Kry Primärvård AB jobb i Lund

Hitta lediga jobb hos Kry Primärvård AB i Lund. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Lund.

Medicinsk sekreterare vikariat till Kry vårdcentral Laurentii

Läkarsekreterare/Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare
Läs mer Feb 9
Om vårdcentralen
Centralt i Lund ligger Kry vårdcentral Laurentii med över 10 000 listade patienter och ca 30 engagerade och kompetenta medarbetare. Vårdcentralen och medarbetarna är väldigt stolta över att vara utsedda till en av Skånes bästa vårdcentraler under 2023 och ligga i toppen i NPE (Nationell Patientenkät) i Lund och i hela Region Skåne. Det råder en mycket god stämning på vårdcentralen och alla arbetar tillsammans med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och ett gott bemötande för att ge patienterna framtidens primärvård. Vill du vara med på Krys fortsatta resa inom digifysisk vård? Sök tjänsten som medicinsk sekreterare hos oss!
Om Kry
Kry är Sveriges tredje största vårdgivare med totalt 30 vårdcentraler runt om i landet. Dessutom ledande när det gäller digital vård. Tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa bemötandet i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård. Krys vårdcentraler kännetecknas av ett modernt arbetssätt, innovation, nytänkande och patientcentrerad vård.
Arbetsbeskrivning
Rollen som medicinsk sekreterare innebär omväxlande arbetsuppgifter där du har möjlighet att kompetensutveckla dig själv samt vara med på resan att utveckla och förändra primärvården. Det är en flexibel tjänst där du så småningom kommer kunna arbeta både fysiskt på plats samt delvis på distans hemifrån. Vi använder oss av systemen PMO, Pasis och MedSpeech. Det är de medicinska sekreterarna som tillsammans samordnar, planerar, bevakar, skriver diktat, och servar både vårdgivare och patienter administrativt. Vi hjälps åt och fördelar arbetet efter verksamhetens behov och kompetenser.
Exempel på arbetsuppgifter
Receptionsarbete.
Administrativ service till kollegor.
Medicinsk dokumentation, post– och remisshantering.
Bokning från väntelista.
IT-ansvar för enhetens utrustning och IT-stöd till kollegor.
Vårdstatistik.
Bidra till förbättringsarbete inom det administrativa området.

Kvalifikationer och egenskaper
Utbildning inom Hälso- och sjukvårdsadministration alternativt motsvarande utbildning till medicinsk sekreterare.
Erfarenhet inom svensk sjukvård.
Erfarenhet inom svensk primärvård är starkt meriterande.
Mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Goda kunskaper i medicinsk terminologi.
Tekniskt intresserad med god datorvana.

Du har en hög servicekänsla och är professionell i ditt bemötande. Du har en god samarbetsförmåga och är lyhörd. Utöver detta, är du flexibel och initiativtagande. Du säkerställer och prioriterar alltid att ge hög medicinsk kvalitet i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Övrig information
Start: Juni - november med eventuell möjlighet till förlängning.
Omfattning: Heltid.
Anställning: Vikariat.
Arbetstider: Vardagar, dagtid.
Lön: Månadslön enligt överenskommelse.
Plats: Lund.
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på elin.lamby@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

Specialistläkare i allmänmedicin till Kry vårdcentral Tuna i Lund

Specialistläkare
Läs mer Nov 20
Om vårdcentralen
Kry vårdcentral Tuna var den första av Krys digifysiska vårdcentraler som öppnade i Sverige för fyra år sedan. Eftersom digifysiskt arbetssätt är ett nytt sätt att arbeta med primärvård, så blir du en viktig del i metodens utveckling. Vårdcentralen söker dig som vill vara med och skapa en positiv och inspirerande arbetsplats med tydligt patientfokus. Du kommer att tillhöra ett kompetensstarkt team som bland annat består av specialister i allmänmedicin, läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykolog, fysioterapeut, dietist, arbetsterapeut, rehabkoordinator samt undersköterskor. På vårdcentralen har vi fokus på gott bemötande, god tillgänglighet och att arbeta hälsofrämjande. I vårdteamet arbetar vi med täta dialoger mellan professionerna i syfte att skapa den bästa vården för patienten. Vill du vara med på vårdcentralen och Krys fortsatta resa inom digifysisk vård? Sök tjänsten som specialistläkare i allmänmedicin hos oss!
Om Kry
Kry är Sveriges tredje största vårdgivare med totalt 28 vårdcentraler runt om i landet. Dessutom ledande när det gäller digital vård. Tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa bemötandet i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård.
Arbetsbeskrivning
I rollen som specialistläkare erbjuds du ett flexibelt arbete där du både får möjlighet att arbeta fysiskt på någon eller några av våra vårdcentraler i regionen beroende på behov och önskemål samt arbete med digitala patientmöten i Krys digitala tjänst där du arbetar hemifrån (omfattning enligt överenskommelse). Förutom omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att möta och rådge många olika patienter, får du vara med och bidra till att utveckla och förändra primärvården där dina idéer skapar värde för verksamheten och Krys arbete att förbättra primärvården.
Kvalifikationer & egenskaper
Du är utbildad specialistläkare i allmänmedicin.
Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Du har goda tekniska kunskaper, om du tidigare arbetat med digitala vårdmöten är det meriterande.
Om du tidigare arbetat inom svensk sjukvård/primärvård är det meriterande.
Du arbetar evidensbaserat, är professionell i ditt bemötande och värnar om att sätta patienten först.
Du har god samarbetsförmåga och är lyhörd mot både kollegor och patienter.

Vi driver ett stort arbete med att erbjuda branschens bästa patientbemötande. För det krävs motiverade medarbetare och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Vi letar efter kollegor som tar ansvar för gruppen och som är intresserade av att vara med och skapa en härlig och motiverande arbetsplats där vi arbetar tillsammans.
Vi erbjuder dig
En vårdcentral med stort fokus på service, som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet.
Involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen inom nya verktyg, processer samt rutiner och riktlinjer.
En möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av Krys digitala och fysiska vård.
Kollegor över hela landet som samarbetar och utbyter erfarenheter kring metoder och medicinska fall.
Vi uppmuntrar egen kontinuerlig och återkommande fortbildning ex internt via Kry Academy.
Kollektivavtal, generöst friskvårdsbidrag och andra bra förmåner.
En möjlighet att kombinera fysiskt arbete på vårdcentral såväl som i vår digitala tjänst där du arbetar hemifrån.

Praktisk information
Start: Snarast efter överenskommelse.
Omfattning: Heltid eller enligt överenskommelse.
Anställning: Tillsvidareanställning (med inledande provanställning 6 mån).
Arbetstider: Vardagar, dagtid.
Plats: Lund.
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på elin.lamby@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

Psykolog till Kry vårdcentral Laurentii

Psykolog
Läs mer Nov 20
Om vårdcentralen
Centralt i Lund ligger Kry vårdcentral Laurentii med över 10 000 listade patienter och ca 30 engagerade och kompetenta medarbetare. Vårdcentralen och medarbetarna är väldigt stolta över att vara utsedda till en av Skånes bästa vårdcentraler under 2023 och ligga i toppen i NPE (Nationell Patientenkät) i Lund och i hela Region Skåne. Det råder en mycket god stämning på vårdcentralen och alla arbetar tillsammans med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och ett gott bemötande för att ge patienterna framtidens primärvård. Vill du vara med på Krys fortsatta resa inom digifysisk vård? Sök tjänsten som psykolog hos oss!
Om Kry
Kry är Sveriges tredje största vårdgivare med totalt 30 vårdcentraler runt om i landet. Dessutom ledande när det gäller digital vård. Tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig.
Arbetsbeskrivning
I rollen som psykolog har du en central roll i de sedvanliga uppgifterna på mottagningen där du får möjlighet att möta många olika patienter. Du får arbeta på vår fysiska vårdcentral såväl som i vår digitala tjänst (om du arbetat minst ett år som legitimerad psykolog) där du arbetar hemifrån (omfattning enligt överenskommelse). Samtidigt får du möjlighet att kompetensutveckla dig själv samt vara med på resan att utveckla och förändra primärvården. Vårdcentralen lägger stor vikt vid att arbeta nära patienten, med kontinuitet och med fokus på att i samarbete mellan olika professioner uppnå bästa möjliga vård.
På vårdcentralen arbetar du också med KBT inom vårdval psykoterapi för Region Skåne. Inom vårdval psykoterapi behandlas patienter med lättare till medelsvår depression, ångest, stress eller posttraumatiskt stressyndrom. Patienterna är 16 år eller äldre.
Kvalifikationer & egenskaper
Legitimerad psykolog med KBT-inriktning.
Erfarenhet inom svensk primärvård, psykiatri eller företagshälsovård.
Meriterande om du kan ta över en KBT ackreditering som finns på vårdcentralen.
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Goda tekniska kunskaper.
Du arbetar evidensbaserat, är professionell i ditt bemötande och värnar om att sätta patienten först.
Du har god samarbetsförmåga och är lyhörd mot både kollegor och patienter.

Vi driver ett stort arbete med att erbjuda branschens bästa patientbemötande. För det krävs motiverade medarbetare och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Vi letar efter kollegor som tar ansvar för gruppen och som är intresserade av att vara med och skapa en härlig arbetsplats där vi arbetar tillsammans.
Vi erbjuder dig
En vårdcentral med stort fokus på service, som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet.
Involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen inom nya verktyg, processer samt rutiner och riktlinjer.
En möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av Krys digitala och fysiska vård.
Kollegor över hela landet som samarbetar och utbyter erfarenheter kring metoder och medicinska fall.
Vi uppmuntrar egen kontinuerlig och återkommande fortbildning ex internt via Kry Academy.
Möjlighet att kombinera fysiskt arbete på vårdcentralen såväl som i vår digitala tjänst där du arbetar hemifrån.
Kollektivavtal, generöst friskvårdsbidrag och andra bra förmåner.

Praktisk information
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Anställning: Tillsvidareanställning (med inledande provanställning 6 mån).
Arbetstider: Vardagar kl 8-17.
Plats: Lund.
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på elin.lamby@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

Diabetessjuksköterska till Kry vårdcentral Tuna i Lund

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Okt 13
Om vårdcentralen
Kry vårdcentral Tuna var den första av Krys digifysiska vårdcentraler som öppnade i Sverige för fyra år sedan. Eftersom digifysiskt arbetssätt är ett nytt sätt att arbeta med primärvård, så blir du en viktig del i metodens utveckling. Vårdcentralen söker dig som vill vara med och skapa en positiv och inspirerande arbetsplats med tydligt patientfokus. Du kommer att tillhöra ett kompetensstarkt team som bland annat består av specialister i allmänmedicin, läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykolog, fysioterapeut, dietist, arbetsterapeut, rehabkoordinator samt undersköterskor. På vårdcentralen har vi fokus på gott bemötande, god tillgänglighet och att arbeta hälsofrämjande. I vårdteamet arbetar vi med täta dialoger mellan professionerna i syfte att skapa den bästa vården för patienten. Vill du vara med på vårdcentralen och Krys fortsatta resa inom digifysisk vård? Sök tjänsten som diabetessjuksköterska hos oss!
Om Kry
Kry är Sveriges tredje största vårdgivare med totalt 30 vårdcentraler runt om i landet. Dessutom ledande när det gäller digital vård. Tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa bemötandet i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård.
Arbetsbeskrivning
Du har en central roll i de sedvanliga uppgifterna på mottagningen där du får möjlighet att möta många olika patienter. Du får arbeta på vår fysiska vårdcentral och har även möjlighet att arbeta i vår digitala tjänst (om du arbetat minst 1 år med mottagningsarbete på vårdcentral, 1177 eller akutmottagning) där du arbetar hemifrån (omfattning enligt överenskommelse). Samtidigt får du möjlighet att kompetensutveckla dig själv samt vara med på resan att utveckla och förändra primärvården. Vårdcentralen lägger stor vikt vid att arbeta nära patienten, med kontinuitet och med fokus på att i samarbete mellan olika professioner, uppnå bästa möjliga vård.
Kvalifikationer & egenskaper
Legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska med vidareutbildning inom diabetes.
Erfarenhet inom svensk sjukvård.
Erfarenhet inom svensk primärvård är starkt meriterande.
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Goda tekniska kunskaper.
Du arbetar evidensbaserat, är professionell i ditt bemötande och värnar om att sätta patienten först.
Du har god samarbetsförmåga och är lyhörd mot både kollegor och patienter.

Vi driver ett stort arbete med att erbjuda branschens bästa patientbemötande. För det krävs motiverade medarbetare och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Vi letar efter kollegor som tar ansvar för gruppen och som är intresserade av att vara med och skapa en härlig arbetsplats där vi arbetar tillsammans.
Vi erbjuder dig
En vårdcentral med stort fokus på service, som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet.
Involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen inom nya verktyg, processer samt rutiner och riktlinjer.
En möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av Krys digitala och fysiska vård.
Kollegor över hela landet som samarbetar och utbyter erfarenheter kring metoder och medicinska fall.
Vi uppmuntrar egen kontinuerlig och återkommande fortbildning ex internt via Kry Academy.
Möjlighet att kombinera fysiskt arbete på vårdcentralen såväl som i vår digitala tjänst där du arbetar hemifrån.
Kollektivavtal, generöst friskvårdsbidrag och andra bra förmåner.

Praktisk information
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid eller enligt överenskommelse.
Anställning: Tillsvidareanställning (med inledande provanställning 6 mån).
Arbetstider: Vardagar kl 8-17.
Plats: Lund.
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på elin.lamby@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

Sjuksköterska/Distriktssköterska till Kry vårdcentral Tuna i Lund

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 2
Om vårdcentralen
Kry vårdcentral Tuna i Lund var den första av Krys digifysiska vårdcentraler som öppnade i Sverige för snart 5 år sedan. Eftersom digifysiskt arbetssätt är ett nytt sätt att arbeta med primärvård, så blir du en viktig del i metodens utveckling. Vårdcentralen söker dig som vill vara med och skapa en positiv och inspirerande arbetsplats med tydligt patientfokus. Du kommer att tillhöra ett kompetensstarkt team som bland annat består av specialister i allmänmedicin, läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykolog, fysioterapeut, dietist, arbetsterapeut, rehabkoordinator samt undersköterskor. På vårdcentralen har vi fokus på gott bemötande, god tillgänglighet och att arbeta hälsofrämjande. I vårdteamet arbetar vi med täta dialoger mellan professionerna i syfte att skapa den bästa vården för patienten. Vill du vara med på vårdcentralen och Krys fortsatta resa inom digifysisk vård? Sök tjänsten som sjuksköterska/distriktssköterska hos oss!
Om Kry
Kry är Sveriges tredje största vårdgivare med totalt 30 vårdcentraler runt om i landet. Dessutom ledande när det gäller digital vård. Tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa bemötandet i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård. Krys vårdcentraler kännetecknas av ett modernt arbetssätt, innovation, nytänkande och patientcentrerad vård.
Arbetsbeskrivning
Du har en central roll i de sedvanliga uppgifterna på mottagningen där du får möjlighet att möta många olika patienter. Samtidigt får du möjlighet att kompetensutveckla dig själv och vara med på resan att utveckla och förändra primärvården. Vårdcentralen lägger stor vikt vid att arbeta nära patienten, med kontinuitet och med fokus på att i samarbete mellan olika professioner uppnå bästa möjliga vård.
Kvalifikationer & egenskaper
Legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska.
Erfarenhet inom svensk sjukvård.
Erfarenhet inom svensk primärvård är starkt meriterande.
Vidareutbildning inom diabetes är meriterande.
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Goda tekniska kunskaper.
Du arbetar evidensbaserat, är professionell i ditt bemötande och värnar om att sätta patienten först.
Du har god samarbetsförmåga och är lyhörd mot både kollegor och patienter.



Vi driver ett stort arbete med att erbjuda branschens bästa patientbemötande. För det krävs motiverade medarbetare och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Vi letar efter kollegor som tar ansvar för gruppen och som är intresserade av att vara med och skapa en härlig arbetsplats där vi arbetar tillsammans.
Vi erbjuder dig
En vårdcentral med stort fokus på service, som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet.
Involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen inom nya verktyg, processer samt rutiner och riktlinjer.
En möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av Krys digitala och fysiska vård.
Kollegor över hela landet som samarbetar och utbyter erfarenheter kring metoder och medicinska fall.
Vi uppmuntrar egen kontinuerlig och återkommande fortbildning ex internt via Kry Academy.
Möjlighet att kombinera fysiskt arbete på vårdcentralen såväl som i vår digitala tjänst där du arbetar hemifrån.
Kollektivavtal, generöst friskvårdsbidrag och andra bra förmåner.

?Praktisk information
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Anställning: Tillsvidareanställning med inledande 6 mån provanställning.
Arbetstider: Vardagar, dagtid.
Plats: Lund.
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på elin.lamby@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

Arbetsterapeut till Kry Laurentii

Arbetsterapeut
Läs mer Dec 20
Om vårdcentralen
Centralt i Lund ligger Kry vårdcentral Laurentii med över 10 000 listade patienter och ca 30 engagerade och kompetenta medarbetare. Vårdcentralen och medarbetarna är väldigt stolta över att vara utsedda till en av Skånes bästa vårdcentraler under 2023 och ligga i toppen i NPE (Nationell Patientenkät) i Lund och i hela Region Skåne. Det råder en mycket god stämning på vårdcentralen och alla arbetar tillsammans med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och ett gott bemötande för att ge patienterna framtidens primärvård.
Nu söker vi en arbetsterapeut till vårdcentral Kry Laurentii och Kry Hörby. Ca 60% av tjänsten kommer att vara förlagd på Laurentii och 40% på Kry vårdcentral Hörby.
Om Kry
Kry är Sveriges tredje största vårdgivare med totalt 30 vårdcentraler runt om i landet. Dessutom ledande när det gäller digital vård. Tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa bemötandet i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård. Krys vårdcentraler kännetecknas av ett modernt arbetssätt, innovation, nytänkande och patientcentrerad vård.
Dina arbetsuppgifter som arbetsterapeut:
Du kommer att genomföra arbetsterapeutiska bedömningar, behandlingar samt utprovning och förskrivning av hjälpmedel på vårdcentralen. En stor del av arbetet består av handrehabilitering. Detta innebär självständig bedömning av patientens behov, behandling och utprovning/tillverkning av ortoser. Du kommer genomföra minnesutredningar och göra hembesök hos patienterna.
Du kommer tillhöra ett kompetensstarkt team som består av läkare, sjuksköterska, distriktssköterska, fysioterapeut, undersköterska, psykolog och verksamhetschef. Som arbetsterapeut är du ensam inom din profession på vårdcentralerna.
Kvalifikationer & egenskaper
Du är legitimerad arbetsterapeut.
Du har några års erfarenhet som arbetsterapeut.
Du har erfarenhet inom svensk primärvård.
Du har erfarenhet inom handrehabilitering.
Du har kunskap om kognitiva bedömningar vid demensutredningar samt om patienter i behov av vardagsbalans.
Du har intresse, kompetens och tidigare erfarenhet av koordinering av sjukskrivna.
Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Som person är du trygg i din yrkesroll, du tycker det är stimulerande att vara med och utveckla arbetssätt och vi ser gärna att du tar aktiv del i utvecklingsarbetet. Du är engagerad och har lätt för att samarbeta. Du är drivande i rehabiliteringsfrågorna och kunnig inom försäkringsmedicin. Du trivs med att koordinera flera uppgifter och kontakter genom olika möten med patient, kollegor eller övriga samarbetspartners.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: 100% eller enligt överenskommelse.
Anställning: Tillsvidareanställning (med inledande provanställning 6 mån).
Arbetstider: Vardagar kl 8-17.
Plats: Laurentii och Hörby
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på elin.lamby@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

Kurator till Kry vårdcentral Laurentii

Primärvårdskurator
Läs mer Dec 5
Om vårdcentralen
Centralt i Lund ligger Kry vårdcentral Laurentii med över 10 000 listade patienter och ca 30 engagerade och kompetenta medarbetare. Vårdcentralen och medarbetarna är väldigt stolta över att vara utsedda till en av Skånes bästa vårdcentraler under 2023 och ligga i toppen i NPE (Nationell Patientenkät) i Lund och i hela Region Skåne. Det råder en mycket god stämning på vårdcentralen och alla arbetar tillsammans med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och ett gott bemötande för att ge patienterna framtidens primärvård. Vill du vara med på Krys fortsatta resa inom digifysisk vård? Sök tjänsten som kurator hos oss!
Om Kry
Kry är Sveriges tredje största vårdgivare med totalt 30 vårdcentraler runt om i landet. Dessutom ledande när det gäller digital vård. Tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa bemötandet i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård. Krys vårdcentraler kännetecknas av ett modernt arbetssätt, innovation, nytänkande och patientcentrerad vård.
Arbetsbeskrivning
Tjänsten innefattar bedömning, behandling, kontakt med anhöriga och vårdgrannar/myndigheter samt rehabilitering. Tjänsten kan anpassas något efter din kompetensprofil. Arbetsuppgifterna består av bedömning och behandlingsarbete både individuellt och i grupp. Du är ansvarig för det psykosociala perspektivet på mottagningen och jobbar brett med att ge psykosocialt stöd samt att samordna psykosociala insatser. Du kommer både ha möjlighet att arbeta på plats och en viss del hemifrån.
Kvalifikationer & egenskaper
Du är legitimerad hälso- och sjukvårdskurator.
Du har erfarenhet av arbete med vuxna och psykiatri.
Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Utbildning i KBT steg 1 är ett krav.
Erfarenhet inom svensk primärvård är ett krav.
Kunskap om olika insatser från socialtjänst är meriterande.

Som person är du trygg i din yrkesroll, engagerad och drivs av att bidra till att skapa värde för våra patienter. Vi har höga ambitioner om ett gott samarbete inom mottagningen, gentemot våra patienter, vårdgrannar, brukarorganisationer samt anhöriga. Vi lägger därför stor vikt vid samarbetsförmåga, professionalitet och teamorientering hos dig.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid eller enligt överenskommelse.
Anställning: Tillsvidareanställning (med inledande provanställning 6 mån).
Arbetstider: Vardagar kl 8-17.
Plats: Lund.
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på elin.lamby@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

Sjuksköterska på vikariat till Kry vårdcentral Laurentii

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Okt 13
Om vårdcentralen
Centralt i Lund ligger Kry vårdcentral Laurentii med över 10 000 listade patienter och ca 30 engagerade och kompetenta medarbetare. Vårdcentralen och medarbetarna är väldigt stolta över att vara utsedda till en av Skånes bästa vårdcentraler under 2023 och ligga i toppen i NPE (Nationell Patientenkät) i Lund och i hela Region Skåne. Det råder en mycket god stämning på vårdcentralen och alla arbetar tillsammans med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och ett gott bemötande för att ge patienterna framtidens primärvård. Vill du vara med på Krys fortsatta resa inom digifysisk vård? Sök tjänsten som sjuksköterska/distriktssköterska hos oss!
Om Kry
Kry är Sveriges tredje största vårdgivare med totalt 30 vårdcentraler runt om i landet. Dessutom ledande när det gäller digital vård. Tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa bemötandet i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård.
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en sjuksköterska eller distriktssköterska på ett vikariat då en av våra duktiga medarbetare studerar till distriktssköterska. Du kommer ha en central roll i de sedvanliga uppgifterna på mottagningen där du får möjlighet att möta många olika patienter. Du får arbeta på vår fysiska vårdcentral såväl som i vår digitala tjänst (om du arbetat minst 1 år med mottagningsarbete på vårdcentral, 1177 eller akutmottagning) där du arbetar hemifrån (omfattning enligt överenskommelse). Samtidigt får du möjlighet att kompetensutveckla dig själv samt vara med på resan att utveckla och förändra primärvården. Vårdcentralen lägger stor vikt vid att arbeta nära patienten, med kontinuitet och med fokus på att i samarbete mellan olika professioner uppnå bästa möjliga vård.
Kvalifikationer & egenskaper
Legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska.
Erfarenhet inom svensk primärvård.
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Goda tekniska kunskaper.
Du arbetar evidensbaserat, är professionell i ditt bemötande och värnar om att sätta patienten först.
Du har god samarbetsförmåga och är lyhörd mot både kollegor och patienter.

Vi driver ett stort arbete med att erbjuda branschens bästa patientbemötande. För det krävs motiverade medarbetare och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Vi letar efter kollegor som tar ansvar för gruppen och som är intresserade av att vara med och skapa en härlig arbetsplats där vi arbetar tillsammans.
Vi erbjuder dig
En vårdcentral med stort fokus på service, som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet.
Involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen inom nya verktyg, processer samt rutiner och riktlinjer.
En möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av Krys digitala och fysiska vård.
Kollegor över hela landet som samarbetar och utbyter erfarenheter kring metoder och medicinska fall.
Vi uppmuntrar egen kontinuerlig och återkommande fortbildning ex internt via Kry Academy.
Möjlighet att kombinera fysiskt arbete på vårdcentralen såväl som i vår digitala tjänst där du arbetar hemifrån.
Kollektivavtal, generöst friskvårdsbidrag och andra bra förmåner.

Praktisk information
Period: Januari 2024 - november 2024.
Omfattning: Heltid eller enligt överenskommelse.
Anställning: Visstidsanställning med möjlighet till förlängning.
Arbetstider: Vardagar kl 8-17.
Plats: Lund.
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på elin.lamby@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

Psykolog till Kry vårdcentral Laurentii

Psykolog
Läs mer Okt 13
Om vårdcentralen
Centralt i Lund ligger Kry vårdcentral Laurentii med över 10 000 listade patienter och ca 30 engagerade och kompetenta medarbetare. Vårdcentralen och medarbetarna är väldigt stolta över att vara utsedda till en av Skånes bästa vårdcentraler under 2023 och ligga i toppen i NPE (Nationell Patientenkät) i Lund och i hela Region Skåne. Det råder en mycket god stämning på vårdcentralen och alla arbetar tillsammans med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och ett gott bemötande för att ge patienterna framtidens primärvård. Vill du vara med på Krys fortsatta resa inom digifysisk vård? Sök tjänsten som psykolog hos oss!
Om Kry
Kry är Sveriges tredje största vårdgivare med totalt 30 vårdcentraler runt om i landet. Dessutom ledande när det gäller digital vård. Tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig.
Arbetsbeskrivning
I rollen som psykolog har du en central roll i de sedvanliga uppgifterna på mottagningen där du får möjlighet att möta många olika patienter. Du får arbeta på vår fysiska vårdcentral såväl som i vår digitala tjänst (om du arbetat minst ett år som legitimerad psykolog) där du arbetar hemifrån (omfattning enligt överenskommelse). Samtidigt får du möjlighet att kompetensutveckla dig själv samt vara med på resan att utveckla och förändra primärvården. Vårdcentralen lägger stor vikt vid att arbeta nära patienten, med kontinuitet och med fokus på att i samarbete mellan olika professioner uppnå bästa möjliga vård.
På vårdcentralen arbetar du också med KBT inom vårdval psykoterapi för Region Skåne. Inom vårdval psykoterapi behandlas patienter med lättare till medelsvår depression, ångest, stress eller posttraumatiskt stressyndrom. Patienterna är 16 år eller äldre.
Kvalifikationer & egenskaper
Legitimerad psykolog med KBT-inriktning.
Erfarenhet inom svensk primärvård, psykiatri eller företagshälsovård.
Meriterande om du kan ta över en KBT ackreditering som finns på vårdcentralen.
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Goda tekniska kunskaper.
Du arbetar evidensbaserat, är professionell i ditt bemötande och värnar om att sätta patienten först.
Du har god samarbetsförmåga och är lyhörd mot både kollegor och patienter.

Vi driver ett stort arbete med att erbjuda branschens bästa patientbemötande. För det krävs motiverade medarbetare och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Vi letar efter kollegor som tar ansvar för gruppen och som är intresserade av att vara med och skapa en härlig arbetsplats där vi arbetar tillsammans.
Vi erbjuder dig
En vårdcentral med stort fokus på service, som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet.
Involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen inom nya verktyg, processer samt rutiner och riktlinjer.
En möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av Krys digitala och fysiska vård.
Kollegor över hela landet som samarbetar och utbyter erfarenheter kring metoder och medicinska fall.
Vi uppmuntrar egen kontinuerlig och återkommande fortbildning ex internt via Kry Academy.
Möjlighet att kombinera fysiskt arbete på vårdcentralen såväl som i vår digitala tjänst där du arbetar hemifrån.
Kollektivavtal, generöst friskvårdsbidrag och andra bra förmåner.

Praktisk information
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Anställning: Tillsvidareanställning (med inledande provanställning 6 mån).
Arbetstider: Vardagar kl 8-17.
Plats: Lund.
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på elin.lamby@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

Diabetessjuksköterska till Kry vårdcentral Laurentii

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Okt 6
Om vårdcentralen
Centralt i Lund ligger Kry vårdcentral Laurentii med över 10 000 listade patienter och ca 30 engagerade och kompetenta medarbetare. Vårdcentralen och medarbetarna är väldigt stolta över att vara utsedda till en av Skånes bästa vårdcentraler under 2023 och ligga i toppen i NPE (Nationell Patientenkät) i Lund och i hela Region Skåne. Det råder en mycket god stämning på vårdcentralen och alla arbetar tillsammans med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och ett gott bemötande för att ge patienterna framtidens primärvård. Vill du vara med på Krys fortsatta resa inom digifysisk vård? Sök tjänsten som diabetessjuksköterska hos oss!
Om Kry
Kry är Sveriges tredje största vårdgivare med totalt 30 vårdcentraler runt om i landet. Dessutom ledande när det gäller digital vård. Tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa bemötandet i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård. Krys vårdcentraler kännetecknas av ett modernt arbetssätt, innovation, nytänkande och patientcentrerad vård.
Arbetsbeskrivning
Du har en central roll i de sedvanliga uppgifterna på mottagningen där du får möjlighet att möta många olika patienter. Du får arbeta på vår fysiska vårdcentral såväl som i vår digitala tjänst (om du arbetat minst 1 år med mottagningsarbete på vårdcentral, 1177 eller akutmottagning) där du arbetar hemifrån (omfattning enligt överenskommelse). Samtidigt får du möjlighet att kompetensutveckla dig själv samt vara med på resan att utveckla och förändra primärvården. Vårdcentralen lägger stor vikt vid att arbeta nära patienten, med kontinuitet och med fokus på att i samarbete mellan olika professioner uppnå bästa möjliga vård.
Kvalifikationer & egenskaper
Legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska med vidareutbildning inom diabetes.
Erfarenhet inom svensk sjukvård.
Erfarenhet inom svensk primärvård är meriterande.
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Goda tekniska kunskaper.
Du arbetar evidensbaserat, är professionell i ditt bemötande och värnar om att sätta patienten först.
Du har god samarbetsförmåga och är lyhörd mot både kollegor och patienter.

Vi driver ett stort arbete med att erbjuda branschens bästa patientbemötande. För det krävs motiverade medarbetare och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Vi letar efter kollegor som tar ansvar för gruppen och som är intresserade av att vara med och skapa en härlig arbetsplats där vi arbetar tillsammans.
Vi erbjuder dig
En vårdcentral med stort fokus på service, som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet.
Involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen inom nya verktyg, processer samt rutiner och riktlinjer.
En möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av Krys digitala och fysiska vård.
Kollegor över hela landet som samarbetar och utbyter erfarenheter kring metoder och medicinska fall.
Vi uppmuntrar egen kontinuerlig och återkommande fortbildning ex internt via Kry Academy.
Möjlighet att kombinera fysiskt arbete på vårdcentralen såväl som i vår digitala tjänst där du arbetar hemifrån.
Kollektivavtal, generöst friskvårdsbidrag och andra bra förmåner.

Praktisk information
Start: Snarast enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid eller enligt överenskommelse.
Anställning: Tillsvidareanställning med inledande 6 mån provanställning.
Arbetstider: Vardagar, dagtid.
Plats: Lund.
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på elin.lamby@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

Psykolog till Kry vårdcentral Tuna

Psykolog
Läs mer Jun 28
Om vårdcentralen
Kry vårdcentral Tuna i Lund var den första av Krys digifysiska vårdcentraler som öppnade i Sverige för fyra år sedan. Eftersom digifysiskt arbetssätt är ett nytt sätt att arbeta med primärvård, så blir du en viktig del i metodens utveckling. Vårdcentralen söker dig som vill vara med och skapa en positiv och inspirerande arbetsplats med tydligt patientfokus. Du kommer att tillhöra ett kompetensstarkt team som bland annat består av specialister i allmänmedicin, läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykolog, fysioterapeut, dietist, arbetsterapeut, rehabkoordinator samt undersköterskor. På vårdcentralen har vi fokus på gott bemötande, god tillgänglighet och att arbeta hälsofrämjande. I vårdteamet arbetar vi med täta dialoger mellan professionerna i syfte att skapa den bästa vården för patienten. Vill du vara med på vårdcentralen och Krys fortsatta resa inom digifysisk vård? Sök tjänsten som psykolog hos oss!
Om Kry
Kry är Sveriges tredje största vårdgivare med totalt 28 vårdcentraler runt om i landet. Dessutom ledande när det gäller digital vård. Tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa bemötandet i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård. Krys vårdcentraler kännetecknas av ett modernt arbetssätt, innovation, nytänkande och patientcentrerad vård.
Arbetsbeskrivning
I rollen som psykolog har du en central roll i de sedvanliga uppgifterna på mottagningen där du får möjlighet att möta många olika patienter. Du får arbeta på vår fysiska vårdcentral såväl som i vår digitala tjänst (om du arbetat minst ett år som legitimerad psykolog) där du arbetar hemifrån (omfattning enligt överenskommelse). Samtidigt får du möjlighet att kompetensutveckla dig själv samt vara med på resan att utveckla och förändra primärvården. Vårdcentralen lägger stor vikt vid att arbeta nära patienten, med kontinuitet och med fokus på att i samarbete mellan olika professioner uppnå bästa möjliga vård.
På vårdcentralen arbetar du också med KBT inom vårdval psykoterapi för Region Skåne. Inom vårdval psykoterapi behandlas patienter med lättare till medelsvår depression, ångest, stress eller posttraumatiskt stressyndrom. Patienterna är 16 år eller äldre.
Kvalifikationer & egenskaper
Legitimerad psykolog med KBT-inriktning eller leg. psykoterapeut inom KBT.
Erfarenhet som psykolog inom svensk primärvård, psykiatri eller företagshälsovård.
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Goda tekniska kunskaper.
Du arbetar evidensbaserat, är professionell i ditt bemötande och värnar om att sätta patienten först.
Du har god samarbetsförmåga och är lyhörd mot både kollegor och patienter.

Vi driver ett stort arbete med att erbjuda branschens bästa patientbemötande. För det krävs motiverade medarbetare och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Vi letar efter kollegor som tar ansvar för gruppen och som är intresserade av att vara med och skapa en härlig arbetsplats där vi arbetar tillsammans.
Vi erbjuder dig
En vårdcentral med stort fokus på service, som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet.
Involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen inom nya verktyg, processer samt rutiner och riktlinjer.
En möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av Krys digitala och fysiska vård.
Kollegor över hela landet som samarbetar och utbyter erfarenheter kring metoder och medicinska fall.
Vi uppmuntrar egen kontinuerlig och återkommande fortbildning ex internt via Kry Academy.
Möjlighet att kombinera fysiskt arbete på vårdcentralen såväl som i vår digitala tjänst där du arbetar hemifrån.
Kollektivavtal, generöst friskvårdsbidrag och andra bra förmåner.

Praktisk information
Start: Snarast enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid eller enligt överenskommelse.
Anställning: Tillsvidareanställning (med inledande provanställning 6 mån).
Arbetstider: Vardagar kl 8-17.
Plats: Lund.
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på elin.lamby@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

Specialistläkare i allmänmedicin till Kry vårdcentral Tuna

Specialistläkare
Läs mer Maj 16
Om vårdcentralen
Kry vårdcentral Tuna var den första av Krys digifysiska vårdcentraler som öppnade i Sverige för fyra år sedan. Eftersom digifysiskt arbetssätt är ett nytt sätt att arbeta med primärvård, så blir du en viktig del i metodens utveckling. Vårdcentralen söker dig som vill vara med och skapa en positiv och inspirerande arbetsplats med tydligt patientfokus. Du kommer att tillhöra ett kompetensstarkt team som bland annat består av specialister i allmänmedicin, läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykolog, fysioterapeut, dietist, arbetsterapeut, rehabkoordinator samt undersköterskor. På vårdcentralen har vi fokus på gott bemötande, god tillgänglighet och att arbeta hälsofrämjande. I vårdteamet arbetar vi med täta dialoger mellan professionerna i syfte att skapa den bästa vården för patienten. Vill du vara med på vårdcentralen och Krys fortsatta resa inom digifysisk vård? Sök tjänsten som specialistläkare i allmänmedicin hos oss!
Om Kry
Kry är Sveriges tredje största vårdgivare med totalt 28 vårdcentraler runt om i landet. Dessutom ledande när det gäller digital vård. Tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa bemötandet i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård.
Arbetsbeskrivning
I rollen som specialistläkare erbjuds du ett flexibelt arbete där du både får möjlighet att arbeta fysiskt på någon eller några av våra vårdcentraler i regionen beroende på behov och önskemål samt arbete med digitala patientmöten i Krys digitala tjänst där du arbetar hemifrån (omfattning enligt överenskommelse). Förutom omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att möta och rådge många olika patienter, får du vara med och bidra till att utveckla och förändra primärvården där dina idéer skapar värde för verksamheten och Krys arbete att förbättra primärvården.
Kvalifikationer & egenskaper
Du är utbildad specialistläkare i allmänmedicin.
Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Du har goda tekniska kunskaper, om du tidigare arbetat med digitala vårdmöten är det meriterande.
Om du tidigare arbetat inom svensk primärvård är det meriterande.
Du arbetar evidensbaserat, är professionell i ditt bemötande och värnar om att sätta patienten först.
Du har god samarbetsförmåga och är lyhörd mot både kollegor och patienter.

Vi driver ett stort arbete med att erbjuda branschens bästa patientbemötande. För det krävs motiverade medarbetare och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Vi letar efter kollegor som tar ansvar för gruppen och som är intresserade av att vara med och skapa en härlig och motiverande arbetsplats där vi arbetar tillsammans.
Vi erbjuder dig
En vårdcentral med stort fokus på service, som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet.
Involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen inom nya verktyg, processer samt rutiner och riktlinjer.
En möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av Krys digitala och fysiska vård.
Kollegor över hela landet som samarbetar och utbyter erfarenheter kring metoder och medicinska fall.
Vi uppmuntrar egen kontinuerlig och återkommande fortbildning ex internt via Kry Academy.
Kollektivavtal, generöst friskvårdsbidrag och andra bra förmåner.
En möjlighet att kombinera fysiskt arbete på vårdcentral såväl som i vår digitala tjänst där du arbetar hemifrån.

