Insikta AB jobb i Lund

Hitta lediga jobb hos Insikta AB i Lund. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Lund.

Byggprojektledare till AF Bostäder Lund

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Nov 15
Byggprojektledare till AF Bostäder

Vill du jobba på Sveriges roligaste bostadsföretag? Martin har erbjudits rollen som fastighetsutvecklingschef och nu söker vi hans efterträdare; en kunnig och engagerad byggprojektledare. I rollen som byggprojektledare ansvarar du för planering och genomförande av byggprojekt i nära samarbete med övriga teamet inom AF Bostäder. Byggprojekten kan vara av varierande storlek och komplexitet, framförallt nyproduktion och fastighetsutveckling. Vi är starkt drivna av att vi bygger för egen förvaltning och avgörande för samtliga projekt är att de utformas efter våra kunders och den egna organisationens behov. I de flesta fall är du engagerad från första idé-/utredningsskede och ansvarig för hela projektet fram till överlämnande av färdig produkt till förvaltningsorganisationen.

Som byggprojektledare agerar du beställare för samtliga externa parter i projektet. Internt ansvarar du för att projektets omfattning och innehåll är förankrat hos berörda intressenter, samt att information om projektet når ut till kunder och egen personal.

Huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen

- Leda, fördela och samordna byggherrens, entreprenörers och konsulters insatser
- Genomföra upphandling av entreprenörer och konsulter.
- Kvalitetssäkra projektets aktiviteter och slutresultat.
- Ansvara för de myndighetskontakter som krävs för projektet.
- Upprätta projektbudget och svara för ekonomisk uppföljning
- Bidra till att projektgenomförandet kontinuerligt förbättras


Vem är du?

Vi hoppas att du också är en positiv, lösningsorienterad person som gillar att uppnå mål tillsammans med andra. Du har utbildning inom bygg/entreprenad/fastighet, och är väl förtrogen med byggprocessen och projektledning av byggprojekt som konsult, entreprenör eller beställare. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har goda kunskaper i ekonomi och ekonomiuppföljning.

Vi erbjuder

AF Bostäder är Sveriges roligaste bostadsföretag! Våra kunder är studenter vid Lunds universitet - nyfikna, ambitiösa och optimistiska ungdomar på väg ut i livet. Vi finns till för studenterna, de är våra uppdragsgivare. För oss är det viktigt att vara en värdeskapande arbetsplats. Därför har vi har ett strategiskt och kvalitetsmedvetet förhållningssätt till vår roll som arbetsgivare. Vi har en klar vision och tydliga mål. Vi bygger verksamheten kring en platt organisation med bra ledarskap och stort kundfokus. Vi utgår från ett helhetsperspektiv och tar ansvar för alltifrån medarbetarnas arbetsmiljö och säkerhet, till kompetensutveckling, delaktighet, värderingar, attityder, hälsa, gemenskap och trivsel.

Här får du en självständig tjänst i ett stabilt bolag med långsiktig förvaltning och snabba beslutsvägar. Du får en nyckelfunktion på Fastighetsutveckling där du rapporterar till Martin Jacobsson som är fastighetsutvecklingschef. AF Bostäder har cirka 65 medarbetare och många olika yrkesroller, för mer informaton gå in på www.afbostader.se (http://www.afbostader.se)

Byggprojektledaren Martin - AF Bostäder (afbostader.se) (https://www.afbostader.se/om-oss/jobba-hos-oss/medarbetarna-berattar/byggprojektledaren-martin/)

Ansökan

Visa intresse via länken senast den 15 december. Om du har frågor kontakta gärna vår samarbetspartner Insikta AB Charlotte Olsson charlotte@insikta.se. Självklart behandlar vi dina handlingar konfidentiellt.

Ansök nu

Ekonomichef till Paulssons Fastigheter

Ekonomichef
Läs mer Sep 6
Lund är en fantastisk stad och som ekonomichef på Paulssons kommer du att vara delaktig i vår påverkan på Lunds stadsutveckling, - Paulssons äger b. la ett tjugotal fastigheter mitt i centrala Lund och en stor lantbruksegendom i Löddesborg som vi utvecklar.

Här hanterar du en familjeägd fastighetskoncern med ett stort antal bolag och varvar strategiskt ledningsarbete med daglig verksamhet tillsammans med ett engagerat gäng medarbetare. Som ekonomichef har du även en avgörande roll i ledningsgruppen. Ditt första fokus blir att ta ett helhetsgrepp och se över och utveckla ekonomiarbetet så det blir ett stöd för fortsatt utveckling av bolaget.

Din roll

Rollen är ny, du kommer att forma den tillsammans med VD som du rapporterar till, du är också föredragande för styrelsen. Du får det övergripande ansvaret för det ekonomiska arbetet och till din hjälp har du i dagsläget en redovisningsansvarig och en ekonom. Du blir VD:s högra hand och tar fram siffror som berättar hur bolaget går, och som kan användas för att styra bolaget i önskad riktning. Du kommer att arbeta med förvärvsdiskussioner, projektekonomi, finansiering, likviditetsplanering, intäktsanalyser, och uppföljning. I det dagliga arbetet ingår att leda, upprätta och sammanställa budget, tertial-rapporter och prognoser.

Du effektiviserar och utvecklar arbetet, tex genom att se över och utveckla redovisningsprocesser och rutiner. Du stöttar VD och styrelse med investeringskalkyler och föreslår KPI: er, genomför analyser och följer upp resultatet. Du blir Paulssons kontaktperson mot bank, revisor och myndigheter.

Din bakgrund

Vi tror att du har god erfarenhet av bokslutsprocesser och koncernredovisning, är van att göra investeringskalkyler och analyser, och har mycket kunskap om hur ekonomiarbetet kan göras effektivare. Du trivs med ett helhetsansvar, och är trygg med att förmedla din kunskap. Fastighetserfarenhet och tidigare formellt chefskap är meriterande. Du har högskoleexamen inom ekonomi, vana att arbeta i ekonomisystem och goda kunskaper i svenska i tal och i skrift.

Vi erbjuder

Vi ser alla mycket fram emot att få ta emot dig och dina kunskaper som vår nya ekonomichef. Här får du kompetenta och glada kollegor omkring dig och får arbeta mitt i Lunds vackra centrumkärna. Hos Paulssons finns det goda möjligheter att påverka och ledarskapskulturen präglas av förtroende. Vi utmärker oss genom att vi arbetar nära våra hyresgäster, är snabba, vågar, tänker nytt och annorlunda. Vårt övriga team består av förvaltare, kommersiell uthyrare, bostadsuthyrare, förvaltningsadministratör, hyresadministratör och byggprojektchef.

Vi har tre affärsområden: bostadsförvaltning, kommersiell förvaltning och fastighetsutveckling & projekt. Vi har både bostäder och kommersiella lokaler i första hand i Lund, men är också öppna för närliggande kommuner om fastigheten ligger i linje med det som vi vill skapa och bidra med.

Ansök nu

Har du erfarenhet av försäljning och ledarskap,- och älskar du djur?

Säljledare
Läs mer Dec 28
Då kan rollen som vår nya Säljchef på Sveland Djurförsäkring vara ditt nästa steg - här får du jobba i ett djurälskande team vars kunder dessutom brinner för samma sak!

På Sveland får du det övergripande resultat- och personalansvaret för att leda och utveckla en innesäljavdelning som arbetar med B2C för våra två affärsområden, Häst och Sällskapsdjur. Vi vill att du tillsammans med medarbetarna ger våra kunder det bästa erbjudandet, inspirerar med effektiva arbetssätt och tillsammans med teamet arbetar fram idéer hur verksamheten kan digitaliseras för att ännu bättre möta upp våra kunders önskemål, krav och behov. Du ansvarar också för att avdelningens mål för kundnöjdhet, beståndsutveckling och skadeersättning uppfylls. I detta ligger också att göra rätt riskavvägningar och möta upp de lagkrav vi är underställda som finansiellt bolag. Du har personalansvar för och leder fem innesäljare som har försäkringsexpertis inom respektive djurområde.

Du kommer att jobba med allt från att arbetet på avdelningen utförs i enlighet med företagets affärsplan och målsättningar till samordning och coachning av personal i dagliga frågor. Du jobbar också löpande med att säljavdelningens administrativa delar digitaliseras, utvecklas och drivs strategiskt och framåtriktat. Du rapporterar till Affärsområdeschef Helena Rosén och ingår i ledningsgrupperna för affärsområde Häst och affärsområde Sällskapsdjur och medverkar i Utvecklingsrådet.

Vem är du

Vi söker en närvarande, inspirerande teamledare med starka värderingar som gärna får stämma med våra: vi vill ha Hållbarhet, Gemenskap, Expertis och Engagemang i fokus.

Vi tror att du har erfarenhet av djurbranschen, kanske är du ryttare med egen häst, eller har erfarenhet som djurvårdare eller hästskötare. För att lyckas i rollen har du jobbat med digital försäljning och coachande ledarskap och har i dina tidigare roller visat goda säljresultat och en förmåga att ta helhetsansvar. Du är van att coacha och inspirera andra kring olika utmaningar, och har dessutom förmågan att vara tydlig och ta beslut. Du gillar att lyssna in andras perspektiv och förstår vikten av att ha en plan och följa upp mot de uppsatta affärsmålen.

Varför Sveland och vad erbjuder vi?

Vårt huvudkontor är placerat i ljusa och moderna lokaler i centrala Lund. Här är hundar välkomna och vi har idag ett 30-tal hundar på kontoret som utgör ett väldigt trevligt och uppskattat inslag i vår vardag. Vi finns representerade i Stockholm, Göteborg och Skåne genom vår KAM-organisation. Hos oss får du en ny roll med stort, eget ansvar. Vi stöttar dig med de försäkringsutbildningar som behövs.

Mer om Sveland Djurförsäkring

Sveland är djurförsäkringsbolaget med anor från 1911, som ägs av våra kunder och därför stannar vinsten i bolaget. Det borgar för ett stort och gediget intresse samt engagemang för våra produkter och kunder, vi är mycket stolta över att vara ett ömsesidigt bolag. Svelands vision är att vara Sveriges bästa försäkringsbolag för hållbart djurägande. För att nå dit har vi bestämt att hållbarhet ska gå som en röd tråd genom hela företaget. För Sveland är hållbarhet och hållbart djurägande centralt. Vi vill att både människor och djur ska kunna leva på vår planet under en lång tid framöver. Därför arbetar vi med hållbarhet för att skapa värden och bidra till en hållbarare framtid. Vårt hållbarhetsarbete kan delas in i de fyra dimensioner; hållbart djurägande, samt miljömässig-, social- och ekonomisk hållbarhet.

Vi är stolta över Svelands Stiftelse som stödjer forskning som har betydelse för djurs hälsa. Nu strävar vi också efter att bli Sveriges bästa försäkringsbolag för hållbart djurägande.

Ansökan

Är du intresserad av denna nya roll och vill bli en del av Svelands härliga gäng ser vi fram emot din ansökan, gärna snarast. Vi läser ansökningarna löpande, hör gärna av dig om du har frågor till vår samarbetspartner Insikta AB Charlotte Olsson 070-6021911 charlotte@insikta.se. Ansökan kan endast ske via länken och gärna senast den 30 januari 2022.

Ansök nu

Säljchef till Sveland Djurförsäkring

Säljledare
Läs mer Dec 28
Då kan rollen som vår nya Säljchef på Sveland Djurförsäkring vara ditt nästa steg - här får du jobba i ett djurälskande team vars kunder dessutom brinner för samma sak!

På Sveland får du det övergripande resultat- och personalansvaret för att leda och utveckla en innesäljavdelning som arbetar med B2C för våra två affärsområden, Häst och Sällskapsdjur. Vi vill att du tillsammans med medarbetarna ger våra kunder det bästa erbjudandet, inspirerar med effektiva arbetssätt och tillsammans med teamet arbetar fram idéer hur verksamheten kan digitaliseras för att ännu bättre möta upp våra kunders önskemål, krav och behov. Du ansvarar också för att avdelningens mål för kundnöjdhet, beståndsutveckling och skadeersättning uppfylls. I detta ligger också att göra rätt riskavvägningar och möta upp de lagkrav vi är underställda som finansiellt bolag. Du har personalansvar för och leder fem innesäljare som har försäkringsexpertis inom respektive djurområde.

Du kommer att jobba med allt från att arbetet på avdelningen utförs i enlighet med företagets affärsplan och målsättningar till samordning och coachning av personal i dagliga frågor. Du jobbar också löpande med att säljavdelningens administrativa delar digitaliseras, utvecklas och drivs strategiskt och framåtriktat. Du rapporterar till Affärsområdeschef Helena Rosén och ingår i ledningsgrupperna för affärsområde Häst och affärsområde Sällskapsdjur och medverkar i Utvecklingsrådet.

Vem är du

Vi söker en närvarande, inspirerande teamledare med starka värderingar som gärna får stämma med våra: vi vill ha Hållbarhet, Gemenskap, Expertis och Engagemang i fokus.

Vi tror att du har erfarenhet av djurbranschen, kanske är du ryttare med egen häst, eller har erfarenhet som djurvårdare eller hästskötare. För att lyckas i rollen har du jobbat med digital försäljning och coachande ledarskap och har i dina tidigare roller visat goda säljresultat och en förmåga att ta helhetsansvar. Du är van att coacha och inspirera andra kring olika utmaningar, och har dessutom förmågan att vara tydlig och ta beslut. Du gillar att lyssna in andras perspektiv och förstår vikten av att ha en plan och följa upp mot de uppsatta affärsmålen.

Varför Sveland och vad erbjuder vi?

Vårt huvudkontor är placerat i ljusa och moderna lokaler i centrala Lund. Här är hundar välkomna och vi har idag ett 30-tal hundar på kontoret som utgör ett väldigt trevligt och uppskattat inslag i vår vardag. Vi finns representerade i Stockholm, Göteborg och Skåne genom vår KAM-organisation. Hos oss får du en ny roll med stort, eget ansvar. Vi stöttar dig med de försäkringsutbildningar som behövs.

Mer om Sveland Djurförsäkring

Sveland är djurförsäkringsbolaget med anor från 1911, som ägs av våra kunder och därför stannar vinsten i bolaget. Det borgar för ett stort och gediget intresse samt engagemang för våra produkter och kunder, vi är mycket stolta över att vara ett ömsesidigt bolag. Svelands vision är att vara Sveriges bästa försäkringsbolag för hållbart djurägande. För att nå dit har vi bestämt att hållbarhet ska gå som en röd tråd genom hela företaget. För Sveland är hållbarhet och hållbart djurägande centralt. Vi vill att både människor och djur ska kunna leva på vår planet under en lång tid framöver. Därför arbetar vi med hållbarhet för att skapa värden och bidra till en hållbarare framtid. Vårt hållbarhetsarbete kan delas in i de fyra dimensioner; hållbart djurägande, samt miljömässig-, social- och ekonomisk hållbarhet.

Vi är stolta över Svelands Stiftelse som stödjer forskning som har betydelse för djurs hälsa. Nu strävar vi också efter att bli Sveriges bästa försäkringsbolag för hållbart djurägande.

Ansökan

Är du intresserad av denna nya roll och vill bli en del av Svelands härliga gäng ser vi fram emot din ansökan, gärna snarast. Vi läser ansökningarna löpande, hör gärna av dig om du har frågor till vår samarbetspartner Insikta AB Charlotte Olsson 070-6021911 charlotte@insikta.se. Ansökan kan endast ske via länken och gärna senast den 30 januari 2022.

Ansök nu

VD till Epiluvac AB - ett av framtidsbolagen 2021 enligt Techarenan Chal...

Verkställande direktör
Läs mer Jul 13
Har du erfarenhet av internationell försäljning och vill anta en spännande roll som VD i ett av Nordens främsta startup- och tillväxtbolag?

Som Epiluvacs VD blir din uppgift att ta fram och genomföra en kommersiell strategi för att säkerställa en ledande marknadsposition för Epiluvacs reaktorer och servicetjänster. Du driver utvecklingen av bolaget och arbetar operativt med internationell marknadsföring och försäljning av högteknologisk utrustning till industriella kunder. Vi har långa säljcykler och kunder är t ex kraftindustri, Telecom och forskningsanläggningar i b l a Europa och USA. Du ansvarar för att utveckla kunder nationellt och internationellt och hanterar kommunikation, förhandlingar och avtal med agenter, kunder och samarbetspartners.

Till din hjälp har du åtta kompetenta och drivna medarbetare, internationell säljare, serviceingenjörer, systemingenjörer, lokaliserade till Lund och Stockholm som du coachar, inspirerar och leder för att få ut det bästa av. Du kommer en del av arbetsåret vara på resande fot och besöka både kunder, agenter och seminarier runt om i världen. Du rapporterar till företagets styrelse och vårt kontor ligger i Lund på Ideon.

I rollen igår också:

utöka teamet
bygga strukturkapital i bolaget
tydliggöra interna rutiner och processer
utveckla agentnätverk- se över avtal
säkerställa leveranser av reaktorer och identifiera flaskhalsar
bank-, myndighetskontakter, patent och ansökan av offentliga anslag

Vi erbjuder

Bolaget och rollen innehåller stor variation och spännande utmaningar (sannolikt en kommande börsnotering) och vi vågar lova många intressanta möten, resor och personlig utveckling. Epiluvac är ett privatägt (38 ägare) svenskt företag som grundades 2013 av ett team av engagerade och uthålliga ingenjörer med forsknings- och utvecklingserfarenhet från CVD-reaktorfältet och särskilt epitaxiutrustning för kiselkarbid. Epiluvac tillhandahåller anpassade reaktorlösningar och ett brett utbud av service- och underhållspaket. Läs mer på epiluvac.com

Vem är du?

Du har erfarenhet av framgångsrik internationell försäljning och marknadsbearbetning, gärna både från producerande storbolag och startups. Du är en uthållig förhandlare som stimuleras av att skapa långsiktiga affärer och samarbeten, både med nya och befintliga kunder. Du har troligen erfarenhet av ledarskap, men det viktigaste är att du vill ta helhetsansvaret, leda och skapa tydliga processer och låta andra växa med ansvar under frihet. Kommer du dessutom med erfarenheter från halvledarbranschen eller någon annan high-techbransch är detta extra meriterande.

Hög energi, positiv inställning och stort engagemang räcker långt- kunderna märker att du lyssnar och förstår deras behov och medarbetarna känner att du bryr dig om deras utveckling. Du har relevant akademisk examen och en god kommunikativ förmåga i tal och skrift; svenska och engelska.

Låter detta som ditt nästa steg? Välkommen med intresseanmälan via länken snarast, dock senast den 15 augusti 2021. Om du har frågor kontakta gärna vår samarbetspartner i denna rekrytering, Insikta AB Charlotte Olsson charlotte@insikta.se, 070-6021911.

Epiluvac

Everything from a laptop charger to a renewable power plant or an electric vehicle requires conversion of electricity by power electronics based on semiconductor materials.

Silicon (Si) has so far been the dominating semiconductor material, but the industry predicts that alternative semiconductors like Silicon Carbide (SiC) and Gallium Nitride (GaN), both so called wide bandgap (WBG) semiconductors, will increasingly take over from Silicon due to their ability to enable lighter, smaller and more energy efficient power converter systems. Each converter contains transistors and diodes which are made from layered structures grown on wafer substrates by so called epitaxial growth in equipment often referred to as reactor systems. Epiluvac makes reactor systems which are specifically designed for such epitaxial growth of WBG semiconductor material like SiC and GaN. We also offer crystal growth furnaces for making the wafer substrate material itself. epiluvac.com

Ansök nu

VD till Epiluvac AB - ett av framtidsbolagen 2021 enligt Techarenan Chal...

Verkställande direktör
Läs mer Jul 13
Har du erfarenhet av internationell försäljning och vill anta en spännande roll som VD i ett av Nordens främsta startup- och tillväxtbolag?

Som Epiluvacs VD blir din uppgift att ta fram och genomföra en kommersiell strategi för att säkerställa en ledande marknadsposition för Epiluvacs reaktorer och servicetjänster. Du driver utvecklingen av bolaget och arbetar operativt med internationell marknadsföring och försäljning av högteknologisk utrustning till industriella kunder. Vi har långa säljcykler och kunder är t ex kraftindustri, Telecom och forskningsanläggningar i b l a Europa och USA. Du ansvarar för att utveckla kunder nationellt och internationellt och hanterar kommunikation, förhandlingar och avtal med agenter, kunder och samarbetspartners.

Till din hjälp har du åtta kompetenta och drivna medarbetare, internationell säljare, serviceingenjörer, systemingenjörer, lokaliserade till Lund och Stockholm som du coachar, inspirerar och leder för att få ut det bästa av. Du kommer en del av arbetsåret vara på resande fot och besöka både kunder, agenter och seminarier runt om i världen. Du rapporterar till företagets styrelse och vårt kontor ligger i Lund på Ideon.

I rollen igår också:

utöka teamet
bygga strukturkapital i bolaget
tydliggöra interna rutiner och processer
utveckla agentnätverk- se över avtal
säkerställa leveranser av reaktorer och identifiera flaskhalsar
bank-, myndighetskontakter, patent och ansökan av offentliga anslag

Vi erbjuder

Bolaget och rollen innehåller stor variation och spännande utmaningar (sannolikt en kommande börsnotering) och vi vågar lova många intressanta möten, resor och personlig utveckling. Epiluvac är ett privatägt (38 ägare) svenskt företag som grundades 2013 av ett team av engagerade och uthålliga ingenjörer med forsknings- och utvecklingserfarenhet från CVD-reaktorfältet och särskilt epitaxiutrustning för kiselkarbid. Epiluvac tillhandahåller anpassade reaktorlösningar och ett brett utbud av service- och underhållspaket. Läs mer på epiluvac.com

Vem är du?

Du har erfarenhet av framgångsrik internationell försäljning och marknadsbearbetning, gärna både från producerande storbolag och startups. Du är en uthållig förhandlare som stimuleras av att skapa långsiktiga affärer och samarbeten, både med nya och befintliga kunder. Du har troligen erfarenhet av ledarskap, men det viktigaste är att du vill ta helhetsansvaret, leda och skapa tydliga processer och låta andra växa med ansvar under frihet. Kommer du dessutom med erfarenheter från halvledarbranschen eller någon annan high-techbransch är detta extra meriterande.

Hög energi, positiv inställning och stort engagemang räcker långt- kunderna märker att du lyssnar och förstår deras behov och medarbetarna känner att du bryr dig om deras utveckling. Du har relevant akademisk examen och en god kommunikativ förmåga i tal och skrift; svenska och engelska.

Låter detta som ditt nästa steg? Välkommen med intresseanmälan via länken snarast, dock senast den 15 augusti 2021. Om du har frågor kontakta gärna vår samarbetspartner i denna rekrytering, Insikta AB Charlotte Olsson charlotte@insikta.se, 070-6021911.

Epiluvac

Everything from a laptop charger to a renewable power plant or an electric vehicle requires conversion of electricity by power electronics based on semiconductor materials.

Silicon (Si) has so far been the dominating semiconductor material, but the industry predicts that alternative semiconductors like Silicon Carbide (SiC) and Gallium Nitride (GaN), both so called wide bandgap (WBG) semiconductors, will increasingly take over from Silicon due to their ability to enable lighter, smaller and more energy efficient power converter systems. Each converter contains transistors and diodes which are made from layered structures grown on wafer substrates by so called epitaxial growth in equipment often referred to as reactor systems. Epiluvac makes reactor systems which are specifically designed for such epitaxial growth of WBG semiconductor material like SiC and GaN. We also offer crystal growth furnaces for making the wafer substrate material itself. epiluvac.com

Ansök nu

VD till Blinkfyrar

Verkställande direktör
Läs mer Maj 14
Vill du leda ett marknadsledande företag med väletablerad organisation och stor potential?



Som VD blir din uppgift att med bra lönsamhet och medarbetare i fokus driva utvecklingen av bolaget. Du arbetar genom din ledningsgrupp och dina chefer, - coachar, utmanar och utvecklar. Vid de stora upphandlingarna agerar du ett erfaret bollplank. Vidare ansvarar du för att affärer, produktion och ekonomi går hand i hand. Du är en ledare som gillar människor och har en förmåga att få ihop laget och skapa en vi-känsla.



Ditt arbete står för solida relationer med medarbetare, samarbetspartners och näringsliv och du verkar för att Blinkfyrar blir en självklar och uppskattad samarbetspartner för våra kunder. Du rapporterar till Söderbergsföretagens VD och placering är på Blinkfyrars huvudkontor i Staffanstorp, utanför Lund.



Vi söker dig som har erfarenhet av affärutvecklande och ledande roller i tillverkande bolag, gärna från infrastruktur eller entreprenad. Du har med god framgång haft affärsområdes- eller storkundsansvar och är van vid förhandlingar och offentliga upphandlingsförfaranden. Vidare har du tidigare erfarenhet av att leda samt driva utveckling av medarbetare och kunder. Hög energi, positiv inställning och stort engagemang är några av dina egenskaper, liksom prestigelöshet. Du är trygg och stabil som person, -  kunderna märker att du förstår deras behov och medarbetarna känner att du förstår deras kompetenser och drivkrafter. Du har en relevant akademisk examen och en god kommunikativ förmåga i tal och skrift; svenska och engelska.



Låter detta som ditt nästa steg? Välkommen med ditt CV och personliga brev via länken snarast, dock senast den 12 juni 2018. Om du har frågor kontakta gärna vår samarbetspartner i denna rekrytering, Insikta AB Charlotte Olsson 070–6021911.

Blinkfyrar

Sveriges kommuner och entreprenörer inom infrastruktur ser idag Blinkfyrar som ett självklart val när de behöver vägvisning och trafiksäkerhetslösningar. Utifrån vår marknadsledande position driver vi branschen framåt med ständig innovation. Sedan 2015 har vi arbetat med att ta fram ett komplett system för digital vägmärkeshantering och nu är vårt mål att leda digitaliseringen av branschen. Vi har en rikstäckande försäljnings- och serviceorganisation med filialer i Stockholm, Göteborg och Sundsvall. Huvudkontor och produktion finns i Staffanstorp. Blinkfyrar har en historik av innovationer och produktutveckling sedan 1960, genombrottet kom med BLF-profilen som gett minskade installations- och underhållskostnader samt ökad livslängd. Idag är denna lösning branschstandard.

Blinkfyrar omsätter cirka 200 Mkr och har 50 anställda. Bolaget ägs av Söderbergföretagen, och har efter flera decennier i trafiksäkerhetsbranschen utvecklats till en marknadsledande aktör med innovativa produkter och system för vägmärken och vägavstängningsmaterial. Läs mer på www.blinkfyrar.se, www.soderbergforetagen.se

Ansök nu