Chefer och verksamhetsledare jobb i Lund

Hitta lediga jobb som Chefer och verksamhetsledare i Lund. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Lund från den arbetsgivaren.

Underhållschef till Nobina i Lund

Verkstadschef
Läs mer Sep 19
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på (http://www.nobina.se/).

Om tjänsten

Genom vår kollektivtrafik förflyttar Nobina samhället och säkerställer att våra resenärer kan ta sig från A till B på ett säkert, smidigt och miljövänligt sätt. Vi befinner oss i en spännande fas där vi vidareutvecklar en än mer smidig och effektiv underhållsprocess för att säkerställa att våra resenärer alltid reser tryggt och säkert med oss. Som en del i detta arbete utvecklar vi rollen som underhållschef att kombinera ansvaret för våra bussar gällande både service, reparationer samt fordonsvård och frigör utrymme för ett mer strategiskt och långsiktigt arbete. För detta ändamål söker vi nu en trygg ledare till rollen som underhållschef på vår depå i Lund.

Som underhållschef kommer du att ansvara för det övergripande fordonsunderhållet genom två avdelningar; verkstad och fordonsvård. Du har fullt budget- och personalansvar för underhållsavdelningen, som består av en verkstad på 20 medarbetare och en fordonsvårdshall på ca 10 medarbetare. Rollen sätter stort fokus på ledarskap, där du följer upp, stöttar och har hög närvaro i verksamheten. Du leder arbetet och ansvarar för den dagliga driften på depån. Du jobbar löpande med förbättrings- och utvecklingsarbete inom fordonsunderhållets alla led, vilket t.ex. innebär att säkerställa att våra processer efterlevs och genererar ett effektivt flöde och arbete samt att nödvändig kompetens finns och uppnås på din avdelning.

Rollen innefattar många kontaktytor, där du utöver din egen avdelning jobbar nära förarsidan och i nära samarbete med övriga depåer för att skapa synergier och dela erfarenheter. Ett nära samarbete förekommer även med Nobinas centrala organisation och du har också en hel del externa kontakter med t.ex. myndigheter och leverantörer. Vidare ingår du i ledningsgruppen för trafikområde Lund och rapporterar till vår affärschef.

Din profil

För att matcha rollen tror vi att du har flerårig erfarenhet av ledande befattningar i fordonsbranschen eller annan närliggande teknisk bransch. Din ledarerfarenhet har innefattat fullt budget- samt personalansvar och du har en stark förståelse för arbetet på en verkstad och för hur man kan skapa effektiva processer och flöden. Vidare innehar du B-körkort, pratar samt skriver svenska obehindrat och har en god dator- och systemvana.

Din arbetserfarenhet är viktig för oss men vi sätter minst lika mycket vikt på din personlighet. Vi tror att du en trygg ledare som brinner för människor samt för utveckling och förändring. Du är en organiserad person som har ett strukturerat arbetssätt och med hjälp av engagemang, entusiasm och uppföljning leder du din avdelning mot uppsatta mål. Du har många kontaktytor och självklart är du därför en nätverkande, kommunikativ och lyhörd person som samtidigt är tydlig och målmedveten. Delar du dessutom vårt intresse för samhälle, människor och mobilitet så kommer du att trivas mycket bra hos oss.

Vi erbjuder

Hos oss finner du Nordens största kollektivtrafikföretag och du kommer in i en spännande fas av utveckling och förändring, där vi jobbar för framtidens kollektivtrafik som bidrar till både en enorm samhällsnytta och en tryggare resa för våra resenärer. Som underhållschef intar du en mycket viktig nyckelfunktion, där du inte bara får möjlighet att påverka din egen roll och avdelning utan också vårt trafikområde som helhet. Därför bli din roll och din insats hos oss oerhört viktig och du är så välkommen!

I denna rekrytering samarbetar vi med Starfinder och frågor om tjänsten och processen besvaras av Marcus Sölvin på 070 074 59 18 eller av Susanna Haglund på 076 221 67 07. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Platschef Lund

Försäljningschef
Läs mer Sep 13
Svensk industri går som tåget och vi märker av en stark efterfrågan på vår specialistkompetens inom bemanning och rekrytering. Som marknadsledande i Norra Sverige inom vår nisch rekryterar vi nu en platschef som ett led i att fortsätta tillväxtresan nationellt. Vi arbetar idag med några av Sveriges starkaste industriföretag och du kommer ansvara för vår etablering i Lund med omnejd. Är du rätt person för bygga upp kontoret från grunden?

Uppdrag
Du ansvarar för kunder, affärer och personal samt budget och ekonomiskt resultat. Du säljer in våra bemanningslösningar tillsammans med säljkåren och bygger långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder. Du bidrar aktivt till utvecklingen av vår verksamhet; våra affärer och medarbetare. Du kommer även ingå i en ledningsgrupp med övriga Platschefer.

Vår värdegrund

Engagemang: Du bidrar aktivt till kontorens tillväxt och aktiviteter genom att visa engagemang, närvaro, delaktighet och förståelse. Ett starkt engagemang och prioritering av medarbetare och kunder är avgörande för att lyckas.

Ansvar: Du ansvarar för handlingsplaner och konkretiserar dom mot ekonomiska mål och nyckeltal samt för kund- och medarbetarnöjdhet.

Kundfokus: Du driver lokal försäljning tillsammans med dina medarbetare och regional säljare. Med hög aktivitetsnivå och en tydlig målsättning mot tillväxt ökar du marknadsandelar i ditt platschefsområde.

Kul på jobbet: Du ansvarar för en trygg och stimulerande arbetsplats, där medarbetarna får engagemang och förutsättningar att leverera i sina roller. När vi trivs och får göra skillnad har vi kul på jobbet.

Du är:

- Ett föredöme för vår värdegrund och en ambassadör för företaget.
- Handlingskraftig, bygger goda och förtroendefulla relationer och trivs med högt tempo.
- Positiv, engagerad, ansvarsfull och resultatfokuserad.
- Övertygad om att människor växer med ansvar.


Din bakgrund
Vi ser gärna att du har ett par års ledarerfarenhet. Erfarenhet av arbete i tillväxtföretag och från bemanning är ett stort plus. Körkort är ett krav.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 18 oktober.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Andreas Widmark, 072-517 26 12.

FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Med schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Sedan 2014 har vi vuxit snabbt och 2022 siktar vi på att omsätta 320 MSEK.

Vi värdesätter en god arbetsmiljö och tror att det är en förutsättning för hållbar tillväxt och långsiktiga relationer. Detta uppnår vi bland annat genom en bra balans mellan privatliv och arbetsliv där du har stora möjligheter att styra din egen arbetsdag, men också varifrån du arbetar.

Konsultia har kontor i Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på (http://www.konsultia.se).

Ansök nu

Ekonomichef till Paulssons Fastigheter

Ekonomichef
Läs mer Sep 6
Lund är en fantastisk stad och som ekonomichef på Paulssons kommer du att vara delaktig i vår påverkan på Lunds stadsutveckling, - Paulssons äger b. la ett tjugotal fastigheter mitt i centrala Lund och en stor lantbruksegendom i Löddesborg som vi utvecklar.

Här hanterar du en familjeägd fastighetskoncern med ett stort antal bolag och varvar strategiskt ledningsarbete med daglig verksamhet tillsammans med ett engagerat gäng medarbetare. Som ekonomichef har du även en avgörande roll i ledningsgruppen. Ditt första fokus blir att ta ett helhetsgrepp och se över och utveckla ekonomiarbetet så det blir ett stöd för fortsatt utveckling av bolaget.

Din roll

Rollen är ny, du kommer att forma den tillsammans med VD som du rapporterar till, du är också föredragande för styrelsen. Du får det övergripande ansvaret för det ekonomiska arbetet och till din hjälp har du i dagsläget en redovisningsansvarig och en ekonom. Du blir VD:s högra hand och tar fram siffror som berättar hur bolaget går, och som kan användas för att styra bolaget i önskad riktning. Du kommer att arbeta med förvärvsdiskussioner, projektekonomi, finansiering, likviditetsplanering, intäktsanalyser, och uppföljning. I det dagliga arbetet ingår att leda, upprätta och sammanställa budget, tertial-rapporter och prognoser.

Du effektiviserar och utvecklar arbetet, tex genom att se över och utveckla redovisningsprocesser och rutiner. Du stöttar VD och styrelse med investeringskalkyler och föreslår KPI: er, genomför analyser och följer upp resultatet. Du blir Paulssons kontaktperson mot bank, revisor och myndigheter.

Din bakgrund

Vi tror att du har god erfarenhet av bokslutsprocesser och koncernredovisning, är van att göra investeringskalkyler och analyser, och har mycket kunskap om hur ekonomiarbetet kan göras effektivare. Du trivs med ett helhetsansvar, och är trygg med att förmedla din kunskap. Fastighetserfarenhet och tidigare formellt chefskap är meriterande. Du har högskoleexamen inom ekonomi, vana att arbeta i ekonomisystem och goda kunskaper i svenska i tal och i skrift.

Vi erbjuder

Vi ser alla mycket fram emot att få ta emot dig och dina kunskaper som vår nya ekonomichef. Här får du kompetenta och glada kollegor omkring dig och får arbeta mitt i Lunds vackra centrumkärna. Hos Paulssons finns det goda möjligheter att påverka och ledarskapskulturen präglas av förtroende. Vi utmärker oss genom att vi arbetar nära våra hyresgäster, är snabba, vågar, tänker nytt och annorlunda. Vårt övriga team består av förvaltare, kommersiell uthyrare, bostadsuthyrare, förvaltningsadministratör, hyresadministratör och byggprojektchef.

Vi har tre affärsområden: bostadsförvaltning, kommersiell förvaltning och fastighetsutveckling & projekt. Vi har både bostäder och kommersiella lokaler i första hand i Lund, men är också öppna för närliggande kommuner om fastigheten ligger i linje med det som vi vill skapa och bidra med.

Ansök nu

Är du redo att ta nästa kliv i säljkarriären? Teamleader sökes

Teamledare
Läs mer Aug 19
Har du ett brinnande intresse för att utveckla och pusha andra säljare? Får du ofta höra att du är en förebild som andra gärna följer? Då är tiden inne för att söka den eftertraktade tjänsten som Teamleader för konceptet Jämför Hemma i samarbete med Media Markt!

Om oss

I över 10 år har Impressive Relations erbjudit Skandinaviens näringsidkare en rad tjänster inom affärsområdena Sales, Retail och Staffing. För att dagligen kunna hjälpa våra samarbetspartners att uppnå sina mål erbjuder vi specialistbemanning för detaljhandel, fysisk försäljning samt marknad- och försäljningsuppdrag. Jämför Hemma är ett av våra succéprojekt som hade sin start 2022, där träffar vi hundratals konsumenter varje dag. Våra värderingar präglas av entreprenörskap, öppenhet och en vilja att alltid skapa ett Impressive intryck för våra kunder och uppdragsgivare.

Varje dag är unik på Impressive. Det ständiga drivet efter bättre prestationer ger oss en härlig sammanhållning och tillsammans står vi starka inför framtidens utmaningar”- Filip Lellky, Operativ Chef
Tjänstebeskrivning
Som Teamleader kommer du att vara en nyckelperson för Jämför Hemma. Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält, samt med att bygga upp ditt team. Du kommer att planera och strukturera arbetet samt coacha och motivera teamet för att vi ska lyckas med alla mål. Ditt deltagande ledarskap kommer innefatta ett vis ansvar i rekryteringsprocessen och rapportering till närmsta chef.

Uppdraget för både dig och ditt team är att sälja 6 olika tilläggsprodukter på Media Markt. Du kommer att jobba uppsökande i butiken och visa kunden olika produkter som går under konceptet ”Jämför Hemma”.

Vi söker dig som vill lyckas, är hungrig och har en vilja av stål. Du drivs av personlig utveckling och ser positivt på utmaningar. Du tycker om att prata och ta kontakt med främmande människor och räds inte att göra det lilla extra som krävs för att lyckas. Vi söker dig som vågar drömma och har starka målsättningar, men framförallt har modet att uppfylla dem. Du drivs av att utvecklas och ser möjligheter överallt.

Ansvarsområden & arbetsuppgifter
- Du bygger, driver och utvecklar ditt säljteam
- Du motiverar och inspirerar ditt team till att uppnå sina mål och visioner
- Du ansvarar för försäljningsresultatet för din personal
- Du är drivande i arbetet att skapa en kraftfull och målfokuserad grupp
- Du deltar och är aktiv i försäljningen


Kompetens- & erfarenhetskrav
- Du har minst 6 månaders erfarenhet av framgångsrikt arbete inom försäljningsverksamhet
- Meriterande är historik inom event/fältförsäljning


Värdefulla egenskaper
- Du är en ödmjuk och arbetsvillig person med starka ledaregenskaper
- Du är en strukturerad person med goda värderingar och höga ambitioner
- Du tar stort eget ansvar för dina uppgifter och är noggrann med att leverera enligt uppsatta mål
- Du är en initiativtagare och glädjespridare


Vi erbjuder
- En bra grundlön + provision samt bonus
- Stort ansvar för din egen tid och verklighet
- Möjlighet att utvecklas både inom företaget och personligt
- Möjlighet att utvecklas både inom företaget och personligt

- Företagskultur som drivs av en stark teamkänsla, resultat och högt engagemang
- Chansen till att få vara med att bygga ett team ifrån grunden.
- En långsiktig och meriterande ledarskapsutbildning.
- Ett äventyr inom personlig utveckling och social kompetens.
- Alla materiella verktyg för att lyckas i rollen.


Vi på Impressive Relations vill vi kunna erbjuda en harmonisk arbetsplats även om tempot varierar varje dag. Du kommer att vara med att skapa ett nytt team där målet är att sprida positiv stämning och att ha roligt på jobbet. Som säljare och ledare i detta projekt kommer du kunna känna trygghet med en bra grundlön plus provisionen som du själv kommer kunna påverka. Impressive ser starkt på personlig utveckling och erbjuder utbildningar av professionella coacher med hög kompetens.

Passar rollen perfekt för dig? Sök redan idag!

Vi ser fram emot att få träffa vår nya teamledare!

Hälsningar, Impressive Relations

Ansök nu

Biträdande restaurangchef

Restaurangchef
Läs mer Aug 17
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Brinner du för service? Är du organiserad och gillar dessutom att arbeta administrativt? Glad, positiv och ser hellre lösningar än problem? Då är det dig vi letar efter! Oavsett din bakgrund betyder din personlighet mycket och vi tror att din inställning är avgörande för att du kommer att trivas hos oss.

På Mr Dubbeleken serverar vi mat från morgon till kväll, måndag till söndag, året runt till alla värnpliktiga och soldater i Försvarsmakten Revingehed. På officersmässen serverar vi fika, lunch och representationsmåltider. Vi har även ett café med olika inriktningar.

Till rollen som restaurangansvarig söker vi dig som har stor passion för restaurangbranschen, gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med resten av teamet vill driva verksamheten framåt. Som restaurangansvarig har du det huvudsakliga ansvaret och planering av bokningar och miljön i våra restauranger. Rollen innebär en del administrativa sysslor och du är även arbetsledare och ansvarig för driften i restaurangen. Vi tror att du gillar att både arbeta självständigt och att vara en del av ett team. Vi vill att bemötande och miljön i våra restauranger ska spegla det engagemang vi lägger ner på maten. Här blir du en viktig person som ska kunna skapa den känslan.

Vi vill välkomna dig som vill ha ett fartfyllt jobb med möjlighet att utvecklas och till en engagerad och omväxlande arbetsplats i ständig utveckling. Tillsammans med övriga medarbetare blir du en del i ett arbete med att skapa och förmedla tillgänglighet, glädje och positiva överraskningar.

Vi vill att du har:

- B-körkort
Tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter
Kunskap i Office-paketet
Goda kunskaper i svenska och engelska
Tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion är meriterande.

Det är meriterande om du har:

Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen kommer att bli både kvalitet- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001 samt KRAV-certifierad.

Restaurangen drivs av Nordrest. Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Du sätter gästen i fokus med högsta service. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet!

Svensk medborgare är en förutsättning.

Anställningsform: Vikariat t o m 2023-08-30

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF

Vi avser att påbörja urvalet och boka intervjuer löpande, så vänta inte med att söka.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.

Ansök nu

Teamleader till projekt Jämför Hemma

Teamledare
Läs mer Aug 10
Har du ett brinnande intresse för att utveckla och pusha andra säljare? Får du ofta höra att du är en förebild som andra gärna följer? Då är tiden inne för att söka den eftertraktade tjänsten som Teamleader för konceptet Jämför Hemma i samarbete med Media Markt!

Om oss

I över 10 år har Impressive Relations erbjudit Skandinaviens näringsidkare en rad tjänster inom affärsområdena Sales, Retail och Staffing. För att dagligen kunna hjälpa våra samarbetspartners att uppnå sina mål erbjuder vi specialistbemanning för detaljhandel, fysisk försäljning samt marknad- och försäljningsuppdrag. Jämför Hemma är ett av våra succéprojekt som hade sin start 2022, där träffar vi hundratals konsumenter varje dag. Våra värderingar präglas av entreprenörskap, öppenhet och en vilja att alltid skapa ett Impressive intryck för våra kunder och uppdragsgivare.

Varje dag är unik på Impressive. Det ständiga drivet efter bättre prestationer ger oss en härlig sammanhållning och tillsammans står vi starka inför framtidens utmaningar”- Filip Lellky, Operativ Chef
Tjänstebeskrivning
Som Teamleader kommer du att vara en nyckelperson för Jämför Hemma. Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält, samt med att bygga upp ditt team. Du kommer att planera och strukturera arbetet samt coacha och motivera teamet för att vi ska lyckas med alla mål. Ditt deltagande ledarskap kommer innefatta ett vis ansvar i rekryteringsprocessen och rapportering till närmsta chef.

Uppdraget för både dig och ditt team är att sälja 6 olika tilläggsprodukter på Media Markt. Du kommer att jobba uppsökande i butiken och visa kunden olika produkter som går under konceptet ”Jämför Hemma”.

Vi söker dig som vill lyckas, är hungrig och har en vilja av stål. Du drivs av personlig utveckling och ser positivt på utmaningar. Du tycker om att prata och ta kontakt med främmande människor och räds inte att göra det lilla extra som krävs för att lyckas. Vi söker dig som vågar drömma och har starka målsättningar, men framförallt har modet att uppfylla dem. Du drivs av att utvecklas och ser möjligheter överallt.

Ansvarsområden & arbetsuppgifter
- Du bygger, driver och utvecklar ditt säljteam
- Du motiverar och inspirerar ditt team till att uppnå sina mål och visioner
- Du ansvarar för försäljningsresultatet för din personal
- Du är drivande i arbetet att skapa en kraftfull och målfokuserad grupp
- Du deltar och är aktiv i försäljningen


Kompetens- & erfarenhetskrav
- Du har minst 6 månaders erfarenhet av framgångsrikt arbete inom försäljningsverksamhet
- Meriterande är historik inom event/fältförsäljning


Värdefulla egenskaper
- Du är en ödmjuk och arbetsvillig person med starka ledaregenskaper
- Du är en strukturerad person med goda värderingar och höga ambitioner
- Du tar stort eget ansvar för dina uppgifter och är noggrann med att leverera enligt uppsatta mål
- Du är en initiativtagare och glädjespridare


Vi erbjuder
- En bra grundlön + provision
- Stort ansvar för din egen tid och verklighet
- Möjlighet att utvecklas både inom företaget och personligt
- Möjlighet att utvecklas både inom företaget och personligt

- Företagskultur som drivs av en stark teamkänsla, resultat och högt engagemang
- Chansen till att få vara med att bygga ett team ifrån grunden.
- En långsiktig och meriterande ledarskapsutbildning.
- Ett äventyr inom personlig utveckling och social kompetens.
- Alla materiella verktyg för att lyckas i rollen.


Vi på Impressive Relations vill vi kunna erbjuda en harmonisk arbetsplats även om tempot varierar varje dag. Du kommer att vara med att skapa ett nytt team där målet är att sprida positiv stämning och att ha roligt på jobbet. Som säljare och ledare i detta projekt kommer du kunna känna trygghet med en bra grundlön plus provisionen som du själv kommer kunna påverka. Impressive ser starkt på personlig utveckling och erbjuder utbildningar av professionella coacher med hög kompetens.

Passar rollen perfekt för dig? Sök redan idag!

Vi ser fram emot att få träffa våra nya teamledare!

Hälsningar, Impressive Relations

Ansök nu

Konsultchef

CIO, Chief Information Officer/IT-chef
Läs mer Jul 29
Vill du bryta ny mark tillsammans med oss i Lund?

Softhouse befinner sig i en viktig fas på sin tillväxtresa med stor efterfrågan bland befintliga och nya kunder. Vi tar ett aktivt samhällsansvar, och genom vår expertis och kompetens bidrar vi till den svenska digitaliseringsstrategin för ett hållbart digitaliserat Sverige. Tillsammans kodar vi framtiden!

Vi söker nu en affärsdriven konsultchef till vårt kontor i Lund som vill vara med och driva den fortsatta etableringen i regionen.

Hos oss tillhör du ett sammansvetsat och dynamiskt team där alla arbetar tätt tillsammans för att driva, motivera och utveckla digitala affärer, mjukvara och människor. I ryggen har du ett väletablerat bolag som har en lång erfarenhet av IT- och konsultbranschen som står till ditt förfogande; ett företag som gjort sig kända som ett av de ledande företagen i Skandinavien när det gäller Lean & Agil mjukvaruutveckling.

Om tjänsten

I rollen som Konsultchef på Softhouse bidrar du till tillväxt genom fokus på våra medarbetare och kunder. Du har personalansvar för ett antal konsulter och jobbar aktivt med att bygga förutsättningar för välmående och presterande medarbetare. Du jobbar aktivt med rekrytering tillsammans med övriga kollegor inom regionen. Du ansvarar för att vårda och vidareutveckla befintliga kundrelationer och att växa vår affär i regionen med fler nya kunder. Du jobbar också med att marknadsföra Softhouse varumärke i Lund. Du är en del av regionens ledningsgrupp där du är högst delaktig i företagets utveckling och resan framåt.

Rollen ställer höga krav på din muntliga och skriftliga förmåga, så det är en självklarhet att du uttrycker dig väl på svenska och engelska. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet i roller som konsultchef och som har navigerat inom IT-världen. I grunden är du en driven och engagerad ledare som strävar efter att vara uppskattad bland kollegor och kunder. Med din förtroendeingivande karaktär och sociala närvaro bland kollegor har du ett rykte av att bygga starka team och bidra till en hög medarbetarnöjdhet runt omkring dig.

Du brinner särskilt för att skapa nytta och affärer för Softhouse och våra kunder. Du har erfarenhet av affärsutveckling och lösningsförsäljning, gärna med ett större ansvarstagande ute hos kund - där din expertis verkligen få ta sitt uttryck i form av långa och stabila kundrelationer.

Du har arbetat framgångsrikt med rekrytering utifrån våra kunders och marknadens behov och du binner för att vårda och vidareurveckla befintliga kundrelationer.

Vidare har du några års erfarenhet av kundkontakt och ett etablerat nätverk i Lundregionen. Tidigare erfarenhet av budget och resultatansvar är meriterande.

Om oss

Softhouse utvecklar digitala affärer, mjukvara och människor. Vi är mjukvaruutvecklare som kan teknik och digitalisering. Softhouse erbjuder konsulttjänster inom mjukvaruutveckling och digital transformation. Företaget grundades 1996 och var en av de första att introducera Agil metodik i Sverige. Softhouse sysselsätter ca 300 medarbetare fördelat på kontor i Malmö, Lund, Karlskrona, Kalmar, Karlshamn, Växjö, Jönköping, Stockholm, Uppsala och Sarajevo.

Softhouse håller regelbundet utbildningar, kurser och event genom Softhouse Akademi där man hittills utbildat över 20 000 scrum masters. Softhouse Invest investerar i företag med stort mjukvarubehov där företaget bidrar med ledning och finansiering. 2021 förvärvade Softhouse fullservicebyrån Milou Communication.

Läs mer om oss som arbetsgivare, vår kultur och förmåner på: https://jobb.softhouse.se/

Ansök nu

Software Development Manager till FordonsData Nordic

CIO, Chief Information Officer/IT-chef
Läs mer Jul 27
FordonsData Nordic AB är ett IT-företag med 30 års erfarenhet av utveckling och implementering av affärssystem och säljstödsystem samt andra digitaliseringslösningar för fordonsbranschen. Företaget har idag 120 medarbetare och ingår i den internationella koncernen Imaweb med drygt 800 anställda i 12 länder.

Nu söker vi en utvecklingschef till vår mjukvaruavdelning!

Om tjänsten:

Som utvecklingschef på FordonsData är ditt uppdrag att:

- Leda och utveckla en avdelning som består av 5 teamchefer och ca 40 medarbetare.
- Organisera, planera och följa upp utvecklingsarbetet.
- Ansvara för att utvecklingsarbetet genomförs enligt våra processer och mål.
- Driva avdelningens utveckling ur ett strategiskt perspektiv.


Utvecklingsavdelningen jobbar nära övriga avdelningar och driver tillsammans med

företagets kunder utvecklingen av systemen framåt. Vår tekniska miljö består bland annat av MicroFocus Visual Cobol i Eclipse, .Net C#, C, C++ i Visual Studio, och Java. Nu behöver vi en stark ledare för att fortsätta leverera det ledande systemet på marknaden.

Du rapporterar till vår Product Manager.

Om dig:

Vi söker dig som har erfarenhet av att framgångsrikt driva och leda i förändring. Du har en bakgrund som systemutvecklare eller systemarkitekt. Du tillämpar ett coachande ledarskap och tror på varje individs inneboende potential. Att ständigt förbättra och utveckla andra är en viktig drivkraft för dig.

Budgetering och ekonomisk uppföljning ser vi att du har erfarenhet av, liksom goda kunskaper isvenska och engelska. Du är van vid att jobba både operativt och strategiskt.

Nu känner du dig redo för en ny utmaning där du har stor påverkan på gruppens framtid!

Vad FordonsData erbjuder dig:

FordonsData har under 30 år framgångsrikt försett fordonsbranschen med affärssystem och är idag den leverantör som erbjuder marknadens mest kompletta och välintegrerade affärslösningar för fordonsbranschen i Sverige. Sedan starten har vi expanderat med lönsamhet under alla år.

Det händer mycket på FordonsData och framtiden ser positiv ut. Både produkter, tjänster, företaget och arbetsmetoder utvecklas i rask takt. För rätt person finns det stora möjligheter till långvarig utveckling. Här jobbar engagerade och kompetenta personer som stannar länge. Varje individs personliga utveckling bidrar till verksamhetens framgång och måluppfyllelse.

Urval och intervjuer sker löpande, därför ser vi gärna att du söker så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar FordonsData med Cabeza AB. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Malin Schultz om du har frågor kring tjänsten; malin.schultz@cabeza.se.

Självklart hanterar vi din ansökan konfidentiellt!

Sökord: Software Development Manager, Engineering Manager, utvecklingschef, R&D Manager

Ansök nu

Software Development Manager till FordonsData Nordic

CIO, Chief Information Officer/IT-chef
Läs mer Aug 15
FordonsData Nordic AB är ett IT-företag med 30 års erfarenhet av utveckling och implementering av affärssystem och säljstödsystem samt andra digitaliseringslösningar för fordonsbranschen. Företaget har idag 120 medarbetare och ingår i den internationella koncernen Imaweb med drygt 800 anställda i 12 länder.

Nu söker vi en utvecklingschef till vår mjukvaruavdelning!

Om tjänsten:

Som utvecklingschef på FordonsData är ditt uppdrag att:

- Leda och utveckla en avdelning som består av 5 teamchefer och ca 40 medarbetare.
- Organisera, planera och följa upp utvecklingsarbetet.
- Ansvara för att utvecklingsarbetet genomförs enligt våra processer och mål.
- Driva avdelningens utveckling ur ett strategiskt perspektiv.


Utvecklingsavdelningen jobbar nära övriga avdelningar och driver tillsammans med

företagets kunder utvecklingen av systemen framåt. Vår tekniska miljö består bland annat av MicroFocus Visual Cobol i Eclipse, .Net C#, C, C++ i Visual Studio, och Java. Nu behöver vi en stark ledare för att fortsätta leverera det ledande systemet på marknaden.

Du rapporterar till vår Product Manager.

Om dig:

Vi söker dig som har erfarenhet av att framgångsrikt driva och leda i förändring. Du har en bakgrund som systemutvecklare eller systemarkitekt. Du tillämpar ett coachande ledarskap och tror på varje individs inneboende potential. Att ständigt förbättra och utveckla andra är en viktig drivkraft för dig.

Budgetering och ekonomisk uppföljning ser vi att du har erfarenhet av, liksom goda kunskaper i svenska och engelska. Du är van vid att jobba både operativt och strategiskt.

Nu känner du dig redo för en ny utmaning där du har stor påverkan på gruppens framtid!

Vad FordonsData erbjuder dig:

FordonsData har under 30 år framgångsrikt försett fordonsbranschen med affärssystem och är idag den leverantör som erbjuder marknadens mest kompletta och välintegrerade affärslösningar för fordonsbranschen i Sverige. Sedan starten har vi expanderat med lönsamhet under alla år.

Det händer mycket på FordonsData och framtiden ser positiv ut. Både produkter, tjänster, företaget och arbetsmetoder utvecklas i rask takt. För rätt person finns det stora möjligheter till långvarig utveckling. Här jobbar engagerade och kompetenta personer som stannar länge. Varje individs personliga utveckling bidrar till verksamhetens framgång och måluppfyllelse.

Urval och intervjuer sker löpande, därför ser vi gärna att du söker så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar FordonsData med Cabeza AB. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Malin Schultz om du har frågor kring tjänsten; malin.schultz@cabeza.se.

Självklart hanterar vi din ansökan konfidentiellt!

Sökord: Software Development Manager, Engineering Manager, utvecklingschef, R&D Manager

Ansök nu

Chief Marketing Officer

Marknadschef
Läs mer Jul 11
Do you know how to build strong and trustworthy brands? Do you know how to leverage digital marketing that supports the B2B sales process? Are you excited to manage and lead a dedicated marketing team to build the brand and drive growth from a marketing perspective? Lime is now looking for our new CMO - a key role that will lead our growth-oriented marketing efforts in Europe.

Who is our new CMO?

You have an exceptional business mindset and see it as a matter, of course, that sales and marketing work together closely to maximize results. Furthermore, you can balance the strategic marketing perspective with operational project management of critical projects in the marketing department. You will have the overall responsibility to build our international marketing team who truly contribute to our revenue. You are goal-oriented and have a great understanding of what it takes to generate demand and support the sales process through B2B marketing.

You are an experienced and action-oriented leader. What you bring to the table are strategic ideas and concrete suggestions on how we can become even better in our marketing efforts, to set both the long term and short term strategy. Through engaging leadership, you also ensure that these ideas are followed through. Quite simply, you take ownership for getting things done and us reaching our goals.

Who will you be working with?

Lime is a fast-growing SaaS company listed on Nasdaq Stockholm, with offices in Sweden, Norway, Denmark, Finland, the Netherlands, and Germany. We have always carried out our work in a professional, yet easy-going manner and we believe that this description also fits you. With a strong and dedicated marketing team, most of them based at our headquarters in Lund. In the near future we will have locally based talents on site, which you will lead strategically and operationally.

The marketing team works under the same umbrella as the sales team and we are involved in all aspects of marketing, including Employer branding and product. Together with the sales team generate leads and do amazing product marketing.
What do you need to know?

We expect you to:

-
Have experience from the software industry.

-
University degree within marketing

-
Minimum 3-5 years of experience as CMO and building international B2B brands

-
Be an experienced leader, preferably from an international team.

-
Feel fully confident with the digital costumer experience transformation and be comfortable with digital lead generation from SEO, SEM and demand generation

-
Preferably have experience within growth marketing

-
Have strong knowledge about marketing’s contribution to the sales process, increased revenue, and ARR

-
Ability to create structures and processes that bring clarity and efficiency

-
Desire to take ownership for the strategic marketing agenda and the development of the team, while also being operative in marketing

-
Experience in purchasing and following up on delivery from external marketing partners

-
Ability to communicate comfortably in English and Swedish


If you also have experience from the SaaS industry, we will be jumping for joy when we meet you.

No time to wait – apply now!

For questions, contact Vishal Ganatra at vishal.ganatra@lime.tech.

At Lime, you find a listed company with 9 offices in 6 countries. Founded in 1990 we have been growing by approximately 20 % per year since 2000 – a pace we intend to keep. In 2020 we opened our first non-Nordic office in The Netherlands. Since then, we have entered Germany, and are continuously working on further expansion and acquisition strategies. But those are just facts and figures. The truly great thing about Lime is the people working here. We are a caring and high performing group of people who spread customer love. We go all in to create a world where every customer experience exceeds expectations, making customers’ lives easier through spot-on software and on-point expertise. Something that is still unique for a software company like Lime is that we own the entire product life cycle ourselves. We take care of software development, delivery, and support. We are responsible for keeping the chain intact and running smoothly. We call it #dontbreakthechain

Ansök nu

Enhetschef/ Verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jul 19
Önskar du vara med och bygga upp en unik nysatsning inom primärvården i Lödde?

Vill du vara med och planera för - öppna - och därefter vara med och driva en nytänkande vårdcentral? Vill du göra det tillsammans med ett av Skånes mest meriterade team för nystarter och utveckling av primärvård?

Då vill vi gärna komma i kontakt med dig - nu sätter vi igång startskottet för Hälsomedicinskt center i Löddeköpinge!

Verksamheten kommer att drivas på uppdrag av Region Skåne genom vårdavtal inom lagen om valfrihet - LOV.

Under hösten 2023 ska HMC öppna en ny vårdenhet på Galleria Center Syd i Löddeköpinge. Detta blir en unik satsning och vår ambition att skapa något nytt som är med och utvecklar vården framåt. Med utgångspunkt i primärvård och vårdcentral planerar vi för flera av våra befintliga verksamheter i Lödde såsom barnmorskor, BVC samt vårt mobila vårdteam men vi ser också möjligheten att bygga upp nya initiativ.

Är du den vi letar efter?

För att lyckas med detta stora men spännande projekt söker vi 1-2 personer som initialt, tillsammans med både nya och befintliga kompetenser och kollegor inom HMC vill vara med och bygga upp vår nya vårdsatsning i Löddeköpinge på Center syd. Tidigare ledarerfarenhet så som enhetschef, verksamhetschef eller djupare kunskap inom något av de områden som ligger nära primärvård ex jour, digital vård eller specialistvård är intressant. Lika viktigt är personer bakom dessa kunskaper.

Vi söker dig som

Har tidigare erfarenhet som enhetschef, verksamhetschef eller har djupare kunskap inom något av de områden som ligger nära vårdcentralsarbete - som jour, digital vård eller specialistvård.

Inspireras av tanken att axla ansvaret för att sjösätta ett stort och nyskapande primärvårdskoncept i en ny miljö.Som vill leda genom att visa vägen och arbeta nära i team med basen i positiv förstärkning och en levande feedbackkultur.Brinner för att skapa en god arbetsmiljö för medarbetare och kollegor.Har en “can do” attityd, tar initiativ och driver dessa hela vägen framSer värdet av och har fallenhet för att kommunicera och inspirera med både skärpa och värme.Uppskattar en mindre organisation med korta beslutsvägar, flexibelt arbetssätt genom ett nära samarbete i realtid med läkare, sköterskor, psykologer, fysioterapeuter, arbetsterapeut, dietist, labb personel, sekreterare & receptionister.Vill vara med och forma ett fantastiskt team av glada och kompetenta medarbetare som vill göra skillnad.Meriterande

Ledarskapserfarenhet.Legitimerad vårdgivare med erfarenhet från kliniskt arbete på vårdcentral.Erfarenhet av att tolka och vara följsam till vårdavtal.Erfarenhet av ledning och/eller drift av Kvälls- och helgmottagning eller annan jour.Erfarenhet från mottagningar med utökade öppettider.Erfarenhet från ledning och/eller drift digital vård.Om HMC-modellen

Vår arbetsmodell kallar vi HMC-modellen - vår vision är att guida till hållbar hälsa och vi arbetar nära varandra i realtid för att lösa dagens frågor idag. Vi strävar efter ett värderingsfritt förhållningssätt både hur vi vill vara mot våra patienter och varandra och har en hög ambition att vara uppdaterade och följsamma till aktuell medicinsk evidens och behandlingsrekommendationer från Region Skåne och Socialstyrelsen.
Som komplement till vår fysiska mottagning har vi HMC Online, vår webbtjänst och app som hela tiden utvecklas. HMC Online är en allt viktigare väg in till oss. Den utvecklas snabbt, ökar vår tillgänglighet och bjuder till digitala vårdinsatser när en vårdgivare ser det som är bästa alternativet.

Vår mission
- att erbjuda en högkvalitativ, bevisbaserad primärvård som leder dig till en över tid hållbar hälsa, ökad självständighet och möjlighet att leva ditt liv i enhetlighet med dina avsikter.
Vår värdegrund
- tilltro till din förmåga att leva ditt liv i enhetlighet med dina värderingar och ta ansvar för innehållet i ditt liv
- att medkännande och empati är basen för bemötande av medarbetare och patienter

- att det inte är vår uppgift att värdera eller ta ansvar för hur du väljer att leva ditt liv

- att utbildning av patienter och anhöriga är grundläggande för samsyn och för framgång i medicinsk behandling och livsstilsintervention

- att effektivitet och rationalitet är ett sätt att visa sitt eget och andras liv respekt

- att allt som görs inom HMC är öppet för kritisk granskning och utvärdering som ett led vår avsikt om ständig förbättring

Om HMC-koncernen
HMC i Löddeköpinge blir en del av en av HMC-koncernen. Vi har en tydlig vision vem vi vill vara för varandra och våra patienter och vi vill vara annorlunda av en anledning.

Vi utvecklas och växer i snabb takt. Vi driver vårdcentraler, BVC, mödrahälsovård och företagshälsovård i Hjärup, Lomma, Staffanstorp, Landskrona, Arlöv, Malmö och Bjärred.

Idag har koncernen över 160 anställda medarbetare och växer ständigt genom att nya talanger ansluter till vår vision.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Gå gärna in på vår hemsida (https://www.halsomedicinsktcenter.se/) och läs mer om vad vi står för och går för.

Låter det intressant för dig så tveka inte att skicka in en ansökan.

Du är också varmt välkommen att höra av dig till vår rekryteringschef Johanna Silfverberg på 0733- 91 62 67 om du har frågor eller funderingar.

Från Augusti kommer vi se över ansökningar löpande och vi vill gärna ha din ansökan senast den 1 september 2022.

Välkommen med din ansökan!
HMC-team under bildande för Hälsomedicinskt Center i Löddeköpinge

Ansök nu

Chief Accountant till Graphic Packaging International i Lund

Redovisningschef
Läs mer Jul 15
Graphic Packaging International är ett globalt ledande förpackningsföretag med
25 000 medarbetare på 130 platser världen över. Vi hjälper våra kunder genom att skapa innovativa och hållbara förpackningslösningar för olika produkter och marknader. Vi är lika engagerade för våra kunder och medarbetare som vi är för att skydda miljön och ge tillbaka till de samhällen där vi är verksamma. Vi vet att vår personal är vår största tillgång. Därför investerar vi i dig som medarbetare och erbjuder utvecklande karriär- och utbildningsmöjligheter. Ditt första steg mot en givande karriär i ett globalt förpackningsföretag börjar här!