Praktisk information
Start: Snarast efter överenskommelse.
Omfattning: Enligt överenskommelse.
Anställning: Tillsvidareanställning (med inledande provanställning 6 mån).
Arbetstider: Vardagar kl 8-17.
Plats: Lund.
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på elin.lamby@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

Distriktssköterska till Kry vårdcentral Laurentii

Distriktssköterska
Läs mer Maj 2
Om vårdcentralen
Centralt i Lund ligger Kry vårdcentral Laurentii med ca 9 600 listade patienter och ca 30 engagerade och kompetenta medarbetare. Vårdcentralen och medarbetarna är väldigt stolta över att vara utsedda till en av Skånes bästa vårdcentraler under 2023 och ligga i toppen i NPE (Nationell Patientenkät) i Lund och i hela Region Skåne. Det råder en mycket god stämning på vårdcentralen och alla arbetar tillsammans med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och ett gott bemötande för att ge patienterna framtidens primärvård. Vill du vara med på Krys fortsatta resa inom digifysisk vård? Sök tjänsten som distriktssköterska hos oss!
Om Kry
Kry är Sveriges tredje största vårdgivare med totalt 28 vårdcentraler runt om i landet. Dessutom ledande när det gäller digital vård. Tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa bemötandet i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård.
Arbetsbeskrivning
I rollen som distriktssköterska har du en central roll i de sedvanliga uppgifterna på mottagningen där du får möjlighet att möta många olika patienter. Du får arbeta på vår fysiska vårdcentral såväl som i vår digitala tjänst (om du arbetat minst 1 år med mottagningsarbete på vårdcentral, 1177 eller akutmottagning) där du arbetar hemifrån (omfattning enligt överenskommelse). Samtidigt får du möjlighet att kompetensutveckla dig själv samt vara med på resan att utveckla och förändra primärvården. Vårdcentralen lägger stor vikt vid att arbeta nära patienten, med kontinuitet och med fokus på att i samarbete mellan olika professioner uppnå bästa möjliga vård.
Kvalifikationer & egenskaper
Legitimerad distriktssköterska.
Erfarenhet inom svensk sjukvård.
Erfarenhet inom svensk primärvård är meriterande.
Erfarenhet av hälsosamtal är meriterande.
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Goda tekniska kunskaper.
Du arbetar evidensbaserat, är professionell i ditt bemötande och värnar om att sätta patienten först.
Du har god samarbetsförmåga och är lyhörd mot både kollegor och patienter.

Vi driver ett stort arbete med att erbjuda branschens bästa patientbemötande. För det krävs motiverade medarbetare och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Vi letar efter kollegor som tar ansvar för gruppen och som är intresserade av att vara med och skapa en härlig arbetsplats där vi arbetar tillsammans.
Vi erbjuder dig
En vårdcentral med stort fokus på service, som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet.
Involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen inom nya verktyg, processer samt rutiner och riktlinjer.
En möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av Krys digitala och fysiska vård.
Kollegor över hela landet som samarbetar och utbyter erfarenheter kring metoder och medicinska fall.
Vi uppmuntrar egen kontinuerlig och återkommande fortbildning ex internt via Kry Academy.
Möjlighet att kombinera fysiskt arbete på vårdcentralen såväl som i vår digitala tjänst där du arbetar hemifrån.
Kollektivavtal, generöst friskvårdsbidrag och andra bra förmåner.

Praktisk information
Period: Augusti 2023 - augusti 2024.
Omfattning: Heltid eller enligt överenskommelse.
Anställning: Visstidsanställning på ett år med möjlighet till förlängning.
Arbetstider: Vardagar kl 8-17.
Plats: Lund.
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på elin.lamby@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Kry vårdcentral Tuna

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Maj 2
Om vårdcentralen
Kry vårdcentral Tuna var den första av Krys digifysiska vårdcentraler som öppnade i Sverige för fyra år sedan. Eftersom digifysiskt arbetssätt är ett nytt sätt att arbeta med primärvård, så blir du en viktig del i metodens utveckling. Vårdcentralen söker dig som vill vara med och skapa en positiv och inspirerande arbetsplats med tydligt patientfokus. Du kommer att tillhöra ett kompetensstarkt team som bland annat består av specialister i allmänmedicin, läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykolog, fysioterapeut, dietist, arbetsterapeut, rehabkoordinator samt undersköterskor. På vårdcentralen har vi fokus på gott bemötande, god tillgänglighet och att arbeta hälsofrämjande. I vårdteamet arbetar vi med täta dialoger mellan professionerna i syfte att skapa den bästa vården för patienten. Vill du vara med på vårdcentralen och Krys fortsatta resa inom digifysisk vård? Sök tjänsten som medicinsk sekreterare hos oss!
Om Kry
Kry är Sveriges tredje största vårdgivare med totalt 28 vårdcentraler runt om i landet. Dessutom ledande när det gäller digital vård. Tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa bemötandet i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård.
Arbetsbeskrivning
Rollen som medicinsk sekreterare innebär omväxlande arbetsuppgifter där du har möjlighet att kompetensutveckla dig själv samt vara med på resan att utveckla och förändra primärvården. Det är en flexibel tjänst där du så småningom kommer kunna arbeta både fysiskt på plats samt delvis på distans hemifrån. Vi använder oss av systemen PMO, Pasis och MedSpeech. Det är de medicinska sekreterarna som tillsammans samordnar, planerar, bevakar, skriver diktat, och diagnosregistrerar. Vi hjälps åt och fördelar arbetet efter verksamhetens behov och kompetenser.
Exempel på arbetsuppgifter
Administrativ service till kollegor.
Medicinsk dokumentation, post– och remisshantering.
Bokning från väntelista.
Receptionsarbete.
IT-ansvar för enhetens utrustning och IT-stöd till kollegor.
Vårdstatistik.
Bidra till förbättringsarbete inom det administrativa området.

Kvalifikationer och egenskaper
Utbildning inom Hälso- och sjukvårdsadministration alternativt motsvarande utbildning till medicinsk sekreterare.
Erfarenhet inom svensk sjukvård.
Erfarenhet inom svensk primärvård är starkt meriterande.
Mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Goda kunskaper i medicinsk terminologi.
Tekniskt intresserad med god datorvana.

Du har en hög servicekänsla och är professionell i ditt bemötande. Utöver detta, har du god samarbetsförmåga och är lyhörd. Vidare är du flexibel och initiativtagande. Slutligen säkerställer och prioriterar du alltid att ge hög medicinsk kvalitet i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Övrig information
Start: Snarast efter överenskommelse.
Omfattning: 60-100 %.
Anställning: Tillsvidareanställning med inledande provanställning 6 mån.
Arbetstider: Vardagar kl 8-17.
Lön: Månadslön enligt överenskommelse.
Plats: Lund.
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på elin.lamby@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Kry vårdcentral Laurentii

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Maj 2
Om vårdcentralen
Centralt i Lund ligger Kry vårdcentral Laurentii med ca 9 600 listade patienter och ca 30 engagerade och kompetenta medarbetare. Vårdcentralen och medarbetarna är väldigt stolta över att vara utsedda till en av Skånes bästa vårdcentraler under 2023 och ligga i toppen i NPE (Nationell Patientenkät) i Lund och i hela Region Skåne. Det råder en mycket god stämning på vårdcentralen och alla arbetar tillsammans med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och ett gott bemötande för att ge patienterna framtidens primärvård. Vill du vara med på Krys fortsatta resa inom digifysisk vård? Sök tjänsten som medicinsk sekreterare hos oss!
Om Kry
Kry är Sveriges tredje största vårdgivare med totalt 28 vårdcentraler runt om i landet. Dessutom ledande när det gäller digital vård. Tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa bemötandet i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård.
Arbetsbeskrivning
Rollen som medicinsk sekreterare innebär omväxlande arbetsuppgifter där du har möjlighet att kompetensutveckla dig själv samt vara med på resan att utveckla och förändra primärvården. Det är en flexibel tjänst där du så småningom kommer kunna arbeta både fysiskt på plats samt delvis på distans hemifrån. Vi använder oss av systemen PMO, Pasis och MedSpeech. Det är de medicinska sekreterarna som tillsammans samordnar, planerar, bevakar, skriver diktat, och diagnosregistrerar. Vi hjälps åt och fördelar arbetet efter verksamhetens behov och kompetenser.
Exempel på arbetsuppgifter
Administrativ service till kollegor.
Medicinsk dokumentation, post– och remisshantering.
Bokning från väntelista.
Receptionsarbete.
IT-ansvar för enhetens utrustning och IT-stöd till kollegor.
Vårdstatistik.
Bidra till förbättringsarbete inom det administrativa området.

Kvalifikationer och egenskaper
Utbildning inom Hälso- och sjukvårdsadministration alternativt motsvarande utbildning till medicinsk sekreterare.
Erfarenhet inom svensk sjukvård.
Erfarenhet inom svensk primärvård är starkt meriterande.
Mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Goda kunskaper i medicinsk terminologi.
Tekniskt intresserad med god datorvana.

Du har en hög servicekänsla och är professionell i ditt bemötande. Utöver detta, har du god samarbetsförmåga och är lyhörd. Vidare är du flexibel och initiativtagande. Slutligen säkerställer och prioriterar du alltid att ge hög medicinsk kvalitet i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Övrig information
Start: Snarast efter överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Anställning: Tillsvidareanställning med inledande provanställning 6 mån.
Arbetstider: Vardagar kl 8-17.
Lön: Månadslön enligt överenskommelse.
Plats: Lund.
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på elin.lamby@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

Sjuksköterska under sommaren till Krys vårdcentraler i Lund och Höör

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Feb 6
Om Krys vårdcentraler
Krys vårdcentraler har ett digifysiskt arbetssätt som är ett nytt sätt att arbeta med primärvård, du blir därmed en viktig del i metodens utveckling. Vårdcentralen söker dig som vill vara med och skapa en positiv och inspirerande arbetsplats med tydligt patientfokus. Du kommer att tillhöra ett kompetensstarkt team som bland annat består av specialister i allmänmedicin, läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykolog, fysioterapeut, dietist, arbetsterapeut, rehabkoordinator samt undersköterskor. På våra vårdcentraler har vi fokus på gott bemötande, god tillgänglighet och att arbeta hälsofrämjande. Vi arbetar med täta dialoger mellan professionerna i syfte att skapa den bästa vården för patienten. Vill du vara med på vårdcentralen och Krys fortsatta resa inom digifysisk vård? Sök sommarvikariat som sjuksköterska hos oss!
Om Kry
Kry är Sveriges tredje största vårdgivare med totalt 28 vårdcentraler runt om i landet. Dessutom ledande när det gäller digital vård. Tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa bemötandet i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård.
Arbetsbeskrivning
I rollen som sjuksköterska har du en central roll i de sedvanliga uppgifterna på mottagningen där du får möjlighet att möta många olika patienter. Du får arbeta på vår fysiska vårdcentral och har även möjlighet att arbeta i vår digitala tjänst (om du arbetat minst 1 år med mottagningsarbete på vårdcentral, 1177 eller akutmottagning) där du arbetar hemifrån (omfattning enligt överenskommelse). Samtidigt får du möjlighet att kompetensutveckla dig själv samt vara med på resan att utveckla och förändra primärvården. Vårdcentralen lägger stor vikt vid att arbeta nära patienten, med kontinuitet och med fokus på att i samarbete mellan olika professioner, uppnå bästa möjliga vård.
Kvalifikationer & egenskaper
Legitimerad sjuksköterska.
Erfarenhet som sjuksköterska inom svensk sjukvård.
Erfarenhet som sjuksköterska inom svensk primärvård är meriterande.
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Goda tekniska kunskaper.
Du arbetar evidensbaserat, är professionell i ditt bemötande och värnar om att sätta patienten först.
Du har god samarbetsförmåga och är lyhörd mot både kollegor och patienter.

Vi driver ett stort arbete med att erbjuda branschens bästa patientbemötande. För det krävs motiverade medarbetare och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Vi letar efter kollegor som tar ansvar för gruppen och som är intresserade av att vara med och skapa en härlig arbetsplats där vi arbetar tillsammans.
Vi erbjuder dig
En vårdcentral med stort fokus på service, som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet.
Involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen inom nya verktyg, processer samt rutiner och riktlinjer.
En möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av Krys digitala och fysiska vård.
Kollegor över hela landet som samarbetar och utbyter erfarenheter kring metoder och medicinska fall.
Vi uppmuntrar egen kontinuerlig och återkommande fortbildning ex internt via Kry Academy.
Möjlighet att kombinera fysiskt arbete på vårdcentralen såväl som i vår digitala tjänst där du arbetar hemifrån.
Kollektivavtal, generöst friskvårdsbidrag och andra bra förmåner.

Praktisk information
Start: Juni 2023 eller enligt överenskommelse.
Omfattning: Enligt överenskommelse.
Anställning: Visstidsanställning under sommaren.
Arbetstider: Vardagar kl 8-17.
Plats: Lund och/eller Höör.
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på elin.lamby@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

Sjuksköterska till Kry vårdcentral Tuna i Lund

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Feb 24
Om vårdcentralen
Kry vårdcentral Tuna var den första av Krys digifysiska vårdcentraler som öppnade i Sverige för fyra år sedan. Eftersom digifysiskt arbetssätt är ett nytt sätt att arbeta med primärvård, så blir du en viktig del i metodens utveckling. Vårdcentralen söker dig som vill vara med och skapa en positiv och inspirerande arbetsplats med tydligt patientfokus. Du kommer att tillhöra ett kompetensstarkt team som bland annat består av specialister i allmänmedicin, läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykolog, fysioterapeut, dietist, arbetsterapeut, rehabkoordinator samt undersköterskor. På vårdcentralen har vi fokus på gott bemötande, god tillgänglighet och att arbeta hälsofrämjande. I vårdteamet arbetar vi med täta dialoger mellan professionerna i syfte att skapa den bästa vården för patienten. Vill du vara med på vårdcentralen och Krys fortsatta resa inom digifysisk vård? Sök tjänsten som sjuksköterska hos oss!
Om Kry
Kry är Sveriges tredje största vårdgivare med totalt 28 vårdcentraler runt om i landet. Dessutom ledande när det gäller digital vård. Tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa bemötandet i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård.
Arbetsbeskrivning
I rollen som sjuksköterska har du en central roll i de sedvanliga uppgifterna på mottagningen där du får möjlighet att möta många olika patienter. Du får arbeta på vår fysiska vårdcentral och har även möjlighet att arbeta i vår digitala tjänst (om du arbetat minst 1 år med mottagningsarbete på vårdcentral, 1177 eller akutmottagning) där du arbetar hemifrån (omfattning enligt överenskommelse). Samtidigt får du möjlighet att kompetensutveckla dig själv samt vara med på resan att utveckla och förändra primärvården. Vårdcentralen lägger stor vikt vid att arbeta nära patienten, med kontinuitet och med fokus på att i samarbete mellan olika professioner, uppnå bästa möjliga vård.
Kvalifikationer & egenskaper
Legitimerad sjuksköterska.
Erfarenhet som sjuksköterska inom svensk sjukvård.
Erfarenhet som rehabkoordinator är meriterande.
Erfarenhet som sjuksköterska inom svensk primärvård är meriterande.
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Goda tekniska kunskaper.
Du arbetar evidensbaserat, är professionell i ditt bemötande och värnar om att sätta patienten först.
Du har god samarbetsförmåga och är lyhörd mot både kollegor och patienter.

Vi driver ett stort arbete med att erbjuda branschens bästa patientbemötande. För det krävs motiverade medarbetare och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Vi letar efter kollegor som tar ansvar för gruppen och som är intresserade av att vara med och skapa en härlig arbetsplats där vi arbetar tillsammans.
Vi erbjuder dig
En vårdcentral med stort fokus på service, som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet.
Involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen inom nya verktyg, processer samt rutiner och riktlinjer.
En möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av Krys digitala och fysiska vård.
Kollegor över hela landet som samarbetar och utbyter erfarenheter kring metoder och medicinska fall.
Vi uppmuntrar egen kontinuerlig och återkommande fortbildning ex internt via Kry Academy.
Möjlighet att kombinera fysiskt arbete på vårdcentralen såväl som i vår digitala tjänst där du arbetar hemifrån.
Kollektivavtal, generöst friskvårdsbidrag och andra bra förmåner.

Praktisk information
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Enligt överenskommelse.
Anställning: Tillsvidareanställning (med inledande provanställning 6 mån).
Arbetstider: Vardagar kl 8-17.
Plats: Lund.
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på elin.lamby@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

Legitimerad läkare med möjlighet till ST till Kry vårdcentral Tuna

ST-läkare
Läs mer Feb 1
Om vårdcentralen
Kry vårdcentral Tuna var den första av Krys digifysiska vårdcentraler som öppnade i Sverige för fyra år sedan. Eftersom digifysiskt arbetssätt är ett nytt sätt att arbeta med primärvård, så blir du en viktig del i metodens utveckling. Vårdcentralen söker dig som vill vara med och skapa en positiv och inspirerande arbetsplats med tydligt patientfokus. Du kommer att tillhöra ett kompetensstarkt team som bland annat består av specialister i allmänmedicin, läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykolog, fysioterapeut, dietist, arbetsterapeut, rehabkoordinator samt undersköterskor. På vårdcentralen har vi fokus på gott bemötande, god tillgänglighet och att arbeta hälsofrämjande. I vårdteamet arbetar vi med täta dialoger mellan professionerna i syfte att skapa den bästa vården för patienten. Vill du vara med på vårdcentralen och Krys fortsatta resa inom digifysisk vård? Sök tjänsten som legitimerad läkare/ST-läkare i allmänmedicin hos oss!
Om Kry
Kry är Sveriges tredje största vårdgivare med totalt 28 vårdcentraler runt om i landet. Dessutom ledande när det gäller digital vård. Tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa bemötandet i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård.
Arbetsbeskrivning
Som legitimerad läkare/ST-läkare i allmänmedicin hos oss har du ett självständigt och omväxlande arbete på vår mottagning med olika besvär, utredningar, planerade kontroller av kroniska sjukdomar och mycket annat. Du har en personlig handledare och möjligheter att rådfråga specialister i ditt dagliga arbete. Du och din handledare lägger tillsammans, med en studierektor upp en individuell studieplan för att tillgodose alla krav i Socialstyrelsens målbeskrivning för en specialisttjänstgöring. Vi lägger stor vikt vid att arbeta nära patienten, med kontinuitet och med fokus på att i samarbete mellan olika professioner, uppnå bästa möjliga vård.
Kvalifikationer & egenskaper
Du har svensk läkarlegitimation och ett intresse för allmänmedicin.
Dina språkkunskaper inom svenska motsvarar en dokumenterad C1 nivå då det är viktigt att du kan kommunicera obehindrat med patienter, anhöriga och kollegor.
Du lägger stor vikt vid helhetsperspektivet i varje enskilt patientmöte.
Har ett gott bemötande och värnar om att sätta patienten först.
Har god samarbetsförmåga är lyhörd mot både kollegor och patienter.
Du är noggrann i ditt arbete och tar stort ansvar över dina arbetsuppgifter.
Erfarenhet inom svensk primärvård är meriterande.
Goda kunskaper i journalsystemet PMO är meriterande.

Vi driver ett stort arbete med att erbjuda branschens bästa patientbemötande. För det krävs motiverade medarbetare och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Vi letar efter kollegor som tar ansvar för gruppen och som är intresserade av att vara med och skapa en härlig och motiverande arbetsplats där vi arbetar tillsammans.
Vi erbjuder dig
En vårdcentral med stort fokus på service, som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet.
Involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen inom nya verktyg, processer samt rutiner och riktlinjer.
En möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av Krys digitala och fysiska vård.
Kollegor över hela landet som samarbetar och utbyter erfarenheter kring metoder och medicinska fall.
Vi uppmuntrar egen kontinuerlig och återkommande fortbildning ex internt via Kry Academy.
Kollektivavtal, generöst friskvårdsbidrag och andra bra förmåner.
En möjlighet att kombinera fysiskt arbete på vårdcentral såväl som i vår digitala tjänst där du arbetar hemifrån.

Praktisk information
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Anställning: Tillsvidareanställning (med inledande provanställning 6 mån).
Arbetstider: Vardagar kl 8-17.
Plats: Lund
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på elin.lamby@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Kry vårdcentral Tuna

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Mar 28
Om vårdcentralen
Kry vårdcentral Tuna var den första av Krys digifysiska vårdcentraler som öppnade i Sverige för fyra år sedan. Eftersom digifysiskt arbetssätt är ett nytt sätt att arbeta med primärvård, så blir du en viktig del i metodens utveckling. Vårdcentralen söker dig som vill vara med och skapa en positiv och inspirerande arbetsplats med tydligt patientfokus. Du kommer att tillhöra ett kompetensstarkt team som bland annat består av specialister i allmänmedicin, läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykolog, fysioterapeut, dietist, arbetsterapeut, rehabkoordinator samt undersköterskor. På vårdcentralen har vi fokus på gott bemötande, god tillgänglighet och att arbeta hälsofrämjande. I vårdteamet arbetar vi med täta dialoger mellan professionerna i syfte att skapa den bästa vården för patienten. Vill du vara med på vårdcentralen och Krys fortsatta resa inom digifysisk vård? Sök tjänsten som medicinsk sekreterare hos oss!
Om Kry
Kry är Sveriges tredje största vårdgivare med totalt 28 vårdcentraler runt om i landet. Dessutom ledande när det gäller digital vård. Tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa bemötandet i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård.
Arbetsbeskrivning
Rollen som medicinsk sekreterare innebär omväxlande arbetsuppgifter där du har möjlighet att kompetensutveckla dig själv samt vara med på resan att utveckla och förändra primärvården. Det är en flexibel tjänst där du så småningom kommer kunna arbeta både fysiskt på plats samt delvis på distans hemifrån. Vi använder oss av systemen PMO, Pasis och MedSpeech. Det är de medicinska sekreterarna som tillsammans samordnar, planerar, bevakar, skriver diktat, och diagnosregistrerar. Vi hjälps åt och fördelar arbetet efter verksamhetens behov och kompetenser.
Exempel på arbetsuppgifter
Administrativ service till kollegor.
Medicinsk dokumentation, post– och remisshantering.
Bokning från väntelista.
Receptionsarbete.
IT-ansvar för enhetens utrustning och IT-stöd till kollegor.
Vårdstatistik.
Bidra till förbättringsarbete inom det administrativa området.

Kvalifikationer och egenskaper
Utbildning inom Hälso- och sjukvårdsadministration alternativt motsvarande utbildning till medicinsk sekreterare.
Erfarenhet inom svensk sjukvård.
Erfarenhet inom svensk primärvård är starkt meriterande.
Mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Goda kunskaper i medicinsk terminologi.
Tekniskt intresserad med god datorvana.

Du har en hög servicekänsla och är professionell i ditt bemötande. Utöver detta, har du god samarbetsförmåga och är lyhörd. Vidare är du flexibel och initiativtagande. Slutligen säkerställer och prioriterar du alltid att ge hög medicinsk kvalitet i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Övrig information
Start: Snarast efter överenskommelse.
Omfattning: 60-100 %.
Anställning: Tillsvidareanställning med inledande provanställning 6 mån.
Arbetstider: Vardagar kl 8-17.
Lön: Månadslön enligt överenskommelse.
Plats: Lund.
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på elin.lamby@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Kry vårdcentral Laurentii

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Feb 16
Om vårdcentralen
Centralt i Lund ligger Kry vårdcentral Laurentii med ca 9 600 listade patienter och ca 30 engagerade och kompetenta medarbetare. Vårdcentralen är väldigt stolta över att ligga i toppen i NPE (Nationell Patientenkät) i Lund och i hela Region Skåne. Det råder en mycket god stämning på vårdcentralen och alla arbetar tillsammans med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och ett gott bemötande för att ge patienterna framtidens primärvård. Vill du vara med på Krys fortsatta resa inom digifysisk vård? Sök tjänsten som medicinsk sekreterare hos oss!
Om Kry
Kry är Sveriges tredje största vårdgivare med totalt 28 vårdcentraler runt om i landet. Dessutom ledande när det gäller digital vård. Tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa bemötandet i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård.
Arbetsbeskrivning
Rollen som medicinsk sekreterare innebär omväxlande arbetsuppgifter där du har möjlighet att kompetensutveckla dig själv samt vara med på resan att utveckla och förändra primärvården. Det är en flexibel tjänst där du så småningom kommer kunna arbeta både fysiskt på plats samt delvis på distans hemifrån. Vi använder oss av systemen PMO, Pasis och MedSpeech. Det är de medicinska sekreterarna som tillsammans samordnar, planerar, bevakar, skriver diktat, och diagnosregistrerar. Vi hjälps åt och fördelar arbetet efter verksamhetens behov och kompetenser.
Exempel på arbetsuppgifter
Administrativ service till kollegor.
Medicinsk dokumentation, post– och remisshantering.
Bokning från väntelista.
Receptionsarbete.
IT-ansvar för enhetens utrustning och IT-stöd till kollegor.
Vårdstatistik.
Bidra till förbättringsarbete inom det administrativa området.

Kvalifikationer och egenskaper
Du har en hög servicekänsla och är professionell i ditt bemötande. Utöver detta, har du god samarbetsförmåga och är lyhörd. Vidare är du flexibel och initiativtagande. Slutligen säkerställer och prioriterar du alltid att ge en hög medicinsk kvalitet i ditt arbete. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Utbildning inom Hälso- och sjukvårdsadministration alternativt motsvarande utbildning till medicinsk sekreterare.
Erfarenhet inom svensk sjukvård.
Erfarenhet inom svensk primärvård är starkt meriterande.
Mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Goda kunskaper i medicinsk terminologi.
Tekniskt intresserad med god datorvana.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Anställning: Tillsvidareanställning med inledande provanställning 6 mån.
Arbetstider: Vardagar kl 8-17.
Lön: Månadslön enligt överenskommelse.
Plats: Lund.
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på elin.lamby@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

Sjuksköterska till Kry vårdcentral Tuna i Lund

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 24
Om vårdcentralen
Kry vårdcentral Tuna var den första av Krys digifysiska vårdcentraler som öppnade i Sverige för fyra år sedan. Eftersom digifysiskt arbetssätt är ett nytt sätt att arbeta med primärvård, så blir du en viktig del i metodens utveckling. Vårdcentralen söker dig som vill vara med och skapa en positiv och inspirerande arbetsplats med tydligt patientfokus. Du kommer att tillhöra ett kompetensstarkt team som bland annat består av specialister i allmänmedicin, läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykolog, fysioterapeut, dietist, arbetsterapeut, rehabkoordinator samt undersköterskor. På vårdcentralen har vi fokus på gott bemötande, god tillgänglighet och att arbeta hälsofrämjande. I vårdteamet arbetar vi med täta dialoger mellan professionerna i syfte att skapa den bästa vården för patienten. Vill du vara med på vårdcentralen och Krys fortsatta resa inom digifysisk vård? Sök tjänsten som sjuksköterska hos oss!
Om Kry
Kry är Sveriges tredje största vårdgivare med totalt 28 vårdcentraler runt om i landet. Dessutom ledande när det gäller digital vård. Tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa bemötandet i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård.
Arbetsbeskrivning
I rollen som sjuksköterska har du en central roll i de sedvanliga uppgifterna på mottagningen där du får möjlighet att möta många olika patienter. Du får arbeta på vår fysiska vårdcentral och har även möjlighet att arbeta i vår digitala tjänst (om du arbetat minst 1 år med mottagningsarbete på vårdcentral, 1177 eller akutmottagning) där du arbetar hemifrån (omfattning enligt överenskommelse). Samtidigt får du möjlighet att kompetensutveckla dig själv samt vara med på resan att utveckla och förändra primärvården. Vårdcentralen lägger stor vikt vid att arbeta nära patienten, med kontinuitet och med fokus på att i samarbete mellan olika professioner, uppnå bästa möjliga vård.
Kvalifikationer & egenskaper
Legitimerad sjuksköterska.
Erfarenhet som sjuksköterska inom svensk sjukvård.
Erfarenhet som rehabkoordinator är meriterande.
Erfarenhet som sjuksköterska inom svensk primärvård är meriterande.
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Goda tekniska kunskaper.
Du arbetar evidensbaserat, är professionell i ditt bemötande och värnar om att sätta patienten först.
Du har god samarbetsförmåga och är lyhörd mot både kollegor och patienter.

Vi driver ett stort arbete med att erbjuda branschens bästa patientbemötande. För det krävs motiverade medarbetare och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Vi letar efter kollegor som tar ansvar för gruppen och som är intresserade av att vara med och skapa en härlig arbetsplats där vi arbetar tillsammans.
Vi erbjuder dig
En vårdcentral med stort fokus på service, som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet.
Involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen inom nya verktyg, processer samt rutiner och riktlinjer.
En möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av Krys digitala och fysiska vård.
Kollegor över hela landet som samarbetar och utbyter erfarenheter kring metoder och medicinska fall.
Vi uppmuntrar egen kontinuerlig och återkommande fortbildning ex internt via Kry Academy.
Möjlighet att kombinera fysiskt arbete på vårdcentralen såväl som i vår digitala tjänst där du arbetar hemifrån.
Kollektivavtal, generöst friskvårdsbidrag och andra bra förmåner.

Praktisk information
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Enligt överenskommelse.
Anställning: Tillsvidareanställning (med inledande provanställning 6 mån).
Arbetstider: Vardagar kl 8-17.
Plats: Lund.
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på elin.lamby@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

Fysioterapeut till Kry vårdcentral Laurentii

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Jan 2
Om vårdcentralen
I hjärtat av Lund ligger Kry vårdcentral Laurentii med ca 9 600 listade patienter. Vårdcentralen är väldigt stolta över att under flera år ligga högst på NPE (Nationell Patientenkät) i Lund och bland topplistan i hela Region Skåne. Vårdcentralens personalgrupp består av ca 30 medarbetare. Det råder en mycket god stämning och alla arbetar tillsammans med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och ett gott bemötande för att ge patienterna framtidens primärvård. Vill du vara med på Krys fortsatta resa inom digi-fysisk vård? Sök tjänsten som fysioterapeut hos oss!
Om Kry
Kry är Sveriges tredje största vårdgivare med totalt 28 vårdcentraler runt om i landet. Dessutom ledande när det gäller digital vård. Tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa bemötandet i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård.
Arbetsbeskrivning
I rollen som fysioterapeut har du en central roll i de sedvanliga uppgifterna på mottagningen där du får möjlighet att möta många olika patienter. Du får arbeta på vår fysiska vårdcentral såväl som i vår digitala tjänst (om du arbetat minst tre år inom svensk primärvård) där du arbetar hemifrån (omfattning enligt överenskommelse). Samtidigt får du möjlighet att kompetensutveckla dig själv samt vara med på resan att utveckla och förändra primärvården. Vårdcentralen kommer lägga stor vikt vid att arbeta nära patienten, med kontinuitet och med fokus på att i samarbete mellan olika professioner, uppnå bästa möjliga vård.
Kvalifikationer & egenskaper
Legitimerad fysioterapeut.
Erfarenhet som fysioterapeut inom svensk primärvård.
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Goda tekniska kunskaper.
Du arbetar evidensbaserat, är professionell i ditt bemötande och värnar om att sätta patienten först.
Du har god samarbetsförmåga och är lyhörd mot både kollegor och patienter.

Vi driver ett stort arbete med att erbjuda branschens bästa patientbemötande. För det krävs motiverade medarbetare och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Vi letar efter kollegor som tar ansvar för gruppen och som är intresserade av att vara med och skapa en härlig arbetsplats där vi arbetar tillsammans.
Vi erbjuder dig
En vårdcentral med stort fokus på service, som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet.
Involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen inom nya verktyg, processer samt rutiner och riktlinjer.
En möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av Krys digitala och fysiska vård.
Kollegor över hela landet som samarbetar och utbyter erfarenheter kring metoder och medicinska fall.
Vi uppmuntrar egen kontinuerlig och återkommande fortbildning ex internt via Kry Academy.
Möjlighet att kombinera fysiskt arbete på vårdcentral såväl som i Krys digitala tjänst där du arbetar hemifrån.
Kollektivavtal, generöst friskvårdsbidrag och andra bra förmåner.

Praktisk information
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Enligt överenskommelse.
Anställning: Tillsvidareanställning (med inledande provanställning 6 mån).
Arbetstider: Vardagar kl 8-17.
Plats: Lund.
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på elin.lamby@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

ST-läkare till Kry vårdcentral Tuna

ST-läkare
Läs mer Dec 9
Om vårdcentralen
Kry vårdcentral Tuna är en digifysisk vårdcentral som är ett nytt sätt att jobba med primärvård och därför blir du en viktig del i metodens utveckling. Vi söker nu dig som vill var med och skapa en positiv och inspirerande arbetsplats med tydligt patientfokus. Du kommer att tillhöra ett kompetensstarkt team som bland annat består av specialister i allmänmedicin, läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor samt undersköterskor.
Om Kry & rollen som ST-läkare
Kry är en av Europas ledande digitala vårdgivare, tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa i bemötande i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård.
Som ST-läkare i allmänmedicin hos oss har du ett självständigt och omväxlande arbete på vår mottagning med olika besvär, utredningar, planerade kontroller av kroniska sjukdomar och mycket annat. Du har en personlig handledare och möjligheter att rådfråga specialister i ditt dagliga arbete. Du och din handledare lägger tillsammans, med en studierektor upp en individuell studieplan för att tillgodose alla krav i Socialstyrelsens målbeskrivning för en specialisttjänstgöring. Vi lägger stor vikt vid att arbeta nära patienten, med kontinuitet och med fokus på att i samarbete mellan olika professioner, uppnå bästa möjliga vård.
Kvalifikationer & egenskaper
Du har svensk läkarlegitimation och ett stort intresse för allmänmedicin.
Dina språkkunskaper inom svenska motsvarar en dokumenterad C1 nivå då det är viktigt att du kan kommunicera obehindrat med patienter, anhöriga och kollegor.
Du lägger stor vikt vid helhetsperspektivet i varje enskilt patientmöte.
Har ett gott bemötande och värnar om att sätta patienten först.
Har god samarbetsförmåga är lyhörd mot både kollegor och patienter.
Du är noggrann i ditt arbete och tar stort ansvar över dina arbetsuppgifter.
Erfarenhet inom svensk primärvård är meriterande.
Goda kunskaper i journalsystemet PMO är meriterande.

Vi driver ett stort arbete med att erbjuda branschens bästa patientbemötande. För det krävs motiverade medarbetare och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Vi letar efter kollegor som tar ansvar för gruppen och som är intresserade av att vara med och skapa en härlig och motiverande arbetsplats där vi arbetar tillsammans.
Vi erbjuder dig
En vårdcentral med stort fokus på service, som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet.
Involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen inom nya verktyg, processer samt rutiner och riktlinjer.
En möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av Krys digitala och fysiska vård.
Kollegor över hela landet som samarbetar och utbyter erfarenheter kring metoder och medicinska fall.
Vi uppmuntrar egen kontinuerlig och återkommande fortbildning ex internt via Kry Academy.
Kollektivavtal, generöst friskvårdsbidrag och andra bra förmåner.
En möjlighet att kombinera fysiskt arbete på vårdcentral såväl som i vår digitala tjänst där du arbetar hemifrån.

Praktisk information
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Anställning: Tillsvidareanställning (med inledande provanställning 6 mån).
Arbetstider: Vardagar kl 8-17.
Plats: Lund
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på elin.lamby@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

ST-läkare till Kry vårdcentral Tuna

ST-läkare
Läs mer Okt 11
Om vårdcentralen
Kry vårdcentral Tuna är en digifysisk vårdcentral som är ett nytt sätt att jobba med primärvård och därför blir du en viktig del i metodens utveckling. Vi söker nu dig som vill var med och skapa en positiv och inspirerande arbetsplats med tydligt patientfokus. Du kommer att tillhöra ett kompetensstarkt team som bland annat består av specialister i allmänmedicin, läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor samt undersköterskor.
Om Kry & rollen som ST-läkare
Kry är en av Europas ledande digitala vårdgivare, tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa i bemötande i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård.
Som ST-läkare i allmänmedicin hos oss har du ett självständigt och omväxlande arbete på vår mottagning med olika besvär, utredningar, planerade kontroller av kroniska sjukdomar och mycket annat. Du har en personlig handledare och möjligheter att rådfråga specialister i ditt dagliga arbete. Du och din handledare lägger tillsammans, med en studierektor upp en individuell studieplan för att tillgodose alla krav i Socialstyrelsens målbeskrivning för en specialisttjänstgöring. Vi lägger stor vikt vid att arbeta nära patienten, med kontinuitet och med fokus på att i samarbete mellan olika professioner, uppnå bästa möjliga vård.
Kvalifikationer & egenskaper
Du har svensk läkarlegitimation och ett stort intresse för allmänmedicin.
Dina språkkunskaper inom svenska motsvarar en dokumenterad C1 nivå då det är viktigt att du kan kommunicera obehindrat med patienter, anhöriga och kollegor.
Du lägger stor vikt vid helhetsperspektivet i varje enskilt patientmöte.
Har ett gott bemötande och värnar om att sätta patienten först.
Har god samarbetsförmåga är lyhörd mot både kollegor och patienter.
Du är noggrann i ditt arbete och tar stort ansvar över dina arbetsuppgifter.
Erfarenhet inom svensk primärvård är meriterande.
Goda kunskaper i journalsystemet PMO är meriterande.

Vi driver ett stort arbete med att erbjuda branschens bästa patientbemötande. För det krävs motiverade medarbetare och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Vi letar efter kollegor som tar ansvar för gruppen och som är intresserade av att vara med och skapa en härlig och motiverande arbetsplats där vi arbetar tillsammans.
Vi erbjuder dig
En vårdcentral med stort fokus på service, som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet.
Involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen inom nya verktyg, processer samt rutiner och riktlinjer.
En möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av Krys digitala och fysiska vård.
Kollegor över hela landet som samarbetar och utbyter erfarenheter kring metoder och medicinska fall.
Vi uppmuntrar egen kontinuerlig och återkommande fortbildning ex internt via Kry Academy.
Kollektivavtal, generöst friskvårdsbidrag och andra bra förmåner.
En möjlighet att kombinera fysiskt arbete på vårdcentral såväl som i vår digitala tjänst där du arbetar hemifrån.

Praktisk information
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Anställning: Tillsvidareanställning (med inledande provanställning 6 mån).
Arbetstider: Vardagar kl 8-17.
Plats: Lund
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på elin.lamby@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu