Lernia Bemanning AB jobb i Lund

Hitta lediga jobb hos Lernia Bemanning AB i Lund. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Lund.

Industrielektriker sökes till Alfa Laval i Lund

Industrielektriker
Läs mer Maj 13
Nytt
På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Vill du vara en del av ett team som strävar efter att göra världen lite bättre varje dag? Alfa Laval Lund söker nu en driven och nyfiken industrielektriker. Som en viktig del av vår mångsidiga arbetsplats kommer du få möjlighet att påverka och skapa framsteg genom att arbeta med hållbara lösningar. Var med oss och gör skillnad!

Dina arbetsuppgifter

Som industrielektriker kommer du att spela en avgörande roll i vår verksamhet. Du kommer att vara en viktig del av vårt team och ha ansvar för att genomföra förebyggande och avhjälpande underhåll samt förbättringar på vår befintliga produktionsutrustning.

Ditt arbete kommer också att innebära att du felsöker och förebygger störningar i vår produktionsutrustning, främst i PLC-miljö från Rockwell och Siemens. Som underhållstekniker kommer du att vara en nyckelperson när det gäller att säkerställa att vår produktion fortsätter att fungera smidigt och effektivt.

Alfa Laval erbjuder en spännande och utmanande roll där du kan utveckla dina kunskaper som industrielektriker. Vi är ett företag som prioriterar innovation och kontinuerlig förbättring, vilket ger dig möjlighet att vara med och påverka vår produktion och bidra till att vi upprätthåller vår höga kvalitetsstandard.

Tjänsten innefattar arbete i ett 2-skiftsvariant, samt att vara tillgänglig för beredskap på nätter och helger.

Vem är du?

Du kommer att ingå i en grupp med 25 kompetenta medarbetare, så som person är det viktigt att du är en lagspelare som trivs att arbeta i grupp samtidigt som du är självgående och inte rädd för att ta egna initiativ. Du är ödmjuk, ansvarsfull, noggrann och kundfokuserad. Tjänsten innebär att arbeta inom ett produktionssystem där säkerhet, kvalitet, leverans och kostnad är ledord.

Vad kan du?

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning med inriktning el & automation eller industrielektriker. Det är viktigt att du behärskar svenska språket flytande i både skrift och tal. Att du har goda datorkunskaper är också meriterande för tjänsten.

Om oss

Alfa Laval är ett internationellt företag med en stark position inom vår bransch. Vi erbjuder dig en stabil anställning i ett företag som värdesätter sina medarbetare och deras utveckling. Hos oss får du möjligheten att växa både professionellt och personligt, samt att vara en del av ett team som strävar efter att vara ledande inom vår bransch.

Om du vill vara med och forma framtidens produktion och arbeta i en dynamisk miljö, så är detta rätt tjänst för dig. Ansök redan idag och bli en del av Alfa Laval.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Roger Johansson, Team Manager: roger.johansson@alfalaval.com

Fanny Hultstrand, Ansvarig rekryterare: fanny.hultstrand@lernia.se

Ansök nu

Erfaren truckförare | Staffanstorp

Truckförare
Läs mer Maj 10
Vi söker flera erfarna truckförare till kund i Staffanstorp!

Har du erfarenhet inom lager & logistik samt vet hur man manövrerar olika truckar? Vill du bli en del av ett väletablerat företag och arbeta som truckförare hos vår kund i Staffanstorp? Är du dessutom en organiserad person med känsla för service ? Då kan det vara just dig vi söker!

Om uppdraget

Som truckförare kommer du att ansvara för godsmottagning, interna transporter och leveranser till montageavdelningarna på Alfa Laval. Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara att utföra trucktransporter med skjutstativtruck, dragtruck och motviktstruck. Du kommer att vara anställd som konsult på Lernia Bemanning och arbeta både dag- och kvällstid.

Formell kompetens

• B-körkort & tillgång till bil
• Truckkort A1-A4 & B1-B4
• Fullständig gymnasieutbildning
• Behärskar svenska i både tal och skrift

Är du rätt person för jobbet?

Vi letar efter dig som har erfarenhet av att köra truck på lager och har en god språkfärdighet i svenska. För att vara aktuell för tjänsten måste du ha förarbevis för motviktstruck, skjutstativtruck och dragtruck. Det är viktigt att du är bekväm med att arbeta i en snabb arbetsmiljö och har en flexibel, ansvarsfull, punktlig och pålitlig inställning. Datorvana och förmågan att samarbeta väl med andra är också viktiga egenskaper.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan.

Missa inte din chans, ansök redan idag! Vi intervjuar löpande.

Lernia är vägen framåt!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se

Ansök nu

Alfa Laval söker maskinoperatörer för sommaren till Lund.

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Maj 7
Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Alfa Laval vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Att jobba som Maskinoperatör.

Att arbeta på Alfa Laval innebär en möjlighet att vara med på vår spännande resa och samtidigt få en inblick i hur en väletablerad industri fungerar. Det dagliga arbetet består främst av att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet, minska produktionsavbrott samt ansvara för att ställa in och sköta maskinerna. Förutom det kommer du även att övervaka maskiner, förbereda produktion, kontrollera tillflöden av material i maskinen, åtgärda olika störningar på din station samt vid behov rapportera driftstopp.

I jobbet ingår till exempel att

* Förbereda material och verktyg inför nästa produktion

* Ställa om maskiner i samband med byte av produkt

* Övervaka och justera maskiner under drift

* Avsyna tillverkade produkter för att säkerställa kvalité

* Utföra förebyggande operatörsunderhåll på maskiner

* Beställa underhållsarbete på maskiner vid eventuella driftavbrott

* Kontinuerligt försöka förbättra vår process

Är du den vi söker?

Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är noggrann, självgående lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten. Du uppskattar ett högt tempo och trivs i rollen där du är en viktig kugge i ett stort maskineri. Att arbeta med maskinomställningar och kvalitetskontroller är något som intresserar dig som söker. Du kan jobba självständigt men har förståelsen för vikten av att kunna arbeta med ditt team.

Vi ser gärna att du

* Har relevant utbildning eller erfarenhet

* Har förmågan att uttrycka dig väl i både tal och
skrift på svenska och engelska

* Har B-körkort

* Har ett stort teknikintresse

Det är även meriterande för tjänsten om du

* Kan hantera mätdon

* Har erfarenhet av maskiner/robotar

* Har truckkort A+B

* Har tillgång till egen bil

* Goda kunskaper i ritningsläsning

Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara ständig natt, måndag-fredag. Uppdraget gäller för sommaren. Tillsättningen är omgående och du kommer att vara anställd som konsult på Lernia Bemanning.

Om oss

Alfa Laval skapar en bättre framtid genom sina tekniska innovationer. Som expert inom sitt område strävar företaget alltid efter att bli ännu bättre. Välkommen till ett företag som älskar det de gör och arbetar för att skapa hållbara levnadsvillkor för människor.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Olivia Gunnarsson via e-post: olivia.gunnarsson@lernia.se eller konsultchef Fanny Hultstrand på fanny.hultstrand@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Välkommen med din ansökan senast 25 maj 2024.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.

Ansök nu

Konsultuppdrag som svetsare sökes till Alfa Laval i Lund

Svetsare, manuell
Läs mer Apr 11
Är du en driven person som sätter högt värde på att jobba för en bra lagkänsla på ditt jobb. Kanske är du Alfa Lavals nästa erfarna svetsare som vill vara med och bidra till deras framgång?

Känns detta som du?

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Vad går arbetet ut på?

I rollen som Svetsare kommer du att lära dig mycket om Alfa Lavals verksamhet och hur industribranschen fungerar i stort.

Det dagliga arbetet går främst ut på att svetsa stativdetaljer till värmeväxlare.

Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara 7–16, måndag-fredag. Tillsättningen är omgående och du kommer att vara anställd som konsult på Lernia Bemanning.

I jobbet ingår till exempel att:

* utföra MIG- och MAG-svetsning

* utföra TIG-svetsning

* utföra MMA-svetsning

* Vi arbetar i rostfritt, titan och hastelloy

* Truck och traverskörning ingår i det dagliga arbetet.

* Ritningsläsning

Vem söker vi?

Egenskaper som serviceanda och flexibilitet mot våra kollegor och kunder är viktiga. Andra viktiga egenskaper är noggrannhet samt ansvarsmedvetande för produkten, kunden och dina arbetskamrater, liksom viljan att utveckla dig och gruppen. Du skall vara serviceinriktad, ha modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer. I vårt produktionssystem ALPS ingår du som en naturlig del i arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt.

Vi söker dig som har utbildning samt några års erfarenhet av svetsarbete eller motsvarande, samt gärna kunskaper i TIG-svetsning, MMA-svetsning och MIG/MAG-svetsning.

Vi ser gärna att du

* har licens för svetsning

* har bred kompetens inom svetsning

* har gymnasieutbildning med fullständiga gymnasiebetyg

* har goda kunskaper i MIG- och MAG-svetsning

* har goda kunskaper i TIG-svetsning

* behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Om oss

Alfa Laval skapar en bättre framtid genom sina tekniska innovationer. Som expert inom sitt område strävar företaget alltid efter att bli ännu bättre. Välkommen till ett företag som älskar det de gör och arbetar för att skapa hållbara levnadsvillkor för människor.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Olivia Gunnarsson via e-post: olivia.gunnarsson@lernia.se eller konsultchef Fanny Hultstrand på fanny.hultstrand@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Välkommen med din ansökan senast 12 maj 2024.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.

Ansök nu

Alfa Laval söker en Lagermedarbetare till LA Warehouse i Lund

Lagerarbetare
Läs mer Maj 2
Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre!

Är du vår nästa passionerade Truckförare till LA Warehouse?

Välkommen in med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Som lagerarbetare på Alfa Laval i Lund kommer du att ansvara för att försörja både den interna produktionen och externa kunders behov. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att plocka order och rapportera i vårt affärssystem.

Arbetsbelastningen över veckan styrs till stor del av montagegruppernas produktivitet och kan variera i perioder. Gruppens samarbete och individens egenansvar är därför viktig.

Följande arbetsuppgifter ingår i gruppens ansvar:

• Interna leveranser till våra montageavdelningar
• Godsmottagning och ankomstrapportering samt avsyning
• Interna transporter
• Hantering av avgående gods
• Administration av avgående gods
• Huvudarbetsuppgiften för den här tjänsten är trucktransporter med skjutstativtruck, dragtruck samt motviktstruck.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning och arbetet sker på dagtid mellan 07:00-15:42.

Vem är du?

Du skall vara serviceinriktad, ha modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer.

Vad du kan

Vi söker dig som har några års erfarenhet av lagerarbete samt har truckkort för plocktruck B4, skjutstativtruck B3, motviktstruck B1 och traverskort.

Vidare är grundläggande datorvana och förmåga att förstå engelska ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

För mer information om tjänsten

Senol Alievski, Team Manager, senol.alievski@alfalaval.com

Ansvarig rekryterare

Fanny Hultstrand fanny.hultstrand@lernia.se

Facklig information

Johnny Hùlten IF Metall, 0709-36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2024.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatumet.

Ansök nu

Alfa Laval söker en Lagermedarbetare till LA Warehouse i Lund

Lagerarbetare
Läs mer Mar 13
Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre!

Är du vår nästa passionerade Truckförare till LA Warehouse?

Välkommen in med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Som lagerarbetare på Alfa Laval i Lund kommer du att ansvara för att försörja både den interna produktionen och externa kunders behov. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att plocka order och rapportera i vårt affärssystem.

Arbetsbelastningen över veckan styrs till stor del av montagegruppernas produktivitet och kan variera i perioder. Gruppens samarbete och individens egenansvar är därför viktig.

Följande arbetsuppgifter ingår i gruppens ansvar:

• Interna leveranser till våra montageavdelningar
• Godsmottagning och ankomstrapportering samt avsyning
• Interna transporter
• Hantering av avgående gods
• Administration av avgående gods
• Huvudarbetsuppgiften för den här tjänsten är trucktransporter med skjutstativtruck, dragtruck samt motviktstruck.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning och arbetet sker på dagtid mellan 07:00-15:42.

Vem är du?

Du skall vara serviceinriktad, ha modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer.

Vad du kan

Vi söker dig som har några års erfarenhet av lagerarbete samt har truckkort för plocktruck B4, skjutstativtruck B3, motviktstruck B1 och traverskort.

Vidare är grundläggande datorvana och förmåga att förstå engelska ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

För mer information om tjänsten

Senol Alievski, Team Manager, 0709-36 68 34

Ansvarig rekryterare

Fanny Hultstrand fanny.hultstrand@lernia.se

Facklig information

Johnny Hùlten IF Metall, 0709-36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 11 april 2024.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatumet.

Ansök nu

Alfa Laval söker en Lagermedarbetare till LA Warehouse i Lund

Lagerarbetare
Läs mer Mar 14
Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre!

Är du vår nästa passionerade Truckförare till LA Warehouse?

Välkommen in med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Som lagerarbetare på Alfa Laval i Lund kommer du att ansvara för att försörja både den interna produktionen och externa kunders behov. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att plocka order och rapportera i vårt affärssystem.

Arbetsbelastningen över veckan styrs till stor del av montagegruppernas produktivitet och kan variera i perioder. Gruppens samarbete och individens egenansvar är därför viktig.

Följande arbetsuppgifter ingår i gruppens ansvar:

• Interna leveranser till våra montageavdelningar
• Godsmottagning och ankomstrapportering samt avsyning
• Interna transporter
• Hantering av avgående gods
• Administration av avgående gods
• Huvudarbetsuppgiften för den här tjänsten är trucktransporter med skjutstativtruck, dragtruck samt motviktstruck.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning och arbetet sker på dagtid mellan 07:00-15:42.

Vem är du?

Du skall vara serviceinriktad, ha modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer.

Vad du kan

Vi söker dig som har några års erfarenhet av lagerarbete samt har truckkort för plocktruck B4, skjutstativtruck B3, motviktstruck B1 och traverskort.

Vidare är grundläggande datorvana och förmåga att förstå engelska ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

För mer information om tjänsten

Senol Alievski, Team Manager, senol.alievski@alfalaval.com

Ansvarig rekryterare

Fanny Hultstrand fanny.hultstrand@lernia.se

Facklig information

Johnny Hùlten IF Metall, 0709-36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 11 april 2024.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatumet.

Ansök nu

Montörer sökes till Alfa Laval i Lund

Montör, metallprodukter
Läs mer Mar 6
Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Lernia AB vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som Montör kommer du bland annat att arbeta med montering av gummikomponenter på kanalplattor, bygga värmeväxlare och köra truck. Ditt uppdrag innebär ett nära samarbete med andra medarbetare på monteringsenheten.

Arbetstiderna: Dagtid, men kan komma att gå över i ett 2-skift i framtiden.

Tillsättning är omgående.

I jobbet ingår till exempel att

* montera packningar på kanalplattor

* slutmontering av värmeväxlare

* läsa och tyda ritningar och uppdragsbeskrivningar

* arbeta med finmontage

Vem söker vi?

Till rollen som montörer söker vi framför allt dig som är en driven och positiv lagspelare som motiveras av möjligheten att utvecklas och att vara en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och har erfarenhet från montage av värmeväxlare. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör, har erfarenhet av produktionsteknik och har erfarenhet av tillverkningsindustri.

Vi ser gärna att du

* har gymnasieexamen
* har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör
* har god verktygsvana
* har ett positivt och professionellt uppförande
* behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
* har truckkörkort/traverskort typ A+B

Om kunden

Alfa Laval är ett globalt, stort och spännande företag som är verksamt inom industribranschen. Företagets lokaler är stora, trivsamma och fräscha. Här blir du en del av en arbetskultur som präglas av bra laganda.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se

För mer information om tjänsten

Tove Axelsson, rekryterare tove.axelsson@lernia.se

Välkommen med din ansökan senast 11 mars.

Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan.

Ansök nu

Vikarierande Team Leader till Alfa Laval i Lund

Teamledare
Läs mer Jan 24
Bli lagkapten för en dynamisk grupp som tillverkar kanalplattor till Alfa Lavals värmeväxlare. Med ditt engagemang och ledarskap kommer du coacha och stötta teamet i det dagliga arbetet. Var med och förbättra våra processer och skapa framgång för våra kunder. Ansök nu och gör skillnad på Alfa Laval!

Vad ingår i jobbet?

Som vikarierande Team Leader hos Alfa Laval i Lund kommer du att vara gruppens lagkapten och stötta och coacha medlemmarna i det dagliga arbetet. Du kommer att planera den dagliga driften, arbeta som maskinoperatör, administrera order, övervaka säkerhet och kvalitet, samt driva förbättringar och minska slöseri. Du blir en viktig länk mellan gruppen, Team Manager och supportfunktionerna.

Vikariatet täcker en föräldraledighet i gruppen och förväntas löpa under 2024.

Arbetsuppgifter som ingår i rollen är:

• Planera den dagliga driften för att säkerställa att resultat uppnås
• Du förväntas arbeta som maskinoperatör med dina kollegor
• Administrerar order i vårt affärssystem
• Stödja gruppen i det dagliga arbetet
• Övervaka säkerhet, kvalitet och avvikelser tillsammans med Team Manager (TM)
• Tillsammans med teamet och TM ta fram och ständigt förbättra SOP:er
• Coacha och träna gruppen samt genomföra SOP audit dialog
• Stötta driften av CSB-tavlan
• Vara en länk mellan gruppen, TM och supportfunktionerna
• Fokusera på förbättringar och minskning av slöseri
• Driva lösning av problem från CSB
• Följa upp gruppens 5S-standard dagligen

Säkerhet, Kvalitet, Leverans och Kostnad är ledord inom vårt produktionssystem ALPS och utgör den grund vår produktion bygger på. I ALPS ingår du i det viktiga arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt. Det är därför av största vikt att du är intresserad av att både utveckla dig själv och vår verksamhet.

Under upplärning kommer du arbeta ständig förmiddag för att sedan gå över till 2-skift.

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som är en verklig lagkapten, redo att leda och inspirera vårt team.

Som vikarierande Team Leader kommer du att vara spindeln mitt i nätet, med ansvar för att säkerställa en smidig daglig drift och uppnå resultat. Din kreativitet och problemlösningsförmåga kommer att vara avgörande när du tar fram förbättringar och minskar slöseri. Med din tekniska bakgrund och kunskap om maskiner kommer du vara i ditt rätta element när du samarbetar med dina kollegor som maskinoperatör.

Om oss

Alfa Laval i Lund är en internationell arbetsgivare som strävar efter att överträffa de mest utmanande målen. Vi är dedikerade till att skapa framgång för våra kunder och bidra till en bättre värld. Som en del av vårt team får du möjlighet att vara med och påverka, samtidigt som du arbetar i en öppen och vänlig miljö.

För mer information om tjänsten

Johan Lundberg, Team Manager, 0730-50 10 65
Tove Axelsson, Rekryterare Lernia 0722546562

Facklig information

Johnny Hultén, IF Metall, 046-36 65 17

Välkommen med din ansökan senast den 11 februari 2024

Ansök nu

Alfa Laval söker nu erfaren truckförare till Material Handling

Truckförare
Läs mer Jan 12
Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre!

Är du vår nästa passionerade Truckförare till LA Material Handling?

Välkommen in med din ansökan redan idag.

Till LA Material Handling, som ansvarar för alla yttre och interna transporter inom Gunnesbo samt in- och avgående gods, söker vi nu en ny medarbetare.

Om tjänsten

Följande arbetsuppgifter ingår i gruppens ansvar:

• Godsmottagning och ankomstrapportering samt avsyning
• Interna transporter
• Interna leveranser till våra montageavdelningar
• Hantering av avgående gods
• Administration av avgående gods

Huvudarbetsuppgiften för den här tjänsten är trucktransporter med skjutstativtruck, dragtruck samt motviktstruck.

Arbetsbelastningen över veckan styrs till stor del av montagegruppernas produktivitet och kan variera i perioder. Gruppens samarbete och individens egenansvar är därför viktig.

Vem är du?

Material Handling är en servicefunktion med många interna och externa kontakter.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, hög servicekänsla och som gillar att vara i händelsernas centrum.

Vi förväntar oss att du har datorvana och behärskar det engelska språket i både tal och skrift.

Förarbevis för motviktstruck, skjutstativtruck och dragtruck är en fördel.

Arbetet sker på dagtid.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Tobias Karlsson, Team Manager 0761409861

Tove Axelsson, rekryterare tove.axelsson@lernia.se

För facklig information kan du kontakta:
Johnny Hultén, IF Metall, 046-36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 15 februari 2024 via Workday/Find Jobs. Vänta inte med din ansökan då tjänsten tillsätts när rätt kandidat hittas.

Ansök nu

Erfaren svetsare till Alfa Laval i Lund

Svetsoperatör/Automatsvetsare
Läs mer Jan 11
Är du en driven person som sätter högt värde på att jobba för en bra lagkänsla på ditt jobb. Kanske är du Alfa Lavals nästa erfarna svetsare som vill vara med och bidra till deras framgång?

Känns detta som du?

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Vad går arbetet ut på?

I rollen som Svetsare kommer du att lära dig mycket om Alfa Lavals verksamhet och hur industribranschen fungerar i stort.

Det dagliga arbetet går främst ut på att svetsa stativdetaljer till värmeväxlare.

Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara 7–16, måndag-fredag.

I jobbet ingår till exempel att:

* utföra MIG- och MAG-svetsning

* utföra TIG-svetsning

* utföra MMA-svetsning

* Vi arbetar i rostfritt, titan och hastelloy

* Truck och traverskörning ingår i det dagliga arbetet.

* Ritningsläsning

Vem söker vi?

Egenskaper som serviceanda och flexibilitet mot våra kollegor och kunder är viktiga. Andra viktiga egenskaper är noggrannhet samt ansvarsmedvetande för produkten, kunden och dina arbetskamrater, liksom viljan att utveckla dig och gruppen. Du skall vara serviceinriktad, ha modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer. I vårt produktionssystem ALPS ingår du som en naturlig del i arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt.

Vi söker dig som har utbildning samt några års erfarenhet av svetsarbete eller motsvarande, samt gärna kunskaper i TIG-svetsning, MMA-svetsning och MIG/MAG-svetsning.

Vi ser gärna att du

* har licens för svetsning

* har bred kompetens inom svetsning

* har gymnasieutbildning med fullständiga gymnasiebetyg

* har goda kunskaper i MIG- och MAG-svetsning

* har goda kunskaper i TIG-svetsning

* behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

Alfa Laval erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. Detta är en tillsvidare-rekrytering och du blir anställd direkt av Alfa Laval. Lernia sköter enbart rekryteringsprocessen.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Erica Lundqvist, Team manager

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 31 januari 2024.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu

Underhållsmekaniker till Alfa Laval i Lund

Underhållsmekaniker
Läs mer Dec 18
Är du en lösningsfokuserad, initiativtagande och kundfokuserad person som drivs av att få ta eget ansvar och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri? Vill du vara en viktig del av Alfa Laval och jobba inom ett stort, globalt och världsledande företag?

Då kan jobbet som Underhållsmekaniker vara helt rätt för dig.

Välkommen med din ansökan!

Vad innebär jobbet som Underhållsmekaniker?

I rollen kommer du att jobba som mekaniker, där du har en viktig roll i att förebygga och säkerställa att underhålls- och driftsäkerhetsmässiga krav på våra maskiner följs.

Det kommer att kräva att du sätter interna kunder först. Du kommer att ingå i teamet med 23 kompetenta medarbetare som arbetar inom områdena mekanik, el/automation och arbeta i stora, öppna och ordningsamma lokaler i Lund.

Säkerhet, Kvalitet, Leverans och Kostnad är ledord inom vårt produktionssystem ALPS och utgör den grund vår produktion bygger på. I ALPS ingår du i det viktiga arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt. Det är därför av största vikt att du är intresserad av att både utveckla dig själv och vår verksamhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du kommer jobba en 2-skiftsvariant, där beredskap kan förekomma på nätter och helger.

Mer specifikt kommer du jobba med

* förebyggande underhåll samt förbättringar på befintlig produktionsutrustning

* felsökning på maskinerna vid akuta ärende

* beställning av reservdelar

* kontakta underleverantörer

* att lösa uppgifter som uppkommer samt avrapportera i underhållssystemen.

Vem söker vi?

Som person är du en lagspelare, det är naturligt för dig att arbeta i grupp och du har förmågan att kunna anpassa dig för gruppens bästa. Du är inte rädd för att driva egna projekt för att lösa en uppgift. Du är ödmjuk, ansvarsfull, noggrann, kundfokuserad och trivs i en miljö med många kontaktytor.

Vi ser gärna att du har

* gymnasial utbildning med inriktning mekanik/hydraulik alternativt på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper som underhållstekniker.

* kunskap inom maskinberbetning såsom svarva, fräsa, borra. Har du erfarenhet inom svetsning och PLC är detta meriterande.

* tidigare motsvarande erfarenhet från tidigare jobb/intresse

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

Det ökade intresset för produkter som sparar energi gör att efterfrågan på den svenska industrikoncernen Alfa Lavals plattvärmeväxlare ökar. Därför byggs Alfa Lavals fabrik i Lund ut till dubbla storleken, från 35 000 till 65 000 kvadratmeter. Det är företagets största investering i Lund sedan 1978. Idag arbetar omkring 1 300 personer hos Alfa Laval i Lund, varav 530 på fabriken. Utbyggnaden av fabriken beräknas skapa ytterligare 100 jobb

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Roger Johansson, Team manager 0733457569

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 31 januari 2024.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu

Alfa Laval i Lund söker nu en erfaren maskinoperatör till GCC LARGE

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Jan 11
Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Maskinoperatör hos Alfa Laval vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Att jobba som Maskinoperatör på avdelningen GCC Large

Att arbeta på Alfa Laval innebär en möjlighet att vara med på vår spännande resa och samtidigt få en inblick i hur en väletablerad industri fungerar. Det dagliga arbetet består främst av att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet, minska produktionsavbrott samt ansvara för att ställa in och sköta maskinerna. Förutom det kommer du även att övervaka maskiner, förbereda produktion, kontrollera tillflöden av material i maskinen, åtgärda olika störningar på din station samt vid behov rapportera driftstopp.

I jobbet ingår till exempel att

* Förbereda material och verktyg inför nästa produktion

* Ställa om maskiner i samband med byte av produkt

* Övervaka och justera maskiner under drift

* Avsyna tillverkade produkter för att säkerställa kvalité

* Utföra förebyggande operatörsunderhåll på maskiner

* Beställa underhållsarbete på maskiner vid eventuella driftavbrott

* Kontinuerligt försöka förbättra vår process

Vi erbjuder en tillsvidareanställning och tjänsten innebär 3-skift.

