Transport jobb i Lund

Hitta lediga jobb som Transport i Lund. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Lund från den arbetsgivaren.

Timanställda bussförare sökes

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jul 18
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

Trafikområde Lund är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 300 medarbetare och 110 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Skånetrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Skåne.

Vi erbjuder  
Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.  

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.  

Personliga egenskaper och utbildning  
Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort och YKB.  

Om tjänsten  
Tjänsten är på en timanställnings som kan leda till tillsvidare anställning. Lön enligt kollektivavtal.  

Frågor gällande rekryteringsprocessen:  
Ylva Dahlgren Bengtsson   ylva.dahlgrenbengtsson@nobina.se 
Ansökan  
Ansökan ligger öppen fram till 31 maj, men vi startar nya utbildningar ca en gång i månaden  
Urval sker löpande.

Ansök nu

Junior Labb/Automationstekniker med brinnande mekanikintresse till Axis!

Bygg- och anläggningsförare
Läs mer Sep 27
Nytt
Är du en doer som gillar när den ena dagen inte är den andra lik, där din problemlösningsförmåga ställs på prov varje dag? Har du erfarenhet av att lösa mekaniska utmanande problem eller på fritiden ägnar dig åt att bygga diverse mekaniska produkter? I så fall så kan du vara som klippt och skuren för tjänsten som Labbtekniker hos Axis Communications i Lund!

OM TJÄNSTEN
Axis expanderar och av den anledningen söker vi nu dig som vill bidra till att projekten och produktionen sker på ett effektivt och flytande sätt.

Du kommer vara en del av ett sammansvetsat team som idag består av tio medarbetare, som i sin tur är en del av en större avdelning på företaget. Genom självständigt arbete, i en miljö av kompetenta och hjälpsamma kollegor, kommer ditt teknikintresse både bli uppskattat och utmanat i det dagliga arbetet. Detta kan vara när du monterar, testar eller felsöker testutrustningen som Axis använder sig av.

Företaget vill att du är med och driver verksamheten framåt. Därför arbetar de för att initiativ skall drivas underifrån och upp istället för tvärt om. Detta gör att Axis strävar efter att hålla processer och styrning på en minimal nivå. Axis är inte bara ett företag; Axis är en kultur, ett sätt att leva. Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen är det en stor bredd på arbetsuppgifter och du kommer att ha mycket självständigt ansvar för ditt arbete inom produkttestningsgruppen, men samtidigt ha mycket kontakt med både interna och externa kontakter. Med andra ord kommer du som nyanställd kunna grotta ner dig i tekniskt krävande utmaningar och samtidigt lära dig av många duktiga kollegor.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat inkludera:


* Utföra stabilitetstest för att kontrollera kvalitén på produkter och system
* Administrera inköp av material och reservdelar för produktionssystem och fixturer
* Montera, kontrollera och skicka vidare testutrustning till Axis olika produktionsplatser
* Enligt ritning eller dokumentation bygga produktionssystem och fixturer, samt leveransverifiera dem
* Felsökning och underhåll av utrustning internt och hos underleverantörer


VI SÖKER DIG SOM
- Har en gymnasieutbildning, helst med inriktning på mekanik/el/teknik
- Har ett genuint intresse och stor kunskap inom elektronik. Beskriv i din ansökan hur just ditt tekniska intresse uttrycker sig!
- Har B-körkort
- Pratar och skriver obehindrat på både svenska och engelska, eftersom detta är språken som kommuniceras både internt och externt

Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av:


* En liknande tjänst och har arbetat med felsökning, lödning, mekaniska komponenter eller liknande förut.
* Erafarenhet av dokumentation och att avläsa mekaniska ritningar, elschema och pneumatikschema
* Datorvana/intresse för mjukvara
* Grundläggande CAD kunskap


Karaktärsdrag som beskriver dig


* Initiativtagande
* Samarbetsförmåga
* Problemlösande
* Kommunikativ


Övrig information


* Start: Enligt Överenskommelse
* Omfattning: Heltid, Tillsvidare
* Placering: Lund, Ideon
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis Communications önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Axis Communications är marknadsledande inom nätverksvideo och en drivande kraft i skiftet från analog till digital videoövervakning, vilket gör en tryggare, smartare och säkrare värld möjlig. Axis erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer som inkluderar produkter och lösningar baserade på innovativa och öppna teknikplattformar.

Ansök nu

Drivna och initiativtagande lagkamrater för deltidsarbete

Lagerarbetare
Läs mer Sep 23
Tjänstebeskrivning & erbjudande
För vår kunds räkning söker vi drivna och prestigelösa lagkamrater som kommer ingå i en bemanningspool genom PerformIQ. Du kommer arbeta tillsammans med andra idrottare och studenter på ett däcklager i Lund där arbetet är fysiskt och kräver noggrannhet och effektivitet. Du är en prestigelös person som inte är rädd för att hugga i där det behövs samt trivs med att samarbeta.

Personprofil
Du som söker har en annan sysselsättning såsom kontrakt med en förening eller är studerande och flexibel med dina tider. Vidare är ett krav att du har möjlighet att arbeta 2-3 dagar i veckan. Som person är du lojal, kommer alltid i tid, positiv, tar initiativ, noggrann, ansvarsfull, framåt och flexibel. För att passa in i rollen som lagkamrat hos oss trivs du med att arbeta effektivt, har en god fysik och samtidigt en insikt om betydelsen av ett bra resultat i arbetet. Arbetet utförs efter behov där du både jobbar efter schemalagda tider, samt blir inringd med kort varsel.

Meriterande:
• Körkort och tillgång till bil, för att vara tillgänglig vid olika arbetstider.
• Truckkort
• Prestigelös och flexibel person

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en arbetsroll. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Lagermedarbetare

Lagerarbetare
Läs mer Sep 26
Nytt
Nu söker vi dig lagermedarbetare som är stresstålig, bra på att ha många bollar i luften samtidigt.
Dina arbetsuppgifter är främst att montera ihop enheter till kök ta emot leveranser,packa kök
Allt förekommande då det är ett litet företag med få anställda så vi hjälps åt med mycket
Vi har kollektivavtal och följer det
Som person är du öppen och nyfiken - har lätt för att kommunicera
Du gillar utmaningar, är lätt att samarbeta med och är noggrann. Körkort krav.
Du kommer att vara en del av ett internationellt företag
• Spännande dagar
Anställningsform: 80%-100
Ersättning: Fast lön
Tillträde: Snarast
Vi tar emot ansökningar löpande. Vänligen skicka ansökan med CV till Delia Modeer.
Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Delia Modeer på deliamo@novalund.kvik.se
Om Kvik
Kvik är en del av den svenska koncernen Ballingslöv Int. AB. Koncernen är en av de ledande aktörerna inom kök och badrum i Skandinavien och Storbritannien. Det finns för närvarande mer än 160 Kvik-butiker i Danmark, Färöarna, Sverige, Norge, Tyskland, Finland, Nederländerna, Belgien, Spanien, Frankrike och Thailand.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Truckförare till globalt förpackningsföretag i Lund

Truckförare
Läs mer Sep 19
Om tjänsten
Som Truckförare kommer du att arbeta med truckkörning hos vår kund i Lund. Vår kund är ett globalt förpackningsföretag med säte i Lund. Du kommer framförallt att köra motviktstruck men det kommer även att förekomma truckkörning med andra truck typer. Du kommer framför allt att lasta och lossa lastbilar samt arbeta med utlastning. Du jobbar i ett mindre team där alla jobbar tillsammans mot uppsatta mål och du ska kunna hjälpa till på andra stationer utöver din egna.

Tjänsten som Truckförare är ett konsultuppdrag med start omgående. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag klockan 7–15.30.

I din roll som Truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Truckkörning med ledstaplare, skjutstativ och plocktruck 
- Truckkörning med andra truck typer
- Vara interna kunder behjälplig när de behöver hjälp med exempelvis lastning och lossning

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att kör motviktstruck, gärna inom industrin. Det är meriterande om du har kört tyngre truckar.Vidare ser vi att du är en teamspelare som inte rädds att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du är en förebild för dina kollegor och hjälper gärna till. Vidare är du van med att arbeta mot uppsatta mål. Din tidigare erfarenhet gör att du kan prioritera arbetsuppgifter och arbetar på ett flexibelt sätt. Du är serviceminded och jobbar alltid med kunden i fokus.

Viktigt för tjänsten är:
- A1-4 och B1-4 truckkort
- Tidigare erfarenhet av att köra ledstaplare, skjutstativ och plocktruck

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Julia Olander via Julia.Olander@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Truck, Truckförare, Ledstaplare, Skjutstativ, Plockrtruck, Truckkort, Lund, Adecco, Förpackning, Malmö, Heltid

Ansök nu

Alfa Laval i Lund söker nu flera erfarna truckförare- Välkommen in med din

Truckförare
Läs mer Sep 14
Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre! Vi söker flera passionerad Lagerarbetare till vår avdelning LA Warehouse.

Om jobbet

LA Warehouse är en grupp på 25 personer vars uppgift är att försörja såväl den interna produktionen som externa kunders behov. Årligen plockar vi 36 000 plockorder, emballerar samt avsynar allt inkommande gods. Vi behöver dig med serviceanda och flexibilitet mot våra kunder. Andra viktiga egenskaper är noggrannhet samt ansvarskänsla gentemot kunden och dina arbetskamrater, liksom viljan att utveckla dig själv och gruppen.

Arbetet sker i grupp med god kamratanda. Detta ställer krav på bra samarbets- och kommunikationsförmåga såväl inom som utom gruppen. All vår rapportering sker i vårt affärssystem.

Arbetstiden är dagtid och tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vem är du?

Du skall vara serviceinriktad, ha modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer.

Vad du kan

Vi söker dig som har några års erfarenhet av lagerarbete samt har truckkort för plocktruck B4, skjutstativtruck B3, motviktstruck B1 och traversutbildning. Vidare är grundläggande datorvana och förmåga att förstå engelska ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

För mer information om tjänsten

Senol Alievski, Team Manager, 0709-36 68 34

Tove Axelsson, Rekryterare 0722546562

Facklig information

Johnny Hùlten IF Metall, 0709-36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 30 sepember 2022.

Ansök nu

Extrajobb som truckförare/orderplockare till välkänt IT-företag i Lund!

Truckförare
Läs mer Sep 13
Är du student och vill ha ett extrajobb som truckförare/orderplockare? Vill du arbeta på ett internationellt IT- företag och skaffa värdefull erfarenhet av hur utskeppningssidan av ett lager fungerar? Då har vi tjänsten för dig!

Du kommer i den här tjänsten vara placerad på utskeppningssidan av lagret hos vår kund. Detta innebär att du kommer plocka och färdigställa ordrar enligt olika skeppningsregler vilket kräver stor noggrannhet. Vidare ingår sedvanligt administrativt lagerarbete i kunds datorsystem så som registrering och avrapportering av ordrar.

Företaget ligger vid Klostergården i Lund och arbetstiderna är förlagda 7:00-16:00 måndag till fredag.

Vi ser att du ska kunna arbeta minst 2 dagar i veckan utanför dina studier. Under introduktionen ska du kunna arbeta 10 pass på 3 veckor.

Hos kundföretaget råder säkerhetsklass 3. För att uppnå denna säkerhetsklass behöver säkerhetsprövning göras redan under rekryteringsprocessen. Detta innebär att du som söker tjänsten kommer genomgå bland annat ett säkerhetsprövningssamtal.

Du kommer att vara anställd som konsult via StudentConsulting men uthyrd till vårt kundföretag, vi arbetar löpande med urval så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Din profil
Vi söker nu dig som studerar på högskola/universitet eller Komvux och vill ha ett långsiktigt extrajobb sidan om dina studier!

- Truckkort
- Noggrann
- Flexibel

Som person ser vi att du är strukturerad och utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet.

Det är krav med truckkort B2. Erfarenhet av truckkörning är meriterande.

