Inköpsassistent jobb i Lund

Hitta lediga jobb som Inköpsassistent i Lund. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Lund från den arbetsgivaren.

Operativ Inköpare/Inköpsassistent - Konsultuppdrag på 50-60%

Inköpsassistent
Läs mer Nov 13
Jefferson Wells söker nu en engagerad och erfaren operativ inköpare/inköpsassistent för ett spännande konsultuppdrag hos en framstående kund i Lund. Verksamheten går starkt, och uppdraget är initialt på 3 månader med möjlighet till förlängning. Som en del av vårt team kommer du att vara anställd hos Jefferson Wells men spendera dina arbetsdagar ute hos vår kund.

Arbetsuppgifter:

I rollen som operativ inköpare/inköpsassistent kommer du att ha en central roll i inköpsprocessen och arbeta bl. a. med följande:

* Inköpsprocessen: Arbeta med hela inköpsprocessen från anmodan till ordererkännande, säkerställa smidiga och effektiva inköp.
* Avrop: Genomföra avrop och förhandla med leverantörer för att säkerställa optimala villkor och priser.
* Leveranshantering: Bevaka inleveranser och säkerställa att de sker enligt överenskomna villkor och tidsscheman.
* Lageruppföljning: Följa upp lagersaldot och arbeta aktivt med lageroptimering för att säkerställa effektiv lagerhantering.
* Transportkoordinering: Boka och koordinera transporter för att säkerställa smidig logistik.
* Leverantörsreklamationer: Hantera och följa upp leverantörsreklamationer för att säkerställa hög kvalitet och kundnöjdhet.

Krav och kompetenser:

För att trivas och lyckas i denna roll ser vi att du har:

* Minst två års erfasrenhet av liknande arbete inom inköp och logistik.
* God förhandlingsförmåga och goda kommunikationsfärdigheter.
* Förmåga att arbeta självständigt och ta eget ansvar.
* God systemförståelse och erfarenhet av att arbeta med inköpssystem. Har du tidigare arbetat i Jeeves är det meriterande.
* Kunna arbeta obehindrat på såväl svenska som på engelska.

Om du önskar en anställnign på mer än 60% är det här dessvärre inte rätt uppdrag för dig.

Ansökan:

Vi välkomnar din ansökan snarast då vår kund har ett omgående behov. Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före ansökningstidens slut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Inköpsadministratör

Inköpsassistent
Läs mer Sep 5
Vi på Jefferson Wells söker just nu dig som vill jobba som inköpsadministratör hos en av våra kunder i Lund. Har du erfarenhet av arbete inom inköp och av att arbeta i en organisation i en internationell miljö? Vi söker dig som är en ansvarstagande och kommunicerande lagspelare som är redo för en ny utmaning.
Låter detta som en tjänst för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Detta är ett konsultuppdrag som inledningsvis varar 4 månader med möjlighet till förlängning ytterligare 2 månader. Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Om uppdraget:
Denna tjänst innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid med start 1 oktober.
I rollen som inköpsadministratör kommer dina huvudsakliga ansvarsområden vara att:

* Förbereda och övervaka inköpsorders
* Svara på interna och externa förfrågningar om information relaterad till upphandling
* Stötta gruppledaren, upphandlingsadministration och upphandlare i upphandlingsfrågor
* Underhålla upphandlingsfiler
* Hålla data och prislistor uppdaterade i ERP-systemets och EAM:s upphandlingsmodul
* Förbereda upphandlingsrelaterade rapporter

Den vi söker:
Till denna här roll söker vi dig som är en kommunikativ lagspelare med en flexibel attityd till förändringar och som har förmågan att planera och organisera ditt arbete. För att lyckas med arbetet krävs det att du är metodisk i ditt sätt att jobba och vi söker dig som:
* Har en relevant utbildning samt minst 2 års erfarenhet av arbete som inköpsadministratör eller liknande
* God datorvana. Kunskaper i MS Office är ett krav. Färdigheter i ERP system, framförallt Agresso är meriterande.
* Har goda kunskaper i engelska i tal och skrift är en förutsättning. Även fördelaktigt om du har kunskaper i andra europiska språk, framförallt svenska.

Vi kommer löpande att presentera kandidater för detta uppdrag, så tveka inte att ansöka redan idag!

Låter detta som ditt nästa jobb? Varmt välkommen att ansöka via "ansök nu" länken här bredvid.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?
Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team! Vi är måna om att alla ska känna sig delaktiga, och anordnar regelbundet konsult- och nätverksträffar samt AW:s.

Kontaktuppgifter och ansökan
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Oskarsson på ida.oskarsson@manpower.se.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag av chefer och specialister. Vi har den unika förmånen att samarbeta med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område och som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Hos oss kan du både gå som tillsvidareanställd konsult på ett specifikt uppdrag eller som samarbetspartner med eget företag.

Ansök nu

Local Fleet Administrator till Sodexo i Lund

Inköpsassistent
Läs mer Aug 28
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Jobba hos oss på Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och trivas på ditt eget sätt.

Nu söker vi dig som vill arbeta som Local Fleet Administrator hos oss på Sodexo i Lund. Vill du ha ett varierat arbete där flexibilitet och serviceanda uppskattas? Har du erfarenhet av liknande arbete? Då kan vi vara rätt för varandra!

Vad du kommer att jobba med:

Administrera och koordinera en större global kunds fordonsflotta i linje med företagets processer, rutiner och juridiska skyldigheter.

Vad du bidrar med:


• Mycket motiverad med en "hands on"-attityd.                                                                                              
• Förmåga att arbeta självständigt och strukturerat samt även att vara en lagspelare.
• Administrativ erfarenhet.
• Relationsbyggande och samarbetsförmåga.


Kvalifikationer:


• Svenska och Engelska flytande i tal och skrift.
• Tidigare erfarenhet inom liknande arbete meriterande.
• Kunskap om PR/PO/Innosys meriterande.
• God datavana, utmärkt kunskap om Microsoft (Word, Excel och Outlook)
• God kommunikationsförmåga i tal och skrift

Vad vi erbjuder: 


• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram 
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet  
• Volontärarbete på betald arbetstid 

Om tjänsten 


• Supportera större Global kund i alla pågående ärenden relaterade till Fleet management.
• Löpnade kontakt med leasingbolag. 
• Övergripande lokal förvaltning av den befintliga fordonsflottan.

Tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning. Heltid, dagtid och måndag- fredag.

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av: lotta.goransson@sodexo.com

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 2023.09.17.

Urval sker löpande. 

Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo 

 

Redo att vara en del av något större? Ansök idag!


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Inköpsassistenter till Kundcenter i Lund

Inköpsassistent
Läs mer Dec 16
Gör skillnad. Varje dag.

Gemensam servicefunktion är ett verksamhetsområde inom Regionservice, med uppdrag att leverera tjänster inom områdena ekonomi, HR och kundcenter. Tillsammans är vi ett av Sveriges största Administrativa Service Center med cirka 400 medarbetare. Vår målbild är att vi ska göra skillnad och upplevas som en ledande aktör som skapar bästa värde. Våra administrativa processer ska frigöra tid och resurser till Region Skånes kärnverksamhet och därmed nytta för medborgarna i Skåne. Med ett tydligt kundfokus arbetar vi strategiskt med att utveckla vår service och vår organisation. Vi ligger i framkant med digitalisering av arbetssätt och bygger upp kunskap om ny teknik som gör det möjligt att automatisera fler administrativa uppgifter. För oss är det avgörande att kunna attrahera och behålla medarbetare som vill utvecklas i linje med vision och värderingar.