Är du en nyfiken, engagerad och analytisk person? Klappar ditt hjärta lite extra för hantverket redovisning? Gillar du dessutom att jobba i en dynamisk och utvecklingsorienterad organisation? Då kan du vara Graphic Packaging Internationals nästa Chief Accountant!

Dina arbetsuppgifter
I ditt arbete som Chief Accountant erbjuds du en tjänst med både bredd och variation. Du kommer ansvara för företagets redovisning; månads-, kvartals- och årsbokslut samt årsredovisning samtidigt som du säkerställer att organisationen arbetar i enlighet med de redovisningsregler och lagar som gäller. Vidare ansvarar du för den löpande bokföringen, fakturahantering, avstämningar och andra för rollen vanligt förekommande arbetsuppgifter. Du rapporterar till Finance Director och har personalansvar för en ekonomiassistent.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en högskoleutbildning i ekonomi eller motsvarande utbildning, gärna med inriktning mot redovisning. Du har erfarenhet av att arbeta med redovisning, bokslutsarbete och rapportering. Du har gärna arbetat i ett internationellt företag och det är meriterande med kunskaper i Radius eller SAP. Du har också goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel.

Vem är du?
Vi vill hitta rätt person för jobbet och därför lägger vi stor vikt vid det personliga. Vi söker därför dig som har förmåga att organisera och driva ditt arbete framåt, som är självgående samt lösningsfokuserad. Din prestigelöshet gör att du kan jobba både högt och lågt samt tvekar inte att hjälpa till där det behövs. Du har dessutom en analytisk förmåga som gör att du fångar upp både detaljer och avvikelser. Vidare tror vi att du är en person som trivs med att arbeta i en dynamisk och utvecklingsorienterad organisation.

Ansökan
I denna rekrytering har Graphic Packaging International valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy (https://sjr.se/integritetspolicy/)Titel: Chief Accountant

Ansök nu

O'Learys Lund söker Operativ Bitr. Restaurangchef!

Restaurangchef
Läs mer Jul 13
O’Learys Lund söker Bitr. Restaurangchef med passion för att driva verksamheten framåt tillsammans med Restaurangchef och ett engagerat team!

Inledning
Drömmer du om att vara delaktig i att driva och leda en verksamhet? Är du driven, trivs med att ta stort ansvar och leda personal? Har du dessutom intresse av att arbeta inom restaurang och nöjesbranschen kan detta vara den perfekta tjänsten för dig! Vi söker nu en driven och engagerad Bitr. Restaurangchef som vill stå längst fram i ledet och driva O'Learys Lund framåt tillsammans med ett fantastisk team och ledning.

Arbetsuppgifter

Som Bitr. Restaurangchef på O’Learys i Lund ansvarar du, tillsammans med restaurangchefen, för driften av hela restaurangen och dess olika delar med restaurangdel, bar, aktiviteter och löpande happenings. Du ser till att driva försäljningen utifrån uppsatta mål, optimera arbetssätt, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet.

Du kommer att leda ett team på ca 15 anställda som arbetar inom bar, servering och kök. Ditt ansvar som Bitr. Restaurangchef är att skapa ett starkt team och atmosfär genom gott ledarskap och personalutveckling. Tillsammans med restaurangchef och ditt team utvecklar ni verksamheten. Med stort engagemang levererar ni en fantastisk och glädjefylld upplevelse för både medarbetare och gäster.

Som Bitr. Restaurangchef ansvarar du tillsammans med restaurangchefen även för rekrytering, schemaläggning, planering och budgetering samt utbildning av personalen. Du ser till att löpande underhållsarbete i restaurangen sköts och rapporterar löpande till ledningen. Vid din sida kommer du att ha restaurangchef och skiftledare samt övriga områdesansvariga som stöttar dig i ditt arbete.

Som Bitr. Restaurangchef kommer du exempelvis att:

- Leda personalen inom varje kategori och säkerställa att varje individ har möjlighet att göra sitt bästa
- Utbilda personal så att ekonomiska mål och kvalitetsmål uppnås
- Rekrytera personal och lägga upp arbetsschema för de olika stationerna
- Arbeta med administrativa uppgifter som rör verksamheten och personal
- Beställa och distribuera varor och utrustning för hela restaurangen och verksamheten
- Vara stor del av driften
- Vara gemensamt ansvarig för att uppsatta mål följs


Vi söker dig som

Har minst 5 års erfarenhet från restaurang, meriterande från O'Learys, och har arbetat som ledare med medarbetaransvar i minst 3 år. Vi ser det även som fördelaktigt om du har drivit restauranger med flera delar utöver bara servering, såsom aktiviteter eller andra nöjen. Du känner dig bekväm i en snabb arbetsmiljö och du har god erfarenhet när det kommer till att leverera kvalitativ service till gästerna samt att leda och coacha medarbetare till att utvecklas och nå uppsatta mål tillsammans. Erfarenhet av Caspeco Cloud kassasystem innefattande schemaläggning, budgetering och lönehantering etc är meriterande.

Som person är du resultatinriktad, strategisk och tar ett självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i framgång som i motgång. Du tar ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att verksamheten ska uppnå sina mål. Då du kommer att arbeta i en bred roll har du en förmåga att hantera flera uppgifter parallellt, prioritera bland dessa på ett strategiskt sätt och även anpassa dig med lätthet till ändrade förutsättningar och omständigheter.

Som ledare agerar du med trovärdighet, självförtroende och respekt samtidigt som du har en mycket god samarbetsförmåga. Du agerar lyhört och uppmärksamt på andra människor. Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för ledarskapsfrågor, drivs av att skapa resultat och ta stort ansvar. Du erbjuds här stora möjligheter att påverka verksamhetens utformning och utveckling, samtidigt som du har ett nära samarbete med ägare, ledningsgrupp, andra restaurangchefer inom koncernen, area manager samt i O'Learys centrala organisation.Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: 100%, lön enligt överenskommelse

ARBETSTIDER: Varierande arbetstider enligt överenskommelse

PLATS: LundOm O'Learys Lund

O'Learys Lund är den perfekta mötesplatsen för god mat, live sport och aktiviteter såsom shuffleboard, bankshot, dart och arkadspel, mitt på Klostergatan i centrala Lund. Här njuter man av trevlig atmosfär med vänner, familj eller kollegor, avnjuter något från vår Bostoninspirerade meny och ser sitt favoritlag live på våra skärmar. Varje vecka erbjuder vi även roliga evenemang såsom After Work och karaokekvällar!

Ansök nu

Chef till Restaurang Dubbeleken i Revingehed

Restaurangchef
Läs mer Jun 28
Nordrest söker en enhetschef till Revingehed

Restaurangen Dubbeleken samt tillhörande skjutfälten Ravlunda och Rinkaby ingår i ansvarsområdet

Vi har restauranger som är öppet för frukost, lunch och middag samt kvällsmål. utöver den har vi mässen som ligger strax intill. Där har vi allt från frukost till mingel och event.

Arbetet,

Som enhetschef har du ett helhetsansvar, vilket innebär ansvar för såväl personal, leverans, kund och ekonomi. Tillsammans med ditt team ansvarar du för den dagliga leveransen där vi ständigt siktar på att ge hög service till våra kunder enligt våra värderingar; sprida glädje, överraska positivt och vara tillgängliga. Du deltar även på olika möten med kund.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a.

- Personalansvar vilket innefattar löpande coaching, utveckling och uppföljning av dina medarbetare.
- Att aktiv ta initiativ i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund.
- Säkerställa och utveckla servicekvalitet.
- Upprätta mål samt löpande uppföljning av dessa
- Budget, prognos och bokslutsarbete


Vi skall leverera mat och service över kundens förväntan och du är drivande i det!

Kvalifikationer

- Svensk medborgare utan prickar i något register. Du kommer genomgå en säkerhetsintervju och prövning som måste bli godkänd innan anställning.
- Du har erfarenhet inom HACCP och utbildning inom livsmedelssäkerhet och hygien.


- Flerårig vana i ledande befattning i restaurangbranschen
- Du har goda kunskaper inom ekonomi och vad som ger en lönsam verksamhet.


Din personlighet

Som person är du driven med ett starkt kundfokus och positiv attityd. Du har en förmåga att se möjligheter och hitta olika typer av lösningar. Din styrka ligger i att skapa ett starkt team och bibehålla goda relationer med kunder och kollegor. Du trivs med att arbeta och leda i en händelserik miljö och har ett strukturerat arbetssätt samt en utvecklad prioriteringsförmåga.

Du har ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen kommer att både KRAV-certifieras och miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid med en inledande provanställning på 6 månader.

Tillträde omgående.

Lön enligt överenskommelse.

Kollektivavtal Unionen.

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Ansök nu

PlantVision växer och vi söker nästa Konsultchef!

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 10
Är du trygg i ditt självledarskap och drivs av att vara match-maker mellan våra kunder och fantastiska konsulter? Ser du därtill möjligheter i problemformuleringar och älskar att nätverka?

PlantVision i Lund håller på att bygga ett starkt lag som består av konsulter med kompetens inom produktionsnära IT, kvalitetssäkring, produktion inom Life science, vilket kommer att vara nyckeln för vår vidare expansion.

Vi söker en engagerad ledare som ser möjligheter!

Så här kommer du att briljera

- Du bidrar med din erfarenhet från Life Science-industrin
- Du har en stark vilja att bygga upp och utveckla verksamheten


- Du verkar i gränslandet mellan det tekniska och det kommersiella

- Du gillar att utmana dig själv

- Du är med och bygger PlantVision på vår utvecklingsresa

Vi ser det som meriterande om du har arbetat som projektledare inom konsultbranschen eller om du nu är konsultchef.

Ditt hemmakontor är Lund och du kommer att vara på många kundbesök. På PlantVision har du om arbetsuppgifterna tillåter möjlighet att delvis arbeta till exempel hemifrån. Resor i tjänsten förekommer.

Att vara en del av Team PV
Vi är mycket stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige. Att vi även är med på topplistan för Sveriges Bästa Arbetsplatser är ett kvitto på den fantastiska arbetsplatskultur vi gemensamt skapar varje dag.

Det är våra medarbetare som är grunden till vår framgång och vi är väldigt stolta över att konsulten själv driver sin egen utveckling i vardagen parallellt med hur vi som företag arbetar med kompetensutveckling och att dela kunskap. Vi är engagerade, inte bara i arbetet vi utför utan även för medarbetarens vardag i sin helhet. Om vi mår bra och har roligt tillsammans så presterar vi bättre tillsammans. Därför lägger vi stor vikt på planering av arbete, ersättning vid föräldraledighet och olika friskvårdsaktiviteter för att nämna några exempel.

Stämmer detta in på dig?
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Fredrik Arrigucci på 070 381 78 99.

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag.

Ansök nu

OPERATIV SÄLJCHEF

Försäljningschef
Läs mer Sep 21
Det går bra för Mikrosdust och vi står inför en stor expansion och tillväxtresa.

Som ett led i vår tillväxtstrategi vill vi nu förstärka vårt team med en operativ säljchef. Uppbyggnaden av vår sälj- och marknadsavdelning kommer att ske successivt vilket ger rätt person möjlighet att utvecklas mot den roll som passar personlighet, situation, potential och resultat bäst. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

Din huvudsakliga uppgift är ett tillsammans med ledningen i bolaget öka försäljningen samt fortsätta utveckla erbjudande/pris/affärsmodell. Arbetet kommer framför allt att innebära:

- Säljarbete mot såväl nya som befintliga kunder (elektronikproduktbolag) och partners (EMS:er)
- Offertarbete tillsammans med bolagets tekniksida
- Affärs- och säljstrategiutveckling
- Kravställning - marknadsmaterial och marknadsaktiviteter
- Rapportering/prognoser till vd/styrelse

Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Lund. Du rapporterar till vår VD och ingår i ledningsgruppen. Arbetet kräver planerat resande såväl i Sverige som internationellt (främst i norra Europa), men huvuddelen av arbetet kommer att utföras från vårt kontor. Vi tror att det är viktigt med hög närvaro på kontoret initialt, men har en flexibel inställning till arbete hemifrån över tid. Körkort är ett krav!

Kvalifikationer och personlighet

Vi tror att rätt sökande har ett starkt affärsdriv, social förmåga, teknisk förståelse samt erfarenhet från elektronik-/ingenjörsverksamhet, helst från EMS-branschen (som säljare, projektledare eller beställare). 

- Vi ser helst en eftergymnasial utbildning i elektronik/mekanik alternativt en förvärvad kompetens kombinerat med ekonomi- och affärskunskap.
- Erfarenhet som säljare/KAM inom lösningsförsäljning alternativt erfarenhet som affärsorienterad projektledare.
- Vana att kommunicera på engelska och svenska, språkkunskaper i tyska och danska är meriterande.
- EMS-erfarenhet och/eller förståelse för kundbehov inom elektronikprodukt-testning.
- Brinner för möjligheten till utveckling/framgång samt att få vara med och utveckla bolaget.

Om du är en extremt affärsintresserad civilingenjör, med kort arbetslivserfarenhet, kan vi tänka oss att göra avkall på viss erfarenhet till förmån för potential och engagemang. Vi har en unik produkt/erbjudande och goda möjligheter att stötta en nyanställd.

Kontakt och ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Vi tillämpar löpande urval! Vänligen inkludera, i din ansökan, CV och ett motivationsbrev som svarar på:

- Varför vill du arbeta som operativ säljchef hos Mikrodust?
- Vad tror du framför allt att du kan bidra med som operativ säljchef hos Mikrodust?  

Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink, helena.heijmink@comcube.se, 070-554 03 42 eller Helena Fransson 070-554 05 04, som hjälper oss i detta uppdrag. Du ansöker om tjänsten genom att följa denna länk: https://comcube.varbi.com/what:job/jobID:547047/?lang=se

Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via ovan länk.

Mikrodust är ett bolag där vi skapar förutsättningar för att testa elektronikprodukter både med och utan radiokomponenter (Bluetooth, WiFi, Lora m.fl.). Mikrodust, som idag är väletablerat, arbetar med flera större elektronikföretag och de produktionsbolag (EMS:er) de anlitar. Nu har vi tagit fram nästa generation av testplattform som ger unika möjligheter att både växa marknadsandel på befintlig marknad samt att expandera ytterligare internationellt. Vi har ett aggressivt tillväxtmål och goda förutsättningar att nå det. Vi är drygt 20 medarbetare på vårt kontor i Lund och 2021 omsatte vi ca 22 MSEK. Välkommen att läsa mer om oss på http://www.mikrodust.com

Ansök nu

Sektionschef till VO ortopedi, sektion rygg, Malmö och Lund

Sektionschef, sjukhus
Läs mer Sep 16
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) ortopedi vid Skånes universitetssjukhus (Sus) består av drygt 500 medarbetare och är en av Sveriges största ortopedverksamheter. Vi har ett betydande internationellt anseende, vilket medlemskapet i organisationen ISOC styrker. ISOC är en sammanslutning av de 20 högst ansedda ortopedenheterna i världen, där VO ortopedi ingår som enda enheten i Skandinavien.

Inom Sus bedriver VO ortopedi en mycket omfattande verksamhet. Vi tar årligen emot 70 000 besök inom öppenvården, har knappt 5000 vårdtillfällen fördelade på cirka 90 vårdplatser i slutenvården samt utför 7500 operationer på fem olika operationsavdelningar. Vi har kompetens inom alla ortopediska subspecialiteter.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en sektionschef tillika överläkare alternativt biträdande överläkare till ryggsektionen, som vill och kan driva utvecklingen framåt och entusiasmera medarbetarna till fortsatt goda prestationer och resultat.

Som sektionschef kommer du att ha det övergripande ledningsansvaret inom sektionen, med ansvar för personal, ekonomi och verksamhet. En viktig del i ditt arbete är att skapa en god arbetsmiljö som innehåller arbetsglädje och respekt. Du engagerar och inkluderar dina medarbetare i utvecklingsarbetet och tillsammans arbetar ni mot verksamhetens mål.

Organisatoriskt rapporterar du till verksamhetschefen. Du är en av sex sektionschefer, är med i verksamhetsområdets ledningsgrupp och har därmed också en central roll i det övergripande ledningsarbetet för hela verksamhetsområdet och med olika samarbetspartners inom och utanför sjukhuset. Samarbeten med andra enheter och verksamheter är en viktig del av rollen som sektionschef.

I tjänsten ingår både ledningsarbete och klinisk tjänstgöring, där ledningsuppdraget är prioriterat, och utgör ca 50 procent av tjänstgöringstiden, i överenskommelse med verksamhetschefen. Som sektionschef har du stor möjlighet att bidra till att utveckla vården inom verksamhetsområdet, påverka de medicinska resultaten samt utveckla din ledarskapsförmåga.

KVALIFIKATIONER
För att kombinera sektionschefsrollen med kliniskt arbete krävs det att du är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har specialistkompetens i ortopedi samt språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

Vidare krävs:
- Flerårig tjänstgöring, klinisk skicklighet och självständighet inom huvudspecialitet utöver erhållen specialistkompetens
- Definierat medicinskt ansvars- och kunskapsområde
- Dokumenterade undervisnings- och/eller handledarmeriter

För att kombinera sektionschefsrollen med arbete som överläkare krävs förutom ovanstående krav även disputation.

Någon form av ledarskapsutbildning samt erfarenhet av ledningsarbete är meriterande.

För att lyckas i rollen ser vi att du har god förmåga att leda och entusiasmera dina medarbetare. Du drivs av att skapa effektiva samarbetsformer för att utveckla verksamheten och ta tillvara och utveckla medarbetarnas kompetens. Medarbetarna ser du som din viktigaste resurs för att nå resultat. Du har hög integritet och förmåga att stå för fattade beslut och att kommunicera dessa, samt mål och strategier på ett tydligt sätt. Ditt ledarskap präglas av dialog, tydlighet och engagemang.

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Förutom den elektroniska ansökan ska du bifoga läkarlegitimation, specialistkompetensbevis, disputation, docentur, publikationslista samt övriga handlingar som du önskar åberopa. OBS! Dessa handlingar skickas vidare för sakkunnigbedömning därför ska de medfölja din ansökan (annars kan din ansökan ej bedömas). Vid eventuella frågor maila till: rekryteringsservice.gsf.rs@skane.se

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sektionschef till VO ortopedi, sektion barn och tumör, Malmö och Lund

Sektionschef, sjukhus
Läs mer Sep 16
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) ortopedi vid Skånes universitetssjukhus (Sus) består av drygt 500 medarbetare och är en av Sveriges största ortopedverksamheter. Vi har ett betydande internationellt anseende, vilket medlemskapet i organisationen ISOC styrker. ISOC är en sammanslutning av de 20 högst ansedda ortopedenheterna i världen, där VO ortopedi ingår som enda enheten i Skandinavien.

Inom Sus bedriver VO ortopedi en mycket omfattande verksamhet. Vi tar årligen emot 70 000 besök inom öppenvården, har knappt 5000 vårdtillfällen fördelade på cirka 90 vårdplatser i slutenvården samt utför 7500 operationer på fem olika operationsavdelningar. Vi har kompetens inom alla ortopediska subspecialiteter.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en sektionschef tillika överläkare alternativt biträdande överläkare som vill och kan driva utvecklingen framåt och entusiasmera medarbetarna till fortsatt goda prestationer och resultat. Sektionen innefattar två delar, barnortopedisk verksamhet och tumörverksamhet. Du ansvarar för båda dessa delar.

Som sektionschef kommer du att ha det övergripande ledningsansvaret inom sektionen, med ansvar för personal, ekonomi och verksamhet. En viktig del i ditt arbete är att skapa en god arbetsmiljö som innehåller arbetsglädje och respekt. Du engagerar och inkluderar dina medarbetare i utvecklingsarbetet och tillsammans arbetar ni mot verksamhetens mål.

Organisatoriskt rapporterar du till verksamhetschefen. Du är en av sex sektionschefer, är med i verksamhetsområdets ledningsgrupp och har därmed också en central roll i det övergripande ledningsarbetet för hela verksamhetsområdet och med olika samarbetspartners inom och utanför sjukhuset. Samarbeten med andra enheter och verksamheter är en viktig del av rollen som sektionschef.

I tjänsten ingår både ledningsarbete och klinisk tjänstgöring, där ledningsuppdraget är prioriterat, och utgör cirka 50 procent av tjänstgöringstiden, i överenskommelse med verksamhetschefen. Som sektionschef har du stor möjlighet att bidra till att utveckla vården inom verksamhetsområdet, påverka de medicinska resultaten samt utveckla din ledarskapsförmåga.

KVALIFIKATIONER
För att kombinera sektionschefsrollen med kliniskt arbete krävs det att du är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har specialistkompetens i ortopedi samt språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

Vidare krävs:
- Flerårig tjänstgöring, klinisk skicklighet och självständighet inom huvudspecialitet utöver erhållen specialistkompetens
- Definierat medicinskt ansvars- och kunskapsområde
- Dokumenterade undervisnings- och/eller handledarmeriter

För att kombinera sektionschefsrollen med arbete som överläkare krävs förutom ovanstående krav även disputation.

Någon form av ledarskapsutbildning samt erfarenhet av ledningsarbete är meriterande.

För att lyckas i rollen ser vi att du har god förmåga att leda och entusiasmera dina medarbetare. Du drivs av att skapa effektiva samarbetsformer för att utveckla verksamheten och ta tillvara och utveckla medarbetarnas kompetens. Medarbetarna ser du som din viktigaste resurs för att nå resultat. Du har hög integritet och förmåga att stå för fattade beslut och att kommunicera dessa samt mål och strategier på ett tydligt sätt. Ditt ledarskap präglas av dialog, tydlighet och engagemang.

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Förutom den elektroniska ansökan ska du bifoga läkarlegitimation, specialistkompetensbevis, disputation, docentur, publikationslista samt övriga handlingar som du önskar åberopa. OBS! Dessa handlingar skickas vidare för sakkunnigbedömning därför ska de medfölja din ansökan (annars kan din ansökan ej bedömas). Vid eventuella frågor maila till: rekryteringsservice.gsf.rs@skane.se

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Biträdande Restaurangchef/Administratör

Restaurangchef
Läs mer Maj 16
MR Dubbeleken -vi söker administratör/biträdande restaurangchef som är en sann inspiratör med stor energi och som en del i ett team får verksamheten att växa och utvecklas. Som administratör/biträdande restaurangchef hos oss kommer ditt arbete vara varierande. Du supportera enhetschef i driften samt säkerställa att det dagliga arbetet genomförs i bokningssystem. Du jobba med beställningar och fakturering till kunder/gäster. Stödja enhetsansvarig och delta i driften på restaurangen och du hjälper till där behov finns i verksamheten. Du har ansvar för beställningar, inventering och lagerhantering. Tjänsten är ett vikariat på ett år och heltid med start enligt överenskommelse. Arbetstid är förlagd under dagtid, måndag till fredag Vi tror att du gillar att både arbeta självständigt och att vara en del av ett team.

Vi vill välkomna dig som vill ha ett fartfyllt jobb med möjlighet att utvecklas och till en engagerad och omväxlande arbetsplats i ständig utveckling. Tillsammans med övriga medarbetare blir du en del i ett arbete med att skapa och förmedla att vara tillgängliga, sprida glädje och överraska positivt

Vi vill att du har:

Vi söker dig med högt kvalitetstänk och gott ekonomiskt sinne. Du är glad, positiv och framför allt en flexibel person som stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. För att trivas i rollen som administratör/biträdande restaurangchef hos oss är du prestigelös och tycker om att vara del av en grupp som hjälper varandra över gränserna samtidigt som du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du har kundservice färdigheter i kommunikation och presentation. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg samt en omfattande intervju angående säkerhet och risker. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt områdeDet är meriterande om du har

Ett gediget intresse och gärna kunskap och av hållbarhetsarbete då restaurangen är både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!Anställningsform: Tjänsten är ett vikariat på ett år och heltid med start enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag, men kvällar och helger kan förekomma vid beställningar, catering och andra evenemang.

Ansökan: Skicka din ansökan senast datum Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF

Ansök nu

Biträdande Restaurangchef/Administratör

Restaurangchef
Läs mer Maj 16
MR Dubbeleken -vi söker administratör/biträdande restaurangchef som är en sann inspiratör med stor energi och som en del i ett team får verksamheten att växa och utvecklas. Som administratör/biträdande restaurangchef hos oss kommer ditt arbete vara varierande. Du supportera enhetschef i driften samt säkerställa att det dagliga arbetet genomförs i bokningssystem. Du jobba med beställningar och fakturering till kunder/gäster. Stödja enhetsansvarig och delta i driften på restaurangen och du hjälper till där behov finns i verksamheten. Du har ansvar för beställningar, inventering och lagerhantering. Tjänsten är ett vikariat på ett år och heltid med start enligt överenskommelse. Arbetstid är förlagd under dagtid, måndag till fredag

Vi tror att du gillar att både arbeta självständigt och att vara en del av ett team.

Vi vill välkomna dig som vill ha ett fartfyllt jobb med möjlighet att utvecklas och till en engagerad och omväxlande arbetsplats i ständig utveckling. Tillsammans med övriga medarbetare blir du en del i ett arbete med att skapa och förmedla att vara tillgängliga, sprida glädje och överraska positivt

Vi vill att du har:

Vi söker dig med högt kvalitetstänk och gott ekonomiskt sinne. Du är glad, positiv och framför allt en flexibel person som stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. För att trivas i rollen som administratör/biträdande restaurangchef hos oss är du prestigelös och tycker om att vara del av en grupp som hjälper varandra över gränserna samtidigt som du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du har kundservice färdigheter i kommunikation och presentation. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg samt en omfattande intervju angående säkerhet och risker. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt områdeDet är meriterande om du har

Ett gediget intresse och gärna kunskap och av hållbarhetsarbete då restaurangen kommer att både KRAV-certifieras samt miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001.

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!Anställningsform: Tjänsten är ett vikariat på ett år och heltid med start enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag, men kvällar och helger kan förekomma vid beställningar, catering och andra evenemang.

Ansökan: Skicka din ansökan senast 2022-06-10. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF

Ansök nu

Platschef till kund i Lund

Platschef, bygg
Läs mer Sep 20
Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Byggbemanning AB är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen.
Platschef till kund i Lund
Trivs du som bäst när du får leda och utveckla andra? Söker du en ny roll där du får ansvara för produktionen i projektet? Då kan det här vara tjänsten du letat efter! Just nu söker vi på Isaksson Byggbemanning en platschef till en av våra kunder i Lund. Detta är ett konsultuppdrag på minst 6 månader med stor chans till vidare anställning hos kunden.

Arbetsbeskrivning
Att jobba som platschef innebär att du har det yttersta ansvaret för produktionen i projektet. I uppdraget ingår vidare att leda, utveckla och driva verksamheten framåt tillsammans med medarbetarna.

Du arbetar i team bestående av arbetschef, arbetsledare, projektledare och med stöd av projektinköpare. Inom projektet har du det fulla ansvaret för samtliga aktiviteter på arbetsplatsen och du förväntas utöva ett ledarskap utifrån företagets värderingar och värdegrund.

Huvudsakliga ansvarsområden
- Motivera/engagera samtliga genom ett aktivt och närvarande ledarskap
- Detaljerad planering och uppföljning av produktion, ekonomi och tidplan
- Ordning och reda på hela arbetsplatsen
- Att utföra arbetsberedningar och egenkontroll
- Ansvara för att skyddsronder genomförs
- Ansvara för att verktyg, material, skyddsutrustning finns och fungerar
- Säkerställa materielleveranser, rätt mängd och i rätt tid

Vad krävs för att arbeta som platschef?
För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Vi söker dig som är strategisk, strukturerad, handlingskraftig och har en god problemlösningsförmåga. Du är affärsmässig och ser helheten i vår verksamhet och varje enskilt projekt. Som ledare är du relationsskapande och har en förmåga att engagera, delegera och leda samtliga parter mot gemensamma mål. För dig är ordning och reda på arbetsplatsen en självklarhet och du sätter alltid arbetsmiljön i första rummet

Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer
- Relevant utbildning inom bygg
- Flera års erfarenhet som arbetsledare eller platschef inom byggbranschen, gärna inom nyproduktion
- Erfarenhet av att leda projekt med kostnadsstyrning mot projektbudget och prognosarbete
- Goda kunskaper inom byggprojektledning
- Goda datakunskaper inom MS officepaktet
- Goda språkkunskaper i svenska
- B-körkort

Kontaktuppgifter och ansökan
För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson, 0709-350040 emila@isakssonrekrytering.se eller Erica Stråhle, 0760-169500 erica@isakssonrekrytering.se. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Gymansvarig till Skånes största gym

Idrottsplatschef
Läs mer Sep 13
Vill du vara med och skapa framtidens gym tillsammans med oss?
Med ett nytt modernt gym på 1500 kvm på vårt tränings- och friskvårdscenter i centrala Lund är Gerdahallen en av Sveriges största fristående gymaktörer.
Vi söker nu en gymansvarig med uppgift att utveckla och driva gymmet. Vår ambition är att alltid ligga i framkant och vara det självklara valet för såväl studenter som alla andra lundabor. Vi söker dig som lever för hälsa och friskvård och som drivs av att skapa träningsglädje.
I ditt arbete som gymansvarig är medlemsupplevelsen i fokus och du ansvarar för att våra medlemmar ska kunna styrketräna i en miljö i toppklass. Du ansvarar för events och workshops, utrustning och kontakt med gymvärdar. Du har stort intresse för utveckling och omvärldsbevakning. Du är en naturlig kontakt för våra medlemmar och är bra på att lyssna in deras behov och önskemål.
Tjänsten som är på 50% kombineras med arbete som personlig tränare eller annan gymrelaterad uppgift.
Utbildning och arbetslivserfarenhet som personlig tränare, fysioterapeut eller motsvarande är meriterande liksom branscherfarenhet.

Ansök nu

Resursenhetschef sökes till särskilt boende i Lunds kommun

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 12
Verksamhetsområdet särskilt boende för äldre har en vakant tjänst som resursenhetschef som behöver ersättas tillfälligt under perioden 2022-05-09 - 2022-09-30, under rekrytering och tillträde av ordinarie ersättare.

Vård- och omsorgsförvaltningen, Lunds kommun söker en konsult som har i uppdrag att inta rollen som resursenhetschef för verksamhetsområdet SBÄ med placering på särskilda boendet Brunnsgatan 13 A. I uppdraget ingår ett trebent ansvar för personal, ekonomi och verksamhet. Underställt finns 52 baspersonal var av tre samordnare och en enhetsadministratör. På boendet finns ett legitimerat team bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeut och sjukgymnast/fysioterapeut som arbetar nära enhetschefen, men tillhör en egen organisation.

Brunnsgatan 13 A är ett särskilt boende med 40 boendeplatser. Boendet är uppdelat i två våningar. Varje våning är uppdelat i två enheter med tio boendeplatser per enhet. På våning två bedrivs demensvård och på våning tre bedrivs somatiskvård.

På Brunnsgatan 13 A bedrivs vård och omsorgsinsatserna utifrån socialtjänstlagen. Omvårdnadspersonal utför sjukvårdsinsatser utifrån delegerade uppgifter från hälso- och sjukvårdslagen.

Äldreomsorgen bedrivs utifrån vård och omsorgsnämndens mål och riktlinjer. Arbetet utformas och bedrivs enligt IBIC, Individens behov i centrum och med respekt för individens självbestämmande och delaktighet.

Personen vi söker ska bland annat...

leda och fortsätta utveckla enhetens medarbetare och uppdrag

tillsammans med teamet skapa en helhetssyn inom arbetsområdet.

Kompetenser som efterfrågas, arbetslivserfarenhet med mera:
Konsulten ska ha den kompetens och erfarenhet som krävs för att fullgöra uppdraget med genomgående hög kvalitet. För att styrka din ansökan ska du presentera referensuppdrag som du, som konsult har genomfört, motsvarande det Lunds kommun efterfrågar, enligt nedan:

Uppvisa tre olika referensuppdrag.

Samtliga referensuppdrag ska vara slutförda och ska ha genomförts under de senaste tre åren.

Minst ett av referensuppdragen ska vara utförda inom offentlig sektor.

Akademisk examen (minst 180 hp), som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Utbildningar inom ledarskap och arbetsmiljö är meriterande.

Ha minst fem (5) års arbetslivserfarenhet som chef med ansvar för verksamhet, personal och budget inom vård och omsorg eller hälso- och sjukvård eller annat område som bedöms relevant för uppdraget. Erfarenhet från arbete inom äldre- och demensvård önskvärt.

Förmågor och egenskaper för rollen:

- Inspirera till engagemang, tillföra energi och skapa glädje i arbetet
- Värna om goda relationer till brukare, anhöriga och medarbetare samt ha lätt för att samarbeta
- Vara trygg i sig själv och representera vård- och omsorgsförvaltningen på ett tydligt sätt
- Förmåga att prioritera sitt arbete, se olika lösningar och visa handlingskraft och fatta beslut
- Mål- och resultatorienterad utifrån de övergripande målen, följa upp, utvärdera och synliggöra resultat.


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Ambassadör - Deltid hemifrån

Ambassadör
Läs mer Sep 23
TRYGGHETSAMBASSADÖR HOS FENIX FAMILY
Fenix Family AB
Fenix har sedan 2014 erbjudit digitala begravnings- och juridiktjänster. Vi har en hög tillväxt- och förändringstakt och har även börjat expandera internationellt. Som en digital begravning & juridik byrå ligger vi i framkant av den tekniska utvecklingen och utökar ständigt vårt kunderbjudande av både juridiska och begravningsrelaterade tjänster och produkter.
I dagsläget kan vi erbjuda våra kunder ett stort nätverk begravningsrådgivare. Nu tar vi nästa steg med fokus på våra juridiska tjänster.
Till vårt proffsiga team av frilansande ambassadörer, Fenix Society, söker vi dig som har stort engagemang i ditt eget företagande, gillar rollen som konsult, trivs i mötet med människor och gärna använder ditt nätverk för att etablera dig som trygghetsambassadör lokalt.
På Fenix är kundnöjdhet och kvalitet vårt främsta fokus. I rollen som ambassadör kommer du ta kontakt och skapa relationer med både enskilda individer och företag för att hjälpa de uppnå mer trygghet via våra juridiska tjänster. Vi arbetar hårt och smart för att leverera ärlig och enastående service mot våra kunder.
Fenix Ambassadörer är för dig OM:
- Du önskar trygga din egen ekonomi via förmedling av Fenix juridiska tjänster
- Du vill skaffa dig spetskompetens kring processen som följer ett dödsfall samt viktiga aspekter inom familjejuridik
- Du vill bidra till en ökad trygghet bland dina medmänniskor
Fenix Ambassadörer är inte för dig OM:
- Du är otålig och ostrukturerad
- Du är i behov av en heltidstjänst
- Du blir stressad av att arbeta dynamiskt och ta eget initiativ
Blir du antagen i urvalsprocessen så kommer vi att erbjuda dig möjligheten till certifiering som ambassadör via vår interna utbildning och introduktionspaket (1 vecka).
Alla certifierade ambassadörer kommer att erhålla tillgång till följande insatser efter avslutad utbildning samt certifiering:
- Möjlighet att generera extra inkomster via våra juridiska tjänster
- Ökad kompetens inom Begravningskunskap & Juridik vid Dödsfall
- Ökad kompetens inom sälj, marknadsföring & ledarskap
Obs! För att erhålla arvode från oss så bör du teckna ett avtal med Frilans Finans (fakturera utan företag).
Hör av dig redan idag - vi ser fram emot att connecta med dig!
Fenix är den snabbast växande digitala uppstickaren i Sverige inom begravning- och juridik som finns i både Storbritannien och Sverige. Vi utvecklar tekniken, marknadsför tjänsterna och hanterar kundvården. Genom att använda en outsourcad modell med partners och frilansare som levererar de faktiska tjänsterna med hjälp av vår teknik är vi ett modernt och kundvänligt varumärke.
Anställningsform
Behovsanställning via egenanställning hos Frilans Finans.
Arbetslivserfarenhet
Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet som coach, kundtjänstmedarbetare, tolk, lärare, eller föreläsare, men det är inget krav.
Språk
Språket är ett av de viktigaste verktygen i ditt arbete som rådgivare därför är det viktigt att du uttrycker dig väl såväl muntligt som skriftligt. God svenska i tal och skrift är ett krav.
Övriga krav:
God it-kompetens
Kommunikationsförmåga
Struktur

Ansök nu

Affärsmässig Regionchef till Firesafe

Försäljningschef
Läs mer Sep 22
Firesafekoncernen är marknadsledare i Norden inom brandskydd. Detta omfattar entreprenadtjänster, konsulttjänster, brandservice-tjänster, produkttillverkning samt produktförsäljning. Firesafe har 25 avdelningskontor i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Totalt är vi 800 anställda varav 200 i Sverige. Firesafes hela koncern omsätter 1000 MSEK. Med vår värdegrund / Professionell / Kompetent / Engagerad / arbetar vi för ett tryggare och mer brandsäkert samhälle.

Nu söker vi en regionchef till region syd.

Rollen som Regionchef på Firesafe finns inom affärsområde Kontroll & Underhåll brandskydd.
Inom affärsområdet arbetar vi med konsulttjänster och utbildning inom brandskydd samt installation, kontroll och underhåll av brandtekniska installationer. 


Regionchefen för region Syd utgår från kontoret i Lund (Gnejsvägen 15) och reser kontinuerligt, främst inom Skåne och en del i Småland.  


Rollen innebär ett totalansvar för försäljning och leverans av affärsområdets hela tjänsteutbud inom regionen. Företaget satsar på ett brett, enhetligt och attraktivt erbjudande till våra kunder. Ditt ansvar är ha ett övergripande affärsmässigt ansvar för regionens kundrelationer och att skapa lönsam tillväxt. Tillsammans med dina medarbetare skapar du givande kundmöten och en säker leverans i en omväxlande och fartfylld vardag.


Vi söker dig som har utbildning inom ledarskap och sälj/marknadsföring. Du har ledarerfarenhet och har visat din förmåga både inom försäljning och att leda en leveransprocess som överträffar kundens förväntningar. Du är en van användare av MS Office och IT system, gärna Microsoft Dynamics och Mobigo.För att trivas i rollen bör du vara en kommunikativ och resultatorienterad person som sätter höga mål och jobbar hårt och uthålligt för att uppnå dem. Du har kundfokus och förmåga att utveckla effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar. Genom trovärdighet och goda relationer har du lätt för att skapa samarbete.Hos oss får du möjlighet att arbeta brett och en möjlighet att utvecklas vidare tillsammans med företaget. Du blir en del av ett företag med mycket kompetens och yrkesskicklighet inom vårt område. Genom att jobba för ett långsiktigt, hållbart tillväxtföretag bidrar du också till ett tryggare och mer brandsäkert samhälle.


Vill du veta mer om tjänsten så hör av dig till affärsområdeschef Ulf Johansson på ulf.johansson@firesafe.se. 


Vänta inte med att sända in din ansökan, vi kommer göra urval löpande och annonsen kan tas bort i förtid om rätt kandidat hittas.

Ansök nu

Butikschef foodora market - Lund

Butikschef
Läs mer Maj 4
Foodora market fortsätter att växa, utvecklas och expandera i ett extremt snabbt tempo! Vi bryter just nu ny mark för hela dagligvaruhandeln. Vi tillhandahåller så kallade Dmarts (darkstores) och ser till att våra kunder, utifrån ett brett sortiment av livsmedel, får sina varor från 15 minuter. Häftigt va?

Vi söker just nu en Butikschef till foodora market i Lund. Den ena dagen kommer inte vara den andra lik, det är något vi kan garantera! Hos oss kommer du visa och lära våra medarbetare hur de på bästa sätt utför sitt arbete i en livsmedelsbutik och hur de kan arbeta effektivt och smart inom varuplock. Vidare arbetar du med schemaläggning av personal, hålla motiverande samtal och ansvarar för rekrytering av plockare. Om du också drivs av budgetarbete, logistik och varubeställningar kommer du säkerligen trivas i denna roll. Känner du dig redo att kliva in i en ny ledande position hos oss? Då blir vi nog en bra match för varandra! foodora market är en gamechanger och vi hoppas du vill vara med på vår fortsatta resa!VAD DU KOMMER (MEN INTE UTESLUTANDE) ATT GÖRA

- Ha det övergripande ansvaret för butikens drift och dess dagliga verksamhet.

- Leda, coacha och lära upp ditt team och tillsammans arbeta för att skapa både en trivsam arbetsplats samt optimera butikens resultat.

- Ansvara för det systematiska arbetsmiljöarbetet, personalmöten, medarbetar- och lönesamtal, personaladministration med mer.

- Leda och planera det löpande arbetet med både personal och budget, inklusive bemanning, schemaläggning, rekrytering, varubeställningar och lagerhållning.

- Arbeta för att effektivisera arbetssätt och metoder.

- Se till att butikens regler och rutiner efterföljs samt att utrustningen används korrekt och alltid är i gott skick.VEM DU ÄR

- Ansvarstagande - Då detta är en nysatsning och du kommer att driva butiken ser vi att du trivs i en ansvarstagande roll.

- Prestigelös - Du kommer få göra högt och lågt, så prestigelös hoppas vi att du är!

- God samarbetsförmåga - Eftersom du kommer att ansvara för ditt team i butiken tror vi att du är en riktig stjärna när det kommer till att skapa goda samarbeten.

- Flexibel - Vi är ett snabbrörligt företag, så vi hoppas att du trivs i en (extremt) snabbt föränderlig miljö!KVALIFIKATIONER

- Kanske har du tidigare någon erfarenhet som butikschef, biträdande butikschef, lageransvarig, arbetsledare eller kanske har du arbetat i butik/lager och vill ha ytterligare ansvarsområden?

- Du är en mästare när det kommer till effektivitet inom varuplock vilket du mer än gärna coachar din personal inom.

- Det är meriterande om du haft personalansvar.

- Har du en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning ses det som en merit.

- Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet inom livsmedelsbranschen.

- Du kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift.Vår urvalsprocess är löpande och annonsen kan plockas ner innan rekryteringsprocessen är klar, om vi har gått vidare till screening- eller intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess kommer innehålla följande:

Psykometriska tester via Alva Labs - Vi använder vetenskapsbaserad metod.

Digital HR-intervju - Låt oss lära känna varandra lite bättre!

Case-intervju - Gör din magi och träffa oss ansikte mot ansikte.

Referenskontroll - Nästan där!

? Bakgrundskontroll - Sista steget innan vi blir kollegor.

VILKA VI ÄR
Vi är foodorians, ett drivet och glatt gäng av matälskare som är hungriga på att skapa framtidens LMD* tjänst! Våra kärnvärden hjälper oss nå dit vi vill: We dare, We get it done & We’re equally pink. Vi är människor från olika bakgrunder med olika erfarenheter, åsikter och idéer. Detta är en självklarhet för oss, då vi helt och fullt tror att mångfald är grunden till vår kultur och framgång.

Framgång är kul, men låt oss vara på det klara: det kan inte hända på bekostnad av hållbarhet. Sedan janari 2020 är vi koldioxidneutrala och vi hoppas kunna leda vägen för hållbarhet inom vår bransch. Allt från att ta fram fler elfordon till våra leveranser till att lyfta fler miljömässiga alternativ på vår vår plattform. Kolla gärna in vår Instagram foodorapeople.se (https://instagram.com/foodorapeople.se?igshid=12as2gaeoh57g) för att se vad som händer hos oss just nu.

LMD = Last Mile Delivery. Den här, och många andra nördiga förkortningar, får du lära dig när du börjar hos oss. ;)

FÖRMÅNER

- Friskvårdsbidrag.

- Personalrabatt på foodora (woho!).

- Tjänstepension, inkl. premiebefrielseförsäkring samt olycksfalls- och livsförsäkring.

- Grymma deals hos Benify.

- Roliga AWs och (rosa) fester.

Ansök nu

Lund: Restaurangchef till Burger King

Restaurangchef
Läs mer Aug 29
Vi söker dig som

Har branschvana från restaurang livsmedel eller retail.
Erfarenhet av ledarskap från tidigare jobb eller från idrotten.
Du ska tycka om att ta ansvar och fatta beslut.
Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål.
Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar
 

Varför ska du välja oss?

 

Vi ger dig stort eget ansvar
Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning
Hos oss finns det goda karriärmöjligheter, både inom Burger King men även inom våra andra varumärken
Vi erbjuder flexibel arbetstid
Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
 

Om jobbet

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfokus? För dig som vill ta chansen att bli Restaurangchef på en av våra restauranger väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; drift, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Restaurangchef innebär mycket ansvar men är en given möjlighet för dig som är duktig och driven.

 

Låter det här som ett uppdrag för dig, tveka inte att skicka din ansökan.

Ansök nu

Ekonomichef till spännande Freudenberg Sealing Technologies - Landskrona

Ekonomichef
Läs mer Sep 19
Freudenberg Sealing Technologies är en teknikexpert och marknadsledande för applikationer inom tätningsteknik och elektriska mobilitetslösningar över hela världen. Med sin unika material- och teknikkompetens är företaget en beprövad leverantör för krävande produkter och applikationer, samt en utvecklings- och servicepartner till kunder inom fordonsindustrin och allmänna industrier. I Sverige består bolaget av ett säljbolag med tillhörande lager och serviceenhet med ca 50 anställda. Läs gärna mer på www.freudenberg.com

Ekonomichef till Freudenberg Sealing Technologies AB (FST) i Landskrona

Är du intresserad av ett omväxlande jobb med brett ansvar i ett spännande bolag? Vi söker en ny Ekonomichef som även agerar ”Business Controller” för säljbolaget FST i Sverige. Bolaget ingår i Freudenberg koncernen. Funderar du på nästa kliv i karriären? Trivs du med att ta ansvar och är initiativtagande? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som ekonomichef!


Tjänstebeskrivning
Ditt uppdrag som ekonomichef innebär att du säkerställer att företagets ekonomiska rutiner fungerar, framställer rapporter, analyserar och förstår uppkomsten av resultat. I tjänsten ingår även att göra budgetar och prognoser samt föreslå och driva förbättringar inom hela det ekonomiska flödet. Du kommer ha det övergripande ekonomiska ansvaret. Du kommer rapportera till VD samt divisionens CFO. Rollen ingår i företagets ledningsgrupp och som ekonomichef ingår personalansvar.


Dina ansvarsområden
Säkerställa löpande redovisning, bokslutsarbete, lönehantering från ax till limpa.
Resultat- och balansrapportering
Koncernspecifik rapportering
Årsredovisning
Driva strategi-, budget- och prognosarbete
Verksamhetsutveckling genom uppföljningar, kalkylmodeller, controlling och relevanta nyckeltal
Vara ett strategiskt och finansiellt stöd till VD
Kontaktperson mot bank, revisorer och övriga interna som externa intressenterDin bakgrund
Civilekonom med flerårig erfarenhet av ekonomiarbete varav minst tre år i en liknande roll
Arbetat inom en koncern med matrisorganisation
Erfarenhet som senior redovisningsekonom, ekonomiansvarig eller CFO är meriterande
Goda generella IT-kunskaper och det är meriterande om du har erfarenhet i affärssystemet SAP
Flytande svenska och engelska i tal och skrift


Din personlighet
För att trivas i den här rollen tror vi att du är en person som är organiserad, noggrann, engagerad och som motiveras av att ta eget ansvar men inte räds av att kavla upp armarna och få saker gjorda. Rollen innebär mycket interna och externa kontakter vilket ställer krav på god social och kommunikativ förmåga.

Om tjänsten
Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid med placering på kontoret i Landskrona och start efter överenskommelse. På begäran och vid intervju finns det en detaljerad arbetsbeskrivning på engelska.


I denna rekrytering samarbetar Freudenberg med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen med din ansökan snarast. För mer information om tjänsten kontakta gärna Lars Olsson på 0721-651809.


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Engineering Manager

Utvecklingschef
Läs mer Sep 20
Now you have the chance to work as an Engineering Manager in a workplace with friendly and high-skilled people and a culture that values work-life-balance and encourage you to put all of your great ideas into reality. Think of a team were everyone in it has two things in common. Problem solving makes them jump out of bed in the morning and they love to come up with the solutions together. That team is looking for you!

Who is your future team?
You will be responsible for the AXIS OS Security team. Your team is responsible for developing security and network parts of AXIS OS. The team has around 15 members working in small agile teams. We aim to make our customers experience a little better every day.

What is AXIS OS?
AXIS OS is a Linux based multimedia platform that is used on almost all Axis devices.

What will you do??
As an Engineering Manager you will be leading the team in both strategic and operational parts. You will be part of a management team within the AXIS OS organization and develop the vision and strategies for the network & security domain.

The main tasks includes to;

* Drive the vision, strategy and implementation of ASDM
* Develop, lead and support your team members
* Develop strategies and visions for the network & security domain
* Collaborate with other teams within R&D to drive technology development
* Identify new opportunities based on our customers' feedback and market research
* Contribute to open source communities

Who are you??
You have a truly agile mindset and like to develop both technology and people. You are communicative and social: teamwork and collaboration are essential to your success at Axis. You understand the big picture and how to translate it into daily work and small frequent deliveries.

It is also nice if you have;

* A Technical background and interest
* Experience as a manager
* Experience in, and are a big fan of working with agile teams

What Axis can do for you?
In this role you will get a unique possibility to lead a highly skilled team that wants to move forward! You will be a part of a management team, surrounded by friendly people and have great chances to make a difference. When doing so, you will have contact with a lot of functions and the role gives you a deep insight of Axis' whole organization which also opens up for new, future opportunities.

Moreover, you will have the possibility to thrive in a fast pace environment with an open, helpful and growing culture where we care about your individual progress and about you as a person. While we love what we do and work hard during office hours, we also value other things in life and have a healthy work life balance.

Who am I, your future manager?
As a manager and leader my most important task is to make sure that you and your peers are enabled to be successful. I do this by being supportive and clear with expectations on you and your team. I am transparent and expect transparency from you. Failing is an important part of what we do, but we fail fast, and we learn from it so we can improve and be even more successful.

My door is always open, and I am open for any discussions. At the same time, I believe in independence and self-leadership for all team members. The people and their knowledge are what makes us successful.

If you want to know more, call me, take a look at my LinkedIn profile or take a look at our YouTube video - Get to know the AXIS OS team - where you will meet me and some of your future Axis colleagues.

Ready to act?
Enough said. Now it´s time for you to act! We're looking forward to seeing you!

If you have any questions you are welcome to contact recruiting manager Jonas Falk at +46 46 272 3735.?

Ansök nu

ICA Maxi Malmö söker Stf. Handlare/Butikschef

Butikschef
Läs mer Sep 24
ICA Maxi Malmö söker sin nya Stf. Handlare / Butikschef.
 
Välkommen att söka rollen som ansvarig för en av branschens största butiker, där du med stor frihet får leda ditt team tillsammans mot gemensamma mål. Butiken har just fått sig ett lyft med en helt ny färskvarulinje, vilket ger dig de bästa förutsättningarna fortsätta resan mot att bli kundernas förstahandsval.

Din roll
För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för försäljning och service. Men det är lika viktigt för oss att du framgångsrikt motiverar och utvecklar din personal samt månar om deras välmående. Du är övergripande ansvarig för butikens försäljning och resultat samt säkerställer att butiken motsvarar kundernas förväntningar. Vi ser att du är en lagspelare som har ett starkt och naturligt ledarskap. Tillsammans med din ledningsgrupp bestående av tre driftschefer och en HR-chef driver ni verksamheten mot uppsatta mål. Personalstyrkan består idag av cirka 130-140 engagerade medarbetare. Du rapporterar löpande till butikens handlare.

Ansvarsområden i rollen

• Ansvar likställt enligt beteckningen VD
• Högst ansvarig för butikens drift
• Högst ansvarig för butikens ekonomiska utfall
• Ansvarig för upprättandet av budget och dess efterlevnad
• Sammankallande för Operativ Ledningsgrupp
• Ansvarig mot Ica-fastigheter
• Ansvarig mot Ica Butiksadministration
• Representant i BC-Syd
• Ansvarig för uppföljning ledningsgrupp
• Ansvarig för intern utbildning
• Medverkande/Drivande i förhandling med Handels
• Stöd till HR-chef i alla dess ansvarsområden
• Högst ansvarig för tjänsterna Driftschef
• Ansvarig för korrekt arbetsmiljö, där lagar och regler följs
 
Din bakgrund
För att passa in i rollen som butikschef är du en person som trivs med att arbeta med stort eget ansvar. Du sätter en stolthet i att ge dina kunder god service och du har en god förmåga att framgångsrikt engagera och utveckla andra. Du tycker om att arbeta med människor och vinner lätt andras förtroende. Du är van att arbeta med personalfrågor och brinner för att hitta effektiva lösningar.

Som person är du även handlingskraftig, resultatinriktad samt noggrann och ansvarstagande. Du har dokumenterat bra ledarskap och har arbetat som ledare inom retail för större enheter i många år. Vi värdesätter om du har tidigare chefsbefattningar från Ica eller liknande befattning inom dagligvaruhandel. 
 
Är detta rätt utmaning för dig?
Urvalet sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag.

Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande, vår rekryteringsprocess är därför byggd för att ge oss objektivitet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. 

I samband med denna rekrytering samarbetar ICA Maxi Malmö med Retail Recruitment. Vänligen kontakta ansvarig rekryterare Julia Prevander vid frågor.

Välkommen till Ica Maxi Malmö! 


I vår butik finns ett brett sortiment så att du kan handla allt du behöver under samma tak. Våra medarbetare är kunniga, engagerade och hjälper dig gärna om du har frågor. Dessutom arbetar vi för att det ska vara enkelt och roligt att handla hos oss. Vi vill ju ha de nöjdaste kunderna.

Maxi ICA Stormarknad Malmö är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser som våra kunder gillar!

Ansök nu

ICA Maxi Malmö söker Stf. Handlare/Butikschef

Varuhuschef
Läs mer Sep 24
ICA Maxi Malmö söker sin nya Stf. Handlare / Butikschef.
 
Välkommen att söka rollen som ansvarig för en av branschens största butiker, där du med stor frihet får leda ditt team tillsammans mot gemensamma mål. Butiken har just fått sig ett lyft med en helt ny färskvarulinje, vilket ger dig de bästa förutsättningarna fortsätta resan mot att bli kundernas förstahandsval.

Din roll
För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för försäljning och service. Men det är lika viktigt för oss att du framgångsrikt motiverar och utvecklar din personal samt månar om deras välmående. Du är övergripande ansvarig för butikens försäljning och resultat samt säkerställer att butiken motsvarar kundernas förväntningar. Vi ser att du är en lagspelare som har ett starkt och naturligt ledarskap. Tillsammans med din ledningsgrupp bestående av tre driftschefer och en HR-chef driver ni verksamheten mot uppsatta mål. Personalstyrkan består idag av cirka 130-140 engagerade medarbetare. Du rapporterar löpande till butikens handlare.

Ansvarsområden i rollen

• Ansvar likställt enligt beteckningen VD
• Högst ansvarig för butikens drift
• Högst ansvarig för butikens ekonomiska utfall
• Ansvarig för upprättandet av budget och dess efterlevnad
• Sammankallande för Operativ Ledningsgrupp
• Ansvarig mot Ica-fastigheter
• Ansvarig mot Ica Butiksadministration
• Representant i BC-Syd
• Ansvarig för uppföljning ledningsgrupp
• Ansvarig för intern utbildning
• Medverkande/Drivande i förhandling med Handels
• Stöd till HR-chef i alla dess ansvarsområden
• Högst ansvarig för tjänsterna Driftschef
• Ansvarig för korrekt arbetsmiljö, där lagar och regler följs
 
Din bakgrund
För att passa in i rollen som butikschef är du en person som trivs med att arbeta med stort eget ansvar. Du sätter en stolthet i att ge dina kunder god service och du har en god förmåga att framgångsrikt engagera och utveckla andra. Du tycker om att arbeta med människor och vinner lätt andras förtroende. Du är van att arbeta med personalfrågor och brinner för att hitta effektiva lösningar.

Som person är du även handlingskraftig, resultatinriktad samt noggrann och ansvarstagande. Du har dokumenterat bra ledarskap och har arbetat som ledare inom retail för större enheter i många år. Vi värdesätter om du har tidigare chefsbefattningar från Ica eller liknande befattning inom dagligvaruhandel. 
 
Är detta rätt utmaning för dig?
Urvalet sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag.

Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande, vår rekryteringsprocess är därför byggd för att ge oss objektivitet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. 

I samband med denna rekrytering samarbetar ICA Maxi Malmö med Retail Recruitment. Vänligen kontakta ansvarig rekryterare Julia Prevander vid frågor.

Välkommen till Ica Maxi Malmö! 


I vår butik finns ett brett sortiment så att du kan handla allt du behöver under samma tak. Våra medarbetare är kunniga, engagerade och hjälper dig gärna om du har frågor. Dessutom arbetar vi för att det ska vara enkelt och roligt att handla hos oss. Vi vill ju ha de nöjdaste kunderna.

Maxi ICA Stormarknad Malmö är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser som våra kunder gillar!

Ansök nu

ICA Maxi Malmö söker Stf. Handlare/Butikschef

Butikschef
Läs mer Sep 20
ICA Maxi Malmö söker sin nya Stf. Handlare / Butikschef.
 
Välkommen att söka rollen som ansvarig för en av branschens största butiker, där du med stor frihet får leda ditt team tillsammans mot gemensamma mål. Butiken har just fått sig ett lyft med en helt ny färskvarulinje, vilket ger dig de bästa förutsättningarna fortsätta resan mot att bli kundernas förstahandsval.

Din roll
För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för försäljning och service. Men det är lika viktigt för oss att du framgångsrikt motiverar och utvecklar din personal samt månar om deras välmående. Du är övergripande ansvarig för butikens försäljning och resultat samt säkerställer att butiken motsvarar kundernas förväntningar. Vi ser att du är en lagspelare som har ett starkt och naturligt ledarskap. Tillsammans med din ledningsgrupp bestående av tre driftschefer och en HR-chef driver ni verksamheten mot uppsatta mål. Personalstyrkan består idag av cirka 130-140 engagerade medarbetare. Du rapporterar löpande till butikens handlare.

Ansvarsområden i rollen

• Ansvar likställt enligt beteckningen VD
• Högst ansvarig för butikens drift
• Högst ansvarig för butikens ekonomiska utfall
• Ansvarig för upprättandet av budget och dess efterlevnad
• Sammankallande för Operativ Ledningsgrupp
• Ansvarig mot Ica-fastigheter
• Ansvarig mot Ica Butiksadministration
• Representant i BC-Syd
• Ansvarig för uppföljning ledningsgrupp
• Ansvarig för intern utbildning
• Medverkande/Drivande i förhandling med Handels
• Stöd till HR-chef i alla dess ansvarsområden
• Högst ansvarig för tjänsterna Driftschef
• Ansvarig för korrekt arbetsmiljö, där lagar och regler följs
 
Din bakgrund
För att passa in i rollen som butikschef är du en person som trivs med att arbeta med stort eget ansvar. Du sätter en stolthet i att ge dina kunder god service och du har en god förmåga att framgångsrikt engagera och utveckla andra. Du tycker om att arbeta med människor och vinner lätt andras förtroende. Du är van att arbeta med personalfrågor och brinner för att hitta effektiva lösningar.

Som person är du även handlingskraftig, resultatinriktad samt noggrann och ansvarstagande. Du har dokumenterat bra ledarskap och har arbetat som ledare inom retail för större enheter i många år. Vi värdesätter om du har tidigare chefsbefattningar från Ica eller liknande befattning inom dagligvaruhandel. 
 
Är detta rätt utmaning för dig?
Urvalet sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag.

Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande, vår rekryteringsprocess är därför byggd för att ge oss objektivitet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. 

I samband med denna rekrytering samarbetar ICA Maxi Malmö med Retail Recruitment. Vänligen kontakta ansvarig rekryterare Julia Prevander vid frågor.

Välkommen till Ica Maxi Malmö! 


I vår butik finns ett brett sortiment så att du kan handla allt du behöver under samma tak. Våra medarbetare är kunniga, engagerade och hjälper dig gärna om du har frågor. Dessutom arbetar vi för att det ska vara enkelt och roligt att handla hos oss. Vi vill ju ha de nöjdaste kunderna.

Maxi ICA Stormarknad Malmö är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser som våra kunder gillar!

Ansök nu

ICA Maxi Malmö söker Stf. Handlare/Butikschef

Varuhuschef
Läs mer Sep 20
ICA Maxi Malmö söker sin nya Stf. Handlare / Butikschef.
 
Välkommen att söka rollen som ansvarig för en av branschens största butiker, där du med stor frihet får leda ditt team tillsammans mot gemensamma mål. Butiken har just fått sig ett lyft med en helt ny färskvarulinje, vilket ger dig de bästa förutsättningarna fortsätta resan mot att bli kundernas förstahandsval.

Din roll
För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för försäljning och service. Men det är lika viktigt för oss att du framgångsrikt motiverar och utvecklar din personal samt månar om deras välmående. Du är övergripande ansvarig för butikens försäljning och resultat samt säkerställer att butiken motsvarar kundernas förväntningar. Vi ser att du är en lagspelare som har ett starkt och naturligt ledarskap. Tillsammans med din ledningsgrupp bestående av tre driftschefer och en HR-chef driver ni verksamheten mot uppsatta mål. Personalstyrkan består idag av cirka 130-140 engagerade medarbetare. Du rapporterar löpande till butikens handlare.

Ansvarsområden i rollen

• Ansvar likställt enligt beteckningen VD
• Högst ansvarig för butikens drift
• Högst ansvarig för butikens ekonomiska utfall
• Ansvarig för upprättandet av budget och dess efterlevnad
• Sammankallande för Operativ Ledningsgrupp
• Ansvarig mot Ica-fastigheter
• Ansvarig mot Ica Butiksadministration
• Representant i BC-Syd
• Ansvarig för uppföljning ledningsgrupp
• Ansvarig för intern utbildning
• Medverkande/Drivande i förhandling med Handels
• Stöd till HR-chef i alla dess ansvarsområden
• Högst ansvarig för tjänsterna Driftschef
• Ansvarig för korrekt arbetsmiljö, där lagar och regler följs
 
Din bakgrund
För att passa in i rollen som butikschef är du en person som trivs med att arbeta med stort eget ansvar. Du sätter en stolthet i att ge dina kunder god service och du har en god förmåga att framgångsrikt engagera och utveckla andra. Du tycker om att arbeta med människor och vinner lätt andras förtroende. Du är van att arbeta med personalfrågor och brinner för att hitta effektiva lösningar.

Som person är du även handlingskraftig, resultatinriktad samt noggrann och ansvarstagande. Du har dokumenterat bra ledarskap och har arbetat som ledare inom retail för större enheter i många år. Vi värdesätter om du har tidigare chefsbefattningar från Ica eller liknande befattning inom dagligvaruhandel. 
 
Är detta rätt utmaning för dig?
Urvalet sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag.

Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande, vår rekryteringsprocess är därför byggd för att ge oss objektivitet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. 

I samband med denna rekrytering samarbetar ICA Maxi Malmö med Retail Recruitment. Vänligen kontakta ansvarig rekryterare Julia Prevander vid frågor.

Välkommen till Ica Maxi Malmö! 


I vår butik finns ett brett sortiment så att du kan handla allt du behöver under samma tak. Våra medarbetare är kunniga, engagerade och hjälper dig gärna om du har frågor. Dessutom arbetar vi för att det ska vara enkelt och roligt att handla hos oss. Vi vill ju ha de nöjdaste kunderna.

Maxi ICA Stormarknad Malmö är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser som våra kunder gillar!

Ansök nu

Enhetschef sökes till morgondagens seniorverksamhet

Enhetschef, hemtjänst/Områdeschef, hemtjänst
Läs mer Sep 27
Nytt
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.Om oss
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar.

Vill du vara med och skapa framtida hemvården med oss? Lund ligger i framkant med den digitala utvecklingen. Lunds kommun fick våren 2021 utmärkelsen årets e-hälsokommun och är en av tio kommuner som SKR utsett som modell för äldreomsorgens digitalisering.

Vi söker nu efter vår nästa enhetschef till våra träffpunkter för seniorer, frivilligkraft och värdinneservice. Dessa öppna verksamheter erbjuds utan biståndsbeslut i ett förebyggande syfte att minska behovet av individuellt stöd.

Arbetsuppgifter
Har du chefserfarenhet? Drivs du av att jobba i en roll med både operativ ledning och strategisk utveckling? Då kan du vara den vi söker!

Som enhetschef leder du verksamheten och ansvarar för personal, utveckling, ekonomi och organisation. En viktig del i uppdraget som enhetschef är att inspirera och stärka medarbetare i det dagliga arbetet. Detta är särskilt viktigt för dig då dina medarbetare finns utplacerade i hela kommunen.

Du svarar för att enhetens uppdrag genomförs med hög kvalitet och goda resultat och bidrar till att förvaltningen och Lunds kommun förblir en attraktiv arbetsgivare. Vi söker dig som arbetar målinriktat utifrån de övergripande målen, följer upp, utvärderar och synliggör resultaten. Du rapporterar till verksamhetschef och ingår i ledningsgruppen.

Tillsammans med verksamhetschef och övriga enhetschefer arbetar du aktivt med att skapa förutsättningar för verksamheten och kommunens utveckling.

Ledarskapet i Lunds kommun präglas av våra ledord Lyssna, Lära, Leda, detta skall genomsyra allt det vi gör för att skapa Ett Lund.

Vi söker dig som
Du har universitets- eller högskoleutbildning med inriktning mot hälsa och sjukvård eller social sektor. Ledarutbildning inom ramen för examen eller som vidareutbildning.

Som ledare har du en stark vilja att utveckla verksamheten, dina medarbetare och dig själv. Du har förmåga att prioritera i ditt arbete, se olika lösningar och fatta beslut.

Du är kommunikativ, både i tal och skrift, och bjuder in till dialog och skapar förutsättningar för delaktighet. Du ska ha ett intresse för att samarbeta med olika föreningar och organisationer som verkar i det civila samhället. Du trivs i rollen som förvaltningens ansikte utåt och känner dig bekväm i att ta plats i de sammanhang där det behövs.

Tjänsten kräver att du har erfarenhet av att arbeta som chef. Vi ser gärna att du har varit chef i minst tre år och har erfarenhet av arbete inom hälsa och sjukvård eller social sektor.

Övrigt
Digitala teamsintervjuer planeras till den 20 och den 21 oktober. Intervjuer i våra lokaler i centrala Lund planeras till förmiddag den 26 oktober och eftermiddag den 27 oktober. Vi tillämpar löpande urval.

Välkommen in med din ansökan!   

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Ansök nu

Chefsassistent

Verkställande direktör
Läs mer Sep 16
Företagsbeskrivning
På Bosch formar vi framtiden genom att uppfinna högkvalitativa teknologier och tjänster som väcker entusiasm och berikar människors liv. Vårt löfte till våra medarbetare är stenhårt: vi växer tillsammans, vi njuter av vårt arbete och vi inspirerar varandra. Var med och känn skillnaden.
Bosch R&D Center Lund står för modern utveckling inom spetsteknologi inom områdena: uppkoppling, säkerhet, mobilitetslösningar och AI. Vi växer snabbt och letar efter människor som vill gå med oss i vårt uppdrag att bli Bosch-gruppens första site för säkra uppkopplade mobilitetslösningar. Vi arbetar med en rad intressanta projekt, med särskilt fokus på mjukvaruutveckling för fordonsindustrin, elcyklar och Internet of Things.
Jobbeskrivning
Vi söker nu en assistent för att stödja chefen för Boschs R&D Center i Lund, Sverige. Du kommer att assistera med den dagliga affärsverksamheten, för både interna och externa möten. Du kommer också att organisera inhemska och internationella affärsresor, program, möten, workshops och teambuilding-evenemang.
I denna roll förväntas du koordinera projekt kopplade till Lund siten samt ta ansvar för den dagliga kontorsuppgifter tillsammans med andra kollegor. Du kommer att förbereda och delta i Ledningsbesök och följa upp dem i efterhand.
Då kommunikation är en del av denna roll kommer du att arbeta operativt och med utveckling av företagsinterna kommunikationskanaler samt samarbeta med den centrala kommunikationsavdelningen. Du kommer att samarbeta med R&D-chefen och andra chefer i organisationen samt hålla kontakt med externa och interna kontakter. Det betyder att du kommer att kommunicera med människor över hela världen då Bosch är ett internationellt företag.
Kravspecifikation
Du är en proaktiv person som gillar att ligga steget före när det kommer till dina arbetsuppgifter. Ditt arbetssätt är noggrant, strukturerat och organiserat. Som kollega är du omtänksam, stöttande och alltid beredd att hjälpa till. Du har arbetat i liknande roller tidigare och trivs med att arbeta i en miljö där ingen dag är den andra lik och du möter nya utmaningar varje dag.


Utöver det önskar vi också att du har:
Minst 2-3 års relevant erfarenhet.
Behärskar svenska och engelska flytande, tyska är ett plus men inget krav.
Utmärkt kommunikations- och organisationsförmåga.
IT-kunskap (MS Office, SAP).
Ett bra öga för design.

Ytterligare information
Bosch erbjuder dig:
Flexibelt arbete
En agil utvecklingsmiljö som baseras på tillit
Utrymme för kreativitet och egna initiativ
Interna och externa utvecklingsmöjligheter samt kontinuerligt lärande i arbetet
Interna jobbmöjligheter
Kollektivavtal
Förmåner: rabatter, sport- och hälsomöjligheter, friskvårdsbidrag, pension, balans mellan arbetsliv och privatliv
Bra förbindelser med kollektivtrafik, flertalet restauranger i närheten av kontoret, närhet till stadskärnan samt trevliga promenadstråk.

Mångfald på Bosch
Mångfald är vår styrka! På Bosch ser vi mångfald som vår fördel och tror att arbetsgrupper som har mångfald är mer framgångsrika eftersom det genererar olika perspektiv och lösningsstrategier.

Ansök nu

Rektor för Lunds Konst- och Designskola

Rektor
Läs mer Sep 27
Nytt
Har du en bakgrund som konstnär, designer eller arkitekt, med ett intresse för pedagogik och ledarskap? Vill du jobba hos Sveriges största anordnare av konst- och kulturutbildningar, och leda en av Sveriges bästa förberedande konstskolor? Då har vi ett fantastiskt roligt och viktigt jobb som du borde söka!
Om tjänsten
Lunds konst- och designskola (LKD) söker en ny rektor från och med januari 2023. Skolan har 32 studerande fördelat på två årskurser och drivs av Folkuniversitetet och grundades 1993. Vårt uppdrag som utbildning är att hjälpa studerande att komma vidare till högre utbildning, en uppgift som vi har varit och är mycket framgångsrika med . 
Som rektor leder du skolans konstnärliga, pedagogiska och administrativa arbete. Du är övergripande ansvarig för skolans ekonomiska och kvalitetsmässiga resultat. Du leder såväl fast som timanställd personal. Som stöd har du Folkuniversitetets HR- och ekonomiavdelning, marknadsföring, service och it-support. Tjänsten är på 80% för att skapa utrymme för eget konstnärligt arbete utanför skolan. I tjänsten ingår undervisning i ämnen som du behärskar. 

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete där du kan göra skillnad för många studerandes framtid. Hos oss på Folkuniversitetet möter du en mångfacetterad organisation med en mängd kollegor med olika bakgrund och från många kulturer. Alla med samma önskan att ge människor möjlighet att växa och utvecklas genom kunskap och delaktighet.
Om dig
Vi söker dig som är en inspirerande, engagerad och nyfiken ledare, som kan leda det vardagliga arbetet på ett glädjefyllt, hållbart och målinriktat sätt. Du är en driven, nytänkande och utvecklingsorienterad ledare med förmåga att skapa engagemang och drivkraft tillsammans med din personal. Du är en person som ser såväl interna som externa samarbeten som möjligheter till skolans och de studerandes utveckling. 

Vi vill att du
-    har en konstnärlig högskoleutbildning inom relevant område
-    har en egen konstnärlig karriär
-    har ett brett intresse för konst, design och arkitektur
-    kan undervisa i ett eller flera ämnen som ingår i skolans kursplan
-    har egen erfarenhet av och gärna utbildning i pedagogik. 
-    har erfarenhet av ledarskap med goda vitsord
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

All Folkuniversitetets verksamhet präglas av folkbildningens förhållningssätt, så vi förutsätter att du har ett genuint intresse för människor och deras utveckling.
Vill du arbeta för en oberoende och icke vinstdrivande organisation ? Värdesätter du tankefrihet, har ett stort engagemang och blir motiverad av möjligheten att bidra till utveckling av verksamhet och individer, välkommen till Folkuniversitetet!
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning 6 månader. Omfattning 80% med placering i Lund. Tillträde december 2022 eller enligt överenskommelse.
Frågor om tjänsten
Ställs till Björn Ahlgren, distriktschef, telefon 040-691 83 06, vx 046 – 19 77 00
Facklig kontaktperson är Maria Hansson på Unionen, telefon 040-691 83 66
Välkommen med din ansökan och CV via vårt rekryteringssystem. Sista dag för ansökan är den 15 oktober. Vi kallar till intervju löpande, så vänta inte med din ansökan.

Ansök nu

Teamledare till Malmö

Teamledare
Läs mer Sep 14
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss!


På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilket är en stor del till att vi konstant hjälper nya talanger att ta stora steg i sin karriärstege.
Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 60 duktiga medarbetare, som alla bidrar till att vår vision; att bli Sveriges bästa arbetsplats.


Vi är nu på jakt efter en ny teamledare till vår framgångssaga i Malmö. Att vara teamledare hos oss innebär att du har fullt ansvar över ditt eget team med personal. Dina arbetsuppgifter är att utbilda, coacha samt ansvara över ditt teams budget, mål och resultat.


Hos oss blir man varmt välkomnad in i ett sammansvetsat och resultatinriktat försäljningsteam med högt i tak.
För att passa in hos oss är det fördelaktigt om man sporras av en attraktiv lönemodell, motiverande tävlingar, roliga event och höga resultat.

Vi erbjuder en gedigen utbildning inom försäljning och ledarskap som följs upp i flera steg.


Mer om oss hittar du här:
www.midsaleconsulting.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Malmö. Du utgår från vårt kontor i Malmö.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: work@midsale.se

Ansök nu

Ekonomiansvarig till spännande Compleo i Malmö

Ekonomichef
Läs mer Sep 13
Compleo CS Nordic AB är ett hållbarhetsbolag och ett av dem ledande företagen inom eMobilitet i Europa, med sin grund i Tyskland. Företaget erbjuder både hårdvara samt mjukvara och alla produkter är egenutvecklade. År 2020 blev Compleo noterat på Frankfurtbörsen, omsättning 2020 500mkr. Företaget växer hela tiden och finns nu i flera europeiska länder med cirka 650 anställda. Under 2021 stärkte Compleo sin position genom förvärvet av Wallbe och Innogy. Det har gett företaget en större kunskapsbank och erfarenheter som kommer göra oss till ett starkt team som är redo för framtiden. I Sverige har företaget kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.compleocs.se

Ekonomiansvarig till Compleo i MalmöVill du jobba på ett ungt, spännande företag som erbjuder god arbetsmiljö i Malmö? Är du en ekonomiklippa som ser möjligheter och kommer med förslag? Är du energisk och drivande och vill växa med företaget? Då kan detta bli din nästa utmaning!


I rollen som ekonomiansvarig jobbar du med hela ekonomiflödet och traditionella uppgifter som bl.a.
Leverantörs- och kundreskontra
In- och utbetalningar
Bokföring
Löner
Budget
Rapportering till controllers gällande ekonomisiffrorDu ingår i ekonomiavdelningen som drivs från Tyskland och ansvarar även för rapportering och avstämning mot tyska moderbolaget.


Dina kvalifikationer
Vi söker dig med någon form av utbildning inom ekonomi/redovisning och minst några års arbetslivserfarenhet inom yrket. Du gillar en roll med bredd och omväxling. Du behärskar svenska i tal och skrift och har även goda kunskaper i engelska.


Vem är du?
Som person är du strukturerad och noggrann med god kommunikationsförmåga. Du är självgående men gillar även att jobba i team. Du är analytisk och kan planera och organisera ditt arbete i god tid. Du är prestigelös och tycker att målet och laget går före individen. Du trivs i en föränderlig växande organisation.


Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid/heltid med tillträde snarast möjligt.


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Compleo med Standby Workteam. Vi tillämpar löpande urval och du är välkommen med din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Kristian Berglund på 0709-605372.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Chef inom produktion till Alfa Laval i Lund

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Sep 15
Alfa Laval söker nu en chef inom produktion till anläggningen i Lund. Är du en engagerad ledare som brinner för att utveckla processer och personal så kan det här vara jobbet för dig. Vi kan erbjuda ett intressant jobb i ett internationellt, öppet bolag med goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som chef inom produktion leder du enheten Food inom organisationen Lund Assembly Make (LA Make). I rollen är du ansvarig för två produktionsavdelningar som utför blästring, svetsning och montage av sanitära värmeväxlare (Front & Base). Kundbasen finns inom framförallt Sanitäritets-segmentet, men även inom Livsmedels- och Pharmaseptisk industri. Totalt består avdelningen av cirka 25 montörer fördelade på två avdelningar, som idag jobbar dagtid. I rollen ingår personalansvar inkl. lönesättning och kompetensutveckling, arbetsmiljöansvar samt fullt ekonomiskt ansvar för avdelningarna.

Du är ansvarig för att nå de mål som sätts för avdelningen. Genom ditt agerande, din närvaro i produktionen och supporterande av den dagliga verksamheten, säkerställer du alltid att vi levererar ett mervärde till våra kunder.

Tjänsten är placerad i Lund och du rapporterar till Unit Manager för LA Make. Du kommer även att ingå i LA Make ledningsgrupp.

Om dig

Alfa Laval söker dig som har minst 5 års erfarenhet av att leda andra och drivs av att utveckla människor och verksamhet. Med detta som grund har du modet att förändra och vara delaktig i att ständigt utmana och förbättra våra processer. Du är självständig, kreativ och lösningsorienterad.

Som person är du en lagspelare med god kommunikationsförmåga som driver förändringsarbetet tillsammans med gruppen. Du förstår att medarbetarna är vår viktigaste resurs, och drar nytta av den kompetens och erfarenhet som finns i grupperna för att utveckla avdelningarna ytterligare. Du ger medarbetarna utrymme och frihet att agera samtidigt som du stödjer både individens och teamets utveckling för att nå individuella mål och verksamhetsmål.

Det är meriterande om du har erfarenhet från industri och tillverkande avdelningar. Har du kunskaper om eller erfarenhet från strukturerat utvecklingsarbete (t.ex. LEAN) ser vi det som mycket positivt. Du har också goda kunskaper i svenska och engelska och kan uttrycka dig i både tal och skrift.

Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss. Vi vill tillvarata de kvaliteter som en stor mångfald tillför och vi välkomnar därför sökanden av olika kön och bakgrund.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. För rätt person finns det goda möjligheter till utveckling inom bolaget.

Hur du ansöker

I den här rekryteringen samarbetar Alfa Laval med Jefferson Wells. Ansökan görs via länken i annonsen på www.Jeffersonwells.se. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rikard Karlsson (0709-316 318, rikard.karlsson@jeffersonwells.se) eller rekryteringskonsult Patrik Nordberg (040-660 63 55, e-mail patrik.nordberg@jeffersonwells.se).

Vi arbetar med löpande urval - välkommen med din ansökan så snart som möjligtOm Alfa Laval

Alfa Laval är en ledande, global leverantör av förstklassiga produkter inom värmeöverföring, separering och flödeshantering. Med dessa som grund bidrar Alfa Laval till att lyfta produktivitet och konkurrenskraft hos kunder i olika industrier, världen över. Vi definierar deras utmaningar och levererar hållbara produkter och lösningar som möter deras behov - främst inom energi, miljö, livsmedel samt den marina industrin. Läs mer på www.alfalaval.se

Ansök nu

Ekonomiansvarig till trevliga Solbo Invest i Malmö

Ekonomichef
Läs mer Sep 13
Solbo Invest är en Malmöbaserad familjekoncern bestående av 35 bolag inom skilda verksamheter, bl.a. Bertlands Fastigheter, Grenja Fastigheter, Holmgrens & Co, Kabbarps Trädgård, Classicum Växthus och Leklust i Helsingborg. För alla bolagen sammanlagt ligger omsättningen på ca 150 MKR. Företaget har 65 anställda och kontoret finns på Erikslust i Malmö.


Ekonomiansvarig till Solbo Invest i Malmö


Allt från kryddor och leksaker till växthus och fastigheter - vill du axla ekonomiansvaret för en spännande mindre Malmökoncern där du kommer i kontakt med många olika intressanta verksamheter? Är du en erfaren ekonom som ser möjligheter och kommer med förslag? Är du energisk och drivande och vill växa med företaget? Då kan det här vara rollen för dig!


I rollen som ekonomiansvarig jobbar du med följande:
Löpande bokföring
Diverse projekt i dotterbolag
Moms, arbetsgivare, preliminär skatt, månadsdeklarationer
Upprättande av bokslut och årsredovisningar
Lönehantering till 65 personer (önskvärt)Dina kvalifikationer
Vi söker dig med högskoleutbildning inom ekonomi/redovisning och minst några års arbetslivserfarenhet inom yrket. Har du jobbat med controlling är det en fördel. Du gillar en roll med bredd och omväxling. Du behärskar svenska i tal och skrift och har även goda kunskaper i engelska. Du är van att jobba i Fortnox.


Vem är du?
Du är trygg i dig själv, prestigelös och har hög ansvarskänsla. Du har förmågan att skapa en god struktur och planera ditt arbete självständigt. För oss är det viktigt att du interagerar med verksamheten genom att vara kommunikativ och bygga relationer. Du trivs i en föränderlig växande organisation.


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Solbo Invest med Standby Workteam. Vi tillämpar löpande urval och du är välkommen med din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Kristian Berglund på 0709-605372.


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Biträdande rektor, Förskola, Centrum, Lunds kommun

Biträdande rektor
Läs mer Sep 21
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.Vill du vara med och leda arbetet med att skapa en rolig, trygg och lärorik förskola? Då är detta jobb för dig!

Vi söker nu en framåtriktad och handlingskraftig biträdande rektor som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

Om oss

Vårt rektorsområde omfattas av förskoleenheter Dressinen, Östertull Montessori, Lönnen, Grynmalaregården inkl. en förskolebuss, Holken, Kobjer och Forsbergs minne. Förskolorna är beläget till största del i centrala delarna av Lund, cykelavstånd mellan förskolorna. Våra enheter omfattar ca 400 barn samt ca 104 medarbetare med yrkesroller som barnskötare, förskollärare, kockar, ekonomibiträden, lokalvårdare. Vi har också ett nära samarbete med de andra förskolor i vårt geografiska område som samverkan, utbildningsdagar gemensamma träffar osv.

Våra förskolor håller generellt en hög kvalitet och vi arbetar ständigt för att förbättra och utveckla våra verksamheter. Det olika fördjupningsområden som förskolorna arbeta med just nu är bland annat, barnkonventionsarbete och ökad tillgänglighet, språkutvecklande arbetssätt, samt samarbete och kommunikation.

Som ett stöd i förskolornas utvecklingsarbete har vi återkommande BFFL- grupper, bedömning för förskolans lärande.

Vi arbetar för att utveckla vårt barnhälsoarbete genom att förebyggande och främjande tillsammans med vår specialpedagog och utvecklingspedagog.

Vi driver tillsammans en positiv, transparent och påverkningsbar organisation där medbestämmande och ansvar går hand i hand. I alla våra arbetslag på respektive förskola har vi en förskollärare som i sitt uppdrag innehar arbetslagsledarrollen.

Vi vill genom kollegialt lärande och gemensam målbild, möta varje barn och medarbetare där den är och tillsammans skapa förutsättningar för lärande. Dit når vi genom ett tydligt och väl kommunicerat kvalitetsarbete som pekar ut riktningen, skapar förutsättningar och möjligheter för alla barn att utvecklas. Tillsammans arbetar vi för att skapa en god stämning med en uppmuntrande och tillåtande kultur, där vi gläds åt varandras framgångar och stöttar varandra i motgångar.

Arbetsuppgifter

I rollen som biträdande rektor är du underställd rektor och verkar inom ramen för den delegation du får. Du kommer att ha lednings-, utvecklings-, uppföljnings- och samverkansansvar i nära samarbete och i dialog med rektor. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom montessori eller specialpedagog, detta för att möjliggöra utveckling av specifika delar inom vårt förskoleområdet.

Du kommer att ingå i ett ledningsteam med rektorer och biträdande rektorer. På uppdrag av rektor kan du också komma att ansvara för ett eller flera övergripande uppdrag inom området men även på förvaltningsnivå.

Som biträdande rektor i Barn- och skolförvaltningen erbjuder vi dig kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte via exempelvis Lunds kommuns chefsforum och barn- och skolförvaltningens ledarforum eller särskilda utbildningssatsningar.

För att passa i denna roll ser vi att du har en adekvat högskoleutbildning och erfarenhet av att leda utvecklingsarbete i en större grupp i egenskap av chef, samordnare eller chefsstöd.

Du har även flerårig erfarenhet av pedagogisk verksamhet och är väl förtrogen med de styrdokument, lagar och avtal som reglerar verksamheten.

Det är meriterande med erfarenhet av chefs- och ledaruppdrag, kvalitetsarbete, budget och personalansvar och någon form av ledarutbildning med inriktning mot förskola/skola. Det är även meriterande att ha kännedom om kollektivavtalen och samverkansavtalen.

Som person är du utvecklingsinriktad, positiv och är lyhörd och tydlig i ditt sätt att kommunicera. Du har förmåga att se helheter och att initiera-, leda och utvärdera processer. Att arbeta i en miljö som ställer höga krav på flexibilitet, handlingskraft och social kompetens samt struktur, ordning och reda är självklart för dig.

Du är bra på att arbeta både självständigt och i team och vågar utmana och arbeta lösningsfokuserat. Ditt ledarskap är coachande och präglas av öppenhet, respekt och ansvarstagande. Vidare skapar du tillitsfulla relationer och tycker att det är härligt att se andra utvecklas och växa i sina uppdrag.

Du ser det som självklart att förskolan är en del av samhället och du provar och använder tillgängliga digitala verktyg. Du har hög professionell nivå och mycket god förmåga att hantera de krav som ställs i den statliga och kommunala styrningen, tillika de krav som ställs från medarbetare och vårdnadshavare.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift och att du är van att arbeta med olika typer av verksamhetssystem och digitala pedagogiska program.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och meningsfullt jobb med möjlighet att göra skillnad, såväl idag som på lång sikt!

Vi ser fram emot din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Ansök nu

Biträdande Restaurangchef

Restaurangchef
Läs mer Sep 12
Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfokus?

För dig som vill ta chansen att bli Biträdande Restaurangchef på en av våra restauranger väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; drift, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Att bli Biträdande Restaurangchef innebär mycket ansvar men är en given möjlighet för dig som är duktig och driven.

Varför ska du välja oss? *Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning*Hos oss finns det goda karriärmöjligheter, både inom Burger King men även inom våra andra varumärken*Vi erbjuder flexibel arbetstid*Vi ger dig stort eget ansvar*Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo

Vi söker dig som: *Har minst tre års erfarenhet inom Burger King*Har minst fem års branschvana från restaurang*Tycker om att ta ansvar och fatta beslut*Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål*Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar

Låter det här som ett uppdrag för dig, tveka inte att skicka din ansökan.Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansök nu

Biträdande rektor, förskola Centrum-Väster i Lund, Lunds kommun

Biträdande rektor
Läs mer Sep 21
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.Vill du vara med och leda arbetet med att skapa en rolig, trygg och lärorik förskola? Då är detta jobb för dig!

Vi söker nu en framåtriktad och handlingskraftig biträdande rektor som tillsammans med oss vill utveckla verksamheten.

Vårt rektorsområde omfattas av enheterna Fågel Blå, Morkullan, Målarstugan, Måsen, Rapphönan, Snickarbacken och Vildandens förskolor. Förskolorna är beläget i västra delarna av Lund. Våra enheter omfattar ca 350-400 barn samt ca 120 personal, barnskötare, förskollärare, utvecklingspedagoger, kockar, ekonomibiträden, lokalvårdare samt extratjänster. Vi har också ett nära samarbete med de andra förskolorna, bitr. rektorer och rektorer i vårt geografiska område.

Våra förskolor håller generellt en hög kvalitet och vi arbetar ständigt för att förbättra och utveckla våra verksamheter. Det olika fördjupningsområden som förskolorna arbeta med just nu är bland annat, ökad tillgänglighet, språkutvecklande arbetssätt, leken samt barnkonventionsarbete. De flesta förskolorna har utbildade barnrättsstrateger. Som ett stöd i förskolornas utvecklingsarbete har vi två utvecklingspedagoger som arbetar mot alla sex förskolorna.

Vi driver tillsammans en positiv, transparent och påverkningsbar organisation där medbestämmande och ansvar går hand i hand.

Vi vill genom kollegialt lärande och gemensam målbild, möta varje barn och medarbetare där den är och tillsammans skapa förutsättningar för lärande. Dit når vi genom ett tydligt och väl kommunicerat kvalitetsarbete som pekar ut riktningen, skapar förutsättningar och möjligheter för alla barn att utvecklas.

Tillsammans arbetar vi för att skapa en god stämning med en uppmuntrande och tillåtande kultur där vi gläds åt varandras framgångar och stöttar varandra i motgångar. 

Arbetsuppgifter
I rollen som biträdande rektor är du underställd rektor och verkar inom ramen för den delegation du får. Du kommer att ha lednings-, utvecklings-, uppföljnings- och samverkansansvar i nära samarbete och i dialog med rektor. Vi ser gärna att du har en bakgrund som specialpedagog, detta för att möjliggöra utveckling av vårt barnhälsoarbete inom vårt rektorsområde.

Du kommer att ingå i ett ledningsteam med rektorer och biträdande rektorer. På uppdrag av rektor kan du också komma att ansvara för ett eller flera övergripande uppdrag inom området men även på förvaltningsnivå. Vi vill gärna att du kompletterar oss andra i vårt lokala ledningsteam.

Som biträdande rektor i barn- och skolförvaltningen erbjuder vi dig kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte via exempelvis Lunds kommuns chefsforum och barn- och skolförvaltningens ledarforum eller särskilda utbildningssatsningar. 

Din bakgrund
För att passa i denna roll ser vi att du har en adekvat högskoleutbildning och erfarenhet av att leda utvecklingsarbete i en större grupp i egenskap av chef, samordnare, chefsstöd eller förste förskollärare. Du har även flerårig erfarenhet av pedagogisk verksamhet och är väl förtrogen med de styrdokument, lagar och avtal som reglerar verksamheten. 

Det är meriterande med rektorsutbildning, erfarenhet av chefs- och ledaruppdrag, kvalitetsarbete, budget och personalansvar och någon form av ledarutbildning med inriktning mot förskola/skola. Det är även meriterande att ha kännedom om kollektivavtalen och samverkansavtalen. 

Som person är du prestigelös, utvecklingsinriktad, positiv och är lyhörd och tydlig i ditt sätt att kommunicera. Du har förmåga att se helheter och att initiera-, leda och utvärdera processer. Att arbeta i en miljö som ställer höga krav på flexibilitet, handlingskraft och social kompetens samt struktur, ordning och reda är självklart för dig. Du är bra på att arbeta både självständigt och i team och vågar utmana och arbeta lösningsfokuserat. Ditt ledarskap är coachande och präglas av öppenhet, humor, respekt och ansvarstagande. Vidare skapar du tillitsfulla relationer och tycker att det är härligt att se andra utvecklas och växa i sina uppdrag. Du ser det som självklart att förskolan är en del av samhället och du provar och använder tillgängliga digitala verktyg.

Du har hög professionell nivå och mycket god förmåga att hantera de krav som ställs i den statliga och kommunala styrningen, tillika de krav som ställs från medarbetare och vårdnadshavare. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift och att du är van att arbeta med olika typer av verksamhetssystem och digitala pedagogiska program. 

Vi erbjuder dig ett omväxlande och meningsfullt jobb med möjlighet att göra skillnad, såväl idag som på lång sikt! 

Ansökan
Kontakta gärna chefsrekryterare Elin Stensdotter, 0704-214774, om du har frågor om tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan! 

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Ansök nu

Enhetschef Mobilitetsservice

Administrativ chef
Läs mer Sep 20
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


Serviceförvaltningen tillgodoser övriga förvaltningar och kommunala bolags behov av service, exempelvis inom lokaler, skolmåltider, grönyteskötsel eller entreprenadjobb. Vi har drygt 600 anställda fördelade över affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad och Måltidsservice samt vår stab. Hos oss är du med och gör skillnad för små och stora Lundabor!Lund skapar framtiden - med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar.

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service.
Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Inom Markentreprenad har vi en bred verksamhet med många uppgifter för att skapa och sköta en bra utemiljö för lundaborna. Vår duktiga personal anlägger och sköter bland annat gator, parker, skogsområden och skolgårdar. Dessutom kör vi särskolebarn till och från skolor, transporterar mat till skolor och boenden och ansvarar för postdistributionen mellan förvaltningarna. Vi driver även kommunens tryckeri. Förutom den dagliga verksamheten håller vi beredskap för vattenläckor, stopp i avlopp och vinterväghållning.

Vill du bli vår nya chef? 
Vi är mobilitetsservice; ett utvecklingsdrivet gäng vars dagliga uppgift är att möjliggöra hållbara transporter för alla som arbetar i Lunds kommun. Vi gillar utveckling, ordning och reda och att gemensamt arbeta fram nya lösningar och förbättringar. Vi har som en av de första kommunerna i landet tagit fram en ny modell för optimerade tjänsteresor med både interna och externa fordonspooler. Det är vi Mobilitetsservice som har uppdraget att tillse och vägleda med rätt mobilitetslösning hos övriga avdelningar och förvaltningar inom kommunen.

Vi söker nu dig som vill fortsätta driva den spännande utvecklingen av enhetens arbete i Lunds kommun, då nuvarande enhetschef går vidare till annan tjänst inom förvaltningen. Uppdraget som enhetschef för Mobilitetsservice innebär att du har ansvar för totalt 12 medarbetare, där fem arbetar med fordonspooler och leasingfordon inom kommunen, och en arbetsledare och sex medarbetare som arbetar i vår fordonsverkstad.

Arbetsuppgifter
Som enhetschef för Mobilitetsservice har du personal-, arbetsmiljö-, budget- och verksamhetsansvar. I samråd med avdelningschefen för Transport och Service kommer du att leda, styra och utveckla såväl medarbetare som enhetens verksamhet.

Hela Transport och Service består idag av cirka 50 medarbetare som arbetar med transporter, postservice, mobilitetsservice, verkstad samt tryckeri och förråd.

I dina arbetsuppgifter ingår att ha god kontakt med våra uppdragsgivare och samarbetspartner och arbeta strategiskt med införsäljning av Mobilitetsservice tjänster mot våra kunder i organisationen. Du kommer även att ha ett visst fokus på ekonomisk analys, ekonomiuppföljning och upphandlingar. Till din hjälp vid dessa arbetsuppgifter stöds du av både ekonomi och upphandlingenheten.
I din roll ingår att säkerställa att din enhet möter Markentreprenads övergripande mål samt att i övrigt bidra till verksamhetens utveckling och att arbeta för hållbarhet.

Din bakgrund

Vi söker en innovativ och engagerad ledare med ett kommunikativt och lösningsorienterat förhållningssätt. Det är viktigt att du har erfarenhet av sätta upp och styra mot gemensamma mål och på ett tydligt sätt kan förmedla organisationens förutsättningar både internt och externt. Du är tydlig med vilka förväntningar och mål som ställs på verksamheten och medarbetarna, både ekonomiskt och resultatmässigt, och följer upp dessa mål kontinuerligt tillsammans med dem.
Det är viktigt att du är trygg i ditt ledarskap har stort fokus på att leda genom andra och bidra till ett aktivt medarbetarskap. Vi ser gärna att du har arbetat som chef några år och ser ledarskapet som en väsentlig del av ditt uppdrag. Du har förmåga att leverera goda resultat i en verksamhet i förändring, där stora krav ställs på samarbete internt och externt. Du har ett ledarskap som engagerar och får dina medarbetare att växa och ta ansvar. 

Då vi är en serviceorganisation ser vi gärna att du har arbetat inom en service- och/eller kundorienterad organisation. Vi vill gärna att du har erfarenhet från något av följande: arbete med mobilitet, fordonspooler, uthyrning eller leasing alternativt utveckling av en ny verksamhet.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta avdelningschef Kenneth Nilsson, se kontaktuppgifter nedan.

Vi kommer att göra löpande urval så vi välkomnar gärna din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Enhetschef till habiliteringsmottagning vuxna i Lund

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 16
Gör skillnad. Varje dag.

Vuxenhabiliteringen vänder sig till personer över 18 år som har varaktig funktionsnedsättning såsom rörelsehinder, autism och/eller intellektuell funktionsnedsättning. Vi ger råd, stöd, behandling och träning samt ibland även råd och stöd till närstående. Verksamheten bedrivs enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och bygger på ett tvärprofessionellt och personcentrerat arbete.

Habiliteringen är en kunskapsorganisation som präglas av respektfullt bemötande, engagemang, samarbete och hög kompetens. Arbetet vilar på värdegrunden om alla människors lika värde, alla människors inneboende kraft, alla människors rätt till integritet och självbestämmande, allas rätt att uttrycka sin mening. Det är viktigt för oss att du delar våra värderingar, vilka i praktiken innebär att vi möter alla utifrån deras situation oavsett kön, etnisk tillhörighet, trosuppfattning eller andra individuella förutsättningar. Som medarbetare inom Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är du med och bidrar till lösningar för framtidens hälso- och sjukvård.

Sedan en tid tillbaka utgör habiliteringsmottagningar för vuxna och habiliteringsmottagningar för barn och unga ett verksamhetsområde, VO habilitering, vilket bidrar till att livsperspektivet för personer med funktionsnedsättning blir mer belyst.

Titta gärna på filmerna där våra medarbetare själva berättar om sina arbeten i vår verksamhet: https://bit.ly/3cRcOTO

ARBETSUPPGIFTER
Habiliteringsmottagning vuxna i Lund är en välfungerande enhet där du möts av ett varmt och välkomnande arbetsklimat. Du blir närmsta chef för cirka 25 medarbetare inom en variation av professioner såsom arbetsterapeuter, fysioterapeuter, specialpedagoger, kuratorer, psykologer, logopeder och sekreterare. Våra medarbetare har ofta lång erfarenhet, är välutbildade och bidrar med gedigen kompetens inom sina områden.

Som enhetschef arbetar du nära verksamheten och dina medarbetare och har det övergripande ansvaret för verksamhet, ekonomi och personal. En viktig del i chefsrollen är att coacha och stödja medarbetare samt ta tillvara deras kompetens och engagemang. Genom ett tydligt och närvarande ledarskap leder och motiverar du medarbetarna i det dagliga arbetet. Vidare tydliggör och kommunicerar du visioner, mål och strategier samt organiserar enhetens arbete på ett strukturerat och resurseffektivt sätt. Att främja effektiva och flexibla samarbetsformer är en viktig del av rollen och detta gör du bland annat genom att vara en god förebild. Som chef inom vuxenhabiliteringen förväntas du vara närvarande, se helheten och agera utifrån patienternas bästa i såväl ett enhetsperspektiv som ett Skåneperspektiv. Vi lyssnar på patienterna och utifrån deras behov arbetar vi tvärprofessionellt.

Till din hjälp har du ett tätt samarbete med två teamledare som stödjer dig med det dagliga arbetet på enheten. Du ingår i vår nybildade ledningsgrupp tillsammans med områdeschef och dina enhetschefskollegor inom område mellersta. Du träffar även samtliga enhetschefer inom VO habilitering några gånger per år. Ledningsgruppens uppdrag är att arbeta med strategiska frågor och utveckla verksamheten, både på enheten och i ett verksamhetsövergripande perspektiv.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en trygg och självständig ledare som har lust och vilja att leda. Du har förmågan att lyfta blicken och se hur du tillsammans med dina medarbetare kan utveckla verksamheten. Att driva arbetet med digitalisering och digitala tjänster framåt känns självklart för dig och är något du är intresserad av. I ditt ledarskap ser du dina medarbetare - du lyssnar, fångar upp och kanaliserar deras kompetens och energi i arbetet framåt. Du har fallenhet för att entusiasmera och inspirera dina medarbetare till att uppnå mål och resultat. Du har lätt för att se helheten och att visa riktning. Vidare är du en god och tydlig kommunikatör och har förmågan att se värdet i att skapa och underhålla goda samarbetsformer och samverka med olika aktörer såväl internt som externt.

När det gäller den formella kompetensen har du högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård eller annan för tjänsten relevant högskoleutbildning. Du har gedigen erfarenhet från en arbetsledande roll och du har även god vana av ledningsgruppsarbete. Erfarenhet av habilitering eller habiliteringens målgrupp ser vi som starkt meriterande. Vidare har du även goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Har du ledarskapsutbildning och vana av att samverka med andra aktörer såsom psykiatri, kommuner och primärvård är det meriterande.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. För dig är det en självklarhet att leda genom Region Skånes värderingar, välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

Inför eventuell anställning görs kontroll mot misstanke- och belastningsregistret.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Verksamhetschef måltid och lokal till barn- och skolförvaltningen

Avdelningschef, kommun
Läs mer Sep 19
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?


På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.Om oss
Vill du vara med och bygga upp ett nytt verksamhetsområde?

Barn- och skolförvaltningen ansvarar för verksamheten i Lunds kommuns förskolor och grundskolor och har 3500 medarbetare.

Cirka 17 600 barn går på kommunens 73 förskolor och 44 grundskolor och grundsärskolor.

Inom förvaltningen pågår just nu ett spännande arbete med att skapa ett nytt verksamhetsområde som på bästa möjliga sätt skapar förutsättningar för att uppnå vår målbild – en utbildning i världsklass. Verksamhetsområde måltid och lokal startas upp 1 januari 2023 och kommer att utgöras av 6-8 servicechefer som i sin tur leder måltidspersonal, lokalvård och vaktmästeri. Totalt består verksamhetsområdet av ca 250 medarbetare.

Nu söker vi dig som vill vara med från början och kan bidra med utveckling och förbättring i uppbyggnaden av detta nya verksamhetsområde. Vi erbjuder dig en utvecklande roll med många samarbetsytor där du får möjlighet att påverka såväl form som innehåll.

Arbetsuppgifter
Verksamhetschefens uppdrag är att starta upp och organisera ett nytt verksamhetsområde för bästa stöd till kärnverksamheten i förskolor och skolor. Genom denna organisation arbetar du för att skapa likvärdiga förutsättningar för god service inom områdena måltid, lokalvård, vaktmästeri, SBA, säkerhetsfrågor och egenkontroll. Du ansvarar för styrning, ledning, samordning och utveckling av frågor gällande driften av måltider och lokaler.   

För att vara aktuell för den här rollen behöver du ha erfarenhet från större serviceorganisation med geografisk spridning och komplexa uppdrag. Som verksamhetschef leder du 6-8 servicechefer och har direkt personalansvar för dessa. Du rapporterar till förvaltningsdirektör och ingår i förvaltningens ledningsgrupp

Vi söker dig som
som har relevant högskole- eller universitetsutbildning och flerårig erfarenhet av ledarskap i en större drift-, leverans- eller serviceorganisation. Du har tidigare erfarenhet av arbete med systematiskt brandskydd, säkerhetsfrågor och egenkontroll. Erfarenhet från politiskt styrd verksamhet är meriterande, liksom det är en fördel om du varit med och byggt upp verksamhet eller drivit ett större förändringsarbete. Du har god förståelse för ekonomi när det gäller budget, uppföljning och samband orsak-verkan.

Ditt ledarskap kännetecknas av långsiktig hållbarhet, kommunikation och samarbetsförmåga. Du är analytisk, har helhetssyn, strategisk förmåga och fokus på förbättringar. Som person har du stort engagemang, god förmåga att inspirera medarbetare och ett systematiskt och strukturerat arbetssätt. Körkort B är ett krav.

För att lyckas i rollen som verksamhetschef behöver du ha en mycket god samarbets- och samverkansförmåga. Då förvaltningen är inne i ett pågående förändringsarbete är det viktigt att du trivs i en miljö som befinner sig i utveckling.

Placering
Vi sitter tillsammans i moderna lokaler i centrala Lund och det finns goda pendlingsmöjligheter.

Övrigt
I denna rekrytering samarbetar vi med Maquire. Vänta inte med att höra av dig om du är intresserad, vi följer upp efter hand. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Per Synnes på 0702-99 15 30 (per.synnes@maquire.se). Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Verksamhetschef Måltid och lokal till Barn- och skolförvaltningen, Lunds ko

Avdelningschef, kommun
Läs mer Sep 23
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På Barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Vill du vara med och bygga upp ett nytt verksamhetsområde?

Om oss
Barn- och skolförvaltningen ansvarar för verksamheten i Lunds kommuns förskolor och grundskolor och har 3500 medarbetare. Cirka 17 600 barn går på kommunens 73 förskolor och 44 grundskolor och grundsärskolor.

Inom förvaltningen pågår just nu ett spännande arbete med att skapa ett nytt verksamhetsområde som på bästa möjliga sätt skapar förutsättningar för att uppnå vår målbild – en utbildning i världsklass. Verksamhetsområde måltid och lokal startas upp 1 januari 2023 och kommer att utgöras av 6-8 servicechefer som i sin tur leder måltidspersonal, lokalvård och vaktmästeri. Totalt består verksamhetsområdet av ca 250 medarbetare.

Nu söker vi dig som vill vara med från början och kan bidra med utveckling och förbättring i uppbyggnaden av detta nya verksamhetsområde. Vi erbjuder dig en utvecklande roll med många samarbetsytor där du får möjlighet att påverka såväl form som innehåll.

Om rollen
Verksamhetschefens uppdrag är att starta upp och organisera ett nytt verksamhetsområde för bästa stöd till kärnverksamheten i förskolor och skolor. Genom denna organisation arbetar du för att skapa likvärdiga förutsättningar för god service inom områdena måltid, lokalvård, vaktmästeri, SBA, säkerhetsfrågor och egenkontroll. Du ansvarar för styrning, ledning, samordning och utveckling av frågor gällande driften av måltider och lokaler.

För att vara aktuell för den här rollen behöver du ha erfarenhet från större serviceorganisation med geografisk spridning och komplexa uppdrag. Som verksamhetschef leder du 6-8 servicechefer och har direkt personalansvar för dessa. Du rapporterar till förvaltningsdirektör och ingår i förvaltningens ledningsgrupp.

Om dig
Vi söker dig som har relevant högskole- eller universitetsutbildning och flerårig erfarenhet av ledarskap i en större drift-, leverans- eller serviceorganisation. Du har tidigare erfarenhet av arbete med systematiskt brandskydd, säkerhetsfrågor och egenkontroll. Erfarenhet från politiskt styrd verksamhet är meriterande, liksom det är en fördel om du varit med och byggt upp verksamhet eller drivit ett större förändringsarbete. Du har god förståelse för ekonomi när det gäller budget, uppföljning och samband orsak-verkan.

Ditt ledarskap kännetecknas av långsiktig hållbarhet, kommunikation och samarbetsförmåga. Du är analytisk, har helhetssyn, strategisk förmåga och fokus på förbättringar. Som person har du stort engagemang, god förmåga att inspirera medarbetare och ett systematiskt och strukturerat arbetssätt. Körkort B är ett krav.

För att lyckas i rollen som verksamhetschef behöver du ha en mycket god samarbets- och samverkansförmåga. Då förvaltningen är inne i ett pågående förändringsarbete är det viktigt att du trivs i en miljö som befinner sig i utveckling.

Placering
Vi sitter tillsammans i moderna lokaler i centrala Lund och det finns goda pendlingsmöjligheter.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Maquire. Välkommen med din ansökan via länken till annonsen https://lund.varbi.com/se/what:job/jobID:546530/ senast 9 oktober. Vänta inte med att höra av dig om du är intresserad, vi följer upp efter hand. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Per Synnes 0702-99 15 30, per.synnes@maquire.se.

Fackliga kontaktpersoner Lunds kommun

Ledarna – ledarna@ledarna.se

Vision – Cecilia Åkesson 046-3597039

Ansök nu

Verksamhetschef kansli till Barn- och skolförvaltningen, Lunds kommun

Avdelningschef, kommun
Läs mer Sep 23
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På Barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Vill du vara med och bygga upp ett nytt verksamhetsområde?

Om oss
Barn- och skolförvaltningen ansvarar för verksamheten i Lunds kommuns förskolor och grundskolor och har 3500 medarbetare. Cirka 17 600 barn går på kommunens 73 förskolor och 44 grundskolor och grundsärskolor.

Inom förvaltningen pågår just nu ett spännande arbete med att skapa verksamhetsområden som på bästa möjliga sätt skapar förutsättningar för att uppnå vår målbild – en utbildning i världsklass. Verksamhetsområde kansli startas upp 1 januari 2023 och här finns flera av förvaltningens stödjande funktioner samlade. Totalt utgörs verksamhetsområdet av ca 20 personer i specialistfunktioner, till exempel barn- och elevadministration och förvaltningsadministration.

Nu söker vi dig som vill vara med från början och vara delaktig i uppbyggnaden av detta nya verksamhetsområde. Vi erbjuder dig en utvecklande roll med många samarbetsytor där du får möjlighet att påverka såväl form som innehåll.

Om rollen
Verksamhetschefens uppdrag är att bygga upp det nya verksamhetsområdet, som effektivt ska stödja kärnverksamheten. Ansvaret innebär styrning, ledning, samordning och utveckling av frågor inom nämnd- och förvaltningsadministration samt myndighetsfrågor inom förvaltningen. En viktig uppgift är verksamhetsutveckling med stöd av digitala verktyg, tjänster och arbetssätt som skapar service för medborgare och andra förvaltningar.

Som verksamhetschef leder du två enhetschefer och har direkt personalansvar för fyra medarbetare. Du rapporterar till förvaltningsdirektör och ingår i förvaltningens ledningsgrupp.

Om dig
Vi söker dig med högskoleexamen inom juridik eller offentlig förvaltning och flerårig erfarenhet av arbete i en politiskt styrd verksamhet. Har du tidigare arbetat med att leda andra chefer eller medarbetare i olika specialistfunktioner är detta meriterande.

En värdefull erfarenhet är om du har byggt upp verksamhet eller lett internt förändringsarbete med implementering av projekt- och processbaserade arbetssätt. Det är även en fördel i jobbet om du har förståelse för ekonomi och är insatt i Skollagen. Ditt ledarskap kännetecknas av långsiktig hållbarhet, kommunikation, och helhetssyn. Som person har du stort engagemang, god förmåga att inspirera medarbetare och ett systematiskt och strukturerat arbetssätt.

För att lyckas i rollen som verksamhetschef behöver du ha en mycket god samarbets- och samverkansförmåga. Då förvaltningen är inne i ett pågående förändringsarbete är det viktigt att du trivs i en miljö som befinner sig i utveckling.

Placering
Vi sitter tillsammans i moderna lokaler i centrala Lund och det finns goda pendlingsmöjligheter.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Maquire. Välkommen med din ansökan via denna länk till annonsen https://lund.varbi.com/se/center/tool/position/546506/ senast 9 oktober. Vänta inte med att höra av dig om du är intresserad, vi följer upp efter hand. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Per Synnes 0702-99 15 30, per.synnes@maquire.se.

Fackliga kontaktpersoner Lunds kommun

Ledarna – ledarna@ledarna.se

Vision – Cecilia Åkesson 046-3597039

Ansök nu

Fitness24Seven söker Area Manager till Region Syd

Butikschef
Läs mer Apr 22
Area Manager till Region Syd

Är du en person som brinner för att utveckla team? Går du i gång på att skapa fantastiska kundupplevelser samt får en kick av att överträffa mål? Då är du den vi söker!

På fitness24seven söker vi nu en area manager till vår region i södra Sverige, som består av ett 50 tal gym i Skåne och Blekinge. Rollen som area manager erbjuder en spännande möjlighet att få vara med och påverka vår resa framåt. Du kommer vara drifts och resultatansvarig för ett distrikt bestående av ca 15 gym.

Du har ansvar för att säkerställa rätt bemanning på verksamheterna genom schemaläggning och rekrytering. Du är en naturlig ledare och en stor del av ditt fokus ligger på att skapa ett välmående team där du coachar och utvecklar dina Site Managers / Site Responsibles.

Tillsammans planerar ni och följer upp hur ni skapar fantastiska kundupplevelser och driver företagets kvalitativa och ekonomiska resultat framåt.

Som Area Manager arbetar du både strategiskt på vårt huvudkontor i Lund och praktiskt med att leda ditt team ute på anläggningarna i ditt distrikt.

För att du ska lyckas i denna roll tror vi att du är en social och ansvarsfull person som har lätt för att leda andra och ser ditt team som den största nyckeln för att lyckas

Du tycker om problemlösning och är kreativ vilket gör det lätt för dig att hantera oväntade situationer. Du är strukturerad och självgående och har stark önskan om att alltid utveckla både dig själv och dina kollegor framåt. Vidare ser vi att du har god ekonomisk förståelse och snabbt kan omsätta analys till handling.Arbetsuppgifter

Detta kommer du göra som Area Manager:

- Leda, coacha och ansvara för personalutveckling.
- Arbeta mot uppsatta mål och budget
- Rekrytera, lägga schema och hantera bemanning.
- Följa rutiner och föreskrifter som finns kopplade till företaget.
Vi söker dig som

- Har eftergymnasial utbildning, gärna relevant högskola/universitetsutbildning
- Har minst 3 års erfarenhet av ledarskap, samt erfarenhet att leda andra ledare
- Är flytande i tal och skrift i svenska och engelska
- Har B-körkort
- Är van att jobba varierat i ett högt tempo med flexibla arbetsuppgifter


Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet inom friskvård och gruppträning

Bra att veta

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön + bonus

Placering: Lund / ditt distrikt

Övrigt; Tjänstebil & träningskort ingår i rollen

Du kommer rapportera till Regional Manager.
Vid behov kommer du behöva vara tillgänglig efter ordinarie arbetstid.Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest och bakgrundskontroll vid nyanställning av personal.Om oss Fitness24Seven är en av Europas absolut snabbast växande gymkedja och vi riktar oss till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt 15 år har vi gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha drygt 250 anläggningar i Sverige, Norge, Finland, Colombia och Thailand. Som medlem på Fitness24Seven har hen tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Vi har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar.

Ansök nu

Head of Pharmacovigilance Operations and Deputy QPPV

Administrativ chef
Läs mer Sep 21
Do you want to be part of a fantastic growth journey where you play a key role in executing the strategy? We are a young, dynamic company with focus on offering prescription specialty and branded pharmaceuticals in the Scandinavian markets. We are scaling for growth and have an increasing portfolio. This is a role where you will have direct influence on the business, be in close contact with partners, out-sourcing specialists, and internal functions. You will be responsible as Deputy QPPV and support the QPPV as head of Pharmacovigilance Operations.
The Deputy QPPV must reside in Sweden and should be permanently and continuously at the disposal of the MAH / company.
Main Duties
Establishing and maintaining a pharmacovigilance system
Review and update pharmacovigilance system master file (PSMF) to ensure is an accurate and up-to-date reflection of Company PV system.
Preparing pharmacovigilance reports as defined by regulations
Answering requests from Health Authorities
Providing Health Authorities with any other information relevant to product safety

Establishing and maintaining/managing the pharmaceutical company's pharmacovigilance system
Having an overview of the safety profiles and any emerging safety concerns for the company's drugs
Represent Drug Safety (DSA) in company projects and collaborate with other departments
Acting as a deputy single contact point for the Health Authorities on a 24-hour basis
The position is a great opportunity to work with Pharmacovigilance and support the growth of a company with focus on processes and systems.
About the job
You will support the QPPV and lead the PV operations to ensure safety compliance and efficient processes. You will be involved in compiling, submitting, and maintaining Risk Management Plans. You are also responsible for answering questions from the authorities in collaboration with manufacturers and with colleagues in other the departments. You are responsible for coordinating matters related to PV and you will ensure that the company is in compliance with the PV regulations and requirements.
Besides building the necessary quality system within PV, you will also ensure that we always are inspection ready and in compliance.
About you
We require you hold a relevant education within natural science (pharmacy, medicine, dental). to qualify as Deputy QPPV. The role should be appropriately qualified with documented experience in international pharmaceutical companies with a minimum of 8 years’ experience in Pharmacovigilance/Drug Safety. Experience in providing medical judgement is an advantage. You will be responsible for managing an external partner with employees in India – and experience from working in India or with Indian companies is an asset. You manage to work detail oriented and hands-on when required and at the same time maintain an overview of the whole and keeping a good structure.
Besides working with PV, you will assist with Quality Assurance and general support with inspections. Experience from working with QA and inspections are required.
We expect that you are fluent in English (written and verbal) – other languages are an asset.
Who are we?
You will join an exciting company with high growth ambitions. We want to make a difference by offering treatment solutions within areas like oncology, rare diseases, and neurology.
You will be part of a growing team, where we treasure a can-do-attitude, solution-oriented thinking, and close collaboration. We work closely together to ensure high performance and the best service to the rest of the organisation. At Newbury Pharmaceuticals, we have an open atmosphere and work as one team to achieve our goals. We are based in Lund, Sweden – and expect you to be regularly in the office combined with the possibility of hybrid-working.
About Newbury Pharmaceuticals
We are a young, dynamic, and ambitious company which has built a solid foundation of internal systems and a strong pipeline. We are now ready to take the next step on our growth journey where we will commercialise a number of medicines and make further advancement of the portfolio by finalising registrations and by adding new in-licensing opportunities.
We offer
We offer modern offices in Lund, Sweden and the possibility for hybrid working. We are moving from being a start-up to scaling the business for growth. You will have the opportunity to join this exciting journey.
Applications will be reviewed on a continuous basis and please submit your resume and short motivation at: HR@newburypharma.com

Ansök nu