Är du den vi söker?

Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är noggrann, självgående lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten. Du uppskattar ett högt tempo och trivs i rollen där du är en viktig kugge i ett stort maskineri. Att arbeta med maskinomställningar och kvalitetskontroller är något som intresserar dig som söker. Du kan jobba självständigt men har förståelsen för vikten av att kunna arbeta med ditt team. Arbetet innebär skiftarbete där dag, kvällar och helger ingår.

Om du har truckkörkort typ A och B och har goda kunskaper i ritningsläsning ser vi det som meriterande.

Vi ser gärna att du

* Har relevant utbildning eller erfarenhet

* Har förmågan att uttrycka dig väl i både tal och
skrift på svenska och engelska

* Har B-körkort

* Har ett stort teknikintresse

Det är även meriterande för tjänsten om du

* Kan hantera mätdon

* Har erfarenhet av maskiner/robotar

* Har truckkort

* Har tillgång till egen bil

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

Alfa Laval erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. Detta är en tillsvidare-rekrytering och du blir anställd direkt av Alfa Laval. Lernia sköter enbart rekryteringsprocessen.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Martin Celander, Team manager

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 26 januari 2024.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu

Är du Alfa Lavals nästa NC-operatör?

Verktygsmakare
Läs mer Nov 29
Om jobbet

Gruppen tillverkar press-, klippverktyg och fixturer åt bolagets tillverkningsenheter globalt. Verktygen kan ofta vara komplexa och har stor påverkan på processtabilitet och kostnadseffektivitet vid tillverkning av produkten.

Som verktygsmakare arbetar du med tillverkning av i första hand press- och klippverktyg.

Jobbet sker på dagtid och tjänsten är en tillsvidareanställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig med kunskap och erfarenhet av NC-fräsning. Att du har erfarenhet av någon typ av Cam-verktyg är ett krav. Vi ser gärna att du utöver detta har god datorvana.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en ansvarsmedveten person med känsla för produkten och kunden. Du har ett praktiskt förhållningssätt samtidigt som du är en god teamspelare. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, kvalitetskänsla och ett serviceinriktat arbetssätt och förväntas jobba med ständiga förbättringar.

Vi erbjuder

Alfa Laval utvecklar, tillverkar och säljer specialprodukter och tekniska lösningar av världsklass som bidrar till att förbättra prestanda i våra kunders processer. Om och om igen. Vår utrustning och våra system gör det möjligt att kyla, värma, separera och transportera produkter som olja, vatten, kemikalier, drycker, livsmedel, stärkelse och läkemedel.

Alfa Laval har ca 9 500 anställda i mer än 50 länder och är representerade på över 100 marknader. Vi har just skapat ett nytt Alfa Laval med en ny anda och ett starkt fokus för att ytterligare stärka vår ställning som världsledande inom våra områden. Vår bas är våra gemensamma mål och värderingar: Vi är kundorienterade. Vi vågar göra saker annorlunda. Vi är öppna, informella och agerar flexibelt. Vi skapar enkla och kostnadseffektiva lösningar. Vi är ett helt nytt företag grundat 1883. Läs mer på www.alfalaval.com


För ytterligare information om tjänsten kontakta:


Qamil Shala , Unit Manager: +46722125412

Tove Axelsson, rekryterare tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 31 december 2023. Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu

Alfa Laval söker nu en maskinoperatör till GCC SMALL i Lund.

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Nov 27
Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Alfa Laval vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Att jobba som Maskinoperatör på avdelningen GCC Small

Att arbeta på Alfa Laval innebär en möjlighet att vara med på vår spännande resa och samtidigt få en inblick i hur en väletablerad industri fungerar. Det dagliga arbetet består främst av att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet, minska produktionsavbrott samt ansvara för att ställa in och sköta maskinerna. Förutom det kommer du även att övervaka maskiner, förbereda produktion, kontrollera tillflöden av material i maskinen, åtgärda olika störningar på din station samt vid behov rapportera driftstopp.

I jobbet ingår till exempel att

* Förbereda material och verktyg inför nästa produktion

* Ställa om maskiner i samband med byte av produkt

* Övervaka och justera maskiner under drift

* Avsyna tillverkade produkter för att säkerställa kvalité

* Utföra förebyggande operatörsunderhåll på maskiner

* Beställa underhållsarbete på maskiner vid eventuella driftavbrott

* Kontinuerligt försöka förbättra vår process

Vi erbjuder en tillsvidareanställning och tjänsten innebär 3-skift.

Är du den vi söker?

Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är noggrann, självgående lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten. Du uppskattar ett högt tempo och trivs i rollen där du är en viktig kugge i ett stort maskineri. Att arbeta med maskinomställningar och kvalitetskontroller är något som intresserar dig som söker. Du kan jobba självständigt men har förståelsen för vikten av att kunna arbeta med ditt team. Arbetet innebär skiftarbete där dag, kvällar och helger ingår.

Om du har truckkörkort typ A och B och har goda kunskaper i ritningsläsning ser vi det som meriterande.

Vi ser gärna att du

* Har relevant utbildning eller erfarenhet

* Har förmågan att uttrycka dig väl i både tal och
skrift på svenska och engelska

* Har B-körkort

* Har ett stort teknikintresse

Det är även meriterande för tjänsten om du

* Kan hantera mätdon

* Har erfarenhet av maskiner/robotar

* Har truckkort

* Har tillgång till egen bil

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

Alfa Laval erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. Detta är en tillsvidare-rekrytering och du blir anställd direkt av Alfa Laval. Lernia sköter enbart rekryteringsprocessen.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Frågor om rekryteringsprocessen och frågor kring tjänsten

Tove Axelsson, Lernia tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 22 december 2023.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu

Erfaren Underhållstekniker till Alfa Laval i Lund

Underhållsmekaniker
Läs mer Nov 14
Är du en lösningsfokuserad, initiativtagande och kundfokuserad person som drivs av att få ta eget ansvar och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri? Vill du vara en viktig del av Alfa Laval och jobba inom ett stort, globalt och världsledande företag?

Då kan jobbet som Underhållstekniker vara helt rätt för dig.

Välkommen med din ansökan!

Vad innebär jobbet som Underhållstekniker?

I rollen som underhållstekniker kommer du att jobba som mekaniker, där du har en viktig roll i att förebygga och säkerställa att underhålls- och driftsäkerhetsmässiga krav på våra maskiner följs.

Det kommer att kräva att du sätter interna kunder först. Du kommer att ingå i teamet med 23 kompetenta medarbetare som arbetar inom områdena mekanik, el/automation och arbeta i stora, öppna och ordningsamma lokaler i Lund.

Säkerhet, Kvalitet, Leverans och Kostnad är ledord inom vårt produktionssystem ALPS och utgör den grund vår produktion bygger på. I ALPS ingår du i det viktiga arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt. Det är därför av största vikt att du är intresserad av att både utveckla dig själv och vår verksamhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du kommer jobba en 2-skiftsvariant, där beredskap kan förekomma på nätter och helger.

Mer specifikt kommer du jobba med

* förebyggande underhåll samt förbättringar på befintlig produktionsutrustning

* felsökning på maskinerna vid akuta ärende

* beställning av reservdelar

* kontakta underleverantörer

* att lösa uppgifter som uppkommer samt avrapportera i underhållssystemen.

Vem söker vi?

Som person är du en lagspelare, det är naturligt för dig att arbeta i grupp och du har förmågan att kunna anpassa dig för gruppens bästa. Du är inte rädd för att driva egna projekt för att lösa en uppgift. Du är ödmjuk, ansvarsfull, noggrann, kundfokuserad och trivs i en miljö med många kontaktytor.

Vi ser gärna att du har

* gymnasial utbildning med inriktning mekanik/hydraulik alternativt på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper som underhållstekniker.

* kunskap inom maskinberbetning såsom svarva, fräsa, borra. Har du erfarenhet inom svetsning och PLC är detta meriterande.

* tidigare motsvarande erfarenhet från tidigare jobb/intresse

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Roger Johansson, Team manager 0733457569

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 17 december 2023.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu

Driven person till verktygsunderhåll på Alfa Laval i Lund

Verktygsmakare
Läs mer Okt 25
Om jobbet

Avdelningen GCC Large tillverkar kanalplattor till Alfa Lavals värmeväxlare.

Vår maskinpark består av två hydrauliska pressar, två klipp- och skärmaskiner samt en tvätt. Tillsammans klipper, formar och tvättar vi plåt dygnet runt.

Gruppen Verktygsunderhåll arbetar med att säkerställa att klipp- och pressverktyg är förberedda och underhållna inför nästa produktionstillfälle.

I arbetet ingår att

· Förbereda och kontrollera olika typer av klipp- och pressverktyg så de är redo för produktion

· Rengöra klipp- och pressverktyg för att säkerställa kvalité

· Planera, utföra och följa upp vårt verktygsunderhåll för att minska risken för oplanerade stillestånd och kvalitetsbrister.

· Underhållsarbete i form av byte av verktygsdelar, slipning av verktyg och reparationer

· Beställa underhållsarbete från interna underleverantörer i samråd med arbetsledningen

· Ha daglig kontakt med operatörer och arbetsledning för att hålla sig uppdaterad

· Jobba med förbättringar och minskning av slöseri kring verktygshantering och verktygsunderhåll

· Vara delaktig i projektarbete som exempelvis införande eller uppdateringar av verktyg

I vårt arbete prioriterar vi efter vårt produktionssystem ALPS där ledorden är Säkerhet, Kvalité, Leverans och kostnad. Du kommer vara en viktig pusselbit i att jobba med ständiga förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt då vi hela tiden siktar mot att bli bättre. Det är därför av största vikt att du är intresserad av att både utveckla dig själv och vår verksamhet.

Tjänsten rapporterar till Team Manager GCC Large och är en tillsvidareanställning.

Tjänsten är på dagtid.

Vem är du?

Som person är du ansvarsfull, noggrann och du trivs i en miljö med många kontaktytor. Då det emellanåt uppstår akuta problem är det viktigt att du är flexibel och kan ställa om din planering.

Du är självständig och lösningsorienterad och kan ta egna beslut. Du har modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer.

Vad kan du?

Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller motsvarande och gärna erfarenhet från industri.

Du har god kännedom gällande ritningsläsning och mätteknik. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Martin Celander, Team manager martin.celander@alfalaval.com

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 14 november.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu

Är du Alfa Lavals nästa verktygsmakare?

Verktygsmakare
Läs mer Sep 12
Om jobbet

Gruppen tillverkar press-, klippverktyg och fixturer åt bolagets tillverkningsenheter globalt. Verktygen kan ofta vara komplexa och har stor påverkan på processtabilitet och kostnadseffektivitet vid tillverkning av produkten.

Som verktygsmakare arbetar du med tillverkning av i första hand press- och klippverktyg.

Jobbet sker på dagtid och tjänsten är en tillsvidareanställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig med kunskap och erfarenhet av NC-fräsning. Att du har erfarenhet av någon typ av Cam-verktyg är ett krav. Vi ser gärna att du utöver detta har god datorvana.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en ansvarsmedveten person med känsla för produkten och kunden. Du har ett praktiskt förhållningssätt samtidigt som du är en god teamspelare. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, kvalitetskänsla och ett serviceinriktat arbetssätt och förväntas jobba med ständiga förbättringar.

Vi erbjuder

Alfa Laval utvecklar, tillverkar och säljer specialprodukter och tekniska lösningar av världsklass som bidrar till att förbättra prestanda i våra kunders processer. Om och om igen. Vår utrustning och våra system gör det möjligt att kyla, värma, separera och transportera produkter som olja, vatten, kemikalier, drycker, livsmedel, stärkelse och läkemedel.

Alfa Laval har ca 9 500 anställda i mer än 50 länder och är representerade på över 100 marknader. Vi har just skapat ett nytt Alfa Laval med en ny anda och ett starkt fokus för att ytterligare stärka vår ställning som världsledande inom våra områden. Vår bas är våra gemensamma mål och värderingar: Vi är kundorienterade. Vi vågar göra saker annorlunda. Vi är öppna, informella och agerar flexibelt. Vi skapar enkla och kostnadseffektiva lösningar. Vi är ett helt nytt företag grundat 1883. Läs mer på www.alfalaval.com


För ytterligare information om tjänsten kontakta:


Qamil Shala , Unit Manager: +46722125412

Tove Axelsson, rekryterare tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 31 oktober 2023. Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu

Alfa Laval i Lund söker Team Leader till GCC Laser Welding

Teamledare
Läs mer Sep 25
På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Om jobbet

Avdelningen GCC Laser Welding svetsar kassetter till Alfa Lavals värmeväxlare.

Maskinparken består av 4 maskiner i olika utföranden (svetsningen består av både automatiserad lasersvetsning samt manuell TIG svetsning).

