Maxkompetens Sverige AB jobb i Lund

Hitta lediga jobb hos Maxkompetens Sverige AB i Lund. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Lund.

Försäljnings- och Marknadschef till Feralco Nordic

Försäljningschef
Läs mer Mar 12
Här finns en möjlighet för dig som vill kombinera ett aktivt ledarskap med att via olika nätverk och kontaktytor navigera på en komplex marknad där affären kräver ständig analys och uppföljning.

Feralco Nordic tillverkar och säljer kemikalier för vattenrening till kommuner, pappers- och massaindustri samt övrig industri i Norden. Välkommen till ett stabilt bolag som är med och säkerställer tillgången till vår absolut viktigaste resurs - rent vatten.

Dina arbetsuppgifter
Som försäljnings- och marknadschef har du det övergripande ansvaret för marknadsavdelningen och du arbetar för att säkerställa en hållbar affär på en föränderlig marknad där råvaror, prissättning och morgondagens teknik utgör ständiga utmaningar och möjligheter.
Ditt arbete och ditt ansvar kommer bland annat att utgöras av:
* En tydlig närvaro på marknaden där du deltar aktivt i branschorganisation, på mässor och event samt verkar för rätt myndighetskontakter. Du utvecklar ständigt befintliga relationer och arbetar för att nya relationer utvecklas
* Övergripande budgetansvar och budgetuppföljning av försäljningen
* Omvärldsbevakning och marknadsanalyser i syfte att förstå behov, produkt och priser
* Ansvar för prissättning där du samarbetar nära ekonomichef för att följa upp produktkalkyler och produktionskostnader
* Processansvar för upphandlingsprocessen som är den största säljkanalen
* Övergripande ansvar för företagets marknadskommunikation
Du ansvarar för ett mycket kompetent team som utgörs av en upphandlingsansvarig, en ansvarig för våra återförsäljare, sex regionansvariga säljare som utgår från Sölvesborg, Vetlanda och Kungälv, samt tre medarbetare på orderavdelningen i Sölvesborg. En av dina kommande utmaningar kommer vara att säkerställa teamets fortsatta höga kompetensnivå och kompetensöverföring i en tid framåt som kommer innehålla en del rekryteringar pga pensionsavgångar.

Du rapporterar till VD och är en del av ledningsgruppen.

Din profil
Dina erfarenheter och kunskaper som vi hoppas att du tar med dig till Feralco är:
* Erfarenheter av en sälj- och marknadsroll av lite mer komplex karaktär i likhet med hur marknadsarbetet bedrivs på Feralco
* Budgetansvar och budgetuppföljning
* Meriterande med viss branschkunskap, saknas det finns såväl intresse som förmåga att lära och förstå branschen
* Goda kunskaper i engelska såväl i tal som skrift
* Mycket god datavana där CRM, affärssystem och Excel är program i vardagen
Du är en trygg och framåtriktad ledare som bygger ett framgångsrikt team genom att utdela ansvar och du bidrar till ett gemensamt engagemang för dagens och morgondagens affär. Självklart är du kommunikativt skicklig och är bekväm i de sociala sammanhang som är en del av vardagen och du skapar med lätthet nya och relevanta relationer. Detta kombinerar du med ett analytiskt och noggrant arbetssätt och förmåga att ständigt ta nya beslut och omvärdera befintliga vägval.

Vi hoppas du känner igen dig i vår beskrivning och lockas av arbetsuppgifterna!

Övrig information
* Placeringsort: Feralco Nordics huvudkontor ligger i Sölvesborg, där du kommer att tillbringa en hel del tid för att utveckla ditt ansvar enligt ovan tillsammans med VD, Ekonomichef och Orderavdelning.
* Resor: Förekommer i tjänsten till medarbetare i södra Sverige samt kunder, event och mässor i Norden.
* Arbetstid: Heltid, dagtid
* Lön: Individuell lönesättning
Feralco Nordic har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta ansvarig rekryterare på Maxkompetens Therese Hulte på therese.hulte@maxkompetens.se eller 076-555 83 80. Vi tar gärna emot din ansökan snarast men med sista ansökningsdag 14 april 2024 och kommer under tiden arbeta med ett löpande urval. Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om kunden
Feralco gruppen är en ledande leverantör av vattenreningskemikalier i Europa och förser mer än 100 miljoner personer i Europa med rent dricksvatten. Totalt har vi 17 produktionsanläggningar i åtta europeiska länder. Feralco gruppen omsätter 2 042 MSEK och har 262 anställda.

Ansök nu

Affärsansvarig säljare till Geomatikks framgångsrika försäljningsteam

Account manager
Läs mer Jun 20
Hej!
Det går bra för oss och jag behöver förstärkning i vårt framgångsrika säljteam. Jag heter Roger Lundgren och arbetar som Sälj- och marknadschef på Geomatikk och jag ser fram emot att få samarbeta med dig. Vi har en bra marknadsposition inom vår bransch, där du blir ett viktigt inslag i säljteamet. Min primära uppgift blir att ge dig de bästa förutsättningarna så att du trivs och kan göra ett bra arbete. Hos oss får du chansen att arbeta med tekniska lösningar i framkant, intressanta kunder och du bidrar till att skydda viktig infrastruktur som krävs för ett fungerande samhälle.


Dina arbetsuppgifter
Geomatikks kunder är Sveriges nätägare och vi är den klart ledande aktören på marknaden. Efterfrågan på våra tjänster har ökat kraftigt hos våra kunder. Du får chansen att arbeta med marknadens bästa erbjudande och därigenom skapa nytta för nätägare och för samhället i stort, både utifrån samhällsviktiga funktioner och utifrån ett hållbarhetsperspektiv. Geomatikks tjänster består av ledningsanvisning, inmätning och dokumentation av ledningar.

Som affärsansvarig kommer du:

Ansvara för att utveckla och behålla goda relationer med befintliga kunder.
Proaktivt utveckla nya kundsamarbeten.
Vara väl påläst om vår tjäsnteportfölj på detaljnivå, samt hålla dig uppdaterad om konkurrenters produkter och lösningar.
Ansvara för försäljningen av vårt erbjudande med rapportering till Sälj- och marknadschef.
Hålla hög kvalitet i kommunikationen med Geomatikks kunder. Agera kundkontakt tillsammans med andra funktioner inom verksamheten.


Din profil
Vi söker dig som brinner för att knyta nya kontakter och ser det som en självklarhet att vinna och göra bra affärer. Du ser värdet i att både vårda och utveckla befintliga kunder, och har ambitionen att löpande bearbeta nya kunder, vilket ställer krav på din resultat- och målmedvetenhet.

Du är kommunikativ och en stjärna på att förhandla, men vet också att en bra affär måste vara bra för båda parter. Du har erfarenhet inom försäljning, gärna av tjänsteförsäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet av IT-relaterad tjänsteförsäljning och arbetat strategiskt med upphandling.

Som person är du prestigelös, strukturerad, serviceinriktad och värdesätter etik och moral.
Du är lyhörd för kundens behov, där du är lösningsfokuserad, med ett - ingenting är omöjligt. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta tillsammans med kollegor och kunder för att uppnå bästa resultat.

I rollen ingår även självständigt arbete, vilket ställer krav på att du är självgående, samt att du är driven, målmedveten, proaktiv och ansvarstagande som person. Du trivs med att sätta dina egna förutsättningar, prioritera rätt bland dina arbetsuppgifter och planera din arbetsdag. Som säljare för Geomatikk har du ambitionen att utveckla och "äga" försäljningen för dina kunder.

Du är en van användare av Officepaketet (främst Excel, Word och PowerPoint) samt har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Resor med övernattning inom landet förekommer uppemot 2-3 gånger i månaden.


Vi erbjuder dig
Geomatikk är en del av Geomatikk koncernen, som finns representerad i Norge, Sverige och Finland. Geomatikk Sverige AB är ett företag i stark tillväxt som kan erbjuda en spännande och föränderlig arbetsplats med karriärmöjligheter. Vi har på kort tid gått från några få medarbetare till ca 300 medarbetare och blivit den ledande aktören i Sverige.

Möjligheterna är många hos Geomatikk och chanserna till att avancera är stora, såväl inom försäljning som bolaget i stort! Vill du utveckla stora kunder så finns Sveriges största Telecom- och energibolag att jobba med. Andra tänkbara karriärvägar finns såväl inom koncernen som inom bolag de förvärvar.


Övrig information
Placeringsort: Gävle, Stockholm, Lund eller Örebro
Start: Enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare

Geomatikk har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekrytering. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Malin Rangstedt på malin.rangstedt@maxkompetens.se

Urval och intervjuer kommer ske i början på augusti.

Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Känner du igen dig och vill vara med på denna framgångsrika resa? Tveka inte att skicka in din ansökan!


Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
Geomatikk har omdefinierat marknaden för skydd av viktig infrastruktur i Sverige. Våra kunder är Sveriges största fiber-, el- och telenätägare. Vår vision är störningsfria ledningsnät. Med ledningsanvisning, inmätning och dokumentation av ledningar förebygger vi att privatpersoner och företag inte drabbas av avbrott i viktiga samhällstjänster.

Geomatikk är ett företag i stark tillväxt och kan erbjuda en spännande och föränderlig arbetsplats med stora karriärmöjligheter. Vi har på kort tid gått från några få medarbetare till ca 350 medarbetare och blivit den ledande aktören i Sverige. Geomatikk ingår i den norska Geomatikkgruppen

Ansök nu

Säljare till SEG Instrument AB

Account manager
Läs mer Maj 14
SEG är ett av få företag i världen som specialiserat sig på industriell vägning. Som säljare på SEG kommer du arbeta med tekniska, innovativa produkter och lösningar i en central roll med stora möjligheter till att forma, påverka och på sikt utveckla din roll i företaget. Nu söker vi på Maxkompetens i Växjö dig som vill vara ansiktet utåt för SEG. Välkommen in med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som säljare på SEG kommer du främst att arbeta med försäljning av SEG Instruments produkter, men även moderbolaget Jesmas produktportfölj som består av vågar och vågutrustning. Du kommer jobba mot industrikunder inom process- och bulkområdet. Vidare kommer du ansvara för att identifiera, kontakta och bearbeta potentiellt nya kunder och intressenter samt vidareutveckla relationer med redan befintliga företagskunder. Arbetet är varierande, självständigt och omfattar försäljningsansvar, projektledning samt nära samarbete med övriga kollegor i organisationen. Du kommer tillsammans med erfarna, engagerade och kompetenta kollegor verka för att SEG uppnår uppsatta tillväxtmål.

Ditt ansvarsområde omfattar södra Sverige upp till Stockholm samt en del av Värmland. Även längre resor förekommer i tjänsten.

Din profil
För att trivas i rollen som säljare på SEG har du en stark drivkraft samt brinner för att uppnå goda resultat och göra affärer. Du har ett starkt affärs- och kundfokus och drivs av att leverera förstklassig service. För att lyckas i rollen tror vi du är strukturerad både som person och i arbetet samt har en affärsmässig, kundorienterad och relationsskapande approach i allt du gör.

Som person är du hungrig, driven och initiativtagande. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och van vid att självständigt planera upp ditt arbete för att kunna driva dina affärsprojekt från start till mål. Vidare är du en förtroendeingivande person med viljan att förstå kundens verklighet, utmaningar och behov samtidigt som du vågar ta beslut och utmana kunden.

För att vara aktuell för tjänsten har du som söker:
*Flerårig arbetslivserfarenhet inom företagsförsäljning.
*Relevant teknisk bakgrund eller utbildning.
*Tidigare erfarenhet av att leda projekt.
*B-körkort samt vana, vilja och möjlighet att resa i tjänsten då resor förekommer i arbetet.
*Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Övrig information
*Placeringsort: Utgår från hemmet.
*Arbetstid: Vardagar.
*Omfattning: Tillsvidare med tillämpad provanställning.
*Lön: Individuell lönesättning.
*Start: Omgående.

Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en rolig utmaning? Ansök då till tjänsten redan idag. I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet och vi ser fram emot att läsa just din ansökan. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

SEG Instrument AB har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Jonna Alm på telefon 0733 20 56 36.

Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
SEG Instrument AB är ett marknadsledande företag sedan 1950 talet, som tillverkar och säljer vågar och vägningsutrustning med kontor i Stockholm. År 2020 integrerades SEG i Jesma Group som består av Jesma Weighing Solutions och PMW Engineering.

Läs gärna mer på: www.s-e-g.com eller www.jesma.com.

Ansök nu

Teknisk säljare till SEG Instrument AB

Utesäljare
Läs mer Maj 2
SEG är ett av få företag i världen som specialiserat sig på industriell vägning. Som teknisk säljare på SEG kommer du arbeta med innovativa produkter och lösningar i en central roll med stora möjligheter till att forma, påverka och på sikt utveckla din roll i företaget. Nu söker vi på Maxkompetens i Växjö dig som vill vara ansiktet utåt för SEG. Välkommen in med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som teknisk säljare på SEG kommer du främst att arbeta med försäljning av SEG Instruments produkter, men även moderbolaget Jesmas produktportfölj som består av vågar och vågutrustning. Du kommer jobba mot industrikunder inom process- och bulkområdet. Vidare kommer du ansvara för att identifiera, kontakta och bearbeta potentiellt nya kunder och intressenter samt vidareutveckla relationer med redan befintliga företagskunder. Arbetet är varierande, självständigt och omfattar försäljningsansvar, projektledning samt nära samarbete med övriga kollegor i organisationen. Du kommer tillsammans med erfarna, engagerade och kompetenta kollegor verka för att SEG uppnår uppsatta tillväxtmål.

Ditt ansvarsområde omfattar södra Sverige upp till Stockholm samt en del av Värmland. Även längre resor förekommer i tjänsten.

Din profil
För att trivas i rollen som Teknisk säljare på SEG har du en stark drivkraft samt brinner för att uppnå goda resultat och göra affärer. Du har ett starkt affärs- och kundfokus och drivs av att leverera förstklassig service. För att lyckas i rollen tror vi du är strukturerad både som person och i arbetet samt har en affärsmässig, kundorienterad och relationsskapande approach i allt du gör.
Som person är du hungrig, driven och initiativtagande. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och van vid att självständigt planera upp ditt arbete för att kunna driva dina affärsprojekt från start till mål. Vidare är du en förtroendeingivande person med viljan att förstå kundens verklighet, utmaningar och behov samtidigt som du vågar ta beslut och utmana kunden.

För att vara aktuell för tjänsten har du som söker:
*Flerårig arbetslivserfarenhet inom företagsförsäljning.
*Tidigare erfarenhet av att leda projekt.
*B-körkort samt vana, vilja och möjlighet att resa i tjänsten då resor förekommer i arbetet.
*Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Meriterande:
*Tidigare arbetslivserfarenhet inom teknisk företagsförsäljning alternativt likvärdig teknisk bakgrund med erfarenhet av försäljning.
*Relevant teknisk utbildning.
*Kunskap om dynamisk och kontinuerlig vägning inom om processindustrin, samt övriga relevanta miljöer.

Övrig information
*Placeringsort: Utgår från hemmet.
*Arbetstid: Vardagar.
*Omfattning: Tillsvidare med tillämpad provanställning.
*Lön: Individuell lönesättning.
*Start: Omgående.

Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en rolig utmaning? Ansök då till tjänsten redan idag. I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet och vi ser fram emot att läsa just din ansökan. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

SEG Instrument AB har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Jonna Alm på telefon 0733 20 56 36.

Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
SEG Instrument AB är ett marknadsledande företag sedan 1950 talet, som tillverkar och säljer vågar och vägningsutrustning med kontor i Stockholm. År 2020 integrerades SEG i Jesma Group som består av Jesma Weighing Solutions och PMW Engineering.

Läs gärna mer på: www.s-e-g.com eller www.jesma.com.

Ansök nu

Teknisk säljare till SEG Instrument AB

Utesäljare
Läs mer Apr 11
SEG är ett av få företag i världen som specialiserat sig på industriell vägning. Som teknisk säljare på SEG kommer du arbeta med innovativa produkter och lösningar i en central roll med stora möjligheter till att forma, påverka och på sikt utveckla din roll i företaget. Nu söker vi på Maxkompetens i Växjö dig som vill vara ansiktet utåt för SEG. Välkommen in med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som teknisk säljare på SEG kommer du främst att arbeta med försäljning av SEG Instruments produkter, men även moderbolaget Jesmas produktportfölj som består av vågar och vågutrustning. Du kommer jobba mot industrikunder inom process- och bulkområdet. Vidare kommer du ansvara för att identifiera, kontakta och bearbeta potentiellt nya kunder och intressenter samt vidareutveckla relationer med redan befintliga företagskunder. Arbetet är varierande, självständigt och omfattar försäljningsansvar, projektledning samt nära samarbete med övriga kollegor i organisationen. Du kommer tillsammans med erfarna, engagerade och kompetenta kollegor verka för att SEG uppnår uppsatta tillväxtmål.

Ditt ansvarsområde omfattar södra Sverige upp till Stockholm samt en del av Värmland. Även längre resor förekommer i tjänsten.

Din profil
För att trivas i rollen som Teknisk säljare på SEG har du en stark drivkraft samt brinner för att uppnå goda resultat och göra affärer. Du har ett starkt affärs- och kundfokus och drivs av att leverera förstklassig service. För att lyckas i rollen tror vi du är strukturerad både som person och i arbetet samt har en affärsmässig, kundorienterad och relationsskapande approach i allt du gör.
Som person är du hungrig, driven och initiativtagande. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och van vid att självständigt planera upp ditt arbete för att kunna driva dina affärsprojekt från start till mål. Vidare är du en förtroendeingivande person med viljan att förstå kundens verklighet, utmaningar och behov samtidigt som du vågar ta beslut och utmana kunden.

För att vara aktuell för tjänsten har du som söker:
*Flerårig arbetslivserfarenhet inom företagsförsäljning.
*Tidigare erfarenhet av att leda projekt.
*B-körkort samt vana, vilja och möjlighet att resa i tjänsten då resor förekommer i arbetet.
*Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Meriterande:
*Tidigare arbetslivserfarenhet inom teknisk företagsförsäljning alternativt likvärdig teknisk bakgrund med erfarenhet av försäljning.
*Relevant teknisk utbildning.
*Kunskap om dynamisk och kontinuerlig vägning inom om processindustrin, samt övriga relevanta miljöer.

Övrig information
*Placeringsort: Utgår från hemmet.
*Arbetstid: Vardagar.
*Omfattning: Tillsvidare med tillämpad provanställning.
*Lön: Individuell lönesättning.
*Start: Omgående.

Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en rolig utmaning? Ansök då till tjänsten redan idag. I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet och vi ser fram emot att läsa just din ansökan. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

SEG Instrument AB har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Jonna Alm på telefon 0733 20 56 36.

Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
SEG Instrument AB är ett marknadsledande företag sedan 1950 talet, som tillverkar och säljer vågar och vägningsutrustning med kontor i Stockholm. År 2020 integrerades SEG i Jesma Group som består av Jesma Weighing Solutions och PMW Engineering.

Läs gärna mer på: www.s-e-g.com eller www.jesma.com.

Ansök nu

Platschef Hedin Bil Lund

Platschef, anläggning
Läs mer Mar 15
Vill du vara en del av ett stort och expansivt företag där du har goda möjligheter till utveckling? Har du ett brinnande intresse av att både göra affärer och att leda personal? Då ska du fortsätta att läsa!

Dina arbetsuppgifter
Som Platschef ansvarar du över hela anläggningen i Lund. Du driver försäljning, verkstad och reservdelar. Du har ett övergripande ansvar för kunder, leverantörer samtidigt som du leder och motiverar personalen till ett effektivt team.
Ansvarsområden för tjänsten:

Ett ledaransvar över hela verksamheten samt ett drifts- och resultatansvar
Säkerhetsställande av att arbetslagar, skydds- och arbetsmiljölagar efterföljs
Säkerställande av att kvalitet- och miljömål uppnås.
Ansvar över driften av anläggningen och det ekonomiska resultatet för bil-, reservdels- och verkstadsförsäljning
Personalansvar över totalt 11 medarbetare
Uppföljning av mål och prestationer
Resursplanering
Rekrytering vid behov och säkerställande av att rätt kompetens finns på anläggningen

Hedin Bil är ett fullserviceföretag som erbjuder försäljning och service för personbil såväl som transportbil samt arbetar både med begagnade och nya bilar. Här arbetar du och ditt team tillsammans med försäljning av Kia, Citroen, Fiat och Opel samt erbjuder även service för dessa bilmärken samt Subaru och Saab.
Anläggningen ingår i region södra Skåne bestående av totalt 7 anläggningar.


Din profil
Vi tror att du som söker motiveras av utmaningar, har drivkraft och en god strukturell förmåga. Du har en förmåga att motivera dina anställda och få dem att trivas på arbetsplatsen, samtidigt är du inte rädd för att säga ifrån. Vi förutsätter att du brinner för att driva verksamheten framåt och öka försäljning och lönsamhet. Vidare har du ett sinne för ordning och reda samt innehar ett affärsmässigt tänkande med en förmåga att driva verksamheten mot uppsatta mål. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer och att du arbetar utefter Hedin Bils vision - att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen. Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper för att passa in i teamet.

Utöver att du har rätt personlighet för oss söker vi dig som har:
Flera års erfarenhet av bilbranschen, försäljning och eftermarknad/verkstad- med dokumenterat goda resultat
Tidigare erfarenhet av ledarskap
B-körkort
Behärskar svenska i både tal och skrift.





Övrig information

Placeringsort: Lund
Arbetstid: Heltid, vardagar
Omfattning: Tillsvidare med tillämpad provanställning på 6 månader.
Lön: Individuell lönesättning
Start: Enligt överenskommelse

Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en rolig utmaning? Ansök då till tjänsten redan idag. I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet och vi ser fram emot att läsa just din ansökan. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Hedin Bil har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jenny Öster på 073- 436 81 69 eller jenny.oster@maxkompetens.se
Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.


Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat- och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader. Koncernens verksamhet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbolaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.

Ansök nu

Larmtekniker

Larminstallatör/Larmtekniker
Läs mer Mar 20
Vi söker dig som har hög servicemedvetenhet och som vill arbeta i en varierad tjänst med stor frihet under eget ansvar. Här kommer du att få arbeta med marknadens ledande system och du kommer att få stora utvecklingsmöjligheter inom olika tekniska områden genom utbildning och samarbete med erfarna kollegor.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter

Service och underhåll av befintliga passagesystem och larmsystem.
Montering och nyinstallation i både större och mindre projekt.
Löpande kunddialog där du ger rådgivning utifrån kundens behov.

Som Passer/Larmtekniker hos Hässleholms Låssmed arbetar du och dina kollegor med att erbjuda ledande säkerhetslösningar inom lås, passersystem, larm och kameraövervakning till både företag, kommuner, och privatpersoner. Arbetsgruppen består idag av 8 personer och ert upptagningsområde är mellersta och norra Skåne.


Din profil
Vi söker dig som är lösningsfokuserad, tekniskt kunnig och tycker om att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Du är utåtriktad och mån om ett gott samarbete med människor runt dig. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vid dina serviceegenskaper.

Yrket kräver absolut ärlighet samt hög grad av moral och etik, därför kräver vi ett utdrag ur brottsregistret innan anställning.

Krav för tjänsten

Viss elkunskap
Ambitiös och kvalitetsmedveten
Noggrann och lösningsorienterad
Förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp
Service och kvalitetsinriktad
B-körkort
Flytande svenska i tal och skrift
Mycket god datorkunskap





Övrig information
Placeringsort: Utgår hemifrån eller från kontor i Hässleholm med arbete i norra och mellersta Skåne
Start: Enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, dagtid
Lön: Individuell lönesättning

I denna rekrytering samarbetar Hässleholms Låssmed med Maxkompetens. Vid frågor kontakta gärna ansvarig Rekryteringskonsult Jenny Öster på 073- 436 8169 eller jenny.oster@maxkompetens.se
Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Ansökningar via epost mottages ej pga GDPR.


Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
Hässleholms Låssmed är ett välkänt bolag i norra Skåne som tillhandahållit säkerhetslösningar i närmare 50 år. Vi hjälper våra kunder, oavsett om behoven gäller lås, larm, passersystem eller kombinationer av dem. För att säkerhetsställa kvaliteten i våra leveranser jobbar vi hårt med att ha ett bra och nära samarbete med våra leverantörer och samarbetspartners. Hässleholms Låssmed ingår i den ledande säkerhetsgruppen Prosero Security Group.

Ansök nu

Teknisk säljare till SEG Instrument AB

Utesäljare
Läs mer Mar 29
SEG är ett av få företag i världen som specialiserat sig på industriell vägning. Som teknisk säljare på SEG kommer du arbeta med innovativa produkter och lösningar i en central roll med stora möjligheter till att forma, påverka och på sikt utveckla din roll i företaget. Nu söker vi på Maxkompetens i Växjö dig som vill vara ansiktet utåt för SEG. Välkommen in med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som teknisk säljare på SEG kommer du främst att arbeta med försäljning av SEG Instruments produkter, men även moderbolaget Jesmas produktportfölj som består av vågar och vågutrustning. Du kommer jobba mot industrikunder inom process- och bulkområdet. Vidare kommer du ansvara för att identifiera, kontakta och bearbeta potentiellt nya kunder och intressenter samt vidareutveckla relationer med redan befintliga företagskunder. Arbetet är varierande, självständigt och omfattar försäljningsansvar, projektledning samt nära samarbete med övriga kollegor i organisationen. Du kommer tillsammans med erfarna, engagerade och kompetenta kollegor verka för att SEG uppnår uppsatta tillväxtmål.

Ditt ansvarsområde omfattar södra Sverige upp till Stockholm samt en del av Värmland. Även längre resor förekommer i tjänsten.

Din profil
För att trivas i rollen som Teknisk säljare på SEG har du en stark drivkraft samt brinner för att uppnå goda resultat och göra affärer. Du har ett starkt affärs- och kundfokus och drivs av att leverera förstklassig service. För att lyckas i rollen tror vi du är strukturerad både som person och i arbetet samt har en affärsmässig, kundorienterad och relationsskapande approach i allt du gör.
Som person är du hungrig, driven och initiativtagande. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och van vid att självständigt planera upp ditt arbete för att kunna driva dina affärsprojekt från start till mål. Vidare är du en förtroendeingivande person med viljan att förstå kundens verklighet, utmaningar och behov samtidigt som du vågar ta beslut och utmana kunden.

För att vara aktuell för tjänsten har du som söker:
*Flerårig arbetslivserfarenhet inom företagsförsäljning.
*Tidigare erfarenhet av att leda projekt.
*B-körkort samt vana, vilja och möjlighet att resa i tjänsten då resor förekommer i arbetet.
*Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Meriterande:
*Tidigare arbetslivserfarenhet inom teknisk företagsförsäljning alternativt likvärdig teknisk bakgrund med erfarenhet av försäljning.
*Relevant teknisk utbildning.
*Kunskap om dynamisk och kontinuerlig vägning inom om processindustrin, samt övriga relevanta miljöer.

Övrig information
*Placeringsort: Utgår från hemmet.
*Arbetstid: Vardagar.
*Omfattning: Tillsvidare med tillämpad provanställning.
*Lön: Individuell lönesättning.
*Start: Omgående.

Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en rolig utmaning? Ansök då till tjänsten redan idag. I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet och vi ser fram emot att läsa just din ansökan. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

SEG Instrument AB har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Jonna Alm på telefon 0733 20 56 36.

Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
SEG Instrument AB är ett marknadsledande företag sedan 1950 talet, som tillverkar och säljer vågar och vägningsutrustning med kontor i Stockholm. År 2020 integrerades SEG i Jesma Group som består av Jesma Weighing Solutions och PMW Engineering.

Läs gärna mer på: www.s-e-g.com eller www.jesma.com.

Ansök nu

Teknisk säljare till SEG Instrument AB

Utesäljare
Läs mer Mar 4
SEG är ett av få företag i världen som specialiserat sig på industriell vägning. Som teknisk säljare på SEG kommer du arbeta med innovativa produkter och lösningar i en central roll med stora möjligheter till att forma, påverka och på sikt utveckla din roll i företaget. Nu söker vi på Maxkompetens i Växjö dig som vill vara ansiktet utåt för SEG. Välkommen in med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som teknisk säljare på SEG kommer du främst att arbeta med försäljning av SEG Instruments produkter, men även moderbolaget Jesmas produktportfölj som består av vågar och vågutrustning. Du kommer jobba mot industrikunder inom process- och bulkområdet. Vidare kommer du ansvara för att identifiera, kontakta och bearbeta potentiellt nya kunder och intressenter samt vidareutveckla relationer med redan befintliga företagskunder. Arbetet är varierande, självständigt och omfattar försäljningsansvar, projektledning samt nära samarbete med övriga kollegor i organisationen. Du kommer tillsammans med erfarna, engagerade och kompetenta kollegor verka för att SEG uppnår uppsatta tillväxtmål.

Ditt ansvarsområde omfattar södra Sverige upp till Stockholm samt en del av Värmland. Även längre resor förekommer i tjänsten.

Din profil
För att trivas i rollen som Teknisk säljare på SEG har du en stark drivkraft samt brinner för att uppnå goda resultat och göra affärer. Du har ett starkt affärs- och kundfokus och drivs av att leverera förstklassig service. För att lyckas i rollen tror vi du är strukturerad både som person och i arbetet samt har en affärsmässig, kundorienterad och relationsskapande approach i allt du gör.
Som person är du hungrig, driven och initiativtagande. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och van vid att självständigt planera upp ditt arbete för att kunna driva dina affärsprojekt från start till mål. Vidare är du en förtroendeingivande person med viljan att förstå kundens verklighet, utmaningar och behov samtidigt som du vågar ta beslut och utmana kunden.

För att vara aktuell för tjänsten har du som söker:
*Flerårig arbetslivserfarenhet inom företagsförsäljning.
*Tidigare erfarenhet av att leda projekt.
*B-körkort samt vana, vilja och möjlighet att resa i tjänsten då resor förekommer i arbetet.
*Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Meriterande:
*Tidigare arbetslivserfarenhet inom teknisk företagsförsäljning alternativt likvärdig teknisk bakgrund med erfarenhet av försäljning.
*Relevant teknisk utbildning.
*Kunskap om dynamisk och kontinuerlig vägning inom om processindustrin, samt övriga relevanta miljöer.

Övrig information
*Placeringsort: Utgår från hemmet.
*Arbetstid: Vardagar.
*Omfattning: Tillsvidare med tillämpad provanställning.
*Lön: Individuell lönesättning.
*Start: Omgående.

Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en rolig utmaning? Ansök då till tjänsten redan idag. I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet och vi ser fram emot att läsa just din ansökan. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

SEG Instrument AB har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Jonna Alm på telefon 0733 20 56 36.

Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
SEG Instrument AB är ett marknadsledande företag sedan 1950 talet, som tillverkar och säljer vågar och vägningsutrustning med kontor i Stockholm. År 2020 integrerades SEG i Jesma Group som består av Jesma Weighing Solutions och PMW Engineering.

Läs gärna mer på: www.s-e-g.com eller www.jesma.com.

Ansök nu

Teknisk säljare till SEG Instrument AB

Utesäljare
Läs mer Jan 20
SEG är ett av få företag i världen som specialiserat sig på industriell vägning. Som teknisk säljare på SEG kommer du arbeta med innovativa produkter och lösningar i en central roll med stora möjligheter till att forma, påverka och på sikt utveckla din roll i företaget. Nu söker vi på Maxkompetens i Växjö dig som vill vara ansiktet utåt för SEG. Välkommen in med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som teknisk säljare på SEG kommer du främst att arbeta med försäljning av SEG Instruments produkter, men även moderbolaget Jesmas produktportfölj som består av vågar och vågutrustning. Du kommer jobba mot industrikunder inom process- och bulkområdet. Vidare kommer du ansvara för att identifiera, kontakta och bearbeta potentiellt nya kunder och intressenter samt vidareutveckla relationer med redan befintliga företagskunder. Arbetet är varierande, självständigt och omfattar försäljningsansvar, projektledning samt nära samarbete med övriga kollegor i organisationen. Du kommer tillsammans med erfarna, engagerade och kompetenta kollegor verka för att SEG uppnår uppsatta tillväxtmål.

Ditt ansvarsområde omfattar södra Sverige upp till Stockholm samt en del av Värmland. Även längre resor förekommer i tjänsten.

Din profil
För att trivas i rollen som Teknisk säljare på SEG har du en stark drivkraft samt brinner för att uppnå goda resultat och göra affärer. Du har ett starkt affärs- och kundfokus och drivs av att leverera förstklassig service. För att lyckas i rollen tror vi du är strukturerad både som person och i arbetet samt har en affärsmässig, kundorienterad och relationsskapande approach i allt du gör.
Som person är du hungrig, driven och initiativtagande. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och van vid att självständigt planera upp ditt arbete för att kunna driva dina affärsprojekt från start till mål. Vidare är du en förtroendeingivande person med viljan att förstå kundens verklighet, utmaningar och behov samtidigt som du vågar ta beslut och utmana kunden.

För att vara aktuell för tjänsten har du som söker:
*Flerårig arbetslivserfarenhet inom företagsförsäljning.
*Tidigare erfarenhet av att leda projekt.
*B-körkort samt vana, vilja och möjlighet att resa i tjänsten då resor förekommer i arbetet.
*Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Meriterande:
*Tidigare arbetslivserfarenhet inom teknisk företagsförsäljning alternativt likvärdig teknisk bakgrund med erfarenhet av försäljning.
*Relevant teknisk utbildning.
*Kunskap om dynamisk och kontinuerlig vägning inom om processindustrin, samt övriga relevanta miljöer.

Övrig information
*Placeringsort: Utgår från hemmet.
*Arbetstid: Vardagar.
*Omfattning: Tillsvidare med tillämpad provanställning.
*Lön: Individuell lönesättning.
*Start: Omgående.

Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en rolig utmaning? Ansök då till tjänsten redan idag. I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet och vi ser fram emot att läsa just din ansökan. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

SEG Instrument AB har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Jonna Alm på telefon 0733 20 56 36.

Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
SEG Instrument AB är ett marknadsledande företag sedan 1950 talet, som tillverkar och säljer vågar och vägningsutrustning med kontor i Stockholm. År 2020 integrerades SEG i Jesma Group som består av Jesma Weighing Solutions och PMW Engineering.

Läs gärna mer på: www.s-e-g.com eller www.jesma.com.

Ansök nu

Research & Development Engineer till Riflex Film

Civilingenjör, kemi
Läs mer Feb 7
Nu finns en fantastisk möjlighet för dig med kompetens och erfarenhet inom kemiteknik och produktutveckling att bli en del av familjära och attraktiva Riflex Film! Här erbjuds du en varierad och utvecklande vardag i tätt samarbete med kollegor och kunder. Med intresse för teknik och en ständig vilja att lära hoppas vi att du vill följa med oss på vår spännande utvecklingsresa!

Dina arbetsuppgifter
Som Research & Development Engineer på Riflex Film kommer du driva arbetet inom produkt- och materialutveckling samtidigt som du utvärderar och vårdar det befintliga produktsortimentet. Du planerar och utvecklar produkter och rutiner från idé till färdig produkt och säkerställer att dessa möter bransch standarder och kunders förfrågningar. Du kommer, tillsammans med försäljnings-, kvalitets-, produktionsledning och produktionsmedarbetare planera och genomföra provkörningar och säkerställa att alla har rätt information och förutsättningar för att kunna genomföra uppgiften. Vidare arbetar du systematiskt med omvärldsbevakning och representerar Riflex Film i olika forum och intresseorganisationer.

Riflex Film värdesätter ett gott samarbete och teamanda vilket innebär att du kommer ha en bred kontaktyta så väl internt som externt. Rollen är varierande där ena dagen kan bestå av att ta fram nya recept och råvaror - för att nästa dag följa med försäljningsavdelningen på kundbesök och ha en rådgivande roll gentemot våra kunder.

Produktionen pågår dygnet runt 7 dagar i veckan vilket innebär att du ibland kan behöva inställa dig utanför kontorstid. Resor till kunder och leverantörer ingår i tjänsten.

Din profil
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom kemiteknik eller liknande samt några års erfarenhet av produkt-och materialutveckling av polymera material eller motsvarande inom tillverkningsindustrin. Vidare ser vi att du har en mycket god teknisk förståelse. Du behärskar även svenska och engelska på en professionell nivå.

I den här rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du, precis som vi, en prestigelös lagspelare som värdesätter goda relationer och nära samarbete med så väl kollegor som kunder. Du tar dig an nya utmaningar med ett nyfiket och kreativt mindset samtidigt som du förstår vikten av god planeringsförmåga och att ha med dig dina kollegor och kunder under processens gång.

Du trivs i en varierande och lärande miljö där du får möjlighet att utveckla både dig själv, dina kollegor och Riflex som företag och våra processer. Vi hoppas att du vill hänga med på vår spännande utvecklingsresa och tillsammans ha riktigt roligt längst vägen.

Övrig information
Placeringsort: Ronneby??
Start: Enligt överenskommelse???
Varaktighet: Tillsvidare??
Arbetstid: Heltid, dagtid måndag - fredag.?


I denna rekrytering samarbetar Riflex Film med Maxkompetens. Vid frågor kontakta gärna ansvarig Rekryteringskonsult Josefin Jönsson på 044-781 44 82 eller josefin.jonsson@maxkompetens.se. Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Vi tar gärna emot dina handlingar snarast med sista ansökningsdag den 19 februari 2023. Ansökningar via epost mottages ej pga. GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
Riflex Film AB ägs av tyska KAP AG med säte i Fulda. Riflex Film AB är en av Nordens få tillverkare av plastfilmer genom s.k. kalandrering och arbetar med en utpräglad specialiserings- och nischproduktstrategi. Företaget täcker hela kedjan från produktutveckling till produktion och försäljning. 98 % av produktionen går på export, framför allt till de större länderna inom EU, men en viss andel säljs även globalt. Riflex Film AB har 65 anställda och omsätter ca?265 MSEK. Ytterligare information om företaget finner Du på: www.riflexfilm.com.

Ansök nu

Passer/Larmtekniker

Larminstallatör/Larmtekniker
Läs mer Jan 23
Vi söker nu dig som är erfaren Passer/Larmtekniker som har hög servicemedvetenhet och som vill arbeta i en varierad tjänst med stor frihet under eget ansvar. Här kommer du att få arbeta med marknadens ledande system och du kommer att få stora utvecklingsmöjligheter inom olika tekniska områden genom utbildning och samarbete med erfarna kollegor.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter

Service och underhåll av befintliga passagesystem och larmsystem.
Montering och nyinstallation i både större och mindre projekt.
Löpande kunddialog där du ger rådgivning utifrån kundens behov.

Som Passer/Larmtekniker hos Hässleholms Låssmed arbetar du och dina kollegor med att erbjuda ledande säkerhetslösningar inom lås, passersystem, larm och kameraövervakning till både företag, kommuner, och privatpersoner. Arbetsgruppen består idag av 8 personer och ert upptagningsområde är mellersta och norra Skåne.


Din profil
Vi söker dig som är lösningsfokuserad, tekniskt kunnig och tycker om att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Du är utåtriktad och mån om ett gott samarbete med människor runt dig. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vid dina serviceegenskaper.

Yrket kräver absolut ärlighet samt hög grad av moral och etik, därför kräver vi ett utdrag ur brottsregistret innan anställning.

Krav för tjänsten

Tidigare erfarenhet av arbete med Teletec inbrottlarm
Ambitiös och kvalitetsmedveten
Noggrann och lösningsorienterad
Förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp
Service och kvalitetsinriktad
B-körkort
Flytande svenska i tal och skrift
Mycket god datorkunskap




Övrig information
Placeringsort: Utgår hemifrån eller från kontor i Hässleholm med arbete i norra och mellersta Skåne
Start: Enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, dagtid
Lön: Individuell lönesättning

I denna rekrytering samarbetar Hässleholms Låssmed med Maxkompetens. Vid frågor kontakta gärna ansvarig Rekryteringskonsult Jenny Öster på 073- 436 8169 eller jenny.oster@maxkompetens.se
Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Vi tar gärna emot dina handlingar snarast med sista ansökningsdag den 22 Januari 2023. Ansökningar via epost mottages ej pga GDPR.


Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
Hässleholms Låssmed är ett välkänt bolag i norra Skåne som tillhandahållit säkerhetslösningar i närmare 50 år. Vi hjälper våra kunder, oavsett om behoven gäller lås, larm, passersystem eller kombinationer av dem. För att säkerhetsställa kvaliteten i våra leveranser jobbar vi hårt med att ha ett bra och nära samarbete med våra leverantörer och samarbetspartners. Hässleholms Låssmed ingår i den ledande säkerhetsgruppen Prosero Security Group.

Ansök nu

Passer/Larmtekniker

Larminstallatör/Larmtekniker
Läs mer Dec 21
Vi söker nu dig som är erfaren Passer/Larmtekniker som har hög servicemedvetenhet och som vill arbeta i en varierad tjänst med stor frihet under eget ansvar. Här kommer du att få arbeta med marknadens ledande system och du kommer att få stora utvecklingsmöjligheter inom olika tekniska områden genom utbildning och samarbete med erfarna kollegor.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter

Service och underhåll av befintliga passagesystem och larmsystem.
Montering och nyinstallation i både större och mindre projekt.
Löpande kunddialog där du ger rådgivning utifrån kundens behov.

Som Passer/Larmtekniker hos Hässleholms Låssmed arbetar du och dina kollegor med att erbjuda ledande säkerhetslösningar inom lås, passersystem, larm och kameraövervakning till både företag, kommuner, och privatpersoner. Arbetsgruppen består idag av 8 personer och ert upptagningsområde är mellersta och norra Skåne.


Din profil
Vi söker dig som är lösningsfokuserad, tekniskt kunnig och tycker om att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Du är utåtriktad och mån om ett gott samarbete med människor runt dig. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vid dina serviceegenskaper.

Yrket kräver absolut ärlighet samt hög grad av moral och etik, därför kräver vi ett utdrag ur brottsregistret innan anställning.

Krav för tjänsten

Tidigare erfarenhet av arbete med Teletec inbrottlarm
Ambitiös och kvalitetsmedveten
Noggrann och lösningsorienterad
Förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp
Service och kvalitetsinriktad
B-körkort
Flytande svenska i tal och skrift
Mycket god datorkunskap




Övrig information
Placeringsort: Utgår hemifrån eller från kontor i Hässleholm med arbete i norra och mellersta Skåne
Start: Enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, dagtid
Lön: Individuell lönesättning

I denna rekrytering samarbetar Hässleholms Låssmed med Maxkompetens. Vid frågor kontakta gärna ansvarig Rekryteringskonsult Jenny Öster på 073- 436 8169 eller jenny.oster@maxkompetens.se
Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Vi tar gärna emot dina handlingar snarast med sista ansökningsdag den 22 Januari 2023. Ansökningar via epost mottages ej pga GDPR.


Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
Hässleholms Låssmed är ett välkänt bolag i norra Skåne som tillhandahållit säkerhetslösningar i närmare 50 år. Vi hjälper våra kunder, oavsett om behoven gäller lås, larm, passersystem eller kombinationer av dem. För att säkerhetsställa kvaliteten i våra leveranser jobbar vi hårt med att ha ett bra och nära samarbete med våra leverantörer och samarbetspartners. Hässleholms Låssmed ingår i den ledande säkerhetsgruppen Prosero Security Group.

Ansök nu

Kundservicemedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Apr 6
Dina arbetsuppgifter
Vi behöver stärka upp vårt fantastiska team och söker nu Dig som har erfarenhet inom service eller kundsupport! Vi är ett dedikerat team som har roligt tillsammans, är hjälpsamma och ställer upp för varandra.

Att vara en stjärna hos oss på Byggmax innebär att med trevligt bemötande ta emot kunder/leverantörer via telefon/mejl samt att besvara våra kunders funderingar och lösa deras problem på bästa sätt.

Dina arbetsuppgifter:
Din roll blir allt från försäljning och produktvägledning till orderadministration och leveransökning. Du kommer att jobba i ett team där vi jobbar tätt och tillsammans men även mycket individuellt för att hjälpa våra kunder, samt även kollegor i hela företaget.

Sammanfattningsvis hjälper du oss att leverera service i världsklass och i utbyte ger vi dig ett spännande och roligt arbete i en fantastisk arbetsgrupp där det finns utvecklingsmöjligheter. Vi är inne i en framtidsresa med mycket nytt på agendan där medarbetarna har mycket inflytande. Du ska därför ha ett brinnande intresse av att vilja utveckla både dig själv och våra dagliga arbetsrutiner.

Vår Kundservice i Lund förser den norska, finska, danska och svenska marknaden med support. Du kommer att arbeta på en fartfylld och härlig arbetsplats omgiven av engagerade och fantastiska kollegor i teamet.

Din profil
Det är inget krav att du ska ha jobbat på en Kundservice tidigare, men vi vill att du har någon typ av erfarenhet från arbete via telefon eller service. Dock är det högt meriterande om du arbetat på en Kundservice innan. Besitter du kunskap från byggbranschen och/eller känner dig händig inom hemma-projekt så kommer du stortrivas hos oss. Det viktigaste är dock att du är glad, trevlig och brinner för att ge utmärkt service.

Vi tror att du:

· Har en utmärkt känsla för service

· Har en mycket god social kompetens

· Har god förmåga att arbeta både självständigt samt i grupp

· Är en engagerad och ansvarstagande person

· God datorvana

· Kunskaper i de nordiska språken i tal och skrift är högt meriterande

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper!

Övrig information
Övrig information
I normala tider tillbringar du merparten av din tid på kontoret i Lund tillsammans med dina kollegor men det finns också möjlighet att arbeta hemifrån en del av din tid.
Arbetstider: Varannan vecka 8.00-16.30 och den andra veckan 8.45-17.15
Tjänsten är en tillsvidareanställning och inleds med 6 månaders provanställning.

Intresserad?

Byggmax har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekrytering.
Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, malin.rangstedt@maxkompetens.se

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
Om Byggmax
Byggmax idé är enkel. Vi erbjuder byggvaror med bra kvalitet till ett lågt pris till både hemmafixare och proffs. Genom att erbjuda bra produkter till bra priser och göra det enkelt för kunden att handla har Byggmax blivit en av Nordens mest populära retail-kedjor inom "projekt för hemmet" med över 170 varuhus i Norden, spridda i Sverige, Norge och Finland.

Byggmax har även lyckats att skapa ett av de mest expansiva och lönsamma kedjeformaten på den nordiska marknaden. Butikerna i kombination med en målmedveten satsning på e-handel under många år har resulterat i många trogna och nöjda kunder. I koncernen ingår förutom Byggmax även Skånska Byggvaror och Buildor och vi arbetar tvärs över bolagen i koncernen. Byggmax genomsyras av våra värderingar; ansvar, positiv attityd, respekt, roligt, engagemang och 100%.

Ansök nu