

Skadesamordnare till trevliga PROJEKTSTYRNING SYD - Malmö

Skadereglerare
Läs mer Maj 30
Hos Projektstyrning Syd AB finner ni en gedigen kunskap, bred erfarenhet och en klar förståelse för branschen. Vi är med er igenom hela projektet, från idé till inflyttning. Vi erbjuder tjänster inom projektledning, byggledning, entreprenadbesiktning och kontrollansvarig KA. Vi utför även statusbesiktningar, underhållsplanering och har stor erfarenhet inom ROT-projekt. Vårt huvudkontor ligger på Gustav Adolfs torg och vi är idag 8 anställda. Vi är ett växande företag som omsätter cirka 12 miljoner per år. Läs gärna mer på https://www.projektstyrningsyd.se/


Skadesamordnare till trevliga PROJEKTSTYRNING SYD - Malmö


Har du kunskap inom fastigheter och gillar projektledning och administration med många kontaktytor? Vill du jobba på ett familjärt och växande företag mitt i Malmö City? Nu söker Projektstyrning Syd en Skadesamordnare för att utöka deras team. Du erbjuds ett omväxlande och roligt jobb där du blir en viktig kugge i ett sammansvetsat team!


Rollbeskrivning:
På Projektstyrning Syd AB arbetar du med engagerade, prestigelösa och hjälpsamma kollegor. Som skadesamordnare ansvarar du för att begränsa och återställa uppkomna skador i våra uppdragsgivares fastigheter. Det kan vara inne hos lägenhetsinnehavaren, i lokaler eller i övriga delar av fastigheten.
Vid upptäckt eller befarad skada besiktigar, utreder och dokumenterar du skadans omfattning och orsak, föreslår insatser för återställandet och är med och driver hela skadeärendet från start till mål. Skadorna är oftast i form av vatten-, brandskador eller sanering som i större skador är med regresser mot försäkringsbolag. Tillsammans med övriga medarbetare i skadegruppen bidrar du till att säkra fortsatt hög kvalitet och nöjda uppdragsgivare.


Exempel på vad du kommer att arbeta med:

• Driva mindre projekt av renoveringskaraktär.
• Genomföra skadebesiktning, utredning och dokumentation av skadan.
• Planera och genomföra återställning vid uppkomna brand- och vattenskador.
• Leda skadearbetet och samordna med entreprenörer.
• Svara för tidsplan kring återställningen inkl. ekonomisk granskning och redovisning.
• Genomföra slutbesiktning och uppföljning på genomfört arbete.
• Ansvara för uppföljning av entreprenörer och genomförandet av byggmöten.
• Stödja ansvarig för objekt i frågor rörande arbetet med återställningen.
• Ansvar när det gäller kontakt, regresser och uppföljning med hyresgästen och eventuella försäkringsbolag.


Din bakgrund:
För att lyckas i rollen som Skadesamordnare tror vi att du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot byggnadsteknik och/eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Du har god kunskap rörande fastighetsamordning, försäkringsfrågor och ekonomi. Du har kunskap om entreprenadjuridik samt en förmåga att tolka och tillämpa avtal. Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet av att besikta lägenheter/skador, samt har erfarenhet av byggteknik i bostadsfastigheter.
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och dina drivkrafter. Det är viktigt att du har ett positivt förhållningssätt, är handlingskraftig och tycker om att arbeta mot uppsatta mål tillsammans med dina kollegor. Arbetet som Skadesamordnare är intensivt och du som söker denna tjänst behöver därför vara flexibel och trivas med ett högt arbetstempo. Du tar dig an dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt och har inga problem med att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Du är en kommunikativ person som är van att samarbeta med olika yrkesgrupper.


Om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Med placering på huvudkontoret, på Gustav Adolfs torg i Malmö. Tillträde efter överenskommelse.


I denna rekrytering samarbetar Projektstyrning Syd AB med Standby Workteam. Vi tillämpar löpande urval och du är välkommen med din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Kristian Berglund på 0709-605372.


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Receptionist

Receptionist, telefonist
Läs mer Maj 29
Specialistläkarna i Lund är en privat klinik som bedriver sjukvård på uppdrag av Region Skåne. Vi bedriver vård inom urologi, ortopedi, öron-näsa-hals samt endoskopiska undersökningar (koloskopi och gastroskopi) och gynekologi.
Vi söker nu en receptionist som kan bli en del av vårt team. Du kommer att vara ansiktet utåt mot våra patienter. Du kommer både få ta emot samtal i telefon, möta patienter som kommer till mottagningen samt göra administrativa uppgifter som inskrivning av remisser och bokning av patienter. Upplärning inom de olika delarna är en självklarhet.
Vi är en arbetsplats där du blir en i gänget och det är viktigt att man känner sig sedd. För oss är det viktigt att man tar ansvar för sina arbetsuppgifter, är flexibel och initiativtagande.
Vi behöver att den sökande är beredd på att skapa ett välutvecklat teamarbete likaväl som självständigt arbete. Det är viktigt med ett glatt och positivt bemötande både mot patienter och personal. Då vi är en relativt liten enhet så är det viktigt att samarbetet mellan personalen fungerar.
Du ska ha en positiv inställning till ditt arbete, ibland kunna arbeta i högt tempo och tycka om att arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter, men även ha god samarbetsförmåga. Du skall kunna planera och ha ett engagemang så att du medverkar i verksamhetens fortsatta utveckling.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tidigare erfarenhet inom reception är meriterande.
Tillträde omgående.
Provanställning på sex månader tillämpas.
I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Barnhjärtcentrum i Lund

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Maj 29
Gör skillnad. Varje dag.

Varmt välkommen till barnsjukvården vid Skånes universitetssjukhus (Sus)!

Barnsjukvården vid Sus är uppdelat i två verksamhetsområden (VO), vilka är VO barnkirurgi och neonatalvård samt VO barnmedicin. VO barnkirurgi och neonatalvård har cirka 600 anställda med verksamheter inom barnkirurgi, barnhjärtsjukvård, barnoperation, barn- och ungdomsintensivvård samt neonatalvård.

Sus är ett av två sjukhus i Sverige som bedriver nationell högspecialiserad vård inom barnhjärtkirurgi, vilket innebär att patienter från stora delar av landet kommer till oss på Barnhjärtcentrum. Vi tar även emot patienter från Island. På Barnhjärtcentrum ingår slutenvårdsavdelning, dagvårdsverksamhet samt mottagning. Verksamheten bedriver även forskning inom medicin och vårdvetenskap.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en kollega som vill vara en del av en spännande verksamhet! Här blir du del av en liten sekreterargrupp som arbetar nära varandra och hjälps åt.

Som medicinsk sekreterare hos oss ingår vanligt förekommande arbetsuppgifter så som journalskrivning i Melior samt diagnosregistrering och bevakning i Pasis. Remiss- och posthantering, telefonservice, bokning och bevakning av patienter samt bokning av tolk ingår också i dina arbetsuppgifter. Du kommer även att vara stöd till vårdpersonal i administrativa arbetsuppgifter. I din roll kommer du att skriva för vår mottagning samt vår slutenvårdsavdelning.

Vår grupp välkomnar förändring och vi hoppas därför att du vill bidra med idéer, samt är med och skapar nya strukturer och arbetssätt. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete på en arbetsplats med positiv stämning. Vi är en härlig blandning av nya och erfarna kollegor och här finns stor möjlighet till kunskapsutbyte med engagerade kollegor.

KVALIFIKATIONER
I vår vardag uppstår ofta snabba förändringar, att förhålla sig till dessa och ställa om till en ny situation kräver förmågor som överblick, planering och flexibilitet. Som person är du trygg i din yrkesroll, självklart serviceinriktad och har förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du har även framåtanda med intresse för utveckling och lärande. Detta bidrar du själv till genom att dela med dig av dina kunskaper, ha ett starkt engagemang och en positiv inställning.

Du som söker har utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration 80 p (KY) /400p (YH) eller motsvarande medicinsk sekreterarutbildning. Vidare har du goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift, goda kunskaper i medicinsk terminologi samt goda datorkunskaper. Har du utbildning i diagnosklassificering är det meriterande. Det är även meriterande med erfarenhet från systemen Melior och Pasis. Då vi är måna om att anställa rätt person i denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer att bli aktuellt innan anställning.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Vuxenpsykiatrimottagning i Lund

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Maj 31
Gör skillnad. Varje dag.

Är du medicinsk sekreterare och intresserad av att bli en del av en trevlig och varm arbetsgrupp och vara med och utveckla och driva vår verksamhet? Då ska du inte tveka att söka tjänsten redan idag!

Vuxenpsykiatrimottagning 2 i Lund är en allmänpsykiatrisk mottagning och vi är cirka 25 medarbetare. Här utreds och behandlas främst patienter med affektiva sjukdomar, ångesttillstånd samt olika former av personlighetssyndrom och neuropsykiatriska tillstånd. Mottagningen är belägen i psykiatrihuset på Baravägen där ett flertal olika psykiatriska specialistmottagningar även är placerade samt vår psykiatriska akutsjukvård. Mottagningen ligger i framkant i utvecklingen och arbetar med teambaserad vård. Vi arbetar i två team med flera olika yrkeskategorier så som, läkare, psykologer, sjuksköterskor, kuratorer, rehabkoordinator, arbetsterapeut, fysioterapeuter samt medicinska sekreterare.

Mottagningen arbetar löpande med att utveckla vårdinnehåll och system där du kommer att vara delaktig i att skapa framtidens psykiatri i samarbete med klinikens olika verksamheter samt vårdgrannar. Vi är måna om att ta hand om varandra och ha det trevligt på vår arbetsplats!


ARBETSUPPGIFTER
Som medicinsk sekreterare hos oss erbjuds du intressant arbete med omväxlande innehåll så som journalskrivning, telefontjänst, tidbokning samt registrering av patienter och i viss mån kassahantering. Du kommer även vara delaktig i utvecklingen av mottagningens administrativa rutiner. Mottagningen arbetar för närvarande med att förbättra informationen till medarbetare och patienter och du kommer kunna bli en viktig del i detta arbete.

Hos oss är du som medicinsk sekreterare en viktig del av arbetsgruppen, då du är den som ser till att mottagningens administration kring patienterna utförs på ett ändamålsenligt sätt. Du har även en huvudroll i att implementera nya eller uppdaterade patientadministrativa system, därtill samarbetar du nära med ditt team för att bidra med din specifika kompetens.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad medicinsk sekreterare med utbildning inom Hälso-och sjukvårdsadministration 80p (KY) eller 400p (YH) alternativt motsvarande utbildning. Därutöver är du en van datoranvändare, gärna med kunskap i våra system Melior, PASiS och Raindance. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet inom psykiatrisk verksamhet.

Vi söker dig som vill vara vårt ansikte utåt, har en god kommunikationsförmåga, är serviceinriktad och vill verka för att förbättra vården och verksamheten. Vidare ser vi att du har ansvarskänsla och god samarbetsförmåga. Att ge ett gott bemötande är viktigt för dig liksom att arbeta för en positiv arbetsmiljö. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke - och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Junior HR Coordinator for India

HR-assistent
Läs mer Maj 10
We seek as Junior HR admin to support our India talent scouting. As a coordinator, you work outside the organization and provide support in various matters such as recruiting , onboarding and settling support in Sweden .
You support staffing issues , give the managers support and act as a mediator .You may also act as project coordinator when new systems or plugins to existing HR systems are to be implemented.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Arbets- och miljömedicin syd i Lund

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Jun 1
Nytt
Gör skillnad. Varje dag.

Är ett empatiskt förhållningssätt och fokus på patienten självklarheter för dig? Letar du efter din nästa utmaning där du ges möjlighet att utvecklas både i din profession och som person? Då ska du inte tveka att söka dig till oss på Arbets- och miljömedicin syd redan idag!

Arbets- och miljömedicin syd (AMM Syd) är en vårdgivare med expertkompetens om hur riskfaktorer i arbetsmiljö och omgivningsmiljö påverkar människans hälsa. Vi utreder samband mellan skadlig exponering och sjukdom hos enskilda patienter. Därtill arbetar vi även sjukdomsförebyggande genom att bedriva utbildning och forskning. Hos oss finns ett analyslaboratorium som analyserar ämnen i arbetsmiljö eller omgivningsmiljö för att bestämma och bedöma hälsoskadlig exponering.

På AMM Syd samarbetar vår personal inom flera yrkesområden så som medicinska, samhälls- och beteendevetenskapliga, tekniska och naturvetenskapliga specialiteter. Våra kontaktytor är andra delar av sjukvården, företagshälsovården, arbetsgivare, fackliga organisationer och myndigheter. Dessa kontaktytor är främst inom södra sjukvårdsregionen som är vårt upptagningsområde. Vårt arbete bedrivs dels i processer, dels i arbetsgrupper över två enheter. AMM syd har ett mycket nära samarbete med Lunds universitet och flera av verksamhetens medarbetare är forskningsaktiva.

ARBETSUPPGIFTER
Vi har nu möjlighet att välkomna en medicinsk sekreterare till oss!

Arbetet som medicinsk sekreterare hos oss innebär ett varierande och omväxlande arbete. Förutom skrivtjänstgöring och patientmottagande ingår även kursadministration, ansvar för avdelningstelefon samt egna ansvarsområden utifrån intresse och fallenhet. Kommunikation och gott samarbete mellan olika yrkesgruppen är viktigt hos oss och där blir du en viktig länk för att det dagliga arbetet kring våra patienter och för att vårt preventionsarbete ska flyta på. I skrivtjänstgöringen ingår bland annat journalskrivning, registrering i diverse system, telefonservice samt övriga administrativa uppgifter som förekommer på en vårdmottagning.

Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har avslutad utbildning inom Hälso- och sjukvårdsadministration, 80 poäng KY eller 400 poäng YH, alternativt motsvarande läkarsekreterarutbildning. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift och har goda kunskaper inom medicinsk terminologi. Vi arbetar och dokumenterar i Melior, MedSpeech och PASiS och ser det som meriterande om du har erfarenhet av dessa system.

Personliga egenskaper som vi värderar högt är servicekänsla och bemötande, att du har ett ordningssinne samt integritet. Du förstår vikten av att hantera information på ett professionellt sätt. Vidare trivs du med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Medicinsk service är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar, med cirka 2 000 medarbetare. Vi möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, farmakologi, mikrobiologi samt patologi. Förvaltningen bedriver även forskning och utveckling inom sina områden.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Jobba Som Ekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 27
Sök jobbet som ekonom på Offshore It för att jobba som ekonom!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som ekonom? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer Offshore It dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som ekonom. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön
? Utbildning & mentorskap
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av bokslut & årsredovisning
? Driven & ambitiös

Ansök nu

Algorithm Software Developer to Bosch Sensortec

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 26
Company Description
At Bosch, we shape the future by inventing high-quality technologies and services that spark enthusiasm and enrich people’s lives. Our promise to our associates is rock-solid: we grow together, we enjoy our work, and we inspire each other. Join in and feel the difference.
Bosch R&D Center Lund stands for modern development in cutting edge technology in the areas of connectivity, security, mobility solutions and AI. We are growing rapidly and looking for people to join us on our mission to become the Bosch Group’s 1st address for secure connected mobility solutions. We are working on a range of interesting projects, with a particular focus on software development for the automotive industry, electrical bicycles and Internet of Things.
Job Description
To strengthen our research and development team in Lund, Sweden, we are now looking for a highly motivated Algorithm Developer with experience in signal processing and embedded Systems. In this role, you will develop cutting-edge algorithms using our Bosch Sensortec MEMS for motion and pressure sensing and magnetometers. You will guide the implementation from proof of concept to a finished product, where your algorithm runs on an embedded device, used by people all around the globe. You will be part of a large network of algorithm experts, discussing, sharing, and presenting your ideas and filing patents.
Qualifications
We are looking for a person who likes working in an open-minded and friendly team, and enjoys collaborating with highly skilled software, hardware and test engineers. You are passionate, pragmatic and keen to deliver a product of high quality. You are motivated to continuously learn as well as sharing your knowledge openly. For a good fit you should have:
A Master/PhD in Computer Science, Electrical Engineering, Physics or similar
Experience in Machine Learning, AI and working with large data
Experience in practical algorithm implementation and validation methods
Relevant experience in Python; knowledge in embedded C is a merit
Experience in Digital Signal Processing with theoretical mathematics or with algorithm and research background is a big merit
Experience with MEMS sensors and sensor data fusion is a merit

Excellent verbal and written communication skills in English
Additional Information
Bosch offers you:
Flexibility in your work: work time and working from home
An agile development environment that is trust-based
Room for creativity and initiatives
Internal and external training opportunities as well as continuous learning
Internal career opportunities
Vast network of expert communities in an international setting
Collective agreement
Benefits and services: health checks, employee discounts, sports and health opportunities, wellness contribution, work-life balance
Easy access to local public transport, urban infrastructures, rural surroundings, and catering facilities

Why choose Bosch:
In 2022, for the third year in a row, Bosch have received the "World's Best Employer" award from Forbes/Statista, ranking us among the top 3% of the world's most attractive employers.
At Bosch we believe that diversity is our strength. We look at diversity in gender, generation, nationalities, and culture as our advantage. We believe mixed teams to be more successful because they utilize the potential offered by different perspectives and solution strategies. We therefore promote mixed teams at all levels and draw on the entire talent pool.

Ansök nu