Tycker du att tjänsten låter intressant? Sök redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Administratör och returhanterare sökes till Axis Communications i Lund

Lagerarbetare
Läs mer Sep 23
Kort om tjänsten
Är du teknikintresserad och söker efter nya utmaningar? Trivs du att jobba tillsammans med andra mot gemensamma mål? Är du ordningsam och noggrann? Då kan vi ha jobbet för dig!

Vi söker dig som är teknikintresserad, ordningsam och redo för nya utmaningar.


Om verksamheten
Axis grundades 1984 och har sedan dess utvecklat teknik för en smartare och säkrare värld. Företaget är framgångsrikt såväl nationellt som internationellt och värderar innovation, trivsel och förbättringsarbete högt i verksamheten.

Mer om tjänsten
Du kommer att jobba med hantering av returer samt testning av produkter hos Axis Communications i Lund. Arbetet är förlagt till dagtid, måndag-fredag 07.00-16.00 och kommer bland annat innefatta:

- Hantering av returer
-Tester
- Felrapportering
- Administration

Vi erbjuder dig en 6 månaders visstidsanställning hos oss på Dreamwork med god chans till förlängning. För rätt person finns det även möjlighet att bli anställd direkt av Axis.


Din profil
Som person är du självgående, lösningsorienterad, noggrann och har lätt för att samarbeta och jobba tillsammans med andra. Du har ett högt kvalitetstänk och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter och är nyfiken på att lära dig nya saker. Då tunga lyft kan förekomma har du god fysik och är inte rädd för att ta egna initiativ.

Erfarenhet från tidigare lager- eller produktionsarbete är meriterande medan truckkort (A1-B4), B-körkort samt flytande svenska/engelska i tal- och skrift är ett krav.


Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Ansök nu

Vy i Lund söker bussförare

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Aug 23
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.Vy Buss AB är ett helägt dotterbolag till Vy Group AS som är Norges motsvarighet till SJ och historien sträcker sig tillbaka till 1925. Vy Buss AB bedriver upphandlad kollektivtrafik som består av linje- och skolbusstrafik samt kommersiell trafik. Verksamheten utgår från 20 depåer i Sverige, från Östersund i norr till Lund i söder. Vy Buss AB har ca 2000 medarbetare och närmare 700 bussar i yrkesmässig trafik. Bolaget omsätter 1,6 miljard SEK. Största samarbetspartners är Västtrafik, X-trafik, Skånetrafiken, Jönköpings Länstrafik och Länstrafiken i Jämtlands län. Den kommersiella trafiken består dels av Flygbussarna samt av långväga expressbusstrafik som kör under varumärket Bus4You.

Beskrivning

Vy Buss i Lund söker nu några behovsanställda bussförare för vår stadstrafik i Lund. Vi söker dig som innehar D-körkort samt YKB. Du är även ansvarsfull med hög servicekänsla och har en trygg och vägvinnande körstil.

Vy Buss är ett tjänsteföretag vars medarbetare ständigt strävar efter att utveckla och förbättra verksamheten, till nytta för våra kunder. 

Du kommer utgöra en mycket viktig del av Vy Buss verksamhet. Genom mötet med kunden har du ansvar för reseupplevelsen. Du gör skillnad!

Arbetsuppgifter
Som förare har du ansvar för framförandet av fordonet och arbetar då med att erbjuda den bästa resan genom:.att skapa kundglädje 
.att köra säkert, mjukt och tryggt
.att samspela och hjälpa till när det behövs

Kvalifikationer
För att trivas som förare i Vy Buss behöver du ha:

.God kommunikationsförmåga och vara serviceinriktad
.Förmåga att uttrycka dig i svenska språket i tal och skrift
.God förmåga att möta människor
.Noggrannhet och ansvarskänsla
.Förmåga att hantera stress på ett bra sätt och vara balanserad
.Fokus på säkerhet
.D-kort samt giltigt YKB

Vi erbjuder
Tarifflön med anställningsvillkor enligt Bussbranschavtalet.

I samband med rekrytering kommer det att ingå ett flertal tester i form av drogtest, hälsotest, och löpande under anställning kan det förekomma slumpvisa drogtester. Din ansökan skall vara kompletterad med ett utdrag från polisens belastningsregister, som du kan beställa på http://www.polisen.se. Kuvertet ska öppnas tillsammans med oss vid intervju.

Urval till tjänsten sker löpande under ansökningsperioden. 

Kontaktinformation
Carina Wihlborg, Rekryteringsansvarig

Arbetsplats
Kalkstensvägen 28

224 78 Lund

Ansök nu

Medarbetare till vårt Lager

Lagerarbetare
Läs mer Sep 13
Kort om vem vi är

Från vårt huvudkontor i Lund utvecklar vi med hjälp av den senaste tekniken intelligenta, klimatsmarta lösningar för energieffektiva byggnader. Vårt produktsortiment sträcker sig från hårdvara och mjukvara för inneklimat, belysning, solskydd till användargränssnitt i form av webb och appar. Allt för att skapa energieffektiva innemiljöer i kommersiella fastigheter, skolor, sjukhus och labb. Vi har över 2000 referensobjekt vi är väldigt stolta över till exempel huvudkontoren för SEB, Telia och Swedbank. Dessutom har vi belönats med Stora inneklimatpriset, Stora energipriset och Årets företagare i Lund.

Vad innebär rollen?

Som lagermedarbetare kommer du att arbeta med:

- Plocka och packa order

- In och utleveranser

- Lagerarbete

- Truckkörning

Vem är du?

Du är en lagspelare som gillar ordning och reda och har grundläggande kunskaper inom elektronik. Du är även flexibel och tycker om att jobba i ett högt tempo. Är du nyfiken och är intresserad av teknik är det ett plus. Vi ser dessutom att du är självgående och ansvarstagande.

I övrigt har du

- Avslutad gymnasieutbildning.

- Truckkort - B1, B2.

- God datorvana och vana från att arbeta i affärssystem (meriterande GARP).

- Minst 2-3 års erfarenhet av lagerarbete.

Vad erbjuder vi?

- Friskvårdsbidrag

- Kollektivavtal IF Metall

- Sociala aktiviteter

- Vinstdelning

Vi är stolta över våra unika produkter som bidrar till en skonsam miljö och vi arbetar för att underlätta och säkerställa en god hälsa för människor som jobbar i farliga miljöer. Vårt företag genomsyras av generositet, hjälpsamhet och lojalitet. Vi ser till att hitta på saker tillsammans, oavsett om det handlar om gemensamma aktiviteter på arbetstid eller på fritiden. Vi tycker det är viktigt att du trivs med oss på lång sikt och vi erbjuder en stabil anställning med bra förmåner.

Låter detta som en spännande vardag för dig?

Då ska du skicka in din ansökan redan idag eftersom löpande urval sker. Har du fler frågor om rollen? Kontakta Magnus så svarar han gärna på dina frågor!

Körkort

B körkort fordras.

Kontaktpersoner

Magnus Collovin, 046-158550 Växel, magnus.collovin@lindinvent.se, Produktionschef

Ansökan

Arbetstid: 100% Tillsvidareanställning

Tillträdesdag: Omgående

Vi tar emot din ansökan via epost: jobb@lindinvent.se

Arbetsgivare

Lindinvent AB

Skiffervägen 39

224 78 LUND

Tel: 046-158550

E-post: info@lindinvent.se

Mer information på http://www.lindinvent.se (http://www.lindinvent.se/)

Ansök nu

Brevbärare Lund, Vikariat

Brevbärare
Läs mer Sep 6
Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening.

PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.

 

Du & Vi & Jobbet

Som brevbärare är du pulsen i allt vi gör. Vi förändras med världen, men vårt samhällsuppdrag är detsamma idag som igår. Som sista länk i leveranskedjan är du en del av ett lagarbete och sammanhang där glädje och stolthet är vår kultur.

Den här tjänsten är ett vikariat med en sysselsättningsgrad på 100%. Anställningen startar vecka 39 och pågår fram till och med vecka 13 år 2023. Dina arbetstider kommer framför allt att vara förlagda mellan 08.00-16.00 på vardagar men även arbete på kvällar och lördagar kan förekomma.

                                                                                                                         

Vad du kommer att göra 

- Sortera post
- Dela ut brev, mindre paket, tidningar och reklam med cykel eller bil
- Planera och genomföra din arbetsdag på bästa sätt utifrån dagens rutt

 

Vem du är

- Självgående: Du vet vad du ska göra, och du gör det.
- Gillar att vara ute: Om väder och vind biter ifrån, så biter du ihop och tillbaka.
- Ordningsam och punktlig: Ordning och reda är viktigt för att säkerställa en god leverans i rätt tid.
- God kondition och rörlighet: Du är i rörelse under stora delar av dagen.
- Flexibel: Även om du följer en rutt så händer det ibland oplanerade saker som du behöver agera på.
- Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vad du tar med dig

- Vana att arbeta självständigt och i team
- God servicekänsla
- Svenska i tal och skrift
- B-Körkort
- Gymnasieexamen, eller motsvarande

 

Varför vi finns

PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag, att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på http://www.postnord.se.

 

Du ska må bra

Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som på våra kunder. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

 

Vad väntar du på?

För att söka det här jobbet behöver du varken förbereda CV eller personligt brev. Vi vill lära känna dig bättre än så och därför får du istället svara på några videofrågor. Klicka på ”Ansök” här i annonsen och följ stegen, på bara 5–10 minuter har du sökt jobbet. Se till att ha betyg redo från gymnasiet eller högre utbildning när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under "övriga filer" och är viktiga för att du ska kunna gå vidare i processen. 

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på mailto:karriar@postnord.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

För fackliga kontaktpersoner se http://www.postnord.com/fackliga

Ansök nu

Brevbärare Lund, Vikariat

Brevbärare
Läs mer Sep 5
Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening.

PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.

 

Du & Vi & Jobbet

Som brevbärare är du pulsen i allt vi gör. Vi förändras med världen, men vårt samhällsuppdrag är detsamma idag som igår. Som sista länk i leveranskedjan är du en del av ett lagarbete och sammanhang där glädje och stolthet är vår kultur.

Den här tjänsten är ett vikariat med en sysselsättningsgrad på 75%. Anställningen startar omgående och pågår fram till och med vecka 13 år 2023. Dina arbetstider kommer primärt att vara förlagda mellan 13.30-19.30, måndag till fredag.

                                                                                                                         

Vad du kommer att göra 

- Sortera post
- Dela ut brev, mindre paket, tidningar och reklam med bil
- Planera och genomföra din arbetsdag på bästa sätt utifrån dagens rutt

 

Vem du är

- Självgående: Du vet vad du ska göra, och du gör det.
- Gillar att vara ute: Om väder och vind biter ifrån, så biter du ihop och tillbaka.
- Ordningsam och punktlig: Ordning och reda är viktigt för att säkerställa en god leverans i rätt tid.
- God kondition och rörlighet: Du är i rörelse under stora delar av dagen.
- Flexibel: Även om du följer en rutt så händer det ibland oplanerade saker som du behöver agera på.
- Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vad du tar med dig

- Vana att arbeta självständigt och i team
- God servicekänsla
- Svenska i tal och skrift
- B-Körkort
- Gymnasieexamen, eller motsvarande

 

Varför vi finns

PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag, att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på http://www.postnord.se.

 

Du ska må bra

Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som på våra kunder. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

 

Vad väntar du på?

För att söka det här jobbet behöver du varken förbereda CV eller personligt brev. Vi vill lära känna dig bättre än så och därför får du istället svara på några videofrågor. Klicka på ”Ansök” här i annonsen och följ stegen, på bara 5–10 minuter har du sökt jobbet. Se till att ha betyg redo från gymnasiet eller högre utbildning när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under "övriga filer" och är viktiga för att du ska kunna gå vidare i processen. 

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på mailto:karriar@postnord.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

För fackliga kontaktpersoner se http://www.postnord.com/fackliga

Ansök nu

Kvalitetsingenjör till vårt kvalitetsteam med placering i Lund

Livsmedelsingenjör
Läs mer Sep 9
Vi växer i snabb takt och med stor framgång på marknaden och söker nu en Kvalitetsingenjör till vår kvalitetsavdelning. Tjänsten är placerad vid vårt huvudkontor i Lund och du kommer att bli en viktig del i ett väl sammansvetsat team som har roligt tillsammans och jobbar med ett högt målfokus.
Att arbeta som kvalitetsingenjör hos oss på KLS är ett stimulerande jobb med stor påverkandegrad. Vi arbetar i en snabb och flexibel organisation med korta beslutsvägar och du förväntas aktivt bidra genom hela processen med din kunskap om livsmedelssäkerhet som ett viktigt verktyg men också med din administrativa förmåga, då dokumentation och strukturarbete är naturliga arbetsmetoder för dig för att nå framgång i ditt yrkesutövande. Tjänsten innehåller varierande arbetsuppgifter och ger stor chans till personlig utveckling.
Din profil
Utbildning
Krav
Högskoleutbildning krävs med inriktningen mot livsmedel, till exempel livsmedelsingenjör eller livsmedelsagronom.
Kompetenser
Krav
Det är ett krav att du besitter god kunskap inom livsmedelshygien och produktsäkerhet.
Meriterande
Utöver kraven så är det meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet inom kött-/slaktbranschen, samt erfarenhet inom produktutveckling.
Det är även meriterande med erfarenhet inom certifiering enligt GFSI-standarder, samt arbete med tillhörande kvalitetsledningssystem.
Språk
KRAV
Svenska, flytande
Engelska, behärska väl (koncernspråk)
Övrigt
B-körkort är ett krav

Dina arbetsuppgifter
- Vara kvalitetsavdelningens representant i produktutvecklingssammanhang.
- Säkerställa livsmedelssäkerheten hela vägen från idé till färdig produkt tillsammans med den lokala kvalitetsansvariga.
- Utföra riskvärdering av nya råvaror / ingredienser / förpackningsmaterial.
- Utföra leverantörsbedömningar.
- Svara på kundförfrågningar och ifyllnad av kundportaler.
- Utföra hållbarhetstester och lägga upp provtagningsplaner.
- Utföra internrevisioner på företagets alla anläggningar.
- Stödja kvalitetsavdelningen där behov finns.

I arbetet kommer du att ha en tät dialog med övriga i kvalitetsteamet, inköp, affärsutveckling och produktion. Det ställer höga krav på förmåga att kommunicera och aktivt kunna deltaga i olika mötesforum.
I organisationen finns många duktiga och erfarna kvalitetskollegor att samarbeta med för att nå bästa resultat.
KLS som arbetsplats kännetecknas av högt tempo och stor variation. Du kommer att få arbeta i en mycket utvecklande miljö med goda möjligheter till personlig utveckling.
Du kommer att vara en del i vårt kvalitetsteam i KLS.
Placering
Du kommer som utgångspunkt att vara stationerad på huvudkontoret i Lund men kommer att kunna tillfälligt sitta ute på några av våra anläggningar vid behov och önskemål.
I arbetet ingår en del resor och övernattningar.
Personliga egenskaper
Du är en strukturerad och effektiv person som har god förmåga och trivs med att hantera många olika ärenden samtidigt. Det är viktigt att du kan prioritera när många olika uppgifter pågår för att hålla bestämda deadlines.
Du har lätt för att samarbeta med olika människor och kommunicerar på ett tydligt sätt.
Tillträde: Snarast
Arbetstid/varaktighet: Tjänsten är en tillsvidareanställning och på heltid. Provanställning tillämpas.
Lön: Fast lön
Ansökan: Sista ansökningsdag är 2022-09-30. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta befattningen innan svarstiden är ute. Ansökan skickas till marc@kls.se märk ansökan med ”Kvalitetsingenjör / Lund”
Vill du mer om tjänsten kontakta vår Kvalitetschef Kristina Jonsson - krjon@kls.se +46 70-6168900
Vill du veta mer om KLS besök vår hemsida www.kls.se
Matföretaget KLS är branschledande inom svensk köttproduktion med fyra slakterier och fyra chark- och förädlingsfabriker i Sverige. KLS omsatte 7 000 MSEK under fjolåret, har 1 750 anställda och samarbetar med drygt 6 000 svenska lantbrukare. KLS är en del av Danish Crown Group.

Ansök nu

Truckförare

Truckförare
Läs mer Sep 6
Truckförare

Är du vår nästa medarbetare till vårt lager? Just nu söker vi en strukturerad och ansvarstagande truckförare och lagermedarbetare!

Om tjänsten
Som en del av vår lager & speditionsavdelning kommer du framförallt att arbeta med lagerarbete och transport. Arbetet utgörs framförallt av förberedande framplockning och lastning av gods till våra kunder men även påfyllning och tömning av maskiner, materialplacering, lagerstrukturering ingår. Du kommer att hantera materialbeställningar, returer och lagerflyttar i vårt affärssystem SAP. Dessutom kommer du att vara ansvarig för registrering av avgående gods. I ditt dagliga arbete behöver du kunna ta beslut om exempelvis skadat gods och huruvida en lastbil är lastningsbar ur ett säkerhetsperspektiv. Truckkörning med gaffeltruck och rullgripare ingår.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, dagtid och med start så fort som möjligt.

Din bakgrund
Du är minst 18 och har gärna någon form av teknisk utbildning, lägst på gymnasienivå. Vidare har du truckkort A1, A2, B1 och B2 och erfarenhet av att köra motviktstruck samt innehar vanligt B-körkort (bil). Tidigare arbetslivserfarenhet inom industri är meriterande men inget krav. Flytande svenska i tal och skrift.

Du som söker

Vi söker dig med stort ordningssinne, noggrannhet och som är lösningsfokuserad. Vidare är det viktigt att du trivs med att ha många bollar i luften och att du kan förstå och läsa flöden. Då du i ditt arbete har många externa kontaktytor är det viktigt att du är bra på att kommunicera och samarbeta med olika människor samt är serviceinriktad. Eftersom att du kommer arbeta mycket på egen hand behöver du trivas med och vara bra på att arbeta självständigt.

Att jobba på Graphic Packaging

Graphic Packaging International är ett globalt ledande förpackningsföretag med 25 000 medarbetare på 130 platser världen över. Vi hjälper våra kunder genom att skapa innovativa och hållbara förpackningslösningar för olika produkter och marknader. Vi är lika engagerade för våra kunder och medarbetare som vi är för att skydda miljön och ge tillbaka till de samhällen där vi är verksamma.

Vi vet att vår personal är vår största tillgång. Därför investerar vi i dig som medarbetare och erbjuder utvecklande karriär- och utbildningsmöjligheter. Ditt första steg mot en givande karriär i ett globalt förpackningsföretag börjar här!

https://www.ar-packaging.com/en/career/job-search

Vill du veta mer?
Är du intresserad och vill veta mer så är du välkommen att ringa Bo Malmström, Warehouse and Shipping Manager, tel 046- 18 33 84.

Urval sker löpande så sök redan idag!

Ansök nu

Kundservice inom logistik

Trafikplanerare, transportföretag
Läs mer Sep 14
Om jobbet.
Vill du vara med och utveckla vår verksamhet med att organisera persontrafik bland annat färdtjänst och sjukresor och därmed underlätta för bland annat människor med olika funktionsvariatoner att komma ut i samhället?
Då finns de mycket goda chanser att du är rätt person för oss på DRT Solutions!
Vi söker efter en detektiv!
Vi letar efter DRT´s ”detektiv”, som gillar att prata med kunder, gräva i det som händer i verksamheten och är nyfiken och vil förstå varför det händer. I denna roll arbetar du med att förebygga så att problem av olika slag uppstår i verksamheten samt analyserar de frågor, avvikelser och fel som uppstått och du kommer med förbättringsförslag.
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder en tjänst där du får ta ett eget ansvar i att planera ditt arbete och driva det framåt. Du förväntas bidra på olika sätt till verksamhetens utveckling och tjänsten kan delvis utformas utifrån dina kompentenser och färdigheter.
Du kommer att arbeta tillsammans med våra kollegor på vårt kontor i Lund. Fokus ligger på att var och en bidrar för att vi tillsammans skall leverera på bästa sätt gentemot våra kunder.
För att lyckas och trivas i rollen som Execute @Monitor har du naturlig fallenhet för att tänka analytiskt och arbeta strukturerat och kunna pendla mellan fokus på både detaljer och helhet. Du har en hög arbetskapacitet och är beredd att periodvis göra intensiva arbetsinsatser när det krävs.
Du är flexibel och kan tänka ”out of the box” och kan ompröva tidigare arbetssätt och metoder och du förstår vikten att återföra din kunskap i DRT`s fortsatta utvecklingsarbete.
Som person är du nyfiken och lättlärd och tycker att det är självklart att fråga då något är oklart. Du är strukturerad och organiserad och har kapacitet att prioritera aktiviteter effektivt. Du är prestigelös och lösningsorienterad och kan arbeta under föränderliga och ibland stressiga förhållanden. Du tycker om att arbeta med människor och det visar sig genom att du har kunden i fokus, är serviceminded och kommunicerar på ett pedagogiskt, tydligt och rakt sätt.

Ansök nu

Orderplockare till e-handelslager i Lund, Deltid/Heltid

Lagerarbetare
Läs mer Aug 23
Orderplockare sökes till litet, familjeägt lager i Lund. Vi söker dig som gillar att jobba självständigt och är effektiv hela arbetsdagen. Tjänsten gäller heltid eller deltid mån-sön och innefattar mycket ensamtid vilket kräver att du är stabil och tillitsfull. Arbetsuppgifterna innefattar främst att plocka, packa, boka paket och brev för leverans. Även hantering av returer och inleveranser av nya varor till lagret förekommer, samt öppning och stängning av lagret. Tjänsten börjar som provanställning med ambitionen att gå vidare till en tillsvidaretjänst. Erfarenhet av orderplock, lagerarbete eller e-handel är meriterande (att föredra) men är inte ett krav.
#jobbjustnu

Ansök nu

Budbilsförare

Budbilsförare
Läs mer Aug 22
Budbilsförare
Vi söker efter en person som ska köra ut till våra kunder och leverera deras regelbundna leverans. Pålastning samt avlastning ingår i tjänsten.
KRÄVANDE
B Körkort
MERITERANDE
Truckkort
Turkiska/Kurdiska språket


Skicka CV på följande mail;
hr@alfetissuepaper.se


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Budbilsförare

Budbilsförare
Läs mer Aug 17
Budbilsförare
Vi söker efter en person som ska köra ut till våra kunder och leverera deras regelbundna leverans. Pålastning samt avlastning ingår i tjänsten.
KRÄVANDE
B Körkort
MERITERANDE
Truckkort
Turkiska/Kurdiska språket


Skicka CV på följande mail;
hr@scandinaviapaper.se

Ansök nu

Lagerarbetare

Lagerarbetare
Läs mer Aug 15
Kupongo befinner sig i en spännande högexpansiv fas. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter för dig som gillar ett snabbt tempo och en omväxlande arbetsplats. Sammanhållningen och teamkänslan är ryggraden i företaget. Vi tycker om att ge våra medarbetare ansvar och uppmuntrar dem till att fatta beslut och hitta egna lösningar. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och trots ett stundtals högt tempo finns det alltid tid för skratt.
Vi söker dig:
Som är ansvarstagande och duktig på att samarbeta
Som är lättlärd och stresstålig
Som har hög arbetsmoral och ansvarstagande
Personliga egenskaper
För att du ska trivas och snabbt komma in i arbetet tror vi att du är du noggrann och har en positiv inställning. Du ska också vara en driven och ansvarstagande person som tycker om att sprida positiv energi och arbeta i högt tempo. Vidare krävs det också att du har koll på detaljer. Vi söker dig som är positiv, ansvarskännande, noggrann och med bra ordningssinne. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och hanterar stress väl.
Vi lägger stor vikt vid att du är lättlärd och kan ta egna beslut.
Arbetsuppgifter
Trivs du med att arbeta på lager med målinriktat arbete och att vara en del av ett engagerat team? Då har vi jobbet för dig!
Arbetet innebär frihet under ansvar det är därför nödvändigt att du kan ta egna initiativ och har förmåga att prioritera ditt arbete på egen hand.
Som lagerarbetare ingår de flesta former av lagerhantering. Då vi har ett mindre lager kommer du arbeta med lagerarbete så som returhantering, orderplock och orderpackning. Dessutom innefattar tjänsten 20% distans arbete. Du kommer att arbeta genom vårt chrome tillägg hemifrån med lättare administrativa uppgifter.
Vi har inga som helst krav på ålder eller meriter. Hos oss är din personlighet och inställning viktigare än dina tidigare arbeten. Om du inte har erfarenhet så kommer du få nödvändig utbildning på plats.
Fast månadslön under sex månader eller längre. Du kommer att arbeta väldigt centralt och det finns utmärkta kommunikationer både för att ta sig dit och där ifrån.

Ansök nu

Sydvac AB söker arbetare / operatör / förare till våra torrsugar /grävsugar

Sug- och spolbilsförare
Läs mer Aug 12
Sydvac AB söker arbetare / operatör / förare till våra torrsugar /grävsugar
Vi söker dig som:
Är ansvarstagande, noggrann, social, hjälpsam och engagerad.
Tycker om att underhålla och sköta de fordon du arbetar med och kör.
Ser fördelar med att ha ett flexibelt och varierande arbete med både körning av lastbil och utförande av sug- och blåsarbete hos kund.
Har en god fysik, då jobbet innebär arbete med lastbilar, slangar och material
Har möjlighet att arbeta övertid samt på annan ort 1-10 veckor per år. Detta för att kunna hjälpa våra kunder när de efterfrågar det.Utbildning kompetens
C-körkort eller CE-körkort
YKBMeriterande
BE-körkort
Säkerhet på väg
Erfarenhet av anläggningsarbete
Erfarenhet av industriarbete
Erfarenhet av rivningsarbete
Erfarenhet av att köra hjullastare/förarbevis hjullastare
Erfarenhet av arbete med minigrävare
Erfarenhet av svetsning och reparationerOmarbetsgivaren
Sydvac har sina lokaler (kontor, verkstad, garage etc.) belägna mellan Lund och Södra Sandby. Vi startade år 1989 och har lång erfarenhet inom branschen. Härifrån utgår arbetet med sug- och blåsbilarna till olika kunder runt om i Skåne. Vid vissa tillfälle utförs arbete även utanför Skåne.
Arbete utförs på industrier, byggarbetsplatser, kommuner, privatpersoner etc. Med hjälp av sug- och blåsbilarna utförs arbete med att suga och blåsa olika material såsom makadam, jord, restprodukter, spannmål, isolering, slam etc. Vi utför arbete inom torrsugning, vakuumsugning, vakuumschaktning och grävsugning med hjälp av torrsugning, grävsug, vakuumsugbil etc.
Vi värnar om en god arbetsmiljö och ett gott arbetsklimat. Alla hjälps åt och vi har en god laganda. Då vi alltid är två personer på sug- och blåsbilarna så är vi en arbetsplats där vi stöttar varandra och hjälps åt i det dagliga arbetet.

Ansök nu

Extrajobb som truckförare/orderplockare till välkänt IT-företag i Lund!

Truckförare
Läs mer Aug 5
Är du student och vill ha ett extrajobb som truckförare/orderplockare? Vill du arbeta på ett internationellt IT- företag och skaffa värdefull erfarenhet av hur utskeppningssidan av ett lager fungerar? Då har vi tjänsten för dig!

Du kommer i den här tjänsten vara placerad på utskeppningssidan av lagret hos vår kund. Detta innebär att du kommer plocka och färdigställa ordrar enligt olika skeppningsregler vilket kräver stor noggrannhet. Vidare ingår sedvanligt administrativt lagerarbete i kunds datorsystem så som registrering och avrapportering av ordrar.

Företaget ligger vid Klostergården i Lund och arbetstiderna är förlagda 7:00-16:00 måndag till fredag.

Vi ser att du ska kunna arbeta minst 2 dagar i veckan utanför dina studier. Under introduktionen ska du kunna arbeta 10 pass på 3 veckor.

Hos kundföretaget råder säkerhetsklass 3. För att uppnå denna säkerhetsklass behöver säkerhetsprövning göras redan under rekryteringsprocessen. Detta innebär att du som söker tjänsten kommer genomgå bland annat ett säkerhetsprövningssamtal.

Du kommer att vara anställd som konsult via StudentConsulting men uthyrd till vårt kundföretag, vi arbetar löpande med urval så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Din profil
Vi söker nu dig som studerar på högskola/universitet eller Komvux och vill ha ett långsiktigt extrajobb sidan om dina studier!

- Truckkort
- Noggrann
- Flexibel

Som person ser vi att du är strukturerad och utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet.

Det är krav med truckkort B2. Erfarenhet av truckkörning är meriterande.

Tycker du att tjänsten låter intressant? Sök redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Soeco söker medarbetare för arbete på vårt lager i Dalby

Lagerarbetare
Läs mer Aug 12
Soeco med huvudkontor i Dalby utanför Lund, är en positiv organisation där vi arbetar som ett team och där man backar upp sina arbetskamrater. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av traditionellt lagerarbete, mottagning av leveranser, inventering och att dokumentera arbetet som utförs. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta på lager och truck kort betraktar vi som ett plus men är inte ett krav. Däremot vill vi att du har B körkort.


Vi söker någon för omedelbart tillträde och ansökan skickas till petra.falk@soeco.se


Om Soeco
Soeco är ett komplett inredningsföretag för kontorsinredningar med fokus på återbrukade möbler. Vi hjälper våra kunder så att de får ett unikt anpassat kontor som är hållbart och som ser ut som nytt men kostar som om det var begagnat. Hos Soeco kan man alltid välja mellan att hyra och köpa möbler. Vi på Soeco köper in begagnade möbler som vi renoveras i våra egna lokaler. Vi klär om, lackerar om och fanerar om enligt kundens önskemål. Vid behov kan vi alltid komplettera med nya möbler eftersom vi är återförsäljare av de flesta varumärken på marknaden. Vi förfogar över totalt 6500m2 kontor, lager och produktionsyta. Under 2021 låg vår omsättning på ca 40 Mkr.

Ansök nu

Vi ser nu fram emot att välkomna nya livsmedelskonsulter!

Livsmedelsingenjör
Läs mer Jul 19
SKÅNESTOR - We do what we love

Vi är det personliga konsultföretaget där närheten och relationen till kunden prioriteras. Vi erbjuder tjänster inom Life Science, Livsmedel samt Process och Produktion.

Tjänsten

Nu söker vi nya kollegor! Vi älskar det vi gör och det är därför viktigt att även du älskar det du gör!

Vi söker dig med praktisk erfarenhet av att jobba inom Livsmedelsbranschen med kompetens inom livsmedelssäkerhet, produktutveckling, förpackningsutveckling och/eller kvalitetsledning.

Du har erfarenhet av något av följande:

• Har relevant arbetslivserfarenhet inom livsmedelsregulatoriskt arbete för produkt och/eller förpackning
• Har kunskap om relevanta lagar, förordningar, standarder och andra gällande krav
• Har arbetat med ledningssystem inom livsmedelssäkerhet som t.ex. FSSC22000, BRC eller IFS.
• Har arbetat i en certifierad och livsmedelsgodkänd produktionsmiljö
• Har arbetat mot myndigheter och organisationer vad gäller kvalitet och produktsäkerhet
• Har arbetat med att förbereda och leda kvalitetsrevisioner (internt/externt), leverantörsutvärderingar och relevanta utbildningar
• Har arbetat med att leda och/eller delta i förbättringsprojekt gällande produkter, råvaror, förpackningar och processer
• Har arbetat med innovation och utveckling av nya produkter och produktvård av befintliga produkter
• Har arbetat i projekt gentemot externa parter som leverantörer, legoproducenter och kunder
• Har arbetat med att ta fram recept och produktspecifikationer
• Har arbetat med att utvärdera och hantera dokumentation kring råvaror, produkt och förpackning
• Har genomfört provkörningar i produktion
• Har arbetat med förpackningsutveckling och kan säkerställa korrekt deklaration och design. Utvärdera och godkänna material som kommer i kontakt med livsmedel
• Har arbetat i utvecklingsprojekt genom att bedöma säkerheten hos nya delar som är avsedda att komma i kontakt med livsmedel

På SKÅNESTOR känner vi varandra väl och har roligt tillsammans. Vi arbetar som ett team och stöttar varandra. Vi har gemenskap, sammanhållning och en prestigelös inställning där vi arbetar aktivt med att bygga en intern lagkänsla.

Våra konsulter mår bra och utvecklas som människor, på så sätt bidrar de med positiv energi till sina uppdrag, löser upp knutar och gör det möjligt för kunden att hitta bra vägar och fokusera på rätt saker. Den gemensamma nämnaren för SKÅNESTOR är att vi är företaget som har en verklig omtanke om våra medarbetare och där du som medarbetare kan upptäcka din egen potential. Vi har fokus på att utvecklas långsiktigt och är en arbetsgivare med sunda värderingar och hjärtat på rätt ställe.

Vi erbjuder dig:

• En trygg anställning med kollektivavtal och marknadsmässig lön
• Utvecklingsmöjligheter och stort kontaktnät
• Flexibla arbetstider och work-life-balance

Stort fokus på hälsofrämjande förmåner som aktiviteter och friskvårdsbidrag. Vi arbetar strategiskt med hållbar hälsa och att vara en hälsosam och stimulerande arbetsplats som genomsyras av energi, empati, ödmjukhet och engagemang

Ansök nu

Drivna och initiativtagande lagkamrater för deltidsarbete

Lagerarbetare
Läs mer Aug 1
Tjänstebeskrivning & erbjudande
För vår kunds räkning söker vi drivna och prestigelösa lagkamrater som kommer ingå i en bemanningspool genom PerformIQ. Du kommer arbeta tillsammans med andra idrottare och studenter på ett däcklager i Lund där arbetet är fysiskt och kräver noggrannhet och effektivitet. Du är en prestigelös person som inte är rädd för att hugga i där det behövs samt trivs med att samarbeta.

Personprofil
Du som söker har en annan sysselsättning såsom kontrakt med en förening eller är studerande och flexibel med dina tider. Vidare är ett krav att du har möjlighet att arbeta 2-3 dagar i veckan. Som person är du lojal, kommer alltid i tid, positiv, tar initiativ, noggrann, ansvarsfull, framåt och flexibel. För att passa in i rollen som lagkamrat hos oss trivs du med att arbeta effektivt, har en god fysik och samtidigt en insikt om betydelsen av ett bra resultat i arbetet. Arbetet utförs efter behov där du både jobbar efter schemalagda tider, samt blir inringd med kort varsel.

Meriterande:
• Körkort och tillgång till bil, för att vara tillgänglig vid olika arbetstider.
• Truckkort
• Prestigelös och flexibel person

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en arbetsroll. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Interim Supply Chain Konsult - OMGÅENDE - Malmö

Lagerplanerare
Läs mer Aug 4
Med snart 30 år i branschen är vi en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och uthyrning. Vi är en etablerad specialist med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv och vi utmanar de stora med vår erfarenhet och vårt engagemang. Vi arbetar med chefer och specialister på alla nivåer inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office. Vi är verksamma i Skåne och Köpenhamnsområdet och har kontor på Gustav Adolfs torg i Malmö.

På grund av sjukdom letar vi OMGÅENDE efter en
Interim Supply Chain Konsult till kund i Malmö


Om tjänsten
Till vår uppdragsgivare söker vi nu en Interim Supply Chain Konsult till nya kontoret i Hyllie. Det är en tillfällig tjänst som rapporterar till Head of Supply Chain Nordics. Vi söker dig som har bakgrund inom Supply Chain / Inköp / Logistik / Produktionsplanering eller liknande och som snabbt kan sätta sig in i ett nytt sammanhang. Det är ett kort uppdrag i en spännande koncern och du erbjuds mycket goda villkor.


Några av dina arbetsuppgifter
Hantera optimala lagernivåer och förhindra lagerbrist
Försäljnings- och verksamhetsanalys
Säkerställa produkttillgänglighet
På uppdrag av marknadsavdelningen hantera inköp av förpackningsmaterial för sampackningsverksamheten och således ha direkt kontakt med leverantörer
Skapande och uppdatering av masterdata i SAP
Uppdatering av leverans- och produktionsplaner i APO


Kvalifikationer
Du har sannolikt eftergymnasial utbildning inom Inköp / Logistik / Supply Chain / Transport Management och några års erfarenhet av liknande tjänst. Du har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift och kunskaper i de nordiska språken är meriterande. Meriterande med dokumenterad erfarenhet av att jobba i Excel, SAP, APO och .

Om dig
Du är resultatdriven, positiv och strukturerad och du har ett konstruktivt förhållningssätt. Du motiveras av och trivs i en arbetsmiljö med högt tempo och är aktivt engagerad i att skapa en bra arbetsplats. Du är en bra kommunikatör.


Tjänsten är en heltidsinhyrning på ca. 1-2 månader med omgående tillträde. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen med din ansökan omgående via länken. För mer information ring gärna till Karin Dahlin, rekryteringskonsult, på 0733 763 988.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Timanställd Buss- och lastbilschaufför med C och D behörighet

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Aug 31
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


Serviceförvaltningen tillgodoser övriga förvaltningar och kommunala bolags behov av service, exempelvis inom lokaler, skolmåltider, grönyteskötsel eller entreprenadjobb. Vi har drygt 600 anställda fördelade över affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad och Måltidsservice samt vår stab. Hos oss är du med och gör skillnad för små och stora Lundabor!Om oss

Vill du vara med och bidra till samhällsnyttan i Lunds Kommun?
Vi är på vår avdelning ett färgstarkt gäng på 3 transportledare och 21 ansvarstagande chaufförer och vi behöver förstärkning av timanställd chaufför till vårt team.

Vi kör dryga 240 elever till och från olika skolor inom Lunds kommun. Vi ombesörjer även matleveranser både till skolor och äldreboenden. Vi har 17 bussar och 14 lastbilar till vårt förfogande för att utföra våra uppdrag och skötsel av dem ingår i chaufförens ansvar. Du är en viktig kugge i kommunikationen mellan transportledare och verkstad så att allt rullar på på bästa sätt.
 

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av två delar. Dels transport av elever med buss mellan hem och skola främst inom Lunds Kommun men även kranskommuner.
Här skall man vara behjälplig vid på- och avstigning och i övrigt hjälpa de elever som behöver hjälp. 

Vidare distribuerar vi mat med lastbil mellan tillagningsköken till skolor och äldreboenden inom Lunds kommun.

Övrigt förekommande arbetsuppgifter är att städa, tvätta och tanka fordonen.

Vi söker dig som vill ha ett varierat arbete där vi varvar buss- med lastbilsturer. Vi söker en positiv och empatisk person med utpräglad kundservicekänsla.

Ansök nu

Taxiförare

Taxiförare/Taxichaufför
Läs mer Apr 28
Taxi Lund 121212 söker Taxiförare
Tycker du om möten med människor och brinner för att ge bra service? Trivs du med att arbeta fritt och självständigt under ansvar? Då är jobbet som taxiförare det rätta för dig!
Jobbeskrivning
Vi söker främst förare för tillsvidareanställning och dig som redan idag har taxiförarlegitimation. Förutom att vara en god bilförare med ett mjukt och smidigt körsätt lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, vi ser därför att du är serviceinriktad, ansvarstagande, flexibel, lyhörd och har stor social kompetens.
Vi har båda dag och kväll pass och även helger.
Vi har heltid samt pass på helger.
Har du B körkort och taxiförarlegitimation så kan du börja jobba omgående
Lönen. Ligger mellan 24 000 och 28 000 kr ink semester. För heltids förare. Lönen är beroende på vilket pass du vill ha.
Passar tjänsten dig så kan du ansöka via mejl.
MVH HK TRANSPORTER AB!!
Jobbtyp: Heltid, Fast
Lön: 24 000kr - 28 000kr per månad


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Erfaren truckförare för uppdrag i Lund

Truckförare
Läs mer Aug 3
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du tidigare erfarenhet från truckarbete? Är du en noggrann och arbetssam person som vill arbeta fysiskt i en varierande roll med goda möjligheter till ett långt samarbete? Då ska du läsa vidare i denna annons!

PerformIQ söker för kunds räkning en truckförare till ett däckföretag i Lund. Arbetet består av varierande lagerarbete så som:

- Truckkörning med mestadels Motviktstruck och Plocktruck
- Orderplockning
- Lastning samt lossning av lastbilar

Personprofil
Vi söker dig som har truckkort och erfarenhet av truckkörning sedan innan. Att ha arbetat med trailerlastning är ett plus.

Som person känner du igen dig i nedanstående:

- Du är initiativtagande och effektiv i ditt arbete
- Du trivs med att arbeta fysiskt
- Du har en god samarbetsförmåga
- Du är stresstålig

Vidare trivs du med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som truckförare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Omfattning: Heltid med goda möjligheter till anställning hos kund
Arbetstid: kl 6-15, 7-16 eller 09-18
Plats: Lund

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kunden.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Key Component Sales Engineer

Livsmedelsingenjör
Läs mer Jul 15
At Tetra Pak we touch millions of lives every day, ensuring better nutrition and healthier lifestyles through safe packaging and food processing solutions. Guided by our global brand promise, PROTECTS WHAT´S GOOD, we strive to make a difference by protecting food, people and our futures. To do this we need more than smart technology. We need smart people too. People like you, who wants to work with people like us.
More information about Tetra Pak is available at www.tetrapak.com.
Job summary
Tetra Pak Processing, North Europe supplies and installs processing equipment, and provides after-sales service to producers of products in our six main categories – Dairy, Cheese, Prepared Food, Ice Cream, Beverage and Cosmetics.
Being true to our core company values we strongly focus on sustainability projects and we are the market leader in emerging new trends such as plant-based food.
We are now looking for a costumer focused Key Component Sales Engineer with outstanding communication skills. This is an entry level position and we welcome applicants who are in the beginning of their career. Are you eager to learn new things and grow within a global organization you might be just the one we are looking for!
This is a permanent position that will be based either in High Wycombe, UK, or Lund, Sweden.
What you will do
The purpose of the position is to understand customer needs and provide high level of support for specifying Key Components as well as design and deliver the projects on time and within the budget.
As Key Component Sales Engineer your responsibilities will include:
To understand customers’ needs and creating key component quotations including necessary technical and commercial specifications
Deliver key component projects to agreed budgets and time scales
Enforce company’s safety policy and procedures
Occasionally participate in site activities including commissioning and supervision
Being in daily contact with the suppliers and taking care of pricing
Support sales and marketing activities
Support of service and project departments for internal equipment specification and pricing

We believe you have
We believe you are interested in working within an international organization and you have outstanding communication skills,?communicating clearly and effectively?on different levels. You are used to building and?maintaining long-term relations?with internal and external stakeholders. You have a?structured?way of approaching problems and you are recognized for your result-driven attitude, strong organizing and problem-solving skills.
Completed your?B.Sc. level education?in Mechanical/Chemical Engineering or Food Technology.
Preferably a background in sizing?food and beverage equipment or the ability to learn.
You have gained some experience in?process design.
You have mechanical?design?(preferred AutoCAD) and?Ms Excel skills?and have a strong understanding of?technical documentation.
A good command of English (written and oral)
You are eligible to work in the UK or Sweden

We Offer You
A variety of exciting challenges with ample opportunities for development and training in a truly global landscape
A culture that pioneers a spirit of innovation where our industry experts drive visible results
An equal opportunity employment experience that values diversity and inclusion
Market competitive compensation and benefits with flexible working arrangements

Apply Now
If you are inspired to be part of our promise to protect what’s good; for food, people, and the planet, apply through our careers page at https://jobs.tetrapak.com/.
This job posting expires on 31.08.2022
To know more about the position contact Sean Von Holt at +44 7788915321
Questions about your application contact Klára Gyöngyvér Nyiriat +36 30 899 4009
For trade union information please contact: Unionen/Lisbeth Larsson at +46 46 36 2320 or Sveriges Ingenjörer Lars Haraldsson at +46 46 36 2533.

Ansök nu

Ledigt jobb som truckförare i Lund

Truckförare
Läs mer Jul 15
Jobba som Truckförare via Lernia Bemanning i Lund

Lernia Bemanning söker just nu dig som vill arbeta som Truckförare hos vår uppdragsgivare i industribranschen. I rollen kommer du att arbeta med truckkörning, lagerhantering och varuplock tillsammans med engagerade kollegor. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Tjänsten som Truckförare är på heltid och du kommer bland annat att truckarna framförs på ett säkert och effektivt sätt och kunder får rätt varor levererade i rätt tid.

I jobbet ingår till exempel att

* köra truck typ B1 och B3
* packa och plocka varor
* lossa och sortera varor
* registrera beställningar
* scanna in produkter i affärssystem
* ta emot leveranser
* rapportera avvikelser.

Är du rätt för rollen som Truckförare?

Vi söker dig som har hög kompetens inom truckkörning, lagerhantering och varuplock.
Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Vi önskar att du

* har fullständig gymnasieutbildning
* har erfarenhet av att köra truck på lager
* behärskar svenska i både tal och skrift
* har truckbehörighet för A1-A4 och B1-B4
* har god datorvana.

Det är även meriterande för tjänsten om du

* behärskar andra språk än svenska och engelska
* har traversutbildning.

Om kunden

Kunden är ett internationellt, stort och spännande företag som verkar inom industribranschen. Uppdraget innebär således att du får in en fot hos en aktör i en bransch med mycket att erbjuda.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se

Välkommen in med din ansökan senast 31 augusti 2022

Ansök nu

Extrajobb som truckförare/orderplockare till välkänt IT-företag i Lund!

Truckförare
Läs mer Jul 28
Är du student och vill ha ett extrajobb som truckförare/orderplockare? Vill du arbeta på ett internationellt IT- företag och skaffa värdefull erfarenhet av hur utskeppningssidan av ett lager fungerar? Då har vi tjänsten för dig!

Du kommer i den här tjänsten vara placerad på utskeppningssidan av lagret hos vår kund. Detta innebär att du kommer plocka och färdigställa ordrar enligt olika skeppningsregler vilket kräver stor noggrannhet. Vidare ingår sedvanligt administrativt lagerarbete i kunds datorsystem så som registrering och avrapportering av ordrar.

Företaget ligger vid Klostergården i Lund och arbetstiderna är förlagda 7:00-16:00 måndag till fredag.

Vi ser att du ska kunna arbeta minst 2 dagar i veckan utanför dina studier. Under introduktionen ska du kunna arbeta 10 pass på 3 veckor.

Hos kundföretaget råder säkerhetsklass 3. För att uppnå denna säkerhetsklass behöver säkerhetsprövning göras redan under rekryteringsprocessen. Detta innebär att du som söker tjänsten kommer genomgå bland annat ett säkerhetsprövningssamtal.

Du kommer att vara anställd som konsult via StudentConsulting men uthyrd till vårt kundföretag, vi arbetar löpande med urval så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Din profil
Vi söker nu dig som studerar på högskola/universitet eller Komvux och vill ha ett långsiktigt extrajobb sidan om dina studier!

- Truckkort
- Noggrann
- Flexibel

Som person ser vi att du är strukturerad och utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet.

Det är krav med truckkort B2. Erfarenhet av truckkörning är meriterande.

Tycker du att tjänsten låter intressant? Sök redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Produktionsledare

Transportledare
Läs mer Jun 21
Produktionsledare med ansvar för Extra trafik till Lund
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se.   
Trafikområde Lund är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 300 medarbetare och 100 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Skånetrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Lund med omnejd. Vi rekryterar nu en produktionsledare som tillsammans med vår övriga produktionsledning säkerställer en trafikleverans på högsta nivå.
Om tjänsten
Vi tillämpar provanställning på 6 månader om 100%, därefter tillsvidareanställning
Som produktionsledare är du ansvarig för den drift som sker innanför grindarna på våra depåer. Arbetet innebär i stort att du leder och stöttar vår produktionssupport och övriga resurser på depån samt upprätthåller dialog med viktiga parter som t.ex. den centrala trafikledningen. Du planerar, övervakar och säkerställer en god leverans av trafikområdets nyckeltal genom att förebygga och agera på uppkomna avvikelser innan buss och förare lämnat depån.
I tjänsten ingår att vara trafikområdets lokala expert gällande extra trafik, dvs. beställningsuppdrag, förstärkningar och tågersättning. Du tar emot, administrerar och följer upp utförda uppdrag och återrapporterar detta till produktionschefen, samt samordnar lokala resurser för att säkerställa att trafikområdet kan fortsätta utvecklas inom ditt ansvarsområde.
Rollen som produktionsledare har en viktig del i att trafikområdets leveransmål uppnås. Du är del i ett sammansvetsat team om tre produktionsledare och två produktionssupporter. Du rapporterar till trafikområdets produktionschef.
I dina arbetsuppgifter ingår bl.a.:
Ansvara för att leda och samordna produktionssupporten på trafikområdet.
Hålla löpande kontakt med vår centrala trafikledning (CTL) och säkra störningsinformation samt genomföra daglig uppföljning av leverans och nyckeltal.
Hålla verkstad och fordonsvård uppdaterade för att säkra rätt prioriteringar.
Ansvar för fordonsutsättning och korttidsplanering av personal, samt resurstillsättning av förare och fordon under innevarande- och nästkommande trafikdygn.
Bemanningsansvar för produktionssupport samt samordning mellan trafikledning, personalplanering, verkstad, servicehall, gruppchef och andra resurser.
Framtagning av olika rapporter samt analys, hantering och kontroll av avvikelser som uppstår.
Genomföra regelbundna uppföljningsmöten med berörda parter, t.ex. leveransmöten med trafikledning och uppföljning av kör- och vilotider.
Administrering, uppföljning och utveckling av förstärkningstrafik och tågersättning.
Kvalifikationer
För att lyckas i rollen behöver du vara en kommunikativ person med god förmåga att samarbeta med flertal kontaktytor. Vi ser gärna att du är analytiskt lagd samt att du har god förmåga att löpande värdera information och prioritera uppgifter. Du hanterar uppkomna problem och avvikelser metodiskt.
Vidare arbetar du långsiktigt och lösningsorienterat med hög servicevilja och du kan hantera tidspress med bibehållen kvalitet. Du har ett stödjande och coachande förhållningssätt för att medverka till att vi utvecklas och lär oss av våra erfarenheter. Vi ser att du har utbildning inom och/eller stort tekniskt intresse.
Då rollen innefattar ansvar för trafikområdets beställningstrafik ser vi att du har tidigare erfarenhet av eller motsvarande kompetens kring arbete med anropsstyrd- och beställningstrafik.
B-körkort och god lokalkännedom i trafikområdet är ett krav.
Meriterande:
Goda kunskaper i Bussbranschavtalet.
Erfarenhet inom personalplanering.
Erfarenhet inom trafikledning.
Kunskap i kör- och vilotider.
D-körkort samt YKB.
Dokumenterad erfarenhet av nyckeltalsstyrd verksamhet.
Vi erbjuder
En attraktiv position som nyckelspelare i ett stabilt trafikområde i en expansiv region.
Goda kompetens- och utvecklingsmöjligheter, bland annat genom löpande internutbildningar.
Möjlighet att påverka och utveckla trafikområdet inom beställningstrafik.
Individuell lön enligt överenskommelse.
Ansökan
Frågor gällande rekryteringsprocessen hänvisas till produktionschef
Markus Stymne: 070 – 187 27 24. Epost: markus.stymne@nobina.se

Facklig kontaktperson: Lars Alm, Unionen. Epost: lars.alm@nobina.se
Vi vill ha din ansökan senast: 2022-08-21. Urval sker löpande.

Ansök nu

Truckförare/orderplockare sökes på heltid till välkänt IT företag i Lund!

Truckförare
Läs mer Jul 21
Vi söker dig som är driven, har truckkort och vill jobba som truckförare/orderplockare på ett spännande företag!

Du kommer arbeta med att plocka och färdigställa ordrar vilket kräver stor noggrannhet. Vidare ingår sedvanligt administrativt lagerarbete i kunds datorsystem så som registrering och avrapportering av ordrar.

Företaget ligger i Lund och arbetstiderna är 7:00-16:00, måndag till fredag.
Behovet beräknas pågå i 6 månader med chans till förlängning.

Du kommer att vara anställd som konsult via StudentConsulting men uthyrd till vårt kundföretag.

Hos kundföretaget råder säkerhetsklass 3. För att uppnå denna säkerhetsklass behöver säkerhetsprövning göras redan under rekryteringsprocessen. Detta innebär att du som söker tjänsten kommer genomgå bland annat ett säkerhetsprövningssamtal.

Din profil
Vi söker dig som har truckkort med A + B behörighet och som vill arbeta på lager.

Som person är du noggrann, strukturerad och självständig i ditt arbete. Tidigare lagervana och erfarenhet av truckkörning är meriterande. Om du har ett tekniskt intresse är även det ett meriterande intresse.

Är du den vi söker? Sök då tjänsten redan idag via www.studentconsulting.se.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Truckförare (1 dagstid och 1 kvällstid)

Truckförare
Läs mer Jun 22
GLF är ett av dom största företagen i Sverige inom tillverkning av träemballage, allt ifrån pall, trähäck och lådor. Vi är en ledande helhetsleverantör inom träemballage i södra Sverige. Företaget växer och satsar mycket på nya maskiner och effektiv lagerhantering. Vi har en platt organisation med hög kompetens, stort engagemang och mycket innovativa. På vårt företag har vi öppenhet, trivsel och goda utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare.
Vi söker 2 drivna självgående truckförare. Gärna med tidigare erfarenhet av tungt gods är meriterande. En till dagskiftet och en till kvällsskiftet. (Skriv gärna i Rubriken vilket skift ni söker)
Om Jobbet:
Mottagningskontroll och inleverans av pall och virke som levereras till GLF Genarp.
Utleveranskontroll av pall och virke som lastas till kund.
Sortering och klassificering av inkommande pall. Lasta och lossa gods, d.v.s. pall, lådor, virke mm.
Behjälplig för produktion, d v s tömma rullbandet när det är fullt, sortera godset till rätt lagerplats och ta in virke till produktion vid behov.
Städa och hålla ordning på lagret.

Ansök nu

Serviceinriktade personer sökes till spännande uppdrag hos Alfa Laval!

Lagerarbetare
Läs mer Jul 21
I denna rekrytering genomförs en säkerhetsprövning enligt kraven för ”Känd avsändare flygfrakt”. Läs mer om vad säkerhetsprövningen innehåller på Transportstyrelsens hemsida.

Är du Lernias nästa flexibla, noggranna och trevliga person som gillar att arbeta tillsammans med drivna kollegor mot gemensamma mål? Vi söker just nu flera personer till vår kunds lager/produktionsavdelning i ort närliggande Lund. Här erbjuds ett arbete i högt tempo som kräver såväl god fysik som förmågan att arbeta strukturerat. Välkommen med din ansökan!

Vad innebär jobbet som konsult i vår personalpool till Alfa Laval?

Du kommer vara med på en ny spännande resa där du tillsammans med Lernia ska ingå i en personalpool för att serva vår kund Alfa Laval. För att ingå i vår nya pool är det därför extra viktigt att du ser möjligheter framför hinder då det förväntas att du är flexibel och ser det roliga i att jobba på olika avdelningar med varierande arbetsuppgifter, exempel på arbetsuppgifter:

• plock & pack av reservdelar
• lasta/lossa lastbilar
• köra truck

I den här rollen kommer du bland annat administrera ordar som sedan ska levereras till kunder runt om i världen. Sista säkerhetskontrollen genomförs på hos Alfa Laval innan godset fraktas till flygplatsen, därför är noggrannhet A & O i detta jobb och du kommer behöva genomgå en säkerhetsprövning i denna rekrytering.

Du kommer att ingå i teamet på produktionsavdelningen och logistikavdelningen och arbeta i fräscha, trivsamma och öppna lokaler.

Lernia erbjuder dig en visstidsanställning första 6 månaderna.
Arbetstiderna kan innefatta dagtid och olika skriftformer.

Vem söker vi?

Vi söker dig med ett leende på läpparna som sätter högt värde på att jobba serviceinriktat. Är du en flexibel, positiv och ansvarsfull person som motiveras av möjligheten att utvecklas och att få ta eget ansvar, då är du rätt för detta jobb.

För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av service, som du fått med dig från tidigare jobb.

Det är positivt om du har erfarenhet inom lager och logistikbranschen, men inget krav.

Vi önskar att du

* är en ”service-minded” person i din yrkesroll

* drivs av nya utmaningar

* har fullständig gymnasieutbildning

* behärskar svenska och engelska i både tal och skrift

* inga förekomster i belastningsregistret.

Det är även meriterande för tjänsten om du

* har tidigare lagervana

* har truckkort och erfarenhet av att köra truck på lager

* har tidigare erfarenhet som bemanningskonsult

* har god datorvana

Erbjudande

Hos Alfa Laval erbjuds samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling – och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

Övrig information

Har du frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen kan du kontakta ansvariga rekryterare på l.rekrytering@lernia.se

_________________________________________________________________________________

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se

Ansök nu

Extrajobb som truckförare/orderplockare till välkänt IT-företag i Lund!

Truckförare
Läs mer Jul 19
Är du student och vill ha ett extrajobb som truckförare/orderplockare? Vill du arbeta på ett internationellt IT- företag och skaffa värdefull erfarenhet av hur utskeppningssidan av ett lager fungerar? Då har vi tjänsten för dig!

Du kommer i den här tjänsten vara placerad på utskeppningssidan av lagret hos vår kund. Detta innebär att du kommer plocka och färdigställa ordrar enligt olika skeppningsregler vilket kräver stor noggrannhet. Vidare ingår sedvanligt administrativt lagerarbete i kunds datorsystem så som registrering och avrapportering av ordrar.

Företaget ligger vid Klostergården i Lund och arbetstiderna är förlagda 7:00-16:00 måndag till fredag.

Vi ser att du ska kunna arbeta minst 2 dagar i veckan utanför dina studier. Under introduktionen ska du kunna arbeta 10 pass på 3 veckor.

Hos kundföretaget råder säkerhetsklass 3. För att uppnå denna säkerhetsklass behöver säkerhetsprövning göras redan under rekryteringsprocessen. Detta innebär att du som söker tjänsten kommer genomgå bland annat ett säkerhetsprövningssamtal.

Du kommer att vara anställd som konsult via StudentConsulting men uthyrd till vårt kundföretag, vi arbetar löpande med urval så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Din profil
Vi söker nu dig som studerar på högskola/universitet eller Komvux och vill ha ett långsiktigt extrajobb sidan om dina studier!

- Truckkort
- Noggrann
- Flexibel

Som person ser vi att du är strukturerad och utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet.

Det är krav med truckkort B2. Erfarenhet av truckkörning är meriterande.

Tycker du att tjänsten låter intressant? Sök redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Taxiförare

Taxiförare/Taxichaufför
Läs mer Jul 29
Arbetsuppgifter
Person och godstransporter
Det är en fördel med god lokalkännedom i Lund med omnejd. Ingen tidigare erfarenhet om yrket är nödvändig eftersom nya förare utbildas inom företaget.
Punktlighet, noggrannhet, pålitlighet och kunden i fokus är en självklarhet i vår verksamhet.Välkommen med intresseanmälan och eller frågor på mail: info@dalbytaxi.se
Taxiförarlegitimation krävs
Utbildningsmaterial kan utlånas till dem som inte har taxiförarlegitimation.Vi behöver erhålla utdrag från belastningregistret då vi kör skoltransporter.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Försörjningsavdelning P 7 söker förrådspersonal

Lagerarbetare
Läs mer Jul 7
Vi söker en medarbetare som vill vara med att utveckla och arbeta med materialförsörjning i Försvarsmakten. 
Om enheten

Logistikenheten/Försörjningsavdelningen är Södra skånska regementets enhet för stöd till samtliga  förband i garnisonen vad avser förnödenhetsförsörjning. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera den utrustning som soldater nyttjar. Det innebär att vi förårdshåller och  hanterar soldatens personliga utrustning som uniform och vapen. Vi förrådshåller också soldaters gemansam utrustningar som fordon, stridsfordon, tält, ammunition osv. 

Enheten hanterar också garnisonens Godsmottagning vilket innebär att vi tar emot och skickar det gods som hateras i Revinge garnison. Vid godsmottagningen finns det också en del som hanterar fordon som kan lånas för kortare tider. Godsmottagningen hanterar också all drivmedelshantering och drivmedelsanläggningar, samt farligt avfall. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Det övergripande arbetet går ut på att genomföra mottagning, förrådshållning, materielunderhåll och utlämning av materiel till verksamhet och personal inom Försvarsmakten. Detta innebär att du har en hel del kontakt med våra interna och externa kunder.

Det mesta av vår vardag handlar om att se till att  förnödenhetsförsörjning fungerar. För att genomföra detta använder vi oss av systemstöd i SAP miljö (PRIO) och LIFT. Detta medför att god datakunskap inte bara är en fördel utan ett krav hos oss.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med att lagerhantera militär utrusning. Huvuddelen av arbetet avhandlar att arbeta med den materiel som soldaterna har med sig personaligen. Det kan vara deras uniform, bärsystem eller personaliga vapen. Det finns också möjlighet att få arbete med tyngre mtrl, som t.ex. ammunition coh olika fordon. 

  Kvalifikationer


• 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren bedöms som likvärdigt.
• Goda Datakunskaper.
• Körkortsbehörighet B.
• Tidigare erfarenheter inom förrådshållning avrop och/eller logistik.

Meriterande


• Truckkort
• C-körkort
• ADR behörigheter 
• Hjullastarutbildning
• Goda kunskaper i Försvarsmaktens materielprocesser
• Goda kunskaper i Försvarsmaktens redovisningssystem LIFT/PRIO
• Drivmedelsutbildning
• Ammunitionsutbildning
• Tidigare arbete inom Försvarsmakten eller annan relevant kunskap om organisationen.

Personliga egenskaper

Du har egen drivkraft, är kundorienterad och trivs att arbeta tillsammans med andra yrkeskategorier. Du har hög personlig integritet och kan fatta självständiga beslut. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning för tjänsten liksom god fysisk kondition. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Det är en fördel om du har erfarenhet från Försvarsmaktens försörjnings-, underhålls- eller logistikarbete. Du får gärna ha genomfört militär grundutbildningunder de senaste 10 åren eller varit/är antställd som soldat (GSS/T). 
Det är en fördel om du har aktuella förarbevis på tunga fordon (lastbil/stridsfordon). 

Övrigt:

Anställningsform: Tillsvidare.
Sysselsättningsgrad: Heltid
Arbetsort: Revingehed
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse eller snarast möjligt. 

För upplysningar om befattningen kontakta:
Avdelningachef, Patrik Ekstrand på e-post: patrik.ekstrand@mil.se

Tillträde sker efter överenskommelse och vi tillämpar sex månaders provanställning. Till ansökan skall det bifogas ett CV och ett löneanspråk. 

Fackliga organisationer nås via växel 046-368000

Fackliga företrädare:


• Johan Reispass (OF); johan.reispass@mil.se
• Senadin Sela (OFRS); senadin.sela@mil.se
• Sven-Erik Borg (SEKO); sven-erik.borg@mil.se
• Linda Persson (SACO); linda.persson@mil.se

Välkommen att registrera Din ansökan, innehållande CV samt övriga handlingar, senast 2022-08-07


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra skånska regementet kallas också för P 7. P står för pansar eftersom regementet främst använder sig av pansarfordon. Vi genomför en militär grundutbildning för värnpliktiga i markstrid, mekaniserad och motoriserad strid med stöd av våra huvudfordon som är: stridsvagn 122, stridsfordon 9040C och pansarterrängbil 360.

P 7 har heltid- och deltidsanställd personal som tjänstgör i sina olika befattningar nationellt och internationellt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Truckförare/orderplockare sökes på heltid till välkänt IT företag i Lund!

Truckförare
Läs mer Jul 6
Vi söker dig som är driven, har truckkort och vill jobba som truckförare/orderplockare på ett spännande företag!

u kommer arbeta med att plocka och färdigställa ordrar vilket kräver stor noggrannhet. Vidare ingår sedvanligt administrativt lagerarbete i kunds datorsystem så som registrering och avrapportering av ordrar.

Företaget ligger i Lund och arbetstiderna är 7:00-16:00, måndag till fredag.
Behovet beräknas pågå i 6 månader med chans till förlängning.

Du kommer att vara anställd som konsult via StudentConsulting men uthyrd till vårt kundföretag.

Hos kundföretaget råder säkerhetsklass 3. För att uppnå denna säkerhetsklass behöver säkerhetsprövning göras redan under rekryteringsprocessen. Detta innebär att du som söker tjänsten kommer genomgå bland annat ett säkerhetsprövningssamtal.

Din profil
Vi söker dig som har truckkort med A + B behörighet och som vill arbeta på lager.

Som person är du noggrann, strukturerad och självständig i ditt arbete. Tidigare lagervana och erfarenhet av truckkörning är meriterande. Om du har ett tekniskt intresse är även det ett meriterande intresse.

Är du den vi söker? Sök då tjänsten redan idag via www.studentconsulting.se.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Budbilsförare

Budbilsförare
Läs mer Maj 25
Budbilsförare
Vi söker efter en person som ska köra ut till våra kunder och leverera deras regelbundna leverans. Pålastning samt avlastning ingår i tjänsten.
KRÄVANDE
B Körkort
MERITERANDE
Truckkort
Turkiska/Kurdiska språket


Skicka CV på följande mail;
hr@alfetissuepaper.se


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Lagermedarbetare

Lagerarbetare
Läs mer Jun 27
Vi söker nu en driven och noggrann Lagermedarbetare till MediaMarkt Lund

Arbetsbeskrivning
I rollen som Lagermedarbetare arbetar du på vårt lager i varuhuset. Vi har över 10000 artiklar i vårt sortiment vilket innebär att våra lagermedarbetare arbetar med stora volymer av inkommande gods. Arbetet sker i högt tempo och under tidspress. Du kommer bl.a. att arbeta med: varumottagning, att räkna mottagna varor samt stämma av/kontrollera mottagna varor mot följesedlar, registrera inleveranser i vårt Goods Management System, se till att varorna hamnar på rätt plats på lagret och/eller på rätt avdelning i varuhuset. Du kommer även att arbeta med utlämning av större produkter (t.ex. tvättmaskiner, kyl/frys mm.) direkt till våra kunder. Arbetet innebär att du kommer att ha viss kontakt med speditörer och åkare samt daglig kontakt med våra kunder. Tjänsten är på deltid under sommar/hösten, med chans till förlängning. 

Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du har minst ett års erfarenhet av arbete på lager, har god fysik, är arbetsam och trivs med att arbeta i högt tempo och är inte rädd för att "hugga i". Du är ordningsam, noggrann, initiativrik, självgående, positiv, utåtriktad och är inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Som person har du ett intresse för hemelektronikprodukter och om du har god datavana/kunskap är det meriterande.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
Som Lagermedarbetare hos oss får du en varierande roll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.
Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad? 
Ansöker gör du genom att klicka på "Ansök nu" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta Zara Forsberg, forsbergz@mediamarkt.se Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen. Skicka in din ansökan snarast, dock senast 20220731

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Vitvarumontör på heltid/deltid sökes till Lund

Vitvarumontör
Läs mer Jul 10
Brinner du för att erbjuda god kundservice? Är du behörig att installera vitvaror som exempelvis tvätt, disk & spis, har haft B-körkort i minst 3 år och har erfarenhet av att köra lättlastbil? Då kanske vi har jobbet för dig!
Hos Swiftec får du ett omväxlande arbete ute på fält vilket innebär att ingen arbetsdag är den andra sig lik.
Nu söker vi en vitvarumontör till Lund! Som montör hos oss på Swiftec arbetar du självständigt med flera olika typer av uppdrag. Vid behov har du också stöd av extra personal.


Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
Hemleverans, service, reparation och installation av vitvaror.
Montering av automatiska postboxar
Kundkontakt och nära samarbete med våra partners.
Problemlösning och nya utmaningar varje dag.Den utannonserade tjänsten handlar om 100% heltid.
Rollen som montör på Swiftec medför att du kommer att arbeta med fältservice i Lund och Malmöområdet. Du kommer att utföra service, reparation och installation av vitvaror och tvättutrustning ute hos våra kunder. Du kommer även att montera andra saker t.ex. att installera Ljud & Bild samt automatiska postboxar. Våra kunder är i huvudsak privatpersoner, företag samt återförsäljare av vitvaror. Arbetstiderna är mellan kl 9 - 18.
Tjänsten börjar som en provanställning på 6 månader, som sedan övergår i en tillsvidareanställning. Tjänsten ligger på 100%.
Vi räknar med att tillsätta tjänsten från 1 augusti.
Vem är du?
Vi söker främst dig som har erfarenhet av att arbeta med liknande jobb.
B-körkort är ett krav för tjänsten då serviceområdet omfattar större delen av skåne.
Du ska ha god förmåga i svenska i både tal och skrift. Eftersom du kommer att arbeta ute på fält hos våra kunder är det viktigt att du har en hög servicekänsla, är social, framåt och inte rädd att ta i när det krävs. Du motiveras av att arbeta i grupp med andra människor samt att skapa och bibehålla goda relationer både i och utanför arbetet.
Du som passar för den här tjänsten är trevlig och tillmötesgående och har ett stort tålamod. Vi ser gärna att du som söker upprätthåller en god fysik, då arbetsuppgifterna ibland kan komma att vara fysiskt krävande. Vid tyngre & mer krävande uppdrag kommer du som anställd få stöd. Det är viktigt att du är flexibel, självständig, ansvarstagande och att du vill lära dig nya saker. Du trivs med- och jobbar gärna efter egen planering, och du kan tänka dig att jobba flexibla dagar. Du strävar alltid efter att leverera resultat med hög kvalitet. Du kan kommunicera väl och arbetar på ett strukturerat sätt.
Är du intresserad??
Varmt välkommen att mejla in din ansökan senast den sista juli. Tjänsten tillsätts omgående, så skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

transportsamordnere

Trafikplanerare, transportföretag
Läs mer Jun 30
vi är ett taxi företag som behöva en transport samordnaren med erfarenhet minimum 2 år.
måste tala svensk och engelsk, arabisk är ett meriterande
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Depåmedarbetare

Depåman/Depåtekniker
Läs mer Jun 30
Nu söker vi en ordningsam och engagerad depåmedarbetare till vår depå i Lund. Vi söker dig som är arbetsam, engagerad, lösningsorienterad och initiativtagande. Som person har du lätt för att se helheten och kan se vad som behöver göras och prioritera därefter. Du har en förmåga att arbeta flexibelt och har lätt att anpassa dig efter våra kunders behov. Självklart har du även god förmåga att ge bästa service och bemöta våra kunder på ett bra sätt. Det är meriterande om du har erfarenhet inom drift och underhåll av väg.
Dina arbetsuppgifter kommer till stor del bestå av arbete ute på vägen, men även inne på depån.
Exempel på arbetsuppgifter:
Utföra trafiketableringar
Lasta och köra ut material till kunder
TMA-körning
Materialvård
Orderplock av utgående gods
Mottagning och kontroll av inkommande gods
Viss administration och kundkontakt

Krav:
· Du har en avslutad gymnasial utbildning
· Du talar och skriver obehindrat på svenska

Meriterande:
· C-körkort och YKB
· Trafikverkets kravkurs för arbete på väg, 1.1–1.3.
· Fordonsmonterad kran över 18t/m, YKB, C-körkort
· Tidigare erfarenhet från anläggning/uthyrningsbranschen, alternativt logistik och lager
· Truckkort A och B samt förarbevis för hjullastare

Omfattning:
Heltid
Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Placeringsort:
Lund
Låter detta intressant för dig?
Varmt välkommen i så fall med ansökan! CV, personligt brev och eventuella frågor angående tjänsten skickas till jobbansokansyd@saferoad.se

Om Saferoad Sverige
Saferoad är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Verksamheten omfattar allt från utveckling till tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom väginfrastruktur. Saferoad finns över hela Sverige och erbjuder högkvalitativa lösningar för myndigheter och företag som arbetar med infrastruktur. Företagets mission är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda människor som är på väg, vare sig de går, cyklar eller kör bil.

Ansök nu

Lagermedarbetare till globalt förpackningsföretag i Lund

Truckförare
Läs mer Jun 30
Om tjänsten
Som Lagermedarbetare kommer du att arbeta med plock, pack och truckkörning hos vår kund i Lund. Vår kund är ett globalt förpackningsföretag med säte i Lund. Den truck du kommer att arbeta med är framför allt motviktstruck men det kommer även att förekomma truckkörning med andra truck typer. Du kommer huvudsakligen att arbeta på lagret med uppgifter så som godsmottagning, lagring, plock och packning av varor. Du jobbar i ett mindre team där alla jobbar tillsammans mot uppsatta mål och du ska kunna hjälpa till på andra stationer utöver din egna. Uppdraget är på heltid med start omgående och kommer att pågå fram till årsskiftet med chans till förlängning. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag klockan 7–15.30.

I din roll som Lagermedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Plock och packning av order
- Truckkörning med motvikstruck samt andra truck typer
Vara interna kunder behjälplig när de behöver hjälp med exempelvis lastning och lossning
- Diverse lageruppgifter

Tjänsten som Lagermedarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lagerarbete och kanske har du kört motviktstruck inom industrin tidigare. Det är meriterande om du även har kört andra truckar.Viktigt för rollen är att du är en teamspelare som inte rädds att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du är flexibel, driven och delaktig i ditt arbete samt uppgifterna runt omkring dig. Du är en förebild för dina kollegor och hjälper gärna till. Vidare är du van med att arbeta mot uppsatta mål. Din tidigare erfarenhet gör att du kan prioritera arbetsuppgifter och arbetar på ett flexibelt sätt. Du är serviceminded och jobbar alltid med kunden i fokus.

Viktigt för tjänsten är:
- A och B truckkort

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Julia Olander via Julia.Olander@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Truck, Truckförare, Motviktstruck, Truckkort, Lund, Adecco, Förpackning, SAP, Malmö, Heltid, Lagermedarbetare

Ansök nu

Extrajobb som truckförare/orderplockare till välkänt IT-företag i Lund!

Truckförare
Läs mer Jun 22
Är du student och vill ha ett extrajobb som truckförare/orderplockare? Vill du arbeta på ett internationellt IT- företag och skaffa värdefull erfarenhet av hur utskeppningssidan av ett lager fungerar? Då har vi tjänsten för dig!

Du kommer i den här tjänsten vara placerad på utskeppningssidan av lagret hos vår kund. Detta innebär att du kommer plocka och färdigställa ordrar enligt olika skeppningsregler vilket kräver stor noggrannhet. Vidare ingår sedvanligt administrativt lagerarbete i kunds datorsystem så som registrering och avrapportering av ordrar.

Företaget ligger vid Klostergården i Lund och arbetstiderna är förlagda 7:00-16:00 måndag till fredag.

Vi ser att du ska kunna arbeta minst 2 dagar i veckan utanför dina studier. Under introduktionen ska du kunna arbeta 10 pass på 3 veckor.

Hos kundföretaget råder säkerhetsklass 3. För att uppnå denna säkerhetsklass behöver säkerhetsprövning göras redan under rekryteringsprocessen. Detta innebär att du som söker tjänsten kommer genomgå bland annat ett säkerhetsprövningssamtal.

Du kommer att vara anställd som konsult via StudentConsulting men uthyrd till vårt kundföretag, vi arbetar löpande med urval så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Din profil
Vi söker nu dig som studerar på högskola/universitet eller Komvux och vill ha ett långsiktigt extrajobb sidan om dina studier!

- Truckkort
- Noggrann
- Flexibel

Som person ser vi att du är strukturerad och utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet.

Det är krav med truckkort B2. Erfarenhet av truckkörning är meriterande.

Tycker du att tjänsten låter intressant? Sök redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Lagerarbetare i Lund, ingen erfarenhet krävs.

Lagerarbetare
Läs mer Jun 15
Vi på Arbetsstart AB har fått i uppdrag från kund att hitta 10 lagerarbetare till ett större företag beläget i Lund.

Du behöver ej ha erfarenhet från liknande jobb. Dock meriterande.

Tjänsterna tillsätts löpande så ansök redan idag.

Ansök nu

Labb/Automationstekniker med brinnande mekanik intresse till Axis !

Bygg- och anläggningsförare
Läs mer Jun 13
Är du en doer som gillar när den ena dagen inte är den andra lik, där din problemlösningsförmåga ställs på prov varje dag? Har du erfarenhet av att lösa mekaniska utmanande problem eller på fritiden ägnar dig åt att bygga diverse mekaniska produkter? I så fall så kan du vara som klippt och skuren för tjänsten som Labbtekniker hos Axis Communications i Lund!

OM TJÄNSTEN
Axis expanderar och av den anledningen söker vi nu dig som vill bidra till att projekten och produktionen sker på ett effektivt och flytande sätt.

Du kommer vara en del av ett sammansvetsat team som idag består av tio medarbetare, som i sin tur är en del av en större avdelning på företaget. Genom självständigt arbete, i en miljö av kompetenta och hjälpsamma kollegor, kommer ditt teknikintresse både bli uppskattat och utmanat i det dagliga arbetet. Detta kan vara när du monterar, testar eller felsöker testutrustningen som Axis använder sig av.

Företaget vill att du är med och driver verksamheten framåt. Därför arbetar de för att initiativ skall drivas underifrån och upp istället för tvärt om. Detta gör att Axis strävar efter att hålla processer och styrning på en minimal nivå. Axis är inte bara ett företag; Axis är en kultur, ett sätt att leva. Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen är det en stor bredd på arbetsuppgifter och du kommer att ha mycket självständigt ansvar för ditt arbete inom produkttestningsgruppen, men samtidigt ha mycket kontakt med både interna och externa kontakter. Med andra ord kommer du som nyanställd kunna grotta ner dig i tekniskt krävande utmaningar och samtidigt lära dig av många duktiga kollegor.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat inkludera:


* Utföra stabilitetstest för att kontrollera kvalitén på produkter och system
* Administrera inköp av material och reservdelar för produktionssystem och fixturer
* Montera, kontrollera och skicka vidare testutrustning till Axis olika produktionsplatser
* Enligt ritning eller dokumentation bygga produktionssystem och fixturer, samt leveransverifiera dem
* Felsökning och underhåll av utrustning internt och hos underleverantörer


VI SÖKER DIG SOM
- Har en gymnasieutbildning, helst med inriktning på mekanik/el/teknik
- Har ett genuint intresse och stor kunskap inom elektronik. Beskriv i din ansökan hur just ditt tekniska intresse uttrycker sig!
- Har B-körkort
- Pratar och skriver obehindrat på både svenska och engelska, eftersom detta är språken som kommuniceras både internt och externt

Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av:


* En liknande tjänst och har arbetat med felsökning, lödning, mekaniska komponenter eller liknande förut.
* Erafarenhet av dokumentation och att avläsa mekaniska ritningar, elschema och pneumatikschema
* Datorvana/intresse för mjukvara
* Grundläggande CAD kunskap


Karaktärsdrag som beskriver dig


* Initiativtagande
* Samarbetsförmåga
* Problemlösande
* Kommunikativ


Övrig information


* Start: Enligt Överenskommelse
* Omfattning: Heltid, Tillsvidare
* Placering: Lund, Ideon
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis Communications önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Axis Communications är marknadsledande inom nätverksvideo och en drivande kraft i skiftet från analog till digital videoövervakning, vilket gör en tryggare, smartare och säkrare värld möjlig. Axis erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer som inkluderar produkter och lösningar baserade på innovativa och öppna teknikplattformar.

Ansök nu

Truckförare/orderplockare sökes på heltid till välkänt IT företag i Lund!

Truckförare
Läs mer Jun 9
Vi söker dig som är driven, har truckkort och vill jobba som truckförare/orderplockare på ett spännande företag!

Du kommer arbeta med att plocka och färdigställa ordrar vilket kräver stor noggrannhet. Vidare ingår sedvanligt administrativt lagerarbete i kunds datorsystem så som registrering och avrapportering av ordrar.

Företaget ligger i Lund och arbetstiderna är 7:00-16:00, måndag till fredag.
Behovet beräknas pågå i 6 månader med chans till förlängning.

Du kommer att vara anställd som konsult via StudentConsulting men uthyrd till vårt kundföretag.

Hos kundföretaget råder säkerhetsklass 3. För att uppnå denna säkerhetsklass behöver säkerhetsprövning göras redan under rekryteringsprocessen. Detta innebär att du som söker tjänsten kommer genomgå bland annat ett säkerhetsprövningssamtal.

Din profil
Vi söker dig som har truckkort med A + B behörighet och som vill arbeta på lager.

Som person är du noggrann, strukturerad och självständig i ditt arbete. Tidigare lagervana och erfarenhet av truckkörning är meriterande. Om du har ett tekniskt intresse är även det ett meriterande intresse.

Är du den vi söker? Sök då tjänsten redan idag via www.studentconsulting.se.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Extrajobb som truckförare/orderplockare till välkänt IT-företag i Lund!

Truckförare
Läs mer Jun 7
Är du student och vill ha ett extrajobb som truckförare/orderplockare? Vill du arbeta på ett internationellt IT- företag och skaffa värdefull erfarenhet av hur utskeppningssidan av ett lager fungerar? Då har vi tjänsten för dig!

Du kommer i den här tjänsten vara placerad på utskeppningssidan av lagret hos vår kund. Detta innebär att du kommer plocka och färdigställa ordrar enligt olika skeppningsregler vilket kräver stor noggrannhet. Vidare ingår sedvanligt administrativt lagerarbete i kunds datorsystem så som registrering och avrapportering av ordrar.

Företaget ligger vid klostergården i Lund och arbetstiderna är förlagda 7:00-16:00 måndag till fredag.

Vi ser att du ska kunna arbeta minst 2 dagar i veckan utanför dina studier. Under introduktionen ska du kunna arbeta 10 pass på 3 veckor.

Hos kundföretaget råder säkerhetsklass 3. För att uppnå denna säkerhetsklass behöver säkerhetsprövning göras redan under rekryteringsprocessen. Detta innebär att du som söker tjänsten kommer genomgå bland annat ett säkerhetsprövningssamtal.

Du kommer att vara anställd som konsult via StudentConsulting men uthyrd till vårt kundföretag, vi arbetar löpande med urval så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Din profil
Vi söker nu dig som studerar på högskola/universitet eller Komvux och vill ha ett långsiktigt extrajobb sidan om dina studier!

- Truckkort
- Noggrann
- Flexibel

Som person ser vi att du är strukturerad och utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet.

Det är krav med truckkort B2. Erfarenhet av truckkörning är meriterande.

Tycker du att tjänsten låter intressant? Sök redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu