Transport jobb i Lund

Hitta lediga jobb som Transport i Lund. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Lund från den arbetsgivaren.

Lager- och produktionsmedarbetare

Lagerarbetare
Läs mer Feb 15
Vi på Lindinvent är experter på behovsstyrd ventilation och klimatstyrning. Vi strävar efter att hitta de mest effektiva lösningarna för inneklimat, laboratorier och renrum. Vårt koncept bygger på en löpande produktutveckling med egna kunniga projektledare som med nära kontakt med kunden och projektet kan återföra feedback till produkt- och tjänsteutveckling. Vi arbetar med områden som engagerar och där vi kan bidra både till energibesparingar, bättre miljö samt en bättre arbetsmiljö för människor.

Är du redo att bli en del av vårt dedikerade team och bidra till vår framgång? Vi söker nu efter passionerade och pålitliga lager- och produktionsmedarbetare för att stärka vårt team och säkerställa effektiviteten i våra produktionsprocesser.

Arbetsuppgifter
Som lagerarbetare i vårt team spelar du en central roll i att stödja och upprätthålla smidiga lager- och distributionsprocesser. Din huvudsakliga uppgift är att bidra till en effektiv lagerhantering genom att hantera mottagning, lagring och distribution av produkter. Genom att vara del av detta viktiga skede i vår verksamhet hjälper du till att säkerställa att våra kolleger och kunder får rätt produkter vid rätt tid.

Dina dagliga ansvarsområden inkluderar inventeringar för att hålla reda på lagerbeståndet samt delta i kvalitetskontroller för att säkerställa produktens integritet före leverans. Du är en viktig länk i den övergripande kedjan och din insats bidrar till den övergripande effektiviteten i vårt arbete.

Som produktionsmedarbetare inom teknik är din roll avgörande för att stödja och upprätthålla produktionsprocesserna inom vår teknikorienterade verksamhet. Ditt huvudsakliga ansvar är att delta i tillverkningsprocessen för att säkerställa att våra tekniska produkter produceras med hög kvalitet och effektivitet.

Dina dagliga arbetsuppgifter inkluderar att arbeta med produktionsutrustning och maskiner, montera och testa komponenter, samt följa specifika tillverkningsinstruktioner och kvalitetsstandarder. Du kommer att vara en viktig del av teamet som arbetar för att upprätthålla ett jämnt produktionsflöde och säkerställa att varje produkt möter våra högt ställda krav.

Lagerarbete: lastning och lossning av gods, packning av gods för utleverans, hantering av inleveranser till lager, stämma av gods mot följesedel för både in- och utleveranser. Lagerarbetet inkluderar truckkörning samt säkerställa ordning och reda i lagret.

Produktionsarbete: arbete i produktionslinjen genom att montera och sätta samman mekaniska och elektroniska enheter enligt specifikationer och kvalitetsstandarder.

Kvalitetskontroll: Utföra regelbundna kvalitetskontroller för att säkerställa att produkterna uppfyller våra höga standarder.

Säkerhet och efterlevnad: Följa företagets säkerhetsrutiner och se till att alla arbetsuppgifter utförs i enlighet med branschens regler och riktlinjer.

Du som söker
Du som söker ska ha ett genuint teknikintresse och att du trivs att jobba i grupp och har lätt för att ta kontakt med andra. Du bidrar i gruppen med en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Det är viktigt att du kan arbeta strukturerat och är noggrann i det du gör. Du tar gärna ett delat ansvar med dina kolleger för det som behöver göras. Du är självgående, ser vad som behöver göras och tar då tag i det och får det gjort.

Vi ser att du har:
- Gymnasieutbildning med inriktning mot teknik, elektronik, energi eller motsvarande utbildning.
- Intresse av teknik
- Flytande Svenska i tal och skrift
- Grundläggande kunskaper i Officepaketet
- B-körkort

Det är meriterade om du har:
- Erfarenhet av lagerarbete
- Erfarenhet av teknisk produktion
- Truckkort B1, B2
- Någon erfarenhet av att läsa och förstå ritningar, tekniska beskrivningar och flödesschema.

Vad vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en tidsbegränsad anställning under 6 månader med möjlighet till förlängning och eventuell tillsvidareanställning. Hos oss på Lindinvent kommer du arbeta med kompetenta kollegor som hjälper varandra. Vi har en familjär känsla i bolaget och alla arbetar som ett team. Hos oss får du ta del av ett förmånspaket med arbetstidsförkortning, sociala aktiviteter och en arbetsplats i fräscha och moderna lokaler med det bästa klimatet, som några av våra förmåner.

Ansök nu

Chaufför med servicekänsla/Med minst 50% bisyssla

Distributionsförare
Läs mer Feb 6
Kravspecifikation

Körkort, god svenska, stresstålighet, strukturerad och flexibilitet, serviceminded och god fysik för ett fysiskt krävande arbete.

Arbetsbeskrivning:

Catering/Chaufför

Förberedelser av leveranser: packning av material, mat och dryck enligt aktuell dags körschema.

Leveranser: Packning av bilar på ett säkert och hållbart sätt, hålla körschema på ett säkert och tryggt sätt, föredömligt representativt för företaget. Visa aktsamhet för företagets bilar och material samt rapportera alla eventuella tillbud.

På plats företräda företaget på ett föredömligt och serviceinriktat sätt samt uppdukning och avstämning med kunder.

Vid returer av tidigare levererade beställningar säkerställa att platsen lämnas återställd i fint skick samt att allt material kommer med tillbaka.

Vid återvändande till företaget se till att allt material kommer tillbaka på rätt plats, återställt till brukbart skick.

Ansök nu

Chaufför serviceresor Lund

Taxiförare/Taxichaufför
Läs mer Apr 7
Heltidschaufförer sökes till Specialfordon i Lund med egen tilldelad bil från oss som man ansvarar för


Skånetrafikens certifiering ABC är ett krav, men vi kan hjälpa till med det
Anställningen är omgående . Samtliga fordon är nya automatväxlade
God svenska i tal och skrift är ett krav då mycket kommunikation sker skriftligt samt kundkontakter.


Lön enligt avtal. Kollektivavtal finns.


#jobbjustnu

Ansök nu

Betongbils chaufför

Bygg- och anläggningsförare
Läs mer Apr 16
Betongbils chaufför sökes till Malmö/Staffanstorp.
Jobbet innebär transport av fabriksbetong till olika arbetsplatser runt om i skåne.
Inget fast arbetschema vilket kan innebära ev tidiga morrnar o sena eftermiddagar.
Krav: C-kort, YKB och digitalt förarkort

Ansök nu

Taxichaufför behövs i lund

Taxiförare/Taxichaufför
Läs mer Apr 15
Vi söker taxichaufförer i LUND området. vi behöver heltidsförare och tillgängliga skift är både dag och natt du kan välja vad du vill.
Krav för att söka denna tjänst är B- körkort och TAXI LEGITIMATION. Om du verkligen är intresserad av detta jobb kan du kontakta oss på:
E-POST: GRATEORION@GMAIL.COM
TEL: 0763124474
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Taxichaufför behövs i LUND

Taxiförare/Taxichaufför
Läs mer Apr 15
vi söker taxichaufförer i LUND området. Vi behöver heltidsförare och tillgängliga skift är både dag och natt du kan välja vad du vill.
Krav för att söka denna tjänst är B- körkort och TAXI LEGITIMATION. Om du verkligen är intresserad av detta jobb kan du kontakta oss på:
E-POST: ORIONCARAB@GMAIL.COM
TEL: 0763124474
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Sommarjobb inom lager till globalt elektronikföretag i Lomma

Lagerarbetare
Läs mer Apr 13
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
VÅRT ERBJUDANDE

På Job&Talent; är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.  Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

Vår kund, en auktoriserad märkesverkstad i Lomma, söker nu en person som stöttar upp verksamheten under sommaren 6-7 veckor (ca v. 27-32).

Arbetet innebär b.la:

- Lager och logistik (ej truckkörning)

- Ta emot delar och produkter och se till så de hamnar på rätt plats

- Ta hand om kontoret och se till så att verksamheten flyter på under semestertiderna

- Vara back-upp till serviceteknikerna

Arbetstiderna är dagtid kontorstider mån-fre.

Timlönen går att diskutera.

DINA KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har god tillgänglighet under sommaren och kan arbeta självständigt då man mestadels är ensam på plats.

Du behöver även vara flexibel samt ha lätt för att lära dig nya system.

Vi tillämpar bakgrundskontroller i denna process och genom att skicka in din ansökan godkänner du att vi gör ett utdrag ur belastningsregistret. 
OM OSS

Job&Talent; tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Job&Talent; är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarjobb inom lager till globalt elektronikföretag i Lomma

Lagerarbetare
Läs mer Apr 18
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
VÅRT ERBJUDANDE

På Job&Talent; är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.  Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

Vår kund, en auktoriserad märkesverkstad i Lomma, söker nu en person som stöttar upp verksamheten under sommaren 6-7 veckor (ca v. 27-32).

Arbetet innebär b.la:

- Lager och logistik (ej truckkörning)

- Ta emot delar och produkter och se till så de hamnar på rätt plats

- Ta hand om kontoret och se till så att verksamheten flyter på under semestertiderna

- Vara back-upp till serviceteknikerna

Arbetstiderna är dagtid kontorstider mån-fre.

Timlönen går att diskutera.

DINA KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har god tillgänglighet under sommaren och kan arbeta självständigt då man mestadels är ensam på plats.

Du behöver även vara flexibel samt ha lätt för att lära dig nya system.

Vi tillämpar bakgrundskontroller i denna process och genom att skicka in din ansökan godkänner du att vi gör ett utdrag ur belastningsregistret. 
OM OSS

Job&Talent; tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Job&Talent; är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Logistikstudent? Transportledare sökes till Sveriges ledande återvinningsbo

Trafikplanerare, transportföretag
Läs mer Apr 8
Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag. Är du intresserad av att arbeta hos Europas ledande industriella återvinnare? Nu finns chansen att söka ett sommarjobb som transportledare med utgångspunkt i Malmö. 

Arbetsuppgifter:
Transportledaren planerar och schemalägger den operativa transportverksamheten samt dess chaufförer inom Malmö åkeri. Det innefattar arbetsuppgifter så som:

* Schemaläggning av förare och medåkare
* Samordning och säkerställande av rutter samt att dessa uppdrag genomförs i enlighet med gällande rutiner.
* Uppföljning och rapportering av avvikelser i den operativa transportverksamheten
* Inbokning av service alt. andra typer av verkstadsbesök för fordonsflottan
* Deltagande i förbättringarbetet gällande arbetsmiljö, säkerhet, kvalitet samt struktur
* Arbete enligt överenskomna mål 
* Vidarebefodra nödvändig information till andra avdelningar inom bolaget

Samtliga arbetsuppgifter ska utföras i enlighet med gällande lagar, förordningar, föreskrifter samt bolagets policys, riktlinjer och rutiner. Det är även av vikt att transportledaren arbetar för en bra arbetsmiljö, god hälsa och ett gott arbetsklimat. 

Vem är du?
Arbetet består av många olika moment vilket främst ställer krav på noggrannhet, ansvarstagande, självgåendehet och stresstålighet. Vi söker dig som är trygg i din logistiskt inriktade yrkesroll och som söker nya utmaningar. Det är viktigt att du har stor ansvarskänsla och ett professionellt förhållningssätt. Du ska även ha god samarbetsförmåga och uppskatta omväxlingen mellan självständigt arbete och samarbete. 

Kvalifikationer: 
* Körkort B och tillgång till bil
* Flytande svenska i tal och skrift
* Arbetserfarenhet inom transport-/logistikbranschen
* Kunna arbeta heltid 7-16 måndag till fredag v. 24-32

Låter detta intressant? 
Varmt välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kallar till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster!

.

Ansök nu

Senior livsmedelskonsult med teamansvar!

Livsmedelsingenjör
Läs mer Mar 12
SKÅNESTOR - We do what we love

Vi är det personliga konsultbolaget i hjärtat av Lund. Våra konsulter har kompetens inom Life Science, Livsmedel samt Process och Produktion. Eftersom vi känner våra kunder och branschen väl så kan vi matcha rätt kompetens med rätt uppdrag, och rätt personlighet med rätt företag. För oss är det viktigt att inte bara tillföra kunskap, kompetens och erfarenhet, utan även energi i våra uppdrag. Vi vill inte bara göra nytta - vi vill göra skillnad.

Är du en affärsmässig och strukturerad person med goda kunskaper inom livsmedelsbranschen? Då har vi tjänsten för dig!

Tjänsten

Som senior livsmedelskonsult med teamansvar kommer du vara med och driva utvecklingen av SKÅNESTORS livsmedels team. Rollen innefattar ett arbete som livsmedelskonsult samt ett Team Lead ansvar som bland annat innebär kundkontakt, att nätverka och ha ”follow up” med dina kollegor på SKÅNESTOR.

Vi söker dig med praktisk erfarenhet av att jobba inom Livsmedelsbranschen och med minst 5 års yrkeserfarenhet. För att lyckas i rollen krävs det även att du har ett gediget nätverk inom branschen.

Som person är du social, driven och affärsfokuserad. Du har en god affärsförståelse samt intresse av att leverera lösningar, hjälpa kunderna och vid behov stötta dina kollegor på SKÅNESTOR. Du är van att arbeta självständigt och du trivs med ett stort eget ansvar. Dina kollegor skulle beskriva dig som en lagspelare med en bra balans mellan ödmjukhet och beslutsamhet samt någon som inspirerar.

Du har erfarenhet av något av följande:

• Har kunskap om relevanta lagar, förordningar, standarder och andra gällande krav.
• Har arbetat med ledningssystem inom livsmedelssäkerhet som t.ex. FSSC22000, BRC eller IFS.
• Har arbetat i en certifierad och livsmedelsgodkänd produktionsmiljö.
• Har arbetat mot myndigheter och organisationer vad gäller kvalitet och produktsäkerhet.
• Har arbetat med att förbereda och leda kvalitetsrevisioner (internt/externt), leverantörsutvärderingar och relevanta utbildningar.
• Har arbetat med att leda och/eller delta i förbättringsprojekt gällande produkter, råvaror, förpackningar och processer.
• Har arbetat med innovation och utveckling av nya produkter och produktvård av befintliga produkter
• Har arbetat i projekt gentemot externa parter som leverantörer, legoproducenter och kunder
• Har arbetat med att utvärdera och hantera dokumentation kring råvaror, produkt och förpackning

På SKÅNESTOR känner vi varandra väl och har roligt tillsammans. Vi arbetar som ett team och stöttar varandra. Vi har gemenskap, sammanhållning och en prestigelös inställning där vi arbetar aktivt med att bygga en intern lagkänsla.

Våra konsulter mår bra och utvecklas som människor, på så sätt bidrar de med positiv energi till sina uppdrag, löser upp knutar och gör det möjligt för kunden att hitta bra vägar och fokusera på rätt saker. Den gemensamma nämnaren för SKÅNESTOR är att vi är företaget som har en verklig omtanke om våra medarbetare och där du som medarbetare kan upptäcka din egen potential. Vi har fokus på att utvecklas långsiktigt och är en arbetsgivare med sunda värderingar och hjärtat på rätt ställe.

Vi erbjuder dig:

• En trygg anställning med kollektivavtal och marknadsmässig lön
• Utvecklingsmöjligheter och stort kontaktnät
• Flexibla arbetstider samt work-life-balance
• Stort fokus på hälsofrämjande förmåner som aktiviteter och maximalt friskvårdsbidrag. Vi arbetar strategiskt med hållbar hälsa och att vara en hälsosam och stimulerande arbetsplats som genomsyras av energi, empati, ödmjukhet och engagemang
• Gemenskap i ett litet företag med stort hjärta

Nyfiken? Kontakta mig eller Patrick Patrick Mårtensson så berättar vi mer!

Maria Gren: maria.gren@skanestor.se

tel: 072 451 58 72

Patrick Mårtensson: patrick.martensson@skanestor.se

tel: 070 829 41 89

Läs mer om oss på www.skanestor.se

Ansök nu

Food Courier - Bicycle / Moped / Car in Lund

Cykelbud
Läs mer Feb 26
Gear up for the ultimate part-time hustle! ???? Join us as a foodora Courier – experience or no experience doesn’t matter! Cruise the city and make some cash! ????? Ready to ride? Apply now and let the good times roll!
What we offer:
Score a fixed hourly salary plus commission for each delivery, with an average salary of 170 SEK/hour


Enjoy the flexibility to set your own working hours – work when it suits you! ????


Work those muscles while making moolah – exercise and earn, talk about a win-win!


Join our Rider Community, where global vibes meet local rides, and dive into exciting activities. ????


Gear up! We will provide the bag and all other gear you need for the job?????

What you need to have:
Your personal ride – whether it's a zippy car or a rad bike, let's roll!???????????


Street-smart smartphone – your navigational sidekick for city adventures!????


The right to work in Sweden and a Swedish bank?


Basic language skills in English or SwedishApply to work with us now at https://bit.ly/2KSaGyk


************ ************ ************ *********** *************
Gör dig redo för det ultimata extrajobbet! ???? Joina oss som en foodora kurir – erfarenhet eller ingen erfarenhet spelar ingen roll! Cruisea staden och dra in cash.????? Redo att rulla? Ansök nu!


Vad vi erbjuder:
Fast timlön plus provision för varje leverans, med en snittlön på 170SEK/timme


Flexibiliteten att själv bestämma dina arbetstider ????


Låt musklerna arbeta medan du tjänar deg


Gå med i vår Rider Community och möjlighet att delta i spännande aktiviteter. ????


Vi tillhandahåller all utrustning du behöver för jobbet som väska, jacka med mera.

Vad du behöver ha:
Ditt personliga färdmedel – oavsett om det är en snabb bil eller en grym cykel, låt oss rulla! ???????????


En smartphone – Så du kan navigera dig fram i jobbet! ????


Tillstånd att arbeta i Sverige och ett svenskt bankkonto


Grundläggande språkkunskaper på engelska eller svenska.Ansök nu för att jobba med oss på https://bit.ly/2KSaGyk

Ansök nu

Taxiförare (Färdtjänst, Sjukresor)

Färdtjänstförare
Läs mer Mar 14
Maximilians Transporter AB utför Serviceresor åt Skånetrafiken i Sydvästra Skåne.
Vi söker nya förare i Malmö, Arlöv, Lund. Staffanstorp, Lomma, Bjärred, Kävlinge. Erfarenhet inom sjukresor samt färdtjänst önskas, dock inget krav. Du ska vara serviceinriktad, god lokalkännedom, stresstålig samt behärska god svenska i tal och skrift. Internutbildning kommer erhållas. Hos oss erbjuds du månadslön enligt kollektivavtal, OB tillägg, friskvårdsbidrag samt nya fräscha fordon. Vi erbjuder heltidsanställning samt behovsanställning.
Fast månadslön enligt kollektivavtal.
OBS!!! Taxilegitimation krävs

Ansök nu

Truckförare - med erfarenhet

Truckförare
Läs mer Mar 13
Är du sugen på att lära dig nya saker och har lätt för att bli engagerad i det du gör? Gillar du varierande arbetsuppgifter i ett högt tempo tillsammans med ett härligt team?

Då är detta jobbet du ska söka!

Om tjänsten
I rollen som truckförare kommer du bland annat att arbeta med lastning och lossning samt materialtransporter till och från våra olika produktionshallar. Du skall även utföra den dagliga transportplaneringen inklusive bokning av frakter både inrikes och utrikes för att tillgodose kundernas behov.

Din bakgrund.

Vi söker dig med utbildning på lägst gymnasienivå, gärna med teknisk inriktning. Du har truckkort för ledstapel (A-truck) motviktstruck (B-truck) och god erfarenhet av truckkörning.

Som person tror vi att du har ett högt säkerhetstänk, ett sinne för ordning och reda, har en hög arbetsmoral och är flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Lagspel ar en självklarhet hos oss.

Du behärskar svenska språket i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.

God datorvana är ett krav.

Arbetstid

Arbetstiderna är förnärvarande dagtid men kan komma att utvecklas till skiftarbete

Tjänsten är en tillsvidareanställning

Att jobba på Graphic Packaging

Graphic Packaging International är ett globalt ledande förpackningsföretag med 25 000 medarbetare på 130 platser världen över. Vi hjälper våra kunder genom att skapa innovativa och hållbara förpackningslösningar för olika produkter och marknader. Vi är lika engagerade för våra kunder och medarbetare som vi är för att skydda miljön och ge tillbaka till de samhällen där vi är verksamma.

Vi vet att vår personal är vår största tillgång. Därför investerar vi i dig som medarbetare och erbjuder utvecklande karriär- och utbildningsmöjligheter. Ditt första steg mot en givande karriär i ett globalt förpackningsföretag börjar här!

För mer information

Kontakta Production Manager johan.lindfors@graphicpkg.com eller Logistic & Planning Manager jorgen.olausson@graphicpkg.com

Ansök nu

Alfa Laval söker en Lagermedarbetare till LA Warehouse i Lund

Lagerarbetare
Läs mer Mar 13
Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre!

Är du vår nästa passionerade Truckförare till LA Warehouse?

Välkommen in med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Som lagerarbetare på Alfa Laval i Lund kommer du att ansvara för att försörja både den interna produktionen och externa kunders behov. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att plocka order och rapportera i vårt affärssystem.

Arbetsbelastningen över veckan styrs till stor del av montagegruppernas produktivitet och kan variera i perioder. Gruppens samarbete och individens egenansvar är därför viktig.

Följande arbetsuppgifter ingår i gruppens ansvar:

• Interna leveranser till våra montageavdelningar
• Godsmottagning och ankomstrapportering samt avsyning
• Interna transporter
• Hantering av avgående gods
• Administration av avgående gods
• Huvudarbetsuppgiften för den här tjänsten är trucktransporter med skjutstativtruck, dragtruck samt motviktstruck.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning och arbetet sker på dagtid mellan 07:00-15:42.

Vem är du?

Du skall vara serviceinriktad, ha modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer.

Vad du kan

Vi söker dig som har några års erfarenhet av lagerarbete samt har truckkort för plocktruck B4, skjutstativtruck B3, motviktstruck B1 och traverskort.

Vidare är grundläggande datorvana och förmåga att förstå engelska ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

För mer information om tjänsten

Senol Alievski, Team Manager, 0709-36 68 34

Ansvarig rekryterare

Fanny Hultstrand fanny.hultstrand@lernia.se

Facklig information

Johnny Hùlten IF Metall, 0709-36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 11 april 2024.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatumet.

Ansök nu

Alfa Laval söker en Lagermedarbetare till LA Warehouse i Lund

Lagerarbetare
Läs mer Mar 14
Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre!

Är du vår nästa passionerade Truckförare till LA Warehouse?

Välkommen in med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Som lagerarbetare på Alfa Laval i Lund kommer du att ansvara för att försörja både den interna produktionen och externa kunders behov. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att plocka order och rapportera i vårt affärssystem.

Arbetsbelastningen över veckan styrs till stor del av montagegruppernas produktivitet och kan variera i perioder. Gruppens samarbete och individens egenansvar är därför viktig.

Följande arbetsuppgifter ingår i gruppens ansvar:

• Interna leveranser till våra montageavdelningar
• Godsmottagning och ankomstrapportering samt avsyning
• Interna transporter
• Hantering av avgående gods
• Administration av avgående gods
• Huvudarbetsuppgiften för den här tjänsten är trucktransporter med skjutstativtruck, dragtruck samt motviktstruck.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning och arbetet sker på dagtid mellan 07:00-15:42.

Vem är du?

Du skall vara serviceinriktad, ha modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer.

Vad du kan

Vi söker dig som har några års erfarenhet av lagerarbete samt har truckkort för plocktruck B4, skjutstativtruck B3, motviktstruck B1 och traverskort.

Vidare är grundläggande datorvana och förmåga att förstå engelska ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

För mer information om tjänsten

Senol Alievski, Team Manager, senol.alievski@alfalaval.com

Ansvarig rekryterare

Fanny Hultstrand fanny.hultstrand@lernia.se

Facklig information

Johnny Hùlten IF Metall, 0709-36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 11 april 2024.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatumet.

