GPI Systems AB jobb i Lund

Hitta lediga jobb hos GPI Systems AB i Lund. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Lund.

Sommarjobb GPI Systems - 2023

Maskinoperatör, tryckeri
Läs mer Jan 12
Gillar du teknik, processer och att arbeta med kroppen? Vill du vara en del av en marknadsledande organisation, med korta beslutsvägar och ett härligt team? Då är det dags att söka sommarjobb hos oss på GPI Systems.

OM SOMMARJOBBET
Varje sommar anställer vi ett stort antal sommarvikarier till vår förpackningsproduktion i Lund. Vi söker i första hand maskinoperatörer, men erbjuder även enstaka roller på tjänstemannasidan. Som maskinoperatör kommer du att arbeta vid en maskinlinje där du aktivt deltar i det dagliga arbetet i vår produktion. Du får lära dig från ax till limpa hur förpackningsmaterial och förpackningar blir till. Vi arbetar i skiftlag och ser alltid till att det finns en erfaren kollega i närheten som stöttar dig och svarar på eventuella frågor.

ARBETSTID
Arbetstiderna varierar beroende på var i produktionen du arbetar, men du ska räkna med skiftarbete som inkluderar kvällar, nätter och helger. Anställningen är ett vikariat på heltid som löper mellan juni och slutet av augusti.

DIN BAKGRUND
Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning med teknisk inriktning. Du som läser en pågående utbildning inom maskin- eller processteknik, kommer få mycket relevant arbetslivserfarenhet. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift, samt har goda kunskaper i engelska. Det är därutöver meriterande med tidigare erfarenhet av skiftarbete och truckkort för ledstapel (A-truck). För dig som saknar truckkort har vi goda nyheter; hos oss kommer du sannolikt ges möjlighet att lära dig köra både truck och travers!

Som person är du engagerad, positiv och har lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du har ett säkerhets- och kvalitetstänk, samt är duktig på att följa uppsatta rutiner och instruktioner.

ANSÖK SENAST
Vi gör löpande urval; sök idag!
Sista ansökningsdagen är den 14:e mars.

Ansök nu

Sommarvikariat Supply Chain & Internal Sales GPI Systems

Innesäljare
Läs mer Jan 20
Vill du ha ett stimulerande och utvecklande sommarjobb? Sök då ett av våra sommarvikariat på avdelningen Supply Chain & Internal Sales!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Internal Sales:

Som sommarvikarie inom Internal Sales stöttar du säljkoordinatorerna med varierade uppgifter. Du arbetar administrativt med bland annat orderhantering, leveransplanering och fakturering. Du samarbetar tätt med företagets funktioner inom inköp, supply chain och produktion.

Supply Chain:

Som sommarvikarie inom Supply Chain stöttar du produktionsplanering och inköp med varierande uppgifter. Administrativa arbetsuppgifter kan omfatta orderläggning, avrop och produktionsplanering. Du kommer även få ta del av praktiska uppgifter såsom inventering och materialförsörjning till fabriken. Du samarbetar tätt med företagets funktioner inom internal sales, produktion och lager.

DIN UTBILDNING OCH ERFARENHET

Vi söker dig med utbildning på gymnasienivå eller högre. Du kanske just nu studerar på högskola/universitet med inriktning mot service management, logistik eller industriell ekonomi. Tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter är meriterande. Ett krav är att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

DU SOM SÖKER

Du är utåtriktad och trivs med högt tempo. Du arbetar självständigt och driver dina arbetsuppgifter framåt. Du är dessutom noggrann samt bra på att planera och organisera ditt arbete. Arbetet kräver affärssinne, god teknisk förståelse, känsla för siffror och hög social kompetens. För att lyckas i rollen så måste du tycka om att arbeta administrativt på ett strukturerat och effektivt vis.

ÖVRIGT

Placeringsort är Lund.

Tjänsterna är sommarvikariat som sträcker sig från juni till augusti.

Vi gör löpande urval så skicka in din ansökan idag!

För mer info kontakta emma.magnusson@graphicpkg.com Supply Chain & Internal Sales Manager

Ansök nu

Materials and Production Planner

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Jan 30
Är du intresserad av att arbeta med produktionsplanering i tillverkningsindustrin? Är du analytisk och samtidigt proaktiv i ditt förhållningssätt? Om du dessutom trivs med att arbeta i en decentraliserad organisation som värderar kompetens och arbetsglädje högt, kan det vara dig vi söker! Just nu söker vi ytterligare en Materials and Production Planner till vårt Supply Chain team.

Om tjänsten
I rollen som Materials and Production Planner blir du en viktig del av GPI Systems Supply Chain-avdelning. Du kommer primärt arbeta med produktionsplanering, operativt inköp samt administrativa uppgifter nödvändiga för att säkerställa väl fungerande materialflöden. Du kommer även arbeta i projektform, med uppgifter kopplade till att utveckla och optimera vår Supply Chain-verksamhet.

Kontaktytorna internt är många, med betoning på Produktion, Internal Sales samt R&D, men här finns även externa kontakter gentemot våra leverantörer.

Vi är ett drivet, engagerat och kompetent team med en stark vilja att optimera vår verksamhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så fort som möjligt. Placeringsort Lund.

Din bakgrund
Du har sannolikt eftergymnasial utbildning inom Supply Chain. Vi fäster stor vikt vid det personliga. Några års arbetslivserfarenhet från inköpsarbete, produktionsplanering eller liknande i är meriterande. Du behärskar Engelska och Svenska i såväl tal som skrift. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har goda kunskaper i Excel och är bekant med arbete i affärssystem.

Du som söker
Vi söker dig som har förmåga att organisera och driva ditt arbete framåt, som är självgående samt lösningsfokuserad. Ett genuint intresse för produktionsplanering liksom ett analytiskt affärssinne är en förutsättning för att bli framgångsrik i rollen. Vidare tror vi att du är en person med hög kommunikativ förmåga som är pedagogisk i ditt förhållningssätt samt har en stark vilja att lösa de utmaningar som uppkommer. Du är noggrann och uppskattar att kontinuerligt förbättra metoder och arbetssätt. Dessutom tror vi att du trivs med att arbeta i en dynamisk och innovativ organisation, med stundom snabba vändningar och stundtals högt tempo.

Att jobba på GPI Systems
Vi är ett ledande förpackningsföretag i stark tillväxt. Våra förpackningssystem är ett högteknologiskt affärsområde som innefattar både avancerade förpackningslinjer och materialkomponenter till dessa. Som Materials and Production Planner hos oss kommer du att arbeta i en internationell miljö där du verkar i en decentraliserad organisation med hög kompetens och stort engagemang. Öppenhet, trivsel och goda utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare är något som vi värderar högt!

För mer information
Kontakta Jörgen Olausson, Logistics and Planning Manager, jorgen.olausson@graphicpkg.com

Ansök nu

Sustainability Analyst / Engineer

Civilingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Jan 24
Sustainability Analyst / Engineer

Har du kompetens inom, och passion för, hållbarhet? Vill du använda din expertis för att påverka de framtida materialen för våra förpackningar och vara en del av att marknadsföra dem?

Tjänsten

Som hållbarhetsanalytiker kommer du att spela en nyckelroll i utvecklingen av våra produkters hållbarhet. Du kommer att ansvara för att genomföra analyser inom en mängd olika ämnen relaterade till hållbarhet på våra produkter, inklusive utsläpp av växthusgaser och återvinningsbarhet. Du kommer också att utveckla och upprätthålla relationer med viktiga interna och externa intressenter och ge stöd i hållbarhetsrelaterade projekt och initiativ. Rollen är placerad i Lund med möjligheter att delvis arbeta på distans. Du kommer att rapportera till utvecklingschef och arbeta nära materialutvecklingsteamet och säljteamet.

Tjänsten är en heltidsanställning med start så snart som möjligt

Arbetsuppgifter & Ansvar

• Förstå och analysera våra produkters hållbarhetspåverkan, till exempel Life Cycle Analysis
• Samarbeta med interna och externa intressenter för att utveckla en djup förståelse för deras förväntningar och behov
• Identifiera möjligheter för företaget att förbättra sin hållbarhetsprestanda
• Fungera som en resurs i hållbarhetsfrågor för anställda, kunder och andra intressenter
• Bidra till årliga hållbarhetsrapporter
• Stötta säljorganisationen med relevant information kopplat till hållbarhet och återvinningsbarhet samt delta i kundmöten
• Engagera dig i externa organisationer & arbetsgrupper inom återvinningsbarhet/hållbarhet för att förbättra återvinningsbarheten av våra produkter.
• Hålla dig uppdaterad om nya förpackningsregler och branschutveckling inom miljöområdet

Bakgrund

• Du har en magisterexamen i miljövetenskap eller relaterat område.
• Flytande svenska & engelska är ett krav.
• Minst 2-4 års yrkeserfarenhet inom hållbarhet eller ett relaterat område
• Utmärkt kommunikationsförmåga
• Kunskap om gällande miljöbestämmelser
• Kunskap om Life Cycle Analys, gärna efter att ha utfört LCA.
• Material kunskap
• Erfarenhet från återvinningsindustrin
• Gärna bakgrund inom pappers/kartongindustrin eller förpackningsindustrin

Personliga färdigheter
Det är viktigt att trivas och ha roligt på jobbet så dina personliga färdigheter är viktiga för oss. Du är analytisk med hög teknisk förståelse med utmärkt kommunikationsförmåga. Du är självständig men trivs med att arbeta i ett dynamiskt team. Jobbet kommer att kräva en del resor men inte regelbundet.

För mer info kontakta maria.sioland@graphicpkg.com Packaging Development Manager

Ansök nu

Maskinoperatör

Maskinoperatör, tryckeri
Läs mer Jan 13
Är du sugen på att lära dig nya saker och har lätt för att bli engagerad i det du gör? Gillar du varierande arbetstider i ett högt tempo tillsammans med ett härligt team?
Då är du välkommen till oss!

Om tjänsten
I rollen som maskinoperatör kommer du tillsammans med ett kompetent produktionsteam ansvara för den allmänna driften och skötseln av våra förpackningslinjer. Du säkerställer att vi levererar förpackningar av högsta kvalité och bidrar med förbättringsförslag inom vår produktionsprocess. Tillsammans med engagerade medarbetare och produktionsledning kommer du att ansvara för att driva, optimera och förbättra vår effektivitet i den förpackningsmaskin du arbetar vid. Som maskinoperatör ansvarar du för produktens kvalitet, maskinens drift samt arbetar aktivt med reducering av materialspill och reklamationer. Det dagliga arbetet innefattar bland annat övervakning och justering av maskinen, kvalitetskontroller, materialpåfyllnad och truckkörning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående. Du kommer att arbeta i 4 eller 5-skift.

Din bakgrund
Vi söker dig som har ett brett tekniskt kunnande och har en teknisk utbildning eller motsvarade erfarenhet. Du har god vana av truckkörning med ledstapel samt erfarenhet av skiftarbete. Erfarenhet av att arbeta med 5S är meriterande för tjänsten. Har du dessutom erfarenhet inom förpackningsbranschen och materialkunskap med fokus på förpackningsfilmers egenskaper kommer du att känna dig riktigt hemma hos oss!

Du som söker
Du är flexibel och nyfiken på nyheter och förändringar. Du har ett intresse för teknik och vill lära dig mer. Du är positiv och utåtriktad. Arbetet kräver att du är ansvarstagande och att du har lätt för att samarbeta och kommunicera.

Att jobba på Graphic Packaging
Graphic Packaging International är ett globalt ledande förpackningsföretag med 25 000 medarbetare på 130 platser världen över. Vi hjälper våra kunder genom att skapa innovativa och hållbara förpackningslösningar för olika produkter och marknader. Vi är lika engagerade för våra kunder och medarbetare som vi är för att skydda miljön och ge tillbaka till de samhällen där vi är verksamma.

Vi vet att vår personal är vår största tillgång. Därför investerar vi i dig som medarbetare och erbjuder utvecklande karriär- och utbildningsmöjligheter. Ditt första steg mot en givande karriär i ett globalt förpackningsföretag börjar här!

