Hitta lediga jobb i Lund

Sjuksköterskor till Vuxenpsykiatriavdelning 3 psykos i Lund

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 19
Gör skillnad. Varje dag.

Är du nyexaminerad sjuksköterska eller färdig till sommaren och har svårt att bestämma dig för var du vill börja din karriär? Eller är du sjuksköterska med erfarenhet från annan verksamhet? Kom till oss! Hos oss får du den kompetensutveckling du behöver. Om du som tar examen i juni och skulle vilja börja redan nu finns det möjlighet att arbeta som timvikarie för att i förväg bekanta dig med miljön och blivande kollegor.

Avdelning 3 är en välfungerande heldygnsavdelning med 16 vårdplatser där vi huvudsakligen behandlar personer med psykossjukdom och bipolär sjukdom samt övriga psykiatriska diagnoser. Upptagningsområdet är Lund med sju kranskommuner. Avdelningen är en energirik och spänningsfylld arbetsplats med ett team som består av teamledare, sjuksköterskor, skötare, läkare, arbetsterapeut, kurator, psykolog, fysioterapeut, sekreterare och enhetschef. Två sjuksköterskor och en teamledare arbetar dagtid och tjänar som förstärkning när det är som mest att göra under arbetsdagarna för att säkra kvaliteten på vårt gemensamma arbete. Det innebär att det alltid finns personer med erfarenhet att vända sig till om frågor dyker upp under ett arbetspass.

Jag skulle egentligen jobba inom somatiken men halkade in på psykiatrin och har aldrig ångrat mig. Jag hade många förutfattade meningar och tänkte att psykiatrin var skrämmande och hotfull. Så fel jag hade. Mina kunskaper som sjuksköterska tas till vara på och jag känner mig uppskattad, tillräcklig och stolt över mitt arbete. Det roligaste med arbetet som sjuksköterska i psykiatrin är att det är fritt och jag får vara uppfinningsrik och nytänkande i planeringen med mina patienter. Berättar Angelica, enhetschef på avdelning 3.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu fyra nya sjuksköterskekollegor som vill vara en del av vår avdelning och tillsammans med oss skapa en trygg, sammansvetsad arbetsgrupp där alla tycker om att gå till jobbet och vi kan ge kontinuitet och trygghet till patienterna.

Varje dag inleds med att vi strukturerar upp vem som ska göra vad under dagen med hjälp av pulstavla och pulsmöten. Hos oss prioriterar vi det nära omvårdnadsarbetet och tiden med patienterna högt. Skötare och sjuksköterska arbetar nära varandra och hjälps åt med det administrativa arbetet för att alla ska finnas till hands för patienterna med exempelvis planering, promenad, och samtal. Vi arbetar mycket med gruppaktiviteter och har olika grupper som fokuserar på avslappning, skapande, återhämtning och fysisk aktivitet med våra patienter.

Kommer du till oss ingår introduktion och bredvidgång efter dina behov och på ett sätt som tar vara på din kompetens.

Tycker du att det låter spännande och vill veta mer? Kontakta mig, Angelica, så bokar vi tid för studiebesök. Jag berättar gärna mer!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser det som meriterande om du har specialistutbildning inom psykiatri, men det är inget krav. Har du har tidigare erfarenhet från yrket och/eller inom psykiatri ser vi även det som meriterande.

Som person är du empatisk, driven och är lyhörd för patienter och kollegor. Vi värdesätter att du har ett stort engagemang, god samarbetsförmåga och kan arbeta i team. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering kommer vi att använda oss av löpande urval, välkommen med din ansökan redan i dag.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Specialistläkare i allmänmedicin till Vårdcentralen Norra Fäladen i Lund

Specialistläkare
Läs mer Jan 19
Gör skillnad. Varje dag.

Nu har du möjlighet att bli en del av Vårdcentralen Norra Fäladen! Vi söker nu specialistläkare som vill bli en del av vårt härliga och engagerade team. Tillsammans är vi drygt 40 medarbetare som hälsar dig välkommen.

Vårdcentralen Norra Fäladen befinner sig i stark utveckling, där vi genom ett välstrukturerat arbetssätt förbättrar verksamheten för att på bästa sätt möta våra patienters behov. Vi siktar på att inom kort kunna erbjuda våra patienter utökade digitala lösningar, vilket efterfrågas starkt av framför allt vår relativt unga befolkning. Vi har i dagsläget cirka 10 900 listade patienter, där en stor andel utgörs av studenter vid Lunds universitet. Vårdcentralen verkar inom ramen för hälsovalet och är ackrediterad för barnavårdscentral (BVC). Utöver det har vi äldrevårdsmottagning, astma/KOL- och diabetesmottagning samt psykologmottagning, fysioterapeut- och arbetsterapimottagning. Det finns också en Familjecentral som drivs i samarbete mellan Primärvården och kommunen. Barnavårdscentral, öppen förskola, socialrådgivning och barnmorskemottagning, allt samlat under ett tak, där vi tillsammans arbetar för att ge våra familjer det bästa omhändertagandet.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som specialistläkare i allmänmedicin hos oss ansvarar du för vården av dina listade patienter. Läkarna på vårdcentralen har dessutom olika ansvarsområden såsom BVC, barnmorskemottagning, rondning på våra äldreboenden samt handledning av studenter.

På enheten tycker vi att det är viktigt med fortlöpande utveckling av våra medarbetare och vår verksamhet. Vår läkargrupp har gemensamt en bred erfarenhetsbas och kompetens. Vårdcentralen är ett allmänmedicinskt kunskapscentrum då vi också har forskningskompetens hos vår personal. Dessutom pågår det ett kontinuerligt arbete med verksamhetsutveckling hos oss. Vi vill därför att du ska vara intresserad av kreativt nytänkande och vara en del i utvecklingsarbetet med fokus på att erbjuda våra patienter bästa möjliga vård. Här hjälps vi åt med att genomföra akutmottagningar och bemanna under våra öppettider måndag till fredag 8-17.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård och som har specialistkompetens i allmänmedicin. Därtill är språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala ett krav.

För att trivas hos oss tror vi att du som söker är ansvarstagande, flexibel och lösningsfokuserad samt har ett stort intresse för allmänmedicin. Vi ser gärna att du även har en god kommunikations- och samarbetsförmåga, eftersom tjänsten innebär såväl självständigt arbete som samarbete med kollegor inom och utanför den egna professionen. För dig är det patienten som står i fokus och du strävar alltid efter att ge bästa möjliga service. Dessutom är du positiv, engagerad och vill vara med i det fortsatta utvecklingsarbetet på vårdcentralen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Senior Software Developer for new products

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jan 19
Do you want to work in all layers in the software stack? Do you want to work in all project stages? We offer you the possibility to join our team and develop new products in a wide and very varied product portfolio containing for example video decoders and intelligent sirens. Just recently the AXIS D4100-E Network Strobe Siren developed by our team won a price in class: "Best Investigation-Surveillance-Detection Solution".

We are working with products that Axis never have done before so if you have the mindset: "I have never done this before, how exciting!" Then this is the right job for you!

Welcome to your future team
We are an embedded software team with a true team spirit. We believe in building an open and trusting environment to be able to have fun and learn whilst delivering great products. In our projects we collaborate with different competence areas such as mechanics, electronics, industrial design and together we develop the complete product. The team consists of both junior and senior software developers.

As your manager I believe in the power of building a team where the team is the driving force for how we want to work. The team members are the experts and I'm the one supporting and helping along the way so that you do your work in the best way possible.

What does your job in the team look like?

* In a Linux embedded system develop software both in Linux kernel space and user space.
* Develop software for MCU, Bare-Metal or using FreeRTOS.
* Evaluate and decide on HW to be used in product (together with HW team).
* Find solutions to complex problems in a large and complex code base.
* Design software.
* Use Git and Gerrit to version handle the C code and to review the C code.
* Writing test cases in Python.

Your possibilities in our team:
As a senior developer in our team you will have a lot of possibilities to take lead in different areas depending on your interest, e.g. the software design and architecture, the agile process, the team effectiveness, or the coaching of our younger engineers. On the other hand, if you as a person just loves to do the coding, welcome, we have a huge need for you. As a senior developer in our team you will have a lot of possibilities to make a difference.

We'd love to hear that you have/are:

* A strong personal drive.
* Communicative and enjoy teamwork.
* Capable of reading and understanding a HW schematic.
* Broad experience in large system design and implementation
* Strong programming skills in embedded Linux, C and Python.
* Skills in network and video streaming development. (optional but really good)
* Degree in computer science, physics, mathematics, electrical engineering or similar.

What you will be saying yes to:

* Full-time position at a great company, in an amazing team
* A workplace with many areas of exploration.
* You will land in an organization that truly values your personal development.
* Great benefits (breakfast every day, ITP-pension, wellness allowance, private health insurance, an Axis bike (!) - just to mention a few).
* We work on-site at our office in Lund with flexible hours and with the possibility to work from home one day per week.
* The position is in Axis headquarter in Lund.

Application
Do you want to join us? Apply now! If you have any questions do not hesitate to get in touch with the recruiting manager Lotta Carlström at +46 70 852 5956. I am reading applications and is interviewing continuously so do not wait to send your application!

Ansök nu

Barnvakt/Nanny Lund 2em/VV - Kollektivavtal

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Jan 19
Om Nannynu! / About Nannynu!
Nanny.nu är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda barnvakter.

Vi tror på att leverera barnvakter i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt/nanny. Vi ser till att du får jobba i en barnvaktsfamilj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba som barnvakt på Nanny.nu. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Familj i Lund med två barn (8 & 11 år) önskar hjälp med barnpassning 2 eftermiddagar varannan vecka på ojämna veckor, mellan kl. 16:00-18:00. Familjen önskar hjälpen på onsdagar och fredagar.

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag i form av barnpassning samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop barnpassningen? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då barnvakt är ett extraarbete ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en rimlig restid till familjen (vi brukar tänka oss runt 30 minuter).
Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil https://nanny.nu/jobba-hos-oss/.
Sök som barnvakt hos oss Nanny.nu idag!Vi erbjuder / What we offer
Börjar du jobba som barnvakt hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete med goda villkor då vi har kollektivavtal.

Du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs där du lär dig mer om barnvaktsjobbet
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– Vi vill ha ett löneupplägg som känns bra för alla kompetensprofiler och åldrar därför öppnar vi upp för individuell lönesättning för alla som en har gymnasieexamen. För alla som fortfarande går i gymnasiet har vi en fast timlön på 121,38-151,72 kr/timme inkl. semesterersättning.
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg
– Möjlighet till fast avtal med garanterade timmar
– Möjlighet till fortsatt arbete inom koncernen

Vid anställning som barnvakt hos Nanny.nu begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/

Ansök nu

Barnsjuksköterskor till Neonatal intensivvårdsavdelning i Lund

Barnsjuksköterska
Läs mer Jan 19
Gör skillnad. Varje dag.

Neonatal intensivvårdsavdelning på Skånes universitetssjukhus (Sus) i Lund har ett regionalt uppdrag att vårda för tidigt födda och sjuka nyfödda barn i behov av högspecialiserad neonatal intensivvård eller intermediärvård. Lund ansvarar också för den högspecialiserade vården inom barnhjärtkirurgi och vissa delar av barnkirurgin. Neonatalområdet i Lund har en viktig roll i detta uppdrag.

På intermediärvårdsplatserna i Lund vårdas barn från graviditetsvecka 28 och uppåt med övervakning och olika sorters andningsstöd till allmän observation samt omvårdnad med fokus på tillväxt och amning. Vår avdelning präglas av ett varmt och positivt klimat, där alla tillsammans har fokus på att utveckla arbetet med familjecentrerad vård.

ARBETSUPPGIFTER
Neonatalvården på Sus är först i landet med att utbilda all personal inom FINE I-II, som ger en fördjupad kunskap och inlärning kring barnets beteende och välmående samt ger redskap till att stötta barnets föräldrar på bästa sätt. Vill du vara med på den resan, så finns chansen nu. I arbetet ingår också att närvara och ta emot barn vid riskförlossningar och akuta kejsarsnitt.

Vi arbetar i tvärprofessionella team där sjuksköterska tillsammans med läkare, barnsköterska, kurator, psykolog och dietist arbetar för barnets bästa med familjen i centrum. Det är viktigt att ditt arbete utgår från barnets och familjens unika behov samt präglas av engagemang, lyhördhet och struktur. Vi vill att du precis som vi värdesätter ett arbete som utmärks av eget ansvar, gott bemötande, delaktighet och ett gott samarbete.

Arbetet vi erbjuder dig är omväxlande och stimulerande med möjlighet till kompetensutveckling genom arbetsgrupper, utbildningsdagar, teamdagar, falldiskussioner och handledning. Väljer du att arbeta hos oss kommer du att lotsas in i ditt nya arbete utifrån individuellt anpassat introduktionsprogram som innehåller både teori och klinisk introduktion.

Som arbetstidsmodell har vi en poängmodell med veckoarbetstid på 36,33 timmar. Du kommer att arbeta i önskeschema där dag, kväll och natt igår. Verksamhetens behov och dina önskemål ligger till grund för ditt arbetstidsschema.

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Har du specialistutbildning inom barn- och ungdomssjukvård eller annan relevant specialistutbildning eller tidigare erfarenhet av neonatalvård är det meriterande.

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt, ett gott bemötande och som stundtals trivs med högt arbetstempo. Du har god förmåga att arbeta i team, är flexibel samt har lätt för självständigt arbete.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer göras innan eventuell anställning. I denna rekrytering tillämpas löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Socionom sökes till bemanningsuppdrag i Skåne!

Socionom
Läs mer Jan 19
Går du i tankarna att testa något nytt? Vi söker just nu en socionom som är intresserad av att arbeta i Skåne.
Uppdraget är inom vuxen och socialpsykiatri.
Vi hjälper dig så att du kan hjälpa andra!
Period
Omgående - 2023-08-31
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad socionom med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Tidigare erfarenhet inom yrket är meriterande.
Vi ser dessutom att du som söker är en flexibel, ansvarstagande, social och driven person som är trygg i dig själv och brinner för att människor ska må bra.
Om oss
Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans! Vi har i dagsläget uppdrag runtom i stort sett över hela Sverige, i alla dess former och med attraktiva ersättningar.
Vi kan förhoppningsvis hjälpa dig att finna det du söker. Vi svarar på frågor och planerar ett upplägg tillsammans utefter dina önskemål för att du ska ha möjlighet att arbeta på dina villkor.
För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner:
· Tjänstepension
· Övriga försäkringar
· Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad
· Ekonomisk ersättning för boende & resor
· Utbildningar
Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: rekrytering@vivabemanning.se
Tveka inte på att söka, uppdragen går åt snabbt!
Känner du möjligtvis även en socionom som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.
#jobbjustnu

Ansök nu

Distriktssjuksköterskor till vårdcentral

Distriktssköterska
Läs mer Jan 19
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanligar arbetsuppgifter för distriktssjuksköterskor på vårdcentral med telefontriagering och mottagningsarbete.

Kontakta oss gärna för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi ordnar självfallet med resa och boende vid behov

Din profil
Vi söker dig som är distriktssjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan

Ansök nu

Doktorandtjänst i kemiteknik med inriktning mot katalytiska material

Doktorand
Läs mer Jan 19
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns cirka 46 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.


Institutionen för kemiteknik är nyskapande inom separationsteknik och reaktionsteknik. Vår verksamhet har tydlig koppling till Agenda 2030 genom forskningens fokus på energi- och kostnadseffektiva processer.

Samarbeten med industri och andra forskargrupper både i och utanför Sverige är en viktig del av vår strategi.

Våra studenter och anställda upplever en trevlig och inkluderande miljö på institutionen.Projekt
Utvecklingen av katalysatorer för att uppgradera förnybara råvaror är avgörande för en hållbar framtid.

Alternativa råvaror skiljer sig vanligtvis i kemisk sammansättning jämfört med fossilbaserade råvaror och för att vidareutveckla katalytiska material som möjliggör effektiva och miljövänliga kemiska processer är det nödvändigt att förstå dessa materials funktionella mekanismer i detalj.

Den höga syrehalten i biomassa, såväl som vattenbildning i den katalytiska vätebehandlingsprocessen, är två utmaningar för att producera högkvalitativt bränsle. Detta projekt syftar till att uppnå en grundläggande förståelse för hur syre och vatten interagerar med katalysatorn under omvandling av biomassa till biobränsle.

Ämnesbeskrivning
Forskningen vid institutionen för Kemiteknik är främst inriktad på resurseffektiva tekniska lösningar för en hållbar utveckling, och bedrivs i samarbete med andra nationella och internationella forskargrupper och företag. Forskare vid insitutionen för Kemiteknik har lång erfarenhet av förbehandlingsmetoder, såväl som biotekniska och termokemiska reaktioner, separationsprocesser och design av processer för framställning av kemikalier, bränslen och andra material från biomassa.

Forskningsuppgiften i detta projekt kommer att vara att karakterisera Mo-baserade katalysatorer för bearbetning av lignin eller andra råvaror baserade på biomassa. Fokus kommer att ligga på in situ- och operandostudier av katalysatorer för att uppnå en detaljerad förståelse av egenskaperna hos det aktiva materialet. För att få grundläggande kunskap om inverkan av den höga syrehalten och vattenbildningen i den katalytiska processen kommer modellkatalysatorer att syntetiseras och studeras. De förenklade modellstudierna kommer att utföras parallellt med traditionella studier av industriellt tillämpade katalysatorer.

Arbetsuppgifter
Arbetet är till största delen experimentellt och kommer till viss del att utföras i samarbete med andra doktorander som arbetar vid institutionen men även utanför Lunds universitet genom internationella samarbeten. Doktoranden kommer att utföra och planera in situ och operando karakteriseringsstudier av den Mo-baserade katalysatorn med hjälp av synkrotronljusbaserad XPS och XAS. Forskningen kommer också att omfatta syntes av modellkatalysatorer. Typiska tekniker som kommer att användas utöver synkrotronljusbaserade tekniker är SEM/TEM, XRD, Raman, BET, TPR och laserdiagnostik.

Huvuduppgiften för en doktorand är att ägna sig åt sin forskarutbildning vilket innefattar såväl deltagande i forskningsprojekt som forskarutbildningskurser. I arbetsuppgifterna ingår det även medverkan i undervisning och annat institutionsarbete, dock max 20 % av arbetstiden.

Behörighet
Grundläggande behörighet till utbildning på forskarnivå har den som har

- avlagt examen på avancerad nivå eller
- fullgjort kursfordringar om minst 240 högskolepoäng, varav minst 60 högskolepoäng på avancerad nivå eller
- på något annat sätt inom eller utom landet förvärvat i huvudsak motsvarande kunskaper.

Kraven på särskild behörighet för Kemiteknik uppfyller den som har:

- minst 30 högskolepoäng examensarbete inom relevant område

Övriga krav:

- Mycket goda kunskaper i engelska, i tal och skrift.

Bedömningsgrunder

Urval till utbildning på forskarnivå sker efter bedömd förmåga att tillgodogöra sig forskarutbildningen. Bedömningen av förmågan sker främst utifrån studieresultaten på grundnivå och avancerad nivå. Följande beaktas:

- Kunskaper och färdigheter relevanta för avhandlingsarbetet och utbildningsämnet.
- Bedömd förmåga till självständigt arbete och förmåga att formulera och angripa vetenskapliga problem.
- Förmåga till skriftlig och muntlig kommunikation.
- Övriga erfarenheter relevanta för utbildningen på forskarnivå, t ex yrkeserfarenhet.
Övriga meriter:

- God förmåga att kommunicera och samarbeta med forskare i andra forskningsfält.
- Dokumenterad erfarenhet av självständigt forskningsrelaterat arbete och problemlösning.
- Erfarenhet av karaktärisering av material med röntgen-baserade tekniker.
- Erfarenhet av Mo-baserade katalytiska material Kunskap i programmering så som Python eller Matlab och även Labview för kontroll av experimentuppställning är meriterande.
- Laborativ erfarenhet kommer värdesättas.
- Mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.
- Erfarnehet av undervisning.

Hänsyn kommer också att tas till god samarbetsförmåga, driv och självständighet samt hur den sökande genom sin erfarenhet och kompetens bedöms ha den förmåga som behövs för att klara forskarutbildningen.

För villkor och instruktioner gällande ansökan var vänlig följ länken: https://lu.varbi.com/what:job/jobID:585444/?lang=se

Lunds Tekniska Högskola, LTH, är en teknisk fakultet inom Lunds universitet med forskning av hög internationell klass och stora satsningar på pedagogisk mångfald.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Biträdande forskare toxin-antitoxin studier

Forskarassistent
Läs mer Jan 19
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns cirka 46 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.
Beskrivning av verksamheten

Hauryliuks forskargrupp använder en kombination av mikrobiologiska, biokemiska, kryo-elektronmikroskopiska och genomik-metoder till att studera proteinsyntes.

En av forskningsinriktningarna i laboratoriet är studier av toxin-antitoxinsystem (TA-system) i bakterier och bakteriofager. De TA-toxiner som upptäckts i laboratoriet är så kallade toxSAS-enzymer som hämmar bakterietillväxt antingen genom att producera giftiga nukleotider [1] eller genom att modifiera tRNA [2]. Forskargruppen har även visat att toxSAS-innehållande TA-system kan fungera som bakteriella immunsystem vilka skyddar bakterierna från bakteriofaginfektioner [3]. Doktorandprojektet kommer att fokusera på att upptäcka tidigare okända TA-baserade fagförsvarssystem samt att utröna deras molekylära mekanism. Eftersom fagterapi är ett alternativ till antibiotikabehandling är förståelsen av fagförsvarssystemen av klinisk relevans, dvs. det är viktigt att förstå mekanismer som motverkar fagterapins effektivitet.

Vi söker härmed en driven biträdande forskare för arbete med bakteriella toxin-antitoxin (TA) systemer som är inblandad i försvar mot bakteriofager. Som biträdande forskare kommer du att närmare undersöka toxin-antitoxin på molekylär nivå. Anställningen är 100% på heltid med önskat tillträdesdatum den förste april 2023 eller enligt överenskommelse.

I va?r grupp strävar vi efter en stödjande, respektfull och stimulerande arbetsmiljo? som fra?mjar personlig och professionell utveckling fo?r alla medarbetare. Hauryliuks forskargrupp är välutrustad och samarbetar med ledande forskargrupper i både Europa och USA. Lunds universitet värdesätter en bra arbetsmiljö med respekt och visad hänsyn mellan medarbetare.

Referenser

- Jimmy S. et al. Proc Natl Acad Sci U S A 117, 10500-10510, (2020)
- Kurata T. et al. Molecular Cell 81, 3160-3170 e3169, (2021)
- Zhang T. et al. Nature 612(7938):132-140 (2022)
Vi erbjuder

Lunds universitet är en statlig myndighet vilket innebär att du får särskilda förmåner, generös semester och en förmånlig tjänstepension. Läs mer på universitetets webbplats om att vara anställd hos oss https://www.lu.se/om-universitetet/jobba-hos-oss

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som biträdande forskare inom forskargruppen ansvarar du för analyser av toxin-antitoxin (TA) system. I dina arbetsuppgifter ingår huvudsakligen mikrobiologiska, biokemiska och molekylärbiologiska analyser av nya toxin-antitoxin (TA) systemer. Även andra förekommande arbetsuppgifter inom forskargruppen kan bli aktuella. Forskining inom toxin-antitoxin systemer är ett snabbt utvecklande fält, därför kommer tid sättas av till att läsa litteraturen och träning för att hålla dig uppdaterad med de nyaste metoderna.

Kvalifikationer
För anställningen krävs:

- Den sökande måste ha en doktorsexamen i molekylärbiologi / mikrobiologi eller motsvarande.
- Publikationer i internationella tidskrifter är ett krav.
- Goda kunskaper i engelska, såväl skriftliga och muntliga är nödvändiga.
- Erfarenhet av mikrobiologiska, biokemiska och molekylärbiologiska analyser av nya toxin-antitoxin (TA) system.
- Erfarenhet av arbete med bakteriofager
- Utmärkt kommunikation på engelska

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Arbetsuppgifterna kräver att du är både strukturerad i ditt arbete och självgående samt har god social förmåga.

Meriterande för anställningen är:
• Erfarenhet i ribosombiokemi
• Erfarenhet av protein biokemi och/eller RNA biokemiVillkor

Anställningen är på heltid och tillsvidare med önskat startdatum 2023-04-01 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Så här söker du

Anställningen söks via universitetets rekryteringssystem. Ansökan ska/bör innehålla personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina meriter. Ansökan ska/bör även innehålla CV och ett examensbevis.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Säljjobb med individen i fokus Stångby

Hemförsäljare
Läs mer Jan 19
Söker du ett jobb med en stabil grundtrygghet, samtidigt som det finns goda möjligheter att göra karriär, avancera inom företaget, generösa bonusar och motiverande tävlingar? Uppskattar du ett jämställt och inkluderande företagsklimat där miljötänkandet får stort utrymme?
Solid Air AB expanderar kraftigt och söker nu säljare och demonstratörer som vill påverka livet till det bättre för sina kunder, sig själva och sin omvärld. Vi tror på:
· Samma möjligheter oavsett bakgrund
· Energisnåla kvalitetsprodukter med lång livslängd
· Kundens bästa i fokus
· En inkluderande arbetsmiljö
· Ett jämställt ledarskap
· En renare inomhusmiljö – en partikel i taget!


Om oss
Solid Air AB säljer och marknadsför Clear Sky, en tysk kvalitetsprodukt för hemvård som verkligen ligger i tiden! Industriell toppkvalitet, fast till en prislapp som anses vara acceptabel även för privatpersoner och mindre företag. Med en låg energiförbrukning och i stort sett inga förbrukningsartiklar har försäljningen ständigt ökat, oavsett världsläge och pandemi.


Clear Sky är designad av Christoph Böhler, en av Tysklands största industridesigners. Mr Böhler är en berömd designer inom bilindustrin där han bland annat designat för Audi och Bugatti. Maskinen har funnits i över 20 år, säljs i 49 länder på 4 kontinenter av över 10 000 medarbetare och en total årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr.


”Jag började jobba här januari år 2000 och insåg redan efter några veckor att jag aldrig kommer att göra något annat! Produkten, friheten, lönen, tävlingarna och den årliga megajulfesten, för att nämna några saker som du inte hittar på de flesta arbetsplatser… – Fredrik, 45 år


Löner och arbetsvillkor
Dina kundbesök bokas av vår bokningsavdelning via referenser från andra nöjda kunder. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade besök, anpassade efter ditt schema.
Heltid: 24 500 kr plus bra provisioner på allt du säljer. Dessutom har vi hela tiden tävlingar, bland annat VIP-resor. Därför rekommenderar vi att ditt pass är uppdaterat, då vi emellanåt åker till varmare platser för teamutbildningar!
Vår Diplomerade Säljutbildning är något du kommer att ha stor nytta av i ditt arbetsliv, antingen som språngbräda vidare i din karriär eller om du väljer att stanna kvar och utvecklas hos oss. Den innefattar bland annat:
· Säljpsykologi
· Värdebyggnad
· Behovsanalys
· Argumentationsteknik
· Finansieringslösningar


Du har körkort och tillgång till egen bil!
Tidigare erfarenhet av försäljning är givetvis ett plus, men absolut inte ett måste! Vi utbildar dig från där du befinner dig idag och mot de mål du vill uppnå i din egen takt. Ditt arbetsschema sätts varje vecka tillsammans med dig och vi gör allt vi kan för att anpassa det efter dina behov, eventuell familj och fritidsintressen.
Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta inte, utan skicka in din ansökan redan idag!
Sökord: säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

DevOps-engineer Lund

Dataingenjör
Läs mer Jan 19
Are you skilled in DevOps and Clouds and want to take your next career step? Then we would like to meet you! We are looking for talented DevOps engineers who are interested to work with modern technology and construction for a sustainable future. With us at ALTEN in Lund, you work in a dynamic, innovative and international environment together with knowledgeable and supportive colleagues. Does it sound interesting? Apply today!

 WE OFFER YOU

At ALTEN  you have the opportunity to work with what you are passionate about and at the same time develop and broaden your skills. Together with your coaching manager, you build your career so that you can develop and realize your goals and dreams! Through our internal networks ALTEN Sports and Women @ ALTEN, you are also given the opportunity to work with your colleagues on issues and activities that you are passionate about. At ALTEN, we think it is important to have a balance between work and leisure, which is why we offer three extra days off per year.

We also offer benefits such as:
Personal education budget
Personnel cycle
Wellness allowance
Collective agreements, occupational pensions and insuranceROLE DESCRIPTION

As a DevOps engineer with us, you will be part of our amazing international consulting team where our consultants possess different skills in IT. You will have various tasks and the opportunity to work with national and international projects at one of our world-leading customers.
We appriciate if you are communicative, responsive and value good cooperation. We would like you to have a background in development and are passionate about DevOps. Perhaps you also have experience of being a technical consultant or advisor.
We need you who are experienced in:
Python, GoLang or Bash
AWS, Azure or Google cloud platform
CI / CD
Docker or Kubernetes
Git, Jenkins or Gerrit
Atlassian
And have
MINIMUM 3 YEARS of practical experience of DevOps

It makes you even more interesting for us if you have:
Work experience in agile environments

 ABOUT ALTEN

ALTEN is one of Europe's largest technology and IT consulting companies with over 45,000 employees in more than 30 countries. At ALTEN, we have a large range of assignments at the leading companies in several different industries such as vehicles, telecoms, energy, engineering, pharmaceuticals and medical technology, where our consultants are taking active part throughout the product development chain. Every employee is important for ALTEN's success and therefore we value you as an individual and work actively with personal development. In Sweden, we are over 1300 committed employees with 11 offices in 10 cities - from Lund in the south to Skellefteå in the north.
For the fourth year in a row, ALTEN has been named one of Sweden's most attractive employers by Career Companies 2023, an award for employers that offer unique career and development opportunities. Welcome to read more about us at alten.se

 If you have any questions, email
YANA ZUBRYTSKA, TALENT ACQUISITION PARTNER IT AT YANA.ZUBRYTSKA@ALTEN.SE

Ansök nu

Utesäljare i Lund

Utesäljare
Läs mer Jan 19
Om tjänsten
I rollen som säljare hos HomeMaid i Lund arbetar du med nykundsförsäljning samt merförsäljning och jobbar mot uppsatta mål. Detta sker främst via kundbesök till både nya som såväl gamla kunder. Dessa genomförs i första hand genom fysiska möten men även i vissa fall digitalt eller över telefon.

Kundmötena bokar du själv och ser det som en självklarhet att planera och genomföra säljdrivande aktiviteter för att få in nya kunder men också för att sälja mer till befintliga. I rollen ingår även en del administration kring säljarbetet, såsom offerthantering, avtalshantering och marknadsbearbetning. Du genomför försäljningsaktiviteter både själv och tillsammans med andra kollegor, deltar på event och nätverksträffar.

Om dig
HomeMaid söker dig som har erfarenhet av uppsökande försäljning och drivs av att nå uppsatta mål! I din roll behöver du ha en god kommunikations- och anpassningsförmåga och vara drivande och effektiv i ditt sätt att arbeta.
För att trivas i rollen ska det vara naturligt för dig att arbeta strukturerat i ett högt tempo utan att tumma på affärsmässighet. Vara bekväm i kunddialoger och se det som en självklarhet att ta initiativ till samtal och möten.

Vidare har du en nyfikenhet som hjälper dig att identifiera nya affärsmöjligheter som främjar både din och bolagets utveckling. Du är en god representant för bolaget genom din positiva inställning, pålitlighet och din förmåga att snabbt inge förtroende.

Placering: Lund med omnejd
Anställning: 100% tillsvidareanställning
Tillträde: Start omgående eller enligt överenskommelse. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök senast:2023-02-20

Varmt välkommen med din ansökan!

HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även företagstäd. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder och företag med våra tjänster. HomeMaid är noterat på Spotlight Stock Market sedan november 2005.

Ansök nu

Personlig assistent till 12-årig flicka i Lund

Personlig assistent
Läs mer Jan 19
Ekens Assistans är en assistansanordnare med fokus på kvalité.
Närhet, Medbestämmande och Integritet är nyckelord i vår verksamhet.
Vår utgångspunkt är att alla människor har rätt att leva ett självständigt liv utifrån sina förutsättningar för att få största möjliga frihet och glädje i livet.

Som anställd hos Ekens Assistans omfattas du av Almega/Vårdföretagarnas kollektivavtal med avtalad tjänstepension, utbildning och friskvård.

Jag är en glad sprallig autistisk, 12-årig tjej. Jag har massor av energi och är mycket aktiv, och jag söker dig som vill hjälpa och följa mig i min vardag.

Jag bor tillsammans med mamma, pappa och lillasyster.

Av dig förväntar jag mig att du har ork och fysik att hänga med på mina dagliga äventyr. Det krävs också av dig att du en stor portion tålamod då jag har en väldigt stark egen vilja.

Arbetstiderna kan vara förlagda tidiga morgnar, eftermiddagar, samt helger. Inom en snar framtid kan även dagtid komma att bli aktuellt.

Att du kan tala engelska är ett krav då mamma är engelskspråkig, jag själv förstår både svenska och engelska.


Löpande urval sker. Utdrag ur belastningsregistret uppvisas innan eventuell anställning. Timanställning/behovsanställning erbjuds initialt. Arbete med fasta schema kan vara aktuellt längre fram. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

SYSTEM SCIENTIST (TRY & HIRE)

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 19
Job Description
On behalf of our customer who are big in the packaging industry we are now searching for a System Scientist to join the internal SAP talent program. In the role of the System Scientist you will define and maintan the data models and concepts. This in order to facilitate an environment where new developers quickly can be introduced to the concept. The System Scientist will define, document and maintain the complex data models and concepts of the application.

Your daily tasks may include:
- Help to continue to develop and maintain the global business solutions.
- Understand and document business requirements from our customers stakeholders.
- Design, deliver, implement, and support our customers complex global business applications (ERP system).
- Be part of bringing our customer into the new future IT environment.
- Continuously collaborate cross process, with the other teams and business processes/system to assure continuous and safe delivery of IT solution.
- Learn and support interfaces to other IT systems (e.g but not limited to Jira, HR, SAP/PowerBI/BO).

You will work together with senior developers, architects and business expert.

We believe that the assignment as a System Scientiest suits you who are in the beginning of your career.
You have some experience of functional design, ERP processes and agile development practices and are now
eager to learn more and evolve in the role as System Scientist.

Company Description
JobBusters is an authorized staffing and recruitment company. We are aimed at civil servants and place great value in finding the right person for the right position. By being flexible, available and present in relation to customers, consultants and candidates, we aim to find our customers’ dream candidates and our candidates’ dream jobs

Qualifications
- Experience of Requirements gathering and Analysis
- Experience of Functional design
- Knowledge about ERP Processes
- Knowledge about Agile development practices, backlog management and tools
- Experience of working with Jira and Confluence
- Fluent in English, both written and oral

Personal qualities
In order to succeed and develop in the role of System Scientist, it is important to have a good understanding of the users and to be able to see problems and solutions from different points of view. You are eager to learn from your senior colleagues and absorb information easily.

Salary
Salary, as agreed.

Admission and Application
Full time position, 40 hours per week. The position will start as soon as possible, and the assignment is expected to run until 2023-12-30. This is a Try & Hire-assignment, meaning you will be offered a permanent position after these months. Submit your application in English today, as interviews are ongoing!

Ansök nu

Laboratoriebiträde till klinisk patologi i Lund

Laboratoriebiträde
Läs mer Jan 19
Gör skillnad. Varje dag.

Medicinsk service stödjer samtliga Region Skånes egna verksamheter och externa vårdgivare. Klinisk genetik och patologi är ett verksamhetsområde inom förvaltningen Medicinsk service, division Labmedicin i Region Skåne och bedriver verksamhet på fyra orter, Malmö, Lund, Helsingborg och Kristianstad med en gemensam verksamhetschef. Inom verksamhetsområdet ansvarar vi bland annat för analys och diagnostik inom patologi och cytologi.

Vi tillhandahåller histopatologisk, cytologisk och molekylärpatologisk service till privatläkare, vårdcentraler, närsjukhus, akutsjukhus och Skånes universitetssjukvård (Sus) samt bistår med specialkompetens och konsultationsexpertis inom södra sjukvårdsregionen.

Hos oss arbetar undersköterskor, läkare, biomedicinska analytiker, cytodiagnostiker och laboratoriebiträde i nära samarbete med varandra. Vi är ett härligt gäng som jobbar kvalitativt med patienten i fokus.


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi ett engagerat laboratoriebiträde till klinisk patologi i Lund! Tjänsterna avser en tillsvidareanställning och ett vikariat på ett år, med möjlighet för förlängning.

I rollen som laboratoriebiträde hos oss kommer du hantera glas för scanning, hantera drift av instrument, hämta och arkivera klossar, registrera in prover, beställa och packa upp förbrukningsmaterial. Tjänsten erbjuder stor variation med många moment. Vi arbetar inte med patienter, men varje arbetsmoment hos oss är ett steg närmre rätt diagnos för patienterna. Din roll kommer att vara betydelsefull.


KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är laboratoriebiträde och har goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift. Vi ser det som meriterande om du har arbetat på laboratorium eller har någon form av laborativ erfarenhet.

Då vi är en verksamhet i förändring ser vi gärna att du har intresse av att delta i eventuella förändringsarbeten. Vidare kräver arbetet att du som person är noggrann, strukturerad samt har förmågan att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att lära känna just dig!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Medicinsk service är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar, med cirka 2 000 medarbetare. Vi möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, farmakologi, mikrobiologi samt patologi. Förvaltningen bedriver även forskning och utveckling inom sina områden.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Java-utvecklare kunnig inom Cloud

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 19
Om programmering är din passion och du värdesätter möjligheter, utveckling och gemenskap så tror vi att du kommer trivas hos oss på ALTEN i Lund. Vi söker duktiga  Java-utvecklare som tillsammans med oss vill bygga för en hållbar framtid, läs vidare och ansök idag!

VI ERBJUDER DIG
Som Java-utvecklare har du möjligheten att arbeta med det du brinner för och samtidigt utveckla och bredda din kompetens. Tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar! Genom våra interna nätverk ALTEN Sports och Women@ALTEN ges du också möjlighet att tillsammans med dina kollegor driva frågor och aktiviteter som du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därför erbjuder vi tre extra lediga dagar per år.
Vi erbjuder även förmåner som:
Personlig utbildningsbudget
Personalcykel
Friskvårdsbidrag
Kollektivavtal, tjänstepension och försäkringarKONSULTROLLEN
Som Java-utvecklare hos oss blir du en del av vårt härliga internationella konsultteam där våra konsulter besitter olika kompetenser inom IT. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och får möjligheten att arbeta med nationella och internationella projekt hos någon av våra världsledande kunder eller inhouse. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos många av de främsta företagen inom flera olika branscher såsom fordon, telekom, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Varje medarbetare är viktig för ALTENs framgång och därför värdesätter vi dig som individ och arbetar aktivt med personlig utveckling.
Du skulle trivas hos oss om du är en lagspelare, fokuserad och tycker om problemlösning och utmaningar.

Vi behöver dig som har erfarenhet inom:
Java
Spring eller Spring boot
Microservices
Postgre
Azure, AWS eller Google cloud plattform
Git
JPA eller Hibernate
Och har flytande kunskaper i engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du hade jobbat med:
React.js
HTML
DevOps
Kubernetes
Och har flytande kunskaper i svenska i tal och skrift

 
OM ALTEN

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr.
ALTEN har för fjärde året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2023, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se

We believe in growing together!

 Har du några frågor?

Mejla gärna  
YANA ZUBRYTSKA, TALENT ACQUISITION PARTNER IT PÅ YANA.ZUBRYTSKA@ALTEN.SE

Ansök nu

Accountants to ESS in Lund

Accounting controller
Läs mer Jan 19
Are you looking for a new opportunity in an international environment? This is a unique chance to work in an organization that is leading in its field. European Spallation Source is a multi-disciplinary research center based on the world’s most powerful neutron source. Now they are looking for accountants to join their Finance & Business Control division for initially 3 months. Apply already today since the position will be filled as soon as possible!

ARBETSUPPGIFTER
Due to a new project at ESS they are now looking for accountants that can support with reconciliation and bookeeping during 3 months. As an accountant you will, among other things:


* Set up and maintain a reconciled cost reporting towards ESS’ external and internal stakeholders
* Maintain, a monthly cost reporting towards internal and external stakeholders
* Reconcile the monthly cost reporting
* Support the reconciliation of other transactions, e.g. related to contributions in kind


VI SÖKER DIG SOM
To be successful in this role you will have:


* A bachelor or master degree in accounting or business administration
* Experience in reconciliation and a understanding of bookkeeping and annual reporting
* Can communicate unhinderedly in english
* Good excel skills


It is considered an asset if you have earlier experience of working in an international environment and earlier been working with Unit 4 Business World

As a person you have a high level of attention to details, is analytical and responsible.

Other information:

Start: As soon as possible

Work extent: Fulltime, initially for 3 months with great potential to extend the contract

Location: Lund

Contact information: This recruitment process is conducted by Academic Work. It is a request from our client that all questions regarding the position is handled by Academic Work. Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.Apply here!

Ansök nu

Financial controller to ESS in Lund

Accounting controller
Läs mer Jan 19
Are you looking for a new opportunity in an international environment? This is a unique chance to work in an organization that is leading in its field. European Spallation Source is a multi-disciplinary research center based on the world’s most powerful neutron source. Now they are looking for senior Financial Controller with experience in reconciliation to join their Finance & Business Control division. Apply already today since the position will be filled as soon as possible!

OM TJÄNSTEN
Due to a new project starting at ESS they are now looking for an accountant with exposure to financial controlling and proven experience in reconciliation or a financial controller with exposure to accounting and proven experience in reconciliation.

Read more about ESS here: European Spallation Source | ESS.

ARBETSUPPGIFTER
In the role as financial controller or accountant you will:


* Set up and maintain a reconciled cost reporting towards ESS’ external and internal stakeholders, based on the statutory accounting / general ledger
* Supported by the Finance Group, Business Controlling, and Project Controlling; develop, implement, and maintain, a monthly cost reporting towards internal and external stakeholders
* Reconcile the monthly cost reporting with the general ledger including supporting documentation
* Analyse, develop, and maintain the standards for the cost reporting, based on requirements from internal and external stakeholders
* Create guidelines and documentation on cost reporting and reconciliation
* Support the reconciliation of other transactions, e.g. related to contributions in kind
* Make recommendations on data quality


VI SÖKER DIG SOM
To be successfull in this role you have:


* A bachelor or master degree in accounting or business administration
* Minimum 4 years of experience in reconciliation
* Good understanding of bookkeeping and annual reporting
* Can communicate unhinderedly in english
* Excellent Excel skills (including Pivot tables)
* Earlier experience of working in an international environment


It is considered an asset if you earlier been working with Unit 4 Business World.

As a person you have a high level of attention to details, are analytical and responsible.

Other information


* Start: As soon as possible
* Work extent: Fulltime, initially for 6 months with great potential to extend the contract
* Location: Lund


Contact information: This recruitment process is conducted by Academic Work. It is a request from our client that all questions regarding the position is handled by Academic Work. Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

Ansök nu

Kund och personalansvarig till Albatross personlig assistans AB

Enhetschef inom social omsorg
Läs mer Jan 19
Albatross Personlig Assistans AB är ett privat assistans företag i Lund med 27 brukare och ca 160 anställda. Vi strävar efter att vara det personliga, familjära företaget med hög serviceanda och god tillgänglighet. Vår grundidé är att varenda brukare, assistent och anhörig tillåts ta plats och har rätt till ett proffsigt, engagerat, individuellt bemötande.
Som kund och personalansvarig har du två huvudsakliga funktioner. Du ansvarar dels för den personliga assistansen för brukaren och är dels arbetsgivare för brukarens assistenter. Denna dubbla roll kan vara komplex men är också väldigt spännande och utvecklande.
Du kommer möta många olika typer av människor och behöver ha en god fallenhet för att skapa goda relationer.
Du är spindeln i nätet i de grupper som du är ansvarig för och måste kunna hantera många bollar i luften samtidigt.
Vi söker som dig vill ha ett stimulerande och utmanande arbete. Du ska vara ansvarskännande, ha ett stort engagemang, lugn och harmonisk och kunna ta egna initiativ samt vara flexibel. Är viktigt att du är positiv och stresstålig. Social kompetens och hög service känsla är viktiga egenskaper. Vi vill att du har goda kunskaper inom Word och Excel. Körkort och tillgång till bil är ett krav.
Det är meriterande med kunskaper inom LSS och erfarenhet inom liknande arbete. Erfarenhet av arbete i Tidvis är meriterande då Tidvis är det administrativa system vi arbetar i.
Tjänsten är på ca 50-80% och arbetstiderna är främst dagtid men det förekommer möten på kvällstid. Det ingår jourtid var 3:e till 4:e vecka och röda dagar. Vi tillämpar provanställning på 6 månader. Tillträde under våren eller enligt överenskommelse.

Ansök nu

Postdoktor i droppstorlek och temperaturmätning av spraysystems

Forskarassistent
Läs mer Jan 19
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns cirka 46 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.
Beskrivning av arbetsplatsen
Avdelningen för förbränningsfysik är väl etablerad och internationellt erkänd som  framstående inom mätning och utveckling av förbränningsapplikationer relaterade till motorer för mark- och flygfarkoster samt energiproduktion.

Institutionen för fysik bedriver forskning inom en lång rad områden tillsammans med andra avdelningar inom tekniska och naturvetenskapliga fakulteterna. Vår forskningsanläggning byggdes 2001 och stöder för närvarande arbetet med cirka 50 forskare. http://www.forbrf.lth.se/english/

Vi erbjuder
Lunds universitet är en statlig myndighet vilket innebär att du får särskilda förmåner, generös semester och en förmånlig tjänstepension. Läs mer på universitets webbplats om att https://www.lu.se/om-universitetet/jobba-hos-oss

Särskild ämnesbeskrivning
Det föreslagna forskningsarbetet består i att bestämma storleken, hastigheten och temperaturen hos droppar som genereras av atomiserande spraysystem. Detta görs med hjälp av avancerad bildbehandling och laserbaserad diagnostik. Två typer av flöden kommer att undersökas:

-  ”Spray drying” -injektor som körs under normala förhållanden med vatten.
-  ”Spray drying” -injektorer som körs vid hög temperatur med diverse vätskor
Arbetsuppgifter
Driftförhållandena i detta forskningsarbete kommer att fokusera på användningsområden för ”spray drying” och kommer att definieras av Tetra Pak.

Mätningarna av droppstorlek (genom LIF/Mie -tekniken) och temperatur (genom LIF-termometri med två våglängder) kommer att baseras på en kombination av respektive teknik med Structured Laser Illumination Planar Imaging (SLIPI). Mätningar av vätskedynamik kommer att genomföras med en teknik baserad på höghastighetsavbildning av bakåtspridning och detektion av bakåtriktad LIF.

Både makroskopisk avbildning (med synfält i storleksordningen ~12 cm för kvantitativa mätningar) och mikroskopisk avbildning (med synfält i storleksordningen ~5 mm för dynamisk avbildning) kommer att användas under projektet.

I arbetsuppgifterna som postdoktor ingår främst att bedriva forskning. Även undervisning kan ingå i arbetsuppgifterna, dock högst en femtedel av arbetstiden. Inom ramen för anställningen ges det möjlighet till tre veckors högskolepedagogisk utbildning. Syftet med anställningen är att utveckla sin självständighet som forskare samt skapa förutsättningar för vidare meritering.

Arbetsuppgifterna innefattar även (ex.):

- Forskning inom ämnesområdet
- Samarbete med Tetra Pak:s industri 
-  Hjälp till och handledning av doktorander 
- Administration relaterad till ovan angivna arbetsuppgifter
 

Behörighet
Behörig att anställas som postdoktor är den som har avlagt doktorsexamen, eller en utländsk examen som bedöms motsvara doktorsexamen, inom anställningens ämnesområde. Bevis om att behörighetskravet är uppfyllt ska ha inkommit senast vid tidpunkten då anställningsbeslut fattas. Främst kommer den sökande i fråga som avlagt examen högst tre år före sista ansökningsdag. Om det finns särskilda skäl kan doktorsexamen ha avlagts tidigare.

Övriga krav (ex.):

- Mycket goda kunskaper i engelska, i tal och skrift
- Doktorsexamen inom anställningens ämne.
- Omfattande kunskap om temperaturmätning och storleksmätning av partiklar/droppar med hjälp av laserbaserad diagnostik.
- Förmåga att självständigt utforma och genomföra experimentella forskningsprojekt relaterade till tvåfasflödessystem.
- En bred kompetensprofil och kunskap inom värmeöverföring och vätskemekanik är viktigt för detta projekt.
- God förmåga att utveckla och bedriva forskning av hög kvalitet.

Bedömningsgrunder
Detta är en meriteringsanställning främst inriktad på forskning. Anställningen är tänkt som ett inledande steg i karriären och bedömningen av de sökande kommer i första hand att baseras på deras vetenskapliga meriter och potential som forskare. Särskild vikt kommer att fästas vid vetenskaplig förmåga inom ämnesområdet. 

Vid anställning av postdoktor ska följande utgöra grund för bedömning:

- God förmåga att utveckla och genomföra forskning av god kvalitet.
- Pedagogisk förmåga. 

Övriga meriter (ex.):

- Stor erfarenhet av temperaturmätningar med temperaturkänsliga färgämnen.
- Stor erfarenhet av laserdiagnostik för mätning av droppstorlek.
- Erfarenhet av laboratoriearbete relaterat till tvåfasflöden.
- Goda kunskaper i programmering och bildanalys.
- Tidigare vetenskapliga publikationer inom ämnesområdet.

Hänsyn kommer att tas till hur den sökande genom sin erfarenhet och kompetens bedöms komplettera och stärka forskningen inom avdelningen/institutionen samt bidra till dess framtida utveckling.

Övrigt 
Anställningen är tidsbegränsad till två år och avser heltid. Anställningen tidsbegränsas enligt kollektivavtal, “Avtal om tidsbegränsad anställning som postdoktor”. 

Så här söker du
Ansökan ska skrivas på engelska och bör innehålla CV inkl publikationslista, personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina forskningsmeriter. Ansökan ska även innehålla kopia av doktorsexamen eller motsvarande samt övrigt som du önskar åberopa (kopior av betyg, uppgifter till referenser, rekommendationsbrev etc)”.Välkommen med din ansökan!

Lunds Tekniska Högskola, LTH, är en teknisk fakultet inom Lunds universitet med forskning av hög internationell klass och stora satsningar på pedagogisk mångfald.

Fysiska institutionen är en av Lunds universitets största institutioner med cirka 350 anställda. Vid institutionen finns sju forskningsavdelningar och ett antal större centrumbildningar. Forskningen vid institutionen täcker ett brett spektrum av modern fysik. www.fysik.lu.se.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Human Resource Business Partner

Personalchef/HR-chef
Läs mer Jan 19
We are looking for an experienced HR Business Partner to join our Human Resources team and be a partner to Operations at Axis.

Who is your future team?
We are a HR team that work closely together with the business with a dedication to make a difference. We are proud of our joyful, cooperative working environment. We are a fast growing and innovative company; thus the pace is high. Our everyday work is characterized by a constant drive to move forward. At the same time, we always take the time to help each other out and discuss new ideas together

The role as Human Resource Business Partner
In partnership with the business leaders, you will be the driver of the HR strategy needed for the functions. Working with HR within a growth company it often means being good at carrying several hats at the same time. One of the strategic partner, another of a change agent as well as the one of the functional expert.

You will have a fun and exciting everyday life at Axis. You are the key enabler to drive and develop capabilities, people, engagement, and an inclusive culture. You will cover the responsibilities of all the areas of the employee lifecycles from onboarding to exit interviews, salary reviews and performance development, leader coaching and core values workshops. However, the good thing is that you are not alone, the HR organization in Lund, HR specialists and HR operations, will work together with you to deliver the best possible employee experience for your areas.

You are part of the management team of Operations, where your role is to take mutual responsibility for the delivery of the functional strategy and goals and to support with your HR perspectives of how to prioritize, develop and change. This part of the role will among others cover organizational development, workforce planning, culture & leadership development and forecasting.

The Operations Team
Operations is responsible for Axis global supply-chain, we make sure that the customers receive the products they order. We work in close collaboration with manufacturing partners worldwide, we take responsibility for building and maintaining a supplier base with everything needed to manufacture Axis products. We ensure that our supply chain is reliable in terms of quality and environmental impact. We also develop and supply equipment used to produce and test Axis products.

This coordination of a global supply chain of suppliers, manufacturing partners, configuration, and logistics centers, including handling distributor orders and shipment, is a key competence and success factor of Operations way of working. This is also where our CLCs (configuration and logistics centers) plays an important role.

Another area where our Operations team have an important role is in the development of new products, turning new products and ideas into something that we can manufacture and sell to our customers.?

Who are we looking for?
We are looking for an experienced, positive and organized person with a strong will to succeed. You have a passion for HR and the business and are a true team player, have courage when needed and a coaching approach. You succeed in the role by building relationships and influencing key stakeholders with your excellent listening and communication skills.

In addition to above we believe that you have:

* Several years of experience from HR management in a fast-growing company, preferably in an international environment
* University degree in Human Resources Management or related field
* Hands on experience from all areas of HR work; e.g. recruitment, career development, organizational development, labor law, exits as well as from establishing and maintaining a formal HR structure in the organization
* Excellent verbal and written skills in Swedish and English

What Axis can do for you?
In exchange for your dedication, Axis can offer you a job in an innovative and global organization that takes great pride in delivering world-class, high-quality products, solutions and services to our customers. Axis is an organization that values creativity and promotes teamwork and openness. With us you will grow both personally and professionally, getting a broad responsibility and experience. You will work with highly skilled and motivated colleagues who enjoy going to work - developing products, solutions, and services for a smarter, safer world.

Ready to act?
Axis is a company realizing the benefits of a diverse workforce. We know that diversity in groups creates a better working environment and promotes creativity, something that is fundamental for our success. Would you like to grow with us?
Find out more from our recruiting manager, Louise Dolck Strömberg at or +46 723869527

Ansök nu

Doktorand inom plasmakatalys

Doktorand
Läs mer Jan 19
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns cirka 46 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.


Institutionen för kemiteknik är nyskapande inom separationsteknik och reaktionsteknik. Vår verksamhet har tydlig koppling till Agenda 2030 genom forskningens fokus på energi- och kostnadseffektiva processer.

Samarbeten med industri och andra forskargrupper både i och utanför Sverige är en viktig del av vår strategi.

Våra studenter och anställda upplever en trevlig och inkluderande miljö på institutionen.Projekt
Produktionsprocessen för ammoniak är energikrävande och skadlig för miljön, men i brist på alternativ har den omoderna produktionen fortgått.

Jordbruket är helt beroende av ammoniak i framställningen av konstgödsel, så efterfrågan på ammoniak är stor. Ammoniak är dessutom ett bränsle helt fritt från kolutsläpp med hög energitäthet. Genom att ersätta den traditionella processen med en plasmakatalysbaserad approach skulle energiförbrukningen minska drastiskt p g a att vi kan sänka tryck och temperatur i produktionen. Detta projekt fokuserar på grundläggande förståelse av plasmakatalysprocessen och dess beståndsdelar plasma, katalys och synergin mellan de två. Projektet är ett samarbete mellan insitutionen för Kemiteknik och Fysiska institutionen och doktoranden kommer arbeta i nära samarbete med forskare från båda institutionerna.  

Ämnesbeskrivning
Forskningen vid institutionen för Kemiteknik är främst inriktad på resurseffektiva tekniska lösningar för en hållbar utveckling, och bedrivs i samarbete med andra nationella och internationella forskargrupper och företag. Forskare vid insitutionen för Kemiteknik har lång erfarenhet av termokemiska reaktioner, katalys och design av processer för framställning av kemikalier och bränslen.

Forskningsuppgiften i detta projekt kommer att vara att studera plasmakatalys för ammoniakproduktion.  Fokus kommer att ligga på experimentella in situ- och operandostudier för att uppnå en detaljerad förståelse av egenskaperna hos plasma och dess växelverkan med det katalytiskt aktiva materialet. För att få grundläggande kunskap om den kemiska processen kommer modellsystem att studeras.

Arbetsuppgifter
Arbetet är till största delen experimentellt och kommer att utföras i samarbete med forskare och doktorander vid Fysiska institutionen men även utanför Lunds universitet i internationella samarbeten. Doktoranden kommer att utföra och planera in situ och operando karakteriseringsstudier av plasma med hjälp av laserdiagnostik och katalysatorn med framförallt optiska och synkrotronljusbaserade metoder. Typiska tekniker som kan komma att användas utöver synkrotronljusbaserade tekniker är SEM/TEM, XRD, Raman, BET, TPR och laserdiagnostik.

Huvuduppgiften för en doktorand är att ägna sig åt sin forskarutbildning vilket innefattar såväl deltagande i forskningsprojekt som forskarutbildningskurser. I arbetsuppgifterna ingår det även medverkan i undervisning och annat institutionsarbete, dock max 20 % av arbetstiden.

Behörighet
Grundläggande behörighet till utbildning på forskarnivå har den som har

- avlagt examen på avancerad nivå eller
- fullgjort kursfordringar om minst 240 högskolepoäng, varav minst 60 högskolepoäng på avancerad nivå eller
- på något annat sätt inom eller utom landet förvärvat i huvudsak motsvarande kunskaper.

Kraven på särskild behörighet för Kemiteknik uppfyller den som har:

- fördjupningsarbete om minst 30 högskolepoäng på avancerad nivå inom ämnesområdet

Övriga krav:

- Mycket goda kunskaper i engelska, i tal och skrift.

Bedömningsgrunder

Urval till utbildning på forskarnivå sker efter bedömd förmåga att tillgodogöra sig forskarutbildningen. Bedömningen av förmågan sker främst utifrån studieresultaten på grundnivå och avancerad nivå. Följande beaktas:

- Kunskaper och färdigheter relevanta för avhandlingsarbetet och utbildningsämnet.
- Bedömd förmåga till självständigt arbete och förmåga att formulera och angripa vetenskapliga problem.
- Förmåga till skriftlig och muntlig kommunikation.
- Övriga erfarenheter relevanta för utbildningen på forskarnivå, t ex yrkeserfarenhet.
Övriga meriter:

- God förmåga att kommunicera och samarbeta med forskare i andra forskningsfält.
- Dokumenterad erfarenhet av självständigt forskningsrelaterat arbete och problemlösning.
- Erfarenhet av avancerad laserdiagnostik för ultrasnabba processer så som strukturerad belysning och spatial lock-in-analys som exempelvis.
- Goda kunskaper inom laserfysik och spektroskopi
- Kunskap i programmering så som Python eller Matlab och även Labview för kontroll av experimentuppställning är meriterande.
- Laborativ erfarenhet kommer värdesättas.

Hänsyn kommer också att tas till god samarbetsförmåga, driv och självständighet samt hur den sökande genom sin erfarenhet och kompetens bedöms ha den förmåga som behövs för att klara forskarutbildningen.

Villkor

Endast den som är antagen till forskarutbildning får anställas som doktorand. Forskarutbildningen är fyra år vid heltidsstudier. Vid undervisning och annat institutionsarbete förlängs anställningen i motsvarande grad, dock längst till 5 år (dvs. max 20 %). Bestämmelser gällande anställning som doktorand finns i Högskoleförordningen (1993:100), 5 kap 1-7 §§.

Instruktioner för ansökan

Ansökan ska skrivas på engelska. Ansökan ska innehålla personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt forskningsprojektet matchar dina intressen och din utbildningsbakgrund. Ansökan ska även innehålla CV, examensbevis eller motsvarande samt övrigt som du önskar åberopa (kopior av betyg, uppgifter till referenser, rekommendationsbrev etc.).

Lunds Tekniska Högskola, LTH, är en teknisk fakultet inom Lunds universitet med forskning av hög internationell klass och stora satsningar på pedagogisk mångfald.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Marketing Communications Specialist

Marknadskommunikatör
Läs mer Jan 19
At Tetra Pak we commit to making food safe and available, everywhere; and we protect what's good – protecting food, protecting people, and protecting the planet. By doing so we touch millions of people's lives every day. And we need people like you to make it happen.
Job Summary
We are looking for a Marketing Communications Specialist in the area of product and categories, who will support business growth through the promotion of our products and category expansion initiatives within Service Solutions. In this role you are responsible for the design, implementation and management of communication initiatives, product releases and marketing activities.
This is a permanent position that reports to the Manager Product & Category Communications Services. The location is ideally in Lund, Sweden or Modena, Italy.
What you will do
Drive and execute Product release communication and sales material
Develop and execute communication initiatives in close collaboration with business units and markets
Create inspiring and impactful materials and collaterals in line with the brand direction, in close collaboration with our external strategic and creative agencies
Track communication activities and report their results, making adjustments to optimise effectiveness
Work across our organisation with key stakeholders, ensuring their input and buy-in and facilitating implementation

We believe you have
Education and language skills:
Higher relevant education (Bachelor of Marketing / Communications)
Excellent English skills in speech and writing (native English is a plus)
Professional Skills and Experience:
A minimum of 5 years’ experience in a similar strategic position within digital marketing and campaign development
3-5 years’ working experience both with agencies and international B2B companies
Experience with Marketing Automation, Account Based Marketing and the Customer Journey.
Experience in eCommerce marketing would be beneficial.
Experience working in a global environment and the ability to work across multiple geographies

As a person you are a self-starter and have a good understanding of cultural behaviours. You are creative and have a strategic mindset. You are also a natural leader with the ability to influence and inspire co-workers. Teamwork and the ability to build networks are important, as are problem solving and a pragmatic outlook.
We Offer You
A variety of exciting challenges with ample opportunities for development and training in a truly global landscape
A culture that pioneers a spirit of innovation where our industry experts drive visible results
An equal opportunity employment experience that values diversity and inclusion
Market competitive compensation and benefits with flexible working arrangements

Apply Now
If you are inspired to be part of our promise to protect what’s good; for food, people, and the planet, apply through our careers page at https://jobs.tetrapak.com/.
This job posting expires on 2023-02-02
To know more about the position contact Hiring Manager Chantra Trithara at +46 46 36 6408.
If you need any information about your application, please contact the recruiter Susanne Stålring at +46 46 36 3919.
For trade union information contact Sveriges ingenjörer Lars Haraldsson at +46 46 36 2533 and Unionen Lisbeth Larsson at +46 46 36 2320.

Ansök nu

Säljare sökes till kontor i Hjärup

Telefonförsäljare
Läs mer Jan 19
Är ditt nyårslöfte att skaffa ett bättre jobb, tjäna pengar eller bara utvecklas som person? Då har du hittat rätt.

Välkommen till Viva Sales! Du kommer ingå i ett team med erfarna säljare som tillsammans arbetar mot tydliga mål.

I rollen som säljare hos oss kommer du att nå ut till nya potentiella kunder. Du ser över dessa potentiella kunders nuvarande eller kommande behov av mobila lösningar genom att kombinera dina samtal med att skapa och presentera offerter. I din roll kommer du att arbeta både mot individuella samt teamets mål med hjälp av din närmsta chef.

Vi söker nu målinriktade säljare till vårt kontor i Hjärup, som ligger precis mellan Lund & Malmö, tågstationen ligger 5min gångväg ifrån kontoret vilket gör det väldigt enkelt att ta sig hit. Finns även tillgång till parkering för dem som kör bil.Har du vad som krävs?

För att du ska få den bästa arbetsupplevelsen ser vi gärna att du är energisk och drivande. Du bör motiveras av att arbeta målfokuserat med kämparglöd då du dagligen strävar efter att uppnå din och ditt teams budget. God kommunikationsförmåga är viktigt då du använder det för att bygga upp relationer med kunderna, eftersom detta skapar grunden till en långvarig relation mellan kunden och dig. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Vad erbjuder vi?

- En heltidstjänst på en stabil och rolig arbetsplats

- Generös lönemodell utan lönetak

- Garantilön

- Bonusstegar

- Tävlingar

Vi erbjuder dig en stabil och fräsch arbetsplats med massor av utvecklingsmöjligheter. Utbildning och daglig coachning är också något du kan räkna med. Hos oss får du bästa möjliga förutsättningar för att lyckas inom försäljning. Detta, då vi fokuserar på varje enskild medarbetare så att du som anställd har rätt verktyg för att kunna lyckas.

Dagarna passerar i högt tempo och vår ambition är att kombinera nöje med prestation. Här har vi regelbundna tävlingar både i grupp och individuellt.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är måndag-fredag 09:00-17:00

Intervjuer sker löpande. Vill du starta i gång din karriär omgående? Tveka inte på att skicka en ansökan redan idag så får du en tid för intervju inom kort.

Ansök nu

Account Manager B2B centralt i Lund mållön 36.000kr/mån

Account manager
Läs mer Jan 19
Pauser Media är ett lönsamt och växande mediaföretag som nu söker Eventsäljare till sitt team i Lund på Bangatan 4, cirka 50 meter från Lunds centralstation. Heltidstjänst på plats måndag-fredag.
I din roll kommer du att vända dig via telefon till både befintliga- och nya kunder inom näringslivet och offentlig sektor och erbjuda dem platser till våra digitala och fysiska konferenser som samlar hundratals deltagare varje konferens.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:
- Att tillsammans med ditt team jobba mot uppsatta mål och budget
- Du kommer att arbeta som säljare med telefon och email som främsta verktyg
- Vara en ambassadör och ansiktet utåt för Pauser Media
Tjänsten som är en tillsvidareanställning på heltid, vardagar, är placerad på Pauser Medias kontor i Lund. Du kommer att få en fast kollektivavtalsenlig lön och provision.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom kundrelationer såsom försäljning/telefonförsäljning/butikssäljare eller liknande. Du är en glad och kreativ person som tycker om att lösa problem och överträffa dina mål. Att du trivs med att arbeta proaktivt och uppsökande och kan snabbt sätta dig in i kundens verksamhet och förstå dess behov är viktigt för att lyckas i rollen.
- Du är social, lyhörd och bra på att uttrycka dig verbalt.
- Du är målmedveten, driven, gillar att se resultat och har viljan att utvecklas.
- Du har tidigare dokumenterad erfarenhet från försäljning, eller relevant utbildning.
Vi är villiga att investera i dig och lär gärna upp dig inom vårt område. Det viktigaste för oss är att du har rätt inställning och är högt motiverad att utvecklas. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi erbjuder:
- Mållön 36.000kr/mån.
- Fast lön enligt kollektivavtal plus provision.
- Verktyg och personlig coaching för att du ska utvecklas och lyckas i rollen.
- En familjär företagskultur och engagerade kollegor.
- En central arbetsplats i ljusa lokaler, ett stenkast från Lunds centralstation.
- Friskvårdsbidrag och kollektivavtal med pension och försäkringar.
- Aktiviteter såsom kickoffer, luncher och tävlingar.
Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan! Skicka din ansökan med cv till Gina Wallin, koordinator i Stockholm, som även besvarar frågor om tjänsten: gina.w@pausermedia.se eller 08-517 955 17.
Om oss
Vi har över 30 års erfarenhet av att leverera strategisk kunskap till våra kunder. Vi ger ut tidningarna/nyhetstjänsterna Miljö & Utveckling, Telekom idag, Kvalitetsmagasinet, Vd-tidningen, Kvalitetsvård och Hållbart samhällsbyggande och arrangerar ett stort antal konferenser årligen knutna till dessa varumärken.
Pauser Media sysselsätter idag ett 30-tal personer och har kontor i Stockholm, Lund och Umeå.
Kontoret i Lund finns på Bangatan 4, cirka 50 meter från Lunds Centralstation.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Marketing Communications Manager

Informationschef/Kommunikationschef
Läs mer Jan 19
At Tetra Pak we commit to making food safe and available, everywhere; and we protect what's good – protecting food, protecting people, and protecting the planet. By doing so we touch millions of people's lives every day. And we need people like you to make it happen.
Job Summary
We are looking for a Marketing Communications Manager in the area of product and categories, who will support business growth through the promotion of our products and category expansion initiatives within Processing Solutions & Equipment. In this role you are responsible for the design, implementation and management of communication initiatives, product releases and campaigns.
This is a permanent position that reports to the Manager Product & Category Communications Processing. The location is ideally in Lund, Sweden or Modena, Italy.
What you will do
Drive and execute Product release communication and sales material
Develop and execute communication initiatives and campaigns in close collaboration with business units and markets
Create inspiring and impactful materials and collaterals in line with the brand direction, in close collaboration with our external strategic and creative agencies
Activate campaigns through appropriate channels, to attract and nurture customers and prospects into Marketing Qualified Leads (MQLs) and Sales Accepted Leads (SALs)
Track communication activities and report their results, making adjustments to optimise effectiveness
Work across our organisation with key stakeholders, ensuring their input and buy-in and facilitating implementation

We believe you have
Education and language skills:
Higher relevant education (Master of Marketing / Communications)
Excellent English skills in speech and writing (native English is a plus)
Professional Skills and Experience:
A minimum of 8 years’ experience in a similar strategic position within digital marketing and campaign development
5-7 years’ working experience both with agencies and international B2B companies
Experience with Marketing Automation, Account Based Marketing and the Customer Journey
Experience working in a global environment and the ability to work across multiple geographies

As a person you are a self-starter and have a good understanding of cultural behaviours. You are creative and have a strategic mindset. You are also a natural leader with the ability to influence and inspire co-workers. Teamwork and the ability to build networks are important, as are problem solving and a pragmatic outlook.
We Offer You
A variety of exciting challenges with ample opportunities for development and training in a truly global landscape
A culture that pioneers a spirit of innovation where our industry experts drive visible results
An equal opportunity employment experience that values diversity and inclusion
Market competitive compensation and benefits with flexible working arrangements

Apply Now
If you are inspired to be part of our promise to protect what’s good; for food, people, and the planet, apply through our careers page at https://jobs.tetrapak.com/.
This job posting expires on 2023-02-02
To know more about the position contact Hiring Manager Ulrika Wennerberg Norvenius at +46 46 36 4311.
If you need any information about your application, please contact the recruiter Susanne Stålring at +46 46 36 3919.
For trade union information contact Sveriges Ingenjörer Lars Haraldsson at +46 46 36 2533 and Unionen Lisbeth Larsson at +46 46 36 2320

Ansök nu

NurseHouse AB söker sjuksköterska till avdelning i Skåne

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 19
NurseHouse är ett bemanningsföretag för vårdpersonal med fokus på sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare och läkare. Vi arbetar med att hitta den bästa möjliga lösningen för dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning.

NurseHouse söker sjuksköterska till uppdrag på ortopeden i Lund. Uppdraget startar 2023-01-25 och slutar 2023-02-28.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet

Ansök nu

Iris söker resultatinriktade arbetskonsulenter i Lund!

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Jan 19
I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.

Drivs du av resultatinriktade arbetsuppgifter och är en fena på att dokumentera?

- Gillar du att nätverka och jobba uppsökande?
- Drivs du av att stötta arbetssökande till att nå sin fulla potential?

Om du svarat ja på dessa frågor så är du kanske vår nya stjärna i vårt fantastiska team på Iris Arbetsmarknad!

Varför ska jag välja Iris som arbetsgivare?
Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst inom affärsområdet Arbetsmarknad. Du kommer få arbeta självständigt men samtidigt erbjudas kollegialt stöd och kompetensutveckling. Vi på Iris Arbetsmarknad arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål - att stötta personer till att ta ett nästa steg på arbetsmarknaden.
Varmt välkommen till Irisgänget som erbjuder dig inkludering, mångfald, utvecklingsmöjligheter och arbetsglädje!

Vad är mina arbetsuppgifter?
Vi söker en resultatinriktad arbetskonsulent till insatsen Introduktion till arbete (INAB) som är en upphandlad tjänst av Arbetsförmedlingen som syftar till att stödja arbetssökande som är i behov av förberedande insatser. Som arbetskonsulent får du möjlighet att arbeta med motiverande och stödjande insatser för att hjälpa deltagare utanför arbetsmarknaden att finna resurser och möjligheter i relation till arbete. Tillsammans fokuserar ni på möjligheter och river hinder.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
- Nätverkande med lokala samarbetspartners och företagskontakter
- Uppsökande arbete mot företag i syfte att anskaffa arbetsprövningsplats till arbetssökande
- Coachande individ- och gruppsamtal (motiverande, stödjande och vägledande)
- Rehabiliterande och arbetsförberedande insatser 
- Arbeta resultatinriktat och nå uppsatta mål
- Noggrann dokumentation, utlåtanden och administration 
  
Vem passar för tjänsten?
- För att lyckas i rollen behöver du gilla att nätverka, jobba resultatinriktat samt coacha och vägleda människor
- B-körkort och tillgång till egen bil är en fördel
- Det är meriterande om du är arbetsterapeut

Vidare söker vi dig som uppfyller följande kravprofil:
- Minst 2 års högskole- eller yrkeshögskoleutbildning inklusive examen på heltid inom någon av följande inriktningar: Sociologi, beteendevetenskap, pedagogik eller medicin
- Minst 1 års erfarenhet på minst halvtid av individuell och/eller grupphandledning av personer med kognitiv och/eller psykisk ohälsa samt fysiska funktionsnedsättningar under de senaste 7 åren.
  
Ytterligare information
Tjänsten gäller en eller flera timanställningar utifrån verksamhetsbehov men kan på sikt övergå i annan anställningsform. Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag! Sista ansökningsdag är 2022-02-28.
 
OBS - innan anställning påbörjas kommer du behöva verifiera din kompetens genom vidimerade utbildnings- och anställningsintyg.

För frågor kring tjänsten kontakta, samordnaren Jeanina Dahara Milehag jeanina.milehag@iris.se eller distriktschef Isabella Helldin isabella.helldin@iris.se. 
 
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Motion Control Engineer

Automationsingenjör, elkraft
Läs mer Jan 19
ESD-15520


Imagine what we could learn if we could build a microscope so powerful that it could look deep inside the very materials that the universe is made from. A microscope that could actually let us see the atoms and molecules that substances are made from. Imagine the new discoveries we could make, the new materials we could develop and how much we could learn about ourselves and our universe.

The European Spallation Source is the mother of all microscopes! It is one of the most exciting, innovative and ground-breaking, ”Big Science” projects under construction today. Research with neutrons lies behind some of the most important materials and innovations which improve our everyday lives, our health and our environment – and ESS will be the most powerful neutron microscope when fully operational in 2027.

Others have built telescopes that allow us to look into the deepest regions of space. Now we are building a microscope so powerful it will allow us to the study the smallest objects – atoms – in the finest detail.

Come and build the future of Science with us!

About the role:

The ESS is at an exciting turning point. It is in transition from being a construction site, to being an operating facility. To help us realise our goal of being the most powerful neutron source in the world, we now need an Automation Engineer for the Motion Control & Automation Group (MCAG). The MCAG is responsible for deploying PLC motion control systems to the Neutron Scattering Instruments delivered by European in-kind partners to ESS.

The successful candidate will be part of MCAG’s collaboration in Instrument construction with in-kind partners from across Europe. The position requires an expert in Motion Control and PLC systems especially for the design, procurement, installation, programming, testing and documentation of motion control related components and control systems.

The main areas of responsibilities as an Automation Engineer in this position will be to:


• Lead MCAG’s effort to support and review the MCA related work units of the Instrument construction projects; define processes, workflow and electrical documentation (ePlan).
• Act as ESS MCA key contact person for four Instrument construction projects; plan and lead testing, commissioning and handover of these Instruments to ESS.
• Program and test standardised Beckhoff TwinCAT function blocks in collaboration with European in-kind partners and deploy complete motion control systems to the Instruments.
• Perform the motion control work on a first Instrument as pilot project from construction to support of first users.
• Communicate and link between the different Instruments Teams, MCAG and other groups in and outside ESS.

About you:

The successful candidate will have: 


• A University degree (MSc, BSc) in Electrical or Mechatronics Engineering with a strong focus on Motion Control and Automation.
• Several years of experience in the design, programming and commissioning of PLCs and motion control systems, preferably with Beckhoff TwinCAT.
• Knowledge of scientific instruments and its associated motion control and automation techniques, as well as a good knowledge of motion control components.
• Experience in managing development and construction projects and interfacing with scientists and scientific project managers.
• Experience in leading small project teams and supervising contracted staff.
• Excellent oral and written English skills are a prerequisite.

We truly believe that you are a good communicator and great collaborator. You should be self-motivated and driven, and be used to deliver according to deadlines and milestones. Writing and documenting comes naturally to you, and you have confidence in organising and running efficient and successful meetings. It is important that you feel comfortable working in an international environment and interacting with people from different backgrounds.

What can we offer?

Aside from the chance to work at a truly unique "Big Science" project, you can also expect:


• An opportunity to contribute to the future discoveries within neutron science.
• A stunning, brand new workplace filled with innovative minds and brilliant people from across the globe.
• A challenging, exciting and fast-paced work environment.
• Market competitive compensation that is individual and differentiated according to role, responsibilities, individual skills, abilities and achievements.
• 30 days of annual leave, as well as more than 10 days of public holiday and company days off or days with limited working hours.
• Monthly pension contributions on top of your salary.
• Flexible working arrangements and a real work-life balance.

Interested? We sure hope so.

If you see yourself in what we’re looking for, please provide your CV and motivation letter in English by clicking on “apply” and following the instructions. Please be aware that we can only accept direct applications made via the ESS website. We review applications continuously, so don’t miss out! Submit your application by 19 February, 2023 and quote the job reference number ESD-15520 in your application.

Certain roles at ESS require health and safety checks, which may be required in the final stages of the recruitment process.

For more information regarding the ESS recruitment process, please follow this link https://europeanspallationsource.se/ess-recruitment-process or contact Recruitment Officer Åsa Ander at asa.ander@ess.eu.

For further information regarding the position, please contact the Hiring Manager Thomas Gahl at thomas.gahl@ess.eu

For trade union information, please contact Unionen representative Conny Wendt at conny.wendt@ess.eu or SACO/Swedish Association of Graduate Engineers representative Yngve Levinsen at yngve.levinsen@ess.eu

We look forward to receiving your application soon!

Ansök nu

Forskare i kollektivtrafikplanering med fokus på BRT

Forskarassistent
Läs mer Jan 19
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns cirka 46 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.
Beskrivning av arbetsplatsen
Trafik och väg är en avdelning på Institutionen för teknik och samhälle.

Vi bedriver forskning och undervisning om transportplanering och mobilitet, trafiksäkerhet, järnväg och vägbyggnad. Vi är ca 40 anställda och sitter i nyrenoverade lokaler på LTH. Inom forskningsgruppen transportplanering och mobilitet jobbar ca 15 personer från doktorand och administrativ personal till lektor och professor. Vi söker nu en forskare för arbete i ett projekt om BRT.


Vi erbjuder
Lunds universitet är en statlig myndighet vilket innebär att du får särskilda förmåner, generös semester och en förmånlig tjänstepension.

Läs mer på universitetets webbplats om att vara anställd hos oss https://www.lu.se/om-universitetet/jobba-hos-oss. 

 
Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Arbetsuppgifterna fokuserar på deltagande i ett forskningsprojekt om s.k. eBRT, dvs. elektrifierade Bus Rapid Transit-system. Inom ramen för tjänsten ska du arbeta med att utveckla en standard för europeiska eBRT-system. Detta innebär att ta ansvar för olika förspecificerade arbetsuppgifter inom ramen för forskningsprojektet, samla in och analysera data, planera och delta i projektmöten, samt ha ansvar för att leverera resultat enligt fastslagen tidplan för projektet.

Arbetsuppgifterna innefattar utöver forskning även:

- undervisning på grund, avancerad och forskarnivå.
- möjlighet till högskolepedagogisk utbildning (om undervisning ingår i arbetsuppgifterna).
- handledning av examensarbetare och doktorander.
- arbeta med att söka extern forskningsfinansiering.
- samverkan med näringsliv och samhälle.
- administration kopplat till arbetsuppgifterna ovan ingår.

 

Kvalifikationer
Krav för anställningen är:

- Avlagd doktorsexamen i Trafik och väg
- Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift
- Du ska ha goda kunskaper i svenska, då arbetet bl.a. inkluderar att behandla enkätsvar på svenska.
- Du ska ha kunskaper om planering och genomförande av avancerade BRT-system
- Du ska ha erfarenhet av praktiskt arbeta med att utveckla riktlinjer och planeringsverktyg för utformning av avancerade BRT-system
- Du ska ha genomgått utbildningar i Transportvetenskap och Kollektivtrafikforskning, eller motsvarande utbildning
- Du ska ha en hög grad av självständighet och samarbetsförmåga.

 

Meriterande för anställningen är:

- Det är meriterande om du har erfarenheter av praktiskt arbete med planering och genomförande inom det trafiktekniska området.
- Det är meriterande om du har publikationer med anknytning till bussprioriterande åtgärder och BRT.

Hänsyn kommer att tas till hur den sökande genom sin erfarenhet och kompetens bedöms komplettera och stärka forskningen inom avdelningen/institutionen samt bidra till dess framtida utveckling.Övrigt
Anställningen är en visstidsanställning under ett år på 25 procent med start i februari 2023 eller enligt överenskommelse.

 

Så här söker du
Ansökan ska skrivas på engelska och bör innehålla CV inkl publikationslista, personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina forskningsmeriter. Ansökan ska även innehålla kopia av doktorsexamen eller motsvarande samt övrigt som du önskar åberopa (kopior av betyg, uppgifter till referenser, rekommendationsbrev etc)”.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Lunds Tekniska Högskola, LTH, är en teknisk fakultet inom Lunds universitet med forskning av hög internationell klass och stora satsningar på pedagogisk mångfald.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Aftermarket Controller till Element Logic i Lund

Business controller
Läs mer Jan 19
About Element Logic

For over 30 years Element Logic has been optimizing warehouse performance.

In 2020, we installed more AutoStore solutions than any other company in the world, and we continue to create smart solutions to help warehouses deal with their customer’s increasing demand for fast deliveries. Our robotic solutions, software and consulting help businesses improve their value chains and to be more profitable. We optimize warehouses of all sizes in a wide range of industries including electronic components, parts distribution, consumer electronics, 3PL, pharmaceuticals, apparel, sports equipment, and more.

As the original AutoStore® partner, we have a wealth of experience designing, delivering, and installing tailormade solutions that improve customers workflow.

Element Logic has experienced strong growth in recent years with, among other things, over 100% top line growth from 2020 to 2021, and continues with significant investment in Europe and globally. Headquartered at Kløfta Norway, Element Logic has a turnover of just over EUR 200 million in 2021, and has approximately 400 employees in Norway, Sweden, Denmark, Finland, Germany, England, the Netherlands, Poland, France, Spain, the Czech Republic and Italy.

Nu har du möjlighet att få en mycket spännande tjänst i ett snabbväxande bolag. Är du en Controller med några års erfarenhet och har ett stort affärsintresse? Vill du utveckla en ny roll som Aftermarket Controller så kan detta vara nästa steg för dig. I rollen som Aftermarket Controller kommer du att vara ett viktigt stöd mot organisationen och jobba i nära samarbete med Group Aftermarket Director. Tjänsten är belägen på det fina kontoret i Lund.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Följa upp aktiva eftermarknadsavtal
• Ha en nära kommunikation med eftermarknadsorganisationen och agera länken mellan finance och eftermarknad
• Supportera ledningen och eftermarknadsorganisationen med forecast och budgetprocesser
• Ansvara för, och implementera standardiserade modeller för uppföljning av olika eftermarknadstjänster genom Power BI
• Månadsrapportering av området eftermarknad
• Bidra till en enhetlig prisstrategi för eftermarknadstjänster i bolaget
• Supportera eftermarknadsgruppen med finansiella fakta och ad-hoc analyser

Kunskap och erfarenhet

Vi söker dig som är Civilekonom eller motsvarande. Du har ca 5 års erfarenhet av en liknande roll eller som Business Controller. Vi ser att du har erfarenhet av att hantera och analysera stora datamängder. Ditt systemintresse är stort och dina Excel-kunskaper är mycket goda såväl som dina kunskaper i Power BI. Du behärskar både det svenska och engelska språket i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö.

Du som person

Du är affärsdriven och trivs i en dynamisk miljö där förändring är en del av verksamheten. Du är analytisk och lösningsorienterad och kan driva ditt eget arbete, samtidigt som du är duktig på att samarbeta med andra. Vidare är du pedagogisk och har förmågan att kommunicera och förklara finansiella data för icke-ekonomer. Du har en stark inre motor och drivs av att förändra och förbättra.

Vi erbjuder

Här erbjuds du en position där du får vara med och påverka, och där processer och rutiner ständigt ses över för att hitta effektiva arbetssätt. I rollen arbetar du aktivt och bidrar till att förbättra bolagets övergripande resultat genom att tillhandahålla insiktsfulla affärsanalyser som stödjer beslutsfattande till ledning och styrelse. På Element Logic är arbetsplatskulturen en av de mest uppskattade drivkrafterna. Att ha roligt på jobbet enligt mottot ”One team, One dream” är ord vi inte bara har på pappret utan också lever efter – varje dag.

I denna rekrytering samarbetar Element Logic med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Rijpma på telefon 0709-966176 amelie.rijpma@mpya.se eller Kristina Bennet på telefon 0703-755075 eller kristina.bennet@mpya.se.

Ansökan sker via www.mpyafinance.se

Ansök nu

Vill du jobba som personlig assistent åt mig? Kanske får du hänga med och k

Personlig assistent
Läs mer Jan 19
Vill du jobba med mig? Då får du kanske hänga med och kolla Pidde P!Vem är du?
Nu söker jag dig som är intresserad av att bli ett bra team tillsammans med mig, min familj och mina assistenter. Du bör vara en inkännande person med empatisk förmåga som kan växla över till att vara en kompis att busa med. Du är stabil och trygg i dig själv, du är en ansvarsfull person som både kan följa rutiner och ta egna initiativ. God fysisk form är ett måste och du måste kunna sitta på golvet för lek och träning. Du är en social person med god energi som trivs både med att arbeta ensam med mig och att följa med på familjeaktiviteter, kalas och utflykter. Jag och min familj gillar att resa så att kunna följa med på resa 1-2 veckor om året är också ett krav.  

Vem är jag?
Som du kan se på bilderna i annonsen gillar jag Pidde P, baka och att vara ute i naturen! Jag är en 14-årig pojke med omfattande flerfunktionshinder och återkommande dagliga epilepsianfall, vilket innebär ett totalt hjälpbehov. Mina intressen är bland annat, cykling, skidåkning, bad, ridning, musik, promenader, gunga. Allt med hjälp av dig! Arbetet är omväxlande och innebär allt från att vara mig behjälplig med hygien och omvårdnad, förflyttningar, pedagogisk och motorisk träning, medicinering, matning, lek och bus, kommunikation och att vara länken i möte med andra. Min dagsform varierar på grund av hälsoskäl. Bra dagar vill jag vara aktiv och då är det ditt jobb att se till att jag får ut så mycket som möjligt av min dag. Sämre dagar krävs att du är en trygg och omhändertagande person.

 
 
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Om tjänsten:
Denna tjänst är 70-75% på ett fyra veckors rullande schema förlagd vardagar dagtid ca 07.00-17.00, kvällspass 17.00-22.00 samt varannan helg 08.00-16.00.  
Det är av stor vikt att man är flexibel och kan hoppa in extra vid kollegors frånvaro.  

Tillträde omgående. Intervjuer kommer att ske löpande så dröj inte med att skicka in din ansökan. Körkort ett önskemål.

Vad får du? 
Ett roligt och stimulerande jobb 
Utbildning 
Ett roligt jobb med mig och min assistansgrupp 
Timlön sätts efter överenskommelse. Kollektivavtal finns via Almega.
Friskvårdsbidrag på 4000 kr per år.   

Vid frågor kontakta: felicia.nanasi@godassistans.se

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning.
Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se).


Vi sköter urvalet regelbundet och därför kan tjänsten tillsättas innan annonstidens utgång, tveka inte att skicka in din ansökan omgående!
Välkommen in med din ansökan.

Ansök nu

Världens roligaste säljjobb i Dalby ????

Hemförsäljare
Läs mer Jan 19
Vi är i en expansiv fas och söker dig som är intresserad av uppdrag både på heltid eller deltid! Ser du det som en förmån att själv kunna påverka din lön och dina arbetstider? Då är Green Unity AB den perfekta arbetsgivaren för dig!
Om dig
Som person ser vi gärna att du:
Är positiv, självgående
Har god social kompetens
Alltid har kunden i fokus

Du ser också ett stort värde i att marknadsföra klimatsmarta produkter och arbeta för ett företag som värnar om miljön.
Du har körkort och tillgång till bil.
Tidigare säljerfarenhet är meriterade men inget krav, då vi utbildar dig från grunden. Du arbetar mestadels på distans och utgår hemifrån med en radio på ca 5 mil.
Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter, då vi vet att en bredare mångfald och erfarenhet berikar och gör oss bättre och smartare som organisation. Green Unity AB har sedan starten haft en jämställd företagskultur, där ingen skillnad görs på yttre faktorer när lönen sätts eller chefspositioner skall tillsättas. Vi har i dagsläget lika många kvinnor som män i företaget, fast med en övervikt på kvinnor i ledande befattningar.
När du blir en av oss
Som säljare hos Green Unity AB erbjuds du en heltidslön på 24 500 kr, plus en av marknadens högsta provisioner. Dessutom omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning.
Green Unity AB erbjuder dig en spännande roll i företaget. Dels kommer du snabbt kunna växa med dina uppgifter och ha goda möjligheter att klättra i företaget. Du har nära samarbete med övriga kollegor i organisationen, där vi alla har samma målsättning.
Sammanfattning:
Flexibelt schema
Personlig utveckling
Miljövänlig produkt
Varierande arbetsuppgifter
Meriterande utbildning

Citat från anställda:
”Den mest utvecklande arbetsplats jag haft som också gett mig fördelar i mitt fortsatta arbetsliv.”
”Arbetet kräver en del eget ansvar och tar man det, samt vill lära sig, finns alla möjligheter att lyckas väldigt bra i det här jobbet.”
Om arbetsgivaren
Green Unity AB marknadsför det kompletta rengöringssystemet Clear Sky, en mångsidig miljövänlig produkt som används till det mesta inom rengöring i våra hem. Då en stor del av våra liv tillbringas inomhus är inomhusluftens kvalitet viktig för vårt välbefinnande. Med ett miljövänligt och innovativt vattenbaserat filtreringssystem binder och eliminerar Clear Sky upp till 99,9996% av alla skadliga partiklar i vår inomhusluft.
Green Unity AB lägger ett stort värde i att våra produkter skall vara miljömedvetna, hållbara, ha låg strömförbrukning och ska kunna användas med endast vatten, helt utan filter och kemikalier. Framtidens städsystem - redan idag!
Nyfiken på att veta mer?
Vi går igenom ansökningarna löpande och processen kan gå snabbt. För den som är tillgänglig redan nu finns möjligheten att matchas mot uppdrag omgående. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Välkommen in med din ansökan!
Sökord: säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Personlig assistent sökes på 50%

Personlig assistent
Läs mer Jan 19
Jag är en snart 14-årig pojke i Dalby som har ett behov av hjälp och stöttning i min vardag. Jag har omfattande flerfunktionshinder med återkommande dagliga epilepsianfall. Jag söker nu dig som vill vara en hjälpande hand och stötta mig i min vardag!

Mina intressen är skidåkning, bad, cykling, ridning, musik, promenader och mycket annat. Dessutom älskar jag att gunga! Som assistent behöver du hjälpa mig att förgylla min vardag, och gärna sätta lite extra guldkant på tillvaron! Arbetet som personlig assistent är omväxlande. Dina arbetsuppgifter innefattar allt från att vara behjälplig med hygien och omvårdnad till förflyttningar och pedagogisk/motorisk träning. Det ingår även att hjälpa mig med medicinering, matning och såklart... En massa bus och lek! Det kan vara bra för dig att veta att min dagsform varierar (på grund av hälsoskäl). Under mina pigga och glada dagar vill jag vara aktiv och bara ha roligt! Hjälp mig att få ut så mycket som möjligt av dessa dagar, det vore jag så tacksam för. Under mina sämre dagar behöver jag istället en trygg och omhändertagande assistent. Det är därför viktigt att du är anpassningsbar och alltid vill mitt bästa!
Jag söker nu dig som vill bli en av mina personliga assistenter. Tillsammans med mig, min familj och övriga assistenter blir du en del av ett glatt och energifyllt arbetsteam. Du behöver vara inkännande och empatisk, samt ha en förmåga att kunna växla mellan att ta avgörande beslut till att vara min bästa kompis som jag kan busa med. Du behöver även vara stabil och trygg i dig själv. Egenskaper som kommer värderas är att du är ansvarsfull och kan följa rutiner. Men det är också viktigt att du har en god initiativförmåga!

Du behöver ha en god fysik eftersom vi måste kunna sitta på golvet och leka och träna tillsammans. Jag uppskattar om du är en social person med mycket energi. Du kommer att arbeta ensam med mig många gånger men jag hoppas även att du vill följa med på olika familjeaktiviteter, kalas och utflykter. Dessutom älskar jag och min familj att resa. Vi åker iväg 1-2 veckor per år, och du kommer såklart att vara inräknad! Vilken bonus va? Det är av stor vikt att du är flexibel och kan göra inhopp vid behov, till exempel om dina kollegor blir sjuka. Vi ger och tar för varandra! Körkort är inget krav, men väldigt uppskattat.

Info om tjänsten:
Tjänsten är på 50% och innehåller 3-4 arbetspass per vecka, såväl på vardagar som under helger. Arbetstiderna är förlagda enligt följande:
V. 1: Tis 16.30-22.00, ons 15.00-21.00 och tors 17.00-22.00
V. 2: Tis 16.30-22.00, ons 15.00-21.00 och lör 8.00-16.00
V. 3: Tis 16.30-22.00, ons 15.00-21.00, lör 8.00-16.00 och sön 8.00-16.00
V. 4: Tis 16.30-22.00, ons 15.00-21.00 och tors 17.00-22.00

Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har ytterligare frågor är du varmt välkommen att skriva till felicia.nanasi@godassistans.se. Vi ser fram emot att läsa just din ansökan och önskar dig en fortsatt mysig höst sålänge!

En förutsättning för att få arbeta tillsammans med oss på God Assistans är att du kan uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret för HVB-hem. Genom att följa länken nedan beställer du enkelt ditt utdrag.

Våra ledord på God Assistans är omtanke, enkelhet, öppenhet och inflytande. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Vi har kollektivavtal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag upp till 4000 kr/år samt kontinuerlig utbildning.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett belastningsregister (utdrag för arbete med barn och funktionsnedsättning). Du beställer utdraget på följande länk: Blanketter - barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se).

Ansök nu

Erfarna och blivande säljare i Dalby ????

Hemförsäljare
Läs mer Jan 19
Rhino Gate AB ingår i en organisation som verkar i 49 länder på 4 kontinenter med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. Oavsett världsläget, krig eller pandemier har vår bransch visat styrka och expansion. Självklart är vi hjälpta av att ha en produkt som ligger i tiden: Förbättrad inomhusmiljö och luftkvalitet med låg energiförbrukning, helt utan filter och förbrukningsmaterial!


Om jobbet
Du åker ut på förbokade kundbesök som bokats in av vår bokningsavdelning. Självklart är tidigare säljerfarenhet ett plus, men inte en nödvändighet, då vi skräddarsyr utbildningen individuellt för dina förutsättningar. Du har lön för alla demonstrationer du gör, även om du inte säljer något!
Vi erbjuder dig en diplomerad säljutbildning, något du har nytta av vare sig du väljer att stanna kvar och utvecklas hos oss eller söka dig vidare i karriären:
· Säljpsykologi
· Värdebyggnad
· Behovsanalys
· Argumentationsteknik
· Finansieringslösningar
Att ha arbetat med försäljning är en merit oavsett vad du vill arbeta med i framtiden. Flera toppsäljare i olika branscher i landet har fått sina jobb tack vare vår meriterande säljutbildning, men många väljer givetvis att stanna kvar hos oss och göra detta till en livslång karriär!


Lön, bonusar och förmåner
Du har en ingångslön på 24 500 kr i månaden när du jobbar heltid.
Utöver detta har du provision på allt du säljer. Provisionen ökar hela tiden beroende på prestation och det finns ingen övre gräns för hur mycket du kan tjäna på en månad, men du har alltid din grundtrygghet att falla tillbaka på.


Dessutom har vi hela tiden för att öka motivationen och sammanhållningen:
· Inspirerande tävlingar
· Företagsresor med respektive
· Sammankomster med respektive
· Kickoffer
För att du som anställd ska känna extra trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.


Om dig
Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Vår individuella karriärplan är utvecklad för att passa just dig och du är själv med och planerar din framtid i företaget.
Du har körkort, tillgång till bil och kan börja omgående.
Inom säljbranschen går ansökningsprocesserna snabbt. Ofta tillsätts tjänsten innan sista ansökningsdagen gått ut, så skicka in din ansökan till oss redan idag!
Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald inom företaget berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.


Ett par röster om jobbet:
”Jag har aldrig jobbat med försäljning tidigare och ändå har jag på bara några månader blivit företagets säljledare. Flexibiliteten i arbetstiderna gör att jag kan kombinera jobbet med mitt stora hästintresse.” – Minna, 21 år
”Det här är det bäst betalda jobb jag haft med mest fritid. Jag är inne på mitt femte år i företaget och trivs så bra att jag även rekryterat in min respektive. Jag har en mycket god lön och mitt enda fokus är att alltid vinna företagsresorna. Den jag jobbar för nu är den till Las Vegas!” – Robin, 43 år


Om Produkten
Produkten vi marknadsför heter Clear Sky och tillverkas för hand i Tyskland med hög kvalitet och miljön i åtanke. Maskinen har lång livslängd, unika garantier, är 100% återvinningsbar och har en mängd olika funktioner och användningsområden. Clear Sky är designad av Christoph Böhler från B/F Design, Nürnberg, Tyskland. Mr Böhler är en berömd designer inom bilindustrin, där han bland annat designat för Audi och Bugatti. Han har även designat produkter åt Timberland, Zeiss, etc.
Välkommen in med din ansökan!
Sökord
?Säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Specialistläkare till VO hematologi, onkologi och strålningsfysik i Lund oc

Specialistläkare
Läs mer Jan 19
Gör skillnad. Varje dag.

Vid verksamhetsområde (VO) hematologi, onkologi och strålningsfysik bedrivs onkologisk sluten- och öppenvård i Lund/Malmö, Helsingborg och Kristianstad. Strålbehandlingen är centraliserad i Lund.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en specialistläkare till VO hematologi, onkologi och strålningsfysik.

Tjänsten har inriktning mot patienter med uroonkologisk cancer och du tjänstgör inom vår onkologiska verksamhet i Skåne. Därutöver ingår både organisatoriskt utvecklingsarbete och kvalitetsarbete samt handledning av studenter och ST-läkare. Vi ser gärna att du är forskningsaktiv.

Tjänsten innebär distansarbete till 80%, med 20% av arbetet på plats i Malmö/Lund.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har specialistkompetens i onkologi. Språkkunskap i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Erfarenhet av utveckling av onkologisk vård är meriterande, liksom erfarenhet av arbete med uro-onkologiska patienter.

Det är av stor vikt att du har lätt för att samarbeta. Vidare har du god kommunikativ förmåga och har lätt för att planera arbetet, ta ansvar och beslut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Medfind AB söker sjuksköterska till äldrevård i Skåne

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 19
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en sjuksköterska till ett uppdrag inom SÄBO i Lund.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2023-04-27 och pågår till 2023-06-11. Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter inom SÄBO.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas.

Ansök nu

Medfind AB söker sjuksköterska till avdelning i Skåne

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 19
Ta kontroll över din planering och jobba för Medfind

Vårt mål är att få våra konsulter att utvecklas och trivas hos oss och därmed göra bra insatser i våra kunders organisationer. Varje timme vi levererar skapar mervärde i form av öppna vårdavdelningar och läkarbesök.

Vårt motto är: Den som har rätt förutsättningar skapar också bäst resultat.

Medfind AB söker en sjuksköterska till ett uppdrag på ortopeden i Lund.
Period och uppdrag:
Uppdraget startar 2023-01-25 och pågår till 2023-02-28. Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter på ortopeden.
Mer information om pass och arbetsuppgifter diskuteras efter ansökan.

Vilken erfarenhet krävs för uppdraget?

Du behöver ha jobbet kliniskt i minst två år under de senaste 3 åren.
Du ska ha erfarenhet av verksamheten som efterfrågas.

Ansök nu

Avdelningsansvarig till trädgårdstillbehör Blomsterlandet Lund

Avdelningschef, butik
Läs mer Jan 19
Om tjänsten

Blomsterlandet söker en avdelningsansvarig till avdelningen Trädgårdstillbehör med passion för trädgård och mötet med kund till vår butik i Lund.
För att lyckas hos oss tror vi att du är en person med ett stort engagemang för kunden och trädgård. Vi tror att du tillsammans med hela teamet i vår butik kommer att få både dig själv och butiken att växa.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer att bestå av försäljningsplanering och beställning, varumottagning, varuexponering, varuplock och kundservice samt i övrigt förekommande butikssysslor. För tjänsten behöver du även kunna arbeta helger och kvällar.

Vem är du?

Vi söker dig som har butiksvana och har du ett intresse för trädgårdsarbete, gröna växter och blommor - så är det ett plus! Som person är du driven, ansvarsfull och flexibel. Då arbetet stundvis sker i högt tempo är det en fördel att vara i god fysisk form eftersom det kan förekommer många tyngre lyft.

Vidare är du organiserad, har lätt för att se vad som behöver göras samt strukturerar och prioriterar därefter. Tillsammans med butiksteamet arbetar du dagligen med att skapa och erbjuda en fantastisk kundupplevelse. Detta genom att inspirera, tipsa och komma med råd för att sprida växt-glädjen till både kunder och kollegor.

Det är meriterande om du har arbetat i en liknande roll samt innehar truckkort A o B, men det är inget krav.

Anställningsform

Tillsvidareanställning ca 32 timmar per vecka med start så snart vi hittat rätt kandidat.
Önskat tillträde: 2 Januari, 2023 , du blir anställd av Blomsterlandet, provanställning tillämpas.

Är du intresserad?
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas allt eftersom, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt

Varmt välkommen med din ansökan!

Blomsterlandet är en svensk butikskedja inom trädgårdsbranschen med 64 butiker från Malmö i söder till Luleå i norr. Blomsterlandet har ett brett sortiment av såväl växter och tillbehör för hem och trädgård som buketter, arrangemang och accessoarer till både vardag och fest. Dessutom har man e-handel som är öppen dygnet runt.

Bolaget ägs av Stena Adactum, ett företag i Stena-koncernen, och har sitt huvudkontor i Mölnlycke utanför Göteborg.

Ansök nu

Erfarna och blivande säljare i Södra Sandby ????

Hemförsäljare
Läs mer Jan 19
Rhino Gate AB ingår i en organisation som verkar i 49 länder på 4 kontinenter med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. Oavsett världsläget, krig eller pandemier har vår bransch visat styrka och expansion. Självklart är vi hjälpta av att ha en produkt som ligger i tiden: Förbättrad inomhusmiljö och luftkvalitet med låg energiförbrukning, helt utan filter och förbrukningsmaterial!


Om jobbet
Du åker ut på förbokade kundbesök som bokats in av vår bokningsavdelning. Självklart är tidigare säljerfarenhet ett plus, men inte en nödvändighet, då vi skräddarsyr utbildningen individuellt för dina förutsättningar. Du har lön för alla demonstrationer du gör, även om du inte säljer något!
Vi erbjuder dig en diplomerad säljutbildning, något du har nytta av vare sig du väljer att stanna kvar och utvecklas hos oss eller söka dig vidare i karriären:
· Säljpsykologi
· Värdebyggnad
· Behovsanalys
· Argumentationsteknik
· Finansieringslösningar
Att ha arbetat med försäljning är en merit oavsett vad du vill arbeta med i framtiden. Flera toppsäljare i olika branscher i landet har fått sina jobb tack vare vår meriterande säljutbildning, men många väljer givetvis att stanna kvar hos oss och göra detta till en livslång karriär!


Lön, bonusar och förmåner
Du har en ingångslön på 24 500 kr i månaden när du jobbar heltid.
Utöver detta har du provision på allt du säljer. Provisionen ökar hela tiden beroende på prestation och det finns ingen övre gräns för hur mycket du kan tjäna på en månad, men du har alltid din grundtrygghet att falla tillbaka på.


Dessutom har vi hela tiden för att öka motivationen och sammanhållningen:
· Inspirerande tävlingar
· Företagsresor med respektive
· Sammankomster med respektive
· Kickoffer
För att du som anställd ska känna extra trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.


Om dig
Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Vår individuella karriärplan är utvecklad för att passa just dig och du är själv med och planerar din framtid i företaget.
Du har körkort, tillgång till bil och kan börja omgående.
Inom säljbranschen går ansökningsprocesserna snabbt. Ofta tillsätts tjänsten innan sista ansökningsdagen gått ut, så skicka in din ansökan till oss redan idag!
Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald inom företaget berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.


Ett par röster om jobbet:
”Jag har aldrig jobbat med försäljning tidigare och ändå har jag på bara några månader blivit företagets säljledare. Flexibiliteten i arbetstiderna gör att jag kan kombinera jobbet med mitt stora hästintresse.” – Minna, 21 år
”Det här är det bäst betalda jobb jag haft med mest fritid. Jag är inne på mitt femte år i företaget och trivs så bra att jag även rekryterat in min respektive. Jag har en mycket god lön och mitt enda fokus är att alltid vinna företagsresorna. Den jag jobbar för nu är den till Las Vegas!” – Robin, 43 år


Om Produkten
Produkten vi marknadsför heter Clear Sky och tillverkas för hand i Tyskland med hög kvalitet och miljön i åtanke. Maskinen har lång livslängd, unika garantier, är 100% återvinningsbar och har en mängd olika funktioner och användningsområden. Clear Sky är designad av Christoph Böhler från B/F Design, Nürnberg, Tyskland. Mr Böhler är en berömd designer inom bilindustrin, där han bland annat designat för Audi och Bugatti. Han har även designat produkter åt Timberland, Zeiss, etc.
Välkommen in med din ansökan!
Sökord
?Säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Personlig assistent till en man i Lund - helgtjänst 41%

Personlig assistent
Läs mer Jan 19
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.
Nu söker vi dig som vill arbeta som personlig assistent - helgtjänst på 41% - hos en av våra kunder, en?man i?40-årsåldern bosatt i Lund. 
Arbetsuppgifterna innebär att hjälpa?kunden i sin vardag. Du kommer att hjälpa honom med t.ex. förflyttningar, personlig omvårdnad, hushållsuppgifter och aktiviteter i och utanför hemmet.
Kunden sitter i rullstol och har afasi efter en stroke. Han är intresserad av att?kolla på film, spela spel, olika klurigheter och vara ute. 
Tjänsten innebär arbete under helgerna och arbetspassen är förlagda på dagtid, kvällstid och nattid och arbetstiderna är 07.00-07.00 och 21.00-08.00.
Vi tror att du som söker har viss vårdvana eller erfarenhet av personlig assistans. Är du utbildad undersköterska är det meriterande.
Som person är du lugn och stabil.?Du?är icke rökare, talar flytande svenska, är initiativrik och fysiskt stark.
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten innebär arbete under helgerna och arbetspassen är förlagda på dagtid, kvällstid och nattid. Arbetstiderna är 07.00-07.00 och 21.00-08.00.Tjänstgöringsgraden är på 41%.
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde:2023 01 09. Anställningen löper så länge assistansuppdraget varar.
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Arabisktalande Undersköterska

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jan 19
Om bolaget
Agaten Hemtjänst AB är idag Lunds ledande privata utförare av tjänster inom SOL och HSL. Vi har idag många glada, engagerade och mycket professionella medarbetare som alltid strävar efter att leverera högsta möjliga värde och livskvalité för våra kunder där många är äldre och/eller i behov av god omsorg och stöd.
Vår värdegrund utgår från orden professionell, engagerad, och personlig.
Professionell är för oss att sätta kunden i fokus - kommunicera, samverka och leverera. Ta vårt uppdrag på allvar och ta ansvar. Inte ta gamla rutiner för sanningar då professionell för oss också betyder kunskap och förnyelse.
Engagerad för att detta är drivkraften att hjälpa människor till ökad trygghet, få dem att uppleva frihet i sitt liv. Engagemang är även gnistan bakom en idé som gör att vi tar oss framåt och utvecklas.
Personliga för vi vet och kan identifiera oss med våra kunders behov och för att vi bryr oss om vad vi gör. För att vi är seriösa, vänliga och kunniga.
Om rollen
Agaten är en organisation i utveckling och verksamheten växer. Därför söker vi nu undersköterskor som vill vara med och bygga upp en teambaserad verksamhet med våra kunder och närstående som utgångspunkt.
Kvalifikationer
Du är utbildad undersköterska. Du har våra kunder och närstående i fokus där delaktighet och inflytande är en självklarhet för dig i samklang med Agatens vision och värdegrund. Du ser till helheten i organisationen och är strukturerad, tydlig, kommunikativ, prestigelös och målmedveten.
Anställningens omfattning: Tillsvidareanställning
Urval kommer att ske fortlöpande under rekryteringsperioden.
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Är du intresserad kontakta:
Nadia Ekelin
Agaten Hemtjänst AB
Råbyvägen 45
224 78 Lund
Telefonnummer: 0735-396815
E-post: nadia.ekelin@agatenhemtjanst.se
Arbetsgivarens webbplats
www.agatenhemtjanst.se
Arbetslivserfarenhet
Utbildad undersköterska
(krav)
Körkort


B - Personbil
Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: nadia.ekelin@agatenhemtjanst.se
Om anställningen
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök nu

Aktiv tjej söker fler vikarierande personliga assistenter

Personlig assistent
Läs mer Jan 19
Hej!

Jag är en tjej på strax över 20 år som behöver stärka upp mitt härliga assistentteam med fler vikarier. Söker du ett extra jobb och vill komplettera med annat jobb eller studier kan detta vara något för dig. Önskvärt är att du är en kvinna med liknande intressen som mina. Jag bor i Bjärred utanför Lund.

Jag har assistans hela dygnet, och behöver hjälp med det mesta i min vardag. Du hjälper mig med allt från personlig hygien till att vara med mig och shoppa kläder, gå på bio och bada. Jag går med hjälp av mina assistenter, men ute åker jag mestadels rullstol eller med min handikappanpassade bil som du kör. Du behöver vara i god fysisk form och vara stark i ryggen, då det innebär en del förflyttningar i arbetet. Jag behöver din hjälp när jag kommunicerar med andra. Jag gillar hästar och håller på med ridning, så du får inte vara allergisk eller rädd för djur. Ibland åker jag utomlands och då behöver jag ha assistenter med. Jag gillar också att bada, lyssna på musik och kolla på film. Jag gillar när det händer roliga saker helt enkelt!

Du som söker ska vara pigg och glad, pålitlig och noggrann samt lugn och trygg i din roll som assistent. Det är bra om du har utbildning eller erfarenhet som assistent, men det är inget krav. Du lär känna mig och går bredvid mina erfarna assistenter, så det mesta lär du dig på plats! Då du kommer behöva dokumentera krävs flytande svenska i tal och skrift.Arbetsort: Bjärred

Krav: Körkort och tillgång till bil.

Arbetstider: Mestadels natt men vissa dag- och kvällspass förekommer också

Tillträde: Efter överenskommelse

Stor vikt vid läggs på personlig lämplighet och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan!

Vi har valt att själva genomföra rekryteringsprocessen och undanber oss alla former av erbjudande från annonserings- och bemannings-/rekryteringsföretag.För oss på Kompis Assistans är det viktigt att kunna ha en god kommunikation med våra kandidater samt kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och vi ber därför vänligen att skicka in ansökan via länken digitalt och inte genom e-post.

Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Vårdföretagarna.Om Kompis Assistans
Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.?

Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden.

Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning i hela Sverige. Vi verkar i hela Sverige och vårt huvudkontor är placerad i Borlänge och har även kontor i Sundsvall, Stockholm och Hässleholm.

Kompis Assistans är en av de 25 största assistansanordnarna i Sverige med cirka 650 medarbetare.

Att arbeta som personlig assistent hos oss
Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Självbestämmande, valfrihet, integritet och delaktighet är Kompis Assistans värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Belastningsregistret
För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - utdrag (442.3). Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas vid en eventuell intervju.

Ansök nu

Studie- och karriärvägledare vid LTH:s kansli

Studie- och yrkesvägledare
Läs mer Jan 19
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns cirka 46 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.
Avdelningen studentservice ingår i LTH:s kansli och det övergripande målet är att stödja studenterna så att det resulterar i en examen.

Du kommer att ingå i en grupp om 11 studie- och karriärvägledare, 3 kuratorer och 2 utbildningssamordnare som driver och utvecklar verksamheten utifrån gemensamma principer. Inom avdelningen arbetar vi också med LTH:s arbete med likabehandling och arbetsmiljö för studenter. Våra kontor ligger i samma hus mitt på Campus LTH. Vårt dagliga arbete bygger mycket på samarbete inom gruppen och med andra grupper/verksamheter.

På LTH:s kansli har vi bland annat en aktiv trivselgrupp, som arrangerar olika aktiviteter och som bidrar till vårt goda arbetsklimat. 

Vi erbjuder

Lunds universitet är en statlig myndighet vilket innebär att du får särskilda förmåner, generös semester och en förmånlig tjänstepension.
Vi har även ett flextidsavtal som skapar goda förutsättningar för balans mellan arbete och fritid samt tillämpar Lunds universitets avtal om distansarbete, vilket ger möjlighet att till viss del att arbeta hemifrån.

Läs mer på universitetets webbplats om att vara anställd hos oss https://www.lu.se/om-universitetet/jobba-hos-oss.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Studie- och karriärvägledarens främsta uppgifter är att introducera och stödja, vägleda och coacha studenterna både individuellt och i grupp. Du kommer att delta i olika projekt- och processgrupper tillsammans med dina kollegor men driver självständigt ditt arbete. Du ingår även i en programledning som ansvarar för utvecklingen av ett utbildningsprogram. Arbetet är komplext och följer en årscykel som innebär att många till synes avgränsade delar hänger samman och hur de utförs har stor betydelse för helheten. Som studie- och karriärvägledare kommer du att vägleda studenterna genom utbildningen, från blivande student till steget ut i arbetslivet. Arbetet sker både på svenska och engelska.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

- Arbeta med LTH:s mottagning av nya studenter
- Informera om allmänna och programspecifika frågor
- Coachning av individer och grupper
- Vägledning vid studieuppehåll och avbrott
- Upprättande av individuella studieplaner
- Vägledning inför specialiseringsval samt karriärvägledning
- Vägledning av mastersstudenter
- Arbeta med presumtiva studenter

Det övergripande målet för vår verksamhet är att stödja studenterna så att det resulterar i en examen.

Kvalifikationer

Krav för anställningen är:

- Studie- och yrkesvägledarutbildning eller motsvarande utbildning
- God erfarenhet av vägledning och coachning
- Mycket goda kunskaper om samtalsmetodik samt ett brinnande intresse för vägledningssamtalet
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
- God förmåga och erfarenhet av att arbeta i olika system så som dokumentationssystem, office-paketet m.fl.
- God initiativförmåga och strävar efter att utvecklas och bidra till gruppens utveckling
- Är öppen och flexibel, lätt att samarbeta med och kan arbeta både självständigt och i grupp
- God förmåga att hålla information och presentationer inför stora grupper
- God förmåga att arbeta strukturerat och har god förmåga att hantera arbetstoppar

Meriterande för anställningen är:

- Erfarenhet av arbete inom högskola/universitet
- Erfarenhet av arbete i dokumentationssystemet Ladok
- Erfarenhet av arbete med unga vuxna
- Erfarenhet av arbete med mångfaldsfrågor
- Kunskap om och/eller erfarenhet av interkulturell kommunikation
- Kunskap om och/eller erfarenhet av digital vägledning

Hänsyn kommer att tas till hur den sökande genom sin erfarenhet och kompetens bedöms komplettera och stärka arbetet inom avdelningen samt bidra till dess framtida utveckling.

Övrigt

Anställningen är tillsvidare med omfattningen 100 procent med tillträde den 1 juni 2023 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Så här söker du

Ansökan skickas in via vårt rekryteringssystem där du kommer ombes att svara på urvalsfrågor, fylla i uppgifter som rör din meritförteckning samt skriva ett personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina meriter.

Välkommen med din ansökan!

Lunds Tekniska Högskola, LTH, är en teknisk fakultet inom Lunds universitet med forskning av hög internationell klass och stora satsningar på pedagogisk mångfald.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Alfa Laval söker nu en maskinoperatör till GCC LARGE

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Jan 19
Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Maskinoperatör hos Alfa Laval vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Att jobba som Maskinoperatör på avdelningen GCC Large

Att arbeta på Alfa Laval innebär en möjlighet att vara med på vår spännande resa och samtidigt få en inblick i hur en väletablerad industri fungerar. Det dagliga arbetet består främst av att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet, minska produktionsavbrott samt ansvara för att ställa in och sköta maskinerna. Förutom det kommer du även att övervaka maskiner, förbereda produktion, kontrollera tillflöden av material i maskinen, åtgärda olika störningar på din station samt vid behov rapportera driftstopp.

I jobbet ingår till exempel att

* Förbereda material och verktyg inför nästa produktion

* Ställa om maskiner i samband med byte av produkt

* Övervaka och justera maskiner under drift

* Avsyna tillverkade produkter för att säkerställa kvalité

* Utföra förebyggande operatörsunderhåll på maskiner

* Beställa underhållsarbete på maskiner vid eventuella driftavbrott

* Kontinuerligt försöka förbättra vår process

Vi erbjuder en tillsvidareanställning och tjänsten innebär 3-skift.

Är du den vi söker?

Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är noggrann, självgående lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten. Du uppskattar ett högt tempo och trivs i rollen där du är en viktig kugge i ett stort maskineri. Att arbeta med maskinomställningar och kvalitetskontroller är något som intresserar dig som söker. Du kan jobba självständigt men har förståelsen för vikten av att kunna arbeta med ditt team. Arbetet innebär skiftarbete där dag, kvällar och helger ingår.

Om du har truckkörkort typ A och B och har goda kunskaper i ritningsläsning ser vi det som meriterande.

Vi ser gärna att du

* Har relevant utbildning eller erfarenhet

* Har förmågan att uttrycka dig väl i både tal och
skrift på svenska och engelska

* Har B-körkort

* Har ett stort teknikintresse

Det är även meriterande för tjänsten om du

* Kan hantera mätdon

* Har erfarenhet av maskiner/robotar

* Har truckkort

* Har tillgång till egen bil

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

Alfa Laval erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. Detta är en tillsvidare-rekrytering och du blir anställd direkt av Alfa Laval. Lernia sköter enbart rekryteringsprocessen.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Martin Celander, Team manager 0722036652

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 8 februari.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu

Alfa Laval söker nu personal till verktygunderhåll

Underhållsmekaniker
Läs mer Jan 19
Om jobbet

Avdelningen GCC Large tillverkar kanalplattor till Alfa Lavals värmeväxlare.

Vår maskinpark består av två hydrauliska pressar, två klipp- och skärmaskiner samt en tvätt. Tillsammans klipper, formar och tvättar vi plåt dygnet runt.

Gruppen Verktygsunderhåll arbetar med att säkerställa att klipp- och pressverktyg är förberedda och underhållna inför nästa produktionstillfälle. Gruppen består idag av 3 personer men ska nu utökas med ytterligare en.

I arbetet ingår att

· Förbereda och kontrollera olika typer av klipp- och pressverktyg så de är redo för produktion

· Rengöra klipp- och pressverktyg för att säkerställa kvalité

· Planera, utföra och följa upp vårt verktygsunderhåll för att minska risken för oplanerade stillestånd och kvalitetsbrister.

· Underhållsarbete i form av byte av verktygsdelar, slipning av verktyg och reparationer

· Beställa underhållsarbete från interna underleverantörer i samråd med arbetsledningen

· Ha daglig kontakt med operatörer och arbetsledning för att hålla sig uppdaterad

· Jobba med förbättringar och minskning av slöseri kring verktygshantering och verktygsunderhåll

· Vara delaktig i projektarbete som exempelvis införande eller uppdateringar av verktyg

I vårt arbete prioriterar vi efter vårt produktionssystem ALPS där ledorden är Säkerhet, Kvalité, Leverans och kostnad. Du kommer vara en viktig pusselbit i att jobba med ständiga förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt då vi hela tiden siktar mot att bli bättre. Det är därför av största vikt att du är intresserad av att både utveckla dig själv och vår verksamhet.

Tjänsten rapporterar till Team Manager GCC Large och är en tillsvidareanställning.

Under starten och utbildning är skriftformen ständig förmiddag men kommer längre fram att ändras till 2-skift.

Vem är du?

Som person är du ansvarsfull, noggrann och du trivs i en miljö med många kontaktytor. Då det emellanåt uppstår akuta problem är det viktigt att du är flexibel och kan ställa om din planering.

Du är självständig och lösningsorienterad och kan ta egna beslut. Du har modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer.

Vad kan du?

Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller motsvarande och gärna erfarenhet från industri.

Du har god kännedom gällande ritningsläsning och mätteknik. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Martin Celander, Team manager 0722036652

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 8 februari.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu

Sjuksköterska till Lund

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 19
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. sjuksköterska till Akutmottagningen

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet.

Var: Lund


Omfattning: 100%


Tidsperiod: 2023-01-18 - 2023-01-30


Arbetstider: Enligt överenskommelse


Journalsystem: Melior

Sista ansökningsdag: lopande


Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

Specialistsjuksköterska till Lund

Intensivvårdssjuksköterska
Läs mer Jan 19
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. sjuksköterska till Akutmottagningen.

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet.

- Vidareutbildning inom Akutmottagningen.

- Minst två års erfarenhet inom din vidareutbildning.

Var: Lund

Omfattning: 100%

Rollbeskrivning: Hit kommer patienter som är 18 år eller äldre, vid akut sjukdom eller olycka eller skada. De tar även emot barn och unga som har fått en skada i skelett eller leder.
Förekomst av Covid-patienter.

Tidsperiod: 230118-230130

Arbetstider: Enligt överenskommelse

Journalsystem: Melior

Sista ansökningsdag: lopande


Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter våra kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

Sjuksköterska till Lund

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 19
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. sjuksköterska till Ortopeden avdelning.

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet.

Var: Lund

Rollbeskrivning: Här vårdas patienter som har en akut skada i skelett, leder eller muskler, som behöver vård för under en eller flera dagar, t ex en höftfraktur eller ett handledsbrott.


Omfattning: 100%


Tidsperiod: 2023-01-25 - 2023-02-28


Arbetstider: Natt


Journalsystem: Melior

Sista ansökningsdag: 2023-01-24


Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

Sjuksköterska till Lund

Distriktssköterska
Läs mer Jan 19
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. sjuksköterska till

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet.

Rollbeskrivning: Sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral med telefontriagering och mottagningsarbete.

Var: Lund


Omfattning: 100%


Tidsperiod: 2023-01-19 - 2023-03-07


Arbetstider: Enligt överenskommelse


Journalsystem: Melior

Sista ansökningsdag: lopande


Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

Specialistsjuksköterska till Lund

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 19
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. sjuksköterska till Dialysenavdelning.

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet

- Vidareutbildning inom Dialysen

- Minst två års erfarenhet inom din vidareutbildning.

Var: Lund

Omfattning: 100%

Tidsperiod: 230119-230129

Arbetstider: Enligt överenskommelse

Journalsystem: Melior

Sista ansökningsdag: lopande


Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter våra kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

Technical Administrative student to Tüv Rheinland

Administrativ assistent
Läs mer Jan 19
Are you a student with a passion for technology and administration? Are you interested in working in a company that is one of the leading international providers of technical services for quality and safety? Then you may want to join TÜV Rheinland in Lund. Apply today as we review applications on an ongoing basis!

OM TJÄNSTEN
TÜV Rheinland Sweden is part of the worldwide TÜV Rheinland Group. The team at the TÜV laboratories in Lund have more than 20 years extensive experience from testing complex electronic and wireless products intended for the global market.

This is a part-time consulting assignment where you are expected to work approximately 2-3 days a week.

#

Our offer


* A great opportunity to work in an exciting company in the tech industry
* A personal mentor and a comprehensive introduction


As a consultant at Academic Work you are offered an opportunity to grow as a professional, extend your network, and establish valuable contacts for the future. Read more about our offer.

ARBETSUPPGIFTER
As a technical administrator you will support and help out in different projects. You will be responsible for various tasks and follow ups.


* Administration/ set up new projects in SAP and Compass
* Handling of test samples and orders
* Create quotations for clients
* Invoicing


VI SÖKER DIG SOM
- A student with great passion for technology
- Someone fluent in both English and Swedish
- A computer literate

It is an advantage if you speak German as one of the clients is located in Germany.

We believe you are:


* Communicative
* Meticulous
* Cooperative


#

Miscellaneous


* Start date by appointment, but preferably as soon as possible
* Part-time, approximately 2 days a week
* Location: Lund


This recruitment process is handled by Academic Work. Per the request by TÜV all questions regarding the position should be handled by Academic Work.

The selection process does occur on an ongoing basis, and the posting may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phases.

INFORMATION OM FÖRETAGET
You can read more about TÜV here!

Ansök nu

Senior frontend developer

Frontend-utvecklare
Läs mer Jan 19
So your heart tells you that you really want to help people, but perhaps you weren’t able to become a firefighter, maybe you failed med school, or perhaps doing a risky police job just scares you. Safeture offers you a chance to still make a difference, and affect people’s lives for the better.

OM TJÄNSTEN
While reading this, please open the following track in Spotify.

At Safeture you will help build and improve the world’s leading employee safety platform, used by many major assistance and security providers around the world. Your contribution will help our partners and their clients and, in the end, help people who sometimes are desperately in need of assistance. For example, when becoming severely sick in a country abroad, far away from family, colleagues, and friends.

We are looking for a senior front-end developer with at least 4 years of senior software development experience including project planning and architecture. We think good developers are both skilled and humble.?They know that there is no perfect solution, but many good ones. A good developer has the ability to explore each solution, their pros and cons, and make an informed decision about which one to choose.?They also?know it is difficult to anticipate all the consequences of a solution but strive to have a clear plan forward.


* We believe empathy is a valuable characteristic for members of a good development team, since software development is a creative profession where everyone makes mistakes.
* We value creativity and encourage you to think differently, find new solutions and challenge the status quo.
* We value friendliness. Be kind and helpful towards your coworkers, partners and clients by listening and showing respect.
* We value reliability and take great pride in all our work as we are entrusted with the responsibility to help people be safe.


ARBETSUPPGIFTER
We understand that there are no superheroes and we can’t expect you to check every box, but here are some things we think a senior should be able to do:


* Have general and domain-specific technical knowledge beyond the level of junior and intermediate developers, and successfully communicate this knowledge to the team
* Work independently and partially lead projects
* Make sound architectural decisions and maintain the technical health of the product
* Train junior developers and coach intermediate and other senior developers
* Understand the business case and avoid making programming decisions that are technically sound but contrary to the business goals, and help the team avoid such mistakes
* Collaborate with the team, maintain a positive atmosphere and keep everyone motivated


VI SÖKER DIG SOM
- At least 4 years of senior software development experience
- Deep React knowledge
- Experience in project planning and architecture
- Very good knowledge in spoken and written Swedish and English

As a person you are:


* Communicative
* Self-sufficient
* Structured
* Self-developing


#

Other information


* Start: ASAP
* Work extent: Full time
* Location: Headquarters in Lund, Sweden. Is remote work good or bad? At Safeture we give you the best of two worlds. Work some days from home and some days from the office together with fun and friendly coworkers.


This recruitment process is handled by Academic Work and it is our client’s wish that all questions regarding the position is directed to Academic Work

Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Safeture

Ansök nu

Klara söker sjuksköterska till uppdrag i Lund

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 18
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker sjuksköterska till SÄBO i Lund från 2023-04-27 till 2023-06-11.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Skåne, Lund

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska inom SÄBO.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen.

Ansök nu

Klara söker sjuksköterska till uppdrag i Lund

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 18
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker sjuksköterska till vårdcentral i Lund från 2023-01-19 till 2023-03-07.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Skåne, Lund

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på vårdcentral.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen.

Ansök nu

Klara söker sjuksköterska till uppdrag i Lund

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 18
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker sjuksköterska till ortopeden i Lund från 2023-01-25 till 2023-02-28.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Skåne, Lund

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på ortopeden.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen.

Ansök nu

Sales Developer for our Energy Hunter program

Systemanalytiker/Systemutredare
Läs mer Jan 18
About the job
The Process Industry is entering an era of fundamental changes that will transform the industry for years to come. We at Alfa Laval carry energy efficiency close to our hearts as it is the easiest and fastest way to reduce CO2 emissions. Our Gasketed Plate Heat Exchangers are saving our customers huge amounts of energy every day and reduce their maintenance expenditures to the minimum. To drive this transformation, we need more talented and engaged people who want to be part of the solution of making this world a better place.
Business Unit Gasketed Plate Heat Exchanger (BU GPHE) is now looking for a passionate colleague to join us on this exciting journey and further roll-out our Energy Hunter program.
Who you are
You are dynamic, positive, curious, structured, goal oriented and deliver according to agreed plans
You have a high interest in heavy industry processes and enjoy detailed technical discussions with your colleagues and customers
You can analyse a complex problem quickly and see the bigger picture
You are passionate about optimizing our customer's processes and have a commercial thinking when doing so
You can build a solid network within an international company and engage people for our goalsWhat's in it for you
We believe in diversity and equal career opportunities and encourage people to take charge of their own personal development. We offer a challenging position in an open and innovative environment where we help each other to develop and create value. Your work will have exposure throughout the whole company and will have a true impact for a sustainable future and for Alfa Laval's future success.
You are an important part of an agile, passionate, and international team of Sales developers based in Alfa Laval's head office in Lund (Sweden) but will work globally. Occasionally you will be travelling, estimated about 10-20 days/year. You will report to the Global Sales Manager for GPHE Process Industry.
You will be playing a crucial role in establishing our #1 position as partner in our customers' energy savings projects. You will be one of the main drivers of our ambitious Energy Hunter project to quantify and visualize the energy savings our GPHEs are delivering. Together with a project team and our application experts, you will take a deep dive in our customer's processes and develop ways to visualize potential savings for our customers and be a key person in changing the mindset towards energy savings.
You will continue to roll out and further develop the initiative by training of our global sales teams, partners, and customers and by several marketing activities.
Your main responsibilities include:
Be the speaking partner for our energy efficiency initiatives for GPHE Process Industry and Service
Continue to drive the development of our Energy Hunter initiative by engaging all different stakeholders in the company
Maintain and find new opportunities for energy efficiency within different industries and develop value calculators
Develop and provide trainings for our global sales teams, partners, and customers
Continue and further develop marketing activities within the area of energy efficiency
Drive development of complete thermal management offering for existing customers based on understanding of customer applications & processes in Energy sector
Troubleshooting in case of performance issues of our equipment at customer's siteWhat you know
You have a chemical or process engineering degree, an interest in thermal design and in digital and online tools. First hand industry or technical sales experience is a plus, but most importantly you are curious and eager to learn and can build up expertise quickly by yourself. You are an excellent communicator generally, in English, both verbal and in writing, and on all levels within the company.

Ansök nu

Undersköterska kväll till hemvården Dalby

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jan 18
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.Om oss
Lunds kommuns hemvård är indelad i ett flertal, geografiska områden.

I varje område arbetar undersköterskor och vårdbiträden i team med hälso-och sjukvårdspersonal under ledning av en enhetschef. Till varje område hör en enhetsadministratör och en, eller flera, samordnare. Vi erbjuder service-, omvårdnads- och hemsjukvårdsinsatser dygnet runt till kommunens brukare 65+. Vissa serviceinsatser (städ, tvätt och inköp) utförs vardagar dagtid av en servicegrupp inom varje hemvårdsområde.

Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se

Heltidsmåttet för en undersköterska i Lunds kommun är 36,33 h/vecka.

Arbetsuppgifter
Du arbetar i ordinärt boende och utgår från vår lokal i Dalby Centrum tillsammans med dina kollegor. I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, omsorgsarbete, dokumentation samt medicinska insatser på delegation från sjuksköterska. Dokumentationen sker i procapita. I din roll ingår även att medverka till att verksamheten utvecklas och håller god kvalité.

Vi söker dig som är undersköterska, med intresse för att arbeta med medicinska insatser på delegation av sjuksköterska. Du ska tycka att det är roligt med varierande arbetsuppgifter och att träffa olika människor.

Du kan och vill cykla, samt att vi till den här tjänsten behöver personal som har körkort.

 

Övrigt
Du schemaläggs kväll med tjänstgöring varannan helg. Vi söker nu medarbetare för längre vikariat eller tillsvidareanställning.

Bifoga dina betyg för snabbare handläggning av din ansökan.

Vi arbetar löpande med rekryteringen.

Välkommen med  din ansökan!

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Ansök nu

Butiksmedarbetare sökes till livsmedelsbutik i Lund

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jan 18
Om tjänsten

Din roll på Storesupport kommer vara butikskonsult i Lund. Du kommer vara på plats i vår kunds livsmedelsbutik där vi behövs varje förmiddag.

Vi erbjuder dig chansen till ett bra extra jobb inom Lunds kommun, där du kommer att vara placerad i en butik.

Det finns även chans att utvecklas i rollen samt lära sig mer inom butiksarbetet.

Personliga egenskaper

Vi ser att du som söker har erfarenhet av plockarbete på ICA, City Gross, Coop, Willys eller Hemköp. Du som person är serviceminded och positiv gentemot kunder samtidigt som du arbetar snabbt och effektivt.

När du arbetar ute hos vår kund finner du dig snabbt i din roll och agerar professionellt enligt vår standard. För dig kommer service naturligt och du förstår att kunderna är de viktigaste personerna i butiken och visar det genom att bemöta dem på ett professionellt sätt.

Anställningsform

Vi söker dig som studerar alternativt har en annan huvudsakliga sysselsättning på minst 50%.

Du ska ha möjlighet att jobba varje förmiddag mån-lör.

Du kommer att ingå i vår pool i Lund och vi söker dig som tycker det är kul med arbete i butik.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Företaget startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har över 2 200 medarbetare. Idag är Storesupport en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär nedan. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Bli en Storesupportare och sök tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Har du några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen? Då är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare;

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jan 18
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du ren svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Systems Support

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jan 18
You will be part of a team that supports our factory with system-related issues regarding the ERP system (Jeeves), other local systems and are part of the production support at the Lund site. You will be acting as a project member in local and global projects, working daily in Jeeves as well as excel files in order to support our ERP system. You will be part of the journey within the team that will work on migrating to a new system, Microsoft Dynamics 365.
Who you are:
As a system support, you need to be able to see the big picture but at the same time be able to focus on the details. You are driven and thrive with supporting and helping others and dare to challenge and think new. To succeed and make a difference it ?s important to have a passion for systems and digitalization. You will support the line with system-technical questions.
What you know:
University degree in System development, system science, or equivalent university education in systems and preferred
Experience working with D365, Jeeves or equivalent systems
Excellent communication and networking skills
Fluent in both written and spoken English?What's in it for you?
We can offer you a challenging role in an international team, and an open and friendly work environment. We focus on performance and support personal and professional development through well-established people, processes, and opportunities.

Ansök nu

Project Manager

Projektledare, IT
Läs mer Jan 18
We're looking for a Project Manager to lead an implementation of Microsoft Dynamics.
About the job
Aside from the implementation working as a project manager, you will be part of a group that supports and develops our factory with ERP system related issues and other local systems and is part of production support at the Lund site.
As a project manager, you will lead and participate in large, and medium-sized projects and activities within digitalization continuous improvements and technical projects.
Who you are
You take the leadership to drive projects and work forward. You have strong networking skills and enjoy collaborating, working in teams to achieve goals, delivering results while motivating others.
To succeed and make a difference it's important to have a passion for digitalization, technology, lean, and our industry. Your communication and ability to connect with people is key to success in this position. If you enjoy learning and seeking new knowledge while leading projects, don't hesitate to apply.
What you know
You have an academic background at university level and hold prior experience in system related projects and implementations of new systems.
Familiar with and an advocate to drive Change Management within the organization involving the various stakeholders on all levels
Documented training in Lean
Fluent in both written and spoken English and SwedishWhat's in it for you?
We offer a challenging position in an open and friendly environment where we help each other to develop and create value. Your work will have a true impact on Alfa Laval's future success. We have collaborative stakeholders on all levels, and you will be part of a team for the Project Office. You will work on large projects in both a global and local basis.

Ansök nu

QA Manager i Lund

Kvalitetskoordinator
Läs mer Jan 18
This is where you save and sustain lives
At Baxter, we are deeply connected by our mission. No matter your role at Baxter, your work makes a positive impact on people around the world. You'll feel a sense of purpose throughout the organization, as we know our work improves outcomes for millions of patients.
Baxter's products and therapies are found in almost every hospital worldwide, in clinics and in the home. For over 85 years, we have pioneered significant medical innovations that transform healthcare.
Together, we create a place where we are happy, successful and inspire each other. This is where you can do your best work.
Join us at the intersection of saving and sustaining lives—where your purpose accelerates our mission.
This is a great opportunity for you with a couple of years within QA wishing to grow into new responsibilities.
This is where you as a QA Lead for DC Lund can be part of our important mission to save and sustain lives. You will work closely with your colleagues in Sweden, but also belong to a bigger Nordic team where your knowledge and input will be very important.
Essential Duties and Responsibilities
Responsible pharmacist (Sakkunnig) for Distribution Center Lund
Site responsibility for managing and monitoring the performance of the GDP quality management system
Perform routine quality, temperature and CoA checks and release to market of products.
Support Execution of Field Actions
Support Complaint coordination
Support and back-up for CQA members in the Nordics
Ensure the successful outcome of inspections by authorities and/or notified bodies for compliance with all applicable laws, regulations, directives and standards
Build a sound and co-operative working relationship with internal customers and stakeholders
Build professional and co-operative working relationship with external contacts distributors, customers and tender partners

Qualifications
You have a degree as a Pharmacist or equivalent university degree in natural science.
You must be eligible to qualify as RP in accordance to HSLF-FS 2021:95
You have a few years of work experience as RP for a pharmaceutical company preferably also experience from a similar role in another regulated environment (ISO 9001, ISO13485 or GMP)
You have experience as a quality assurance manager or relevant role
You have excellent organizational and leadership abilities
You have an eye for details with big picture in mind
You are self-initiated and self-directed
You always try to give the best service
You speak and write Swedish fluently and you have good written and oral English skills. Another Nordic language (Danish, Norwegian or Finnish) is an advantage

What we can offer
A developing opportunity for you and a chance to work in a diverse and experienced team with a great mix of people. Joining Baxter means joining a team that you can truly learn from!
Independent position with an opportunity to build your own strategy and make a real impact.
A chance to further build your professional experience in the area of health care.
Internal training tailored to business needs and career goals.
Stability of employment in a recognizable and established company.
You will gain excellent exposure and fantastic industry knowledge within the territory working for a global organization.

If you like the sound of the above role and if this role resonates with you, then we’d love to talk to you. Apply here as we would love to discuss it in more detail with you.

Ansök nu

Medicinska sekreterare till Gynekologiavdelning, VO kvinnosjukvård i Lund

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Jan 18
Gör skillnad. Varje dag.

Vi söker medicinska sekreterare till vår gynekologiska avdelning, där en stor del av arbetet är att skriva diktat. Du som medarbetare värderas högt och vi vill att du ska få möjlighet att känna trygghet i din roll som medicinsk sekreterare och erbjuder dig en tillåtande miljö där du kan trivas, utvecklas och växa.

Verksamhetsområde (VO) kvinnosjukvård har verksamhet i både Malmö och Lund och bedriver akut och planerad vård av kvinnor med gynekologiska sjukdomar och besvär samt vård för kvinnor med normala och komplicerade graviditeter och förlossningar.

Den Administrativa enheten i Lund består av totalt cirka 35 medarbetare som finns placerade inom gynekologi och obstetrik. Vi välkomnar nu engagerade medicinska sekreterare till vårt team på Gynekologiavdelningen.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som medicinsk sekreterare ansvarar du, tillsammans med det gynekologiska teamet, främst för skrivning av diktat från avdelning, operationer och SVF-mottagning samt beläggning på avdelningen. Du sitter tillsammans med dina kollegor på vårdavdelningen och har ett nära samarbete med vårdpersonalen. I samråd planerar ni arbetsfördelning och prioritering.

Vi är högspecialiserade inom kvinnosjukvården inom flera områden vilket ger goda utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Du har möjlighet att genom eget ansvar utvecklas i din yrkesroll och stärka din kompetens beroende på dina intressen och våra behov.

KVALIFIKATIONER
Du som söker tjänsten har en godkänd utbildning inom Hälso- och sjukvårdsadministration 80p KY eller 400p YH eller motsvarande godkänd utbildning till medicinsk sekreterare/läkarsekreterare. Det är meriterande om du har erfarenhet av och/eller kunskap i systemen Melior, PASiS, Officepaketet och QlikView.

I vår vardag uppstår ofta snabba förändringar, att förhålla sig till dessa och ställa om till en ny situation kräver förmågor som överblick, planering och flexibilitet. Som person är du trygg i din yrkesroll, självklart serviceinriktad och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Du har framåtanda med intresse för utveckling och lärande. Detta bidrar du själv till genom att dela med dig av dina kunskaper, ha ett starkt engagemang och en positiv inställning. Då vi är måna om att anställa rätt person i denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Arbetsglad Tandsköterska sökes till modern klinik i Lund

Tandsköterska
Läs mer Jan 18
Tandläkarna Novalund söker tandsköterska , på deltid för tillsvidareanställning, omfattning ca 80-95%
Vi växer och nya patienter tillströmmar, så vi söker ytterligare personal och nu behöver vi en glad och positiv tandsköterska att komplettera vår grupp av härliga medarbetare. Idag är vi tre tandläkare, fyra tandhygienister, en tandsköterska och en receptionist.
Vårt goda rykte och positiva personliga känsla gör att nya patienter ständigt söker sig till oss, så nu vi behöver utöka personalstyrkan med ännu en tandsköterska.
Vi söker dig som tillsammans med oss, vill ge våra patienter modern tandvård med högsta kvalitet. Du är intresserad av protetik, kirurgi och allmäntandvård för vuxna patienter.
Du kan vara nyutyexaminerad eller ha några till flera års erfarenhet av yrket. Personliga egenskaper prioriteras.
Du erbjuds kompetensutveckling, stort eget ansvar i delegerat arbete, på en trevlig, modern arbetsplats och med härliga kollegor.
Kliniken är strategiskt lokaliserad vid infarten till Lund, den är lättillgängligt med, cykel, buss eller bil och parkeringsplatser finns vilket uppskattas av både patienter och personal.
Vi arbetar med digital tandvård med scanning, Invisalign och OPG.
Vi utför både implantatkirurgi och operationer. Injektioner med botox utförs på kliniken och vi har tillgång till eget tandteknikskt labb.
Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Övriga språk meriterande.
Hoppas du är intresserad att söka!
Skicka din ansökan, personligt brev och cv till:
info@tandlakarna-novalund.se
eller
Tandläkarna Novalund
Öresundsvägen 16
22764 Lund
www.tandlakarna-novalund.se

Ansök nu

2 amanuenser - Institutionen för informatik

Utbildningsassistent
Läs mer Jan 18
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns cirka 46 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.


Ekonomihögskolan är en av åtta fakulteter inom Lunds universitet. Över 4 000 studenter och cirka 450 forskare, lärare och övrig personal studerar och arbetar här med utbildning och forskning inom ekonomisk historia, företagsekonomi, handelsrätt, informatik, nationalekonomi, statistik och forskningspolitik.Ekonomihögskolan är ackrediterad av de tre största och mest inflytelserika ackrediteringsinstituten för handelshögskolor: EQUIS, AMBA and AACSB. Endast strax över 100 handelshögskolor i världen har uppnått denna prestigefyllda Triple Crown.Hos oss på institutionen för informatik finner du vägvisande forskning och näringslivssamverkan inom informatik.

Vi har en attraktiv grundutbildning som ger våra studenter fördelaktiga akademiska examina på vägen till arbetslivet eller forskarutbildning. Vi koordinerar det systemvetenskapliga kandidatprogrammet vid Ekonomihögskolan i Lund, samt erbjuder flertalet fristående kurser.

Institutionen för Informatik har sedan hösten 1995 bedrivit mentorsverksamhet som våra amanuenser koordinerar och driver. Amanuenserna är informatikstudenter som är anställda av institutionen.  Amanuensuppdraget genomförs vid sidan av de ordinarie egna studierna och är en tidsbegränsad anställning på 25 procent som löper under ett läsår.

Institutionen för informatik söker 2 st amanuenser (25 %) för perioden 2023-08-01 -- 2024-06-04

Arbetsuppgifter

Uppdraget innebär att planera och koordinera den mentors- och assistentverksamhet som bedrivs vid institutionen, där seniora studenter hjälper juniora studenter att klara av kurser av en mer laborativ karaktär.

I uppdraget som amanuens ingår att rekrytera informatikstudenter som mentorer och assistenter, planera och schemalägga laborationer och tentamensgenomgångar, vara tillgänglig för andra studenter med behov av stöd och extrahjälp, samt att delta som mentor eller assistent själv.

Kvalifikationer

Amanuensernas arbetsuppgifter ställer krav på:

- Pedagogisk förmåga för att kunna bryta ner och förklara komplexa koncept på ett förståeligt sätt.
- God teoretisk förståelse för, och skicklighet i - Grundläggande programmeringsprinciper och programmering (speciellt i objektorienterad programmering och programmeringsspråken Java och C#)
- Modellering (speciellt modellering av klassdiagram i UML, och modellering av ER-diagram i Crow’s Foot notation & Chen notation)
- Relationsdatabaser och (speciellt Microsoft Server)
- Versionshantering (Git)


- Social förmåga för att kunna upprätthålla goda relationer till studenter, lärare och annan personal.
- Organisatorisk förmåga för att kunna planera mentors- och assistentverksamheten.
- Ansvarstagande, då assistent- och laborationsverksamheten styrs av amanuenserna själva med en hög grad av autonomi.

Vi söker dig som är student vid det systemvetenskapliga kandidatprogrammet och avser läsa termin 5 eller magisterprogrammet i informationssystem under kommande höst.

Vid bedömning av de sökande tas även hänsyn till studieresultat och andra erfarenheter bredvid studierna samt den personliga lämpligheten.

Övrigt

Enligt kap 10 § HF kan bara den som är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå anställas som amanuens.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Föräldravikariat som handledare inom Socialpsykiatri -Stöd i boende Söder

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Jan 18
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar cirka 600 medarbetare som ger stöd till de lundabor som behöver socialtjänstens insatser. Tillsammans ser vi till att barn och unga får en så bra uppväxt som möjligt. Vi utgår från hela familjens situation och att ingen ska fara illa. Det handlar om att ge stöd till vuxna med skadligt bruk och beroende eller psykiska funktionsnedsättningar, till dem som behöver ekonomiskt bistånd eller stöd för att kunna studera eller arbeta, samt till flyktingar.Om oss
Verksamhetsområde socialpsykiatri omfattas av flera verksamheter som stöd i boende, sysselsättning och arbetsrehabilitering.

Verksamheternas övergripande syfte är att öka förutsättningar för återhämtning. Genom att erbjuda ett elastiskt stöd som är individuellt utformad med insatser med hög tillgänglighet, delaktighet och medbestämmande ska personer med psykisk funktionsnedsättning kunna leva ett så självständigt liv som möjligt.

Stöd i boende Söder
Stöd i boende Söder består av två boendestödsgrupper som utgår från Sandstensvägen och Vikingavägen och ger boendestödsinsatser till brukare i eget boende inom Lund. På Sandstensvägen finns även ett trapphusboende där 14 brukare bor i stödlägenheter med tätt boendestöd och nära till personal.

På enheten arbetar 17 handledare, 1 pedagogisk samordnare och 1 enhetsadministratör. Handledarna arbetar på tvättstugeschema mellan 7.00-21.00 veckans alla dagar, med veckoarbetstidsmått 36.33. 

Socialpsykiatrin är ett verksamhetsområde som utvecklas mycket för att kunna möta lundabornas behov på bästa sätt och vi hoppas att du vill vara med och hjälpa oss att bli ännu bättre. 

 

Arbetsuppgifter
Att arbeta inom Socialpsykiatrin innebär att du på ett respektfullt sätt är ett socialt och pedagogiskt stöd till personer med psykiskt funktionsnedsättning. Genom att skapa trygghet och struktur stödjer du brukaren i sin återhämtningsprocess.  

I din roll ingår att utforma genomförandeplaner tillsammans med
brukaren, göra regelbundna utvärderingar och delta i SIP. Vi samverkar brett med
exempelvis anhöriga, godemän/förvaltare och vårdgrannar. Ditt dagliga arbete utgår från var brukares individuella genomförandeplan, vilket innebär t ex städning, matlagning och inköp. Du motiverar till aktivitet och sysselsättning, både i och utanför boendet, för att bryta isolering. 

Regelbunden dokumentation ingår i ditt arbete hos oss.

Till din hjälp i ditt arbete som handledare har du bland annat en pedagogisk samordnare, en enhetsadministratör och ett arbetslag med kollegor som stöttar och stärker varandra.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har studerat YH med inriktning socialpsykiatri, socialpedagog, socionom eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant. Har du dessutom utbildning i återhämtningsinriktat förhållningssätt är det meriterande.

Du behöver ha kunskaper i social dokumentation och om du tidigare arbetat i systemet Pro Capita IFO är det meriterande.

Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom socialpsykiatri och goda kunskaper om målgruppen. Du behöver ha god förmåga till samverkan, att skapa struktur, planera och ta ansvar. Du är ödmjuk, tydlig och ser alla människors lika värde.

Vi erbjuder dig
en utvecklande tjänst med många samarbetsytor där du ges möjlighet att påverka. Under kommande år erbjuds du återhämtningsinriktad handledning.

Vi månar om varandra, vår arbetsmiljö och vår hälsa och vi har friskvårdsbidrag, som vi gärna ser att du nyttjar. Här kan du läsa mer om vad Lunds kommun erbjuder dig som anställd: https://lund.se/arbete-och-lediga-jobb/sa-ar-det-att-arbeta-med-oss/formaner-for-dig-som-medarbetare

Övrigt
Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Positiv Tandhygienist sökes till modern klinik i Lund

Tandhygienist
Läs mer Jan 18
Nu söker Tandläkarna Novalund ytterligare legitimerad Tandhygienist , på deltid för tillsvidareanställning, omfattning ca 80-95%
Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av rent hygienistarbete och egna undersökningar.
Vårt goda rykte och positiva personliga känsla gör att nya patienter ständigt söker sig till oss, så nu vi behöver utöka personalstyrkan med ännu en tandhygienist.
Tjänsten är uppdelad i patientarbete med egna patienter, samt assisterande av tandläkare med delegerade moment, såsom fyllningsterapi, digital avtryckstagning och protetiska provisorium.
Vi växer och nya patienter tillströmmar, så vi söker ytterligare personal och nu behöver vi en glad och positiv och ansvarstagande tandhygienist att komplettera vår grupp av härliga medarbetare. Idag är vi tre tandläkare, fyra tandhygienister, en tandsköterska och en receptionist.
Vi söker dig är framåt och som tillsammans med oss, vill ge våra patienter modern tandvård med högsta kvalitet. Du är intresserad av protetik, kirurgi och allmäntandvård och att behandla och förebygga parodontala sjukdomar och profylax mot dental karies för vuxna patienter.
Du kan vara nyutyexaminerad eller ha några till flera års erfarenhet av yrket men med viljan att ha delegerat arbete
Personliga egenskaper prioriteras. Vi söker dig som har initiativförmåga och prioritetar sammarbete mellan kollegor och patienter.
Du erbjuds kompetensutveckling, stort eget ansvar i delegerat arbete, på en trevlig, modern arbetsplats och med härliga kollegor.
Kliniken är strategiskt lokaliserad vid infarten till Lund, den är lättillgängligt med, cykel, buss eller bil och parkeringsplatser finns vilket uppskattas av både patienter och personal.
Vi arbetar med digital tandvård, kirurgi, implantat, scanning, Invisalign och OPG.
Vi utför både implantatkirurgi och operationer. Injektioner med botox utförs på kliniken och vi har tillgång till eget tandtekniskt labb.
Svensk tandhygienistexamen och legitimation är ett krav.
Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Övriga språk meriterande.
OBS: intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan slutdatum.
Hoppas du är intresserad att söka!
Skicka din ansökan, personligt brev och cv till:
info@tandlakarna-novalund.se
eller
Tandläkarna Novalund
Öresundsvägen 16
22764 Lund
www.tandlakarna-novalund.se

Ansök nu

Koordinator/sjuksköterska

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 18
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.Om oss
Vi är en samlad organisation för hemsjukvårdsansvar inom hemvård och LSS i Lunds kommun.

Hos oss får du god introduktion, regelbunden kompetensutveckling, yrkesspecifika och tvärprofessionella nätverksträffar och möjlighet att arbeta med utveckling av välfärdsteknologi.Arbetsuppgifter
Du är koordinerande sjuksköterska för LSS-verksamheten samt Hemvården Yngre(patienter mellan 20-65 år i ordinärt boende). Som koordinator har du en övergripande funktion i teamet med daglig kontakt med både interna och externa aktörer. I arbetet ingår att koordinera det dagliga arbetet, planera semestrar/ledigheter, schemaläggning, se över/uppdatera rutiner, jobba aktivt med måluppfyllelse samt jobba för en god sammanhållning/samverkan i gruppen. Du planerar och genomför möten med legitimerad personal. Som koordinator jobbar du administrativt men klinisk tjänstgöring förekommer. Du har ett nära samarbete med enhetschefen. Vi söker dig som
Är legitimerad sjuksköterska och trygg i din yrkesroll. Du är noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad med ett stort engagemang. Du har lätt för att se helheten i en situation och du har både mod och förmåga att prioritera och navigera i bästa riktning. Som koordinator har du många kontaktytor vilket kräver god kommunikativ förmåga, flexibilitet, ett gott bemötande och bästa samarbetsförmåga. Du arbetsleder med kvalitet och patientsäkerhet som utgångspunkt. 


Körkort och cykelvana är ett krav liksom god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal såväl som skrift. Datorvana krävs. 

Dagtid med tjänstgöring i helgsamverkan var 8:nde helg.

Välkommen med din ansökan!

 

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Ansök nu

Solcellsmontör

Tak- och tätskiktsmontör, utan yrkesbevis
Läs mer Jan 18
Montörer av solceller till Alfa SolVind i Dalby
Vi upplever en kraftig tillväxt som har sin grund i ett ökat intresse för solenergi och ett fortsatt förtroende från såväl tidigare som nya kunder. På kort tid har vi dubblat vår omsättning. Som en del i vår expansion söker vi nu 1 montör som ska vara med att installera våra solcellsanläggningar.
Om tjänsten
Vi är ett litet företag där du förväntas hugga i där du bäst behövs för stunden, du arbetar praktiskt med montering av solpaneler i lag med andra, oftast på tak. Du kommer ha en arbetsledare som guidar dig i arbetet.
Vi tar totalansvar för våra kunders projekt, från projektering till kontakt med myndigheter och elbolag samt montering och inkoppling på elnätet. För rätt person finns goda möjligheter att med tiden ta ett större ansvar för installationsarbetet.
Vem är du?
Vi tror att du trivs med praktiskt arbete och tycker det är helt ok att jobba ute i alla sorters väder. En panel väger 22 kg så du behöver ha god fysik för att kunna hantera den. Du är noggrann, har energi och är självgående. Vi ser gärna att du bor i närheten av Dalby, eftersom vi utgår härifrån.


Krav:
- Körkort för personbil
- Språk svenska eller engelska

Villkor
Provanställning med tillträde snarast. Du utgår från våra lokaler i Dalby.


Ansökan
Ansökan mailas till info@alfasolvind.se För frågor om tjänsten kontakta August Lundberg; august.lundberg@alfasolvind.se


Om Alfa SolVind i Skåne AB
Alfa SolVind erbjuder våra kunder kompletta solelproduktions-system med montering och inkoppling på elnätet. Omsättningen är idag 20 MSEK. Företaget grundades i Torna Hällestad 2012 av Jonas Lundberg, tillika VD och ägare. Vi har stor erfarenhet av solcellsinstallationer och vi tar totalansvar för våra kunders projekt – från projektering till kontakter med myndigheter och elbolag. Vi är certifierade installatörer och medlemmar i branschorganisationen Svensk Solenergi. Alfa Sol Vind är medlem i arbetsgivarorganisationen Installatörsföretagen och följer kollektivavtal med Elektrikerförbundet. I avtalet ingår bland annat tjänstepension.
Vi utgår från Dalby, Lund men vi levererar, säljer och monterar system i hela Skåne. För mer information om oss och våra produkter, besök vår hemsida www.alfasolvind.se
Vi gör bakgrundskontroller via Verifiera för att säkerställa att alla våra anställda har en bakgrund som är förenlig med Alfa Solvinds värdegrund.

Ansök nu

Sjuksköterska till Onkologimottagning dagjour i Lund

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 18
Gör skillnad. Varje dag.

Är ett empatiskt förhållningssätt och fokus på patienten självklarheter för dig? Letar du efter nästa utmaning där du kan utvecklas både i din profession och som person? Då ska du inte tveka att söka dig till oss på onkologimottagningen i Lund!

Verksamhetsområde (VO) hematologi, onkologi och strålningsfysik svarar för all icke-kirurgisk cancersjukvård och forskningsbaserad utveckling i södra sjukvårdsregionen, med en befolkning på cirka 1,6 miljoner invånare. Verksamhetsområdet har öppen- och slutenvårdsenheter i Malmö, Lund och Helsingborg. Hos oss finns möjlighet till utveckling och komplettering av befintliga kunskaper via verksamhetsområdets internutbildningar och med lärande på plats. Vi har ett lärande arbetsklimat där kompetensutveckling är en central punkt genom både externa och interna utbildningssatsningar.

Se gärna vår film om VO onkologi och strålningsfysik via länken nedan, alternativt klicka på länken längst ner i denna annons! Du kan även besöka vårt Instagramkonto - Onkologimottagningsus.

http://bcove.me/3nijpthc

Är du nyfiken på att höra mer om hur det är att jobba hos oss? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en sjuksköterskekollega för tillsvidaretjänst hos vår onkologimottagning i Lund. Inledningsvis arbetar du som resurssköterska på dagjour under ett graviditetsvikariat för att sedan övergå till en roll som kontaktsjuksköterska eller behandlingssjuksköterska på mottagningen.

Inledningsvis arbetar du som en av tre sjuksköterskor på vår dagjour tillsammans med en läkare och medicinsk sekreterare. Arbetet består av bedömningar i form av triagering samt fortlöpande planering, prioritering samt organisering av arbetet. Till mottagningen kommer patienter med akuta onkologiska besvär relaterade till deras sjukdom och/eller behandling. En del besök blir polikliniska och en del besök leder till att patienten läggs in på en av våra vårdavdelningar. Hos oss möter du ofta komplexa och spännande vårdförlopp i en föränderlig verksamhet där du med din kompetens har stora möjligheter att göra skillnad för patienten. Vårt mål är alltid att utgå från patienternas behov, där omvårdnaden utformas individuellt och präglas av ett professionellt bemötande.

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och omväxlande arbete i ett tvärprofessionellt team runt patienten och närstående. Enheten är en välkomnande arbetsplats där vi tar emot dig som ny kollega med glädje och öppenhet. Du får även en individanpassad bredvidgång med möjlighet att hospitera inom övriga verksamhetsområden.

Arbetet är förlagt till dagtid, måndag-fredag.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser gärna att du har arbetat med patienter inom cancervård. Det är även meriterande om du har kunskap i journalsystemet Melior.

Som person värdesätter du teamarbete men kan även arbeta självständigt och fatta egna beslut. Genom ditt engagemang och positiva inställning skapar du ett gott arbetsklimat tillsammans med dina kollegor, där vi alla hjälps åt för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter. Därtill har du en hög handlingsberedskap, ett mycket gott bemötande och kan ändra din planering efter hur situationen ser ut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!


ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

ST-läkare i onkologi till VO hematologi, onkologi och strålningsfysik i Lun

ST-läkare
Läs mer Jan 18
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) hematologi, onkologi och strålningsfysik är en högspecialiserad verksamhet som erbjuder behandling av cancersjukdomar till patienter i hela södra sjukvårdsregionen. Vi bedriver onkologisk sluten- och öppenvård i Lund, Malmö, Helsingborg, Kristianstad och Ystad. Verksamhetsområdet har cirka 900 anställda.

Vi är en forskningsintensiv verksamhet med syfte att förbättra vården och vår forskning bedrivs i nära samarbete med Lunds universitet. Vi arbetar dessutom med utbildning av blivande undersköterskor, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, läkare och forskare.

ARBETSUPPGIFTER
I denna rekrytering vänder vi oss till dig som redan har en anställning inom Region Skåne.

Nu välkomnar vi fem ST-läkare till VO hematologi, onkologi och strålningsfysik i Lund och Malmö. Tjänsterna är syftande till specialisering i allmän onkologi och du kommer att ingå i en ST/underläkargrupp om cirka 45 personer.

Som ST-läkare erbjuds du gedigen utbildning inom hela det onkologiska fältet och du kommer att genomföra ST onkologi enligt socialstyrelsens riktlinjer. Detta innefattar goda möjligheter till kvalitetsarbete, vetenskapligt arbete och fördjupning i olika diagnosområden.

Tjänstgöringen omfattar arbete i både sluten- och öppenvård med fokus på Lund och Malmö samt i vissa fall på våra konsultorter inom Skåne.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är intresserad av onkologi och av att arbeta med både friska och kroniskt sjuka patienter. Arbetet ställer höga krav på empati och emotionell kompetens. Stor vikt kommer därför att läggas vid personlig lämplighet.

Gällande den formella kompetensen söker vi dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Erfarenhet av arbete inom onkologisk verksamhet och disputation i relevant ämnesområde är meriterande.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterskor till onkologiskavdelning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 18
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på onkologiskavdelning.

Kontakta oss redan idag för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Sjuksköterskor till vårdavdelningar

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 18
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdavdelningar.

Kontakta oss redan idag för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Sjuksköterskor till akutmottagning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 18
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akutmottagning.

Kontakta oss redan idag för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Sjuksköterskor till psykosavdelning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 18
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på psykos heldygnsavdelning.

Kontakta oss redan idag för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Sjuksköterskor till medicinavdelning kirurgi

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 18
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på medicinavdelning.

Kontakta oss redan idag för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Sjuksköterskor till barnakuten

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 18
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på barnakutmottagning.

Kontakta oss redan idag för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Sjuksköterskor till Lung/Thorax

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 18
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på lung/thorax.

Kontakta oss redan idag för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Sjuksköterskor till allmän psykiatri

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 18
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska.

Kontakta oss redan idag för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Specialistsjuksköterska till neurokirurgisk avdelning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 18
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistsjuksköterska på neurokirurgisk avdelning.

Kontakta oss redan idag för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är specialistsjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Sjuksköterskor till gynekologiavdelning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 18
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på gynekologiavdelning.

Kontakta oss redan idag för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Sjuksköterskor till hemsjukvården

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 18
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska i hemsjukvård.

Kontakta oss redan idag för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Sjuksköterskor till psykiatrisk akutmottagning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 18
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på psykiatrisk akutmottagning.

Kontakta oss redan idag för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Anestesisjuksköterskor till barnoperation

Anestesisjuksköterska
Läs mer Jan 18
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för anestesisjuksköterska på barnoperation.

Kontakta oss redan idag för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är anestesisjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Sjuksköterskor till geriatrikavdelning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 18
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på geriatrikavdelning.

Kontakta oss redan idag för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Sjuksköterskor till neurokirurgisk avdelning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 18
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på neurokirurgisk avdelning.

Kontakta oss redan idag för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Operationssjuksköterskor till central op

Operationssjuksköterska
Läs mer Jan 18
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska.

Kontakta oss redan idag för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är operationssjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Sjuksköterskor till barn- och ungdomskirurgiavdelning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 18
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska.

Kontakta oss redan idag för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Barnsjuksköterskor till barn- och ungdomskirurgiavdelning

Barnsjuksköterska
Läs mer Jan 18
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för barnsjuksköterska.

Kontakta oss redan idag för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är barnsjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Sjuksköterskor till hjärtavdelning transplantation och svikt

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 18
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på hjärtavdelning med inriktning mot transpl och svikt.

Kontakta oss redan idag för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Sjuksköterskor till MAVA

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 18
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska på MAVA.

Kontakta oss redan idag för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Sjuksköterskor till ortopeden

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 18
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på ortopedavdelning.

Kontakta oss redan idag för mer information på info@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Anestesisjuksköterskor till central-op - Bra ersättning!

Anestesisjuksköterska
Läs mer Jan 18
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanligt arbete som anestesisjuksköterska inom högspecialiserad vård gällande bl a tung cancerkirurgi och traumakirurgi.

Behovet är med start omgående fram till 31/5, 2023

Här kan vi erbjuda en bra ersättning.

Behovet är begränsat så du är varmt välkommen att kontakta oss för en presentation.

Kontakta oss redan idag för mer information på sara.h.spers@ofelia.se/-010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är anestesisjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Anestesisjuksköterskor till thoraxoperation - Bra ersättning!

Anestesisjuksköterska
Läs mer Jan 18
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanligt arbete som anestesisjuksköterska.

Behovet är med start omgående fram till 31/5, 2023

Här kan vi erbjuda en bra ersättning.

Behovet är begränsat så du är varmt välkommen att kontakta oss för en presentation.

Kontakta oss redan idag för mer information på sara.h.spers@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är anestesisjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Operationssjuksköterskor till central Op - Bra ersättning!

Operationssjuksköterska
Läs mer Jan 18
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanligt arbete som operationssjuksköterska inom akutkirurgi, HPB, övre gastro, endokrin samt robot-kirurgi och tumörkirurgi.

Behovet är med start omgående fram till 31/5, 2023

Här kan vi erbjuda en bra ersättning.

Behovet är begränsat så du är varmt välkommen att kontakta oss för en presentation.

Kontakta oss redan idag för mer information på sara.h.spers@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är operationssjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Operationssjuksköterskor till central Op - Bra ersättning!

Operationssjuksköterska
Läs mer Jan 18
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanligt arbete som operationssjuksköterska inom akut-ortopedi, höft- och knärevisioner samt primära höft- och knäplastiker.

Behovet är med start omgående fram till 31/5, 2023

Här kan vi erbjuda en bra ersättning.

Behovet är begränsat så du är varmt välkommen att kontakta oss för en presentation.

Kontakta oss redan idag för mer information på sara.h.spers@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är operationssjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Operationssjuksköterskor till thoraxoperation - Bra ersättning!

Operationssjuksköterska
Läs mer Jan 18
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanligt arbete som operationssjuksköterska inom thorax.

Behovet är med start omgående fram till 31/5, 2023

Här kan vi erbjuda en bra ersättning.

Behovet är begränsat så du är varmt välkommen att kontakta oss för en presentation.

Kontakta oss redan idag för mer information på sara.h.spers@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är operationssjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Operationssjuksköterskor till neurokirurgiavdelning - Bra ersättning!

Operationssjuksköterska
Läs mer Jan 18
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanligt arbete som operationssjuksköterska inom neurokirurgi.

Behovet är med start omgående fram till 31/5, 2023

Här kan vi erbjuda en bra ersättning.

Behovet är begränsat så du är varmt välkommen att kontakta oss för en presentation.

Kontakta oss redan idag för mer information på sara.h.spers@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är operationssjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu

Operationssjuksköterskor till barnoperation - Bra ersättning!

Operationssjuksköterska
Läs mer Jan 18
Om oss
Bemanning med omsorg.

Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare, om våra sjuksköterskor och övrig vårdpersonal. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar.
Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss!
Med en VDoch ägaresom har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt.
Ofelia vård finns här för dig som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver.Dina arbetsuppgifter
Sedvanligt arbete som operationssjuksköterska på operation för barn och ungdomar.

Behovet är med start omgående fram till 31/5, 2023

Här kan vi erbjuda en bra ersättning.

Behovet är begränsat så du är varmt välkommen att kontakta oss för en presentation.

Kontakta oss redan idag för mer information på sara.h.spers@ofelia.se/010-178 36 20

Vi hjälper självfallet till med resa och boende vid behov - kom och upptäck en otroligt vacker del av Sverige!

Din profil
Vi söker dig som är operationssjuksköterska med relevant erfarenhet.

Varmt välkommen med dina önskemål och din ansökan.

Ansök nu