Hitta lediga jobb i Lund

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Nov 9
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Socionom med erfarenhet inom missbruk och beroendeproblematik

Socionom
Läs mer Nov 9
Hjärtligt välkommen att arbeta som socionom tillsammans med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa bemanningsföretag inom vård och omsorg! Nu söker vi dig som är socionom och vill arbeta tillsammans med oss som vår konsult!
Vi erbjuder en lång rad olika former av konsultuppdrag över hela Sverige med möjlighet till uppdragsgivare inom såväl privat som offentlig sektor. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina egna önskemål om din framtida yrkeskarriär. Behöver du flytta till en ny stad eller till ett nytt land för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ett fint boende åt dig - hos oss ges du möjligheten att växa som människa i den riktning du själv önskar såväl professionellt som privat - vi ser till hela ditt liv!
Har du därmed önskemål eller drömmar om att flytta till en specifik stad, oavsett anledning, är vi precis den arbetsgivare du söker! Vi kommer att lyckas med att hitta både ett bra konsultuppdrag och en fin egen bostad åt dig oavsett om du önskar bo i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skara eller Skellefteå. Vi är kort och gott möjligheternas arbetsgivare och har uppdrag i hela landet!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Oavsett var eller när du föredrar att arbeta så har vi bemanningsuppdrag med heltidsscheman att erbjuda dig. Genom oss får du dessutom tillgång till nordens bästa löneförhandlare som representerar dig och dina intressen. På så vis kan du alltid känna dig trygg med att vi förhandlar upp din lön och dina villkor till högsta möjliga nivåer inför varje enskild bemanningsuppdrag. På PersonalExpressen ser vi oss lika mycket som ditt fackförbund som vi ser oss som din arbetsgivare. Vi presterar alltid goda resultat i våra förhandlingar med våra kunder och möjliggör genom detta att din lön och dina villkor alltid blir de bästa möjliga för dig inför ett nytt uppdrag. Hos oss kan du alltid känna dig trygg med att vi som din arbetsgivare kämpar för dig och din långsiktiga löneutveckling - det tycker vi nämligen att du och alla andra socionomer är värda. Det är orättvist och tröttsamt att de fackförbund som oftast representerar människor som arbetar inom offentlig sektor är de fackförbud som förhandlar sämst löneutveckling över tid åt sina medlemmar. Här kommer du som börjar arbeta med oss både att se och att känna skillnaden hur det är att ha en arbetsgivare som värdesätter dig på riktigt. Vi står upp för våra socionomer!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för socionomer!
Vi tror på att ha Sveriges bästa socionomer anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för var och en av dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar till dig och förstår dig så har du kommit helt rätt hem till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra. På PersonalExpressen förmedlar vi professionell, ambitiös och jordnära medarbetare utefter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de bemanningskonsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 20 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Offentlig förvaltning ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra socionomer och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig utifrån dina egna önskemål och förväntningar!
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt som står i vår makt för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till!

Ansök nu

Undersköterskor för kvällstjänst till S:t Lars väg 87

Undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering
Läs mer Nov 9
Om oss
Vi erbjuder dig en fantastisk chans att vara med och forma ett nytt särskilt boende för äldre i Lund.

Vi söker undersköterskor för tillsvidaretjänster för schemalagda kvällar och tjänstgöring varannan helg. Arbetstiden är 15.15-24.00.

För att möta framtidens behov ska verksamheten fokusera på att undersöka, testa och implementera nya metoder/arbetssätt med stöd av digital teknik. S:t Lars väg 87 kommer därför under hösten 2023 renovera och återöppna verksamheten med 48 lägenheter i januari 2024.

Boendet är beläget i södra Lund nära natursköna S:t Lars parken med goda möjligheter till kollektivtrafik och parkering. 

Om rollen och dina arbetsuppgifter
I rollen som undersköterska ingår du i det mångprofessionella teamet. Du bidrar med dina specialistkunskaper inom din yrkeskompetens. Genom nära samarbete med chef, sjuksköterskor, fysioterapeut och arbetsterapeut samt övriga i teamet medverkar du till att ge brukarna livsinnehåll där individens behov står i centrum. 

Arbetet innebär omvårdnadsarbete utifrån brukarens önskemål och behov samt delegerade uppgifter enligt HSL. Som undersköterska kommer du att arbeta utifrån det digitala systemet Epsilon, dokumentera i Procapita och Lifecare, utvärdera och medverka till att verksamheten håller god kvalitet. Vi följer upp kvalitén i nationella register som BPSD-registret och Senior Alert.

En viktig del i arbetet är att arbeta i team kring brukaren för att få en god helhetssyn. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden inom äldreomsorgen där nyckelorden är självbestämmande, delaktighet och individanpassning.

Din strävan är alltid att göra vardagen meningsfull för brukarna.

Vi söker dig  
som är utbildad undersköterska. Vi vill att du ska vara trygg i din roll som undersköterska och har en positiv inställning till utveckling och förändringar. Vi ser det som nödvändigt att du har möjlighet att ta flera delegeringar och gärna ser gärna att du har erfarenhet av nattarbete på särskilt boende för äldre. 

Vi vill att du har god erfarenhet av att arbete med personer med demensdiagnos och är du BPSD administratör är det meriterande.

Du ska kunna arbeta med alla och acceptera våra olikheter och bemöta alla med respekt. Vi vill även att du ska vara flexibel och lyhörd, såväl med boende som med anhöriga och även till oss, dina nya kollegor.

God kunskap i det svenska språket i tal och skrift behövs.

Du ska dela Lunds kommuns vision och är redo att arbeta utifrån vår värdegrund och våra förhållningssätt lyssna, lära och leda.

Vi erbjuder dig
Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa.
https://lund.se/arbete-och-lediga-jobb/sa-ar-det-att-arbeta-med-oss/det-har-ger-vi-dig-som-medarbetare

Övrigt
Arbetstiden är 15.15-24.00 enligt schemalagda kvällar och tjänstgöring varannan helg. Heltidsmåttet är på 34,33 timmar/vecka.

Vi tillämpar löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Ansök nu

Cost Controller

Controller
Läs mer Nov 9
Imagine what we could learn if we could build a machine so powerful that it could look deep inside the very materials that the universe is made from. A device that could actually let us see the atoms and molecules that make up the structure of substances. Imagine the new discoveries we could make, the new materials we could develop and how much we could learn about ourselves and our universe.

The European Spallation Source is one of the largest science and technology infrastructure projects being built today. The project includes the most powerful linear proton accelerator ever built, a five-tonne, helium-cooled tungsten target wheel, 15 state-of-the-art neutron instruments, a suite of laboratories, and a supercomputing data management and software development centre. In the context of its history and future as a scientific organisation, however, it is more than the sum of its parts. It is a brand new Big Science organisation and we are building it from the ground up.

Come and build the future of Science with us!

About the role

The ESS is at an exciting turning point. It is in transition from being a construction site, to being an operating facility. To help us realise our goal of being the most powerful neutron source in the world, we are now looking for a Cost Controller, who will become part of our Project Directorate. 

The key responsibilities of the Cost Controller is to support Project Management to maintain project costs, work breakdown structure, control account structure and associated techniques to appropriately monitor, control and report on delivery of the project to schedule and cost. 

The Cost Controller will independently manage, interrogate, and maintain costs on designated work scopes with the ability to positively change and constantly strive for improvements. The Project Cost Controller will report functionally to the Project Control Manager centrally but will be deployed within a Sub-Project leading all Cost Management tasks. 

Key responsibilities include:


• Budget Planning: assist in developing and establishing project budgets in consultation with the project manager and other stakeholders.
• Cost tracking: continuosly monitor project costs and compare to the orginal budget.
• Identify deviations and action planning: responsible for identifying the causes of any deviations and when deviations are identified, develop action plans to correct the situation.
• Reporting: prepare reports on the project cost and present them to stakeholders, including project management and business management.
• Documentation: ensure that all cost-related documents and recordings are accurate and up-to-date.
Risk Management: help identify and manage risks that may affect project cost and work to develop risk management strategies.

This is a three-year fixed term position based in Lund, Sweden, and we need someone who can start as soon as practically possible.

About you 

For this role we have the following requirements:


• Experience within major EPCC Projects
• Relevant experience in Project Controls and Project Delivery and ability to share best practice
• High level understanding of Earned Value Management and associated analysis
• Budget management, distribution, cost collection and forecasting experience
• Detailed working proficiency using Excel
• Experience of working with Microsoft Office and P6 Data
• Experience in liaising with Finance Department and ERP / Accounting Systems
• Strong stakeholder engagement skills and communication skills
• Member of APM / ACostE
• Language: English and preferably Swedish both orally and in writing

We are looking for a person with a strong ability to plan, organise, execute and follow-up, while keeping your eyes on the larger picture. You are also strategic and agile with the ability to challenge procedures and processes to optimise delivery. 

What can we offer? 

Aside from the chance to work at a truly unique "Big Science" project, you can also expect:


• An opportunity to contribute to the future discoveries within neutron science.
• A stunning, brand new workplace filled with innovative minds and brilliant people from across the globe.
• A challenging, exciting and fast-paced work environment.
• Market competitive compensation that is individual and differentiated according to role, responsibilities, individual skills, abilities and achievements.
• 30 days of annual leave, as well as more than 10 days of public holiday and company days off or days with limited working hours.
• Monthly pension contributions on top of your salary.
• Focus on work-life balance.

Interested? We sure hope so. 

If you see yourself in what we’re looking for, please provide your CV and motivation letter in English by clicking on “apply” and following the instructions. Please be aware that we can only accept direct applications made via the ESS website. Submit your application by 20 November, 2023. 

Certain roles at ESS require health and safety and/or security checks, which may be carried out during the recruitment process. 

For more information regarding the ESS recruitment process, please follow this link https://europeanspallationsource.se/page/hiring-process or contact Recruitment Officer Åsa Ander at asa.ander@ess.eu 

For further information regarding the position, please contact Andrew Raw at andrew.raw@ess.eu 

For trade union information, please contact Unionen representative Conny Wendt at conny.wendt@ess.eu or SACO/Swedish Association of Graduate Engineers representative Marc Kickulies at marc.kickulies@ess.eu 

We look forward to receiving your application soon!

Ansök nu

Sjuksköterska till Hjärtmottagning Arytmi och pacemakeroperation i Lund

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 9
Gör skillnad. Varje dag.

Vi välkomnar en omvårdnadssjuksköterska till vår arbetsgrupp inom ablationsverksamheten som är sugen på att arbeta dagtid!

Hjärtmottagning Arytmi och Pacemakeroperation är en högspecialiserad interventionsenhet med tre laboratorier för invasiva elektrofysiologiska undersökningar och behandlingar av hjärtarytmier. Med cirka 800 ablationer per år är vi ett av Sveriges största center för invasiv elektrokardiologi. Nu när tredje laboratoriet står klart är vår ambition att kunna öka upp vår kapacitet. Pacemakerverksamheten är en av Europas största avseende implantationer av pacemakers och defibrillatorer med över 1600 operationer som genomförs på enheten årligen. Båda verksamheterna arbetar med mottagningar och här arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor samt medicinska sekreterare tillsammans.

Besök oss gärna på Instagram ”hjartmott.arytmilab.pacemaker”

ARBETSUPPGIFTER
Vill du få ökad kunskap och kompetens inom bland annat elektrofysiologi, är du dessutom initiativrik, nytänkande och har god samarbetsförmåga, då ser vi fram emot att lära känna dig!

Vi erbjuder en unik möjlighet att arbeta som omvårdnadsjuksköterska på våra högteknologiska arytmilaboratorium. De flesta av våra patienter är vakna under behandlingen. I din roll står du närmst patienten och skapar en trygg atmosfär samt guidar denne genom behandlingen. Under behandlingarna används det röntgen, vilket innebär att vi arbetar i blyförkläde. Bland dina arbetsuppgifter ingår även telefonrådgivning och att arbeta i 1177. Arbetet sker i team med fokus på personcentrerad vård. Enheten arbetar tvärprofessionellt och strävar efter att ge våra patienter högsta vårdkvalitet. Det är av vikt för oss på mottagningen att atmosfären präglas av en humanistisk människosyn där interaktionen i mötet med människan är av central betydelse.

Som nyanställd får du en individuellt anpassad introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter. Vi utgår ifrån att alla har en individuell inlärningsprocess och ser det som en självklarhet att du ska få stöttning av kollegor för att bli säker i din nya arbetsroll. För att främja kompetensutveckling erbjuder vi både interna och externa utbildningar kring specifika arbetsmoment.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. För denna roll ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av arbete inom akutsjukvård eller är specialistutbildad inom intensiv- eller anestesivård då det krävs kompetens för att kunna administrera potenta droger vid vissa behandlingar. Vidare är det en fördel om du har erfarenhet av arbete inom hjärtsjukvård, kunskap om EKG och arytmier. Har du kunskap och intresse för medicinsk teknik är även detta mycket fördelaktigt.

Vårt arbete utgår från värdet för våra patienter och vi söker en positiv, ansvarstagande person med förmåga till självständigt arbete och som delar våra värderingar. Du är trygg i din sjuksköterskeroll, har en god samarbetsförmåga samt kan se möjligheter i problem och finna kreativa lösningar på dessa. Vi uppskattar ditt engagemang och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

IT-utvecklingschef/Enhetschef till Sveriges geologiska undersökning

Enhetschef, offentlig förvaltning
Läs mer Nov 9
SGU är en myndighet som funnits sedan 1858. Trots dess ansenliga ålder är det en myndighet som använder avancerad teknik för att kartlägga våra geologiska resurser. För att tillgängliggöra vår kunskap och information för ökad samhällsnytta krävs IT-lösningar inom ett brett och spännande teknikområde. Allt för att presentera kvalitativa resultat till stöd för samhället, industrin och miljön.
Avdelningen IT och digitalisering består av ett 40-tal personer, experter inom allt från systemutveckling, IT-arkitektur, IT-säkerhet till drift och support. Vi har en central roll på SGU för att skapa förutsättningar till en mer digitaliserad och effektiv verksamhet för att kunna tillgängliggöra den geologiska expertkunskap och data som krävs för samhället.
Arbetsuppgifter
Vi söker en IT-utvecklingschef som genom nyttjande av digitaliseringens möjligheter kan bidra till att förflytta SGU framåt inom samtliga verksamhetsområden. Din huvudsakliga uppgift är att i god dialog fånga upp verksamhetsbehov och skapa synergier mellan olika verksamhetsområden, för att därefter genomdriva den gemensam inriktningen för SGU:s digitaliseringsresa.
Du kommer ha en central roll både internt inom och externt för myndigheten. Som IT-utvecklingschef leder du med hjälp av vedertagna metoder och verktyg de förflyttningar som SGU ska genomföra både på kort och lång sikt. Du kommer bidra till helheten men kan på ett förtroendeingivande sätt säkerställa att även det operativa arbetet drivs framåt. Du ingår i avdelning IT och digitaliserings ledningsgrupp och rapporterar direkt till avdelningschefen.
Utöver din roll som IT-utvecklingschef så kommer du även vara chef över en enhet på avdelningen IT och digitaliseringen. Där ingår att vara personalansvarig chef och därmed att leva upp till de krav som SGU som statlig arbetsgivare ställer på chefer.
Då avdelningen IT och digitalisering befinner sig i kraftig tillväxt så är den exakta organisationen inte utformad ännu. Det innebär att du tillsammans med avdelningens ledningsgrupp får vara med och skapa organisationen, samt arbeta med att kompetensförsörja den. Rekrytering kommer därmed vara en naturlig och viktig del av din vardag vilket också skapar möjligheten till att vara med och forma olika team på avdelningen.
Kompetens
Vi söker dig som har:
en, för tjänsten, relevant akademisk examen eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer är likvärdig
minst fem års erfarenhet av att leda och genomföra IT-utveckling i en större organisation
minst två års erfarenhet av förändringsledning
minst två års erfarenhet av personalansvar
god förmåga att uttrycka dig väl i svenska och engelska, i både tal och skrift

Meriterande erfarenheter och kompetens:
erfarenhet av att arbeta inom den statliga sektorn
erfarenhet av att arbeta över organisationsgränser både vertikalt och horisontellt
erfarenhet av arbete i en ledningsgrupp
erfarenhet av att kommunicera visioner, mål och planer på olika nivåer i verksamheten
erfarenhet av att arbeta i en säkerhetskänslig verksamhet

Personliga kvalifikationer
Som person har du ett högt säkerhetsmedvetande och en god förmåga att se möjligheter i komplexa organisationer. Du har en förmåga att entusiasmera kollegor runtomkring dig, oavsett nivå i organisationen. Kommunikation faller sig därmed naturligt för dig och vi ser att du är en prestigelös, driven, självgående och pedagogisk person. Du trivs bra med att leda och har lätt för att situationsanpassa ditt ledarskap för att få dina medarbetare att utvecklas och prestera på bästa sätt. Vi lägger stor vikt vid personliga kvalifikationer.
Om anställningen
Tillsvidareanställning på heltid med ett chefsförordnande som är tidsbegränsat upp till fyra år, med möjlighet till förlängning. Provanställning på sex månader tillämpas.
Anställningsort: Uppsala, Göteborg, Lund, Luleå eller Malå. Ange i ansökan vilken ort du avser att arbeta på.
Övrig information: Tjänsten kommer att kräva regelbundna resor till Uppsala. Möjlighet till distansarbete finns. I din roll som enhetschef tillämpas förtroendearbetstid.
Tjänsten är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning inklusive registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) kommer att utföras på slutkandidat. För tjänsten krävs svenskt medborgarskap och en godkänd säkerhetsprövning innan beslut om anställning fattas.
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 30 november 2023. Dina meriter ska kunna styrkas genom uppvisande av originalhandlingar eller styrkt meritförteckning. Vi tillämpar ett inkluderande synsätt och eftersträvar mångfald ur alla aspekter. SGU använder ett webbaserat rekryteringssystem som du ansöker genom via vår webbplats.
Vill du veta mer, hör av dig till avdelningschef Björn Karlsson, telefon 018-17 90 00 eller våra fackliga företrädare: Peter Åkerhammar, telefon 018-17 92 96 för Saco-S och Annika Törnkvist, telefon 018- 17 92 29 för ST-geologiska.
Rekryteringen utför SGU i egen regi och vi undanber oss därmed telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Om SGU
Sveriges geologiska undersökning (SGU) är myndigheten för frågor om berg, jord och grundvatten i Sverige. Vi tillhandahåller geologisk information för samhällets behov på kort och lång sikt. SGU sorterar under Klimat- och näringslivsdepartementet. Vår vision är att Sverige har en hållbar samhällsutveckling, att mark och vattenområden används och utvecklas för de ändamål de är bäst lämpade samt att mineralnäringen och andra naturresursbranscher är livskraftiga och ansvarstagande. SGU har idag cirka 290 anställda varav merparten arbetar i Uppsala. Övriga är stationerade på kontoren i Lund, Göteborg, Malå och Luleå. Läs mer på www.sgu.se

Ansök nu

REQUIREMENTS ENGINEER TO INCOAX NETWORKS

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Nov 9
This is an opportunity to be part of our ongoing growth in a new role, as we're seeking a Requirements Engineer to join our talented team. If you are passionate about internet networking infrastructure and possess the skills and expertise to excel in this role, we would love to hear from you. Join our dynamic team and contribute to shaping the future of connectivity.

YOUR NEW CHALLENGE  
Our organizational style is informal and collaborative, and you will have plenty of opportunities to work closely together with people from all parts of the company with the sole purpose of supplying our customers with the best possible offerings.
You will play a crucial part in defining and documenting requirements for our products. Considering it is a new role, you will have the opportunity to influence what tools to use and how requirements management should be carried out in our development process. In your daily work, you will collaborate with cross-functional teams including product management, system architects and development engineers to understand customer needs and translate them into clear and concise technical requirements. Furthermore, you are expected to conduct in-depth analysis of InCoax products to identify functional and non-functional requirements. Other areas of responsibility:


Define and document detailed specifications, use cases, and system requirements to guide the design, implementation, and verification of our products.

Ensure compliance with industry standards and best practices.

Work closely with stakeholders to prioritize and validate requirements and ensure their successful implementation.

Act as a subject matter expert, providing guidance and support to the development teams throughout the entire project lifecycle.

Collaborate with testing and quality assurance to verify that requirements are met and participate in the resolution of any issues or defects.
The position is based in either Lund or Gävle. There may be limited traveling to customers, partners and our office in Lund/Gävle. You will report to the Head of Development who is based in Lund. 

YOU ARE
Being a person with a keen interest in technology and an entrepreneurial mindset will make you successful at InCoax. We are an innovative company and an understanding of product development is important. We believe you possess excellent analytical and problem-solving skills, with the ability to translate complex concepts into clear and concise requirements. You also bring effective communication and collaboration skills, with the ability to work effectively in cross-functional teams. Other valued traits are to be quality-focused with an Agile Mindset and confident in your expertise.
This role requires you to be an individual with attention to detail and the ability to prioritize and manage multiple tasks in a fast-paced environment. We are looking for someone with several years of proven experience as a Requirements Engineer or similar role, with a focus on internet networking infrastructure. You have proficiency in requirement management tools and methodologies and preferably, you also bring knowledge of networking protocols, standards, and technologies. We expect you to have a relevant engineering degree and to be fluent in English, spoken and written. 

OUR SOLUTION 
Fiber networks are being installed in streets at a rapid pace, but the cost and complexity of connecting buildings and apartments with high-speed, high-bandwidth services represents the Last Mile Challenge. Full fiber deployment is an expensive undertaking. Therefore, it makes sense to use the free capacity in existing coaxial networks without the need to install fiber in the buildings or apartments. InCoax provides solutions for customers to reach Gigabit internet speeds in a smart and cost-efficient way.
WANT TO KNOW MORE? 
We are collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact recruitment consultant Artan Bitiqi at artan.bitiqi@nexergroup.com, or call +46 723 61 28 44 should you want to learn more about the position. We are looking forward to hearing from you!
INCOAX NETWORKS AS AN EMPLOYER 
InCoax Networks AB (publ) is innovating the future of broadband access. We provide the next generation of smart and sustainable networking products and solutions to the world’s leading telecom and broadband service providers. InCoax has it´s headquarter in Lund, Sweden, and a development & operations unit in Gävle.

InCoax Networks AB is listed on NASDAQ First North Growth Market.

Ansök nu

AnnSam söker Sjuksköterska! Omgående-v22 inom Socialpsykiatri i Lund

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 9
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Sjuksköterska för Uppdrag inom Socialpsykiatri i Lund!  
Perioden: Omgående - 2024.05.31. Berätta för oss när du vill arbeta!
Arbetstid: Måndag-fredag.
Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll. Erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård.
Journalsystem:  ProCapita IFO
Ev. övrigt:  Erfarenhet av psykiatri samt skadligt bruk och beroende är också önskvärt.  Arbetet innebär även att vara ett stöd till handledare i medicinska frågor.
Ref.nr: 231109

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  

info@annsam.se
Tel: 016-55 12  450

Ansök nu

Biträdande forskare vid avdelningen för diagnostisk radiologi

Forskare, farmakologi
Läs mer Nov 9
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns cirka 45 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.
Beskrivning av arbetsplatsen
Arbetet kommer att ske inom ramen for verksamheten i gruppen for magnetresonansfysik.

Gruppen är tvärvetenskaplig och inkluderar medlemmar verksamma inom olika fakulteter, olika företag, och inom sjukvården.

Inom forskargruppen arbetar vi ständigt för att skapa förutsättningar för arbetsglädje, utveckling och delaktighet för alla medarbetare.

Vi erbjuder
Lunds universitet är en statlig myndighet vilket innebär att du får särskilda förmåner, generös semester och en förmånlig tjänstepension. Vi har även ett flextidsavtal som skapar goda förutsättningar för balans mellan arbete och fritid. Läs mer på universitetets webbplats om att vara anställd vid Lunds universitet https://www.lu.se/om-universitetet/jobba-hos-oss.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Uppgifterna fokuserar på förbättring och implementering av nya tekniker för mätning av vävnadens egenskaper med hjälp av diffusionsviktad MRI. Uppgifterna kommer att inkludera konstruktion av mjukvara för analys av data, samt experimentellt arbete. Arbetet kommer att ske i samarbete med medarbetare i gruppen for magnetresonansfysikforskning. Som ett resultat av arbetet förväntar vi oss material för användning i vetenskapliga publikationer, författade av sökande eller användare av tekniken.

Kvalifikationer
Krav för anställningen är:

-  Avklarad MSc och PhD inom för arbetsuppgifterna relevant område.
- God erfarenhet av att programmera mjukvara for analys av medicinska bilder.
- God färdighet i att skriva vetenskapliga rapporter.
- Personliga egenskaper som krävs för anställningen är att du har hög samarbetsförmåga, är lösningsinriktad, nyfiken och noggrann i ditt arbete. 

Meriterande för anställningen är:

-  Postdoktoral utbildning inom för anställningen relevant område.
- Grundlig erfarenhet av det aktuella forskningsområdet (diffusions-MRI).
- Erfarenhet av programmering. 

Övrigt
Anställningen är tillsvidare på 50 % av heltid. Önskat tillträde är den 20 november 2023, eller enligt överenskommelse. 

Så här söker du
Anställningen söks via universitetets rekryteringssystem. Ansökan ska innehålla personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina meriter. Ansökan ska även innehålla CV, examensbevis eller motsvarande samt övrigt som du önskar åberopa (kopior av betyg, uppgifter till referenser, rekommendationsbrev etc.)

Varmt välkommen med din ansökan!

Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Allakando läxhjälp Lund, privatlärare 1 lektion/vecka, Fysik 2

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Nov 9
Studiecoach – Flexibelt och meriterande extrajobb
Undervisa i dina ämnen och utveckla eftertraktade färdigheter som ledarskap och pedagogik. Bli en förebild för dina elever, samtidigt som du har tid till egna studier och fritid!
Flexibelt och enkelt att kombinera med studier och fritid
Mycket utvecklande och en merit som imponerar
Gör skillnad och bli en förebild för dina eleverAnsök till jobbet här: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/


Så fungerar jobbet som studiecoach
Du väljer enkelt de uppdrag som passar dig och dina ämnen på vår lärarportal
Ni träffas hemma hos din elev, på en plats centralt eller online
Lektionerna är på 90-120 minuter, en eller två gånger i veckanExtrajobbet passar perfekt för dig som:
Går på exempelvis gymnasiet eller universitet
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i dina ämnen
Kan extrajobba minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skriftFlexibelt extrajobb utan krav på förkunskaper:
Undervisa i hemmet, på ett bibliotek eller online
Välj själv ämnen och på vilken nivå du vill undervisa
Jobba på de dagar och tider som passar dig
Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig!

Bonus! Du som jobbar hos oss en längre period får även kostnadsfri tillgång till exklusivt studiematerial som hjälper dig säkra försprånget inför exempelvis högskoleprovet! https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till jobbet på 3-4 minuter
Du ansöker enkelt och smidigt på vår karriärsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan tar endast några minuter – sedan blir du kallad till intervju för jobbet som studiecoach på Allakando!Läs mer om oss här: https://www.allakando.se


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Studiecoach online: https://www.allakando.se/laxhjalp-online/
Studiecoach i matematik: https://www.allakando.se/mattehjalp/
Privatlärare i matematik: https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Personlig nanny: https://nannypoppins.se/
Privat barnvakt: https://barnvakt.se/
Au pair i USA: https://my-nanny.se/au-pair/Tips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Personlig studiecoach i Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Barnvakt i Stockholm: https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm/

Ansök nu

Systemekonom till Sveriges geologiska undersökning

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 9
Har du erfarenhet av att arbeta med ekonomi samt att utveckla och förvalta ekonomisystem? Trivs du i en roll där du får arbeta med utveckling och förändring och tycker att förvaltning är vägen till utveckling? Då är rollen som systemekonom hos SGU något för dig!

Som systemekonom kommer du att tillhöra enheten Ekonomi och redovisning som idag består av 12 medarbetare och ligger under avdelningen Lednings- och verksamhetsstöd. Vi arbetar i ekonomisystemet Unit4 ERP (Agresso) med en välutbyggd internredovisning för verksamhetsstyrning. Vi befinner oss just nu i ett förändringsarbete, som bland annat handlar om att digitalisera och utveckla våra ekonomiadministrativa rutiner. Från januari 2023 har SGU infört en ny ekonomimodell och under året arbetar vi även med att införa ett nytt budget- och uppföljningssystem. Uppgradering av affärssystemet till aktuell version är också snart förestående. Därför söker vi nu en systemekonom som har stort intresse för utveckling och förändring!

Arbetsuppgifter
Som systemekonom kommer du att arbeta med systemansvar vilket innebär att upprätthålla och utveckla ekonomiprocesserna, informationen tillika systemets (Unit4 ERP) funktionalitet. I arbetsuppgifterna ingår att, tillsammans med vår andra systemekonom, ansvara för underhåll och utveckling av system, arbeta systematiskt med förvaltning och utveckling, internt utbilda användare i Unit4 ERP samt ansvara för att nya versioner och uppgraderingar testas. Du kommer att ha kontakt mot olika systemleverantörer, medverka i användarföreningar och ge användarstöd. Du samarbetar med övriga medarbetare gällande utveckling av rutiner, funktioner och rapporter (främst exceleratorrapporter/post-backs) samt utvecklar uppföljningsmöjligheter i systemet.

I rollen ingår visst ekonomiarbete såsom att ingå i månads- och årsbokslut, bistå vid revisioner och beroende på kunskap, vara backup inom ekonomigruppen till viss bokföring.

Du innehar även rollen som objektsspecialist och ingår i förvaltningen för avdelningen Lednings- och verksamhetsstöd.

Kompetens
Vi söker dig som har:
• en universitets-/högskoleexman eller annan eftergymnasial utbildning inom ekonomi och/eller systemvetenskap alternativt förvärvad arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer är likvärdig
• aktuell och relevant erfarenhet av att arbeta med systemförvaltning och utveckling av ekonomisystem
• erfarenhet av att arbeta med redovisning och/eller ekonomisk uppföljning
• mycket goda kunskaper i Excel
• god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Meriterande erfarenheter och kompetens:
• praktisk erfarenhet av Unit4 ERP (Agresso)

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är kommunikativ och har god samarbetsförmåga då du i rollen kommer att ha många olika kontaktytor både internt och externt. I det ligger fokuset på at du har förmågan att skapa en öppen dialog och anpassa ditt budskap till andra, oavsett motpart och kunskapsnivå. Du är duktig på att planera, har en god grundstruktur i ditt arbete för att kunna vara flexibel och snabbt lösa problem som uppstår. Du tycker att det är roligt och utmanande med problemlösning och räds inte att ställas inför uppgifter du inte utfört tidigare. Du har eget driv, bidrar till effektivisering inom ditt arbetsområde och är duktig på att skapa engagemang och få med dig andra. Vi lägger stor vikt vid de personliga kvalifikationerna för denna tjänst.

Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, där sex månaders provanställning tillämpas.

• Goda utvecklingsmöjligheter i din roll och inom verksamheten, där du erbjuds kompetensutveckling inom din roll
• En trygg anställning med bra anställningsförmåner exempelvis möjlighet till utökad semester, flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, företagshälsovård och förmånliga pensionsvillkor
• Flexibilitet gällande arbete på kontoret och på distans

Det finns möjlighet att ansöka till våra kontor i Uppsala, Göteborg, Lund, Malå eller Luleå med goda möjligheter för växlande distansarbete. Vid val av annan ort än Uppsala kommer tjänsteresor till detta kontor förekomma. Ange vilken ort du är intresserad av i din ansökan.

Ansökan
SGU har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Åsa Andersson på tel. 073- 684 73 29. Sista ansökningsdag är den 30 november 2023. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Om SGU
Sveriges geologiska undersökning (SGU) är myndigheten för frågor om berg, jord och grundvatten i Sverige. Vi tillhandahåller geologisk information för samhällets behov på kort och lång sikt. SGU sorterar under Näringsdepartementet. Vår vision är att Sverige har en hållbar samhällsutveckling, att mark och vattenområden används och utvecklas för de ändamål de är bäst lämpade samt att mineralnäringen och andra naturresursbranscher är livskraftiga och ansvarstagande. SGU har idag cirka 290 anställda varav merparten arbetar i Uppsala. Övriga är stationerade på kontoren i Lund, Göteborg, Malå och Luleå. Läs mer på www.sgu.se

Ansök nu

Biträdande forskare vid avdelningen för pediatrik

Forskningsingenjör, kemi
Läs mer Nov 9
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns cirka 45 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.
Beskrivning av arbetsplatsen
I forskningsprojektet ingår en delstudie kring cirkulerande biomarkörer för kardiovaskulär dysfunktion hos barn med riskfaktorer för åderförkalkning.

Projektet är designat och drivs av Petru Liuba. Övriga medarbetare är: barnkardiologer, barnläkare och sjuksköterskor.

Inom forskargruppen arbetar vi ständigt för att skapa förutsättningar för arbetsglädje, utveckling och delaktighet för alla medarbetare.

Vi erbjuder
Lunds universitet är en statlig myndighet vilket innebär att du får särskilda förmåner, generös semester och en förmånlig tjänstepension. Vi har även ett flextidsavtal som skapar goda förutsättningar för balans mellan arbete och fritid. Läs mer på universitetets webbplats om att vara anställd vid Lunds universitethttps://www.lu.se/om-universitetet/jobba-hos-oss.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som biträdande forskare kommer du främst att arbeta med dataanalys, statistik, färdigställa manuskript samt skriva ansökan om ytterligare forskningsmedel.

Även andra arbetsuppgifter inom forskargruppen kan förekomma.

Kvalifikationer
Krav för anställningen är:

-  Att du är EU-legitimerad läkare med barnkardiologisk kompetens.
- Att du är disputerad i barnkardiologiskt ämne.
- Att du har intresse och kunskap inom imaging & cirkulerande biomarkörer för kardiovaskular sjukdom.
- Att du har goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift. 
- Att du har god samarbetsförmåga.
- Att du har god kommunikativ förmåga. 

Meriterande för anställningen är:

- Expertis i preventiv kardiologi

Övrigt
Anställningen är en SÄVA (särskild visstidsanställning) på 50 % av heltid och pågår under 6 månader.
Önskat tillträde är den 27 november 2023, eller enligt överenskommelse. 

Så här söker du
Anställningen söks via universitetets rekryteringssystem. Ansökan ska innehålla personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina meriter. Ansökan ska även innehålla CV, examensbevis eller motsvarande samt övrigt som du önskar åberopa (kopior av betyg, uppgifter till referenser, rekommendationsbrev etc.)

Varmt välkommen med din ansökan!

Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Sjuksköterska till Barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvårdsmottagning i Lund

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Nov 9
Gör skillnad. Varje dag.

Barn- och ungdomspsykiatrin (Bup) Lund/Eslöv har drygt 100 medarbetare och vänder sig till barn och ungdomar samt deras föräldrar i åtta kommuner. Området har tre öppenvårdsmottagningar, en mellanvårdsmottagning och en mottagning inom dövpsykiatri. På mottagningarna arbetar flera olika yrkeskategorier; psykologer, sjuksköterskor, läkare, kuratorer, arbetsterapeuter, specialpedagoger, enhetschefer och medicinska sekreterare. Mottagningarna utmärks av bred barn- och ungdomspsykiatrisk kompetens med stort fokus på utvecklingsfrågor och tvärfacklighet samt nära samarbete med olika yrkesgrupper.

Bup i Skåne är numera en ackrediterad universitetssjukvårdsenhet, vilket innebär att vi har dokumenterat nära samarbete med medicinska fakulteten vid Lunds universitet både vad gäller forskning och utbildning.

ARBETSUPPGIFTER
Är du nyfiken på psykiatri och vill prova världens roligaste jobb? Vi söker nu en sjuksköterska alternativt specialistsjuksköterska till barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvårdsmottagning 1 i Lund. Tjänsten är ett vikariat eftersom en av våra sjuksköterskor ska utbilda sig till specialist inom barn och ungdom.

Vi erbjuder psykologisk och medicinsk behandling av barn och ungdomar med psykiatriska svårigheter av måttlig till svår karaktär. På mottagningen arbetar vi tvärprofessionellt i specialiserade team riktade mot olika diagnosgrupper. En gång i veckan har vi behandlingskonferens där samtliga yrkeskategorier är representerade och där ärenden dras för att vidare kunna hjälpa patient/familj framåt.

Arbetet som sjuksköterska/specialistsjuksköterska hos oss består främst av medicinuppföljning och somatiska kontroller, såväl självständigt som tillsammans med läkare. Arbetsuppgifterna innefattar också telefonrådgivning och psykoedukation, vilket kan vara både individuellt och i grupp. Vi samarbetar nära med skola/kommun och idag sker de flesta av dessa kontakter digitalt.

Inledningsvis har du som sjuksköterska/specialistsjuksköterska tät kontakt med dina patienter och anhöriga och därefter följs flera av dem regelbundet över tid fram till 18-årsdagen. Du bokar själv dina patienter och är självständig i ditt dagliga arbete. En del stödjande samtal kan också förekomma både med patienter och med föräldrar.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete med ett gott samarbetsklimat, där medarbetarna visar stor omsorg om patienter och anhöriga men också om varandra.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom psykiatri eller barn och ungdom och som har behörighet att verka inom svensk sjukvård. Det är även en förutsättning för tjänsten med språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Vi ser det även som fördelaktigt om du tidigare har arbetat i den psykiatriska öppenvården eller har annan psykiatrisk erfarenhet.

Du som söker arbete hos oss ska självklart vara genuint intresserad av patientgruppen och psykiatri. Vi välkomnar både dig som är nyexaminerad sjuksköterska och dig som har lite mer yrkeserfarenhet.

Vi värdesätter om du har en mycket god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika orter/yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till uppdrag inom socialpsykiatri Skåne

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 9
Klara söker
Leg.sjuksköterska till långt uppdrag i Skåne med start omg. och till 240531.


Ort
Skåne, Lunds kommun

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter är att ha ansvar för två av sju enheter. Även vara behjälplig på andra enheter samt agera stöd till handledare i medicinska frågor. Gärna erf. av psykiatri/beronde och kunskap i journalsystemet Procapita. Stor vikt på flexibilitet och egenansvar. Arbetstider är mån-fre heltid.


Kvalifikationer
Leg.sjuksköterska minst 2 års relevant yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Meriterande med kunskap i journalsystemet procapita
Meriterande är hög tillgänglighet för behovet.


Personliga egenskaper
Som person är du flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande. Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt.

Om arbetsgivaren
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Vi tillämpar kollektivavtal med tjänstepension enligt ITP samt sjuklön.Vi har ansvarsförsäkring för våra konsulter och erbjuder friskvårdsbidrag samt rekryteringsbonus.
Klara är en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag. Tillsättning sker löpande
Besök gärna vår www.klarakompetens.se och följ oss på Facebook och Instagram

Tillsättning
Omgående

Ansök nu

Sjuksköterska till Barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvårdsmottagning i Lund

Barnsjuksköterska
Läs mer Nov 9
Gör skillnad. Varje dag.

Barn- och ungdomspsykiatrin (Bup) Lund/Eslöv har drygt 100 medarbetare och vänder sig till barn och ungdomar samt deras föräldrar i åtta kommuner. Området har tre öppenvårdsmottagningar, en mellanvårdsmottagning och en mottagning inom dövpsykiatri. På mottagningarna arbetar flera olika yrkeskategorier; psykologer, sjuksköterskor, läkare, kuratorer, arbetsterapeuter, specialpedagoger, enhetschefer och medicinska sekreterare. Mottagningarna utmärks av bred barn- och ungdomspsykiatrisk kompetens med stort fokus på utvecklingsfrågor och tvärfacklighet samt nära samarbete med olika yrkesgrupper.

Bup i Skåne är numera en ackrediterad universitetssjukvårdsenhet, vilket innebär att vi har dokumenterat nära samarbete med medicinska fakulteten vid Lunds universitet både vad gäller forskning och utbildning.

ARBETSUPPGIFTER
Är du nyfiken på psykiatri och vill prova världens roligaste jobb? Vi söker nu en sjuksköterska alternativt specialistsjuksköterska till barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvårdsmottagning 1 i Lund. Tjänsten är ett vikariat eftersom en av våra sjuksköterskor ska utbilda sig till specialist inom barn och ungdom.

Vi erbjuder psykologisk och medicinsk behandling av barn och ungdomar med psykiatriska svårigheter av måttlig till svår karaktär. På mottagningen arbetar vi tvärprofessionellt i specialiserade team riktade mot olika diagnosgrupper. En gång i veckan har vi behandlingskonferens där samtliga yrkeskategorier är representerade och där ärenden dras för att vidare kunna hjälpa patient/familj framåt.

Arbetet som sjuksköterska/specialistsjuksköterska hos oss består främst av medicinuppföljning och somatiska kontroller, såväl självständigt som tillsammans med läkare. Arbetsuppgifterna innefattar också telefonrådgivning och psykoedukation, vilket kan vara både individuellt och i grupp. Vi samarbetar nära med skola/kommun och idag sker de flesta av dessa kontakter digitalt.

Inledningsvis har du som sjuksköterska/specialistsjuksköterska tät kontakt med dina patienter och anhöriga och därefter följs flera av dem regelbundet över tid fram till 18-årsdagen. Du bokar själv dina patienter och är självständig i ditt dagliga arbete. En del stödjande samtal kan också förekomma både med patienter och med föräldrar.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete med ett gott samarbetsklimat, där medarbetarna visar stor omsorg om patienter och anhöriga men också om varandra.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom psykiatri eller barn och ungdom och som har behörighet att verka inom svensk sjukvård. Det är även en förutsättning för tjänsten med språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Vi ser det även som fördelaktigt om du tidigare har arbetat i den psykiatriska öppenvården eller har annan psykiatrisk erfarenhet.

Du som söker arbete hos oss ska självklart vara genuint intresserad av patientgruppen och psykiatri. Vi välkomnar både dig som är nyexaminerad sjuksköterska och dig som har lite mer yrkeserfarenhet.

Vi värdesätter om du har en mycket god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika orter/yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterska till Barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvårdsmottagning i Lund

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 9
Gör skillnad. Varje dag.

Barn- och ungdomspsykiatrin (Bup) Lund/Eslöv har drygt 100 medarbetare och vänder sig till barn och ungdomar samt deras föräldrar i åtta kommuner. Området har tre öppenvårdsmottagningar, en mellanvårdsmottagning och en mottagning inom dövpsykiatri. På mottagningarna arbetar flera olika yrkeskategorier; psykologer, sjuksköterskor, läkare, kuratorer, arbetsterapeuter, specialpedagoger, enhetschefer och medicinska sekreterare. Mottagningarna utmärks av bred barn- och ungdomspsykiatrisk kompetens med stort fokus på utvecklingsfrågor och tvärfacklighet samt nära samarbete med olika yrkesgrupper.

Bup i Skåne är numera en ackrediterad universitetssjukvårdsenhet, vilket innebär att vi har dokumenterat nära samarbete med medicinska fakulteten vid Lunds universitet både vad gäller forskning och utbildning.

ARBETSUPPGIFTER
Är du nyfiken på psykiatri och vill prova världens roligaste jobb? Vi söker nu en sjuksköterska alternativt specialistsjuksköterska till barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvårdsmottagning 1 i Lund. Tjänsten är ett vikariat eftersom en av våra sjuksköterskor ska utbilda sig till specialist inom barn och ungdom.

Vi erbjuder psykologisk och medicinsk behandling av barn och ungdomar med psykiatriska svårigheter av måttlig till svår karaktär. På mottagningen arbetar vi tvärprofessionellt i specialiserade team riktade mot olika diagnosgrupper. En gång i veckan har vi behandlingskonferens där samtliga yrkeskategorier är representerade och där ärenden dras för att vidare kunna hjälpa patient/familj framåt.

Arbetet som sjuksköterska/specialistsjuksköterska hos oss består främst av medicinuppföljning och somatiska kontroller, såväl självständigt som tillsammans med läkare. Arbetsuppgifterna innefattar också telefonrådgivning och psykoedukation, vilket kan vara både individuellt och i grupp. Vi samarbetar nära med skola/kommun och idag sker de flesta av dessa kontakter digitalt.

Inledningsvis har du som sjuksköterska/specialistsjuksköterska tät kontakt med dina patienter och anhöriga och därefter följs flera av dem regelbundet över tid fram till 18-årsdagen. Du bokar själv dina patienter och är självständig i ditt dagliga arbete. En del stödjande samtal kan också förekomma både med patienter och med föräldrar.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete med ett gott samarbetsklimat, där medarbetarna visar stor omsorg om patienter och anhöriga men också om varandra.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom psykiatri eller barn och ungdom och som har behörighet att verka inom svensk sjukvård. Det är även en förutsättning för tjänsten med språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Vi ser det även som fördelaktigt om du tidigare har arbetat i den psykiatriska öppenvården eller har annan psykiatrisk erfarenhet.

Du som söker arbete hos oss ska självklart vara genuint intresserad av patientgruppen och psykiatri. Vi välkomnar både dig som är nyexaminerad sjuksköterska och dig som har lite mer yrkeserfarenhet.

Vi värdesätter om du har en mycket god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Timvikarie i centrala Lund

Personlig assistent
Läs mer Nov 9
Jag söker nu en asistent som kan arbeta hos mig som timvikarie med start omgående. Arbetstiderna hos mig är fördelade på dag, eftermiddag/kväll, vaken natt. Jag har behov av assistans såväl på vardagar som helg. Jag har assistans dygnet runt och söker främst en timvikarie som kan stötta upp under min vakna tid på dygnet. 


Viktiga egenskaper hos dig som söker tjänsten är att du ska vara en stöttande person och hjälpa mig i allt som rör min dag i samråd med mig.  


Jag är en man i 39-års åldern, som fick en stroke när jag var 20 år. Detta ledde till att jag idag sitter i rullstol, saknar verbal kommunikation samt har ett stort omvårdnadsbehov. Jag kommunicerar med hjälp av bokstavering. Det är inget krav att du har erfarenhet av detta, men du behöver ha tålamod för att sätta dig in i mitt sätt att kommunicera. 


Arbetet innefattar allt från hygiensituationer och förflyttningar till att sköta ett hushåll och göra ärenden. Under vissa tider på dygnet utförs med mig arbetet med dubbel bemanning, så det är viktigt att du kan samarbeta och ha en god kommunikation med dina kollegor. Att hjälpa mig att planera aktiviteter och fylla mina veckor med saker som berikar mitt sociala liv och välbefinnande är också en drivkraft som jag söker hos dig som ska bli min nästa assistent. 


Jag ser gärna att du har erfarenhet av yrket personlig assistans sedan tidigare, att du är positiv samt har ett lösningsfokuserat sätt i ditt arbete.  


Du kommer även att få delegering för att utföra vissa medicinska moment. 


Om ovanstående beskrivning passar in på dig, hoppas jag att du tar tillfället i akt och söker denna tjänst. 


Jag ser framemot din ansökan!

Ansök nu

Almia söker Sjuksköterska till Lunds kommun

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 9
Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska för uppdrag i Lunds kommun.
Om uppdraget:
Tjänsten är på visstid och omfattar arbete inom socialpsykiatrin i kommunen. Socialpsykiatrin i Lund består av sju enheter, och medarbetaren kommer att ha två ssk-kollegor att samarbeta med. Som ssk har du huvudansvar för två enheter men ska även vara kollegorna behjälpliga på de andra enheterna. Arbetet innebär även att vara ett stöd till handledare i medicinska frågor.
Period: Start omgående - 2024-05-31, med stor chans till förlängning!
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet. Erfarenhet av arbete inom kommunal verksamhet och journalsystemet ProCapita är önskvärt. Psykiatri samt skadligt bruk och beroende är också önskvärt. Likaså stort egenansvar och flexibilitet.
Arbetsuppgifter:
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom socialpsykiatri.
Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. 
Vi erbjuder dig:
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Mingelträffar med andra sjuksköterskor
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning
Om Almia Vårdbemanning - Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. 
Om Lund
Lund belägen i Sydvästra Skåne är en charmig levande stad full av kontraster. Det kända universitetet med ett stort antal studenter sätter en härlig prägel på stan. Här finns charmiga kullerstensgator och Lunds vackra domkyrka. Lund ligger även nära flera av Skånes vackraste naturområden. Här finns dessutom mängder av äventyrsbad, mysiga shoppingstråk, matgata, massor av museum och otaliga mat- och dryck upplevelser.
Sista svarsdag:
2023-12-09, Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag. 
https://almia.se/

Ansök nu

Avdelningschef

Avdelningschef, statlig
Läs mer Nov 9
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns cirka 45 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.
För att möta en oförutsägbar och föränderlig omvärld behöver Lunds universitet agera snabbare och pa? nya sätt så att vi kan fortsätta vara relevant, eftertraktat och efterfrågat.

Därför behövs en kommunikationsfunktion som är snabbfotad, professionell och fokuserad på att stötta universitetets kärnverksamhet: utbildning, forskning och samverkan. Kommunikationsfrågor är högt på ledningens agenda.

Vi erbjuder

Lunds universitet är en statlig myndighet vilket innebär att du får särskilda förmåner, generös semester och en förmånlig tjänstepension.

Läs mer på universitetets webbplats om att vara anställd hos oss https://www.lu.se/om-universitetet/jobba-hos-oss

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Nu söker vi en avdelningschef till avdelningen Media och profilering som vill vara med och bidra till vår gemensamma utveckling.

Avdelningen består av tolv medarbetare som arbetar med

- att berätta om Lunds universitet, vad som sker inom vår forskning, utbildning och hur vi är engagerade i vår omvärld, genom redaktionellt arbete som text, bild, illustrationer och film i olika kanaler
- nationellt och internationellt nyhets- och pressarbete inklusive omvärldsbevakning och service till journalister
- det övergripande varumärket Lunds universitet/Lund University, profilering och grafisk profil
- kommunikationsplanering och rådgivning.

Du rapporterar till universitetets kommunikationsdirektör som även är sektionschef. Du är en del i sektionens ledningsgrupp och är engagerad i arbetet för att utveckla hela sektionen samt hela universitetets kommunikationsarbete och utvecklingen mot en mer kommunikativ organisation. Hos oss får du ambitiösa och engagerade medarbetare och kollegor med hög kompetens och omfattande expertis.

Arbetsuppgifter

- Verksamhets-, personal-, och budgetansvar för din avdelning. I det ingår arbetsmiljöansvar och att skapa goda förutsättningar för dina medarbetare att utföra sina uppdrag.
- Leda och tillsammans med medarbetarna planera, genomfo?ra, fo?lja upp och kontinuerligt utveckla verksamheten inom avdelningen.
- Övergripande utveckla och samordna universitetets arbete inom avdelningens ansvarområden.
- Delta i sektionens arbete med kriskommunikation.

Kvalifikationer

Krav för anställningen är:

- Högskoleutbildning inom strategisk kommunikation eller motsvarande
- Väl vitsordad chefserfarenhet med verksamhets-, personal- och budgetansvar
- Gedigen erfarenhet att arbeta med kommunikationsverksamhet och bred förståelse för kommunikationsuppdraget
- God svenska och engelska i tal och skrift
- God digital kompetens
- Erfarenhet av redaktionellt arbete och nyhets/pressarbete i olika kanaler

För att lyckas i rollen som avdelningschef på Lunds universitet behöver du förstå organisationens kultur och karaktär. Det är därför viktigt att du har helhetssyn och klarar komplexitet. Som ledare är du trygg i chefsuppdraget, lyssnande, kommunikativ och prestigelös. Du är bra på att se medarbetares kompetens och potential och skapar förutsättningar för dem att utveckla deras respektive ansvarområden. Du är också relationsskapande och har en god förmåga att skapa kontakter och nätverk.

Meriterande för anställningen är:

- Erfarenhet av forskningskommunikation
- Erfarenhet av varumärkesarbete
- Erfarenhet av förändringsledning och utvecklingsarbete
- Erfarenhet från offentlig sektor
- Kunskap om och erfarenhet av universitets- och högskolevärlden
- Relevant chefs- och ledarutbildning

Övrigt

Intervjuer kommer att genomföras den 29 och 30 november 2023.


Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Sektionen Kommunikation, som är en av Universitetsförvaltningens tio sektioner, har i uppdrag att bidra till att öka universitetets synlighet, attraktivitet och kommunikativa förmåga och består av fyra avdelningar: Media och profilering, Akademiintendenturen, Webbavdelningen och Kommunikativt verksamhetsstöd. Sektionen har ca 45 medarbetare.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Specialistläkare till en av våra kunder

Specialistläkare
Läs mer Nov 9
Som Specialistläkare kan du söka jobb på plats på Medrekmässan som arrangeras på Scandic Triangeln plan 3. den 17 November, 2023. 11:00-18:00
Vi har flertalet kunder som efterfrågar just din kompetens. Sök jobbet, lyssna på inspirerande talare och få nya perspektiv och idéer. Du kommer att lämna mässan med inte bara jobbmöjligheter, utan också med en ny gnista i din karriär.
Föranmäl dig nu via mail.

Ansök nu

Hemsjukvårdare till en av våra kunder

Hemsjukvårdare
Läs mer Nov 9
Som Hemsjukvårdare kan du söka jobb på plats på Medrekmässan som arrangeras på Scandic Triangeln plan 3. den 17 November, 2023. 11:00-18:00
Vi har flertalet kunder som efterfrågar just din kompetens. Sök jobbet, lyssna på inspirerande talare och få nya perspektiv och idéer. Du kommer att lämna mässan med inte bara jobbmöjligheter, utan också med en ny gnista i din karriär.
Föranmäl dig nu via mail.

Ansök nu

Steriltekniker till en av våra kunder

Steriltekniker/Undersköterska, sterilcentral
Läs mer Nov 9
Som Steriltekniker kan du söka jobb på plats på Medrekmässan som arrangeras på Scandic Triangeln plan 3. den 17 November, 2023. 11:00-18:00
Vi har flertalet kunder som efterfrågar just din kompetens. Sök jobbet, lyssna på inspirerande talare och få nya perspektiv och idéer. Du kommer att lämna mässan med inte bara jobbmöjligheter, utan också med en ny gnista i din karriär.
Föranmäl dig nu via mail.

Ansök nu

Undersköterska till en av våra kunder

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Nov 9
Som Undersköterska kan du söka jobb på plats på Medrekmässan som arrangeras på Scandic Triangeln plan 3. den 17 November, 2023. 11:00-18:00
Vi har flertalet kunder som efterfrågar just din kompetens. Sök jobbet, lyssna på inspirerande talare och få nya perspektiv och idéer. Du kommer att lämna mässan med inte bara jobbmöjligheter, utan också med en ny gnista i din karriär.
Föranmäl dig nu via mail.

Ansök nu

Undersköterska till en av våra kunder

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 9
Som Undersköterska kan du söka jobb på plats på Medrekmässan som arrangeras på Scandic Triangeln plan 3. den 17 November, 2023. 11:00-18:00
Vi har flertalet kunder som efterfrågar just din kompetens. Sök jobbet, lyssna på inspirerande talare och få nya perspektiv och idéer. Du kommer att lämna mässan med inte bara jobbmöjligheter, utan också med en ny gnista i din karriär.
Föranmäl dig nu via mail.

Ansök nu

ST-läkare till en av våra kunder

ST-läkare
Läs mer Nov 9
Som ST-läkare kan du söka jobb på plats på Medrekmässan som arrangeras på Scandic Triangeln plan 3. den 17 November, 2023. 11:00-18:00
Vi har flertalet kunder som efterfrågar just din kompetens. Sök jobbet, lyssna på inspirerande talare och få nya perspektiv och idéer. Du kommer att lämna mässan med inte bara jobbmöjligheter, utan också med en ny gnista i din karriär.
Föranmäl dig nu via mail.

Ansök nu

AT-läkare till en av våra kunder

AT-läkare
Läs mer Nov 9
Som AT-läkare kan du söka jobb på plats på Medrekmässan som arrangeras på Scandic Triangeln plan 3. den 17 November, 2023. 11:00-18:00
Vi har flertalet kunder som efterfrågar just din kompetens. Sök jobbet, lyssna på inspirerande talare och få nya perspektiv och idéer. Du kommer att lämna mässan med inte bara jobbmöjligheter, utan också med en ny gnista i din karriär.
Föranmäl dig nu via mail.

Ansök nu

Läkare till en av våra kunder

Läkare
Läs mer Nov 9
Som Läkare kan du söka jobb på plats på Medrekmässan som arrangeras på Scandic Triangeln plan 3. den 17 November, 2023. 11:00-18:00
Vi har flertalet kunder som efterfrågar just din kompetens. Sök jobbet, lyssna på inspirerande talare och få nya perspektiv och idéer. Du kommer att lämna mässan med inte bara jobbmöjligheter, utan också med en ny gnista i din karriär.
Föranmäl dig nu via mail.

Ansök nu

Smärtsjuksköterska till en av våra kunder

Smärtsjuksköterska
Läs mer Nov 9
Som Smärtsjuksköterska kan du söka jobb på plats på Medrekmässan som arrangeras på Scandic Triangeln plan 3. den 17 November, 2023. 11:00-18:00
Vi har flertalet kunder som efterfrågar just din kompetens. Sök jobbet, lyssna på inspirerande talare och få nya perspektiv och idéer. Du kommer att lämna mässan med inte bara jobbmöjligheter, utan också med en ny gnista i din karriär.
Föranmäl dig nu via mail.

Ansök nu

Sjuksköterskor till uppdrag inom socialpsykiatri!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 9
Prime Care söker sjuksköterskor till uppdrag inom socialpsykiatri i Lund!

Uppdraget har önskat start omgående och beräknas pågå till 24-05-31 med arbetstider mån-fre (100%)

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska har du huvudansvar för två enheter men ska även vara kollegorna behjälpliga på de andra enheterna. Arbetet innebär även att vara ett stöd till handledare i medicinska frågor.

Vem är du?
Som sjuksköterska hos oss på Prime Care ser vi gärna att du:

• Är färdigutbildad och legitimerad sjuksköterska
• Har två års erfarenhet av yrket
• Är service minded. Har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
• Är bekväm och självgående i din roll som sjuksköterska

Företagsbeskrivning
Prime är en trygg och stabil arbetsgivare som har verkat i branschen sedan 1999.
Som konsult hos oss får du ta del av våra konkurrenskraftiga anställningsvillkor och förmåner:

• Trygg anställning med kollektivavtal, semester, försäkringar och pension.
• Engagerade och erfarna konsultchefer som hjälper dig att komma in i jobbet.
• Möjligheter att påverka ditt schema och din arbetstid
• Friskvårdsbidrag
Besök oss gärna på vår hemsida www.primecare.se

Välkommen med din ansökan till oss!

Ansök nu

Sjuksköterska till en av våra kunder

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 9
Som Sjuksköterska kan du söka jobb på plats på Medrekmässan som arrangeras på Scandic Triangeln plan 3. den 17 November, 2023. 11:00-18:00
Vi har flertalet kunder som efterfrågar just din kompetens. Sök jobbet, lyssna på inspirerande talare och få nya perspektiv och idéer. Du kommer att lämna mässan med inte bara jobbmöjligheter, utan också med en ny gnista i din karriär.
Föranmäl dig nu via mail.

Ansök nu

Barnmorska till en av våra kunder

Barnmorska
Läs mer Nov 9
Som Barnmorska kan du söka jobb på plats på Medrekmässan som arrangeras på Scandic Triangeln plan 3. den 17 November, 2023. 11:00-18:00
Vi har flertalet kunder som efterfrågar just din kompetens. Sök jobbet, lyssna på inspirerande talare och få nya perspektiv och idéer. Du kommer att lämna mässan med inte bara jobbmöjligheter, utan också med en ny gnista i din karriär.
Föranmäl dig nu via mail.

Ansök nu

NurseHouse AB söker sjuksköterska till avdelning i Skåne

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 9
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning.

NurseHouse söker sjuksköterska till uppdrag på medicin i Lund. Uppdraget startar 2024-01-07 och slutar 2024-01-12.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet

Ansök nu

NurseHouse AB söker sjuksköterska till avdelning i Skåne

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 9
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning.

NurseHouse söker sjuksköterska till uppdrag på gynekologisk avdelning i Lund. Uppdraget startar 2023-12-04 och slutar 2024-01-01.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet

Ansök nu

Amanuenser som SI-ledare vid Lunds Tekniska Högskola

Skolvärd/Skolvärdinna
Läs mer Nov 9
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns cirka 45 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.
Beskrivning av arbetsplatsen
Anställningen är förlagd till LTH:s Bibliotek, som är en del av kansliet på Lunds Tekniska Högskola.

- Som SI-ledare vid LTH är du anställd på LTH:s kansli och får din SI-ledarutbildning från European Centre for SI-PASS. SI-PASS (Samverkans-Inlärning / Peer Assisted Study Sessions) är en mycket framgångsrik pedagogisk modell som utvecklades i USA under 1970-talet och har spridits till många lärosäten världen över, bland annat till de flesta lärosätena i Sverige. European Centre for SI-PASS vid Lunds universitet har helhetsansvar för SI-PASS i Europa med ansvar för att informera om, utbilda i och utvärdera SI-PASS.

Arbetsuppgifter
LTH söker 15 – 20 SI-ledare i kurserna

- FMAB20 Linjär algebra för Brandteknik (2024-01-15 – 2024-03-16)
- FMAB30 Flerdimensionell analys för Industriell ekonomi (2024-01-15 – 2024-03-16)
- FMAB35 Flerdimensionell analys med vektoranalys för Teknisk fysik och Teknisk matematik (2024-01-15 – 2024-03-16)
- KOKA20 Allmän och organisk kemi för Medicin och teknik (2024-01-15 – 2024-03-16)
- KOKA30 Allmän oorganisk och organisk kemi för Nanoteknik (2024-01-15 – 2024-05-27)
- VSMA02 Mekanik för Industridesign (2024-01-15 – 2024-03-16)
- VBMA05 Arkitekturteknik 2 Byggnadsmaterial för Arkitektur (2024-03-07 – 2024-04-15)

Som amanuens kan dina arbetsuppgifter variera och arbetsuppgifterna ska ge en inblick i den akademiska världen på den fakultet där du bedriver studier.

Som SI-ledare kommer du att regelbundet (i genomsnitt en gång i veckan) ordna möten där du leder studentgrupper i ditt ämne enligt gängse SI-metodik. Syftet med SI-passen är att studentgruppen ska diskutera ämnets begrepp och frågeställningar och tillsammans komma fram till svar och lösningar. Studenterna lär sig att se varandra som lärresurser och tränas i kollaborativt lärande.
SI-ledaren har som uppgift att leda studenterna och strukturera SI-passen så att dessa fungerar optimalt. SI-ledaren ska inte undervisa eller presentera nytt material, utan gruppen ska tillsammans bearbeta kursinnehållet som redan presenterats av lärarna. SI-ledaren agerar som stöd och bollplank i denna process.

Arbetstiden är förlagd till undervisningstid, 08.00-17.00.

Arbetsuppgifterna innefattar:

- Förbereda och leda ett SI-pass i aktuell kurs, efter genomgången SI-ledarutbildning. I genomsnitt ett SI-pass i veckan.
- Registrera och rapportera närvaro efter varje SI-pass.
- Skriva en reflektiv rapport efter varje SI-pass.
- Schemalägga dina egna SI-pass i kontakt med schemaläggningsgruppen, och i övrigt bistå med SI-administration.
- Även andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Kvalifikationer

Behörig att anställas som amanuens är den som är antagen till utbildning på grund- eller avancerad nivå vid fakulteten (eller närliggande ämne för de gemensamma institutionerna). Examen får ej vara uttagen.


Krav för anställningen är:

- Du är antagen till LTH-utbildning  eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer relevant
- Du har mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
- Du har goda studieresultat på LTH-utbildning och du ligger i fas med dina studier med max en kurs oavklarad från tidigare läsår
- Du har godkänt betyg i en eller flera av de kurser som nämns ovan, eller i en kurs som vi bedömer som motsvarande
- Du är ansvarstagande, flexibel och har förmågan att prioritera och anpassa ditt arbetssätt efter en grupps behov.

 Meriterande för anställningen är:

- Du har gått SI-ledarutbildning vid Lunds universitet
- Du har arbetat som SI-ledare vid LTH under höstterminen 2023
- Du har betyg 4 eller högre en eller flera av de kurser som nämns ovan, eller i en kurs som vi bedömer som motsvarande.
- Du har under de två senaste läsåren läst och blivit godkänd i den aktuella kursen (eller annan kurs som vi bedömer som motsvarande), eller varit SI-ledare i densamma
- Du har lätt för att samarbeta med andra
- Du kan arbeta självständigt
- Du är intresserad av pedagogik, gruppdynamik och ledarskap
- Du har ledarskapserfarenhet (inom t.ex. idrott, scoutrörelsen osv.)
- Du har blivit rekommenderad av din SI-ledare eller av en lärare att söka tjänsten.

För annons i sin helhet se Lunds universitets hemsida. 

LTH – Lunds Tekniska Högskola – är den tekniska fakulteten vid Lunds universitet. På LTH utbildar vi människor, bygger kunskap för framtiden och arbetar hårt för att utveckla samhället. Vi skapar utrymme för briljant forskning och inspirerar till kreativ utveckling av teknik, arkitektur och design. Här läser närmare 10 000 studenter. Varje år publicerar våra forskare – varav många verkar inom världsledande profilområden – omkring 100 avhandlingar och 2 000 vetenskapliga rön. En rad forskningsresultat och studentarbeten förädlas till innovationer. Tillsammans utforskar och skapar vi – till nytta för världen.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Biträdande forskare inom translationell singelcell-genomik

Forskarassistent
Läs mer Nov 9
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns cirka 45 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.
Beskrivning av arbetsplatsen
Centrum för Translationell Genomik https://www.

ctg.lu.se/är en prioriterad forskningsinfrastruktur vid Medicinska Fakulteten, Lunds Universitet, som även ingår i den nationella Clinical Genomics-plattformen vid https://www.scilifelab.se Clinical Genomics-plattformen erbjuder avancerad genomik-baserad forskningsservice (t.ex. inom singelcell-sekvensering) för translationella och kliniska forskare över hela Sverige, samt bidrar till snabb translation av nya forskningsfynd till klinisk nytta genom ett nära samarbete med hälso- och sjukvården.

Vi söker nu en driven, erfaren och teamorienterad biträdande forskare, som är intresserad av att utveckla och erbjuda forskningsservice i frontlinjen inom singelcellsekvensering och spatiell transkriptomik.

Vi erbjuder
Läs på universitetets webbplats om att vara anställd vid Lunds universitet, https://www.lu.se/om-universitetet/jobba-hos-oss

Arbetsuppgifter och ansvarsområden


Du kommer att bli en del av ett mycket engagerat och erfaret team som fokuserar på att erbjuda forskningsservice i den absoluta frontlinjen inom singelcell-sekvensering och spatiell transkriptomik. Då dessa metoder utgör ett nationellt fokusområde inom SciLifeLab’s Clinical Genomics-plattform, vilket leds av CTG, kommer du även att bidra till att stärka CTG:s roll nationellt.

Arbetsuppgifterna innefattar praktiskt arbete baserat på de senaste singelcells- och sekvenserings-plattformarna (t.ex. NextSeq 2000, NovaSeq X Plus). I rollen ingår också kontinuerligt förbättringsarbete av befintliga analysmetoder, rådgivande möten med användare av faciliteten i samband med service- och utvecklingsprojekt samt administration av serviceprojekt. Arbetet är mycket teamorienterat, både genom interna och externa samarbeten, vilket kräver utmärkt samarbets- och kommunikationsförmåga.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna inkluderar:

- att utföra forskningsservice, d.v.s. laborativt arbete baserat på ledande kommersiella singelcellplattformar (t.ex. iCell8cx, 10X ChromiumX, Visium CytAssist, CellenONE F1.4)
- utveckling av nya metoder inom singelcellsekvensering och spatiella vävnadsanalyser
- ljus- och flourescensmikroskopi av vävnadspreparat
- erbjuda expertis till användare av faciliteten i samband med service- och utvecklingsprojekt (singelcells- och spatiell vävnadsanalys)
- diverse administrativa uppgifter (t.ex. dokumentation och rapportering av serviceaktiviteter)

Kvalifikationer

För anställningen krävs:

- Doktorsexamen från relevant forskningsområde (t.ex. molekylärbiologi, genomik eller motsvarande)
- Goda kunskaper om och praktisk erfarenhet av den nya generationens sekvenseringsteknologi (NGS).
- Goda kunskaper om och praktisk erfarenhet av NGS-baserad singelcellanalys och/eller spatiell transkriptomik.
- Minst 5 års praktisk erfarenhet av arbete med molekylärbiologiska metoder (t.ex. cDNA-syntes, PCR/qPCR, RNA/DNA-analys).
- Mycket god muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga på engelska

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du har en god förmåga att snabbt sätta dig in i nya metoder och upprätta nya protokoll. Du har även en utmärkt kommunikations- och samarbetsförmåga samt utför ditt arbete självständigt och med hög kvalitet samtidigt som du uppfyller fastställda tidsfrister. Slutligen har du en utmärkt planerings-, organisations- och prioriteringsförmåga.

Meriterande för anställningen är:

- Erfarenhet av NGS-bibliotekspreparation (t.ex. Illumina DNA Prep).
- Erfarenhet av NGS-baserad Illumina-sekvensering (t.ex. NextSeq 2000 och NovaSeq X Plus)
- Erfarenhet av arbete med kommersiellt tillgängliga singelcellplattformar (t.ex. 10X Chromium, inDrop, ParseBiosciences, Singleron)
- Erfarenhet inom ett eller flera av följande områden; - cellodling av primära celler och cellinjer
- cell- eller cellkärneisolering via flödescytometri
- vävnadssnittning, preservering och förberedelse av vävnad för histologisk analys
- histologisk vävnadsanalys och fluorescensmikroskopi
- proteinanalys med hjälp av masspektrometri
- long-read sekvenseringsteknik
- lab-automatisering
- projektledning


- God muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga på svenska

Övrigt
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid (100%) med tillsättning 2024-01-01 eller snarast enligt överenskommelse. Provanställning på 6 månader kan komma att bli aktuell.

Så här söker du
Anställningen söks via universitetets rekryteringssystem. Ansökan ska innehålla ett personligt brev där du beskriver hur du uppfyller kvalifikationskraven samt varför du är intresserad avanställningen. Ansökan ska även innehålla CV, inklusive publikationslista, en generell beskrivning avtidigare forskningsarbete, kopia av doktorsexamen samt övrigt som du önskar åberopa (kopior avexamensbevis, betyg, uppgifter till referenser, rekommendationsbrev etc.)

Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.

Institutionen för laboratoriemedicin (ILM) är en av sex institutioner vid Medicinska fakulteten. Vi bedriver ledande forskning inom det laboratoriemedicinska fältet med fokus på hur sjukdomar uppkommer och hur vi kan förbättra patienters diagnostik och behandling. Några av våra starkaste områden med forskning i världsklass, handlar om cancer-, genetik- och blodforskning.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Pizzabagare till Veberöds Pub & Pizzeria

Pizzabagare
Läs mer Nov 9
Veberöds Pub & Pizzeria är en mysig kvarterskrog i Veberöd som serverar såväl à la carte som pizza. Puben & Pizzerian har funnits i sexton år och erbjuder många olika rätter, sallader och tillbehör. Vi har även fullständiga rättigheter, vilket gör det möjligt för dig att välja mellan ett flertal olika drycker. Du hittar oss på Mejerigatan 5 i centrala Veberöd.NU SÖKER VI EN PIZZABAGARE PÅ HELTIDVi har öppet tisdag - torsdag: 16.00 - 22.00, fredag: 15.00 - 22.00 och lördag - söndag: 13.00 - 22.00Ansök om tjänsten genom att ringa 070-688 0104.

Ansök nu

Lärare franska åk 7-9

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Nov 9
Vi söker nu en lärare i franska som vill arbeta deltid 30% med årskurs 7-9.
Vi söker dig som finner glädje i att arbeta tillsammans med eleverna för att hjälpa dem att lyckas i skolan. Du bör vara mjuk och lyhörd och samtidigt vara tydlig och kunna sätta de gränser som eleverna behöver.
Vi förutsätter att du har en adekvat utbildning som svarar mot den tjänst du söker.
Sankt Thomas skola är belägen i två äldre byggnader i den vackra S:t Larsparken i södra Lund. Vi har ca 125 elever från F till 9 och små klasser för att varje elev ska kunna bli sedd och bekräftad.


Vi är en av tre katolska grundskolor i Sverige och huvudman för verksamheten är en icke-vinstdrivande stiftelse. Kunskap och/eller förankring i den kristna traditionen är inte ett krav men meriterande för tjänsten.
Vår största rikedom är den mångfald av kulturer som finns på vår skola bland elever, föräldrar och personal.

Välkommen med din ansökan där du bifogar ditt CV samt ett kort brev om dig själv och varför du söker tjänsten.
Vi kallar till intervju fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan slutdatum för annonsen.
Ansökan görs via mail till:
ivar.heden.judt@sanktthomasskola.se

Ansök nu

Stödassistent - Bli en del av oss!

Stödassistent
Läs mer Nov 9
Välkommen till oss!

Attendo Nimbus i Lund söker nu stödassistent till vårt barn och ungdomsboende.

Beskrivning av tjänsten

Attendo Nimbus Barn och ungdomsboende ligger i norra Lund med fin natur in på knuten, vår målgrupp är barn och ungdomar i personkrets 1 LSS och vi arbetar med tydliggörande pedagogik enligt TEACCH-modellen.

Tjänsten är tillsvidare och tjänstgöringsgrad på ca 83%.

Vi arbetar med engagemang i allt kring våra boende, du som söker är ansvarstagande och har ett genuint intresse för målgruppen. Du stöttar, motiverar och uppmuntrar personerna du arbetar med och hjälper dem till goda och självständiga liv. Tillsammans gör ni praktiska saker i vardagen som ex att träna på vardagliga ting, fritidsintressen och utflykter.

Du har en problemlösande inställning, god förmåga att arbeta med komplexa frågor och kan snabbt analysera situationer och fatta beslut. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört sätt samt trivs med att samverka med andra professioner, ständigt med individen i fokus.

I arbetsuppgifterna ingår:

- Stödja brukare efter behov, önskemål och förmåga

- Tillsammans med barnen och ungdomarna planera fritid och betydelsefulla mål som kan öka dess självständighet och tillit till sin egen förmåga

- Nära samarbete med externa kontakter såsom godemän, anhöriga, skola och habilitering.

Du har avslutat gymnasieprogram med yrkesexamen inom barn och fritidsprogrammet alternativt vård och omsorgsprogrammet.

Meriterande är om Du har utbildning och erfarenhet av tydliggörande pedagogik enl TEACCH- modellen.

Du har erfarenhet av målgruppen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.

Vi går igenom ansökningarna löpande och 6 månaders provanställning tillämpas.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Ansök nu

Stödassistent - Bli en del av oss!

Stödassistent
Läs mer Nov 9
Välkommen till oss!

Attendo Nimbus i Lund söker nu stödassistent till vårt barn och ungdomsboende.

Beskrivning av tjänsten

Attendo Nimbus Barn och ungdomsboende ligger i norra Lund med fin natur in på knuten, vår målgrupp är barn och ungdomar i personkrets 1 LSS och vi arbetar med tydliggörande pedagogik enligt TEACCH-modellen.

Tjänsten är tillsvidare och tjänstgöringsgrad på ca 83%.

Vi arbetar med engagemang i allt kring våra boende, du som söker är ansvarstagande och har ett genuint intresse för målgruppen. Du stöttar, motiverar och uppmuntrar personerna du arbetar med och hjälper dem till goda och självständiga liv. Tillsammans gör ni praktiska saker i vardagen som ex att träna på vardagliga ting, fritidsintressen och utflykter.

Du har en problemlösande inställning, god förmåga att arbeta med komplexa frågor och kan snabbt analysera situationer och fatta beslut. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört sätt samt trivs med att samverka med andra professioner, ständigt med individen i fokus.

I arbetsuppgifterna ingår:

- Stödja brukare efter behov, önskemål och förmåga

- Tillsammans med barnen och ungdomarna planera fritid och betydelsefulla mål som kan öka dess självständighet och tillit till sin egen förmåga

- Nära samarbete med externa kontakter såsom godemän, anhöriga, skola och habilitering.

Du har avslutat gymnasieprogram med yrkesexamen inom barn och fritidsprogrammet alternativt vård och omsorgsprogrammet.

Meriterande är om Du har utbildning och erfarenhet av tydliggörande pedagogik enl TEACCH- modellen.

Du har erfarenhet av målgruppen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande och 6 månaders provanställning tillämpas.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Ansök nu

Ambulanssjuksköterska till en av våra kunder

Ambulanssjuksköterska
Läs mer Nov 9
Som Ambulanssjuksköterska kan du söka jobb på plats på Medrekmässan som arrangeras på Scandic Triangeln plan 3. den 17 November, 2023. 11:00-18:00
Vi har flertalet kunder som efterfrågar just din kompetens. Sök jobbet, lyssna på inspirerande talare och få nya perspektiv och idéer. Du kommer att lämna mässan med inte bara jobbmöjligheter, utan också med en ny gnista i din karriär.
Föranmäl dig nu via mail.

Ansök nu

Distriktssköterska till en av våra kunder

Distriktssköterska
Läs mer Nov 9
Som Distriktssköterska kan du söka jobb på plats på Medrekmässan som arrangeras på Scandic Triangeln plan 3. den 17 November, 2023. 11:00-18:00
Vi har flertalet kunder som efterfrågar just din kompetens. Sök jobbet, lyssna på inspirerande talare och få nya perspektiv och idéer. Du kommer att lämna mässan med inte bara jobbmöjligheter, utan också med en ny gnista i din karriär.
Föranmäl dig nu via mail.

Ansök nu

Anestesisjuksköterska till en av våra kunder

Anestesisjuksköterska
Läs mer Nov 9
Som Anestesisjuksköterska kan du söka jobb på plats på Medrekmässan som arrangeras på Scandic Triangeln plan 3. den 17 November, 2023. 11:00-18:00
Vi har flertalet kunder som efterfrågar just din kompetens. Sök jobbet, lyssna på inspirerande talare och få nya perspektiv och idéer. Du kommer att lämna mässan med inte bara jobbmöjligheter, utan också med en ny gnista i din karriär.
Föranmäl dig nu via mail.

Ansök nu

Medicinskt ansvarig sjuksköterska till en av våra kunder

MAS, medicinskt ansvarig sjuksköterska
Läs mer Nov 9
Som Medicinskt ansvarig sjuksköterska kan du söka jobb på plats på Medrekmässan som arrangeras på Scandic Triangeln plan 3. den 17 November, 2023. 11:00-18:00
Vi har flertalet kunder som efterfrågar just din kompetens. Sök jobbet, lyssna på inspirerande talare och få nya perspektiv och idéer. Du kommer att lämna mässan med inte bara jobbmöjligheter, utan också med en ny gnista i din karriär.
Föranmäl dig nu via mail.

Ansök nu

Röntgensjuksköterska till en av våra kunder

Röntgensjuksköterska
Läs mer Nov 9
Som Röntgensjuksköterska kan du söka jobb på plats på Medrekmässan som arrangeras på Scandic Triangeln plan 3. den 17 November, 2023. 11:00-18:00
Vi har flertalet kunder som efterfrågar just din kompetens. Sök jobbet, lyssna på inspirerande talare och få nya perspektiv och idéer. Du kommer att lämna mässan med inte bara jobbmöjligheter, utan också med en ny gnista i din karriär.
Föranmäl dig nu via mail.

Ansök nu

Tandläkare till en av våra kunder

Tandläkare
Läs mer Nov 9
Som Tandläkare kan du söka jobb på plats på Medrekmässan som arrangeras på Scandic Triangeln plan 3. den 17 November, 2023. 11:00-18:00
Vi har flertalet kunder som efterfrågar just din kompetens. Sök jobbet, lyssna på inspirerande talare och få nya perspektiv och idéer. Du kommer att lämna mässan med inte bara jobbmöjligheter, utan också med en ny gnista i din karriär.
Föranmäl dig nu via mail.

Ansök nu

Ambulanssjukvårdare till en av våra kunder

Ambulanssjukvårdare
Läs mer Nov 9
Som Ambulanssjukvårdare kan du söka jobb på plats på Medrekmässan som arrangeras på Scandic Triangeln plan 3. den 17 November, 2023. 11:00-18:00
Vi har flertalet kunder som efterfrågar just din kompetens. Sök jobbet, lyssna på inspirerande talare och få nya perspektiv och idéer. Du kommer att lämna mässan med inte bara jobbmöjligheter, utan också med en ny gnista i din karriär.
Föranmäl dig nu via mail.

Ansök nu

Universitetsadjunkt i Arkitekturens teori och historia

Universitets- och högskoleadjunkt
Läs mer Nov 9
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns cirka 45 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.
Ämne
Arkitekturens teori och historia.

Särskild ämnesbeskrivning
Arkitekturens teori och historia är ett ämne som spänner över arkitekturens historiska och teoretiska förankring. Institutionen för Arkitektur och byggd miljö gör en kompetensförstärkning i första hand med fokus på den funktionalistiska arkitekturens framväxt och utveckling, samt dess inverkan på arkitekturen och planeringen i Skandinavien. Den anställde kommer att verka inom ämnet Arkitektur och kultur och rekryteringen syftar till att utveckla dess grundutbildning, men också forskning och forskarutbildning.

 

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innefattar:

- Undervisning på grundnivå och avancerad nivå inom kurser i arkitekturteori, arkitekturens teori och historia, transformation och bebyggelsevård. Undervisningen på grundnivå sker på svenska, och undervisningen på avancerad nivå på engelska. 
- Handledning av examensarbetare och forskarstuderande.
- Egen kompetensutveckling/forskning.
- Samverkan med näringsliv och samhälle.
- Deltagande i planering av kurser och utbildning.
- Administration kopplat till arbetsuppgifterna ovan.

 

Behörighet
För behörighet som universitetsadjunkt krävs:

- Avlagd examen på avancerad nivå eller på annat sätt inhämtat motsvarande kunskaper samt har annan kompetens som är av betydelse med hänsyn till anställningens ämnesinriktning och de arbetsuppgifter som ingår i anställningen.
- Visad pedagogisk skicklighet.
- Fem veckor högskolepedagogisk utbildning eller på annat sätt inhämtade motsvarande kunskaper, om det inte föreligger särskilda skäl.

Övriga krav:

- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift kopplat till arbetsuppgifternas karaktär, det vill säga i en arkitekturhistorisk och -teoretisk kontext. 
- Examen på avancerad nivå i bebyggelsevård, arkitekturhistoria eller motsvarande.
- Erfarenhet av utbildning på grundnivå och avancerad nivå inom arkitektutbildning.
- God kännedom om forskning inom ämnet.

 

Bedömningsgrunder
Vid anställning som universitetsadjunkt ska följande utgöra grund för bedömning:

- Goda ämneskunskaper av relevans för anställningens innehåll och de arbetsuppgifter som ingår.
- God pedagogisk förmåga, vilket innebär god förmåga att bedriva och utveckla undervisning och annan pedagogisk verksamhet på olika nivåer och med varierande undervisningsmetoder.
- Mycket god yrkeserfarenhet eller annan erfarenhet av relevans för anställningen.

Övriga meriter:

- Mycket god förmåga att reflektera teoretiskt kring arkitektur och dess användning, samt av arkitektrollen.
- Intresse för att utveckla arkitekturens pedagogik.
- God förmåga att planera kurser och utbildning på högskolenivå.
- God förmåga att bedriva forskning inom ämnesområdet.
- Erfarenhet av forskning och undervisning inom ämnesområdet.
- Doktorsexamen i arkitekturens teori och historia.
- Förtrogenhet med traditionella byggnadsmaterial- och tekniker.
- Erfarenhet av administrativa uppgifter inom ämnesområdet.

Hänsyn kommer också att tas till god samarbetsförmåga, driv och självständighet samt hur den sökande genom sin erfarenhet och kompetens bedöms komplettera och stärka institutionen samt bidra till dess framtida utveckling.

 

Instruktioner för ansökan
Ansökan ska skrivas på svenska. Redovisa dina meriter enligt LTHs akademiska meritportfölj, se länk nedan. Ladda upp som PDF-filer i rekryteringssystemet. Läs mer här: http://www.lth.se/jobb/sokalararanstallning/

 

Villkor
Tjänsten avser en tillsvidareanställning med omfattning 100% av heltid. Tillträde 1 januari 2024 eller enligt överenskommelse.

LTH – Lunds Tekniska Högskola – är den tekniska fakulteten vid Lunds universitet. På LTH utbildar vi människor, bygger kunskap för framtiden och arbetar hårt för att utveckla samhället. Vi skapar utrymme för briljant forskning och inspirerar till kreativ utveckling av teknik, arkitektur och design. Här läser närmare 10 000 studenter. Varje år publicerar våra forskare – varav många verkar inom världsledande profilområden – omkring 100 avhandlingar och 2 000 vetenskapliga rön. En rad forskningsresultat och studentarbeten förädlas till innovationer. Tillsammans utforskar och skapar vi – till nytta för världen.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Event Sales | Impressive Relations

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Nov 9
Impressive Relations
Vi är det bolag som värdesätter din utveckling, med hjälp av vårat etablerade och starka team ser vi till att du alltid har de förutsättningar du behöver för att utvecklas. Impressive Relations är en fullservice byrå som erbjuder en rad tjänster inom affärsområdena Sales, Retail och Staffing. Efter drygt 10 år i branschen ägnar vi nu våra försäljningsuppdrag över hela landet. Det ständiga drivet efter bättre prestationer ger oss en härlig sammanhållning och tillsammans står vi starka inför framtidens utmaningar.

Tjänstebeskrivning
Sales är kärnverksamheten på Impressive, just nu erbjuder vi chansen till att få arbeta med oss på vårat äldsta och allra mest framgångsrika projekt. Du kommer jobba med face-to-face försäljning i lokala köpcentrum, matbutiker eller varuhus. Arbetsuppgifterna är främst att maximera försäljningen gentemot privatpersoner. Du blir en del i vårt befintliga säljteam där du kommer vara ansiktet utåt för någon av våra samarbetspartners; däribland SkimSafe och Postkodlotteriet.

Våra säljare har alltid ett starkt engagemang med en positiv inställning. Arbetet kräver hög social kompetens och att du kan hantera motgångar med flit.

Vill du jobba med oss och följa med på vår resa framåt behöver du ha ambitioner att växa och bli lite bättre varje dag! Naturligtvis erbjuder vi dig en skräddarsydd utbildning för att du ska få dem verktyg du behöver för att leverera bra resultat och utvecklas tillsammans med Impressive.

Kompetens- & erfarenhetskrav:
- Positiv

- Samarbetsvillig

- Ansvarstagande

- Målmedveten & driven

- Talar svenska obehindrat

- Tålamod i stress & press


Starkt meriterande med tidigare erfarenhet inom försäljning

Vi erbjuder dig:

- Heltidsanställning

- Fast lön + provision

- Kontinuerliga AW’s, teamaktiviteter och priser

- Mycket goda utvecklingsmöjligheter till ledarpositioner

- Meriterande utbildningar inom försäljning och kommunikation


På Impressive Relations får du som anställd en harmonisk arbetsplats även om tempot varierar varje dag. Som säljare i detta projekt kommer du kunna känna trygghet med en bra fast lön plus provisionen som du själv kommer kunna påverka. Säljutbildning kommer ske löpande med hjälp av duktiga coacher på plats. Du som älskar att utvecklas och vill ta nya steg i karriären kommer kunna få möjlighet att växa och få stöttning för att nå nya höjder.

Vi erbjuder dig en roll där du själv är med påverkar din egen verklighet och där beslutsvägarna är korta. En kultur som drivs av en stark teamkänsla, resultat och ett högt engagemang i allt vi gör.

Vi ser fram emot din ansökan!

Erol Yigit, Rekryterare
46 790 75 53 90
Erol.yigit@impressiverelations.se

Ansök nu

Test

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Nov 9
Jobbeskrivning
first paragraphsecond paragraph
list item 1

list item 2

Ansök nu

Hemtjänstassistent till en av våra kunder

Hemtjänstassistent
Läs mer Nov 9
Som Hemtjänstassistent kan du söka jobb på plats på Medrekmässan som arrangeras på Scandic Triangeln plan 3. den 17 November, 2023. 11:00-18:00
Vi har flertalet kunder som efterfrågar just din kompetens. Sök jobbet, lyssna på inspirerande talare och få nya perspektiv och idéer. Du kommer att lämna mässan med inte bara jobbmöjligheter, utan också med en ny gnista i din karriär.
Föranmäl dig nu via mail.

Ansök nu

Sjukvårdsbiträde till en av våra kunder

Sjukvårdsbiträde
Läs mer Nov 9
Som Sjukvårdsbiträde kan du söka jobb på plats på Medrekmässan som arrangeras på Scandic Triangeln plan 3. den 17 November, 2023. 11:00-18:00
Vi har flertalet kunder som efterfrågar just din kompetens. Sök jobbet, lyssna på inspirerande talare och få nya perspektiv och idéer. Du kommer att lämna mässan med inte bara jobbmöjligheter, utan också med en ny gnista i din karriär.
Föranmäl dig nu via mail.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare, Hjärtmottagning Arytmi och Pacemakeroperation i Lund

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Nov 9
Gör skillnad. Varje dag.

Hjärtmottagning Arytmi och Pacemakeroperation vid Skånes universitetssjukhus är en högspecialiserad interventionsenhet med tre laboratorier för invasiva elektrofysiologiska undersökningar och behandlingar av hjärtarytmier. Med cirka 800 ablationer per år är vi ett av Sveriges största center för invasiv elektrokardiologi.

Pacemakerverksamhet är en av Europas största avseende implantation av pacemakrar och defibrillatorer, med över 1600 operationer årligen. Pacemakerverksamheten arbetar med bland annat uppföljning och distansavläsning av pacemaker- och ICD-behandling och omvårdnadsarbete pre, per och postoperativt. Båda verksamheterna arbetar med mottagningar och här arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor samt medicinska sekreterare tillsammans.

ARBETSUPPGIFTER
Nu välkomnar vi en medicinsk sekreterare till vår arbetsgrupp på hjärtmottagningen i Lund!

Vi är uppdelade i två team, ett mer inriktat på pacemakerverksamheten och ett mer inriktat mot arytmiverksamheten, vi arbetar över gränserna för bästa resultat. Det är av stor vikt att du trivs och fungerar med att arbeta i team, då vi har ett nära samarbete med både läkare och sköterskor. Som medicinsk sekreterare har du en betydelsefull roll både i verksamheten och för våra patienter. Tillsammans ansvarar ni för att det dagliga, administrativa arbetet flyter på, vilket inkluderar sedvanliga arbetsuppgifter för en medicinsk sekreterare som till exempel telefonservice, post- och remisshantering samt besöksregistrering då vi har inte har någon reception.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete där du som medicinsk sekreterare har ett stort egenansvar med möjlighet att få egna, specifika ansvarsområden som till exempel registrering och bokning av speciella mottagningar, bli systemansvarig med mera.
Som en del av vår verksamhet har du, tillsammans med dina kollegor, möjlighet att förbättra rutiner och arbetssätt inom administrationen på mottagningen.

I den mån verksamheten tillåter finns det möjlighet till distansarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad inom hälso- och sjukvårdsadministration 80p(KY) eller 400p (YH), alternativt motsvarande utbildning som medicinsk sekreterare. Vidare har du goda språkkunskaper i svenska såväl i tal som skrift samt goda kunskaper i medicinsk terminologi. Har du tidigare arbetserfarenhet av systemen Melior, MedSpeech, PASiS, Orbit och QlickView är det meriterande.

För att trivas hos oss bör du ha god förmåga att prioritera arbetsuppgifter när tempot varierar och kan anpassa ditt arbetssätt när förutsättningarna kräver det. Som person är du positiv och ansvarstagande och du trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Tillsammans med oss delar du Region Skånes värderingar och använder de i ditt dagliga arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Test html on one line

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Nov 9
Jobbeskrivning
first paragraph
second paragraph
list item 1
list item 2

Ansök nu

Sjukvårdsbiträde till en av våra kunder

Sjukvårdsbiträde
Läs mer Nov 9
Som Sjukvårdsbiträde kan du söka jobb på plats på Medrekmässan som arrangeras på Scandic Triangeln plan 3. den 17 November, 2023. 11:00-18:00
Vi har flertalet kunder som efterfrågar just din kompetens. Sök jobbet, lyssna på inspirerande talare och få nya perspektiv och idéer. Du kommer att lämna mässan med inte bara jobbmöjligheter, utan också med en ny gnista i din karriär.
Föranmäl dig nu via mail.

Ansök nu

Skolpsykolog till Nyvångskolan, vikariat

Skolpsykolog
Läs mer Nov 9
Om rollen och dina arbetsuppgifter
I arbetet som skolpsykolog har du en viktig roll i det främjande och förebyggande elevhälsoarbetet tillsammans med övriga deltagare i elevhälsoteamet.

Du planerar insatser tillsammans med rektor och elevhälsoteamet. Arbetet innebär också att ge utbildning, handledning och konsultation till pedagogerna. Vid behov genomför du utredningar och planerar insatser utifrån dessa i samverkan med elevhälsoteam, skolledning, pedagoger, vårdnadshavare och elev. Ditt uppdrag innebär även kontakt med externa samarbetspartners som barnhabilitering, BUP, socialtjänst och sjukvård.

Du erbjuds en bred och variationsrik tjänst där du själv har möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och utveckla egna intresseområden. I rollen som skolpsykolog samverkar du mycket med pedagogerna på skolorna samt med andra professioner inom elevhälsan där du bidrar med din kompetens som psykolog.

Du kommer att ingå i ett nätverk med andra skolpsykologer inom kommunen.

Tjänsten är ett vikariat under perioden 240108-241231.

Vi söker dig
Vi söker dig som är legitimerad psykolog.

Vi förutsätter att du har god kännedom om vad som krävs metodmässigt, dels för att kunna samarbeta med externa myndigheter och dels i sammanhang som kräver utredningar inom skolan. Det är önskvärt att du har erfarenhet av att arbeta med digitala testverktyg samt digital journalföring i PMO. Vi söker dig som har lätt att samarbeta med såväl personal, elever som föräldrar. Vi förväntar oss att du är trygg i arbetet med elever.

Eftersom tjänsten är både i grund- och anpassad grundskola har du förmåga att strukturera ditt arbete och arbetsleda dig själv. Du måste kunna prioritera arbetsuppgifter.

Vi söker dig som vill ta aktiv del i skolans och elevernas utveckling, är positiv, initiativrik och tycker om att arbeta med barn och ungdomar. Erfarenhet av arbete som skolpsykolog och intresse för, eller erfarenhet från grundsärskolan är meriterande.

Vi erbjuder dig
Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa.
https://lund.se/arbete-och-lediga-jobb/sa-ar-det-att-arbeta-med-oss/det-har-ger-vi-dig-som-medarbetare

Om arbetsplatsen
Nyvångskolan F-9 tillhör verksamhetsområde 4 i Lunds kommun och ligger centralt i natursköna Dalby. Skolan har ca 900 elever, 140 anställda, fyra fritidshemsavdelningar för elever i åk F-3 och en fritidsklubb för elever i åk 4-6 samt anpassad grundskola åk 4-9. Skolbyggnaderna är omgivna av grönytor med mycket träd, buskar och gräsmattor där eleverna varje dag har möjlighet att leka och idrotta både på sina raster och på schemalagda rörelsepass. 

För oss på Nyvångskolan är det viktigt att eleverna känner lust att lära och inflytande över sitt eget lärande, under skoltid såväl som i fritidshemmet. Elevdemokrati har länge varit skolans profil och vi arbetar mycket med elevinflytande genom olika elevstyrda råd som driver särskilda frågor och utvecklingsområden. På råden diskuterar elever och lärare tillsammans frågor som rör arbetsmiljö, undervisning, vänskap och hälsa. 

Nyvångskolans övergripande utvecklingsarbete fokuserar på Skola för hållbar utveckling och att tillgängliggöra lärmiljön för alla våra elever och genom detta skapa bästa möjliga förutsättningar för delaktighet, lärande och trygghet. Som medarbetare på Nyvångskolan är du en självklar del av skolans kollegiala utvecklingsarbete. Nya tankar och perspektiv är alltid välkomna och vi erbjuder alla pedagoger kompetensutveckling. 

Varmt välkommen med din ansökan!

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och anpassade grundskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Ansök nu

Senior Automation Engineer - SCADA/HMI

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Nov 9
Every day, hundreds of millions of people depend on the food industry. So, for us, how we automate food processing and packaging needs to be world-class. That’s where our Automation Engineers come in.
Whether you’re working with project teams, identifying improvements, or using your mastery of PLC language to transform production outputs for customers, your expertise and innovation will be pivotal to automating solutions that improve food quality and safety for people everywhere.
At Tetra Pak, you’ll make an impact to be proud of – for food, people and the planet.
Job Summary
We are now searching for a Senior Automation Engineer with focus on SCADA/HMI to join the fantastic team that develops Production Control, the automation foundation of Tetra Pak PlantMaster.
This position is preferably in Lund, Sweden.
What you will do
In this position you will work cross product platforms focusing on technology and product development, from completely new ideas to fault correction. Focus is to make our platforms more flexible, user friendly and easier to use for projects and customers. We are right now designing our future automation platforms where we have high focus on making them more available, easier to integrate and bringing and increased engineering efficiency to our users.
As Automation Engineer SCADA/HMI, you will:
Develop and maintain our automation platform based on Aveva
Intouch Modern App and System Platform
Working with correction of bugs and general improvements
Support other organisations of Tetra Pak as technical expert
Validation and testing of new concepts

We believe you have
To be successful in this role you need to be a team player and have the ability to build trust on different levels. You are a structured and constantly strive for improving the quality as well as delivering additional values through your work. Furthermore, you have experience in SCADA/HMI solutions. You are used to trouble shoot and to solve problems.
Needed skills:
Experience in using Aveva SCADA/HMI products
Working with other SCADA solutions (e.g., Ignition) is a merit
Experience with and database work
Experience in DevOps / ESXi / VM / OS tasks are good to have
Experience from project work including commissioning work
Experience in using Tetra Pak PlantMaster Production Control is a merit
A very good command of English, both written and oral is required.

You have a university degree or a Technical diploma within relevant area for the position.
We Offer You
A variety of exciting challenges with ample opportunities for development and training in a truly global landscape
A culture that pioneers a spirit of innovation where our industry experts drive visible results
An equal opportunity employment experience that values diversity and inclusion
Market competitive compensation and benefits with flexible working arrangements

Apply Now
If you are inspired to be part of our promise to protect what’s good; for food, people, and the planet, apply through our careers page at https://jobs.tetrapak.com/
This job posting expires on 2023-11-23
To know more about the position contact Rikard Franz +46 46 36 50 72
Questions about your application contact Hanna Edström at +46 46 36 32 89
For trade union information contact Sveriges Ingenjörer Lars Haraldsson at +46 46 36 2533 and Unionen Lisbeth Larsson at +46 46 36 2320

Ansök nu

Behovs/extra anställning Lokalvårdare - Lund

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Nov 9
Serviceföretaget PIMA AB levererar auktoriserad- och ISO-certifierad lokalvård och mjuka FM-tjänster till verksamheter i Sverige. Bland företagets kunder finns många välkända och marknadsledande varumärken men också offentlig verksamhet samt lokala företag. Verksamheten präglas av hög kompetens och innovationskraft med hållbarhet i fokus.Bolaget med dotterbolag sysselsätter idag 400 medarbetare.Beskrivning
Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill arbeta extra? Då kan det vara dig vi söker! Vi söker lokalvårdare som vill arbeta ute hos våra företagskunder i Lund.

PIMA erbjuder behovsanställning till dig som är flexibel och kan arbeta med kort varsel.

Arbetsuppgifter
Arbetet innefattar lokalvård av våra kunders olika lokaler, detta kan bland annat innefatta städning av kontor, omklädningsrum, korridorer, labb etcetera. Arbetet kan både komma att ske i team eller självständigt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är:
- Ansvarstagande
- Är social
- Gillar att arbetat med barn runt omkring
- Klarar av att arbeta ensam men även i grupp
- Tycker om att följa instruktioner 
- God förståelse för svenska eller engelska i tal och skrift 
- Svensk medborgare eller svenskt arbetstillstånd

Meriterande

- Tidigare arbetslivserfarenhet inom lokalvård
- B-körkort 

Villkor
- Varierande arbetstider mellan klockan 08-18 under helgfria vardagar
- Tillgång till vårat egna utbildningsmaterial samt vår digitala kund- och medarbetar plattform 
- Lön enligt kollektivavtal 

Övrigt

- Arbetsplatsens adress: Olika i Lund med omnejd

Urvalsarbetet sker löpande, därför ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Ansök nu

Skötare till en av våra kunder

Skötare
Läs mer Nov 9
Som Skötare kan du söka jobb på plats på Medrekmässan som arrangeras på Scandic Triangeln plan 3. den 17 November, 2023. 11:00-18:00
Vi har flertalet kunder som efterfrågar just din kompetens. Sök jobbet, lyssna på inspirerande talare och få nya perspektiv och idéer. Du kommer att lämna mässan med inte bara jobbmöjligheter, utan också med en ny gnista i din karriär.
Föranmäl dig nu via mail.

Ansök nu

DIRECTOR BUSINESS CONTROL NCSP PROGRAMME

Ekonomidirektör/Finanschef
Läs mer Nov 9
At Tetra Pak we commit to making food safe and available, everywhere; and we protect what's good – protecting food, protecting people and protecting the planet. By doing so we touch millions of people's lives every day. And we need people like you to make it happen.
We are looking for a Director Business Control who will be responsible for all aspects of financial management and governance processes on behalf of the Next Chapter Systems Platform (NCSP) Strategic Programme. This involves working closely with internal and external stakeholders such as program management, finance teams, system integrator, and IT leaders to ensure that financial targets are met, risks are identified and managed, and opportunities for cost savings and efficiency improvements are leveraged.
Your mission is to support the successful execution of the NCSP Programme by providing financial guidance and oversight to ensure that Tetra Pak can realize the expected benefits in a financially sustainable manner.
The position will be based in Lund, Sweden and you will be reporting to Programme Director Next Chapter System Platform.
The position will be based in Lund, Sweden and you will be reporting to Programme Director Next Chapter System Platform.
The selection process will be on going, so apply as soon as possible.
What you will do
As Director Business Control NCSP Programme, you will:
Set-up the financial budgeting and reporting that ensures performance throughout the programme integrating progress & financial reporting to create early warning system for overruns. Drive MIS leveraging existing solutions considering standardisation and efficiency.
Manage financial controls, spend, forecasts, budgets and related analysis and decision making. Secure programme team understands financial model, budgeting, and their responsibilities with an agreed cadence.
Own and manage the business case of the programme incl. follow-up and reporting towards GFC, TLGB and auditors. Validate value drivers/pools for their link and impact on business operations and benefits.
Develop value scorecard and KPIs, educate key business owners how to measure value achievement with standard templates.
Drive Governance and decision-making processes for the Programme and for the relationship with the system integrator. Drive Change Review Board for changes impacting financial performance of the programme.
Own the commercial model with the System integrator on behalf of the programme. Participate in negotiating and enforcing contractual aspects, financial control and follow-up, to manage disputes and settlements.

Who you are
We believe you have a university degree within Finance, Business Administration or equivalent combined with at least 10 years of Business Control and Business Partner experience. You are an expert in analysis tools and have extensive process and product knowledge.
In this role it is truly important to have strong analytical skills and a systematic approach to problem solving and definition. We also see that you possess a high level of drive and business understanding and are able to exercise informal authority and to influence decision making involving senior stakeholders.
Furthermore, you are result oriented, organized, focused on performance and to deliver accurate and timely results. You possess great presentation skills and an ability to clearly communicate with all levels within the organization. You are a good team player and are able to manage conflicts easily. Building networks to understand and solve obstacles comes natural to you. You will be acting in a context with many different perspectives, it is essential you are good at handling changes and excellent in stakeholder management.
Excellent command of English, both written and oral is required.
We offer you
Variety of exciting challenges with ample opportunities for development and training in a truly global landscape
Become a key driver of the exciting change journey of NCSP and, as a member of the Transformation team, directly contributing to the acceleration of Strategy 2030.
Culture that pioneers a spirit of innovation and transformation
Equal opportunity employment experience that values diversity and inclusion
Market competitive compensation and benefits with flexible working arrangements


Apply now!
There is a preferred candidate
Please complete and submit your CV in English to HR.Res.Admin.Sweden@tetrapak.com no later than 2023-12-20

Ansök nu

Biomedicinska analytiker till Klinisk Patologi i Lund

Biomedicinsk analytiker
Läs mer Nov 9
Gör skillnad. Varje dag.

Är du en biomedicinsk analytiker som är intresserad av det laborativa arbetet på ett patologilaboratorium? Skicka in din ansökan redan idag!

Vår enhet består av biomedicinska analytiker, biomedicinare och laboratoriebiträden. Vi är ett härligt gäng som jobbar kvalitativt med patienten i fokus.

Klinisk genetik, patologi och molekylärdiagnostik är ett verksamhetsområde inom förvaltningen Medicinsk service, division Labmedicin i Region Skåne och bedriver verksamhet på fyra orter, Malmö, Lund, Helsingborg och Kristianstad med en gemensam verksamhetschef. Vi tillhandahåller histopatologisk, cytologisk och molekylärpatologisk service till privatläkare, vårdcentraler, närsjukhus, akutsjukhus och Skånes universitetssjukvård (Sus). Vi bistår även med specialkompetens och konsultationsexpertis inom södra sjukvårdsregionen.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker två biomedicinska analytiker till vårt patologilaboratorium i Lund.

Som biomedicinsk analytiker hos oss kommer du att utföra de arbetsuppgifter som finns vid ett histopatologiskt laboratorium så som utskärning, bäddning, snittning, färgning och digital utlämning. Laboratoriet är uppdelat i två enheter (patologi- och neurolabb) där alla arbetar tätt ihop för att öka flexibiliteten och samtidigt möjliggöra en variation i arbetsuppgifter och utvecklingsmöjligheter för alla.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är svensklegitimerad biomedicinsk analytiker med språkkunskap i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet och fördjupning i histopatologi och morfologiska tekniker. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat på patologilaboratorium.

Som person är du självständig, initiativtagande och har lätt för att samarbeta. Vidare är du flexibel och kommunikativ. Du tycker om att arbeta laborativt och har ett allmänt tekniskt intresse. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Medicinsk service är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar, med cirka 2 000 medarbetare. Vi möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, farmakologi, mikrobiologi samt patologi. Förvaltningen bedriver även forskning och utveckling inom sina områden.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Jobba som speciallärare på Sveriges mest personliga bemanningsföretag!

Speciallärare
Läs mer Nov 9
Hjärtligt välkommen att arbeta som speciallärare tillsammans med oss på PersonalExpressen Lärarbemanning!
PersonalExpressen är ett bemanningsföretag som finns till för att skapa en positiv skillnad för människor i deras liv, inte minst för alla de lärare som arbetar tillsammans med oss ute på någon av landets många skolor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår lärare trivs med dina arbetsuppgifter, samtidigt som du känner att du ges möjlighet att utvecklas på det personliga planet när du arbetar tillsammans med oss!
Vi samarbetar idag med många skolor runt om i hela landet, såväl kommunala som privata. Hos oss kommer du garanterat att finna en plats att trivas på över tid där du samtidigt får det bästa stöd du kan tänka dig från oss som arbetar centralt på PersonalExpressen. Vi ser alltid till att du får det stöd du behöver både i din yrkesroll som lärare i allmänhet samtidigt som vi ser till att du får det stöd du behöver kopplat till specifika saker som sker på plats ute i den skolverksamhet där du arbetar som bemanningskonsult genom oss.
Du som söker en ny utmaning i ditt yrkesliv som lärare samtidigt som du vill vara en del i en arbetsmiljö där du känner dig sedd, uppskattad och respekterad av dina kollegor kommer att passa in perfekt hos oss!
Arbeta på dina egna villkor med högre lön!
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd som lärare hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet själv över din egen arbetstid där du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du själv vill arbeta. Genom detta kan du då bli bokad på olika dagsvikariat på olika skolor olika dagar. Det här ger dig en unik möjlighet att testa på att arbeta på olika arbetsplatser genom oss innan du väljer var du trivs bäst. Det går också utmärkt att kombinera detta alternativ med t.ex. studier eller med andra jobb när du i första hand är intresserad av att arbeta extra till en högre lön på de tider som passar dig.
Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag, såsom ett års- eller terminsuppdrag. Vi får många förfrågningar till oss löpande som varierar i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid. Genom dessa två olika alternativ att arbeta med oss kommer du alltid att få ett uppdrag som passar just dig - oavsett hur du själv föredrar att jobba. Det går också utmärkt att variera mellan vilket av de två alternativen du föredrar. Många som jobbar tillsammans med oss väljer till exempel att arbeta på ett heltidsschema vissa delar av året för att andra delar av året arbeta lite mindre. Hos oss får du friheten att välja själv samt ett större utrymme att ge ditt privatliv prioritet under de perioder som det är viktigast för dig - vi är lyhörda som arbetsgivare och gör allt för att våra medarbetare ska trivas hos oss över lång tid!
Utöver friheten att välja själv hur du vill arbeta kommer du hos oss alltid att få en högre lön och bättre villkor än om du är anställd som lärare någon annanstans. Vi är framtidens arbetsgivare och vi förstår att du värdesätter en arbetsgivare högt som värdesätter dig högt tillbaka och som är beredd att kämpa för dig och dina arbetsvillkor - något våra skickliga förhandlare alltid kommer att göra för dig inför varje nytt läraruppdrag du påbörjar hos någon av de många skolor vi samarbetar med.
PersonalExpressen tillgodoser en fin lägenhet i Vasastan i centrala Stockholm under uppdragstiden för dig som har möjlighet att flytta för att hjälpa oss!
Vi har läraruppdrag att erbjuda inom alla skolämnen och alla årskurser!
På PersonalExpressen har vi läraruppdrag att erbjuda inom alla skolämnen och alla årskurser. Hos oss hittar du alltid hem oavsett om du kan undervisa i SO-ämnena, NO-ämnena, språkämnena, idrott, musik eller något annat. Våra samarbetsskolor återfinns över hela Sverige!
Sök in till oss på PersonalExpressen redan idag!
Återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Lärarbemanning - vi ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med dig och förhoppningsvis även att inom kort få hitta ditt första läraruppdrag genom oss!

Ansök nu

Maskinoperatör Ettikettföretag - Malmö

Maskinoperatör, tryckeri
Läs mer Nov 9
Om Processbemanning AB:


Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot ledigauppdrag. 
Vill du jobba som maskinoperatör med varierande arbetsuppgifter? Har du intresse för det grafiska och intresserad av att arbeta inom produktion? Då kan detta jobb vara perfekt för dig!
 
Om tjänsten:
Just nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som maskinoperatör (efterbearbetningsmaskiner) och digitaltryckare hos en av våra kunder. Tjänsten är på heltid och varaktigheten är långsiktig. Som sökande har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom produktion som maskinoperatör. Du är en del i produktionen och du ställer in maskiner, övervakar, tar fram material, avhjälper färre problem och korrigerar mindre fel. Arbetstiden är förlagd till 2-skift (dag och kväll) på vardagarna. 

Vem är du?
Personliga egenskaper vi söker är att du är positiv och glad, framåt, självgående och initiativtagande. Du har inga problem att arbeta självständigt med ett eget driv eller att samarbeta tillsammans med andra på arbetsplatsen. Ledorden ansvarstagande, effektiv och flexibel stämmer väl in på dig. Arbetet utförs i ett tryckeri och därför är det extra viktigt att du har bra färgseende och att du är mycket fingerfärdig. 

Krav för tjänsten är: 
- Tekniskt intresserad
- Svenska i tal och skrift 
- Tillgänglig för skiftarbete (dag och kväll)

Meriterande för tjänsten:
- Körkort och tillgång till egen bil för att lätt kunna ta dig till din arbetsplats
- Dokumentationsvana
- Produktionsvana
- Tidigare erfarenhet av stansmaskiner 

Låter detta intressant? 
Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och uppmanar dig därför att skicka in en ansökan omgående. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. Vid frågor så når du oss under vardagar mellan kl. 08:00-17:00 på 042 21 02 99. Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se - där hittar du även samtliga av våra lediga tjänster!

Ansök nu

Rekryteringsträff

Lagerarbetare
Läs mer Nov 9
Söker du
jobb och är inskriven hos Arbetsförmedlingen?

Då är du
välkommen på öppet hus och rekryteringsträff med Arena Personal och
Movant fredag den 17 november i Lund!Arena Personal söker
medarbetare till ett antal olika branscher i Skåne, som tex inom lager,
logistik och industri.

Movant håller
yrkesutbildningar inom Bygg, Fordon, VVS, El, IT och industri.Kom och träffa Arena
Personal för att bredda ditt nätverk och Movant för att få information om deras
utbildningar!Ta med ditt CV.Datum: 17/11 2023

Tid: 12.00-13.30.

Adress:
Traktorvägen 6 B, 22660 LundObs! Föranmälan
krävs. Du anmäler dig genom att skicka ett mail till elina.latovic@arenamatchning.se

Hjärtligt
välkommen!

Ansök nu

Master Thesis - Enhancing software security: A study

Säkerhetsadministratör, IT
Läs mer Nov 9
Company Description
At Bosch, we shape the future by inventing high-quality technologies and services that spark enthusiasm and enrich people’s lives. Our promise to our associates is rock-solid: we grow together, we enjoy our work, and we inspire each other. Join in and feel the difference.
Bosch R&D Center Lund stands for modern development in cutting edge technology in the areas of connectivity, security, mobility solutions and AI. We are growing rapidly and looking for people to join us on our mission to become the Bosch Group’s 1st address for secure connected mobility solutions. We are working on a range of interesting projects, with a particular focus on software development for the automotive industry, electrical bicycles and Internet of Things.


Job Description
Problem statement
If you are interested in shaping the future of securing connected mobility, we are excited to offer an inspiring and fun master’s thesis project.
The increasing dependence on connectivity and software has brought about a new set of security challenges. One of the biggest problems is the prevalence of software bugs that leave systems insecure. As software becomes more complex and interconnected, the likelihood of bugs and vulnerabilities increases. These bugs can be exploited by attackers to gain unauthorized access to systems, steal sensitive data, or even cause physical damage. In addition, the increasing use of third-party software components and libraries can introduce additional security risks, as these components may contain vulnerabilities that are not immediately apparent. To address these challenges, it is important to adopt a proactive approach to software security, starting from the hardware platforms on which the software is executed.
Proposed solution
The focus in this thesis project shall be on evaluating the effectiveness of utilizing Capability Hardware Enhanced RISC Instructions (CHERI) to mitigate against commonly exploited software vulnerabilities.
We propose the following topics to be covered in the thesis:
• Benefits of utilizing CHERI versus conventional hardware instructions sets for C/C++ development
• Research and find suitable alternatives to CHERI
• Identification of toolchain and development effort for utilizing CHERI
• Run-time performance impact for CHERI
• Build-time performance impact for CHERI
You will of course have the opportunity to shape the thesis based on your knowledge, skills and discoveries during the project.
Scope of master thesis project
Two students completing 30 credits each (20 weeks) onsite at the Lund office.


Qualifications
Please note: Only applications from students at a Swedish University are accepted.
Your profile
In order to be successful in the project with think you are:
A student in Information Technology, Computer Science, Electronics, Math or Physics.
Interested in cybersecurity and have some experience with software vulnerabilities.
Experienced with Linux, programming in C/C++ and has knowledge of computer hardware architecture.
Self-driven, able to challenge yourself, and gain the experience needed to move the project forward.
A person with team spirit, social skills and a curiosity for exploring new technology areas.

Supervisors:
Bosch: Andreas Elvstam Cantner

Ansök nu

Mechanical Engineers to Axis Communications

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Nov 9
Do you want to make a change and be a part of creating a smarter and safer world for everyone? Are you looking for a stable employer with a long-term growth? We have delivered several groundbreaking products that have made an impact on perceived safety and look forward to pioneering many more. We offer you the opportunity to develop in your role at a world leading company using cutting edge technology.

At Axis we are now looking for experienced Mechanical Engineers to join us at our HQ in Lund, Sweden.

What Axis can offer you
At Axis you will be a part of a fantastic team with colleagues who want to succeed with you. Our teams consist of engineers with broad and mixed competences, both senior and recently graduated students.

We have one of the largest and most advanced test labs in Sweden and cover the whole range from idea to finished product. At Axis we invest heavily in innovation and employees, both are considered our most valuable resources.

We want you to grow both in your expertise and personal development. Here you have a great support from an extensive learning and development organization.

Axis strives to give every individual personal responsibility and possibility to develop. It's not only your own development you can influence, but we also offer great opportunities to influence all features of the product. Together we develop among the best products on the market within security.

Who are you?
As a person you are curious and enthusiastic that's always looking to learn and take on new challenges. You are a team driven person with a positive mindset, and you love sharing ideas and knowledge with others around you.

You have passion for product development, from first idea to when you stand with the product in your hand. You like to challenge old truths and to develop new innovative products.

Finally, and most important of all, you love to be a part of a creative and happy team that delivers extraordinary products.

Who is your future team?
At Axis we have a variety of mechanical teams of talented and innovative mechanical engineers. In our teams we work close together, share our knowledge, and support each other.

We are working cross functionally in projects to develop and deliver world class products!

Our different teams are empowered agile teams who support each other, cooperate to reach their goals together and who have a lot of fun when doing it.

We put trust in our teams to decide what's the right way of working, what tools to use and which ideas to try, a freedom that needs to be experienced!

Together with you, we will find the best suited opportunity within our teams. What you'll do here: In our project teams we work close together with different functions and competences like electronics, firmware, quality, test, production, and sourcing. Your team will drive the mechanical development from concept to mass productions. You will also be working in close collaboration with our suppliers worldwide to ensure the product can be produced in a smart and sustainable way.

As a Mechanical Engineer at Axis, you have the possibility to work with different types of products depending on which mechanical department you are a part of.

We also encourage our engineers to switch within these departments:

· Different kinds of network cameras

* Fixed box and Dome
* PTZ
* Body worn
* Thermal
* Specialty cameras


· Network products for Explosion environments

· System devices like sirens, microphones and sensors

· Radar

· Network audio system

· Door stations

· Intercoms

· Recorders

Ready to Act?
Don't wait to send in your application! We go through the selection continuously. If you have any questions or concerns about the position, you are welcome to contact Mathias Lundin at +46 702 96 69 02

Ansök nu

Student LTH - Sommarjobb, Extrajobb Bosch Lund

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Nov 9
Företagsbeskrivning
På Bosch formar vi framtiden genom att utveckla högkvalitativa tekniska lösningar och tjänster som förbättrar människors vardag. Vi växer tillsammans, vi har kul på jobbet och vi inspirerar varandra. Var med och känn skillnaden.
Bosch R&D Center Lund står för modern utveckling inom inom områdena uppkoppling, säkerhet, mobilitetslösningar och AI. Vi arbetar med en rad intressanta projekt, med särskilt fokus på mjukvaruutveckling för fordonsindustrin, elcyklar och Internet of Things.


Jobbeskrivning
Bosch i Lund söker kontinuerligt studenter som läser datateknik, elektroteknik eller teknisk fysik med inriktning mot programmering och mjukvaruutveckling på Lunds Tekniska Högskola. Vi vill komma i kontakt med dig som vill jobba extra hos oss under studier eller som söker sommarjobb. Vi vill också gärna komma i kontakt med dig som vill göra examensarbete hos oss.
Bosch Lund är en R&D avdelning inom Bosch Mobility. Vi jobbar med spännande, roliga och utmanade projekt men samtidigt under avslappnade och fria former.
Flera av våra team arbetar mot fordonsindustin. Vi behöver fler utvecklare inom området Android Automotive där Bosch tar fram bildatorer som använder Android på mittenskärmen i instrumentpanelen - så kallade infotainmentsystem. Android i bilar är det nyaste området Google har gett sig in på och systemet, erbjuder precis som i smartphones och TV-apparater, ett open source system kopplat till Android ekosystem för appar och tjänster.
Vi har också team som arbetar med cybersecurity lösningar och system, där du kommer få lära dig grunderna i hur man arbetar inom detta område tillsammans med erfarna kollegor. Du kommer också få chansen att läsa intressanta kurser för att ytterliga fördjupa dig inom detta område.
En annan stor del hos oss är utvecklingen av mjukvara inom Bosch E-Bike systems, här söker vi personer som antagligen vill jobba med embedded utveckling inom C++ eller dig som vill arbeta som apputvecklare inom iOs eller Android. Bosch E-Bike system är marknadsledande och utvecklar inte bara system till elcyklar utan även en mängd andra roliga tillbehör och funktionaliteter.
Om du istället har intresse av att arbeta inom DevOps och configuration management finner du även detta här hos oss. Här blir du en viktig pusselbit i det agila arbetssätt som vi tillämpar inom Bosch.


Kravspecifikation
VI söker dig som läser datateknik, elektroteknik eller teknisk fysik med inriktning mot programmering och mjukvaruutveckling på Lunds Tekniska Högskola.
Vi jobbar enligt agila metoder och värderar samarbete, kunskapsdelning och lagkänsla högt.


Ytterligare information
På Bosch sätter vi människorna främst. När vi har kul på jobbet och mår bra så mår våra kunder och samarbetspartners bra. Att få människor att må bra är en del av vårt hållbarhetsarbete och en god investering för framtiden. Ytterligare en hörnsten i Boschs affärsframgångar är mångfald eftersom den skapar goda förutsättningar för innovation.

Ansök nu

Socialsekreterare till Utredningsenhet Socialpsykiatri

Socialsekreterare
Läs mer Nov 9
Arbetsuppgifter

Som socialsekreterare inom Utredningsenhet Socialpsykiatri arbetar du med att utreda och bedöma behov av insatser för vuxna med psykisk funktionsnedsättning inom ramen för Socialtjänstlagen.

Du beslutar om insatser utifrån kommunens ansvar för boende och sysselsättning och du följer upp hur insatserna fungerar. Som stöd i ditt uppdrag har du förutom enhetschef och erfarna kollegor även förste socialsekreterare, administrativt stöd och extern handledning.

Inom socialpsykiatrin i Lund utgår vi från ett återhämtningsperspektiv. Det är viktigt att de individer vi finns till för ska få ett elastiskt stöd av hög kvalitet, anpassat utifrån sina egna behov. Arbetet innebär mycket samverkan med psykiatrin och andra externa aktörer samt ett nära samarbete mellan olika enheter inom förvaltningen. 

Vi söker dig som

Nu söker vi en erfaren socialsekreterare för tillsvidare anställning, som ersättare för en kollega som går vidare till nya utmaningar. Vi söker också en vikarierande socialsekreterare som allmän förstärkning till teamet under år 2024. För båda tjänsterna krävs socionomexamen och en vilja att arbeta inom socialpsykiatrin.

Intresse och förståelse för behoven hos psykiskt funktionsnedsatta samt kunskap om den kommunala socialpsykiatrins ansvar och insatser för målgruppen är viktigt för arbetet. För att erbjudas en tillsvidareanställning krävs att du har minst ett års erfarenhet av myndighetsutövning med socialpsykiatrins målgrupp eller närliggande målgrupper. För vikariat behöver du ha erfarenhet av socialt arbete med målgruppen eller av annan myndighetsutövning utifrån Socialtjänstlagen. 

Det är meriterande om du har utbildning i Våld i nära relationer, MI och barnperspektiv. Om du har erfarenhet av att arbeta med skadligt bruk och beroende eller inom LSS så ses det som en fördel. Har du arbetat med handläggning i Procapita eller Lifecare tidigare så underlättar det för dig att komma in i arbetet. 

För att trivas i rollen tror vi att du behöver vara stabil, trygg i dig själv och ha ett strukturerat arbetssätt. Du förväntas samverka på ett smidigt sätt med kollegor och vårdgrannar och göra individuella bedömningar för att hitta det rätta stödet för vår målgrupp. Du trivs med att arbeta självständigt och kan planera din egen tid utifrån uppdraget.

Om oss

Hos oss får du ett varierat, självständigt och viktigt arbete där du utreder, bedömer, fattar beslut  och följer upp insatser. Vårt uppdrag är att hitta rätt hjälp för lundabor som har en allvarlig och varaktig psykisk funktionsnedsättning och behov av stöd i sin vardag. Vi strävar efter att våra insatser ska vara tillgängliga och elastiska för att stötta till återhämtning. Du får en individuellt anpassad introduktion i arbetet, goda möjligheter till kompetensutveckling och kontinuerligt stöd av dina kollegor och chef. Vår enhet är liten och vi arbetar nära varandra i en stödjande och tillitsbaserad anda, där vi engagerar oss gemensamt för att utvecklas och hitta rätt stöd till rätt person i rätt tid.

Socialpsykiatrin är ett verksamhetsområde som utvecklas mycket för att kunna möta medborgarnas behov på bästa sätt och vi hoppas att du vill vara med och hjälpa oss att bli ännu bättre!

Vi erbjuder ett intressant och stimulerande arbete där du får möjlighet att bidra med din kompetens och erfarenhet. Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Vi arbetar på flexavtal och har möjlighet till distansarbete och semesterväxling. 

Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa.
https://lund.se/arbete-och-lediga-jobb/sa-ar-det-att-arbeta-med-oss/det-har-ger-vi-dig-som-medarbetare


På arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar cirka 600 medarbetare som ger stöd till de lundabor som behöver socialtjänstens insatser. Tillsammans ser vi till att barn och unga får en så bra uppväxt som möjligt. Vi utgår från hela familjens situation och att ingen ska fara illa. Det handlar om att ge stöd till vuxna med skadligt bruk och beroende eller psykiska funktionsnedsättningar, till dem som behöver ekonomiskt bistånd eller stöd för att kunna studera eller arbeta, samt till flyktingar.

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Ansök nu

Postdoktorer i Biomedicinsk teknik

Forskarassistent
Läs mer Nov 9
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns cirka 45 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.
Beskrivning av arbetsplatsen
Forskargruppen inom biomekanik tillhör Institutionen för biomedicinsk teknik.

Den tvärvetenskapliga forskningen fokuserar på att förstå sambanden mellan rörelseapparatens mekanik och biologi, dess degenerativa sjukdomar och läkning av kroppens vävnader. Experimentella metoder kombineras med mekanisk modellering och appliceras på kliniska problem inom ortopedin för att öka förståelsen och förbättra behandling av sjukdomar relaterade till rörelseapparatens vävnader. 

Gruppen består av 10-12 forskare (doktorander, postdoktorer och forskare) och finns på Biomedicinskt center (BMC) i Lund. Expertisen inkluderar beräknings- och experimentell mekanik av biologiska vävnader, där de numeriska studierna sker med finita element modellen och avancerad materialmodellering. Gruppen strävar efter att skapa en inkluderande miljö baserad på samarbete och tillit med stort stöd för personlig utveckling mot att bli en oberoende forskare. 

Forskningen är knuten till LTHs profilområde Teknik för Hälsa. Mer information om gruppen forskning finns på följande sidor: https://bme.lth.se/research-pages/biomechanics/ eller genom Twitter @Lund_BioMech. 

Postdoktorn kommer arbeta aktivt inom gruppen tillsammans med samarbetspartners inom TENDON_MECHBIO projektet som är finansierat av Europeiska forskningsrådet (European Research Council Consolidator). 

Särskild ämnes- och projektbeskrivning
Senor förbinder muskler med ben och gör så att kroppen kan röra sig på ett energieffektivt sätt. Hälsenan är den största och mest skadedrabbade senan i kroppen. Hälsenerupturer sker ofta under fysisk aktivitet men kan också ske på grund av åldrande. Senor anpassar sig till sin lokala mekaniska miljö och mekanisk belastning har därför visat sig vara gynnsam vid läkning. Läkning av hälsenor kan förbättras genom att bestämma vilken grad av mekaniska stimuli som är mest positiv för läkningsprocessen. 

Tjänsten är inom ett större ERC-finansierat projekt med målet att utröna hur mekanisk belastning påverkar senans mekanik och läkning.  Det finns möjlighet att anställa upp till två postdoktorer med följande vetenskapliga inriktningar.

1)      Att utveckla detaljerade strukturella och anatomiska beräkningsmodeller av senvävnad för att förstår hur mekanisk belastning påverkar senans funktion, strukur och sammansättning. Beräkningsmodellen kommer baseras på unikt insamlade experimentella data på mikro och nanoskala med hög anatomisk detaljnivå som e.g. kvantifierar fiber och fibril organisation. Den anatomiska mer detaljerade strukturella modellen är viktig för att utröna mekanismerna som guidar senans svar på belastning på organ och vävnadsnivå. 

2)      Att undersöka hur mekanisk belastning påverkar senläkning, senans struktur och sammansättning. Projektet fokuserar på att fortsätta utveckla och validera en adaptiv mekanobiologisk modell för senläkning. Det kommer ske genom att implementara och använda insamlad experimentell data. Beräkningsmodellen är viktig för att undersöka och förstå de mekanobiologiska mekanismerna som styr. 

Sökande kan ange preferenser mellan att arbeta med inriktning 1 eller 2, eller 
uppge intresse för båda alternativen. 

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna som postdoktor ingår främst att bedriva forskning. Även undervisning kan ingå i arbetsuppgifterna, dock högst en femtedel av arbetstiden. Inom ramen för anställningen ges det möjlighet till tre veckors högskolepedagogisk utbildning. Syftet med anställningen är att utveckla sin självständighet som forskare samt skapa förutsättningar för vidare meritering.

Arbetsuppgifterna innefattar:

- Du kommer ha särskilt ansvar för att designa, planera och genomföra 
numeriska simuleringar inom något av inriktningarna  ovan. 
- Projekten är ett nära samarbete med nationella och internationella partners och du förväntas att aktivt interagera med dessa grupper. 
- Du förväntas handleda examensarbeten och assistera i handledning av doktorander. 
- Du förväntas bistå gruppen i arbetet med att söka extern forskningsfinansiering. 
- Du förväntas hantera administration relaterat till arbetsuppgifterna ovan. 

Behörighet
Behörig att anställas som postdoktor är den som har avlagt doktorsexamen, eller en utländsk examen som bedöms motsvara doktorsexamen, inom anställningens ämnesområde. Bevis om att behörighetskravet är uppfyllt ska ha inkommit senast vid tidpunkten då anställningsbeslut fattas. Främst kommer den sökande i fråga som avlagt examen högst tre år före sista ansökningsdag. Om det finns särskilda skäl kan doktorsexamen ha avlagts tidigare.

Övriga krav:

- Du har mycket goda kunskaper i engelska, i tal och skrift
- Du har disputerat eller har motsvarande utbildning inom biomedicinsk teknik/fysik, maskinteknik eller liknande. 
- Du ska självständigt kunna driva forskningsprojekt med hög kvalité, samt ha dokumenterad erfarenhet av att skriva vetenskapliga publikationer. 
- Du har erfarenhet av att handleda kandidat-, master-, eller andra 
student arbeten. 

För fullständig beskrivning, se: https://lu.varbi.com/se/what:job/jobID:673035/ 

LTH – Lunds Tekniska Högskola – är den tekniska fakulteten vid Lunds universitet. På LTH utbildar vi människor, bygger kunskap för framtiden och arbetar hårt för att utveckla samhället. Vi skapar utrymme för briljant forskning och inspirerar till kreativ utveckling av teknik, arkitektur och design. Här läser närmare 10 000 studenter. Varje år publicerar våra forskare – varav många verkar inom världsledande profilområden – omkring 100 avhandlingar och 2 000 vetenskapliga rön. En rad forskningsresultat och studentarbeten förädlas till innovationer. Tillsammans utforskar och skapar vi – till nytta för världen.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Sjuksköterska, Bemanning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 9
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till gynekolgiavdelning i Lund. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Sjuksköterska, Bemanning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 9
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till medicinavdelning i Lund. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Jobba På Malta

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 8
Sök jobbet som spelvärd på RoligaJobb för att jobba på Malta!
Pratar du flytande svenska & vill jobba på Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba på Malta. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba på Malta
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill jobba som spelvärd på Malta
? Inget belastningsregister

Ansök nu

Cafèbiträde

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Nov 8
Är du nästa stjärna på Annes & Stortorgets konditori i Lund
Vi söker efter en serviceinriktad person med intresse för försäljning, och bakverk till vår butiken. Vi söker dig som alltid sätter kunden först och har rätta drivet.
Du ska ha erfarenhet inom service samt brinner för försäljning även mer försäljning. Du är ordningsam, flexibel, ansvarstagande. glad och även självgående men också en teamplayer.
Som medarbetare så bör man vara van vid högt tempo som även kräver att man kan hantera flera saker samtidigt.
I tjänsten ingår det förberedelser av baguetter, bullar, vara ansiktet utåt, försäljning i kassan m.m.


Söker dig som har erfarenhet inom Konditori/ Cafe & försäljning även från att bereda baguetter, mackor m.m.
Kassakrav är meriterande
Behärska svenska språket i tal/ skrift då det är mycket kund kontakt. Ska vara fyllda 18 år.
Tjänsten är tillsvidare med provanställning.
Arbetspassen är ca 13.00-17.30
Genomsnitt 3 dagar/ vecka
Ca 15-17.5 tim/vecka
Samt varannan lördag men kan bli mer vid semester/ sjukdom, höga arbetstoppar kan även bli andra arbetstider. Ser gärna att sökande bor i Lund med omnejd.
Sök jobbet endast om du vet att du kan jobba dessa tider. Svårt att kombinera tjänsten med studier.


Känner du att du är den vi söker så tveka inte att skicka in din ansökan med ditt CV & personligt brev till anneskonditori@gmail.com
Är inte ansökan komplett så behandlas den inte.


Tjänsten ska tillsättas snarast


Tar endast emot ansökningar via epost.

Ansök nu

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till avdelning i Skåne

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 8
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en sjuksköterska till ett uppdrag på gynekologisk avdelning i Lund.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2023-12-04 och pågår till 2024-01-01 Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter på gynekologisk avdelning. Ansök senast +055882-02-16.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet

Ansök nu

Student sökes till arbete inom internservice till Axis kontor i Lund!

Kontorsreceptionist
Läs mer Nov 8
Söker du ett långsiktigt varierande arbete att kunna kombinera med dina studier? Trivs du med ett fysiskt arbete och vill leverera service i världsklass? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker nu två engagerade medarbetare till en varierad roll där man kommer arbeta inom internservice i Axis lokaler i Lund. Rollen innebär att man kommer arbeta i tre olika avdelningar med många olika funktioner. Den ena dagen kan du arbeta i köket med att förbereda mat, diska, servera både anställda och besökare samt städa. Andra dagen kan du hantera post och gods som kommer till arbetsplatsen. En annan dag kan du vara i deras reception och ta emot kunder från hela världen. Ingen dag är den andra lik och det är viktigt att du trivs med att ha olika arbetsuppgifter.

Arbetspassen kan vara olika långa men vanligast är att man arbetar 6–8 timmar mellan 7:00-18:00. Det finns också möjlighet att arbeta uppemot heltid vissa veckor under sommaren. Axis har sina lokaler i norra Lund.

• Post och gods
• Växel
• Mat och dryck förberedelser
• Servering till anställda och besökare
• Vaktmästeri
• Reception
• Underhåll/städ av utemiljöer

Tjänsten kommer tillsättas så snart vi har hittat rätt kandidat och löper på tills vidare.

Din profil
Du som söker tjänsten ska kunna arbeta minst 2 heldagar i veckan (mellan måndag-fredag) och söker ett långsiktigt extraarbete att kombinera med dina studier. Vi ser därför att du har minst två år kvar av dina studier.

Vi söker dig som är serviceinriktad, praktiskt lagd, lösningsorienterad och har ett leende på läpparna. I arbetet är det viktigt att man kan arbeta både i team och självständigt då det förekommer båda delar.

Det kan förekomma en del fysiskt arbete så det är viktigt att du är bekväm med det.

• Serviceinriktad
• Praktiskt lagd
• Kan arbeta både i team och självständigt
• God svenska i tal och skift
• God engelska i tal
• B-körkort är meriterande
• Nuvarande utbildning inom service management eller hotell och restaurang är meriterande.

Tycker du att tjänsten låter intressant? Sök redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Butik -säljare samt klädansvarig (uthyrningskläder)

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 8
Frackhuset finns i Lund och Hässleholm sedan 10 år tillbaka.
Vi säljer och hyr ut festkläder så som frackar och smokingar.
Nu söker vi en timanställd som önskar jobba extra hos oss. Tiderna kommer var 1–2 dagar i veckan och bestäms tillsammans.
Du som söker skall vara serviceinriktad mot våra kunder och en fördel är om du erfaren av liknande jobb tidigare. Ålder på sökande gissar vi till 50 +
Arbetsuppgifterna kommer bestå i att prova ut storlekar på våra kunder samt att packa utprovade storlekar i vårt lager. Butiksysslorna byts av med att stryka och packa uthyrningskläder. Vi ser gärna att enklare sömnadskunskaper finns, som tex att lägga upp en byxa vid uthyrning.
Butiken ligger i anrika AF-borgen på Sandagan i Lund.
Skulle detta upplägg vara av intresse ser vi gärna att ni skickar ett första mejl till oss så tar vi det därifrån. Märk mejlet i ämnes raden: (Frackhuset Lund)
Tjänsten kommer starta i januari 2024.
Vi ser fram emot din ansökan
MVH
Karl-Martin Rundberg

Ansök nu

Ingenjör till vårt livsmedelsteam!

Utvecklingsingenjör, kemi
Läs mer Nov 8
SKÅNESTOR - We do what we love

Vi är det personliga konsultbolaget i hjärtat av Lund. Våra konsulter har kompetens inom Life Science, Livsmedel samt Process och Produktion. Eftersom vi känner våra kunder och branschen väl så kan vi matcha rätt kompetens med rätt uppdrag, och rätt personlighet med rätt företag. För oss är det viktigt att inte bara tillföra kunskap, kompetens och erfarenhet, utan även energi i våra uppdrag. Vi vill inte bara göra nytta - vi vill göra skillnad.

Vi älskar det vi gör och det är därför viktigt att även du älskar det du gör!

Just nu söker vi dig som vill jobba med förpackningsutveckling inom livsmedelsindustrin!

Du är nyfiken och vill lära dig nytt hela tiden, samt känner igen dig i våra grundvärderingar energi, empati & ödmjukhet, och professionalism.

Du har en akademisk examen, gärna civilingenjör bioteknik/kemiteknik med inriktning mot material, livsmedel, process eller motsvarande.

Du har en god kommunikationsförmåga och är flytande i tal och skrift i såväl svenska som engelska.

Exempel på några av dina arbetsuppgifter:

• Skriva testspecifikationer.
• Koordinera och genomföra testaktiviteter enligt befintliga rutiner, standarder och metoder samt analysera och dokumentera resultatet.
• Utveckla och implementera nya testprocedurer och metoder.

Det är meriterande men inget krav att du har:

• Erfarenhet ifrån förpackningsbranschen
• Erfarenhet av tekniska testmetoder inom området primära och sekundära förpackningar inklusive öppningar och förslutningar.
• Kunskap om förpackningsmaterial i samspel med livsmedel.

På SKÅNESTOR känner vi varandra väl och har roligt tillsammans. Vi arbetar som ett team och stöttar varandra. Vi har gemenskap, sammanhållning och en prestigelös inställning där vi arbetar aktivt med att bygga en intern lagkänsla.

Våra konsulter mår bra och utvecklas som människor, på så sätt bidrar de med positiv energi till sina uppdrag, löser upp knutar och gör det möjligt för kunden att hitta bra vägar och fokusera på rätt saker. Den gemensamma nämnaren för SKÅNESTOR är att vi är företaget som har en verklig omtanke om våra medarbetare och där du som medarbetare kan upptäcka din egen potential. Vi har fokus på att utvecklas långsiktigt och är en arbetsgivare med sunda värderingar och hjärtat på rätt ställe.

Vi erbjuder dig:

• En trygg anställning med kollektivavtal och marknadsmässig lön
• Utvecklingsmöjligheter och stort kontaktnät
• Flexibla arbetstider och work-life-balance
• Stort fokus på hälsofrämjande förmåner som aktiviteter och friskvårdsbidrag. Vi arbetar strategiskt med hållbar hälsa och att vara en hälsosam och stimulerande arbetsplats som genomsyras av energi, empati, ödmjukhet och engagemang
• Gemenskap i ett litet företag med stort hjärta

Nyfiken? Kontakta oss så berättar vi mer!

Maria Gren maria.gren@skanestor.se tel: 072 451 58 72

Läs mer om oss på www.skanestor.se

Ansök nu

Rekryteringskoordintor sökes till vår kund i Lund!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 8
Till vår kund i Lund söker vi nu en rekryteringskoordinator. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start i december fram till april 2024. Tjänsten är placerad på kontoret i Lund.

Din roll

Som rekryteringskoordinator kommer du att inneha en central roll i företagets rekryteringsarbete. Ditt ansvarsområde kommer att inkludera att driva och samordna rekryteringsprocesser. Du kommer även att fungera som rådgivare gentemot affärsområdet och företagets chefer när det kommer till rekrytering. Du kommer att bli en del av ett professionellt och engagerat team.

Dina ansvarsområden

Driva rekryteringsprocesser inklusive annonsskrivande, search och intervjuer
Administrera i rekryteringssystemet
Vara kontaktperson för både chefer och kandidater.
Fungera som bollplank och stöd för chefer och resten av teamet


Din bakgrund

Vi söker dig som har något års erfarenhet av rekrytering som vill fortsätta din resa med inhouserekrytering på ett stort och expansivt bolag. Du har tidigare erfarenhet av att hålla i kompetensbaserade intervjuer. Vidare är du en van användare av digitala kanaler såsom LinkedIn och har även erfarenhet av search. Som person så tar för dig och är mycket driven i allt du företar dig. Du är en trygg och relationsbyggande person som gör det enkelt för andra att känna förtroende för dig. Du är även en person som lätt tar till sig ny information och är öppen för att lära dig nya saker.

När du blir en av oss

Som konsult hos oss lovar vi den bästa tiden i din karriär. Du kommer från dag ett att komma in i ett sammanhang som ger dig en snabb utveckling i karriären, samtidigt som du får vara med och påverka framtidens arbetsplatser. Välkommen till en värld full av möjligheter!

Läs mer om livet som konsult vi oss här!

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med det här uppdraget är Hanna Linde (hanna.linde@wise.se) och Anders Holtenius (anders.holtenius@wise.se) Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kundansvarig redovisningskonsult till Accountor i Lund

Redovisningskonsult
Läs mer Nov 8
Är du redovisningskonsulten som vill jobba i en affärsmässig och internationell roll? Sporras du av att få utvecklas och samtidigt ingå i ett professionellt team med andra konsulter? Då tror vi att du skulle passa perfekt i vårt redovisningsteam i Lund! Vi söker nu en ny härlig kollega.
En roll som passar dig som söker variation, utveckling och en internationell touch!
Att jobba som kundansvarig redovisningskonsult hos oss innebär att du kommer att ansvara för 10–15 kunder, framförallt inom Life Science-branschen. Kunderna växer snabbt i en bransch där det hela tiden händer mycket. Rollen innebär ett kundansvar där du ansvarar för leverans samt lönsamhet för de kunder du jobbar mot, det är en roll som ger stora möjligheter att utvecklas och passar dig som gillar omväxling.
Främsta arbetsuppgifter:
Huvudansvar för daglig arbetsledning och coachning av ditt kundteam
Löpande uppföljning av dina uppdrag samt kvalitetsgranskning av ditt kundteam innan avrapportering.
Upprättande av månadsbokslut, årsbokslut, årsredovisningar (K2/K3) och inkomstdeklarationer.
Upprättande av diverse slutrapporter till kund.

Vem är du?
För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du trivs i en miljö där det händer mycket och där du jobbar nära kunden. Du har god förmåga att hantera processer i flera bolag samtidigt och goda kunskaper inom K2 och K3 regelverket. Du trivs i högt tempo, med många bollar i luften och räds inte att hugga i när det behövs. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst 3–5 års erfarenhet av att jobba självständigt med redovisning. Du är bekväm med att tala och skriva på svenska och engelska.
Eftersom du kommer arbeta självständigt och med flera kunder har du som person en god förmåga att prioritera, driva och planera ditt arbete. Slutligen är det viktigt att du är prestigelös och gärna delar med dig av dina kunskaper. Vi ser det som ett stort plus om du är auktoriserad (eller vill bli det) samt om du har ett systemintresse.
Vi ser det som mycket meriterande om du har:
Jobbat som konsult tidigare, t.ex. på en byrå och om du har erfarenhet av att jobba med noterade bolag.
Besitter en vana att jobba i system såsom Fortnox och Capego.
Erfarenhet av IFRS-regelverket och koncernredovisning.

Din utveckling och välmående är viktig. Därför erbjuder vi dig även:
Att kostnadsfritt bli auktoriserad SRF redovisningskonsult för att stärka din position på marknaden.
Månadsvisa samtal med din chef för att stötta dig i din utveckling och välmående.
Friskvårdsbidrag på 5000 kronor per år.
Hybrid arbetsplats, jobba hemifrån eller på kontoret.Om Accountor
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 400 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor och bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Ansökan
Låter det här intressant? Så kul! Vi ser fram emot att te emot din ansökan. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor så är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Daniel Lundström, daniel.lundstrom@accountor.se.
Mer nyfiken?
Du kan lära känna oss via Linkedin, Facebook och Instagram.

Ansök nu

Teknisk Produktchef för plattformslösningar, Purmo Sverige AB

Civilingenjör, VVS
Läs mer Nov 8
Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Brinner du för teknik och gillar att få utveckla lösningar som kommer bidra till att vi stärker vår position som en ledande leverantör av inomhusklimat? Drivs du av att känna ägandeskap för en av våra viktigare satsningar inom produktledning? Då ser vi fram emot din ansökan!

Du utgår från något av våra kontor i Sverige där hybridarbete tillämpas. Du rapporterar till Head of Product Management.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarområden är:
- Teknisk ledning för utvecklande av systemplattformar för produkter, service och dokumentation för ett komplett erbjudande
- Vara teknisk koordinator i syfte att identifiera behov av produkter och andra behov för att
möjliggöra plattformslösningar som ligger i linje med Purmo Groups strategi
- Samarbeta med produktutveckling för att driva på utveckling av produkter, komponenter och tjänster
- Delta i lansering av plattformslösningar
- Ge viktig input till kommersiella verktyg som CRM, CPQ och PIM
- Tillhandahålla applikationskunnande och tekniskt marknadsföringsstöd till säljteam samt stödja marknadsorganisationen

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- Kandidat- eller civilingenjörsexamen eller motsvarande
- Minst 10 års erfarenhet av värme, ventilation och luftkonditionering (HVAC), både på system- och komponentnivå
- Erfarenhet i liknande roll som produktchef, produktansvarig eller liknande roller
- Minst 5 års erfarenhet av i en ledande roll
- God förståelse för hur marknaden inom HVAC fungerar
- Goda IT-kunskaper i affärssystem och behärskar Office- 365
- Mycket god förmåga att uttrycka dig väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift
- Erfarenhet av att leda projekt (meriterande)
- Erfarenhet från försäljning och marknadsföring (meriterande)
- B-körkort och en familjesituation som tillåter resor med övernattning

Personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du har/är:
- Strukturerad och processorienterad
- Relationsinriktad med god samarbetsförmåga
- God planerings- och samordningsförmåga
- Uthållig

Om Purmo
Purmo är en ledande leverantör av hållbara lösningar för ett bättre inomhusklimat. Våra värmesystem och kylsystem är utformade för att erbjuda de högsta nivåerna av inomhuskomfort och effektivitet.
Comfort delivered är vårt löfte till våra kunder. För att hjälpa alla att uppnå en hållbar inomhuskomfort är vi dedikerade till att leverera ledande lösningar och tjänster för ett bättre inomhusklimat.
Vi strävar ständigt efter innovativa lösningar för ett bättre inomhusklimat både med tanke på komfort och energieffektivitet. Purmos lösningar är utformade för att bidra till ett bättre välbefinnande och samtidigt minska trycket på planetens resurser. Läs mer på https://www.purmo.com/sv-se

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010 207 43 20.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc.

Ansök nu

Global projektkoordinator inom XML-baserat CMS

Teknikinformatör
Läs mer Nov 8
Är du en kommunikativ person som trivs med att driva dina egna ansvarsområden och projekt? Har du även ett öga för detaljer och gillar att förmedla information i text och bild? Då har vi en spännande roll för dig!

Vad rollen innebär

I Aleidos MedTech-team arbetar du med att driva och koordinera projekt i nära samarbete med kundens team. Du följer projekten genom hela processen, från planeringsfas till att projektet stängs. Du ingår i ett team av Aleido-kollegor där ni arbetar tätt ihop och alltid hjälps åt för att ge kunden en bra leverans.

Arbetet består bland annat i att:

- Kommunicera med kunden och genomföra delleveranser.

- Ansvara för Semcons delar av projekten i samråd med kund.

- Driva projektet framåt enligt befintliga processer.

- Planera och följa upp projekten och kommunicera till alla som är inblandade i dessa.

- Skapa och bearbeta information och instruktioner för olika typer av mottagare i form av text och illustrationer.

Vem du är

Vi söker dig som:

- Har studerat Service Management, UX, Interaktionsdesigner eller har likvärdig erfarenhet inom projektkoordinering.

- Har kunskap och erfarenhet av Illustrator, InDesign, CMS och XML, detta är meriterande.

- Trivs med att arbeta i team.

- Talar och skriver på både svenska och engelska obehindrat.

- Har du även erfarenhet från MedTech eller Pharma är mer meriterande.

För att trivas i rollen ser vi att du är noggrann och strukturerad samt har en mycket god kommunikationsförmåga. Ofta hanterar du flera projekt med olika leveranstider och kontaktpersoner, vilket gör att du behöver kunna koordinera dina leveranser på ett professionellt sätt.

Vad vi erbjuder

På Aleido bidrar du till vårt syfte: att överbrygga klyftan mellan teknik och människorna som använder den. Att arbeta tillsammans med människor med olika bakgrunder och erfarenheter breddar vår förståelse för mänskligt beteende. Vi erbjuder en miljö där medarbetarna är i fokus. Där samarbete, framåtanda och dina unika perspektiv värdesätts. Som medarbetare på Aleido kan du vara trygg med att:

- Du är här av en anledning. Varje individ har mycket att bidra med, och vi vill att du ska lyckas.

- Du kommer få den stöttning du behöver för att lyckas, samtidigt som du kommer bli utmanad i att driva din utveckling framåt.

- Vår lärandekultur hjälper oss att bryta ny mark. Med vårt löfte för lärande lovar vi att generöst dela kunskap, skapa möjligheter för lärande och värdera initiativ att lära.

- Vi är öppensinnade och framtidsinriktade. Det innebär att hållbarhet är kärnan i vårt erbjudande, både direkt och indirekt.

- Vi tror på värdet av flexibilitet. På Aleido har vi en progressiv policy för distansarbete, och de flesta kan arbeta på distans regelbundet.

Vilka vi är

Aleido är ett internationellt företag med lång tradition av att driva utvecklingen av eftermarknadsinformation och utbildningslösningar. Våra kunder utvecklar komplexa produkter eller system, eller söker kunskap och beredskap för att skapa varaktig förändring, inom en mängd branscher såsom fordon, telekom, industri, järnväg och medicinteknik. Vi är närmare tusen kollegor i fem länder. Tillsammans överbryggar vi klyftan mellan teknik och människorna som är beroende av den - genom att göra det avancerade lätt att förstå.

Ansök nu

Servicetekniker inom VVS, Purmo Sverige AB

VVS-ingenjör
Läs mer Nov 8
Har du ett intresse av teknik och trivs med att få möjlighet att planera din arbetsdag? Trivs du med att ta stort eget ansvar och använda din praktiska fallenhet i en lösningsorienterad vardag? Då kanske du är vår nya Servicetekniker och ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarområden är:
- Utföra förebyggande service och lösa tekniska problem på samtliga Purmos produkter företrädesvis på plats, men även via telefon, epost och andra kanaler.
- Lösa tekniska problem på Purmos Groups värmepumpar, styrsystem, injusteringsventiler, fläktkonvektorer, radiatorer (hydroniska/elektriska) och ventilationssystem.
- Genomföra expertbedömningar på reklamationer och kundklagomål
- Genomföra kunskapsöverföring till servicepartners och andra partners.
-Driftsätta system
- Arbeta tillsammans med det globala serviceteamet för att förutse marknadskrav och förbättra produktdesignen

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- Relevant teknisk gymnasieutbildning, KY-utbildning eller motsvarande
- Dokumenterad erfarenhet av alla aspekter av luftkonditionering, både mekaniska och elektriska.
- Erfarenhet av att arbeta med slutkunder och installatörer
- Erfarenhet av driftstart
- Goda kunskaper av felsökning och problemlösning inom HVAC eller likartade produkter
- Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
- B-körkort
- Erfarenhet av värmepumpsteknik och kunskap om andra VVS-produkter är meriterande
- Certifierad Värmepumpinstallatör, (CIN2) är starkt meriterande

Personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du har/är:
- Självgående och förmåga att ta egna initiativ
- Hög ansvarskänsla och noggrann i ditt utförande
- God planerings- och samordningsförmåga
- Kommunikativ med god samarbetsförmåga såväl internt som externt
- Lyhördhet och social flexibilitet

Om Purmo
Purmo är en ledande leverantör av hållbara lösningar för ett bättre inomhusklimat. Våra värmesystem och kylsystem är utformade för att erbjuda de högsta nivåerna av inomhuskomfort och effektivitet.
Comfort delivered är vårt löfte till våra kunder. För att hjälpa alla att uppnå en hållbar inomhuskomfort är vi dedikerade till att leverera ledande lösningar och tjänster för ett bättre inomhusklimat.
Vi strävar ständigt efter innovativa lösningar för ett bättre inomhusklimat både med tanke på komfort och energieffektivitet. Purmos lösningar är utformade för att bidra till ett bättre välbefinnande och samtidigt minska trycket på planetens resurser. Läs mer på https://www.purmo.com/sv-se

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010 207 43 20.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc.

Ansök nu

Maskinkonstruktör / Mechanical Designer

Civilingenjör, maskin
Läs mer Nov 8
Vår tillväxtresa fortsätter och nu söker vi en maskinkonstruktör till vårt teknikutvecklingsteam! Här erbjuds du händelserika arbetsdagar där du är delaktig i utveckling av ny teknik och morgondagens förpackningslösningar.

Graphic Packaging International är ett globalt ledande förpackningsföretag i stark tillväxt. Med rötter i USA är vi idag ca 25 000 medarbetare och finns på 130 platser världen över. Vi skapar innovativa och hållbara förpackningslösningar för olika produkter och marknader. Våra förpackningssystem är högteknologiska och innefattar utveckling av både avancerade förpackningslinjer och materialkomponenter. Vi är lika engagerade för våra kunder och medarbetare som vi är för att skydda miljön och ge tillbaka till de samhällen där vi är verksamma.

Hos oss på GPI Systems blir du del av en internationell organisation i ständig utveckling med chans att växa med stor frihet under ansvar. Vi är en platt organisation som värnar om vår öppna och innovativa kultur. I nära samarbete med engagerade och kompetenta kollegor finns stora möjligheter för utveckling och att bidra till förändring.

Om tjänsten
I rollen som maskinkonstruktör är du delaktig i utvecklingsprojekt av högteknologiska förpackningsmaskinsystem från början till slut. Det som börjar med dina ritningsunderlag och 3D CAD-modeller av mekaniska komponenter, monteras sedan på plats i vår maskinhall och driftsätts slutligen hos kund. Du har på så sätt möjlighet att se dina ritningar ta form i verkligheten och följa projektets alla steg, från idé till färdig maskin. Rollen innefattar ny maskinkonstruktion i form av förpackningslinjer i kundprojekt och mindre maskiner till vår produktion av förpackningsmaterial och vårt förpackningslabb, samt konstruktionsförbättringar i befintliga maskiner för ökad produktivitet. Du ansvarar för korrekt måttsättning, toleranser och kvalitetskontroll av maskinkomponenterna och utfärdar maskin- och komponentgodkännanden.

Gruppen består idag av totalt 13 personer inom automation, maskinkonstruktion och elkonstruktion, med planer på att växa. Tillsammans med dina dedikerade och erfarna kollegor står ni för teknikutvecklingen i våra nya förpackningssystem. Ni har ett nära samarbete med andra funktioner, så som monteringsavdelningen som bygger ihop maskinerna efter era ritningar samt testkör och driftsätter maskinerna. Du kommer i din roll också ha nära kontakt med inköpsavdelningen för att beställa maskindelar och verkstadsmaterial. Gruppen rapporterar till Technical Design Manager.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt.

Du som söker
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik. Vi tror att du är en person som har en kreativ sida och som tycker att det är spännande att komma på lösningar på tekniska utmaningar. Dessa grundar du i din kompetens och genom din analytiska förmåga. Eftersom du kommer att jobba mot fastställda mål är det viktigt att du är strukturerad och trivs med att jobba mot uppsatta tidsplaner. Dessutom tror vi att du trivs med att arbeta i en dynamisk och innovativ organisation med hög kompetens och stort engagemang. Om du därtill är en person med hög kommunikativ förmåga som är öppen och prestigelös i ditt förhållningssätt kommer du att bli en perfekt del av vårt team.

Din bakgrund
Du har en relevant ingenjörsutbildning inom maskinteknik eller liknande tillsammans med relevant arbetslivserfarenhet. Maskinlösningar är ofta kundanpassade med unikt förpackningsformat, vilket innebär tekniska utmaningar i varje projekt. Vi ser därför gärna att du har minst 2 års erfarenhet av maskinkonstruktion och god teknisk förståelse. Du arbetar obehindrat i 3D-CAD Inventor, Vault och Microsoft 365 och behärskar engelska obehindrat i tal och skrift.

Erfarenhet inom livsmedels- och förpackningsindustri samt erfarenhet av maskinkonstruktion gällande hygienisk design avsedd för livsmedelsproduktion är meriterande.

Att jobba på Graphic Packaging International
Vi vet att vår personal är vår största tillgång. I vår snabbt växande organisation väntar en mängd spännande utmaningar och karriär- och utbildningsmöjligheter. Vi investerar i dig som medarbetare och vill att du ska utvecklas tillsammans med oss. Vi tycker att det är viktigt att du som medarbetare ska trivas och må bra, därför erbjuder vi dig ett generöst utbud av personalförmåner. Vi erbjuder förutom flexibla arbetstider och möjlighet att jobba hemifrån även arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag och tillgång till vårt gym. Massör finns tillgänglig på arbetsplatsen att nyttja under arbetstid, pensions- och försäkringsrådgivning och rabatt på gym, hotell och nöjen, m.m.

Ditt första steg mot en givande karriär i ett globalt förpackningsföretag börjar här!

Vill du veta mer?
Kontakta Peter Kjellberg, Technical Design Manager, peter.kjellberg@graphicpkg.com

Sök tjänsten!
Vill du vara med på vår utvecklingsresa? Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt sista ansökningsdatum då vi intervjuar löpande, så vänta inte med att skicka in dina uppgifter.

Ansök nu

Lösningsarkitekt/teknisk projektledare till Digitalisering IT och MT i Lund

Projektledare, IT
Läs mer Nov 8
Gör skillnad. Varje dag.

Är du en senior, integrationserfaren mjukvaruarkitekt med fallenhet för teknisk projektledning? Då kan denna position inom området Skånes digitala vårdsystem (SDV) integration vara rätt för dig! Vi är ett glatt och engagerat team där alla har olika bakgrund och erfarenheter från integrationsprojekt. Teamet ansvarar för en portfölj med tekniska integrationer till kanske Skandinaviens mest integrerade vårdsystemssatsning. Vi erbjuder dig en heltidstjänst med placering hos vårt team i Lund. Välkommen till oss!

Förvaltningen Digitalisering IT och MT bildades i januari 2020 och ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Förvaltningens uppdrag är att införa en modern och sammanhållen digital vårdmiljö parallellt med drift och effektiv konsolidering av dagens befintliga IT-miljö. Förvaltningen ansvarar också för de grundläggande vårdinformationssystemen, och driver utvecklingen av framtidens vårdinformation samt möjliggör arbetet med digitalisering och införande av nya arbetssätt i Region Skånes verksamheter.

Vi utgår från våra lokaler på Medicon Village i Lund, även om distansarbete har blivit en naturlig del av vår vardag.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi efter en lösningsarkitekt som vill bidra med ett meningsfullt och samhällsnyttigt arbete. Du kommer att tillhöra ett team av åtta personer som utgör en nyckelposition för införandet av vårt nya journalsystem.

I rollen är du ansvarig för existerande och kommande integrationsprojekt mot Region Skånes nya omfattande journalsystemsupphandling. Men även för etablering och drift av en handfull integrationer där både levererade och pågående projekt ingår. Lösningarna inbegriper ofta ett teknikspann över åtskilliga teknikområden och du som individ känner dig bekväm inom integrationsområdet, delaktig och drivande i design av integrationslösningar utifrån din omgivnings behov.

Du agerar också inom kravsfären där analys och dialog med olika arbetsgrupper sker, utöver icke-funktionella krav. Denna kombination gör att du kan planera och driva en integrations beroenden samtidigt som du löser de designbehov och de beslut som behövs för att integrationens etablering skall bli av.

Du driver projektens tekniska arbete och du förväntas föreslå och välja tekniska lösningar, dokumentera beskriva och driva arkitekturella beslut kring dessa. I ditt arbete byggs proaktivt en katalog upp med design patterns till hjälp för utvecklingsteamet. Du förväntas även ta fram arkitektur och modeller med typiska leverabler som arkitekturöversikt, integrationskartor, informationsmodellering, sekvensdiagram, tjänstekontrakt med mera, i tätt samarbete med kollegorna.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har relevant högskole- eller universitetsutbildning alternativt annan utbildning och/eller arbetslivserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig.

Vi vill även att du har:

• Goda tekniska kunskaper
• Uttrycker dig väl i tal och skrift på Svenska och
Engelska
• Erfarenhet från olika roller inom flertalet IT/tekniska-
projekt även från projekt med internationella
inslag

Meriterande för tjänsten är om du har erfarenheter från Hälso-sjukvårdssektorn.

Du är lösningsorienterad i din dialog och som person är du drivande och ger dig inte förrän uppgiften är löst.
Du har en förståelse för, och kan skapa goda relationer, med intressenter från olika miljöer, både med teknisk och verksamhetsmässig bakgrund. Som person har du en hög känsla för service och ser en utmaning i att arbeta i team och med tät samverkan inom programmet. Vidare är du van vid att ta stort ansvar, är strukturerad, självgående, prestigelös och kommunikativ. Du har en mycket god samarbetsförmåga samt kan inspirera och skapa vi-känsla.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan nu!

Obs! Den här annonsen är publicerad under flera yrkeskategorier så du kommer därmed slussas vidare.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltningen Digitalisering IT och MT ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Förvaltningens uppdrag är att införa en modern och sammanhållen digital vårdmiljö parallellt med drift och effektiv konsolidering av dagens befintliga IT-miljö. I uppdraget ingår förvaltning och support av befintliga och kommande system. Medicinsk teknik (MT) arbetar även med service, underhåll, inköp och egentillverkning av medicinteknisk utrustning.
Förvaltningen ansvarar också för de grundläggande vårdinformationssystemen och driver utvecklingen av framtidens vårdinformation. Vi är cirka 350 medarbetare i förvaltningen och finns vid samtliga sjukhusområden i Skåne med huvudsäte i Lund.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Tillbemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Ansök nu

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till avdelning i Skåne

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 8
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en sjuksköterska till ett uppdrag på medicin i Lund.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2024-01-07 och pågår till 2024-01-12 Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter på medicin. Ansök senast +055936-11-20.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet

Ansök nu

Postdoktor i hållfasthetslära

Forskarassistent
Läs mer Nov 8
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns cirka 45 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.
Postdoktor i hållfasthetslära med fokus på neutronavbildningsstrållinje vid ESS
Beskrivning av arbetsplatsen
Du kommer att vara placerad på avdelningen för hållfasthetslära och jobba i nära samarbete med avdelningen för neutroninstrument vid ESS.

Avdelningen för hållfasthetslära var den första avdelningen som etablerades vid Tekniska fakulteten och är idag en del av institutionen för byggvetenskap. Forskningen vid avdelningen är inriktad på konstitutiv mekanik, numeriska metoder, mikrostrukturell mekanik, strukturoptimering och experimentella metoder. Divisionen har en stark aktivitet inom röntgen och neutron metoder för materialforskning. I dag består avdelningen för hållfasthetslära av cirka 25 anställda, varav cirka 15 är doktorander. Divisionen verkar i en internationell miljö och samarbetar med forskningsorganisationer och företag både nationellt och internationellt. 

European Spallation Source (ESS) är ett European Research Infrastructure Consortium (ERIC), en multidisciplinär forskningsanläggning baserad på världens mest kraftfulla neutronkälla. ESS är under uppbyggnad i utkanten av Lund och kommer att tillhandahålla unika möjligheter att både kraftigt överträffa och komplettera dagens ledande neutronkällor, vilket möjliggör nya möjligheter för forskare över hela spektrumet av vetenskapliga upptäckter. 

Projektbeskrivning
Projektet är ett samarbete mellan avdelningen för hållfasthetslära vid Lunds universitet och avdelningen för neutroninstrument vid ESS. Tjänsten innebär att utveckla och stödja forskningsaktiviteter relaterade till imaging instrumentet, ODIN, på ESS inklusive deltagande i utveckling och driftsättning av ODIN samt att utföra egen forskning som involverar neutrontomografi, kombinerad neutron-röntgentomografi samt kombinerad avbildning och diffraktion.

ODIN kommer att vara ett av de första instrumenten som kommer online efter Beam on Target (BoT), som för närvarande planeras till maj 2025, och kommer att vara ett av de första instrumenten som kommer in i användarprogrammet efter uppskattningsvis 18 månader från BoT.

Arbetsuppgifter
Den huvudsakliga initiala uppgiften kommer att vara att stödja färdigställandet av ODIN-strållinjekonstruktionen och installationen innan man hjälper till med licensiering och "kall driftsättning". Du kommer sedan att fokusera på att utföra driftsättningsexperiment på ODIN, först med röntgenstrålar (med hjälp av en laboratorierörkälla monterad vid strållinjen) och sedan med neutroner under "Hot Commissioning" för att helt karakterisera instrumentets prestanda och säkerställa framgångsrik funktionalitet av instrumentet för användarprogrammet. Det förväntas också att du kommer att delta i experiment vid andra internationella neutronanläggningar för att testa relevant utrustning och dataanalysrutiner samt för din egen eller samarbetsforskning.

Du kommer att ha ett nära samarbete med ODIN-instrumentlag och andra vid ESS samt med forskare vid avdelningen för hållfasthetslära. Det förväntas att du kommer att utveckla din egen forskning i samarbete med projektpartners som involverar neutronspridnings-/avbildningstekniker, det inkludera både forskning som är nyfikenhetsdrivna samt det med sikte på att utveckla ODINs kapacitet.  

Deltagande i verksamheten vid avdelningen för hållfasthetslära uppmuntras, inklusive forskning och undervisning, t.ex. handledning på grundnivå, avancerad nivå och forskarnivå. Din forskning förväntas att bli anpassad till den nuvarande neutronbaserade forskningen vid divisionen, t.ex. multiskala hydromekanik av geo-material eller diffraktiv neutronavbildning. I arbetsuppgifterna ingår även att aktivt deltagande för att stärka och utveckla externa samarbeten, inklusive engagemang i den internationella neutronavbildningsgemenskapen, t.ex. genom presentationer på konferenser/workshops. 

I arbetsuppgifterna som postdoktor ingår främst att bedriva forskning. Även undervisning kan ingå i arbetsuppgifterna, dock högst en femtedel av arbetstiden. Inom ramen för anställningen ges det möjlighet till tre veckors högskolepedagogisk utbildning. Syftet med anställningen är att utveckla sin självständighet som forskare samt skapa förutsättningar för vidare meritering.

För annonsen i sin helhet vänligen se: https://lu.varbi.com/se/what:job/jobID:661323/

LTH – Lunds Tekniska Högskola – är den tekniska fakulteten vid Lunds universitet. På LTH utbildar vi människor, bygger kunskap för framtiden och arbetar hårt för att utveckla samhället. Vi skapar utrymme för briljant forskning och inspirerar till kreativ utveckling av teknik, arkitektur och design. Här läser närmare 10 000 studenter. Varje år publicerar våra forskare – varav många verkar inom världsledande profilområden – omkring 100 avhandlingar och 2 000 vetenskapliga rön. En rad forskningsresultat och studentarbeten förädlas till innovationer. Tillsammans utforskar och skapar vi – till nytta för världen.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Doktorand i energivetenskaper

Doktorand
Läs mer Nov 8
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns cirka 45 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.
Doktorand i energivetenskaper med fokus på klimatsmarta drivlinor för regionala tåg  
Beskrivning av arbetsplatsen
Institutionen för Energivetenskaper bedriver forskning om fenomen, mekanismer, komponenter, processer och system med relevans för energisektorn och för transportsektorn.

Forskningen bygger på en kombination av modellering, numeriska simuleringar och experimentella studier. Institutionen arbetar med ett brett spektrum av problem, allt från industriellt relevant forskning och utveckling till grundforskning inom flera olika områden. Energivetenskaper har ett omfattande nätverk av samarbetspartners, både akademiska och industriella, nationella och internationella. 

Projektbeskrivning
Regionala järnvägar är en avgörande del av de flesta länders övergripande utvecklingsprogram för järnvägstransporter. Många europeiska länder satsar stort på regionala tjänster, drivet av mångas önskan att bo i mindre överbelastade områden med enkel tillgång till stora städer.

De flesta av de nuvarande regionala järnvägssystemen är beroende av fossila dieselbränslen, vilket leder till utmaningar med hög klimatpåverkan, höga utsläpp och ineffektivitet. Målet med projektet är därför att forska om framtidens framdrivningssystem för regionala järnvägssystem som effektivt uppfyller alla transportbehov samtidigt som klimatpåverkan och kostnader minimeras.

Projektet är en del av EU-Rail som involverar fler än 50 akademiska och industriella partners med det övergripande målet att skapa förutsättningar för en snabb omställning till ett attraktivt, prisvärt och hållbart europeiskt järnvägssystem.

Arbetsuppgifter 
Huvuduppgiften för en doktorand är att ägna sig åt sin forskarutbildning vilket innefattar såväl deltagande i forskningsprojekt som forskarutbildningskurser. I arbetsuppgifterna ingår det även medverkan i undervisning och annat institutionsarbete, dock max 20 % av arbetstiden.

Arbetsuppgifterna i forskningsprojekten innebär att undersöka ett antal drivlinateknologier från motorer till bränsleceller och hybrider användande av förnybar energi som HVO, alkoholer och vätgas. 

Det första steget är att i ett gemensamt team utveckla en modell som kan användas för att fastställa prestanda, klimatpåverkan och kostnader för de olika alternativen av drivlinor och energislag, baserat på järnvägs- och trafikparametrar samt livscykelanalysdata. 

Det andra steget är att i detalj undersöka de drivlinor som bäst uppfyller prestandakriterierna till lägsta klimatpåverkan och lägsta totalkostnad för investeringar, underhåll och drift, baserat på den modell som utvecklades i det första steget. Detta andra steg kommer också att involvera experimentell verifiering.

Resultaten från projektet kommer att användas efter projektet för att bygga en prototyp för framtidens regionala tåg. 

Då projektet sträcker sig över flera ämnesområden söker vi dig som stimuleras av att utveckla nya kunskaper, vill arbeta brett med systemperspektiv, är intresserad av fordon och vill driva på omställningen till hållbara transporter. Du bör också ha intresse och erfarenhet av programmering. Som doktorand arbetar du under stort eget ansvar, med tillgång till handledare med kunskap inom relevanta ämnesområden. Projektet sker i samarbete med en annan doktorand i ett team som inkluderar experter från industrin. Under forskarutbildningen bygger du upp efterfrågad kompetens, inte bara inom ditt forskningsämne utan också inom projektledning, vetenskaplig metodik och andra generella färdigheter.

Behörighet
Grundläggande behörighet till utbildning på forskarnivå har den som har:

- avlagt examen på avancerad nivå eller
- fullgjort kursfordringar om minst 240 högskolepoäng, varav minst 60 högskolepoäng på avancerad nivå eller
- på något annat sätt inom eller utom landet förvärvat i huvudsak motsvarande kunskaper.

Kraven på särskild behörighet för Energivetenskaper uppfyller den som har: 

- minst 90 högskolepoäng med relevans för forskarutbildningsa?mnet, varav minst 60 högskolepoäng på? avancerad nivå inklusive ett fördjupningsarbete om minst 30 högskolepoäng på? avancerad nivå? inom ämnesområdet.
- examen pa? avancerad nivå inom relevant a?mnesomra?de.

Övriga krav:

- mycket goda kunskaper i engelska, i tal och skrift. 

Bedömningsgrunder 
Urval till utbildning på forskarnivå sker efter bedömd förmåga att tillgodogöra sig forskarutbildningen. Bedömningen av förmågan sker främst utifrån studieresultaten på grundnivå och avancerad nivå. Följande beaktas: 

- Kunskaper och färdigheter relevanta för avhandlingsarbetet och utbildningsämnet.
- Bedömd förmåga till självständigt arbete och förmåga att formulera och angripa vetenskapliga problem.
- Förmåga till skriftlig och muntlig kommunikation.
- Övriga erfarenheter relevanta för utbildningen på forskarnivå, t ex yrkeserfarenhet.
För mer information: https://lu.varbi.com/se/what:job/jobID:668852/

LTH – Lunds Tekniska Högskola – är den tekniska fakulteten vid Lunds universitet. På LTH utbildar vi människor, bygger kunskap för framtiden och arbetar hårt för att utveckla samhället. Vi skapar utrymme för briljant forskning och inspirerar till kreativ utveckling av teknik, arkitektur och design. Här läser närmare 10 000 studenter. Varje år publicerar våra forskare – varav många verkar inom världsledande profilområden – omkring 100 avhandlingar och 2 000 vetenskapliga rön. En rad forskningsresultat och studentarbeten förädlas till innovationer. Tillsammans utforskar och skapar vi – till nytta för världen.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Rekryteringsträff

Lagerarbetare
Läs mer Nov 8
Söker du
jobb och är inskriven hos Arbetsförmedlingen?

Då är du
välkommen på öppet hus och rekryteringsträff med Arena Personal och
Movant fredag den 17 november i Lund!Arena Personal söker
medarbetare till ett antal olika branscher i Skåne, som tex inom lager,
logistik och industri.

Movant håller
yrkesutbildningar inom Bygg, Fordon, VVS, El, IT och industri.Kom och träffa Arena
Personal för att bredda ditt nätverk och Movant för att få information om deras
utbildningar!Ta med ditt CV.Datum: 17/11 2023

Tid: 12.00-13.30.

Adress:
Traktorvägen 6 B, 22660 LundObs! Föranmälan
krävs. Du anmäler dig genom att skicka ett mail till elina.latovic@arenamatchning.se

Hjärtligt
välkommen!

Ansök nu

Sjuksköterska till Infektionsavdelning 74 i Lund

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 8
Gör skillnad. Varje dag.

Nu har du som legitimerad sjuksköterska chansen att vara med på vår resa mot framtidens infektionssjukvård! Vill du dessutom arbeta i ett högaktuellt område som infektionssjukvård och få en bred kompetens? Då är Infektionsavdelning 74 rätt för dig!

Avdelning 74 är en akutvårdsavdelning inom verksamhetsområde infektionssjukdomar med intag dygnet runt och 24 vårdplatser. Genom att arbeta hos oss får du ta del av en stor kunskapsbas då våra patienter ofta är multisjuka och kommer från olika medicinska specialiteter. Vi arbetar med många olika infektionssjukdomar som kan drabba hela kroppen varav enkokardit och sepsis är två av dem. I vårt uppdrag ingår även att kunna vårda patienter med HFNC, NIV och trackeostomi samt övervakning.

Nyligen öppnade vi våra fyra infektions obsservationsplatser där patienter vårdas med ett större samlat vårdbehov som övervakning eller andningsvård. Sedan flera år finns även Infektionens studerande enhet (ISE). På ISE arbetar vårt handledarteam tillsammans med studenterna med fokus på lärande och erfarenhetsutbyte. Inom verksamhetsområdet bedrivs mycket forskning som avdelningen är delaktig i.

Vi arbetar bland annat med två stora utvecklingsprojekt; Magnetmodellen samt Kompetens- och tjänstemodellen (Core Curriculum). Syftet är att skapa bättre förutsättningar för omvårdnad med nöjda patienter i form av personcentrerad vård, en god arbetsmiljö och en tydligare karriärutveckling för sjuksköterskor.

Arbetsgruppen är blandad, både till ålder och erfarenhet, med en härlig stämning där vi hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Vi erbjuder möjlighet att hospitera en dag för att se vad verksamheten kan erbjuda.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar dig som vill vara en del av vårt engagerade team på infektionsavdelningen 74.

Som sjuksköterska på avdelningen erbjuds du ett spännande och varierande arbete med möjlighet till kompetensutveckling. Du arbetar med kvalificerade bedömningar och tolkar patienternas behov samt genomför omvårdnadsåtgärder i samråd med patienten. Vidare genomför du undervisning om egenvård och förmedlar dess betydelse för att förebygga och lindra besvär.

Du ingår i ett team med läkare, fysioterapeuter samt arbetsterapeuter som tillsammans samverkar för att ge mervärde till patienten.

Hos oss erbjuds du:
• fem veckors strukturerad introduktion
• gemensam tre dagars introduktionsutbildning för nya medarbetare där vi bland annat fördjupar oss i omvårdnaden kring de vanligaste infektionssjukdomarna på avdelningen, hygien och isolerings vård samt avdelningsspecifik apparatur och rutiner
• stöd och handledning av våra kliniska omvårdnadsledare, som är en tillgång för all omvårdnadspersonal i det dagliga vårdarbetet och avdelningens utvecklingsarbete
• regelbundna mentorsträffar med vår kliniska lärare
• regelbundna utbildningsdagar samt årlig simuleringsträning i team
• möjlighet till kompetensutveckling genom kurser och utbildningar
• möjlighet att arbeta med handledning av studenter på vår studentenhet
• fördjupa dina kunskaper vid arbete på våra fyra infektions observationsplatser
• ett närvarande ledarskap av enhetscheferna som uppmuntrar och ger förutsättningar till fortsatt utveckling.

Vi avsätter tid för intern utbildning fortlöpande under året med bred kunskapsbas då våra patienter ofta är multisjuka och kommer från olika medicinska specialiteter. Utbildningsdagar, simuleringsträning och löpande kompetensutveckling stärker dig i din roll som sjuksköterska. Utöver det erbjuds du en fördelaktig schemamodell som ger dig arbetstidsförkortning.

Vårt mål är att du kontinuerligt ska kunna utvecklas i din roll som sjuksköterska oavsett tidigare erfarenhet. Därför har vi stort fokus på lång introduktion, lärande och individuell kompetensutveckling.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Om du har tidigare erfarenhet av arbete inom infektionssjukvård eller vård av akut sjuka patienter ser vi det som meriterande.

Slutenvården står inför en stor utmaning för att möta morgondagens sjukvård. Vi välkomnar därför dig som kan bidra med nya perspektiv i syfte att möte morgondagens sjukvård där ditt engagemang och dina idéer är viktiga som kan bidra till avdelningens mål och utvecklingsområden. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med stora utvecklingsmöjligheter där vi tillsammans arbetar för att göra vår avdelning ännu bättre, mer patientsäker och roligare! En positiv inställning där teamsamarbete med patienten i fokus är en självklarhet hos oss.

I den här rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Undersköterskor till Infektionsavdelning 74 i Lund

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Nov 8
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du arbeta med ett ständigt högaktuellt område som infektionssjukvård och få en bred kompetens genom ett varierande arbete där vi har patienten i fokus? Sök då till oss!

Infektionsavdelning 74 är en akutvårdsavdelning inom verksamhetsområde infektionssjukdomar med intag dygnet runt. Avdelningen har i dag 24 vårdplatser och här vårdar vi bland annat patienter som behöver isoleras för smittsamma sjukdomar och/eller får behandling för allvarliga infektioner. Därtill tar vi hand om patienter som har ett försvagat immunförsvar eller som har resistenta bakterier. I vårt uppdrag ingår även att kunna vårda patienter med HFNC, NIV samt trakeostomi och övervakning.

Hos oss får du en bred kunskapsbas då våra patienter ofta är multisjuka och kommer från olika medicinska specialiteter. Du erbjuds löpande kompetensutveckling och handledning för att du ska kunna arbeta med alla våra patientgrupper. På avdelningen arbetar vi i team bestående av undersköterskor, sjuksköterskor, läkare, fysioterapeuter och arbetsterapeut. Samspelet mellan de olika professionerna på avdelningen är välutvecklat och oerhört viktigt för omhändertagandet av våra patienter.

Vi är delaktiga i projektet Magnetmodellen vilket grundar sig i en amerikansk modell för organisation av omvårdnad. Syftet är att skapa bättre förutsättningar för omvårdnad med nöjda patienter, en god arbetsmiljö och goda utvecklingsmöjligheter för personalen.

Tycker du att detta låter spännande? Då är du varmt välkommen att kontakta oss för att höra mer om verksamheten och få svar på eventuella funderingar. Det finns också möjlighet att hospitera en dag för att se vad verksamheten kan erbjuda.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu två undersköterskor till vår avdelning!

I din roll arbetar du patientnära med vanligt förekommande arbetsuppgifter för en undersköterska på en infektionsavdelning. Fokus ligger på omvårdnad, andningsvård, såromläggningar, provtagning samt förebyggande arbete avseende bland annat tryck, fall och undernäring.

Hos oss erbjuds du:
• tre veckors strukturerad introduktion
• gemensam 3 dagars introduktionsutbildning för nya medarbetare där vi bland annat fördjupar oss i omvårdnaden kring de vanligaste infektionssjukdomarna på avdelningen, hygien och isolerings vård samt avdelningsspecifik apparatur och rutiner
• stöd och handledning av våra kliniska omvårdnadsledare, som är en tillgång för all omvårdnadspersonal i det dagliga vårdarbetet och avdelningens utvecklingsarbete
• simuleringsträning en gång per år
• möjlighet till kompetensutveckling genom kurser och utbildningar.
• möjlighet att arbeta med handledning av studenter på vår studentenhet
• fördjupa dina kunskaper vid arbete på våra fyra infektions observationsplatser. Här vårdas patienter med ett större samlat vårdbehov som övervakning eller andningsvård.
• ett närvarande ledarskap av enhetscheferna, som uppmuntrar och ger förutsättningar till fortsatt utveckling.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med stora utvecklingsmöjligheter där vi tillsammans arbetar för att göra vår avdelning ännu bättre, mer patientsäker och roligare. Här blir du en del av vår framtid där ditt engagemang och dina idéer är viktiga.

Vi har möjlighet att önska schema utifrån verksamhetens behov vilket ger dig förutsättningar till såväl återhämtning som fortbildning. Schemat rullar på 10-veckors intervall med två av fem helger. Från och med oktober arbetar vi med hälsosamma schema med 11 timmars dygnsvila. Grundbemanningen är anpassad för att kunna vårda den typ av patienter som finns hos oss. Vi bemannar upp vid behov och tar hjälp av extra personal som VAK om behov finns.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med godkänd undersköterskeutbildning med inriktning akutsjukvård/sjukvård enligt den tidigare programstrukturen, alternativt utbildad undersköterska inom den nya programstrukturen som har läst samtliga inriktningar. Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Det ses som meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av infektionssjukvård eller slutenvård samt av att vårda patienter med trakeostomi. Vidare ses det som fördelaktigt om du har erfarenhet av NIV samt HFNC.

Som person är du trygg i din yrkesroll och bekväm med att arbeta självständigt. Då vi arbetar i team kring patienten förväntar vi oss att du samtidigt har god samarbetsförmåga och att du bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat.

Slutenvården står inför en stor utmaning för att möta morgondagens sjukvård. Vi välkomnar därför dig som kan bidra med nya perspektiv i syfte utveckla nya arbetssätt där ditt engagemang och idéer är viktiga och kan bidra till att nå avdelningens mål, personcentrerad vård och övriga utvecklingsområden. Brister på vårdplatser är inte främmande där arbetsflödet snabbt kan förändras. För att möta detta flöde är det viktigt att du är flexibel och anpassningsbar. Vi jobbar med att ständigt fokus på arbetsmiljön, där bland annat täta dialoger sker med fackliga ombud på arbetsplatsen. Vi är vår arbetsmiljö och därför är det viktigt för oss att du är intresserad av att utveckla arbetsmiljön på avdelningen tillsammans med oss.

I den här rekryteringen tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Vikarierande enhetschef för Lunds scener

Enhetschef, offentlig förvaltning
Läs mer Nov 8
Om rollen och dina arbetsuppgifter
Enheten Scener ansvarar för Lunds Stadsteater, Folkparken och Stenkrossen.

Dessutom arbetar vi med programläggning på Stadshallen och med arrangemang i det offentliga rummet. Våra scener är idag till största del gästspelsscener där vi erbjuder humor, konserter, cirkus, teater, dans, spex, musikaler och mycket annat. Det är också våra medarbetare som står för teknisk produktion och genomförande på bland annat Sommarlund, Kulturnatten, Litteralund, Vinterlund och många andra arrangemang som genomförs i samarbete med det kommunala bolaget Visit Lund.

Under 2024 ska vi ta stora steg i riktning mot en mer aktiv programläggning. Vi har ett helt nytt kulturprogram att luta oss mot, och ska med utgångspunkt i det börja arbeta mer med egna produktioner, söka upp nytt innehåll till våra scener och skapa nya arbetssätt för att leva upp till målet om ett roligare Lund. Medan den ordinarie enhetschefen förkovrar sig i papparollen söker vi därför en vikarierande enhetschef som kommer in med nya perspektiv och erfarenheter för att inspirera arbetsgruppen till nya sätt att arbeta.

Du kommer att arbeta tätt ihop med kulturchefen i ett visionärt utvecklingsarbete, samtidigt som du i det dagliga arbetet leder ett tätt sammansvetsat gäng med hög kompetens för att leverera kultur alla veckans dagar. 

Vi söker dig
För att lyckas i det här uppdraget ska du ha lång erfarenhet av att jobba med många olika slags kulturproduktioner från ax till limpa. Du kan se hela kedjan från idé till genomförd föreställning och vet vilka moment som krävs för att ge både publik och medverkande den bästa upplevelsen. Du har tidigare ansvarat för scenkonsthus eller festivaler med stor bredd och hög grad av komplexitet och har ett brett kontaktnät bland arrangörer och kulturaktörer både lokalt och nationellt. Bland våra medarbetare har vi extremt hög kompetens kring den tekniska produktionen och leveransen, vilket du kan komplettera med kunskap och erfarenhet kring den kreativa processen och konceptuell utveckling.

Som ledare är du en inspiratör som kan få med dig gruppen i ett förändringsarbete och påbörja en förändringsresa robust nog att fortsätta även efter att ditt vikariat tagit slut. 

Vi erbjuder dig
Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa.
https://lund.se/arbete-och-lediga-jobb/sa-ar-det-att-arbeta-med-oss/det-har-ger-vi-dig-som-medarbetare

Om arbetsplatsen
På enheten Scener arbetar 12 medarbetare med professioner som scentekniker, ljudtekniker, ljustekniker, producenter och verksamhetsledare. Ni utgår från ett kontor på Stenkrossen, men har också arbetsplatser på alla de andra scenhusen vi driver och bemannar. Som enhetschef är du direkt underställd kulturchefen och ingår i dennes ledningsgrupp tillsammans med bland annat konsthallschef och kulturskolechef. Du arbetar också nära det kommunala bolaget Visit Lund, och samarbetar med andra kommunala verksamheter.

Kultur- och fritidsförvaltningens cirka 350 medarbetare arbetar med att ge lundaborna tillgång till meningsfulla fritidsaktiviteter och berikande kulturupplevelser, nu och i framtiden. Vi brinner för kultur, bibliotek, idrott och fritid, och arbetar för att skapa förutsättningar och tillgång till stimulerande livsmiljöer och aktiviteter som inte bara ökar livskvalitén, utan också främjar god hälsa och aktivt intellekt. Det gör vi genom att tänka stort om smått och vara lyhörda för vad medborgare och föreningar önskar och behöver.

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Ansök nu

IT-säkerhetsarkitekt till Digitalisering IT och MT i Lund

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Nov 8
Har du ett stort intresse för IT-säkerhetsarkitektur och vill utvecklas tillsammans med glada och engagerade kollegor? Letar du efter ett arbete där du får möjlighet att skapa nytt och samtidigt bidra i ett samhällsviktigt uppdrag? Då är detta tjänsten för dig!

Region Skåne genomför för närvarande ett omfattande omställningsarbete - Framtidens hälsosystem, och en viktig möjliggörare för framtidens hälsosystem är digitalisering.
Förvaltningen Digitalisering IT och MT ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Förvaltningens uppdrag är att införa en modern och sammanhållen digital vårdmiljö parallellt med drift och effektiv konsolidering av dagens befintliga IT-miljö. I uppdraget ingår förvaltning och support av befintliga och kommande system. Vi är cirka 350 medarbetare i förvaltningen och finns vid samtliga sjukhusområden i Skåne med huvudsäte i Lund.

Verksamhetsområde Infrastruktur och säkerhet innehåller 4 enheter med cirka 50 medarbetare. Enheterna inom verksamhetsområdet är: Datacenter, Datakommunikation och Telefoni, Digital arbetsplats, och IT-säkerhet. På enheterna arbetar enhetschefer, systemansvariga, plattformsansvariga, säkerhetsansvariga, systemspecialister, arkitekter, leveransansvariga och processledare med flera som ansvarar för leverans av processer, daglig drift och utveckling av befintliga tjänster samt implementering av nya.
Enheten IT-säkerhet befinner sig i ett spännande skede där det sker ett mycket viktigt arbete att bygga en robust och motståndskraftig IT-miljö.

Enheten har idag ett 15-tal medarbetare bestående av IT-säkerhetsspecialister, informations- och dataskyddssamordnare, MT-arkitekt, riskanalysledare och specialist på säkerhetstjänster, både anställda och konsulter.

Missa inte denna möjlighet att vara en del av Region Skånes digitala transformation!

ARBETSUPPGIFTER
Region Skåne söker nu en ny medarbetare för rollen som domänarkitekt för IT-säkerhet. I denna roll kommer du dels ansvara för regionens IT-säkerhetsarkitektur men också delta i övergripande frågor inom IT-säkerhet. Rollen tillhör en linjeorganisation och arbetar halvtid i denna. Den andra halvan av tiden förläggs i en matrisorganisation med förvaltningens övriga domänarkitekter under ledning av chefsarkitekten.

I rollen som IT-säkerhetsarkitekt arbetar du bland annat med att:

• Utveckla, förankra och driva genomförandet av Region Skånes målarkitektur inom IT-säkerhet så att den resulterar i verklig nytta för organisationen.
• Utforma riktlinjer och genomförandeplaner samt aktivt delta i genomförandeprojekt.
• Medverka i och underlätta för informationsklassificering och riskanalyser.
• Stödja organisationen i design av IT-säkerhetslösningar.
• Medverka i arkitekturrådets granskning av lösningar.
• Bedriva omvärldsbevakning inom IT-säkerhet.

IT-säkerhetsarkitektrollen är en stödjande roll och har inget beslutsmandat. Tjänsten är på heltid och vi utgår från lokaler på Medicon Village i Lund, även om distansarbete har blivit en naturlig del av vår vardag. Tillträde sker snarast möjligt eller enligt överenskommelse.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en akademisk examen kopplad till IT-säkerhet och arkitektur, eller har förvärvat motsvarande erfarenhet på annat sätt. Du ska även ha gedigen och bred erfarenhet inom IT-säkerhetsarbete, IT-arkitektur och IT-säkerhetslösningar.

Vi ser att du idag har en bakgrund och kompetens som passar in på flertalet av nedanstående punkter:

• Informationssäkerhet och relevanta standarder inom detta (t.ex. SS-ISO/IEC 27000).
• Säkerhet och arkitektur i publika molntjänstmiljöer (i synnerhet Microsoft Azure).
• Kryptologi och metoder för nyckelhantering samt symmetrisk/asymmetrisk kryptering.
• Certifikat, digitala signaturer och certifikathantering.
• Autentisering och standarder såsom OAuth, OpenID Connect och SAML.
• Lagar och förordningar som reglerar IT-säkerhetskrav inom hälso- och sjukvård samt offentlig förvaltning, exempelvis GDPR, OSL och PDL.
• Relevanta säkerhetsområden såsom behörighetskontroll, säkerhetsloggning, intrångsskydd, intrångsdetektering och skydd mot skadlig kod.
• De vanligaste säkerhetsriskerna och åtgärder enligt OWASP.

Vi ser det som meriterande om du har relevanta certifieringar inom IT-säkerhet och arkitektur. Vidare är det en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med hälso- och sjukvårdsverksamhet samt arbete inom offentlig sektor.

Som person är du analytisk och nyfiken med ett stort intresse för IT-säkerhetsarkitektur och du vill ständigt utvecklas inom området. Ditt arbetssätt präglas av flexibilitet med ett tydligt fokus på leverans och du har förmågan att driva samt hantera flera aktiviteter parallellt. I arbetet är du självgående och ditt angreppssätt präglas av din förmåga att utgå från befintliga förutsättningar. Vidare har du en mycket god samarbetsförmåga och lyhördhet som gör att du har lätt för att förstå kundens verksamhet och behov. I ditt arbete växlar du mellan detaljnivå och ett större strategiskt perspektiv.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Varmt välkommen med in ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltningen Digitalisering IT och MT ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Förvaltningens uppdrag är att införa en modern och sammanhållen digital vårdmiljö parallellt med drift och effektiv konsolidering av dagens befintliga IT-miljö. I uppdraget ingår förvaltning och support av befintliga och kommande system. Medicinsk teknik (MT) arbetar även med service, underhåll, inköp och egentillverkning av medicinteknisk utrustning.
Förvaltningen ansvarar också för de grundläggande vårdinformationssystemen och driver utvecklingen av framtidens vårdinformation. Vi är cirka 350 medarbetare i förvaltningen och finns vid samtliga sjukhusområden i Skåne med huvudsäte i Lund.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Tillbemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Ansök nu

Sjuksköterska till Öppen Vuxenpsykiatriavdelning i Lund

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 8
Gör skillnad. Varje dag.

Är du sjuksköterska och nyfiken på psykiatrin? Har du erfarenhet av psykiatrin men vill prova att arbeta på ett annorlunda sätt? Välkommen till oss!

Vuxenpsykiatriavdelning 6 är en heldygnsavdelning med 16 platser. Vi tar emot patienter med problematik inom det allmänpsykiatriska området, såsom depression, ångesttillstånd, personlighetssyndrom och bipolär sjukdom. Det unika med vår avdelning är att våra dörrar är öppna. Patienterna vårdas endast utifrån frivilligheten inom hälso- och sjukvårdslagen (HSL). Verksamheten bygger på patientens egen delaktighet i vården där vi från början gör en överenskommelse med patienten om ramarna och innehållet i vården. Målsättningen är att ge individer en unik och anpassad vård.

Som sjuksköterska är du en del av ett team bestående av andra sjuksköterskor, skötare, teamledare, kurator och läkare. Vi vill arbeta nära patienterna och har ett system där skötarna är kontaktpersoner och sjuksköterskorna är omvårdnadsansvariga. Tillsammans bildar man vårdlag och har avstämningar med jämna mellanrum. Vi har dagliga ronder med vår överläkare där både sjuksköterska och skötare deltar. Vår teamledare är med och planerar upp dagen och samordnar vem som gör vilken insats.

Aktivering är en hörnsten i vården på avdelning 6 och därför erbjuder vi många gruppbehandlingar såsom mindfulness, ångestskola, fysisk aktivitet och balans i vardagen. Innehållet syftar till att stärka patienten och ge verktyg som denne kan använda efter utskrivning.

På avdelningen är vår arbetsmiljö viktig för oss. Samarbete, stark teamkänsla och gott bemötande är en självklarhet och något vi aktivt arbetar med att bevara!


ARBETSUPPGIFTER
I din roll som sjuksköterska förväntas du leda omvårdnadsarbetet. Du strukturerar och planerar ditt arbete samtidigt som du har förmågan att lyfta blicken och se helheten i verksamheten. Utöver detta ingår arbetsuppgifter så som att kontrollera hälsotillståndet, bedöma omvårdnadsbehov, erbjuda stödsamtal och rådgivning, läkemedelshantering samt dokumentation.

Som nyanställd får du en bredvidgång anpassad utifrån dina behov. Introduktionens längd varierar men sker under minst fyra veckor. I tjänstgöringen ingår både dag- och kvällspass, samt 2 av 5 helger. Vi utgår från riktlinjerna kring hälsoschema där man har minst 11 timmars vila mellan arbetspassen.

Om du känner dig nyfiken är du varmt välkommen att hospitera en dag hos oss för att ta del av vår spännande vardag!


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Som person är du strukturerad, har ett kvalitetsmedvetet förhållningssätt och gillar utveckling. Du har god samarbetsförmåga och är lyhörd för både patienter och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer att göras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Överläkare till Sektion för gynekologisk tumörkirurgi i Lund

Specialistläkare
Läs mer Nov 8
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) kvinnosjukvård har cirka 650 anställda och består av både gynekologisk och obstetrisk verksamhet. Den gynekologiska tumörkirurgin bedrivs i Lund medan benign gynekologi huvudsakligen bedrivs i Malmö.

Det tumörkirurgiska teamet har ett regionalt ansvar för gynekologisk tumörkirurgi i södra sjukvårdsregionen. Teamet har mer än tio års erfarenhet av gynekologisk robotkirurgi med en årlig volym av mer än 300 operationer och har en ledande europeisk ställning inom detta område. Teamet bedriver även en tekniskt långt framskriden ovarialcancerkirurgi och vulvacancerkirurgi med etablerat samarbete med ledande kliniker i utlandet. Vi är ett välbemannat team där forskning, utbildning samt utvecklingsarbete är viktiga delar i vår verksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en överläkare till VO kvinnosjukvård med placering inom Sektionen för gynekologisk tumörkirurgi i Lund.

I teamet förväntas du självständigt kunna utföra rutinmässiga gynekologiska operationer, samarbeta med teamet för gynekologisk onkologi (förlagt i Lund) samt ha relaterad mottagning för kontroller och utredning/nybesök.

Förutom att arbeta kliniskt har du även en viktig roll i fortbildningen av andra läkare, sjuksköterskor, operationspersonal samt för utvecklingen av den kliniska verksamheten. Huvudplaceringsort är Lund men tjänstgöring kan intermittent förläggas till Malmö i de fall vissa tumörkirurgiska operationen förläggs dit. I tjänsten ingår jourtjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård samt:
- specialistkompetens inom obstetrik och gynekologi
- flerårig tjänstgöring, klinisk skicklighet och självständighet inom huvudspecialitet utöver erhållen specialistkompetens
- definierat medicinskt ansvars- och kunskapsområde
- dokumenterade undervisnings- och/eller handledarmeriter
- språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala
- att du är disputerad.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en positiv och problemlösande attityd. Du välkomnar förändring och motiveras av att arbeta utvecklingsinriktat mot uppsatta mål. Därtill har du en god kommunikationsförmåga och bidrar till ett välfungerande samarbete med kollegor såväl som patienter.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Förutom den elektroniska ansökan ska du bifoga läkarlegitimation, specialistkompetensbevis, disputation, docentur, publikationslista samt övriga handlingar som du önskar åberopa. OBS! Dessa handlingar skickas vidare för sakkunnigbedömning därför ska de medfölja din ansökan (annars kan din ansökan ej bedömas). Vid eventuella frågor maila till: rekryteringsservice.gsf.rs@skane.se

Ansök nu

Tekniksamordnare - Purac (Lund)

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Nov 8
Purac designar, utvecklar och uppför anläggningar och processer inom rent vatten, biogas och avlopp. Vi är ett ledande företag inom vårt område med ca 145 anställda. Vi är etablerade i Skandinavien och Asien. Hittills har vi genomfört mer än 4000 entreprenader i 70 länder över hela världen. Läs gärna mer om oss på www.purac.seVill du arbeta i ett marknadsledande företag med teknik i absolut framkant, där du får chansen att arbeta multidisciplinärt med kundprojekt från anbud till färdigt projekt? Framför dig har du en enorm marknad med otaliga investeringar i VA-anläggningar där Purac kommer vara en stark spelare.

Som Tekniksamordnare på Purac har du det tekniska samordningsansvaret i kundprojekt och spelar en nyckelroll i att leverera anläggningar enligt överenskommet kontrakt. Varje projekt är unikt utifrån teknisk komplexitet och sammansättning av kompetenser. Hos oss får du arbeta med intressanta och stora projekt, i en roll där du använder dina ledaregenskaper samtidigt som ditt fokus är på tekniken!Arbetsuppgifter

Du kommer att driva och leda projekteringsarbete av samhällskritisk infrastruktur så som ny- och ombyggnader av anläggningar inom reningsverk, vattenverk och biogas. Du kommer arbeta i projektgrupper som medverkar i anbudskedet, för- och detaljprojektering, men också följer projektet i genomförande till överlämnad anläggning. Du ansvarar för ledning och avrapportering av det tekniska arbetet och samordnar flera discipliner så som process, mekanik, el och bygg. Du leder projekteringsmöten och ansvarar för projekteringstidplan och resursplanering av interna och externa resurser. En viktig del blir att säkerställa gränsdragningar, både internt och externt, samt upprättande av dokumentation. Rollen innebär direkt kundkontakt med beställare men också kontakter med myndigheter, konsulter och underentreprenörer.

I projekten ingår du i en matrisorganisation där du rapporterar till projektledaren för respektive projekt. Du tillhör en grupp med sex kompetenta kollegor som stöttar varandra och utbyter kunskaper. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Lund och resor i tjänsten kan förekomma till montageplatser främst inom Sverige.Din bakgrund

Vi söker en teknikintresserad projekteringsledare som trivs med att ta ledningen i projekt, samtidigt som du inte vill släppa tekniken. Vi tror att det krävs en teknisk utbildning på högskolenivå eller annan utbildning som är relevant för tjänsten. Du har några års erfarenhet från anläggningsprojektering, gärna från VA-branschen eller annan bransch med komplexa anläggningar. Vi ser helst att du har goda kunskaper i entreprenadjuridik samt förståelse för avvägningen mellan tid, kvalitet och lönsamhet. Du har god erfarenhet av projektledning och vi tror också att du är mycket teknikintresserad. Kanske är du konstruktionsansvarig eller processingenjör idag och vill ta ett nytt steg in i en roll med ett bredare och större ansvar. Goda kunskaper i både svenska och engelska är ett krav.

Personlighet egenskaper

Som person är du utpräglat ansvarstagande och resultatinriktad. Den kanske allra mest utmärkande egenskapen är din nyfikenhet, som innebär en vilja att lära och ett mod att ifrågasätta gällande sanningar. Du är en sann problemlösare och dina (projekt)ledande egenskaper gör att du har lätt för att samordna, kommunicera, få folk att jobba tillsammans och skapa ett bra arbetsklimat. Du har lätt för att skapa struktur och överblick, och känner dig bekväm med att fatta beslut.

Purac erbjuder

Inget företag erbjuder den tekniska bredd och förmåga att åta sig helhetsuppdrag som Purac. I den här rollen erbjuds du en fantastisk möjlighet att kombinera teknik i absolut framkant med att samordna och arbeta tillsammans med kompetenta kollegor - och inte minst skapa samhällsnytta! Purac besitter en enorm samlad kompetens och framför oss ligger en marknad med otaliga investeringar i VA-anläggningar. Du blir en viktig del i att bygga framtida infrastruktur som är ett måste för att klara av en ökad befolkning, klimatförändringar och nya samhällskrav.

Purac präglas som arbetsplats av samarbete, transparens och prestigelöshet. Vi är stöttande, hjälpsamma och ärliga mot varandra och hos oss tillåts du påverka och omsätta dina goda idéer i praktiken. I slutändan delar vi känslan att se resultatet och säga: det här har jag varit med och skapat!

Information och ansökan

I det här uppdraget samarbetar Purac med TOBLOR Consulting. För mer information kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Tobias Lorentzon, telefon 0735-11 10 60. Tjänsten söks via TOBLORs karriärsida: www.toblor.se. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Technical Product Expert

Processingenjör, maskin
Läs mer Nov 8
Do you possess a passion for supporting customers, products and a commitment to delivering the best solutions to customers? Then we have the perfect position for you. We are seeking a dedicated Technical Product Expert who can take an exciting and leading role supporting the Homogenizer business globally.
Tetra Pak works on a global arena with the biggest customers in the liquid food processing industry and has a very strong reputation to build on. Tetra Pak is accelerating the ambitions and the homogenizer business is key for the company.
You will be a key member in the homogenizer technical team, consisting of highly skilled technical experts, which develops and improves the homogenizer product portfolio. As a Technical Product Expert, you will manage and support issue resolution, queries and claims related to the Homogenizer portfolio in close collaboration with customers and colleagues in the markets.
The position is permanent and based in Lund, Sweden. Some travel can be required to support colleagues, customers, and suppliers.
What you will do
As a Technical Product Expert, you will work in a dynamic organisation where you will have close collaboration with several stakeholders both internally and externally. You will lead the direct communication with market companies and customers. Through these discussions, you will also act as a link between development of the Homogenizer and customer’s needs.
Your focus areas will be:
Manage issue resolution inbox (QuTI-P)
Analyze, identify unclarities & improve incoming technical issues, queries and claims
Participate, lead and/or drive technical support and taskforce activities
Coach and support stakeholders on Homogenizer portfolio related topics
Support product portfolio improvement activities
Lead and/or support in quality improvement activities
Drive and initiate improvement activities


We believe you have
Needed skills:
Technical degree or diploma in engineering or similar
Minimum 5 years’ experience from working with liquid food processing equipment
Solid experience in technical issue resolution
Knowledge of RCA, Root Cause Analysis
You are familiar with the QTIM, Quality and Technical Issue Management-process and the QuTI-P, Quality & Technical Issues Platform-tool and have the capability to analyse and see recurring trends
You speak and write in English fluently. Swedish skills will be considered a merit, but not a must


Additional valuable skills:
Experience of Tetra Pak processing equipment from a technical perspective
Experience from commissioning and/or operation of food processing lines
Knowledge of food safety and equipment safety

Your personality is key to our common success! You have a quality-oriented approach with a strong attitude to support, and you are good at figuring out how to get things done and how to organise activities. You drive for results and have the ability to deliver on time and under pressure. We believe that you have strong communication skills, and good at building effective relationships with others. Furthermore, you are capable of working independently and also across boundaries. You are driven and engaged in your work, and the ability to take initiatives come natural to you.
We offer you
Variety of exciting challenges with ample opportunities for development and training in a truly global landscape
Culture that pioneers a spirit of innovation where our engineering experts drives visible results
Equal opportunity employment experience that values diversity and inclusion
Market competitive compensation and benefits with flexible working arrangements


Apply now!
If you are inspired to share our responsibility of protecting food to protecting the planet, apply with CV and cover letter through our careers page on https://jobs.tetrapak.com/.


This job posting expires on 2023-11-14.
To know more about the position contact hiring manager Daniel Persson at +46 73 336 12 85
Questions about your application contact Emma Berndtsson at +46 73 336 45 82
For trade union information contact Sveriges Ingenjörer Lars Haraldsson at +46 46 36 2533 and Unionen Lisbeth Larsson at +46 46 36 2320

Ansök nu

Control Systems / PLC / Model-Based Development

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Nov 8
We are expanding our team of skilled control systems engineers to strengthen our current services within control systems, data science, and AI. We are looking for you who want to be part of this journey!

Who are we?
Combine Control Systems is a leading supplier of high-quality engineering services within Data Science and AI, Software development, and Control Systems. We help our customers bring their products to the market on time, at a predictable cost, and high quality. We offer varied challenges at the bleeding edge of technology, an inspiring working environment, and enthusiastic colleagues. We are now looking to strengthen our capabilities within Control Systems and take on even more fun and challenging projects. We have offices in Lund, Gothenburg, and Linköping.

What can we offer?
Exciting assignments, within, for example, the automotive industry, Medtech, Energy, and Defense. The possibility of taking on projects together with, and learning from, our colleagues who are enthusiastic about control systems, Data Science, and AI. The flexibility and familiar atmosphere of a smaller company. Our employees describe their work as dynamic and highly mentally stimulating. They say that they appreciate the opportunity to work with new inspiring tasks and projects and expand their knowledge in a supportive and helpful way.

Which skills do you need to join the team?
We are looking for someone with experience in Controls Systems and PLC programming or Model-Based Development using Matlab/Simulink. We believe that you appreciate working within project teams. You like having fun and respect and trust your team as much as your knowledge.

- M.Sc. in engineering with a focus on one or more of the following disciplines: Control technology, mechatronics, electrical engineering, computer engineering, or engineering physics.

- A couple of years of experience in Control Systems Development

- PLC Programming in Siemens TIA Portal, Beckhoff TwinCAT, or B&R Automation Studio

- Professional speaking and writing skills in English

Good to have skills

- Matlab/Simulink

- AI and M

- EPICS Framework

- Professional speaking and writing skills in Swedish

If you want to be a part of this team, do not hesitate to apply!

Please reach out to the recruiting manager Simon or Emelie at HR for questions. You will find the contact information below.

Ansök nu

Sjuksköterska, omvårdnadsledare, till Gynekologiavdelning i Lund

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 8
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du vara med på vår resa mot den bästa tänkbara vården för våra patienter? Vill du ta ansvar och leda vår utveckling av omvårdnad mot personcentrerad och kvalitetssäker vård? Då kommer du att trivas hos oss!

Verksamhetsområde (VO) kvinnosjukvård vid Skånes universitetssjukhus (Sus) har cirka 850 anställda och vi bedriver har gynekologisk och obstetrisk verksamhet i Malmö och Lund. Inom verksamhetsområdet bedrivs utbildning, utveckling samt framgångsrik forskning. På gynekologiavdelningen i Lund finns 18 vårdplatser och här arbetar cirka 60 medarbetare från olika professioner med målsättning att omhänderta patienter på bästa sätt. Vi är inriktade på gynekologisk cancer och är ett regionalt cancercentrum. Hos oss vårdas patienter i alla åldrar med fokus på gynekologisk cancer. Vi vårdar även patienter med bekymmer i tidiga graviditeter fram till gravidvecka 22 samt de med akuta gynekologiska besvär. Genom vår kompetens ger vi en trygg och säker vård till våra patienter och arbetar i två team med sjuksköterskor och undersköterskor närmst patienten. Vi samarbetar med fysioterapeut, läkare, kontaktsjuksköterska, dietist samt kurator.

Vår avdelning och akutmottagning har ett nära samarbete i vardagen när det gäller utveckling av omvårdnad, patientflöden, kompetensutveckling och bemanning på så sätt skapa bästa värde för våra patienter. Vi menar att genom personcentrerat- och preventivt arbetssätt kan vi förebygga vårdskador öka välbefinnandet hos våra patienter och tillse en god arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i en spännande och lärorik verksamhet, där du får möjlighet att bidra med din kunskap för patientens bästa, både på ett strategiskt och operativt plan. Det här jobbet är för dig som inte bara vill titta på, utan som vill vara med och påverka och utveckla morgondagens kvinnosjukvård!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som omvårdnadsledare fördelar du ditt arbete mellan utveckling, utbildning och eget direkt patientansvar. Du har ett fördjupat ansvar att självständigt leda, samordna och utveckla omvårdnaden. Därtill samverkar du på ett naturligt sätt med enhetschef, och kollegor från olika professioner både internt och externt från verksamhetsområdet.

Du identifierar behov av utveckling och förbättring i omvårdnaden av våra patienter och tar initiativ till åtgärder tillsammans med enhetschef och övriga medarbetare. I din roll är du en förebild kring vården av våra patienter samt ett stöd för hela teamet med fokus på kvalitet och patientsäkerhet.

Som omvårdnadsledare hos oss utvecklar du introduktionen, handledning och utbildning för våra medarbetare. Vidare har du ansvar för att riktlinjer och arbetssätt är i linje med aktuell forskning och evidens samt uppdatering av dessa. Du har ett nära samarbete med enhetsansvarig läkare för att vården på enheten ska förbättras. Du arbetar på uppdrag av enhetschef, som är din närmsta chef, och tillsammans samarbetar ni för omvårdnad i världsklass.

Inom gynekologiska enheten vill vi satsa på hög kvalitet gällande omvårdnad och välbefinnande hos våra patienter. Det kan vara en utmaning att vårda cancersjuka kvinnor och vi ser ett behov att stimulera, utveckla och öka förståelsen kring denna patientgrupp.

Vi erbjuder möjlighet till individanpassat schema och viss helgstjänstgöring ingår.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådet nivåskala är ett krav. Vidare har du minst fem års arbetserfarenhet som sjuksköterska. Det är meriterande om du har specialistutbildning inom lämpligt område, eller pedagogisk utbildning eller erfarenhet av detta. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat och drivit utveckling och förändringsarbete.

Som person är du glad, öppen, nyfiken och en god lagspelare. Du tar initiativ och ansvar i ditt arbete, du har ett flexibelt förhållningssätt, gott bemötande och kan hantera förändringar på ett analytiskt och positivt sätt. Du bidrar dessutom till ett bra samarbete och gott arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterskor till Njurmedicinavdelning i Lund

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 8
Gör skillnad. Varje dag.

Njurmedicinavdelning 9, ingår i verksamhetsområde endokrinologi, njurmedicin och reumatologi (ENR) och har cirka 30 medarbetare. Våra patienter är oftast svårt njursjuka patienter, både kroniska och akuta patienter, som ofta förutom sin grundsjukdom har en komplex medicinsk sjukdomsbild. Förutom njurpatienter har vi kapacitet att även vårda medicinpatienter. Vi genomför en del avancerade läkemedelsbehandlingar och utredningar men även planerade ingrepp och operationer. Våra patienter är ofta i behov av dialys som finns i två former, hemodialys (HD) samt peritonealdialys (PD även kallat påsdialys). Hemodialys utförs inte på avdelningen men däremot utförs PD av både sjuksköterskor och undersköterskor. Sedan en tid tillbaka är vi samlokaliserade med en reumatologiavdelning.

Region Skåne satsar på ökad kompetensutveckling för sjuksköterskor. För nyutexaminerade sjuksköterskor finns ett kliniskt basår som innehåller föreläsningar, klinisk färdighetsträning och tillgång till en mentor. För sjuksköterskor som vill specialistutbilda sig erbjuds förutom utbildningsförmåner inom prioriterade områden, ett antal sökbara utbildningsanställningar då utbildning varvas med kliniskt arbete under två år. Vidare har vi återkommande uppdragsutbildningar, vid Lunds universitet, för njurmedicinska sjuksköterskor som vill fördjupa sig. Vi gör just nu en stor satsning på digitaliserad utbildning där vi spelar in föreläsningar och använder till kompetensutveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Vi värdesätter en bra arbetsmiljö och söker nu dig som precis som vi vill vara med och värna om den. Nu välkomnar vi två sjuksköterskekollegor som vill bli en del av vårt team och som vill vara med på vår spännande resa!

Tillsammans med reumatologen är vi dagtid uppdelade i totalt fyra team bestående av en sjuksköterska och mellan en och två undersköterskor beroende på team. På kvällar är vi uppdelade i fyra team och på natten delar man på två team. Tillsammans med Reumatologen har vi 22 vårdplatser och utav de har Njuravdelning 9 cirka tio vårdplatser. Förutom de fyra teamen har vi en driftansvarig sjuksköterska som stöttar och hjälper till vid behov. Vi har dagtid en undersköterska som sitter i receptionen och har hand om avdelningstelefonen och bokar transporter bland annat. Vidare har vi ett rehabteam som hjälper till att mobilisera och göra bedömningar samt har ett extra ansvar för mina planer. Vi har också en apotekare som ansvarar för läkemedel och är behjälplig dagtid.

Som nyanställd hos oss får du en individuell introduktion utifrån din befintliga kompetens. Vi kan även erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter i form av utbildning i specialiserad njursjukvård. Det ingår såväl praktisk som teoretisk basutbildning i peritonealdialys. Slutligen erbjuds även möjlighet till hospitering på exempelvis dialysmottagningen eller annan enhet som är relevant för dig i ditt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten. Vi ser positivt på om du har tidigare erfarenhet av arbete med njursjuka patienter.

Som person har du ett ödmjukt förhållningssätt både mot patienter och kollegor. Därtill är du positiv, engagerad och flexibel samt vill växa i din yrkesroll. Du tar gärna eget ansvar men är också en god teamspelare. Vidare ha du god förmåga att kunna ställa om i olika situationer eftersom arbetstempot på avdelningen stundtals kan vara högt. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag så kan vi berätta mer om Njurmedicinavdelning 9!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Deltidstjänst till man i Lund

Personlig assistent
Läs mer Nov 8
Vi på Omtanken i Skåne AB erbjuder personlig assistans med personlig service och personligt engagemang.
För oss är det självklart att brukarens behov alltid sätts i första rummet.
Vi utför personlig assistans med respekt för människovärde och personlig integritet. Hos oss möter du det lilla assistansbolaget med mycket hjärta, tillgänglighet och närhet.

Vår värdegrund är:
Våra brukare och medarbetare ska känna sig sedda och bekräftade för dem de är. Detta ger en hög kvalitet, trygghet och skapar kontinuitet.

Är du flexibel, lojal, omtänksam och älskar att arbeta med människor? Vill du vara en viktig person för någon annan i dennes liv?

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en man i lund. Mannen behöver stöd i vardagliga sysslor/rutiner i och utanför hemmet.

Tjänsten förlagd på vardagar samt en helg per 4 veckor. Arbetstiderna är 9-16:30

På kundens begäran önskas enbart kvinnliga sökande.

Ansök nu

Rekryteringsträff

Lagerarbetare
Läs mer Nov 8
Söker du
jobb och är inskriven hos Arbetsförmedlingen?

Då är du
välkommen på öppet hus och rekryteringsträff med Arena Personal och
Movant fredag den 17 november i Lund!Arena Personal söker
medarbetare till ett antal olika branscher i Skåne, som tex inom lager,
logistik och industri.

Movant håller
yrkesutbildningar inom Bygg, Fordon, VVS, El, IT och industri.Kom och träffa Arena
Personal för att bredda ditt nätverk och Movant för att få information om deras
utbildningar!Ta med ditt CV.Datum: 17/11 2023

Tid: 12.00-13.30.

Adress:
Traktorvägen 6 B, 22660 LundObs! Föranmälan
krävs. Du anmäler dig genom att skicka ett mail till elina.latovic@arenamatchning.se

Hjärtligt
välkommen!

Ansök nu