Stift S:T Thomas Skola jobb i Lund

Hitta lediga jobb hos Stift S:T Thomas Skola i Lund. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Lund.

Lärare i slöjd åk3-9, 70%

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Apr 28
Vi söker nu en lärare i slöjd på deltid (70%) för årskurs 3-9.
Vi söker dig som har en svensk lärarlegitimation och är behörig att undervisa i slöjd på grundskola. Du finner glädje i att arbeta tillsammans med eleverna för att hjälpa dem att lyckas i skolan. Du bör vara mjuk och lyhörd och samtidigt vara tydlig och kunna sätta de gränser som eleverna behöver.
Vi förutsätter att du har en adekvat utbildning som svarar mot den tjänst du söker.
Sankt Thomas skola är belägen en äldre byggnad i den vackra S:t Larsparken i södra Lund. Vi har ca 120 elever från F till 9 och små klasser för att varje elev ska kunna bli sedd och bekräftad.


Vi är en av tre katolska grundskolor i Sverige och huvudman för verksamheten är en icke-vinstdrivande stiftelse. Vi ser att du känner till och stödjer den katolska kyrkans lära.
Vår största rikedom är den mångfald av kulturer som finns på vår skola bland elever, föräldrar och personal.

Välkommen med din ansökan där du bifogar ditt CV samt ett kort brev om dig själv och varför du söker tjänsten.
Vi kallar till intervju fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan slutdatum för annonsen.
Ansökan görs via mail till:
michele.pestalozzi@sanktthomasskola.se

Ansök nu

Sankt Thomas skola och förskola i Lund söker rektor

Rektor
Läs mer Dec 15
Sankt Thomas skola är en av tre katolska grundskolor i Sverige och huvudman för verksamheten är en icke-vinstdrivande stiftelse. Vi är en liten skola med cirka 140 barn och elever i förskola och årskurserna F-9. Små klasser och engagerade lärare skapar goda förutsättningar för lärande och kunskapsutveckling i en varm och välkomnande miljö.
På Sankt Thomas skola och förskola ser vi religion som en tillgång och inte som ett problem. Vi erbjuder samlingar med anknytning till kyrkoåret och olika etiska frågeställningar. Innehållet i samlingarna är utformat för att ge en inspiration som alla kan ha glädje av, oavsett tro och livsåskådning. Eleverna får en fördjupad förståelse för vad stora högtider som jul och påsk handlar om, och därmed en förtrogenhet med vårt kristna kulturarv. På skolan finns också ett kapell, som är öppet för den som söker en stunds stillhet och eftertanke.
Vi söker dig som vill leda en verksamhet med hög kvalitet och tydligt kunskapsfokus och utveckla skolans profil och verksamhet tillsammans med personal och skolans huvudman. Som person är du strukturerad, handlingskraftig och lyhörd och har ett stort intresse för pedagogik och utvecklingsarbete. Rektorsrollen innebär ansvar för pedagogisk utveckling, ekonomi, personal och administration. Du har erfarenhet av att vara chef och ledare och att skapa goda förutsättningar för medarbetarna att växa, utvecklas och att jobba bra tillsammans.
Du ska ha relevant högskoleutbildning och arbetslivserfarenhet som chef och ledare. Rektorsprogrammet liksom erfarenheter från utbildning eller friskola är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi förutsätter att du delar skolans värdegrund.
Våren 2024 finns en ledningsgrupp på plats, med en pedagogisk samordnare för skolverksamheten, som ger ett kompetent stöd åt rektor. Tjänsten är därför på deltid under våren 2024, men kan komma att utökas till läsåret 2024/2025.
Anställningsvillkor: 40% tjänst eller enligt överenskommelse, tillsvidareanställning.
Tillträde: 1 februari 2024 eller efter överenskommelse.

Ansök nu

Lärare franska åk 7-9

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Nov 9
Vi söker nu en lärare i franska som vill arbeta deltid 30% med årskurs 7-9.
Vi söker dig som finner glädje i att arbeta tillsammans med eleverna för att hjälpa dem att lyckas i skolan. Du bör vara mjuk och lyhörd och samtidigt vara tydlig och kunna sätta de gränser som eleverna behöver.
Vi förutsätter att du har en adekvat utbildning som svarar mot den tjänst du söker.
Sankt Thomas skola är belägen i två äldre byggnader i den vackra S:t Larsparken i södra Lund. Vi har ca 125 elever från F till 9 och små klasser för att varje elev ska kunna bli sedd och bekräftad.


Vi är en av tre katolska grundskolor i Sverige och huvudman för verksamheten är en icke-vinstdrivande stiftelse. Kunskap och/eller förankring i den kristna traditionen är inte ett krav men meriterande för tjänsten.
Vår största rikedom är den mångfald av kulturer som finns på vår skola bland elever, föräldrar och personal.

Välkommen med din ansökan där du bifogar ditt CV samt ett kort brev om dig själv och varför du söker tjänsten.
Vi kallar till intervju fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan slutdatum för annonsen.
Ansökan görs via mail till:
ivar.heden.judt@sanktthomasskola.se

Ansök nu

Grundlärare mot fritidshem/fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Maj 25
Sankt Thomas skola söker dig som är grundlärare mot fritidshem! Vi är en liten skola (cirka 150 elever i årskurserna F-9) som med små klasser och engagerade lärare skapar goda förutsättningar för lärande och kunskapsutveckling. Skolan bedriver också förskola. Vi verkar för en miljö där varje elev blir sedd och bekräftad. Skolan är icke-vinstdrivande och vilar på katolsk grund men ämnesundervisningen är allsidig, saklig och icke konfessionell. Naturligtvis arbetar vi efter skollagen och andra styrdokument. Vi har fina lokaler i vackra sekelskiftesbyggnader. Skolan ligger mitt i den natursköna St Larsparken i södra Lund. Våra elever är hemmahörande i Lund och angränsande kommuner. Skolan är mångkulturell. Vi letar efter dig som brinner för fritidshemsutveckling och som vill vara med och fortsätta utveckla våra fritidshemsavdelningar så att eleverna får optimala förutsättningar att växa, utvecklas och använda sin fulla potential. Under hösten kommer vi att starta upp ett utvecklingsprojekt med Du ger eleverna trygghet, struktur och arbetsro. Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa på fritidshemmet
Du välkomnas till en skola med engagerade kollegor. Vi hoppas att du vill vara med och bidra till att skapa en god och trygg lärandemiljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Vi kommer att rekrytera löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstidens utgång. Vänta därför inte med din ansökan!

Ansök nu

Lärare svenska åk 6-9

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Maj 25
Inför höstterminen 2023 söker vi nu en vikarie i svenska för grundskolans senare år som vill arbeta deltid 50%.- 75%. Vikt läggs vid personlig lämplighet.


Vi söker dig som finner glädje i att arbeta tillsammans med eleverna för att hjälpa dem att lyckas i skolan. Du bör vara mjuk och lyhörd och samtidigt vara tydlig och kunna sätta de gränser som eleverna behöver.


Vi förutsätter att du har en adekvat utbildning som svarar mot den tjänst du söker.
Sankt Thomas skola är belägen i två äldre byggnader i den vackra S:t Larsparken i södra Lund. Vi har ca 140 elever från F till 9 och små klasser för att varje elev ska kunna bli sedd och bekräftad.


Vi är en av tre katolska grundskolor i Sverige och huvudman för verksamheten är en icke-vinstdrivande stiftelse. Precis som alla andra skolor följer vi skollagen. Vår största rikedom är den mångfald av kulturer som finns på vår skola bland elever, föräldrar och personal.


Välkommen med din ansökan, som jämte löneanspråk och övriga handlingar du vill åberopa, skall vara Sankt Thomas skola tillhanda senast 16 juni - gärna tidigare! Ansök gärna via mail!

Ansök nu

Rektor

Rektor
Läs mer Feb 5
Sankt Thomas skola och förskola söker ny rektor. Vi är en av tre katolska grundskolor i Sverige och huvudman för verksamheten är en icke-vinstdrivande stiftelse. Vi är en liten skola med cirka 200 elever i årskurserna F-9. Med små klasser och engagerade lärare skapar vi goda förutsättningar för lärande och kunskapsutveckling. På vår skola vill vi också att varje elev ska kunna bli sedd och bekräftad och vi erbjuder en unik gemenskap i den mångfald av barn och vuxna som finns på skolan. Ämnesundervisningen är allsidig, saklig och icke-konfessionell. Härutöver har vi samlingar med konfessionella inslag som utformas med respekt för elevernas individuella frihet. Vi firar och lyfter fram de stora kristna högtiderna och framhåller kristendomen som kulturbärare.
Vi söker dig som vill driva utvecklings- och kvalitetsfrågor och leda verksamheten i samarbete med biträdande rektor, personalgruppen och skolans huvudman mot uppsatta mål och visioner, med hög kvalitet och tydligt kunskapsfokus. Tillsammans med huvudmannen leder du skolans utveckling i den politiska och ekonomiska miljö som friskolor verkar i med fullt ansvar för pedagogik, personal och ekonomi. Allt detta under stor frihet och möjlighet till egen utveckling. Eller med andra ord: en person har ett starkt intresse för skola och utvecklingsarbete.
Vi söker en person som är strukturerad, handlingskraftig och lyhörd för medarbetarna. Som ledare är du trygg, tydlig och prestigelös och genom din förmåga att lyfta olika etiska perspektiv skapar du goda förutsättningar för eleverna och medarbetarna att växa, utvecklas och använda sin fulla potential.
Du ska ha pedagogisk högskoleexamen och lärarerfarenhet. Rektorsutbildning, annan ledarskapserfarenhet liksom erfarenheter från friskola är meriterande.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats med stor gemenskap.
Anställningsvillkor: 100%, tillsvidareanställning.
Lön: Månadslön
Tillträde: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 28 februari 2023
Välkommen med din ansökan!
Vid frågor är du välkommen att kontakta ordförande för stiftelsens styrelse, Hugo Cederschiöld, 0702-96 22 55, stiftelsen@sanktthomasskola.se.

Ansök nu

Elevassistent

Elevassistent
Läs mer Nov 1
Sankt Thomas skola söker dig som vill arbeta som elevassistent för barn i behov av resurs! Vi är en liten skola (cirka 150 elever i årskurserna F-9) som med små klasser och engagerade lärare skapar goda förutsättningar för lärande och kunskapsutveckling. Vi verkar för en miljö där varje elev blir sedd och bekräftad. Skolan är icke-vinstdrivande och vilar på katolsk grund men ämnesundervisningen är allsidig, saklig och icke konfessionell. Vi har fina lokaler i vackra sekelskiftesbyggnader. Skolan ligger mitt i den natursköna St Larsparken i södra Lund. Våra elever är hemmahörande i Lund och angränsande kommuner. Skolan är mångkulturell.
Vi letar efter dig som har stort tålamod och god hand med elever som har utåtagerande beteende. Du behöver ha erfarenhet av liknande arbete. Vi strävar efter att ge eleverna möjlighet att få optimala förutsättningar för att kunna växa, utvecklas och använda sin fulla potential. Du ska arbeta med att ge eleverna trygghet, struktur och arbetsro.
Du välkomnas till en skola med engagerade kollegor. Vi hoppas att du vill vara med och bidra till att skapa en god och trygg lärandemiljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Provanställning tillämpas vid anställning
Vi kommer att rekrytera löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstidens utgång. Vänta därför inte med din ansökan!

Ansök nu

Grundlärare mot fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Okt 13
Sankt Thomas skola söker dig som är grundlärare mot fritidshem! Vi är en liten skola (cirka 160 elever i årskurserna F-9) som med små klasser och engagerade lärare skapar goda förutsättningar för lärande och kunskapsutveckling. Vi verkar för en miljö där varje elev blir sedd och bekräftad. Skolan är icke-vinstdrivande och vilar på katolsk grund men ämnesundervisningen är allsidig, saklig och icke konfessionell. Vi har fina lokaler i vackra sekelskiftesbyggnader. Skolan ligger mitt i den natursköna St Larsparken i södra Lund. Våra elever är hemmahörande i Lund och angränsande kommuner. Skolan är mångkulturell. Vi letar efter dig som brinner för fritidshemsutveckling och som vill vara med och fortsätta utveckla våra fritidshemsavdelningar så att eleverna får optimala förutsättningar att växa, utvecklas och använda sin fulla potential. Du ger eleverna trygghet, struktur och arbetsro. Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa på fritidshemmet
Du välkomnas till en skola med engagerade kollegor. Vi hoppas att du vill vara med och bidra till att skapa en god och trygg lärandemiljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Provanställning tillämpas vid anställning
Vi kommer att rekrytera löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstidens utgång. Vänta därför inte med din ansökan!

Ansök nu

Biträdande rektor

Biträdande rektor
Läs mer Jun 3
Sankt Thomas skola söker biträdande rektor med huvudansvar framförallt för förskola och fritidshem.
Vi är en liten förskola och grundskola (cirka 20 barn på förskolan och 160 elever i årskurserna F-9). Med små grupper och engagerade pedagoger skapar vi goda förutsättningar för lärande och kunskapsutveckling. Vi verkar för en miljö där varje barn blir sett och bekräftat. Förskolan och skolan är icke-vinstdrivande och vilar på katolsk grund, undervisningen är allsidig, saklig och icke konfessionell. I utbildningen så uppmärksammas under skolåret katolska högtider och traditioner vilket är en bärande del av skolans identitet.
Våra lokaler finns i vackra sekelskiftesbyggnader som ligger mitt i den natursköna St Larsparken i södra Lund. Våra barn är hemmahörande i Lund och angränsande kommuner. Skolan är mångkulturell.
Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla verksamheten på vår förskola och skola. Du välkomnas till en verksamhet med engagerade kollegor. Vi söker dig som med värme och tydlighet vill vara med och leda skolutveckling i ett 1-16 års perspektiv. Tillsammans skapar vi en god och trygg lärandemiljö för eleverna med fokus på utveckling och måluppfyllelse.
Du kommer att var direkt underställd rektor och verka inom ramen för den delegering du får. Du kommer att ha lednings-, utvecklings-, uppföljnings- och personalansvar.
Som person är du trygg och tydlig i din ledarroll och har förmågan att skapa och upprätthålla relationer med barn, elever, föräldrar och personal. Du är en naturlig ledare, handlingskraftig och inte rädd för att fatta beslut. Du har en stor flexibilitet och anpassningsförmåga till nya och ibland utmanande situationer
Vi letar efter dig som har akademisk utbildning med en pedagogisk inriktning. Gärna med erfarenhet av att leda förskola och/eller fritids.
Genomförd rektorsutbildning eller annan ledarskapsutbildning är meriterande.
På grund av skolansprofil ser vi gärna att du har erfarenhet av katolska kyrkan eller något annat kristet samfund.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Vi kommer att rekrytera löpande till denna tjänst. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Provanställning tillämpas vid anställning

Ansök nu

Grundlärare mot fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Jun 3
Sankt Thomas skola söker dig som är grundlärare mot fritidshemmet! Vi är en liten skola (cirka 160 elever i årskurserna F-9) som med små klasser och engagerade lärare skapar goda förutsättningar för lärande och kunskapsutveckling. Vi verkar för en miljö där varje elev blir sedd och bekräftad. Skolan är icke-vinstdrivande och vilar på katolsk grund men ämnesundervisningen är allsidig, saklig och icke konfessionell. Vi har fina lokaler i vackra sekelskiftesbyggnader. Skolan ligger mitt i den natursköna St Larsparken i södra Lund. Våra elever är hemmahörande i Lund och angränsande kommuner. Skolan är mångkulturell. Vi letar efter dig som brinner för fritidshemsutveckling och som vill vara med och fortsätta utveckla våra fritidshemsavdelningar så att eleverna får optimala förutsättningar att växa, utvecklas och använda sin fulla potential. Du ger eleverna trygghet, struktur och arbetsro. Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa på fritidshemmet
Du välkomnas till en skola med engagerade kollegor. Vi hoppas att du vill vara med och bidra till att skapa en god och trygg lärandemiljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Provanställning tillämpas vid anställning
Vi kommer att rekrytera löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstidens utgång. Vänta därför inte med din ansökan!

Ansök nu

Förskollärare 100%

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Maj 20
Sankt Thomas skola söker dig som är utbildad förskollärare till våra yngre förskolebarn!
Vi är en liten förskola och grundskola (cirka 20 barn på förskolan och 160 elever i årskurserna F-9). Med små grupper och engagerade pedagoger skapar vi goda förutsättningar för lärande och kunskapsutveckling. Vi verkar för en miljö där varje barn blir sett och bekräftat. Förskolan och skolan är icke-vinstdrivande och vilar på katolsk grund, undervisningen är allsidig, saklig och icke konfessionell.
Vi har fina lokaler i vackra sekelskiftesbyggnader. Förskolan ligger mitt i den natursköna St Larsparken i södra Lund. Våra barn är hemmahörande i Lund och angränsande kommuner. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår fina förskola. Vi letar efter dig som brinner för utveckling och som vill vara med och fortsätta utveckla våra två avdelningar så att barnen får optimala förutsättningar att växa, utvecklas och använda sin fulla potential. Du ger barnen trygghet, struktur och arbetsro. Du har förskollärarlegitimation med behörighet att undervisa på förskolan.
Du välkomnas till en förskola och skola med engagerade kollegor. Vi hoppas att du vill vara med och bidra till att skapa en god och trygg lärandemiljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Provanställning tillämpas vid anställning

Ansök nu

Grundskollärare yngre år

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Mar 17
Sankt Thomas skola söker dig som är grundskollärare med erfarenhet av att undervisa åk F-3 ! Vi är en liten skola (cirka 180 elever i årskurserna F-9) som med små klasser och engagerade lärare skapar goda förutsättningar för lärande och kunskapsutveckling. Vi verkar för en miljö där varje elev blir sedd och bekräftad. Skolan är icke-vinstdrivande och vilar på katolsk grund men ämnesundervisningen är allsidig, saklig och icke konfessionell. Vi har fina lokaler i vackra sekelskiftesbyggnader. Skolan ligger mitt i den natursköna S:t Larsparken i södra Lund. Våra elever är hemmahörande i Lund och angränsande kommuner. Vi söker dig som vill arbeta med vår förskoleklass och följa dem upp till åk 3. Vi letar efter dig som vill vara med och driva skolans utveckling så att eleverna får optimala förutsättningar att växa, utvecklas och använda sin fulla potential. Du ger eleverna trygghet, struktur och arbetsro. Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa de yngre åren.
Du välkomnas till en skola med engagerade kollegor. Vi hoppas att du vill vara med och bidra till att skapa en god och trygg lärandemiljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansök nu

Slöjdlärare åk 3-9

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Mar 17
Sankt Thomas skola söker lärare i slöjd! Vi är en liten skola (cirka 180 elever i årskurserna F-9) som med små klasser och engagerade lärare skapar goda förutsättningar för lärande och kunskapsutveckling. Vi verkar för en miljö där varje elev blir sedd och bekräftad. Skolan är icke-vinstdrivande och vilar på katolsk grund men ämnesundervisningen är allsidig, saklig och icke konfessionell. Vi har delvis nyrenoverade lokaler i vackra sekelskiftesbyggnader med fina och funktionella arbetsplatser för lärarna. Skolan ligger mitt i den natursköna S:t Larsparken i södra Lund. Våra elever är hemmahörande i Lund och angränsande kommuner. Vi söker dig som kan bidra till goda studieresultat och en positiv kunskapsutveckling hos varje elev. Genom din förmåga att belysa dina ämneskunskaper utifrån olika etiska perspektiv skapar du goda förutsättningar för eleverna att växa, utvecklas och använda sin fulla potential. Du ger eleverna trygghet, struktur och arbetsro. Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i hela ämnet Slöjd.
Undervisningen i ämnet slöjd ska syfta till att eleverna utvecklar kunskaper i olika hantverk och förmågan att arbeta med olika material, uttrycksformer och digitala verktyg. Eleverna ska ges möjligheter att utveckla sin skicklighet i en process där tanke, sinnesupplevelse och handling samverkar"
Vi vill att eleverna skall känna sig delaktiga i undervisningen och få möjlighet att påverka vad ni skall arbeta med. Du brinner för att möta eleverna i deras individuella utveckling utifrån deras erfarenheter, förkunskaper och förmågor. Vi ser även att du är en tydlig ledare och har en personlig mognad och en vilja till god kommunikation med föräldrar, elever och medarbetare.
Du välkomnas till en skola med engagerade kollegor. Vi hoppas att du vill vara med i att utveckla Sankt Thomas skola och bidra till att skapa en god och trygg lärandemiljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Vi undanber oss kontakt med försäljare och rekryterare då vi noga övervägt våra annonsvägar.

Ansök nu

Lärare i matematik, No, teknik åk 4-9

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Mar 17
Sankt Thomas skola söker lärare i Matematik, No och teknik! Vi är en liten skola (cirka 180 elever i årskurserna F-9) som med små klasser och engagerade lärare skapar goda förutsättningar för lärande och kunskapsutveckling. Vi verkar för en miljö där varje elev blir sedd och bekräftad. Skolan är icke-vinstdrivande och vilar på katolsk grund men ämnesundervisningen är allsidig, saklig och icke konfessionell. Vi har nyrenoverade lokaler i vackra sekelskiftesbyggnader med fina och funktionella arbetsplatser för lärarna. Skolan ligger mitt i den natursköna S:t Larsparken i södra Lund. Våra elever är hemmahörande i Lund och angränsande kommuner. Vi söker dig som kan bidra till goda studieresultat och en positiv kunskapsutveckling hos varje elev. Genom din förmåga att belysa dina ämneskunskaper utifrån olika etiska perspektiv skapar du goda förutsättningar för eleverna att växa, utvecklas och använda sin fulla potential. Du ger eleverna trygghet, struktur och arbetsro. Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa årskurs 4-9 i matematik, NO och teknik.
Du välkomnas till en skola med engagerade kollegor. Vi hoppas att du vill vara med i att utveckla Sankt Thomas skola och bidra till att skapa en god och trygg lärandemiljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansök nu

Lärare textilslöjd

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Läs mer Jan 17
Sankt Thomas skola söker lärare i textilslöjd! Vi är en liten skola (cirka 180 elever i årskurserna F-9) som med små klasser och engagerade lärare skapar goda förutsättningar för lärande och kunskapsutveckling. Vi verkar för en miljö där varje elev blir sedd och bekräftad. Skolan är icke-vinstdrivande och vilar på katolsk grund men ämnesundervisningen är allsidig, saklig och icke konfessionell. Vi har nyrenoverade lokaler i vackra sekelskiftesbyggnader med fina och funktionella arbetsplatser för lärarna. Skolan ligger mitt i den natursköna St Larsparken i södra Lund. Våra elever är hemmahörande i Lund och angränsande kommuner. Vi söker dig som kan bidra till goda studieresultat och en positiv kunskapsutveckling hos varje elev. Genom din förmåga att belysa dina ämneskunskaper utifrån olika etiska perspektiv skapar du goda förutsättningar för eleverna att växa, utvecklas och använda sin fulla potential. Du ger eleverna trygghet, struktur och arbetsro. Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i slöjd alternativt erfarenhet och intresse av att undervisa i slöjd.
Du välkomnas till en skola med engagerade kollegor. Vi hoppas att du vill vara med i att utveckla Sankt Thomas skola och bidra till att skapa en god och trygg lärandemiljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Tjänsten är ett vikariat med möjlig förlängning Deltid, ca 40%
Omgående tillträde eller enligt överenskommelse

Ansök nu

Förskollärare 100%

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Dec 6
Sankt Thomas skola söker dig som är utbildad förskollärare!
Vi är en liten förskola och grundskola (cirka 30 barn på förskolan och 180 elever i årskurserna F-9) som med små grupper och engagerade pedagoger skapar goda förutsättningar för lärande och kunskapsutveckling. Vi verkar för en miljö där varje barn blir sedd och bekräftad. Förskolan och skolan är icke-vinstdrivande och vilar på katolsk grund men undervisningen är allsidig, saklig och icke konfessionell.
Vi har fina lokaler i vackra sekelskiftesbyggnader. Förskolan ligger mitt i den natursköna St Larsparken i södra Lund. Våra barn är hemmahörande i Lund och angränsande kommuner. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår fina förskola. Vi letar efter dig som brinner för utveckling och som vill vara med och fortsätta utveckla våra två avdelningar så att barnen får optimala förutsättningar att växa, utvecklas och använda sin fulla potential. Du ger barnen trygghet, struktur och arbetsro. Du har förskollärarlegitimation med behörighet att undervisa på förskolan.
Du välkomnas till en förskola och skola med engagerade kollegor. Vi hoppas att du vill vara med och bidra till att skapa en god och trygg lärandemiljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Provanställning tillämpas vid anställning

Ansök nu

Grundlärare mot fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Nov 24
Sankt Thomas skola söker dig som är grundlärare mot fritidshemmet! Vi är en liten skola (cirka 180 elever i årskurserna F-9) som med små klasser och engagerade lärare skapar goda förutsättningar för lärande och kunskapsutveckling. Vi verkar för en miljö där varje elev blir sedd och bekräftad. Skolan är icke-vinstdrivande och vilar på katolsk grund men ämnesundervisningen är allsidig, saklig och icke konfessionell. Vi har fina lokaler i vackra sekelskiftesbyggnader. Skolan ligger mitt i den natursköna St Larsparken i södra Lund. Våra elever är hemmahörande i Lund och angränsande kommuner. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vårt fritidshem. Vi letar efter dig som brinner för fritidshemsutveckling och som vill vara med och fortsätta utveckla våra tre fritidshemsavdelningar så att eleverna får optimala förutsättningar att växa, utvecklas och använda sin fulla potential. Du ger eleverna trygghet, struktur och arbetsro. Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa på fritidshemmet
Du välkomnas till en skola med engagerade kollegor. Vi hoppas att du vill vara med och bidra till att skapa en god och trygg lärandemiljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansök nu

Lärare i engelska åk 4-9

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Nov 4
Sankt Thomas skola söker lärare i Engelska! Vi är en liten skola (cirka 180 elever i årskurserna F-9) som med små klasser och engagerade lärare skapar goda förutsättningar för lärande och kunskapsutveckling. Vi verkar för en miljö där varje elev blir sedd och bekräftad. Skolan är icke-vinstdrivande och vilar på katolsk grund men ämnesundervisningen är allsidig, saklig och icke konfessionell. Vi har nyrenoverade lokaler i vackra sekelskiftesbyggnader med fina och funktionella arbetsplatser för lärarna. Skolan ligger mitt i den natursköna St Larsparken i södra Lund. Våra elever är hemmahörande i Lund och angränsande kommuner. Vi söker dig som kan bidra till goda studieresultat och en positiv kunskapsutveckling hos varje elev. Genom din förmåga att belysa dina ämneskunskaper utifrån olika etiska perspektiv skapar du goda förutsättningar för eleverna att växa, utvecklas och använda sin fulla potential. Du ger eleverna trygghet, struktur och arbetsro. Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 6-9 Engelska.
Du välkomnas till en skola med engagerade kollegor. Vi hoppas att du vill vara med i att utveckla Sankt Thomas skola och bidra till att skapa en god och trygg lärandemiljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansök nu

Fritidspedagog 100 %

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Feb 24
Vi söker nu en driven fritidspedagog 100 % till vårt fritidshem i rollen som fritidsföreståndare på Sankt Thomas skola. Möjlighet till deltid finns om detta önskas.
Sankt Thomas skola är belägen i den vackra S:t Larsparken i södra Lund. Vi är en av tre katolska grundskolor i Sverige och huvudman för verksamheten är en icke-vinstdrivande stiftelse.
Vår största rikedom är den mångfald av kulturer som finns på vår förskola och skola bland elever, föräldrar och personal.
Som fritidsföreståndare kommer du att arbeta med barnen under skol- och fritidstid, men även ha vissa administrativa och handledande arbetsuppgifter kopplade till fritidsverksamheten.
Vi söker dig som tycker att det är roligt att arbeta med barn och som skulle uppskatta en liten skola som arbetsplats. Du bör brinna för fritidsverksamheten, vara mjuk och lyhörd och samtidigt vara tydlig och kunna sätta de gränser som eleverna behöver. Vi förutsätter att du har utbildning och erfarenheter som svarar mot den tjänst du söker. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Välkommen med din ansökan, som jämte löneanspråk och övriga handlingar du vill åberopa, skall vara Sankt Thomas skola tillhanda senast 1 juli - gärna tidigare! Ansök gärna via mail!

Ansök nu

Lärare i Hemkunskap åk 6-9 32 %

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Apr 1
Inför läsåret 2021-2022 söker vi nu en behörig lärare i Hem- och konsumentkunskap som vill arbeta deltid! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tjänstgöringsgraden 32 % kan utökas vid samarbete med grannskolor.
Undervisningen sker i halvklass (ca 10 elever per grupp) och i och med höstterminen 2021 kommer hemkunskapsköket flytta in i nyrenoverade lokaler.
Vi söker dig som finner glädje i att arbeta tillsammans med eleverna för att hjälpa dem att lyckas i skolan. Du bör vara mjuk och lyhörd och samtidigt vara tydlig och kunna sätta de gränser som eleverna behöver.
Vårt arbetssätt som katolsk skola innebär att du som lärare uppmuntras att lyfta fram olika etiska perspektiv utifrån din undervisning och elevernas frågor och där du tillsammans med eleverna kan föra en allt mer nyanserad diskussion utifrån elevernas ålder och mognad.
Vi förutsätter att du har en adekvat utbildning som svarar mot den tjänst du söker.
Sankt Thomas skola är belägen i två äldre byggnader i den vackra S:t Larsparken i södra Lund. Vi har ca 180 elever F-9 och små klasser för att varje elev ska kunna bli sedd och bekräftad.
Vi är en av tre katolska grundskolor i Sverige och huvudman för verksamheten är en icke-vinstdrivande stiftelse. Vår största rikedom är den mångfald av kulturer som finns på vår skola bland elever, föräldrar och personal.
Välkommen med din ansökan, som jämte löneanspråk och övriga handlingar du vill åberopa, skall vara Sankt Thomas skola tillhanda senast 11 juni - gärna tidigare! Ansök gärna via mail!

Ansök nu

Lärare i Ma, NO, Tk åk 7-9 100 %

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Apr 1
Inför läsåret 2021-2022 söker vi nu en behörig och duktig lärare i Ma, NO och Teknik åk 7-9! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi söker dig som finner glädje i att arbeta tillsammans med eleverna för att hjälpa dem att lyckas i skolan. Du bör vara mjuk och lyhörd och samtidigt vara tydlig och kunna sätta de gränser som eleverna behöver.
Vårt arbetssätt som katolsk skola innebär att du som lärare uppmuntras att lyfta fram olika etiska perspektiv utifrån din undervisning och elevernas frågor och där du tillsammans med eleverna kan föra en allt mer nyanserad diskussion utifrån elevernas ålder och mognad.
Vi förutsätter att du har en adekvat utbildning som svarar mot den tjänst du söker.
Sankt Thomas skola är belägen i två äldre byggnader i den vackra S:t Larsparken i södra Lund. Vi har ca 180 elever F-9 och små klasser för att varje elev ska kunna bli sedd och bekräftad.
Vi är en av tre katolska grundskolor i Sverige och huvudman för verksamheten är en icke-vinstdrivande stiftelse. Vår största rikedom är den mångfald av kulturer som finns på vår skola bland elever, föräldrar och personal.
Välkommen med din ansökan, som jämte löneanspråk och övriga handlingar du vill åberopa, skall vara Sankt Thomas skola tillhanda senast 11 juni - gärna tidigare! Ansök gärna via mail!

Ansök nu

Lärare i Ma, NO, Tk åk 7-9

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Maj 18
Sankt Thomas skola söker lärare i Ma/No/Tk! Vi är en liten skola (cirka 180 elever i årskurserna F-9) med små klasser och engagerade lärare som skapar goda förutsättningar för lärande och en miljö där varje elev blir sedd och bekräftad. Skolan är icke-vinstdrivande och vilar på katolsk grund men ämnesundervisningen är allsidig, saklig och icke-konfessionell. Vi befinner oss i en expansiv fas med flytt av högstadiet till nyrenoverade lokaler i en vacker sekelskiftesbyggnad med fina och funktionella arbetsplatser för lärarna. Skolan ligger mitt i den natursköna St Larsparken i södra Lund. Våra elever är hemmahörande i Lund och angränsande kommuner.
Vi söker dig som kan bidra till goda studieresultat och en positiv kunskapsutveckling hos varje elev. Genom din förmåga att sammanfläta dina ämneskunskaper med olika etiska perspektiv skapar du goda förutsättningar för eleverna att växa, utvecklas och använda sin fulla potential. Du ger eleverna trygghet, struktur och arbetsro. Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 6-9 i naturorienterande ämnen, matematik och teknik.
Du välkomnas till en liten skola med ett stort engagemang och ett arbetslag med erfarna och inspirerade kollegor. Vi hoppas att du vill vara med i att utveckla Sankt Thomas skola och bidra till att skapa en god och trygg lärandemiljö.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansök nu

Lärare i Sv åk 4-9 75 %

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Apr 1
Inför läsåret 2021-2022 söker vi nu en behörig och riktigt duktig lärare i svenska för grundskolans senare år som vill arbeta deltid! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi söker dig som på ett kreativt sätt kan ge eleverna en allt större tillgång till språket och som kan vägleda eleverna in i världslitteraturen och genom läsningen låta dem upptäcka både sig själva och världen omkring dem.
Vi söker dig som finner glädje i att arbeta tillsammans med eleverna för att hjälpa dem att lyckas i skolan. Du bör vara mjuk och lyhörd och samtidigt vara tydlig och kunna sätta de gränser som eleverna behöver.
Vårt arbetssätt som katolsk skola innebär att du som lärare uppmuntras att lyfta fram olika etiska perspektiv utifrån din undervisning och elevernas frågor och där du tillsammans med eleverna kan föra en allt mer nyanserad diskussion utifrån elevernas ålder och mognad.
Vi förutsätter att du har en adekvat utbildning som svarar mot den tjänst du söker.
Sankt Thomas skola är belägen i två äldre byggnader i den vackra S:t Larsparken i södra Lund. Vi har ca 180 elever F-9 och små klasser för att varje elev ska kunna bli sedd och bekräftad.
Vi är en av tre katolska grundskolor i Sverige och huvudman för verksamheten är en icke-vinstdrivande stiftelse. Vår största rikedom är den mångfald av kulturer som finns på vår skola bland elever, föräldrar och personal.
Välkommen med din ansökan, som jämte löneanspråk och övriga handlingar du vill åberopa, skall vara Sankt Thomas skola tillhanda senast 11 juni - gärna tidigare! Ansök gärna via mail!

Ansök nu

Rektor sökes

Rektor
Läs mer Mar 25
Sankt Thomas skola och förskola söker ny rektor! Vi är en av tre katolska grundskolor i Sverige och huvudman för verksamheten är en icke-vinstdrivande stiftelse. Vi är en liten förskola och skola med cirka 200 elever i årskurserna F-9. Med små barngrupper och klasser och med engagerade lärare skapar vi goda förutsättningar för lärande och kunskapsutveckling. På vår skola vill vi också att varje barn och elev ska kunna bli sedd och bekräftad. Vi erbjuder en unik gemenskap i den mångfald av barn och vuxna som finns på skolan. Ämnesundervisningen är allsidig, saklig och icke-konfessionell. Härutöver har vi samlingar med konfessionella inslag som utformas med respekt för elevernas individuella frihet. Vi firar och lyfter fram de stora kristna högtiderna och framhåller kristendomen som kulturbärare.
Vi söker dig som vill driva utvecklings- och kvalitetsfrågor och leda verksamheten i samarbete med biträdande rektor, personal och skolans huvudman mot hög kvalitet och tydligt kunskapsfokus samt mot uppsatta mål och visioner. Tillsammans med huvudmannen leder du de verksamhetsstrategiska frågorna kring skolans utveckling i den politiska och ekonomiska samtid och framtid som friskolor verkar i. Du kommer att arbeta under stor frihet, men med ett stort ansvar. Vi söker dig som har ett stort intresse för skola och utvecklingsarbete och av att bära det pedagogiska, ekonomiska, personella och administrativa ansvaret. För att trivas ser vi att du är en person som är strukturerad, handlingskraftig och lyhörd. Som ledare är du trygg, tydlig och prestigelös och genom din förmåga att lyfta olika etiska perspektiv skapar du goda förutsättningar för eleverna och medarbetarna att växa, utvecklas och använda sin fulla potential.
Du ska ha pedagogisk högskoleexamen och lärarerfarenhet. Rektorsutbildning, annan ledarskapserfarenhet liksom erfarenheter från friskola är meriterande. Vi ser också gärna att du har tidigare erfarenhet av personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats med stor gemenskap.
Tillträde: 9 augusti 2021.
Välkommen med din ansökan!
Vid frågor är du välkommen att kontakta biträdande rektor Camilla Blennerup, telefon 072-319 81 68 eller tillförordnad ordförande för stiftelsens styrelse, Carolina Hernemar Ryde, telefon 073-543 12 78, email stiftelsen@sanktthomasskola.se.

Ansök nu

Lärare i Sv åk 5-9 75 %

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Dec 18
Vi söker nu en riktigt duktig och behörig vikarie i svenska för grundskolans senare år vårterminen 2021. Vikariatet är 75 %. Ev möjlighet till förlängning kan finnas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!
Vi söker dig som på ett kreativt sätt kan ge eleverna en allt större tillgång till språket och som kan vägleda eleverna in i världslitteraturen och genom läsningen låta dem upptäcka både sig själva och världen omkring sig.
Vi är en liten skola med en klass per årskurs och där maxgränsen är 20 elever per klass. Vi söker dig som finner glädje i att arbeta tillsammans med eleverna för att hjälpa dem att lyckas i skolan. Du bör vara mjuk och lyhörd och samtidigt vara tydlig och kunna sätta de gränser som eleverna behöver.
Vårt arbetssätt som katolsk skola innebär att du som lärare uppmuntras att lyfta fram olika etiska perspektiv utifrån din undervisning och elevernas frågor och där du tillsammans med eleverna kan föra en allt mer nyanserad diskussion utifrån elevernas ålder och mognad.
Vi förutsätter att du har en adekvat utbildning som svarar mot den tjänst du söker. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Sankt Thomas skola är belägen i två äldre byggnader i den vackra S:t Larsparken i södra Lund. Vi har ca 170 elever F-9 och små klasser för att varje elev ska kunna bli sedd och bekräftad.
Vi är en av tre katolska grundskolor i Sverige och huvudman för verksamheten är en icke-vinstdrivande stiftelse. Vår största rikedom är den mångfald av kulturer som finns på vår skola bland elever, föräldrar och personal.
Välkommen med din ansökan, som jämte löneanspråk och övriga handlingar du vill åberopa, skall vara Sankt Thomas skola tillhanda senast 17 januari - gärna tidigare! Ansök gärna via mail!

Ansök nu

Klasslärare F-3 100 %

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Nov 19
Vi söker nu en behörig och duktig klasslärare F-3 (ferietjänst 100 %) med start vårterminen 2021, då nuvarande klasslärare kommer att gå på föräldraledighet. Möjlighet finns att påverka startdatum!
Vi är en liten skola med en klass per årskurs och där maxgränsen är 20 elever per klass.
Vi söker dig som finner glädje i att arbeta tillsammans med eleverna för att hjälpa dem att lyckas i skolan. Du bör vara mjuk och lyhörd och samtidigt vara tydlig och kunna sätta de gränser som eleverna behöver.
Vårt arbetssätt som katolsk skola innebär att du som lärare uppmuntras att lyfta fram olika etiska perspektiv utifrån din undervisning och elevernas frågor och där du tillsammans med eleverna kan föra en allt mer nyanserad diskussion utifrån elevernas ålder och mognad.
Vi förutsätter att du har en adekvat utbildning som svarar mot den tjänst du söker. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Sankt Thomas skola är belägen i två äldre byggnader i den vackra S:t Larsparken i södra Lund. Vi har ca 170 elever F-9 och små klasser för att varje elev ska kunna bli sedd och bekräftad.
Vi är en av tre katolska grundskolor i Sverige och huvudman för verksamheten är en icke-vinstdrivande stiftelse. Vår största rikedom är den mångfald av kulturer som finns på vår skola bland elever, föräldrar och personal.
Välkommen med din ansökan, som jämte löneanspråk och övriga handlingar du vill åberopa, skall vara Sankt Thomas skola tillhanda senast 17 januari - men gärna tidigare! Ansök gärna via mail!

Ansök nu

Förskollärare 100 %

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Nov 19
Då en av våra nuvarande förskollärare snart går i pension söker vi nu en ny förskollärare till Sankt Thomas förskola vårterminen 2021. Viss möjlighet finns att anpassa startdatum!
Sankt Thomas förskola är en liten förskola belägen i den vackra S:t Larsparken i södra Lund tillsammans med Sankt Thomas skola.
Vi söker dig som tycker att det är roligt att arbeta med barn och som skulle uppskatta en liten förskola som arbetsplats, med stora möjligheter att vara med och utforma den pedagogiska verksamheten i samarbete med de andra förskollärarna.
Du bör vara mjuk och lyhörd och samtidigt vara tydlig och van vid att samarbeta med kolleger och föräldrar. Vi ser gärna att du har en förtrogenhet med och nyfikenhet på vår katolska identitet.
Vi är en av tre katolska grundskolor i Sverige och huvudman för verksamheten är en icke-vinstdrivande stiftelse.
Vår största rikedom är den mångfald av kulturer som finns på vår förskola och skola bland såväl familjer som personal.
Vi förutsätter att du har en adekvat utbildning som svarar mot den tjänst du söker. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Välkommen med din ansökan, som jämte löneanspråk och övriga handlingar du vill åberopa, skall vara Sankt Thomas förskola tillhanda senast 17 januari - men gärna tidigare! Ansök gärna via mail!

Ansök nu

Lärare i NO/Ma åk 4-9 100 %

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jul 20
Då vår nuvarande lärare snart går i pension söker vi nu en behörig och duktig lärare i NO och Ma på heltid för grundskolans senare år åk 4-9 inför läsåret 2020-2021. Viss möjlighet till deltid finns om detta önskas.
Vi är en liten skola med en klass per årskurs och där maxgränsen är 20 elever per klass.
Vi söker dig som finner glädje i att arbeta tillsammans med eleverna för att hjälpa dem att lyckas i skolan och leda dem mot goda studieresultat. Du bör vara mjuk och lyhörd och samtidigt vara tydlig och kunna sätta de gränser som eleverna behöver.
Vårt arbetssätt som katolsk skola innebär att du som lärare uppmuntras att lyfta fram olika etiska perspektiv utifrån din undervisning och elevernas frågor och där du tillsammans med eleverna kan föra en allt mer nyanserad diskussion utifrån elevernas ålder och mognad.
Vi förutsätter att du har en adekvat utbildning som svarar mot den tjänst du söker. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Sankt Thomas skola är belägen i två äldre byggnader i den vackra S:t Larsparken i södra Lund. Vi är en av tre katolska grundskolor i Sverige och huvudman för verksamheten är en icke-vinstdrivande stiftelse. Vår största rikedom är den mångfald av kulturer som finns på vår skola bland elever, föräldrar och personal.
Välkommen med din ansökan, som jämte löneanspråk och övriga handlingar du vill åberopa, skall vara Sankt Thomas skola tillhanda senast 16 augusti - gärna tidigare! Ansök gärna via mail!

Ansök nu

Lärare i Sv åk 6-9 50-75 %

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jul 2
Vi söker nu en riktigt duktig lärare i svenska för grundskolans senare år som vill arbeta deltid! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, och tjänstgöringsgraden 50-75 % kan anpassas efter dig som söker tjänsten.
Vi söker dig som på ett kreativt sätt kan ge eleverna en allt större tillgång till språket och som kan vägleda eleverna in i världslitteraturen och genom läsningen låta dem upptäcka både sig själva och världen omkring sig.
Vi är en liten skola med en klass per årskurs och där maxgränsen är 20 elever per klass. Vi söker dig som finner glädje i att arbeta tillsammans med eleverna för att hjälpa dem att lyckas i skolan. Du bör vara mjuk och lyhörd och samtidigt vara tydlig och kunna sätta de gränser som eleverna behöver.
Vårt arbetssätt som katolsk skola innebär att du som lärare uppmuntras att lyfta fram olika etiska perspektiv utifrån din undervisning och elevernas frågor och där du tillsammans med eleverna kan föra en allt mer nyanserad diskussion utifrån elevernas ålder och mognad.
Vi förutsätter att du har en adekvat utbildning som svarar mot den tjänst du söker. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Sankt Thomas skola är belägen i två äldre byggnader i den vackra S:t Larsparken i södra Lund. Vi har ca 160 elever F-9 och små klasser för att varje elev ska kunna bli sedd och bekräftad.
Vi är en av tre katolska grundskolor i Sverige och huvudman för verksamheten är en icke-vinstdrivande stiftelse. Vår största rikedom är den mångfald av kulturer som finns på vår skola bland elever, föräldrar och personal.
Välkommen med din ansökan, som jämte löneanspråk och övriga handlingar du vill åberopa, skall vara Sankt Thomas skola tillhanda senast 26 juli - gärna tidigare! Ansök gärna via mail!

Ansök nu

Lärare i NO+Teknik åk 4-9 100 %

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jun 15
Då vår nuvarande lärare snart går i pension söker vi nu en behörig och duktig lärare i NO och teknik (ferietjänst 100 %) för grundskolans senare år inför läsåret 2020-2021. Möjlighet till deltid finns.
Vi är en liten skola med en klass per årskurs och där maxgränsen är 20 elever per klass. Vi söker dig som finner glädje i att arbeta tillsammans med eleverna för att hjälpa dem att lyckas i skolan. Du bör vara mjuk och lyhörd och samtidigt vara tydlig och kunna sätta de gränser som eleverna behöver.
Vårt arbetssätt som katolsk skola innebär att du som lärare uppmuntras att lyfta fram olika etiska perspektiv utifrån din undervisning och elevernas frågor och där du tillsammans med eleverna kan föra en allt mer nyanserad diskussion utifrån elevernas ålder och mognad.
Vi förutsätter att du har en adekvat utbildning som svarar mot den tjänst du söker. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Sankt Thomas skola är belägen i två äldre byggnader i den vackra S:t Larsparken i södra Lund. Vi har ca 160 elever F-9 och små klasser för att varje elev ska kunna bli sedd och bekräftad.
Vi är en av tre katolska grundskolor i Sverige och huvudman för verksamheten är en icke-vinstdrivande stiftelse. Vår största rikedom är den mångfald av kulturer som finns på vår skola bland elever, föräldrar och personal.
Välkommen med din ansökan, som jämte löneanspråk och övriga handlingar du vill åberopa, skall vara Sankt Thomas skola tillhanda senast 15 juli - gärna tidigare! Ansök gärna via mail!

Ansök nu

Lärare F-3 100 %

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Jun 15
Vi söker nu en behörig och duktig lärare F-3 (ferietjänst 100 %) inför läsåret 2020-2021.
Vi är en liten skola med en klass per årskurs och där maxgränsen är 20 elever per klass. Vi söker dig som finner glädje i att arbeta tillsammans med eleverna för att hjälpa dem att lyckas i skolan. Du bör vara mjuk och lyhörd och samtidigt vara tydlig och kunna sätta de gränser som eleverna behöver.
Vårt arbetssätt som katolsk skola innebär att du som lärare uppmuntras att lyfta fram olika etiska perspektiv utifrån din undervisning och elevernas frågor och där du tillsammans med eleverna kan föra en allt mer nyanserad diskussion utifrån elevernas ålder och mognad.
Vi förutsätter att du har en adekvat utbildning som svarar mot den tjänst du söker. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Sankt Thomas skola är belägen i två äldre byggnader i den vackra S:t Larsparken i södra Lund. Vi har ca 160 elever F-9 och små klasser för att varje elev ska kunna bli sedd och bekräftad.
Vi är en av tre katolska grundskolor i Sverige och huvudman för verksamheten är en icke-vinstdrivande stiftelse. Vår största rikedom är den mångfald av kulturer som finns på vår skola bland elever, föräldrar och personal.
Välkommen med din ansökan, som jämte löneanspråk och övriga handlingar du vill åberopa, skall vara Sankt Thomas skola tillhanda senast 15 juli - gärna tidigare! Ansök gärna via mail!

Ansök nu

Lärare i NO/Ma åk 6-9 100 %

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Maj 24
Då vår nuvarande lärare snart går i pension söker vi nu en behörig och duktig lärare i NO och Ma på heltid för grundskolans senare år inför läsåret 2020-2021.
Vi söker dig som finner glädje i att arbeta tillsammans med eleverna för att hjälpa dem att lyckas i skolan och leda dem mot goda studieresultat. Du bör vara mjuk och lyhörd och samtidigt vara tydlig och kunna sätta de gränser som eleverna behöver.
Vårt arbetssätt som katolsk skola innebär att du som lärare uppmuntras att lyfta fram olika etiska perspektiv utifrån din undervisning och elevernas frågor och där du tillsammans med eleverna kan föra en allt mer nyanserad diskussion utifrån elevernas ålder och mognad.
Vi förutsätter att du har en adekvat utbildning som svarar mot den tjänst du söker. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Sankt Thomas skola är belägen i två äldre byggnader i den vackra S:t Larsparken i södra Lund. Vi har ca 160 elever F-9 och små klasser för att varje elev ska kunna bli sedd och bekräftad.
Vi är en av tre katolska grundskolor i Sverige och huvudman för verksamheten är en icke-vinstdrivande stiftelse. Vår största rikedom är den mångfald av kulturer som finns på vår skola bland elever, föräldrar och personal.
Välkommen med din ansökan, som jämte löneanspråk och övriga handlingar du vill åberopa, skall vara Sankt Thomas skola tillhanda senast 14 juni - gärna tidigare! Ansök gärna via mail!

Ansök nu

Fritidspedagog/fritidsledare 100 %

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Maj 24
Inför läsåret 2020-2021 söker vi nu en fritidspedagog/fritidsledare till Sankt Thomas skola då en av våra duktiga medarbetare kommer att flytta uppåt landet!
Sankt Thomas skola är belägen i den vackra S:t Larsparken i södra Lund. Vi är en av tre katolska grundskolor i Sverige och huvudman för verksamheten är en icke-vinstdrivande stiftelse.
Vår största rikedom är den mångfald av kulturer som finns på vår förskola och skola bland elever, föräldrar och personal.
Vi söker nu en driven fritidspedagog till vårt fritidshem. Som pedagog kommer du att arbeta med barnen under skol- och fritidstid, men också ha vissa administrativa uppgifter kopplade till fritidsverksamheten.
Vi söker dig som tycker att det är roligt att arbeta med barn och som skulle uppskatta en liten skola som arbetsplats. Du bör vara mjuk och lyhörd och samtidigt vara tydlig och kunna sätta de gränser som eleverna behöver. Vi förutsätter att du har utbildning och erfarenheter som svarar mot den tjänst du söker. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Välkommen med din ansökan, som jämte löneanspråk och övriga handlingar du vill åberopa, skall vara Sankt Thomas skola tillhanda senast 14 juni - gärna tidigare! Ansök gärna via mail!

Ansök nu

Förskollärare 100 %

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Maj 24
Inför läsåret 2020-2021 söker vi nu en förskollärare till Sankt Thomas förskola!
Sankt Thomas förskola är belägen i den vackra S:t Larsparken i södra Lund tillsammans med Sankt Thomas skola. Vi är en av tre katolska grundskolor i Sverige och huvudman för verksamheten är en icke-vinstdrivande stiftelse.
Vår största rikedom är den mångfald av kulturer som finns på vår förskola och skola bland såväl familjer som personal.
Vi söker dig som tycker att det är roligt att arbeta med barn och som skulle uppskatta en liten förskola som arbetsplats, med stora möjligheter att vara med och utforma den pedagogiska verksamheten i samarbete med de andra förskollärarna.
Du bör vara mjuk och lyhörd och samtidigt vara tydlig och van vid att samarbeta med kolleger och föräldrar. Vi ser gärna att du har en förtrogenhet med och nyfikenhet på vår katolska identitet. Vi förutsätter att du har en adekvat utbildning som svarar mot den tjänst du söker. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Välkommen med din ansökan, som jämte löneanspråk och övriga handlingar du vill åberopa, skall vara Sankt Thomas skola tillhanda senast 14 juni - gärna tidigare! Ansök gärna via mail!

Ansök nu

Lärare i Bild åk 4-9 50 %

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Maj 24
Inför läsåret 2020-2021 söker vi nu en ny behörig och duktig lärare i Bild för grundskolans senare år. Möjlighet finns till högre tjänstgöringsgrad i kombination med annan ämnesbehörighet eller personlig lämplighet.
Vi söker dig som finner glädje i att arbeta tillsammans med eleverna för att hjälpa dem att lyckas i skolan och leda dem mot goda studieresultat. Du bör vara mjuk och lyhörd och samtidigt vara tydlig och kunna sätta de gränser som eleverna behöver.
Vårt arbetssätt som katolsk skola innebär att du som lärare uppmuntras att lyfta fram olika etiska perspektiv utifrån din undervisning och elevernas frågor och där du tillsammans med eleverna kan föra en allt mer nyanserad diskussion utifrån elevernas ålder och mognad.
Vi förutsätter att du har en adekvat utbildning som svarar mot den tjänst du söker. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Sankt Thomas skola är belägen i två äldre byggnader i den vackra S:t Larsparken i södra Lund. Vi har ca 160 elever F-9 och små klasser för att varje elev ska kunna bli sedd och bekräftad.
Vi är en av tre katolska grundskolor i Sverige och huvudman för verksamheten är en icke-vinstdrivande stiftelse. Vår största rikedom är den mångfald av kulturer som finns på vår skola bland elever, föräldrar och personal.
Välkommen med din ansökan, som jämte löneanspråk och övriga handlingar du vill åberopa, skall vara Sankt Thomas skola tillhanda senast 14 juni - gärna tidigare! Ansök gärna via mail!

Ansök nu