Ultra Clean i Malmö AB jobb i Lund

Hitta lediga jobb hos Ultra Clean i Malmö AB i Lund. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Lund.

Ultra Clean AB söker lokalvårdare för sommarvikariat i Lund och Eslöv

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Maj 25
Ultra Clean söker lokalvårdare för sommarvikariat i  Lund och Eslöv!

Bor du i Skåneregionen med omnejd, har körkort och brinner för lokalvård? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi medarbetare som vill arbeta som lokalvårdare hos oss med våra kunder i Malmö med omnejd.

Anställningsform: Vikariat
Tjänstgöringsgrad: 50% - 100%
Arbete på dagtid. Flexibilitet gällande arbetstider är ett krav.


Om arbetsgivaren
I nästan trettio år har Ultra Clean levererat sin serviceverksamhet och har många nöjda kunder som varit med från starten. Vi är närmare 200 medarbetare, specialiserade inom lokalvårdsuppdrag och fastighetsservice som vi kombinerar på ett unikt sätt med andra servicetjänster. Vårt fokus har alltid varit kunden och kvalitet i kombination med effektiv serviceleverans. Våra ledmotiv är: lyssna på vad kunden vill, visa att vi tar ansvar och hålla vad vi lovar. Vi eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Våra anställda har tystnadsplikt.


Ultra Clean är medlem i Svenskt Näringsliv och våra anställda omfattas av kollektivavtal genom Almega, Unionen, SEKO, Fastighetsanställdas förbund och Kommunal Läs mer om oss på https://ultraclean.se/ 

Lön enligt kollektivavtal.


Krav och meriter för denna tjänst:
* I denna tjänst söker vi dig som har erfarenhet av lokalvård, storstädning, fönsterputs och golvvård.
* Du som söker ska vara självgående och serviceinriktad.
* Du ska kunna tala och skriva svenska obehindrat.
* Det är meriterande om du är utbildad i INSTA 800, SRY eller har någon golvvårdsutbildning.
* Körkort är önskvärt, tillgång till egen bil är inget krav men en fördel.
* Flexibilitet med möjlighet att arbeta på dagtid, kvällstid men även helger.

För att du ska kunna utföra ditt arbete på bästa sätt kommer vi även att erbjuda utbildning inom det städ område du arbetar samt Ultra Cleans internutbildning.

Ansökan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi tar alltså endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Tillträde enligt överenskommelse, urval kommer att ske löpande så skicka din ansökan redan idag.


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Teamledare med lokalvårdsansvarig till Ultra Clean i Malmö AB

Instruktionsstädare
Läs mer Jan 7
Ultra Clean i Malmö AB söker teamledare med lokalvårdsansvar som vill vara med i den spännande utvecklingen.

Om arbetsgivaren

I nästan trettio år har Ultra Clean levererat sin serviceverksamhet och har många nöjda kunder som varit med från starten. Vi är närmare 200 medarbetare, specialiserade inom lokalvårdsuppdrag och fastighetsservice som vi kombinerar på ett unikt sätt med andra servicetjänster. Vårt fokus har alltid varit kunden och kvalitet i kombination med effektiv serviceleverans. Våra ledmotiv är: lyssna på vad kunden vill, visa att vi tar ansvar och hålla vad vi lovar. Vi eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Ultra Clean är medlem i Svenskt Näringsliv och våra anställda omfattas av kollektivavtal genom Almega, Unionen, SEKO, Fastighetsanställdas förbund och Kommunal Läs mer om oss på https://ultraclean.se/ 


Ultra Clean söker en arbetande teamledare med lokalvårdsansvar inom städ och service.

Du som söker ska vara självgående, serviceminded, tala svenska och ha körkort. Det är meriterande om du tidigare arbetat som ledare inom städ och service, och har erfarenhet inom städ. 

Du skall leda personal och behöver därför behärska det svenska språket bra, kunna leda och fördela arbete, vara noga i ditt arbete gällande uppföljningar. Du är ansvarig för introduktion av nyanställda,  tidsrapportering, och att ditt städområde säkerställs och håller kvallité efter kundens avtal. m.m.


Kvalifikationer & Personliga egenskaper

Då arbetet består av personalkontakt samt planering och organisering av den dagliga verksamheten tillsammans med din arbetsledare, vill vi att du som söker har:

• Utbildning på minst gymnasienivå
• Är bra på att planera och organisera både ditt eget och dina medarbetares vardag.
• Har minst 3-4 års erfarenhet av städning.
• Har erfarenhet av ledarskap
• Körkort
• Goda kunskaper av Svenska i såväl tal som skrift
• Erfarenhet av att leda en minder personalgrupp.
• Vill arbeta med att leda personal
• Har driv och är handlingskraftig
• Det är meriterande om du haft personalansvar

Det är meriterande om du har utbildning inom SRY, INSTA 800 eller liknande.

Som person sprider du energi och gillar att arbeta med service och personal. Du har ett coachande förhållningssätt och brinner för att skapa en atmosfär där medarbetarna trivs. Eftersom vi arbetar i en bransch där utvecklingen går snabbt framåt förväntar vi oss att du är flexibel, stresstålig och engagerad. För att gilla ditt jobb behöver du triggas av att se resultat och se ditt område utvecklas. Som person är du strukturerad och en god organisatör som ser snabba förändringar som en utmaning.

Tjänsten avser teamledare med lokalvårdsansvarig heltid 40tim/V.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi tar alltså endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Frågor besvaras av Susanne Abrahamsson via e-post på mailto: susanne@ultraclean.se

Tillträde enligt överenskommelse, urval kommer att ske löpande så skicka din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu