Poolia Sverige AB jobb i Lund

Hitta lediga jobb hos Poolia Sverige AB i Lund. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Lund.

Ekonomiadministratör för uppdrag till Eslövs kommun!

Ekonomiassistent
Läs mer Sep 13
Om tjänsten
Vi söker nu dig som har tidigare erfarenhet av ekonomibranschen samt god systemvana för rollen som ekonomiadministratör. Uppdraget är med start omgående och pågår under 3 månader. Rollen är flexibel och det går bra att jobba mellan 50% till 100% beroende på din situation och överenskommelse med kunden. Låter detta som rollen för dig? Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som ekonomiadministratör arbetar du under kontorstider mellan 50-100% och möjlighet till visst hemarbete finns.

Dina arbetsuppgifter:
• Ekonomiadministrativa frågor av olika slag
• Intern/ externdebiteringar
• Bokföringsordrar
• Daglig kontakt med personer i kommunen via telefon


Vem är du?
Som person är det viktigt att du trivs i en kommunikativ roll eftersom du kommer att ha daglig kontakt med personer i kommunen. Du tycker också att det är roligt att se helheten i ett företag samt är du en lösningsorienterad person med ett stort driv.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du:
• Har tidigare erfarenhet av en likande roll
• Har goda systemvanor
• Har en avslutad gymnasieexamen
• Talar och skriver svenska samt engelska obehindrat

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Koncernredovisningsansvarig till tillväxtbolag

Redovisningschef
Läs mer Sep 21
På Accountor befinner vi oss just nu på en spännande utvecklingsresa dels med befintliga kunder samt även med nya större kunder och vi fortsätter växa inom koncernredovisningsområdet.

Vill du få en viktig roll i ett tillväxtbolag inom fastighet genom att ta det övergripande ansvaret för koncernredovisningen hos några av våra kundföretag?

Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid. Vi är öppna för hybridlösningar. Placeringsort är Lund.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten
Du erbjuds en utvecklande och självständig tjänst i ett bolag som kännetecknas av tillväxt, utveckling och professionalism. Du kommer att få en viktig roll i arbetet med att ytterligare expandera Accountors verksamhet inom koncernredovisningsområdet.

Du blir ansvarig för koncernredovisningen i en eller flera koncerner.

I dina ansvarsområden ingår främst:

• Ansvar för några av Accountors största fastighetskunder inom koncernredovisning
• Rådgivning mot kund inom koncernredovisningsområdet
• Konsolidering och kvalitetssäkring av kunders legala månads-, kvartals- och årsbokslut
• Delårsrapporter och årsredovisning enligt IFRS
• Kundspecifik rapportering
• Utveckla processer och rutiner samt IT-stöd

Hos Accountor får du möjligheten att vidareutveckla rutiner och processer samt IT-stöd inom koncernredovisning. Du får även möjlighet att utveckla och effektivisera rapporteringen i samarbete med kunderna.

Du ges möjlighet att arbeta självständigt, varierat och flexibelt, så att även balansen mellan arbete och privatliv fungerar för dig. Du kommer att ingå i ett starkt och erfaret team inom Accountors enhet inom koncernredovisning. Accountor erbjuder även möjlighet till kontinuerlig fortbildning/kurser etc.

Vem är du?
Vi söker dig som har högskoleexamen eller YH-utbildning inom ekonomi.

Vi tror att du minst har 3-5 års relevant erfarenhet av konsolidering, koncernredovisning och rapportering. Tidigare erfarenhet av arbete som konsult, redovisningsbyrå eller revisionsbyrå är meriterande. Har du jobbat i fastighetsbolag och/eller noterat bolag är det meriterande.

Du har tidigare erfarenhet av minst K3 regelverk och något/några av marknadens system för koncernredovisning, gärna AARO.

Vi ser det som en fördel du har jobbat med IFRS, komponentredovisning och/eller om du har intresse av att medverka vid utvecklings- och IT-projekt inom koncernredovisningsområdet.

Meriterande är även erfarenhet av förvärv och att du är van arbeta i en transaktionsrik verksamhet.

Du behärskar svenska i tal och skrift samt har minst normalgoda kunskaper i engelska.

Som person är du målmedveten, strukturerad, noggrann och kundorienterad. Du är van att arbeta självständigt, är förtroendeingivande och kan prioritera. Sist men inte minst har du lätt för att samarbeta internt och är duktig på att bygga långsiktiga kundrelationer.

Om verksamheten
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor och bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension.

Läs också mer om https://www.accountor.com/sv/sweden

Ansök nu

Junior mjukvarutestare för uppdrag till Axis Communications!

Systemtestare
Läs mer Sep 19
Om tjänsten
Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och vill arbeta i projekt med kvalitet? Vi söker juniora profiler som brinner för testning och teknik! Sök tjänsten idag, vi arbetar med ett löpande urval. Tjänsten gäller ett konsultuppdrag, där du inledningsvis blir anställd av Poolia, med stor möjlighet att uppdraget går över i en anställning direkt hos Axis Communications med tiden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som testare är du spindeln i nätet och har en avgörande roll för att leverera kvalitet till Axis Communications kunder. Du är med i hela utvecklingsprocessen, från kravspecifikation till slutleverans. Du erbjuds arbete i utvecklingsteam med nära samarbete med utvecklare och jobbar tillsammans med både juniora och seniora testare. Som testare får du vara med och anpassa produkterna efter kundens behov genom att vara med och utveckla och driva testlösningar. Testningen sker manuellt och automatiskt med både scriptade och utforskande metoder. Du kommer att bidra till det innovativa testarbetet på Axis Communications R&D-avdelning som är placerat i Lund.

Vem är du?
Du är troligtvis nyexaminerad högskole- eller civilingenjör med inriktning datateknik, elektroteknik eller jämförbar inriktning. Förutom ditt tekniska intresse har du grundläggande kunskaper inom nätverksteknik. Du har alltså förståelse samt gärna erfarenhet inom; TCP/IP, Routing & Switching, DNS, Proxy & DHCP.

Du har åtminstone grundläggande erfarenhet av testning eller programmering i Linux-miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom flera distributioner, samt att du exempelvis har satt upp egna Linux-servrar för hobbyprojekt.

Du uppmuntras att vara nyfiken och kreativ, då innovation är viktigt för Axis Communications. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du är en kommunikativ person som tycker om att arbeta i team och trivs i en öppen och dynamisk miljö. Egenskaper som krävs för att lyckas i rollen är att du ska vara strukturerad och noggrann.

Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både i svenska och engelska.


Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

Tolkförmedlare/koordinator för uppdrag till Eslövs kommun!

Administrativ assistent
Läs mer Sep 13
Om tjänsten
Vi söker nu en erfaren Tolkförmedlare för uppdrag till Eslövs Kommun. Uppdraget är med start omgående och pågår fram till årsskiftet 2022/2023. Har du erfarenhet av service och ekonomi? Då är detta tjänsten för dig! Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Tolkförmedlare/koordinator arbetar du likt en kundsupport med att boka tolk till de inom kommunen som har behov och administrera debitering.
Du kommer att ingå i ett team där ni är två personer med samma roll.
Arbetet är enligt överenskommelse mellan 75-100% beroende på vad som passar dig och förlagt under kontorstider måndag till fredag.
Flex och arbete hemifrån är möjligt.


Vem är du?
Du har en avslutad gymnasialutbildning och erfarenhet från kundtjänstliknande arbete. Som person är du social, trevlig, nyfiken och framåt. Självklart älskar du att ge god service!

Vidare har du god erfarenhet av ekonomisystem och hanterar affärssystem i stort utan svårigheter.

Du talar och skriver flytande svenska samt engelska obehindrat.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Teamledare Produktion till Knorr-Bremse Nordic Rail Services i Lund

Produktionsledare, tillverkningsindustri
Läs mer Sep 1
Poolia söker nu en strukturerad och kommunikativ Teamledare Produktion för rekrytering till Knorr-Bremse Nordic Rail Services AB som befinner sig i en tillväxtfas. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid.

Är du en ledare som brinner för att leda och utveckla din personal. Som gillar att utveckla de processer som finns, samarbeta med andra avdelningar för att nå de uppsatta målen och föra verksamheten framåt med nya idéer. Då kan detta vara tjänsten för dig.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten
Som Teamledare Produktion fördelar du arbete i ett arbetslag om ca 20 personer inom flera process- och produktflöden inriktad mot service- och eftermarknad.

Tjänsten innebär samarbete med andra Teamledare, kundrepresentanter samt Produktions- och kvalitetstekniker. Du kommer även att ha kontakt med andra delar av Knorr-Bremse koncernen globalt.

Typiska ansvar som kommer med rollen som teamledare är till exempel kompetensförsörjning, kostnadsbudget, arbetsmiljö och att leveransplaner följs. Du är delaktig i lönesättning, personalfrågor och rehabiliteringar och ser till att processer följs och mål uppnås.

Du ingår i ledningsgruppen för produktion och rapporterar till Production Manager.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som chef eller Teamledare inom ett processtyrt producerande bolag. Vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en servicemiljö.

Du har troligen en teknisk eftergymnasial utbildning från högskola/universitet eller YH/KY utbildning alternativt att du har motsvarande kunskap genom flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Du är en naturlig ledare som är skicklig på att motivera personalen och säkerställa en effektiv produktion. Du har förmågan att se hela flödet gällande service och eftermarknad för att därigenom kunna utveckla värdekedjan och skapa effektivitet samt nöjda intressenter. Du har också god förmåga att samarbeta över avdelnings- och uppdragsgränser.

Vi vill att du har ett allmänt teknikintresse. Kunskap och erfarenhet av LEAN och ständiga förbättringar ger dig bra förutsättningar för att klara tjänsten. Du ansvarar för att de KPI:er som finns på avdelningen uppnås och följs upp. Vidare hoppas vi att du tycker om att hitta nya tekniska lösningar för att skapa mervärde och konkurrensfördelar och du ser IT som ett stöd i ditt arbete.

Som person är du professionell, kommunikativ, tydlig, strukturerad och har förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer både internt och externt. Vi vill att du är stresstålig och flexibel samt lösningsorienterad. Du är också förtroendeingivande och analytisk samt har god förståelse för olika strategiska, taktiska och operativa frågeställningar inom processtyrd produktion (gärna i en servicemiljö).

Du är flytande i svenska i tal och skrift och kommunicerar obehindrat på engelska i tal och skrift.

Vidare behärskar du Office-paketet och har goda kunskaper i Excel. Tidigare erfarenhet av SAP är värdefullt.

Om verksamheten
Knorr-Bremse är den globala marknadsledaren för bromssystem och en ledande leverantör av andra säkerhetskritiska tåg- och kommersiella fordonssystem. Knorr-Bremses produkter bidrar på ett avgörande sätt till ökad säkerhet och energieffektivitet både på järnvägsspår och vägar runt om i världen. Fler än 30.000 anställda på över 100 platser i mer än 30 länder använder sin kompetens och motivation för att tillfredsställa kunder över hela världen med produkter och tjänster. År 2021 genererade Knorr-Bremses två divisioner tillsammans intäkter på 6,7 Miljarder EUR. I 115 år har företaget varit branschinnovatör och drivit innovation inom mobilitet och transportteknik med integrerade systemlösningar. Knorr-Bremse är ett av Tysklands mest framgångsrika industriföretag och verksam inom de viktigaste globala megatrenderna: Urbanisering, hållbarhet, digitalisering och mobilitet.

Läs mer på https://www.knorr-bremse.com/en/

Ansök nu

Redovisningsassistent på 50% till Nordic Concrete!

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 16
Om tjänsten
Nu söker vi en Redovisningsassistent till Nordic Concrete i Löddeköpinge. Uppdraget är med start omgående och förväntas pågå i 3 månader med chans till förlägning. Tjänsten är på deltid om 50% med flexibla arbetstider. Är du en nyfiken person som brinner för ekonomi? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som Redovisningsassistent kommer du att stötta bolagets ekonomifunktion genom att hantera leverantör- och kundreskontra, avstämningar och rapporteringar. Du kommer dessutom vara behjälplig i bolagets månadsrapportering samt hantera övrig administration. Systemen som används är Visma, Bygglet, Fortnox samt Bidcon. Du kommer att ingå i ett mindre team bestående av en redovisningsekonom och två löneassistenter.

Arbetsuppgifter:
• Löpande redovisning
• Kund- och leverantörreskontra
• Behjälplig vid månadsrapportering
• Avstämning av RR och BR
• Fakturahantering
• Rapportering av moms och arbetsgivaravgifter
• Övrig administration

Du kommer att vara placerad hos Nordic Concrete på Kontorsvägen 10 i Löddeköpinge med flexibla arbetstider.Vem är du?
Vi söker dig som är noggrann, flexibel, positiv och har god samarbetsförmåga. Vi tror att du har något års arbetslivserfarenhet av redovisningsarbete och att du har hanterat majoriteten av ovan nämna arbetsuppgifter. Du har en eftergymnasial utbildning i ekonomi och erfarenhet av att arbeta i ett ekonomisystem samt goda kunskaper i Excel. Till din fördel har du dessutom erfarenhet av Visma, Bygglet, Fortnox eller Bidcon. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi välkomnar både juniora och seniora profiler att söka.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Proaktiv och verksamhetsinriktad Business Controller

Business controller
Läs mer Aug 28
Nordic Concrete i Löddeköpinge expanderar och söker nu en proaktiv och verksamhetsintresserad Business Controller. Tjänsten är en ny befattning underställd CFO. Du erbjuds en tillsvidareanställning på heltid. Tillträdesdatum kan anpassas till nuvarande uppsägningstid.

Är du drivande, analytisk och vill jobba nära verksamheten med resultatansvariga chefer? Vill du vara med att utveckla rutiner, processer och IT-stöd inom ekonomi-/controllingområdet? Då kan detta vara jobbet som du söker.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten
Du erbjuds en kvalificerad och utvecklande tjänst i ett framgångsrikt och expansivt bolag.

Nordic Concrete befinner sig i en spännande utvecklingsfas och som bolagets nya Business Controller får du en viktig roll i bolagets fortsatta tillväxtresa. Du kommer att arbeta nära verksamheten och du kommer att ha ledningsgrupp, produktionsledning, arbetsledare och ansvariga chefer i övrigt som viktiga intressenter.

I rollen som Business Controller kommer du att analysera och tolka företagets ekonomiska siffror och med detta som underlag agera stöd till arbetsledare och ledning vad gäller verksamhetsstyrningen och medverka till åtgärder som ökar lönsamheten och den interna effektiviteten.

Business Controllerns huvudsakliga arbetsuppgifter blir att analysera, följa upp resultat, bevaka lönsamheten, att se att effektiviteten internt maximeras samt att medverka i utvecklingen av bolaget genom att stödja ledningen med råd och beslutsunderlag. I dina arbetsuppgifter ingår stöd vid budgetering, budgetuppföljning, rapporteringsarbete, upprätta prognoser, lönsamhetsuppföljningar och analyser samt utveckling av rutiner och processer. Du kommer också tillsammans med bolagets ekonomiassistent stödja henne med analyser och guidning inom områdena kund- och leverantörsreskontra.

Du rapporterar till CFO.

Vem är du?
Vi tror att du har en examen från högskola/universitet eller YH/KY. Vi söker dig som nu är redo att ta nästa steg i din utveckling. Du har troligen 2–8 års erfarenhet av controlling.

Tidigare erfarenhet från bygg-, anläggnings- eller entreprenadbranschen alternativt från annan närliggande bransch är värdefullt men inget krav.

Du pratar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Vi vill att du har goda eller mycket goda kunskaper i Excel. Vi ser det som ett plus om du har tidigare medverkat vid verksamhets- och/eller IT-projekt.

Som person är du pedagogisk och du har lätt för att kommunicera med ”icke-ekonomer” i ekonomiska frågor.

För att vara framgångsrik som Business Controller tror vi att du är:

• Drivande, proaktiv och initiativrik
• Mål och resultatinriktad
• Lätt för att samarbeta och skapa goda relationer
• Kommunikativ och tydlig
• Analytisk och noggrann
• Service-minded och prestigelös

Om verksamheten
Nordic Concrete AB startades januari 2012 och är en utveckling av VTV AB som etablerades 2001. Vi omsätter ca 200 Mkr, är totalt ca 100 man och en av de ledande betongentreprenörerna i södra Sverige.

Bolaget har sitt säte i Löddeköpinge.

Nordic Concrete ägs och drivs av Marcus Svensson med medarbetare som har mångåriga erfarenheter inom betong och slipentreprenad. Våra två huvudsakliga verksamhetsområden är totalentreprenad inom betong och slipning. Vi arbetar lösningsorienterat utifrån varje kunds behov.

Läs mer på https://www.nordicconcrete.se

Ansök nu

Junior mjukvarutestare för uppdrag till Axis Communications!

Systemtestare
Läs mer Sep 1
Om tjänsten
Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och vill arbeta i projekt med kvalitet? Vi söker juniora profiler som brinner för testning och teknik! Sök tjänsten idag, vi arbetar med ett löpande urval. Tjänsten gäller ett konsultuppdrag, där du inledningsvis blir anställd av Poolia, med stor möjlighet att uppdraget går över i en anställning direkt hos Axis Communications med tiden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som testare är du spindeln i nätet och har en avgörande roll för att leverera kvalitet till Axis Communications kunder. Du är med i hela utvecklingsprocessen, från kravspecifikation till slutleverans. Du erbjuds arbete i utvecklingsteam med nära samarbete med utvecklare och jobbar tillsammans med både juniora och seniora testare. Som testare får du vara med och anpassa produkterna efter kundens behov genom att vara med och utveckla och driva testlösningar. Testningen sker manuellt och automatiskt med både scriptade och utforskande metoder. Du kommer att bidra till det innovativa testarbetet på Axis Communications R&D-avdelning som är placerat i Lund.

Vem är du?
Du är troligtvis nyexaminerad högskole- eller civilingenjör med inriktning datateknik, elektroteknik eller jämförbar inriktning. Förutom ditt tekniska intresse har du grundläggande kunskaper inom nätverksteknik. Du har alltså förståelse samt gärna erfarenhet inom; TCP/IP, Routing & Switching, DNS, Proxy & DHCP.

Du har åtminstone grundläggande erfarenhet av testning eller programmering i Linux-miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom flera distributioner, samt att du exempelvis har satt upp egna Linux-servrar för hobbyprojekt.

Du uppmuntras att vara nyfiken och kreativ, då innovation är viktigt för Axis Communications. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du är en kommunikativ person som tycker om att arbeta i team och trivs i en öppen och dynamisk miljö. Egenskaper som krävs för att lyckas i rollen är att du ska vara strukturerad och noggrann.

Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både i svenska och engelska.


Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

Logistik- och Säljkoordinator till bolag i Lund!

Ordermottagare
Läs mer Aug 30
Om tjänsten
Vi söker nu en Logistik- och Säljkoordinator till ett internationellt bolag i centrala Lund. Bolaget verkar inom det medicintekniska området med fokus på utveckling, tillverkning och leverans. Uppdraget är med start omgående och förväntas pågå i minst 6 månader med chans till direkt anställning hos bolaget. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med logistik, administration eller kundservice? Då kan detta vara tjänsten för dig! Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som Logistik- och Säljkoordinator kommer du att vara en viktig pusselbit i verksamheten där din uppgift är att hantera logistiska flöden i SAP, följa upp och bevaka leveranser, svara på frågor från bolagets kunder, samt supportera säljarna med att exempelvis lägga beställningar eller skicka produktprover. Dessutom ansvarar du för att begära in offerter från andra leverantörer. Utöver det kommer du, tillsammans med dina kollegor, ansvara för viss marknadsföring såsom framtagning och utveckling av produktblad. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider 8-17 och du kommer att vara placerad på bolagets kontor i Lund med 5 minuters gångavstånd från Lunds Centralstation.

Arbetsuppgifter:
• Hantera bolagets logistik & administration
• Följa upp/bevaka leveranser
• Hantera och prioritera befintliga kundorders
• Hantera diverse data i SAP
• Supportera bolagets säljare
• Marknadsföringsuppgifter så som framtagning av produktblad och viss hantering av sociala medier


Vem är du?
Vi söker dig som tycker om att arbeta i en koordinerande roll med både administration och kundkontakt. Till din fördel har du tidigare erfarenhet av en liknande roll men det är inget krav. Det är viktigt att du känner dig trygg i MS Office och det är meriterande om du har arbetat i SAP.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Proaktiv och verksamhetsinriktad Controller

Business controller
Läs mer Aug 16
Nordic Concrete i Löddeköpinge expanderar och söker nu en proaktiv och verksamhetsintresserad. Tjänsten är en ny befattning underställd CFO. Du erbjuds en tillsvidareanställning på heltid. Tillträdesdatum kan anpassas till nuvarande uppsägningstid.

Är du drivande, analytisk och vill jobba nära verksamheten med resultatansvariga chefer? Har du tidigare erfarenhet av byggbranschen eller annan närliggande bransch? Vill du vara med att utveckla rutiner, processer och IT-stöd inom ekonomi-/controllingområdet? Då kan detta vara jobbet som du söker.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten
Du erbjuds en kvalificerad och utvecklande tjänst i ett framgångsrikt och expansivt bolag.

Nordic Concrete befinner sig i en spännande utvecklingsfas och som bolagets nya Controller får du en viktig roll i bolagets fortsatta tillväxtresa. Du kommer att arbeta nära verksamheten och du kommer att ha ledningsgrupp, produktionsledning, arbetsledare och ansvariga chefer i övrigt som viktiga intressenter.

I rollen som Controller kommer du att analysera och tolka företagets ekonomiska siffror och med detta som underlag agera stöd till arbetsledare och ledning vad gäller verksamhetsstyrningen och medverka till åtgärder som ökar lönsamheten och den interna effektiviteten.

Controllerns huvudsakliga arbetsuppgifter blir att analysera, följa upp resultat, bevaka lönsamheten, att se att effektiviteten internt maximeras samt att medverka i utvecklingen av bolaget genom att stödja ledningen med råd och beslutsunderlag. I dina arbetsuppgifter ingår stöd vid budgetering, budgetuppföljning, rapporteringsarbete, upprätta prognoser, lönsamhetsuppföljningar och analyser samt utveckling av rutiner och processer. Du kommer också tillsammans med bolagets ekonomiassistent stödja henne med analyser och guidning inom områdena kund- och leverantörsreskontra.

Du rapporterar till CFO.

Vem är du?
Vi tror att du har en examen från högskola/universitet eller YH/KY. Vi söker dig som är i början av din karriär men som nu är redo att ta nästa steg i din utveckling. Du bör minst ha 2–3 års relevant erfarenhet av controlling från bygg-, anläggnings- eller entreprenadbranschen alternativt från annan närliggande bransch.

Du pratar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Vi vill att du har goda eller mycket goda kunskaper i Excel. Vi ser det som ett plus om du har tidigare medverkat vid verksamhets- och/eller IT-projekt.

Som person är du pedagogisk och du har lätt för att kommunicera med ”icke-ekonomer” i ekonomiska frågor.

För att vara framgångsrik som controller tror vi att du är:

• Drivande, proaktiv och initiativrik
• Mål och resultatinriktad
• Lätt för att samarbeta och skapa goda relationer
• Kommunikativ och tydlig
• Analytisk och noggrann
• Service-minded och prestigelös

Om verksamheten
Nordic Concrete AB startades januari 2012 och är en utveckling av VTV AB som etablerades 2001. Vi omsätter ca 200 Mkr, är totalt ca 100 man och en av de ledande betongentreprenörerna i södra Sverige.

Bolaget har sitt säte i Löddeköpinge.

Nordic Concrete ägs och drivs av Marcus Svensson med medarbetare som har mångåriga erfarenheter inom betong och slipentreprenad. Våra två huvudsakliga verksamhetsområden är totalentreprenad inom betong och slipning. Vi arbetar lösningsorienterat utifrån varje kunds behov.

Läs mer på https://www.nordicconcrete.se

Ansök nu

Administratör för uppdrag till vår kund i Lund!

Administrativ assistent
Läs mer Aug 9
Om tjänsten
Vi söker nu dig som är en fena på ordning & reda och är administrativt lagd. Uppdraget till vår kund i Lund är med start 5 september och pågår i två månader med stor chans till förlängning. Låter detta som något för dig? Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att stötta upp administrativt i slutskedet av projekt. Några av de arbetsuppgifter som rollen innebär är:

- Skriva ut fakturor
- Sortering av fakturor enligt företagets rutiner
- Se över och rensa ut pappersarbete
- Assistera projektansvarig med administrativt ad hoc

Tjänsten är på heltid under kontorstider måndag till fredag.
Arbetet utförs på kunds kontor i Lund, Gastellyckan.


Vem är du?
Du har en avslutad gymnasial utbildning och tidigare erfarenhet av administration.
Som person har du lätt för att lära dig, uppskattar ett gott samarbete med dina kollegor och ordning & reda faller sig helt naturligt för dig.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska.
För att vara aktuell för tjänsten får du inte förekomma i polisens belastningsregister.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Koncernredovisningsansvarig till tillväxtbolag

Koncerncontroller
Läs mer Aug 15
På Accountor befinner vi oss just nu på en spännande utvecklingsresa dels med befintliga kunder samt även med nya större kunder och vi fortsätter växa inom koncernredovisningsområdet.

Vill du få en viktig roll i ett tillväxtbolag inom fastighet genom att ta det övergripande ansvaret för koncernredovisningen hos några av våra kundföretag?

Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid. Vi är öppna för hybridlösningar. Placeringsort är Lund.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten
Du erbjuds en utvecklande och självständig tjänst i ett bolag som kännetecknas av tillväxt, utveckling och professionalism. Du kommer att få en viktig roll i arbetet med att ytterligare expandera Accountors verksamhet inom koncernredovisningsområdet.

Du blir ansvarig för koncernredovisningen i en eller flera koncerner.

I dina ansvarsområden ingår främst:

• Ansvar för några av Accountors största fastighetskunder inom koncernredovisning
• Rådgivning mot kund inom koncernredovisningsområdet
• Konsolidering och kvalitetssäkring av kunders legala månads-, kvartals- och årsbokslut
• Delårsrapporter och årsredovisning enligt IFRS
• Kundspecifik rapportering
• Utveckla processer och rutiner samt IT-stöd

Hos Accountor får du möjligheten att vidareutveckla rutiner och processer samt IT-stöd inom koncernredovisning. Du får även möjlighet att utveckla och effektivisera rapporteringen i samarbete med kunderna.

Du ges möjlighet att arbeta självständigt, varierat och flexibelt, så att även balansen mellan arbete och privatliv fungerar för dig. Du kommer att ingå i ett starkt och erfaret team inom Accountors enhet inom koncernredovisning. Accountor erbjuder även möjlighet till kontinuerlig fortbildning/kurser etc.

Vem är du?
Vi söker dig som har högskoleexamen eller YH-utbildning inom ekonomi.

Vi tror att du minst har 3-5 års relevant erfarenhet av konsolidering, koncernredovisning och rapportering. Tidigare erfarenhet av arbete som konsult, redovisningsbyrå eller revisionsbyrå är meriterande. Har du jobbat i fastighetsbolag och/eller noterat bolag är det meriterande.

Du har tidigare erfarenhet av minst K3 regelverk och något/några av marknadens system för koncernredovisning, gärna AARO.

Vi ser det som en fördel du har jobbat med IFRS, komponentredovisning och/eller om du har intresse av att medverka vid utvecklings- och IT-projekt inom koncernredovisningsområdet.

Meriterande är även erfarenhet av förvärv och att du är van arbeta i en transaktionsrik verksamhet.

Du behärskar svenska i tal och skrift samt har minst normalgoda kunskaper i engelska.

Som person är du målmedveten, strukturerad, noggrann och kundorienterad. Du är van att arbeta självständigt, är förtroendeingivande och kan prioritera. Sist men inte minst har du lätt för att samarbeta internt och är duktig på att bygga långsiktiga kundrelationer.

Om verksamheten
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor och bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension.

Läs också mer om https://www.accountor.com/sv/sweden

Ansök nu

Serviceinriktad kundtjänstmedarbetare till Resurs Bank i Malmö!

Kundtjänsteman, försäkring
Läs mer Aug 9
Om tjänsten
Brinner du för service och älskar att överträffa kundernas förväntningar? Då är det dig vi söker! Du kommer att arbeta för Resurs Bank i Malmö där du tillsammans med ditt team gör ert yttersta för att hjälpa era kunder med olika ärenden. Du erbjuds en provanställning under 6 månader med chans till direktanställning hos Resurs Bank därefter. Arbetstiderna varierar mellan 8-18 under de första 4 månaderna, därefter varierar tiderna mellan 7.15-20.15 inklusive helgarbete. Låter detta som tjänsten för dig? Sök då redan idag! Urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Tillsammans med ditt team sitter ni i trevliga lokaler centralt i Malmö där lunchställen och pendlingsalternativ finns nära tillhands. Du erbjuds ett utmanande jobb där service är A och O samt en arbetsplats som ofta anordnar roliga tävlingar och aktiviteter. Du kommer att börja din anställning med en utförlig utbildning tillsammans med andra nystartade kollegor. När du har kommit in i arbetet finns det goda möjligheter till belöningar i form av provision för dig som ger det lilla extra!

De uppgifter som rollen innebär är:
• Ta emot ärenden via telefon, mejl och chatt
• Merförsäljning till befintliga kunder
• Diverse administrativt arbete kopplat till inkomna ärenden


Vem är du?
För dig är service i världsklass en självklarhet, du gillar att hjälpa andra och att du tycker det är roligt medan du gör det ser vi som en självklarhet för att du ska passa in i rollen. Att ha många bollar i luften och ett starkt eget driv är också viktigt för att passa in!

För att lyckas i rollen krävs det att du:
• Är serviceminded och engagerad
• Har tidigare erfarenhet från arbete inom service
• Talar och skriver svenska samt engelska obehindrat

Det är meriterande om du:
• Har en förståelse för det norska språket
• Har tidigare erfarenhet från likande arbete

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Administrativ koordinator för uppdrag till Axis Communications i Lund!

Administrativ assistent
Läs mer Aug 8
Om tjänsten
Du erbjuds en varierande roll med administrativa uppgifter men samtidigt har du mycket kontakt med olika funktioner inom Axis, där du får koordinera arbetet efter vad som behövs. Ditt främsta verktyg är Office-paketet och du trivs med att få saker att hända. Du tycker även det är kul att boka intervjuer, konferenser och fixa studentkvällar och andra evenemang. Tjänsten gäller ett konsultuppdrag, där du blir anställd av Poolia. Uppdraget är på ett år med chans till förlängning därefter och tillträde enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetsuppgifterna är av administrativ och koordinerande karaktär där du bland annat kommer vara att underhålla processdokumentation tillsammans med processägare. Du kommer få skapa, ändra och underhålla innehåll på intranätet. Arbetet består också av att hantera e-signatursavtal och administrera internutbildningar. Du kommer även underhålla avdelningskalendrar, organisationsscheman och maillistor. Samt att du kommer också boka konferenser och intervjuer. Ni är två assistenter som arbetar tätt ihop där ett gott samarbete är av största vikt.

Vem är du?
Du har erfarenhet från att arbeta med service och även administrativa uppgifter. Du har också erfarenhet från att arbete med hela Office-paketet (Excel, Powerpoint och Word) samt vara bekväm med att lära dig andra kontorssystem.
Du är driven, tycker om att ta initiativ och kommer gärna med nya idéer! Då detta är en roll du delvis får möjlighet att forma själv, så krävs det att man har en egen drivkraft och inte är rädd för att ta tag i saker du ser behöver göras. Såklart tycker du det är spännande med tekniska prylar! Då det är många som behöver stöttning av dig så är det viktigt att du är kommunikativ. Det är också viktigt att du är noggrann och organiserad. Du har en positiv inställning och har lätt för att samarbeta med andra.
Du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Ansök nu

Junior mjukvarutestare för uppdrag till Axis Communications!

Systemtestare
Läs mer Aug 17
Om tjänsten
Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och vill arbeta i projekt med kvalitet? Vi söker juniora profiler som brinner för testning och teknik! Sök tjänsten idag, vi arbetar med ett löpande urval. Tjänsten gäller ett konsultuppdrag, där du inledningsvis blir anställd av Poolia, med stor möjlighet att uppdraget går över i en anställning direkt hos Axis Communications med tiden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som testare är du spindeln i nätet och har en avgörande roll för att leverera kvalitet till Axis Communications kunder. Du är med i hela utvecklingsprocessen, från kravspecifikation till slutleverans. Du erbjuds arbete i utvecklingsteam med nära samarbete med utvecklare och jobbar tillsammans med både juniora och seniora testare. Som testare får du vara med och anpassa produkterna efter kundens behov genom att vara med och utveckla och driva testlösningar. Testningen sker manuellt och automatiskt med både scriptade och utforskande metoder. Du kommer att bidra till det innovativa testarbetet på Axis Communications R&D-avdelning som är placerat i Lund.

Vem är du?
Du är troligtvis nyexaminerad högskole- eller civilingenjör med inriktning datateknik, elektroteknik eller jämförbar inriktning. Förutom ditt tekniska intresse har du grundläggande kunskaper inom nätverksteknik. Du har alltså förståelse samt gärna erfarenhet inom; TCP/IP, Routing & Switching, DNS, Proxy & DHCP.

Du har åtminstone grundläggande erfarenhet av testning eller programmering i Linux-miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom flera distributioner, samt att du exempelvis har satt upp egna Linux-servrar för hobbyprojekt.

Du uppmuntras att vara nyfiken och kreativ, då innovation är viktigt för Axis Communications. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du är en kommunikativ person som tycker om att arbeta i team och trivs i en öppen och dynamisk miljö. Egenskaper som krävs för att lyckas i rollen är att du ska vara strukturerad och noggrann.

Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både i svenska och engelska.


Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

Junior mjukvarutestare för uppdrag till Axis Communications!

Systemtestare
Läs mer Aug 17
Om tjänsten
Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och vill arbeta i projekt med kvalitet? Vi söker juniora profiler som brinner för testning och teknik! Sök tjänsten idag, vi arbetar med ett löpande urval. Tjänsten gäller ett konsultuppdrag, där du inledningsvis blir anställd av Poolia, med stor möjlighet att uppdraget går över i en anställning direkt hos Axis Communications med tiden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som testare är du spindeln i nätet och har en avgörande roll för att leverera kvalitet till Axis Communications kunder. Du är med i hela utvecklingsprocessen, från kravspecifikation till slutleverans. Du erbjuds arbete i utvecklingsteam med nära samarbete med utvecklare och jobbar tillsammans med både juniora och seniora testare. Som testare får du vara med och anpassa produkterna efter kundens behov genom att vara med och utveckla och driva testlösningar. Testningen sker manuellt och automatiskt med både scriptade och utforskande metoder. Du kommer att bidra till det innovativa testarbetet på Axis Communications R&D-avdelning som är placerat i Lund.

Vem är du?
Du är troligtvis nyexaminerad högskole- eller civilingenjör med inriktning datateknik, elektroteknik eller jämförbar inriktning. Förutom ditt tekniska intresse har du grundläggande kunskaper inom nätverksteknik. Du har alltså förståelse samt gärna erfarenhet inom; TCP/IP, Routing & Switching, DNS, Proxy & DHCP.

Du har åtminstone grundläggande erfarenhet av testning eller programmering i Linux-miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom flera distributioner, samt att du exempelvis har satt upp egna Linux-servrar för hobbyprojekt.

Du uppmuntras att vara nyfiken och kreativ, då innovation är viktigt för Axis Communications. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du är en kommunikativ person som tycker om att arbeta i team och trivs i en öppen och dynamisk miljö. Egenskaper som krävs för att lyckas i rollen är att du ska vara strukturerad och noggrann.

Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både i svenska och engelska.


Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

Junior mjukvarutestare för uppdrag till Axis Communications!

Systemtestare
Läs mer Jul 18
Om tjänsten
Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och vill arbeta i projekt med kvalitet? Vi söker juniora profiler som brinner för testning och teknik! Sök tjänsten idag, vi arbetar med ett löpande urval. Tjänsten gäller ett konsultuppdrag, där du inledningsvis blir anställd av Poolia, med stor möjlighet att uppdraget går över i en anställning direkt hos Axis Communications med tiden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som testare är du spindeln i nätet och har en avgörande roll för att leverera kvalitet till Axis Communications kunder. Du är med i hela utvecklingsprocessen, från kravspecifikation till slutleverans. Du erbjuds arbete i utvecklingsteam med nära samarbete med utvecklare och jobbar tillsammans med både juniora och seniora testare. Som testare får du vara med och anpassa produkterna efter kundens behov genom att vara med och utveckla och driva testlösningar. Testningen sker manuellt och automatiskt med både scriptade och utforskande metoder. Du kommer att bidra till det innovativa testarbetet på Axis Communications R&D-avdelning som är placerat i Lund.

Vem är du?
Du är troligtvis nyexaminerad högskole- eller civilingenjör med inriktning datateknik, elektroteknik eller jämförbar inriktning. Förutom ditt tekniska intresse har du grundläggande kunskaper inom nätverksteknik. Du har alltså förståelse samt gärna erfarenhet inom; TCP/IP, Routing & Switching, DNS, Proxy & DHCP.

Du har åtminstone grundläggande erfarenhet av testning eller programmering i Linux-miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom flera distributioner, samt att du exempelvis har satt upp egna Linux-servrar för hobbyprojekt.

Du uppmuntras att vara nyfiken och kreativ, då innovation är viktigt för Axis Communications. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du är en kommunikativ person som tycker om att arbeta i team och trivs i en öppen och dynamisk miljö. Egenskaper som krävs för att lyckas i rollen är att du ska vara strukturerad och noggrann.

Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både i svenska och engelska.


Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

Direktör/Myndighetschef till Institutet för mänskliga rättigheter

Generaldirektör
Läs mer Jun 22
Det nyinrättade institutet för mänskliga rättigheter i Sverige söker en direktör. Direktören kommer att ha en ledande roll i arbetet med att utveckla det nya oberoende institutet som har till uppgift att främja säkerställandet av de mänskliga rättigheterna i Sverige. Arbetet bedrivs i samarbete med institutets styrelse och i samverkan med både nationella och internationella aktörer för mänskliga rättigheter. Till din hjälp har du kvalificerade medarbetare, såväl experter som generalister.

Institutet är nyinrättat vilket ger en unik möjlighet att vara med i uppbyggnaden av verksamheten som en oberoende och ledande aktör för främjandet av säkerhetsställandet av mänskliga rättigheter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som direktör vid Institutet för mänskliga rättigheter har du ett övergripande ansvar för att i enlighet med styrelsens direktiv bygga upp och leda institutets verksamhet, inklusive personal- och budgetansvar.

I rollen som direktör företräder du institutet och kommunicerar dess uppdrag på ett tydligt och förtroendeingivande sätt, såväl internt som externt. Ett viktigt uppdrag är att både nationellt och internationellt utveckla goda samarbetsformer såväl inom institutet som med andra myndigheter och viktiga aktörer inom området.

Som direktör leder du medarbetare med hög kompetens i en verksamhet med stor kunskap inom området mänskliga rättigheter. Fokus i ditt uppdrag är att bygga upp och leda verksamheten både strategiskt och operativt. Det innefattar att både planera och följa upp verksamheten kort- och långsiktigt samt att driva ett kontinuerligt utvecklingsarbete. En viktig uppgift är att säkerställa att institutets granskningar och uttalanden är sakliga och väl underbyggda.

Du företräder myndigheten som arbetsgivare, och ser till att medarbetarna är väl förtrogna med målen för verksamheten, skapar goda arbetsförhållanden samt tar vara på och utvecklar medarbetarnas kompetens och erfarenhet. I samverkan med andra myndighetschefer i staten bidrar du i arbetet med att utveckla den statliga arbetsgivarpolitiken.

Institutet är nyinrättat och ditt fokus under 2022/2023 är att i samverkan med styrelsen bygga upp och etablera institutet som en oberoende och ledande aktör för att främja säkerställandet av mänskliga rättigheter i Sverige. Verksamheten tar sin utgångspunkt i grundlagarna och Sveriges internationella åtaganden om mänskliga rättigheter.

• Direktören är institutets myndighetschef och anställs av styrelsen för en tid om sex år. Direktören är ledamot av styrelsen och rapporterar till den.
• Direktören ansvarar för att den löpande verksamheten genomförs enligt gällande lagar och andra författningar samt enligt arbetsordningen och de riktlinjer som styrelsen beslutar.
• Direktören ansvarar för att upprätthålla en effektiv kontrollmiljö och för att verksamheten organiseras och bedrivs med en betryggande styrning och kontroll.
• Direktören representerar institutet vid externa kontakter med andra myndigheter och aktörer. I uppdraget representerar direktören institutet vid externa uttalanden i frågor om dess prioriteringar och ställningstaganden.


Vem är du?
Vi söker dig som i första hand är en ledare och har erfarenhet av kvalificerat arbete inom mänskliga rättigheter. Du har dokumenterat god erfarenhet av att driva en operativ verksamhet och det är meriterande om du ansvarat för att tidigare bygga upp en verksamhet eller avdelning. Du ska ha förståelse för och kunskap om myndighetsarbete och det regelverk som styr offentlig verksamhet.
Du har en akademisk examen inom relevant område.
Det är meriterande om du har arbetat med mänskliga rättigheter i praktiken och har erfarenhet från civilsamhället.

Det är av stor vikt att du har god förståelse för Sveriges aktörer inom mänskliga rättigheter och kunskap om hur det ser ut i Sverige på området. Som person har du hög strategisk förmåga och stark integritet. Du är en inkluderande ledare som tar hand om allas kompetens och bygger ditt ledarskap på tillit, mod, respekt, transparens och öppenhet. Du ska vara en skicklig relationsbyggare, rak i dialogen för att bygga långsiktiga samarbeten och även våga vara obekväm.

Om verksamheten
Institutet för mänskliga rättigheter är en statlig myndighet som inrättades i januari 2022 genom lagen (2021:642) om Institutet för mänskliga rättigheter. Institutet ska enligt lagen främja säkerställandet av de mänskliga rättigheterna i Sverige, med utgångspunkt i regeringsformen, tryckfrihetsförordningen och yttrandefrihetsgrundlagen, den europeiska konventionen om skydd för de mänskliga rättigheterna och de grundläggande friheterna, Europeiska unionens stadga om de grundläggande rättigheterna samt andra för Sverige folkrättsligt bindande förpliktelser inom området mänskliga rättigheter. Institutet ska fullgöra de uppgifter som en oberoende nationell mekanism har enligt artikel 33.2 i konventionen om rättigheter för personer med funktionsnedsättning.

Institutets uppgifter enligt lagen är att följa, undersöka och rapportera om hur de mänskliga rättigheterna respekteras och förverkligas i Sverige. Det ska institutet göra genom att lämna förslag till regeringen om de åtgärder som behövs för att säkerställa de mänskliga rättigheterna, ha kontakter med internationella organisationer och även i övrigt delta i internationellt samarbete, och främja utbildning, forskning, kompetensutveckling, information och ökad medvetenhet om de mänskliga rättigheterna.


Denna rekrytering utförs av Poolia Executive Search AB, Poolia-koncernens verksamhet för rekrytering av högre chefer och styrelser. För en inledande dialog kring tjänsten, välkommen att kontakta huvudkonsult Ulrica Pantzar 070-767 77 75 alt. ulrica.pantzar@poolia.se eller konsult Maria Eriksson 073-994 50 95 alt. maria.eriksson@poolia.se.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 14 augusti 2022.

Sekretess gäller för uppgift om kandidats identitet, se 39 kap. 5 b § offentlighets- och sekretesslagen (2009:400).

Ansök nu

Marknadskoordinator till bolag i Lund!

Marknadskoordinator
Läs mer Jul 19
Om tjänsten
Nu söker vi en Marknadskoordinator till ett internationellt bolag i centrala Lund. Uppdraget är med start i augusti/september och förväntas pågå i minst 6 månader med chans till direkt anställning hos bolaget. Vill du vara en del av en professionellt team och fungera som det koordinerande navet för bolagets marknadsfunktion? Då är detta tjänsten för dig! Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som Marknadskoordinator kommer du att ingå i ett mindre team om 4 personer där din uppgift är att hantera nedan beskrivna arbetsuppgifter. Du kommer att vara placerat på bolagets kontor i centrala Lund med 5 minuters promenadavstånd från Lunds Centralstation. Arbetstiderna är förlagda under måndag-fredag med viss möjlighet till att arbeta hemifrån.

Arbetsuppgifter:
• Ansvara för att initiera, planera samt genomföra mindre och större event och mässprojekt
• Utförande av marknadsföringsaktiviteter och därtill framtagande av material
• Genomföra marknadsundersökningar för att analysera marknadssituationer
• Kundsupport, supportera bolagets kunder via mejl och telefon
• Huvudansvarig för orderhantering, fakturering samt handhavande av ”give aways” och varuprover
• Statistik, uppföljning, och rapportering
• Support till produktspecialiser, och övrig fältbaserad personal
• Underhåll av kundregister avseende SAP- Sales och InExchange
• Övriga arbetsuppgifter som bolagsledningen från tid till annan bestämmer


Vem är du?
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieexamen och ett par års arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av en liknande roll samt en eftergymnasial utbildning inom marknad/kommunikation/försäljning men det är inget krav. Som person är du positiv, noggrann och lyhörd. Du behärskar MS Office-paketet och har förmågan att sätta dig in i & lära dig nya system. Du uppskattar mötet med kunden men även att hantera administrativa arbetsuppgifter.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Serviceinriktad kundtjänstmedarbetare till Resurs Bank i Malmö!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jul 8
Om tjänsten
Brinner du för service och älskar att överträffa kundernas förväntningar? Då är det dig vi söker! Du kommer att arbeta för Resurs Bank i Malmö där du tillsammans med ditt team gör ert yttersta för att hjälpa era kunder med olika ärenden. Du erbjuds en provanställning under 6 månader med chans till direktanställning hos Resurs Bank därefter. Arbetstiderna varierar mellan 8-18 under de första 4 månaderna, därefter varierar tiderna mellan 7.15-20.15 inklusive helgarbete. Låter detta som tjänsten för dig? Sök då redan idag! Urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Tillsammans med ditt team sitter ni i trevliga lokaler centralt i Malmö där lunchställen och pendlingsalternativ finns nära tillhands. Du erbjuds ett utmanande jobb där service är A och O samt en arbetsplats som ofta anordnar roliga tävlingar och aktiviteter. Du kommer att börja din anställning med en utförlig utbildning tillsammans med andra nystartade kollegor. När du har kommit in i arbetet finns det goda möjligheter till belöningar i form av provision för dig som ger det lilla extra!

De uppgifter som rollen innebär är:
• Ta emot ärenden via telefon, mejl och chatt
• Merförsäljning till befintliga kunder
• Diverse administrativt arbete kopplat till inkomna ärenden


Vem är du?
För dig är service i världsklass en självklarhet, du gillar att hjälpa andra och att du tycker det är roligt medan du gör det ser vi som en självklarhet för att du ska passa in i rollen. Att ha många bollar i luften och ett starkt eget driv är också viktigt för att passa in!

För att lyckas i rollen krävs det att du:
• Är serviceminded och engagerad
• Har tidigare erfarenhet från arbete inom service
• Talar och skriver svenska samt engelska obehindrat

Det är meriterande om du:
• Har en förståelse för det norska språket
• Har tidigare erfarenhet från likande arbete

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Proaktiv och verksamhetsinriktad Controller

Controller
Läs mer Jul 7
Nordic Concrete i Löddeköpinge expanderar och söker nu en proaktiv och verksamhetsintresserad. Tjänsten är en ny befattning underställd CFO. Du erbjuds en tillsvidareanställning på heltid. Tillträdesdatum kan anpassas till nuvarande uppsägningstid.

Är du drivande, analytisk och vill jobba nära verksamheten med resultatansvariga chefer? Har du tidigare erfarenhet av byggbranschen eller annan närliggande bransch? Vill du vara med att utveckla rutiner, processer och IT-stöd inom ekonomi-/controllingområdet? Då kan detta vara jobbet som du söker.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten
Du erbjuds en kvalificerad och utvecklande tjänst i ett framgångsrikt och expansivt bolag.

Nordic Concrete befinner sig i en spännande utvecklingsfas och som bolagets nya Controller får du en viktig roll i bolagets fortsatta tillväxtresa. Du kommer att arbeta nära verksamheten och du kommer att ha ledningsgrupp, produktionsledning, arbetsledare och ansvariga chefer i övrigt som viktiga intressenter.

I rollen som Controller kommer du att analysera och tolka företagets ekonomiska siffror och med detta som underlag agera stöd till arbetsledare och ledning vad gäller verksamhetsstyrningen och medverka till åtgärder som ökar lönsamheten och den interna effektiviteten.

Controllerns huvudsakliga arbetsuppgifter blir att analysera, följa upp resultat, bevaka lönsamheten, att se att effektiviteten internt maximeras samt att medverka i utvecklingen av bolaget genom att stödja ledningen med råd och beslutsunderlag. I dina arbetsuppgifter ingår stöd vid budgetering, budgetuppföljning, rapporteringsarbete, upprätta prognoser, lönsamhetsuppföljningar och analyser samt utveckling av rutiner och processer. Du kommer också tillsammans med bolagets ekonomiassistent stödja henne med analyser och guidning inom områdena kund- och leverantörsreskontra.

Du rapporterar till CFO.

Vem är du?
Vi tror att du har en examen från högskola/universitet eller YH/KY. Vi söker dig som är i början av din karriär men som nu är redo att ta nästa steg i din utveckling. Du bör minst ha 2–3 års relevant erfarenhet av controlling från bygg-, anläggnings- eller entreprenadbranschen alternativt från annan närliggande bransch.

Du pratar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Vi vill att du har goda eller mycket goda kunskaper i Excel. Vi ser det som ett plus om du har tidigare medverkat vid verksamhets- och/eller IT-projekt.

Som person är du pedagogisk och du har lätt för att kommunicera med ”icke-ekonomer” i ekonomiska frågor.

För att vara framgångsrik som controller tror vi att du är:

• Drivande, proaktiv och initiativrik
• Mål och resultatinriktad
• Lätt för att samarbeta och skapa goda relationer
• Kommunikativ och tydlig
• Analytisk och noggrann
• Service-minded och prestigelös

Om verksamheten
Nordic Concrete AB startades januari 2012 och är en utveckling av VTV AB som etablerades 2001. Vi omsätter ca 200 Mkr, är totalt ca 100 man och en av de ledande betongentreprenörerna i södra Sverige.

Bolaget har sitt säte i Löddeköpinge.

Nordic Concrete ägs och drivs av Marcus Svensson med medarbetare som har mångåriga erfarenheter inom betong och slipentreprenad. Våra två huvudsakliga verksamhetsområden är totalentreprenad inom betong och slipning. Vi arbetar lösningsorienterat utifrån varje kunds behov.

Läs mer på https://www.nordicconcrete.se

Ansök nu

Redovisningsansvarig för uppdrag till vår kund i Landskrona!

Redovisningsekonom
Läs mer Jul 8
Om tjänsten
Vi söker nu en erfaren och prestigelös person till rollen som redovisningsansvarig för uppdrag till vår kund i Landskrona. Uppdraget är med start omgående och pågår till årsskiftet. Har du eget bolag och är intresserad av en interim-lösning är detta tjänsten för dig! Men, du kan också se detta som en väg in, då möjlighet till anställnings kan finnas för rätt person.
Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I denna roll arbetar du i ett finance-team om tre personer, det kommer att vara du som redovisningsansvarig tillsammans med en ekonomichef och en ekonomiassistent.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:
• Löpande redovisning inklusive periodiseringar och reserveringar
• Månads- och årsbokslut
• Avstämningar (huvudbok, reskontror, balanskonton och intercompany)
• Lagerredovisning
• Anläggningsregister
• Momsredovisning och avgifter/skatter
• Rapportering
• Utveckling av processer, rutiner och IT-stöd inom redovisningsområdet

Du rapporterar till ekonomichef.
Arbetet är förlagt på kunds kontor i Landskrona, med möjlighet till arbete på distans då och då. Arbetstiderna är måndag till fredag under kontorstider.


Vem är du?
Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och mycket god erfarenhet av arbete med ovan nämnda arbetsuppgifter. Har du erfarenhet av affärssystemet Movex är detta meriterande, men inget krav. Självklart har du god erfarenhet av Excel och hanterar affärsystem utan svårigheter.

Som person är du framåt, engagerad, driven, har lätt för samarbete med andra. Vidare är du noggrann och självklart brinner du för siffror samt är ordningsam.

Du talar och skriver flytande svenska samt engelska.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Personalsamordnare sökes till forskningsinstitut i Lund!

HR-assistent
Läs mer Jul 12
Om tjänsten
Brinner du för HR arbete och drivs av en bred roll där du verkligen får visa vad du går för? Har du dessutom en högskoleutbildning inom personalvetenskap samt minst 3 års erfarenhet inom en liknade tjänst? Passa då på att söka till rollen som personalsamordnare redan idag! Uppdraget pågår under ca 6 månader med chans till förlängning och startar enligt överenskommelse i september.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att arbete i ett team tillsammans med 3 andra personer inom HR området där arbetsmiljö och samarbete är otroligt viktigt.

Arbetsuppgifter:
• Allmänt löpande HR generalist arbete med fokus på
- rehabilitering och anpassning
- Arbete mot kränkande särbehandling
- Målprocesser och interna karriärvägar


Vem är du?
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du:
• Har en högskoleutbildning inom personalvetenskap eller liknande
• Minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
• Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• Kunskaper om HR-system (exempelvis Varbi, Primula m.fl.)
• God kännedom om lagar och förordningar på området
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift
• Kompetens och erfarenhet inom något eller flera av områdena -rehabilitering och anpassningar, arbete mot kränkande särbehandling, målprocesser och interna karriärvägar

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Junior mjukvarutestare för uppdrag till Axis Communications!

Systemtestare
Läs mer Jul 1
Om tjänsten
Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och vill arbeta i projekt med kvalitet? Vi söker juniora profiler som brinner för testning och teknik! Sök tjänsten idag, vi arbetar med ett löpande urval. Tjänsten gäller ett konsultuppdrag, där du inledningsvis blir anställd av Poolia, med stor möjlighet att uppdraget går över i en anställning direkt hos Axis Communications med tiden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som testare är du spindeln i nätet och har en avgörande roll för att leverera kvalitet till Axis Communications kunder. Du är med i hela utvecklingsprocessen, från kravspecifikation till slutleverans. Du erbjuds arbete i utvecklingsteam med nära samarbete med utvecklare och jobbar tillsammans med både juniora och seniora testare. Som testare får du vara med och anpassa produkterna efter kundens behov genom att vara med och utveckla och driva testlösningar. Testningen sker manuellt och automatiskt med både scriptade och utforskande metoder. Du kommer att bidra till det innovativa testarbetet på Axis Communications R&D-avdelning som är placerat i Lund.

Vem är du?
Du är troligtvis nyexaminerad högskole- eller civilingenjör med inriktning datateknik, elektroteknik eller jämförbar inriktning. Förutom ditt tekniska intresse har du grundläggande kunskaper inom nätverksteknik. Du har alltså förståelse samt gärna erfarenhet inom; TCP/IP, Routing & Switching, DNS, Proxy & DHCP.

Du har åtminstone grundläggande erfarenhet av testning eller programmering i Linux-miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom flera distributioner, samt att du exempelvis har satt upp egna Linux-servrar för hobbyprojekt.

Du uppmuntras att vara nyfiken och kreativ, då innovation är viktigt för Axis Communications. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du är en kommunikativ person som tycker om att arbeta i team och trivs i en öppen och dynamisk miljö. Egenskaper som krävs för att lyckas i rollen är att du ska vara strukturerad och noggrann.

Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både i svenska och engelska.


Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

Assistent/Sekreterare inom vård till vår kund i Lund!

Chefssekreterare
Läs mer Jun 16
Om tjänsten
Vi söker nu en erfaren sekreterare inom vård till vår kund i Lund. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta assisterande till chefer och har hög integritet? Då är detta tjänsten för dig! Uppdraget är med start i 15 augusti och pågår till 15 november. Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
De arbetsuppgifter som rollen innebär är:

• Hantering av kalender i Outlook för HR-chefen, boka möten, flytta möten och ansvara för en rimlig möteshållning
• Hantera kallelser och bokning av lokaler, fika, lunch och konferenser
• Bokningar, mötesarrangemang och i viss mån diarieföring
• Hantera agendor och skriva mötesanteckningar
• E-mail administration
• Personaladministration och kommunikation
• Komma ihåg bemärkelsedagar/födelsedagar
• Söka och samla in data, sammanställa rapporterar och följa upp planera och aktiviteter
• Ansvara för att upprätthålla olika typer av dokument och presentationer
• Ständigt förbättra administrativa rutiner

Arbetet är förlagt måndag till fredag under kontorstider.
Du blir anställd av oss på Poolia och arbetar i uppdraget hos kunden.


Vem är du?
Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område och tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har kanske tidigare arbetat som VD-assistent, sekreterare eller liknande.

Vidare har du förmågan att ta tag i arbetsuppgifter självständigt utan detaljerad information. Du tar reda på information som du behöver för att kunna utföra dina arbetsuppgifter.
Som person är du driven, engagerad, har lätt för samarbete med andra och har en hög integritet.

Du talar och skriver flytande svenska samt engelska.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Operativ inköpare för uppdrag till OptiCept Technologies i Lund!

Inköpare
Läs mer Jun 23
Om tjänsten
Har du tidigare erfarenhet som inköpare eller från en likande roll? Är du dessutom självgående och inte rädd för att fatta egna beslut? Då är rollen som operativ inköpare något för dig! Uppdraget är med start omgående till och med september ut. Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att arbeta på OptiCepts kontor i utkanten av Lund där du kommer att ansvara för företagets inköp av diverse material.

Arbetsuppgifter:
• Inköp av material
• Ring runt till leverantörer om materielbehovet
• Planera och driva hem material
• Kontinuerliga möten och uppföljning med projektledarna kring inköpen
• Svara i telefon och mejl
• Godshantering (ta emot/boka skeppning) kan förekomma

Du kommer att arbeta kontorstider måndag till fredag med möjlighet till hemarbete när arbetet tillåter det.


Vem är du?
För att lyckas i rollen som operativ inköpare ser vi att du:
• Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område
• Har tidigare erfarenhet från en liknande roll
• Är självgående och inte har problem med att fatta beslut
• Är en person som inte ger upp i första taget utan vill göra allt för att fullfölja sina uppgifter
• Har lätt för samarbete med andra och är en relationsskapare
• Talar och skriver svenska samt engelska obehindrat
• Meriterande med erfarenhet av Microsoft Business CentralOm verksamheten
OptiCept Technologies has developed a technology that controls and applies electrical pulses to optimize various biological processes.

The CEPT® platform is a high voltage generator combined with treatment chambers. The technology is primarily used within food production to increase extraction and extend sustainability.

We use short-term high voltage pulses (PEF) which shatters the cell membrane and kills unwanted microorganisms.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Serviceinriktad kundtjänstmedarbetare till Resursbank i Malmö!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 8
Om tjänsten
Brinner du för service och älskar att överträffa kundernas förväntningar? Då är det dig vi söker! Du kommer att arbeta för Resursbank i Malmö där du tillsammans med ditt team gör ert yttersta för att hjälpa era kunder med olika ärenden. Uppdraget pågår i 6 månader med chans till direktanställning hos Resursbank därefter. Arbetstiderna varierar mellan 8-18 under de första 4 månaderna, därefter varierar tiderna mellan 7.15-20.15 inklusive helgarbete. Låter detta som tjänsten för dig? Sök då redan idag! Urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Tillsammans med ditt team sitter ni i trevliga lokaler centralt i Malmö där lunchställen och pendlingsalternativ finns nära tillhands. Du erbjuds ett utmanande jobb där service är A och O samt en arbetsplats som ofta anordnar roliga tävlingar och aktiviteter. Du kommer att börja din anställning med en utförlig utbildning tillsammans med andra nystartade kollegor. När du har kommit in i arbetet finns det goda möjligheter till belöningar i form av provision för dig som ger det lilla extra!

De uppgifter som rollen innebär är:
• Ta emot ärenden via telefon, mejl och chatt
• Merförsäljning till befintliga kunder
• Diverse administrativt arbete kopplat till inkomna ärenden


Vem är du?
För dig är service i världsklass en självklarhet, du gillar att hjälpa andra och att du tycker det är roligt medan du gör det ser vi som en självklarhet för att du ska passa in i rollen. Att ha många bollar i luften och ett starkt eget driv är också viktigt för att passa in!

För att lyckas i rollen krävs det att du:
• Är serviceminded och engagerad
• Har tidigare erfarenhet från arbete inom service
• Talar och skriver svenska samt engelska obehindrat

Det är meriterande om du:
• Har en förståelse för det norska språket
• Har tidigare erfarenhet från likande arbete

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Sales Manager / Fältsäljare / B2B till InVitro Vista

Account manager
Läs mer Jun 8
Har du erfarenhet av försäljning och har intresse av Medtech? Vill du jobba i en spännande entreprenörsverksamhet och gillar att bygga och driva affären? Då är du den Sales Manager vi söker till InVitro Vista!

Om tjänsten
Till InVitro Vista söker vi dig som vill arbeta som Sales Manager och har ett stort intresse för bioteknik/läkemedel/medicinteknik med ett brinnande passion för försäljning samt kundrelationer. Du har en central roll i bolaget, med ansvar att hitta, besöka och bearbeta nya kunder i hela Sverige. Därav kan du arbeta från hela Sverige och får möjligheten att resa i tjänsten. Det är en ny roll inom bolaget som kräver proaktivitet och stort lösningsfokus för att skapa nöjda och långsiktiga kundrelationer.

I rollen som Sales Manager får du ett utmanande och mångsidigt jobb i en spännande bransch. Du välkomnas in till InVitro Vista i en mångkulturell arbetsplats med en platt och hjälpsam organisationskultur med hög entreprenörsanda. De främjar regelbunden kommunikation genom alla avdelningar och förespråkar ett inkluderande arbete. Du kommer ha mycket kontakt med ditt team i Lund.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Prospektera, besöka och attrahera nya kunder i Sverige
• Arbeta med nya och befintliga marknader
• Försäljningsstrategi och försäljningsmål
• Kontraktsförhandling med kunder
• Upprätthålla goda relationer med befintliga kunder
• Offerthantering


Vem är du?
Vi söker dig som är affärsinriktad med erfarenhet av försäljning. För att lyckas i rollen är du en person som tycker om att skapa kontakt med nya människor och är ödmjuk samt lyhörd för kundens behov. Eftersom du kommer kommunicera med många människor både internt och externt är det viktigt att du är en mycket god kommunikatör mot både olika roller, kulturer och personligheter. Du ser möjligheter för framtida kundbehov och nya marknader. Dyker det upp utmaningar hos kunden så är din första tanke densamma som bolagets: ”Failure is not an opption” – Alla på InVitro Vista jobbar tillsammans för att lösa problem!

Krav
• Kandidatexamen inom exempelvis: business management, läkemedel, medicinteknik eller bioteknik.
• 2+ års erfarenhet av B2B försäljning.
• Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.
• Goda kunskaper i Microsoft office paketet
• B- körkort.
Meriterande
• Erfarenhet av offentlig upphandling
• Tidigare erfarenhet av Start-up bolag
• Egen bil

Som person är du även:
• Proaktiv
• Självgående
• Lösningsorienterad
• Flexibel
Om verksamheten
InVitro Vista är ett start-up bolag som grundades 2020 och har vuxit snabbt och är på en spännande utvecklingsresa med tillgängliga, bekväma och pålitliga laboratorietester för hela Skandinavien. Deras tjänster inkluderar genotypning, klinisk kemi och proteomik på labb i hela Skandinavien. De vet att varje enskilt test är viktigt, och anser att laboratorietester ska vara lättillgängliga. Deras labb är bemannade med högt kvalificerade team som är tillgängliga för att hjälpa sina kunder med deras specifika behov. InVitro Vista betjänar sjukvården, veterinär- och hälsovården i stort.


Övrig information:
Plats: Hybrid, du kan jobba från hela Sverige men kommer besöka huvudkontoret i Lund några gånger i månaden.
Tjänstresor: Några gånger i månaden med övernattning på hotell, resor sker i hela landet.
Lön: Fast
Arbetstider: Flexibla
Anställningsform: Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Omfattning: Heltid
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia Malmö och du anställs direkt hos InVitro Vista AB.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Junior mjukvarutestare för uppdrag till Axis Communications!

Systemtestare
Läs mer Jun 16
Om tjänsten
Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och vill arbeta i projekt med kvalitet? Vi söker juniora profiler som brinner för testning och teknik! Sök tjänsten idag, vi arbetar med ett löpande urval. Tjänsten gäller ett konsultuppdrag, där du inledningsvis blir anställd av Poolia, med stor möjlighet att uppdraget går över i en anställning direkt hos Axis Communications med tiden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som testare är du spindeln i nätet och har en avgörande roll för att leverera kvalitet till Axis Communications kunder. Du är med i hela utvecklingsprocessen, från kravspecifikation till slutleverans. Du erbjuds arbete i utvecklingsteam med nära samarbete med utvecklare och jobbar tillsammans med både juniora och seniora testare. Som testare får du vara med och anpassa produkterna efter kundens behov genom att vara med och utveckla och driva testlösningar. Testningen sker manuellt och automatiskt med både scriptade och utforskande metoder. Du kommer att bidra till det innovativa testarbetet på Axis Communications R&D-avdelning som är placerat i Lund.

Vem är du?
Du är troligtvis nyexaminerad högskole- eller civilingenjör med inriktning datateknik, elektroteknik eller jämförbar inriktning. Förutom ditt tekniska intresse har du grundläggande kunskaper inom nätverksteknik. Du har alltså förståelse samt gärna erfarenhet inom; TCP/IP, Routing & Switching, DNS, Proxy & DHCP.

Du har åtminstone grundläggande erfarenhet av testning eller programmering i Linux-miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom flera distributioner, samt att du exempelvis har satt upp egna Linux-servrar för hobbyprojekt.

Du uppmuntras att vara nyfiken och kreativ, då innovation är viktigt för Axis Communications. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du är en kommunikativ person som tycker om att arbeta i team och trivs i en öppen och dynamisk miljö. Egenskaper som krävs för att lyckas i rollen är att du ska vara strukturerad och noggrann.

Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både i svenska och engelska.


Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

IT Tekniker till internationellt börsbolag

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Maj 31
Vill du vara med på en spännande och offensiv tillväxtresa som IT Tekniker i ett internationellt börsbolag? Är du intresserad av att jobba både med verksamheten i Lund och Köpenhamn? Välkommen till bolaget som genom sina produkter och tjänster bidrar till ökad global hållbarhet.

Tjänsten som IT Tekniker inom Knorr-Bremse Nordic Rail Service AB är en tillsvidareanställning i Lund och tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid. Vi erbjuder viss möjlighet att arbeta hemifrån om du vill detta.

Vill du arbeta i en expansiv och framgångsrik koncern som nu går in i ny utvecklande fas? Söker du en tjänst där du vill vara med på en spännande resa och få arbeta brett inom IT-området? Vill du kunna växa både personligt och professionellt? Då kan detta vara jobbet för dig.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten
Du erbjuds en utvecklande och självständig tjänst i en organisation som kännetecknas av engagemang, utveckling och professionalism.

Som IT Tekniker kommer du att ingå i den nordiska IT-verksamheten med bas i Köpenhamn men även rapportera till Operations Manager i Lund. Vissa kontakter med huvudkontoret i München kan också förekomma.

I dina arbetsuppgifter ingår:

• Underhåll och utveckling av lokal IT-infrastruktur
• Installation, konfiguration och uppgradering av servers i virtuell miljö
• Nätverkslösningar – kablage, routers, switchar etc
• Säkerhetslösningar, backup systemet
• Installation, konfiguration samt uppdatering av klienter (Windows) och mobila enheter
• Behörighetsadministration
• Användarsupport (1st level support)
• Support och felsökning av applikationer och utrustning – datorer, skrivare, mobila enheter m m
• Hantering och support av mobiltelefoni
• Inköp och beställning av hård- och mjukvara
• Uppdatering av förteckning över utrustning/hårdvara
• Utbildningsinsatser för mjukvara och mobiltelefoni
• Dialog med interna och externa leverantörer
• Medverkan och/eller lokalt ansvar vid olika utvecklingsprojekt inom IT-området.

I tjänsten jobbar du både som LIT (Local IT) och som LSO (Local IT Security Officer).

Vem är du?
Vi söker dig med utbildning från gymnasium eller YH/KY med lämplig inriktning. Du har minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vi förutsätter att du har goda kunskaper inom infrastruktur, servers, klienter och Office365.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Kunskap i danska är meriterande.

Du är självgående, professionell och serviceinriktad samt ser det som din uppgift att tillgodose andras behov. Du är noggrann, flexibel, strukturerad och har god planeringsförmåga och en problemlösande attityd. Du har mycket lätt för att samarbeta och ha flera uppdragsgivare. Vidare är du tydlig och pedagogisk i ditt sätt att kommunicera med andra.

Om verksamheten
Knorr-Bremse är den globala marknadsledaren för bromssystem och en ledande leverantör av andra säkerhetskritiska tåg- och kommersiella fordonssystem. Knorr-Bremses produkter bidrar på ett avgörande sätt till ökad säkerhet och energieffektivitet både på järnvägsspår och vägar runt om i världen. Våra 30.000 anställda på över 100 platser i mer än 30 länder använder sin kompetens och motivation för att tillfredsställa kunder över hela världen med produkter och tjänster. År 2021 genererade Knorr-Bremses två divisioner tillsammans intäkter på 6,7 miljarder euro. I 115 år har företaget varit branschinnovatör och drivit innovation inom mobilitet och transportteknik med integrerade systemlösningar. Knorr-Bremse är ett av Tysklands mest framgångsrika industriföretag och verksam inom de viktigaste globala megatrenderna: Urbanisering, hållbarhet, digitalisering och mobilitet”

Läs mer på https://www.knorr-bremse.com/en/

Ansök nu

Teamledare Produktion till Knorr-Bremse Nordic Rail Services

Gruppchef, teknik
Läs mer Jun 21
Poolia söker nu en strukturerad och kommunikativ Teamledare Produktion för rekrytering till Knorr-Bremse Nordic Rail Services AB som befinner sig i en tillväxtfas. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid.

Trivs du i en ledarroll och brinner för processutveckling samt nöjda medarbetare, kunder och övriga intressenter? Söker du en kombinerad tjänst som fokuserar på ledarskap, verksamhetsutveckling och kunder?

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten
Som Teamledare Produktion - inriktad mot service och eftermarknad - fördelar du arbete i ett arbetslag om ca 20 personer. Avdelningen är indelad i ett flertal produktflöden vilka teknisk sett kan vara skilda från varandra men där processflödet oftast är likadant.

Tjänsten innebär samverkan med Teamledare, Order managers, Produktionstekniker, Kvalitet och Försäljning. Du har även kontakter med andra dotterbolag utomlands.

Det ingår i rollen att försäkra att tillräcklig kapacitet och kunskap finns för att leverera enligt plan. Som Teamledare har du ett budgetansvar och arbetsmiljöansvar samt är delaktig i lönesättningsprocessen.

Du ingår i ledningsgruppen för produktion och rapporterar till Production Manager.

Vem är du?
Du har troligen en teknisk eftergymnasial utbildning från högskola/universitet eller YH/KY alternativt att du har motsvarande kunskap genom flerårig erfarenhet av liknande ansvarsområden.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som chef eller Teamledare inom ett process-styrt producerande bolag. Vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en servicemiljö.

Du är en naturlig ledare som är skicklig på att motivera personalen och säkerställa en effektiv produktion. Du har förmågan att se hela flödet gällande service och efter-marknad för att därigenom kunna utveckla värdekedjan och skapa effektivitet samt nöjda intressenter. Du har också god förmåga att samarbeta över avdelnings- och uppdragsgränser.

Vi vill att du har ett allmänt teknikintresse, är kunnig inom produktionsteknik och produktionsekonomi samt har erfarenhet av LEAN och ständiga förbättringar. Du är van att leda och styra med olika KPI:er.

Vi erbjuder en mångkulturell miljö och ser det som en fördel att du har tidigare erfarenhet av detta. Du har god kunskap om gällande arbetsmiljölagstiftning och du har även kunskap om arbetsrätt.

Du ser IT som en möjliggörare för att åstadkomma en effektivare verksamhet och som en viktig förutsättning för att kunna skapa mervärden och konkurrensfördelar. Vi ser det som värdefullt om du tidigare har medverkat vid verksamhetsutvecklingsprojekt och/eller IT-utvecklingsprojekt.

Som person är du professionell, kommunikativ, tydlig, strukturerad och har förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer både internt och externt. Vi vill att du är stresstålig och flexibel samt lösningsorienterad. Du är också förtroendeingivande och analytisk samt har god förståelse för olika strategiska, taktiska och operativa frågeställningar inom processtyrd produktion (gärna i en servicemiljö).

Du är flytande i svenska i tal och skrift och kommunicerar obehindrat på engelska i tal och skrift.

Vidare behärskar du Office-paketet och har goda kunskaper i Excel. Tidigare erfarenhet av SAP är värdefullt.

Om verksamheten
Knorr-Bremse är den globala marknadsledaren för bromssystem och en ledande leverantör av andra säkerhetskritiska tåg- och kommersiella fordonssystem. Knorr-Bremses produkter bidrar på ett avgörande sätt till ökad säkerhet och energieffektivitet både på järnvägsspår och vägar runt om i världen. Cirka 29 700 anställda på över 100 platser i mer än 30 länder använder sin kompetens och motivation för att tillfredsställa kunder över hela världen med produkter och tjänster. År 2020 genererade Knorr-Bremses två divisioner tillsammans intäkter på 6,2 miljarder euro. I 115 år har företaget varit branschinnovatör och drivit innovation inom mobilitet och transportteknik med integrerade systemlösningar. Knorr-Bremse är ett av Tysklands mest framgångsrika industriföretag och verksam inom de viktigaste globala megatrenderna: Urbanisering, hållbarhet, digitalisering och mobilitet.

Läs mer på https://www.knorr-bremse.com/en/

Ansök nu

Backofficemedarbetare till Resursbank i Helsingborg!

Backofficepersonal
Läs mer Jun 8
Om tjänsten
Nu söker vi dig som har ett öga för administration och som älskar att ge service i världsklass till Resursbank i Helsingborg. Du kommer att arbeta som backofficemedarbetare i ett av deras backoffice- team. I team nummer ett passar du in som har en fallenhet för både administration och som har en hög empatisk förmåga. Drivs du mer av service och försäljning? Då är team nummer två för dig, där arbetsuppgifterna är relaterade till service och merförsäljning av tillvalstjänster.

Uppdraget pågår i 6 månader med chans till direktanställning hos Resursbank därefter. Arbetstiderna varierar en del beroende av vilket team du kommer att arbeta i. Båda teamen arbetar måndag till fredag mellan 8-18 i pass varav team två även arbetar vissa helger. Låter detta som något för dig? Ansök då redan idag! Urval och intervjuer hålls löpande.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Vilket team du hamnar i avgörs utifrån dina tidigare erfarenheter och personliga egenskaper.
Oavsett vilket team du arbetar i kommer du att sitta i fina lokalertätt intill Väla Centrum där lunchrestauranger och goda bussförbindelser finns nära tillhands. Du kommer att tillhöra en arbetsplats där gemenskap och god arbetsmiljö är viktigt. Du kommer att börja din anställning med en utförlig utbildning tillsammans med andra nystartade kollegor innan det är dags att påbörja din resa och visa vad du går för!

Team ett:
Här passar du in som tycker om att arbeta med administrativa uppgifter. Det är även viktigt att du har en förmåga att sätta dig in i andra människors situationer och har en hög empatisk förmåga samt utifrån givna förutsättningar skapa affärsmässiga överenskommelser.

Förekommande arbetsuppgifter:
• Administrativt arbete och hantering av exempelvis: dödsbon eller konkursärenden
• Hålla kontakten med de berörda kunderna om ärendena

Team två:
Här passar du in som har ett öga för service och försäljning. Arbetsuppgifterna är varierande och det krävs att du är bekväm med att fatta egna beslut samt att du har ett naturligt eget driv. För att passa in i team nummer två ser vi att du drivs av utmaningar och tycker att tävlingar i alla dess former förgyller vardagen! För dig som vill ge det lilla extra finns det goda möjligheter till belöningar i form av provision.

Förekommande arbetsuppgifter:
• Hantera ärenden angående privatlån som exempelvis kredithanteringar
• Kontakta befintliga kunder kring deras ärenden
• Försäljning av diverse tjänster som exempelvis försäkringar till befintliga kunder


Vem är du?
Team ett:
För att lyckas i rollen krävs det att du:
• Har en god förmåga att förstå dig på andra människor
• Har tidigare erfarenhet av administrativt arbete
• Är lösningsorienterad och inte är rädd för att ta egna beslut
• Talar och skriver svenska samt engelska obehindrat

Det är meriterande om du:
• Har grundkunskaper i ekonomi från exempelvis kurser
• Har erfarenhet från likande arbete

Team två:
För att lyckas i rollen krävs det att du:
• Är serviceminded och driven
• Är orädd och tycker om att skapa kontakter med kunder
• Har tidigare erfarenhet från arbete inom service
• Talar och skriver svenska samt engelska obehindrat

Det är meriterande om du:
• Har en god förståelse för det norska språket (extra meriterande)
• Har grundkunskaper i ekonomi från exempelvis kurser
• Har erfarenhet från liknande arbete

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Redovisningschef med kundansvar inom fastigheter

Redovisningschef
Läs mer Maj 31
Vill du vara med att utveckla våra kunders redovisning samtidigt som du också får möjlighet att vidareutveckla dig själv. Vill du få möjlighet att arbeta med intressanta bolag som är på en tillväxtresa och utöka din kunskap inom fastighetsredovisning?

På Accountor befinner vi oss just nu på en spännande utvecklingsresa och fortsätter vår expansion inom fastighetsområdet. Vi söker dig som vill vara med och utveckla redovisningen och processerna hos Accountors fastighetskunder.

Som Redovisningschef arbetsleder du normalt ett team om 4 - 6 konsulter och du är även kundansvarig för några av Accountors största kunder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid. Accountor är en modern och framåtriktad arbetsgivare och gällande arbetsplats erbjuder vi möjlighet till hybridlösning.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten
Du erbjuds en utvecklande och kvalificerad tjänst i en verksamhetsnära roll i en professionell organisation.

I dina ansvarsområden ingår främst:

• Kundansvar för några av Accountors största kunder inom fastighetsområdet
• Rådgivning mot kund inom redovisningsområdet
• Kvalitetssäkring av kunders legala månads-, kvartals- och årsbokslut
• Fastighetsredovisning och viss koncernredovisning
• Delaktig i arbetet med delårsrapporter och årsredovisning enligt RFR
• Utveckla processer och rutiner

Förutom utveckling av kunduppdragen och ditt team ges du möjligheten att arbeta självständigt, varierat och flexibelt, så att även balansen mellan arbete och privatliv fungerar för dig. Du kommer att ingå i ett starkt och seniort team och även bli en del av Accountors fastighetsgrupp som tillsammans utvecklar bolaget inom fastighetsområdet.

Vem är du?
Vi söker dig som har högskoleexamen eller YH-utbildning inom ekonomi.

Vi tror att du minst har 3-5 års relevant erfarenhet från fastighetsbolag, revisionsbyrå eller annan fastighetsrelaterad verksamhet. Tidigare erfarenhet av arbete som konsult och med rapportering mot kund är värdefullt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av redovisningsfrågor vid fastighetstransaktioner och vill samverka både med interna och externa intressenter.

Du har ett genuint intresse för redovisning, motivera ditt team och att skapa nöjda kunder. Du har tidigare erfarenhet av K3. Meriterande är om du även har jobbat med komponentredovisning och/eller koncernredovisning. Vi ser det som en fördel att du har intresse av att medverka vid utveckling av processer och systemstöd.

Du behärskar svenska i tal och skrift samt har minst normalgoda kunskaper i engelska.

Som person är du drivande, strukturerad, kommunikativ och relationsskapande. Du är van att arbeta självständigt, är förtroendeingivande, utvecklingsorienterad, kan ta egna initiativ och prioritera. Samtidigt har du lätt för att samarbeta, skapa tillit och ett bra samarbetsklimat.

Om verksamheten
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor och bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension.

Läs också mer om https://www.accountor.com/sv/sweden

Ansök nu

Teamledare Produktion till Knorr-Bremse Nordic Rail Services

Gruppchef, teknik
Läs mer Maj 24
Poolia söker nu en strukturerad och kommunikativ Teamledare Produktion för rekrytering till Knorr-Bremse Nordic Rail Services AB som befinner sig i en tillväxtfas. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid.

Trivs du i en ledarroll och brinner för processutveckling samt nöjda medarbetare, kunder och övriga intressenter? Söker du en kombinerad tjänst som fokuserar på ledarskap, verksamhetsutveckling och kunder?

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten
Som Teamledare Produktion - inriktad mot service och eftermarknad - fördelar du arbete i ett arbetslag om ca 20 personer. Avdelningen är indelad i ett flertal produktflöden vilka teknisk sett kan vara skilda från varandra men där processflödet oftast är likadant.

Tjänsten innebär samverkan med Teamledare, Order managers, Produktionstekniker, Kvalitet och Försäljning. Du har även kontakter med andra dotterbolag utomlands.

Det ingår i rollen att försäkra att tillräcklig kapacitet och kunskap finns för att leverera enligt plan. Som Teamledare har du ett budgetansvar och arbetsmiljöansvar samt är delaktig i lönesättningsprocessen.

Du ingår i ledningsgruppen för produktion och rapporterar till Production Manager.

Vem är du?
marknad för att därigenom kunna utveckla värdekedjan och skapa effektivitet samt nöjda intressenter. Du har också god förmåga att samarbeta över avdelnings- och uppdragsgränser.

Vi vill att du har ett allmänt teknikintresse, är kunnig inom produktionsteknik och produktionsekonomi samt har erfarenhet av LEAN och ständiga förbättringar. Du är van att leda och styra med olika KPI:er.

Vi erbjuder en mångkulturell miljö och ser det som en fördel att du har tidigare erfarenhet av detta. Du har god kunskap om gällande arbetsmiljölagstiftning och du har även kunskap om arbetsrätt.

Du ser IT som en möjliggörare för att åstadkomma en effektivare verksamhet och som en viktig förutsättning för att kunna skapa mervärden och konkurrensfördelar. Vi ser det som värdefullt om du tidigare har medverkat vid verksamhetsutvecklingsprojekt och/eller IT-utvecklingsprojekt.

Som person är du professionell, kommunikativ, tydlig, strukturerad och har förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer både internt och externt. Vi vill att du är stresstålig och flexibel samt lösningsorienterad. Du är också förtroendeingivande och analytisk samt har god förståelse för olika strategiska, taktiska och operativa frågeställningar inom processtyrd produktion (gärna i en servicemiljö).

Du är flytande i svenska i tal och skrift och kommunicerar obehindrat på engelska i tal och skrift.

Vidare behärskar du Office-paketet och har goda kunskaper i Excel. Tidigare erfarenhet av SAP är värdefullt.

Om verksamheten
Knorr-Bremse är den globala marknadsledaren för bromssystem och en ledande leverantör av andra säkerhetskritiska tåg- och kommersiella fordonssystem. Knorr-Bremses produkter bidrar på ett avgörande sätt till ökad säkerhet och energieffektivitet både på järnvägsspår och vägar runt om i världen. Cirka 29 700 anställda på över 100 platser i mer än 30 länder använder sin kompetens och motivation för att tillfredsställa kunder över hela världen med produkter och tjänster. År 2020 genererade Knorr-Bremses två divisioner tillsammans intäkter på 6,2 miljarder euro. I 115 år har företaget varit branschinnovatör och drivit innovation inom mobilitet och transportteknik med integrerade systemlösningar. Knorr-Bremse är ett av Tysklands mest framgångsrika industriföretag och verksam inom de viktigaste globala megatrenderna: Urbanisering, hållbarhet, digitalisering och mobilitet.

Läs mer på https://www.knorr-bremse.com/en/

Ansök nu

Koncernredovisningsansvarig till tillväxtbolag

Koncerncontroller
Läs mer Maj 31
På Accountor befinner vi oss just nu på en spännande utvecklingsresa dels med befintliga kunder samt även med nya större kunder och vi fortsätter växa inom koncernredovisningsområdet.

Vill du få en viktig roll i ett tillväxtbolag inom fastighet genom att ta det övergripande ansvaret för koncernredovisningen hos några av våra kundföretag?

Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid. Vi är öppna för hybridlösningar.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten
Du erbjuds en utvecklande och självständig tjänst i ett bolag som kännetecknas av tillväxt, utveckling och professionalism. Du kommer att få en viktig roll i arbetet med att ytterligare expandera Accountors verksamhet inom koncernredovisningsområdet.

Du blir ansvarig för koncernredovisningen i en eller flera koncerner.

I dina ansvarsområden ingår främst:

• Ansvar för några av Accountors största fastighetskunder inom koncernredovisning
• Rådgivning mot kund inom koncernredovisningsområdet
• Konsolidering och kvalitetssäkring av kunders legala månads-, kvartals- och årsbokslut
• Delårsrapporter och årsredovisning enligt IFRS
• Kundspecifik rapportering
• Utveckla processer och rutiner samt IT-stöd

Hos Accountor får du möjligheten att vidareutveckla rutiner och processer samt IT-stöd inom koncernredovisning. Du får även möjlighet att utveckla och effektivisera rapporteringen i samarbete med kunderna.

Du ges möjlighet att arbeta självständigt, varierat och flexibelt, så att även balansen mellan arbete och privatliv fungerar för dig. Du kommer att ingå i ett starkt och erfaret team inom Accountors enhet inom koncernredovisning. Accountor erbjuder även möjlighet till kontinuerlig fortbildning/kurser etc.

Vem är du?
Vi söker dig som har högskoleexamen eller YH-utbildning inom ekonomi.

Vi tror att du minst har 3-5 års relevant erfarenhet av konsolidering, koncernredovisning och rapportering. Tidigare erfarenhet av arbete som konsult, redovisningsbyrå eller revisionsbyrå är meriterande.

Du har tidigare erfarenhet av minst K3 regelverk och något/några av marknadens system för koncernredovisning, gärna AARO.

Vi ser det som en fördel du har jobbat med IFRS, komponentredovisning och/eller om du har intresse av att medverka vid utvecklings- och IT-projekt inom koncernredovisningsområdet.

Meriterande är även erfarenhet av förvärv och att du är van arbeta i en transaktionsrik verksamhet.

Du behärskar svenska i tal och skrift samt har minst normalgoda kunskaper i engelska.

Som person är du målmedveten, strukturerad, noggrann och kundorienterad. Du är van att arbeta självständigt, är förtroendeingivande och kan prioritera. Sist men inte minst har du lätt för att samarbeta internt och är duktig på att bygga långsiktiga kundrelationer.

Om verksamheten
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor och bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension.

Läs också mer om https://www.accountor.com/sv/sweden

Ansök nu

Order- och kundservicemedarbetare till BONESUPPORT i Lund!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 18
Om tjänsten
Vi söker nu en driven och engagerad kundservicemedarbetare för uppdrag till BONESUPPORT i Lund. Uppdraget är med start omgående och förväntas pågå i minst 6 månader, med chans till förlägning eller direkt anställning hos bolaget. Vill du utveckla dina färdigheter i ett svenskt bioteknikföretag med extraordinära produkter? Då kan detta vara den perfekta möjligheten för dig! Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som kundservicemedarbetare kommer du att ingå i ett fantastiskt team där din uppgift är att supportera bolagets kunder. I stora drag kommer du att ta emot beställningar via mejl och ansvara för följande ordersadministration. Du kommer att packa och förbereda inför kommande frakt, samt se till att varorna ankommer till rätt destination i rätt tid och vidta åtgärder när problem dyker upp. Därmed har du ansvar för hela order- och leveranskedjan. Utöver det kommer du att supportera BONESUPPORTS kunder på ett serviceinriktat sätt och du bistår även dina kollegor som arbetar med försäljning med administrativ avlastning.

Arbetet är förlagt måndag-fredag under kontorstider med placering på deras kontor i Lund (Ideon).


Vem är du?
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, kanske från en roll inom kundtjänst, orderadministration eller innesälj. Som person är du kommunikativ, lösningsorienterad och strukturerad. Du är flexibel och kan anpassa dig till rådande förutsättningar samt har en stark prioriterings- och organisationsförmåga med känsla för detaljer. Du uppskattar kontakten med kunder och är en relationsbyggare ut i fingerspetsarna. Det är en fördel om du har erfarenhet av Navision/NAV, eller liknande ERP-system. Då du kommer att arbeta med kunder från hela världen är det viktigt att du känner dig trygg i att kommunicera på engelska i både tal och skrift.

Varmt välkommen in med din ansökan!


Om verksamheten
BONESUPPORT (Nasdaq Stockholm: BONEX) utvecklar och kommersialiserar innovativa injicerbara biokeramiska bengraftsubstitut som ombildas till patientens eget ben och har förmåga att frisätta läkemedel. BONESUPPORTs bengraftsubstitut är baserade på den patentskyddade teknologiplattformen CERAMENT. Bolaget genomför en rad kliniska studier för att visa kliniska och hälsoekonomiska fördelar med sina produkter. Bolaget är baserat i Lund, Sverige, och omsatte 2021 totalt 213 MSEK. Besök gärna www.bonesupport.com för mer information. BONESUPPORT och CERAMENT är registrerade varumärken hos BONESUPPORT AB.

Ansök nu

Helpdesk supporttekniker för Windows sökes till Axis Communications!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 2
Om tjänsten
För uppdrag till Axis Communications i Lund söker vi nu en Helpdesk supporttekniker för Windows. Är du en IT-nörd ut i fingerspetsarna och drivs av att identifiera samt lösa problem? Då är detta tjänsten för dig! Uppdraget är med start omgående och pågår till och med augusti med chans till förlängning. Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att ingå i ett team av 30 fantastiska och engagerade kollegor, varav ditt blivande team som arbetar med Windows är på 8 personer. Tillsammans ser ni till att ge era kunder bästa tänkbara service i alla lägen. Axis fokus är att ha en 100% användarnöjdhet genom att eftersträva korta svarstider för användarna samt alltid ge ett professionellt bemötande.

Några av de arbetsuppgifter rollen innebär är:
- Support via ärendehanteringssystem, telefon, remote, onsite & besökare
- Installation, konfiguration & leverans av datorer
- Felsökning och problemlösning
- Administration i katalogtjänster (AD)
- Hantera inköp av datorer och kringutrustning
- Skapa och underhålla dokumentation

Arbetet är förlagt på Axis kontor i Lund under kontorstider måndag till fredag.


Vem är du?
Du har en avslutad gymnasial examen, gärna inom IT samt eftergymnasial utbildning inom Windows alternativt några års erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av SCCM eller Intune, har arbetat med IT-support tidigare och talar samt skriver flytande svenska och engelska.

Som person är du strukturerad, organiserad, driven och självklart är du en teamplayer som tar laget för jaget.


Om verksamheten
Vi erbjuder en internationell miljö, en arbetsplats med kompetenta och dedikerade kollegor där våra slutanvändare hela tiden skapar nya utmaningar och ger oss nya kunskaper. Vi vill lova att det är intressant här, vi tycker att våra slutanvändare är världens mest spännande och vi möter alla på bästa sätt. Vi är ett team, men ibland är självständighet och beslutsamhet ledord.

Öppenhet pratas det om i många företag men på Axis är det en del av vår kärna. Vår största tillgång är förmågan att samarbeta. Vi vet att bra idéer kan komma när som helst och var som helst och därför uppmuntrar vi alla att bidra och vara innovativa. Är du en person som gillar att vara med där det händer, göra skillnad och bidra till att putta vår värld en bit i en positiv riktning kommer du att känna dig hemma hos oss. Vi jobbar hela tiden aktivt med vår kultur - där laganda, lika möjligheter för alla och att ha roligt är viktiga delar. Vi vill att du ska trivas med att jobba hos oss och därför erbjuder vi förmåner såsom flexibel arbetstid, morgonfika varje dag, fredagskaka, bonusprogram, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och din alldeles egna Axis-cykel, för att nämna några.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

QA ingenjör inom mekanik för uppdrag till Axis Communications i Lund!

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Jun 1
Om tjänsten
För uppdrag till Axis Communications söker vi nu en QA ingenjör inom mekanik. Uppdraget är med start enligt överenskommelse och pågår löpande framåt. Du erbjuds en provanställning hos oss på Poolia. Låter detta som något för dig? Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att ingå i Hårdvarutestgruppen som ansvarar för produkttestning på systemnivå med fokus på mekaniska komponenter. Deras huvudsakliga mål är att säkerställa så att alla produkter som lämnar R&D avdelningen följer Axis produktkvalitetsnivå.
I rollen kommer du att ingå i projektgrupper och ha ett nära samarbete med teamet som består av konstruktörer, utvecklare, projektledare och produktchefer. Ni arbetar för att säkerställa en korrekt verifiering av produkten, bl.a. genom att översätta krav till mätbara testfall. Du kommer att ansvara för att ta fram testplaner, exekvera dessa och kommer i din roll ha möjlighet att påverka vilka testmodeller som ska användas framåt.

Rollen som QA ingenjör innebär arbetsuppgifter såsom att:
- På Axis produkter planera och exekvera mekaniska och klimatiska miljötålighetstester
- Skriva och utveckla testinstruktioner och testutrustningar
- Förse konstruktionsgrupperna med kunskap om hur en produkt blir korrekt verifierad

Arbetet utgår från Axis kontor i Lund under kontorstider måndag till fredag.


Vem är du?
Vi söker sig som har en avslutad högskoleingenjör-/civilingenjörsexamen och som brinner för test. Har du dessutom erfarenhet av mekanisk testning är det meriterande. Som person har du förmåga att koordinera, planera och prioritera dina arbetsuppgifter, åtagande samt ansvar. Självklart har du lätt för att kommunicera och samarbeta med andra, samt analytiskt och praktiskt lagd.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska.


Om verksamheten
Axis är ett världsledande företag med kontor och kunder över hela världen. Vi utvecklar och säljer nätverksvideoprodukter som används till övervakning och säkerhetslösningar. I Lund finns huvudkontoret med företagsledning och största delen av vår forsknings- och utvecklingsavdelning. Hos oss kan du arbeta med nya spännande teknologier i en dynamisk grupp.
Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Vi tillåter och uppmuntrar våra anställda till självständigt tänkande - vi lever efter våra värderingar:
Act as one, Always open och Think big!

Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med Din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. På Axis får du möjligheten att bygga ditt nätverk för framtiden. Här samlar vi duktiga och kreativa människor som alla arbetar mot samma mål – att vara nummer ett. Kom in i gemenskapen och bidra med just din kunskap!

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Junior mjukvarutestare för uppdrag till Axis Communications!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 1
Om tjänsten
Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och vill arbeta i projekt med kvalitet? Vi söker juniora profiler som brinner för testning och teknik! Sök tjänsten idag, vi arbetar med ett löpande urval. Tjänsten gäller ett konsultuppdrag, där du inledningsvis blir anställd av Poolia, med stor möjlighet att uppdraget går över i en anställning direkt hos Axis Communications med tiden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som testare är du spindeln i nätet och har en avgörande roll för att leverera kvalitet till Axis Communications kunder. Du är med i hela utvecklingsprocessen, från kravspecifikation till slutleverans. Du erbjuds arbete i utvecklingsteam med nära samarbete med utvecklare och jobbar tillsammans med både juniora och seniora testare. Som testare får du vara med och anpassa produkterna efter kundens behov genom att vara med och utveckla och driva testlösningar. Testningen sker manuellt och automatiskt med både scriptade och utforskande metoder. Du kommer att bidra till det innovativa testarbetet på Axis Communications R&D-avdelning som är placerat i Lund.

Vem är du?
Du är troligtvis nyexaminerad högskole- eller civilingenjör med inriktning datateknik, elektroteknik eller jämförbar inriktning. Förutom ditt tekniska intresse har du grundläggande kunskaper inom nätverksteknik. Du har alltså förståelse samt gärna erfarenhet inom; TCP/IP, Routing & Switching, DNS, Proxy & DHCP.

Du har åtminstone grundläggande erfarenhet av testning eller programmering i Linux-miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom flera distributioner, samt att du exempelvis har satt upp egna Linux-servrar för hobbyprojekt.

Du uppmuntras att vara nyfiken och kreativ, då innovation är viktigt för Axis Communications. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du är en kommunikativ person som tycker om att arbeta i team och trivs i en öppen och dynamisk miljö. Egenskaper som krävs för att lyckas i rollen är att du ska vara strukturerad och noggrann.

Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både i svenska och engelska.


Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

IT-samordnare till Kommunal Skåne

IT-samordnare
Läs mer Maj 11
Som en av Sveriges största fackföreningar har Kommunal över en halv miljon medlemmar, inom fler är 230 yrken. Kommunal är en viktig samhällspolitisk aktör i Sverige. Vi finns till för att tillvarata medlemmars intressen på arbetsmarknaden och i samhällslivet i stort.

Kommunal Skåne, en av Kommunals 13 lokalavdelningar, har till uppgift att stötta Kommunals förtroendevalda och anställda. Här arbetar vi med utbildning, stöd och rådgivning till våra medlemmar och förtroendevalda. Förutom avdelningskontoret har vi 28 sektioner runt om i Skåne.

Vi söker nu en IT-samordnare. Vill du vara en viktig kugge i Kommunals utveckling? Motiveras du av viljan att förbättra support och administration? Vi söker dig som vill verka som IT-samordnare på Kommunal Skånes kontor i Lund.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten
Du erbjuds en utvecklande och självständig tjänst i en organisation som kännetecknas av engagemang, utveckling och professionalism.

Du rapporterar till den administrativa chefen för Kommunal Skåne som också finns Lund.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Användarsupport på sektions- och avdelningsnivå
• Installation, konfiguration samt uppdatering av datorer (Windows) och mobila enheter
• Support och felsökning av applikationer och utrustning – datorer, skrivare, mobila enheter och AV-utrustning
• Behörighetsadministration (ADManager Plus, Microsoft Azure m fl system)
• Nätverkslösningar – kablage, router, switch etc
• AV-utrustning – kameror, mikrofoner, högtalarsystem, projektorer, Huddlewall etc
• Hantering och support av mobiltelefoni (Telia Touchpoint, My Business, IOS)
• Använda och registrera ärenden i ärende- och incidenthanteringssystem
• Inköp och beställning av hård- och mjukvara
• Inventering av utrustning
• Krav- och behovsinsamling gentemot den lokala verksamheten avseende IT-utrustning
• Kontakt gentemot förbundets IT-enhet och lokal utförare av centraliserad IT-leverans
• Utbildningsinsatser för mjukvara och mobiltelefoni
• Dialog med interna och externa leverantörer

Vem är du?
Vi söker dig med utbildning från gymnasium eller YH/KY med lämplig inriktning. Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vi förutsätter att du har goda kunskaper inom Office365. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i en idéburen organisation.

Du är serviceinriktad och ser det som din uppgift att tillgodose andras behov. Du är noggrann, flexibel, strukturerad och har god planeringsförmåga och en problemlösande attityd. Du har mycket lätt för att samarbeta och ha flera uppdragsgivare. Det är viktigt att du känner dig bekväm i en lärande roll och att du är pedagogisk i ditt sätt att kommunicera med andra. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Du delar självklart Kommunals värderingar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om verksamheten
Kommunal är ett fackförbund med en halv miljon medlemmar som arbetar inom flera hundra yrken i kommuner, regioner och privat sektor. Tiotusentals av dessa är fackligt aktiva på arbetsplatserna. Vi tillsammans försöker förbättra våra jobb. Medlemmarna i Kommunal är välfärdens motor. Våra över 230 yrken finns i tolv branscher som håller igång Sverige.

Läs mer på https://www.kommunal.se/


ÖVRIGT

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse och med placering på Kommunal Skåne i Lund. Vi tillämpar individuell lönesättning. Kollektivavtal finns med Handelsanställdas förbund. Eftersom det förekommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav och tillgång till egen bil en fördel.

Kommunal arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Kontakta gärna Chefsrekryterare/rekryteringskonsult Peder Bjursten, Poolia, på 073-944 54 60 eller peder.bjursten@poolia.se vid frågor.

Vid frågor till Kommunal Skåne vänligen kontakta Administrativ chef Jeanette Strandberg på 010-442 80 11. Facklig kontaktperson för Handels är Susanne Pohjola på 010-450 81 04.

Ansök nu

Controller / Ekonomisk Projektsamordnare till forskningsinstitut i Lund!

Controller
Läs mer Maj 27
Om tjänsten
Vi söker nu en Controller / Ekonomisk Projektsamordnare till ett forskningsinstitut i Lund. Uppdraget är med start i augusti och förväntas pågå i 12 månader med chans till förlägning. Är du på jakt efter nästa steg i yrkeslivet? Här är ett meriterande arbete på en uppdragsmyndighet i Lund som bedriver forskning och utveckling kring infrastruktur, trafik och transporter!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Din huvudsakliga uppgift är att utgöra administrativt och ekonomiskt stöd till forskningsinstitutet, samt ha en samordnande funktion för kontoret i Lund. Du kommer främst stötta myndighetens föreståndare och projektledare för att säkerställa den ekonomiska styrningen och uppföljningen av verksamheten. Tjänsten innebär omfattande kontakter med forskningsinstitutets olika parter och finansiärer. I tjänsten ingår det att vara ett stöd i samband med ansöknings-, offert- och kontraktshandläggning samt vid fakturering och ekonomiska sammanställningar. I arbetsuppgifterna ingår även service, administration, viss teknisk support och praktisk hantering av ärenden kopplade till kontoret samt andra lokalrelaterade frågor. Du kommer bl.a. att vara en länk mellan fastighetsägaren och myndigheten. Du kommer också arbeta med att genomföra olika sociala arrangemang på kontoret.

Arbetet är förlagt under kontorstider på den statliga myndighetens kontor i Lund.


Vem är du?
Vi söker dig som har en universitetsexamen i företagsekonomi eller redovisning, eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är värdefullt om du har arbetslivserfarenhet från liknande tjänst inom ekonomiadministration och om du har arbetat i en projekt- eller forskningsorganisation. Du har mycket goda datakunskaper och arbetar obehindrat i MS Office. Du är en god kommunikatör och uttrycker dig väl i såväl tal som skrift på både svenska och engelska. Som person är du professionell i din yrkesroll och arbetar självständigt med stort eget ansvar. Vi vill även att du är noggrann, har känsla för service och har en mycket go samarbetsförmåga. Du är flexibel och kan organisera och prioritera dina uppgifter. Vi kommer att fästa mycket stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Redovisningsekonom till internationellt Life Science-bolag i Lund!

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 18
Om tjänsten
Vi söker nu en redovisningsekonom för uppdrag till ett internationellt Life-Science bolag i Lund. Uppdraget är med start omgående och pågår fram till årsskiftet 2022/2023 med chans till förlägning. Är du på jakt efter en ny utmaning inom redovisning? Då ska du söka tjänsten! Sök tjänsten redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som redovisningsekonom kommer du att ingå i ett team om 8 personer. Du kommer att vara placerad på bolagets kontor i utkanten av Lund (Ideon) med goda pendlingsmöjligheter. Ditt arbete är varierande och du kan komma att analysera resultaten i SAP (ej krav på tidigare erfarenhet). I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra, vara delaktig i och bistå dina kollegor med följande:

o Löpande bokföring
o Avstämningar
o Momsdeklarationer
o Inkomstdeklarationer
o Skatteberäkningar
o Månadsbokslut
o Analys av balans- och resultaträkning

Arbetet är förlagt under kontorstider med möjlighet till distansarbete. Det finns även möjlighet till ev. semester under sommarmånaderna.


Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och tidigare erfarenhet av att hantera ovan beskrivna arbetsuppgifter. Du känner dig trygg i löpande bokföring och har till din fördel tidigare erfarenhet av SAP. Som person har du lätt för samarbete med andra, är noggrann, analytisk och ordningsam. Du uppskattar ett gott samarbete med dina kollegor och bidrar till ett trevligt arbetsklimat. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Vi välkomnar både juniora och seniora sökande.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Sales Manager / Fältsäljare / B2B till InVitro Vista

Account manager
Läs mer Maj 5
Har du erfarenhet av försäljning och har intresse av Medtech? Vill du jobba i en spännande entreprenörsverksamhet och gillar att bygga och driva affären? Då är du den Sales Manager vi söker till InVitro Vista!

Om tjänsten
Till InVitro Vista söker vi dig som vill arbeta som Sales Manager och har ett stort intresse för bioteknik/läkemedel/medicinteknik med ett brinnande passion för försäljning samt kundrelationer. Du har en central roll i bolaget, med ansvar att hitta, besöka och bearbeta nya kunder i hela Sverige. Därav kan du arbeta från hela Sverige och får möjligheten att resa i tjänsten. Det är en ny roll inom bolaget som kräver proaktivitet och stort lösningsfokus för att skapa nöjda och långsiktiga kundrelationer.

I rollen som Sales Manager får du ett utmanande och mångsidigt jobb i en spännande bransch. Du välkomnas in till InVitro Vista i en mångkulturell arbetsplats med en platt och hjälpsam organisationskultur med hög entreprenörsanda. De främjar regelbunden kommunikation genom alla avdelningar och förespråkar ett inkluderande arbete. Du kommer ha mycket kontakt med ditt team i Lund.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Prospektera, besöka och attrahera nya kunder i Sverige
• Arbeta med nya och befintliga marknader
• Försäljningsstrategi och försäljningsmål
• Kontraktsförhandling med kunder
• Upprätthålla goda relationer med befintliga kunder
• Offerthantering


Vem är du?
Vi söker dig som är affärsinriktad med erfarenhet av försäljning. För att lyckas i rollen är du en person som tycker om att skapa kontakt med nya människor och är ödmjuk samt lyhörd för kundens behov. Eftersom du kommer kommunicera med många människor både internt och externt är det viktigt att du är en mycket god kommunikatör mot både olika roller, kulturer och personligheter. Du ser möjligheter för framtida kundbehov och nya marknader. Dyker det upp utmaningar hos kunden så är din första tanke densamma som bolagets: ”Failure is not an opption” – Alla på InVitro Vista jobbar tillsammans för att lösa problem!

Krav
• Kandidatexamen inom exempelvis: business management, läkemedel, medicinteknik eller bioteknik.
• 2+ års erfarenhet av B2B försäljning.
• Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.
• Goda kunskaper i Microsoft office paketet
• B- körkort.
Meriterande
• Erfarenhet av offentlig upphandling
• Tidigare erfarenhet av Start-up bolag
• Egen bil

Som person är du även:
• Proaktiv
• Självgående
• Lösningsorienterad
• Flexibel
Om verksamheten
InVitro Vista är ett start-up bolag som grundades 2020 och har vuxit snabbt och är på en spännande utvecklingsresa med tillgängliga, bekväma och pålitliga laboratorietester för hela Skandinavien. Deras tjänster inkluderar genotypning, klinisk kemi och proteomik på labb i hela Skandinavien. De vet att varje enskilt test är viktigt, och anser att laboratorietester ska vara lättillgängliga. Deras labb är bemannade med högt kvalificerade team som är tillgängliga för att hjälpa sina kunder med deras specifika behov. InVitro Vista betjänar sjukvården, veterinär- och hälsovården i stort.


Övrig information:
Plats: Fully remote, du kan jobba från hela Sverige
Tjänstresor: Några gånger i månaden med övernattning på hotell, resor sker i hela landet.
Lön: Fast
Arbetstider: Flexibla
Anställningsform: Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Omfattning: Heltid
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia Malmö och du anställs direkt hos InVitro Vista AB.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Helpdesk supporttekniker för Windows sökes till Axis Communications!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 18
Om tjänsten
För uppdrag till Axis Communications i Lund söker vi nu en Helpdesk supporttekniker för Windows. Är du en IT-nörd ut i fingerspetsarna och drivs av att identifiera samt lösa problem? Då är detta tjänsten för dig! Uppdraget är med start omgående och pågår till och med augusti med chans till förlängning. Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att ingå i ett team av 30 fantastiska och engagerade kollegor, varav ditt blivande team som arbetar med Windows är på 8 personer. Tillsammans ser ni till att ge era kunder bästa tänkbara service i alla lägen. Axis fokus är att ha en 100% användarnöjdhet genom att eftersträva korta svarstider för användarna samt alltid ge ett professionellt bemötande.

Några av de arbetsuppgifter rollen innebär är:
- Support via ärendehanteringssystem, telefon, remote, onsite & besökare
- Installation, konfiguration & leverans av datorer
- Felsökning och problemlösning
- Administration i katalogtjänster (AD)
- Hantera inköp av datorer och kringutrustning
- Skapa och underhålla dokumentation

Arbetet är förlagt på Axis kontor i Lund under kontorstider måndag till fredag.


Vem är du?
Du har en avslutad gymnasial examen, gärna inom IT samt eftergymnasial utbildning inom Windows alternativt några års erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av SCCM eller Intune, har arbetat med IT-support tidigare och talar samt skriver flytande svenska och engelska.

Som person är du strukturerad, organiserad, driven och självklart är du en teamplayer som tar laget för jaget.


Om verksamheten
Vi erbjuder en internationell miljö, en arbetsplats med kompetenta och dedikerade kollegor där våra slutanvändare hela tiden skapar nya utmaningar och ger oss nya kunskaper. Vi vill lova att det är intressant här, vi tycker att våra slutanvändare är världens mest spännande och vi möter alla på bästa sätt. Vi är ett team, men ibland är självständighet och beslutsamhet ledord.

Öppenhet pratas det om i många företag men på Axis är det en del av vår kärna. Vår största tillgång är förmågan att samarbeta. Vi vet att bra idéer kan komma när som helst och var som helst och därför uppmuntrar vi alla att bidra och vara innovativa. Är du en person som gillar att vara med där det händer, göra skillnad och bidra till att putta vår värld en bit i en positiv riktning kommer du att känna dig hemma hos oss. Vi jobbar hela tiden aktivt med vår kultur - där laganda, lika möjligheter för alla och att ha roligt är viktiga delar. Vi vill att du ska trivas med att jobba hos oss och därför erbjuder vi förmåner såsom flexibel arbetstid, morgonfika varje dag, fredagskaka, bonusprogram, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och din alldeles egna Axis-cykel, för att nämna några.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Junior mjukvarutestare för uppdrag till Axis Communications!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Maj 2
Om tjänsten
Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och vill arbeta i projekt med kvalitet? Vi söker juniora profiler som brinner för testning och teknik! Sök tjänsten idag, vi arbetar med ett löpande urval. Tjänsten gäller ett konsultuppdrag, där du inledningsvis blir anställd av Poolia, med stor möjlighet att uppdraget går över i en anställning direkt hos Axis Communications med tiden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som testare är du spindeln i nätet och har en avgörande roll för att leverera kvalitet till Axis Communications kunder. Du är med i hela utvecklingsprocessen, från kravspecifikation till slutleverans. Du erbjuds arbete i utvecklingsteam med nära samarbete med utvecklare och jobbar tillsammans med både juniora och seniora testare. Som testare får du vara med och anpassa produkterna efter kundens behov genom att vara med och utveckla och driva testlösningar. Testningen sker manuellt och automatiskt med både scriptade och utforskande metoder. Du kommer att bidra till det innovativa testarbetet på Axis Communications R&D-avdelning som är placerat i Lund.

Vem är du?
Du är troligtvis nyexaminerad högskole- eller civilingenjör med inriktning datateknik, elektroteknik eller jämförbar inriktning. Förutom ditt tekniska intresse har du grundläggande kunskaper inom nätverksteknik. Du har alltså förståelse samt gärna erfarenhet inom; TCP/IP, Routing & Switching, DNS, Proxy & DHCP.

Du har åtminstone grundläggande erfarenhet av testning eller programmering i Linux-miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom flera distributioner, samt att du exempelvis har satt upp egna Linux-servrar för hobbyprojekt.

Du uppmuntras att vara nyfiken och kreativ, då innovation är viktigt för Axis Communications. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du är en kommunikativ person som tycker om att arbeta i team och trivs i en öppen och dynamisk miljö. Egenskaper som krävs för att lyckas i rollen är att du ska vara strukturerad och noggrann.

Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både i svenska och engelska.


Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu

QA ingenjör inom mekanik för uppdrag till Axis Communications i Lund!

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Maj 24
Om tjänsten
För uppdrag till Axis Communications söker vi nu en QA ingenjör inom mekanik. Uppdraget är med start enligt överenskommelse och pågår löpande framåt. Du erbjuds en provanställning hos oss på Poolia. Låter detta som något för dig? Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att ingå i Hårdvarutestgruppen som ansvarar för produkttestning på systemnivå med fokus på mekaniska komponenter. Deras huvudsakliga mål är att säkerställa så att alla produkter som lämnar R&D avdelningen följer Axis produktkvalitetsnivå.
I rollen kommer du att ingå i projektgrupper och ha ett nära samarbete med teamet som består av konstruktörer, utvecklare, projektledare och produktchefer. Ni arbetar för att säkerställa en korrekt verifiering av produkten, bl.a. genom att översätta krav till mätbara testfall. Du kommer att ansvara för att ta fram testplaner, exekvera dessa och kommer i din roll ha möjlighet att påverka vilka testmodeller som ska användas framåt.

Rollen som QA ingenjör innebär arbetsuppgifter såsom att:
- På Axis produkter planera och exekvera mekaniska och klimatiska miljötålighetstester
- Skriva och utveckla testinstruktioner och testutrustningar
- Förse konstruktionsgrupperna med kunskap om hur en produkt blir korrekt verifierad

Arbetet utgår från Axis kontor i Lund under kontorstider måndag till fredag.


Vem är du?
Vi söker sig som har en avslutad högskoleingenjör-/civilingenjörsexamen och som brinner för test. Har du dessutom erfarenhet av mekanisk testning är det meriterande. Som person har du förmåga att koordinera, planera och prioritera dina arbetsuppgifter, åtagande samt ansvar. Självklart har du lätt för att kommunicera och samarbeta med andra, samt analytiskt och praktiskt lagd.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska.


Om verksamheten
Axis är ett världsledande företag med kontor och kunder över hela världen. Vi utvecklar och säljer nätverksvideoprodukter som används till övervakning och säkerhetslösningar. I Lund finns huvudkontoret med företagsledning och största delen av vår forsknings- och utvecklingsavdelning. Hos oss kan du arbeta med nya spännande teknologier i en dynamisk grupp.
Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Vi tillåter och uppmuntrar våra anställda till självständigt tänkande - vi lever efter våra värderingar:
Act as one, Always open och Think big!

Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med Din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. På Axis får du möjligheten att bygga ditt nätverk för framtiden. Här samlar vi duktiga och kreativa människor som alla arbetar mot samma mål – att vara nummer ett. Kom in i gemenskapen och bidra med just din kunskap!

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

QA ingenjör inom mekanik för uppdrag till Axis Communications i Lund!

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Maj 10
Om tjänsten
För uppdrag till Axis Communications söker vi nu en QA ingenjör inom mekanik. Uppdraget är med start enligt överenskommelse och pågår löpande framåt. Du erbjuds en provanställning hos oss på Poolia. Låter detta som något för dig? Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att ingå i Hårdvarutestgruppen som ansvarar för produkttestning på systemnivå med fokus på mekaniska komponenter. Deras huvudsakliga mål är att säkerställa så att alla produkter som lämnar R&D avdelningen följer Axis produktkvalitetsnivå.
I rollen kommer du att ingå i projektgrupper och ha ett nära samarbete med teamet som består av konstruktörer, utvecklare, projektledare och produktchefer. Ni arbetar för att säkerställa en korrekt verifiering av produkten, bl.a. genom att översätta krav till mätbara testfall. Du kommer att ansvara för att ta fram testplaner, exekvera dessa och kommer i din roll ha möjlighet att påverka vilka testmodeller som ska användas framåt.

Rollen som QA ingenjör innebär arbetsuppgifter såsom att:
- På Axis produkter planera och exekvera mekaniska och klimatiska miljötålighetstester
- Skriva och utveckla testinstruktioner och testutrustningar
- Förse konstruktionsgrupperna med kunskap om hur en produkt blir korrekt verifierad

Arbetet utgår från Axis kontor i Lund under kontorstider måndag till fredag.


Vem är du?
Vi söker sig som har en avslutad högskoleingenjör-/civilingenjörsexamen och som brinner för test. Har du dessutom erfarenhet av mekanisk testning är det meriterande. Som person har du förmåga att koordinera, planera och prioritera dina arbetsuppgifter, åtagande samt ansvar. Självklart har du lätt för att kommunicera och samarbeta med andra, samt analytiskt och praktiskt lagd.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska.


Om verksamheten
Axis är ett världsledande företag med kontor och kunder över hela världen. Vi utvecklar och säljer nätverksvideoprodukter som används till övervakning och säkerhetslösningar. I Lund finns huvudkontoret med företagsledning och största delen av vår forsknings- och utvecklingsavdelning. Hos oss kan du arbeta med nya spännande teknologier i en dynamisk grupp.
Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Vi tillåter och uppmuntrar våra anställda till självständigt tänkande - vi lever efter våra värderingar:
Act as one, Always open och Think big!

Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med Din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. På Axis får du möjligheten att bygga ditt nätverk för framtiden. Här samlar vi duktiga och kreativa människor som alla arbetar mot samma mål – att vara nummer ett. Kom in i gemenskapen och bidra med just din kunskap!

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Helpdesk supporttekniker för Windows sökes till Axis Communications!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 10
Om tjänsten
För uppdrag till Axis Communications i Lund söker vi nu en Helpdesk supporttekniker för Windows. Är du en IT-nörd ut i fingerspetsarna och drivs av att identifiera samt lösa problem? Då är detta tjänsten för dig! Uppdraget är med start omgående och pågår till och med augusti med chans till förlängning. Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att ingå i ett team av 30 fantastiska och engagerade kollegor, varav ditt blivande team som arbetar med Windows är på 8 personer. Tillsammans ser ni till att ge era kunder bästa tänkbara service i alla lägen. Axis fokus är att ha en 100% användarnöjdhet genom att eftersträva korta svarstider för användarna samt alltid ge ett professionellt bemötande.

Några av de arbetsuppgifter rollen innebär är:
- Support via ärendehanteringssystem, telefon, remote, onsite & besökare
- Installation, konfiguration & leverans av datorer
- Felsökning och problemlösning
- Administration i katalogtjänster (AD)
- Hantera inköp av datorer och kringutrustning
- Skapa och underhålla dokumentation

Arbetet är förlagt på Axis kontor i Lund under kontorstider måndag till fredag.


Vem är du?
Du har en avslutad gymnasial examen, gärna inom IT samt eftergymnasial utbildning inom Windows alternativt några års erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av SCCM eller Intune, har arbetat med IT-support tidigare och talar samt skriver flytande svenska och engelska.

Som person är du strukturerad, organiserad, driven och självklart är du en teamplayer som tar laget för jaget.


Om verksamheten
Vi erbjuder en internationell miljö, en arbetsplats med kompetenta och dedikerade kollegor där våra slutanvändare hela tiden skapar nya utmaningar och ger oss nya kunskaper. Vi vill lova att det är intressant här, vi tycker att våra slutanvändare är världens mest spännande och vi möter alla på bästa sätt. Vi är ett team, men ibland är självständighet och beslutsamhet ledord.

Öppenhet pratas det om i många företag men på Axis är det en del av vår kärna. Vår största tillgång är förmågan att samarbeta. Vi vet att bra idéer kan komma när som helst och var som helst och därför uppmuntrar vi alla att bidra och vara innovativa. Är du en person som gillar att vara med där det händer, göra skillnad och bidra till att putta vår värld en bit i en positiv riktning kommer du att känna dig hemma hos oss. Vi jobbar hela tiden aktivt med vår kultur - där laganda, lika möjligheter för alla och att ha roligt är viktiga delar. Vi vill att du ska trivas med att jobba hos oss och därför erbjuder vi förmåner såsom flexibel arbetstid, morgonfika varje dag, fredagskaka, bonusprogram, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och din alldeles egna Axis-cykel, för att nämna några.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till BONESUPPORT i Lund!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Apr 25
Om tjänsten
Vi söker nu en driven och engagerad kundservicemedarbetare för uppdrag till BONESUPPORT i Lund. Uppdraget är med start omgående och förväntas pågå i minst 6 månader, med chans till förlägning eller direkt anställning hos bolaget. Vill du utveckla dina färdigheter i ett svenskt bioteknikföretag med extraordinära produkter? Då kan detta vara den perfekta möjligheten för dig! Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som kundservicemedarbetare kommer du att ingå i ett fantastiskt team där din uppgift är att supportera bolagets kunder. I stora drag kommer du att ta emot beställningar via mejl och ansvara för följande ordersadministration. Du kommer att packa och förbereda inför kommande frakt, samt se till att varorna ankommer till rätt destination i rätt tid och vidta åtgärder när problem dyker upp. Därmed har du ansvar för hela order- och leveranskedjan. Utöver det kommer du att supportera BONESUPPORTS kunder på ett serviceinriktat sätt och du bistår även dina kollegor som arbetar med försäljning med administrativ avlastning.

Arbetet är förlagt måndag-fredag under kontorstider med placering på deras kontor i Lund (Ideon).


Vem är du?
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, kanske från en roll inom kundtjänst, orderadministration eller innesälj. Som person är du kommunikativ, lösningsorienterad och strukturerad. Du är flexibel och kan anpassa dig till rådande förutsättningar samt har en stark prioriterings- och organisationsförmåga med känsla för detaljer. Du uppskattar kontakten med kunder och är en relationsbyggare ut i fingerspetsarna. Det är en fördel om du har erfarenhet av Navision/NAV, eller liknande ERP-system. Då du kommer att arbeta med kunder från hela världen är det viktigt att du känner dig trygg i att kommunicera på engelska i både tal och skrift.

Varmt välkommen in med din ansökan!


Om verksamheten
BONESUPPORT (Nasdaq Stockholm: BONEX) utvecklar och kommersialiserar innovativa injicerbara biokeramiska bengraftsubstitut som ombildas till patientens eget ben och har förmåga att frisätta läkemedel. BONESUPPORTs bengraftsubstitut är baserade på den patentskyddade teknologiplattformen CERAMENT. Bolaget genomför en rad kliniska studier för att visa kliniska och hälsoekonomiska fördelar med sina produkter. Bolaget är baserat i Lund, Sverige, och omsatte 2021 totalt 213 MSEK. Besök gärna www.bonesupport.com för mer information. BONESUPPORT och CERAMENT är registrerade varumärken hos BONESUPPORT AB.

Ansök nu

Inköpare av elektronikkomponenter för uppdrag till Axis i Lund!

Inköpare
Läs mer Apr 11
Om tjänsten
Axis söker en inköpare av elektronikkomponenter till sitt huvudkontor i Lund! Älskar du teknik, innovation och kvalitet? Tänker du alltid stort och öppet, samt ser att framgång nås tillsammans? Vill du bli en del av ett världsledande företag där kvalitet, innovation och teknik alltid står i första rummet? Axis är ett marknadsledande företag som befinner sig i en starkt expansiv fas - vilket ger dig stora möjligheter till utmaningar och utveckling! Här ges möjlighet att få utvecklas i detta konsultuppdrag som förväntas starta omgående och pågår i 6 månader, med chans till förlängning. Sök redan idag då urval för intervjuer görs löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer arbeta i ett team bestående av 15 stycken medarbetare, ett team med bra stämning där man hjälps åt. Du kommer stötta i arbetet med inköp inom elektronik, ett arbete som syftar till att säkerställa tillgänglighet hos Axis kontraktstillverkare. Uppgift blir att driva på arbetet kring inköp av komponenter, ha en kontinuerlig kontakt med leverantörer, kontraktstillverkare och intern personal. Koordinering av intern kommunikation kring tillgänglighet och leveransstatus ingår som en viktig del i rollen.
Arbetsuppgifterna kommer även bestå av datasammanställningar och analyser.


Vem är du?
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av inköp. Det är viktigt att du har goda kunskaper av elektronikkomponenter och det är meriterande om du har erfarenhet av inköp av elektronikkomponenter. Du har i tidigare roller fått erfarenhet av kontakt med leverantörer. Det är viktigt att du har en förmåga att sammanställa information och är bra på att koordinera och behandla information i system. Du är bra på att prioritera och göra planer som är tydliga och lätta att följa. Du är ansvarstagande, driven och har en förmåga att se till att arbetsuppgifter blir utförda och avslutade. Du trivs att arbeta med problemlösning och har lätt för att se lösningar på problem. Du är social och trivs med att ha kontakt med människor i ditt arbete.

Om verksamheten
Axis offers intelligent security solutions that enable a smarter, safer world. As the market leader in network video, Axis is driving the industry by continually launching innovative network products based on an open platform - delivering high value to customers through a global partner network.

Ansök nu