För mer information
Kontakta Production Manager johan.lindfors@graphicpkg.com

Ansök nu

Mekaniker

Maskinmekaniker, industri/varvsindustri
Läs mer Dec 5
Är du en teknisk talang som gillar reparationer och problemlösning samtidigt som du har lätt för att bli engagerad i det du gör? Då kan du vara vår nästa mekaniker!

Om tjänsten
Som mekaniker hos oss kommer du bland annat att arbeta med att reparera produktionsmaskiner samt tillverka komponenter och detaljer till dessa. Du kommer att delta i projekt, arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll, felsökning och problemlösning. Rollen innebär även ansvar för att beställa reservdelar samt koordinera tjänster från externa entreprenörer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående. Du kommer att arbeta i 2-skift.

Din bakgrund
Vi söker dig som har verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande. Du har erfarenhet av industriellt reparationsarbete, gärna inom förpackningsindustrin. Det är också meriterande om du har kunskap om pneumatik, plåt- och svetskunskaper samt el.

Du som söker
Du är flexibel och nyfiken på nyheter och förändringar. Du har ett intresse för teknik och vill lära dig mer. Du är positiv och utåtriktad. Arbetet kräver att du är ansvarstagande och att du har lätt för att samarbeta och kommunicera.

Att jobba på Graphic Packaging International
Graphic Packaging International är ett globalt ledande förpackningsföretag med 25 000 medarbetare på 130 platser världen över. Vi hjälper våra kunder genom att skapa innovativa och hållbara förpackningslösningar för olika produkter och marknader. Vi är lika engagerade för våra kunder och medarbetare som vi är för att skydda miljön och ge tillbaka till de samhällen där vi är verksamma.
Vi vet att vår personal är vår största tillgång. Därför investerar vi i dig som medarbetare och erbjuder utvecklande karriär- och utbildningsmöjligheter. Ditt första steg mot en givande karriär i ett globalt förpackningsföretag börjar här!

För mer information
Kontakta Max Hallin, Teknisk chef, 046-287 33 11.

Ansök nu

Serviceingenjör

Serviceingenjör, maskin
Läs mer Dec 5
Brinner du för teknik och vill arbeta med installationer och service av maskiner? Vill du samtidigt arbeta i en decentraliserad organisation som värderar kompetens och arbetsglädje högt? Då låter det som att det är dig vi söker!

Om tjänsten
Som serviceingenjör hos oss är du en av våra specialister vad gäller installationer, testkörningar, service och support till våra kunder. Vidare ansvarar du också för att ge support till våra leverantörer vid sluttestning av förpackningsmaskiner. När du inte är hos kund arbetar du med inställning av våra maskiner i Lund samt utveckling, montage och service av dessa. I din roll kommer du att ingå i ett team med våra kunniga serviceingenjörer och samarbeta tätt ihop med vår konstruktions- och automationsavdelning samt vår förpackningsutvecklingsavdelning.

Tjänsten innebär resor och omfattning varierar beroende på hur maskinleveranserna ligger i tiden.

Din bakgrund
Du har en teknisk utbildning motsvarande minst gymnasienivå. Erfarenhet av mekaniskt arbete eller maskinsystem är meriterande liksom erfarenhet av att arbeta med maskiner med servosystem. Du behärskar engelska och svenska i såväl tal som skrift samt har god datorvana.

Du som söker
Vi söker dig som har förmåga att driva ditt arbete framåt, som är självgående samt lösningsfokuserad. Ett genuint intresse för mekanik och maskinsystem liksom ett praktiskt handlag är en förutsättning för att bli framgångsrik i rollen. Vidare tror vi att du är en person som har förmåga att förstå mekaniska rörelser och att du kan ställa in maskiner. Då arbetet till stor del sker ute hos våra kunder behöver du ha god kommunikativ förmåga samt en stark vilja att lösa de problem som uppkommer. Dessutom tror vi att du stimuleras av stundom tuffa utmaningar samt att du har förmåga och vilja att utbilda och lära operatörer och mekaniker på fältet. För att lyckas riktigt bra i rollen behöver du också trivas med att arbeta i en dynamisk och innovativ organisation, med stundom snabba vändningar.

Att jobba på Graphic Packaging International
Graphic Packaging International är ett globalt ledande förpackningsföretag med 25 000 medarbetare på 130 platser världen över. Vi hjälper våra kunder genom att skapa innovativa och hållbara förpackningslösningar för olika produkter och marknader. Vi är lika engagerade för våra kunder och medarbetare som vi är för att skydda miljön och ge tillbaka till de samhällen där vi är verksamma.
Vi vet att vår personal är vår största tillgång. Därför investerar vi i dig som medarbetare och erbjuder utvecklande karriär- och utbildningsmöjligheter. Ditt första steg mot en givande karriär i ett globalt förpackningsföretag börjar här!

För mer information
Kontakta Dick Jacobsson, Service and Validation Manager, 0705618120.

Ansök nu

Sales Coordinator - vikariat

Innesäljare
Läs mer Nov 25
Sales Coordinator- vikariat

En av våra Sales Coordinators går på föräldraledighet- därav söker vi en vikarie under tidsperioden mars 2023 till april 2024.

Om tjänsten
I rollen som Sales Coordinator blir du en viktig del av GPI Systems Internal Sales och Supply Chain-avdelning. Du kommer bland annat arbeta med orderhantering, prognoser, avrop, frakt och fakturering. Därtill arbetar du med att bygga upp en nära relation med våra kunder samtidigt som du säkerställer att de får sina leveranser i tid.

Arbetet kräver affärssinne, känsla för siffror och hög social kompetens. Du behöver klara av att driva flera ärenden parallellt, vara noggrann och ge god service. Vi erbjuder ett spännande och självständigt arbete på en avdelning där teamkänslan är stark.

Din bakgrund
Vi söker dig med utbildning på lägst gymnasienivå, gärna med högre utbildning med inriktning mot service management, marknadsföring och/eller ekonomi. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete. Du behärskar engelska och svenska obehindrat i såväl tal som skrift och har goda kunskaper i Office-paketet, framförallt i Excel. Har du ytterligare språk som tex tyska och har arbetat i något affärssystem är detta meriterande.

Du som söker
Vi söker dig som har förmåga att organisera och driva ditt arbete framåt, är självgående samt har en stark vilja att lösa de problem som uppkommer. Som person är du utåtriktad, trivs med högt tempo och sätter kunden i centrum. Dessutom tror vi att du trivs med att arbeta i en dynamisk och innovativ organisation, med stundom snabba vändningar.

Att jobba på GPI Systems AB
Vi är ett ledande Europeiskt förpackningsföretag i stark tillväxt med många kunder som visar stort intresse för våra produkter. Våra förpackningssystem är ett högteknologiskt affärsområde som innefattar både avancerade förpackningslinjer och materialkomponenter till dessa. Med flera stora kundprojekt i fokus söker vi nu en ny engagerad medarbetare som trivs med att arbeta i en organisation med driv och korta beslutsvägar.

Som säljkoordinator hos oss kommer du att arbeta i en internationell miljö där du verkar i en decentraliserad organisation med hög kompetens och stort engagemang. Öppenhet, trivsel och goda utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare är något som vi värderar högt!

Varaktighet/arbetstid: Vikariat/Heltid

Tillträdesdag: 1/3 2023

Placeringsort: Lund.

För mer information
Kontakta emma.magnusson@graphicpkg.com Supply Chain & Internal Sales Manager

Ansök nu

Labtekniker

Laboratorieassistent
Läs mer Nov 14
Labtekniker

Är du en praktisk, teknikintresserad och strukturerad person? som samtidigt trivs med att arbeta i en decentraliserad organisation som värderar arbetsglädje högt? Då låter det som att det är dig vi söker!

Om tjänsten
Som labtekniker hos oss så är dina främsta arbetsuppgifter att tillverka förpackningar för hand och utföra olika tester på dessa förpackningar. I arbetet ingår att hantera all labutrustning samt all mät och testutrustning för analys av dessa förpackningar. Labutrustningen kräver formatbyten samt injusteringar av maskindelar så du måste vara praktiskt lagd.

Då vi ofta gör test av maskintillverkande förpackningar både in-house samt hos kund så måste man kunna delta vid dessa och även ha möjlighet att resa vid behov.

Arbetet är till 85 % praktiskt och resterande tid är dokumentation av resultat. Inom teamet finns andra funktioner som utvecklar och designar förpackningar och ansvarar för testprotokoll mm

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så fort som möjligt.

Din bakgrund
Du har gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande med arbete inom lab och/eller förpackningsindustrin. Du behärskar engelska och svenska obehindrat i såväl tal som skrift.

Du som söker
Vi söker dig som är flexibel, självgående samt lösningsfokuserad. Ett praktiskt handlag, strukturerad och ett genuint intresse för teknik är en förutsättning för i rollen.

Att jobba på Graphic Packaging
Vi är ett ledande Europeiskt förpackningsföretag i stark tillväxt med många kunder som visar stort intresse för våra produkter. Våra förpackningssystem är ett högteknologiskt affärsområde som innefattar både avancerade förpackningslinjer och materialkomponenter till dessa. Med flera stora kundprojekt i fokus söker vi nu en ny engagerad medarbetare som trivs med att arbeta i en organisation med driv och korta beslutsvägar.

Som labtekniker hos oss kommer du att arbeta i en internationell miljö där du verkar i en decentraliserad organisation med hög kompetens och stort engagemang. Öppenhet, trivsel och goda utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare är något som vi värderar högt!

För mer information
Kontakta Maria Siöland, Packaging Development Manager, 070-5744995

Lämna ditt intresse till marie.martensson@graphicpkg.com senast 2022-12-12

Ansök nu

Sales Coordinator

Innesäljare
Läs mer Nov 8
Gillar du att bygga kundrelationer och leverera service utöver det vanliga? Trivs du med att arbeta i en decentraliserad organisation som värderar kompetens och arbetsglädje högt? Då låter det som att du kan vara vår nästa säljkoordinator!

Om tjänsten
I rollen som Sales Coordinator blir du en viktig del av GPI Systems Internal Sales och Supply Chain-avdelning. Du kommer bland annat arbeta med orderhantering, prognoser, avrop, frakt och fakturering. Därtill arbetar du med att bygga upp en nära relation med våra kunder samtidigt som du säkerställer att de får sina leveranser i tid.

Arbetet kräver affärssinne, känsla för siffror och hög social kompetens. Du behöver klara av att driva flera ärenden parallellt, vara noggrann och ge god service. Vi erbjuder ett spännande och självständigt arbete på en avdelning där teamkänslan är stark.

Tjänsten är vikariat med början den 1/2 2023 – 31/8 2023 med chans till förlängning

Din bakgrund
Vi söker dig med utbildning på lägst gymnasienivå, gärna med högre utbildning med inriktning mot service management, marknadsföring och/eller ekonomi. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete. Du behärskar engelska och svenska obehindrat i såväl tal som skrift och har goda kunskaper i Office-paketet, framförallt i Excel. Har du ytterligare språk som tex tyska och har arbetat i något affärssystem är detta meriterande.

Du som söker
Vi söker dig som har förmåga att organisera och driva ditt arbete framåt, är självgående samt har en stark vilja att lösa de problem som uppkommer. Som person är du utåtriktad, trivs med högt tempo och sätter kunden i centrum. Dessutom tror vi att du trivs med att arbeta i en dynamisk och innovativ organisation, med stundom snabba vändningar.

Att jobba på GPI Systems AB
Vi är ett ledande Europeiskt förpackningsföretag i stark tillväxt med många kunder som visar stort intresse för våra produkter. Våra förpackningssystem är ett högteknologiskt affärsområde som innefattar både avancerade förpackningslinjer och materialkomponenter till dessa. Med flera stora kundprojekt i fokus söker vi nu en ny engagerad medarbetare som trivs med att arbeta i en organisation med driv och korta beslutsvägar.

Som säljkoordinator hos oss kommer du att arbeta i en internationell miljö där du verkar i en decentraliserad organisation med hög kompetens och stort engagemang. Öppenhet, trivsel och goda utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare är något som vi värderar högt!

Placeringsort är Lund

För mer information
Kontakta emma.magnusson@graphicpkg.com Supply Chain & Internal Sales Manager

Ansök nu

HR-Praktik

HR-assistent
Läs mer Okt 25
Är du en nyfiken och driven student inom HR/PA och är intresserad av att få värdefull praktisk erfarenhet av HR-arbetet i en internationell organisation? Trivs du med att få ta ansvar samtidigt som du gillar att arbeta i en decentraliserad organisation som värderar kompetens och arbetsglädje högt? Då kan du vara vår nästa HR-praktikant!

Om praktiken
Praktiken genomför du under vårterminen 2023 på vår HR-avdelning i Lund. Du kommer att få lära dig mer om HR-arbetet och vad det faktiskt innebär i verkligheten. Du kommer att få vara delaktig i vår sommarrekryteringsprocess, lösa arbetsrättsliga case samt utföra andra HR-relaterade arbetsuppgifter som kan dyka upp.

Din bakgrund
Du läser ditt sista år på en HR-utbildning eller ett PA-program och har praktik inplanerad för vårterminen 2023, fördelaktigt hela terminen men inte nödvändigtvis. Erfarenhet av personalarbete från tidigare arbete är meriterande. Du behärskar Engelska och Svenska obehindrat i såväl tal som skrift.

Du som söker
Vi söker dig som har ett genuint intresse för HR-arbetet och som har en naturlig vilja att lära dig mer om detta. Du är nyfiken, driven och har lätt för att kommunicera med alla olika slags medarbetare i företaget. Du gillar att vara en del av ett team, är uppmärksam på detaljer och uppskattar att kontinuerligt förbättra metoder och arbetssätt. Vi tror också att du trivs med att arbeta i en dynamisk och innovativ organisation, med stundom snabba vändningar och stundtals högt tempo.

Att jobba på Graphic Packaging
Graphic Packaging International är ett globalt ledande förpackningsföretag med 25 000 medarbetare på 130 platser världen över. Vi hjälper våra kunder genom att skapa innovativa och hållbara förpackningslösningar för olika produkter och marknader. Vi är lika engagerade för våra kunder och medarbetare som vi är för att skydda miljön och ge tillbaka till de samhällen där vi är verksamma.
Vi vet att vår personal är vår största tillgång. Därför investerar vi i dig som medarbetare och erbjuder utvecklande karriär- och utbildningsmöjligheter. Ditt första steg mot en givande karriär i ett globalt förpackningsföretag börjar här!
https://www.ar-packaging.com/en/career/job-search

För mer information
Kontakta Christopher Jensen, HR Manager christopher.jensen@graphicpkg.com

Sök redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Ansök nu

Serviceingenjör

Serviceingenjör, maskin
Läs mer Nov 8
Brinner du för teknik och vill arbeta med installationer och service av maskiner? Vill du samtidigt arbeta i en decentraliserad organisation som värderar kompetens och arbetsglädje högt? Då låter det som att det är dig vi söker!

Om tjänsten
Som serviceingenjör hos oss är du en av våra specialister vad gäller installationer, testkörningar, service och support till våra kunder. Vidare ansvarar du också för att ge support till våra leverantörer vid sluttestning av förpackningsmaskiner. När du inte är hos kund arbetar du med inställning av våra maskiner i Lund samt utveckling, montage och service av dessa. I din roll kommer du att ingå i ett team med våra kunniga serviceingenjörer och samarbeta tätt ihop med vår konstruktions- och automationsavdelning samt vår förpackningsutvecklingsavdelning.

Tjänsten innebär resor och omfattning varierar beroende på hur maskinleveranserna ligger i tiden.

Din bakgrund
Du har en teknisk utbildning motsvarande minst gymnasienivå. Erfarenhet av mekaniskt arbete eller maskinsystem är meriterande liksom erfarenhet av att arbeta med maskiner med servosystem. Du behärskar engelska och svenska i såväl tal som skrift samt har god datorvana.

Du som söker
Vi söker dig som har förmåga att driva ditt arbete framåt, som är självgående samt lösningsfokuserad. Ett genuint intresse för mekanik och maskinsystem liksom ett praktiskt handlag är en förutsättning för att bli framgångsrik i rollen. Vidare tror vi att du är en person som har förmåga att förstå mekaniska rörelser och att du kan ställa in maskiner. Då arbetet till stor del sker ute hos våra kunder behöver du ha god kommunikativ förmåga samt en stark vilja att lösa de problem som uppkommer. Dessutom tror vi att du stimuleras av stundom tuffa utmaningar samt att du har förmåga och vilja att utbilda och lära operatörer och mekaniker på fältet. För att lyckas riktigt bra i rollen behöver du också trivas med att arbeta i en dynamisk och innovativ organisation, med stundom snabba vändningar.

Att jobba på Graphic Packaging International
Graphic Packaging International är ett globalt ledande förpackningsföretag med 25 000 medarbetare på 130 platser världen över. Vi hjälper våra kunder genom att skapa innovativa och hållbara förpackningslösningar för olika produkter och marknader. Vi är lika engagerade för våra kunder och medarbetare som vi är för att skydda miljön och ge tillbaka till de samhällen där vi är verksamma.
Vi vet att vår personal är vår största tillgång. Därför investerar vi i dig som medarbetare och erbjuder utvecklande karriär- och utbildningsmöjligheter. Ditt första steg mot en givande karriär i ett globalt förpackningsföretag börjar här!

För mer information
Kontakta Dick Jacobsson, Service and Validation Manager, 0705618120.

Ansök nu

Mekaniker

Maskinmekaniker, industri/varvsindustri
Läs mer Nov 8
Är du en teknisk talang som gillar reparationer och problemlösning samtidigt som du har lätt för att bli engagerad i det du gör? Då kan du vara vår nästa mekaniker!

Om tjänsten
Som mekaniker hos oss kommer du bland annat att arbeta med att reparera produktionsmaskiner samt tillverka komponenter och detaljer till dessa. Du kommer att delta i projekt, arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll, felsökning och problemlösning. Rollen innebär även ansvar för att beställa reservdelar samt koordinera tjänster från externa entreprenörer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående. Du kommer att arbeta i 2-skift.

Din bakgrund
Vi söker dig som har verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande. Du har erfarenhet av industriellt reparationsarbete, gärna inom förpackningsindustrin. Det är också meriterande om du har kunskap om pneumatik, plåt- och svetskunskaper samt el.

Du som söker
Du är flexibel och nyfiken på nyheter och förändringar. Du har ett intresse för teknik och vill lära dig mer. Du är positiv och utåtriktad. Arbetet kräver att du är ansvarstagande och att du har lätt för att samarbeta och kommunicera.

Att jobba på AR Packaging Systems
Vi är ett ledande internationellt förpackningsföretag i stark tillväxt med många kunder som visar stort intresse för våra produkter. Vill du veta mer om oss klickar du vidare på länken https://www.ar-packaging.com/en/career/plants/lund-systems.
Som mekaniker hos oss kommer du att arbeta i en internationell miljö där du verkar i en platt organisation med hög kompetens och stort engagemang. Öppenhet, trivsel och goda utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare är något vi värderar högt!

För mer information
Kontakta Max Hallin, Teknisk chef, 046-287 33 11.

Ansök nu

Maskinoperatör - Extrudering

Maskinoperatör, tryckeri
Läs mer Okt 3
Maskinoperatör – Extrudering

Är du sugen på att lära dig nya saker och har lätt för att bli engagerad i det du gör? Gillar du varierande arbetstider i ett högt tempo tillsammans med ett härligt team?

Då är du välkommen till oss!

Om tjänsten

I rollen som maskinoperatör kommer du tillsammans med ett kompetent produktionsteam ansvara för den allmänna driften och skötseln av våra förpackningslinjer. Du säkerställer att vi levererar förpackningar av högsta kvalité och bidrar med förbättringsförslag inom vår produktionsprocess. Tillsammans med engagerade medarbetare och produktionsledning kommer du att ansvara för att driva, optimera och förbättra vår effektivitet i den förpackningsmaskin du arbetar vid. Som maskinoperatör ansvarar du för produktens kvalitet, maskinens drift samt arbetar aktivt med reducering av materialspill och reklamationer. Det dagliga arbetet innefattar bland annat övervakning och justering av maskinen, kvalitetskontroller, materialpåfyllnad och truckkörning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående. Du kommer att arbeta i 4-skift.

Din bakgrund

Vi söker dig som har ett brett tekniskt kunnande och har en teknisk utbildning eller motsvarade erfarenhet. Du har god vana av truckkörning med ledstapel samt erfarenhet av skiftarbete. Erfarenhet av att arbeta med 5S är meriterande för tjänsten. Har du dessutom erfarenhet inom förpackningsbranschen och materialkunskap med fokus på förpackningsfilmers egenskaper kommer du att känna dig riktigt hemma hos oss!

Du som söker

Du är flexibel och nyfiken på nyheter och förändringar. Du har ett intresse för teknik och vill lära dig mer. Du är positiv och utåtriktad. Arbetet kräver att du är ansvarstagande och att du har lätt för att samarbeta och kommunicera.

Att jobba på Graphic Packaging

Graphic Packaging International är ett globalt ledande förpackningsföretag med 25 000 medarbetare på 130 platser världen över. Vi hjälper våra kunder genom att skapa innovativa och hållbara förpackningslösningar för olika produkter och marknader. Vi är lika engagerade för våra kunder och medarbetare som vi är för att skydda miljön och ge tillbaka till de samhällen där vi är verksamma.

Vi vet att vår personal är vår största tillgång. Därför investerar vi i dig som medarbetare och erbjuder utvecklande karriär- och utbildningsmöjligheter. Ditt första steg mot en givande karriär i ett globalt förpackningsföretag börjar här!

https://www.ar-packaging.com/en/career/job-search

För mer information

Kontakta Production Manager johan.lindfors@graphicpkg.com

Ansök nu

Truckförare

Truckförare
Läs mer Okt 3
Är du sugen på att lära dig nya saker och har lätt för att bli engagerad i det du gör? Gillar du varierande arbetsuppgifter i ett högt tempo tillsammans med ett härligt team?
Då är detta jobbet du ska söka!

Om tjänsten
I rollen som truckförare kommer du bland annat att arbeta med godsmottagning och materialtransporter till och från en av våra produktionshallar. Du kommer ansvara för att vi har rätt lagernivåer samtidigt som du förbereder och underlättar för operatörerna vid maskinerna när det kommer till materialförsörjning.

Din bakgrund.
Vi söker dig med utbildning på lägst gymnasienivå, gärna med teknisk inriktning. Du har truckkort för ledstapel (A-truck) motviktstruck (B-truck) och god erfarenhet av truckkörning.
Som person tror vi att du har ett högt säkerhetstänk, ett sinne för ordning och reda, har en hög arbetsmoral och är flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Lagspel ar en självklarhet hos oss.
Du behärskar svenska språket i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.

Arbetstid
Arbetstiderna är förnärvarande dagtid men kan komma att utvecklas till skiftarbete
Tjänsten är en tillsvidareanställning

Att jobba på Graphic Packaging
Graphic Packaging International är ett globalt ledande förpackningsföretag med 25 000 medarbetare på 130 platser världen över. Vi hjälper våra kunder genom att skapa innovativa och hållbara förpackningslösningar för olika produkter och marknader. Vi är lika engagerade för våra kunder och medarbetare som vi är för att skydda miljön och ge tillbaka till de samhällen där vi är verksamma.

Vi vet att vår personal är vår största tillgång. Därför investerar vi i dig som medarbetare och erbjuder utvecklande karriär- och utbildningsmöjligheter. Ditt första steg mot en givande karriär i ett globalt förpackningsföretag börjar här!
https://www.ar-packaging.com/en/career/job-search

För mer information
Kontakta Production Manager johan.lindfors@graphicpkg.com

Ansök nu

Tryckpressoperatör

Maskinoperatör, tryckeri
Läs mer Okt 3
Är du en noggrann, teknikintresserad och strukturerad person som samtidigt trivs med att arbeta i en decentraliserad organisation som värderar kompetens och arbetsglädje högt?
Då är det dig vi söker!

Om tjänsten
I rollen som tryckpressoperatör kommer du tillsammans med ett kompetent produktionsteam ansvara för den allmänna driften och skötseln av vår tryckpress. Du säkerställer att vi levererar tryckt förpackningsmaterial av högsta kvalité och bidrar med förbättringsförslag inom vår produktionsprocess. Tillsammans med engagerade medarbetare och produktionsledning kommer du att ansvara för att driva, optimera och förbättra vår effektivitet i maskinen. Som tryckpressoperatör ansvarar du för produktens kvalitet, maskinens drift samt arbetar aktivt med reducering av materialspill och reklamationer. Det dagliga arbetet innefattar bland annat övervakning och justering av maskinen, kvalitetskontroller, materialpåfyllnad och truckkörning.

Din bakgrund
Vi söker dig som har ett brett tekniskt kunnande och har en teknisk utbildning eller motsvarade erfarenhet. Du har god vana av truckkörning med ledstapel samt erfarenhet av skiftarbete. Erfarenhet av att arbeta med 5S är meriterande för tjänsten. Har du dessutom erfarenhet inom förpackningsbranschen och materialkunskap med fokus på tryck kommer du att känna dig riktigt hemma hos oss!

Du som söker
Vi söker dig som är driven, snabblärd och gillar när det är ett högt tempo. Som person är du kvalitetsmedveten och noggrann. Du känner ett stort ansvar för de produkter du framställer och lämnar bara ifrån dig material som du är stolt över. Du arbetar självständigt med ett kunnigt team runt dig, därför ställs det krav på god samarbetsförmåga och en god kommunikation.

Arbetstid
Arbetstiderna är skiftgång vilket innebär både natt och helgarbete på ett rullande skiftschema. Tjänsten är en tillsvidareanställning och med start omgående.

Att jobba på Graphic Packaging
Graphic Packaging International är ett globalt ledande förpackningsföretag med 25 000 medarbetare på 130 platser världen över. Vi hjälper våra kunder genom att skapa innovativa och hållbara förpackningslösningar för olika produkter och marknader. Vi är lika engagerade för våra kunder och medarbetare som vi är för att skydda miljön och ge tillbaka till de samhällen där vi är verksamma.

Vi vet att vår personal är vår största tillgång. Därför investerar vi i dig som medarbetare och erbjuder utvecklande karriär- och utbildningsmöjligheter. Ditt första steg mot en givande karriär i ett globalt förpackningsföretag börjar här!
https://www.ar-packaging.com/en/career/job-search

För mer information
Kontakta Production Manager Johan.lindfors@graphicpkg.com

Ansök nu

Ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Okt 5
Är du en nyfiken, engagerad och analytisk person? Gillar du att jobba i team och är noggrann i ditt arbetssätt? Då kan du vara den vi söker! Just nu letar vi efter en ny ekonomiassistent till vår ekonomiavdelning i Lund.

Om tjänsten
Som ekonomiassistent kommer du arbeta med att stötta upp i de administrativa delarna av ekonomiflödet. Teamet som du kommer stötta upp består idag av en ekonomichef och en ansvarig redovisningsekonom. Tjänsten är perfekt för dig som vill få meriterande erfarenhet inom ekonomiflödet.

Din bakgrund
Du har gått ut gymnasiet. Helst inom ekonomi. Du har läst någon eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller har motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Dina kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, är goda och du är van med arbete i Officepaketet, framförallt Excel.

Du som söker
Du är en positiv person som tycker om att arbeta administrativt. Du är noggrann, har ett öga för detaljer samtidigt som du är prestigelös och stresstålig.

Att jobba på Graphic Packaging International
Graphic Packaging International är ett globalt ledande förpackningsföretag med 25 000 medarbetare på 130 platser världen över. Vi hjälper våra kunder genom att skapa innovativa och hållbara förpackningslösningar för olika produkter och marknader. Vi är lika engagerade för våra kunder och medarbetare som vi är för att skydda miljön och ge tillbaka till de samhällen där vi är verksamma.
Vi vet att vår personal är vår största tillgång. Därför investerar vi i dig som medarbetare och erbjuder utvecklande karriär- och utbildningsmöjligheter. Ditt första steg mot en givande karriär i ett globalt förpackningsföretag börjar här!

För mer information
Kontakta Elina Pietiläinen, Finance Director, elina.pietilaeinen@graphicpkg.com

Ansök nu

Utvecklingsingenjör

Utvecklingsingenjör, maskin
Läs mer Okt 17
Är du ingenjör och har ett intresse för avancerade förpackningsmaterial och förpackningstillverkning? Vill du arbeta tillsammans med ett engagerat innovationsteam och lösa förpackningstekniska utmaningar och utveckla morgondagens förpackningar? Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten
Som utvecklingsingenjör hos oss på AR Packaging Systems, kommer du ingå i vårt förpackningsutvecklingsteam. Du kommer i huvudsak arbeta med validering av vårt förpackningssystem i våra linjer. Du är med i våra projekt hela vägen från idé till färdig produkt. Du kommer arbeta nära våra maskinkonstruktörer och serviceingenjörer i samband med design, konstruktion och testkörning av våra förpackningssystem. Samtidigt kommer du också arbeta nära vår produktion av förpackningsmaterial när det kommer till provkörningar av nya produkter men även vid felsökning av problem som kan uppkomma. Utvärdering av våra förpackningssystem sker till största delen i vårt förpackningslaboratorium men även i maskintester. Vid design av förpackningskomponenter används CAD vilket är en fördel om du kan.
Du är med i kommersiella kundprojekt och deltar vid behov vid tester i våra kunders packmaskiner.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så fort som möjligt.

Din bakgrund
Du har en maskinteknisk utbildning. Erfarenhet från att arbeta med förpackningar är önskvärt. CAD-kompetens är starkt meriterande, gärna erfarenhet av Inventor. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du som söker
Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du snabblärd, analytisk med hög teknisk förståelse och duktig på att dra slutsatser. Du är en drivande person som arbetar noggrant och strukturerat samtidigt som du trivs med att arbeta i team. Vi tror att du är flexibel när det kommer till tjänsteresor då en del arbetsuppgifter utförs ute hos kunder.

Att jobba på Graphic Packaging
Graphic Packaging International är ett globalt ledande förpackningsföretag med 25 000 medarbetare på 130 platser världen över. Vi hjälper våra kunder genom att skapa innovativa och hållbara förpackningslösningar för olika produkter och marknader. Vi är lika engagerade för våra kunder och medarbetare som vi är för att skydda miljön och ge tillbaka till de samhällen där vi är verksamma.
Vi vet att vår personal är vår största tillgång. Därför investerar vi i dig som medarbetare och erbjuder utvecklande karriär- och utbildningsmöjligheter. Ditt första steg mot en givande karriär i ett globalt förpackningsföretag börjar här!
https://www.ar-packaging.com/en/career/job-search

För mer information
Kontakta Maria Siöland, Packaging Development Manager, 046 287 34 02.

Ansök nu

Serviceingenjör

Serviceingenjör, maskin
Läs mer Okt 3
Brinner du för teknik och vill arbeta med installationer och service av maskiner? Vill du samtidigt arbeta i en decentraliserad organisation som värderar kompetens och arbetsglädje högt? Då låter det som att det är dig vi söker!

Om tjänsten
Som serviceingenjör hos oss är du en av våra specialister vad gäller installationer, testkörningar, service och support till våra kunder. Vidare ansvarar du också för att ge support till våra leverantörer vid sluttestning av förpackningsmaskiner. När du inte är hos kund arbetar du med inställning av våra maskiner i Lund samt utveckling, montage och service av dessa. I din roll kommer du att ingå i ett team med våra kunniga serviceingenjörer och samarbeta tätt ihop med vår konstruktions- och automationsavdelning samt vår förpackningsutvecklingsavdelning.

Tjänsten innebär resor och omfattning varierar beroende på hur maskinleveranserna ligger i tiden.

Din bakgrund
Du har en teknisk utbildning motsvarande minst gymnasienivå. Erfarenhet av mekaniskt arbete eller maskinsystem är meriterande liksom erfarenhet av att arbeta med maskiner med servosystem. Du behärskar engelska och svenska i såväl tal som skrift samt har god datorvana.

Du som söker
Vi söker dig som har förmåga att driva ditt arbete framåt, som är självgående samt lösningsfokuserad. Ett genuint intresse för mekanik och maskinsystem liksom ett praktiskt handlag är en förutsättning för att bli framgångsrik i rollen. Vidare tror vi att du är en person som har förmåga att förstå mekaniska rörelser och att du kan ställa in maskiner. Då arbetet till stor del sker ute hos våra kunder behöver du ha god kommunikativ förmåga samt en stark vilja att lösa de problem som uppkommer. Dessutom tror vi att du stimuleras av stundom tuffa utmaningar samt att du har förmåga och vilja att utbilda och lära operatörer och mekaniker på fältet. För att lyckas riktigt bra i rollen behöver du också trivas med att arbeta i en dynamisk och innovativ organisation, med stundom snabba vändningar.

Att jobba på AR Packaging Systems
Vi är ett internationellt förpackningsföretag i stark tillväxt med många kunder som visar stort intresse för våra produkter. Våra förpackningssystem är ett högteknologiskt affärsområde som innefattar både avancerade förpackningslinjer och materialkomponenter till dessa. Med flera stora kundprojekt i fokus söker vi nu en ny engagerad medarbetare som trivs med att arbeta i en organisation med driv och korta beslutsvägar.
Som serviceingenjör hos oss kommer du att arbeta i en internationell miljö där du verkar i en decentraliserad organisation med hög kompetens och stort engagemang. Öppenhet, trivsel och goda utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare är något som vi värderar högt.

För mer information
Kontakta Dick Jacobsson, Service and Validation Manager, 0705618120.

Ansök nu

Förpackningsassistent

Laboratorieassistent
Läs mer Okt 5
Är du en noggrann, teknikintresserad och strukturerad person som samtidigt trivs med att arbeta i en decentraliserad organisation som värderar kompetens och arbetsglädje högt? Då låter det som att det är dig vi söker!

Om tjänsten
Som förpackningsassistent hos oss så är dina främsta arbetsuppgifter att tillverka förpackningar och utföra olika tester på förpackningar och material som används till förpackningar. I arbetet ingår att hantera all utrustning vi har och att kunna byta format och justera utrustningen. Att dokumentera resultat och tester är en viktig del i arbetet.
Då vi ofta gör testkörningar i maskin både i K-hallen samt hos kund så måste man kunna delta vid dessa och även ha möjlighet att resa vid behov.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så fort som möjligt.

Din bakgrund
Du har en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande. Du har erfarenhet av arbete inom lab och/eller förpackningsindustrin. Du behärskar engelska och svenska obehindrat i såväl tal som skrift.

Du som söker
Vi söker dig som är självgående samt lösningsfokuserad. Ett praktiskt handlag, strukturerad och ett genuint intresse för teknik är en förutsättning för i rollen. Vidare tror vi att du är en person som trivs med att arbeta i en dynamisk och innovativ organisation, med stundom snabba vändningar. Vana vid att jobba i Excel är ett krav.

Att jobba på Graphic Packaging
Vi är ett ledande Europeiskt förpackningsföretag i stark tillväxt med många kunder som visar stort intresse för våra produkter. Våra förpackningssystem är ett högteknologiskt affärsområde som innefattar både avancerade förpackningslinjer och materialkomponenter till dessa. Med flera stora kundprojekt i fokus söker vi nu en ny engagerad medarbetare som trivs med att arbeta i en organisation med driv och korta beslutsvägar.
Som förpackningsassistent hos oss kommer du att arbeta i en internationell miljö där du verkar i en decentraliserad organisation med hög kompetens och stort engagemang. Öppenhet, trivsel och goda utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare är något som vi värderar högt!

För mer information
Kontakta Maria Siöland, Packaging Development Manager, 070-5744995

Ansök nu