Emploid AB jobb i Lund

Hitta lediga jobb hos Emploid AB i Lund. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Lund.

Projektingenjör till internationellt bolag

Civilingenjör, bygg
Läs mer Sep 21
Om företaget
Vill du bli en del av ett minde entreprenadbolag som arbetar internationellt mot den marina branschen? Vår kund behöver nu förstärka sin projektorganisation med en projektingenjör med projektledarambitioner och erbjuder en bred roll med goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer få möjligheten att arbeta med mindre såväl som större projekt gällande renoverings-, och nybyggnationsprojekt av interiör till passagerar-, och kryssningsfartyg.
Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag där du kommer bli anställd som konsult hos EMPLOID, med mycket goda möjligheter att bli överrekryterad därefter. Mer information om företaget ges vid en telefonintervju.
Om rollen
Som en del av vår kunds projektorganisation blir du en del av ett team som värderar dina kompetenser och satsar på din utveckling. På vägen mot att ta dig an en projektledarroll kommer du börja arbeta som projektingenjör där du kommer vara involverad i och stötta projektledare i kundprojekt världen över. Syftet är att du ska få möjligheten att följa med ut och lära dig hur projekten ser ut och fungerar, stötta vid upphandling av material och inredning, assistera vid offerter och kalkyler, samt närvara vid möten och vara delaktig i projektförberedelser. I takt med att du blivit varm i kläderna och lärt dig arbetet kommer du ta dig an mindre projekt självständigt, för att med tiden få fullständigt ansvar för hela projektprocessen från början till slut med hänsyn till kvalité och leveranstid. Mer ingående innebär tjänsten:
- Att stötta projektledare genom hela projektprocessen
- Med tiden ansvara för-, och leda små som stora projekt
- Kontakt med kunder, leverantörer och hantverkare
Då tjänsten kommer i perioder innebära mycket resor, behöver du vara redo att med relativt kort varsel bege dig i väg efter behov.
Om dig
Vi söker dig som är i början av din karriär och har ambitioner om att ta dig an en projektledarroll med tiden. Du trivs att arbeta i en flexibel organisation där du kan anpassa dig efter rådande och förändrade förutsättningar, och har en förståelse för att det viktigaste är att arbetet blir slutfört i tid. Du tar ett stort eget ansvar för ditt arbete, och kan arbeta självständigt efter bestämda tidsramar. Ett gott samarbete med dina kollegor är för dig viktigt, och du ställer därför gärna upp när så behövs. Du förstår att för att sätta dig in i arbetet behöver du vara hungrig efter ny kunskap, och du är inte heller rädd för att ta egna initiativ.
För tjänsten är det viktigt med:
- Högskole-, eller civilingenjörsutbildning inom industriell ekonomi, el, design, mekanik eller motsvarande
- Flytande i engelska, svenska är meriterande
- Kunskaper i AutoCAD
- Körkort B
- Intresse av den marina branschen är meriterande
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, konsultuppdrag
Plats: Lund
Arbetstider: 08.00-17-00, resor kan förekomma
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Ingenjör, civilingenjör, projektingenjör, projektledare, nyutexaminerad, marinbransch, rekrytering, konsultuppdrag, Malmö, Lund, Eslöv

Ansök nu

Innesäljare

Innesäljare
Läs mer Aug 8
Om företaget
Vill du ingå i ett företag under stark tillväxt? Har du ett tekniskt intresse och trivs i roller som innebär en hög grad av service, rådgivning och administration? EMPLOID hjälper just nu JAFO AB att rekrytera en innesäljare!
JAFO AB ingår som ett självständigt bolag i koncernen BLS Industries AB. JAFO utvecklar och säljer VVS-produkter, främst inom området för golvavlopp. De har flera nya produktnyheter under introduktion och det är därför en mycket spännande period för en medarbetare att komma in i företaget. Det är framför allt varumärket Unidrain som är under expansion och som kräver utökade resurser där det behövs stor kapacitet på deras avdelning i Lund för kundservice och teknisk support.
För mer information om företaget besök:
www.jafo.eu
www.unidrain.se
www.blsindustries.se
Om tjänsten
I rollen som innesäljare kommer du tillhöra ett mindre team som tillsammans arbetar för att ge JAFO:s kunder bästa möjliga service. Du och dina kollegor ansvarar för två ansvarsområden: orderhantering och infomailen. Mer konkret innebär dessa två ansvarsområden:
- Hantera olika in kommande orderförfrågningar, och registrera dessa i affärssystemet Microsoft AS Dynamics enligt deadlines
- Ansvara för inkommande samtal kopplade till säljlinjen och teknisk support
- Kontakt med kunder över e-post där du fungerar som informatör och rådgivare rörande JAFO:s produkter samt priser, leveranstider och leveransvillkor
- Stötta företagets utesäljare
- Hantera reklamationer och returer
- Utarbeta offerter
- Övrig administration
Om dig
För att trivas och vara framgångsrik i rollen som innesäljare på JAFO behöver du ha ett intresse av bygg-, och VVS-branschen och en vilja att lära dig produkterna varför vi gärna ser att du har erfarenhet av dessa områden. Du kan ha arbetat i detaljhandeln, som ordermottagare, innesäljare, kundservicemedarbetare eller liknande roll som bedöms relevant för tjänsten. Därutöver är det för rollen viktigt med:
- 2-3 års erfarenhet av serviceorienterade roller
- God datorvana är ett krav. Erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem och Excel är meriterande
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift
- Körkort B. Truckkort är meriterande
Som person har du en positiv inställning till ditt arbete, och hugger tag i dina uppgifter med ett gott humör. Du har ett proaktivt förhållningssätt, och besitter en förmåga att prioritera i ditt arbete även under stressiga situationer. Du drivs av att hålla flera bollar i luften samtidigt, och du förstår vikten av ett gott samarbete med dina kollegor.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Lund
Omfattning: Heltid
Arbetstider: mån-fre 8.00-16.30
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Innesälj, kundservice, säljsupport, VVS, orderadministration, logistik, lager, bygg, rekrytering, Lund, Malmö

Ansök nu

Hårdvaruspecialist / Hårdvarutekniker

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jul 14
Om företaget
Consafe Logistics är Europas ledande leverantör av lagerhanteringssystem. Vi levererar tillförlitliga, flexibla och smarta lösningar som skapar konkurrensfördelar för våra kunder över hela världen.
Med hjälp av vår expertis inom lagerhantering och ett starkt kundfokus levererar vi hållbara lösningar som passar alla lager, oavsett volym och komplexitet. Vi fokuserar på att optimera kundernas verksamhet och i kombination med mjukvaruutveckling i världsklass, ger det våra kunder en konkurrenskraftig fördel. Det har vi gjort sedan 1978.
Consafe Logistics-koncernen har 400 anställda och huvudkontoret är placerat i Lund. Vi arbetar med våra globala kunder via våra lokala kontor i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Nederländerna, Polen och Storbritannien. www.consafelogistics.com
Om tjänsten
Som tekniker inom hårdvara hos Consafe Logistics arbetar du nära både kunder och den interna organisationen. Detta då hårdvara supporterar hela verksamheten avseende hårdvaruleveranser. Consafe Logistics mission är att optimera sina kunders logistikflöden med hjälp av vårt egenutvecklade lagerhanteringssystem Astro WMS® och rätt hårdvara för kundernas lagerprocesser såsom truckdatorer, handdatorer, röstterminaler, skanners och etikettskrivare. Du kommer att ha ansvar för installation, konfiguration, leverans, implementering, support och service i samarbete med övriga i hårdvaruteamet. Vi räknar även med att din erfarenhet och personliga egenskaper kommer att bli ett viktigt bidrag till att stärka teamet och ytterligare förbättra våra processer.
Du agerar spindeln i nätet till våra kunder och fyller en viktig representerande och kontaktintensiv roll såväl internt som externt. Det är en mycket omväxlande roll där stor vikt läggs vid eget ansvar och god förmåga att samarbeta och samspela med övriga medarbetare i teamet. Du kommer framförallt arbeta med våra produkter från större tillverkare som exempelvis hårdvara från Honeywell & Zebra uppkopplade i trådlösa nätverk och ibland med MDM system från SOTI.
Tjänsten är en rekrytering där anställningen ingås med Consafe Logistics men EMPLOID driver urvalsprocessen.
Om dig
För att vara aktuell för tjänsten krävs följande:
- Erfarenhet av hårdvara och support från roller som It-tekniker, teknisk support, drifttekniker eller roller med motsvarande arbetsuppgifter
- Kunskap inom hårdvara, nätverk och IT-miljöer
- Konfiguration av OS såsom Embedded Windows (IoT) eller Android är meriterande
- Det är meriterande om du har kunskaper inom C++ och Python
- God förståelse för kundkontakt och ärendehantering
- Flytande i svenska och engelska
Som person är du serviceminded, har ett stort tekniskt intresse och brinner för att lösa tekniska problem. Du har ambitionen att alltid leverera goda resultat och ser till att hjälpa kunderna till varje pris. Du har en arbetsmetodik som genomsyras av struktur, vilket hjälper dig att självständigt driva ditt arbete framåt men som även möjliggör samarbete med dina kollegor.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Lund
Arbetstid: Kontorstider vardag
Lön: Enligt överenskommelse


Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!


Sökord: It-Support, It-tekniker, Supporttekniker, support specialist, support, teknisk support, hårdvara, nätverk, server, heltid, Lund, Malmö, Helsingborg, rekrytering

Ansök nu

Project engineer

Civilingenjör, bygg
Läs mer Jun 14
About the company
ScanMarine is a contracting company within the marine industry. Their projects vary from smaller restoration and repair projects of the interior design on ships, to complete interior decor packages for newly produced passenger-, and cruise ships. Their clients are shipping companies and shipyards all around the world.
EMPLOID is assisting ScanMarine in their recruitment process in helping them find a project engineer with ambitions to take on a project management position over time to strengthen the project organization. You will be stationed in ScanMarine’s new headquarters in Eslöv, Sweden. ScanMarine offers an attractive and broad position in a company with opportunities for development. You will initially be employed as a consultant through EMPLOID, with great possibilities to get hired by ScanMarine thereafter.
EMPLOID is a member of Kompetensföretagen, an employer organization within Almega. Almega is included in Svenskt Näringsliv. For more information, visit www.kompetensforetagen.se and www.almega.se.
Job duties
You will, as project engineer, initially be involved-, and support project managers in projects all over the world. You will follow the project managers into the field so as to gain a better understanding of how the work is done, support in material and decor tendering, become acquainted with the suppliers, assist with bids and calculations, attend meetings, and gain a closer understanding of the preparations of the projects. As you gradually learn the work you will take on responsibility for smaller projects and step into the role as project manager where you have full responsibility for the whole process in relation to quality and deadlines.
Example of tasks and responsibilities:
- Support the project managers through the process
- In time take on responsibility and lead small as well as major projects
- Contact with clients, suppliers, and workers
At times the position will entail a significant number of travels, and you will be required to be able to leave at a short notice when needed.
Qualifications
You have a degree in civil engineering within electrical engineering, design, industrial economy, mechanical engineering, or an equivalent engineering degree. If you lack a degree in engineering, but can through work life experience demonstrate comparable competences it will be regarded as a degree in engineering. You are fluent in English, both in written and spoken word. Furthermore, it is important with:
- Knowledge in Auto CAD
- Driver’s license B
- An interest in the marine industry is meritorious
- Experience of similar roles is meritorious
- Skills in Swedish is meritorious
Personal profile
We believe that you are in the beginning of your career, and have ambitions to take on a project management position in time. You are flexible, and understand that it is of utmost importance that your work and projects get done on time. Therefore, you can easily adapt to existing as well as altered conditions. You take responsibility for your work, and can independently move your projects ahead according to deadlines. You value teamwork with your colleagues, and support them whenever you can. In order to learn and acquire necessary skills, you understand that you will need to take initiative and be hungry for new knowledge.
Additional information
Start: According to agreement
Duration: Full time, consulting position
Location: Eslöv, Sweden
Hours: 08.00-17.00
Pay: According to agreement


You are welcome to email the recruiter responsible for this recruitment process, Anna Svensson, at anna.svensson@emploid.se if you have any questions. Please specify the advert title in the subject line.
We highly recommend you apply for this position as soon as possible. Our selection process is continuous, and the recruitment process might be completed before the advert closes.
Welcome with your application!
Search words: Engineer, project engineer, project manager, civil engineer, marine industry, recruitment, Malmö, Lund, Eslöv, Sweden

Ansök nu

Account Manager till Lund/Hässleholm

Account manager
Läs mer Maj 17
Om företaget
Vi har fått förnyat förtroende att hjälpa vår kund att hitta en account manager till deras kontor i Lund. Företaget är ett av Nordens största konsultföretag inom IT och kommunikation. Dom arbetar med spännande kunder inom olika branscher där det utvecklas högteknologiska lösningar med hjälp av ny innovation. Deras vision är att vara ett bolag med landets främsta experter inom IT och kommunikation. Mer information om bolaget kommer senare i processen.
Om rollen
Vår kund utökar sin verksamhet, och söker därför en Account Manager som dels kommer proaktivt skapa och utveckla nya affärsmöjligheter, dels vidareutveckla affärsrelationer och samarbeten med en befintlig kundbas. Du kommer vara med och starta upp verksamheten i Hässleholm, där vår kund idag har flera starka samarbeten, men du kommer även stötta upp på kontoret i Lund någon gång i veckan. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från början till slut men arbetar tätt tillsammans med övrig säljkår, regionsansvariga samt rekryteringsansvariga. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat ansvar för kundavtal, kundrelationer och kundutveckling baserat på en egen säljbudget. Dina uppgifter innebär bland annat att aktivt söka nya kundrelationer, formulera och utforma modernt offert- och marknadsmaterial.
Ditt engagemang, din affärsmässighet och en hög aktivitetsnivå kommer bidra till din framgång som Account Manager. Du kommer därför ha en hög närvaro ute hos kund där du ser till att skapa rätt förutsättningar för ett lyckat samarbete. Utöver detta kommer du även arbeta med prospektering och traditionell säljadministration där du kommer få stöttning av din säljchef.
Om dig
För att vara aktuell för denna tjänst har du:
Avslutad gymnasieutbildning
Erfarenhet av tjänsteförsäljning
Obehindrad i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Kunskap i Office-paketet
B-körkort

För att lyckas i denna tjänst satsar du på långsiktiga relationer med kunderna och därför är din förmåga att skapa förtroende av största vikt. Genom att vara förtroendeingivande tror vi att du på ett framgångsrikt sätt kan etablera och förvalta relationer på ett prestigelöst sätt som gynnar samtliga parter.
Du motiveras av utmaningar och högt uppsatta mål som driver dig till att göra ditt bästa i alla lägen. Du är lyhörd gentemot kunder och kollegor och har tydligt affärsfokus i dina dagliga prioriteringar. Du anser att ett ”NO” betyder ”New Opportunity” snarare än nej och ser motgångar som ett gyllene tillfälle att dra lärdom av för att hitta nya vägar för att uppnå dina mål.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Lund/Hässleholm
Lön: Fast + provision
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!


Sökord: Tjänsteförsäljning, Account Manager, kundansvarig, sales representative, säljare, rekrytering, bemanning, personal, ekonomi, Malmö, Lund, Hässleholm

Ansök nu

Kontorskoordinator till deltidsposition

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Apr 26
Om företaget
EXINI Diagnostics AB grundades 1999 och är ett högteknologiskt företag som tillverkar och distribuerar avancerad programvara för automatiserad bedömning och kvantifiering av medicinska bilder. EXINIs produkter bygger på avancerad bildbehandling som med hjälp av Machine Learning känner igen olika organ och sjukliga förändringar. Bland annat så har EXINIs mest spridda plattform används för att beräkna det automatiserade Bone Scan Index, som kvantifierar bentumörspåverkan hos patienter med prostatacancer, installerats på cirka 1 000 sjukhus världen över. Exini AB har sitt kontor på Ideon i Lund och är 14 anställda. De är ett dotterbolag i det amerikanska holdingbolaget Lantheus Holdings koncern som har verksamhet över hela världen.
För mer information besök gärna EXINIs hemsida https://exini.com/
Om tjänsten
I rollen som administratör har du en central position i bolaget och arbetar gentemot ett flertal team inom organisationen. Arbetsuppgifterna berör ett flertal områden som personaladministration, kvalitetsdokumentation, kunddokument samt generell kontorsadministration som post- och möteshantering. Du arbetar nära dina kollegor och hanterar administrativa arbetsuppgifter såsom:
– Skapa, kontrollera och kvalitetssäkra administrationen inom personal, kvalitet, kund och kontor
– Registrera dokument och annan information i företagets digitala system
– Uppdatera masterdata
– Hantera företagets administration/inköp inom post, representation och sociala event
Du fungerar som spindeln i nätet på företaget och ser till att det administrativa arbetet hanteras enligt praxis. Tjänsten är en position som kommer att börja med en deltidsanställning på 50% men under 2023 kommer den öka upp till heltid pga en pensionsavgång.
Om dig
För att vara aktuell för tjänsten som administratör krävs:
– Dokumenterad erfarenhet av att arbeta med administrativa arbetsuppgifter
– Goda kunskaper i Officepaketet, särskilt Word och Excel, samt affärssystemvana
– Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift
– Eftergymnasial utbildning är meriterande
Som person har du förmågan att arbeta strukturerat och med en hög grad av noggrannhet. Du har fallenhet för administration och tycker om ordning och reda. Du är även självständig i ditt arbete och känner stort ansvar över att ditt arbete utförs på korrekt sätt.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: kontorstider
Plats: Ideon, Lund
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Administratör, Administration, Koordinator, personaladministration, deltid, Lund, Malmö

Ansök nu

CNC-Operatör

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Apr 25
Om företaget
Företaget utför små och stora uppdrag inom konstruktion och produktutveckling. De har bred erfarenhet av uppdrag inom medicinteknik, elektronikprodukter och produktionsutrustning. De har sin egen verkstad med 3D-printrar, laserskärare och CNC-maskiner. Mer information om företaget kommer senare i rekryteringsprocessen.
Om tjänsten
I rollen som CNC-operatör så ansvarar du för svarv & fräs-maskiner på företagets produktion inhouse. Du har ett nära samarbete med dina kollegor och programmerar maskinerna utifrån de detaljer som ska tillverkas. Rollen innebär även att du ansvarar för maskinerna och säkerställer att de fungerar som de ska. Eftersom företaget designar sina egna protyper och detaljer så har du också ett nära samarbete med ingenjörerna som sitter i CAD.
Mer konkret innebär tjänsten:
· Övervakning och funktionskontroll kring svarv & fräs-maskiner
· CNC-programmering utifrån detaljer som ska tillverkas och bearbetas
· Nära samarbete med företagets ingenjörer kring design i CAD
Om dig
För att passa i rollen så har du ett stort tekniskt intresse. Du behöver också ha:
· Gymnasial utbildning inom teknik, mekanik eller motsvarande kunskaper ifrån arbetet
· Tidigare erfarenhet som CNC operatör, maskinoperatör eller liknande är starkt meriterande.
· Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Vi tror att du har ett stort tekniskt intresse och vill bli del av ett team där du har nära samarbete med dina kollegor. Som person är du självgående med förmågan att driva ditt arbete framåt utifrån befintliga ramar. Du är noggrann och tycker om att arbeta utifrån detaljer och ritningar och säkerställer att det blir rätt utifrån dessa specifikationer.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: CNC, operatör, maskinteknik, maskin, prototyp, produktion, 3D-printrar, laserskärare och CNC-fräsar

Ansök nu

Hårdvaruspecialist / Hårdvarutekniker

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Apr 20
Om företaget
Consafe Logistics är Europas ledande leverantör av lagerhanteringssystem. Vi levererar tillförlitliga, flexibla och smarta lösningar som skapar konkurrensfördelar för våra kunder över hela världen.
Med hjälp av vår expertis inom lagerhantering och ett starkt kundfokus levererar vi hållbara lösningar som passar alla lager, oavsett volym och komplexitet. Vi fokuserar på att optimera kundernas verksamhet och i kombination med mjukvaruutveckling i världsklass, ger det våra kunder en konkurrenskraftig fördel. Det har vi gjort sedan 1978.
Consafe Logistics-koncernen har 400 anställda och huvudkontoret är placerat i Lund. Vi arbetar med våra globala kunder via våra lokala kontor i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Nederländerna, Polen och Storbritannien. www.consafelogistics.com
Om tjänsten
Som tekniker inom hårdvara hos Consafe Logistics arbetar du nära både kunder och den interna organisationen. Detta då hårdvara supporterar hela verksamheten avseende hårdvaruleveranser. Consafe Logistics mission är att optimera sina kunders logistikflöden med hjälp av vårt egenutvecklade lagerhanteringssystem Astro WMS® och rätt hårdvara för kundernas lagerprocesser såsom truckdatorer, handdatorer, röstterminaler, skanners och etikettskrivare. Du kommer att ha ansvar för installation, konfiguration, leverans, implementering, support och service i samarbete med övriga i hårdvaruteamet. Vi räknar även med att din erfarenhet och personliga egenskaper kommer att bli ett viktigt bidrag till att stärka teamet och ytterligare förbättra våra processer.
Du agerar spindeln i nätet till våra kunder och fyller en viktig representerande och kontaktintensiv roll såväl internt som externt. Det är en mycket omväxlande roll där stor vikt läggs vid eget ansvar och god förmåga att samarbeta och samspela med övriga medarbetare i teamet. Du kommer framförallt arbeta med våra produkter från större tillverkare som exempelvis hårdvara från Honeywell & Zebra uppkopplade i trådlösa nätverk och ibland med MDM system från SOTI.
Tjänsten är en rekrytering där anställningen ingås med Consafe Logistics men EMPLOID driver urvalsprocessen.
Om dig
För att vara aktuell för tjänsten krävs följande:
– Erfarenhet av hårdvara och support från roller som It-tekniker, teknisk support, drifttekniker eller roller med motsvarande arbetsuppgifter
– Kunskap inom hårdvara, nätverk och IT-miljöer
– Konfiguration av OS såsom Embedded Windows (IoT) eller Android är meriterande
– God förståelse för kundkontakt och ärendehantering
– Flytande i svenska och engelska
Som person är du serviceminded, har ett stort tekniskt intresse och brinner för att lösa tekniska problem. Du har ambitionen att alltid leverera goda resultat och ser till att hjälpa kunderna till varje pris. Du har en arbetsmetodik som genomsyras av struktur, vilket hjälper dig att självständigt driva ditt arbete framåt men som även möjliggör samarbete med dina kollegor.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Lund
Arbetstid: Kontorstider vardag
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: It-Support, It-tekniker, Supporttekniker, support specialist, support, teknisk support, hårdvara, nätverk, server, heltid, Lund, Malmö, Helsingborg, rekrytering

Ansök nu

Inside Sales

Innesäljare
Läs mer Mar 28
Om företaget
BPC Instruments utvecklar och säljer automatiserade, analytiska instrument som möjliggör effektivare, tillförlitligare och högre kvalitet på forskning och analys inom den biotekniska marknaden. Bolaget grundades 2005 och grundar sig på cirka 20 års branschledande forskning inom områdena instrumentering, reglering och automatisering av anaeroba rötningsprocesser. BPC Instruments är sedan 2021 börsnoterade på Spotlight Stock Market och satsar nu på nya marknader såsom biologisk nedbrytbarhet av plast, djurfoder, avloppsvatten och utsläpp av växthusgaser. Organisationen består av erfarna forskare och ingenjörer och exporterar instrument till fler än 60 länder.
Besök gärna BPC Instruments hemsida för mer information: https://www.bpcinstruments.com
Om tjänsten
I rollen som Inside Sales kommer du att ha en flexibel roll där du kommer komma i kontakt med samtliga delar i säljprocessen. Du kommer arbeta med säljadministration samt på sikt även självständigt hantera affärer från första kontakt till avslutad affär. Tjänsten innebär ett nära samarbete med säljteamet samt med Marknads- och Kommunikationschefen.
Mer konkret innefattar tjänsten:
- Hantera inkommande kundförfrågningar
- Uppdatera och underhålla CRM- och ERP-systemet med rätt kunddata
- Prospektera nya marknader
- After sales
BPC Instruments erbjuder dig en spännande roll som innefattar ett stort ansvarstagande och en stor variation av arbetsuppgifter. På sikt är tanken att rollen ska utvecklas till en renodlad teknisk säljposition.
Om dig
Vi söker dig som har ett stort intresse för försäljning och som har ett stort personligt driv:
- Eftergymnasial utbildning inom försäljning, naturvetenskap eller marknadsföring
- God IT-vana
- Flytande i engelska
I den här rekryteringen läggs det stor vikt vid din personliga profil. Då du kommer ha en supporterande roll gentemot säljteamet krävs det att du har ett flexibelt arbetssätt där du snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter och situationer. Du är målinriktad och tar gärna egna initiativ för att utvecklas på såväl det professionella som privata planet. Du har en ödmjuk inställning till ditt arbete och har lätt för att skapa relationer genom din goda kommunikationsnivå.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: kontorstider
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Sales, Inside Sales, Sales Support, Technical Sales, Operational Sales, Operations, Market Penetration, affärsutveckling, sälj, rekrytering, Lund, Malmö, Helsingborg

Ansök nu

Kundservicemedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 16
Om företaget
EMPLOID söker för kunds räkning en administrativ kundservicemedarbetare till ett internationellt företag inom Life Science i Lund, Medicon Village. Tjänsten är ett föräldravikariat om 12 månader.
Företaget är ett helägt dotterbolag till en amerikansk koncern. Bolaget är verksamt är inom Life Science och industriella processer inom läkemedelssektorn. Kontoret i Lund är ett försäljningskontor med Customer Service och Administration/HR. De har även utesäljare i både Norge, Finland, Sverige och Danmark.
Om tjänsten
Som administrativ kundservicemedarbetare kommer du tillhöra företagets kundtjänstfunktion där du främst kommer hantera ordrar via mail samt besvara samtal och frågor från B2B-kunder. Du kommer även samarbeta nära- och supportera säljteamet och bistå med information rörande leveranser, transporter och ordrar. Mer ingående innebär tjänsten att:
- Hantera förfrågningar och registrera ordrar i SAP
- Följa upp och bistå med information kring ordrar, leverans och transport
- Agera kund- och säljsupport
- Nära samarbete med kollegor och säljteam
Om dig
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av kundservice, administration och orderhantering. Du har tidigare arbetat i SAP eller liknande affärssystem. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, och har god förståelse av danska.
Viktigt för tjänsten:
- Flytande i svenska och engelska, samt god förståelse av danska
- Kunskaper i övriga nordiska språk är meriterande
- God dator- och systemvana
- Tidigare erfarenhet av orderhantering
Som person är du flexibel och kan enkelt anpassa dig utifrån hur din arbetsdag ser ut och de behov som kan uppkomma. Du är trygg i dig själv, och tycker det är roligt och givande att arbeta i nära samarbete med kollegor och andra funktioner. Du trivs att arbeta med människor, och kan självständigt driva ditt arbete framåt. Dessutom är du drivande och vågar ta för dig för att kunna utvecklas i din roll.
Övrig information
Start: Omgående
Plats: Lund
Omfattning: Heltid, vikariat om 12 månader
Arbetstider: mån-fre enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse


Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.


Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!


Sökord: administratör, kundtjänst, customer support, support, kundservice, ordersupport, order, leveranssupport, life science, läkemedel, Lund, Malmö, heltid

Ansök nu

Technical Sales Specialist

Internationell säljare
Läs mer Mar 16
Om företaget
BPC Instruments utvecklar och säljer automatiserade, analytiska instrument som möjliggör effektivare, tillförlitligare och högre kvalitet på forskning och analys inom den biotekniska marknaden. Bolaget grundades 2005 och grundar sig på cirka 20 års branschledande forskning inom områdena instrumentering, reglering och automatisering av anaeroba rötningsprocesser. BPC Instruments är sedan 2021 börsnoterade på Spotlight Stock Market och satsar nu på nya marknader såsom biologisk nedbrytbarhet av plast, djurfoder, avloppsvatten och utsläpp av växthusgaser. Organisationen består av erfarna forskare och ingenjörer och exporterar instrument till fler än 60 länder.
Besök gärna BPC Instruments hemsida för mer information: https://www.bpcinstruments.com
Om tjänsten
I rollen som Technical Sales Specialist tillhör du företagets säljavdelning där du kommer ha fyra säljkollegor. Du arbetar med teknisk B2B-försäljning och målet är att utveckla och bredda nya marknader. Du arbetar i en internationell miljö i en organisation vars koncernspråk är engelska och där resor förekommer. Du kommer arbeta med uppföljning av säljmål samt aktivt arbeta med att penetrera nya potentiella marknader, exempelvis Nordamerika, där det blir viktigt med ett nära samarbete med marknadsavdelningen samt tvärfunktionellt arbete i organisationen. Du kommer hantera hela säljprocessen från prospektering av nya kunder till avslutad affär. Då BPC Instruments är ledande inom sitt område kommer mycket av affärerna in genom deras digitala kanaler kommer du att ha ett nära samarbete med marknadsavdelningen.
Säljprocessen innefattar såväl bearbetning av nya kunder för att bearbeta nya marknader som att deltaga i akademiska konferenser och branschspecifika mässor för att synliggöra BPC Instruments produktportfölj och därigenom driva in affärer. Säljcyklarna varierar och kan ta allt från veckor till månader och år innan en affär har ingåtts. Du kommer exempelvis arbeta med:
- Direktförsäljning inom alla branscher och marknader där du kommer hantera hela säljcykeln inklusive prospektering, införsäljning och avsluta affärer
- Hantering och uppföljning av inkommande förfrågningar från kunder
- Utveckla försäljningen inom marknaden och identifiera nya affärsmöjligheter
- Presentationer och produktdemonstrationer på konferenser och mässor
- Vecko- och månadsvis analyser av KPI:er samt rapportering internt
Tjänsten är av det operativa slaget där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. Presterar du väl har du på sikt möjlighet att ta dig an rollen som Operations Manager, där du kommer arbeta direkt under företagets CEO.
Om dig
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet inom sales management och som har en teknisk bakgrund. Då du kommer arbeta internationellt måste du vara beredd på att resa i tjänsten. Utöver detta krävs:
- Ingenjörsutbildning inom bioteknik, kemi eller motsvarande som bedöms relevant alt. dokumenterad erfarenhet av teknisk försäljning alt. har du drivit eget företag och haft ett stort fokus på försäljning
- Goda kunskaper i inom ERP- och CRM-system
- Flytande i svenska och engelska
- Körkort
Som person har du ett personligt driv där du ständigt strävar efter att leverera goda resultat. Du har god affärsförståelse och förstår att säljprocesser ibland kan se olika ut. Du har förmågan att planera och strukturera upp ditt arbete för att nå såväl dina som ditt teams uppsatta mål, samtidigt som du inte är rädd för att prova nya vägar i ditt arbete. Vi ser gärna att du har en entreprenöriell attityd där du arbetar för att utveckla såväl dig själv som bolaget.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: kontorstider
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Sales, Technical Sales, Account Manager, Operational Account Manager, Operations, Market Penetration, affärsutveckling, sälj, rekrytering, Lund, Malmö, Helsingborg

Ansök nu

Account Manager till ett av Nordens ledande IT-konsultföretag

Account manager
Läs mer Mar 7
Om företaget
Vi har fått förnyat förtroende att hjälpa vår kund att hitta en account manager till deras kontor i Lund. Företaget är ett av Nordens största konsultföretag inom IT och kommunikation. Dom arbetar med spännande kunder inom olika branscher där det utvecklas högteknologiska lösningar med hjälp av ny innovation. Deras vision är att vara ett bolag med landets främsta experter inom IT och kommunikation. Mer information om bolaget kommer senare i processen.
Om rollen
I rollen som Account Manager är din främsta uppgift att proaktivt skapa och utveckla nya affärsmöjligheter samt vidareutveckla affärsrelationer och samarbeten med en befintliga kundbas. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från början till slut men arbetar tätt tillsammans med övrig säljkår, regionsansvariga samt rekryteringsansvariga. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat ansvar för kundavtal, kundrelationer och kundutveckling baserat på en egen säljbudget. Dina uppgifter innebär bland annat att aktivt söka nya kundrelationer, formulera och utforma modernt offert- och marknadsmaterial.
Ditt engagemang, din affärsmässighet och en hög aktivitetsnivå kommer bidra till din framgång som Account Manager. Du kommer därför ha en hög närvaro ute hos kund där du ser till att skapa rätt förutsättningar för ett lyckat samarbete. Utöver detta kommer du även arbeta med prospektering och traditionell säljadministration där du kommer få stöttning av din säljchef.
Om dig
För att vara aktuell för denna tjänst har du:
Avslutad gymnasieutbildning
Erfarenhet av tjänsteförsäljning
Obehindrad i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Kunskap i Office-paketet
B-körkort

För att lyckas i denna tjänst satsar du på långsiktiga relationer med kunderna och därför är din förmåga att skapa förtroende av största vikt. Genom att vara förtroendeingivande tror vi att du på ett framgångsrikt sätt kan etablera och förvalta relationer på ett prestigelöst sätt som gynnar samtliga parter.
Du motiveras av utmaningar och högt uppsatta mål som driver dig till att göra ditt bästa i alla lägen. Du är lyhörd gentemot kunder och kollegor och har tydligt affärsfokus i dina dagliga prioriteringar. Du anser att ett ”NO” betyder ”New Opportunity” snarare än nej och ser motgångar som ett gyllene tillfälle att dra lärdom av för att hitta nya vägar för att uppnå dina mål.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Lund
Lön: Fast + provision
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Tjänsteförsäljning, Account Manager, kundansvarig, sales representative, säljare, rekrytering, bemanning, personal, ekonomi, Malmö, Lund, Helsingborg

Ansök nu

Operational Account Manager

Key account manager
Läs mer Feb 7
Om företaget
BPC Instruments utvecklar och säljer automatiserade, analytiska instrument som möjliggör effektivare, tillförlitligare och högre kvalitet på forskning och analys inom den biotekniska marknaden. Bolaget grundades 2005 och grundar sig på cirka 20 års branschledande forskning inom områdena instrumentering, reglering och automatisering av anaeroba rötningsprocesser. BPC Instruments är sedan 2021 börsnoterade på Spotlight Stock Market och satsar nu på nya marknader såsom biologisk nedbrytbarhet av plast, djurfoder, avloppsvatten och utsläpp av växthusgaser. Organisationen består av erfarna forskare och ingenjörer och exporterar instrument till fler än 60 länder.
Besök gärna BPC Instruments hemsida för mer information: https://www.bpcinstruments.com
Om tjänsten
I rollen som Operational Account Manager tillhör du företagets säljavdelning där du kommer ha fyra säljkollegor. Du arbetar med teknisk B2B-försäljning och målet är att utveckla och bredda nya marknader. Du arbetar i en internationell miljö i en organisation vars koncernspråk är engelska och där resor förekommer. Du kommer arbeta med uppföljning av säljmål samt aktivt arbeta med att penetrera nya potentiella marknader, exempelvis Nordamerika, där det blir viktigt med ett nära samarbete med marknadsavdelningen samt tvärfunktionellt arbete i organisationen. Du kommer hantera hela säljprocessen från prospektering av nya kunder till avslutad affär. Då BPC Instruments är ledande inom sitt område kommer mycket av affärerna in genom deras digitala kanaler. Därför kommer du att ha ett nära samarbete med marknadsavdelningen.
Säljprocessen innefattar såväl bearbetning av nya kunder för att bearbeta nya marknader som att deltaga i akademiska konferenser och branschspecifika mässor för att synliggöra BPC Instruments produktportfölj och därigenom driva in affärer. Säljcyklarna varierar och kan ta allt från veckor till månader och år innan en affär har ingåtts. Exempelvis kommer du att arbeta med:
– Direktförsäljning inom alla branscher och marknader där du kommer hantera hela säljcykeln inklusive prospektering, införsäljning och avsluta affärer
– Hantering och uppföljning av inkommande förfrågningar från kunder
– Utveckling försäljningen inom marknaden och identifiering av nya affärsmöjligheter
– Presentationer och produktdemonstrationer på konferenser och mässor
– Vecko- och månadsvis analyser av KPI:er samt rapportering internt
Tjänsten är av det operativa slaget där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. Presterar du väl har du på sikt möjlighet att ta dig an rollen som Operations Manager, där du kommer arbeta direkt under företagets CEO.
Om dig
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet inom sales management och som har en teknisk bakgrund. Då du kommer arbeta internationellt måste du vara beredd på att resa i tjänsten. Utöver detta krävs:
– Ingenjörsutbildning inom bioteknik, kemi eller motsvarande som bedöms relevant
– 5+ års erfarenhet av teknisk försäljning av labbprodukter och/eller instrument
– Goda kunskaper inom ERP- och CRM-system
– Flytande svenska och engelska
– Körkort
Som person har du ett personligt driv där du ständigt strävar efter att leverera goda resultat. Du har god affärsförståelse och förstår att säljprocesser ibland kan se olika ut. Du har förmågan att planera och strukturera upp ditt arbete för att nå såväl dina som ditt teams uppsatta mål, samtidigt som du inte är rädd för att prova nya vägar i ditt arbete. Vi ser gärna att du har en entreprenöriell attityd där du arbetar för att utveckla såväl dig själv som bolaget.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: kontorstider
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Sales, Technical Sales, Account Manager, Operational Account Manager, Operations, Market Penetration, affärsutveckling, sälj, rekrytering, Lund, Malmö, Helsingborg

Ansök nu

Ekonomiadministratör

Ekonomiassistent
Läs mer Mar 3
Om företaget
Företaget är ett privatägt familjeföretag som tillhandahåller service, maskiner, robotar, underhållsartiklar samt reservdelar inom plastindustrin på den svenska marknaden. Företaget har högt i tak där ingenting anses vara omöjligt och tror på långsiktighet i det de gör. Deras fokus är att växa med kunden genom att vara en enkel och värdefull samarbetspartner.
Tjänsten är ett konsultuppdrag där anställning sker inledningsvis via oss på EMPLOID, med goda chanser att bli överrekryterad av kundföretaget. Mer information om företaget ges längre fram i rekryteringsprocessen.
EMPLOID är medlem i Kompetensföretagen, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega. Almega ingår i Svenskt Näringsliv. För mer information se www.kompetensforetagen.se och www.almega.se
Om tjänsten
I rollen som ekonomiadministratör kommer du arbeta brett och ha en nyckelroll på företagets ekonomiavdelning. Du kommer arbeta med reskontrahantering, hantera hela fakturaflödet gällande kund- och leverantörsfakturor samt orderhantering. Du ansvarar även över administrativa arbetsuppgifter såsom registrering av nya leverantörer och kunder i företagets system. Du kommer mer specifikt att arbeta med:
- Kund- och leverantörreskontra
- Matchning av leverantörsfakturor mot inköpsordrar i SAP
- Provisionsavstämningar
- Intrastatrapportering
- Hantera och följa upp reklamationsärenden
- Inköp av kontorsmaterial
Om dig
För att vara framgångsrik i rollen som ekonomiadministratör tror vi att du har en generell förståelse för ekonomi och trivs att arbeta i en administrativ roll. Mer specifikt krävs:
- Dokumenterad erfarenhet av ekonomiadministration
- Erfarenhet av kund- och leverantörreskontra
- Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter generellt samt orderhantering
- Goda kunskaper i Office-paketet och ERP-system
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
För att trivas i rollen som ekonomiassistent hos vår kund är du driven, social och utåtriktad. Du kommer tillhöra ett familjärt team och bör känna dig bekväm med att arbeta nära dina kollegor. Du har viljan att utvecklas och besitter en god kommunikativ förmåga. I ditt arbete är du lösningsorienterad och noggrann samt är mån om att saker och ting blir rätt från början. Dessutom trivs du med att interagera med kunder på såväl engelska som svenska via mail och telefon.
Övrig information
Start: Omgående
Omfattning: Deltid, 50 %
Arbetstider: Enligt överenskommelse
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: ekonomi, administration, administratör, ekonom, ekonomiassistent, kundreskontra, leverantörreskontra, leverantörsfakturor, fakturering, redovisning, löpande redovisning, lön, Lund, Malmö

Ansök nu

Marketing & Communications Manager

Marknadschef
Läs mer Mar 1
Om företaget
BPC Instruments utvecklar och säljer automatiserade, analytiska instrument som möjliggör effektivare, tillförlitligare och högre kvalitet på forskning och analys inom den biotekniska marknaden. Bolaget grundades 2005 och grundar sig på cirka 20 års branschledande forskning inom områdena instrumentering, reglering och automatisering av anaeroba rötningsprocesser. BPC Instruments är sedan 2021 börsnoterade på Spotlight Stock Market och satsar nu på nya marknader såsom biologisk nedbrytbarhet av plast, djurfoder, avloppsvatten och utsläpp av växthusgaser. Organisationen består av erfarna forskare och ingenjörer och exporterar instrument till fler än 60 länder.
Besök gärna BPC Instruments hemsida för mer information: https://www.bpcinstruments.com
Om tjänsten
I rollen som Marketing & Communications Manager arbetar du såväl strategiskt som operativt med marknadsföring och kommunikation. Då produkterna som BPC Instruments utvecklar och säljer är väldigt specifika är ditt största fokus att kommunicera den tekniska informationen på ett begripligt sätt. Det innebär att du behöver samla in teknisk information från andra personer i organisationen. Mer konkret kommer du arbeta med:
– Digital marknadsföring
– Content Marketing
– Performance Marketing
– Uppdatera och underhålla hemsidan med relevant innehåll
– Skapa marknadsmaterial såsom broschyrer, produktkataloger, och manualer.
– SEO
– Google Adwords och Google Analytics
Ditt fokus ligger på marknadsföring, men du kommer även att komma i kontakt med Investor Relations. Du kommer att ha nära samarbete med företagets CEO, som du även rapporterar till. En viktig uppgift är kommunikationen med investerarna.
Om dig
Vi söker dig som vill ta ett stort ansvar för och ägandeskap över BPC Instruments marknadsföring och kommunikation. Det är fördelaktigt om du har en teknisk bakgrund där du arbetat med marknadsföring av komplexa tekniska produkter. För att vara aktuell för tjänsten krävs:
– Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring
– Dokumenterad erfarenhet av digital marknadsföring, såväl strategiskt som operativt
– Goda kunskaper i CMS-system. BPC Instruments arbetar i WordPress
– Flytande svenska och engelska
BPC Instruments är ett mindre företag där du kommer arbeta själv på marknadsavdelningen, men i nära samarbete med övriga medarbetare. Det innebär att du behöver vara självständig i ditt arbete och kunna driva det framåt på ett framgångsrikt sätt. Du har ett stort intresse för att fortsätta utveckla BPC Instruments marknadskommunikation och har förståelse för hur sälj och marknad hänger ihop. I ditt arbete är du ambitiös och engagerad, ger gärna förslag och rekommendationer uppåt i organisationen och ser till att avsluta det du har påbörjat. Du har höga krav på kvalitet i ditt arbete och ser till att säkerställa att din kommunikation speglar företagets både kort- och långsiktiga mål.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Kontorstider
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: digital marketing, marketing, communications, performance marketing, Google Analytics, Google Adwords, investor relationship, content management, wordpress, CMS, rekrytering, Lund, Malmö, Helsingborg

Ansök nu

Junior Sales Support

Internationell säljare
Läs mer Mar 1
Om företaget
BPC Instruments utvecklar och säljer automatiserade, analytiska instrument som möjliggör effektivare, tillförlitligare och högre kvalitet på forskning och analys inom den biotekniska marknaden. Bolaget grundades 2005 och grundar sig på cirka 20 års branschledande forskning inom områdena instrumentering, reglering och automatisering av anaeroba rötningsprocesser. BPC Instruments är sedan 2021 börsnoterade på Spotlight Stock Market och satsar nu på nya marknader såsom biologisk nedbrytbarhet av plast, djurfoder, avloppsvatten och utsläpp av växthusgaser. Organisationen består av erfarna forskare och ingenjörer och exporterar instrument till fler än 60 länder.
Besök gärna BPC Instruments hemsida för mer information: https://www.bpcinstruments.com
Om tjänsten
I rollen som Junior Sales Support kommer du att ha en flexibel roll där du kommer komma i kontakt med samtliga delar i säljprocessen. Du kommer arbeta med säljadministration samt på sikt även självständigt hantera affärer från första kontakt till avslutad affär. Tjänsten innebär ett nära samarbete med säljteamet samt med Marknads- och Kommunikationschefen.
Mer konkret innefattar tjänsten:
- Hantera inkommande kundförfrågningar
- Uppdatera och underhålla CRM- och ERP-systemet med rätt kunddata
- Prospektera nya marknader
- After sales
BPC Instruments erbjuder dig en spännande roll som innefattar ett stort ansvarstagande och en stor variation av arbetsuppgifter. På sikt är tanken att rollen ska utvecklas till en renodlad teknisk säljposition.
Om dig
Vi söker dig som har:
- Ingenjörsutbildning eller eftergymnasial utbildning inom naturvetenskap, försäljning, marknadsföring alt. 1-2 års erfarenhet av teknisk försäljning
- God IT-vana
- Flytande i engelska
I den här rekryteringen läggs det stor vikt vid din personliga profil. Då du kommer ha en supporterande roll gentemot säljteamet krävs det att du har ett flexibelt arbetssätt där du snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter och situationer. Du är målinriktad och tar gärna egna initiativ för att utvecklas på såväl det professionella som privata planet. Du har en ödmjuk inställning till ditt arbete och har lätt för att skapa relationer genom din goda kommunikationsnivå.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: kontorstider
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Sales, Sales Support, Technical Sales, Operational Sales, Operations, Market Penetration, affärsutveckling, sälj, rekrytering, Lund, Malmö, Helsingborg

Ansök nu

Applikationskonsult till Lund

Applikationskonsult
Läs mer Feb 14
Om tjänsten
I din roll som Applikationskonsult kommer du att arbeta med några av de mest logistikintensiva företagen i världen och säkerställa att deras system fungerar utan avbrott. Detta innebär att du i en kundnära position kommer att ansvara för att implementerad lösning håller hög kvalitet och motsvarar kundens efterfrågade krav på funktionalitet, stabilitet och prestanda.
Mer konkret kommer tjänsten innebära att du:
- Är företagets representant gentemot kund samt ansvarig för den dagliga kontakten
- Initierar projekt och upprättar strategier tillsammans med ditt team och kund
- Genomför analyser av kunders logistik- och lagerprocesser samt identifierar förbättringsmöjligheter inom flöden.
- Arbetar med systemdesign och integration med övriga system och lösningar
- Förbereder och genomför driftsättning
Om dig
För att vara aktuell för tjänsten krävs följande:
- Relevant utbildning inom logistik, systemvetenskap eller Supply Chain
- Erfarenhet av att effektivisera och förbättra affärsprocesser kopplat till Supply Chain och logistik är meriterande
- Kunskap inom Windowsbaserade system
- Flytande i svenska och engelska
Som person är du kommunikativ, har ett intresse för logistikflöden och brinner för att lösa kunders behov. Du har en arbetsmetodik som genomsyras av struktur, vilket hjälper dig att självständigt driva ditt arbete framåt men som även möjliggör samarbete med dina kollegor. I denna position kommer du arbeta med olika företag och verksamheter. Därför är det viktigt att du har en naturlig nyfikenhet för att snabbt sätta dig in i deras verksamhet och på bästa sett kunna leverera lösningar.
Om företaget
Consafe Logistics är Europas ledande leverantör av lagerhanteringssystem. Vi levererar tillförlitliga, flexibla och smarta lösningar som skapar konkurrensfördelar för våra kunder över hela världen.
Med hjälp av vår expertis inom lagerhantering och ett starkt kundfokus levererar vi hållbara lösningar som passar alla lager, oavsett volym och komplexitet. Vi fokuserar på att optimera kundernas verksamhet och i kombination med mjukvaruutveckling i världsklass, ger det våra kunder en konkurrenskraftig fördel. Det har vi gjort sedan 1978.
Consafe Logistics-koncernen har 400 anställda och huvudkontoret är placerat i Lund. Vi arbetar med våra globala kunder via våra lokala kontor i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Nederländerna, Polen och Storbritannien. www.consafelogistics.com
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Applikationskonsult, Application Consult, Application support, ERP, WMS, Systemvetare, Supply Chain, logistik, logistic, Windows, heltid, Lund, Malmö, Helsingborg, rekrytering

Ansök nu

Technical Sales Specialist

Internationell säljare
Läs mer Feb 23
Om företaget
BPC Instruments utvecklar och säljer automatiserade, analytiska instrument som möjliggör effektivare, tillförlitligare och högre kvalitet på forskning och analys inom den biotekniska marknaden. Bolaget grundades 2005 och grundar sig på cirka 20 års branschledande forskning inom områdena instrumentering, reglering och automatisering av anaeroba rötningsprocesser. BPC Instruments är sedan 2021 börsnoterade på Spotlight Stock Market och satsar nu på nya marknader såsom biologisk nedbrytbarhet av plast, djurfoder, avloppsvatten och utsläpp av växthusgaser. Organisationen består av erfarna forskare och ingenjörer och exporterar instrument till fler än 60 länder.
Besök gärna BPC Instruments hemsida för mer information: https://www.bpcinstruments.com
Om tjänsten
I rollen som Technical Sales Specialist tillhör du företagets säljavdelning där du kommer ha fyra säljkollegor. Du arbetar med teknisk B2B-försäljning och målet är att utveckla och bredda nya marknader. Du arbetar i en internationell miljö i en organisation vars koncernspråk är engelska och där resor förekommer. Du kommer arbeta med uppföljning av säljmål samt aktivt arbeta med att penetrera nya potentiella marknader, exempelvis Nordamerika, där det blir viktigt med ett nära samarbete med marknadsavdelningen samt tvärfunktionellt arbete i organisationen. Du kommer hantera hela säljprocessen från prospektering av nya kunder till avslutad affär. Då BPC Instruments är ledande inom sitt område kommer mycket av affärerna in genom deras digitala kanaler kommer du att ha ett nära samarbete med marknadsavdelningen.
Säljprocessen innefattar såväl bearbetning av nya kunder för att bearbeta nya marknader som att deltaga i akademiska konferenser och branschspecifika mässor för att synliggöra BPC Instruments produktportfölj och därigenom driva in affärer. Säljcyklarna varierar och kan ta allt från veckor till månader och år innan en affär har ingåtts. Du kommer exempelvis arbeta med:
- Direktförsäljning inom alla branscher och marknader där du kommer hantera hela säljcykeln inklusive prospektering, införsäljning och avsluta affärer
- Hantering och uppföljning av inkommande förfrågningar från kunder
- Utveckla försäljningen inom marknaden och identifiera nya affärsmöjligheter
- Presentationer och produktdemonstrationer på konferenser och mässor
- Vecko- och månadsvis analyser av KPI:er samt rapportering internt
Tjänsten är av det operativa slaget där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. Presterar du väl har du på sikt möjlighet att ta dig an rollen som Operations Manager, där du kommer arbeta direkt under företagets CEO.
Om dig
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet inom sales management och som har en teknisk bakgrund. Då du kommer arbeta internationellt måste du vara beredd på att resa i tjänsten. Utöver detta krävs:
- Ingenjörsutbildning inom bioteknik, kemi eller motsvarande som bedöms relevant alt. dokumenterad erfarenhet av teknisk försäljning alt. har du drivit eget företag och haft ett stort fokus på försäljning
- Goda kunskaper i inom ERP- och CRM-system
- Flytande i svenska och engelska
- Körkort
Som person har du ett personligt driv där du ständigt strävar efter att leverera goda resultat. Du har god affärsförståelse och förstår att säljprocesser ibland kan se olika ut. Du har förmågan att planera och strukturera upp ditt arbete för att nå såväl dina som ditt teams uppsatta mål, samtidigt som du inte är rädd för att prova nya vägar i ditt arbete. Vi ser gärna att du har en entreprenöriell attityd där du arbetar för att utveckla såväl dig själv som bolaget.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: kontorstider
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Sales, Technical Sales, Account Manager, Operational Account Manager, Operations, Market Penetration, affärsutveckling, sälj, rekrytering, Lund, Malmö, Helsingborg

Ansök nu

Junior Sales Support

Internationell säljare
Läs mer Feb 10
Om företaget
BPC Instruments utvecklar och säljer automatiserade, analytiska instrument som möjliggör effektivare, tillförlitligare och högre kvalitet på forskning och analys inom den biotekniska marknaden. Bolaget grundades 2005 och grundar sig på cirka 20 års branschledande forskning inom områdena instrumentering, reglering och automatisering av anaeroba rötningsprocesser. BPC Instruments är sedan 2021 börsnoterade på Spotlight Stock Market och satsar nu på nya marknader såsom biologisk nedbrytbarhet av plast, djurfoder, avloppsvatten och utsläpp av växthusgaser. Organisationen består av erfarna forskare och ingenjörer och exporterar instrument till fler än 60 länder.
Besök gärna BPC Instruments hemsida för mer information: https://www.bpcinstruments.com
Om tjänsten
I rollen som Junior Sales Support kommer du att ha en flexibel roll där du kommer komma i kontakt med samtliga delar i säljprocessen. Du kommer arbeta med säljadministration samt på sikt även självständigt hantera affärer från första kontakt till avslutad affär. Tjänsten innebär ett nära samarbete med säljteamet samt med Marknads- och Kommunikationschefen.
Mer konkret innefattar tjänsten:
- Hantera inkommande kundförfrågningar
- Uppdatera och underhålla CRM- och ERP-systemet med rätt kunddata
- Prospektera nya marknader
- After sales
BPC Instruments erbjuder dig en spännande roll som innefattar ett stort ansvarstagande och en stor variation av arbetsuppgifter. På sikt är tanken att rollen ska utvecklas till en renodlad teknisk säljposition.
Om dig
Vi söker dig som har:
- Ingenjörsutbildning eller eftergymnasial utbildning inom naturvetenskap, försäljning, marknadsföring alt. 1-2 års erfarenhet av teknisk försäljning
- God IT-vana
- Flytande i engelska
I den här rekryteringen läggs det stor vikt vid din personliga profil. Då du kommer ha en supporterande roll gentemot säljteamet krävs det att du har ett flexibelt arbetssätt där du snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter och situationer. Du är målinriktad och tar gärna egna initiativ för att utvecklas på såväl det professionella som privata planet. Du har en ödmjuk inställning till ditt arbete och har lätt för att skapa relationer genom din goda kommunikationsnivå.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: kontorstider
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Sales, Sales Support, Technical Sales, Operational Sales, Operations, Market Penetration, affärsutveckling, sälj, rekrytering, Lund, Malmö, Helsingborg

Ansök nu

Marketing & Communications Manager

Marknadschef
Läs mer Feb 7
Om företaget
BPC Instruments utvecklar och säljer automatiserade, analytiska instrument som möjliggör effektivare, tillförlitligare och högre kvalitet på forskning och analys inom den biotekniska marknaden. Bolaget grundades 2005 och grundar sig på cirka 20 års branschledande forskning inom områdena instrumentering, reglering och automatisering av anaeroba rötningsprocesser. BPC Instruments är sedan 2021 börsnoterade på Spotlight Stock Market och satsar nu på nya marknader såsom biologisk nedbrytbarhet av plast, djurfoder, avloppsvatten och utsläpp av växthusgaser. Organisationen består av erfarna forskare och ingenjörer och exporterar instrument till fler än 60 länder.
Besök gärna BPC Instruments hemsida för mer information: https://www.bpcinstruments.com
Om tjänsten
I rollen som Marketing & Communications Manager arbetar du såväl strategiskt som operativt med marknadsföring och kommunikation. Då produkterna som BPC Instruments utvecklar och säljer är väldigt specifika är ditt största fokus att kommunicera den tekniska informationen på ett begripligt sätt. Det innebär att du behöver samla in teknisk information från andra personer i organisationen. Mer konkret kommer du arbeta med:
– Digital marknadsföring
– Content Marketing
– Performance Marketing
– Uppdatera och underhålla hemsidan med relevant innehåll
– Skapa marknadsmaterial såsom broschyrer, produktkataloger, och manualer.
– SEO
– Google Adwords och Google Analytics
Ditt fokus ligger på marknadsföring, men du kommer även att komma i kontakt med Investor Relations. Du kommer att ha nära samarbete med företagets CEO, som du även rapporterar till. En viktig uppgift är kommunikationen med investerarna.
Om dig
Vi söker dig som vill ta ett stort ansvar för och ägandeskap över BPC Instruments marknadsföring och kommunikation. Det är fördelaktigt om du har en teknisk bakgrund där du arbetat med marknadsföring av komplexa tekniska produkter. För att vara aktuell för tjänsten krävs:
– Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring
– Dokumenterad erfarenhet av digital marknadsföring, såväl strategiskt som operativt
– Goda kunskaper i CMS-system. BPC Instruments arbetar i WordPress
– Flytande svenska och engelska
BPC Instruments är ett mindre företag där du kommer arbeta själv på marknadsavdelningen, men i nära samarbete med övriga medarbetare. Det innebär att du behöver vara självständig i ditt arbete och kunna driva det framåt på ett framgångsrikt sätt. Du har ett stort intresse för att fortsätta utveckla BPC Instruments marknadskommunikation och har förståelse för hur sälj och marknad hänger ihop. I ditt arbete är du ambitiös och engagerad, ger gärna förslag och rekommendationer uppåt i organisationen och ser till att avsluta det du har påbörjat. Du har höga krav på kvalitet i ditt arbete och ser till att säkerställa att din kommunikation speglar företagets både kort- och långsiktiga mål.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Kontorstider
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: digital marketing, marketing, communications, performance marketing, Google Analytics, Google Adwords, investor relationship, content management, wordpress, CMS, rekrytering, Lund, Malmö, Helsingborg

Ansök nu

Konstruktör till Razorback engineering

Maskinkonstruktör
Läs mer Jan 31
Om företaget
Razorback engineering utför små och stora uppdrag inom konstruktion och produktutveckling. De har bred erfarenhet av uppdrag inom medicinteknik, elektronikprodukter och produktionsutrustning. De arbetar med projekt från idé till produktion. De har både projekt inhouse och ute hos kund och uppdragen kan variera både kring längd och omfattning. Razorback Engineering har även sin egen verkstad med 3D-printrar, laserskärare och CNC-fräsar. Mer information om företaget kommer senare i rekryteringsprocessen.
Om tjänsten
I rollen som konstruktör så kommer du att arbeta med en variation av projekt inom bland annat medicinteknik och elektronikprodukter. Då Razorback har en egen produktion så får du möjlighet att arbeta med hela tillverkningskedjan, från skiss och idé till att bygga en färdig prototyp på plats. Det innebär att du utöver konstruktion och designarbete även får möjlighet att vara del av hela processen fram till tillverkningen. I rollen så kommer du främst att arbeta med projekt inne hos Razorback men det kan bli aktuellt med arbete ute hos kund på sikt.
Mer konkret innebär tjänsten:
· Konstruktions- och produktutveckling
· Framtagning av prototyper
· Testning av produkter under utvecklingsfasen
Om dig
För att vara aktuell för tjänsten innehar du:
· Eftergymnasial utbildning inom maskinteknik eller motsvarande utbildningsinriktning
· Arbetslivserfarenhet inom konstruktion
· Goda kunskaper i minst ett CAD-verktyg
· Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Vi tror att du har ett stort tekniskt intresse och tycker om att designa, skapa och bygga. Du har en god samarbetsförmåga då du ofta arbetar ihop med dina kollegor på olika projekt. Som person är du driven, självgående och tycker om att arbeta med egna projekt. Du har även en god analytisk förmåga och tycker om att lösa problem och komma med nya idéer.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Ingenjör, Razorback Engineering, konstruktör, CAD, creo, inhouse, maskinteknik, maskin, prototyp, produktion, 3D-printrar, laserskärare och CNC-fräsar

Ansök nu

Account Manager till ett av Nordens ledande IT-konsultföretag

Account manager
Läs mer Jan 10
Om företaget
Företaget är ett av Norens största konsultföretag inom IT och kommunikation. Dom arbetar med spännande kunder inom olika branscher där det utvecklas högteknologiska lösningar med hjälp av ny innovation. Deras vision är att vara ett bolag med landets främsta experter inom IT och kommunikation. Mer specifik information om bolaget kommer senare i processen.
Om rollen
I rollen som Account Manager är din främsta uppgift att proaktivt skapa och utveckla nya affärsmöjligheter samt vidareutveckla affärsrelationer och samarbeten med vår befintliga kundbas. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från början till slut men arbetar tätt tillsammans med övrig säljkår, regionsansvariga samt rekryteringsansvariga. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat ansvar för kundavtal, kundrelationer och kundutveckling baserat på en egen säljbudget. Dina uppgifter innebär bland annat att aktivt söka nya kundrelationer, formulera och utforma modernt offert- och marknadsmaterial.
Fokus kommer ligga på ditt engagemang, din affärsmässighet och en hög aktivitetsnivå kommer bidra till din framgång som Account Manager. Du kommer därför ha en hög närvaro ute hos kund där du ser till att skapa rätt förutsättningar för ett lyckat samarbete. Utöver detta kommer du även arbeta med prospektering och traditionell säljadministration där du kommer få stöttning av din säljchef.
Om dig
För att vara aktuell för denna tjänst har du:
Avslutad gymnasieutbildning
Erfarenhet av tjänsteförsäljning
Obehindrad i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Kunskap i Office-paketet
B-körkort

För att lyckas i denna tjänst satsar du på långsiktiga relationer med kunderna och därför är din förmåga att skapa förtroende av största vikt. Genom att vara förtroendeingivande tror vi att du på ett framgångsrikt sätt kan etablera och förvalta relationer på ett prestigelöst sätt som gynnar samtliga parter.
Du motiveras av utmaningar och högt uppsatta mål som driver dig till att göra ditt bästa i alla lägen. Du är lyhörd gentemot kunder och kollegor och har tydligt affärsfokus i dina dagliga prioriteringar. Du anser att ett ”NO” betyder ”New Opportunity” snarare än nej och ser motgångar som ett gyllene tillfälle att dra lärdom av för att hitta nya vägar för att uppnå dina mål.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Lund
Lön: Fast + provision
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Tjänsteförsäljning, Account Manager, kundansvarig, sales representative, säljare, rekrytering, bemanning, personal, ekonomi, Malmö, Lund, Helsingborg

Ansök nu

Servicetekniker

Servicetekniker, maskin
Läs mer Dec 21
Om företaget
Företaget är ett världsledande bolag inom ett flertal tekniska produktområden och försätter att stärka upp med fler servicetekniker i Lund. Produkterna gör att dina kompetenser inom både mekanik och el kommer att sättas på prov. Du får en gedigen introduktion för att få rätt förutsättningar att lyckas i rollen. Företaget satsar också väldigt mycket på internutbildningar för att hålla din kompetens så uppdaterad som det bara är möjligt. Mer information om företaget kommer senare under processen. Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag med goda chanser att bli överrekryterad av kundföretaget.
Om tjänsten
I rollen som servicetekniker arbetar du med service, underhålls- och reparationsarbeten emot hissar som finns både i mindre fastigheter till stora byggnadskomplex. Du ansvarar för ett eget område i Lundregionen vilket innebär en bredd av olika uppdrag. Arbetet är fritt under ansvar och du lägger själv upp dina dagar utifrån både planerade jobb och akuta ärenden. I rollen har du även daglig kontakt med kunder där du ger teknisk rådgivning utifrån behov. Din chef och företagets lokaler är i Lund men då du har en fullt utrustad servicebil så utgår rollen ifrån hemmet.
Mer konkret innebär rollen:
-Löpande service, underhåll och reparationsarbete ute hos kund
-Varierat arbete inom både el och mekanik
-Löpande kunddialog där du ger rådgivning utifrån kundens behov
Kompetenskrav
För att vara aktuell för denna tjänst ska du ha ett stort tekniskt intresse och en vilja att lära dig mer. Du behöver även ha:
– Utbildning inom el
– Erfarenhet från ett praktiskt arbete som exempelvis servicetekniker, mekaniker, installatör eller elektriker
– Erfarenhet av service, installation och felsökning inom maskin och el.
– Goda kunskaper i svenska
– B-Körkort
Vi söker dig som är lösningsorienterad, tekniskt kunnig och har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Du är utåtriktad med en affärsförståelse där du ger kunden rätt rådgivning utifrån behov. Du är även ödmjuk och mån om ha ett gott samarbete med dina kollegor och kunder. I rollen som servicetekniker är du ansiktet utåt för företaget och därför lägger vi stor vikt vid din person och vid dina serviceegenskaper.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Lund
Arbetstider: 7–16
Lön: Enligt kollektivavtal
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Servicetekniker, tekniker, installatör, elektriker, mekaniker, mekanik, el, hiss, dörr, port, Malmö, Lund, Helsingborg

Ansök nu

QA-Specialist

Civilingenjör, medicinsk teknik
Läs mer Dec 20
Om företaget
EXINI Diagnostics AB grundades 1999 och är ett högteknologiskt företag som tillverkar och distribuerar avancerad programvara för automatiserad bedömning och kvantifiering av medicinska bilder. EXINIs produkter bygger på avancerad bildbehandling som med hjälp av Machine Learning känner igen olika organ och sjukliga förändringar. Bland annat så har EXINIs mest spridda plattform används för att beräkna det automatiserade Bone Scan Index, som kvantifierar bentumörspåverkan hos patienter med prostatacancer, installerats på cirka 1 000 sjukhus världen över. Exini AB har sitt kontor på Ideon i Lund och är 14 anställda. De är ett dotterbolag i det amerikanska holdingbolaget Lantheus Holdings koncern som har verksamhet över hela världen.
För mer information besök gärna EXINIs hemsida https://exini.com/
Om tjänsten
Tjänsten som QA Specialist innebär att du kommer ha ett ansvar över företagets operativa arbetsuppgifter inom kvalitetsledningssystemet. Kvalitetsorganisationen har en supporterande funktion gentemot produktutveckling, försäljning och administration där dom verkar för regelefterlevnad och marknadspraxis. Du kommer arbetsleda en QA/RA Koordinator och ha ett nära samarbete med företagets olika avdelningar och funktioner för att på ett framgångsrikt sätt driva kvalitetsarbetet framåt.
Mer konkret innebär tjänsten:
– Bistå organisationen med input från regelverk och marknadspraxis
– Driva arbetet kring interna och externa revisioner
– Förvalta och utveckla interna processer och säkerställa att dessa möter såväl interna som externa krav
– Granska dokumentation så att det håller korrekt nivå
– Supportera utvecklingsteamet med granskning och kvalitetssäkring
Om dig
För att vara aktuell för tjänsten krävs en vilja att arbeta operativt inom alla delar inom kvalitetsledningssystem. Du har erfarenhet av medicintekniska produkter alternativt erfarenhet inom pharma, med god förståelse för de regulatoriska delarna. Utöver detta krävs:
– Eftergymnasial utbildning inom relevant område som biologi, medicin, bioteknik eller kemi
– Kunskap inom standarder och regelverk
– Svenska och engelska i tal och skrift
– Goda kunskaper i officepaketet
För att lyckas i denna tjänst är det av största vikt att du är en analytisk, strukturerad och kvalitetsmedveten person. Du är kommunikativ, trygg i dig själv och din kompetens och har därmed inga problem att driva frågor inom organisationen i enlighet med de interna och externa krav som finns fastställda. Ditt arbetssätt genomsyras av struktur och noggrannhet med en hög grad av engagemang.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: kontorstider
Plats: Ideon, Lund
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Quality Control, Quality Assourance, ISO, Kvalitetsledningssystem, kvalitet, läkemedel, medical, industri, Malmö, Lund, Trelleborg, rekrytering, tillsvidare

Ansök nu

Applikationskonsult

Applikationskonsult
Läs mer Dec 14
Om tjänsten
I din roll som Applikationskonsult kommer du att arbeta med några av de mest logistikintensiva företagen i världen och säkerställa att deras system fungerar utan avbrott. Detta innebär att du i en kundnära position kommer att ansvara för att implementerad lösning håller hög kvalitet och motsvarar kundens efterfrågade krav på funktionalitet, stabilitet och prestanda.
Mer konkret kommer tjänsten innebära att du:
– Är företagets representant gentemot kund samt ansvarig för den dagliga kontakten
– Initierar projekt och upprättar strategier tillsammans med ditt team och kund
– Genomför analyser av kunders logistik- och lagerprocesser samt identifierar förbättringsmöjligheter inom flöden.
– Arbetar med systemdesign och integration med övriga system och lösningar
– Förbereder och genomför driftsättning
Om dig
För att vara aktuell för tjänsten krävs följande:
– Relevant utbildning inom logistik, systemvetenskap eller Supply Chain
– Erfarenhet av att effektivisera och förbättra affärsprocesser kopplat till Supply Chain och logistik är meriterande
– Kunskap inom Windowsbaserade system
– Flytande i svenska och engelska
Som person är du kommunikativ, har ett intresse för logistikflöden och brinner för att lösa kunders behov. Du har en arbetsmetodik som genomsyras av struktur, vilket hjälper dig att självständigt driva ditt arbete framåt men som även möjliggör samarbete med dina kollegor. I denna position kommer du arbeta med olika företag och verksamheter. Därför är det viktigt att du har en naturlig nyfikenhet för att snabbt sätta dig in i deras verksamhet och på bästa sett kunna leverera lösningar.
Om företaget
Företaget är ett av Europas ledande leverantör av lagerhanteringssystem. Dom levererar tillförlitliga, flexibla och smarta lösningar som skapar konkurrensfördelar till sina kunder över hela världen. Tjänsten är en rekrytering och anställningen kommer ingås direkt med företaget som du kommer få mer information om längre fram i processen.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Applikationskonsult, Application Consult, Application support, ERP, WMS, Systemvetare, Supply Chain, logistik, logistic, Windows, heltid, Lund, Malmö, Helsingborg, rekrytering

Ansök nu

QA- / RA Koordinator

Kvalitetskoordinator
Läs mer Nov 1
Om företaget
EXINI Diagnostics AB grundades 1999 och är ett högteknologiskt företag som tillverkar och distribuerar avancerad programvara för automatiserad bedömning och kvantifiering av medicinska bilder. EXINIs produkter bygger på avancerad bildbehandling som med hjälp av Machine Learning känner igen olika organ och sjukliga förändringar. Bland annat så har EXINIs mest spridda plattform används för att beräkna det automatiserade Bone Scan Index, som kvantifierar bentumörspåverkan hos patienter med prostatacancer, installerats på cirka 1 000 sjukhus världen över. Exini AB har sitt kontor på Ideon i Lund och är 14 anställda. De är ett dotterbolag i det amerikanska holdingbolaget Lantheus Holdings koncern som har verksamhet över hela världen.
För mer information besök gärna EXINIs hemsida https://exini.com/
Om tjänsten
Tjänsten som QA / RA Koordinator innebär att du kommer ha ett koordinerande ansvar över företagets operativa arbetsuppgifter inom kvalitetsledningssystemet. Kvalitetsorganisationen har en supporterande funktion gentemot produktutveckling, försäljning och administration där dom verkar för regelefterlevnad och marknadspraxis. Du kommer arbetsledas av EXINIs QA / RA Manager och ha ett nära samarbete med företagets olika avdelningar och funktioner för att på ett framgångsrikt sätt driva kvalitetsarbetet framåt.
Mer konkret innebär tjänsten:
– Bistå organisationen med input från regelverk och marknadspraxis
– Assistera vid interna och externa revisioner
– Förvalta och utveckla interna processer och säkerställa att dessa möter såväl interna som externa krav
– Granska dokumentation så att det håller korrekt nivå
– Supportera utvecklingsteamet med granskning och kvalitetssäkring
Om dig
För att vara aktuell för tjänsten krävs en vilja att arbeta operativt inom alla delar inom kvalitetsledningssystem. Du har erfarenhet av medicintekniska produkter alternativt erfarenhet inom pharma, med god förståelse för de regulatoriska delarna. Utöver detta krävs:
– Eftergymnasial utbildning inom relevant område som biologi, medicin, bioteknik eller kemi
– Kunskap inom standarder, och regelverk är meriterande
– Svenska och engelska i tal och skrift
– Goda kunskaper i officepaketet
För att lyckas i denna tjänst är det av största vikt att du är en analytisk, strukturerad och kvalitetsmedveten person. Du är kommunikativ, trygg i dig själv och din kompetens och har därmed inga problem att driva frågor inom organisationen i enlighet med de interna och externa krav som finns fastställda. Ditt arbetssätt genomsyras av struktur och noggrannhet med en hög grad av engagemang.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: kontorstider
Plats: Ideon, Lund
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Quality Control, Quality Assourance, ISO, Kvalitetsledningssystem, kvalitet, läkemedel, medical, industri, Malmö, Lund, Trelleborg, rekrytering, tillsvidare

Ansök nu

Innesäljare

Innesäljare
Läs mer Okt 11
Om företaget
Vill du ingå i ett företag under stark tillväxt? Har du ett tekniskt intresse och trivs i roller som innebär en hög grad av service, rådgivning och administration? EMPLOID hjälper just nu JAFO AB att rekrytera en innesäljare!
JAFO AB ingår som ett självständigt bolag i koncernen BLS Industries AB. JAFO utvecklar och säljer VVS-produkter, främst inom området för golvavlopp. De har flera nya produktnyheter under introduktion och det är därför en mycket spännande period för en medarbetare att komma in i företaget. Det är framför allt varumärket Unidrain som är under expansion och som kräver utökade resurser där det behövs stor kapacitet på deras avdelning i Lund för kundservice och teknisk support.
För mer information om företaget besök:
www.jafo.eu
www.unidrain.se
www.blsindustries.se
Om tjänsten
I rollen som innesäljare kommer du tillhöra ett mindre team som arbetar med att ge JAFO:s kunder bästa möjliga service. Tillsammans med teamet ansvarar du för produktrådgivning, orderhantering, fakturering och företagets infomail. Mer konkret innebär dessa fyra ansvarsområden:
– Kontakt med kunder via telefon där du fungerar som informatör och rådgivare för JAFO:s produkter till rörinstallatörer, konsulter, grossister, golvläggare m.fl.
– Informera om leveranstider och leveransvillkor
– Ta emot order via mail och telefon samt registrera dessa i affärssystemet Microsoft Dynamics 365
– Hantera reklamationer och returer
– Utarbeta offerter tillsammans med Affärsområdeschef/Produktchef
– Registrering och dokumentation i företagets CRM-system Lime Pro
– Stötta företagets utesäljare
– Fakturering
– Övrig administration
Om dig
För att vara framgångsrik i rollen som innesäljare på JAFO krävs ett tekniskt intresse och vilja att lära sig produkterna där vi gärna ser att du har erfarenhet av bygg- och/eller teknikbranschen. Du kan ha arbetat i detaljhandeln, som kundservicemedarbetare, innesäljare, ordermottagare eller annat som bedöms relevant för tjänsten. Utöver detta krävs:
– Ett par års erfarenhet av serviceorienterade roller samt orderadministration
– Erfarenhet av att ha arbetat i ett affärs- och CRM-system, Microsoft Dynamics 365 samt Lime Pro är meriterande
– Goda kunskaper i Excel är meriterande
– Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
– Körkort
Som person är du serviceminded, lösningsorienterad och kommunikativ där du med enkelhet kan anpassa din kommunikation till kunden. Du kommer arbeta nära dina kollegor vilket kräver god samarbetsförmåga samt en positiv och prestigelös inställning till ditt arbete. I ditt arbete är du självgående, engagerad och nyfiken på att lära dig nya saker vilket gör att du inte har några problem med att ta egna initiativ.
Övrig information
Start: Omgående
Plats: Lund
Omfattning: Heltid
Arbetstider: mån-fre 8.00-16.30
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Innesälj, kundservice, säljsupport, VVS, orderadministration, logistik, lager, bygg, rekrytering, Lund, Malmö, Landskrona

Ansök nu

Application Support / System Support / Support Specialist

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Sep 30
Om företaget
Consafe Logistics är Europas ledande leverantör av lagerhanteringssystem. Vi levererar tillförlitliga, flexibla och smarta lösningar som skapar konkurrensfördelar för våra kunder över hela världen.
Med hjälp av vår expertis inom lagerhantering och ett starkt kundfokus levererar vi hållbara lösningar som passar alla lager, oavsett volym och komplexitet. Vi fokuserar på att optimera kundernas verksamhet och i kombination med mjukvaruutveckling i världsklass, ger det dig en konkurrenskraftig fördel. Det har vi gjort sedan 1978.
Consafe Logistics-koncernen har 400 anställda och huvudkontoret är placerat i Lund. Vi arbetar med våra globala kunder via våra lokala kontor i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Nederländerna, Polen och Storbritannien. www.consafelogistics.com
Om tjänsten
I rollen som systemsupport kommer du bidra till kundnytta, kundnöjdhet och kundförståelse genom den systemsupport du ger. Du kommer ingå i ett sammansvetsat team där ni tillsammans stöttar kunderna i att lösa incidenter, undersöka grundorsaker och bidra till att kunderna får en större nytta av Consafe Logistics logistikssystemsprodukt Astro. Du kommer arbeta i en bred och varierad roll där dina analytiska färdigheter och problemlösningsförmåga ständigt kommer sättas på prov. Du kommer ta ett stort ägandeskap över inkommande ärenden och hantera dom ”från början till slut”. Rollen är också kommunikativ, kundnära och med kontaktytor såväl internt som externt där det finns ett starkt uttalat fokus på service.
Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs följande:
– Erfarenhet av systemsupport eller gedigen erfaren som användare av ett logistiksystem
– God förståelse för system genom utbildning eller användarerfarenhet
– Kunskap inom Windowsbaserade system
– Flytande i svenska och engelska
Som person är du serviceminded, har ett stort tekniskt intresse och brinner för att lösa tekniska problem. Du har ambitionen att alltid leverera goda resultat och ser till att hjälpa kunderna till varje pris. Du har en arbetsmetodik som genomsyras av struktur, vilket hjälper dig att självständigt driva ditt arbete framåt men som även möjliggör samarbete med dina kollegor.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Lund
Arbetstid: Skiftarbete 06–22 fördelat på treskift
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Systemsupport, Application support, support specialist, support, teknisk support, , Windows, heltid, Lund, Malmö, Helsingborg, rekrytering

Ansök nu

Supporttekniker/ 2nd line support

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Sep 16
Om företaget
ViaEuropa verkar inom telekombranschen och är en av världens första neutrala operatörer av öppna stadsnät. De tar hand om lokala bredbandsnät och säljer internetkapacitet samt bredbandstjänster till andra företag. Företaget tillhandahåller även affärssystem för beställning och administration av bredbandstjänster. Mer info finns på www.viaeuropa.net. Tjänsten är en hyrrekrytering där din anställning till en början kommer vara på EMPLOID och sen övergå till en anställning hos ViaEuropa.
Om tjänsten
I rollen som supporttekniker på ViaEuropa tillhör du ett mindre team inom området teknisk support och deployment. Du sitter på kontoret i lund och arbetar med 2nd linesupport inom IT-baserade nätverk/nätverksutrusning. Det innebär att du hanterar avancerad felsökning i nära samarbete med projektledare, anslutna bredbandsleverantörer, tekniker och externa fiberinstallatörer. Du kommer komma bland annat komma i kontakt med ärenden gällande IP-baserade nätverk, wifi och passersystem. I rollen så har du vanliga kontorstider måndag-fredag samt jouransvar var femte vecka. Mer konkret innebär arbetet:
- Teknisk support och ärendehantering
- Konfigurering av switchar vid nyinstallationer
- Avancerad felsökning med Cisco
- Övrig administration som tillkommer
Din profil
Vi tror att du har ett stort tekniskt intresse och ett driv att lära dig mer. Du behöver även ha:
- Utbildning inom IT med inriktning nätverk alternativt motsvarande erfarenhet
- Tidigare erfarenhet av teknisk support
- Kunskaper inom TCP/IP
- Kunskaper inom Cisco är meriterande
Som person är du serviceinriktad, kommunikativ och duktig på att ha kontakt med många olika människor. Du är också självgående med ett stort eget driv och engagemang. Vidare så har du lätt för att samarbeta.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Lund
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Firstline, Secondline, IT, supporttekniker, TCP,IP, nätverk, switchar, router, cisco, lund, malmö

Ansök nu

Innesäljare

Innesäljare
Läs mer Sep 9
Om företaget
Vill du ingå i ett företag under stark tillväxt? Har du ett tekniskt intresse och trivs i roller som innebär en hög grad av service, rådgivning och administration? EMPLOID hjälper just nu JAFO AB att rekrytera en innesäljare!
JAFO AB ingår som ett självständigt bolag i koncernen BLS Industries AB. JAFO utvecklar och säljer VVS-produkter, främst inom området för golvavlopp. De har flera nya produktnyheter under introduktion och det är därför en mycket spännande period för en medarbetare att komma in i företaget. Det är framför allt varumärket Unidrain som är under expansion och som kräver utökade resurser där det behövs stor kapacitet på deras avdelning i Lund för kundservice och teknisk support.
För mer information om företaget besök:
www.jafo.eu
www.unidrain.se
www.blsindustries.se
Om tjänsten
I rollen som innesäljare kommer du tillhöra ett mindre team som arbetar med att ge JAFO:s kunder bästa möjliga service. Tillsammans med teamet ansvarar du för produktrådgivning, orderhantering, fakturering och företagets infomail. Mer konkret innebär dessa fyra ansvarsområden:
– Kontakt med kunder via telefon där du fungerar som informatör och rådgivare för JAFO:s produkter till rörinstallatörer, konsulter, grossister, golvläggare m.fl.
– Informera om leveranstider och leveransvillkor
– Ta emot order via mail och telefon samt registrera dessa i affärssystemet Microsoft Dynamics 365
– Hantera reklamationer och returer
– Utarbeta offerter tillsammans med Affärsområdeschef/Produktchef
– Registrering och dokumentation i företagets CRM-system Lime Pro
– Stötta företagets utesäljare
– Fakturering
– Övrig administration
Om dig
För att vara framgångsrik i rollen som innesäljare på JAFO krävs ett tekniskt intresse och vilja att lära sig produkterna där vi gärna ser att du har erfarenhet av bygg- och/eller teknikbranschen. Du kan ha arbetat i detaljhandeln, som kundservicemedarbetare, innesäljare, ordermottagare eller annat som bedöms relevant för tjänsten. Utöver detta krävs:
– Ett par års erfarenhet av serviceorienterade roller samt orderadministration
– Erfarenhet av att ha arbetat i ett affärs- och CRM-system, Microsoft Dynamics 365 samt Lime Pro är meriterande
– Goda kunskaper i Excel är meriterande
– Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
– Körkort
Som person är du serviceminded, lösningsorienterad och kommunikativ där du med enkelhet kan anpassa din kommunikation till kunden. Du kommer arbeta nära dina kollegor vilket kräver god samarbetsförmåga samt en positiv och prestigelös inställning till ditt arbete. I ditt arbete är du självgående, engagerad och nyfiken på att lära dig nya saker vilket gör att du inte har några problem med att ta egna initiativ.
Övrig information
Start: Omgående
Plats: Lund
Omfattning: Heltid
Arbetstider: mån-fre 8.00-16.30
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Innesälj, kundservice, säljsupport, VVS, orderadministration, logistik, lager, bygg, rekrytering, Lund, Malmö, Landskrona

Ansök nu

Hårdvarutekniker / Hårdvarukonsult

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Maj 6
Om företaget
Consafe Logistics är Europas ledande leverantör av lagerhanteringssystem. Vi levererar tillförlitliga, flexibla och smarta lösningar som skapar konkurrensfördelar för våra kunder över hela världen.
Med hjälp av vår expertis inom lagerhantering och ett starkt kundfokus levererar vi hållbara lösningar som passar alla lager, oavsett volym och komplexitet. Vi fokuserar på att optimera kundernas verksamhet och i kombination med mjukvaruutveckling i världsklass, ger det våra kunder en konkurrenskraftig fördel. Det har vi gjort sedan 1978.
Consafe Logistics-koncernen har 400 anställda och huvudkontoret är placerat i Lund. Vi arbetar med våra globala kunder via våra lokala kontor i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Nederländerna, Polen och Storbritannien. www.consafelogistics.com
Om tjänsten
Som intern konsult inom hårdvara hos Consafe Logistics arbetar du nära både kunder och den interna organisationen. Detta då hårdvara supporterar hela verksamheten avseende hårdvaruleveranser. Consafe Logistics mission är att optimera våra kunders logistikflöden med hjälp av vårt egenutvecklade lagerhanteringssystem Astro WMS® och rätt hårdvara för kundernas lagerprocesser såsom truckdatorer, handdatorer, röstterminaler, skanners och etikettskrivare. Du kommer att ha ansvar för installation, konfiguration, leverans, implementering, support och service i samarbete med övriga i hårdvaruteamet. Vi räknar även med att din erfarenhet och personliga egenskaper kommer att bli ett viktigt bidrag till att stärka teamet och ytterligare förbättra våra processer.
Du agerar spindeln i nätet till våra kunder och fyller en viktig representerande och kontaktintensiv roll såväl internt som externt. Det är en mycket omväxlande roll där stor vikt läggs vid eget ansvar och god förmåga att samarbeta och samspela med övriga medarbetare i teamet. Du kommer framförallt arbeta med våra produkter från större tillverkare som exempelvis hårdvara från Honeywell & Zebra uppkopplade i trådlösa nätverk och ibland med MDM system från SOTI.
Tjänsten är en rekrytering där anställningen ingås med Consafe Logistics men EMPLOID driver urvalsprocessen.
Om dig
För att vara aktuell för tjänsten krävs följande:
– Erfarenhet av hårdvara och support från roller som It-tekniker, teknisk support, drifttekniker eller roller med motsvarande arbetsuppgifter
– Kunskap inom hårdvara, nätverk och IT-miljöer
– Konfiguration av OS såsom Embedded Windows (IoT) eller Android är meriterande
– God förståelse för kundkontakt och ärendehantering
– Flytande i svenska och engelska
Som person är du serviceminded, har ett stort tekniskt intresse och brinner för att lösa tekniska problem. Du har ambitionen att alltid leverera goda resultat och ser till att hjälpa kunderna till varje pris. Du har en arbetsmetodik som genomsyras av struktur, vilket hjälper dig att självständigt driva ditt arbete framåt men som även möjliggör samarbete med dina kollegor.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Lund
Arbetstid: Kontorstider vardag
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: It-Support, It-tekniker, Supporttekniker, support specialist, support, teknisk support, hårdvara, nätverk, server, heltid, Lund, Malmö, Helsingborg, rekrytering

Ansök nu

Senior Accountant / Senior Redovisningsekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Mar 29
Om företaget
Vi, Repligen Sweden AB, är ett helägt dotterbolag till Repligen Corporation (NASDAQ: RGEN). Vi är ett snabbväxande företag som tillhandahåller produkter och strategiska tjänster inom Life Science och Bioteknisk läkemedelsindustri. Vår anläggning finns i St: Lars parken i Lund där vi har moderna produktions- och laboratorielokaler. Repligen tillverkar tillväxtfaktorer och affinitetsligander med hjälp av mikrobiell fermentation. Dessa produkter används bland annat till att ta fram läkemedel för att bota cancer och reumatiska sjukdomar.
Repligens vision är att vara ledande inom tillverkning och innovation av proteiner för en bättre värld och vår värdegrund är flexibilitet, engagemang, samarbete och öppenhet. För mer information om oss på Repligen besök gärna vår hemsida https://www.repligen.com/
Om tjänsten
I rollen som Senior Accountant kommer du tillhöra det svenska ekonomiteamet där ni tillsammans hanterar det operativa och analytiska ekonomiarbetet för Repligen Sweden AB. Du kommer arbeta brett i din position men ha ett uttalat ansvar för kundfordringar vilket är ett stort internt ansvar. Vidare kommer du också arbeta med bokslutsarbete, ekonomiska analyser och rapportering knutet till dina ansvars-områden. Du kommer att rapportera till den svenska Finance Director men också samarbeta med koncernkollegor i USA, Europa och Asien.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
– Operativt och analytiskt arbete inom ansvarsområdet kundfordringar
– Hantering av fakturor och faktureringsprocessen kopplat till kundfordringar
– Säkerställa villkor i strategiska försäljnings kontrakt
– Analysera och säkerställa transfer-priser och flöden i koncerninterna transaktioner
– Arbete med månads-, kvartals- och årsbokslut
– Kontakt med myndigheter och revisorer
– Leverera ekonomiska analyser och rapporter både till det svenska företaget, systerbolaget i Tyskland och koncernbolaget i USA
– Utveckla rutiner, redovisningsprinciper och intern kontroll
– Ad hoc analyser och projekt
– Hjälpa till i pågående SAP implementeringsprojekt och hjälpa till att utveckla nya rutiner som följer efter implementeringen
Kompetenskrav
– Kandidatexamen eller motsvarande utbildning inom ekonomi
– Minst tre års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete
– Erfarenhet i ett internationellt företag är meriterande
– Erfarenhet av publikt redovisningsarbete är meriterande
– Erfarenhet av att arbeta i ett ERP-system är ett krav, meriterande med kompetens i SAP
– Avancerad Excel-användare med erfarenhet av att hantera stora datamängder
– Flytande i svenska och engelska på professionell nivå i såväl tal som skrift
– Erfarenhet av US-GAAP är meriterande
Personliga egenskaper
För att trivas och passa i denna position på Repligen har du ett tydligt leveransfokus, tänker analytiskt och arbetar strukturerat. Du är välorganiserad och agerar på ett sätt som skapar förtroende samt är självständig i ditt utförande. Det är också viktig att du har en naturlig känsla för service och samarbete samt trivs i en internationell miljö.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Lund
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Ansökan: Ansökningshandlingar ska skickas in på engelska
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Senior Accountant, Redovisningsekonom, Redovisning, Ekonomi, SAP; US GAAP, Excel, Rekrytering, Malmö, Lund, Helsingborg

Ansök nu

Application Support / System Support / Support Specialist

Applikationskonsult
Läs mer Mar 22
Om företaget
Consafe Logistics är Europas ledande leverantör av lagerhanteringssystem. Vi levererar tillförlitliga, flexibla och smarta lösningar som skapar konkurrensfördelar för våra kunder över hela världen.
Med hjälp av vår expertis inom lagerhantering och ett starkt kundfokus levererar vi hållbara lösningar som passar alla lager, oavsett volym och komplexitet. Vi fokuserar på att optimera kundernas verksamhet och i kombination med mjukvaruutveckling i världsklass, ger det dig en konkurrenskraftig fördel. Det har vi gjort sedan 1978.
Consafe Logistics-koncernen har 400 anställda och huvudkontoret är placerat i Lund. Vi arbetar med våra globala kunder via våra lokala kontor i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Nederländerna, Polen och Storbritannien. www.consafelogistics.com
Om tjänsten
I rollen som systemsupport kommer du bidra till kundnytta, kundnöjdhet och kundförståelse genom den systemsupport du ger. Du kommer ingå i ett sammansvetsat team där ni tillsammans stöttar kunderna i att lösa incidenter, undersöka grundorsaker och bidra till att kunderna får en större nytta av Consafe Logistics logistikssystemsprodukt Astro. Du kommer arbeta i en bred och varierad roll där dina analytiska färdigheter och problemlösningsförmåga ständigt kommer sättas på prov. Du kommer ta ett stort ägandeskap över inkommande ärenden och hantera dom ”från början till slut”. Rollen är också kommunikativ, kundnära och med kontaktytor såväl internt som externt där det finns ett starkt uttalat fokus på service.
Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs följande:
– Erfarenhet av systemsupport eller gedigen erfaren som användare av ett logistiksystem
– God förståelse för system genom utbildning eller användarerfarenhet
– Kunskap inom Windowsbaserade system
– Flytande i svenska och engelska
Som person är du serviceminded, har ett stort tekniskt intresse och brinner för att lösa tekniska problem. Du har ambitionen att alltid leverera goda resultat och ser till att hjälpa kunderna till varje pris. Du har en arbetsmetodik som genomsyras av struktur, vilket hjälper dig att självständigt driva ditt arbete framåt men som även möjliggör samarbete med dina kollegor.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Lund
Arbetstid: Skiftarbete 06–22 fördelat på treskift
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Systemsupport, Application support, support specialist, support, teknisk support, , Windows, heltid, Lund, Malmö, Helsingborg, rekrytering

Ansök nu

UNDERHÅLLSTEKNIKER SÖKES TILL REPLIGEN I LUND

Underhållsmekaniker
Läs mer Jan 18
Om företaget
Repligen Sweden är ett helägt dotterbolag till Repligen Corporaton (USA) som tillhandahåller produkter och strategiska tjänster inom Life Science och Bioteknisk läkemedelsindustri. Vår anläggning finns i St: Lars parken i Lund där vi har moderna produktions- och laboratorielokaler. Repligen tillverkar tillväxtfaktorer och affinitetsligander med hjälp av mikrobiell fermentation. Dessa produkter används till att ta fram läkemedel för att bota cancer och reumatiska sjukdomar. Eftersom våra produkter är kritiska råvaror för våra kunder har vi valt att basera vårt ISO9001/14001 certifierade kvalitetssystem på europeisk GMP. Vi arbetar aktivt med kontinuerliga förbättringar i enlighet med LEAN-filosofin.
Repligens vision är att vara ledande inom tillverkning och innovation av proteiner för en bättre värld och vår värdegrund är flexibilitet, engagemang, samarbete och öppenhet.
Om tjänsten
I rollen som Underhållstekniker på Repligen kommer du att ingå i ett team bestående av sju andra kollegor. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer att vara förebyggande underhåll och akuta reparationer av Repligens processutrustning. Du kommer i ett nära samarbete med processoperatörerna optimera Repligens produktionsanläggning samt arbeta i investeringsprojekt för att fortsätta vidareutveckla maskinparken.
Kompetenskrav
För att vara aktuell för denna tjänst har du
– Utbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet, gärna inom life Science, bioteknik eller livsmedelstillverkning
– God maskinvana och erfarenhet av felsökning, installation, reparation inom mekanik, elektronik samt styr- och reglersystem
– Kunskap inom automation, styr- och reglersystem samt underhållssystem är meriterande
– Kunskap och erfarenhet inom renrum och ventilation är meriterande
– Erfarenhet av GMP, ISO eller kalibrering är meriterande
– Goda kunskaper i svenska samt engelska i tal och skrift
– B-Körkort
Om dig
Som person trivs du att arbeta både i grupp och självständigt. Du har ett högt kvalitetstänk och arbetar noggrant med både dina tekniska arbetsuppgifter och efterföljande dokumentation. Repligen har ett mål att ständigt förbättras och utvecklas. Därför är det viktigt att du tar initiativ, kommer med förbättringsförslag och är intresserad av verksamhetens helhet. Att ta ansvar för att avrapportera fel och avvikelser är en självklarhet för dig. Sist men inte minst är du kommunikativ, kollegial och serviceorienterad.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Lund
Arbetstider: Flextid samt beredskap var 5:e vecka
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Underhållstekniker, Servicetekniker, Tekniker, Maskintekniker, Processtekniker, Process, Medicin, Mekanik, Elektronik, Styr och Regler, Automation, GMP, ISO, Kalibrering, Ventilation, Underhållssystem, Rekrytering, Lund, Malmö, Helsingborg, Landskrona

Ansök nu

REPLIGEN I LUND SÖKER EN QUALITY ASSURANCE SPECIALIST

Kvalitetsingenjör/-tekniker, kemiteknik
Läs mer Nov 9
Om företaget
Repligen Sweden är ett helägt dotterbolag till Repligen Corporaton (USA) som tillhandahåller produkter och strategiska tjänster inom Life Science och Bioteknisk läkemedelsindustri. Vår anläggning finns i St: Lars parken i Lund där vi har moderna produktions- och laboratorielokaler. Repligen tillverkar tillväxtfaktorer och affinitetsligander med hjälp av mikrobiell fermentation. Dessa produkter används till att ta fram läkemedel för att bota cancer och reumatiska sjukdomar. Eftersom våra produkter är kritiska råvaror för våra kunder har vi valt att basera vårt ISO9001/14001 certifierade kvalitetssystem på europeisk GMP. Vi arbetar aktivt med kontinuerliga förbättringar i enlighet med LEAN-filosofin.
Repligens vision är att vara ledande inom tillverkning och innovation av proteiner för en bättre värld och vår värdegrund är flexibilitet, engagemang, samarbete och öppenhet.
Om tjänsten
På Repligen kommer du tillhöra ett rutinerat och sammansvetsat kvalitetsteam med god erfarenhet från anläggningen och kvalitetsarbetet. I dina arbetsuppgifter ingår utförande av uppgifter i Repligens kvalitetsprocesser såsom avvikelsehantering, ändringshantering, frisläppning av produkt, riskbedömning och framtagande av dokumentation så som instruktioner och kontrolldokument. Även vidareutveckling av kvalitetsprocesser, granskning av dokumentation och förbättringsarbete ingår i arbetet. Du arbetar nära andra funktioner så som Produktion, Logistik och Underhåll i en verksamhet som främjar teamarbete.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av bl a kvalitetsprocesser såsom avvikelsehantering, ändringshantering, frisläppning av produkt, riskbedömning och framtagande & granskning av dokumentation. Även vidareutveckling av kvalitetsprocesser, granskning av dokumentation och förbättringsarbete ingår i arbetet. Du arbetar nära andra funktioner så som produktion, logistik och underhåll i en verksamhet som främjar teamarbete.
Företaget präglas av en öppen och inkluderande atmosfär och vår framgång bygger på samarbete, högt i tak, personlig utveckling och mycket eget ansvar.
Kompetenskrav
– Akademisk utbildning inom relevantområde som kemi, biomedicin, naturvetenskap eller liknande
– Erfarenhet från tillverkande produktion, kvalitetssäkring inom medicinteknik eller läkemedel i renrumsmiljö.
– Erfarenhet av arbete med ISO och GMP-standarder
– Obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift
– Vana av att arbeta med Excel och IT system generellt
Personliga egenskaper
För att passa in i denna roll behöver du ha en naturlig känsla för kvalitet, standarder och rutiner. Du arbetar noggrant och strukturerat med dina arbetsuppgifter och har en god analytisk förmåga. Sist men inte minst är du nyfiken och initiativtagande och trivs i en flexibel vardag. Helst ser vi att du har ett tekniskt intresse och kan komplettera avdelningen med denna kunskap.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Lund med smidiga buss- och tågförbindelser
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Quality Assurance, QA Specialist, QC, Quality Control, kvalitetsingenjör, Kvalitet, Medicin, Process, ISO, GMP, Kemi, Bilologi, Läkemedel, Biomedicin, renrum, rekrytering, tillsvidare, Lund, Malmö, Trelleborg, Landskrona, Helsingborg

Ansök nu

SENIOR APPUTVECKLARE INOM CROSS PLATTFORM SÖKES TILL KLARAVIK I LUND

Applikationsutvecklare/Apputvecklare
Läs mer Sep 28
Om företaget
Klaravik har i många år sammanfört hundratusentals köpare över hela världen med säljare via deras webbplats. De växer för varje dag som går och är idag Nordens ledande onlineauktionsplats för maskiner, verktyg och fordon. Under fjolåret såldes objekt för över en miljard kronor genom företaget och deras fantastiska tillväxt bara fortsätter. I Sverige har man i nuläget 110 medarbetare runt om i landet och huvudkontoret ligger i Karlstad. Under 2019 har de öppnat ett utvecklingskontor i centrala Lund där all webb- och produktutveckling utförs. Det är också på detta kontor som denna tjänst är placerad.
Arbetsuppgifter
Företagets vision är att skapa världens bästa auktionssite och det är för det ändamålet som dom söker en Apputvecklare. Klaravik är i full gång med att utveckla sig på många fronter och en del i detta är att bygga en publik app för sina användare. I denna roll ansvarar du för utvecklingen av denna app som kommer att byggas med cross plattform teknik. Du kommer också underhålla och vidareutveckla två interna appar i Native iOS. Dom interna apparna finns redan på plats medan den publika appen ska byggas från grunden. Detta medför att du kommer få ett heltäckande ansvar för tekniska beslut, arkitektur, utveckling och i det längre perspektivet även techlead då teamet ska växa.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
· Förstudie, framtagning och utveckling av en publik cross plattform App för Klaraviks användare
· Vidareutveckling och underhåll av två interna Native iOS appar. Det kan också komma att utvecklas nya appar i Native iOS för intern användning.
· Tekniskt ledarskap för apputvecklingen i Klaraviks utvecklingsorganisation
· Lansering av appar pa? App Store och Google Play.
Arbetsplatsen är dynamisk och tillsammans med dina kollegor bidrar du till att upprätthålla och utveckla den goda arbetsmiljön. Kvalitet och teknisk innovation är ledord och en dag i månaden ges teamet möjlighet att arbeta med egna projekt vid sidan om den ordinarie produktutvecklingen.


Kompetenskrav
– Några års erfarenhet av apputveckling
– Kunskap inom cross plattformutveckling
– Kunskap inom något eller flera av följande tekniker React Native, Flutter, Ionic eller Xamarin
– Erfarenhet av lansering av appar pa? App Store eller Google Play
– Kunskap i svenska och engelska


Personliga egenskaper
Eftersom företaget vill bygga ett team som jobbar bra tillsammans, är personkemin och viljan att utveckla något riktigt bra tillsammans nästan viktigare än formella meriter. Självklart behöver du kunna koda, men lika viktigt är att vara driven och att trivas med att jobba tillsammans mot ett gemensamt mål. Du är inte främmande för att ta en tekniskt drivande position och just ditt stora tekniska intresse är något som du kommer att dela med dina kollegor.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Apputveckling, Utvecklare, App, React Native, iOS, Android, Cross plattform, systemutvecklare, developer, Xamarin, Flutter, Ionic, rekrytering, Lund, Malmö, Helsingborg, tillsvidare, produktutveckling, CSS, HTML,
Ansök här

Ansök nu

Embedded Developer sökes till MultiQ

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 30
Om företaget
MultiQ erbjuder digitala tjänster för publika miljöer. De har en stark position i norra Europa. Deras tjänster omfattar digital signage-lösningar till både publika transportmedel och den digitala butiken. De erbjuder en komplett IT-lösning för publika transportmedel, stationer och hållplatser. För den digitala butiken erbjuder de integrerade lösningar och interaktiva tjänster som bidrar till en ökad kundupplevelse.
Bolaget är väl positionerat inom marknaderna detaljhandel, bank, spel och transport. Bland kunderna finns kända företag som Svenska Spel, Swedbank, Synsam, Arriva, Skånetrafiken, Apoteksgruppen, Bauhaus, Intersport, 7-Eleven och Harrods. Genom sin digital signage-lösning får kunderna en effektiv kommunikationskanal som är enkel att administrera och som går att integrera med övriga system. Egna kontor finns i Lund, Stockholm, Århus, Oslo samt London, indirekt representation finns i ytterligare länder. MultiQ är noterat på NASDAQ Stockholm i kategorin Small Cap.
Arbetsuppgifter
I rollen som Embedded Developer kommer du arbeta med utveckling av produkter som syns på tusentals bildskärmar runt om i världen. Du kommer tillsammans med en kollega ansvara för all klientutveckling gentemot MultiQ:s befintliga och nya kunder. Specifikt kommer du att arbeta med C och C++ som huvudspråk, Embedded Linux, Chromium Embedded Framework och Cross platform development (Windows/Linux). Du kommer arbeta kundnära och med direkta kundcase där du tillsammans din teammedlem kommer ha det tekniska ansvaret för lösningarna och vidareutvecklingen.
Mer specifikt kommer rollen som Embedded Software Developer innefatta:
– Operativt arbeta med utveckling utifrån kundkrav
– Säkerställer genom tekniska lösningar att produkten möter alla krav på funktionalitet, kvalitet och säkerhet.
– Testa och kvalitetssäkra din kod
– Hantera kundkontakt
– Hantera frågeställningar från sälj- och supportorganisationen
– Identifiera förbättringar och utvecklingsområden för MultiQ:s produkter generellt
Kompetensprofil
– Relevant eftergymnasial utbildning från högskola eller universitet
– Dokumenterad erfarenhet av utveckling i C++ och C
– Kunskap inom Embedded Linux är meriterande
– Erfarenhet av Cross platform development (Linux, Windows) är meriterande
– Kunskap inom Javascript och HTML är meriterande
– Förståelse inom svenska och engelska i tal och skrift
Personlig profil
Som person är du tekniskt driven, kvalitetsmedveten och kommunikativ i både tal och skrift. Du har ett driv att utvecklas och tar gärna initiativ, trivs med att arbeta både i team och självständigt samt delar med dig av din kunskap. Vidare har du en känsla för kvalitet, är resultatinriktad och triggas av att leverera över förväntan gentemot kunder och organisationen. Sist men inte minst har du en känsla för struktur och god prioriteringsförmåga då du kommer ha ”många bollar i luften” i denna kundnära roll.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Ideon Lund
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Embedded Developer, C++, C, Embedded Software, Embedded, Linux, Windows, Yocto, programmerare, mjukvaruutvecklare, utvecklare, Developer, Malmö, Lund, Helsingborg, rekrytering, tillsvidare

Ansök nu