Ansök nu

Brevbärare Lund, Sommarvikariat

Brevbärare
Läs mer Mar 16
Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening.

PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.

 

Du & Vi & Jobbet

Som brevbärare är du pulsen i allt vi gör. Vi förändras med världen, men vårt samhällsuppdrag är detsamma idag som igår. Som sista länk i leveranskedjan är du en del av ett lagarbete och sammanhang där glädje och stolthet är vår kultur.

Den här tjänsten är en tidsbegränsad anställning med en sysselsättningsgrad på 80%. Anställningen startar v.26 och pågår fram till v.33/34. Dina arbetstider kommer att vara förlagda på dagtid, måndag till fredag mellan 8.00-15.30. Du kommer att utgå från Nöbbelövsvägen 100, Lund.

                                                                                                                         

Vad du kommer att göra 

- Sortera post
- Dela ut brev, mindre paket, tidningar och reklam med cykel, elcykel, högerstyrd bil, elfordon, moped, eller gåvagn 
- Planera och genomföra din arbetsdag på bästa sätt utifrån dagens rutt

 

Vem du är

- Självgående: Du vet vad du ska göra, och du gör det.
- Gillar att vara ute: Om väder och vind biter ifrån, så biter du ihop och tillbaka.
- Ordningsam och punktlig: Ordning och reda är viktigt för att säkerställa en god leverans i rätt tid.
- God kondition och rörlighet: Du är i rörelse under stora delar av dagen.
- Flexibel: Även om du följer en rutt så händer det ibland oplanerade saker som du behöver agera på.
- Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vad du tar med dig

- Vana att arbeta självständigt och i team
- God servicekänsla
- Svenska i tal och skrift
- B-Körkort: Van att köra och trygg i trafiken
- Gymnasieexamen

 

Varför vi finns

PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag, att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på http://www.postnord.se.

 

Du ska må bra

Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som på våra kunder. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

 

Vad väntar du på?

Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och bifoga ditt CV. Se till att ha betyg redo från gymnasiet alternativ från högre utbildning när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under "övriga filer" och är viktigt för att du ska kunna gå vidare i processen. 

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på mailto:karriar@postnord.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

För fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/sv/om-oss/karriar/fragor-och-svar/facklig-kontakt

Ansök nu

Flygspeditör med exportfokus

Expeditör, spedition
Läs mer Mar 21
Vi?söker nu en flygspeditör inom export till?vårt kontor i Lund! Hos oss har får du ett roligt, fartfyllt och utmanande jobb där du får använda och utveckla dina färdigheter som speditör och vara delaktig i hela logistikkedjan.

Vi kan erbjuda ett omväxlande, ansvarsfullt och?stimulerande arbete i en internationell miljö med goda möjligheter till personlig utveckling.?Vi?är?kvalitetscertifierade?enligt?den internationella standarden Investors in?People.?Som medarbetare hos oss utgör du vår viktigaste resurs och vi strävar efter att vara den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare.


Om tjänsten?

Som flygspeditör har du den övergripande kontrollen över kundens godsflöden och du ansvarar för dina egna kunduppdrag, från bokning hela vägen till slutfakturering. Du kommer ingå i ett team på 11 personer som arbetar med en av våra globala storkunder, framförallt inom export. Du har daglig kontakt och ett nära samarbete med kund, leverantörer och kollegor lokalt och globalt.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:??

- Aktivt arbete med kundrelation och god service

- Planera och boka upp transport enligt avrop från kund?

- Ta emot bokningar från kunden??

- Planering och?hantering av?transportuppdrag?

- Leveransbevakning?och avvikelserapportering?

- Utfärdande av transportdokument?

- Fakturering?och?kostnadskontroll??

- Bidra till teamets utveckling och förbättring av arbetssätt, rutiner och processer

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse, med placering på vårt kontor i Lund. Vi erbjuder möjlighet till hybridarbete i linje med vår remote work policy, gemensam frukost varje vecka, lunchsubvention, en härlig gemenskap och mycket mer!

Din profil

Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas inom spedition tillsammans med oss och bidra till att leverera förstklassig service och smarta lösningar till våra kunder. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att arbeta med spedition och det är meriterande om du har jobbat med flyg tidigare. Eftergymnasial utbildning inom logistik eller spedition är också en merit. Svenska och engelska används dagligen i arbetet, därför behöver du tala och skriva båda språken obehindrat. Du har god systemvana och det är ett plus om du har jobbat i vårt produktionssystem CW1 tidigare.

Vi lägger stor vikt vid personlighet, då rätt attityd och inställning är avgörande för oss. Rollen passar dig som har god samarbetsförmåga och trivs med att jobba i team. Du är mån om att utveckla goda kundrelationer, att alltid ge god service och att leverera ditt arbete med hög kvalitet. Du tar egna initiativ för att driva ditt arbete framåt, är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Liksom oss, brinner du för arbetet som speditör!


Vi söker efter dig som vill arbeta i linje med våra värderingar: Passion,?Commitment, Innovation, Trust och Solidarity.?

Ansökan?

Låter detta som en intressant roll för dig?-?tveka inte att ansöka redan idag! Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är?2024-04-04.????

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta?rekryterande?chef Daniel Månsson på daniel.mansson@geodis.com.

GEODIS har kollektivavtal och ett nära samarbete med Unionen.?Kontaktperson:?Tommy Sidén,?tel?0101 631 828.

Ansök nu

Extrajobb för studenter som truckförare/orderplockare till Axis i Lund!

Truckförare
Läs mer Mar 12
Är du student och vill ha ett extrajobb som truckförare/orderplockare? Vill du arbeta på Axis som är ett internationellt IT- företag och skaffa värdefull erfarenhet av hur utskeppningssidan av ett lager fungerar? Då har vi tjänsten för dig!

Axis Communications är ett IT-företag som tillverkar säkerhetskameror där deras kunskap kring nätverksvideo- och ljudlösningar, analys och åtkomstkontroll syftar till att skydda människor och egendom. Axis mål är att bidra till en smartare och tryggare värld genom att utveckla nätverkslösningar som förbättrar säkerheten. Deras kameror används till allt ifrån bussar och flygplatser till oljeriggar och fotbollsarenor. Företaget är internationellt men grundades i Lund där det i dagsläget både har sitt huvudkontor samt en av deras många produktioner.

Vi söker nu studenter som vill ha ett givande och roligt extrajobb på deras lagersida. Ni är ett mindre team som kommer arbeta både som ett lag och individuellt. Produktionen är belägen i Klostergården i Lund, ca 10 minuters gångavstånd från Centralstationen. Du kommer i den här tjänsten vara placerad på utskeppningssidan på Axis lager. Detta innebär att du kommer plocka och färdigställa ordrar enligt olika skeppningsregler vilket kräver ett öga för detaljer samt krav på struktur. Vidare ingår administrativt lagerarbete i kunds datorsystem så som registrering och avrapportering av ordrar.

Arbetstiderna är förlagda mellan 07:00-16:00 måndag - fredag och vi ser att du ska kunna jobba minst två pass i veckan för att vara aktuell för tjänsten. I uppstarten kommer det vara en introduktionstid på tre veckor där du ska kunna jobba 10 st pass för att komma in i arbetet och rutinerna ordentligt från start. Det är ett krav att du ska kunna jobba i sommar.

Du kommer att vara anställd som konsult via StudentConsulting men uthyrd till vårt kundföretag. Vi arbetar löpande med urval så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Din profil
Vi söker nu dig som studerar på högskola/universitet eller Komvux och vill ha ett långsiktigt extrajobb sidan om dina studier!

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- Vara studerande i minst 1,5 år framåt
- Ha truckkort (A+B)
- Vara noggrann
- Vara flexibel
- Vara tillgänglig för jobb minst 2 vardagar i veckan under terminerna, samt vara tillgänglig för jobb i sommar.

Som person ser vi att du är strukturerad och utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet. Du är självgående och tycker om att arbeta efter tydliga rutiner.

Erfarenhet av truckkörning är meriterande men inte ett krav. Om du mot förmodan inte har ett truckkort men är sugen på att införskaffa ett är du välkommen att söka tjänsten ändå.

Tycker du att detta låter som ett jobb för dig? Sök redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Vi hörs!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Bussförare Lund - Heltid och Behov

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Feb 28
Keolis söker nu medarbetare till vårt nya trafikavtal i Lund. Vi söker dig som tycker om att möta människor och ge service. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett företag där vi tar ansvar och respekterar varandra, våra resenärer och värnar om miljön. Som bussförare hos Keolis förenklar du våra resenärers vardag. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör att vi tillsammans bygger en uppskattad arbetsplats, både internationellt och lokalt. Vare sig du är medarbetare eller resenär ska du alltid känna dig välkommen hos Keolis.
Om tjänsten  

Keolis började köra stadstrafiken i Lund från och med augusti 2023 och du kommer få köra våra nya bussar. Vi söker medarbetare som vill vara behovsanställda. Trafiken körs hela trafikdygnet vilket innebär varierande arbetstider. Introduktionen kommer vara både digital och i utbildningssal för att ge dig de bästa förutsättningar för att känna dig trygg i trafiken och kunna ge våra resenärer den bästa servicen. 

 


Det här behöver du ha • D-körkort 
• Giltigt Yrkeskompetensbevis YKB
• Goda kunskaper i svenska språket
• Erfarenhet av serviceyrken är meriterande


 


Det här får du hos Keolis


Förutom en gedigen introduktionsutbildning har du som bussförare på Keolis en teamchef som är tillgänglig och stöttar dig i din vardag. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och goda utvecklingsmöjligheter. 


Så här söker du 


Välkommen att registrera din ansökan genom att svara på urvalsfrågorna. Om du har några frågor kontakta savanna.malmstrom@keolis.se.

Ansök nu

Bussförare regiontrafik Lund

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jan 8
Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se.Trafikområde Skåne består av ca 500 medarbetare och vi kör varje dag ca 200 bussar. Tillsammans med vår uppdragsgivare Skånetrafiken ansvarar vi för att driva och utveckla busstrafiken i Lund.


Ett av våra viktigaste uppdrag är att leva upp till Nobinas resenärslöfte. Våra resenärer ska alltid känna sig välkomna och trygga, få information som är betydelsefull för sin resa och veta att de reser hållbart med oss.
Vill du bli vår kollega? Sök jobbet som bussförare hos oss! 


Personliga egenskaper och kvalifikationer

Som bussförare är du utåtriktad, flexibel och tycker om både service och kundkontakter. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett säkert körsätt och kör miljövänligt.


Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Du har D-körkort och YKB.  


Som ny medarbetare på Nobina får du en gedigen introduktion och möjlighet till fortsatt kompetensutveckling.  


Nobina gillar olika

Vi på Nobina vet att mångfald och inkludering berikar både individer, grupper och oss som företag. Allas samlade erfarenheter är viktiga för att vi som jobbar på Nobina, likväl som samhället runt omkring oss, ska kunna växa och utvecklas på bästa möjliga sätt.


Om tjänsten  

Vi erbjuder provanställning på heltid, deltid, därefter möjlighet till tillsvidareanställning. Vi erbjuder även behovsanställning. 

Lön enligt kollektivavtal.  


Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsansvarig gordana.vukoja@nobina.se, eller  ylva.dahlgrenbengtsson@nobina.se 


Ansökan

Vi vill ha din ansökan senast: 31 mars. Urval sker löpande.

Ansök nu

Food Scientist

Livsmedelsingenjör
Läs mer Feb 27
At Tetra Pak we commit to making food safe and available, everywhere; and we protect what's good – protecting food, protecting people, and protecting the planet. By doing so we touch millions of people's lives every day. And we need people like you to make it happen.
Job Summary
In this position you will be responsible for running prototypes in our Accelerator Lab in Lund, acting as a growth partner for our customers.
The Accelerator lab is a food lab where our team of Food Scientists can fast prototype ideas into materialised food product concepts to enable our customers’ journey of achieving sustainable profitable growth. We are all about accelerating successful food product launches connecting our core value of protecting food, people, and the planet.
In our stellar team you will work on multiple customer projects spread across the EMEA region. Nonetheless, working in a Marketing Services team means your daily basis will include close interaction with our Marketing Services and Customer Experience experts. The ability to clearly communicate technical terms within the understanding of the whole team is an essential skill to have to be successful in this role.
This is a temporary position for one year located in Lund, Sweden. Some travelling might be required. This position will report to the Senior Food Scientist and Accelerator Lab Driver.
What you will do
As our Food Scientist, you will be accountable for all activities around prototype development at the Accelerator Lab.
Main responsibilities:
Create conceptual briefs and physical product concepts to support customer immersion meetings.
Design, execute and document prototype experiments at lab-scale.
Design, execute and document customer sensory tasting sessions.
Carry analysis on prototypes such as, viscosity, total sugar content, moisture, etc.
Run a pilot-scale UHT machine (20L/h), and a high-pressure homogeniser on a weekly basis.
Actively contribute to the Accelerator Lab’s operation maintenance, including analytical equipment SOPs, inventory, and supplier relationship management.
Stay abreast of the market trends for the Food & Drinks category with focus on Juice, nectar and still drinks (JNSD), plant-based drinks and dairy.

We believe you have
A bachelor’s degree in food science and a minimum of 2 years of work experience in the food industry;

OR
A master’s degree in food science/dairy processing/biotechnology and a minimum of 1 year of work experience in the food industry.
Preferably work experience in a hands-on food scientist/new product developer role within the JNSD, plant-based or dairy industry. Previous work with liquid formulations is highly valued.
Familiarity with food safety and compliance regulations with focus on novel foods and claims.
Experience working with sensory analysis and pilot-scale UHT machine are highly valued.
You are pro-active and enjoy taking responsibility.
You are curious and interested in new product development and food innovation.
You are comfortable in a food science lab space and get energised by the lab work.
You foster a mindset of growth and continuous learning for yourself and others.
You can work independently while striving in collaborative environments and have a solution-oriented attitude.
Fluency in written and spoken English is mandatory.

If you believe you tick the boxes, even if not all, we would love to receive your application!
We Offer You
A variety of exciting challenges with ample opportunities for development and training in a truly global landscape
A culture that pioneers a spirit of innovation where our industry experts drive visible results
An equal opportunity employment experience that values diversity and inclusion
Market competitive compensation and benefits with flexible working arrangements


Apply Now
If you are inspired to be part of our promise to protect what’s good; for food, people, and the planet, apply through our careers page at https://jobs.tetrapak.com/.
This job posting expires on 2024-03-19
To know more about the position contact Raquel Pina at +46 733 36 3723
Questions about your application contact Susanne Stålring at +46 46 36 3919
For trade union information contact Unionen Lisbeth Larsson at +46 46 36 2320 and/or Akademikerklubben Lars Haraldsson at +46 46 36 253
Diversity, equity, and inclusion is an everyday part of how we work. We give people a place to belong and support to thrive, an environment where everyone can be comfortable being themselves and has equal opportunities to grow and succeed. We embrace difference, celebrate people for who they are, and for the diversity they bring that helps us better understand and connect with our customers and communities worldwide.

Ansök nu

Sommarjobb truckförare

Truckförare
Läs mer Feb 28
Vill du vara en del av en marknadsledande organisation, med korta beslutsvägar och ett härligt team? Då är det dags att söka sommarjobb hos oss på GPI Flexibles! Just nu söker vi en strukturerad och ansvarstagande truckförare och lagermedarbetare!

OM SOMMARJOBBET

Som sommarjobbare på vår lager & speditionsavdelning kommer du framförallt att arbeta med lagerarbete och transport. Arbetet utgörs framförallt av förberedande framplockning och lastning av gods till våra kunder men även påfyllning och tömning av maskiner, materialplacering, lagerstrukturering ingår. Du kommer att hantera materialbeställningar, returer och lagerflyttar i vårt affärssystem SAP. Dessutom kommer du att vara ansvarig för registrering av avgående gods. I ditt dagliga arbete behöver du kunna ta beslut om exempelvis skadat gods och huruvida en lastbil är lastningsbar ur ett säkerhetsperspektiv. Truckkörning med gaffeltruck och rullgripare ingår.

ARBETSTID

Arbetstiderna varierar men du ska räkna med skiftarbete som inkluderar kvällar, nätter och helger. På arbetsplatsen har vi nikotinfri arbetstid. Anställningen är ett vikariat på heltid som sträcker sig ungefär mellan juni och slutet av augusti.

DIN BAKGRUND

Du är minst 18 och har gärna någon form av teknisk utbildning, lägst på gymnasienivå. Vidare har du truckkort A1, A2, B1 och B2 och erfarenhet av att köra motviktstruck, samt innehar vanligt B-körkort (bil). Tidigare arbetslivserfarenhet inom industri är meriterande men inget krav. Flytande svenska i tal och skrift.

Vi söker dig med stort ordningssinne, noggrannhet och som är lösningsfokuserad. Vidare är det viktigt att du trivs med att ha många bollar i luften och att du kan förstå och läsa flöden. Eftersom att du kommer arbeta mycket på egen hand behöver du trivas med och vara bra på att arbeta självständigt.

ATT JOBBA PÅ GRAPHIC PACKAGING INTERNATIONAL

Graphic Packaging international är ett globalt ledande förpackningsföretag med 25 000 medarbetare på 130 platser världen över. Vi hjälper våra kunder genom att skapa innovativa och hållbara förpackningslösningar för olika produkter och marknader. Vi är lika engagerade för våra kunder och medarbetare som vi är för att skydda miljön och ge tillbaka till de samhällen där vi är verksamma.

ANSÖK SENAST

Urval sker löpande så sök redan idag!

Ansök nu

Truckförare till utlastning

Truckförare
Läs mer Mar 15
Vi söker nu en duktig truckförare till en av våra kunder utanför Lund.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kommer att bestå av truckkörning i utomhusmiljö.
I rollen som truckförare arbetar du främst med att lasta och lossa gods.
Även serva produktionen med leveranser in och ut.
Motviktstruck med långa gafflar.
Plocka ihop order så man ska trivas med att arbeta med kroppen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är erfaren truckförare och är van vid att lasta och lossa bilar.
Truckkort Motviktstruck är ett krav.
Som person är du ansvarstagande och engagerad i ditt arbete.
Du har förmåga att arbeta med noggrannhet och säkerhetsmedvetenhet i ett stundtals högt tempo.

Information och kontakt
Arbetet är förlagt till dagtid 07:00-16:00 och tjänsterna ska tillsättas snarast.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Johan Persson 046-540 85 93
Vi tillämpar löpande urval så sök direkt!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Ansök nu

Lager och administration - Lund

Lagerkontorist
Läs mer Feb 22
.

Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag. Är du duktig på administration och har en förståelse för arbete på lager? Vill du även ha ett fysiskt arbete där du står och går en hel del? Då kan detta vara en tjänst för dig.
 
Om tjänsten:
I tjänsten som lageradministratör hanteras allt förekommande material på företagets plocklager. Det är ett mycket självständigt och ansvarsfullt arbete med högt tempo och stor variation i arbetsuppgifterna. Främsta arbetsuppgifterna innefattar uppmärkning, beställning, orderplock av varor samt att administrera och beställa transporter. Tjänsten innefattar även dokumentation samt mycket kommunikation med så väl interna som externa personer i bolaget. Tjänsten är förlagd i Lund och arbetstiderna är dagtid 40h/vecka. Starten är omgående och initialt är tjänsten fram till jul och nyår men kan även bli längre.

Krav för tjänsten:  
* Gymnasieutbildning.
* Erfarenhet från lagerarbete eller liknande administration.
* Erfarenhet och kunskap inom GMP.
* Goda skrivkunskaper och kunskap av att dokumentera.
* Kunskaper i Officepaketet.
* Kunskap i svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper:
* Noggrann, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta.
* Kvalitét före tempo.
* Vågar säga till om något avvikande händer och arbetar analytisk och systematiskt.
* Trivs med att jobba i ett litet team.

Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster!

Ansök nu

CUSTOM CONSULTANT

Tulldeklarant
Läs mer Feb 23
Job Description
On behalf of our client we are searching for a Custom Consultant!
To be suitable for this position, you have a senior background in customs and have extensive knowledge of imports in Sweden (preferably also within the Nordic region).

Your tasks will be to support the import controls with the following:
- Checking the value declarations against the support documentation of an import.
- Checking the correct usage of an origin certificate in the import process and request a correction to the customs broker in case is needed.
- Downloading and analyzing reports from the customs authorities’ web site.
- Creating and uploading reports for CBAM every quarter.
Company Description
Our client is a multinational packaging industry company originally founded in Sweden. Here, people work actively to develop solutions and techniques in order to constantly be at the forefront of their industry.

About JobBusters
JobBusters is an authorized staffing and recruitment company targeting white-collar workers and was started in 2011. We at JobBusters care about our consultants and our goal is always to build long-term relationships with both consultants and clients. Our goal is always to match our clients' dream candidates with our candidates' dream jobs!


Qualifications
- Customs knowledge (process, step by step, legislation etc): Imports in Sweden, preferably also within the Nordic countries.
- Previous experience from working with companies like customs brokers or freight forwarders.
- Microsoft office knowledge.
- Knowledge about CBAM (Carbon Border Adjustment Mechanism).
- Knowledge about Inward processing relief or Authorized Economic Operator (AEO)
- Fluency in English, written and spoken.When you join JobBusters
As a consultant at JobBusters, you can feel secure with a collective agreement, available consultant managers and committed recruiters. As a consultant, you also get access to our network of exciting companies and clients! For us, it is important that you as a consultant feel comfortable, feel a sense of security and community with us as an employer. We offer an occupational pension, salary change and the option of flexpension. You also get access to our benefits portal, where in addition to wellness allowance you have access to lots of discounts and offers in wellnes, home and leisure, transport, healthcare and much more! Your well-being is of the highest priority for us and we offer, among other things, a digital solution that helps our employees find tools to deal with all the challenges of everyday life, both at work and in private life.

Personal qualities
To thrive in this role, you are an analytical person with great communication skills. You are also working proactive and find it easy to learn new things.

Salary
By agreement.

Admission and Application
Full time, office hours. Our client want the consultant to start immediately and the assignment is expected to run until 31-dec-2024, with possibility of extension. You will be employed by JobBusters and work as a consultant for our exciting client in Lund. You need to be on-site most of the time, but some remote work will be possible.

Send in your application in English (preferably in Word format) as soon as possible, as interviews take place continuously.

Ansök nu

Orderplockare till e-handelslager i Lund, Deltid/Heltid

Lagerarbetare
Läs mer Feb 19
Orderplockare sökes till litet, familjeägt lager i Lund. Vi söker dig som gillar att jobba självständigt och är effektiv hela arbetsdagen. Tjänsten gäller heltid eller deltid mån-fre, 8-16, och innefattar mycket ensamtid vilket kräver att du är stabil och tillitsfull. Vi har eventuellt också möjlighet till helg- & kvällsarbete i framtiden.


Arbetsuppgifterna innefattar främst att plocka, packa, boka paket och brev för leverans. Även hantering av returer och inleveranser av nya varor till lagret förekommer, samt öppning och stängning av lagret. Tjänsten börjar som provanställning med ambitionen att gå vidare till en tillsvidaretjänst. Erfarenhet av orderplock, lagerarbete eller e-handel är meriterande (att föredra) men är inte ett krav.
#jobbjustnu

Ansök nu

Transportplanerare

Transportplanerare
Läs mer Feb 20
Är du intresserad av att arbeta med transportplanering i tillverkningsindustrin? Trivs du med att arbeta i en flexibel organisation, där bred kompetens värderas högt, då kan det vara dig vi söker! Just nu söker vi en transportplanerare till vårt lager- och transportteam.

Om tjänsten
I rollen som transportplanerare kommer du vara en del av en avdelning på 20 personer. Du är en av två transportplanerare som ansvarar för transportplanering i företaget. En arbetsdag innefattar bland annat kontakter med chaufförer, transportörer, kunder och kollegor. Du bevakar och boka transporter, utfärdar fakturor och krediteringar samt behövliga exportdokument inom ditt ansvarsområde.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så fort som möjligt. Placeringsort Lund.

Din bakgrund
Du som söker har lägst gymnasieutbildning inom ekonomi, teknik eller logistik. Du har flera års erfarenhet av arbete av utgående leveranser och transportbokningar. Du behärskar engelska flytande både i tal och skrift. Övriga språkkunskaper och tidigare erfarenheter av arbete i SAP är meriterande.

Du som söker
I tjänsten som transportplanerare är det viktigt med kundfokus, god samarbetsförmåga och flexibilitet då du har många kontaktytor såväl internt som externt. Du trivs med att arbeta administrativt, är analytisk och har lätt för att prioritera. Din problemlösningsförmåga är god och du tar gärna egna initiativ. Dessutom tror vi att du trivs med att arbeta i en dynamisk och innovativ organisation, med stundom snabba vändningar och stundtals högt tempo.

Att jobba på GPI
Graphic Packaging International är ett globalt ledande förpackningsföretag och våra 24,000 medarbetare på 130 platser världen över hjälper kunderna genom att skapa de bästa förpackningslösningarna för olika produkter och marknader. Vi ger mervärde för våra kunder genom ett brett miljöanpassat produktsortiment och specialiserad kunskap inom kartongbaserade och flexibla förpackningar. Som transportplanerare hos oss kommer du att arbeta i en internationell miljö där du verkar i en decentraliserad organisation med hög kompetens och stort engagemang. Öppenhet, trivsel och goda utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare är något som vi värderar högt!

För mer information
Kontakta Bo Malmström, Warehouse and Shipping Manager, bo.malmstrom@graphicpkg.com

Sök redan idag då vi tillämpar löpande urval.

Ansök nu

Taxiförare Lund

Taxiförare/Taxichaufför
Läs mer Feb 15
Arbetsuppgifter
Person och godstransporter


Utbildning/Erfarenhet
Det är en fördel med god lokalkännedom i Lund med omnejd. Ingen tidigare erfarenhet om yrket är nödvändig eftersom nya förare utbildas inom företaget.
Punktlighet, noggrannhet, pålitlighet och kunden i fokus är en självklarhet i vår verksamhet.
Välkommen med intresseanmälan och eller frågor på mail: info@dalbytaxi.se
Taxiförarlegitimation krävs .Vi behöver erhålla utdrag från belastningregistret då vi kör skoltransporter.

Ansök nu

Brevbärare/paketbud - Lund

Brevbärare
Läs mer Feb 16
Tycker du om att träna och ser fördelarna med att ha ett arbete i rörelse ??????? där du dessutom får möjlighet att vara utomhus ???? under ditt arbetspass?

Då kan du vara vår nästa brevbärarkollega!

CityMail delar post och paket till ca 6 miljoner privatpersoner och företag i Sverige. Vi söker nu fler kollegor till Lund.

Vi erbjuder dig:

- ett varierat jobb i rörelse tillsammans med ett gäng härliga kollegor

- möjlighet att utvecklas inom CityMail på sikt

- närhet till jobbet

Vi söker dig som:

- är minst 18 år

- har grundläggande kunskaper i svenska i tal och skrift

- har B-körkort eller förarbevis för moped

- trivs med ett fysiskt arbete

- är bekväm med att framföra fordon som du har körkort/förarbevis för (cykel, moped, bil)

Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete men för oss är inte din bakgrund det allra viktigaste. Vi värdesätter ditt engagemang, sinne för detaljer och inställning till arbetet och lägger därför stor vikt kring dina personliga egenskaper under rekryteringsprocessen.

Hur ser arbetsdagen ut?

Verksamheten är öppen under helgfria vardagar. Arbetstiden är fördelad mellan kl 07:00-16:30.

- Arbetsdagen inleds med förberedelse av dagens utdelning, där du och dina kollegor sorterar dagens post och paket.

- Därefter sker utdelningen inom området. Vi använder främst elcykel under utdelning men du kan även tänkas använda bil, moped och vanlig cykel beroende på vilken utdelningsrunda du har för dagen.

- När alla brev och paket delats ut åker du tillbaka till kontoret och avslutar med administration och förberedelse inför morgondagens arbete tillsammans med dina kollegor.Anställningsform

Tjänsten är en s.k. timanställning där varje arbetspass utgör en enskild visstidsanställning. Du kommer att jobba varierande arbetstider och omfång, beroende på dag och behov. Vi ser gärna att du är tillgänglig att jobba upp mot en heltid under dagtid. För att du ska få rätt förutsättningar att lyckas inleds anställningen med en introduktion.Lön

Fast tim- eller månadslön enligt kollektivavtal. Lönetrappa tillämpas, för både ordinarie och timanställda. Ingångslön/timme är 139,21 (inkl. 12% semesterersättning) vilket motsvarar 124,30 kr (exkl. 12% semesterersättning).

Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Skicka ansökan".
Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via rekrytering@citymail.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.+?+????=????

Ansök nu

Flyttpersonal - Lund - Heltid

Expressarbetare/Flyttkarl/Stadsbud
Läs mer Feb 13
Vi på Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker nya personer som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
När du ingår i vår flytt- och transport del får du varje dag hjälpa olika kunder med deras önskemål. Första dagen kanske du hjälper en privatkund att flytta sin lägenhet från en adress till en annan. Dagen efter kanske du hjälper ett företag att forsla bort sina gamla skrivbord för att sedan leverera nya. Det är ett väldigt varierande arbete där ingen dag är den andra lik.
För att lyckas i rollen krävs det att du kan vara självgående och kunna ta egna initiativ med ett ständigt kundfokus. Att du är stark i kroppen är ett plus, vissa dagar kan vara väldigt fysiskt krävande.
Kvalifikationer:
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv
Positiv inställning och en hög arbetsmoral

Meriterande:
Erfarenhet inom Flytt & Transport
B-körkort
Monteringsvana

Arbetstider: Mån-fre 07.30-16.00
Plats: Malmö
Tidigare erfarenhet är inget krav. Rätt person med viljan att alltid vilja nå framåt är det enda kravet vi på simplex har.
Tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt person.
Vi erbjuder:
En bra lön med goda förmåner.
Möjligheter att växa internt på företaget både genom interna utbildningar och eget driv.
En arbetsplats som ser långsiktigt på dig.

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Lagerarbete till kund i Lund

Lagerarbetare
Läs mer Feb 28
*
Till godset i Lund söker vi dig som vill jobba inom lager och logistik, vår kund är ett av Sveriges ledande företag när det gäller att bygga, underhålla och sköta driften av olika typer av kommunikationsnät.

Om tjänsten
Verksamheten är nu i behov av dig som vill arbeta inom lager, dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara godsmottagning samt utleverans.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är noggrann och drivs av att leverera god kvalitet på arbetet. Som person ser vi gärna att du är: ansvarstagande, kommunikativ, driven och har lätt för att samarbeta. Du bör kunna arbeta såväl självständigt som i grupp.

Arbetsuppgifter:
Pakethantering inkommande gods
Uppdatera, registrera i system
Organisera logistikflödet

Egenskaper:
Socialt kompetent person med ordningssinne
God Datavana
Svenska och Engelska i tal & skrift
Gillar att hålla många antal bollar i luften
Van vid fysiskt arbete

Arbetet är förlagt till dagtid, Måndag- Fredag 07.00-16.00.
Start: Omgående och 8-12 månader framåt med goda möjligheter att bli övertagen av kund.
Lön: Enligt kollektivavtal.
Placering: Lund.

Ansök nu

Taxiförare (Färdtjänst, Sjukresor)

Färdtjänstförare
Läs mer Feb 5
Maximilians Transporter AB utför Serviceresor åt Skånetrafiken i Sydvästra Skåne.
Vi söker nya förare i Malmö, Arlöv, Lund. Staffanstorp, Lomma, Bjärred, Kävlinge. Erfarenhet inom sjukresor samt färdtjänst önskas, dock inget krav. Du ska vara serviceinriktad, god lokalkännedom, stresstålig samt behärska god svenska i tal och skrift. Internutbildning kommer erhållas. Hos oss erbjuds du månadslön enligt kollektivavtal, OB tillägg, friskvårdsbidrag samt nya fräscha fordon. Vi erbjuder heltidsanställning samt behovsanställning.
Fast månadslön enligt kollektivavtal.
OBS!!! Taxilegitimation krävs

Ansök nu

Taxiförare (Färdtjänst, Sjukresor)

Färdtjänstförare
Läs mer Jan 7
Maximilians Transporter AB utför Serviceresor åt Skånetrafiken i Sydvästra Skåne.
Vi söker nya förare i Malmö, Arlöv, Lund. Staffanstorp, Lomma, Bjärred, Kävlinge. Erfarenhet inom sjukresor samt färdtjänst önskas, dock inget krav. Du ska vara serviceinriktad, god lokalkännedom, stresstålig samt behärska god svenska i tal och skrift. Internutbildning kommer erhållas. Hos oss erbjuds du månadslön enligt kollektivavtal, OB tillägg, friskvårdsbidrag samt nya fräscha fordon. Vi erbjuder heltidsanställning samt behovsanställning.
Fast månadslön enligt kollektivavtal.
OBS!!! Taxilegitimation krävs

Ansök nu

Extrajobb för studenter som truckförare/orderplockare till Axis i Lund!

Truckförare
Läs mer Feb 7
Är du student och vill ha ett extrajobb som truckförare/orderplockare? Vill du arbeta på Axis som är ett internationellt IT- företag och skaffa värdefull erfarenhet av hur utskeppningssidan av ett lager fungerar? Då har vi tjänsten för dig!

Axis Communications är ett IT-företag som tillverkar säkerhetskameror där deras kunskap kring nätverksvideo- och ljudlösningar, analys och åtkomstkontroll syftar till att skydda människor och egendom. Axis mål är att bidra till en smartare och tryggare värld genom att utveckla nätverkslösningar som förbättrar säkerheten. Deras kameror används till allt ifrån bussar och flygplatser till oljeriggar och fotbollsarenor. Företaget är internationellt men grundades i Lund där det i dagsläget både har sitt huvudkontor samt en av deras många produktioner.

Vi söker nu studenter som vill ha ett givande och roligt extrajobb på deras lagersida. Ni är ett mindre team som kommer arbeta både som ett lag och individuellt. Produktionen är belägen i Klostergården i Lund, ca 10 minuters gångavstånd från Centralstationen. Du kommer i den här tjänsten vara placerad på utskeppningssidan på Axis lager. Detta innebär att du kommer plocka och färdigställa ordrar enligt olika skeppningsregler vilket kräver ett öga för detaljer samt krav på struktur. Vidare ingår administrativt lagerarbete i kunds datorsystem så som registrering och avrapportering av ordrar.

Arbetstiderna är förlagda mellan 07:00-16:00 måndag - fredag och vi ser att du ska kunna jobba minst två pass i veckan för att vara aktuell för tjänsten. I uppstarten kommer det vara en introduktionstid på tre veckor där du ska kunna jobba 10 st pass för att komma in i arbetet och rutinerna ordentligt från start.

Du kommer att vara anställd som konsult via StudentConsulting men uthyrd till vårt kundföretag. Vi arbetar löpande med urval så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Din profil
Vi söker nu dig som studerar på högskola/universitet eller Komvux och vill ha ett långsiktigt extrajobb sidan om dina studier!

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- Vara studerande i minst 1,5 år framåt
- Ha truckkort (A+B)
- Vara noggrann
- Vara flexibel

Som person ser vi att du är strukturerad och utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet. Du är självgående och tycker om att arbeta efter tydliga rutiner.

Erfarenhet av truckkörning är meriterande men inte ett krav. Om du mot förmodan inte har ett truckkort men är sugen på att införskaffa ett är du välkommen att söka tjänsten ändå.

Tycker du att detta låter som ett jobb för dig? Sök redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Vi hörs!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Sjöspeditör med importfokus

Expeditör, spedition
Läs mer Feb 15
Vi rekryterar en sjöspeditör med fokus på import till vårt kontor i Lund! Som speditör hos oss får du ett roligt och fartfyllt jobb där du får en helhetsbild av logistikkedjan.

På GEODIS kan vi erbjuda ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete i en internationell miljö med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi är kvalitetscertifierade enligt den internationella standarden Investor in People. Som medarbetare hos oss utgör du vår viktigaste resurs och vi strävar efter att vara den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare.

Om tjänsten
Som Sjöspeditör har du den övergripande kontrollen över kundens godsflöde och daglig kontakt med våra kunder och leverantörer. Du ansvarar för dina egna kunduppdrag - sjösändningar från bokning till slutfakturering, med fokus på import FCL och LCL. Du har regelbundna kontakter med GEODIS nätverk runt om i världen och nära samarbete med kundansvariga, leverantörer och kundrepresentanter.

I dina arbetsuppgifter ingår:

- Aktivt arbete med kundrelation och god service

- Planering och bokning av transport

- Leveransbevakning/avvikelserapportering

- Utfärdande av transportdokument

- Fakturering samt kostnadskontroll

- Delta i kund- och leverantörsmöten

- Bidra till teamets utveckling och förbättring av arbetssätt, rutiner och processer

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse, med placering på vårt kontor i Lund. Vi erbjuder möjlighet till hybridarbete i linje med vår remote work policy, gemensam frukost varje vecka, lunchsubvention, en härlig gemenskap och mycket mer!

Din profil
Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas inom spedition tillsammans med oss och bidra till att leverera förstklassig service och smarta lösningar till våra kunder. Vi tror att du har några års erfarenhet av att arbeta med spedition. Det är meriterande om du har jobbat med sjöimport tidigare. Eftergymnasial utbildning inom logistik eller spedition är också en merit. Svenska och engelska används dagligen i arbetet, därför behöver du tala och skriva båda språken obehindrat. Du är van att använda de olika verktygen inom Office365 och det är ett plus om du har jobbat i vårt produktionssystem CW1 tidigare.

Rollen passar dig som har god samarbetsförmåga och tycker om att jobba i team. Vi tror att du motiveras av att hitta effektiva transportlösningar för varje kund. Du är mån om att alltid ge god service och att leverera ditt arbete med hög kvalitet. Du tar egna initiativ för att driva ditt arbete framåt, är ansvarstagande och har ett strukturerat arbetssätt. Liksom oss, brinner du för arbetet som speditör!

Vi söker efter dig som vill arbeta i linje med våra värderingar: Passion, Commitment, Innovation, Trust och Solidarity.

Ansökan
Låter detta som en intressant roll för dig, tveka inte att ansöka idag! Intervjuer kommer hållas löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, men senast 2024-03-03.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emmy Friske, HR Specialist, på 0700202386.

GEODIS har kollektivavtal och ett nära samarbete med Unionen, kontaktperson Tommy Sidén:?tel 0101 631 828.

Ansök nu

Taxiförare Lund

Taxiförare/Taxichaufför
Läs mer Feb 1
Arbetsuppgifter
Person och godstransporter


Utbildning/Erfarenhet
Det är en fördel med god lokalkännedom i Lund med omnejd. Ingen tidigare erfarenhet om yrket är nödvändig eftersom nya förare utbildas inom företaget.


Punktlighet, noggrannhet, pålitlighet och kunden i fokus är en självklarhet i vår verksamhet.
Välkommen med intresseanmälan och eller frågor på mail: info@dalbytaxi.se
Taxiförarlegitimation krävs .


Utbildningsmaterial kan utlånas till dem som inte har
taxiförarlegitimation.


Vi behöver erhålla utdrag från belastningsregistret då vi kör skoltransporter.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Söker taxiförare Bolt&Uber lön 43% Lund Malmö

Taxiförare/Taxichaufför
Läs mer Jan 20
Hej!
jag söker fler förare, som är intresserad av att köra heltid ring mig på detta nummer så kan vi prata mer
0760598084
Stor Åkeri ,Man kan behålla bilen också om vi kommer överens


LETAR EFTER BARA SERIOSA FÖRARE
krav Taxilegitimationen
lön 43%


Tack !


Hello!


I am looking for more drivers, who are interested in driving full-time


call me on this number and we can talk more


0760598084


Stor Åkeri, You can also keep the car if we agree


LOOKING FOR SERIOUS DRIVERS ONLY


Malmö och Lund
krav. taxilegitimationen

Ansök nu

Lager och administration - Lund

Lagerkontorist
Läs mer Jan 19
.

Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag. Är du duktig på administration och har en förståelse för arbete på lager? Vill du även ha ett fysiskt arbete där du står och går en hel del? Då kan detta vara en tjänst för dig.
 
Om tjänsten:
I tjänsten som lageradministratör hanteras allt förekommande material på företagets plocklager. Det är ett mycket självständigt och ansvarsfullt arbete med högt tempo och stor variation i arbetsuppgifterna. Främsta arbetsuppgifterna innefattar uppmärkning, beställning, orderplock av varor samt att administrera och beställa transporter. Tjänsten innefattar även dokumentation samt mycket kommunikation med så väl interna som externa personer i bolaget. Tjänsten är förlagd i Lund och arbetstiderna är dagtid 40h/vecka. Starten är omgående och initialt är tjänsten fram till jul och nyår men kan även bli längre.

Krav för tjänsten:  
* Gymnasieutbildning.
* Erfarenhet från lagerarbete eller liknande administration.
* Erfarenhet och kunskap inom GMP.
* Goda skrivkunskaper och kunskap av att dokumentera.
* Kunskaper i Officepaketet.
* Kunskap i svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper:
* Noggrann, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta.
* Kvalitét före tempo.
* Vågar säga till om något avvikande händer och arbetar analytisk och systematiskt.
* Trivs med att jobba i ett litet team.

Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster!

Ansök nu

Sommarjobb 2024 Produktion&Lager - Summer work 2024 Production&Warehouse

Lagerarbetare
Läs mer Jan 22
At Tetra Pak we commit to making food safe and available, everywhere; and we protect what's good – protecting food, protecting people and protecting the planet. By doing so we touch millions of people's lives every day. And we need people like you to make it happen.
Vi söker dig som vill sommarjobba på Tetra Pak i Lund och bidra till vårt motto ”protect whats good”!
English will follow
Vi erbjuder
Vi söker dig som vill sommarjobba på Tetra Pak i Lund och täcka upp för vår ordinarie personal under semesterperioden. Att sommarjobba på Tetra Pak kan innebära en rad olika arbetsuppgifter beroende på vilka behov vi har inför sommaren. Förutom att jobba vid maskiner i våra produktionshallar erbjuder vi anställning på vår godsmottagning. På ankommande – och avgåendegods, inkluderas arbetsuppgifter som uppackning av gods, plockning och packning av gods. Vi ser gärna att du kan vara hos oss hela sommaren, eller åtminstone under sex veckor.
Du som söker
Våra sommarjobbstjänster riktar sig till dig som befinner dig på gymnasienivå, högskole- eller universitetsnivå samt dig med arbetslivserfarenhet.
För att arbeta i produktion och lagermiljö ska du ha fyllt 18 år. Om du har truckkort, ange gärna detta i din ansökan.
Vänligen ange i din ansökan om du är tillgänglig för arbete dagtid (07.00-15.30), 2-skift (06.00-14.00 och 13.50-21.30) eller nattskift (21.30-06.00). Ange också om du är tillgänglig för alla arbetstider.
Observera att du som inte är EU-medborgare, måste ha ett giltigt/aktivt arbets- och uppehållstillstånd i Sverige under din arbetsperiod.
En del av våra sommarjobb är placerade i säkerhetsklass och för dessa jobb så kommer en säkerhetsprövning inklusive registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas.
Ansökan
Du ansöker via jobs.tetrapak.com under perioden 22 januari – 18 februari. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart du kan då vi rekryterar löpande.
Du kan inte ansöka på något annat sätt.
Så här söker du sommarjobb:
1. Gå till jobs.tetrapak.com
2. Filtrera på ”Sweden”
3. I listan, välj ”Sommarjobb 2024 Produktion & Lager / Summer work 2024 Production & Warehouse”
4. Klicka på ”Apply now”
Om du är registrerad sedan tidigare skriver du in ditt användarnamn och lösenord för att logga in. Om inte, väljer du ”Create an account” och följer instruktionerna för att bli registrerad.
Vi kommer att kontakta dig via den mailadress och det telefonnummer du angett i din ansökan. Tänk på att svara på alla frågor i ansökningsformuläret. Det är viktigt att du fyller i samtliga obligatoriska fält (de är markerade med en röd *).
Bekräftelse
Direkt efter du ansökt kommer du att få en bekräftelse till din mailadress att vi tagit emot din ansökan. Om du inte får en sådan bekräftelse, vänligen kika i din skräppost eller kontrollera att du ansökt till” Sommarjobb 2024 Produktion & Lager / Summer work 2024 Production & Warehouse”.
Senast den 17 april kommer du få besked om du blir erbjuden sommarjobb. Innan dess kan vi tyvärr inte svara på frågor om du kommer att bli erbjuden sommarjobb eller ej.
Glöm inte att ansöka online senast 18 februari på http://jobs.tetrapak.com
Har du frågor om din ansökan, vänligen kontakta HR Direct via mail HR.Sweden@tetrapak.com.
Varmt välkommen med din ansökan!
We are looking for you who are eager to work at Tetra Pak this summer and contribute to our motto “protect what’s good”!
We offer
We are looking for you who are eager to work at Tetra Pak in Lund and replace our staff during the vacation period. The content of our summer works positions will vary depending on the business summer need. In addition to work as a production operator, we offer positions in our warehouse with responsibilities of packing, collecting and shipping of goods. We appreciate if you are available for work the whole summer, but the work duration is at least six weeks
Who you are
We believe that you are a student at high school, college or university, or that you have work experience. To work in production and warehouse environments you must have reached at least 18 years. If you have a fork lift licence, please state this in your application.
We would also like you to state in your application your interest in working the following hours: Daytime (07.00-15.30), 2-shift (06.00-14.00 and 13.50-21.30) or night shift (21.30-06.00).
Please observe that you as a non EU-citizen, must have a valid work – and resident permit in Sweden during your work period.
Some of our summer positions is security classified and therefore a security check will be conducted and registered, prior to a decision on employment.
Application
Apply online at jobs.tetrapak.com during 22 January – 18 February. Note! This is the only way to apply. Please send in your application as soon as possible. We are working with continuous selection.
How to apply:
1. Visit jobs.tetrapak.com
2. Filter on “Sweden”
3. In the list, select ” Sommarjobb 2024 Produktion & Lager / Summer work 2024 Production & Warehouse”
4. Click ”Apply now”
If you already are a registered user, enter your user name and password to log on. If not, select ”Create an account” and follow the instructions to become registered.
We will contact you via the e-mail and phone number you have stated in your application. Please fill out all questions in the application form and mandatory fields marked with a red *
Confirmation
Once you have applied, you will receive a confirmation email stating that your application has been accepted. If you do not receive this email, please check your junk mail and that you have applied for ” Sommarjobb 2024 Produktion & Lager / Summer work 2024 Production & Warehouse”
You will be noticed no later than 17 April if you will be offered summer work or not. Before this, we are not able to answer this question.
Don’t forget to send in your application before 18 February at http://jobs.tetrapak.com.
If you have questions regarding your application, please contact HR Direct, HR.Sweden@tetrapak.com.
We look forward to your application!

Ansök nu

Warehouse Operator

Lagerarbetare
Läs mer Feb 2
At Tetra Pak we commit to making food safe and available, everywhere; and we protect what's good – protecting food, protecting people, and protecting the planet. By doing so we touch millions of people's lives every day. And we need people like you to make it happen.
Jobb Profil
Tetra Pak Technical Services AB lagerhåller och förser våra kunder och marknadsbolag med reservdelar till förpackningsmaskiner runt om i hela världen.
Till avdelningen avgående gods söker vi nu en Warehouse Operator.

Arbetsuppgifter
Teamets mål är att plocka och packa reservdelar, i rätt antal, till rätt kvalité och i rätt tid. Du kommer att få jobba med alla lagermoment. I ditt arbete ingår även att vara en del av det förbättringsarbete som hela tiden pågår i verksamheten. Du kommer jobba i ett team där alla i teamet är viktiga lagspelare för att nå de uppsatta målen.
Arbetstiden gäller 2-skift, mån-fre ( 06-14 ) och andra veckan (13.50-21.30)
Kvalifikationer
Du bör ha minst gymnasial utbildning.Tidigare erfarenhet från arbete med material försörjning och/eller lager inom verkstadsindustri är meriterande. Du behöver vara en van datoranvändare samt ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska språket. För att lyckas i rollen behöver du vara engagerad, initiativrik och ha lätt för att samarbeta. Du är kreativ och har god förmåga att lösa problem och att tänka i nya banor. Vidare är du noggrann och systematisk. Som Warehouse Operator ansvarar du och teamet själva för kvalitén på det arbete som utförs. Vi värdesätter flexibilitet och nyfikenhet inför att arbeta med olika arbetsmoment inom avdelningen och en vilja att arbeta med ständiga förbättringar.
Vad erjuder vi?
Mångfald av spännande utmaningar med stora möjligheter till utveckling och träning i en global miljö
En innovativ miljö med hjälpsamma och kunniga kollegor med stor bred och djup kompetens
En arbetsmiljö som värdesätter mångfald och inkludering
Marknadsmässig kompensation och förmåner


Ansökan
Ansök med CV och personligt brev senast den 16 februari 2024, via jobs.tetrapak.com.
Denna tjänst är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Fortsatt godkänd säkerhetsprövning är en förutsättning för fortsatt placering i tjänsten.
För att veta mer om positionen, kontakta Mattias Elenmo på +46 46 36 4190.
För fackliga frågor och information, kontakta IF Metall Rickard Jönsson på +46 46 36 5459.

Ansök nu

Warehouse Operator - TEMPORÄR

Lagerarbetare
Läs mer Feb 2
At Tetra Pak we commit to making food safe and available, everywhere; and we protect what's good – protecting food, protecting people, and protecting the planet. By doing so we touch millions of people's lives every day. And we need people like you to make it happen.
Jobb Profil
Tetra Pak Technical Services AB lagerhåller och förser våra kunder och marknadsbolag med reservdelar till förpackningsmaskiner runt om i hela världen.
Till avdelningen avgående gods söker vi nu en Warehouse Operator.
Arbetsuppgifter
Teamets mål är att plocka och packa reservdelar, i rätt antal, till rätt kvalité och i rätt tid. Du kommer att få jobba med alla lagermoment. I ditt arbete ingår även att vara en del av det förbättringsarbete som hela tiden pågår i verksamheten. Du kommer jobba i ett team där alla i teamet är viktiga lagspelare för att nå de uppsatta målen.
Arbetstiden gäller 2-skift, mån-fre ( 06-14 ) och andra veckan (13.50-21.30).Denna tjänst är en visstidsanställning.
Kvalifikationer
Du bör ha minst gymnasial utbildning.Tidigare erfarenhet från arbete med material försörjning och/eller lager inom verkstadsindustri är meriterande. Du behöver vara en van datoranvändare samt ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska språket. För att lyckas i rollen behöver du vara engagerad, initiativrik och ha lätt för att samarbeta. Du är kreativ och har god förmåga att lösa problem och att tänka i nya banor. Vidare är du noggrann och systematisk. Som Warehouse Operator ansvarar du och teamet själva för kvalitén på det arbete som utförs. Vi värdesätter flexibilitet och nyfikenhet inför att arbeta med olika arbetsmoment inom avdelningen och en vilja att arbeta med ständiga förbättringar.
Vad erbjuder vi?
Mångfald av spännande utmaningar med stora möjligheter till utveckling och träning i en global miljö
En innovativ miljö med hjälpsamma och kunniga kollegor med stor bred och djup kompetens
En arbetsmiljö som värdesätter mångfald och inkludering
Marknadsmässig kompensation och förmåner

Ansökan
Ansök med CV och personligt brev senast den 16 februari 2024, via Orbis/jobs.tetrapak.com.
Denna tjänst är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Fortsatt godkänd säkerhetsprövning är en förutsättning för fortsatt placering i tjänsten.
För att veta mer om positionen kontakta Mattias Elenmo på + 46 46 36 4190.
För fackliga frågor och information, kontakta IF Metall Rickard Jönsson på +46 46 36 5459.

Ansök nu

Alfa Laval söker nu erfaren truckförare till Material Handling

Truckförare
Läs mer Jan 12
Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre!

Är du vår nästa passionerade Truckförare till LA Material Handling?

Välkommen in med din ansökan redan idag.

Till LA Material Handling, som ansvarar för alla yttre och interna transporter inom Gunnesbo samt in- och avgående gods, söker vi nu en ny medarbetare.

Om tjänsten

Följande arbetsuppgifter ingår i gruppens ansvar:

• Godsmottagning och ankomstrapportering samt avsyning
• Interna transporter
• Interna leveranser till våra montageavdelningar
• Hantering av avgående gods
• Administration av avgående gods

Huvudarbetsuppgiften för den här tjänsten är trucktransporter med skjutstativtruck, dragtruck samt motviktstruck.

Arbetsbelastningen över veckan styrs till stor del av montagegruppernas produktivitet och kan variera i perioder. Gruppens samarbete och individens egenansvar är därför viktig.

Vem är du?

Material Handling är en servicefunktion med många interna och externa kontakter.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, hög servicekänsla och som gillar att vara i händelsernas centrum.

Vi förväntar oss att du har datorvana och behärskar det engelska språket i både tal och skrift.

Förarbevis för motviktstruck, skjutstativtruck och dragtruck är en fördel.

Arbetet sker på dagtid.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Tobias Karlsson, Team Manager 0761409861

Tove Axelsson, rekryterare tove.axelsson@lernia.se

För facklig information kan du kontakta:
Johnny Hultén, IF Metall, 046-36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 15 februari 2024 via Workday/Find Jobs. Vänta inte med din ansökan då tjänsten tillsätts när rätt kandidat hittas.

Ansök nu

Process technical support

Truckförare
Läs mer Feb 5
På uppdrag av vår kund söker vi nu en person som kommer att stödja processteknikerna med testkörningar för förpackningsmaterial i Pilot Plants testproduktion.

Dagliga uppgifter:

Hantera av- och upplindning i tryckpressen som assistent
Förberedelser inför testkörningar
Underhåll och rengöring av maskiner
Flytta varor och förpackningsmaterial inför testkörningar


Nödvändiga färdigheter:

Truckkort

Föredragna färdigheter:

Traverselicens är att föredra

Din ansökan

Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Quest Consulting och arbeta som konsult hos vår kund.

Om oss

Quest Consulting är ett auktoriserat konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella.

Ansök nu

Lokförare på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Lokförare/Förare av tåg
Läs mer Jan 11
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Lokförarbemanning!
PersonalExpressen är ett bemanningsföretag som finns till för att skapa skillnad för människor i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår personal trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet!
Nu söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta som lokförare och som trivs bra i ditt yrkesliv med att ge en god service till andra medborgare i vårt samhälle. Vi har arbete att erbjuda dig oavsett om du är nyutexaminerad lokförare eller om du har mångårig erfarenhet av ditt yrke - hos oss är alla välkomna oavsett bakgrund och alla behövs!
Arbeta på dina egna villkor med högre lön!
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd som lokförare hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet själv över din egen arbetstid där du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du själv vill arbeta. Genom detta kan du då bli bokad på olika dagsvikariat på olika arbetsplatser olika dagar. Det här ger dig en unik möjlighet att testa på att arbeta på olika arbetsplatser genom oss innan du väljer var du trivs bäst. Det går också utmärkt att kombinera detta alternativ med andra studier eller med andra jobb när du i första hand är intresserad av att arbeta extra på de tider som passar dig.
Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag. Vi får många förfrågningar till oss löpande som varierar i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid - men vårt motto är att alla som önskar ett heltidsschema som lokförare genom oss ska få det!
Genom dessa två olika alternativ att arbeta med oss kommer du alltid att få ett uppdrag som passar just dig - oavsett hur du själv föredrar att jobba. Det går också utmärkt att variera mellan vilket av de två alternativen du föredrar. Många som jobbar tillsammans med oss väljer till exempel att arbeta på ett heltidsschema vissa delar av året för att andra delar av året arbeta lite mindre. Hos oss får du friheten att välja själv samt ett större utrymme att ge ditt privatliv prioritet under de perioder som det är viktigast för dig - vi är lyhörda som arbetsgivare och gör allt för att våra medarbetare ska trivas hos oss över lång tid!
Utöver friheten att välja arbetstider själv kommer du hos oss alltid att få en högre lön och bättre villkor än om du är anställd genom någon annan. Vi är framtidens arbetsgivare och förhandlar alltid väl å dina vägnar. Vi förstår att du värdesätter någon högt som också värdesätter dig högt och som är beredd att kämpa för dig och dina arbetsvillkor - något våra skickliga förhandlare alltid kommer att göra för dig så länge du är anställd genom oss!
Sök in till oss på PersonalExpressen redan idag!
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med dig!

Ansök nu

Food Courier - Bicycle / Moped / Car in Lund

Cykelbud
Läs mer Jan 11
Are you looking for a job that you can start within two weeks time, that you can get without having lots of experience and where you have the streets of the city as your workplace? Do you want a job where you get to make money while being active at the same time?

Then the job as a Courier at foodora is the perfect part-time job for you!

What we offer:
A fixed hourly salary + commission for every order you deliver
A flexible job with working hours that you decide on yourselves to fit your own situation
Exercise while you make money
To be a part of our large Rider Community with people from all over the world and to take part in activities
The clothes, bag and equipment that you need for the job


What you need to have:
Access to a bicycle, moped or car
A smartphone
Have the right to work in Sweden
A Swedish bank account
Good language skills in either English or Swedish


Apply to work with us now at https://bit.ly/2KSaGyk

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Letar du efter ett jobb som du kan börja jobba på inom två veckor, utan krav på tidigare erfarenhet och där du får ha stadens gator som din arbetsplats? Vill du ha ett jobb där du tjänar pengar samtidigt som du rör på dig och får träning?

Då är jobbet som Restaurangbud på foodora det perfekta extrajobbet för dig!

Detta erbjuder vi dig:
Fast timlön + provision för varje utförd leverans du gör
Ett flexibelt arbete där du själv påverkar dina arbetstider
Träning samtidigt som du tjänar pengar
Att få va del av vårt Rider Community och delta i diverse aktiviteter
De kläder, väska och utrustning som du behöver för jobbet


För att jobba med oss behöver du:
Tillgång till en cykel, moped eller bil
En smartphone
Ha tillstånd att arbeta i Sverige
Ett svenskt bankkonto
Kunna kommunicera väl på antingen Svenska eller Engelska


Låter detta jobb som något för dig? Ansök då på https://bit.ly/2KSaGyk redan idag!

Ansök nu

Are you an experienced process engineer/food scientist

Livsmedelsingenjör
Läs mer Nov 10
Are you an experienced process engineer/food scientist? Do you want to shape your own working environment? Do you want to be part of a fast-paced Company where no day will be the same? Then this is the job for you!

Your Responsibilities
Carbiotix is offering a key position at our head office and lab in Lund, but frequent trips to our production site in Bjuv will be required. If you need a car for transportation, Carbiotix can provide this. You might have a background in food science, with an ability to understand and contribute towards chemical/biochemical processes for product generation or the other way around.
Under guidance from our head office and lab in Lund, Carbiotix requires an experienced process engineer/food scientist to help generate novel prebiotic products from our production site in Bjuv. You will work as a bridge between our development lab in Lund and the production site in Bjuv, to validate and scale-up products and processes.

Your duties will include;
Development of analytical methodologies for the detection and quantification of process chemicals and components (eg. ash analysis etc.).
Development of production processes in lab and verification of scale-up potential (Lund).
Application of quality and safety procedures according to local governance.
Writing of SOPs in lab and pilot.
Working under GLP conditions.
Establishment of HACCP and GMP in pilot.
Alignment with service providers and scheduling of the various installations and services.
With the help of our engineering partners, design upgrades and commission new equipment.
Schedule and manage maintenance of existing equipment.
Managing and ordering raw materials for production and materials for the facility.

Essential skills include;
5+ working in a similar position.
The job entails working across two sites, so a driving license is required.Desirable skills include;
Operation of industrial processes:
Decantation.
Membrane filtration.
General tanks and pumps.
Pressure tanks.
Heated tanks.
Spray drying.
Steam boiler.Why Should You Apply?
Join a small expanding company where key positions will enable a big impact and growth opportunities.
Possibility for shares through options agreement.
Possibility for education and courses.
Competitive salary.
Flexible office hours.
10% pension savings.
5000 SEK yearly health care allowance.
Possibility for company car.
Ability to change the world and have a real impact in improving the lives of people.The Company
Carbiotix is an award-winning biotechnology company focused on customized prebiotics and white label microbiome testing. Carbiotix was founded in 2014 as a spin-off company from the Department of Biotechnology at Lund University, Sweden, the largest university in the Nordic Region and a global top 100 university. The company’s soluble fiber ingredient CarbiAXOS, is based on natural substrates containing AXOS (arabinoxylo-oligosaccharides) that can be used in a wide variety of nutraceuticals and cosmetic products. Carbiotix also offers a B2B white label microbiome test kit service to partners around the globe for the validation of gut stimulating products or heath assessments and lifestyle recommendations.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Extrajobb för studenter som truckförare/orderplockare till Axis i Lund!

Truckförare
Läs mer Jan 3
Är du student och vill ha ett extrajobb som truckförare/orderplockare? Vill du arbeta på Axis som är ett internationellt IT- företag och skaffa värdefull erfarenhet av hur utskeppningssidan av ett lager fungerar? Då har vi tjänsten för dig!

Axis Communications är ett IT-företag som tillverkar säkerhetskameror där deras kunskap kring nätverksvideo- och ljudlösningar, analys och åtkomstkontroll syftar till att skydda människor och egendom. Axis mål är att bidra till en smartare och tryggare värld genom att utveckla nätverkslösningar som förbättrar säkerheten. Deras kameror används till allt ifrån bussar och flygplatser till oljeriggar och fotbollsarenor. Företaget är internationellt men grundades i Lund där det i dagsläget både har sitt huvudkontor samt en av deras många produktioner.

Vi söker nu studenter som vill ha ett givande och roligt extrajobb på deras lagersida. Ni är ett mindre team som kommer arbeta både som ett lag och individuellt. Produktionen är belägen i Klostergården i Lund, ca 10 minuters gångavstånd från Centralstationen. Du kommer i den här tjänsten vara placerad på utskeppningssidan på Axis lager. Detta innebär att du kommer plocka och färdigställa ordrar enligt olika skeppningsregler vilket kräver ett öga för detaljer samt krav på struktur. Vidare ingår administrativt lagerarbete i kunds datorsystem så som registrering och avrapportering av ordrar.

Arbetstiderna är förlagda mellan 07:00-16:00 måndag - fredag och vi ser att du ska kunna jobba minst två pass i veckan för att vara aktuell för tjänsten. I uppstarten kommer det vara en introduktionstid på tre veckor där du ska kunna jobba 10 st pass för att komma in i arbetet och rutinerna ordentligt från start.

Du kommer att vara anställd som konsult via StudentConsulting men uthyrd till vårt kundföretag. Vi arbetar löpande med urval så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Din profil
Vi söker nu dig som studerar på högskola/universitet eller Komvux och vill ha ett långsiktigt extrajobb sidan om dina studier!

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- Vara studerande i minst 1,5 år framåt
- Ha truckkort (A+B)
- Vara noggrann
- Vara flexibel

Som person ser vi att du är strukturerad och utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet. Du är självgående och tycker om att arbeta efter tydliga rutiner.

Erfarenhet av truckkörning är meriterande men inte ett krav. Om du mot förmodan inte har ett truckkort men är sugen på att införskaffa ett är du välkommen att söka tjänsten ändå.

Tycker du att detta låter som ett jobb för dig? Sök redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Vi hörs!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Duktiga truckförare (B1) till produktion i Eslöv

Truckförare
Läs mer Jan 2
Om Processbemanning AB:


Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.

                                                                  

Är du intresserad av att arbeta som truckförare hos vår kund i Eslöv? Vill du vara en del av produktionskedjan och köra ömtåligt gods med motvikt? Då kan detta vara ett jobb för just dig!

Om tjänsten:
Just nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som truckförare hos vår kund i Eslöv. Du trivs med att arbeta i en miljö med högt tempo, är inte rädd för hårt fysiskt arbete och du har heller inga problem med noggrant arbete. Du kommer ingå i ett skiftlag och tillhöra ett härligt arbetsgäng. Som sökande är det ett krav på att du har bra erfarenhet av att köra motviktstruck och har god förståelse för lager och produktionsarbete. 

Vem är du?
Personliga egenskaper vi söker är att du är du positiv och glad, framåt och initiativtagande. Du har inga problem att arbeta självständigt men även inte heller i team. Ledorden ansvarstagande, noggrann, effektiv och flexibel stämmer väl in på dig.

Krav för tjänsten är:
- Vara tillgänglig för skiftarbete (dag,kväll,natt,helg)
- Körkort B, samt tillgång till bil
- Tidigare erfaranhet av motviktstruck och ska ha kört ömtåligt gods

Låter detta intressant?
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt.

Läs gärna mer om oss på  processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster!

Ansök nu

Transportplanerare till Lunds Renhållningsverk

Transportplanerare
Läs mer Jan 8
Om rollen och dina arbetsuppgifter
I tjänsten som transportplanerare arbetar du tillsammans med engagerade och hjälpsamma kollegor och har daglig kontakt med arbetsledning och medarbetare.

Du har en stark förmåga att hitta lösningar, ta initiativ och driver dina projekt framåt. Du behöver kunna fatta självständiga beslut med en god samarbetsförmåga då arbetet innebär tätt samarbete med arbetsledning och medarbetare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- På uppdrag av driftchef utföra optimering samt planering av befintliga transporter.
- Följa upp transporter efter planering och optimering.
- Arbeta med långsiktig planering enligt utbyggnadsplan av nya fastigheter och insamlingssystem.
- Ansvara för fordonsdatorisering.

Då tjänsten är en ny funktion på driften finns det möjlighet att tillsammans utforma denna över tid.

Vi söker dig
Vi söker dig som har ett stort intresse för transport, logistik och fordonsdatorisering. Tidigare arbetslivserfarenhet av transportplanering är ett krav.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom branschen samt utbildning inom spedition, logistik eller motsvarande. Har du kunskaper inom fordonsdatorisering och optimeringssystem ser vi detta som en fördel. Vidare har du god vana av att arbeta i flera olika system samtidigt samt goda kunskaper i MS Office.

Du som söker har en god förmåga att hantera en varierad arbetsbelastning och kan på ett effektivt sätt prioritera bland dina arbetsuppgifter. Vi tror att du som söker trivs i en dynamisk roll, där det löpande sker förändringar och uppstår utmaningar att lösa. Då arbetsuppgifterna är varierande samt på en strategisk nivå ser vi att du har förmågan att jobba självständigt samt lösnings- och serviceorienterat i samarbete och samverkan med berörda. Du hanterar obehindrat svenska i både tal och skrift. Det är av stor vikt att du visar ett förhållningssätt och värderingar som matchar med Lunds kommun.

Vi erbjuder dig
Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa.
https://lund.se/arbete-och-lediga-jobb/sa-ar-det-att-arbeta-med-oss/det-har-ger-vi-dig-som-medarbetare

Om arbetsplatsen
På Lunds renhållningsverk arbetar drygt 100 engagerade medarbetare med ansvar för avfallshanteringen.

Vårt fokus är attraktiva lösningar som underlättar återvinning och hållbar avfallshantering. Verksamheten är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierad, och vår fordonspark är fossilfri bestående av 90 fordonsenheter av varierande fordonstyper. Hos oss får du ett stimulerande arbete där kundfokus och utveckling av hållbara lösningar driver verksamheten framåt på en arbetsplats som präglas av arbetsglädje och gemenskap!

Vi är ett engagerat team bestående av åtta personer, en driftchef, tre enhetschefer och fyra arbetsledare. Organisatoriskt ligger du direkt under driftchefen. Driftavdelningen ansvarar för att vårt kommunala insamlingsansvar och övriga tjänster utförs med hög kvalitét och på ett effektivt sätt med fokus på bra arbetsmiljö. Vi tror starkt på arbetsglädje, samarbete och kvalitet, och det märks i vår vardag. Vi är inte bara ett team - vi är ett glatt gäng som verkligen bryr oss om vad vi gör. Vi driver även gemensamt olika projekt inom förvaltningen med målet att göra livet enklare och bättre för alla lundabor. Kom och var en del av vårt team där vi skapar framsteg tillsammans!

På Lunds renhållningsverk arbetar drygt 100 engagerade medarbetare med ansvar för avfallshanteringen. Vårt fokus är attraktiva lösningar som underlättar återvinning och hållbar avfallshantering. Verksamheten är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierad, och vår fordonspark är fossilfri. Hos oss får du ett stimulerande arbete där kundfokus och utveckling av hållbara lösningar driver verksamheten framåt på en arbetsplats som präglas av arbetsglädje och gemenskap!

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Ansök nu

Transportplanerare till Lunds Renhållningsverk

Transportplanerare
Läs mer Jan 12
Om rollen och dina arbetsuppgifter
I tjänsten som transportplanerare arbetar du tillsammans med engagerade och hjälpsamma kollegor och har daglig kontakt med arbetsledning och medarbetare.

Du har en stark förmåga att hitta lösningar, ta initiativ och driver dina projekt framåt. Du behöver kunna fatta självständiga beslut med en god samarbetsförmåga då arbetet innebär tätt samarbete med arbetsledning och medarbetare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- På uppdrag av driftchef utföra optimering samt planering av befintliga transporter.
- Följa upp transporter efter planering och optimering.
- Arbeta med långsiktig planering enligt utbyggnadsplan av nya fastigheter och insamlingssystem.
- Ansvara för fordonsdatorisering.

Då tjänsten är en ny funktion på driften finns det möjlighet att tillsammans utforma denna över tid.

Vi söker dig
Vi söker dig som har ett stort intresse för transport, logistik och fordonsdatorisering. Tidigare arbetslivserfarenhet av transportplanering är ett krav.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom branschen samt utbildning inom spedition, logistik eller motsvarande. Har du kunskaper inom fordonsdatorisering och optimeringssystem ser vi detta som en fördel. Vidare har du god vana av att arbeta i flera olika system samtidigt samt goda kunskaper i MS Office.

Du som söker har en god förmåga att hantera en varierad arbetsbelastning och kan på ett effektivt sätt prioritera bland dina arbetsuppgifter. Vi tror att du som söker trivs i en dynamisk roll, där det löpande sker förändringar och uppstår utmaningar att lösa. Då arbetsuppgifterna är varierande samt på en strategisk nivå ser vi att du har förmågan att jobba självständigt samt lösnings- och serviceorienterat i samarbete och samverkan med berörda. Du hanterar obehindrat svenska i både tal och skrift. Det är av stor vikt att du visar ett förhållningssätt och värderingar som matchar med Lunds kommun.

Vi erbjuder dig
Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa.
https://lund.se/arbete-och-lediga-jobb/sa-ar-det-att-arbeta-med-oss/det-har-ger-vi-dig-som-medarbetare

Om arbetsplatsen
Vi är ett engagerat team bestående av åtta personer, en driftchef, tre enhetschefer och fyra arbetsledare. Organisatoriskt ligger du direkt under driftchefen. Driftavdelningen ansvarar för att vårt kommunala insamlingsansvar och övriga tjänster utförs med hög kvalitét och på ett effektivt sätt med fokus på bra arbetsmiljö. Vi tror starkt på arbetsglädje, samarbete och kvalitet, och det märks i vår vardag. Vi är inte bara ett team - vi är ett glatt gäng som verkligen bryr oss om vad vi gör. Vi driver även gemensamt olika projekt inom förvaltningen med målet att göra livet enklare och bättre för alla lundabor. Kom och var en del av vårt team där vi skapar framsteg tillsammans!

På Lunds renhållningsverk arbetar drygt 100 engagerade medarbetare med ansvar för avfallshanteringen. Vårt fokus är attraktiva lösningar som underlättar återvinning och hållbar avfallshantering. Verksamheten är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierad, och vår fordonspark är fossilfri. Hos oss får du ett stimulerande arbete där kundfokus och utveckling av hållbara lösningar driver verksamheten framåt på en arbetsplats som präglas av arbetsglädje och gemenskap!

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Ansök nu