Poolia Sverige AB jobb i Lund

Hitta lediga jobb hos Poolia Sverige AB i Lund. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Lund.

Produktionsplanerare till Molander-Boxon Tech Group

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Nov 30
Tillväxten och expansionen för Molander Tech i Dalby fortsätter varför man nu söker en utvecklingsorienterad Produktionsplanerare. Tidigare i år har företaget också förstärkts genom samgående med säljbolaget Boxon Tech, vilket också lägger en mycket bra grund för fortsatta satsningar och tillväxt.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid.

Är du en självgående, utvecklingsorienterad och analytisk Produktionsplanerare med gedigen kunskap om affärssystem samtidigt som du har en god produktionsteknisk förståelse? Vill du arbeta i ett framgångsrikt och långsiktigt bolag med en finansiellt stark ägare som expanderar sin verksamhet?

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten
Du erbjuds en kvalificerad och utvecklande tjänst i en internationell miljö. Molander Tech kännetecknas av en närhet till sina kunder, korta beslutsvägar, en hög ambitionsnivå och professionalism.

Som Produktionsplanerare ansvarar du för att vi uppfyller våra åtaganden mot våra kunder på det resurseffektivaste sättet genom planering och optimering mot kundorder/prognos.

I rollen som Produktionsplanerare jobbar du tätt med produktionsteamet, inköp och kunder för att kunna erbjuda både flexibilitet och kostnadseffektivitet.

Som Produktionsplanerare kommer du att ansvara för:

• Leda företagets planerings- och prognosarbete samt i samråd med Production Director sätta rådande kapacitetsnivåer.
• Utveckla informations- och materialflödet för att på bästa sätt leverera produkter och tjänster till kunder för att uppnå företagets mål.
• Uppdatering av planeringsmodulerna i affärssystemet Monitor G5
• Vara delaktig i att kontinuerligt förbättra produktionens resultat utifrån uppsatta mål (nyckeltal) inom säkerhet, produktivitet och kostnad genom arbete med LEAN (ständiga förbättringar).
• Aktivt deltaga i produktionsledningens möten och uppföljningar
• Vara spindeln i nätet mellan inköp och lager till prognos- och planeringsverktyget (Monitor G5).
• Medverka vid olika förbättrings- och utvecklingsprojekt inom planering, produktion och andra närliggande områden.

Molander Tech har 3-skift och som Produktionsplanerare jobbar du dagtid.

Arbetsplatsen är i Dalby i Lunds kommun som du lätt når från stora delar av södra och mellersta Skåne.

Tjänsten rapporterar till Production Director.

Vem är du?
Vi söker dig som minst har 3-5 års erfarenhet från produktionsplanering i ett tillverkande bolag.

Vi är flexibla med din utbildningsbakgrund, d v s du kan ha läst på högskola/universitet, YH/KY eller du har annan relevant utbildning och/eller erfarenhet.

Du har förståelse för och erfarenhet av planering och optimering av material, maskiner och medarbetare.

Du har goda IT-kunskaper och tidigare erfarenhet från produktionsplanering i affärssystem. Kunskaper i Monitor G5 är meriterande.

Arbetet innebär delvis internationella kontakter vilket kräver minst normalgoda kunskaper i engelska (tal och skrift).

Som person är du självgående och lösningsorienterad. Du arbetar strukturerat och har lätt för att prioritera och fatta beslut. Din kommunikationsstil är tydlig och du kan säga ifrån när det behövs men förstår samtidigt vikten av ett ödmjukt förhållningssätt i en koordinerande funktion mellan produktion, försäljning, inköp och lager.

Vi ser det som en fördel om du också är:
• Analytisk med en fallenhet för att kunna strukturera problem och se trender
• Strukturerad och lösningsorienterad person som involverar de avdelningar och personer
• Engagerad, drivande och fattar egna beslut
• Bidragande till en kontinuerlig verksamhetsförbättring

Tjänsten kräver körkort B.

Vid den aktuella rekryteringen använder vi oss av arbetspsykologisk testning för kandidater utvalda till intervju och bakgrundskontroll för slutkandidat.

Om verksamheten
Molander Tech AB i Dalby arbetar med kunder globalt, framför allt inom automotive segmentet. Boxon Tech AB, har haft ansvaret för samtlig försäljning sedan bolagen startade, och båda bolagen ingår från maj månad i år i en egen bolagsgrupp med privata ägare. Bolagen omsätter ca 200 Mkr och har ca 70 anställda, varav 40 st finns i Dalby.

Vi är ett snabbväxande svenskt företag med anläggningar i Skandinavien och Centraleuropa. Vi är specialiserade inom formsprutning och har fokus på fraktemballage och hållbarhet. Bland våra uppdragsgivare finns bl a världsledande bilproducenter och välkända företag inom klädindustrin.

Vårt unika kunnande i kombination med vår innovationsförmåga har resulterat i lösningar som idag blivit standard inom vissa branscher, och som överträffar de emballage- och materialhanteringssystem man haft tidigare. Efterfrågan på dem har därför varit stor vilket är den bakomliggande anledningen till vår så snabba tillväxt.

Våra kundsamarbeten är långa och präglas av djupt engagemang och drivkraften att göra skillnad. Vi betraktar oss själva som ett företag som är under ständig utveckling. Det vi gör är ju viktigt och på så många plan berikande.

Vi lägger stor vikt vid att våra utvecklings- och tillverkningsprocesser håller ställda förväntningar. Vi är därför både kvalitets- och miljöcertifierade i enlighet med gällande ISO-standards.

Läs mer om verksamheten på https://www.molandertech.com/ och www.boxon.com/boxontech

Ansök nu

Junior mjukvarutestare för uppdrag till Axis Communications!

Systemtestare/Funktionstestare
Läs mer Nov 30
Om tjänsten
Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och vill arbeta i projekt med kvalitet? Vi söker juniora profiler som brinner för testning och teknik! Sök tjänsten idag, vi arbetar med ett löpande urval. Tjänsten gäller ett konsultuppdrag, där du inledningsvis blir anställd av Poolia, med stor möjlighet att uppdraget går över i en anställning direkt hos Axis Communications med tiden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som testare är du spindeln i nätet och har en avgörande roll för att leverera kvalitet till Axis Communications kunder. Du är med i hela utvecklingsprocessen, från kravspecifikation till slutleverans. Du erbjuds arbete i utvecklingsteam med nära samarbete med utvecklare och jobbar tillsammans med både juniora och seniora testare. Som testare får du vara med och anpassa produkterna efter kundens behov genom att vara med och utveckla och driva testlösningar. Testningen sker manuellt och automatiskt med både scriptade och utforskande metoder. Du kommer att bidra till det innovativa testarbetet på Axis Communications R&D-avdelning som är placerat i Lund.

Vem är du?
Du är troligtvis nyexaminerad högskole- eller civilingenjör med inriktning datateknik, elektroteknik eller jämförbar inriktning. Förutom ditt tekniska intresse har du grundläggande kunskaper inom nätverksteknik. Du har alltså förståelse samt gärna erfarenhet inom; TCP/IP, Routing & Switching, DNS, Proxy & DHCP.

Du har åtminstone grundläggande erfarenhet av testning eller programmering i Linux-miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom flera distributioner, samt att du exempelvis har satt upp egna Linux-servrar för hobbyprojekt.

Du uppmuntras att vara nyfiken och kreativ, då innovation är viktigt för Axis Communications. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du är en kommunikativ person som tycker om att arbeta i team och trivs i en öppen och dynamisk miljö. Egenskaper som krävs för att lyckas i rollen är att du ska vara strukturerad och noggrann.

Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både i svenska och engelska.


Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

Conmodo i Malmö söker nya medarbetare!

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Nov 27
Om tjänsten
Conmodo växer & söker ständigt nya medarbetare till sina team i Malmö. Vi söker nu dig som precis tagit studenten eller arbetat några år men vill prova något nytt. På Conmodo arbetar du antigen som tekniker eller med logistik & administration. Du kommer till en början vara provanställd via oss på Poolia för att sedan bli anställd av Conmodo om allt faller rätt ut. Tjänsten är med start omgående och pågår löpande. Låter detta som något för dig? Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Conmodo är ett företag som reparerar elektronik, där det största inflödet är mobiltelefoner och PC. Bolagets kunder finns i de nordiska länderna, och största inflödet kommer från Sverige och Danmark. Du kommer att ingå i ett härligt team och tillsammans med dina kollegor ser du till att arbetets utförs med stor noggrannhet. Upplärning sker på plats och inga förkunskaper krävs.

Arbetsuppgifter som kan förekomma är följande:
· Hantera inkommande produkter, dagens inkommande flöden - både svenska och danska kunder
· Undersökning av enheten och konstatera felet
· Reparera mobiltelefoner, PC, el skotrar etc.
· Sluttesta produkten, - både manuellt och i ett program
· Lite admin - skriva arbetsrapport samt checka av mot leverantörenssystem såsom uppdateringar etc.

Tjänsten är på heltid och arbetet är förlagt måndag till fredag från 8:30 till 17:00. Tider som 10:30 till 19:00 kan förekomma vid enstaka tillfällen. Placering på Conmodos kontor på Industrigatan 33B i Malmö.Vem är du?
Vi söker dig som precis tagit studenten eller arbetat några år men vill prova något nytt. För att vara Conmodos nästa stjärna ser vi att du har viljan att lära dig nya saker, är engagerad, vågar fråga och har lätt för att lära sig nytt. Självklart är du nyfiken och fingerfärdig då det är en hel del pillande med enheterna. Det är också viktigt att du har lätt för att följa instruktioner och rutiner, samt förstår värdet av att följa dessa. Du talar och skriver flytande svenska och engelska. Språk som förekommer hos oss är svenska, norska, danska och engelska. Vi har många konsulter som arbetar på Conmodo idag och de ser fram emot att få med dig in i gänget!

OBS! För att vara aktuell för tjänsten får du inte förekomma i belastningsregistret.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Interim Samhällsbyggnadschef till kommun i Skåne

Administrativ chef
Läs mer Nov 29
Om tjänsten
Vi söker en dynamisk och erfaren samhällsbyggnadschef för ett spännande interimsuppdrag inom ett kommun i Skåne. Som samhällsbyggnadschef kommer du att vara en nyckelperson i att leda och samordna arbetet inom verksamhetsområdet samhällsbyggnad för en kommun i Skåne. Detta uppdrag är unikt då du kommer vara anställd som konsult hos Poolia under uppdragets gång eller eventuellt agera som underkonsult.

Uppdragets Varaktighet:
1 januari 2024 – 31 augusti 2024, med möjlighet till förlängning upp till 9 månader.

Plats:
Kommun i Skåne

Ansvarsområden:
Som samhällsbyggnadschef kommer du att ha övergripande personal- och budgetansvar (med undantag för miljö- och byggavdelningen) samt vara en ledande kraft i att forma och implementera den nya organisationen inom verksamhetsområdet. Du förväntas delta aktivt i den pågående omorganisationsprocessen och leda samhällsbyggnadsverksamhetens ledningsgrupp.

Fokusområden under Uppdraget:

- Processoptimering: Fortsätt pågående kartläggnings- och utvecklingsarbete med samhällsbyggnadsprocesserna för att öka helhetssynen och effektiviteten.

- Organisationsutveckling: Se över behovet av utveckling och samordning i verksamheten för att skapa ökad helhetsbild, koordinering, transparens och samarbetskultur.

- Implementering av Ny Organisation: Ansvara för att implementera den nya organisationen och tillhörande arbetssätt.

- Strategiskt Ledarskap: Utöva tydligt och närvarande ledarskap med förmåga att växla mellan ett verksamhetsperspektiv och ett kommunövergripande perspektiv.

Krav för Tjänsten:

* 3 referenser (högst 10 år gamla).
* Utbildning på universitetsnivå inom relevanta områden.
* Erfarenhet som samhällsbyggnadschef i kommunal verksamhet eller motsvarande position.
* Erfarenhet av att leda genom andra och nära samarbete med politiken.
* Erfarenhet av att företräda en kommun i va-frågor och förhandlingsförmåga.
* Strategisk förmåga och tydligt ledarskap.

Arbetstid och Omfattning:
Arbetet ska utföras främst i kommunens lokaler. Omfattningen på uppdraget bedöms för hela perioden till cirka 70–75 % av en heltid, men kan variera över tid (inledningsvis 100 %). Flexibilitet och närvaro stäms av veckovis med kommundirektören.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Android Softwear Developer

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Nov 20
Roll: Android Softwear Developer
Senioritetsnivå: Senior
Plats: Lund (SE)
Distansarbete: nej
Uppdragsperiod: 6-12 mån

Uppdragsbeskrivning:
Vi söker nu, för uppdrag till kund en Android-utvecklare inom bilindustrin där man främst fokuserar på hållbarhet, säkerhet och bekvämlighet i sin strategi.Syfte:
Vi söker nu en erfaren mjukvaruutvecklare som är passionerad för att utveckla nästa generations infotainmentsystem baserat på Googles Android Automotive OS. Baserat på detta kommer din roll innebära att utveckla och maximera en god kundupplevelse och användarvänlighet för produkterna.

Vem du är:
Du har en stor passion för att skapa de bästa lösningarna för att göra människors liv och vardag enklare. Du har en öppen inställning med fokus på samarbete och att hitta nya lösningar. Du använder din tekniska kunskap för att hitta lösningar som är genomförbara inom projektets omfattning.

Dina arbetsuppgifter:
Som Android Automotive Software Developer kommer du att utveckla mjukvara i applikations- och nativlagren av Android-stacken för infotainmentsystemet. Du kommer att samarbeta med UX-designers och andra intressenter för att definiera en sammanhängande helhetslösning. Du kommer att vara en del av ett team med helhetsansvar, inklusive design, arkitektur, dokumentation, utveckling, verifiering och validering.

Kunskap och erfarenhet:
Vi letar efter någon med en masterexamen i mjukvaruutveckling eller motsvarande, med några års arbetslivserfarenhet inom fältet. Du har flera års erfarenhet av Android-app- och nativutveckling (Java/Kotlin, C++) samt erfarenhet av AOSP och AOSP-byggsystemet.

Du är bekant med moderna app-arkitekturmönster (MVP, MVVM, clean architecture) samt har god kunskap om Android-testramar (Junit, Espresso, Mockito) och Python-scripting. Erfarenhet av versionshanteringsverktyg som Git är ett måste.

Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av projekt inom fordonsinfotainment.

Start:
Snarast möjligt

Varaktighet:
6-12 månader

Plats:
Lund

Vi presenterar kandidater löpande för detta uppdrag, så tveka inte att ansöka redan idag!

Nödvändiga färdigheter:

Python-scripting
Junit
Android AOSP
Applikationsarkitektur
Git
Java
Espresso
C++
Android-app
Nativutveckling
Mockito
Android-testramar
Kotlin
Meriterande färdigheter:

Fordonsinfotainment
Språk: Engelska

Ansök nu

Hårdvaruutvecklare till tech-bolag i Lund

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Nov 20
Om du är redo att utmana dig själv och arbeta med avancerad elektronik i en dynamisk och innovativ miljö? Är du en engagerad och nyfiken person som vill ingå i ett kompetent team där samarbete och kreativitet präglar din vardag? Då kan detta vara rollen för dig.

Om tjänsten
I rollen som hårdvaruutvecklare kommer du att spela en nyckelroll i design, testning och certifiering av elektronikkomponenter i våra projekt. Om du har passion för hårdvara med bakgrund inom elektronik, elektrisk teknik, embedded system och hårdvarudesign, så är du precis den vi letar efter.

About the positionDina arbetsuppgifter i huvudsak
Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera:
• Systemdesign och schemadesign.
• Val av komponenter, inklusive FETar, power supply-enheter, minnen med mera.
• Granskning av CAD och mekanikdesign i samarbete med ditt team.
• Testning med avancerade verktyg som multimeter, oscilloskop och frekvensräknare.
• Miljötestning med fokus på faktorer som temperatur och fuktighet.
• Lödning och modifiering på PCB-nivå.
• Certifiering och testning relaterat till EMC, ESD, säkerhetsstandarder med mera.
• Producerbarhetsanalyser för att säkerställa en smidig tillverkningsprocess.


Vem är du?
Kvalifikationer vi söker: Vi är intresserade av kandidater med erfarenhet inom följande områden:
• Erfarenhet av power supply-design, inklusive linjär-, buck- och boost-regulatorer.
• Stark kompetens inom systemdesign med förmåga att designa komplexa elektroniska system.
• Produktionskunskap och förståelse för tillverkningsprocessen.
• Djup komponentförståelse och förmåga att välja rätt komponenter för olika applikationer.
• Erfarenhet av certifiering och testning, särskilt inom områden som EMC (elektromagnetisk kompatibilitet).

Vi utför löpande intervjuer, så om du är redo att utmana dig själv och arbeta med avancerad elektronik i en dynamisk och innovativ miljö, ansök till tjänsten redan idag.

Ansök nu

Junior mjukvarutestare för uppdrag till Axis Communications!

Systemtestare
Läs mer Nov 15
Om tjänsten
Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och vill arbeta i projekt med kvalitet? Vi söker juniora profiler som brinner för testning och teknik! Sök tjänsten idag, vi arbetar med ett löpande urval. Tjänsten gäller ett konsultuppdrag, där du inledningsvis blir anställd av Poolia, med stor möjlighet att uppdraget går över i en anställning direkt hos Axis Communications med tiden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som testare är du spindeln i nätet och har en avgörande roll för att leverera kvalitet till Axis Communications kunder. Du är med i hela utvecklingsprocessen, från kravspecifikation till slutleverans. Du erbjuds arbete i utvecklingsteam med nära samarbete med utvecklare och jobbar tillsammans med både juniora och seniora testare. Som testare får du vara med och anpassa produkterna efter kundens behov genom att vara med och utveckla och driva testlösningar. Testningen sker manuellt och automatiskt med både scriptade och utforskande metoder. Du kommer att bidra till det innovativa testarbetet på Axis Communications R&D-avdelning som är placerat i Lund.

Vem är du?
Du är troligtvis nyexaminerad högskole- eller civilingenjör med inriktning datateknik, elektroteknik eller jämförbar inriktning. Förutom ditt tekniska intresse har du grundläggande kunskaper inom nätverksteknik. Du har alltså förståelse samt gärna erfarenhet inom; TCP/IP, Routing & Switching, DNS, Proxy & DHCP.

Du har åtminstone grundläggande erfarenhet av testning eller programmering i Linux-miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom flera distributioner, samt att du exempelvis har satt upp egna Linux-servrar för hobbyprojekt.

Du uppmuntras att vara nyfiken och kreativ, då innovation är viktigt för Axis Communications. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du är en kommunikativ person som tycker om att arbeta i team och trivs i en öppen och dynamisk miljö. Egenskaper som krävs för att lyckas i rollen är att du ska vara strukturerad och noggrann.

Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både i svenska och engelska.


Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

Interim lönechef till kund i Lund!

Löneadministratör
Läs mer Nov 16
Om tjänsten
Uppdraget:
Som tillfällig lönechef kommer du att leda enheten Löneservice, bestående av 20 medarbetare, med övergripande verksamhets-, personal- och budgetansvar. I uppdraget ingår att genomföra en nuläges- och nylägesanalys av enhetens prestationer inom service, effektivitet och leverans. Löneservice är den centrala lönefunktionen för kommunen, och du kommer att ge support inom löne och avtalsfrågor till olika förvaltningar med cirka 12 000 användare i lönesystemet.

Avdelningen genomgår för närvarande ett omfattande förändringsarbete, särskilt kopplat till det gemensamma projektet "Intern kommunsupport," där löneservice spelar en central roll.

Rollbeskrivning:
I rollen som chef inom HR har du ansvar för verksamheten, budgeten och personalen.

Förväntat resultat av leverans:
Du förväntas överlämna relevant material kring utvecklingsbehov inom enheten och en prioriteringslista till den permanenta lönechefen. Dessutom förväntas du aktivt bidra till pågående förändringsarbete och säkerställa ett effektivt HR-objekt.

Möjlighet till distansarbete:
Ja, en till två dagar i veckan.

Krav:

Erfarenhet av att leda medarbetare, gärna inom administration, löne eller HR.
Kunskaper om HR-system.
Erfarenhet och kunskap inom analys/utredningsarbete.

Meriterande:

Erfarenhet inom uppdraget och/eller erfarenhet av ledarskap inom offentlig sektor.
Erfarenhet av förändringsledning.
Uppdragets genomförande, tider och omfattning:

Startdatum: 4 december 2023.
Slutdatum: 31 maj 2024.
Option på förlängning: Möjlighet att förlänga avtalet efter 2 månader.
Omfattning: 100%.
Plats för genomförande: Lund.
Möjlighet till distansarbete: Ja, en till två dagar i veckan.

Ansök nu

Junior mjukvarutestare för uppdrag till Axis Communications!

Systemtestare
Läs mer Okt 31
Om tjänsten
Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och vill arbeta i projekt med kvalitet? Vi söker juniora profiler som brinner för testning och teknik! Sök tjänsten idag, vi arbetar med ett löpande urval. Tjänsten gäller ett konsultuppdrag, där du inledningsvis blir anställd av Poolia, med stor möjlighet att uppdraget går över i en anställning direkt hos Axis Communications med tiden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som testare är du spindeln i nätet och har en avgörande roll för att leverera kvalitet till Axis Communications kunder. Du är med i hela utvecklingsprocessen, från kravspecifikation till slutleverans. Du erbjuds arbete i utvecklingsteam med nära samarbete med utvecklare och jobbar tillsammans med både juniora och seniora testare. Som testare får du vara med och anpassa produkterna efter kundens behov genom att vara med och utveckla och driva testlösningar. Testningen sker manuellt och automatiskt med både scriptade och utforskande metoder. Du kommer att bidra till det innovativa testarbetet på Axis Communications R&D-avdelning som är placerat i Lund.

Vem är du?
Du är troligtvis nyexaminerad högskole- eller civilingenjör med inriktning datateknik, elektroteknik eller jämförbar inriktning. Förutom ditt tekniska intresse har du grundläggande kunskaper inom nätverksteknik. Du har alltså förståelse samt gärna erfarenhet inom; TCP/IP, Routing & Switching, DNS, Proxy & DHCP.

Du har åtminstone grundläggande erfarenhet av testning eller programmering i Linux-miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom flera distributioner, samt att du exempelvis har satt upp egna Linux-servrar för hobbyprojekt.

Du uppmuntras att vara nyfiken och kreativ, då innovation är viktigt för Axis Communications. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du är en kommunikativ person som tycker om att arbeta i team och trivs i en öppen och dynamisk miljö. Egenskaper som krävs för att lyckas i rollen är att du ska vara strukturerad och noggrann.

Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både i svenska och engelska.


Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

1st line supporttekniker till kund i Malmö!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Okt 25
Om tjänsten
Vår kund växer och behöver nu förstärka med en duktig supportekniker! Som 1st line supporttekniker hos vår kund arbetar du tätt tillsammans med 2nd line och andra funktioner i organisationen. Kunden är alltid i fokus och du ger dem alltid bästa möjliga service. Start är snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som 1st line supporttekniker kommer du att hantera ärenden från kunder både via samtal och e-post. Ni har generellt sett ett växlande tempo då er vardag styrs av kundunika händelser och allt du gör ska hålla hög kvalitet och servicenivå. Vi tror på att våra medarbetare gör ett bra arbete när de trivs, så det är viktigt för oss att hitta just dig som trivs i vår tempofyllda vardag. Det är viktigt att du är pålitlig, initiativrik och värdesätter goda kundrelationer. Då det är en första linjesupport med ett stort antal kunder med olika avtal och SLA nivåer och det viktigt att du är duktig på att felsöka hungrigt när det krävs. Det är även viktigt att följa satta eskalationsrutiner när de finns. Den administrativa delen är stor och dokumentation av ärenden är ett naturligt inslag i det dagliga arbetet. Det genuina intresset för IT underlättar ditt arbete varje dag. Arbetet kommer vara intensivt och utmanande, men du omges av härliga kollegor som har nära till skratt!

Arbetstiderna är främst dagtid mellan 8-17 måndag till fredag. Du kommer även att jobba kvällpass en vecka (inklusive helgen) ca varannan månad vilket går på rotation i teamet och är baserat på hur många ni är.

Vem är du?
Vi vill helst att du har en eftergymnasial utbildning inom IT, gärna yrkeshögskola. Du kan även söka tjänsten om du har fått motsvarande IT kunskaper på egen hand eller om ditt driv att lära dig nya saker och din arbetsmoral är hög då det är två jätteviktiga saker för oss. Kanske har du läst IT på gymnasiet och sedan arbetat med liknande arbetsuppgifter, det värderas också högt. Ett krav är dock att du är talar och skriver både engelska och svenska flytande. Det är meriterande om du har arbetat och/eller har kännedom om Active Directory, Windows operativsystem, Linux, Basic Nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP), Ärendehanteringssystem, felsökning, mobila enheter, skrivarhantering och Office365.

För att trivas och tycka det är kul måste du ha ett inre driv att alltid vilja ge förstklassig service till dina kunder! Du och ditt team är ett lag och tillsammans ska ni se till att hjälpa era fina kunder med tempo och hög klass. Du är personen som alltid ställer upp för ditt lag och dina kunder. För att lyckas i rollen som 1st line supporttekniker måste du vara strukturerad, fokuserad och ha koll på lägetOm verksamheten
Du kommer att vara anställd av Poolia som konsult. Som konsult erbjuds du möjlighet att ta certifikat och premieras om du lyckas. Det finns även möjlighet att delta på aktiviteter hos både kunden och Poolia. Vid din sida från Poolia har du mig, Julia Femenias Krohn, som gärna agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på ditt uppdrag. Du kommer också ha en teamleader och en teamchef vid din sida som stöttar dig i det dagliga. Det får inte heller glömmas att du är en del av ett team där ni hjälps åt för att gemensamt nå framgång! Jag vill att du ska må bra och trivas under tiden du är anställd på Poolia och kunden som du ska arbeta hos. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Friskvårdsbidrag är en given förmån!

Ansök nu

Projektinriktad Konstruktör till Molander-Boxon Tech Group

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Okt 8
Tillväxten och expansionen för Molander Tech i Dalby fortsätter varför man söker nu en projektinriktad och engagerad Konstruktör. Företaget har också förstärkts genom samgående med säljbolaget Boxon Tech i våras, vilket också lägger en mycket bra grund för fortsatta satsningar och tillväxt.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid.

Vill du arbeta brett inom konstruktion i en framgångsrik och väletablerad koncern? Är du utvecklingsorienterad och ansvarstagande samt vill arbeta nära produktionen och kunderna?

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten
Du erbjuds en kvalificerad och utvecklande tjänst i en internationell miljö. Molander Tech kännetecknas av en närhet till sina kunder, korta beslutsvägar, en hög ambitionsnivå och professionalism.

Du ingår i ett team med tre andra Konstruktörer. Du rapporterar till Konstruktionschefen.

I rollen som Konstruktör kommer du främst att arbeta med:

• Konceptritningar tillsammans med kunder och säljsidan
• Verktygskonstruktion i 3D (främst Catia V5)
• Produktionsinformation till produktionen
• Produktionsteknik
• Dokumentation
• Övrigt stöd inom konstruktion gentemot sälj- och produktionsområdet

Arbetsplatsen är Dalby, nära Staffanstorp, Lund och Malmö.

Vem är du?
Vi söker dig som teknisk utbildning från YH/KY eller från högskola/universitet som högskole- eller civilingenjör.

Du har minst 2-3 års erfarenhet av konstruktionsarbete. Har du längre erfarenhet ser vi positivt på detta då tjänsten kan anpassas beroende på din tidigare erfarenhet.

Du har en bred teknisk förståelse och intresse. Vi ser det som värdefullt om du är intresserad av eller har tidigare erfarenhet av produktionsteknik och/eller materialkunskap.

Du jobbar troligen idag inom tillverkande företag eller som konsult. Tidigare erfarenhet från plastindustri, gjutindustri eller närliggande bransch är meriterande. Har du tidigare erfarenhet av verktygskonstruktion och prototyper är det meriterande. Kunskap om 3D printers är plus.

Vi använder Catia V5 som CAD-verktyg. Du har goda kunskaper i Office-paketet. Vi jobbar med Monitor G5 som affärssystem.

För tjänsten krävs flytande svenska i tal och skrift. Då tjänsten även innefattar samarbete med utländska bolag och kunder krävs goda kunskaper i engelska.

Du är en kreativ problemlösare med stort teknikintresse. Du är en teamspelare med god förmåga att samarbeta och kommunicera både internt och externt. Du är lyhörd och flexibel. Vidare är du driven, ansvarstagande och strukturerad samt orädd för utmaningar. Du är också ordningsam vad det gäller dokumentation och noggrann i ditt arbete.

Tjänsten kräver körkort B.

Vid den aktuella rekryteringen använder vi oss av arbetspsykologisk testning för kandidater utvalda till intervju och bakgrundskontroll för slutkandidat.

Om verksamheten
Molander Tech AB i Dalby arbetar med kunder globalt, framför allt inom automotive segmentet. Boxon Tech AB, har haft ansvaret för samtlig försäljning sedan bolagen startade, och båda bolagen ingår från maj månad i år i en egen bolagsgrupp med privata ägare. Bolagen omsätter ca 200 Mkr och har ca 70 anställda, varav 40 st finns i Dalby.

Vi är ett snabbväxande svenskt företag med anläggningar i Skandinavien och Centraleuropa. Vi är specialiserade inom formsprutning och har fokus på fraktemballage och hållbarhet. Bland våra uppdragsgivare finns bl a världsledande bilproducenter och välkända företag inom klädindustrin.

Vårt unika kunnande i kombination med vår innovationsförmåga har resulterat i lösningar som idag blivit standard inom vissa branscher, och som överträffar de emballage- och materialhanteringssystem man haft tidigare. Efterfrågan på dem har därför varit stor vilket är den bakomliggande anledningen till vår så snabba tillväxt.

Våra kundsamarbeten är långa och präglas av djupt engagemang och drivkraften att göra skillnad. Vi betraktar oss själva som ett företag som är under ständig utveckling. Det vi gör är ju viktigt och på så många plan berikande.

Vi lägger stor vikt vid att våra utvecklings- och tillverkningsprocesser håller ställda förväntningar. Vi är därför både kvalitets- och miljöcertifierade i enlighet med gällande ISO-standards.

Läs mer om verksamheten på https://www.molandertech.com/ och www.boxon.com/boxontech

Ansök nu

Food Safety Specialist

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Okt 26
Om tjänsten
Vi på Poolia söker nu en Food Safety Specialist för vår kund i Lund. Vi letar efter en senior konsult som är öppen, ödmjuk, välorganiserad och drivs av kvaliteten på det arbete som utförs. I denna roll kommer du att samarbeta med leverantörer samt andra externa och interna intressenter. Med din expertis inom livsmedelssäkerhet kommer du att bidra till utvecklingen och kvalificeringen av nya produkter, material och leverantörer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbeta med leverantörer samt andra externa och interna intressenter för att säkerställa dokumentation av efterlevnad av livsmedelssäkerhet (certifikat etc.).
Samla in, utvärdera och identifiera eventuella brister i certifikat gentemot EU:s, USA:s och Kinas lagstiftning om kontakt med livsmedel.
Använda och fylla på det nya verktyget för hantering av certifikat.
Driva kontinuerliga förbättringar av livsmedelssäkerheten genom Base Material ISO 22000-ledningssystem.
Bygga och dela kunskap om livsmedelssäkerhet globalt inom företaget

Vem är du?
Utbildning som kemitekniker eller liknande.
Du är en mycket engagerad person med analytiska färdigheter och högt driv.
Du kan arbeta självständigt samt nära samarbete med interna och externa intressenter.
Att kommunicera på alla nivåer i organisationen är naturligt för dig, och du är van vid att hålla presentationer.
Du har ett intresse av att följa internationella utvecklingar inom ditt expertområde och har förmågan att extrahera, dela och förklara relevant information för kollegor.
Erfarenhet från förpacknings-, livsmedels- eller medicinindustrin är meriterande.
Flytande i både skrift och tal på engelska. Kunskaper i svenska är meriterande.

Startdatum: 15.11.2023
Slutdatum: 31.05.2024 med möjlighet till förlängning.
Distansarbete: Distansarbete är inte möjligt för detta uppdrag. Arbetsplatsen är Lund, Sverige.

Onboarding-information: Ett drogtest måste utföras innan uppdraget börjar.

Om du känner att du har rätt kompetens och erfarenhet för denna spännande roll, ansök redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Inköpare till PlatinumCars i Helsingborg!

Inköpare
Läs mer Okt 4
PlatinumCars söker efter Sveriges vassaste inköpare till deras spektakulära anläggning i Helsingborg! Är du den vi söker?


Om tjänsten
Som inköpare på PlatinumCars i Helsingborg ansvarar du för att rätt bilar köps in till bolaget. Du kommer att göra en bedömning av marknaden på den svenska samt den europeiska bilmarknaden, utifrån detta ha kunskap om vilka bilmodeller som är mest efterfrågade och vad som utgör konkurrenskraftiga priser för dessa bilar. Granska offerter från leverantörer, vara uppdaterad på bilauktioner, förhandla om priser och fatta beslut om avtal om köp skall ingås eller ej.

Arbetet är mycket självständigt och innebär många kontakter både internt och externt. Du kommer att ha ett nära samarbete med inköparen i Norrköping, din platschef och PlatinumCars COO.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Inköp av nya bilar.
• Prospektera nya kunder.
• Skanna av marknaden.
• Genomföra avtals- och prisförhandlingar.
• Vara uppdaterad kring auktioner.
• Följa trender inom bilbranschen.


Vem är du?
Som person vill vi att du är kommunikativ och lyhörd för dina kollegor samt kunder vilket leder till god inköpsförståelse. Du är analytisk och en mycket god förhandlare. Vidare tror vi att du är affärsdriven, duktig på att skapa nya kontakter och proaktiv i ditt arbete. Du tar gärna initiativ och visar framfötterna i inköpsprocessen.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete och att du har mycket goda kunskaper om bilmarknaden i Sverige. Du ska ha ett stort intresse och teknisk kunskap om bilar samt vara duktig på att utvärdera bilar.

Du är rätt person för rollen om du:
• Har tidigare erfarenhet av försäljning av bilar och/eller erfarenhet av inköp inom bilhandeln.
• Har ett genuint intresse och teknisk kunskap om bilar samt vara duktig på att förstå bilens historia och prisläge.
• Har en digital vana och är bekant med Officepaketet, Excel samt kontraktsskrivningar.
• Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Meriterande är även om du har kunskaper i ytterligare språk, ex Tyska, Franska, Italienska.
• Har minst en gymnasial utbildning alternativt relevant arbetserfarenhet
• Krav B-KörkortOm verksamheten
PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar. Bolaget är 18 år, har haft en mycket god tillväxt sedan start och har en god prognos även för 2023. PlatinumCars finns idag i Östergötland samt Skåne, vi är belägna i Norrköping direkt längs med E4:an i Norrköpings norra infart. Vi har 2 av Sveriges största Sportbilscenter med 19000m2 utställning och plats för 400 bilar under tak. Även komplett verkstad, glas samt rekond och Folierings avdelning.

Bolaget fortsätter att expandera och har öppnat en 22 meter högt och spektakulärt Sportbilscenter vid norra infarten till Helsingborg. Det är en exklusiv bilhall i tre plan med exponeringsyta för 100-tal bilar, verkstad, lokaler för rekonditionering, foliering och tvätt samt kontor och mötesytor med hotellkänsla, totalt 7 400 kvadratmeter.

Övrig information
Omfattning: Heltid.
Plats: På plats i PlatinumCars anläggning i Helsingborg.
Lön: Fast enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: Snarast enligt ök.

Viktigt att känna till: Vi tillämpar en personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma) på slutkandidater. I samband med anställningserbjudande kommer vi göra en bakgrundskontroll på dig som kandidat.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och du anställs direkt hos PlatinumCars.

Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Ansök nu

Junior mjukvarutestare för uppdrag till Axis Communications!

Systemtestare
Läs mer Okt 16
Om tjänsten
Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och vill arbeta i projekt med kvalitet? Vi söker juniora profiler som brinner för testning och teknik! Sök tjänsten idag, vi arbetar med ett löpande urval. Tjänsten gäller ett konsultuppdrag, där du inledningsvis blir anställd av Poolia, med stor möjlighet att uppdraget går över i en anställning direkt hos Axis Communications med tiden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som testare är du spindeln i nätet och har en avgörande roll för att leverera kvalitet till Axis Communications kunder. Du är med i hela utvecklingsprocessen, från kravspecifikation till slutleverans. Du erbjuds arbete i utvecklingsteam med nära samarbete med utvecklare och jobbar tillsammans med både juniora och seniora testare. Som testare får du vara med och anpassa produkterna efter kundens behov genom att vara med och utveckla och driva testlösningar. Testningen sker manuellt och automatiskt med både scriptade och utforskande metoder. Du kommer att bidra till det innovativa testarbetet på Axis Communications R&D-avdelning som är placerat i Lund.

Vem är du?
Du är troligtvis nyexaminerad högskole- eller civilingenjör med inriktning datateknik, elektroteknik eller jämförbar inriktning. Förutom ditt tekniska intresse har du grundläggande kunskaper inom nätverksteknik. Du har alltså förståelse samt gärna erfarenhet inom; TCP/IP, Routing & Switching, DNS, Proxy & DHCP.

Du har åtminstone grundläggande erfarenhet av testning eller programmering i Linux-miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom flera distributioner, samt att du exempelvis har satt upp egna Linux-servrar för hobbyprojekt.

Du uppmuntras att vara nyfiken och kreativ, då innovation är viktigt för Axis Communications. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du är en kommunikativ person som tycker om att arbeta i team och trivs i en öppen och dynamisk miljö. Egenskaper som krävs för att lyckas i rollen är att du ska vara strukturerad och noggrann.

Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både i svenska och engelska.


Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

Firmware/Backend-utvecklare (C och Go) inom Access Control

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Okt 10
Är du en erfaren och engagerad Firmware/Backend-utvecklare som vill vara med och forma framtidens Access Control-lösningar med dina kunskaper? Då tycker vi att du ska vända blickarna åt denna tjänst.