I jobbet som Team Leader är du gruppens lagkapten och du coachar gruppens medlemmar i det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter som ingår i rollen är:

• Planera den dagliga driften för att säkerställa att resultat uppnås
• Administrerar order i vårt affärssystem
• Stödja gruppen i det dagliga arbetet
• Övervaka säkerhet, kvalitet och avvikelser tillsammans med Team Manager (TM)
• Tillsammans med teamet och TM ta fram och ständigt förbättra SOP:er
• Coacha och träna gruppen samt genomföra SOP audit dialog
• Stötta driften av CSB-tavlan
• Vara en länk mellan gruppen, TM och supportfunktionerna
• Fokusera på förbättringar och minskning av slöseri
• Driva lösning av problem från CSB
• Följa upp gruppens 5S-standard dagligen
• Vid behov arbeta som maskinoperatör i gruppen.

Säkerhet, Kvalitet, Leverans och Kostnad är ledord inom vårt produktionssystem ALPS och utgör den grund vår produktion bygger på. I ALPS ingår du i det viktiga arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt. Det är därför av största vikt att du är intresserad av att både utveckla dig själv och vår verksamhet.

Under upplärning kommer du arbeta ständig förmiddag för att sedan gå över till 2-skift.

Vem är du?

Du har en relationsskapande inställning när du arbetar med coaching av teamet. Du har förmågan att situationsanpassa ditt ledarskap för att engagera medarbetare i gruppen. Som person är du ansvarsfull, noggrann, kundfokuserad och trivs i en miljö med många kontaktytor. Du är självständig, kreativ och lösningsorienterad. Du har modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer. I det dagliga arbetet delegerar du ansvar inom gruppen för att säkerställa såväl engagemang som ägarskap.

Vad du kan

Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och gärna erfarenhet från arbete med maskiner. Kunskap om svetsning samt pressning av plattor till värmeväxlare ser vi som väldigt meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

För mer information om tjänsten

Dusko Rajkov, Team Manager, 073–9093594
Tove Axelsson, Rekryterare Lernia 0722546562

Facklig information

Johnny Hultén, IF Metall, 046-36 65 17

Intervjuer sker löpande så skicka därför in din ansökan redan idag.

Senast 2023.10.15

Ansök nu

Är du Alfa Lavals nästa Underhållstekniker?

Underhållsmekaniker
Läs mer Sep 4
Är du en lösningsfokuserad, initiativtagande och kundfokuserad person som drivs av att få ta eget ansvar och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri? Vill du vara en viktig del av Alfa Laval och jobba inom ett stort, globalt och världsledande företag?

Då kan jobbet som Underhållstekniker vara helt rätt för dig.

Välkommen med din ansökan!

Vad innebär jobbet som Underhållstekniker?

I rollen som underhållstekniker kommer du att jobba som mekaniker, där du har en viktig roll i att förebygga och säkerställa att underhålls- och driftsäkerhetsmässiga krav på våra maskiner följs.

Det kommer att kräva att du sätter interna kunder först. Du kommer att ingå i teamet med 23 kompetenta medarbetare som arbetar inom områdena mekanik, el/automation och arbeta i stora, öppna och ordningsamma lokaler i Lund.

Säkerhet, Kvalitet, Leverans och Kostnad är ledord inom vårt produktionssystem ALPS och utgör den grund vår produktion bygger på. I ALPS ingår du i det viktiga arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt. Det är därför av största vikt att du är intresserad av att både utveckla dig själv och vår verksamhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du kommer jobba en 2-skiftsvariant, där beredskap kan förekomma på nätter och helger.

Mer specifikt kommer du jobba med

* förebyggande underhåll samt förbättringar på befintlig produktionsutrustning

* felsökning på maskinerna vid akuta ärende

* beställning av reservdelar

* kontakta underleverantörer

* att lösa uppgifter som uppkommer samt avrapportera i underhållssystemen.

Vem söker vi?

Som person är du en lagspelare, det är naturligt för dig att arbeta i grupp och du har förmågan att kunna anpassa dig för gruppens bästa. Du är inte rädd för att driva egna projekt för att lösa en uppgift. Du är ödmjuk, ansvarsfull, noggrann, kundfokuserad och trivs i en miljö med många kontaktytor.

Vi ser gärna att du har

* gymnasial utbildning med inriktning mekanik/hydraulik alternativt på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper som underhållstekniker.

* kunskap inom maskinberbetning såsom svarva, fräsa, borra. Har du erfarenhet inom svetsning och PLC är detta meriterande.

* tidigare motsvarande erfarenhet från tidigare jobb/intresse

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Roger Johansson, Team manager 0733457569

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 30 september.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu

Är du Alfa Lavals nästa Underhållstekniker?

Underhållsmekaniker
Läs mer Aug 15
Är du en lösningsfokuserad, initiativtagande och kundfokuserad person som drivs av att få ta eget ansvar och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri? Vill du vara en viktig del av Alfa Laval och jobba inom ett stort, globalt och världsledande företag?

Då kan jobbet som Underhållstekniker vara helt rätt för dig.

Välkommen med din ansökan!

Vad innebär jobbet som Underhållstekniker?

I rollen som underhållstekniker kommer du att jobba som mekaniker, där du har en viktig roll i att förebygga och säkerställa att underhålls- och driftsäkerhetsmässiga krav på våra maskiner följs.

Det kommer att kräva att du sätter interna kunder först. Du kommer att ingå i teamet med 23 kompetenta medarbetare som arbetar inom områdena mekanik, el/automation och arbeta i stora, öppna och ordningsamma lokaler i Lund.

Säkerhet, Kvalitet, Leverans och Kostnad är ledord inom vårt produktionssystem ALPS och utgör den grund vår produktion bygger på. I ALPS ingår du i det viktiga arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt. Det är därför av största vikt att du är intresserad av att både utveckla dig själv och vår verksamhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du kommer jobba en 2-skiftsvariant, där beredskap kan förekomma på nätter och helger.

Mer specifikt kommer du jobba med

* förebyggande underhåll samt förbättringar på befintlig produktionsutrustning

* felsökning på maskinerna vid akuta ärende

* beställning av reservdelar

* kontakta underleverantörer

* att lösa uppgifter som uppkommer samt avrapportera i underhållssystemen.

Vem söker vi?

Som person är du en lagspelare, det är naturligt för dig att arbeta i grupp och du har förmågan att kunna anpassa dig för gruppens bästa. Du är inte rädd för att driva egna projekt för att lösa en uppgift. Du är ödmjuk, ansvarsfull, noggrann, kundfokuserad och trivs i en miljö med många kontaktytor.

Vi ser gärna att du har

* gymnasial utbildning med inriktning mekanik/hydraulik alternativt på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper som underhållstekniker.

* kunskap inom maskinberbetning såsom svarva, fräsa, borra. Har du erfarenhet inom svetsning och PLC är detta meriterande.

* tidigare motsvarande erfarenhet från tidigare jobb/intresse

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Roger Johansson, Team manager 0733457569

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 31 augusti.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu

Är du Alfa Lavals nästa Underhållstekniker?

Underhållsmekaniker
Läs mer Aug 14
Är du en lösningsfokuserad, initiativtagande och kundfokuserad person som drivs av att få ta eget ansvar och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri? Vill du vara en viktig del av Alfa Laval och jobba inom ett stort, globalt och världsledande företag?

Då kan jobbet som Underhållstekniker vara helt rätt för dig.

Välkommen med din ansökan!

Vad innebär jobbet som Underhållstekniker?

I rollen som underhållstekniker kommer du att jobba som mekaniker, där du har en viktig roll i att förebygga och säkerställa att underhålls- och driftsäkerhetsmässiga krav på våra maskiner följs.

Det kommer att kräva att du sätter interna kunder först. Du kommer att ingå i teamet med 23 kompetenta medarbetare som arbetar inom områdena mekanik, el/automation och arbeta i stora, öppna och ordningsamma lokaler i Lund.

Säkerhet, Kvalitet, Leverans och Kostnad är ledord inom vårt produktionssystem ALPS och utgör den grund vår produktion bygger på. I ALPS ingår du i det viktiga arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt. Det är därför av största vikt att du är intresserad av att både utveckla dig själv och vår verksamhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du kommer jobba en 2-skiftsvariant, där beredskap kan förekomma på nätter och helger.

Mer specifikt kommer du jobba med

* förebyggande underhåll samt förbättringar på befintlig produktionsutrustning

* felsökning på maskinerna vid akuta ärende

* beställning av reservdelar

* kontakta underleverantörer

* att lösa uppgifter som uppkommer samt avrapportera i underhållssystemen.

Vem söker vi?

Som person är du en lagspelare, det är naturligt för dig att arbeta i grupp och du har förmågan att kunna anpassa dig för gruppens bästa. Du är inte rädd för att driva egna projekt för att lösa en uppgift. Du är ödmjuk, ansvarsfull, noggrann, kundfokuserad och trivs i en miljö med många kontaktytor.

Vi ser gärna att du har

* gymnasial utbildning med inriktning mekanik/hydraulik alternativt på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper som underhållstekniker.

* kunskap inom maskinberbetning såsom svarva, fräsa, borra. Har du erfarenhet inom svetsning och PLC är detta meriterande.

* tidigare motsvarande erfarenhet från tidigare jobb/intresse

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Roger Johansson, Team manager 0733457569

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 31 augusti.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu

Alfa Laval söker nu en montör till GCC Gasket assembly

Kyl- och värmepumpsmontör
Läs mer Jul 6
Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar? I rollen som Montör får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb.

Om jobbet

Då arbetet ofta sker två och två skall du ha lätt för att samarbeta samt vara ansvarsmedveten för produkten, kunden och dina arbetskamrater. Kvalitetsmedvetenhet och noggrannhet är av största vikt. Kundorientering och just-in-time är för oss centrala begrepp. Dina huvudsakliga uppgifter blir att arbeta med limning och packningsmontering på plattor, ugnshärdning och rensning/avsyning och emballering. Även truckkörning är ett av arbetsmomenten.

Praktikaliteter kring tjänsten:

Arbetstid: 2 – skift 100%

måndag – fredag 06:00-14:42

måndag – torsdag 14:30-23:12

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning.

Vem söker vi?

Det här jobbet passar dig som framför allt är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och effektiv i de arbetsuppgifter du tar dig an. Du bör ha minst 2-3-årig teknisk utbildning eller erfarenhet av verkstadsindustrin och vi tar för givet att du är en driven och positiv person som är mån om att göra ett bra jobb.

Du ska behärska svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet av Six Sigma och förbättringsarbete är ett plus.

Vi ser gärna att du

* har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som tekniker eller montör

* har god verktygsvana

* har förståelse för ritningsläsning

* har ett positivt och professionellt uppförande

* behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

* har truckkörkort A+B

Vi erbjuder dig

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Fredrik Johnsson, Team manager +46 709 36 66 34

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 31 augusti 2023.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu

Är du Alfa Lavals nästa erfarna truckförare?

Lagerarbetare
Läs mer Jun 26
Alfa Laval skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med sina tekniska innovationer. Alfa Laval älskar det dom håller på med och är väldigt bra på det vi gör. Nu vill vi bli ännu bättre! Därför söker vi en passionerad Truckförare till LA Material Handling.

Till LA Material Handling, som ansvarar för alla yttre och interna transporter inom Gunnesbo samt in- och avgående gods.

Om tjänsten

Följande arbetsuppgifter ingår i gruppens ansvar:

• Godsmottagning och ankomstrapportering
• Interna transporter
• Interna leveranser till montageavdelningarna
• Hantering av avgående gods
• Administration av avgående gods

Huvudarbetsuppgiften för den här tjänsten är trucktransporter med skjutstativtruck, dragtruck samt motviktstruck.

Arbetsbelastningen över veckan styrs till stor del av montagegruppernas produktivitet och kan variera i perioder. Gruppens samarbete och individens egenansvar är därför viktig.

Arbetet sker på dagtid och du erbjuds en tillsvidareanställning hos Alfa Laval.

Vem är du?

Material Handling är en servicefunktion med många interna och externa kontakter.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, hög servicekänsla och som gillar att vara i händelsernas centrum.

Vi förväntar oss att du har datorvana och behärskar det engelska språket i både tal och skrift.

Förarbevis för motviktstruck, skjutstativtruck och dragtruck är ett krav.

Personliga egenskaper

• bekväm med att jobba i ett högt arbetstempo
• flexibel, krångelfri och lätt att ha att göra med
• ansvarstagande
• punktlig och pålitlig

Formell kompetens

• har erfarenhet av att köra truck på lager
• behärskar svenska i både tal och skrift
• har truckbehörighet för A1-A4 och B1-B4
• b-körkort eller traktorbevis
• har fullständig gymnasieutbildning.




Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

Alfa Laval erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. Detta är en tillsvidare-rekrytering och du blir anställd direkt av Alfa Laval. Lernia sköter enbart rekryteringsprocessen.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Tobias Karlsson, Team manager 0761409861

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 31 juli.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu

Är du Alfa Lavals nästa Underhållstekniker?

Underhållsmekaniker
Läs mer Jun 26
Är du en lösningsfokuserad, initiativtagande och kundfokuserad person som drivs av att få ta eget ansvar och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri? Vill du vara en viktig del av Alfa Laval och jobba inom ett stort, globalt och världsledande företag?

Då kan jobbet som Underhållstekniker vara helt rätt för dig.

Välkommen med din ansökan!

Vad innebär jobbet som Underhållstekniker?

I rollen som underhållstekniker kommer du att jobba som mekaniker, där du har en viktig roll i att förebygga och säkerställa att underhålls- och driftsäkerhetsmässiga krav på våra maskiner följs.

Det kommer att kräva att du sätter interna kunder först. Du kommer att ingå i teamet med 23 kompetenta medarbetare som arbetar inom områdena mekanik, el/automation och arbeta i stora, öppna och ordningsamma lokaler i Lund.

Säkerhet, Kvalitet, Leverans och Kostnad är ledord inom vårt produktionssystem ALPS och utgör den grund vår produktion bygger på. I ALPS ingår du i det viktiga arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt. Det är därför av största vikt att du är intresserad av att både utveckla dig själv och vår verksamhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du kommer jobba en 2-skiftsvariant, där beredskap kan förekomma på nätter och helger.

Mer specifikt kommer du jobba med

* förebyggande underhåll samt förbättringar på befintlig produktionsutrustning

* felsökning på maskinerna vid akuta ärende

* beställning av reservdelar

* kontakta underleverantörer

* att lösa uppgifter som uppkommer samt avrapportera i underhållssystemen.

Vem söker vi?

Som person är du en lagspelare, det är naturligt för dig att arbeta i grupp och du har förmågan att kunna anpassa dig för gruppens bästa. Du är inte rädd för att driva egna projekt för att lösa en uppgift. Du är ödmjuk, ansvarsfull, noggrann, kundfokuserad och trivs i en miljö med många kontaktytor.

Vi ser gärna att du har

* gymnasial utbildning med inriktning mekanik/hydraulik alternativt på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper som underhållstekniker.

* kunskap inom maskinberbetning såsom svarva, fräsa, borra. Har du erfarenhet inom svetsning och PLC är detta meriterande.

* tidigare motsvarande erfarenhet från tidigare jobb/intresse

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Roger Johansson, Team manager 0733457569

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 31 augusti.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu

Har du inte hittat ditt sommarjobb som truckförare än-SE HIT!

Lagerarbetare
Läs mer Jun 26
Skulle du vilja jobba på ett globalt, modernt och spännande företag tillsammans med härliga kollegor under 3 veckors tid?

Här är chansen! Vi söker just nu en truckförare till Alfa Lavals lager i Lund. Jobbet passar dig som är driven och trivs bra med att arbeta i team. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Vad innebär jobbet som truckförare?

I den här rollen kommer du framför allt att leverera material till avdelningar och sortera och lagra varor i rätt hyllor och i rätt del av lagret. I jobbet ingår även att hantera inkommande och utgående leveranser och registrera leveranser i systemet. Du kommer att ingå i teamet på lageravdelningen och arbeta i stora, fräscha och trivsamma lokaler i trevliga Lund.

Startdatum: 2023-07-14.

Du kommer att jobba dagtid 07:00-15:42 under vecka 31 tom vecka 33.

I jobbet ingår till exempel att

* köra travers
* köra truck B1 & B3
* packa och plocka varor
* scanna in produkter i affärssystem.

Vem söker vi?

Till rollen som truckförare söker vi framförallt dig som är en driven och trevlig person som motiveras av möjligheten att utvecklas och att få ta eget ansvar. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av truckkörning och arbetat på lager.

Vi önskar att du

* har erfarenhet av att köra truck på lager
* behärskar svenska i både tal och skrift
* har truckbehörighet för A1-A4 och B1-B4
* har traversutbildning A, E, F
* har god datorvana.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum som är den 14 juli 2023.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se

Ansök nu

Jobba inom lager/logistik på Alfa Laval

Lagerarbetare
Läs mer Maj 25
Alfa Laval skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med sina tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och är väldigt bra på det vi gör. Nu vill vi bli ännu bättre! Därför söker vi en passionerad Truckförare.

Om tjänsten

Följande arbetsuppgifter ingår i gruppens ansvar:

• Godsmottagning och ankomstrapportering
• Interna transporter
• Interna leveranser till montageavdelningarna
• Hantering av avgående gods
• Administration av avgående gods

Huvudarbetsuppgiften för den här tjänsten är trucktransporter med skjutstativtruck, dragtruck samt motviktstruck.

Arbetsbelastningen över veckan styrs till stor del av montagegruppernas produktivitet och kan variera i perioder. Gruppens samarbete och individens egenansvar är därför viktig.

Arbetstider: 2-skift

Vem är du?

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, hög servicekänsla och som gillar att vara i händelsernas centrum.

Vi förväntar oss att du har datorvana och behärskar det engelska språket i både tal och skrift.

Förarbevis för motviktstruck, skjutstativtruck och dragtruck är ett krav.

Personliga egenskaper

• bekväm med att jobba i ett högt arbetstempo
• flexibel, krångelfri och lätt att ha att göra med
• ansvarstagande
• punktlig och pålitlig

Formell kompetens

• har erfarenhet av att köra truck på lager
• behärskar svenska i både tal och skrift
• har truckbehörighet för A1-A4 och B1-B4
• b-körkort eller traktorbevis
• har fullständig gymnasieutbildning.




Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Välkommen med din ansökan senast 25 juni.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu

Är du Alfa Lavals nästa maskinoperatör till GCC LARGE

Maskinoperatör, gummiindustri
Läs mer Maj 17
Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Maskinoperatör hos Alfa Laval vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Att jobba som Maskinoperatör på avdelningen GCC Large

Att arbeta på Alfa Laval innebär en möjlighet att vara med på vår spännande resa och samtidigt få en inblick i hur en väletablerad industri fungerar. Det dagliga arbetet består främst av att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet, minska produktionsavbrott samt ansvara för att ställa in och sköta maskinerna. Förutom det kommer du även att övervaka maskiner, förbereda produktion, kontrollera tillflöden av material i maskinen, åtgärda olika störningar på din station samt vid behov rapportera driftstopp.

I jobbet ingår till exempel att

* Förbereda material och verktyg inför nästa produktion

* Ställa om maskiner i samband med byte av produkt

* Övervaka och justera maskiner under drift

* Avsyna tillverkade produkter för att säkerställa kvalité

* Utföra förebyggande operatörsunderhåll på maskiner

* Beställa underhållsarbete på maskiner vid eventuella driftavbrott

* Kontinuerligt försöka förbättra vår process

Vi erbjuder en tillsvidareanställning och tjänsten innebär 3-skift.

Är du den vi söker?

Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är noggrann, självgående lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten. Du uppskattar ett högt tempo och trivs i rollen där du är en viktig kugge i ett stort maskineri. Att arbeta med maskinomställningar och kvalitetskontroller är något som intresserar dig som söker. Du kan jobba självständigt men har förståelsen för vikten av att kunna arbeta med ditt team. Arbetet innebär skiftarbete där dag, kvällar och helger ingår.

Om du har truckkörkort typ A och B och har goda kunskaper i ritningsläsning ser vi det som meriterande.

Vi ser gärna att du

* Har relevant utbildning eller erfarenhet

* Har förmågan att uttrycka dig väl i både tal och
skrift på svenska och engelska

* Har B-körkort

* Har ett stort teknikintresse

Det är även meriterande för tjänsten om du

* Kan hantera mätdon

* Har erfarenhet av maskiner/robotar

* Har truckkort

* Har tillgång till egen bil

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

Alfa Laval erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. Detta är en tillsvidare-rekrytering och du blir anställd direkt av Alfa Laval. Lernia sköter enbart rekryteringsprocessen.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Martin Celander, Team manager 0722036652

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 7 juni.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu

Alfa Laval i Lund söker Team Leader till GCC High Volume

Teamledare
Läs mer Maj 11
På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Alfa Laval i Lund söker Team Leader till GCC High Volume

Om jobbet

Avdelningen GCC High Volume tillverkar kanalplattor till Alfa Lavals värmeväxlare.

Maskinparken består av två helautomatiska maskinlinjer som klipper, formar och tvättar plåt.

I jobbet som Team Leader är du gruppens lagkapten och du coachar gruppens medlemmar i det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter som ingår i rollen är:

• Planera den dagliga driften för att säkerställa att resultat uppnås
• Administrerar order i vårt affärssystem
• Stödja gruppen i det dagliga arbetet

• Övervaka säkerhet, kvalitet och avvikelser tillsammans med Team Manager (TM)
• Tillsammans med teamet och TM ta fram och ständigt förbättra SOP:er
• Coacha och träna gruppen samt genomföra SOP audit dialog
• Stötta driften av CSB-tavlan
• Vara en länk mellan gruppen, TM och supportfunktionerna
• Fokusera på förbättringar och minskning av slöseri
• Driva lösning av problem från CSB
• Följa upp gruppens 5S-standard dagligen
• Vid behov arbeta som maskinoperatör i gruppen.

Säkerhet, Kvalitet, Leverans och Kostnad är ledord inom vårt produktionssystem ALPS och utgör den grund vår produktion bygger på. I ALPS ingår du i det viktiga arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt. Det är därför av största vikt att du är intresserad av att både utveckla dig själv och vår verksamhet.

Under upplärning kommer du arbeta ständig förmiddag för att sedan gå över till 2-skift.

Vem är du?

Du har en relationsskapande inställning när du arbetar med coaching av teamet. Du har förmågan att situationsanpassa ditt ledarskap för att engagera medarbetare i gruppen. Som person är du ansvarsfull, noggrann, kundfokuserad och trivs i en miljö med många kontaktytor. Du är självständig, kreativ och lösningsorienterad. Du har modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer. I det dagliga arbetet delegerar du ansvar inom gruppen för att säkerställa såväl engagemang som ägarskap.

Vad du kan

Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och gärna erfarenhet från arbete med maskiner. Kunskap om pressning av plattor till värmeväxlare är ser vi som väldigt meriterande. Du har god kännedom gällande ritningsläsning och mätteknik. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

För mer information om tjänsten

Johan Lundberg, Team Manager, 0730-50 10 65
Tove Axelsson, Rekryterare Lernia 0722546562

Facklig information

Johnny Hultén, IF Metall, 046-36 65 17

Välkommen med din ansökan senast den 31 maj 2023.

Ansök nu

Alfa Laval söker nu Maskinoperatörer till avdelningen GCC Small

Maskinoperatör, gummiindustri
Läs mer Apr 12
Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Alfa Laval vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Att jobba som Maskinoperatör på avdelningen GCC Small

Att arbeta på Alfa Laval innebär en möjlighet att vara med på vår spännande resa och samtidigt få en inblick i hur en väletablerad industri fungerar. Det dagliga arbetet består främst av att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet, minska produktionsavbrott samt ansvara för att ställa in och sköta maskinerna. Förutom det kommer du även att övervaka maskiner, förbereda produktion, kontrollera tillflöden av material i maskinen, åtgärda olika störningar på din station samt vid behov rapportera driftstopp.

I jobbet ingår till exempel att

* Förbereda material och verktyg inför nästa produktion

* Ställa om maskiner i samband med byte av produkt

* Övervaka och justera maskiner under drift

* Avsyna tillverkade produkter för att säkerställa kvalité

* Utföra förebyggande operatörsunderhåll på maskiner

* Beställa underhållsarbete på maskiner vid eventuella driftavbrott

* Kontinuerligt försöka förbättra vår process

Vi erbjuder en tillsvidareanställning och tjänsten innebär 3-skift.

Är du den vi söker?

Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är noggrann, självgående lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten. Du uppskattar ett högt tempo och trivs i rollen där du är en viktig kugge i ett stort maskineri. Att arbeta med maskinomställningar och kvalitetskontroller är något som intresserar dig som söker. Du kan jobba självständigt men har förståelsen för vikten av att kunna arbeta med ditt team. Arbetet innebär skiftarbete där dag, kvällar och helger ingår.

Om du har truckkörkort typ A och B och har goda kunskaper i ritningsläsning ser vi det som meriterande.

Vi ser gärna att du

* Har relevant utbildning eller erfarenhet

* Har förmågan att uttrycka dig väl i både tal och
skrift på svenska och engelska

* Har B-körkort

* Har ett stort teknikintresse

Det är även meriterande för tjänsten om du

* Kan hantera mätdon

* Har erfarenhet av maskiner/robotar

* Har truckkort

* Har tillgång till egen bil

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

Alfa Laval erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. Detta är en tillsvidare-rekrytering och du blir anställd direkt av Alfa Laval. Lernia sköter enbart rekryteringsprocessen.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Tove Axelsson, Lernia tove.axelsson@lernia.se

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 30 april.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu

Alfa Laval söker nu en kreativ problemlösare till tjänsten som tekniker til

Prototyptillverkare, metall
Läs mer Mar 1
På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Vem är du?

Som person är du nyfiken och gillar att utvecklas. Samtidigt motiveras du av att bidra till att utveckla teamet och förbättra processer. Du är en kreativ problemlösare som hittar nya lösningar och inspirerar andra till samarbete genom att vara en god kommunikatör. Du är också strukturerad och noggrann och kan arbeta med flera projekt parallellt.

Om jobbet

Alfa Laval investerar kontinuerligt i produktutveckling för att säkerställa att vi upprätthåller och förstärker vårt marknadsledarskap med produkter och lösningar som har en teknisk fördel och bidrar till energieffektivitet och hållbar utveckling. Att veta att vi har en verklig inverkan på dessa kritiska frågor är det som driver oss varje dag.

Som tekniker i vårt prototyp-lab för BFB (Brazed & Fusion Bonded Heat Exchangers) är du med och bidrar i denna produktutveckling. I ditt arbete med att ta fram prototyper är dina huvudsakliga uppgifter:

• Tillverkning av plattor
• Montering av prototyper
• Lödning
• Testning
• Kvalitetsinspektion
• Feedback på design
• Dokumentering

Tjänsten är på dagtid placerat i Lund och du rapporterar till Concept Laboratory Manager.

Vad du kan

Vi ser gärna att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet av liknade roller, dvs inom prototyping i verkstad eller lab, produktion etc. Du är intresserad av ny teknik och utveckling och håller dig à jour med de senaste rönen.

Du är flytande muntligt och skriftligt i både svenska och engelska.

Har du ingen tidigare erfarenhet men känner att du har ett driv att bidra med och brinner för att ställas inför nya utmaningar så kan du vara rätt person. Tveka därför inte på att skicka in din ansökan.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder

För mer information om tjänsten

David Sánchez, Concept Lab Manager, +46 725 358943

Tove Axelsson, Lernia rekryterare tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johan Ranhög, Akademikerna, +46 46 2891664

Stefan Sandell, Ledarna, +46 46 367364

Bror Garcia Lantz, Unionen, +46 709 366985

Johnny Hultén, IF Metall, 046-36 65 17

Välkommen med din ansökan senast den 31 mars 2023. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan sök via vår sida eller Alfa Lavals karriärportal.

Ansök nu

Är du vår nästa händiga montör till spännande uppdrag hos Alfa Laval?

Kyl- och värmepumpsmontör
Läs mer Mar 9
Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Lernia AB vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som Montör kommer du bland annat att arbeta med montering av gummikomponenter på kanalplattor, bygga värmeväxlare och köra truck. Ditt uppdrag innebär ett nära samarbete med andra medarbetare på monteringsenheten.

Arbetstiderna kommer vara 2-skift eller ständig kväll.

I jobbet ingår till exempel att

* montera packningar på kanalplattor

* slutmontering av värmeväxlare

* läsa och tyda ritningar och uppdragsbeskrivningar

* arbeta med finmontage

Vem söker vi?

Till rollen som montörer söker vi framför allt dig som är en driven och positiv lagspelare som motiveras av möjligheten att utvecklas och att vara en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och har erfarenhet från montage av värmeväxlare. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör, har erfarenhet av produktionsteknik och har erfarenhet av tillverkningsindustri.

Vi ser gärna att du

* har gymnasieexamen
* har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör
* har god verktygsvana
* har ett positivt och professionellt uppförande
* behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
* har truckkörkort/traverskort typ A+B

Om kunden

Alfa Laval är ett globalt, stort och spännande företag som är verksamt inom industribranschen. Företagets lokaler är stora, trivsamma och fräscha. Här blir du en del av en arbetskultur som präglas av bra laganda.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se

För mer information om tjänsten

Tove Axelsson, rekryterare tove.axelsson@lernia.se

Välkommen med din ansökan senast 19 februari.

Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan.

Ansök nu

Alfa Laval söker dig med kunskap och erfarenhet av NC-fräsning!

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Mar 2
Vad innebär jobbet som NC-operatör?

Gruppen tillverkar press-, klippverktyg och fixturer åt bolagets tillverkningsenheter globalt. Verktygen kan ofta vara komplexa och har stor påverkan på processtabilitet och kostnadseffektivitet vid tillverkning av produkten.

I den här rollen kommer du framför allt att köra program på fräsmaskiner och programmera NC-maskiner utifrån ritningar och CAD-underlag

Vi ser gärna att du utöver detta har god datorvana.

I jobbet ingår till exempel att

* tillverkning av i första hand press- och klippverktyg.

* köra NC-fräsning

* programmera maskinerna utifrån CAD-underlag

* ställa in och rigga NC-maskiner

* kontrollera, mäta och avsyna verktygen

* dokumentera arbetet

Jobbet sker på dagtid och tjänsten är en tillsvidareanställning hos Alfa Laval

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen tror vi att du är en ansvarsmedveten person med känsla för produkten och kunden. Du har ett praktiskt förhållningssätt samtidigt som du är en god teamspelare

Vi ser gärna att du har erfarenhet av NC-fräsning, samt tidigare erfarenhet att jobba i CAD/CAM.

Vi önskar att du

* har en verkstadsteknisk utbildning med inriktning NC eller motsvarande arbetslivserfarenhet

* har goda kunskaper i CAD/CAM

* har erfarenhet av styrsystem från t.ex. Fanuc, Siemens eller Heidenhain

* har vana av att arbeta med olika verktyg

* har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik

Vi erbjuder

Alfa Laval utvecklar, tillverkar och säljer specialprodukter och tekniska lösningar av världsklass som bidrar till att förbättra prestanda i våra kunders processer. Om och om igen. Vår utrustning och våra system gör det möjligt att kyla, värma, separera och transportera produkter som olja, vatten, kemikalier, drycker, livsmedel, stärkelse och läkemedel.

Alfa Laval har ca 9 500 anställda i mer än 50 länder och är representerade på över 100 marknader. Vi har just skapat ett nytt Alfa Laval med en ny anda och ett starkt fokus för att ytterligare stärka vår ställning som världsledande inom våra områden. Vår bas är våra gemensamma mål och värderingar: Vi är kundorienterade. Vi vågar göra saker annorlunda. Vi är öppna, informella och agerar flexibelt. Vi skapar enkla och kostnadseffektiva lösningar. Vi är ett helt nytt företag grundat 1883. Läs mer på www.alfalaval.com

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Sone Gunnarsson, Unit Manager: +46709366520

Tove Axelsson, rekryterare tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2023. Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu

Alfa Laval söker nu en maskinoperatör till GCC High Volume

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Mar 2
Är du en person som ser till att ditt arbete är av högsta kvalitet? Vill du utveckla dina kunskaper inom maskinövervakning, maskinomställningar och kvalitetskontroll och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som Maskinoperatör på Alfa Laval redan idag! Välkommen med din ansökan!

Att jobba som Maskinoperatör på avdelningen GCC High Volume

Att arbeta på Alfa Laval innebär en möjlighet att vara med på vår spännande resa och samtidigt få en inblick i hur en väletablerad industri fungerar. Det dagliga arbetet består främst av att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet, minska produktionsavbrott samt ansvara för att ställa in och sköta maskinerna. Förutom det kommer du även att övervaka maskiner, förbereda produktion, kontrollera tillflöden av material i maskinen, åtgärda olika störningar på din station samt vid behov rapportera driftstopp.

I jobbet ingår till exempel att

* Förbereda material och verktyg inför nästa produktion

* Ställa om maskiner i samband med byte av produkt

* Övervaka och justera maskiner under drift

* Avsyna tillverkade produkter för att säkerställa kvalité

* Utföra förebyggande operatörsunderhåll på maskiner

* Beställa underhållsarbete på maskiner vid eventuella driftavbrott

* Kontinuerligt försöka förbättra vår process

Är du den vi söker?

Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är noggrann, självgående lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten. Du uppskattar ett högt tempo och trivs i rollen där du är en viktig kugge i ett stort maskineri. Att arbeta med maskinomställningar och kvalitetskontroller är något som intresserar dig som söker. Du kan jobba självständigt men har förståelsen för vikten av att kunna arbeta med ditt team. Arbetet innebär skiftarbete där kvällar, nätter och helger ingår. I varje skiftlag jobbar tre personer för att säkerställa att våra maskiner kan producera dygnet runt alla dagar i veckan.

Om du har truckkörkort typ A och B och har goda kunskaper i ritningsläsning ser vi det som meriterande.

Vi ser gärna att du

* Har relevant utbildning eller erfarenhet

* Har förmåga att uttrycka dig väl i både tal och
skrift på svenska

* Har B-körkort

* Har ett stort teknikintresse

Det är även meriterande för tjänsten om du

* Kan hantera mätdon

* Har erfarenhet av maskiner/robotar

* Har truckkort

* Har tillgång till egen bil

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

Alfa Laval erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. Detta är en tillsvidare-rekrytering och du blir anställd direkt av Alfa Laval. Lernia sköter enbart rekryteringsprocessen.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Johan K Lundberg Team Manager, +46 730 50 10 65

Tove Axelsson, rekryterare tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast den 19 mars 2023.

Ansök nu

Alfa Laval söker nu erfaren truckförare till LA Material Handling

Lagerarbetare
Läs mer Jan 23
Alfa Laval skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med sina tekniska innovationer. Alfa Laval älskar det dom håller på med och är väldigt bra på det vi gör. Nu vill vi bli ännu bättre! Därför söker vi en passionerad Truckförare till LA Material Handling.

Till LA Material Handling, som ansvarar för alla yttre och interna transporter inom Gunnesbo samt in- och avgående gods.

Om tjänsten

Följande arbetsuppgifter ingår i gruppens ansvar:

• Godsmottagning och ankomstrapportering
• Interna transporter
• Interna leveranser till montageavdelningarna
• Hantering av avgående gods
• Administration av avgående gods

Huvudarbetsuppgiften för den här tjänsten är trucktransporter med skjutstativtruck, dragtruck samt motviktstruck.

Arbetsbelastningen över veckan styrs till stor del av montagegruppernas produktivitet och kan variera i perioder. Gruppens samarbete och individens egenansvar är därför viktig.

Arbetet sker på dagtid och du erbjuds en tillsvidareanställning hos Alfa Laval.

Vem är du?

Material Handling är en servicefunktion med många interna och externa kontakter.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, hög servicekänsla och som gillar att vara i händelsernas centrum.

Vi förväntar oss att du har datorvana och behärskar det engelska språket i både tal och skrift.

Förarbevis för motviktstruck, skjutstativtruck och dragtruck är ett krav.

Personliga egenskaper

• bekväm med att jobba i ett högt arbetstempo
• flexibel, krångelfri och lätt att ha att göra med
• ansvarstagande
• punktlig och pålitlig

Formell kompetens

• har erfarenhet av att köra truck på lager
• behärskar svenska i både tal och skrift
• har truckbehörighet för A1-A4 och B1-B4
• har fullständig gymnasieutbildning.




Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

Alfa Laval erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. Detta är en tillsvidare-rekrytering och du blir anställd direkt av Alfa Laval. Lernia sköter enbart rekryteringsprocessen.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Tobias Karlsson, Team manager 0761409861

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 10 februari.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu

Alfa Laval söker NC-operatör till verktygsfabriken i Lund

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Feb 6
Om jobbet

Gruppen tillverkar press-, klippverktyg och fixturer åt bolagets tillverkningsenheter globalt. Verktygen kan ofta vara komplexa och har stor påverkan på processtabilitet och kostnadseffektivitet vid tillverkning av produkten.

Som Nc operatör arbetar du med tillverkning av i första hand press- och klippverktyg.

Jobbet sker på dagtid och tjänsten är en tillsvidareanställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig med kunskap och erfarenhet av NC-fräsning. Att du har erfarenhet av någon typ av Cam-verktyg är ett krav. Vi ser gärna att du utöver detta har god datorvana.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en ansvarsmedveten person med känsla för produkten och kunden. Du har ett praktiskt förhållningssätt samtidigt som du är en god teamspelare. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, kvalitetskänsla och ett serviceinriktat arbetssätt och förväntas jobba med ständiga förbättringar.

Vi erbjuder

Alfa Laval utvecklar, tillverkar och säljer specialprodukter och tekniska lösningar av världsklass som bidrar till att förbättra prestanda i våra kunders processer. Om och om igen. Vår utrustning och våra system gör det möjligt att kyla, värma, separera och transportera produkter som olja, vatten, kemikalier, drycker, livsmedel, stärkelse och läkemedel.

Alfa Laval har ca 9 500 anställda i mer än 50 länder och är representerade på över 100 marknader. Vi har just skapat ett nytt Alfa Laval med en ny anda och ett starkt fokus för att ytterligare stärka vår ställning som världsledande inom våra områden. Vår bas är våra gemensamma mål och värderingar: Vi är kundorienterade. Vi vågar göra saker annorlunda. Vi är öppna, informella och agerar flexibelt. Vi skapar enkla och kostnadseffektiva lösningar. Vi är ett helt nytt företag grundat 1883. Läs mer på www.alfalaval.com


För ytterligare information om tjänsten kontakta:


Sone Gunnarsson, Unit Manager: +46709366520

Tove Axelsson, rekryterare tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 3 mars 2023. Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu

Brinner du för ett praktiskt arbete där du får jobba med händerna- SE HIT!

Montör, metallprodukter
Läs mer Jan 2
Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Lernia AB vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som Montör kommer du bland annat att arbeta med montering av gummikomponenter på plåtskivor, bygga värmeväxlare och köra truck. Ditt uppdrag innebär ett nära samarbete med andra medarbetare på monteringsenheten.

Arbetstiderna är 07:00-16:00 måndag-fredag.

I jobbet ingår till exempel att

* montera packningar på till värmeväxlare skivor

* slutmontering av värmeväxlare

* läsa och tyda ritningar och uppdragsbeskrivningar

* arbeta med finmontage

Vem söker vi?

Till rollen som montörer söker vi framför allt dig som är en driven och positiv lagspelare som motiveras av möjligheten att utvecklas och att vara en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och har erfarenhet från montage av värmeväxlare. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör, har erfarenhet av produktionsteknik och har erfarenhet av tillverkningsindustri.

Vi ser gärna att du

* har gymnasieexamen
* har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör
* har god verktygsvana
* har ett positivt och professionellt uppförande
* behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
* har truckkörkort/traverskort

Om kunden

Kunden är ett globalt, stort och spännande företag som är verksamt inom industribranschen. Företagets lokaler är stora, trivsamma och fräscha. Här blir du en del av en arbetskultur som präglas av bra laganda.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se

Ansök nu

Alfa Laval söker nu personal till verktygunderhåll

Underhållsmekaniker
Läs mer Jan 19
Om jobbet

Avdelningen GCC Large tillverkar kanalplattor till Alfa Lavals värmeväxlare.

Vår maskinpark består av två hydrauliska pressar, två klipp- och skärmaskiner samt en tvätt. Tillsammans klipper, formar och tvättar vi plåt dygnet runt.

Gruppen Verktygsunderhåll arbetar med att säkerställa att klipp- och pressverktyg är förberedda och underhållna inför nästa produktionstillfälle. Gruppen består idag av 3 personer men ska nu utökas med ytterligare en.

I arbetet ingår att

· Förbereda och kontrollera olika typer av klipp- och pressverktyg så de är redo för produktion

· Rengöra klipp- och pressverktyg för att säkerställa kvalité

· Planera, utföra och följa upp vårt verktygsunderhåll för att minska risken för oplanerade stillestånd och kvalitetsbrister.

· Underhållsarbete i form av byte av verktygsdelar, slipning av verktyg och reparationer

· Beställa underhållsarbete från interna underleverantörer i samråd med arbetsledningen

· Ha daglig kontakt med operatörer och arbetsledning för att hålla sig uppdaterad

· Jobba med förbättringar och minskning av slöseri kring verktygshantering och verktygsunderhåll

· Vara delaktig i projektarbete som exempelvis införande eller uppdateringar av verktyg

I vårt arbete prioriterar vi efter vårt produktionssystem ALPS där ledorden är Säkerhet, Kvalité, Leverans och kostnad. Du kommer vara en viktig pusselbit i att jobba med ständiga förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt då vi hela tiden siktar mot att bli bättre. Det är därför av största vikt att du är intresserad av att både utveckla dig själv och vår verksamhet.

Tjänsten rapporterar till Team Manager GCC Large och är en tillsvidareanställning.

Under starten och utbildning är skriftformen ständig förmiddag men kommer längre fram att ändras till 2-skift.

Vem är du?

Som person är du ansvarsfull, noggrann och du trivs i en miljö med många kontaktytor. Då det emellanåt uppstår akuta problem är det viktigt att du är flexibel och kan ställa om din planering.

Du är självständig och lösningsorienterad och kan ta egna beslut. Du har modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer.

Vad kan du?

Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller motsvarande och gärna erfarenhet från industri.

Du har god kännedom gällande ritningsläsning och mätteknik. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Martin Celander, Team manager 0722036652

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 8 februari.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu

Alfa Laval söker nu en maskinoperatör till GCC LARGE

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Jan 19
Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Maskinoperatör hos Alfa Laval vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Att jobba som Maskinoperatör på avdelningen GCC Large

Att arbeta på Alfa Laval innebär en möjlighet att vara med på vår spännande resa och samtidigt få en inblick i hur en väletablerad industri fungerar. Det dagliga arbetet består främst av att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet, minska produktionsavbrott samt ansvara för att ställa in och sköta maskinerna. Förutom det kommer du även att övervaka maskiner, förbereda produktion, kontrollera tillflöden av material i maskinen, åtgärda olika störningar på din station samt vid behov rapportera driftstopp.

I jobbet ingår till exempel att

* Förbereda material och verktyg inför nästa produktion

* Ställa om maskiner i samband med byte av produkt

* Övervaka och justera maskiner under drift

* Avsyna tillverkade produkter för att säkerställa kvalité

* Utföra förebyggande operatörsunderhåll på maskiner

* Beställa underhållsarbete på maskiner vid eventuella driftavbrott

* Kontinuerligt försöka förbättra vår process

Vi erbjuder en tillsvidareanställning och tjänsten innebär 3-skift.

Är du den vi söker?

Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är noggrann, självgående lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten. Du uppskattar ett högt tempo och trivs i rollen där du är en viktig kugge i ett stort maskineri. Att arbeta med maskinomställningar och kvalitetskontroller är något som intresserar dig som söker. Du kan jobba självständigt men har förståelsen för vikten av att kunna arbeta med ditt team. Arbetet innebär skiftarbete där dag, kvällar och helger ingår.

Om du har truckkörkort typ A och B och har goda kunskaper i ritningsläsning ser vi det som meriterande.

Vi ser gärna att du

* Har relevant utbildning eller erfarenhet

* Har förmågan att uttrycka dig väl i både tal och
skrift på svenska och engelska

* Har B-körkort

* Har ett stort teknikintresse

Det är även meriterande för tjänsten om du

* Kan hantera mätdon

* Har erfarenhet av maskiner/robotar

* Har truckkort

* Har tillgång till egen bil

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

Alfa Laval erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. Detta är en tillsvidare-rekrytering och du blir anställd direkt av Alfa Laval. Lernia sköter enbart rekryteringsprocessen.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Martin Celander, Team manager 0722036652

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 8 februari.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu

Är du Alfa Lavals montör till LA Large ETO?

Montör, metallprodukter
Läs mer Jan 23
På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

LA Large ska vara en leverantör av plattvärmeväxlare i världsklass. Vi ska erbjuda våra kunder produkter med rätt kvalitet, i rätt tid och till ett konkurrenskraftigt pris.

Om jobbet

Som montör inom ETO (Engineering to Order) deltar du i produktionen av våra kundanpassade och mer komplexa värmeväxlare. I ditt ansvar ingår att:

• Medverka i det dagliga arbetet inom gruppen samt säkerställa att resultat uppnås enligt SOP
• Medverka vid gruppmöten
• Tillsammans med de andra i teamet och TL/TM ta fram och ständigt förbättra processer
• Agera självständigt och medverka i problemlösningar.

Administration i form av rapportering av utfört arbete samt dokumentation till kund görs i vårt affärssystem. Säkerhet, Kvalitet, Leveranssäkerhet och Kostnad är ledord inom vårt produktionssystem ALPS och utgör den grund vår produktion bygger på. I ALPS ingår du i det viktiga arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt. Det är därför av största vikt att du är intresserad av att både utveckla dig själv och vår verksamhet.

Tjänsten är enligt schema och rapporteras till Team Manager LA Large och är en tillsvidareanställning.

Vem är du?

Som person är du ansvarsfull, noggrann och trivs med att arbeta i en grupp med högt arbetstempo. Du är en kundfokuserad och kvalitetsmedveten lagspelare som också kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. Genom din flexibilitet och serviceanda ser du det som en självklarhet att kunna hjälpa till i andra flöden vid behov. Din positiva attityd gör att du har modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer.

Vad kan du?

Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och har erfarenhet från montage av värmeväxlare. Du har god kännedom gällande ritningsläsning och mätteknik. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

För mer information om tjänsten

Tomas Swernfeldt TM, 0766-441526

Tove Axelsson, rekryterare tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johnny Hultén, IF Metall, 046-36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 6 februari.

Vi rekryterar löpande så vänta inte med din ansökan.

Ansök nu

Alfa Laval söker nu Maskinoperatörer till avdelningen GCC Small

Maskinoperatör, gummiindustri
Läs mer Jan 4
Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Alfa Laval vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Att jobba som Maskinoperatör på avdelningen GCC Small

Att arbeta på Alfa Laval innebär en möjlighet att vara med på vår spännande resa och samtidigt få en inblick i hur en väletablerad industri fungerar. Det dagliga arbetet består främst av att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet, minska produktionsavbrott samt ansvara för att ställa in och sköta maskinerna. Förutom det kommer du även att övervaka maskiner, förbereda produktion, kontrollera tillflöden av material i maskinen, åtgärda olika störningar på din station samt vid behov rapportera driftstopp.

I jobbet ingår till exempel att

* Förbereda material och verktyg inför nästa produktion

* Ställa om maskiner i samband med byte av produkt

* Övervaka och justera maskiner under drift

* Avsyna tillverkade produkter för att säkerställa kvalité

* Utföra förebyggande operatörsunderhåll på maskiner

* Beställa underhållsarbete på maskiner vid eventuella driftavbrott

* Kontinuerligt försöka förbättra vår process

Vi erbjuder en tillsvidareanställning och tjänsten innebär 3-skift.

Är du den vi söker?

Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är noggrann, självgående lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten. Du uppskattar ett högt tempo och trivs i rollen där du är en viktig kugge i ett stort maskineri. Att arbeta med maskinomställningar och kvalitetskontroller är något som intresserar dig som söker. Du kan jobba självständigt men har förståelsen för vikten av att kunna arbeta med ditt team. Arbetet innebär skiftarbete där dag, kvällar och helger ingår.

Om du har truckkörkort typ A och B och har goda kunskaper i ritningsläsning ser vi det som meriterande.

Vi ser gärna att du

* Har relevant utbildning eller erfarenhet

* Har förmågan att uttrycka dig väl i både tal och
skrift på svenska och engelska

* Har B-körkort

* Har ett stort teknikintresse

Det är även meriterande för tjänsten om du

* Kan hantera mätdon

* Har erfarenhet av maskiner/robotar

* Har truckkort

* Har tillgång till egen bil

Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

Alfa Laval erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. Detta är en tillsvidare-rekrytering och du blir anställd direkt av Alfa Laval. Lernia sköter enbart rekryteringsprocessen.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Philip Nilsson, Team manager 0708477015

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 27 januari.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu

Alfa Laval i Lund söker Montörer till LA small ETO

Montör, metallprodukter
Läs mer Nov 30
Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Alfa Laval vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som montör inom ETO (Engineering to Order) deltar du i produktionen av våra kundanpassade och mer komplexa värmeväxlare.

I rollen som Montör kommer du bland annat att arbeta med montering av packningar på kanalplattor, montera värmeväxlare, därefter provtrycka och emballera för att sedan skicka till slutkund. Ditt uppdrag innebär ett nära samarbete med andra medarbetare på monteringsenheten och även med inspektörer interna och externa.

Administration i form av rapportering av utfört arbete samt dokumentation till kund görs i vårt affärssystem. Säkerhet, Kvalitet, Leveranssäkerhet och Kostnad är ledord inom vårt produktionssystem ALPS och utgör den grund vår produktion bygger på. I ALPS ingår du i det viktiga arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt. Det är därför av största vikt att du är intresserad av att både utveckla dig själv och vår verksamhet.

I jobbet ingår till exempel att

• montera packningar på kanalplattor
• slutmontering av värmeväxlare inkl. provtryckning
• läsa och tyda ritningar och uppdragsbeskrivningar
• arbeta med finmontage
• Medverka i det dagliga arbetet inom gruppen
• Medverka vid gruppmöten
• Tillsammans med de andra i teamet och TL/TM ta fram och ständigt förbättra processen
• Agera självständigt och medverka i problemlösningar.

Arbetstiderna är 07:00-15.42 måndag-fredag.

Tjänsten rapporterar till Team Manager LA small ETO och är en tillsvidareanställning

Vem söker vi?

Till rollen som montörer söker vi framför allt dig som är en driven och positiv lagspelare som motiveras av möjligheten att utvecklas och att vara en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och har erfarenhet från montage.

Vi ser gärna att du

* har gymnasieexamen
* har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör
* har god verktygsvana
* har ett positivt och professionellt uppförande
* behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
* har truckkörkort/traverskort

Om Alfa Laval

Alfa Laval är ett globalt, stort och spännande företag som är verksamt inom industribranschen. Företagets lokaler är stora, trivsamma och fräscha. Här blir du en del av en arbetskultur som präglas av bra laganda.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

LA small ETO ska vara en leverantör av plattvärmeväxlare i världsklass. Vi ska erbjuda våra kunder produkter med rätt kvalitet, i rätt tid och till ett konkurrenskraftigt pris.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Stefan Larsson, Team manager +46 709 36 67 50

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 16 december.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu

Montör till Packningsmontaget till Alfa Laval i Lund

Montör, gummi- och plastprodukter
Läs mer Nov 28
På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar? I rollen som Montör till Packningsmontaget får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb.

Om jobbet

Då arbetet ofta sker två och två skall du ha lätt för att samarbeta samt vara ansvarsmedveten för produkten, kunden och dina arbetskamrater. Kvalitetsmedvetenhet och noggrannhet är av största vikt. Kundorientering och just-in-time är för oss centrala begrepp. Dina huvudsakliga uppgifter blir att arbeta med limning och packningsmontering på plattor, ugnshärdning och rensning/avsyning och emballering. Även truckkörning är ett av arbetsmomenten.

Praktikaliteter kring tjänsten

Arbetstid: 2 – skift 100%

måndag – fredag 06:00-14:42

måndag – torsdag 14:30-23:12

Vem söker vi?

Det här jobbet passar dig som framför allt är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och effektiv i de arbetsuppgifter du tar dig an. Du bör ha minst 2-3-årig teknisk utbildning eller erfarenhet av verkstadsindustrin och vi tar för givet att du är en driven och positiv person som är mån om att göra ett bra jobb.

Du ska behärska svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet av Six Sigma och förbättringsarbete är ett plus.

Vi ser gärna att du

* har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som tekniker eller montör

* har god verktygsvana

* har förståelse för ritningsläsning

* har ett positivt och professionellt uppförande

* behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

* har truckkörkort A+B

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Fredrik Johnsson, Team manager +46 709 36 66 34

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 16 december.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu

Alfa Laval Technologies AB söker Montör till LA High Volume

Montör, metallprodukter
Läs mer Dec 1
Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till Alfa Lavals framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Alfa Laval vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som montör deltar du i produktionen av våra kundanpassade och mer komplexa värmeväxlare.

I rollen som Montör kommer du bland annat att arbeta med montering av packningar på kanalplattor, montera värmeväxlare, därefter provtryckning och emballera för att sedan skicka till slutkund. Ditt uppdrag innebär ett nära samarbete med andra medarbetare på monteringsenheten och även med inspektörer interna och externa.

Administration i form av rapportering av utfört arbete samt dokumentation till kund görs i vårt affärssystem. Säkerhet, Kvalitet, Leveranssäkerhet och Kostnad är ledord inom vårt produktionssystem ALPS och utgör den grund vår produktion bygger på. I ALPS ingår du i det viktiga arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt. Det är därför av största vikt att du är intresserad av att både utveckla dig själv och vår verksamhet.

I jobbet ingår till exempel att

• montera packningar på kanalplattor
• slutmontering av värmeväxlare inkl. provtryckning
• läsa och tyda ritningar och uppdragsbeskrivningar
• arbeta med finmontage
• medverka i det dagliga arbetet inom gruppen
• medverka vid gruppmöten
• tillsammans med de andra i teamet och TL/TM ta fram och ständigt förbättra processen
• agera självständigt och medverka i problemlösningar.

Arbetstiderna är 07:00-15.42 måndag-fredag.

Tjänsten rapporterar till Team Manager LA High Volume och är en tillsvidareanställning

Vem söker vi?

Till rollen som montörer söker vi framför allt dig som är en driven och positiv lagspelare som motiveras av möjligheten att utvecklas och att vara en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och har erfarenhet från montage.

Vi ser gärna att du

* har gymnasieexamen
* har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör
* har god verktygsvana
* har ett positivt och professionellt uppförande
* behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
* har truckkörkort/traverskort

Om Alfa Laval

Alfa Laval är ett globalt, stort och spännande företag som är verksamt inom industribranschen. Företagets lokaler är stora, trivsamma och fräscha. Här blir du en del av en arbetskultur som präglas av bra laganda.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

LA High Volume ska vara en leverantör av plattvärmeväxlare i världsklass. Vi ska erbjuda våra kunder produkter med rätt kvalitet, i rätt tid och till ett konkurrenskraftigt pris.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Stefan Larsson, Team manager +46 709 36 67 50

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 16 december.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu

Är du en händig person som tycker om att arbeta i team? - Här är jobbet för

Industrirörmontör
Läs mer Nov 4
Brinner du för kvalitet och att genom ett gott lagarbete nå gemensamma mål? Söker du ett jobb där du kan utvecklas i din yrkesroll och bidra till företagets framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Lernia AB vara helt rätt för dig. Tveka inte på att skicka in din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som Montör kommer du bland annat att arbeta med montering av gummikomponenter på plåtskivor, bygga värmeväxlare och köra truck. Ditt uppdrag innebär ett nära samarbete med andra medarbetare på monteringsenheten.

Arbetstiderna är 07:00-16:00 måndag-fredag.

I jobbet ingår till exempel att

* montera packningar på till värmeväxlare skivor

* slutmontering av värmeväxlare

* läsa och tyda ritningar och uppdragsbeskrivningar

* arbeta med finmontage

Vem söker vi?

För denna tjänsten söker vi dig som har viljan att göra det lilla extra för att bidra till ett gott lagarbete och som motiveras av möjligheten att utvecklas både självständigt och tillsammans med teamet. För att komma in i rollen som montör är det fördelaktigt om du har erfarenhet av självständigt och kvalificerat montörsarbete, har jobbat inom tillverkningsindustri och har erfarenhet av produktionsteknik. Det är även ett stort plus om du har teknisk erfarenhet från till exempel utbildning.

Vi ser gärna att du

* har gymnasieexamen
* har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör
* har god verktygsvana
* har ett positivt och professionellt uppförande
* behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
* har truckkörkort/traverskort

Om kunden

Kunden är ett globalt, stort och spännande företag som är verksamt inom industribranschen. Företagets lokaler är stora, trivsamma och fräscha. Här blir du en del av en arbetskultur som präglas av bra laganda.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se

Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan ansökning stängs 2022-12-04.

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Truckförare sökes till internationellt företag i industribranschen!

Lagerarbetare
Läs mer Nov 4
Är du vår nya truckförare med placering i Lund?

Är du intresserad av att arbeta som Truckförare i industribranschen via Lernia Bemanning? Rollen innefattar arbetsuppgifter som truckkörning, lagerhantering och varuplock. Arbetet utförs i samarbete med engagerade kollegor. Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Tjänsten som Truckförare innebär att du värnar om säkerhet och effektivitet när truckarna framförs och att kunder får rätt varor levererade i rätt tid. Heltidstjänst.

I jobbet ingår till exempel att

* köra truck typ B1 och B3
* packa och plocka varor
* lossa och sortera varor
* registrera beställningar
* scanna in produkter i affärssystem
* ta emot leveranser
* rapportera avvikelser.

Vem söker vi för rollen som Truckförare?

Vi söker dig som har god truckvana samt mycket erfarenhet av lagerhantering och varuplock. Du är uppmärksam, hjälpsam och professionell i din yrkesroll och brinner för kvalitet genomgående i ditt arbete. Vid eventuella problem ser du på situationen med nyfikenhet och som en möjlighet att lära dig mer och utvecklas i din yrkesroll.

Vi önskar att du

* har fullständig gymnasieutbildning
* har erfarenhet av att köra truck på lager
* behärskar svenska i både tal och skrift
* har truckbehörighet för A1-A4 och B1-B4
* har god datorvana.

Det är även meriterande för tjänsten om du

* behärskar andra språk än svenska och engelska
* har traversutbildning.

Om kunden

Kunden är ett internationellt, stort och spännande företag som verkar inom industribranschen. Uppdraget innebär således att du får in en fot hos en aktör i en bransch med mycket att erbjuda.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se

Välkommen in med din ansökan senast 4 december 2022

Ansök nu

Driven montör med erfarenhet av limning sökes till Lund!

Montör, gummi- och plastprodukter
Läs mer Nov 8
Är du en noggrann person med erfarenhet av industriarbete? Vill du ha ett socialt jobb där du tillsammans med dina kollegor jobbar för att uppnå en god kvalitet och bidra till företagets framgångar? Om så är fallet är denna tjänsten som limningsmontör något för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som limningsmontör kommer du att arbeta med att limma fast gummikomponenter på plåtskivor och bygga värmeväxlare. Det kan även förekomma truckkörning. Du kommer att samarbeta med andra medarbetare på monteringsenheten.

Heltidstjänst, 2-skiftsarbete.

I jobbet ingår till exempel att

* montera och limma på packningar till värmeväxlare skivor

* slutmontering av värmeväxlare

* läsa och tyda ritningar och uppdragsbeskrivningar

* arbeta med finmontage

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av montörsarbete, gärna limning, och har erfarenhet från tillverkningsindustrin. Det är ett stort plus om du har teknisk gymnasieutbildning eller liknande. Du är en god lagspelare som bidrar med positivitet till gruppen och har en vilja att utvecklas både enskilt och tillsammans med ditt arbetslag. Eftersom tjänsten innebär att användning av lim behöver du vara fri från riskfylld allergi eller astma, för att undvika risken för skador.

Vi ser gärna att du

* har gymnasieexamen
* har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör, erfarenhet av limning är meriterande
* har god verktygsvana
* har ett positivt och professionellt uppförande
* behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
* har truckkörkort/traverskort

Om kunden

Kunden är ett globalt, stort och spännande företag som är verksamt inom industribranschen. Företagets lokaler är stora, trivsamma och fräscha. Här blir du en del av en arbetskultur som präglas av bra laganda.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se

Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan ansökning stängs 2022-12-04.

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Är du Alfa Lavals nästa team leader?

Teamledare
Läs mer Okt 19
På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Är Team Leader ditt nästa steg i karriären?

Om jobbet

Som Team Leader strävar du alltid efter att göra det lilla extra. Du visar vad det innebär att arbeta på Alfa Laval genom ditt sätt att vara, i din relation till andra medarbetare och genom att alltid leverera ett mervärde till kunderna.

Team Leader är gruppens lagkapten och du coachar gruppens medlemmar i det dagliga arbetet.
Som Team Leader kommer du att:

• Planera den dagliga driften för att säkerställa att resultat uppnås
• Administrerar order i vårt affärssystem
• Stödja gruppen i det dagliga arbetet
• Övervaka säkerhet, kvalitet och avvikelser tillsammans med Team Manager (TM)
• Tillsammans med teamet och TM ta fram och ständigt förbättra SOP:er
• Coacha och träna gruppen samt genomföra SOP audit dialog
• Stötta driften av CSB-tavlan
• Vara en länk mellan gruppen, TM och supportfunktionerna
• Fokusera på förbättringar och minskning av slöseri
• Driva lösning av problem från CSB
• Följa upp gruppens 5S-standard dagligen
• Vid behov arbeta som maskinoperatör i gruppen.

Säkerhet, Kvalitet, Leverans och Kostnad är ledord inom vårt produktionssystem ALPS och utgör den grund vår produktion bygger på. I ALPS ingår du i det viktiga arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt. Det är därför av största vikt att du är intresserad av att både utveckla dig själv och vår verksamhet.

Tjänsten rapporterar till Team Manager och anställningsprocessen hålls av Lernia och är en tillsvidareanställning på/hos Alfa Laval. Arbetet innebär skiftarbete, 2-skift.

Vem är du?

Du har en relationsskapande inställning när du arbetar med coaching av teamet. Du har förmågan att situationsanpassa ditt ledarskap för att engagera medarbetare i gruppen. Som person är du ansvarsfull, noggrann, kundfokuserad och trivs i en miljö med många kontaktytor. Du är självständig, kreativ och lösningsorienterad. Du har modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer. I det dagliga arbetet delegerar du ansvar inom gruppen för att säkerställa såväl engagemang som ägarskap.

Vad du kan

Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och gärna erfarenhet från pressning av plattor till värmeväxlare. Du har god kännedom gällande ritningsläsning och mätteknik. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

För mer information om tjänsten

Martin Celander, Team Manager, GCC Large, 0722-036 652

Tove Axelsson, Rekryterare Lernia 0722546562

Facklig information

Johnny Hultén, IF Metall, 046-36 65 17

Välkommen med din ansökan senast den 13 november 2022.

Ansök nu

Brinner du för ett praktiskt arbete och att jobba med händerna - Se hit!

Montör, gummi- och plastprodukter
Läs mer Okt 3
Är du en kvalitetsmedveten, resultatinriktad och noggrann lagspelare som drivs av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Lernia AB vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som Montör kommer du bland annat att arbeta med montering av gummikomponenter på plåtskivor, bygga värmeväxlare och köra truck. Ditt uppdrag innebär ett nära samarbete med andra medarbetare på monteringsenheten.

Arbetstiderna är 07:00-16:00 måndag-fredag.

I jobbet ingår till exempel att

* montera packningar på till värmeväxlare skivor

* slutmontering av värmeväxlare

* läsa och tyda ritningar och uppdragsbeskrivningar

* arbeta med finmontage

Vem söker vi?

Till rollen som montörer söker vi framför allt dig som är en driven och positiv lagspelare som motiveras av möjligheten att utvecklas och att vara en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och har erfarenhet från montage av värmeväxlare. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör, har erfarenhet av produktionsteknik och har erfarenhet av tillverkningsindustri.

Vi ser gärna att du

* har gymnasieexamen
* har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör
* har god verktygsvana
* har ett positivt och professionellt uppförande
* behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
* har truckkörkort/traverskort

Om kunden

Kunden är ett globalt, stort och spännande företag som är verksamt inom industribranschen. Företagets lokaler är stora, trivsamma och fräscha. Här blir du en del av en arbetskultur som präglas av bra laganda.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se

Ansök nu

Alfa Laval i Lund söker nu målare till stativtillverkningen

Målare
Läs mer Okt 7
Till stativgruppen för tillverkning av stora stativ söker vi en operatör med inriktning på industrilackering. Large Frame består utav två grupper, en Svetsgrupp och en Stativgrupp där vi har ett kund- och leverantörsförhållande mot varandra.

Arbetet sker i grupp med god kamratanda. Arbetsuppgifterna i stativgruppen består av blästring och manuell målning

Egenskaper som serviceanda och flexibilitet mot våra kunder är viktiga. Du skall vara serviceinriktad, ha modet att förändra och i en positiv anda vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer. I vårt produktionssystem ALPS ingår du som en naturlig del i arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt.

Du måste kunna arbeta både självständigt och i grupp och vara beredd att möta kundernas behov. Detta ställer krav på bra samarbets- och kommunikations-förmåga såväl inom som utom gruppen. Andra viktiga egenskaper är noggrannhet samt ansvarskänsla för produkten, kunden och dina arbetskamrater, liksom viljan att utveckla dig själv och gruppen.

Vi söker dig som har praktisk-teknisk gymnasieutbildning med en påbyggnad inom industrilackering samt några års erfarenhet inom området Vidare är grundläggande datorvana och förmåga att förstå engelska ett krav.

Arbetstiden är 2-skift och tjänsten är en tillsvidareanställning.

Välkommen att söka tjänsten senast den 31 oktober 2022.

Ansök nu