Diskare jobb i Lund

Hitta lediga jobb som Diskare i Lund. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Lund från den arbetsgivaren.

Köksbiträde sökes till restaurang i centrala Lund

Diskare
Läs mer Aug 24
Köksmästare/souschef/kock/hovmästare/servitör/servitris/diskare sökes till väletablerad fransk restaurang. Ett nytt sammansvetsat team ska bildas i samband med nytt ägarskap i mitten av november 2022.
Restaurangen andas Frankrike på ett attraktivt läge i centrala Lund mitt i anslutning till knutpunkten för den lokala busstrafiken i staden. Kringliggande miljö ger en stadspuls precis som gatorna i Paris.
Vi är otroligt måna om våra gäster och vill gärna ha en familjär miljö med förträfflig service. Med en rätt inställning och en vilja att lära sig kommer du långt – för oss är det viktigaste att vi förenas genom passion för mat, dryck och gästvänlighet.
Vi ser att du har minst tre års yrkeserfarenhet, är mycket van vid dina uppgifter och har glimten i ögat. Sökande ska ha meriterade kunskaper och kompetenser, yrkesstolthet och en passion för restaurangbranschen. Det behövs en genuin servicekänsla för kvalitet & värdskap. Med det nya teamet kommer nya möjligheter att utveckla, påverka och skapa en trivsam, tillåtande, kollegial och framförallt rolig arbetsmiljö. Arbetsgivaren bistår gärna med internutbildningar och hos oss finns det möjlighet att växa!
Det erbjuds generösa arbetsvillkor med månadslön enligt Visita/HRF.
Arbetstider: måndag till fredag, varannan lördag, stängt på söndagar.
Meddela i ansökan VILKEN av tjänsterna du är intresserad av.

Ansök nu

Restaurangbiträde

Diskare
Läs mer Sep 5
Vi söker en glad och trevlig diskare/städare till Valvets glada team! Du behöver vara stresstålig och flexibel men mest av allt vilja arbeta och trivas med dina kollegor.

Ansök nu

Diskare

Diskare
Läs mer Mar 8
Diskare till Restaurang och Café Inspira
I april öppnar vi på Smarta Kök upp en ny verksamhet på Medicon Village i Lund och letar nu efter nya kollegor som vill ansluta till vårt fantastiska team!
Tillsvidare, heltid 100%
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi vill vara en hållbar arbetsplats både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!
Vem söker vi?
Nu söker vi en diskare som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm är du en del av vårt lag där alla hjlps åt.
I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete i disken, städning av restaurang och gemensamma ytor och möblering
Om restaurang Inspira
Restaurangen ligger på Medicon Village i Lund, restaurangen serverar lunch och är öppen mellan 11:30 och 15:00. När vi är i full gång igen efter pandemin kan det vara upp till 600 ätande gäster till lunch. Det kommer även finnas ett kafé med ca 70 platser och en konferensverksamhet som ska serveras förmidagsfika, lunch och eftermiddagsfika. Det kommer även förekomma kvällsarrangemang.
Vi är en del av Smarta Kök som driver ett flertal liknande verksamheter i regionen och har en stark och trygg organisation och lång erfarenhet av att driva restaurang.
Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.
Vem är du?
• Du är över 18 år
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!
Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Ansök nu

Diskare till Restaurang Heaven

Diskare
Läs mer Mar 13
Vi söker diskare till Restaurang Heaven!
Vi erbjuder dig ett roligt och ett av oss högt värderat arbete på en av Sveriges vackraste arbetsplatser, 167 meter över havet uppe på Romeleåsen.

Du tar ansvar över disken, ordning och reda bland porslin, bestick, koppar och glas. Du ska vara noggrann och självgående samt ta egna initiativ när det kommer till städning och organisering.

Varaktighet: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Timmar fördelat på kvällstid och helger
Lön: Avtalsenlig lön
Bil & körkort: Är ett krav då man inte kan ta sig till oss kollektivt

Är du eller någon du känner den person vi söker? Tveka inte på att skicka in CV samt personligt brev, så hör vi av oss!

Welcome to a Job Less Ordinary!

Ansök nu

Diskare storkök

Diskare
Läs mer Feb 15
Är du noggrann, lyhörd, lagspelare och har rätt inställning så söker vi dig.
Vi växer och behöver hjälp i disken.
Vi ser gärna att du arbetat med liknande uppgifter förut och att du bidrar med ett gott humör och en motiverande inställning!
Utbildning sker på plats av produktionsansvarig.
Vi har högt tempo med många deadlines att följa så tidsviss kan det vara stressigt. Så att du hanterar stress på ett lugnt sätt är ett måste.
Renlighet och noggrannhet är viktigt då vi har hög hygiennivå men certifiering av produktion.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Restaurangbiträde

Diskare
Läs mer Feb 4
Vi söker ett restaurangbiträde som ska diska och städa och hjälpa kockarna förbereda mat.
Vi lär upp dig allt på plats så inga förkunskaper krävs.

Ansök nu

Diskare

Diskare
Läs mer Sep 19
Som diskmaskin hos oss kommer du att ansvara för den dagliga driften av rätter och andra lokala sysslor på vår arbetsplats. Du kommer att vara en viktig medarbetare för oss och våra kunder.
Vi söker dig som har ett leende på läpparna, jobbar som serviceproffs, gillar att ge service inifrån och ut.
Vår verksamhet driver en permanent restaurang i centrala Lund.
Som person har du en naturlig känsla av service och tar det för givet att hjälpa där det behövs. med stora rengöringar. Utbildning sker på plats.
Kvalifikationer
Kravet vi ställer på våra diskmaskiner och diskmaskinpersonal är att du är framåt och öppen med mycket positiv energi samtidigt som du är ordnad, strukturerad och noggrann. Merit är om du har arbetat inom serviceyrket tidigare.
Du talar svenska och / eller engelska och har god fysik eftersom arbetet är fysiskt krävande. Du måste vara 18 år.
Sysselsättning
Eftersom vårt företag har öppet nästan varje dag under året arbetar vi både dagtid, kvällar och helger. Arbetstiden är minst 4 timmar per dag. Från september / oktober 2021 eller efter överenskommelse är det anställning av extra timmar om det behövs med möjlighet till visstidsanställning.


Om du har några frågor om tjänsten, vänligen kontakta Site Manager; Malaz Sawalha, whirling.dervishlund@gmail.com


Ansökan:
Skicka oss ditt personliga brev och CV genom att klicka på länken "ansök till det här jobbet"
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande, så för att öka dina chanser att anställa, skicka in din ansökan redan idag! Om du uppfyller våra krav kommer vi att kontakta dig för en intervju.

Ansök nu

Diskare deltid på Clarion Collection Hotel Planetstaden

Diskare
Läs mer Aug 28
Clarion Collection Hotel Planetstaden är ett 4-stjärningt hotell i Lund. Hotellet ingår i kedjan Nordic Choice Hotels. Vi söker en serviceminded och samarbetsinriktad person för deltidsanställning som diskare.Då vi är ett rökfritt hotell ser vi gärna att du inte röker.Tjänsten omfattar i genomsnitt 25 timmar/vecka, 5 pass/vecka. Arbetspass såväl förmiddag som eftermiddag förekommer.Tillträde enligt överenskommelse / snarast.

Ansök nu

Måltidsbiträde / Diskare Lund

Diskare
Läs mer Aug 14
Du kommer att jobba som diskare på en av våra enheter, för att sedan servera i ett av våra mottagningskök. Du utgår från vårt kök i Lund 4 timmar. Sedan kommer du få åka med en av våra transportbilar till ett annat kök för att fortsätta där. Du bör vara en flexibel person som gillar att arbeta med ett jobb som är väldigt viktigt. Disken är en mycket viktig del av vårt arbete där det är mycket viktigt att allt blir rent. Diskare sökes till en större enhet där skolmat tillverkas. Du kommer att arbeta som diskare 4 timmar i ett kök för att sedan åka med våran transport till ett mottagningskök för att fortsätta din andra halva av dagen där.

Ansök nu

Diskare i Lund

Diskare
Läs mer Dec 11
Diskare sökes till en större enhet där skolmat tillverkas.
Du kommer att arbeta som diskare 4 timmar i ett kök för att sedan åka med våran transport till ett annat kök för att fortsätta din andra halva av dagen där.

Du bör vara en flexibel person som gillar att arbeta med ett jobb som är väldigt viktigt. Disken är en mycket viktig del av vårt arbete där det är mycket viktigt att allt blir rent.

Du kommer att jobba som diskare på två enheter. Du utgår från vårt kök i Lund 4 timmar. Sedan kommer du få åka med en av våra transportbilar till ett annat kök för att fortsätta där.

Ansök nu

Diskare

Diskare
Läs mer Okt 8
Diskare sökes till en större enhet där skolmat tillverkas. Du kommer att arbeta som diskare 4 timmar på ett kök för att sedan åka med våran transport till ett annat kök för att fortsätta din andra halva av dagen där.

Du bör vara en flexibel person som gillar att arbeta med ett jobb som är väldigt viktigt. Disken är en mycket viktig del av vårt arbete där det är mycket viktigt att allt blir rent.

Du kommer att jobba som diskare på två enheter. Du utgår från vårt kök i Lund 4 timmar. Sedan kommer du få åka med en av våra transportbilar till ett annat kök för att fortsätta där.

Ansök nu

Diskare med omgående start

Diskare
Läs mer Okt 24
Diskare sökes till en större enhet där skolmat tillverkas för omgående start. Du kommer att arbeta som diskare 4 timmar på ett kök för att sedan åka med våran transport till ett annat kök för att fortsätta din andra halva av dagen där.
Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan, anställningen är med omgående start.

Du bör vara en flexibel person som gillar att arbeta med ett jobb som är viktigt.
Disken är en mycket viktig del av vårt arbete där det är mycket viktigt att allt blir rent.

Du kommer att jobba som diskare på två enheter. Du utgår från vårt kök i Lund 4 timmar. Sedan kommer du få åka med en av våra transportbilar till ett annat kök för att fortsätta där i 4 timmar.

Ansök nu

Diskare

Diskare
Läs mer Jan 15
Lejonet och Partners AB erbjuder genom sitt unika utbud av tjänster kommuner och företag möjlighet att spara pengar, men också att utverka bästa möjliga verksamhet till högsta möjliga kvalité. Lejonet och Partners AB är leverantör till många svenska kommuner men även till Sveriges största privata utbildningsbolag.

Rekrytering - Personalförsörjning - Karriärändring - Verksamhetsledning - Organisation


Lejonet och Partners söker nu ett köksbiträde på deltid-heltid för bemanning  på skola i Lund under vårterminen 2018.


Arbetsuppgifter:
* Arbetet kommer i huvudsak innebära diskning.
* Tjänsten innebär ett vikariat på deltid-heltid på en skola i  Lund under vårterminen 2018 med goda chanser till förlängning. Kvalifikationer:
* Minst 6 månaders erfarenhet av arbete inom storkök
* Tala och skriva svenska obehindratPersonliga egenskaper:
* Flexibel och självgående
* God servicekänsla
* Noggrann.
* Maila din ansökan till: david.huseby@lejonetpartners.se
* Vid eventuella frågor ring 0761-910492

Ansök nu