Om tjänsten
Plats: Lund

Tillträde: November

Vår kund är en världsledande aktör inom nätverksvideo och skapar intelligenta säkerhetslösningar som gör världen säkrare och mer hållbar. Nu söker vi en erfaren Firmware/Backend-utvecklare för ett spännande uppdrag inom Access Control.

Om Uppdraget: Just nu är vår kund i processen med att skapa ett nytt team inom Access Control, med fokus på konfiguration av door controllers. Teamet kommer initialt att bestå av två Frontend-utvecklare, en FW-utvecklare (som är uppdraget denna förfrågan gäller) och en QA-ingenjör. Uppdraget innebär att du kommer att ansvara för utveckling av Firmware och Backend-komponenter med användning av programmeringsspråken C och Go. Vid behov kan det också finnas möjlighet att arbeta med Frontend-utveckling i React. Uppdraget kräver svensktalande färdigheter.

Vem är du?
Kvalifikationer: För att vara framgångsrik i detta uppdrag bör du ha följande kvalifikationer:
• Erfarenhet: Gedigen erfarenhet inom Firmware/Backend-utveckling med användning av C och Go.
• Frontend-kompetens: Möjlighet och intresse att arbeta med Frontend-utveckling i React vid behov.
• Svensktalande: Starka kommunikationsfärdigheter på svenska, både i tal och skrift.

Vi utför intervjuer löpande så om du känner att du passar in på beskrivningen och tror att du kommer bli ett bra komplement i teamet för Access Control, välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Elektronikkonstruktör till en av våra kunder i Lund

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Okt 9
Om du är redo att utmana dig själv och arbeta med avancerad elektronik i en dynamisk och innovativ miljö? Är du en engagerad och nyfiken person som vill ingå i det kompetent team team där samarbete och kreativitet präglar din vardag? Då kan detta vara rollen för dig.

Om tjänsten
I rollen som Elektronikkonstruktör kommer du att spela en nyckelroll i design, testning och certifiering av elektronikkomponenter i våra projekt. Om du är en passionerad elektronikkonstruktör med bakgrund inom elektronik, elektrisk teknik, inbyggda system och hårdvarudesign, så är du precis den vi letar efter. Nedan är några relevanta sökord för denna tjänst:

I rollen som Elektronikkonstruktör kommer du att spela en nyckelroll i design, testning och certifiering av elektronikkomponenter i våra projekt. Om du är en passionerad elektronikkonstruktör med bakgrund inom elektronik, elektrisk teknik, inbyggda system och hårdvarudesign, så är du precis den vi letar efter.

About the positionDina arbetsuppgifter i huvudsak
Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera:
• Systemdesign och schemadesign.
• Val av komponenter, inklusive FETar, power supply-enheter, minnen med mera.
• Granskning av CAD och mekanikdesign i samarbete med ditt team.
• Testning med avancerade verktyg som multimeter, oscilloskop och frekvensräknare.
• Miljötestning med fokus på faktorer som temperatur och fuktighet.
• Lödning och modifiering på PCB-nivå.
• Certifiering och testning relaterat till EMC, ESD, säkerhetsstandarder med mera.
• Producerbarhetsanalyser för att säkerställa en smidig tillverkningsprocess.


Vem är du?
Kvalifikationer vi söker: Vi är intresserade av kandidater med erfarenhet inom följande områden:
• Erfarenhet av power supply-design, inklusive linjär-, buck- och boost-regulatorer.
• Stark kompetens inom systemdesign med förmåga att designa komplexa elektroniska system.
• Produktionskunskap och förståelse för tillverkningsprocessen.
• Djup komponentförståelse och förmåga att välja rätt komponenter för olika applikationer.
• Erfarenhet av certifiering och testning, särskilt inom områden som EMC (elektromagnetisk kompatibilitet).

Vi utför löpande intervjuer, så om du är redo att utmana dig själv och arbeta med avancerad elektronik i en dynamisk och innovativ miljö, ansök till tjänsten redan idag.

Ansök nu

Junior mjukvarutestare för uppdrag till Axis Communications!

Systemtestare
Läs mer Sep 28
Om tjänsten
Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och vill arbeta i projekt med kvalitet? Vi söker juniora profiler som brinner för testning och teknik! Sök tjänsten idag, vi arbetar med ett löpande urval. Tjänsten gäller ett konsultuppdrag, där du inledningsvis blir anställd av Poolia, med stor möjlighet att uppdraget går över i en anställning direkt hos Axis Communications med tiden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som testare är du spindeln i nätet och har en avgörande roll för att leverera kvalitet till Axis Communications kunder. Du är med i hela utvecklingsprocessen, från kravspecifikation till slutleverans. Du erbjuds arbete i utvecklingsteam med nära samarbete med utvecklare och jobbar tillsammans med både juniora och seniora testare. Som testare får du vara med och anpassa produkterna efter kundens behov genom att vara med och utveckla och driva testlösningar. Testningen sker manuellt och automatiskt med både scriptade och utforskande metoder. Du kommer att bidra till det innovativa testarbetet på Axis Communications R&D-avdelning som är placerat i Lund.

Vem är du?
Du är troligtvis nyexaminerad högskole- eller civilingenjör med inriktning datateknik, elektroteknik eller jämförbar inriktning. Förutom ditt tekniska intresse har du grundläggande kunskaper inom nätverksteknik. Du har alltså förståelse samt gärna erfarenhet inom; TCP/IP, Routing & Switching, DNS, Proxy & DHCP.

Du har åtminstone grundläggande erfarenhet av testning eller programmering i Linux-miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom flera distributioner, samt att du exempelvis har satt upp egna Linux-servrar för hobbyprojekt.

Du uppmuntras att vara nyfiken och kreativ, då innovation är viktigt för Axis Communications. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du är en kommunikativ person som tycker om att arbeta i team och trivs i en öppen och dynamisk miljö. Egenskaper som krävs för att lyckas i rollen är att du ska vara strukturerad och noggrann.

Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både i svenska och engelska.


Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

Senior Hardware Engineer till Svep Design Center i Lund

Hårdvarukonstruktör
Läs mer Sep 11
Svep Design Center i Lund expanderar varför vi nu söker en Senior Hardware Engineer.

Hos oss erbjuds du en stark företagskultur som präglas av kärlek till teknik. Vi arbetar med de senaste teknologierna, verktygen och plattformarna för snabb kvalitetsutveckling och investerar kontinuerligt i utvecklingsprocessen och i vår kunskap.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid. Arbetet utgår huvudsakligen från kontoret men med möjlighet att arbeta hemifrån ibland.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten
Svep Design Center arbetar med produktutveckling inom flera olika områden, till exempel inom konsument-, industri- och medicinteknik.

I rollen som Senior Hardware Engineer kommer du att vara delaktig i vårt interna utvecklingsteam och arbeta med avancerad inbyggd elektronikutveckling.

Vi driver våra projekt inhouse på uppdrag av våra kunder, vilket innebär att det finns mycket goda möjlighet för dig att arbeta varierat och utveckla dina färdigheter hos oss.

Du kommer att arbeta i team med drivna kollegor från både hårdvaru- och mjukvaruavdelningen. Du kommer också att ha nära samarbete med projektledare och andra professioner inom organisationen.

I rollen som Senior Hardware Engineer hos oss medverkar du även i kundmöten.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett starkt teknikintresse inom elektronikområdet. Du brinner för att uppfinna och utveckla nya produkter. Du gillar att samarbeta och dela med dig av din kunskap. Att arbeta tillsammans med en grupp som är lika entusiastiska över tekniska innovationer som du är – är det bästa du vet!

Du har troligen eftergymnasial utbildning från teknisk högskola, universitet eller YH/KY. Tjänsten kan anpassas utifrån din tidigare erfarenhet och vi välkomnar dig som har minst 5 års erfarenhet.

Du har följande färdigheter och erfarenheter:

• Erfarenhet av kretskortslayout och schemaritning (med Altium, PADS, Eagle eller Cadence)
• Erfarenhet av både analog och digital design
• Är bekant med tillverkningsprocesser för inbyggda system
• Erfarenhet av verktyg som oscilloskop och spektrumanalysator
• Praktiska erfarenheter av lödning och prototyper
• Behärskar engelska i tal och skrift

Som person har du lätt för att samarbeta. Du är också kommunikativ och har förmågan att leda dig själv.

Vid den aktuella rekryteringen använder vi oss av arbetspsykologisk testning för kandidater utvalda till intervju och bakgrundskontroll för slutkandidat.

För tjänsten behöver du ha ett giltigt arbetstillstånd för Sverige, d v s du är svensk medborgare eller har ett permanent uppehållstillstånd.

Om verksamheten
Svep Design Center ägs till 100 % av sin personal och vi är idag cirka 70 anställda. Vår företagskultur karaktäriseras av en kärlek till teknik och en prestigelöshet där vi hjälps åt med att realisera våra kunders idéer. Vår största tillgång är våra anställda och vi jobbar under devisen att det är viktigt att ha roligt och trivas tillsammans på jobbet för att kunna prestera.

Bolaget är en flerkulturell arbetsplats med medarbetare i olika åldrar och av olika kön där likabehandling är en självklarhet. Vi värnar om en god arbetsmiljö med fokus på att vara en hälsofrämjande arbetsplats. Hos oss blir du erbjuden en kultur som präglas av ”frihet under ansvar” och möjligheter till en bra balans mellan privat- och arbetsliv. Gemensamma frukostar och träning på arbetstid är exempel på självklara inslag i vår vardag. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar.

Vill du följa med på vår resa? Välkommen med din ansökan! Läs mer på https://www.svep.se/sv/hem/

Ansök nu

Junior mjukvarutestare för uppdrag till Axis Communications!

Systemtestare
Läs mer Sep 13
Om tjänsten
Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och vill arbeta i projekt med kvalitet? Vi söker juniora profiler som brinner för testning och teknik! Sök tjänsten idag, vi arbetar med ett löpande urval. Tjänsten gäller ett konsultuppdrag, där du inledningsvis blir anställd av Poolia, med stor möjlighet att uppdraget går över i en anställning direkt hos Axis Communications med tiden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som testare är du spindeln i nätet och har en avgörande roll för att leverera kvalitet till Axis Communications kunder. Du är med i hela utvecklingsprocessen, från kravspecifikation till slutleverans. Du erbjuds arbete i utvecklingsteam med nära samarbete med utvecklare och jobbar tillsammans med både juniora och seniora testare. Som testare får du vara med och anpassa produkterna efter kundens behov genom att vara med och utveckla och driva testlösningar. Testningen sker manuellt och automatiskt med både scriptade och utforskande metoder. Du kommer att bidra till det innovativa testarbetet på Axis Communications R&D-avdelning som är placerat i Lund.

Vem är du?
Du är troligtvis nyexaminerad högskole- eller civilingenjör med inriktning datateknik, elektroteknik eller jämförbar inriktning. Förutom ditt tekniska intresse har du grundläggande kunskaper inom nätverksteknik. Du har alltså förståelse samt gärna erfarenhet inom; TCP/IP, Routing & Switching, DNS, Proxy & DHCP.

Du har åtminstone grundläggande erfarenhet av testning eller programmering i Linux-miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom flera distributioner, samt att du exempelvis har satt upp egna Linux-servrar för hobbyprojekt.

Du uppmuntras att vara nyfiken och kreativ, då innovation är viktigt för Axis Communications. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du är en kommunikativ person som tycker om att arbeta i team och trivs i en öppen och dynamisk miljö. Egenskaper som krävs för att lyckas i rollen är att du ska vara strukturerad och noggrann.

Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både i svenska och engelska.


Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

Quality and Sustainability Manager till börsbolag

Kvalitetschef
Läs mer Aug 31
Knorr-Bremse är den globala marknadsledaren för bromssystem och en ledande leverantör av andra säkerhetskritiska tåg- och kommersiella fordonssystem. Knorr-Bremses produkter bidrar på ett avgörande sätt till ökad säkerhet och energieffektivitet både på järnvägsspår och vägar runt om i världen.

Knorr-Bremse är verksamt inom de viktigaste globala megatrenderna: urbanisering, hållbarhet, digitalisering och mobilitet. Knorr-Bremse har fler än 30 000 anställda på över 100 platser i fler än 30 länder runt om i världen. År 2022 uppnådde Knorr- Bremse en försäljning på drygt 7 miljarder EUR och vi fortsätter att varje dag jobba hårt och hängivet med stor expertkunskap för att upprätthålla vår position som ett av de mest framgångsrika industriföretagen i Tyskland.

Om tjänsten
Knorr-Bremse i Sverige verkar inom affärsområdet eftermarknad. Våra kunder är alltså i huvudsak underhållsbolag och fordonsägare med fordon i trafik. Detta innebär höga krav på leveranssäkerhet och -kvalitet.

Du erbjuds en utvecklande och självständig tjänst i en organisation som kännetecknas av engagemang, utveckling och professionalism. Knorr-Bremse i Lund är certifierade enligt ISO 9001, 14001, 45001 och 50001. Därtill har järnvägsbranschen sina egna standarder, dels IRIS (ISO/TS 22163) samt ECM/F4 (EU standard 2019/779), som vi också är certifierade för.

Hållbarhet är en drivkraft inom Knorr-Bremse och dess verksamhet där det redan idag finns olika mål uppsatta inom koncernen och dess olika enheter. Vi är verksamma inom en framtidsverksamhet för miljön. Kraven från kunder ökar också vad gäller redovisning av koldioxidavtryck.

Som vår Quality and Sustainability Manager kommer du att ingå i den svenska verksamheten med bas i Lund men även ha mycket kontakt med andra verksamheter i koncernen och med vårt huvudkontor i München, Tyskland.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
• Leda och vidareutvecka kvalitetsarbetet inom vår verksamhet
• Processövergripande ansvar. Stödja vårt decentraliserade processansvar och säkerställa kontinuerliga förbättringar.
• Utveckla och säkerställa upprätthållande av våra certifieringar
• Leda och vidareutveckla vårt hållbarhetsarbete
• Personalansvar för två medarbetare på avdelningen
• Stöd till verksamheten
• Rapportering av nyckeltal
• Utvärdering och uppföljning av aktiviteter
• Se till att lagar, krav och standarder efterlevs
• Samverka med kunder, leverantörer och myndigheter
• Samarbete med externa revisorer och konsultbolag
• Vidareutveckling av IT-stöd och ledningssystem

Resor i tjänsten förekommer både inrikes och utrikes samt till våra kunder, cirka 15 dagar per år.

Du kommer att rapportera till Verkställande Direktör för det svenska bolaget.

Vem är du?
Vi söker dig med utbildning från högskola/universitet eller YH/KY med lämplig inriktning. Du har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vi förutsätter att du har goda kunskaper inom kvalitet, reklamationshantering, utveckling av ledningssystem för kvalitet och styrning av hållbarhetsarbete.

Vidare har du god kunskap om ISO 9001, 14001 och 45001 samt att vi ser det som en fördel om du även har erfarenhet av ISO 50001 och standards (certifieringar) inom järnvägsbranschen.

Vi ser positivt på om du har erfarenhet från dotterbolag inom en större internationell koncern och/eller tidigare arbetat inom bolag verksamt inom service-/eftermarknad.

Det är värdefullt med projektledarerfarenhet och om du har beställarkompetens avseende utveckling av IT-stöd gällande ledningssystem.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Kunskap i tyska är meriterande.

Tjänsten kräver god IT-vana gällande Office-paketet, databaser och kvalitetssystem.

Du är självgående, professionell och serviceinriktad. Du är noggrann, flexibel, strukturerad och har god planeringsförmåga och en problemlösande attityd. Du har mycket lätt för att samarbeta och ha flera uppdragsgivare. Vidare är du tydlig och pedagogisk i ditt sätt att kommunicera med andra både internt och externt. Du är bra på att prioritera saker.

Tjänsten kräver körkort B.

Vid den aktuella rekryteringen använder vi oss av arbetspsykologisk testning för kandidater utvalda till intervju och bakgrundskontroll för slutkandidat.

Om verksamheten
Läs mer på https://www.knorr-bremse.com/en/ och https://www.knorr-bremse.se/sv/

Ansök nu

Bibliotekschef Lunds Universitet

Bibliotekschef
Läs mer Aug 30
Lunds universitet, Samhällsvetenskapliga fakulteten
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns cirka 45 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.

Är du en engagerad och positiv ledare som vill vara med och utveckla ett universitetsbibliotek med kompetenta medarbetare och hög servicenivå?

Till Samhällsvetenskapliga fakulteten vid Lunds universitet söker vi nu en bibliotekschef.

Om tjänsten
Om arbetsplatsen
Biblioteket har 18 medarbetare och servar ett flertal institutioner i Lund men även vid Campus Helsingborg. Du kommer att vara närvarande på båda arbetsplatserna utifrån verksamheternas behov. Medarbetarna på båda orterna arbetar teambaserat och till stora delar självständigt inom olika delar av bibliotekets uppdrag. Båda arbetsställena har en teamledare som är involverad i att få det dagliga arbetet att flyta på.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Vi erbjuder
I rollen som bibliotekschef ges du stort utrymme att påverka och utvecklas tillsammans med en professionell och dynamisk verksamhet. Du får möjlighet att driva verksamhetsutveckling inom biblioteket genom att bygga vidare på det välfungerade stöd som redan idag erbjuds fakultetens verksamheter och studenter. Biblioteket är en nyckelfunktion och du får därmed chansen att arbeta brett för att se till att service och tjänster håller en hög nivå över tid.

Arbetsplatsen i Lund ligger centralt i vackra, unika universitetsmiljöer inom tio minuters promenadavstånd från Lund C. Goda möjligheter till pendling med tåg eller buss. Biblioteket vid Campus Helsingborg ligger i anslutning till Helsingborg C och du tar dig enkelt dit med tåg.

Lunds universitet är en statlig myndighet vilket innebär att du får särskilda förmåner, generös semester och en förmånlig tjänstepension. Friskvårdsersättning och betald friskvårdstimme är självklarheter, liksom flexibel arbetstid, möjlighet att delvis arbeta hemifrån och lediga klämdagar.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta strategisk ledning och utveckling av bibliotekets stöd till forskare, lärare och studenter, samt utveckling av bibliotekets arbetsprocesser i nära samverkan med fakultetsledning och övriga enheter inom fakulteten. Du kommer att ha budget- och personalansvar och vara involverad i arbetsmiljöfrågor samt kontinuerlig kompetensutveckling för hela biblioteksteamet. I ditt arbete kan det bli aktuellt att arbeta med utvecklingsfrågor som sträcker sig över både samhällsvetenskapliga fakultetens alla enheter och Lunds universitets samlade biblioteksverksamhet vilket inkluderar både utbildnings- och forskningsstöd samt fortsatt digitalisering i olika former.

Vem är du?
Akademisk utbildning i exempelvis biblioteks- och informationsvetenskap eller annan utbildning som tillsammans med relevant erfarenhet bedöms likvärdig
Erfarenhet av ledarskap, gärna med personal- och arbetsmiljöansvar
Svenska och engelska, goda kunskaper i både tal och skrift
God förståelse för arbetet med biblioteksverksamhet som rör forskning och utbildning på högskolenivå.
Du bör ha förmågan och visionerna att arbeta tillsammans med din grupp och kunna se dina medarbetares olika kompetenser och använda dem för att arbeta effektivt och dynamiskt. Som chef bör du vara kommunikativ, analytisk, relationsskapande och nätverksbyggande. Du bör också ha erfarenhet av att arbeta processinriktat, coachande och delegerat.