Våra kunder är Region Skånes samtliga verksamheter såväl som våra medborgare och vårt mål är att säkerställa kvalitet, enhetlighet och effektivitet i varje kundmöte. Kundcenter är under ständig utveckling och vi får kontinuerligt in nya uppdrag. Idag är vi cirka 110 kollegor som sitter i fräscha lokaler på Medicon Village i Lund.

Hos oss får du möjlighet att utveckla både dig själv och verksamheten i stort. Vårt arbete genomsyras av Region Skånes värderingar Välkomnande, Drivande, Omtanke och Respekt, både i mötet med kund och i samarbetet med varandra. Därför är det väldigt viktigt för oss att du som blivande kollega står bakom och kan identifiera dig med dessa värderingar.

ARBETSUPPGIFTER
Vi ser nu fram emot att välkomna fem nya inköpsassistenter som vill vara med på en spännande utvecklingsresa tillsammans med oss! Du ansluter till ett engagerat och kompetent team som hjälper 10 000 kunder med materialförsörjningen till Region Skånes kärnverksamheter.

Ditt arbete innebär huvudsakligen att operativt stödja våra kunder/beställare inom Region Skåne genom att du stöttar, leder och hjälper till att genomföra beställningar på avtal och utanför avtal. Vid intresse finns möjligheten till sortimentsansvar där du kan vara med och skapa förutsättningar och utveckla materialflödet inom Region Skåne. Som inköpsassistent är du ansiktet utåt för vår förvaltning, Regionservice, och länken mellan våra beställare och leverantörer. I vårt arbete möter vi kunder i olika situationer, ibland stressade och frustrerade, och det finns inte alltid givna tillvägagångssätt. Detta ställer krav på en kreativ lösningsförmåga, vilket vi ser som spännande och utmanande - det hoppas vi att du också gör!

Våra arbetstider är dagtid, helgfri vardag med möjlighet till distansarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har en godkänd gymnasieutbildning samt goda kunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Därtill ser vi det som en fördel om du har tidigare erfarenhet av att arbeta administrativt och är van att arbeta i flera olika system. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med materialförsörjning och/eller har kunskap om Lagen om Offentlig Upphandling (LOU).

Vi söker dig som älskar service! Att sätta kunden i centrum och att i alla lägen leverera en mycket god service är något som faller sig naturligt för dig och du har en god kommunikationsförmåga. Du drivs av att nå resultat och att i samarbete med kollegor skapa hög kundnöjdhet. För att lyckas i rollen krävs även att du tar stort eget ansvar, är självgående samt kan prioritera och behålla lugnet när inflödet är högt. Därtill är du effektiv i ditt arbete, stimuleras av förändring och har en hög nivå av flexibilitet för att hantera de omväxlande arbetsuppgifterna.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionservice är Region Skånes serviceförvaltning med ansvar för måltider, lokalvård, inrednings- och textiltjänster samt administrativa tjänster inom ekonomi- och HR. Vi utför även patienttransporter inom sjukhusområdet samt transporterar av olika sorters gods i hela Skåne.
Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Vi är 2 200 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen. Vårt viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att patienterna ska få en god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Jobba som Supply Chain Compliance Coordinator i Lund!

Inköpsassistent
Läs mer Okt 12
This is a consulting assignment lasting one year, with the possibility of extension. You will be employed by Jefferson Wells but work for our client. What does the work as a consultant entail? Your first assignment as a consultant with us will be carried out at an exciting client in Lund, where you will work as a supply chain compliance coordinator.

Daily tasks:

Contacting the suppliers of parts and/or materials in food contact and drive the work of getting Suppliers Declaration of Compliance (DoCp). The job is also about supporting suppliers and answering their questions when they are in the process of sending the necessary information to the client. DoCp will be controlled by in-house expertise before acceptance.Who are you:

* Some experience in regulatory matters and/ or legislation on food and safety. General understanding of supply management.
* Excellent communication skills and negotiation skills as well as persuasive skills.
* Chemical engineer/food technologist
* Legislation on materials in food contact

Your personality is more important than previous experience in supplier management. You need to have the ability to communicate in a clear and polite way even when confronted with resistance or conflicting information. You needs to be persistent, have a drive and self-motivation to keep reminding or asking suppliers and supplier managers about the right information.

Ansök nu

Inköpsassistent

Inköpsassistent
Läs mer Sep 26
Najell letar efter en inköpsassistent  till sitt snabbväxande team. Här på Najell får du möjlighet att arbeta med ett snabbväxande bolag med högt satta mål. Vår omsättningsökning har legat kring 100% de senaste åren och vi har en ambition att fortsätta växa så de närmaste åren. Vi är idag starka i Norden och blickar ut mot resten av Europa och världen. Hos oss får du vara med på en riktigt häftig tillväxtresa som är få förunnat att ha upplevt.
Najell designar och säljer produkter för urbana föräldrar. Våra största produktkategorier inkluderar bärselar, babynests och åkpåsar.
Är det dig vi letar efter?Najell letar efter att addera en Inköpsassistent till vårt team i Lund. För att lyckas i rollen krävs det att du har ett stort personligt driv, ett problemlösande förhållningssätt och förmågan att hantera en händelserik vardag. Vidare har du en positiv inställning, enkelt för att samarbeta med andra och vana av att arbeta med ett flertal arbetsuppgifter parallellt. Du förväntas ha:
Erfarenhet och/eller utbildning inom Inköp & Supply chain. 
Du har god förståelse av hela processen från produktion till slutkund.
Intresse av att följa upp nyckeltal och KPI:er.
Du har god planeringsförmåga och ordningssinne.
Har erfarenhet både administrativt och i Excel/Google spreadsheet
Stort affärsmannaskap och intresse att vilja att ta egna initiativ.
Meriterande om man kan tala Kinesiska.
RollenPlanering och optimering av inköp
Leveransbevakning
Prisförhandling
Produktutveckling
Stödja teamet i att identifiera möjligheter och tillväxt
Hantera reklamationer mot leverantör
Vidareutveckla vår logistik
Vårt erbjudandeVi är ett tight team som arbetar hårt för att nå våra mål. Vi bidrar individuellt inom våra roller inom marknadsföring, produktutveckling, inköp och försäljning men vi har också en stark vilja att hjälpa varandra och se till att helheten blir bättre. Det här gör oss starkare och så har vi roligare än de flesta teams och vi är övertygade om att det är en del av vår framgång. Vi är ett växande bolag vilket gör att det finns gott om utrymme för personlig utveckling tillsammans med bolagets utveckling. Vi är idag starka i Norden och blickar ut mot resten av Europa och världen.
Är det dig vi letar efter?
AnsökanKlicka på "sök tjänst" och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi vill lära oss mer om dig och varför du skulle passa bra in hos oss på just den här tjänsten. Ansökningar hanteras löpande så vänta inte med din ansökan.
Om ossNajell grundades 2012 och utvecklar produkter för urbana föräldrar. Vi är baserade i centrala Lund där vårt internationella team förbättrar och utvecklar starka produkter till föräldrar och barn. Läs mer om oss och vårt varumärke på www.najell.com.

Ansök nu

Inköpsassistent

Inköpsassistent
Läs mer Sep 12
Najell letar efter en inköpsassistent  till sitt snabbväxande team. Här på Najell får du möjlighet att arbeta med ett snabbväxande bolag med högt satta mål. Vår omsättningsökning har legat kring 100% de senaste åren och vi har en ambition att fortsätta växa så de närmaste åren. Vi är idag starka i Norden och blickar ut mot resten av Europa och världen. Hos oss får du vara med på en riktigt häftig tillväxtresa som är få förunnat att ha upplevt.
Najell designar och säljer produkter för urbana föräldrar. Våra största produktkategorier inkluderar bärselar, babynests och åkpåsar.
Är det dig vi letar efter?Najell letar efter att addera en Inköpsassistent till vårt team i Lund. För att lyckas i rollen krävs det att du har ett stort personligt driv, ett problemlösande förhållningssätt och förmågan att hantera en händelserik vardag. Vidare har du en positiv inställning, enkelt för att samarbeta med andra och vana av att arbeta med ett flertal arbetsuppgifter parallellt. Du förväntas ha:
Erfarenhet och/eller utbildning inom Inköp & Supply chain. 
Du har god förståelse av hela processen från produktion till slutkund.
Intresse av att följa upp nyckeltal och KPI:er.
Du har god planeringsförmåga och ordningssinne.
Har erfarenhet både administrativt och i Excel/Google spreadsheet
Stort affärsmannaskap och intresse att vilja att ta egna initiativ.
Meriterande om man kan tala Kinesiska.
RollenPlanering och optimering av inköp
Leveransbevakning
Prisförhandling
Produktutveckling
Stödja teamet i att identifiera möjligheter och tillväxt
Hantera reklamationer mot leverantör
Vidareutveckla vår logistik
Vårt erbjudandeVi är ett tight team som arbetar hårt för att nå våra mål. Vi bidrar individuellt inom våra roller inom marknadsföring, produktutveckling, inköp och försäljning men vi har också en stark vilja att hjälpa varandra och se till att helheten blir bättre. Det här gör oss starkare och så har vi roligare än de flesta teams och vi är övertygade om att det är en del av vår framgång. Vi är ett växande bolag vilket gör att det finns gott om utrymme för personlig utveckling tillsammans med bolagets utveckling. Vi är idag starka i Norden och blickar ut mot resten av Europa och världen.
Är det dig vi letar efter?
AnsökanKlicka på "sök tjänst" och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi vill lära oss mer om dig och varför du skulle passa bra in hos oss på just den här tjänsten. Ansökningar hanteras löpande så vänta inte med din ansökan.
Om ossNajell grundades 2012 och utvecklar produkter för urbana föräldrar. Vi är baserade i centrala Lund där vårt internationella team förbättrar och utvecklar starka produkter till föräldrar och barn. Läs mer om oss och vårt varumärke på www.najell.com.

Ansök nu

Production & Supply Planner - Bonesupport (Lund)

Inköpsassistent
Läs mer Apr 5
BONESUPPORT™ (Nasdaq Stockholm: BONEX) develops and commercializes innovative injectable bio-ceramic bone graft substitutes that remodel to the patient’s own bone and have the capability of eluting drugs. BONESUPPORT’s bone graft substitutes are based on the patented technology platform CERAMENT. The Company is conducting several clinical studies to further demonstrate the clinical and health economic benefits its products deliver and a Premarket approval filing with the FDA (USA) for CERAMENT G is planned in 2022. The company is based in Lund, Sweden, and the net sales amounted to SEK 181 million in 2020. Please visit www.bonesupport.com (http://www.bonesupport.com) for more information.

The role
At Bonesupport we use several partners for manufacturing, production, testing and sterilization of our own products. Your primary task will be to, in close collaboration with our partners, control and plan production and deliveries. New medical technology directives and predicted higher volumes mean higher demands on efficient flow, quality and "output". You will be responsible for contact with suppliers and partners and you will take an active role in developing the production planning process. You will have almost daily contact with the contract manufacturer in Poland and the position also involves a lot of cooperation internally, for example with your colleagues in R&D, Purchasing and Quality. You will be our spider in the web who makes things working smoothly.

Your main responsibility:

- Planning of production and supply, using NAV ERP system and MS Excel

- Optimize utilization of resources in the supply chain

- Continously improve and develop the planning process

You’ll report to Director of Operations and will be based in our HQ in Lund. Trips to Poland might occur, but most tasks are solved by phone and email.

The profile
We believe you have a strong passion for planning. You like to be in the center of events where you can balance your problem-solving skills with a strategic view. You have about 5 years experience from production/supply planning, preferably from medical device and/or pharma industry and you understand what it means and enjoy working in an international environment. Most probably you have a university degree with specialization in Supply Chain/Production. Previous work in NAV ERP system is valuable and you are above average in MS Excel.

At BONESUPPORT we value personal skills as much as professional qualifications, and in this role we are looking for a quality oriented and structured person with good communication skills, verbally and written. Yor are analytical and meticulous, and at the same time able to see the big picture. You need to be flexible and able to adjust to current conditions and have strong prioritization and organizational skills with attention to details. It is important to be able to develop strong working relationships with key stakeholders and to have a positive and ''can do'' attitude! High level of English is required.

Why BONESUPPORT?
At BONESUPPORT you will be working together with skilled, dedicated people who enjoy working in a fast growing and innovative organization. We offer a dynamic and stimulating workplace and strive for generating great teamwork, innovation, passion, and performance - which is reflected in impressive employee engagement figures. We believe in our journey and take pride in what we do.Information and application
For more information about this job-opening, please contact recruitment consultant Tobias Lorentzon at TOBLOR Consulting, phone: +46 735 11 10 60. You apply for this position through TOBLOR’s career site, www.toblor.se, by uploading your CV and personal letter.

We are looking forward to seeing your application!

Ansök nu

Inköpskoordinator till Axis Communications

Inköpsassistent
Läs mer Jun 29
Har du ett intresse för att arbeta i en inköpsroll samt tror att innovation, engagemang och teknik kan förändra världen - då är denna tjänst rätt för dig! Vi söker nu för Axis Communications räkning en inköpskoordinator som vill vara en del av ett nyfiket team i en internationell miljö. Låter detta som en spännande utmaning där du kan utvecklas och bidra med dina kunskaper? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Säkerhet är Axis Communications huvudfokus samtidigt som de gradvis expanderar till relaterade marknader med hjälp av nya nätverksbaserade produkter och lösningar. Du kommer i denna roll att arbeta nära inköparna och i inköpsteamet som idag består av 15 medarbetare och en teamansvarig. Produktionen är outsourcad och du kommer att arbeta mot Axis största leverantörer. I takt med att du blir varm i kläderna finns det goda utvecklingsmöjligheter och att successivt bli mer ansvarstagande i din inköpsroll.

Som inköpskoordinator kommer din främsta arbetsuppgifter vara att supportera inköparna i hela inköpsprocessen. Utöver det kommer du även arbeta med:


* Leveransbevakning
* Fakturahantering
* Vid behov säkerställa tillgänglighet och koordinering av komponenter mellan Axis fabriker


#

Du erbjuds


* En mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. På Axis får du möjligheten att bygga ditt nätverk för framtiden. Axis samlar duktiga och kreativa människor som alla arbetar mot samma mål – att vara nummer ett.
* En konsultanställning initialt på sex månader. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet samt att behovet kvarstår finns goda chanser till förlängning av uppdraget.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasisal utbildning inom relevant område
- Har någon erfarenhet av en liknande roll
- Har god systemvana, gärna i SAP, Visma eller liknande
- Har goda kunskaper i Excel
- Har goda kunskaper i engelska samt är obehindrad i svenska i tal och skrift

Stor vikt i denna process läggs vid din motivation för tjänsten samt dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du är:


* Självgående
* Initiativtagande
* Noggrann
* Strukturerad


#

Övrig information


* Start: Mitten av augusti
* Omfattning: 6 månader med god chans till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet
* Placering: Lund


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Axis är ett snabbt växande IT-företag med globalt avtryck, ett företag där innovation är ett ledord. Deras framgång beror i stor utsträckning på högkvalificerad personal och deras starka, öppna och tillåtande företagskultur – en företagskultur som bäddar för framgång och medför möjligheter att ständigt bryta ny mark. På Axis finner du innovativa, dedikerade och engagerade medarbetare som är kärnan i verksamheten och den framgång som Axis taktar mot. Som världsledande företag inom nätverksvideo erbjuder Axis olika övervakningssystem och andra pålitliga säkerhetslösningar. Samtliga är produkter som baseras på en öppen plattform av att ständigt leverera kvalité och högt värde till sina kunder. Läs mer om hur Axis beskriver sig själv på sin hemsida.

Ansök nu

Purchase Coordinator

Inköpsassistent
Läs mer Mar 24
At Axis Communications we are passionate about creating a smarter and safer world! We have delivered several groundbreaking products and look forward to pioneering many more. Our success is largely due to our highly skilled staff and our strong culture of daring to succeed and allowing ourselves to constantly break new ground. Join our team and together we will supply great products around the world. We are now looking for a Purchase Coordinator to join our team at our HQ in Lund, Sweden.

Who is your future team?
The Material Supply team is responsible for ensuring the right material & component availability for all of Axis products at our sites around the world. We are 25 persons within the team working in different commodity groups, acting on a global level.

What you'll do here as Purchase Coordinator:
In this position you have an important role in the organization and are involved in many steps of the purchase process. You will be responsible for balancing and coordinating order and supply for our strategic components.

On a daily basis, you will work closely with the suppliers and contract manufactures together with several other functions across organizational borders.

As a Purchase Coordinator in our team you will also:

* Ensure right material availability to meet our contract manufacturers demand on time
* Place and coordinate orders
* Identify and act on supply deviations and/or gaps
* Escalate potential risks
* Track and monitor master data
* Drive improvement activities for internal processes
* Contribute in process development projects with the team and cross-functional, within the company.
* Manage a diverse range of activities to ensure efficiency in our processes
* Lead meetings and present information in larger groups

Who are you?
We believe that you are an analytical person with a strong personal drive and problem-solving skills. You have a positive mindset and are for sure a team player but also thrive working independently, planning and managing your own activities. You have good organizational skills as well as ability to see both the details and the big picture - making the right priorities. You easily co-operate across organizational borders, build strong collaboration and relations with key stakeholders. We believe that you of course are passionate about Supply Chain! You wish to contribute and interact on a global level and be a part of an ambitious team where we make things happen!

We'd love to hear that you have/are:

* Bachelor's degree in related area
* Minimum two years' experience in a similar position
* Experience working in an ERP system, preferably IFS or similar
* Experience from working in an international organization
* Good general supply chain knowledge and understanding of purchasing process
* Very good English skills both written and verbally

What Axis have to offer:
Axis is a fast growing and exciting company, already the world leader in our main field - network video. We work in an innovative and global organization that takes great pride in delivering world class, high quality products, services and solutions to our customers. Working with us gives you an excellent opportunity to develop in an organization that values creativity and promote professional and individual growth. The positions many interfaces will also provide an excellent opportunity to develop a comprehensive understanding of the Axis business as well as building a broad network.

Ready to Act?
Welcome to send your application! In case of questions, please reach out to recruiting manager Anna Olofsson, +46 46 272 1800.

Ansök nu

French speaking sales administration officer!

Inköpsassistent
Läs mer Apr 5
Duration: 6 montsh.
You will be located in Lund.

As Sales Administration Officer you’ll play a vital role in our dynamic team’s success to handle all the administrative tasks for the spare part orders, from initial contact with the customer, to co-ordination and follow-up of transportation to the customer’s destination.

You will focus on:

- Act as our main contact for customers & market companies for parts orders and inquiries.

- Respond to incoming orders and aid queries per phone and e-mail.

- Follow-up on orders, service level agreements and other key measurements.

- Assure that transport to each customer is done in the right time, and at the lowest cost.

- Work in close cooperation with the European market companies & other internal departments.

- Execute order administration tasks in SAP and other internal tools & systems.

- Continuously build and use your network of colleagues & external partners for support.

Skills Requirements: Between 3 and 8 years of experience within the field. Independence and high level of competence.

This position requires good communication. You must be fluent both in English and French written and verbally.

Ansök nu

French and english speaking sales administration officer!

Inköpsassistent
Läs mer Feb 16
Duration: 6 montsh.
You will be located in Lund.

As Sales Administration Officer you’ll play a vital role in our dynamic team’s success to handle all the administrative tasks for the spare part orders, from initial contact with the customer, to co-ordination and follow-up of transportation to the customer’s destination.

You will focus on:

- Act as our main contact for customers & market companies for parts orders and inquiries.

- Respond to incoming orders and aid queries per phone and e-mail.

- Follow-up on orders, service level agreements and other key measurements.

- Assure that transport to each customer is done in the right time, and at the lowest cost.

- Work in close cooperation with the European market companies & other internal departments.

- Execute order administration tasks in SAP and other internal tools & systems.

- Continuously build and use your network of colleagues & external partners for support.

Skills Requirements: Between 3 and 8 years of experience within the field. Independence and high level of competence.

This position requires good communication. You must be fluent both in English and French written and verbally.

Ansök nu

Supply Chain Coordinator

Inköpsassistent
Läs mer Okt 18
About OptiCept Technologies AB (publ)


Vision
Game changing technologies for a sustainable world.

Mission
Innovative solutions for Food & Plant Industries to improve quality, performance & reduce waste

OptiCept Technologies has developed methods using pulsed electrical field and vacuum injection to reduce waste in industries like olive oil, juice, flowers and plants. The company sell, design, and install our machines, all manufacturing is outsourced. Our head office is in Lund and we have additional offices in Athens, Milan and Shanghai.

You can read more at www.opticept.se
Do you want to make our world more sustainable? Do you want to join an exciting journey in an international environment? Do you like technology and challenges? Do you want to work in a company with lots of personal responsibility and fast decisions in the Food and Plant tech industry? OptiCept Technologies AB is now looking for a passionate and driven:


Supply Chain Coordinator


As our business grows activities in the supply chain increase significantly. Your job will be to coordinate several day-to-day activities such as transportation, expediting, goods receiving and shipping, manage goods in and out of our warehouse. Most time will be spent coordinating activities with suppliers, problem solving supply chain problems, preparing shipping and follow up. Expect some travelling mostly in Sweden, why a driving license is required.

Responsibilities
· Book and follow up freight, including transportation document and customs
· Operational buying of direct material and services
· Follow up that Suppliers deliver on time
· Goods receiving and shipping for mostly spare parts
· Manage inventory; check in, check out, stocktaking etc.
· Other related tasks within Supply Chain


Qualifications
In this job we value personal competence, attitude, experience above education. Our business moves fast and problems must be solved quickly. This requires good communication skills and a social personality. You will have lot of interactions with both Suppliers and Customers and must be able to solve problems while keeping a good mood. You speak and write English at a near fluency level. Proficiency in other languages such as French, Italian, Spanish, Greek or Chinese is meriting. Swedish is not required but is meriting.

You should have some years of relevant experience, preferably within shipping and customs. Your education should be from gymnasium level or similar.

At OptiCept Technologies, all employees contribute with knowledge, experience, and dedication. As we cover a wide range of knowledge, including electronics, automation, process engineering, biochemistry, service, logistics, quality, etc. with relatively few people, it is important that you are interested in areas other than your own and that you want to develop as a person. By understanding each other and working together, OptiCept becomes better as a company.


This is a fantastic opportunity to join a journey where we go from a small development company to a major product company. Our products, methods, knowledge, and organization are developing at a high pace and the future looks very bright. Do you want to be part of the journey?

Application
Please send your CV and cover letter to jobs@opticept.se.
We interview and hire on an ongoing basis.
Any questions please contact our head of Operations, Fredrik Cedmert +46?733 102916.
Welcome with your application!

Ansök nu

Inköps- och logistikkoordinator till BrainLit i Lund

Inköpsassistent
Läs mer Dec 4
BrainLit is Sweden’s most innovative lighting technology company. BrainLit’s BioCentric Lighting™ system is an advanced, feedback-driven, self-learning system that creates natural light environments via a globally unique software patent. Indoor lighting is configured to mimic natural daylight using sensor-driven, LED lighting that is controlled by our software. For more info, visit www.brainlit.com!Vill du vara med på en händelserik resa i högt tempo - med många skratt på vägen? Till ett fantastiskt gäng med kompetenta kollegor söker vi en inköps- och logistikkoordinatorArbetsuppgifter

Som inköps- och logistikkoordinator kommer du att arbeta brett hela vägen från lagd order hos säljarna till utleverans till kund. BrainLit är ett litet men kraftigt expanderande företag vilket innebär att du förväntas hugga i där det behövs. Du arbetar i ett dynamiskt team där ena dagen inte är den andra lik. Tjänsten innebär ett nära samarbete med kollegor och externa parter som företagets logistikpartner i Landskrona, distributörer och leverantörer/kontraktstillverkare, där en stor del av leverantörsbasen finns utomlands.

Ditt ansvar innefattar t ex:

Orderadministration

Operativt inköp och materialavrop

Lagerstyrning

Transportbokning

Lageradministration i samarbete med logistikkonsult

Viss packning och fysisk godshantering (vid behov)

Tjänsten, som är en heltidstjänst och tillsvidareanställning är placerad på BrainLits nya kontor på Ideon i Lund. Den kan vidare beskrivas lite som en allt-i-allo-tjänst där man förväntas kavla upp ärmarna och lösa problem som uppstår utmed vägen, och emellanåt gå utanför befattningsbeskrivningen (som ännu inte finns). Du rapporterar till inköpschefen.

Kvalifikationer

För att lyckas i tjänsten tror vi framför allt att det handlar om en lösningsorienterad och handlingskraftig inställning. Därtill krävs mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Sannolikt har du praktisk erfarenhet från liknande administrativa och koordinerande uppgifter inom inköp/logistik/lager, men det är inget krav. Du är en van datoranvändare och känner dig bekväm med att arbeta i ett affärs-/MPS-system. Körkort och tillgång till bil krävs för tjänsten.

Personliga egenskaper

Stor vikt kommer i valet av slutkandidat läggas vid personliga egenskaper. Du är utpräglat strukturerad och har ett gott ordningssinne. Du trivs i en koordinerande roll som ställer höga krav på planering och att kunna hantera olika parallella uppgifter. Du är en typisk problemlösare som har lätt för att fatta beslut och ta initiativ - hellre ett snabbt beslut som får korrigeras i efterhand, än inget beslut alls. Vidare ser vi också att du är social och lättsam med ett gott sinne för att bemöta både kollegor och externa parter då du agerar som ansiktet utåt.Varför BrainLit?

BrainLit kan ha något stort på gång! Med ett antal världspatent i ryggen finns en stor potential att bli framgångsrika på en global marknad som ännu är i sin linda. Du kommer att jobba i fantastiskt roligt gäng med smarta och kompetenta kollegor, där skrattet aldrig är långt borta. Tempot är emellanåt högt men i gengäld kommer du lära dig massor. Du riskerar inte att bara bli en i mängden utan ditt arbete skapar verkligen förutsättningar för BrainLit att lyckas i etableringen globalt. Arbetsmiljön är mycket god och BrainLit sitter i ett helt nytt kontor med eget labb och lager i huset. Bakom sig har bolaget en kompetent och erfaren styrelse och flera namnkunniga affärsrådgivare.

Information och ansökan

I det här uppdraget samarbetar BrainLit med Inopto. För mer information kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Tobias Lorentzon, tfn 0735-11 10 60. Du söker tjänsten via knappen nedan. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Purchase Coordinator - Global Supply Chain

Inköpsassistent
Läs mer Dec 22
At Axis Communications we are passionate about creating a smarter and safer world! We have delivered several groundbreaking products and look forward to pioneering many more. Our success is largely due to our highly skilled staff and our strong culture of daring to succeed and allowing ourselves to constantly break new ground. Join our team and together we will supply great products around the world. We are now looking for a Purchase Coordinator to join our team at our HQ in Lund, Sweden.

Who is your future team?
The Material Supply team is responsible for ensuring the right material & component availability for all of Axis products at our sites around the world. We are 20 persons within the team working in different commodity groups, acting on a global level.

What you'll do here as Purchase Coordinator:
In this position you have an important role in the organization and are involved in many steps of the purchase process. You will be responsible for balancing and coordinating order and supply for our strategic components.

On a daily basis, you will work closely with the suppliers and contract manufactures together with several other functions across organizational borders.

As a Purchase Coordinator in our team you will also:

* Ensure right material availability to meet our contract manufacturers demand on time.
* Place and coordinate orders
* Identify and act on supply deviations and/or gaps
* Escalate potential risks
* Track and monitor master data
* Drive improvement activities for internal processes
* Contribute in process development projects with the team and cross-functional, within the company.
* Manage a diverse range of activities to ensure efficiency in our processes
* Lead meetings and present information in larger groups

Who are you?
We believe that you are an analytical person with a strong personal drive and problem-solving skills. You have a positive mindset and are for sure a team player but also thrive working independently, planning and managing your own activities. You have good organizational skills as well as ability to see both the details and the big picture - making the right priorities. You easily co-operate across organizational borders, build strong collaboration and relations with key stakeholders. We believe that you of course are passionate about Supply Chain! You wish to contribute and interact on a global level and be a part of an ambitious team where we make things happen!

We'd love to hear that you have/are:

* Bachelor's degree in related area
* Minimum two years' experience in a similar position
* Experience working in an ERP system, preferably IFS or similar
* Experience from working in an international organization
* Good general supply chain knowledge and understanding of purchasing process
* Very good English skills both written and verbally

What Axis have to offer:
Axis is a fast growing and exciting company, already the world leader in our main field - network video. We work in an innovative and global organization that takes great pride in delivering world class, high quality products, services and solutions to our customers. Working with us gives you an excellent opportunity to develop in an organization that values creativity and promote professional and individual growth. The positions many interfaces will also provide an excellent opportunity to develop a comprehensive understanding of the Axis business as well as building a broad network.

Ready to Act?
Welcome to send your application! In case of questions, please reach out to recruiting manager Anna Olofsson, +46 46 272 1800.

Ansök nu

Är du student och vill jobba extra som inköpsassistent i Lund?

Inköpsassistent
Läs mer Aug 19
Nu söker vi en inköpsassistent på deltid till ett internationellt förpackningsföretag i Lund. Vi ser gärna att du läser på universitetet och är villig att jobba extra under terminerna. Det är meriterande med erfarenhet av SAP. 

Om tjänsten
Som inköpsassistent kommer du att stötta administrativt med inköp till olika funktioner på företaget. Programmen som man främst kommer att arbeta med är excel och SAP. Ett krav är att man har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%. Vi ser gärna att du läser till ingenjör alternativt ekonom, och en inriktning mot supply chain är meriterande.

I din roll som inköpsassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Administration för att stötta inköp
- Arbeta med programmen excel samt SAP

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av excel och SAP, eller liknande program. Vi ser gärna att du läser till ingenjör alternativt ekonom, och en inriktning mot supply chain meriterande. 

Vidare ser vi att du är noggrann, strukturerad och har möjlighet att jobba 1-2 pass i veckan parallellt med studierna.

Viktigt för tjänsten är:
- God datorvana, gärna excel och SAP
- Annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%
- Flytande svenska samt engelska i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.
Om anställningen
Tjänsten som inköpsassistent är ett konsultuppdrag med start i augusti/september. 
Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.
Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen ”Ansök”.
• Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

• Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

• Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju. 
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: 

Erik Wictorin via 0736 - 84 76 73.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Inköpsassistent, supply chain, Lund, Adecco, administration, SAP, excel

Ansök nu

Är du student och vill jobba extra som inköpsassistent i Lund?

Inköpsassistent
Läs mer Jul 8
Nu söker vi en inköpsassistent på deltid till ett internationellt förpackningsföretag i Lund. Vi ser gärna att du läser på universitetet och är villig att jobba extra under terminerna. Det är meriterande med erfarenhet av SAP. 

Om tjänsten
Som inköpsassistent kommer du att stötta administrativt med inköp till olika funktioner på företaget. Programmen som man främst kommer att arbeta med är excel och SAP. Ett krav är att man har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%. Vi ser gärna att du läser till ingenjör alternativt ekonom, och en inriktning mot supply chain är meriterande.

I din roll som inköpsassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Administration för att stötta inköp
- Arbeta med programmen excel samt SAP

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av excel och SAP, eller liknande program. Vi ser gärna att du läser till ingenjör alternativt ekonom, och en inriktning mot supply chain meriterande. 

Vidare ser vi att du är noggrann, strukturerad och har möjlighet att jobba 1-2 pass i veckan parallellt med studierna.

Viktigt för tjänsten är:
- God datorvana, gärna excel och SAP
- Annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%
- Flytande svenska samt engelska i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.
Om anställningen
Tjänsten som inköpsassistent är ett konsultuppdrag med start i augusti/september. 
Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.
Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen ”Ansök”.
• Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

• Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

• Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju. 
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: 

Erik Wictorin via 0736 - 84 76 73.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Inköpsassistent, supply chain, Lund, Adecco, administration, SAP, excel

Ansök nu

Är du student och vill jobba extra som inköpsassistent i Lund?

Inköpsassistent
Läs mer Jun 10
Nu söker vi en inköpsassistent på deltid till ett internationellt förpackningsföretag i Lund. Vi ser gärna att du läser på universitetet och är villig att jobba extra under terminerna. Det är meriterande med erfarenhet av SAP. 

Om tjänsten
Som inköpsassistent kommer du att stötta administrativt med inköp till olika funktioner på företaget. Programmen som man främst kommer att arbeta med är excel och SAP. Ett krav är att man har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%. Vi ser gärna att du läser till ingenjör alternativt ekonom, och en inriktning mot supply chain är meriterande.

I din roll som inköpsassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Administration för att stötta inköp
- Arbeta med programmen excel samt SAP

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av excel och SAP, eller liknande program. Vi ser gärna att du läser till ingenjör alternativt ekonom, och en inriktning mot supply chain meriterande. 

Vidare ser vi att du är noggrann, strukturerad och har möjlighet att jobba 1-2 pass i veckan parallellt med studierna.

Viktigt för tjänsten är:
- God datorvana, gärna excel och SAP
- Annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%
- Flytande svenska samt engelska i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.
Om anställningen
Tjänsten som inköpsassistent är ett konsultuppdrag med start i augusti/september. 
Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.
Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen ”Ansök”.
• Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

• Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

• Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju. 
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: 

Erik Wictorin via 0736 - 84 76 73.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Inköpsassistent, supply chain, Lund, Adecco, administration, SAP, excel

Ansök nu

Inköpsassistent för uppdrag i Lund!

Inköpsassistent
Läs mer Apr 23
Om tjänsten
Vi söker en inköpsassistent för uppdrag i Lund! Uppdraget förväntas börja omgående och pågår fram till årsskiftet, med chans till förlängning. Vi arbetar med ett löpande urval för intervjuer, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer avlasta inköpsavdelningen med olika uppgifter, bland annat med avtalsförvaltning och administrera avtalsförlängningar. Du kommer även att ha hand om uppdateringar av information på intranätet gällande upphandlingar och leverantörsinformation. Du kommer vara en viktig person vid upphandlingar, då du kommer delta och stötta i det arbetet.

Vem är du?
Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område. Du har erfarenhet av att arbeta med inköp sedan tidigare. Det är meritetande om du även har erfarenhet av att planera och genomföra kvalificerat arbete, samt har lett egna upphandlingar i upphandlingsprocess som regleras via LOU. Du har systemvana, samt är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

För att trivas i denna roll är du noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du är prestigelös och tycker om att hjälpa till där det behövs.

Om verksamheten
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

Inköpsadministratör

Inköpsassistent
Läs mer Apr 26
För kunds räkning söker vi en inköpsadministratör till en större förvaltning.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med att bistå inköp med både internt och externt material, produkter och artiklar till vår verksamhet. Dina arbetsuppgifter kommer att vara;

- Avtalsförvaltning och administration av avtalskatalog
- Förvalta avdelningens funktionsbrevlåda
- Uppdatera information på intranätet, kopplat till upphandlingar och leverantörsinformation
- Bistå/administrera avtalsförlängningar
- Stödja i förvaltningen, avseende direktupphandling
- Delta och stötta vid upphandlingar
- Stödja i arbetet med gemensamma upphandlingar

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du har någon formav erfarenhet/utbildning i en inköpsroll/administration. Utbildning inom relevant område ses som meriterande. Vi ser det som en stor fördel om du har arbetat med kontakter och om du har förhandlingsvana. Du har god datorvana och är van användare av Office-programmen. Du har även erfarenhet av arbete i ett större affärssystem. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Önskvärt men ej krav är om du har jobbat med:
- Planering och genomförande av kvalificerat inköpsarbete
- Leda egna upphandlingar som regleras via LOU

Du är proaktiv i ditt arbetssätt och har ekonomiskt sinne. Vidare är du relationsskapande, kommunikativ och kreativ med hög social kompetens och stort eget driv.
Om du är den vi söker kan vi erbjuda ett spännande, varierande och stimulerande arbete.

Tjänsten är på heltid och är en hyrrekrytering via Wikan Personal. Tjänsten inleds med en visstidsanställning via Wikan Personal och sedan är målsättningen att det övergår i en tillsvidareanställning hos vår kund.

Information och kontakt
Välkommen med din ansökan via Wikan Personals hemsida www.wikan.se Sista ansökningsdag är den10 maj. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.

För mer information eller frågor, kontakta Magnus Nordholm, 046 - 540 85 91. Välkommen med din ansökan.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Ansök nu

Inköpskoordinator till globalt företag i Lund

Inköpsassistent
Läs mer Mar 4
Har du erfarenhet av SAP, orderadministration och Supply Chain Management och söker efter en ny utmaning? Just nu söker vi efter en inköpskoordiantor till ett stort förpackningsföretag i Lund.

OM TJÄNSTEN
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 12 månader fram. Det finns möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som inköpskoordinator kommer du arbeta i ett växande team inom Industrial Service Management och du kommer vara ansvarig för upphandling och inköp av produktionsmaterial.

Du kommer till exempel att:


* Hantera orderadministration i SAP
* Ha kontakt med ingenjörer och konverteringsfabriker gällande order och leveranser av testmaterial
* Ansvara för uppföljning av orders, service level agreements och kontroll av transporter och leveranstider


Tjänsten passar dig som trivs i en roll med högt tempo och stort ansvar. Du kommer ingå i ett växande team i konstant utveckling som nu söker efter en teammedlem som vill vara med och driva utvecklingen framåt.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en eftergymnasial utbildning, exempelvis inom inköp, ekonomi eller juridik
* Har 3-5 års erfarenhet av att arbeta med supply chain, logistik eller inköp
* Har erfarenhet av SAP eller liknande affärssystem
* Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift

För tjänsten krävs det även att du har tillgång till en egen laptop (PC).

Som person är du serviceinriktad och lösningsorienterad. Du har en förmåga att analysera problem och utmaningar som uppstår och komma med kreativa lösningar för att driva arbetet framåt.

Övrig information


* Start: 15 mars
* Omfattning: Heltid
* Placering: Lund
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Ansök nu

Procurement coordinator till globalt företag i Lund

Inköpsassistent
Läs mer Feb 18
Till kund letar vi nu efter en Procurement coordinator till deras team i Lund. Kunden är ett globalt företag inom förpackningsindustrin. Du kommer vara en del av ett expanderande team och bland annat vara ansvarig för upphandling av produktionsmaterial. 

Om tjänsten
Som Procurement coordinator kommer du att vara en del av ett expanderande team som jobbar med ständig utveckling. Du kommer att jobba inom Industrial Service Management och du kommer att vara ansvarig för upphandling av produktionsmaterial. Du kommer vara baserad i Lund och rapportera till Warehouse Operations Manager. Du kommer att jobba i en global organisation tillsammans med kompetenta och passionerade kollegor. 

I din roll som Procurement coordiantor kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Utför avrop och orderadministrationsuppgifter i SAP och andra interna verktyg och system.
- Ha kontakt med ingenjörer, marknadsföretag och konverteringsfabriker för beställning och leverans av testmaterial.
- Uppföljning av ordrar och service level agreements. 
- Kontrollera att leveranser sker i rätt tid.
Om dig
Vi söker dig som har en teknisk bakgrund inom logistik eller jämnförbar arbetslivserfarenhet. Du har några års erfarenhet av att jobba med orderadministration, inköp, logistik och supply chain management. Det är meriterande om du har jobbat i SAP eller liknanande system. 
Vidare ser vi att du är en serviceinriktad person med ett starkt personligt driv och en passion för koordinering av inköp och leverans för att möta kundens behov. Du är kreativ och och har stort intresse för att analysera utmaningar och du kan enkelt komma med innovativa lösningar. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Procurement coordinator är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 12 månader med goda möjligheter till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
• Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

• Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

• Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via 0736-847270 alternativt Matilda.Nilsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Procurement coordinator, Adecco, inköp, inköpskoordinator, supply chain, order, orderadministration, Adecco, SAP, Lund

Ansök nu

Supply Manager / coordinator

Inköpsassistent
Läs mer Sep 12
Till vår kund söker vi en Supply Manager till en grupp som hanterar "Supply Managers within the area of embedded automation, category Sensors & Switches"

Jobbeskrivning:
1. Spendanalyser mappa kategorier och leverantörer
2. Hantera ”Blockerade” fakturor i kunds SAP system
3. Se till att kunds prislistor alltid är korrekt uppdaterade
4. Säkerställa slutförandet av ett generationsskifte inom området sensorer
5. Se till att kunds data map uppnådda och planerade besparingar är uppdaterad
6. Avlasta övriga supply managers map hanterande av vissa mindre leverantörer
7. Förbereda förhandlingsdata
8. Arbeta specifikt med en leverantör för ett projekt att ersätta komponenter som idag köpes av annan dito

Kompetenskrav:
Supplier Management
Stakeholder Management
Collaboration and Engagement skills
Good level of technical understanding

Startdatum: 2018-10-01
Längd: 2018-12-31
Plats: LUND
Arbetstid: 100%
Språk: Svenska

Ansök nu

Procurement coordinator till globalt företag i Lund

Inköpsassistent
Läs mer Feb 5
Till kund letar vi nu efter en Procurement coordinator till deras team i Lund. Kunden är ett globalt företag inom förpackningsindustrin. Du kommer vara en del av ett expanderande team och bland annat vara ansvarig för upphandling av produktionsmaterial. 

Om tjänsten
Som Procurement coordinator kommer du att vara en del av ett expanderande team som jobbar med ständig utveckling. Du kommer att jobba inom Industrial Service Management och du kommer att vara ansvarig för upphandling av produktionsmaterial. Du kommer vara baserad i Lund och rapportera till Warehouse Operations Manager. Du kommer att jobba i en global organisation tillsammans med kompetenta och passionerade kollegor. 

I din roll som Procurement coordiantor kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Utför avrop och orderadministrationsuppgifter i SAP och andra interna verktyg och system.
- Ha kontakt med ingenjörer, marknadsföretag och konverteringsfabriker för beställning och leverans av testmaterial.
- Uppföljning av ordrar och service level agreements. 
- Kontrollera att leveranser sker i rätt tid.
Om dig
Vi söker dig som har en teknisk bakgrund inom logistik eller jämnförbar arbetslivserfarenhet. Du har några års erfarenhet av att jobba med orderadministration, inköp, logistik och supply chain management. Det är meriterande om du har jobbat i SAP eller liknanande system. 
Vidare ser vi att du är en serviceinriktad person med ett starkt personligt driv och en passion för koordinering av inköp och leverans för att möta kundens behov. Du är kreativ och och har stort intresse för att analysera utmaningar och du kan enkelt komma med innovativa lösningar. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Procurement coordinator är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 12 månader med goda möjligheter till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
• Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

• Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

• Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via 0736-847270 alternativt Matilda.Nilsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Procurement coordinator, Adecco, inköp, inköpskoordinator, supply chain, order, orderadministration, Adecco, SAP, Lund

Ansök nu

Inköpsassistent till omgående uppdrag i Lund

Inköpsassistent
Läs mer Feb 5
Till ett globalt förpackningsföretag i Lund söker vi just nu efter en Inköpsassistent som är i början av sin karriär!

Om tjänsten

Som Inköpsassistent kommer du ansvara för att inköp görs i enlighet med satta inköpsprocesser. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ansvara för administrativa uppgifter så som leveransbevakning, fakturahantering, kontakt med leverantörer och ta fram rapporter. 

Om dig
Vi söker dig som är i början av din karriär och som vill ta klivet in i en global organisation. Du har ett intresse för samt utbildning inom inköp eller ekonomi.

Vidare ser vi att du är en driven och serviceminded person som har erfarnenhet och bra förståelse för kundservice. Erfarenhet från SAP är meriterande men inget krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Inköpsassistent är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 3 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
• Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

• Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

• Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via matilda.nilsson@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Inköpsassistent, Inköp, SAP, Lund, Adecco, Förpackningsindustrin

Ansök nu

Procurement coordinator till globalt företag i Lund

Inköpsassistent
Läs mer Dec 13
Till kund letar vi nu efter en Procurement coordinator till deras team i Lund. Kunden är ett globalt företag inom förpackningsindustrin. Du kommer vara en del av ett expanderande team och bland annat vara ansvarig för upphandling av produktionsmaterial. 

Om tjänsten
Som Procurement coordinator kommer du att vara en del av ett expanderande team som jobbar med ständig utveckling. Du kommer att jobba inom Industrial Service Management och du kommer att vara ansvarig för upphandling av produktionsmaterial. Du kommer vara baserad i Lund och rapportera till Warehouse Operations Manager. Du kommer att jobba i en global organisation tillsammans med kompetenta och passionerade kollegor. 

I din roll som Procurement coordiantor kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Utför avrop och orderadministrationsuppgifter i SAP och andra interna verktyg och system.
- Ha kontakt med ingenjörer, marknadsföretag och konverteringsfabriker för beställning och leverans av testmaterial.
- Uppföljning av ordrar och service level agreements. 
- Kontrollera att leveranser sker i rätt tid.
Om dig
Vi söker dig som har en teknisk bakgrund inom logistik eller jämnförbar arbetslivserfarenhet. Du har några års erfarenhet av att jobba med orderadministration, inköp, logistik och supply chain management. Det är meriterande om du har jobbat i SAP eller liknanande system. 
Vidare ser vi att du är en serviceinriktad person med ett starkt personligt driv och en passion för koordinering av inköp och leverans för att möta kundens behov. Du är kreativ och och har stort intresse för att analysera utmaningar och du kan enkelt komma med innovativa lösningar. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Procurement coordinator är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 12 månader med goda möjligheter till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
• Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

• Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

• Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via 0736-847270 alternativt Matilda.Nilsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Procurement coordinator, Adecco, inköp, inköpskoordinator, supply chain, order, orderadministration, Adecco, SAP, Lund

Ansök nu

Operativ Inköpare

Inköpsassistent
Läs mer Jul 24
Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre! Vi söker en passionerad Operativ Inköpare till vår avdelning för inköp till värmeväxlarfabriken. Så, vad ska du göra idag?

Who you are
Vår affärsidé innebär att vi ska leverera komponenter till plattvärmeväxlare såsom plattor och packningar. Detta gör vi till våra montageenheter i Lund samt våra andra fabriksenheter runt om i världen. Strukturerat arbetssätt och ständiga förbättringar är viktiga punkter för att vi skall lyckas nå världsklass.
Om jobbetDu kommer att ingå i en grupp bestående av operativa inköpare, leverantörsutvecklare och certifikatshanterare. Du kommer i huvudsak att arbeta med:

Inköp av material och produkter för leverans i rätt tid med rätt kvalitet
Bevakning av inköpsorder och lagerstyrning
Leverantörskontakter, uppföljning av leveranssäkerhet, prognoser, ledtid, kvalitet

Tjänsten är en visstidsanställning under 6 månaders tid.
Vem är du?Som person ser vi att du har en stark drivkraft, är metodisk och prestigelös och ser förändring som en naturlig del i arbetet. Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse för inköp/logistik samt att du vill leda och förbättra processer.
Vad du kanVi söker dig som har erfarenhet inom inköp. Vi arbetar internationellt, varför det är nödvändigt att du behärskar engelska i både tal och skrift. Kunskaper i Jeeves och om vår produktion är meriterande.
Vi erbjuder digVi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. För mer information om tjänstenLars Hedberg, Team Manager, 070 921 77 39
Facklig informationJesper Bergh, Akademikerna, 073 388 57 23Bror Garcia Lantz, Unionen, 0709 36 69 85
Välkommen med din ansökan senast 11:e Augusti 2018.

Ansök nu

Söker du sommarjobb inom inköp?

Inköpsassistent
Läs mer Jun 26
Du läste rätt! Vi söker dig som just nu vill åt en riktigt meriterande tjänst inom inköp hos forskningsanläggningen ESS. Du kommer få vara involverad i en mäng olika typer av inköp, allt från material till licenser. Detta i kombination med ESS internationella miljö kommer vara en ovärderlig erfarenhet inför framtiden. Tjänster har sin start redan i början av juli så sök redan nu!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en inköpsassistent till forskningsanläggningen ESS i Lund. Du kommer få vara en del av ESS inköpsavdelning á 7 personer. Som du kan tänka dig så finns det mycket man ska köpa in när man ska bygga upp en helt ny forskningsanläggning, allt ifrån mjukvarulicenser till hårdvara till maskinerna.

ESS är just nu i en intensiv och expansiv utvecklingsfas och projektet utförs i en internationell miljö, unikt inom sitt område. Projektet finansieras av 17 europeiska länder och kulturen karaktäriseras av innovation och av en hög entreprenörsanda. Forskningsanläggningen är ett i sitt slag och en av de största inom sitt område som inrymmer ett 50-tal olika nationaliteter och en akademisk miljö. Här finns det en stor vilja att ständigt förbättra, effektivisera och hitta nya vägar!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ESS. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram till skolan börjar i augusti/september och finns goda möjligheter att fortsätta jobba deltid på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som inköpsassistent kommer du arbeta i en stöttande funktion mot de mer seniora kollegorna på avdelningen. Ju mer bekväm du känner dig i rollen desto mer komplexa arbetsuppgifter kommer du få utföra. Du kommer dagligen kommunicera med såväl intern och externa parter för att underlätta leveransen.

Du kommer till exempel att:


* Administrera inköpsförfrågningar från intern personal
* Förbereda och verkställa inköpsorders
* Följa upp lagda orders


Tjänsten passar dig som vill få en första fot in i inköpsbranschen samt få ovärderlig erfarenhet i en stor och komplex organisation. Du kommer få god stöttning och upplärning från de mer seniora kollegorna vilket kommer möjliggöra en stadig utvecklingskurva!

VI SÖKER DIG SOM
* Läser en utbildning inriktad mot ekonomi, supply chain eller logistik


* Behärskar såväl svenska som engelska obehindrat, detta då såväl muntlig som skriftlig kommunikation sker på de båda språken
* Känner dig bekväm med daglig kommunikation via telefon


Det är meriterande om du…


* Tidigare jobbat med inköp


Som person är du kommunikativt lagd och trivs i en roll där du har mycket kontakt med både kollegor internt och externa leverantörer. Du kommer få mycket stöd av mer seniora kollegor men du ser det som ett naturligt första steg att på ett självständigt vis testa på nya lösningar och arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Första delen av juli
* Omfattning: Heltid fram tills skolan börjar, därefter ser ESS en stor möjlighet för dig att jobba extra under terminerna
* Placering: Lund
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ESS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Ansök nu

Inköpsassistent sökes till Comsys i Lund

Inköpsassistent
Läs mer Feb 27
Är du en driven person med hög service- och ambitionsnivå? Är du en lagspelare med ett sinne för struktur? Då är tjänsten som inköpsassistent något för dig!

Comsys AB erbjuder ett brett utbud av produkter och lösningar för att stödja sina kunder och partners. Ambitionen är att skapa värde genom ökad energikvalitet. Många industrier lider idag av dålig elkvalitet utan att veta om det. Dålig elkvalitet resulterar ofta i störningar och produktionsbortfall. Företagets teknik kan eliminera dessa störningar och därmed öka kundernas effektivitet och produktion.

Om tjänsten
Du kommer att ingå i ett globalt team där dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat innebär att stötta Operations bestående av inköp samt produktutveckling samt andra personer inom företagets funktioner. Din roll som inköpsassistent är bred och innefattar mycket leverantörskontakt och du kommer att ha daglig kontakt med externa produktionspartners för exempelvis planering av produktion. Du kommer att utgå ifrån kontoret i Lund där du delar rum med en av dina kollegor, resor inom Sverige kan förekomma. Ditt arbetsverktyg kommer att vara affärssystemet Microsoft Dynamics NAV och du kommer bland annat att assistera teamet med:
- Beställa material och produkter
- Uppföljning av inköpsordrar
- Stötta produktutvecklingen med bland annat prototypmaterial & leverantörskontakt
- Boka frakter
- Förbereda sändningar och ankomstregistrera inkommande material

Om dig
Din goda förmåga att knyta kontakter på telefon och mail hjälper dig då du löser problem med finess och trivs med stundtals högt tempo. Som inköpsassistent är du självgående, strukturerad och ser god service som en naturlig del i din roll och låter det genomsyra ditt arbete. Då tjänsten innehåller varierade arbetsuppgifter krävs det att du kan ha många bollar i luften samtidigt och snabbt kan hitta tillbaka till dina uppgifter efter avbrott. Du ska trivas med att hjälpa andra och vara prestigelös inför detta. Flytande svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav. Det är meriterande om du är flerspråkig men inget måste. Viktigt är att du känner dig bekväm med att arbeta i olika system, du kommer att arbeta mycket i Microsoft Dynamics och det är meriterande om du arbetat i detta tidigare.

Viktigt för tjänsten är:
- Flytande i Svenska och Engelska
- Lagspelare
- Drivande personlighet som trivs i utvecklande och föränderliga miljöer
- Van datoranvändare och kan hantera system som Office-paketet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som inköpsassistent är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget är ett vikariat på minst 1 år.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Du kommer också att få en videointervju skickad till dig som du ska genomföra snarast möjligt. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att
kontakta ansvarig rekryterare Annika Lantz på 0736 84 73 72.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu