Svep Design Center AB jobb i Lund

Hitta lediga jobb hos Svep Design Center AB i Lund. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Lund.

Se hit alla seniora projektledare!

Projektledare, IT
Läs mer Dec 22
Svep Design Center är ett konsultbolag som skiljer sig från de traditionella konsultbolagen då vi nästan uteslutande jobbar med kundprojekt som drivs inhouse från vårt eget kontor. Hos oss erbjuds du möjlighet att arbeta med en varierande kundbas som sträcker sig från namnkunniga globala företag till Skånes hetaste start ups. I vårt stall har vi regionens skarpaste hjärnor inom elektronikutveckling, inbyggda system, molnlösningar, IoT och app-utveckling.

Vi söker just nu en senior projektledare med erfarenhet inom systemutveckling till vårt kontor i vackra S:t Lars-parken i Lund. Är du vår nästa kollega?



Om rollen

Som projektledare hos oss kommer du att ansvara för ett till flera kundprojekt i olika storlek. Dina arbetsuppgifter kommer att variera beroende på projekt och kund, men innefattar såväl planering, administrering, budgetuppföljning och teknik. Du tar ägandeskap för att projekt drivs i enlighet med kundens förväntningar och levereras enligt överenskommelse. Du planerar och fördelar uppgifter till våra olika kompetens-team, följer upp budget och tidplaner, samt hanterar den huvudsakliga kommunikationen med kunden.



Den vi söker

För att passa i rollen behöver du ha tidigare erfarenhet av att projektledning. Det är dessutom meriterande om du har kunskaper inom elektronikutveckling, mjukvara eller inbyggda system. Svep arbetar enligt en agil projekt-metodik i tätt samarbete med våra kunder. Vi ser det därmed som fördelaktigt att du har erfarenhet av scrum och agil projektledning. För att trivas och bli framgångsrik i denna roll behöver du ha god kommunikativ förmåga och vara lösningsfokuserad, strukturerad och prestigelös. Du har dessutom förmåga att arbeta proaktivt, samtidigt som du kan agera snabbt med god kvalité och service om problem uppstår plötsligt.

Vi förutsätter att du har ett välfungerande självledarskap och ett coachande förhållningssätt. Du har högskoleutbildning inom exempelvis teknik, IT, ledarskap eller likvärdigt, alternativt minst 7 års erfarenhet av yrket.


Om Svep Design Center

Svep Design Center ägs till 100 % av sin personal och vi är idag cirka 65 anställda. Vår företagskultur karaktäriseras av en kärlek till teknik och en prestigelöshet där vi hjälps åt med att realisera våra kunders idéer. Vår största tillgång är våra anställda och vi jobbar under devisen att det är viktigt att ha roligt och trivas tillsammans på jobbet för att kunna prestera.

Bolaget är en flerkulturell arbetsplats med medarbetare i olika åldrar och av olika kön där likabehandling är en självklarhet. Vi värnar om en god arbetsmiljö med fokus på en hälsofrämjande arbetsplats. Gemensamma frukostar och träning på arbetstid är exempel på självklara inslag i vår vardag. Hos oss blir du erbjuden en kultur som präglas av ”frihet under ansvar” och stora möjligheter till balans mellan privatliv och arbetsliv. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Senior projektledare med erfarenhet inom produktutveckling

Projektledare, IT
Läs mer Feb 15
Svep Design Center växer i stadig takt och nu är det dags för oss att utöka vårt projektledarteam!

Vi söker en senior projektledare med erfarenhet inom system- eller produktutveckling till vårt kontor i vackra S:t Lars-parken i Lund. Svep Design Center är ett konsultbolag som skiljer sig från de traditionella konsultbolagen, då vi nästan uteslutande jobbar med kundprojekt som drivs inhouse från vårt eget kontor.



Om rollen

Som projektledare hos oss kommer du att ansvara för ett eller flera kundprojekt. Dina arbetsuppgifter kommer att variera beroende på projekt och kund, men innefattar såväl planering, administrering, budgetuppföljning och teknik. Du tar ägandeskap för att projekt drivs i enlighet med kundens förväntningar och levereras enligt överenskommelse. Du fördelar och leder arbetet inom teamet, följer upp budget och leveranser, samt hanterar den huvudsakliga kommunikationen med kunden.

Hos oss erbjuds du möjlighet att arbeta med en varierande kundbas som sträcker sig från namnkunniga globala företag till Skånes hetaste start-ups. I vårt stall, och snart i ditt team, har vi regionens skarpaste hjärnor inom exempelvis elektronikutveckling, inbyggda system, molnlösningar, IoT- och app-utveckling.



Den vi söker

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att leda projekt och team och som har ett brett intresse för teknik. Vi arbetar företrädelsevis enligt en agil projektmetodik i tätt samarbete med våra kunder och vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av agil projektledning. För att trivas och bli framgångsrik i denna roll behöver du vara kommunikativ, strukturerad och prestigelös. Du har förmågan att arbeta proaktivt, samtidigt som du kan agera snabbt med god kvalité och service om problem uppstår.



Om Svep Design Center

Svep Design Center ägs till 100 % av sin personal och vi är idag cirka 70 anställda. Vår företagskultur karaktäriseras av en kärlek till teknik och en prestigelöshet där vi hjälps åt med att realisera våra kunders idéer. Vår största tillgång är våra anställda och vi jobbar under devisen att det är viktigt att ha roligt och trivas tillsammans på jobbet för att kunna prestera.

Bolaget är en flerkulturell arbetsplats med medarbetare i olika åldrar och av olika kön där likabehandling är en självklarhet. Vi värnar om en god arbetsmiljö med fokus på att vara en hälsofrämjande arbetsplats. Hos oss blir du erbjuden en kultur som präglas av ”frihet under ansvar” och möjligheter till en bra balans mellan privat- och arbetsliv. Gemensamma frukostar och träning på arbetstid är exempel på självklara inslag i vår vardag. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar.

Vill du följa med på vår resa? Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Business Development Manager IoT systems

Account manager
Läs mer Dec 22
Om jobbet

Som business development manager arbetar du ofta självständigt men även i ett team som strävar mot att utveckla en viss produkt/tjänst eller lösa en specifik teknisk uppgift åt våra kunder. Vid interaktion med kund presenterar du Svep som företag och arbetar med att förstå kundens behov.

Du arbetar aktivt med att definiera Sveps IoT system och dess funktioner samt att agera produktägare för IoT systemet mot Sveps projektorganisation. Din roll är också att underhålla Sveps varumärke internt och externt genom att bidra med intressanta nyhetsartiklar, presentationsmaterial och strategi kring kommunikation.



Den vi söker

Till denna tjänst söker vi en person med tidigare erfarenhet av branschen. Du ska ha god förmåga att driva ditt eget arbete framåt och mycket god prioriteringsförmåga. Vi förutsätter att du har ett professionellt kundbemötande och tycker om att samarbete över avdelningsgränser internt.


Om Svep Design Center

Svep Design Center ägs till 100 % av sin personal och idag är vi cirka 65 anställda. Vi har över 40 års erfarenhet av produktutveckling och jobbar med avancerade lösningar för konsument- och industrielektronik, samt hälsa och trygghet. Vår företagskultur karaktäriseras av en kärlek till teknik och en prestigelöshet där vi hjälps åt med att realisera våra kunders idéer. Vår största tillgång är våra anställda och vi jobbar under devisen att det är viktigt att ha roligt och trivas tillsammans på jobbet för att kunna prestera.

Bolaget är en flerkulturell arbetsplats med medarbetare i olika åldrar och av olika kön där likabehandling är en självklarhet, vilket innebär att ingen form av diskriminering är välkommet hos oss. Vi värnar om en god arbetsmiljö med fokus på en hälsofrämjande arbetsplats. Gemensamma frukostar och träning på arbetstid är exempel på självklara inslag i vår vardag. Hos oss blir du erbjuden en kultur som präglas av ”frihet under ansvar” och stora möjligheter till balans mellan privatliv och arbetsliv. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar.

Välkommen in med din ansökan!



Till denna tjänst kan vi komma att påbörja urvalsprocessen innan sista ansökningsdatum löpt ut.

Ansök nu

Hårdvaruingenjör

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Mar 2
Kollega sökes till Svep Design Centers härliga hårdvaruteam!

Hos oss erbjuds du en stark företagskultur som präglas av kärlek till teknik. Vi arbetar med de senaste teknologierna, verktygen och plattformarna för snabb kvalitetsutveckling och investerar kontinuerligt i utvecklingsprocessen och i vår kunskap.



Om rollen

I rollen som hårdvaruingenjör kommer du att vara delaktig i vårt interna utvecklingsteam och arbeta med avancerad inbyggd elektronikutveckling. Svep arbetar med produktutveckling inom flera olika områden, tex. konsument-, industri- och medicinteknik. Vi driver våra projekt inhouse på uppdrag av våra kunder, vilket innebär att det finns mycket goda möjlighet för dig att arbeta varierat och utveckla dina färdigheter hos oss. Du kommer att arbeta i team med drivna kollegor från både hårdvaruavdelningen, liksom mjukvaruavdelningen, samt kommer du att ha nära samarbete med projektledare och andra professioner inom organisationen. I rollen som hårdvaruingenjör hos oss kommer du att medverka i möte med kund.



Den vi söker

Vi söker dig som har ett starkt teknikintresse inom elektronikområdet. Du brinner för att uppfinna och utveckla nya produkter och vi ser gärna att du har arbetat inom ditt område ett par år och därmed finjusterat din kompetens. Du gillar att samarbeta och dela med dig av din kunskap. Att arbeta tillsammans med en grupp som är lika entusiastiska över tekniska innovationer som du är - är det bästa du vet!

Om du har något speciellt intresse eller kompetens inom andra områden vill vi gärna att du berättar detta för oss! Vi uppmuntrar våra kollegor till att utveckla sina kunskaper inom såväl kodning som andra domäner, exempelvis Audio, RF, Radar, Ultraljud, EMC och liknande.

Vi tror att du har följande färdigheter:

- Erfarenhet av kretskortslayout (Altium, PADS, Eagle, Cadence)
- Erfarenhet av schemaritning (Altium, PADS, Eagle, Cadence)
- Erfarenhet av både analog och digital design
- Erfarenhet av EMC-relaterad problematik
- Är bekant med tillverkningsprocesser för inbyggda system
- Erfarenhet av verktyg som oscilloskop och spektrumanalysator
- Praktiska erfarenheter av lödning och prototyper
- Pratar flytande engelska
- Mycket god förmåga till samarbete
- God förmåga att leda dig själv
- God kommunikativ förmåga




Om Svep Design Center

Svep Design Center ägs till 100 % av sin personal och vi är idag cirka 70 anställda. Vår företagskultur karaktäriseras av en kärlek till teknik och en prestigelöshet där vi hjälps åt med att realisera våra kunders idéer. Vår största tillgång är våra anställda och vi jobbar under devisen att det är viktigt att ha roligt och trivas tillsammans på jobbet för att kunna prestera.

Bolaget är en flerkulturell arbetsplats med medarbetare i olika åldrar och av olika kön där likabehandling är en självklarhet. Vi värnar om en god arbetsmiljö med fokus på att vara en hälsofrämjande arbetsplats. Hos oss blir du erbjuden en kultur som präglas av ”frihet under ansvar” och möjligheter till en bra balans mellan privat- och arbetsliv. Gemensamma frukostar och träning på arbetstid är exempel på självklara inslag i vår vardag. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar.

Vill du följa med på vår resa? Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Hardware-engineer

Elektronikkonstruktör
Läs mer Aug 2
Svep Design Center is looking for a hardware engineer to join our colleagues at the Lund office.

We are looking for someone who has a strong technology interest within the field of electronics. You are passionate about electronics, inventing, and developing new products. We think that you have worked within your field for a couple of years and have fine-tuned your skills into the next level.

You like to collaborate and share your knowledge and the best thing you know is to work with a group of likeminded that are interested in technology and excited about the latest innovations.

If you have any special interest or skills in other areas we are excited to hear about them, we encourage our colleagues to develop both the skill of coding as well as their knowledge in other domains like Audio, RF, Radar, Ultrasound, EMC and similar.

At Svep you will join a strong company culture with a focus on the love of technology, a drive and commitment to our work and a strong will of collaboration and helping your co-workers and customers. We work with the latest technologies, tools and platforms for rapid quality development and continually invest in the development process and our knowledge.

Job / Skills

In the role as a Hardware Engineer you will join our in-house development team and work with advanced embedded electronics development. We work with consumer, industrial as well as medical devices development.

We think that you have the following skills

- Experience with design capture tools (like Altium, PADS, Eagle, Cadence)
- Experience with circuit design and PCB layout
- Experience with analog and digital design
- Experience within EMC considerations
- Familiar with manufacturing processes of embedded systems
- Experience with tools like oscilloscopes and spectrum analyzers
- Hands on experience with soldering and prototyping
- Fluent in English




About Svep Design Center

Svep is 100 % owned by its staff and we current have about 65 employees. Our corporate culture is characterized by a love of technology and a lack of prestige where we help each other to realize our customers ideas. Our biggest asset is our employees and we work under the motto that it is important to have fun and thrive together and work to be able to perform.

The company is a multicultural workplace with employees of different ages and gener where where equal treatment is a matter of course, which means that no form of discrimination is welcome with us. We safeguard a good workinking environment with a fokus on health-promoting workplace. With us, you are offered a culture that is characterized by "freedom under responsibility" and great great opportunities for balance between private life and work life. Shared breakfasts and training during working hours are examples of obvious elements in our everyday lives. For us, it is important that you share our values.

Do you want to join our journey? Welcome with your application!

Ansök nu

Linux embedded software engineer

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Aug 2
Svep Design Center is looking for an embedded Linux software engineer to join our colleagues at the Lund office.

We are looking for someone who has a deep experience within the field of embedded Linux. We think that you have worked within your field for a couple of years.

You like to collaborate and work with a group of likeminded that are interested in programming and technical challenges.

At Svep you will join a strong company culture with a focus on the love of technology, a drive and commitment to our work and a strong will of collaboration and helping your co-workers and customers. We work with the latest technologies, tools and platforms for rapid quality development and continually invest in the development process and our knowledge.

Job / Skills

In the role as a embedded software engineer you will join our in-house development team and work with advanced embedded software development. We work with consumer, industrial as well as medical devices development.

We think that you have the following skills

- Linux embedded systems
- Linux hardware driver development
- C/C++
- GCC
- GIT
- Basic electronic skills like reading schematics and using oscilloscopes

- Fluent in English




About Svep Design Center

Svep is 100 % owned by its staff and we current have about 65 employees. Our corporate culture is characterized by a love of technology and a lack of prestige where we help each other to realize our customers ideas. Our biggest asset is our employees and we work under the motto that it is important to have fun and thrive together and work to be able to perform.

The company is a multicultural workplace with employees of different ages and gender where equal treatment is a matter of course, which means that no form of discrimination is welcome with us. We safeguard a good working environment with a focus on health-promoting workplace. With us, you are offered a culture that is characterized by "freedom with responsibility" and great opportunities for balance between private life and work life. Shared breakfasts and training during working hours are examples of obvious elements in our everyday lives. For us, it is important that you share our values.

Do you want to join our journey? Welcome with your application!

Ansök nu

Frontend-utvecklare

Frontend-utvecklare
Läs mer Jul 28
Svep Design Center har vuxit i stadig takt den senaste tiden och nu är det dags för oss att utöka vårt Frontend-team!

Om rollen

Hos oss erbjuds du möjlighet att arbeta med en varierande kundbas som sträcker sig från namnkunniga globala företag till Skånes hetaste start ups. Du kommer att arbeta både i pågående projekt med stora kodbaser, samt vara den som startar upp nya projekt från början med en första commit till vår GitLab.

Förutsättningar för rollen är att du kan arbeta både självständigt och i team för att hjälpa våra kunder att ta fram olika systemlösningar. På Svep tillämpar vi internt kunskapsutbyte, vilket innebär att du har goda möjligheter att lära av dina kollegor, samt förväntas dela med dig av din egen kompetens.

Vi söker 1-2 personer med start sensommar/höst 2022.



Den vi söker

Vi söker dig som har ett brett tekniskt intresse och kan sätta dig in i problem, även om teknikområdet och programmeringsspråket ibland ligger utanför ramen av vad du är van vid. Primärt kommer du att arbeta med React och Vue.js.

Tekniker du kan komma i kontakt med är:

- JavaScript
- Java
- Swift
- Kotlin
- WebSocket
- HTML
- CSS/SASS etc.
- Azure
- CI/CD
- Säkerhet


Kunskaper relaterade till utveckling för Android och iOS är meriterande, likaså intresse av backend-utveckling.

Fortsättningsvis behöver du vara strukturerad, ha god kommunikativ förmåga och driv att leda dig själv för att trivas hos oss.

Om Svep Design Center

Svep Design Center ägs till 100 % av sin personal och idag är vi cirka 65 anställda. Vi har över 40 års erfarenhet av produktutveckling och jobbar med avancerade lösningar för konsument- och industrielektronik, samt hälsa och trygghet. Vår företagskultur karaktäriseras av en kärlek till teknik och en prestigelöshet där vi hjälps åt med att realisera våra kunders idéer. Vår största tillgång är våra anställda och vi jobbar under devisen att det är viktigt att ha roligt och trivas tillsammans på jobbet för att kunna prestera.

Bolaget är en flerkulturell arbetsplats med medarbetare i olika åldrar och av olika kön där likabehandling är en självklarhet, vilket innebär att ingen form av diskriminering är välkommet hos oss. Vi värnar om en god arbetsmiljö med fokus på en hälsofrämjande arbetsplats. Hos oss blir du erbjuden en kultur som präglas av ”frihet under ansvar” och stora möjligheter till balans mellan privatliv och arbetsliv. Gemensamma frukostar och träning på arbetstid är exempel på självklara inslag i vår vardag. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar.

Vill du följa med på vår resa? Välkommen med din ansökan!



Vi påbörjar urvalsprocessen tidigast den 8 augusti.

Ansök nu

Systemutvecklare C#

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 28
Svep Design Center fortsätter växa i stadig takt och därför behöver vi nu utöka vårt team med en till Systemutvecklare!



Om rollen

Hos oss erbjuds du möjlighet att arbeta med en varierande kundbas som sträcker sig från namnkunniga globala företag till Skånes hetaste start ups. Du kommer att arbeta både i pågående projekt med stora kodbaser, samt vara den som startar upp nya projekt från början med en första commit till vår GitLab.

Förutsättningar för rollen är att du kan arbeta både självständigt och i team för att hjälpa våra kunder att ta fram olika systemlösningar. På Svep tillämpar vi internt kunskapsutbyte, vilket innebär att du har goda möjligheter att lära av dina kollegor, samt förväntas dela med dig av din egen kompetens.

Vi söker 1-2 personer med start sensommar/höst 2022.



Den vi söker

Vi söker dig som har bred erfarenhet och ett starkt tekniskt intresse, som kan sätta dig in i problem, även om programmeringsspråket ibland ligger utanför ramen av vad du är van vid. Primärt kommer du att arbeta med C# men även andra språk förekommer sannolikt.

Tekniker du kommer arbeta med på Svep:

- Azure
- Stora skalbara IoT-lösningar

- Databaser
- CI/CD
- Säkerhet
- Docker



Fortsättningsvis behöver du vara strukturerad, ha god kommunikativ förmåga och driv att leda dig själv för att trivas hos oss.

Om Svep Design Center

Svep Design Center ägs till 100 % av sin personal och idag är vi cirka 65 anställda. Vi har över 40 års erfarenhet av produktutveckling och jobbar med avancerade lösningar för konsument- och industrielektronik, samt hälsa och trygghet. Vår företagskultur karaktäriseras av en kärlek till teknik och en prestigelöshet där vi hjälps åt med att realisera våra kunders idéer. Vår största tillgång är våra anställda och vi jobbar under devisen att det är viktigt att ha roligt och trivas tillsammans på jobbet för att kunna prestera.

Bolaget är en flerkulturell arbetsplats med medarbetare i olika åldrar och av olika kön där likabehandling är en självklarhet, vilket innebär att ingen form av diskriminering är välkommet hos oss. Vi värnar om en god arbetsmiljö med fokus på en hälsofrämjande arbetsplats. Hos oss blir du erbjuden en kultur som präglas av ”frihet under ansvar” och stora möjligheter till balans mellan privatliv och arbetsliv. Gemensamma frukostar och träning på arbetstid är exempel på självklara inslag i vår vardag. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar.

Vill du följa med på vår resa? Välkommen med din ansökan!



Vi påbörjar urvalsprocessen tidigast den 8 augusti.

Ansök nu

Experienced hardware engineer

Elektronikkonstruktör
Läs mer Sep 16
Svep Design Center is looking for a hardware engineer to join our colleagues at the office in Lund.

We are looking for someone who has a strong technology interest within the field of electronics. You are passionate about electronics, inventing, and developing new products. We think that you have worked within your field for at least five years, and have fine-tuned your skills into the next level.

You like to collaborate and share your knowledge and the best thing you know is to work with a group of likeminded that are interested in technology and excited about the latest innovations.

If you have any special interest or skills in other areas we are excited to hear about them! We encourage our colleagues to develop both the skill of coding as well as their knowledge in other domains like Audio, RF, Radar, Ultrasound, EMC and similar.

At Svep you will join a strong company culture with a focus on the love of technology, a drive and commitment to our work and a strong will of collaboration and helping your co-workers and customers. We work with the latest technologies, tools and platforms for rapid quality development and continually invest in the development process and our knowledge.



Job / Skills

In the role as a Hardware Engineer you will join our in-house development team and work with advanced embedded electronics development. We work with consumer, industrial as well as medical devices development.

We think that you have the following skills

- Experience with design capture tools (like Altium, PADS, Eagle, Cadence)
- Experience with circuit design and PCB layout
- Experience with analog and digital design
- Experience within EMC considerations
- Familiar with manufacturing processes of embedded systems
- Experience with tools like oscilloscopes and spectrum analyzers
- Hands on experience with soldering and prototyping
- Fluent in English




Selection management takes place on an ongoing basis, and the job-posting may be removed earlier than the application deadline.



About Svep Design Center

Svep is 100 % owned by its employees, and currently we have about 65 individuals. Our corporate culture is characterized by the love of technology and strong collaborative skills where we help each other to realize our customers ideas. We believe that our employees are the prime asset in our organization and that it is important to have fun and enjoy working together to be able to perform.

Svep is a diversity workplace where equal treatment is a matter of course, which means that no form of discrimination is welcome with us. A good working environment with focus on well-being and health-promoting activities is something we cherish at Svep. Shared breakfasts and exercise during working hours are some examples of obvious elements in our everyday life. You are offered a culture that is characterized by “freedom with responsibility” and great opportunities for balance between private life and work life. It is important to us that you share our values.



Do you want to join our journey? Welcome with your application!

Ansök nu

Senior Linux embedded software engineer

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Sep 16
Svep Design Center is looking for a senior embedded Linux software engineer to join our colleagues at the office in Lund.

We are looking for someone who has a deep experience within the field of embedded Linux, and we think that you have worked within your field for at least five years. You also like to collaborate and work with a group of likeminded that are interested in programming and technical challenges.

At Svep you will join a strong company culture with a focus on the love of technology, a drive and commitment to our work, and a strong will of collaboration and helping your co-workers and customers. We work with the latest technologies, tools and platforms for rapid quality development and continually invest in the development process and our knowledge.

About the job and skills

In the role as an embedded software engineer you will join our in-house development team and work with advanced embedded software development. We work with consumer, industrial as well as medical devices development.

We think that you have the following skills

- Linux embedded systems
- Linux hardware driver development
- C/C++
- GCC
- GIT
- Basic electronic skills like reading schematics and using oscilloscopes

- Fluent in English




Selection management takes place on an ongoing basis, and the job-posting may be removed earlier than the application deadline.



About Svep Design Center

Svep is 100 % owned by its employees, and currently we have about 65 individuals. Our corporate culture is characterized by the love of technology and strong collaborative skills where we help each other to realize our customers ideas. We believe that our employees are the prime asset in our organization and that it is important to have fun and enjoy working together to be able to perform.

Svep is a diversity workplace where equal treatment is a matter of course, which means that no form of discrimination is welcome with us. A good working environment with focus on well-being and health-promoting activities is something we cherish at Svep. Shared breakfasts and exercise during working hours are some examples of obvious elements in our everyday life. You are offered a culture that is characterized by “freedom with responsibility” and great opportunities for balance between private life and work life. It is important to us that you share our values.



Do you want to join our journey? Welcome with your application!

Ansök nu

Senior projektledare med erfarenhet inom systemutveckling

Projektledare, IT
Läs mer Maj 4
Svep Design Center har i stadig takt vuxit den senaste tiden och nu är det dags för oss att utöka vårt projektledarteam!

Vi söker en senior projektledare med erfarenhet inom systemutveckling till vårt kontor i vackra S:t Lars-parken i Lund. Svep Design Center är ett konsultbolag som skiljer sig från de traditionella konsultbolagen, då vi nästan uteslutande jobbar med kundprojekt som drivs inhouse från vårt eget kontor.



Om rollen

Som projektledare hos oss kommer du att ansvara för ett eller flera kundprojekt. Dina arbetsuppgifter kommer att variera beroende på projekt och kund, men innefattar såväl planering, administrering, budgetuppföljning och teknik. Du tar ägandeskap för att projekt drivs i enlighet med kundens förväntningar och levereras enligt överenskommelse. Du fördelar och leder arbetet inom teamet, följer upp budget och tidplaner, samt hanterar den huvudsakliga kommunikationen med kunden.

Hos oss erbjuds du möjlighet att arbeta med en varierande kundbas som sträcker sig från namnkunniga globala företag till Skånes hetaste start ups. I vårt stall, och snart i ditt team, har vi regionens skarpaste hjärnor inom exempelvis elektronikutveckling, inbyggda system, molnlösningar, IoT och app-utveckling!

Den vi söker

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att leda projekt, gärna inom systemutveckling. Vi arbetar enligt en agil projektmetodik i tätt samarbete med våra kunder och vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av scrum och agil projektledning. För att trivas och bli framgångsrik i denna roll behöver du vara kommunikativ, strukturerad och prestigelös. Du har dessutom förmåga att arbeta proaktivt, samtidigt som du kan agera snabbt med god kvalité och service om problematik uppstår plötsligt.



Om Svep Design Center

Svep Design Center ägs till 100 % av sin personal och vi är idag cirka 65 anställda. Vår företagskultur karaktäriseras av en kärlek till teknik och en prestigelöshet där vi hjälps åt med att realisera våra kunders idéer. Vår största tillgång är våra anställda och vi jobbar under devisen att det är viktigt att ha roligt och trivas tillsammans på jobbet för att kunna prestera.

Bolaget är en flerkulturell arbetsplats med medarbetare i olika åldrar och av olika kön där likabehandling är en självklarhet, vilket innebär att ingen form av diskriminering är välkommet hos oss. Vi värnar om en god arbetsmiljö med fokus på en hälsofrämjande arbetsplats. Hos oss blir du erbjuden en kultur som präglas av ”frihet under ansvar” och stora möjligheter till balans mellan privatliv och arbetsliv. Gemensamma frukostar och träning på arbetstid är exempel på självklara inslag i vår vardag. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar.

Vill du följa med på vår resa? Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Creative Embedded software engineer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Mar 9
Do you love product development as much as we do? Keep reading!

We are currently looking for a embedded software engineer to join our team. If you are passionate about programming, inventing, and developing new products, or have a history with C/C++ for a couple of years and have fine-tuned your skills to the next level - look our way!



About Svep Design

We run in-house projects and our teams work with advanced embedded electronics development. We work with rich width of solutions and applications, everything from consumer products, industrial systems and wearables, to medical devices.

At Svep you will join a strong company culture with a focus on the love of technology, drive and commitment to our work and a strong will of collaboration and helping your co-workers and customers. We work with the latest technologies, tools and platforms for rapid quality development. We use an agile development process and invest in modern development tools and training.

About you

If you like to collaborate and share your knowledge, and the best thing you know is to work with a group of likeminded, then you will enjoy yourself with us. We expect you to be interested in technology and excited about the latest innovations.

If you have any special interest or skills in other areas we are excited to hear about them too! At the moment we are particularly interested in you with Linux skills.

Join our innovation and development team!

Ansök nu

Embedded software engineer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 1
Do you love product development as much as we do?

We are currently looking for a embedded software engineer to join our team. If you are passionate about programming, inventing, and developing new products. Have you worked with C/C++ for a couple of years and have fine-tuned your skills to the next level - look our way!

We run in-house projects and our teams work with advanced embedded electronics development. We work with rich fauna of solutions and applications, everything from consumer products, industrial systems, wearables to medical devices.

At Svep you will join a strong company culture with a focus on the love of technology, a drive and commitment to our work and a strong will of collaboration and helping your co-workers and customers. We work with the latest technologies, tools and platforms for rapid quality development.

If you like to collaborate and share your knowledge and the best thing you know is to work with a group of likeminded that are interested in technology and excited about the latest innovations.

At Svep we use a agile development process and invest in modern development tools and training.

If you have any special interest or skills in other areas we are excited to hear about them too.

Join our innovation and development team!

Ansök nu

Vi söker en personalutvecklare till vårt team!

Personalutvecklare
Läs mer Dec 22
Svep är ett företag med idag 64 anställda, vi har verkat i över 40 år i vår bransch och våra lokaler är vackert belägna i Sankt Lars Parken i Lund. Svep är ett ägarlett företag, där vi som ägare också är anställda och verksamma i den dagliga driften.
Om du brinner för att arbeta med människor och samtidigt är nyfiket intresserad av teknik och utveckling av nya produkter är Svep rätt plats för dig.

Som personalutvecklare har du fokus på att arbeta med Sveps personal och kompetenshöjande åtgärder. Det innebär att:
- Sköta rekrytering; annonsering, genomföra intervjuer och ta referenser.
- Genomföra introduktion för nyanställd personal.
- Planera kompetensutvecklingen på Svep.
- Ta fram underlag inför lönesättning.
- Genomföra utvecklingssamtal och lönesamtal.
- Delta/representerar arbetsgivaren vid förhandlingar.
- Nära samarbete med personalansvarig, projektledare och teknikansvariga.
- Administrativa uppgifter.

Vi söker dig som har relevant utbildning, gärna tidigare erfarenhet av arbete med personalutveckling. Du har en pedagogisk förmåga och har lätt för att kommunicera.

På Svep driver vi interna projekt och våra team arbetar med både avancerad inbyggd elektronik och molnlösningar i allt från konsumentprodukter, industrisystem och medicintekniska produkter. Vår personal är Sveps viktigaste tillgång och kompetensutvecklingen nyckeln till framgång.

Ansök nu

Creative electronics development engineer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 1
Do you love product development as much as we do?

We are currently looking for a hardware development engineer to join our team. If you are passionate about electronics, inventing, and developing new products. Have you worked within your field for a couple of years and have fine-tuned your skills to the next level - look our way!

We run in-house projects and our teams work with advanced embedded electronics development. We work with rich fauna of solutions and applications, everything from consumer products, industrial systems, wearables to medical devices.

At Svep you will join a strong company culture with a focus on the love of technology, a drive and commitment to our work and a strong will of collaboration and helping your co-workers and customers. We work with the latest technologies, tools and platforms for rapid quality development.

If you like to collaborate and share your knowledge and the best thing you know is to work with a group of likeminded that are interested in technology and excited about the latest innovations.

You will fit right in if your skill- and tool box contain:

- Any of Altium, PADS, Eagle or Cadence
- Circuit design and PCB layout
- Analog and digital design
- EMC test or review experience
- Familiar with manufacturing processes of embedded systems
- At home with oscilloscopes and spectrum analyzers
- Soldering and prototyping capabilities


If you have any special interest or skills in other areas we are excited to hear about them too.

Join our innovation and development team!

Ansök nu

Senior webbutvecklare

Frontend-utvecklare
Läs mer Okt 10
Svep Design Center utvecklar system och elektronikprodukter på uppdrag av kunder över hela världen. Du kommer få var del i att ta fram avancerade tjänster och produkter långt innan de anses vara vardagsteknik. Vi är drygt 60 personer som tillsammans erbjuder en unik kunskapsbank för våra kunder.

Vi söker dig som jobbat ett antal år inom systemutveckling eller som systemarkitekt och som söker en ny utmaning där du får stor möjlighet att utvecklas och bygga upp en bred kunskapsbank. Du gillar att ta ansvar för en bra arkitektur och systemtänk.

Hos oss kommer du jobba i projektteam oftast i nära samarbete med kunden. Teamen har varierande storlek och utformning beroende på det aktuella projektets behov. Tillsammans jobbar ni med varierande kunder, produkter och tjänster där ni inte sällan befinner er i teknikens absoluta framkant. Ni samarbetar och delar med er av er kunskap, både inom och utanför projektteamet, för att lära av varandra och för att tillsammans leverera de bästa lösningarna till våra kunder.

Vi tror att du är strukturerad, kommunikativ samt har en förmåga att se till helheten i ett projekt. Du har kundens bästa i fokus och trivs med att ta tekniskt ansvar och kunna sätta den tekniska riktningen framåt i ett projekt.

Du har ett brett tekniskt intresse och är öppen för att sätta dig in i ett problem även om teknikområdet och programmeringsspråket inte alltid ligger inom ramen för vad du arbetat med tidigare. Hos oss kommer du primärt stöta på React och Vue.js i våra webappar och i app-projekten använder vi främst Swift, Kotlin och Java.

Hos oss kommer du jobba både med pågående projekt med stora kodbaser men även få vara den som startar upp ett projekt från början med en första commit till vår GitLab

Tekniker som du med stor sannolikhet kommer jobba med:

- Vue.js
- React
- JavaScript
- WebSocket
- HTML
- CSS/SASS etc.
- Azure
- CI/CD
- Säkerhet


Kunskaper i att utveckla för Android eller iOS är meriterande.

Hos oss får du vara med om en stark företagskultur som karaktäriseras av en kärlek till teknik, ett driv och ett engagemang i det vi gör, prestigelöshet och en vilja att hjälpa varandra.

Ansök nu

Senior webbutvecklare

Frontend-utvecklare
Läs mer Okt 7
Svep Design Center utvecklar system och elektronikprodukter på uppdrag av kunder över hela världen. Du kommer få var del i att ta fram avancerade tjänster och produkter långt innan de anses vara vardagsteknik. Vi är drygt 60 personer som tillsammans erbjuder en unik kunskapsbank för våra kunder.

Vi söker dig som jobbat ett antal år inom systemutveckling eller som systemarkitekt och som söker en ny utmaning där du får stor möjlighet att utvecklas och bygga upp en bred kunskapsbank. Du gillar att ta ansvar för en bra arkitektur och systemtänk.

Hos oss kommer du jobba i projektteam oftast i nära samarbete med kunden. Teamen har varierande storlek och utformning beroende på det aktuella projektets behov. Tillsammans jobbar ni med varierande kunder, produkter och tjänster där ni inte sällan befinner er i teknikens absoluta framkant. Ni samarbetar och delar med er av er kunskap, både inom och utanför projektteamet, för att lära av varandra och för att tillsammans leverera de bästa lösningarna till våra kunder.

Vi tror att du är strukturerad, kommunikativ samt har en förmåga att se till helheten i ett projekt. Du har kundens bästa i fokus och trivs med att ta tekniskt ansvar och kunna sätta den tekniska riktningen framåt i ett projekt.

Du har ett brett tekniskt intresse och är öppen för att sätta dig in i ett problem även om teknikområdet och programmeringsspråket inte alltid ligger inom ramen för vad du arbetat med tidigare. Hos oss kommer du primärt stöta på React och Vue.js i våra webappar och i app-projekten använder vi främst Swift, Kotlin och Java.

Hos oss kommer du jobba både med pågående projekt med stora kodbaser men även få vara den som startar upp ett projekt från början med en första commit till vår GitLab

Tekniker som du med stor sannolikhet kommer jobba med:

- Vue.js
- React
- JavaScript
- WebSocket
- HTML
- CSS/SASS etc.
- Azure
- CI/CD
- Säkerhet


Kunskaper i att utveckla för Android eller iOS är meriterande.

Hos oss får du vara med om en stark företagskultur som karaktäriseras av en kärlek till teknik, ett driv och ett engagemang i det vi gör, prestigelöshet och en vilja att hjälpa varandra.

Ansök nu