Vi kommer att lägga stor vikt vid att dina personliga egenskaper matchar den typ av ledarskap som krävs för att arbeta långsiktigt med att utveckla bibliotekets serviceutbud med samverkan som ledstjärna, samt drivkraft att bidra till en attraktiv arbetsplats med goda möjligheter till professionell utveckling.

Anställningen är på heltid och tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Så här söker du
Anställningen söks via universitetets rekryteringssystem Varbi. Ansökan ska innehålla personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina meriter. Ansökan ska även innehålla CV samt övrigt som du önskar åberopa.

Denna rekrytering sker i samarbete med Poolia, vid frågor tveka inte att höra av dig till Josefine Planander, 0720742018.Samhällsvetenskapliga fakulteten vid Lunds universitet är ett av landets ledande kunskapscentra för forskning och utbildning inom samhälls- och beteendevetenskap. Med verksamhet i både Lund och Helsingborg, över 700 anställda och cirka 5 700 helårsstudenter är fakulteten en av Lunds universitets största. Vi erbjuder en kreativ akademisk miljö med engagerade studenter och medarbetare. Vår huvuduppgift är att utveckla, förmedla och förvalta kunskap om samhälle, människa och organisationer i en miljö som präglas av öppenhet, tolerans och nyfikenhet.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Lund och Helsingborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2023/2550
Kontakt
Christofer Edling, Dekan, +46462228862
Cecilia Hagström, HR (frågor om processen), +4646224215
Josefine Planander, rekryteringskonsult Poolia, +46720742018
Facklig företrädare
OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-2229362
SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, 046-2229364
SEKO: Seko Civil, 046-2229366
Publicerat 2023-08-24
Sista ansökningsdag 2023-09-18

Ansök nu

Software Development Engineer på spännande uppdrag till kund i Lund!

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Sep 6
Om tjänsten
Vill du vara en del av ett team som förändrar världen med den senaste teknologin? Hos oss på Poolia har vi en spännande möjlighet för dig att ansluta dig till ett internationellt företag i Lund och delta i utvecklingen av nya produkter och funktioner. Uppdraget kommer att pågå under 6 månader med chans till direktanställning hos kunder efteråt. Låter detta som rollen för dig? Tveka inte med din ansökan, urval och intervjuer hålls löpande!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Dina uppgifter kommer att inkludera:

* Aktiv medverkan i produktutvecklingsprojekt och utveckling av nätverksvideoprodukter.
* Design och implementation av programvara för kommande produkter.
* Felsökning och problemlösning inom en bred teknisk kontext, från applikationer till Linux-kärndrivrutiner.
* Nära samarbete med andra team

Du kommer att vara en viktig del av ett framåtriktat team hos kunden, där du kommer att arbeta med explosionssäkrade kameror, termiska kameror och specialkameror. Tillsammans med dina kollegor från olika discipliner, inklusive programvara, bildkvalitet, mekanisk design, elektronik och produktionstest, kommer du att bidra till att göra nya produkter till verklighet.

Vem är du?
Vi letar efter en engagerad ingenjör med en stark passion för mjukvaruutveckling och teknik. Du är nyfiken och gillar tekniska utmaningar och trivs med att lösa dem i samarbete med ditt team. Vi värdesätter öppenhet, kreativitet och engagemang, så det är viktigt att du är öppen för att arbeta i en miljö som främjar dessa värderingar. Ditt engagemang för teamarbete och din förmåga att anpassa dig till agila arbetsmetoder kommer att vara avgörande för din framgång hos kunden.

För att passa in i rollen har du idealiskt sett erfarenhet av:

* Utveckling med C/C++.
* Arbete inom ett agilt team.
* Kontinuerlig integration, versionskontroll med Git och användning av byggverktyg.

Extra pluspoäng om du har erfarenhet av:
* Inbäddad systemutveckling.
* Användning av felsökningsverktyg som GDB och Valgrind.
* Kunskap om skriptspråk som Shell, Python och Lua.
* Erfarenhet av Linux-systemprogrammering både inom användarutrymmet och kärnutrymmet samt drivrutinsutveckling.
* Mjukvarudesign och arkitektur.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Köksbiträde på 75 % inom Facilities till Axis i Lund.

Köksbiträde
Läs mer Aug 31
Axis utökar och nu söker vi ytterligare en positiv och driven medarbetare inom facilities som vill jobba i ett härligt team på en av Lunds största arbetsplatser, med fokus på köksservice, diskning, dryckespåfyllning och in- & utplock. Konsultuppdraget börjar på deltid, 75% men kommer inom ca ett år gå upp till heltid, 100% med start mitten på oktober.

Om tjänsten
I arbetsuppgifterna förekommer det också iordningsställande, förberedelser och servering av förmiddagsfika, kaffe och frukt samt konferensservice. Uppdraget sträcker sig initialt 6 månader framåt med goda möjligheter till förlängning därefter. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer att vara anställd av Dreamwork Part of Poolia och arbeta på uppdrag hos vår kund, Axis Communications, i Lund.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Axis är ett stort internationellt företag med säte i Lund. Tjänsten innefattar allehanda uppgifter inom köksservice. Du kommer således att utgöra en viktig funktion i företagets dagliga verksamhet inom matkoordinering och service.
Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter:
• Anrättning och servering av förmiddagsfika
• Diskning
• Hantering av interna beställningar av mat och dryck, via konferensservice
• Påfyllning av varor tex. olika drycker
• Tillsyn av ett mindre kök dess ytor, inkl. viss städning
• Varuhantering
• Beställning av varor
• Konferensrumsronderingar


Vem är du?
För att trivas i rollen har du en stark framåtanda, brinner för att ge god service och har således en mycket god serviceförmåga. Som person är du prestigelös och ger alltid 100 % i alla situationer. Då det är ett självständigt arbete, vilket du måste trivas med, ingår du i ett team på ca sju personer och har dem nära, så behöver du vara duktig på ditt självledarskap. Du är bekväm med att arbeta fysiskt och har alltid en positiv inställning till de olika uppgifterna och utmaningarna du blir tilldelad. I övrigt är du bekväm med att arbeta i ett högt tempo och strävar alltid efter att uppnå bästa möjliga resultat. Då vår kund har såväl internationella kunder som partners och medarbetare är det av stor vikt att du behärskar både det svenska och engelska språket.

Om verksamheten
På Dreamwork Part of Poolia jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Junior mjukvarutestare för uppdrag till Axis Communications!

Systemtestare
Läs mer Aug 29
Om tjänsten
Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och vill arbeta i projekt med kvalitet? Vi söker juniora profiler som brinner för testning och teknik! Sök tjänsten idag, vi arbetar med ett löpande urval. Tjänsten gäller ett konsultuppdrag, där du inledningsvis blir anställd av Poolia, med stor möjlighet att uppdraget går över i en anställning direkt hos Axis Communications med tiden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som testare är du spindeln i nätet och har en avgörande roll för att leverera kvalitet till Axis Communications kunder. Du är med i hela utvecklingsprocessen, från kravspecifikation till slutleverans. Du erbjuds arbete i utvecklingsteam med nära samarbete med utvecklare och jobbar tillsammans med både juniora och seniora testare. Som testare får du vara med och anpassa produkterna efter kundens behov genom att vara med och utveckla och driva testlösningar. Testningen sker manuellt och automatiskt med både scriptade och utforskande metoder. Du kommer att bidra till det innovativa testarbetet på Axis Communications R&D-avdelning som är placerat i Lund.

Vem är du?
Du är troligtvis nyexaminerad högskole- eller civilingenjör med inriktning datateknik, elektroteknik eller jämförbar inriktning. Förutom ditt tekniska intresse har du grundläggande kunskaper inom nätverksteknik. Du har alltså förståelse samt gärna erfarenhet inom; TCP/IP, Routing & Switching, DNS, Proxy & DHCP.

Du har åtminstone grundläggande erfarenhet av testning eller programmering i Linux-miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom flera distributioner, samt att du exempelvis har satt upp egna Linux-servrar för hobbyprojekt.

Du uppmuntras att vara nyfiken och kreativ, då innovation är viktigt för Axis Communications. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du är en kommunikativ person som tycker om att arbeta i team och trivs i en öppen och dynamisk miljö. Egenskaper som krävs för att lyckas i rollen är att du ska vara strukturerad och noggrann.

Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både i svenska och engelska.


Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

Projektinriktad Konstruktör till Molander-Boxon Tech Group

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Aug 8
Den kraftiga tillväxten och expansionen för Molander Tech i Dalby fortsätter varför man söker nu en projektinriktad och engagerad Konstruktör. I maj har företaget också förstärkts genom samgående med säljbolaget Boxon Tech, vilket också lägger en mycket bra grund för fortsatta satsningar och tillväxt.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid.

Vill du arbeta brett inom konstruktion i en framgångsrik och väletablerad koncern? Är du utvecklingsorienterad och ansvarstagande samt vill arbeta nära produktionen och kunderna?

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten
Du erbjuds en kvalificerad och utvecklande tjänst i en internationell miljö. Molander Tech kännetecknas av en närhet till sina kunder, korta beslutsvägar, en hög ambitionsnivå och professionalism.

Du ingår i ett team med tre andra Konstruktörer. Du rapporterar till Konstruktionschefen.

I rollen som Konstruktör kommer du främst att arbeta med:

• Konceptritningar tillsammans med kunder och säljsidan
• Verktygskonstruktion i 3D (främst Catia V5)
• Produktionsinformation till produktionen
• Produktionsteknik
• Dokumentation
• Övrigt stöd inom konstruktion gentemot sälj- och produktionsområdet

Arbetsplatsen är Dalby, utanför Malmö.

Vissa resor med Säljare ingår i tjänsten (främst inom Europa).

Vem är du?
Vi söker dig som är maskiningenjör eller har motsvarande teknisk utbildning på högskolenivå (högskole- eller civilingenjör) alternativt att du har motsvarande kunskap.

Du har minst 3–5 års erfarenhet av konstruktionsarbete. Du har en bred teknisk förståelse och intresse. Vi ser det som värdefullt om du är intresserad av eller har tidigare erfarenhet av produktionsteknik och/eller materialkunskap.

Du jobbar idag inom tillverkande företag eller som konsult. Tidigare erfarenhet från plastindustri, gjutindustri eller närliggande bransch är meriterande. Har du tidigare erfarenhet av verktygskonstruktion och prototyper är det meriterande. Kunskap om 3D printers är plus.

Vi använder Catia V5 som CAD-verktyg. Du har goda kunskaper i Office-paketet. Vi jobbar med Monitor G5 som affärssystem.

För tjänsten krävs flytande svenska i tal och skrift. Då tjänsten även innefattar samarbete med utländska bolag och kunder krävs goda kunskaper i engelska.

Du är en kreativ problemlösare med stort teknikintresse. Du är en teamspelare med god förmåga att samarbeta och kommunicera både internt och externt. Du är lyhörd och flexibel. Vidare är du driven, ansvarstagande och strukturerad samt orädd för utmaningar. Du är också ordningsam vad det gäller dokumentation och noggrann i ditt arbete.

Tjänsten kräver körkort B.

Vid den aktuella rekryteringen använder vi oss av arbetspsykologisk testning för kandidater utvalda till intervju och bakgrundskontroll för slutkandidat.

Om verksamheten
Molander Tech AB i Dalby arbetar med kunder globalt, framför allt inom automotive segmentet. Boxon Tech AB, har haft ansvaret för samtlig försäljning sedan bolagen startade, och båda bolagen ingår från maj månad i år i en egen bolagsgrupp med privata ägare. Bolagen omsätter ca 200 Mkr och har ca 70 anställda, varav 40 st finns i Dalby.

Vi är ett snabbväxande svenskt företag med anläggningar i Skandinavien och Centraleuropa. Vi är specialiserade inom formsprutning och har fokus på fraktemballage och hållbarhet. Bland våra uppdragsgivare finns bl a världsledande bilproducenter och välkända företag inom klädindustrin.

Vårt unika kunnande i kombination med vår innovationsförmåga har resulterat i lösningar som idag blivit standard inom vissa branscher, och som överträffar de emballage- och materialhanteringssystem man haft tidigare. Efterfrågan på dem har därför varit stor vilket är den bakomliggande anledningen till vår så snabba tillväxt.

Våra kundsamarbeten är långa och präglas av djupt engagemang och drivkraften att göra skillnad. Vi betraktar oss själva som ett företag som är under ständig utveckling. Det vi gör är ju viktigt och på så många plan berikande.

Vi lägger stor vikt vid att våra utvecklings- och tillverkningsprocesser håller ställda förväntningar. Vi är därför både kvalitets- och miljöcertifierade i enlighet med gällande ISO-standards.

Läs mer om verksamheten på https://www.molandertech.com/ och www.boxon.com/boxontech

Ansök nu

Forskningskoordinator 50%, Utbildningsadministratör 50%

Utbildningsadministratör/Utbildningssekreterare
Läs mer Aug 16
Lunds universitet, Humaniora och teologi, Inst. för kulturvetenskaper

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns cirka 45 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.

Om tjänsten
Beskrivning av arbetsplatsen
Institutionen för kulturvetenskaper är en mångfacetterad akademisk miljö, bestående av ett hundratal anställda och ca 1700 studenter årligen, fördelade på nio avdelningar och två centrumbildningar. Institutionen består av 12 personer inom administrationen. Som forskningskoordinator och utbildningsadministratör är du en central administrativ resurs som får institutionens verksamhet att fungera och utvecklas. Vi söker därför dig med god social förmåga och kännedom om universitetets roll i dagens föränderliga samhälle.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Arbetet som forskningskoordinator och utbildningsadministratör är flexibelt och mångsidigt, vilket ställer krav på självständig planering, initiativ- och ansvarstagande.

Som forskningskoordinator är du administrativt stöd till institutionsledningen i forsknings- och forskarutbildningsfrågor, såsom i handledarkollegiet och vid introduktionen av nya doktorander. Du ger regelbundet stöd till doktorander i olika administrativa frågor. Du har administrativt ansvar för flera verksamheter på institutionen, såsom postdoktorprogrammet, forskningsansökningsverksamheten och som administrativ redaktör för institutionens bokutgivning. Du ansvarar även för institutionens externa forskningskommunikations- och samverkansaktiviteter, som arrangör av olika event och med att ta fram marknadsföringsmaterial.

Som utbildningsadministratör arbetar du mot studenterna i nära samarbete med lärare, studierektor, studievägledare och ytterligare en utbildningsadministratör. I arbetet ingår att registrera betyg och administrera tentamina, arkivering och diarieföring, lokalbokning, beställningar och fakturahantering samt personaladministration. Du kommer dagligen att arbeta i flera olika administrativa system såsom Ladok, Lucat, TimeEdit, Canvas, NyA, Lupin och Primula, vilka kräver stor datorvana. Även administrativt arbete som inte direkt rör utbildningen kan förekomma.

Vem är du?
Krav för anställningen är:
Gymnasieutbildning eller motsvarande
Erfarenhet av administrativt arbete.
Erfarenhet av serviceinriktat arbete.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör vara noggrann, initiativtagande, stresstålig, flexibel ha en erkänt god samarbets- och kommunikationsförmåga samt en stark servicekänsla.
Mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift.
Tjänsten ställer krav på självständig planering och ansvarstagande.
God datorvana och erfarenhet av IT-system och verktyg inklusive Office-paketet.

Vi erbjuder
Lunds universitet är en statlig myndighet vilket innebär att du får särskilda förmåner, generös semester och en förmånlig tjänstepension. Vi har även ett flextidsavtal som skapar goda förutsättningar för balans mellan arbete och fritid.

Övrigt
Visstidsanställning är ett vikariat på c:a 18 månader med omfattningen 100%. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Så här söker du
Anställningen söks via universitetets rekryteringssystem. https://lu.varbi.com/what:job/jobID:643255/
Ansökan ska innehålla personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina meriter. Ansökan ska även innehålla CV, examensbevis eller motsvarande samt övrigt som du önskar åberopa (kopior av betyg, uppgifter till referenser, rekommendationsbrev etc.)

Om verksamheten
Om Humanistiska och teologiska fakulteterna
Humanistiska och teologiska fakulteterna har åtta institutioner och bedriver en stor och varierad verksamhet inom forskning och utbildning. Vi har ca 700 anställda och ca 4 000 helårsstudenter.
Institutionen fo¨r kulturvetenskaper vid Lunds universitet a¨r en a¨mnesma¨ssigt ma°ngfacetterad miljo¨ fo¨r forskning och ho¨gre utbildning, med ett hundratal ansta¨llda och ca 1700 studenter a°rligen. Vid institutionen finns ett flertal forskningsomra°den och utbildningar pa° grund-, avancerad och forskarutbildningsniva°, fo¨rdelade pa° nio avdelningar och tva° centrumbildningar.

Ansök nu

Projektinriktad Konstruktör till Molander-Boxon Tech Group

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Jun 28
Den kraftiga tillväxten och expansionen för Molander Tech i Dalby fortsätter varför man söker nu en projektinriktad och engagerad Konstruktör. I maj har företaget också förstärkts genom samgående med säljbolaget Boxon Tech, vilket också lägger en mycket bra grund för fortsatta satsningar och tillväxt.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid.

Vill du arbeta brett inom konstruktion i en framgångsrik och väletablerad koncern? Är du utvecklingsorienterad och ansvarstagande samt vill arbeta nära produktionen och kunderna?

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten
Du erbjuds en kvalificerad och utvecklande tjänst i en internationell miljö. Molander Tech kännetecknas av en närhet till sina kunder, korta beslutsvägar, en hög ambitionsnivå och professionalism.

Du ingår i ett team med tre andra Konstruktörer. Du rapporterar till Konstruktionschefen.

I rollen som Konstruktör kommer du främst att arbeta med:

• Konceptritningar tillsammans med kunder och säljsidan
• Verktygskonstruktion i 3D (främst Catia V5)
• Produktionsinformation till produktionen
• Produktionsteknik
• Dokumentation
• Övrigt stöd inom konstruktion gentemot sälj- och produktionsområdet

Arbetsplatsen är Dalby, utanför Malmö.

Vissa resor med Säljare ingår i tjänsten (främst inom Europa).

Vem är du?
Vi söker dig som är maskiningenjör eller har motsvarande teknisk utbildning på högskolenivå (högskole- eller civilingenjör) alternativt att du har motsvarande kunskap.

Du har minst 3–5 års erfarenhet av konstruktionsarbete. Du har en bred teknisk förståelse och intresse. Vi ser det som värdefullt om du är intresserad av eller har tidigare erfarenhet av produktionsteknik och/eller materialkunskap.

Du jobbar idag inom tillverkande företag eller som konsult. Tidigare erfarenhet från plastindustri, gjutindustri eller närliggande bransch är meriterande. Har du tidigare erfarenhet av verktygskonstruktion och prototyper är det meriterande. Kunskap om 3D printers är plus.

Vi använder Catia V5 som CAD-verktyg. Du har goda kunskaper i Office-paketet. Vi jobbar med Monitor G5 som affärssystem.

För tjänsten krävs flytande svenska i tal och skrift. Då tjänsten även innefattar samarbete med utländska bolag och kunder krävs goda kunskaper i engelska.

Du är en kreativ problemlösare med stort teknikintresse. Du är en teamspelare med god förmåga att samarbeta och kommunicera både internt och externt. Du är lyhörd och flexibel. Vidare är du driven, ansvarstagande och strukturerad samt orädd för utmaningar. Du är också ordningsam vad det gäller dokumentation och noggrann i ditt arbete.

Tjänsten kräver körkort B.

Vid den aktuella rekryteringen använder vi oss av arbetspsykologisk testning för kandidater utvalda till intervju och bakgrundskontroll för slutkandidat.

Om verksamheten
Molander Tech AB i Dalby arbetar med kunder globalt, framför allt inom automotive segmentet. Boxon Tech AB, har haft ansvaret för samtlig försäljning sedan bolagen startade, och båda bolagen ingår från maj månad i år i en egen bolagsgrupp med privata ägare. Bolagen omsätter ca 200 Mkr och har ca 70 anställda, varav 40 st finns i Dalby.

Vi är ett snabbväxande svenskt företag med anläggningar i Skandinavien och Centraleuropa. Vi är specialiserade inom formsprutning och har fokus på fraktemballage och hållbarhet. Bland våra uppdragsgivare finns bl a världsledande bilproducenter och välkända företag inom klädindustrin.

Vårt unika kunnande i kombination med vår innovationsförmåga har resulterat i lösningar som idag blivit standard inom vissa branscher, och som överträffar de emballage- och materialhanteringssystem man haft tidigare. Efterfrågan på dem har därför varit stor vilket är den bakomliggande anledningen till vår så snabba tillväxt.

Våra kundsamarbeten är långa och präglas av djupt engagemang och drivkraften att göra skillnad. Vi betraktar oss själva som ett företag som är under ständig utveckling. Det vi gör är ju viktigt och på så många plan berikande.

Vi lägger stor vikt vid att våra utvecklings- och tillverkningsprocesser håller ställda förväntningar. Vi är därför både kvalitets- och miljöcertifierade i enlighet med gällande ISO-standards.

Läs mer om verksamheten på https://www.molandertech.com/ och www.boxon.com/boxontech

Ansök nu

Säljare med driv och integritet till Arkatay Consulting

Utesäljare
Läs mer Jun 5
Om tjänsten
Arkatay är ett medarbetarägt konsultföretag, som brinner för att förändringar, projekt och ledarskap ska drivas framgångsrikt och hållbart. Nu söker vi en säljare med driv och integritet då en kollega ska vara föräldraledig. Arkatay är i en tillväxtfas och om vi trivs tillsammans finns det möjlighet att fortsätta resan på Arkatay tillsammans. Du välkomnas till ett bolag med kollegor som har höga ambitioner och som både utmanar och stöttar dig i din utveckling.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arkatay är ett nischat expertbolag och har tre huvudsakliga tjänsteområden: rådgivning, utbildning och operativ projekt-/förändringsledning. Många av våra konsulter är verksamma inom två eller tre av områdena, samtidigt eller över tid.

Som säljare hos Arkatay har du en mycket viktig funktion för bolaget, du skapar relationer och bygger förtroende, gör affärer och är bryggan mellan våra kunders behov och våra konsulters leveranser. I rollen som säljare hos Arkatay är du involverad i hela säljprocessen och förväntas ha ett stort eget driv. Du arbetar tätt tillsammans med en grupp som har ansvar för och arbetar med vår försäljning, rekrytering och marknadsföring, samt har ett samarbete med alla konsulter i bolaget.

Omfattningen för tjänsten kan vara flexibel och vi vill gärna veta dina förutsättningar och önskemål, Är du intresserad av en fast tjänst med omfattning på 50–100%? Vill du inleda anställningen med en lägre omfattning under hösten för att växla upp i arbetstid under början av 2024? Är du konsult och vill arbeta delar av din tjänst som säljare hos oss på Arkatay? Ange dina önskemål för omfattning i samband med att du söker tjänsten hos oss.


Vem är du?
Vi ser att du har erfarenhet av att prestera väl i tjänsteförsäljning och har tidigare erfarenhet från konsultverksamhet. Vi ser gärna att du har en bakgrund som teamledare, konsultchef eller varit i annan ledande befattning, där du fått erfarenhet av att bidra till ett framgångsrikt säljteam.

Du har ett sälj- och affärssinne, har lätt för att skapa och bibehålla relationer, med såväl kunder som kollegor. Du har en förmåga att skapa förtroende och förstå dina kunders verksamhet och utmaningar. Du är självgående och drivs av att utveckla och skapa resultat. Som person är du strukturerad och har en prestigelös inställning.

Du har en utbildning på universitetsnivå och vill utveckla din kompetens löpande. Det är meriterande om du har kunskap om allmän god praxis inom projekt- och förändringshantering samt har erfarenhet av att driva projekt och/eller förändringar.

För att trivas på Arkatay är det viktigt att du delar våra värderingar, de präglar allt vi gör:
• Välmående: Vi har en mänsklig och öppen kultur där Arkatay ska vara den bästa tänkbara arbetsplatsen för alla som finns hos oss just nu och där man får förutsättningar för självförverkligande och välmående.
• Utmärkande prestation: Vi strävar efter att tillhöra toppskiktet inom det vi gör och tar alltid ansvar för det långsiktiga resultatet.
• Insikt: Vi strävar ständigt efter utveckling, aktiv återkoppling och konstruktivt ifrågasättande. Vi söker alltid lärdomar och är aldrig fulländade.
• Delaktighet: Vi agerar på ett sätt som säkerställer delaktighet för alla Arkatayare på ett så inkluderande och effektivt sätt som möjligt. Vi tillämpar proaktiv transparens och ser till att skapa förutsättningar för människor att komma till tals, bidra och vara sitt bästa jag!


Om verksamheten
Arkatay är ett medarbetarägt konsultföretag som brinner för projekt- och förändringsledning. Vi är under tillväxt och har just nu ca 30 medarbetare, med kontor i Malmö och en begynnande etablering i Stockholm. Vi arbetar för att projekt och förändringar alltid ska framgångsrika och bedrivas hållbart, både hos våra kunder och i samhället i stort. Vi anser att det är Arkatays uppdrag att få detta att hända och definierar det i vårt syfte; att säkra hållbar framgång i projekt och förändringar. Vi ser oss själva som en del i ett större ekosystem där flera parter samverkar för att uppnå samma mål.

Inom bolaget organiserar vi oss enligt självstyrande principer, långt ifrån den traditionellt hierarkiska paradigmen. Hos oss finns inga chefer och därför förväntas alla ta gemensamt ansvar för varandra och bolagets strategi. Som en del av detta applicerar vi även egenvald lön utefter kriterier och förväntningar. Vi är övertygade om att en syftesdriven och självstyrande organisation både ger konkurrensfördelar i vårt marknadserbjudande, samtidigt som det skapar de bästa förutsättningarna för en välmående vardag. Har du en bra idé är chansen stor att du kommer få möjlighet att genomföra den.

Vi arbetar med tre huvudsakliga tjänsteområden: utbildning, rådgivning och operativ projekt-/förändringsledning. Vi ser oss som ödmjuka experter och har de högsta möjliga kvalitetsambitionerna i allt vi gör. Vi investerar en betydande del av vår tid på utveckling och ständig förbättring för att kunna bidra med så stor påverkan som möjligt på vårt syfte: att sprida projektframgång.På grund av semester så kommer ansökningarna hanteras först efter sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Junior mjukvarutestare för uppdrag till Axis Communications!

Systemtestare
Läs mer Jul 3
Om tjänsten
Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och vill arbeta i projekt med kvalitet? Vi söker juniora profiler som brinner för testning och teknik! Sök tjänsten idag, vi arbetar med ett löpande urval. Tjänsten gäller ett konsultuppdrag, där du inledningsvis blir anställd av Poolia, med stor möjlighet att uppdraget går över i en anställning direkt hos Axis Communications med tiden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som testare är du spindeln i nätet och har en avgörande roll för att leverera kvalitet till Axis Communications kunder. Du är med i hela utvecklingsprocessen, från kravspecifikation till slutleverans. Du erbjuds arbete i utvecklingsteam med nära samarbete med utvecklare och jobbar tillsammans med både juniora och seniora testare. Som testare får du vara med och anpassa produkterna efter kundens behov genom att vara med och utveckla och driva testlösningar. Testningen sker manuellt och automatiskt med både scriptade och utforskande metoder. Du kommer att bidra till det innovativa testarbetet på Axis Communications R&D-avdelning som är placerat i Lund.

Vem är du?
Du är troligtvis nyexaminerad högskole- eller civilingenjör med inriktning datateknik, elektroteknik eller jämförbar inriktning. Förutom ditt tekniska intresse har du grundläggande kunskaper inom nätverksteknik. Du har alltså förståelse samt gärna erfarenhet inom; TCP/IP, Routing & Switching, DNS, Proxy & DHCP.

Du har åtminstone grundläggande erfarenhet av testning eller programmering i Linux-miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom flera distributioner, samt att du exempelvis har satt upp egna Linux-servrar för hobbyprojekt.

Du uppmuntras att vara nyfiken och kreativ, då innovation är viktigt för Axis Communications. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du är en kommunikativ person som tycker om att arbeta i team och trivs i en öppen och dynamisk miljö. Egenskaper som krävs för att lyckas i rollen är att du ska vara strukturerad och noggrann.

Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både i svenska och engelska.


Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

Junior Front-End Tool Administrator

Administrativ assistent
Läs mer Jul 14
Junior Front-End Tool Administrator

Om tjänsten
Poolia söker en Junior Front-End Tool Administrator för kunds räkning. Du kommer här att ingå i kundens avdelning för Programme Portfolio Management & Project Management Office och stödja verksamheten i tekniska frågor gällande databashantering. Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd via Poolia i ett år under perioden augusti 2023- augusti 2024 med chans till förlängning.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som Junior Front-End Tool Administrator kommer du vara ansiktet utåt gentemot kundens verktygsanvändare (framför allt Product Owners och Line Managers) och hantera verktyg och data relaterade till utveckling och teknik. Under 2023 och 2024 kommer de att migrera från interna verktyg i Excel (ReMa och TPIN) till Planview, vilket innebär att du kommer vara involverad i dataöverföring och ge stöd till användarna för att lära sig de nya verktygen.

Samtidigt kommer du även att underhålla de gamla verktygen (ReMa och TPIN). Det är bra om du har god erfarenhet och har jobbat mycket i excel, och meriterande och du har en övergripande förståelse för funktionerna i Power BI, dock ej på utvecklingsnivå.


Vem är du?
För att lyckas i denna roll bör du ha god erfarenhet i Excel (t.ex. pivottabeller, formler etc.) och det är meriterande om du har arbetat med användarsupport, underhåll av masterdata, samt felsökning i Power BI. Du är självgående och en lagspelare som har lätt att samarbeta med andra och som är angelägen att lära dig.

Det är en fördel om du har erfarenhet av kundens interna verktyg för resursplanering (ReMa) och TPIN.

Övriga krav:
• MS Office, framför allt Excel och PowerPoint

Meriterande:
• MS Access
• Power BI

Språk:
Flytande engelska
Svenska eller italienska ses som meriterande.

Startdatum: Augusti 2023

Slutdatum: 1 år (med möjlighet till förlängning)

Arbetsplats: Ej hemarbete

Vi presenterar ofta kandidater löpande. Detta innebär att vi ibland tar bort uppdraget från vår webbplats tidigare än sista ansökningsdag. Om du är intresserad av uppdraget rekommenderar vi att du ansöker direkt. Vi ser fram emot din ansökan.

Ansök nu

HR Partner på uppdrag till Lunds universitet i Malmö!

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Jul 3
Om tjänsten
Nu söker vi en HR- Partner till Lunds universitet i Malmö. Har du relevant eftergymnasial utbildning och har du dessutom jobbat i en liknande roll sedan tidigare? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi på Poolia söker en HR- Partner för ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till förlängning. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är måndag till fredag under kontorstider. Startdatum är i början av september. Är det dig vi söker? Tveka inte med din ansökan, urval och intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerat.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
HR-partners arbetsuppgifter omfattar hantering av personalfrågor, på både operativ och strategisk nivå. I det ingår, bland annat, rekrytering och avveckling av personal, introduktion av nya medarbetare, lönerevision och löneinplacering, rehabilitering samt löpande personaladministration av bland annat semester, föräldraledigheter samt fackliga förhandlingar. Även frågor som rör fysisk och psykosocial arbetsmiljö ingår i HR-partnerns arbetsområde.
Det operativa arbetet sker mycket nära verksamheten tillsammans med forskargruppscheferna i organisationen som du bistår med stöd och råd i personalfrågor av såväl övergripande som individuell karaktär. Intern service och stöd till chefer och anställda är en mycket viktig del av arbetet. Det krävs att HR-partnern är flexibel då det handlar om att arbeta med hela HR-spektrat på daglig basis: allt från enklare löpande administration till att succesivt förbättra och utveckla hela den personaladministrativa verksamheten. Som administrativa verktyg används främst personalsystemet Primula, rehabiliteringssystemet Adato samt personkatalogen Lucat.
Även andra arbetsuppgifter kan komma att bli aktuella.

Beskrivning av arbetsplatsen:
Medicinska institutionskansliet (MiM) ger administrativ service åt de två medicinska institutionerna, placerade i Malmö; Kliniska vetenskaper, Malmö (IKVM) och Translationell medicin (ITM). Verksamheterna bedriver världsframstående forskning som spänner över ett brett fält – från molekylärmedicin till ett folkhälsoperspektiv, samt epidemiologi, cancer och hälsovetenskap, för att nämna några. Inom institutionerna bedrivs även utbildning, framför allt läkarutbildningens sista terminer och inom folkhälsovetenskap. Verksamheterna har ett nära samarbete med sjukvården och Region Skåne och finns placerade på Clinical Research Center (CRC) och Wallenberglaboratoriet i Malmö.
MiM har till ansvar att ge administrativt stöd i, bland annat, anslagsadministration, ekonomihantering, budget, uppföljning, HR processer, personaladministration samt kommunikation. Samtidigt ges administrativt stöd till institutionernas prefekter. MiM består av en administrativ chef, fem medarbetare inom ekonomifunktionen, en kommunikatör, tre administratörer och fyra HR-partners.


Vem är du?
Kvalifikationer
• Akademisk utbildning inom HR-området eller utbildning/erfarenhet som bedöms som likvärdig av arbetsgivaren
• Minst två års erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete med personalfrågor, gärna från offentlig verksamhet
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• Du ska vara väl förtrogen med Office-paketet
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Personen vi söker ska vara stabil med hög personlig mognad. Förmåga att arbeta självgående och strukturerat krävs, samtidigt som samarbetsförmåga och vilja att arbeta serviceinriktat är lika viktigt. Du ska vara intresserad av att bygga och vårda relationer både internt inom vårt kansli och gentemot våra forskargrupper. Vidare krävs en analytisk och problemlösande attityd. Du har en tydlig och god kommunikationsförmåga och är flexibel i ditt förhållningssätt då arbetet är ständigt varierande.
Meriterande för anställningen:
• Kunskap och erfarenhet av arbetsrättsliga frågor.
• Erfarenhet från Lunds universitet
• God kunskap inom IT-baserade stödsystem för personaladministration.

Varmt välkommen in med din ansökan!


Om verksamheten
Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.
Institutionen för kliniska vetenskaper i Malmö är en av de sex institutionerna vid Lunds universitets medicinska fakultet. Vi har ett starkt fokus på klinisk och epidemiologisk forskning, och bedriver även en omfattande preklinisk laboratorieforskning.

Ansök nu

Automationsingenjör till VA SYD

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Jun 13
Är du Automationsingenjör med erfarenhet från processindustrin eller liknande och vill vara med och bygga VA SYDs nya automationsplattform? Gillar du att jobba med teknik som gör nytta för hela samhället?
Då är det dig vi söker!

I denna rekrytering samarbetar VA SYD med Poolia. Ansök redan idag då urval sker löpande.

Om tjänsten
Som vår automationsingenjör stöttar du driften på våra anläggningar med problemlösning, teknisk utveckling och ständiga förbättringar, samtidigt som du är med och bidrar med din kompetens i mindre och större projekt där utrullningen av vårt nya DCS system Mimer följer som en röd tråd, se mer info nedan.

Automationsgruppen där du ingår är en del av Underhållsenheten, som bedriver och utvecklar underhållsarbetet på VA SYDs anläggningar. I enheten jobbar vi tvärfunktionellt och lösningsorienterat för att lösa vårt uppdrag.

Vi är idag 7 Automationsingenjörer i gruppen, men för att kunna hantera våra kommande utmaningar har vi ett stort behov av att växa. Tillsammans har vi en bred kunskap inom automation, informationshantering och jobbar både förebyggande och avhjälpande med underhåll.

Dina arbetsuppgifter innefattar att:

• Supportera våra driftenheter, genom förvaltning, drift, underhåll och utveckling av VA SYDs automationslösningar.
• Tillsammans med medarbetare inom VA SYD optimera och utveckla våra reningsproces-ser.
• Programmera och driftsätta automationssystem på anläggningar.
• Delta i projekt som teknisk specialist
• Ta fram kravställningar, funktions- och systembeskrivningar inför upphandlingar
• Löpande arbeta med att standardisera vår automationslösning
• Tillsammans med andra avdelningar och enheter främja arbetet med ökad digitalisering
Som automationsingenjör kommer du att jobba brett med alla våra anläggningar efter behov.

Vi erbjuder!

Du kommer till en arbetsplats med god gemenskap och stolthet över vårt viktiga samhällsuppdrag.

Som Automationsingenjör hos oss ges du mycket eget ansvar och möjlighet att påverka både arbetet och din egen kompetensutveckling. Tjänsten kan delvis anpassas baserat på din erfarenhet och kompetens. Vi arbetar normalt kl 07.00-15.30 och tillämpar flextid.

Underhållsenheten är en stödfunktion och jobbar på uppdrag åt både Produktions- och Distributionsavdelningen som ansvarar för VA SYDs anläggningar för dricksvatten, avloppsrening samt tillhörande anläggningar för styrning och reglering av ledningsnäten. Vi värnar om våra medarbetare och vikten av balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder bland annat friskvårdstid, friskvårdsbidrag och möjlighet till semesterdagsväxling.

Vem är du?
Som person ser vi att du har ett stort tekniskt intresse och gillar att arbeta i såväl samarbete med andra, som självständigt. Du är lösningsorienterad, engagerad och lyhörd samt har förmågan att ta lösningar från idé till produktion. Du tycker om att ha en ansvarsfull roll med tydlig inriktning att leverera goda resultat, samt förmågan att snabbt sätta dig in i tekniska problemställningar.

Vi söker dig som har:

• Högskoleutbildning eller yrkeshögskoleutbildning med inriktning mot automation eller en annan teknisk utbildning som tillsammans med din arbetslivserfarenhet bedöms som likvärdig
• Arbetserfarenhet av industriautomation, med fördel från processindustri. Fler års erfarenhet ses som meriterande.
• Erfarenhet av programmering och utveckling (PLC- och SCADA/DCS-system)
• Kännedom av industriella kommunikationslösningar (tex Profibus och OPC)
• B-körkort
• Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär krav på godkänd säkerhetsprövning inklusive registerkontroll
• Förmågan att kommunicera väl på svenska (tal och skrift)

Det är meriterande om du har erfarenhet av automationslösningar från ABB som AC800m, AC500 och 800xA.
VA SYD har påbörjat resan med att förnya automationsplattformen, vill du vara med i det fortsatta arbetet?
https://new.abb.com/news/sv/detail/73008/mimer-och-vishetens-kalla-styr-och-overvakar-dricksvatten-och-avloppsvatten-inom-va-syd
https://valjframtiden.se.abb.com/nu-digitaliseras-vatten-och-avlopp-for-framtiden/.

Vid frågor kring arbetet eller VA SYD vänligen kontakta:

Jonas Palmkvist
Gruppchef – Automation
Underhållsteknik
Produktionsavdelningen
+4670 142 53 82
jonas.palmkvist@vasyd.se

Vid frågor kring rekryteringsprocessen och hur det går med din ansökan kontakta.

Peter Frost
Rekryteringskonsult Poolia
+46720 742010
peter.frost@poolia.se

Välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
VA SYD är en av Sveriges största VA- och avfallsorganisationer som storsatsar på hållbar avloppsrening och driver på miljösmarta lösningar i samhällsbygget. Inom branschen ska vi vara en av Europas modernaste och mest effektiva organisationer. Vår verksamhet är igång 24/7, har en halv miljon kunder och omsätter en miljard per år. Vi renar, kvalitetssäkrar och levererar dricksvatten och tar hand om det som spolas ner i våra avlopp för att vårda hav och vattendrag. Vi hanterar skyfall genom att skapa kreativa lösningar för vattnets väg och samlar in avfall och matrester för återvinning. Vi motiverar och inspirerar våra kunder till att göra smarta miljöval.

Vi vill hjälpa till att rädda världen genom våra sex mål:
• Vara klimatneutralt och energipositivt år 2030
• Produktifiera och ha nyttiggjort restprodukter år 2025
• Vara en av Europas mest effektiva VA- och avfallsorganisationer år 2025
• Leda utvecklingen för hög vattenkvalitet till rekreation och dricksvatten år 2025
• Uppnå nollvision för oplanerade driftstörningar för kund år 2030
• Inspirera och ha aktiverat alla kunder för en bättre miljö år 2025

Övrig information
VA SYD bedriver samhällsviktig verksamhet och ställer därför höga krav på säkerhets- och sekretessmedvetande hos våra medarbetare. En del av våra tjänster är säkerhetsklassade, det innebär att du som sökande eventuellt behöver gå igenom en säkerhetsprövning innan anställning. Vissa av våra anställningar kan även innebära en krigsplacering.

På VA SYD arbetar vi med samverkan för ökad dialog och ett långsiktigt hållbart arbetsliv. Våra fackliga organisationers (Kommunal, Vision, Ledarna och SACO-förbunden) representanter når du via vår kundservice på 040-635 10 00. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos VA SYD samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Ansök nu

Manager IT Helpdesk - Windows & Linux till Axis i Lund!

Driftledare, IT
Läs mer Jun 27
Om tjänsten
Är du redo att bli en del av ett växande företag med över 4000 anställda världen över? Vill du använda dina IT-kunskaper och hjälpa till att stödja Axis verksamhet genom viktiga IT-system och tjänster? Trivs du i en ledande roll och ser värdet av samarbete för att uppnå positiva resultat? Då är detta uppdraget för dig! Just nu söker vi en Manager för IT Helpdesk - Windows & Linux till Axis huvudkontor i Lund. Tjänsten är en tillsvidareanställning där du börjar som konsult via Poolia för att sen gå över i anställning hos Axis efter 6 månaders provanställning. Tveka inte med din ansökan då urval och intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerat.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Vi söker en engagerad och erfaren Manager till Axis dynamiska IT Helpdesk-team. Som Manager kommer du att leda och ansvara för Axis Windows och Linux-supportteam, som består av 13 kompetenta medarbetare. Tillsammans arbetar ni för att erbjuda användarna enastående service och stöd inom både användarhantering och tekniska frågor. Ert främsta mål är att uppnå 100% användarnöjdhet genom att erbjuda snabba svarstider och professionellt bemötande.
Inom Axis IT Helpdesk-avdelning är ni ett dedikerat och professionellt team på närmare 40 personer som stöttar de svenska kontoren i Lund och Linköping. Ni agerar också som rådgivare och tillhandahåller i viss utsträckning 2nd line support för Helpdesk-kontakter och kontor i Axis dotterbolag runt om i världen.
Det finns 3 olika team som arbetar med följande områden:
• Windows och Linux
• Mac, konferensrumsutrustning och telefoni
• Interna system
Som Manager på IT Helpdesk kommer du att ha en nyckelroll i att skapa och genomföra förändringar för att kontinuerligt utveckla Axis Helpdesk utifrån de gemensamma målen. Du kommer att samarbeta med olika team inom IT Helpdesk, samt med intressenter inom Axis och dotterbolagen runt om i världen. Tillsammans med IT Helpdesk-manager och ledningsgruppen kommer du att delta i strategiplanering och förbättringsarbeten.
För att lyckas i rollen som Manager för IT Helpdesk är det viktigt att du har ett helhetsperspektiv och kan leda ditt team med entusiasm. Du kommer att rapportera direkt till IT Helpdesk-managern och ha möjlighet att påverka och driva strategiska initiativ.


Vem är du?
Vi letar efter en erfaren IT-chef med stark bakgrund inom support. För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha ett genuint intresse för människor och teknik, särskilt inom PC-hårdvara samt Windows- och Linux-operativsystemen. Du är skicklig på att bygga förtroende och motivera dina medarbetare så att de växer och känner entusiasm inför sitt arbete. Vi ser också att du:
• Utvecklar individer, team och verksamhet på ett strukturerat sätt med ödmjukhet, engagemang och energi.
• Är prestigelös och alltid strävar efter förbättringar.
Om du är en självgående och resultatorienterad person, redo att ta dig an utmaningar och driva förbättringar, så är du precis den vi söker. Kom och bli en del av Axis härliga team där ni tillsammans arbetar för att skapa en framgångsrik och ständigt förbättrad IT-supportmiljö.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Engagerad medarbetare inom Facilities till Axis i Lund.

Köksbiträde
Läs mer Jun 26
Vi söker nu ytterligare en positiv och driven medarbetare inom facilities som vill jobba i ett härligt team på en av Lunds största arbetsplatser, med fokus på köksservice, diskning, dryckespåfyllning och in- & utplock.

Om tjänsten
I arbetsuppgifterna förekommer det också iordningsställande, förberedelser och servering av förmiddagsfika, lunch, kaffe och frukt samt konferensservice. Tjänsten är förlagd på 100 % med start i augusti. Tjänsten sträcker sig initialt 6 månader framåt med goda möjligheter till förlängning därefter. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer att vara anställd av Dreamwork Part of Poolia och arbeta på uppdrag hos vår kund, Axis Communications, i Lund.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Axis är ett stort internationellt företag med säte i Lund. Tjänsten innefattar allehanda uppgifter inom köksservice samt att hjälpa till vid luncher, fika, kundmöten och företagsarrangemang. Du kommer således att utgöra en viktig funktion i företagets dagliga verksamhet inom matkoordinering och service.
Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter:
• Anrättning och servering av förmiddagsfika och lättare lunch
• Diskning
• Hantering av interna beställningar av mat och dryck, via konferensservice
• Påfyllning av varor tex. olika drycker
• Tillsyn av matsalens och kökets ytor, inkl. viss städning
• Varuhantering
• Beställning av varor
• Konferensrumsronderingar


Vem är du?
För att trivas i rollen har du en stark framåtanda, brinner för att ge god service och har således en mycket god serviceförmåga. Som person är du prestigelös och ger alltid 100 % i alla situationer. Vi tror att du trivs bra med att arbeta i team men trivs även med att arbeta självständigt. Du är bekväm med att arbeta fysiskt och har alltid en positiv inställning till de olika uppgifterna och utmaningarna du blir tilldelad. I övrigt är du bekväm med att arbeta i ett högt tempo och strävar alltid efter att uppnå bästa möjliga resultat. Då vår kund har såväl internationella kunder som partners och medarbetare är det av stor vikt att du behärskar både det svenska och engelska språket.

Om verksamheten
På Dreamwork Part of Poolia jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Product Owner/Buisness Analyst-PIM

Marknadsanalytiker
Läs mer Jun 27
Om tjänsten
För vår kund letar vi nu efter en Produktägare/Business Analyst med erfarenhet inom PIM. Du kommer att arbeta inom PIM för att förbättra och stärka befintlig funktionalitet, styrning och processer samt säkerställa att informationen är väl dokumenterad och lättillgänglig för viktiga intressenter. Du kommer också att arbeta för att säkerställa att befintliga processer och uppgifter för att hålla PIM igång genomförs på ett snabbt och effektivt sätt. Uppdraget sträcker sig 2023 ut och önskat startdatum är den 7 augusti chans till förlängning finns. Du kommer att bli anställd som konsult via oss på Poolia under tiden.

Företaget har nyligen implementerat ett nytt PIM (Produktinformationshantering) system, SAP Hybris.

PIM används idag för att leverera produktinformation till olika applikationer och är kopplat till flera bakgrundssystem.

PIM befinner sig för närvarande på en resa för att bli den enda sanna källan för produktinformation inom företaget och användas över flera kanaler.

Låter detta som tjänsten för dig? Tveka inte med din ansökan urval och intervjuer hålls löpande!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetsuppgifter:

* Strategisk planering och presentation av idéer till intressenter.
* Identifiering av förbättringsområden, såsom funktionalitet, styrning och processer baserat på affärsbehov.
* Att vara huvudkontaktpersonen mellan team och intressenter.
* Hantering och prioritering av produktbacklog.
* Hålla intressenter informerade om produkten och kommunicera med viktiga intressenter.

Rollen kommer även att inkludera att hantera arbetsuppgifter som en Business Analyst:

* Ledning och genomförande av olika aktiviteter och uppgifter inom PIM-teamet.
* Samla och analysera krav och behov från olika digitala kanaler, redaktörer och användare för PIM och föreslå lösningar.
* Utveckla koncept och specifikationer för implementering av PIM, inklusive acceptanskriterier.
* Dokumentation av processer och rutiner.
* Testning.
* Samarbete med PIM-teamet, IT-arkitekt, innehållsägare och kanalägare.

Vem är du?
* Tidigare arbetslivserfarenhet som produktägare eller business analyst.
* Tidigare erfarenhet av att arbeta som produktägare eller business analyst för innehållshanteringssystem eller PIM-system.
* Stark analytisk och problemlösningsförmåga.
* God kommunikationsförmåga, både skriftlig och muntlig.
* God presentationsförmåga.
* Starka färdigheter inom intressenthållning.
* Förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt.

Start: Augusti (Intervjuer kommer att hållas från den andra veckan i juli)

Slut: 31.12.2023 med möjlighet till förlängning.

Resor: NEJ

Distansarbete: Distansarbete är inte möjligt för detta uppdrag. Arbetsplatsen är belägen i Lund, Sverige.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Junior mjukvarutestare för uppdrag till Axis Communications!

Systemtestare
Läs mer Jun 14
Om tjänsten
Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och vill arbeta i projekt med kvalitet? Vi söker juniora profiler som brinner för testning och teknik! Sök tjänsten idag, vi arbetar med ett löpande urval. Tjänsten gäller ett konsultuppdrag, där du inledningsvis blir anställd av Poolia, med stor möjlighet att uppdraget går över i en anställning direkt hos Axis Communications med tiden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som testare är du spindeln i nätet och har en avgörande roll för att leverera kvalitet till Axis Communications kunder. Du är med i hela utvecklingsprocessen, från kravspecifikation till slutleverans. Du erbjuds arbete i utvecklingsteam med nära samarbete med utvecklare och jobbar tillsammans med både juniora och seniora testare. Som testare får du vara med och anpassa produkterna efter kundens behov genom att vara med och utveckla och driva testlösningar. Testningen sker manuellt och automatiskt med både scriptade och utforskande metoder. Du kommer att bidra till det innovativa testarbetet på Axis Communications R&D-avdelning som är placerat i Lund.

Vem är du?
Du är troligtvis nyexaminerad högskole- eller civilingenjör med inriktning datateknik, elektroteknik eller jämförbar inriktning. Förutom ditt tekniska intresse har du grundläggande kunskaper inom nätverksteknik. Du har alltså förståelse samt gärna erfarenhet inom; TCP/IP, Routing & Switching, DNS, Proxy & DHCP.

Du har åtminstone grundläggande erfarenhet av testning eller programmering i Linux-miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom flera distributioner, samt att du exempelvis har satt upp egna Linux-servrar för hobbyprojekt.

Du uppmuntras att vara nyfiken och kreativ, då innovation är viktigt för Axis Communications. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du är en kommunikativ person som tycker om att arbeta i team och trivs i en öppen och dynamisk miljö. Egenskaper som krävs för att lyckas i rollen är att du ska vara strukturerad och noggrann.

Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både i svenska och engelska.


Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

Front-End Tool Administrator

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 20
Front-End Tool Administrator - Poolia

Om tjänsten
Poolia söker en Front-End Tool Administrator för kunds räkning. Du kommer här att ingå i kundens avdelning för Programme Portfolio Management & Project Management Office. Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd via Poolia i ett år under perioden augusti 2023- augusti 2024 med chans till förlängning.
Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som Tool Administrator kommer du vara ansiktet utåt gentemot kundens verktygsanvändare (framför allt Product Owners och Line Managers) och hantera verktyg och data relaterade till utveckling och teknik. Under 2023 och 2024 kommer de att migrera från interna verktyg i Excel (ReMa och TPIN) till Planview, vilket innebär att du kommer vara involverad i dataöverföring och ge stöd till användarna för att lära sig de nya verktygen. Samtidigt kommer du även att underhålla de gamla verktygen (ReMa och TPIN).
Vem är du?
För att lyckas i denna roll bör du ha erfarenhet av användarsupport, underhåll av masterdata, felsökning i Power BI samt användning av Excel (t.ex. pivottabeller, formler etc.). Du är självgående och en lagspelare som har lätt att samarbeta med andra och som är angelägen att lära dig.

Det är en fördel om du har erfarenhet av kundens interna verktyg för resursplanering (ReMa) och TPIN.

Övriga krav:
• Power BI
• MS Office, framför allt Excel och PowerPoint

Meriterande:
• MS Access

Språk:
Flytande engelska
Svenska eller italienska ses som meriterande.

Startdatum: Augusti 2023

Slutdatum: 1 år (med möjlighet till förlängning)

Arbetsplats: Ej hemarbete

Vi presenterar ofta kandidater löpande. Detta innebär att vi ibland tar bort uppdraget från vår webbplats tidigare än sista ansökningsdag. Om du är intresserad av uppdraget rekommenderar vi att du ansöker direkt. Vi ser fram emot din ansökan.

Ansök nu

Koordinator till mät-team på energibolag

Administrativ assistent
Läs mer Jun 15
Om tjänsten
Till mätteamet söker vi nu dig som vill arbeta som administratör/koordinator. Du kommer att arbeta administrativt i olika system samt med att erbjuda service mot interna kontaktytor och externa leverantörer. Vill du ha ett roligt jobb i ett företag verksamt på en marknad med fokus på att erbjuda hållbara energilösningar och där du kan göra skillnad på riktigt så är detta möjligheten för dig! Du kommer att bli anställd som konsult hos oss på Poolia under uppdragets gång vilket är året ut med chans till förlängning. Låter detta som tjänsten för dig? Tveka inte med din ansökan! Urval och intervjuer hålls löpande

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Mikroproduktion samt avtal
• Göra analyser
• Utredningar
• Skapa arbetsorder
• Uppföljning
• Rättningar
• Bevakning
• Priolista
• Komplexa anläggningar
• Val av mätare/Mätmetod etc.


Mätarutrullning:
Felsökning SystemSLA EfterlevnadUtrullningstaktHantering av felavhjälpning (Underentreprenör)


Test:
ArbetsorderSkapa och följa upp ”skuggärenden” (Underentreprenör)


Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort har ett stort intresse och fallenhet för att arbeta med att erbjuda service mot interna och externa kontaktytor.

Som person ska du :
- klara av att ha många bollar i luften samtidigt.
- Hantera interna och externa kontaktytor och ha en koordinerande förmåga

Ska-krav:
Erfarenhet och kunskap av att arbeta i flera system, önskvärt är att ha arbetat i något större CRMVana av administrativt arbeteFlytande svenska i tal och skriftHögre nivå av excellvana ( ex. Pivottabeller etc.) Erfarenhet av att arbeta med energimätning och mätare och systemet BFUSFörståelse och vana med avtalshantering

Startdatum: Så snart som möjligt
Slutdatum: 2023-12-31
Option på förlängning: Option att förlänga avtalet finns på 12 månader.
Omfattning: Fulltid
Plats för genomförande: Lund

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Kommunikatör på 30% till SLU utanför Malmö!

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Jun 9
Om tjänsten
Poolia söker nu en kommunikatör för ett konsultuppdrag hos Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) inom Future Forests i Alnarp. Uppdraget är planerat att starta den 1 september och sträcka sig under 2-4 månader. Som konsult kommer du att vara anställd via Poolia och arbeta med att stärka och förbättra kommunikationen för denna spännande plattform. Omfattningen av uppdraget är helst 30%, men vi är öppna för att diskutera andra omfattningar som passar både dig och SLU. Låter detta som tjänsten för dig? Tveka inte med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som kommunikatör inom Future Forests kommer du framförallt att fokusera på skriftlig kommunikation och popularisering av plattformens forskning. Du kommer också ha ansvar för publicering och framställning av innehåll på hemsidan och sociala medier. Tillsammans med dina kollegor på plattformen kommer du att delta i utformningen av forskningskommunikation och samverkansaktiviteter. Du kommer även vara en del av kommunikatörsnätverket och nätverket för SLU:s framtidsplattformar.

Vem är du?
Vi söker dig som har en lämplig akademisk examen eller motsvarande samt erfarenhet av att arbeta med websidor och digital kommunikation. Det är viktigt att du har goda datorfärdigheter och kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på både svenska och engelska. Du bör ha en konstruktiv och serviceinriktad arbetsstil och vara intresserad av vetenskapskommunikation. Eftersom arbetet innebär många kontakter både internt och externt inom SLU, lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, särskilt när det gäller kommunikation, samarbete, initiativtagande och organisationsförmåga. Meriterande är även erfarenhet inom vetenskaplig kommunikation inom natur, skog och/eller resursfrågor.

Ansök nu

Product Owner/Buisness Analyst-PIM

Produktchef, marknadsföring
Läs mer Jun 15
Om tjänsten
För vår kund letar vi nu efter en Produktägare/Business Analyst med erfarenhet inom PIM. Du kommer att arbeta inom PIM för att förbättra och stärka befintlig funktionalitet, styrning och processer samt säkerställa att informationen är väl dokumenterad och lättillgänglig för viktiga intressenter. Du kommer också att arbeta för att säkerställa att befintliga processer och uppgifter för att hålla PIM igång genomförs på ett snabbt och effektivt sätt. Uppdraget sträcker sig 2023 ut och önskat startdatum är den 7 augusti chans till förlängning finns. Du kommer att bli anställd som konsult via oss på Poolia under tiden.

Företaget har nyligen implementerat ett nytt PIM (Produktinformationshantering) system, SAP Hybris.

PIM används idag för att leverera produktinformation till olika applikationer och är kopplat till flera bakgrundssystem.

PIM befinner sig för närvarande på en resa för att bli den enda sanna källan för produktinformation inom företaget och användas över flera kanaler.

Låter detta som tjänsten för dig? Tveka inte med din ansökan urval och intervjuer hålls löpande!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetsuppgifter:

* Strategisk planering och presentation av idéer till intressenter.
* Identifiering av förbättringsområden, såsom funktionalitet, styrning och processer baserat på affärsbehov.
* Att vara huvudkontaktpersonen mellan team och intressenter.
* Hantering och prioritering av produktbacklog.
* Hålla intressenter informerade om produkten och kommunicera med viktiga intressenter.

Rollen kommer även att inkludera att hantera arbetsuppgifter som en Business Analyst:

* Ledning och genomförande av olika aktiviteter och uppgifter inom PIM-teamet.
* Samla och analysera krav och behov från olika digitala kanaler, redaktörer och användare för PIM och föreslå lösningar.
* Utveckla koncept och specifikationer för implementering av PIM, inklusive acceptanskriterier.
* Dokumentation av processer och rutiner.
* Testning.
* Samarbete med PIM-teamet, IT-arkitekt, innehållsägare och kanalägare.

Vem är du?
* Tidigare arbetslivserfarenhet som produktägare eller business analyst.
* Tidigare erfarenhet av att arbeta som produktägare eller business analyst för innehållshanteringssystem eller PIM-system.
* Stark analytisk och problemlösningsförmåga.
* God kommunikationsförmåga, både skriftlig och muntlig.
* God presentationsförmåga.
* Starka färdigheter inom intressenthållning.
* Förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt.

Start: Augusti (Intervjuer kommer att hållas från den andra veckan i juli)

Slut: 31.12.2023 med möjlighet till förlängning.

Resor: NEJ

Distansarbete: Distansarbete är inte möjligt för detta uppdrag. Arbetsplatsen är belägen i Lund, Sverige.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Staffanstorps Centrum!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 2
Om tjänsten
Vi på Poolia erbjuder dig möjligheten att ta del av ett spännande konsultuppdrag hos Staffanstorps Centrum AB. I denna roll kommer du att vara en viktig del av kundtjänstgruppen och ha varierande administrativa ansvarsområden. Uppdraget är initialt planerat att pågå i 3-5 månader med möjlighet till förlängning och eventuell direktanställning hos kunden. Som konsult hos Poolia kommer du att vara anställd av oss under uppdragets gång.

Placering: Staffanstorps Centrum AB, Kometvägen 1
Startdatum: Snarast möjligt
Längd: 3-5 månader, med chans till förlängning och anställning hos kunden
Omfattning: 100 %

Låter detta som tjänsten för dig? Tveka inte med din ansökan, urval och intervjuer hålls löpande!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetsuppgifter:

* Fakturering
* Hantering av anstånd och krav
* Insamling av mätvärden
* Registrering av mätarbyten i elnätsdebiteringsprogrammet
* Registrering av flyttanmälningar i elnätsdebiteringsprogrammet
* Administrativ support för solcellsanläggningar
* Administrativ support för nyanläggningar
* Kunskap i Elvira är meriterande
* Kundsupport under telefontider
* Kundsupport via andra kanaler utanför telefontider
* Hantering av avtal
* Diarieföring
* Upprättande av inventeringslistor för till exempel datorer och telefoner

Arbetstider och möjlighet till flexibilitet och hemarbete:
Arbetstiderna är mellan 8:00 och 16:30. Två dagar i veckan kommer du att vara placerad i receptionen. Det finns möjlighet till flexibilitet i arbetstiderna. Möjlighet till hemarbete finns, dock inte initialt.

Vem är du?
Erfarenhetskrav:
Det är önskvärt med tidigare erfarenhet, men inget krav. Vi söker en person som är intresserad av att lära sig och utvecklas i rollen.

Personliga egenskaper:
För att passa i rollen som kundtjänstmedarbetare hos Staffanstorps Centrum AB är det viktigt att du är strukturerad, serviceinriktad och har ordning och reda. Du är en trevlig person som trivs med att arbeta i team och har förmågan att kommunicera på ett professionellt sätt.

Språkkunskaper:
Du behöver ha flytande svenska i tal och skrift.

Affärssystem:
God kunskap i Office-paketet är ett krav. Erfarenhet av Elvira är meriterande, men det är inget krav att ha kunskaper i systemet innan.

Teamstruktur:
Du kommer att arbeta tätt tillsammans med fyra kollegor inom kundtjänstgruppen. Dessutom kommer du att ha nära samarbete med ekonomigruppen som för närvarande består av fyra personer.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Junior mjukvarutestare för uppdrag till Axis Communications!

Systemtestare
Läs mer Maj 30
Om tjänsten
Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och vill arbeta i projekt med kvalitet? Vi söker juniora profiler som brinner för testning och teknik! Sök tjänsten idag, vi arbetar med ett löpande urval. Tjänsten gäller ett konsultuppdrag, där du inledningsvis blir anställd av Poolia, med stor möjlighet att uppdraget går över i en anställning direkt hos Axis Communications med tiden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som testare är du spindeln i nätet och har en avgörande roll för att leverera kvalitet till Axis Communications kunder. Du är med i hela utvecklingsprocessen, från kravspecifikation till slutleverans. Du erbjuds arbete i utvecklingsteam med nära samarbete med utvecklare och jobbar tillsammans med både juniora och seniora testare. Som testare får du vara med och anpassa produkterna efter kundens behov genom att vara med och utveckla och driva testlösningar. Testningen sker manuellt och automatiskt med både scriptade och utforskande metoder. Du kommer att bidra till det innovativa testarbetet på Axis Communications R&D-avdelning som är placerat i Lund.

Vem är du?
Du är troligtvis nyexaminerad högskole- eller civilingenjör med inriktning datateknik, elektroteknik eller jämförbar inriktning. Förutom ditt tekniska intresse har du grundläggande kunskaper inom nätverksteknik. Du har alltså förståelse samt gärna erfarenhet inom; TCP/IP, Routing & Switching, DNS, Proxy & DHCP.

Du har åtminstone grundläggande erfarenhet av testning eller programmering i Linux-miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom flera distributioner, samt att du exempelvis har satt upp egna Linux-servrar för hobbyprojekt.

Du uppmuntras att vara nyfiken och kreativ, då innovation är viktigt för Axis Communications. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du är en kommunikativ person som tycker om att arbeta i team och trivs i en öppen och dynamisk miljö. Egenskaper som krävs för att lyckas i rollen är att du ska vara strukturerad och noggrann.

Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både i svenska och engelska.


Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

Utvecklingsorienterad produktionschef till Molander Tech

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Maj 9
Expansionen för Molander Tech i Dalby fortsätter varför man söker nu en utvecklings-orienterad Produktionschef. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid.

Är du en inspirerande och trygg chef/ledare med en gedigen teknisk förståelse som brinner för att utveckla dina medarbetare och skapa nöjda kunder? Vill du arbeta i ett framgångsrikt och långsiktigt bolag som expanderar sin verksamhet?

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten
Du erbjuds en kvalificerad och utvecklande tjänst i en internationell miljö. Molander Tech kännetecknas av en närhet till sina kunder, korta beslutsvägar, en hög ambitionsnivå och professionalism.

Som Produktionschef ansvarar du för tillverkningsverksamheten med ägarskap för kvalitet, leverans och ekonomi. Du leder och utvecklar ett 35-tal medarbetare inom produktion, planering/beredning, inköp och lager/logistik. Till din hjälp har du en Driftledare, en Planerare/Beredare, tre Teamledare för produktion och en Teamledare för lager/logistik.

Som Produktionschef kommer du att ansvara för:

• Produktion, planering/beredning, inköp och lager/logistik
• Ledning, coachning och utveckling av dina medarbetare så att uppsatta mål gällande kvalitet, leveranstider och ekonomi uppnås
• Optimering och effektivisering av fabriken via ständiga förbättringar och utveckling av processer och flöden samt användande av best practise
• Erfarenhetsutbyte med fabriken i Slovakien
• Viss utökning av produktionskapaciteten
• Kvalitet, miljö och arbetsmiljö
• Stödja VD vid projekt inom produktion, omkostnader, effektivitet och lönsamhet

Du medverkar även utveckling av samarbetet med leverantörer och samarbetspartners.

Tjänsten innebär ett fullständigt budget- och personalansvar.

Molander Tech har 3-skift och som Produktionschef jobbar du dagtid.

Vissa resor ingår i tjänsten (främst inom Europa)

Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och du rapporterar till VD.

Vem är du?
Vi söker dig med minst 5 års relevant erfarenhet som Produktionschef, Platschef, Verkstadschef eller liknande tjänst. Du har en bred och gedigen teknisk kompetens. Tidigare erfarenhet från plastindustri eller närliggande bransch är meriterande.

Om du är högskole-/civilingenjör eller om du har annan eftergymnasial utbildning inom produktion och/eller produktionsteknik är det värdefullt.

Vi ser det som en fördel om du har tidigare erfarenhet av projektledning, Kaizen, Six Sigma, 5S eller andra metodiker för optimering och effektivisering.

Tjänsten kräver flytande svenska i tal och skrift. Du har också goda kunskaper i engelska och i tal och skrift.

Du har minst normalgoda kunskaper i Office-paketet. För tjänsten krävs erfarenhet av affärssystem. Vi jobbar med Monitor G5.

Som person är du utvecklingsorienterad, inspirerande, analytisk och resultatinriktad. Som chef/ledare har du förmågan att se helheten, motivera och utveckla dina medarbetare. Vidare är du som chef/ledare lyhörd och duktig på att skapa och underhålla goda relationer. Du är också förtroendeingivande och duktig på att kommunicera.

Du har förmågan och intresset att arbeta både strategiskt och operativt samt att tänka utanför boxen. Du ser möjligheter hos kunderna och dina medarbetare. Du har en tydlig entreprenörs-anda och trivs med utmaningar.

Det är en fördel om du har erfarenhet av förändringsprocesser och viljan att leda, stödja samt utveckla människor i förändring.

Du har också en god planerings- och struktureringsförmåga samt är intresserad av att driva utvecklingsprojekt.

Tjänsten kräver körkort B.

Vid den aktuella rekryteringen använder vi oss av arbetspsykologisk testning för kandidater utvalda till intervju och bakgrundskontroll för slutkandidat.

Om verksamheten
Molander Tech AB i Dalby arbetar med kunder globalt. Bolaget omsätter ca 100 Mkr och har ca 40 anställda.

Vi är ett snabbväxande svenskt företag med anläggningar i Skandinavien och Centraleuropa. Vi är specialiserade inom formsprutning och har fokus på fraktemballage och hållbarhet. Bland våra uppdragsgivare finns bl a världsledande bilproducenter och välkända företag inom klädindustrin.

Vårt unika kunnande i kombination med vår innovationsförmåga har resulterat i lösningar som idag blivit standard inom vissa branscher, och som överträffar de emballage- och materialhanteringssystem man haft tidigare. Efterfrågan på dem har därför varit stor vilket är den bakomliggande anledningen till vår så snabba tillväxt.

Våra kundsamarbeten är långa och präglas av djupt engagemang och drivkraften att göra skillnad. Vi betraktar oss själva som ett företag som är under ständig utveckling. Det vi gör är ju viktigt och på så många plan berikande.

Vi lägger stor vikt vid att våra utvecklings- och tillverkningsprocesser håller ställda förväntningar. Vi är därför både kvalitets- och miljöcertifierade i enlighet med gällande ISO-standards.

Läs mer om verksamheten på https://www.molandertech.com/

Ansök nu

Elektriker på VA SYD

Industrielektriker
Läs mer Maj 12
Är du en industrielektriker med erfarenhet av elinstallation och förebyggande underhåll? Då är det dig vi söker! Vi erbjuder ett omväxlande arbete som elektriker där du ges mycket eget ansvar och samtidigt bidrar till driftsäkerhet i våra anläggningar.

Vill du vara med och driva på miljösmarta lösningar i samhällsbygget?

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten
Du kommer till en arbetsplats med god gemenskap och stolthet över vårt uppdrag. Gruppen El och Instrument är en del av enheten Underhåll, vars uppdrag är att bedriva och utveckla underhållsarbetet på VA SYDs anläggningar. I enheten jobbar vi tvärfunktionellt och lösningsorienterat för att lösa vårt uppdrag.

Som elektriker hos oss ges du mycket eget ansvar och möjlighet att påverka både arbetet och din egen kompetensutveckling. Tjänsten kan delvis anpassas baserat på din erfarenhet. Vi arbetar normalt kl 07.00-15.30 och tillämpar flextid.

Vi värnar om våra medarbetare och vikten av balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder bland annat friskvårdstid, friskvårdsbidrag och möjlighet till semesterdagsväxling.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att vara en del av gruppen El och Instrument inom Produktionsavdelningen.

Vi är idag 12 personer och tillsammans har vi ett brett kunskapsområde inom elinstallation, instrumentering samt förebyggande och avhjälpande underhåll.

Dina arbetsuppgifter är bland annat:

• Ansvar för drift, tillsyn, skötsel, felavhjälpning, underhållsarbete på VA SYDs process- och elanläggningar
• Ansvar för planering, utförande och idrifttagning enligt VA SYDs arbetssätt och standarder
• Ansvar som Elsäkerhetsledare utifrån VA SYDs eldelegeringsstruktur, samt vid behov ersätta Eldriftledaren vid dennes frånvaro
• Bidra som kravställare och mottagare i projekt
• Beredskapsarbete med ca 4 veckors mellanrum (inställelsetid på max 60 min) ingår på sikt i tjänsten

Ditt huvudsakliga arbetsområde kommer att vara Driftområde Norr (Lund och Eslöv med omnejd) men eftersom gruppens ansvarsområde sträcker sig över alla VA SYDs kommuner kommer du även vid behov att arbeta på våra andra anläggningar.

Vem är du?
Vi söker dig som är en god problemlösare och gillar att ta ansvar för åtgärder och utförande samt både gillar samarbete och har förmågan att arbeta självständigt. För att lyckas i tjänsten bör du arbeta på ett systematiskt, metodiskt och säkert sätt.

Vi söker dig som har:

• Elteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande med inriktning mot elkraft Praktisk arbetserfarenhet (helst från VA-branschen eller processindustrin)
• Erfarenhet av arbete enligt el-standard SS-EN 50110-1
• B-körkort
• Goda kunskaper i MS Office
• Praktisk kunskap av schemaläsning, felsökning, montage/installation, samt erfarenhet av konventionella och elektroniska motordrifter exempelvis frekvensomriktare/mjukstartare med driftsättning och parametrering
• Meriterande om du har kunskap inom automation, styr- och reglerteknik, felsökning i miljö med PLC eller har el-auktorisation (minst AL). Du får gärna bifoga intyg på din el-auktorisation redan i din ansökan

Om verksamheten
VA SYD är en av Sveriges största VA- och avfallsorganisationer som storsatsar på hållbar avloppsrening ochdriver på miljösmarta lösningar i samhällsbygget. Inom branschen ska vi vara en av Europas modernaste och mest effektiva organisationer. Vår verksamhet är igång 24/7, har en halv miljon kunder och omsätter en miljard per år. Vi renar, kvalitetssäkrar och levererar dricksvatten och tar hand om det som spolas ner i våra avlopp för att vårda hav och vattendrag. Vi hanterar skyfall genom att skapa kreativa lösningar förvattnets väg och samlar in avfall för återvinning och återbruk. Vi motiverar och inspirerar våra kunder till att göra smarta miljöval.

Läs mer på https://www.vasyd.se/


ÖVRIG INFORMATION

VA SYD bedriver samhällsviktig verksamhet och ställer därför höga krav på säkerhets- och sekretessmedvetande hos våra medarbetare. En del av våra tjänster är säkerhetsklassade, det innebär att du som sökande eventuellt behöver gå igenom en säkerhetsprövning innan anställning enlighet med Säkerhetsskyddslagen (2018:585). Vissa av våra anställningar kan även innebära en krigsplacering.

Ansök nu

Utvecklingsorienterad produktionschef till Molander-Boxon Tech Group

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Maj 11
Den kraftiga tillväxten och expansionen för Molander Tech i Dalby fortsätter varför man söker nu en utvecklingsorienterad Produktionschef. I maj har företaget också förstärkts genom samgående med säljbolaget Boxon Tech, vilket också lägger en mycket bra grund för fortsatta satsningar och tillväxt.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid.

Är du en inspirerande och trygg chef/ledare med en gedigen teknisk förståelse som brinner för att utveckla dina medarbetare och skapa nöjda kunder? Vill du arbeta i ett framgångsrikt och långsiktigt bolag som expanderar sin verksamhet?

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten
Du erbjuds en kvalificerad och utvecklande tjänst i en internationell miljö. Molander Tech kännetecknas av en närhet till sina kunder, korta beslutsvägar, en hög ambitionsnivå och professionalism.

Som Produktionschef ansvarar du för tillverkningsverksamheten med ägarskap för kvalitet, leverans och ekonomi. Du leder och utvecklar ett 35-tal medarbetare inom produktion, planering/beredning, inköp och lager/logistik. Till din hjälp har du en Produktionsledare, en Planerare/Beredare, tre Teamledare för produktion och en Teamledare för lager/logistik.

Målsättningen är också att du blir övergripande produktionschef för vår tillverkningsenhet i Bratislava med samma uppsättning som i Dalby.

Som Produktionschef kommer du att ansvara för:

• Produktion, planering/beredning, inköp och lager/logistik
• Ledning, coachning och utveckling av dina medarbetare så att uppsatta mål gällande kvalitet, leveranstider och ekonomi uppnås
• Optimering och effektivisering av fabriken via ständiga förbättringar och utveckling av processer och flöden samt användande av best practise
• Erfarenhetsutbyte med fabriken i Slovakien
• Utökning av produktionskapaciteten
• Investeringar inom produktion
• Kvalitet, miljö och arbetsmiljö
• Stödja VD vid projekt inom produktion, omkostnader, effektivitet och lönsamhet

Du medverkar även utveckling av samarbetet med leverantörer och samarbetspartners.

Tjänsten innebär ett fullständigt budget- och personalansvar.

Molander Tech har 3-skift och som Produktionschef jobbar du dagtid.

Arbetsplatsen är i Dalby utanför Malmö.

Vissa resor ingår i tjänsten (främst inom Europa)

Tjänsten ingår i bolagets ledningsgrupp och du rapporterar till VD.

Vem är du?
Vi söker dig med minst 5 års relevant erfarenhet som Produktionschef, Platschef, Verkstads-chef eller liknande tjänst. Du har en bred och gedigen teknisk kompetens. Tidigare erfarenhet från plastindustri eller närliggande bransch är meriterande.

Om du är högskole-/civilingenjör eller om du har annan eftergymnasial utbildning inom produktion och/eller produktionsteknik är det värdefullt.

Vi ser det som en fördel om du har tidigare erfarenhet av projektledning, Kaizen, Six Sigma, 5S eller andra metodiker för optimering och effektivisering.

Tjänsten kräver flytande svenska i tal och skrift. Du har också goda kunskaper i engelska och i tal och skrift.

Du har minst normalgoda kunskaper i Office-paketet. För tjänsten krävs erfarenhet av affärssystem. Vi jobbar med Monitor G5.

Som person är du utvecklingsorienterad, inspirerande, analytisk och resultatinriktad. Som chef/ledare har du förmågan att se helheten, motivera och utveckla dina medarbetare. Vidare är du som chef/ledare lyhörd och duktig på att skapa och underhålla goda relationer. Du är också förtroendeingivande och duktig på att kommunicera.

Du har förmågan och intresset att arbeta både strategiskt och operativt samt att tänka utanför boxen. Du ser möjligheter hos kunderna och dina medarbetare. Du har en tydlig entreprenörsanda och trivs med utmaningar.

Det är en fördel om du har erfarenhet av förändringsprocesser och viljan att leda, stödja samt utveckla människor i förändring.

Du har också en god planerings- och struktureringsförmåga samt är intresserad av att driva utvecklingsprojekt.

Tjänsten kräver körkort B.

Vid den aktuella rekryteringen använder vi oss av arbetspsykologisk testning för kandidater utvalda till intervju och bakgrundskontroll för slutkandidat.

Om verksamheten
Molander Tech AB i Dalby arbetar med kunder globalt, framför allt inom automotive segmentet. Boxon Tech AB, har haft ansvaret för samtlig försäljning sedan bolagen startade, och båda bolagen ingår från maj månad i år i en egen bolagsgrupp med privata ägare. Bolagen omsätter ca 200 Mkr och har ca 70 anställda, varav 40 st finns i Dalby.

Vi är ett snabbväxande svenskt företag med anläggningar i Skandinavien och Centraleuropa. Vi är specialiserade inom formsprutning och har fokus på fraktemballage och hållbarhet. Bland våra uppdragsgivare finns bl a världsledande bilproducenter och välkända företag inom klädindustrin.

Vårt unika kunnande i kombination med vår innovationsförmåga har resulterat i lösningar som idag blivit standard inom vissa branscher, och som överträffar de emballage- och materialhanteringssystem man haft tidigare. Efterfrågan på dem har därför varit stor vilket är den bakomliggande anledningen till vår så snabba tillväxt.

Våra kundsamarbeten är långa och präglas av djupt engagemang och drivkraften att göra skillnad. Vi betraktar oss själva som ett företag som är under ständig utveckling. Det vi gör är ju viktigt och på så många plan berikande.

Vi lägger stor vikt vid att våra utvecklings- och tillverkningsprocesser håller ställda förväntningar. Vi är därför både kvalitets- och miljöcertifierade i enlighet med gällande ISO-standards.

Läs mer om verksamheten på https://www.molandertech.com/ och www.boxon.com/boxontech

Ansök nu

Elektriker på VA SYD

Industrielektriker
Läs mer Maj 11
Är du en industrielektriker med erfarenhet av elinstallation och förebyggande underhåll? Då är det dig vi söker! Vi erbjuder ett omväxlande arbete som elektriker där du ges mycket eget ansvar och samtidigt bidrar till driftsäkerhet i våra anläggningar.

Vill du vara med och driva på miljösmarta lösningar i samhällsbygget?

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten
Du kommer till en arbetsplats med god gemenskap och stolthet över vårt uppdrag. Gruppen El och Instrument är en del av enheten Underhåll, vars uppdrag är att bedriva och utveckla underhållsarbetet på VA SYDs anläggningar. I enheten jobbar vi tvärfunktionellt och lösningsorienterat för att lösa vårt uppdrag.

Som elektriker hos oss ges du mycket eget ansvar och möjlighet att påverka både arbetet och din egen kompetensutveckling. Tjänsten kan delvis anpassas baserat på din erfarenhet. Vi arbetar normalt kl 07.00-15.30 och tillämpar flextid.

Vi värnar om våra medarbetare och vikten av balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder bland annat friskvårdstid, friskvårdsbidrag och möjlighet till semesterdagsväxling.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att vara en del av gruppen El och Instrument inom Produktionsavdelningen.

Vi är idag 12 personer och tillsammans har vi ett brett kunskapsområde inom elinstallation, instrumentering samt förebyggande och avhjälpande underhåll.

Dina arbetsuppgifter är bland annat:

• Ansvar för drift, tillsyn, skötsel, felavhjälpning, underhållsarbete på VA SYDs process- och elanläggningar
• Ansvar för planering, utförande och idrifttagning enligt VA SYDs arbetssätt och standarder
• Ansvar som Elsäkerhetsledare utifrån VA SYDs eldelegeringsstruktur, samt vid behov ersätta Eldriftledaren vid dennes frånvaro
• Bidra som kravställare och mottagare i projekt
• Beredskapsarbete med ca 4 veckors mellanrum (inställelsetid på max 60 min) ingår på sikt i tjänsten

Ditt huvudsakliga arbetsområde kommer att vara Driftområde Norr (Lund och Eslöv med omnejd) men eftersom gruppens ansvarsområde sträcker sig över alla VA SYDs kommuner kommer du även vid behov att arbeta på våra andra anläggningar.

Vem är du?
Vi söker dig som är en god problemlösare och gillar att ta ansvar för åtgärder och utförande samt både gillar samarbete och har förmågan att arbeta självständigt. För att lyckas i tjänsten bör du arbeta på ett systematiskt, metodiskt och säkert sätt.

Vi söker dig som har:

• Elteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande med inriktning mot elkraft Praktisk arbetserfarenhet (helst från VA-branschen eller processindustrin)
• Erfarenhet av arbete enligt el-standard SS-EN 50110-1
• B-körkort
• Goda kunskaper i MS Office
• Praktisk kunskap av schemaläsning, felsökning, montage/installation, samt erfarenhet av konventionella och elektroniska motordrifter exempelvis frekvensomriktare/mjukstartare med driftsättning och parametrering
• Meriterande om du har kunskap inom automation, styr- och reglerteknik, felsökning i miljö med PLC eller har el-auktorisation (minst AL). Du får gärna bifoga intyg på din el-auktorisation redan i din ansökan

Om verksamheten
VA SYD är en av Sveriges största VA- och avfallsorganisationer som storsatsar på hållbar avloppsrening ochdriver på miljösmarta lösningar i samhällsbygget. Inom branschen ska vi vara en av Europas modernaste och mest effektiva organisationer. Vår verksamhet är igång 24/7, har en halv miljon kunder och omsätter en miljard per år. Vi renar, kvalitetssäkrar och levererar dricksvatten och tar hand om det som spolas ner i våra avlopp för att vårda hav och vattendrag. Vi hanterar skyfall genom att skapa kreativa lösningar förvattnets väg och samlar in avfall för återvinning och återbruk. Vi motiverar och inspirerar våra kunder till att göra smarta miljöval.

Läs mer på https://www.vasyd.se/


ÖVRIG INFORMATION

VA SYD bedriver samhällsviktig verksamhet och ställer därför höga krav på säkerhets- och sekretessmedvetande hos våra medarbetare. En del av våra tjänster är säkerhetsklassade, det innebär att du som sökande eventuellt behöver gå igenom en säkerhetsprövning innan anställning enlighet med Säkerhetsskyddslagen (2018:585). Vissa av våra anställningar kan även innebära en krigsplacering.

Ansök nu

Manager IT Helpdesk - Windows & Linux till Axis i Lund!

Teamledare
Läs mer Maj 25
Om tjänsten
Är du redo att bli en del av ett växande företag med över 4000 anställda världen över? Vill du använda dina IT-kunskaper och hjälpa till att stödja Axis verksamhet genom viktiga IT-system och tjänster? Trivs du i en ledande roll och ser värdet av samarbete för att uppnå positiva resultat? Då är detta uppdraget för dig! Just nu söker vi en Manager för IT Helpdesk - Windows & Linux till Axis huvudkontor i Lund. Tjänsten är en tillsvidareanställning där du börjar som konsult via Poolia för att sen gå över i anställning hos Axis efter 6 månader. Tveka inte med din ansökan då urval och intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerat.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Vi söker en engagerad och erfaren Manager till Axis dynamiska IT Helpdesk-team. Som Manager kommer du att leda och ansvara för Axis Windows och Linux-supportteam, som består av 13 kompetenta medarbetare. Tillsammans arbetar ni för att erbjuda användarna enastående service och stöd inom både användarhantering och tekniska frågor. Ert främsta mål är att uppnå 100% användarnöjdhet genom att erbjuda snabba svarstider och professionellt bemötande.
Inom Axis IT Helpdesk-avdelning är ni ett dedikerat och professionellt team på närmare 40 personer som stöttar de svenska kontoren i Lund och Linköping. Ni agerar också som rådgivare och tillhandahåller i viss utsträckning 2nd line support för Helpdesk-kontakter och kontor i Axis dotterbolag runt om i världen.
Det finns 3 olika team som arbetar med följande områden:
• Windows och Linux
• Mac, konferensrumsutrustning och telefoni
• Interna system
Som Manager på IT Helpdesk kommer du att ha en nyckelroll i att skapa och genomföra förändringar för att kontinuerligt utveckla Axis Helpdesk utifrån de gemensamma målen. Du kommer att samarbeta med olika team inom IT Helpdesk, samt med intressenter inom Axis och dotterbolagen runt om i världen. Tillsammans med IT Helpdesk-manager och ledningsgruppen kommer du att delta i strategiplanering och förbättringsarbeten.
För att lyckas i rollen som Manager för IT Helpdesk är det viktigt att du har ett helhetsperspektiv och kan leda ditt team med entusiasm. Du kommer att rapportera direkt till IT Helpdesk-managern och ha möjlighet att påverka och driva strategiska initiativ.


Vem är du?
Vi letar efter en erfaren IT-chef med stark bakgrund inom support. För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha ett genuint intresse för människor och teknik, särskilt inom PC-hårdvara samt Windows- och Linux-operativsystemen. Du är skicklig på att bygga förtroende och motivera dina medarbetare så att de växer och känner entusiasm inför sitt arbete. Vi ser också att du:
• Utvecklar individer, team och verksamhet på ett strukturerat sätt med ödmjukhet, engagemang och energi.
• Är prestigelös och alltid strävar efter förbättringar.
Om du är en självgående och resultatorienterad person, redo att ta dig an utmaningar och driva förbättringar, så är du precis den vi söker. Kom och bli en del av Axis härliga team där ni tillsammans arbetar för att skapa en framgångsrik och ständigt förbättrad IT-supportmiljö.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Junior mjukvarutestare för uppdrag till Axis Communications!

Systemtestare
Läs mer Maj 15
Om tjänsten
Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och vill arbeta i projekt med kvalitet? Vi söker juniora profiler som brinner för testning och teknik! Sök tjänsten idag, vi arbetar med ett löpande urval. Tjänsten gäller ett konsultuppdrag, där du inledningsvis blir anställd av Poolia, med stor möjlighet att uppdraget går över i en anställning direkt hos Axis Communications med tiden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som testare är du spindeln i nätet och har en avgörande roll för att leverera kvalitet till Axis Communications kunder. Du är med i hela utvecklingsprocessen, från kravspecifikation till slutleverans. Du erbjuds arbete i utvecklingsteam med nära samarbete med utvecklare och jobbar tillsammans med både juniora och seniora testare. Som testare får du vara med och anpassa produkterna efter kundens behov genom att vara med och utveckla och driva testlösningar. Testningen sker manuellt och automatiskt med både scriptade och utforskande metoder. Du kommer att bidra till det innovativa testarbetet på Axis Communications R&D-avdelning som är placerat i Lund.

Vem är du?
Du är troligtvis nyexaminerad högskole- eller civilingenjör med inriktning datateknik, elektroteknik eller jämförbar inriktning. Förutom ditt tekniska intresse har du grundläggande kunskaper inom nätverksteknik. Du har alltså förståelse samt gärna erfarenhet inom; TCP/IP, Routing & Switching, DNS, Proxy & DHCP.

Du har åtminstone grundläggande erfarenhet av testning eller programmering i Linux-miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom flera distributioner, samt att du exempelvis har satt upp egna Linux-servrar för hobbyprojekt.

Du uppmuntras att vara nyfiken och kreativ, då innovation är viktigt för Axis Communications. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du är en kommunikativ person som tycker om att arbeta i team och trivs i en öppen och dynamisk miljö. Egenskaper som krävs för att lyckas i rollen är att du ska vara strukturerad och noggrann.

Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både i svenska och engelska.


Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

Order Coordinator till börsbolag

Orderadministratör
Läs mer Maj 2
Knorr-Bremse koncernen befinner sig i en tillväxtfas och till verksamheten Nordic Rail Services i Lund söker vi nu en proaktiv och kundorienterad Order Coordinator. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid.

Vill du arbeta nära kunderna i en internationell miljö? Vill du koordinera bolagets leveranser mot kund genom att fungera som en intern kravställare? Trivs du i en självständig roll samtidigt som du ingår i ett team?

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten
Du erbjuds en kvalificerad och självständig tjänst med goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten innebär många kontakter både internt och externt. Du kommer att ingå i ett team med sex medarbetare inom Order Management.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

• Ägarskap för våra leveranser mot våra kunder och fungera som kravställare internt för att vi ska uppnå våra leveransåtagande mot våra kunder.
• Ansvara för planering, koordinering och leverans av våra serviceprojekt mot våra kunder.
• Ansvara för, följa upp, utvärdera och utveckla våra serviceprojekt och vår reservdelsförsörjning mot våra kunder internt och tillsammans med kund.
• Koordinera och vara kravställare till ett internt tvärfunktionellt kundteam för att säkerställa hela flödet från Order till Betalning.
• Vara kundens röst i verksamheten vilket innebär att du driver kundens frågor internt tillsammans med Produktion, Teknik, Kvalitet, Inköp och Logistik samt återkopplar status till kund.
• Arbeta med att finna nya affärer och då framför allt merförsäljning på befintliga kunder genom att sälja olika lösningar.
• Skapa offert-/kalkylunderlag och priser/prislistor samt hantera teknisk dokumentation.

Du har stöd av specialister på olika produktavdelningar inom Knorr-Bremse vilka finns i bland annat Tyskland, Österrike och Italien. Du kommer att nätverka och skapa relationer med dessa för att hitta lösningar åt dina kunder.

Du rapporterar till Supply Chain Manager.

Vem är du?
Vi är både intresserad av dig som är i början av din karriär eller som har flerårig erfarenhet.

Tidigare erfarenhet från kundrelationer och Order Management, Logistik och/eller Supply Chain är viktigt för oss.

Vi ser positivt på om du har en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning från universitet/högskola eller YH/KY. Du kan ha också ha motsvarande kunskap/kompetens genom tidigare yrkeserfarenhet.

Du har ett allmänt tekniskt intresse och behärskar svenska i tal och skrift. Du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Kunskaper i tyska är värdefullt men krävs ej för tjänsten.

Du har goda IT-kunskaper och behärskar Office-paketet (Word och Excel). Tidigare erfarenhet av affärssystemet SAP är meriterande.

För att vara framgångsrik i tjänsten tror vi att du är:

• Serviceinriktad
• Strukturerad
• Initiativtagande
• Kommunikativ
• Teamspelare
• Ansvarstagande
• Lyhörd för kundens behov

Vid rekryteringen använder vi oss av arbetspsykologisk testning för kandidater utvalda till intervju.

Om verksamheten
Knorr-Bremse har haft ett enda uppdrag i över 110 år: att göra mobilitet på vägar och järnvägar säker, hållbar och miljövänlig. Idag är Knorr-Bremse-koncernen, med säte i München, världens ledande tillverkare av bromssystem och en ledande leverantör av säkerhetskritiska delsystem för järnvägs- och nyttofordon.

Vi ser oss själva som en innovatör inom våra områden som driver mobilitets- och transporttekniken framåt. Den grundläggande omvandlingen av rörligheten öppnar nya möjligheter för Knorr-Bremse. Globala megatrender som urbanisering, ekoeffektivitet, digitalisering och automatiserad körning definierar dessa förändringar. Vi är idealiskt positionerade för att hjälpa till att forma en ny värld av rörlighet.

Mer än 30 000 anställda ägnar all sin expertis och passion åt våra kunder och partners – på över 100 platser i mer än 30 länder runt om i världen. År 2021 omsatte koncernen 6,7 miljarder euro med sina två divisioner. Vi fortsätter att arbeta varje dag för att behålla vår position som en av de mest framgångsrika industrikoncernerna i Tyskland.

Knorr-Bremse stärker nu sin position som systempartner för förstklassiga eftermarknadslösningar, tillförlitligt underhåll och innovativa tjänster för järnvägsfordonssystem i Norden genom det nyligen genomförda förvärvet av DSB Component Workshops från den danska statliga järnvägsoperatören DSB med verksamhet i Århus och Köpenhamn, Danmark. Tillsammans med vårt Rail Service Center i Lund erbjuder Knorr-Bremse nu heltäckande och helhetslösningar inom komponenttjänster till alla typer av kunder på marknaden.

Besök https://www.knorr-bremse.com/en/ för mer information om företaget.

Ansök nu

Junior mjukvarutestare för uppdrag till Axis Communications!

Systemtestare
Läs mer Maj 2
Om tjänsten
Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och vill arbeta i projekt med kvalitet? Vi söker juniora profiler som brinner för testning och teknik! Sök tjänsten idag, vi arbetar med ett löpande urval. Tjänsten gäller ett konsultuppdrag, där du inledningsvis blir anställd av Poolia, med stor möjlighet att uppdraget går över i en anställning direkt hos Axis Communications med tiden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som testare är du spindeln i nätet och har en avgörande roll för att leverera kvalitet till Axis Communications kunder. Du är med i hela utvecklingsprocessen, från kravspecifikation till slutleverans. Du erbjuds arbete i utvecklingsteam med nära samarbete med utvecklare och jobbar tillsammans med både juniora och seniora testare. Som testare får du vara med och anpassa produkterna efter kundens behov genom att vara med och utveckla och driva testlösningar. Testningen sker manuellt och automatiskt med både scriptade och utforskande metoder. Du kommer att bidra till det innovativa testarbetet på Axis Communications R&D-avdelning som är placerat i Lund.

Vem är du?
Du är troligtvis nyexaminerad högskole- eller civilingenjör med inriktning datateknik, elektroteknik eller jämförbar inriktning. Förutom ditt tekniska intresse har du grundläggande kunskaper inom nätverksteknik. Du har alltså förståelse samt gärna erfarenhet inom; TCP/IP, Routing & Switching, DNS, Proxy & DHCP.

Du har åtminstone grundläggande erfarenhet av testning eller programmering i Linux-miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom flera distributioner, samt att du exempelvis har satt upp egna Linux-servrar för hobbyprojekt.

Du uppmuntras att vara nyfiken och kreativ, då innovation är viktigt för Axis Communications. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du är en kommunikativ person som tycker om att arbeta i team och trivs i en öppen och dynamisk miljö. Egenskaper som krävs för att lyckas i rollen är att du ska vara strukturerad och noggrann.

Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både i svenska och engelska.


Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu