Academic Work Sweden AB jobb i Lund

Hitta lediga jobb hos Academic Work Sweden AB i Lund. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Lund.

Junior Labb/Automationstekniker med brinnande mekanikintresse till Axis!

Bygg- och anläggningsförare
Läs mer Sep 27
Nytt
Är du en doer som gillar när den ena dagen inte är den andra lik, där din problemlösningsförmåga ställs på prov varje dag? Har du erfarenhet av att lösa mekaniska utmanande problem eller på fritiden ägnar dig åt att bygga diverse mekaniska produkter? I så fall så kan du vara som klippt och skuren för tjänsten som Labbtekniker hos Axis Communications i Lund!

OM TJÄNSTEN
Axis expanderar och av den anledningen söker vi nu dig som vill bidra till att projekten och produktionen sker på ett effektivt och flytande sätt.

Du kommer vara en del av ett sammansvetsat team som idag består av tio medarbetare, som i sin tur är en del av en större avdelning på företaget. Genom självständigt arbete, i en miljö av kompetenta och hjälpsamma kollegor, kommer ditt teknikintresse både bli uppskattat och utmanat i det dagliga arbetet. Detta kan vara när du monterar, testar eller felsöker testutrustningen som Axis använder sig av.

Företaget vill att du är med och driver verksamheten framåt. Därför arbetar de för att initiativ skall drivas underifrån och upp istället för tvärt om. Detta gör att Axis strävar efter att hålla processer och styrning på en minimal nivå. Axis är inte bara ett företag; Axis är en kultur, ett sätt att leva. Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen är det en stor bredd på arbetsuppgifter och du kommer att ha mycket självständigt ansvar för ditt arbete inom produkttestningsgruppen, men samtidigt ha mycket kontakt med både interna och externa kontakter. Med andra ord kommer du som nyanställd kunna grotta ner dig i tekniskt krävande utmaningar och samtidigt lära dig av många duktiga kollegor.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat inkludera:


* Utföra stabilitetstest för att kontrollera kvalitén på produkter och system
* Administrera inköp av material och reservdelar för produktionssystem och fixturer
* Montera, kontrollera och skicka vidare testutrustning till Axis olika produktionsplatser
* Enligt ritning eller dokumentation bygga produktionssystem och fixturer, samt leveransverifiera dem
* Felsökning och underhåll av utrustning internt och hos underleverantörer


VI SÖKER DIG SOM
- Har en gymnasieutbildning, helst med inriktning på mekanik/el/teknik
- Har ett genuint intresse och stor kunskap inom elektronik. Beskriv i din ansökan hur just ditt tekniska intresse uttrycker sig!
- Har B-körkort
- Pratar och skriver obehindrat på både svenska och engelska, eftersom detta är språken som kommuniceras både internt och externt

Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av:


* En liknande tjänst och har arbetat med felsökning, lödning, mekaniska komponenter eller liknande förut.
* Erafarenhet av dokumentation och att avläsa mekaniska ritningar, elschema och pneumatikschema
* Datorvana/intresse för mjukvara
* Grundläggande CAD kunskap


Karaktärsdrag som beskriver dig


* Initiativtagande
* Samarbetsförmåga
* Problemlösande
* Kommunikativ


Övrig information


* Start: Enligt Överenskommelse
* Omfattning: Heltid, Tillsvidare
* Placering: Lund, Ideon
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis Communications önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Axis Communications är marknadsledande inom nätverksvideo och en drivande kraft i skiftet från analog till digital videoövervakning, vilket gör en tryggare, smartare och säkrare värld möjlig. Axis erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer som inkluderar produkter och lösningar baserade på innovativa och öppna teknikplattformar.

Ansök nu

Executive assistant till Axis Communications i Lund

Administrativ assistent
Läs mer Sep 26
Nytt
Vi tror att du har erfarenhet av rollen som executive assistant och är en duktig koordinator. Du tycker att event planering verkar spännande och vill få in en fot på ett internationellt bolag. I rollen som Executive Assistant hos Axis Communications får du chansen att arbeta i en ledande organisation med ett högt kvalitetsfokus och en inkluderande företagskultur. Låter det här som något för dig? Sök rollen redan idag då den ska tillsättas omgående!

OM TJÄNSTEN
Ledningsgruppen för EMEA-organisationen på Axis Communications söker nu en Executive Assistant som kommer spela en stor roll för deras dagliga arbete. Här kommer du ingå i ett mindre team på 10 personer där du som executive assistant kommer stötta Vice President och ledningsgruppen. Du får här möjligheten att bli en nyckelperson i en bred organisation där du kommer arbeta med koordinering och anordna ett stort internt invent.

Du erbjuds


* Uppdraget ligger initialt fram till juni 2023. Initialt kommer uppdraget ligga på 6 månader och så länge alla är nöjda med samarbetet kommer det förlängas till juni 2023. Det finns chans till förlängning efter detta.
* En chans att få in foten på ett stort internationellt bolag i framkant i sin bransch


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Executive Assistant kommer bu bland annat arbeta med:


* Koordinering av kalender och mailinkorg
* Planera och utföra event i EMEA-organisationen
* Organisering och koordinering av externa och interna möten
* Förberedelse av presentationsmaterial och rapporter
* Koordinering av resor, både för interna medarbetare och externa besökare


VI SÖKER DIG SOM
Vi letar efter dig som tidigare har god erfarenhet av en koordinerande roll, gärna av rollen som Executive Assistant. Du har tidigare vana av ett arbetsklimat i högt tempo och har därför god prioriteringsförmåga.

Utöver det söker vi dig som:


* Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område
* Har erfarenhet av att koordinera och planera event
* Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, detta då organisationsspråket är engelska
* Har väldigt god datavana, framförallt av MS Office


Som person är du väldigt strukturerad och självgående. samtidigt som du trivs i att arbeta i team. Du får saker gjorda och agerar professionellt och prestigelöst i din roll. Vi tror även att du är en driven person som inte är rädd för att ta plats i ett seniort team.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Lund


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vill du veta mer om Axis? Då kan du läsa mer här!

Ansök nu

Konstruktör till Purac i Lund

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Sep 22
Purac är ett företag som räddar världen genom meningsfullt och miljöinriktat arbete. De skapar hållbara vattenlösningar för framtiden. Nu söker de efter nya medarbetare som kan vara med och skapa ett hållbart samhälle och kanske är det just DU!

OM TJÄNSTEN

I rollen kommer du tillhöra en projektgrupp som blir tilldelade olika arbetsuppgifter under tidens gång, bland annat kommer ni jobba med CAD-ritningar, dimensioneringar och beräkningar. Var med och skapa ett hållbart samhälle med Purac.

Du erbjuds


* Goda utvecklingsmöjligheter inom företaget
* Att vara en del av ett företag som tänker hållbart och på framtiden, vilket ger dig chansen att göra något värdefullt för samhället
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer ingå i en projektgrupp som arbetar med olika uppgifter. Ni kommer arbeta med att göra ritningar i 3D CAD av anläggningar och vattenledningar samt göra dimensioneringar och beräkningar. Det kommer också förekomma kontakt med leverantörer och andra avdelningar i företaget.

VI SÖKER DIG SOM
- Besitter en teknisk eftergymnasial utbildning
- Är obehindrad i svenska, både i tal och skrift

Meriterande för tjänsten är kompetens inom CAD-systemet AutoCAD plant 3D, CAD 3D eller AutoDesk inventor.

Under rekryteringsprocessen läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper, vi söker dig som är:


* Problemlösande
* Strukturerad
* Samarbetsinriktad


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Ort: Lund


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om Purac!

Ansök nu

Customer experience coordinator till Axis Communication i Lund

Administrativ assistent
Läs mer Sep 20
Vi tror att du är personen som är intresserad av att bli en del av en stor internationell organisation där du blir en viktig spelare för Axis kunder och besökare. Du trivs i en självgående och flexibel roll där du får arbeta serviceinriktat och med administrativa uppgifter i en innovativ och utvecklande miljö! Låter detta som en spännande roll för dig? Sök redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande.

OM TJÄNSTEN
På Axis Communications i Lund hittar du ett välbesökt Experience Center där besökaren får möjlighet att lära känna Axis produkter, få en "behind-the-scenes" upplevelse kring de senaste teknologierna samt testa sig fram till produkten som passar just dem. I rollen som Customer experience center Coordinator kommer du få koordinera de bokningar som kommer in till centret samt agera host och supporta besökarna i deras besök.

För att trivas i rollen behöver du vara duktig i mötet med människor. Du kan ta initiativ och är strukturerad. Du kommer även få arbeta med administrativa uppgifter så det krävs att du är van vid denna typ av arbetsuppgifter.

Du erbjuds


* Initialt ett kontrakt på 6 månader med god chans till förlängning.
* Att bli del av ett företag vars framgång i stor utsträckning beror på högkvalificerad personal och deras starka, öppna och tillåtande företagskultur – en företagskultur som bäddar för framgång och medför möjligheter att ständigt bryta ny mark. På Axis finner du innovativa, dedikerade och engagerade medarbetare som är kärnan i verksamheten och den framgång som Axis taktar mot. Som världsledande företag inom nätverksvideo erbjuder Axis olika övervakningssystem och andra pålitliga säkerhetslösningar. Samtliga är produkter som baseras på en öppen plattform av att ständigt leverera kvalité och högt värde till sina kunder.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer omvårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER
- Koordinera och administrera bokningar
- Hantera kunders önskemål och ändringar i bokningarna
- Assistera värdarna under kundbesöket
- Svara på frågor och guida besökarna under deras vistelse

VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område
- Har erfarenhet av administrativt arbete
- Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska då koncernspråket är engelska
- Har grundläggande kunskap kring teknisk hårdvara som IPads, datorer etc.

Som person agerar du professionellt i kundmötet, du är inte rädd för att prata inför flera människor och är därför en duktig kommunikatör. Du ger alltid högkvalitativ service och vet vad som behövs för göra kunden nöjd.

För rätt person kan denna roll utvecklas till något mer och därför är det av stor vikt att du driven person som tar egna initiativ för att flytta dig framåt.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Lund


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Om du vill veta mer om Axis. Läs mer på deras hemsida här! Du kan även läsa mer om deras Experience Center här!

Ansök nu

Studenttestare till Qlik i Lund

Systemtestare
Läs mer Sep 20
Är du i början av dina studier och på jakt efter ett riktigt kul extrajobb inom IT/test? På Qlik får du möjlighet att jobba med testning på ett globalt och innovativt företag med en riktigt spännande produktportfölj. Vi ser gärna att du studerar till ingenjör, systemvetare, utvecklare eller dylikt men det viktigaste är ditt genuina teknikintresse och en stor portion nyfikenhet. Ta chansen och sök redan idag! Urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Qlik levererar plattformslösningar för datavisualisering, analys och rapportering till 48 000 kunder över hela världen. Företag i alla storlekar och branscher använder Qliks lösningar för att visualisera och utforska information, skapa insikt om verksamheten och fatta bättre beslut. På Qlik optimerar man Business Intelligence (BI) genom att utnyttja den samlade intelligensen hos människor i en organisation. Fokus ligger på att göra det möjligt för alla i en organisation att se, följa och analysera data.

För att stötta systemtestning av de olika produkterna söker vi nu studenttestare till R&D avdelningen. Teamet består idag av ett härligt gäng testkonsulter från oss på Academic Work och du blir den 5e medlemmen. Du och dina kollegor kommer att som en grupp sitta i ett öppet och modernt kontorslandskap där ni under ledning arbetar i nära relation till bland annat Customer Verification-teamet. Tillsammans bidrar alla till en kultur med hög energinivå och stark lagkänsla. I denna lärande organisation där man satsar på kontinuerlig utveckling finns det stora möjligheter för dig att växa både som person och professionellt.

Det kommer att finnas möjlighet för distansarbete någon dag i veckan om så önskas.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Qlik. Uppdraget kommer att vara på deltid och för rätt personer ser vi långsiktigt på samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
På detta uppdrag kommer du att arbeta 2 dagar i veckan, där du förväntas kunna jobba både hel- och halvdagar. Då Qliks produkter riktar sig till många olika typer av användare som använder produkterna på olika sätt, är det av högsta vikt att kunna se produkterna ur ett helhetsperspektiv – allt för att kunna uppnå god kvalitet innan mjukvaran når kunderna.

Som studenttestare på Qlik kommer du främst att arbeta med Session-Based Exploratory Regression Testing utifrån ett kundperspektiv. Det kommer att finnas guidelines för vad som ska uppnås, men inom ramen för dessa är testningen relativt fri. Inte minst mot bakgrund av det senare är det viktigt att du i skrift på ett övergripligt sätt löpande dokumenterar din testning.

Tjänsten passar dig som vill ha ett spännande deltidsjobb där du jobbar med givande och varierande arbetsuppgifter.

VI SÖKER DIG SOM
För detta uppdrag lägger vi stor vikt vid att du som sökande har ett gediget tekniskt intresse och en vilja att lära dig mer om mjukvara, felsökning och problemlösning. Du är en nyfiken person som jobbar ihärdigt, vågar testa dig fram och inte ger dig i första taget. Det är inte sällan som du tänker ”Vad händer om jag gör detta?” – vilket är en uppskattad egenskap när uppgiften är att hitta buggar och problem. Självklart har du ett öga för detaljer – om något som du utfört flera gånger förut plötsligt ser ut eller beter sig annorlunda är detta något du så klart uppmärksammar.

I rollen är det även viktigt att vara strukturerad, då du både behöver kunna dokumentera de scenarion du utfört samt reproducera eventuella problem/buggar du hittat. Det är viktigt att kunna jobba självständigt och inte vara rädd för att fråga andra om du kör fast eller inte förstår en uppgift.

Vidare ser vi att du:


* Är studerande på högskola eller universitet och tar examen minst ett år framåt
* Studerar en relevant utbildning inom IT/teknik
* Har ett stort tekniskt intresse och viljan att lära dig mer
* Är flytande i svenska och har goda kunskaper i engelska då tjänsten kräver det


Det är meriterande om du:


* Har kunskap inom statistik eller dataanalys


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, 2 dagar i veckan
* Placering: Lund
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Qliks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Nyexad mjukvaruutvecklare till Axis i Lund

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 15
Är du en riktigt vass programmerare? Kanske är du en fena på effektivt samarbete och som inte är rädd för att ta egna initiativ? Missa då inte chansen att få jobba på Axis Communications i Lund!

OM TJÄNSTEN
Axis arbetar med utveckling av nätverksbaserad kameraövervakning och erbjuder i dagsläget både kameror och systemlösningar inom området. Företaget är ledande inom sin bransch och har kontor i 20 länder samt samarbetspartners världen över. Nu letar deras avdelning Installation & Device Management efter sin nästa talang! Avdelningen Installation & Device Management jobbar med att göra konfigurationer av Axis produkter säkra och effektiva. Tillsammans med ett riktigt grymt team som utmärker sig på sin djupgående kunskap och effektivitet kommer du få ta del av och utveckla komponenterna till deras cloud system.

Du erbjuds:


* En chans att arbeta i en världsledande global organisation med väldigt goda utvecklingsmöjligheter inom företaget
* En mentor som kommer ha ett personligt intresse i din utveckling och finnas som bollplank för idéer, feedback och frågor
* En dynamisk miljö med väldigt varierande arbetsuppgifter. Eftersom man sällan stöter på samma problem och utmaningar kommer du ständigt att utvecklas och lära dig mer


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Avdelningen Installation & Device Management jobbar dagligen med ständig förbättring och utveckling. Mot hårdvara, mjukvara och mot cloud system. I rollen kommer du tillhöra den delen av avdelningen som jobbar mer specifikt med cloud solutions och som utvecklar mjukvaran som ska underlätta konfiguration och installation av Axis produkter. Är du en nyfiken och energirik individ kommer du definitivt passa in! Tillsammans med ditt nya team kommer du få möjlighet att ta del av hög kompetensutveckling och ett rikt mentorskap.

I denna process kommer första steget innebära ett programeringstest i valfritt språk. Vid ansökan kommer man få en inbjudan till testet. Detta test skall avklaras inom 5 dagar. Beroende på resultat kommen man därefter vidare till ett telefonsamtal.

Du kommer bland annat att:


* Programmera och utveckla komponenterna för cloudsystem
* Testa och bugfixa existerande kod
* Ta del av och förstå kundens behov för ständig förbättring


VI SÖKER DIG SOM
- Har en civilingenjörsexamen inom systemutveckling, datavetenskap eller liknande relevant utbildning
- Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift
- Har mycket goda kunskaper inom programmering

Det är extra meriterande om du har erfarenhet av:


* Programmeringsspråket Go
* Känner till Azure eller AWS


Som person är du:


* Problemlösande
* Självgående
* Noggrann


Övrig information:


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Lund, Ideon
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis Communications önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om Axis Communications!

Ansök nu

Junior Testare till Axis QA avdelning i Lund!

Systemtestare
Läs mer Sep 8
Brinner du för testning? Är du dessutom en social och energirik person som gillar att ha många bollar i luften samtidigt? Missa då inte chansen att få jobba hos en världsledande leverantör inom kameror!

OM TJÄNSTEN
Axis arbetar med utveckling av nätverksbaserad kameraövervakning och erbjuder i dagsläget både kameror och systemlösningar inom området. Företaget är ledande inom sin bransch och har kontor i 20 länder samt samarbetspartners världen över.

Du erbjuds:


* En chans att arbeta i en världsledande global organisation med väldigt goda utvecklingsmöjligheter inom företaget
* En mentor som kommer ha ett personligt intresse i din utveckling och finnas som bollplank för idéer, feedback och frågor
* En dynamisk miljö med väldigt varierande arbetsuppgifter. Eftersom man sällan stöter på samma problem och utmaningar kommer du ständigt att utvecklas och lära dig mer


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att få sitta på Axis QA avdelning hos Information Systems. Här kommer du få vara en del av ett mångkulturellt, glatt och ungt team som består av ca 10 personer i dagsläget. Tillsammans med ett tight samarbete med utvecklare kommer ni driva linjearbete eller projekt framåt.

Du kommer bland annat att:


* Ta fram ramverk och utföra både manuella och automatiserade tester
* Ta del av linje och projektarbete
* Ta del av dagliga stand ups med teamet


Vi söker dig som verkligen brinner för testning! Rollen kräver mycket nätverkande, därför lägger vi stor vikt på din sociala förmåga i vår bedömning.

VI SÖKER DIG SOM
- YH, Högskoleingenjör eller civilingenjörsexamen med relevant IT eller teknisk bakgrund för test
- Obehindrad i tal och skrift för såväl svenska som engelska

Det är meriterande om du har:


* Certifiering inom ISTQB


Som person är du:


* Problemlösande
* Samarbetsvillig
* Kommunikativ


Övrig information:


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Lund, Ideon
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis Communications önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om Axis Communications!

Ansök nu

Embedded Software Engineer till Axis i Lund!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 8
Är du nyfiken på hur ett inbyggt system väcks till liv? Brinner du för Cyber Security inom IoT området? Axis letar just nu efter en engagerad och nyfiken C utvecklare med en passion för kodning och kodoptimering.

OM TJÄNSTEN
Bor man i Malmö- och Lundregionen har man knappast kunnat missa att det händer mycket hos Axis, det är en framgångsresa med fokus på innovation och utveckling av verksamheten. På Axis Communications i Lund uppmanar man till innovativa lösningar och ligger i framkant vad gäller utveckling inom nätverksbaserad kameraövervakning.

Avdelningen är ansvarig för att designa och implementera security features. Denna tjänst passar dig som brinner för kodning i kombination med högt intresse för IT Security

Du erbjuds


* En tydlig introduktion samt en mentor som tar ett personligt intresse i din utveckling för att du ska komma in bra i rollen och teamet
* Vara del av en utvecklarmiljö med väldigt varierande arbetsuppgifter, där du ständigt att utvecklas och lära dig mer
* Dagliga frukostar och med jämna mellanrum hålls det inspirationsföreläsningar som man uppmanas närvara på. Det finns även en sportgrupp på Axis som ansvarar för att göra kul saker som att anordna Padel och Futsal, det finns även ett gym på företaget för så väl anställda som konsulter


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
I rollen kommer man få vara en del av Axis Platform Security Team. Här kommer du främst att jobba med boot och boot loaders för de chip som kommer in till Axis. Du kommer att arbeta mycket i C, så här gäller det att dina kunskaper inom embeddedutveckling är vassa! Du kommer även att få jobba med säkerhetsbitar. Främst i form av att vara en del av och bygga och utveckla flera områden relaterade till säkerhet för inbyggda system/IoT

Du kommer att


* Programmera dagligen i C
* Arbeta med att utveckla och effektivisera mjukvaran för Axis Secure Boot och relaterade system
* Arbeta med kravställning, validering, design, implementation och bugrättningar för Axis produktplattformar
* Lära dig om metoderna för säker utveckling (Axis Secure Development Model)


Tjänsten passar dig som verkligen brinner för kodning med fokus på säkerhet och stabilitet. Du är initiativtagande och tycker om att arbeta med många olika typer av arbetsuppgifter.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som gillar C programmering med Linux som arbetsmiljö. Du har civilingenjörsexamen inom datavetenskap, matematik, elektroteknik eller liknande relevant inrikning

Vi ser att du har:


* En civilingenjörsexamen med relevant inriktning
* Mycket goda kunskaper inom programmering gärna C
* Ett intresse för cyber security och embedded systems


Har du även kommit i kontakt med någon eller några av dessa områden, så kommer du få en flygande start hos Axis:


* Tidigare erfarenhet av security features
* Kunskaper inom Git, Gerrit och Jenkins
* Talar och skriver obehindrat på engelska och svenska
* Erfarenhet av Python


Som person är du:


* Noggrann
* Analytisk
* Problemlösande


ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Lund, Ideon
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis Communications önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Axis Communicationär inte bara ett företag, Axis är en kultur, ett sätt att leva. Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Vi tillåter och uppmuntrar våra anställda till självständigt tänkande – vi lever efter våra värderingar: Act as one, Always open och Think big! Läs mer om hur det är att arbeta på Axis här!

Ansök nu

Project Engineer to a global research centre i Lund!

Projekteringsingenjör, el-tele och elektronik
Läs mer Sep 8
Are you looking for a new opportunity in an international environment and established organization who is leading within its field? This is an unique chance to work in a multi-disciplinary research centre, based on the world’s most powerful neutron source. If this sounds interesting to you, don't hesitate to keep on reading!

OM TJÄNSTEN

In this position you will configure the target system according to business requirements and act as first line support for the system. You will also be responsible for analyze design and data for the system. The role also involve collaboration with other facilities in order to share knowledge and experiences to further improve the business.

Du erbjuds


* Introduction to the company, the business and system
* Great opportunities to be a part of a global research centre in the start-up phase!
* As a consultant at Academic Work you are offered a unique chance to grow as a professional, extend your network and establish valuable contacts for the future. You can read more about this in the link!


ARBETSUPPGIFTER
- Quality checks and import equipment
- Manage financial documentation according to the technical information
- Extract data from the database to different groups when requested
- Manage the system documentation, guidelines, training and barcoding capabilities and participate in the rollout of new functionalities
- Cooperate and communicate with buyers and other parts of the business

VI SÖKER DIG SOM

Övrig information


* Start: ASAP
* Work extent: Full time
* Location: Lund


Contact information: This recruitment process is conducted by Academic Work. It is a request from our client that all questions regarding the position is handled by Academic Work.

Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase. If you have a last date for application, keep in mind that you cannot close the advert before all applications has been reviewed.

INFORMATION OM FÖRETAGET
The company is a multi-disciplinary research centre based on the world’s most powerful neutron source. The facility will open for scientists in 2023 and enable scientific breakthrough within materials research.

Ansök nu

Administrator to a global research Centre in Lund!

Administrativ assistent
Läs mer Sep 6
Do you want to work in an international environment in an organization who is leading within their field? You now have the opportunity work in a multi-disciplinary research center, based on the world’s most powerful neutron source. Our client is looking for an administrator - apply now!

OM TJÄNSTEN
You will be part of the facilities team and work closely to the group leader. As an administrator you will support the team with documentation and maintenance documents.

This is a consulting assignment initially for a 3 months period with an opportunity for an extension.

As a consultant at Academic Work, you are offered a great opportunity to grow as a professional, extend your network and establish valuable contacts for the future. Read more about our offer.

ARBETSUPPGIFTER
- Documentation
- Organizing safety walks
- Inventory
- Supporting colleagues with different admin- related tasks

VI SÖKER DIG SOM
- An excellent command of both written and spoken English
- Experience in windows, Excel and PowerPoint
- Excellent analytic skills understanding technical information
- Very high personal quality demands, precise and detailed at every step

Meritorious:


* Academic degree in a relevant field (e.g., Chemistry, physics or mathematics)
* Familiar with technical administration
* Lab experience


As a person you:


* Take initiative
* Flexible
* Communicative


To succeed in this role, we believe you have an interest within the field and a willingness to learn. We also believe that you enjoy an administrative role and can easily adjust to new tasks.

#

Other information


* Start date: As soon as possible
* Work extent: Full-time
* Location: Lund
* Contact information: This recruitment process is conducted by Academic Work. The client has requested that all questions regarding the position should be handled by Academic Work.


Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

Ansök nu

Studentutvecklare till Axis Communications i Lund!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 7
Är du en vass programmerare med erfarenhet av Python? Är du sugen på att få ansvara för ett projekt på egen hand och utveckla ett eget verktyg? Missa då inte chansen att få kompletera studierna med ett jobb vid sidan om hos en globalt marknadsledande leverantör så som Axis!

OM TJÄNSTEN
Axis Communications arbetar med utveckling av nätverksbaserad kameraövervakning och erbjuder i dagsläget både kameror och systemlösningar inom området. Företaget är ledande inom sin bransch och har kontor i 20 länder samt samarbetspartners världen över.

IT Governance är en avdelning som går på bredden och försöker hjälpa till så helheten går i takt. Det görs bland annat genom verktyg som compliance, arkitektarbete, och revisioner.

Du erbjuds


* Vara del av en utvecklande miljö med väldigt varierande arbetsuppgifter, eftersom man sällan stöter på samma problem och utmaningar så kommer du ständigt att utvecklas och lära dig mer
* Att ingå i ett skickligt, tekniskt starkt och inkluderande team där man värderar god stämning och att ha kul på jobbet - du kommer även ha 1-2 mentorer som kommer följa din utveckling


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
I din roll kommer du vara ansvarig för att skapa ett verktyg som ser till att alla system och databaser dokumenteras. Här kommer användaren få en överblick över vad som behöver förnyas och vad som behöver uppdateras. Skalet finns redan och du kommer få sitta tillsammans personer som har erfarenhet och senioritet att hjälpa dig med vilka uppgifter som behöver utföras och hur. Du kommer förväntas jobba 1-2 dagar i veckan. Arbetstider och arbetsdagar sammanställs tillsammans med Axis.

Du kommer att:


* Programera i Python
* Arbeta med Jira och Confluence


VI SÖKER DIG SOM
- Just nu studerar en högskole- eller civilingenjörsexamen inom exempelvis datavetenskap, systemvetenskap, elektroteknik eller liknande IT relaterad utbildning med minst 1.5 år kvar av din utbildning
- Talar och skriver obehindrat på engelska och svenska
- Har mycket goda kunskaper i Python

Det är även meriterande om du har:


* Känner till Jira
* Känner till Confluence


Som person är du:


* Strukturerad
* Självgående
* Problemlösande


#

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid
* Placering: Lund


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om Axis Communications!

Ansök nu

Signal Processing Engineer to FlatFrog!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 6
Do algorithms get you going? Is signal/image processing and embedded software development your jam? If that´s the case, FlatFrog is looking for a Signal Processing Engineer for their headquarters at Ideon in Lund! They offer an exciting role where you get to work with innovative projects. Apply today and get a chance to work within a passionate team together with highly skilled co-workers.

OM TJÄNSTEN
FlatFrog is a pioneer technology provider for interactive large displays. They are revolutionizing the corporate conference rooms and school classrooms around the world with their high-performance patented InGlass technology. Their customers are large international brands that sell complete displays and products into corporate and education markets. FlatFrog develops, from ground-up, both software and hardware made for large volume production and is headquartered in Lund with offices in US and Asia.

You are offered


* To work with new and innovative projects
* Challenging and varied tasks in a tight team that supports each other
* A mentor who guides you through your first time in your new role


As a consultant at Academic Work you are offered a great opportunity to grow as a professional, extend your network and establish valuable contacts for the future.

ARBETSUPPGIFTER
We are looking for an individual with a strong interest in signal/image processing, machine learning, and embedded software development. You will be part of a tight signal processing team with highly skilled engineers and software developers. You will work with the whole chain from innovation, development and deployment at customer site. You will also sometimes work close to the HW team (with mechanics, optics and electronics). The algorithms you will devise together with the team are advanced but in the end they should run in a resource constrained embedded environment. You have a solid mathematical algorithm understanding within signal processing and a large portion of practical knowledge on how an algorithm gets efficiently implemented in a resource constrained embedded system.

For example, you will:


* Optimize algorithms or add new algorithms
* Analyze data to be able to draw conclusions together with the rest of the team
* Evaluate system performance together with the test department


VI SÖKER DIG SOM
You have at least a Master of Science degree with specialization in computer science, mathematics, physics or similar. You have a genuine interest and knowledge in embedded systems and well documented knowledge within the signal processing field. We are looking for a person who enjoys both devising a new algorithm and also making an efficient embedded implementation in FlatFrogs products. You can be both newly graduated or have a few years of experience.

Important skills for this position


* Signal/Image Processing and/or Machine learning
* Interest in time-critical C-programming
* Both written and spoken fluency in Swedish and English


Good to have skills


* Development in Linux environment
* ARM/SIMD assembler
* Python


We expect an individual who sees a challenge in working with a high performing team and who has a passion to deliver better-than-expected results. We are looking for an open-minded and humble individual who has a strong belief in his/her skills. In our recruitment, we take great care in finding the right person who contributes and complements our existing employees

#

Other information


* Start: November
* Degree of work: Fulltime
* Placement: Lund


The recruitment process is handled by Academic Work and, per client's request, all queries regarding the job and the recruitment process will be handled by Academic Work.

This is an ongoing recruitment process which means that the process will close as soon as we've settled on a candidate for the position.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Read more about FlatFroghere!

Ansök nu

IT-tekniker till WE2U

Installationstekniker
Läs mer Sep 5
Har du tidigare erfarenhet som IT-tekniker och söker nya utmaningar på ett spännande bolag som är specialiserade på små- och medelstora företag? Du är en perfekt match om du har stort IT-intresse och vill arbeta med både teknik och människor i en bred roll som IT-tekniker. Är det din framtida roll? Sök nu!

OM TJÄNSTEN
WE2U tog i mars 2014 över IT- och telefoniverksamheten från servicebolaget Ideon Center AB som erbjudit dessa tjänster inom Ideon sedan starten i mitten av 80-talet. Självfallet följde personalen som har ansvar för drift och kundservice med. Ägarna bidrar med 25-års erfarenhet inom Telekom och IT och har tecknat ett avtal med Ideon Center AB. Det är över 300 företag och 1000 användare i våra lösningar och vi är uppskattade för vår kompetens och höga servicegrad. Vi är specialiserade på små- och medelstora företag vars miljö och förutsättningar vi känner väl.

Vi har under de senast åren hjälpt 500 företag i och runt Ideon att bli framgångsrika genom att tillhandahålla högkvalitativa IT- och Telekomtjänster till konkurrenskraftiga priser.

Hos oss kommer kunden alltid fram och vi tar oss an deras ärende direkt och ofta löser vi det omgående. Detta är också en viktig del av en bekymmersfri vardag.

Du erbjuds:


* Ett roligt och varierande arbete
* Ett litet företag som innebär ett fritt arbetssätt
* Intressanta kunder inom biotech och IT
* Friskvårdsbidrag
* Parkering


ARBETSUPPGIFTER
- Förbereda och konfigurera hårdvara, programvara och hantera åtkomst för kunder
- Du kommer ha övervakning på alla system och larm
- Hantera behörigheter och åtkomster
- Utföra uppgraderingar och patcha kundernas servrar
- Till viss del arbeta i butiken
- Du kommer ta hand om bokningar med driftkunder samt arbeta med att ta fram offerter
- Vara ansiktet utåt för IT-avdelningen – representera företaget väl genom att vara lösningsorienterad och serviceminded

VI SÖKER DIG SOM
- Minst fem års erfarenhet som IT-tekniker alternativt liknande roll
- Grundläggande kunskaper inom nätverk, Vlan, DNS, DHCP, windows servrar, backup och VmWare virtualisering
- Konfigurera fileserver VPS, Office 365
- Har erfarenhet av patchning och utföra uppdateringar av servrar
- Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande om:


* Du har en eftergymnasial utbildning inom IT
* Du har B-körkort
* Har kunskap inom telefoni och växel


Som person är du:


* Serviceinriktad
* Flexibel
* Problemlösande
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Omgående eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Lund


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och WE2Us önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Back-Office Koordinator till Sensative AB

Backofficepersonal
Läs mer Sep 3
Vill du få in en fot på ett spännande och nyskapande företag? Du har nu chansen att växa och utvecklas på ett bolag i framkant! Som Back-office Koordinator på Sensative agerar du spindeln i nätet för sälj- och leveransavdelningen där du blir en värdefull grundbult för företagets affärsaktiviteter! Låter det som något för dig? SÖK NU!

OM TJÄNSTEN
Sensative är ett ungt scale-up företag som med hjälp av banbrytande och moderna tillvägagångssätt i allt, även inköp och supply-chain management, möjliggör för verksamheter att bli genuint data-drivna med IoT. I rollen som Back-Office Koordinator supporterar du adminsitrativt i både sälj- och leveransaktiviteter.

Inledningsvis kommer dina ansvarsområden främst omfattas av att stötta kunder i fakturor, offerter, beställningar och leveranser. Över tid kommer dina ansvarsområden utvecklas, antingen mer mot sälj eller supply chain/inköp. Vi tror därför att du som person värderar personlig utveckling och motiveras av att vara på en arbetsplats som investerar i sina medarbetares kompetens i företaget såväl som branschen.

För att du ska få bästa förutsättningarna att lyckas i din roll kommer första tiden hos Sensative präglas av en 3-6 veckor lång upplärning där du introduceras till företaget, systemen och produkterbjudandet. Vi tror att du som söker har förståelse för administrativt arbete, är systemkunnig och har kännedom om IOT. Som person är du självgående, driven och nyfiken på teknikbranschen!

Du erbjuds


* Detta är ett konsultuppdrag på heltid, vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sensative. Uppdraget planerar att sträcka sig 6 månader. Därefter, om alla parter är nöjda, är Sensatives ambition att anställda dig internt.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Offertering och fakturering
- Upprätta/uppdatera ny och befintlig kund- och leverantörsinformation
- CoGS uppdateringar
- Uppsättning av artiklar och BoM:s
- Frakt och mottagning

VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad gymnasieexamen (gärna med inriktning natur eller ekonomi) samt eftergymnasiala studier av någon form
- Tidigare arbetat adminsitrativt
- Är bekväm i Excel och har praktisk erfarenhet av att ha jobbat i ett större system (ex. Fortnox, ERP/MRP eller SAP)
- Kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har en kandidat- eller mastersexamen ekonomi, supply chain eller motsvarande.

Som person är du självgående, strukturerad och samarbetsvillig!

Övrig information


* Start: Så snart som möjligt
* Omfattning: Heltid 6 månader, därefter planerad överrrekrytering.
* Placering: Mobilvägen 10, Lund


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om företaget här!

Ansök nu

Junior .Net-utvecklare till Axis!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 2
Axis är världsledande inom nätverkskameror och säkerhetslösningar. Axis är inne i en expansiv fas vilket innebär nya utmaningar och stora möjligheter, men också att de behöver bli fler. De söker nu efter en kollega som blir glad och inspirerad när de läser något om: .NET (C#), DevOps, WPF, Asynkron Programmering, Go, Kanban, Azure, AWS.

OM TJÄNSTEN
På Axis Communications i Lund uppmanar man till innovativa lösningar och ligger i framkant vad gäller utveckling inom nätverksbaserad kameraövervakning. Här finns stora utvecklingsmöjligheter för dig som ser lösningar snarare än problem.

Arbetet sker i projektform där medarbetare från många olika discipliner ingår, mjukvara, bildkvalitet, mekanik-, elektronik, industridesign, produktionsteknik, med flera. Axis har ett tätt samarbete över avdelningsgränserna för att jobba så effektivt som möjligt och utveckla marknadens bästa produkter.

Du erbjuds


* En tydlig introduktion samt en mentor som tar ett personligt intresse i din utveckling för att du ska komma in bra i rollen och teamet
* Vara del av en utvecklarmiljö med väldigt varierande arbetsuppgifter, eftersom man sällan stöter på samma problem och utmaningar så kommer du ständigt att utvecklas och lära dig mer
* Att ingå i ett varmt, inkluderande team där man värderar god stämning och att ha kul på jobbet


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Axis Software genomgår en spännande utveckling och växer ständigt. Avdelning är central i Axis satsning och du kommer att ingå i utvecklingsteamet för deras Video Management System (VMS). Deras VMS blir helt centrala för erbjudandet till kunder inom Medium segmentet, och knyter ihop Axis totala erbjudande: kameror, video recorders, mjukvara för desktop och mobil samt cloud-tjänster. Detta ställer höga krav på samarbetsformer, med tvärfunktionella och agila team som tar fram en helhet för slutanvändarna.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som gillar programmering. Du har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område, t ex Datateknik eller InfoCom. Arbetet kräver en lagspelare som har lätt för att jobba med nya människor. Vi tror också att du är resultatorienterad och har lätt att hantera många uppgifter samtidigt.

Meriterande (men inget krav) är erfarenhet från ett eller flera av följande områden:


* C#, c++, WPF, MVVM
* UX
* Python
* Deklarativ UI ramverk
* Versionshantering (Git)
* Grafikprogrammering (DirectX eller OpenGL)
* ffmpeg


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Lund, Ideon
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis Communications önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Axis Communications är inte bara ett företag, Axis är en kultur, ett sätt att leva. Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. De tillåter och uppmuntrar deras anställda till självständigt tänkande – samt leva efter deras värderingar: Act as one, Always open och Think big!

Ansök nu

Junior Embedded C-utvecklare till Axis

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 2
En unik chans har nu dykt upp för dig som tagit examen i somras och har ett stort intresse för hårdvarunära programmering! Du kan nu bli en del av de team som arbetar med Axis kärnvaruplattform. Kärnvaruplattformen är grunden för majoriteten av Axis fantastiska och innovativa kameraprodukter. Här är drömjobbet för dig som ser lösningar snarare än problem och vill jobba på ett världsledande och multinationellt bolag i framkant efter din studietid. Vänta inte med att söka, då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Axis arbetar med utveckling av nätverksbaserad kameraövervakning och erbjuder i dagsläget både kameror och systemlösningar inom området. Företaget är ledande inom sin bransch och har kontor i 20 länder samt samarbetspartners världen över.

Teamet Core Platform Internal Chips inom avdelningen Technologies behöver nu förstärkning av en junior embedded C-utvecklare. Teamet på idag 6 personer ansvarar för den del av programvaruplattformen som ser till att Axis interna chips kan prestera som bäst inom följande områden: video subsystem prestanda, bildkvalite, radarbearbetning och energihantering. Core SW Platformen är samtidigt central för majoriteten av Axis fantastiska kameraprodukter.

Du erbjuds


* Vara del av en utvecklarmiljö med väldigt varierande arbetsuppgifter, eftersom man sällan stöter på samma problem och utmaningar så kommer du ständigt att utvecklas och lära dig mer
* Att ingå i ett skickligt, tekniskt starkt och inkluderande team där man värderar god stämning och att ha kul på jobbet
* Dagliga frukostar och med jämna mellanrum hålls det inspirationsföreläsningar som man uppmanas närvara på. Det finns även en sportgrupp på Axis som ansvarar för att göra kul saker som att anordna Padel och Futsal, det finns även ett gym på företaget för så väl anställda som konsulter


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
- Experimentera och utveckla ny funktionalitet för att förbättra Axis plattformsportfölj
- Fokus på att utveckla och supportera följande specifika områden på plattformen: video- och radarsubsystem samt power managmenet
- Möjliggöra nya produktfunktioner och behärska komplexa problem under framtagning av nya produkter till marknaden

Tjänsten passar dig som har en extra stort intresse för hårdvarunära programmering och dagligen vill utmanas av, och njuter av komplexa problemställningar i en teknisk utmanande miljö. Där du får utlopp för din kreativitet kring skapandet av marknadsledande kameraprodukter.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom exempelvis datavetenskap, fysik, matematik, elektroteknik eller liknande
- Har goda kunskaper inom C/C++ från främst studier eller arbete
- Linux kompetens (gärna flera distributioner) och enhetsdrivrutiner
- Flytande i både svenska och engelska i tal och skrift

Har du även kommit i kontakt med någon eller några av dessa områden, så kommer du få en flygande start hos Axis:


* Git, Gerrit och Jenkins
* Power managmenet inom inbyggda system
* Arbetat med Agila metoder


Som person är du:


* Problemlösande
* Initiativtagande
* God Samarbetsförmåga


ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Lund, Ideon
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis Communications önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om Axis Communications!

Ansök nu

Studenttestare till Qlik i Lund

Systemtestare
Läs mer Sep 1
Är du i början av dina studier och på jakt efter ett riktigt kul extrajobb inom IT/test? På Qlik får du möjlighet att jobba med testning på ett globalt och innovativt företag med en riktigt spännande produktportfölj. Vi ser gärna att du studerar till ingenjör, systemvetare, utvecklare eller dylikt men det viktigaste är ditt genuina teknikintresse och en stor portion nyfikenhet. Ta chansen och sök redan idag! Urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Qlik levererar plattformslösningar för datavisualisering, analys och rapportering till 48 000 kunder över hela världen. Företag i alla storlekar och branscher använder Qliks lösningar för att visualisera och utforska information, skapa insikt om verksamheten och fatta bättre beslut. På Qlik optimerar man Business Intelligence (BI) genom att utnyttja den samlade intelligensen hos människor i en organisation. Fokus ligger på att göra det möjligt för alla i en organisation att se, följa och analysera data.

För att stötta systemtestning av de olika produkterna söker vi nu studenttestare till R&D avdelningen. Teamet består idag av ett härligt gäng testkonsulter från oss på Academic Work och du blir den 5e medlemmen. Du och dina kollegor kommer att som en grupp sitta i ett öppet och modernt kontorslandskap där ni under ledning arbetar i nära relation till bland annat Customer Verification-teamet. Tillsammans bidrar alla till en kultur med hög energinivå och stark lagkänsla. I denna lärande organisation där man satsar på kontinuerlig utveckling finns det stora möjligheter för dig att växa både som person och professionellt.

Det kommer att finnas möjlighet för distansarbete någon dag i veckan om så önskas.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Qlik. Uppdraget kommer att vara på deltid och för rätt personer ser vi långsiktigt på samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
På detta uppdrag kommer du att arbeta 2 dagar i veckan, där du förväntas kunna jobba både hel- och halvdagar. Då Qliks produkter riktar sig till många olika typer av användare som använder produkterna på olika sätt, är det av högsta vikt att kunna se produkterna ur ett helhetsperspektiv – allt för att kunna uppnå god kvalitet innan mjukvaran når kunderna.

Som studenttestare på Qlik kommer du främst att arbeta med Session-Based Exploratory Regression Testing utifrån ett kundperspektiv. Det kommer att finnas guidelines för vad som ska uppnås, men inom ramen för dessa är testningen relativt fri. Inte minst mot bakgrund av det senare är det viktigt att du i skrift på ett övergripligt sätt löpande dokumenterar din testning.

Tjänsten passar dig som vill ha ett spännande deltidsjobb där du jobbar med givande och varierande arbetsuppgifter.

VI SÖKER DIG SOM
För detta uppdrag lägger vi stor vikt vid att du som sökande har ett gediget tekniskt intresse och en vilja att lära dig mer om mjukvara, felsökning och problemlösning. Du är en nyfiken person som jobbar ihärdigt, vågar testa dig fram och inte ger dig i första taget. Det är inte sällan som du tänker ”Vad händer om jag gör detta?” – vilket är en uppskattad egenskap när uppgiften är att hitta buggar och problem. Självklart har du ett öga för detaljer – om något som du utfört flera gånger förut plötsligt ser ut eller beter sig annorlunda är detta något du så klart uppmärksammar.

I rollen är det även viktigt att vara strukturerad, då du både behöver kunna dokumentera de scenarion du utfört samt reproducera eventuella problem/buggar du hittat. Det är viktigt att kunna jobba självständigt och inte vara rädd för att fråga andra om du kör fast eller inte förstår en uppgift.

Vidare ser vi att du:


* Är studerande på högskola eller universitet och tar examen minst ett år framåt
* Studerar en relevant utbildning inom IT/teknik
* Har ett stort tekniskt intresse och viljan att lära dig mer
* Är flytande i svenska och har goda kunskaper i engelska då tjänsten kräver det


Det är meriterande om du:


* Har kunskap inom statistik eller dataanalys


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, 2 dagar i veckan
* Placering: Lund
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Qliks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Kvalitetsingenjör till Axis Communications i Lund

Kvalitetsingenjör, textil, trä, glas, förpackn.
Läs mer Aug 27
Axis är ledande inom sin bransch tack vare deras samarbete inom hela värdekedjan, deras öppenhet för förändring och ett ständigt sikte framåt. De uppmuntrar sina anställda till självständigt tänkande och att leva efter bolagets värderingar "act as one, always open, think big". Stämmer detta överens med vad du söker hos en arbetsgivare? Då kan Axis och rollen som Kvalitetsingenjör vara rätt för just dig!

OM TJÄNSTEN

Axis har blivit världsledande inom videoövervakning tack vare innovativa produkter som håller hög kvalitet, där just denna roll gör sig relevant. Du kommer arbeta i ett projektteam och vara delaktig i produktutvecklingen från koncept till kvalificerad volymproduktion, följt av uppföljningsarbete efteråt.

##

Målet i rollen är att skapa de bästa förutsättningarna för att levereransen ska hålla en hög och jämn produktkvalitet. I arbetet ingår mycket kontakt med underleverantörer som tillverkar komponenter och även med fabriker som monterar Axis färdiga produkter.

#

Du erbjuds


* Ett värderingsstyrt bolag där en trivsam och hälsosam arbetsplats är i fokus
* Goda utvecklingsmöjligheter i ett marknadsledande och globalt företag
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER
- Driva förebyggande aktiviteter inom produktutvecklingsprojekt för att uppnå effektiva produktionsprocesser, både hos leverantörer och kontraktstillverkare
- Driva förbättringsarbete tillsammans med kontraktstillverkare för att nå uppsatta effektivitetsmål
- Utvärdera och utveckla nya och befintliga leverantörer och kontraktstillverkare över hela världen ur kvalitets-, miljö- och etikperspektiv
- Ingå i ett nära samarbete och kommunicera med övriga kollegor inom produktutvecklingen
- Utveckla teamets metoder och arbetssätt

VI SÖKER DIG SOM
- Besitter en teknisk eftergymnasial utbildning inom maskinteknik, produktionsteknik, elektroteknik eller likvärdigt
- Har en god kommunikativ förmåga och ett intresse för kvalitetsaspekter
- Är obehindrad i engelska, både i tal och skrift

Meriterande för tjänsten är om du har tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete eller liknande roll.

I rekryteringsprocessen läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper, vi söker dig som är:


* Samarbetsvillig
* Initiativtagande
* Problemlösningsorienterad


#

Övrig information


* Start: December
* Omfattning: Heltid
* Placering: Lund


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om Axis Communications och deras verksamhet!

Ansök nu

Junior inköpare till globalt företag i Lund

Inköpare
Läs mer Aug 23
Vi söker dig som vill utvecklas inom inköparrollen och som vill vara en nyckelperson för vår kunds spännande verksamhet. Här får du möjligheten att vara med i förändringarnas centrum hos en av våra större kunder i Lund. Du kommer erbjudas en central roll i inköpsprocessen och tillsammans med ditt team driva arbetet framåt. Vi söker någon omgående så vänta inte med din ansökan, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett väletablerat, globalt företag som just nu söker en kollega som kan stötta deras inköpsavdelning initialt till slutet på februari. Här kommer du ingå i ett team med god sammanhållning på ett företag med en kultur som präglas av samarbete och prestigelöshet.

Du kommer vara anställd hos Academic Work och arbeta som konsult ute hos vår kund.

Du erbjuds:


* En utvecklande roll där du kommer ha kontakt med människor från olika delar av världen
* Ett kontrakt till sista februari med god chans till förlängning
* En dedikerad konsultchef som kommer arbeta för att du både ska trivas och utvecklas på arbetet


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som junior inköpare kommer du ha en övergripande roll där du kommer arbeta i inköpsprocessens alla delar. Du kommer tillsammans med dina kollegor beräkna, planera och bevaka inköp för att säkerställa att allt blir rätt. Vidare kommer du även ha kontinuerlig kontakt med leverantörer och intressenter samt arbeta med materialplanering och kostnadsanalyser. Din arbetsdag kommer variera dagligen men du kommer exempelvis:


* Koordinera och stötta upp i hela inköpsprocessen
* Hålla löpande kontakt med kunder, leverantörer och intressenter
* Ha översikt över inköpsordrar och fakturor
* Hjälpa till i deras first line support


VI SÖKER DIG SOM
- En kandidatexamen inom ekonomi
- Har någon erfarenhet av operativt inköpsarbete
- Kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska, både i tal och skrift
- Har goda kunskaper inom office paketet

Det är även meriterande om man har erfarenhet av SAP.

Som person är du analytisk och serviceminded. Du har även ett driv och hög professionalitet.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Lund


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Junior Systemutvecklare till Axis!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 19
Nu har du chansen att bli en viktig nyckelspelare på en av regionens mest attraktiva arbetsplatser. Drivs du av komplex kod och brinner för att skriva användarvänliga system med bra kvalitet och tydlig arkitektur? Då kommer du få vara med på en spännande resa och påverka Axis framtida produktutveckling. Lägg därtill att det är på ett marknadsledande företag där varje medarbetare värdesätts oerhört högt, så förstår du säkert att denna chansen är för bra för att missa!

OM TJÄNSTEN
Bor man i Malmö- och Lundregionen har man knappast kunnat missa att det händer mycket hos Axis, det är en framgångsresa med fokus på innovation och utveckling av verksamheten. På Axis Communications i Lund uppmanar man till innovativa lösningar och ligger i framkant vad gäller utveckling inom nätverksbaserad kameraövervakning.

Avdelningen Production Systems Software & Infrastructure befinner sig just nu i en tillväxtfas och behöver förstärkning av en duktig systemutvecklare. Teamet ansvarar för utvecklingen av de system som används, testar av och samlar in data vid tillverkningen av alla Axis produkter. Detta betyder allt från mjukvara i maskiner till system som hjälper Axis hålla koll på produktionen på partnersiter och att samla in och skapa visualiseringar av produktionsdata.

Du erbjuds


* En chans att arbeta i en världsledande global organisation med väldigt goda utvecklingsmöjligheter inom företaget
* En mentor som kommer ha ett personligt intresse i din utveckling och finnas som bollplank för idéer, feedback och frågor
* En dynamisk miljö med väldigt varierande arbetsuppgifter som rör mjukvara. Eftersom man sällan stöter på samma problem och utmaningar kommer du ständigt att utvecklas och lära dig mer
* Ingå i ett mindre agilt team inom en spännande bransch


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ingå i Spider-teamet med 5 personer med både seniora och juniora ingenjörer. Arbetet i Spider-teamet bedrivs på ett agilt sätt i samarbete med andra team på avdelningen PET (Production Engineering and Technologies), samt övriga IT- och mjukvaruteam kring Axis. Du kommer bl.a arbeta med att:


* Designa, utveckla och underhålla front- och backend mjukvara med api:er för Axis tillverkning
* Delta i kodgranskningar för att lära och ständigt bli bättre
* Arbeta nära med andra team internt för att utveckla de bästa lösningarna på marknaden
* Arbeta i ett agilt team som bestämmer sitt eget sätt att arbeta, verktyg etc.
* Utveckling sker främst i C#, .NET, , Python


VI SÖKER DIG SOM
Drivs av komplex kod och brinner för att skriva användarvänliga system med bra kvalitet och tydlig arkitektur. Utöver detta ser vi gärna att du har följande:


* Examen inom relevant eftergymnasial IT-utbildning, gärna civilingenjör D/E/F
* Goda programmeringskunskaper, gärna i Windowsmiljö, C#, .NET, , Git från studier alt. arbete
* Flytande i både svenska och engelska i tal och skrift


Det är extra meriterande om du har erfarenhet av:


* Agil test- och utvecklingsmiljö
* Jira
* Python
* API:er , Elasticsearch, Logstash, Kibana
* Produktion & Säkerhet


Som person är du


* Initiativtagande
* Problemlösande
* God Samarbetsförmåga
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Enligt Överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Lund, Ideon
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis Communications önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här har du möjlighet att läsa mer om Axis Communications och deras världsledande produkter!

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare till Consafe Logistics

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 23
Vill du vara med och digitalisera logistikbranschen? Vi söker dig vars hjärta slår lite extra för mjukvaruutveckling och vill arbeta inhouse tillsammans med kompetenta kollegor. I rollen får du arbeta nära produkten och verkligen se att ditt arbete gör skillnad!

OM TJÄNSTEN
Logistikbranschen står inför stora förändringar där system och flöden allt mer automatiseras och digitaliseras och här spelar Consafe Logistics en viktig roll. De arbetar med stora globala kunder vars utmaning ligger i att effektivisera sina logistikflöden. Eftersom affärer och kundinflödet ökar behöver de anställa ytterligare mjukvaruutvecklare. Consafe Logistics arbetar med sitt egenproducerade lagerhanteringssystem, Astro, som idag är välkänt inom branschen. På Consafe Logistics får du jobba i en kultur som kännetecknas av mångfald, nytänkande och öppenhet. Gemenskapen är viktig och kollegorna samlas gärna för en After Work eller pingismatch under lunchen.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Consafe Logistics. Deras intention är att du på sikt ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Vi på Academic Work erbjuder stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
Consafe Logistics arbetar inom logistikbranschen och i hela cykeln med sina kunder. De designar, utvecklar och implementerar lösningar för produktion, lagerhållning, transport, leverans och butik. Projekten kan vara allt från vidareutveckling av befintliga system till utveckling för nya kunder, därmed kommer arbetet vara väldigt varierande.

Exempel på arbetsuppgifter


* Skapa teknisk specifikation utifrån kundernas behov tillsammans med applikationskonsulter.
* Vidareutveckla kundapplikationer.
* Utföra kodgranskning.
* Uppgradering av system och säkerställa att det fungerar mot standardapplikation
* Arbeta agilt och vara delaktig i projekt och kundsamarbeten.


I rollen som utvecklare kommer du att få en grundlig introduktion där du dels får kunskap om branschen och Consafe, men även så klart i de tekniker de använder. Vidare kommer du även att få en Mentor/Buddy som stöttar dig i de tekniska frågor som du kan tänkas ha, men även stötta dig i den dagliga kontakten med kollegor och chefer. Tjänsten passar dig som gillar snabba beslutsvägar där just du får vara med att påverka arbetet. Hos Consafe kommer du få se hela produkten och ha ett nära samarbete med kund. Du kommer vara en del i ett team med kompetenta kollegor som har en bredd och variation av både spets- och generalistkompetens – här finns alltså mycket att lära!

VI SÖKER DIG SOM
- Relevant eftergymnasial utbildning gärna inom Datavetenskap, Systemvetenskap eller liknande
- Brinner för programmering och behärskar något av följande programmeringsspråk: C, C++, C#
- Har minst 1 års erfarenhet av utveckling i något av ovan nämnda programmeringsspråk
- Är bekant med databaser som till exempel
- Har ett intresse för logistik
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då det krävs för arbetet

Det är meriterande om du har arbetat med logistik, till exempel på lager, eller med lagerhanteringssystem tidigare för att ha en förståelse för flödet

Som person tror vi att du:


* Har en god samarbetsförmåga.
* Drivs av problemlösning.
* Har ett strukturerat arbetssätt.


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse.
* Omfattning: Heltid.
* Placering: Lund.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Consafe är en ledande leverantör av Supply Chain IT som skapar konkurrensfördelar för företag världen över. I Lund har de fräscha nya lokaler i World Trade Center, smidigt beläget för pendlare vid motorvägen E22an. Det råder en internationell och avslappnad stämning på kontoret som genomsyras av kvalitet och stort kundfokus.

Ansök nu

Junior QA-testare till Axis!

Systemtestare
Läs mer Aug 23
Som QA-testare på Axis får du arbeta med komplex problemlösning på en av Sveriges bästa QA-avdelningar tillsammans med likasinnade kollegor där man lägger mycket värdering i just dina tankar och idéer. Ditt fokus kommer vara utvecklingen av automatiserad testning kring Axis breda produktportfölj allt från kameror, inpasseringsystem till ljud. Axis är välkända för att främja innovation och ta vara på all kompetens som finns inom företaget vilket skapar en miljö för både personlig som yrkesmässig utveckling!

OM TJÄNSTEN
Axis arbetar med utveckling av nätverksbaserad kameraövervakning och erbjuder i dagsläget både kameror och systemlösningar inom området. Företaget är ledande inom sin bransch och har kontor i 20 länder samt samarbetspartners världen över.

I denna roll kommer du arbeta med olika typer av testning - med ett fokus på automatiserade och utforskande metoder av Axis egenutvecklade produkter.

Du erbjuds


* En chans att arbeta i en världsledande global organisation med väldigt goda utvecklingsmöjligheter inom företaget
* En mentor som kommer ha ett personligt intresse i din utveckling och finnas som bollplank för idéer, feedback och frågor
* En dynamisk miljö med väldigt varierande arbetsuppgifter. Eftersom man sällan stöter på samma problem och utmaningar kommer du ständigt att utvecklas och lära dig mer


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Testutveckling, utforskande testning, testautomationsarbete på Axis produkter allt från kameror, inpasseringsystem till ljud
- Monitorering av automatiska systemtester och analys
- Utveckla testcase och du uppmanas utforska dina gränser och utvecklas kompetensmässigt
- Datadriven analys av användarbeteende och produktkvalitet

VI SÖKER DIG SOM
För att trivas och lyckas i rollen behöver du tycka om och vara duktig på problemlösning. Då tjänsten är väldigt dynamisk så behöver du trivas och triggas av föränderliga uppgifter och gå igång på att testa nya tekniker, programmering och komplex problemlösning.

Vi söker dig som har:


* Tagit examen från högskole- och universitetsutbildning helst som Ingenjör eller annan relevant IT-inriktning.
* Har grundläggande programmeringskunskaper i Python från studier alt. arbete (Berätta gärna om egna projekt du har)
* Grundläggande Linuxkompetens
* Grundläggande kunskaper av GIT eller liknande versionshanteringssystem
* Flytande i både svenska och engelska i tal och skrift


Det är extra meriterande om du har erfarenhet av:


* Agil test- och utvecklingsmiljö


Som person är du


* Initiativtagande
* Problemlösande
* God Samarbetsförmåga
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Lund, Ideon
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis Communications önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om Axis Communications!

Ansök nu

Junior C-utvecklare till Axis - Body Worn Soloutions!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 23
Axis och deras avdelning Body Worn Soloutions är inne i en expansiv fas vilket innebär nya utmaningar och stora möjligheter, men också att de behöver bli fler. De söker nu efter en kollega som gillar hårdvarunära programmering med höga krav på sig själv, vad gäller kvalité och säkerhet. I utbyte kommer du få vara med på en häftig resa tillsammans med team som drivs av att bygga en smartare och säkrare värld!

OM TJÄNSTEN
På Axis Communications i Lund uppmanar man till innovativa lösningar och ligger i framkant vad gäller utveckling inom nätverksbaserad kameraövervakning. Här finns stora utvecklingsmöjligheter för dig som ser lösningar snarare än problem.'

I den här tjänsten kommer du bli en del av Axis Body Worn Solutions som idag består av 5 mjukvaruteam. Tillsammans har teamen lösningsansvar för Axis system för kroppsburna kameror (BWS). I lösningen ingår mjukvara för kameror och kontrollenheter, mobila appar för iOS och Android, och molnbaserade tjänster.

Du erbjuds


* En tydlig introduktion samt en mentor som tar ett personligt intresse i din utveckling för att du ska komma in bra i rollen och teamet
* Vara del av en utvecklarmiljö med väldigt varierande arbetsuppgifter, eftersom man sällan stöter på samma problem och utmaningar så kommer du ständigt att utvecklas och lära dig mer
* Du kommer få vara en del av utvecklingen av systemet och specifikt kameran samt kontrollenheten från start till slut. Det innebär att det du gör kommer spela väldigt stor roll i det slutgiltiga resultatet
* Du kommer att få möjlighet att arbeta med olika teknologier/programmeringsspråk och därmed kommer du att utvecklas professionellt
* Att ingå i ett varmt, inkluderande team där man värderar god stämning och att ha kul på jobbet
* Dagliga frukostar och med jämna mellanrum hålls det inspirationsföreläsningar som man uppmanas närvara på. Det finns även en sportgrupp på Axis som ansvarar för att göra kul saker som att anordna Padel och Futsal, det finns även ett gym på företaget för så väl anställda som konsulter


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Teamet arbetar enligt agil metodik för att utveckla Linux-baserad firmware med Yocto. Majoriteten av tjänsterna i de inbyggda systemen skrivs i C men även Go och shell script förekommer. Tjänsterna integrerar med DBus och standard linux system. Källkoden ligger i Gerrit och integrationstester körs i Jenkins.

VI SÖKER DIG SOM
- Examen inom relevant eftergymnasial IT-utbildning, gärna civilingenjör D/E/F
- Grundläggande kunskaper inom C utveckling från studier eller arbete
- Grundläggande Linuxkompetens
- Är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift.

Stor vikt kommer läggas vid ditt HW intresse!

Meriterande


* Erfarenhet av Golang eller andra typer av programmeringsspråk
* Erfarenhet av IoT & nätverk
* Erfarenhet ESTful, GraphQL, gRPC eller DBus-tjänster
* Erfarenhet av shell script


Som person är du:


* En prestigelös lagspelare
* Problemlösande
* Initiativtagande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Lund, Ideon
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis Communications önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här har du möjlighet att läsa mer om Axis Communications och deras världsledande produkter!

Ansök nu

Dutch speaking Sales Administration Officer to global company in Lund

Administrativ assistent
Läs mer Aug 20
Are you a skilled administrator who communicate unhindered in Dutch and English? Then this job can be for you! Our customer, who is a well-known global logistics company in Lund, is now looking for Sales Administration Officers. Apply already today!

OM TJÄNSTEN
We are searching for Dutch speaking Sales Administration Officers to join a team supporting an European customer base. The responsibility of the team is to handle all the administrative tasks for the company's spare part orders, from initial contact with the customer, to co-ordination and follow-up of transportation to the customer’s destination.

As a Sales Admin Officer you will be a key player in the organisation and for driving customer satisfaction in a direction that aims to increase Service, Performance & Quality. To be successful in this position you need to be a good communicator and have an excellent command in English both written and verbal. You are also fluent in Dutch and can service and support the Dutch speaking customer base in a professional manner, verbally and in writing. Knowledge within the logistics area and IT is an advantage but not a requirement.

You are offered


* The assignment is initially a 6 month contract trough Academic Work, with a chance of extension.
* To work in an international company that is always at the forefront of the logistics industry.
* As a consultant at Academic Work you are offered a great opportunity to grow as a professional, extend your network and establish valuable contacts for the future. Read more about our offer.


ARBETSUPPGIFTER
As a Sales Admin Officer you will mainly be the front-line operator in one or more languages. Some of the tasks can be:


* Be the main point of contact for customers & market companies for parts orders and inquiries.
* Respond to incoming orders and queries per phone and e-mail, utilizing a network of colleagues & external partners for support
* Execute order administration tasks in SAP and other internal tools & systems.
* Follow-up on orders, service level agreements and other key measurements.
* Assure that transport to each customer is done in the right time, and at the lowest cost.


The work may also include to be the second-line operator in one or more of the following areas


* Issue purchase orders and follow up on deliveries from suppliers
* Participate in Daily Management and other activities to constantly improve the operation
* Responsible for driving and maintaining our Quality Management System (QMS)


VI SÖKER DIG SOM
A successful candidate:


* Can communicate unhindered in Dutch and English
* Have experience from working with customer service and administration before
* Have a post-secondary education
* Knowledge within the logistics area and IT is an advantage but not a requirement
* It is an advantage if you also speak Swedish


As a person, you are service-minded, result-oriented and can easily and on a detailed level understand work instructions, work processes and administrative tools. You have excellent communication and networking skills, customer service being your leading star. You can take initiatives and drive for changes. You are a team player and enjoy co-operating with others to solve the work tasks most efficiently.

A language test might be applied by the client before interviews.

Other information:


* Work extent: The assignments extent is full time and the work hours will mainly be during office hours 08:00-16:30 Monday-Friday.
* Location: Lund
* Contact information: This recruitment process is conducted by Academic Work. It is a request from our client that all questions regarding the position will be handled by Academic Work.
* Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

Ansök nu

Utvecklare till Ataio!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 16
Ataio är inne i ett spännande och expansivt skede och söker nu dig som vill bli en del av deras utvecklingsteam! Ataio Affärssystem är ett företag som erbjuder helhetslösningar för kunder i flera olika branscher! Vill du vara med på deras resa och arbeta med fullstackutveckling – sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Ataio Affärssystems räkning en vass Fullstack - utvecklare. Ataio Affärssystem AB utvecklar, marknadsför och ger support till ett fullständigt browserbaserat affärssystem. De anpassar systemet efter kundens verksamhet och är fokuserade på att ge sina kunder systemstöd med hög passform. Företaget vänder sig till flera olika branscher där hisservice och byggbranschen är vanligt förekommande. Då efterfrågan på deras kundanpassade affärssystem ökat är de nu i behov av att anställa ytterligare en person. Huvudkontoret ligger i Lindesberg, strax norr om Örebro och det finns anställda i bl.a. Sundsvall och Stockholm. Här finns möjlighet för dig som vill arbeta helt remote.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ataios önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Ataio Affärssystem.

Du erbjuds


* En plats i ett scrumteam med kollegor som besitter en bred kompetens och där kunskapsutväxlingen är stor
* Ett lärorikt och självständigt arbete
* En trygg anställning hos ett företag där beslutsvägarna är korta


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med förvaltning av kunders anpassningar samt nyutveckling både till befintliga och nya kunder. Du kommer att arbeta i flera projekt samtidigt och till viss del ha dialog med kund. Du kommer att arbeta både front- och backend.

VI SÖKER DIG SOM
- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
- Ha arbetslivserfarenhet inom följande tekniker:
- Dotnet Core/Framework
- EF Core
- och server
- HTML/CSS

Det är meriterande om du också har


* Förståelse för ett företags ekonomiprocesser
* Arbetat med affärssystem
* Blazor
* IIS
* CI/CD


Som person är du:


* Problemlösande
* Ansvarstagande
* God samarbetsförmåga
* Initiativtagande


ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Lön: Fast månadslön och bonusmodell
* Placering: Remote eller på kontoret i Lindesberg


INFORMATION OM FÖRETAGET
Du kan läsa mer om Ataio via denna länk: Ataio Affärssystem AB

Ansök nu

Projekttekniker till Glacell

Servicetekniker, maskin
Läs mer Aug 4
Är du utbildad inom el och är redo för din nästa utmaning? Vill du vara med på en tillväxtresa och arbeta med energioptimerade lösningar och bidra till FN:s klimatmål? Då är detta en fantastisk möjlighet för Dig!

OM TJÄNSTEN
Denna roll är en central resurs för främst Södra Sverige och innebär att man är mycket på resande fot till olika projekt. För att underlätta för dig och för planeringen av ditt arbete så har du möjligheten att utgå från ditt hem. Självklart har du möjlighet att planera ditt arbete till stor del men vi vill att du ska vara medveten om att arbetet också innebär en del övernattningar på annan ort samt en del övertid för att optimera genomförande av projekt. I den här rollen kommer du rapportera till vår Projektingenjör för Installation. Vi ser gärna att du bor i Skåne.

Du erbjuds:


* En tjänst där man har stor frihet under ansvar
* Fast månadslön
* Företagsbil
* Utgå från hemmet
* Utbildning inom nya arbetsmoment
* Representera Glacell mot vår kund i dessa projekt


ARBETSUPPGIFTER
- Installation av ladd lösningar med både AC- & DC-laddare
- Installation av 12kV Nätstationer
- Kraft matningar till asfaltverk, bergtäkter mm
- Felsökning på diverse el-anläggningar
- Stöd till ordinarie verksamhet på övriga orter

VI SÖKER DIG SOM

#


* Tar stort eget ansvar/initiativ
* Är bekväm med kundbemötande (Merförsäljning, överlämning, mm)
* Är strukturerad med tidrapportering, provningar och dokumentation
* Har dokumenterad el-utbildning
* Kan vara bortrest ca 50 dagar/år
* Har B-körkort
* Meriterande med erfarenhet av arbete med 12-24kV


Som person är du:


* Serviceinriktad
* Problemlösande
* Flexibel
* Självgående


#

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Skåne


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

IT Support till BTJ i Lund!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Aug 2
Är du en ansvarstagande och driven individ? Brinner du för service och IT? Missa då inte chansen att jobba som IT Support tekniker på BTJ!

OM TJÄNSTEN
BTJ är ett företag som producerar informationstjänster och media för bland annat biblotek och förskolor i Sverige. Här säkerställer man att kunskapssektorn flyter på effektivt och smidigt och bidrar till meningsfulla upplevelser för kund och organisationer!

#

Du erbjuds


* Vara del av en utvecklande miljö med väldigt varierande arbetsuppgifter, eftersom man sällan stöter på samma problem och utmaningar så kommer du ständigt att utvecklas och lära dig mer
* Att ingå i ett skickligt, tekniskt starkt och inkluderande team där man värderar samarbeten
* En dedikerad konsultchef som kommer följa din utveckling längs med vägen.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som IT support kommer du att hantera ärenden via Jira, agera som driftansvarig för nätverk och servrar samt vara kontaktpersonen för olika leverantörer.

Du kommer att:


* Hantera ärenden via ticketsystem
* Monitorera larm
* Ansvara för att windowsklienterna fungerar som de ska


VI SÖKER DIG SOM
- Har en relevant utbildning inom IT
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
- Är passionerad av både IT och service

Det är meriterande om du har:


* Erfarenhet av IT support sen tidigare
* Har arbetat med Jira sen tidigare
* Har mycket goda kunskaper inom Windows 10 och office 365


Som person tror vi att du är:


* Serviceminded
* Kommunikativ
* Initiativtagande


Övrig information:


* Start: September
* Placering: Lund


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BTJs önskemål är att alla frågor rörande uppdraget hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan uppdraget är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om BTJ!

Ansök nu

Marknadskommunikatör Sociala Medier till Sveland

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Jul 18
Här får du vara kreativ, bidra till utveckling och inte minst - vara delaktig i arbetet för ett hållbart djurägande. Vi söker dig som delar vår passion för sällskapsdjur och hästar. Trivs du dessutom med att grotta ner dig i och analysera data för att komma fram till de bästa strategierna framåt? Välkommen till Sveland, här får du möjlighet att kombinera din kreativa och analytiska sida!

OM TJÄNSTEN
Som Marknadskommunikatör på Sveland kommer du arbeta med att stärka bolagets externa kommunikation med fokus på sociala medier. Sveland har sedan tidigare påbörjat en omfattande förändringsresa som inkluderar samtliga delar i bolaget, inte minst marknadsföringsstrategi, varumärke och tonalitet. Det gör att du kommer få möjlighet att påverka och bidra med din kunskap! Här uppmuntras initiativ och kreativa idéer som tar Sveland mot visionen att bli Sveriges bästa försäkringsbolag för hållbart djurägande.

På kontoret i Lund får du ett 60-tal härliga tvåbenta kollegor och ca 20 fyrbenta vänner med päls! (Nyfiken på vilka de sistnämnda är? Kolla in Svelands Instagram och storien Medarbetare i Highlights. Varning för hög gullighetsfaktor.) Dina kollegor har roller inom kund- och skadeservice, försäkringsrådgivning, ekonomi, administration och inte minst - kommunikation och marknadsföring. I teamet har du nära till hands en grafisk designer, en marknadsassistent och ytterliggare tre kommunikatörer. Du rapporterar till Marknadschefen.

Du erbjuds


* Du får vara en del av ett stort förändringsarbete och utvecklingen av Svelands varumärke vilket ger dig en möjlighet att växa och utvecklas
* En arbetsplats i centrala Lund, i nya kontorslokaler där ytorna välkomnar både dig och din fyrbente vän


ARBETSUPPGIFTER
- Ansvar för planering, genomförande och uppföljning av extern kommunikation med fokus på innehållsproduktion som t.ex. artiklar, video och foto för Instagram, Facebook och LinkedIn
- Ansvara för strategi och analys av arbetet inom sociala medier, detta görs med hjälp av google analytics och excel
- Vara delaktig i dialogen med leverantörerna för social media vid kampanjer, köp, avtal
- Vara delaktig i skapandet och genomförandet av marknadsföringskampanjer i digitala kanaler
- Vara uppdaterad på nya metoder, verktyg och trender inom sociala medier och marknadsföring

VI SÖKER DIG SOM

#


* Har en högskolexamen med inriktning kommunikation eller marknadsföring
* Har erfarenhet av arbete med digital marknadskommunikation. Du har tidigare arbetat med Instagram, Facebook och LinkedIn och känner väl till hur man skapar synlighet, aktivitet och analyserar utkomsten av arbetet
* Kan uppvisa arbetsprover och/eller relevant portfolio för att styrka din kompetens
* Du har en god känsla för det grafiska och kunskaper inom mjukvara för att skapa effektiva och tilltalande inlägg i sociala kanaler
* Har arbetat i Adobe Creative Cloud med verktyg så som Indesign, Photoshop och Premier.
* Har erfarenhet av textproduktion
* Talar och skriver flytande på svenska och engelska, då detta förekommer i den dagliga verksamheten
* Har egen erfarenhet, kunskap och ett stort intresse för sällskapsdjur och hästar


Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av EpiServer sedan tidigare.

Som person är du:


* Kreativ
* Initiativtagande
* Uthållig
* Analytisk


Övrig information


* Start: September eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Lund
* Rekryteringsprocessen: På grund av semesterperiod kommer vi påbörja genomgång av din ansökan i v.31.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande från och med vecka 31 och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Sveland Djurfo?rsa?kringar a?r ett kunda?gt fo?rsa?kringsbolag med la?ng erfarenhet. Med sto?d i sina va?rderingar – gemenskap, expertis och engagemang - stra?var de efter att ge sina kunder ett personligt bemo?tande samt behovsanpassade och ra?ttvisa fo?rsa?kringar. De fo?rsa?krar hundar, ha?star, katter och sma?djur.

Ansök nu

German-speaking student to Nattaro Labs

Utesäljare
Läs mer Jul 27
Are you a German-speaking student with an affinity for customer relations and sales? Would you like to be involved in an innovative company in a new market? In that case, the position as Business Developer at Nattaro Labs is perfect for you. With flexible working hours, an outstanding team ready to support you in all processes with a thorough training, this is a perfect position for a student looking to enter the job market.

OM TJÄNSTEN
Our client at Nattaro Labs is now looking for a driven and service-oriented candidate who would like to be a part of their new exciting project in Germany - where they're establishing their product on the German market. Specifically, they have utilized extensive research within ecology and product development to create an innovative method to help property owners with pest control. This product has already been established within the Swedish market - but the company now wishes to expand to international markets including Germany. To aid them in their project, they require a person able to enter the role as Business Developer - in which it would be your job to work with both new and existing customers to strengthen Nattaro Labs' foundation in the German market.

#

You will be offered


* A dedicated consultant manager offering coaching and professional guidance
* A unique opportunity to establish a fast-growing company in the international market
* A detailed training within the company's products and constant guidance from the sales manager and employees


As a consultant for Academic Work, we offer great opportunities for you to grow professionally, build your network and create valuable contacts for the future. Read more about our Consultant offer.

ARBETSUPPGIFTER
- Ongoing dialogue with existing and potential customers in the Student Housing industry
- Mapping new potential customers in this area
- Develop and refine questions and improve the presentation of the offer on an ongoing basis

VI SÖKER DIG SOM

We are looking for someone who...


* Is currently studying a post-secondary level education with at least one year remaining of your studies
* Can communicate unhindered in both German and English (both verbally and in written text)
* Has previous experience in customer relations and who is comfortable with using a telephone as a primary method of communication with customers


It is meritorious if you...


* Have experience of sales from earlier positions
* Can communicate in Swedish
* Have an interest in property development and management


As a person you are


* Service-minded
* Independent
* Bold


For this process, personal qualities are going to be of utmost importance in our selection. Specifically, we are looking for someone who is communicative, loves to take initiative, and is open to and motivated by new challenges.

#

Övrig information


* Start: September or earlier.
* Extent: Part time, 1-2 days a week.
* Place: Lund


The recruitment process is handled by Academic Work and the customer's wishes are that all questions regarding the position are handled by Academic Work.

We go through the selection on an ongoing basis and the advertisement can be closed down before the position is filled if we have moved to the selection and interview stage.

Ansök nu

Tysktalande student till Nattaro Labs

Utesäljare
Läs mer Jul 26
Är du en tysktalande student med ett starkt driv för såväl kundkontakt och försäljning? Hade du velat vara med och etablera ett nyskapande och innovativt företag på en ny marknad? Isåfall vore tjänsten som Business Developer på Nattaro Labs varit perfekt för dig. Med flexibla arbetstimmar, ett utmärkt team redo att stötta dig i samtliga processer med gedigen upplärning inom företagets produkter så är detta verkligen en drömtjänst för en student som önskar ge sig ut i arbetslivet. Om detta låter intressant för dig så är du varmt välkommen att söka snarast!

OM TJÄNSTEN
Vår kund på Nattaro Labs söker nu en driven och serviceinriktad kandidat som kan tänka sig vara med på deras spännande uppdrag med att etablera sin produkt på den tyska marknaden. Nattaro Labs har nämligen utvecklat en innovativ produkt med starkt forskningsunderlag, som är specialdesignad för att hjälpa fastighetsägare med att bekämpa skadodjur. Redan i dagsläget har deras produkt blivit väletablerad inom den svenska marknaden, men som en relativt ny verksamhet önskar sig Nattaro Labs få en större spridning internationellt. Därför vill de nu expandera till Tyskland, där de behöver din hjälp med att etablera nya kundkontakter för att komma in på denna marknad.

#

Du erbjuds


* En dedikerad konsultchef som erbjuder coachning och professionell vägledning
* En unik möjlighet att etablera ett snabbt växande företag på den internationella marknaden
* En utförlig upplärning inom företagets produkter samt konstant vägledning från försäljningschefen och medarbetare


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Löpande dialog med befintliga och potentiella kunder inom Studentbostadsbranschen
- Kartläggning av nya potentiella kunder inom detta segment
- Utveckla och förfina frågeställningar samt förbättra presentationen av erbjudandet löpande

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar vid en eftergymnasial utbildning med minst ett år kvar av studierna
- Kan kommunicera obehindrat såväl tyska och engelska i tal och skrift
- Har tidigare erfarenhet inom kundkontakt där du bör vara bekväm med telefonkontakt då detta kommer vara det primära kommunikationsverktyget

Det är även meriterande om du


* Har tidigare erfarenhet av försäljning
* Kan kommunicera på svenska
* Har ett intresse för fastighetsekonomi och byggteknik


Som person är du


* Serviceinriktad
* Självgående
* Orädd


Det är viktigt att notera att vi i denna process kommer ha ett stort fokus på kandidaters personliga egenskaper, där vi gärna ser att du är en kommunikativ och initiativtagande person som inte är rädd att prova på nya utmaningar.

Övrig information


* Start: augusti - september
* Omfattning: Deltid med flexibla arbetstimmar, där du bör kunna arbeta 1-2 dagar i veckan
* Placering: Lund


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Utvecklare till Ataio!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 26
Ataio är inne i ett spännande och expansivt skede och söker nu dig som vill bli en del av deras utvecklingsteam! Ataio Affärssystem är ett företag som erbjuder helhetslösningar för kunder i flera olika branscher! Vill du vara med på deras resa och arbeta med fullstackutveckling – sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Ataio Affärssystems räkning en vass Fullstack - utvecklare. Ataio Affärssystem AB utvecklar, marknadsför och ger support till ett fullständigt browserbaserat affärssystem. De anpassar systemet efter kundens verksamhet och är fokuserade på att ge sina kunder systemstöd med hög passform. Företaget vänder sig till flera olika branscher där hisservice och byggbranschen är vanligt förekommande. Då efterfrågan på deras kundanpassade affärssystem ökat är de nu i behov av att anställa ytterligare en person. Huvudkontoret ligger i Lindesberg, strax norr om Örebro och det finns anställda i bl.a. Sundsvall och Stockholm. Här finns möjlighet för dig som vill arbeta helt remote.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ataios önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Ataio Affärssystem.

Du erbjuds


* En plats i ett scrumteam med kollegor som besitter en bred kompetens och där kunskapsutväxlingen är stor
* Ett lärorikt och självständigt arbete
* En trygg anställning hos ett företag där beslutsvägarna är korta


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med förvaltning av kunders anpassningar samt nyutveckling både till befintliga och nya kunder. Du kommer att arbeta i flera projekt samtidigt och till viss del ha dialog med kund. Du kommer att arbeta både front- och backend.

VI SÖKER DIG SOM
- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift

Det är meriterande om du också har


* Förståelse för ett företags ekonomiprocesser
* Arbetat med affärssystem
* Blazor
* IIS
* CI/CD
* Minst 1 års arbetslivserfarenhet inom följande tekniker:
* Dotnet Core/Framework
* EF Core
* och server
* HTML/CSS


Som person är du:


* Problemlösande
* Ansvarstagande
* God samarbetsförmåga
* Initiativtagande


ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Lön: Fast månadslön och bonusmodell
* Placering: Remote eller på kontoret i Lindesberg


INFORMATION OM FÖRETAGET
Du kan läsa mer om Ataio via denna länk: Ataio Affärssystem AB

Ansök nu

Governance Office Administrator to the European Spallation Source ERIC!

Administrativ assistent
Läs mer Jul 26
Do you want to work in an international research facility? Then this job as a Governance Office Administrator at ESS fits you perfectly! You will provide high-level administrative and organizational support within the research facility. This is a unique chance to work in a multi-disciplinary research center, which will become the world’s most powerful neutron source.

OM TJÄNSTEN
In the role of Governance Office Administrator you will become one in a team of three and work together with the administration of the Governance Office! No day is the other alike and it is therefore important that you as a person are driven and that you are a fast learner. Once the facility is ready, scientists at ESS will do research using the world’s most powerful neutron source!

ARBETSUPPGIFTER
Examples of job duties are;


* Planning, preparation, and coordination of advisory committees’ meetings
* Record keeping, preparation of documents and templates, update of database etc.
* Serving as point of contact for the members of the Governance bodies and ESS management enabling good communication


VI SÖKER DIG SOM

#

To be successful within this role we believe you possess the competencies below:


* Excellent cooperation skills
* Excellent organisational skills
* Excellent at taking initiatives


In this recruitment process, we attach great importance to personal qualities and also see that you as a person have a problem-solving mindset.

We are looking for you who have:


* Several years of experience from a similar role
* An appropriate academic background in a relevant field
* Very good knowledge of Microsoft Office
* Previous experience of working in an international organisation
* Very good oral and written English


It is meritorious if you:


* Are fluent in other languages besides English
* Have experience of working for organisations with member state representation


As a consultant at Academic Work you are offered a unique chance to grow as a professional, extend your network and establish valuable contacts for the future. We offer you a consultant contract for six months initially, to March 2023.

Other information


* Start: Mid August.
* Extent: Full time, office hours.
* Place: Lund, with a possibility of up to 20% remote.


This recruitment process is conducted by Academic Work and it is our client’s wish that all questions regarding the position is directed to Academic Work.

Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

INFORMATION OM FÖRETAGET
The European Spallation Source (ESS) is a European Research Infrastructure Consortium (ERIC), a multi-disciplinary research facility based on the world’s most powerful neutron source. Our vision is to build and operate the world’s most powerful neutron source, enabling scientific breakthroughs in research related to materials, energy, health and the environment, and addressing some of the most important societal challenges of our time.

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare till Consafe Logistics

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 8
Vill du vara med och digitalisera logistikbranschen? Vi söker dig vars hjärta slår lite extra för mjukvaruutveckling och vill arbeta inhouse tillsammans med kompetenta kollegor. I rollen får du arbeta nära produkten och verkligen se att ditt arbete gör skillnad!

OM TJÄNSTEN
Logistikbranschen står inför stora förändringar där system och flöden allt mer automatiseras och digitaliseras och här spelar Consafe Logistics en viktig roll. De arbetar med stora globala kunder vars utmaning ligger i att effektivisera sina logistikflöden. Eftersom affärer och kundinflödet ökar behöver de anställa ytterligare mjukvaruutvecklare. Consafe Logistics arbetar med sitt egenproducerade lagerhanteringssystem, Astro, som idag är välkänt inom branschen. På Consafe Logistics får du jobba i en kultur som kännetecknas av mångfald, nytänkande och öppenhet. Gemenskapen är viktig och kollegorna samlas gärna för en After Work eller pingismatch under lunchen.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Consafe Logistics. Deras intention är att du på sikt ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Vi på Academic Work erbjuder stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
Consafe Logistics arbetar inom logistikbranschen och i hela cykeln med sina kunder. De designar, utvecklar och implementerar lösningar för produktion, lagerhållning, transport, leverans och butik. Projekten kan vara allt från vidareutveckling av befintliga system till utveckling för nya kunder, därmed kommer arbetet vara väldigt varierande.

Exempel på arbetsuppgifter


* Skapa teknisk specifikation utifrån kundernas behov tillsammans med applikationskonsulter.
* Vidareutveckla kundapplikationer.
* Utföra kodgranskning.
* Uppgradering av system och säkerställa att det fungerar mot standardapplikation
* Arbeta agilt och vara delaktig i projekt och kundsamarbeten.


I rollen som utvecklare kommer du att få en grundlig introduktion där du dels får kunskap om branschen och Consafe, men även så klart i de tekniker de använder. Vidare kommer du även att få en Mentor/Buddy som stöttar dig i de tekniska frågor som du kan tänkas ha, men även stötta dig i den dagliga kontakten med kollegor och chefer. Tjänsten passar dig som gillar snabba beslutsvägar där just du får vara med att påverka arbetet. Hos Consafe kommer du få se hela produkten och ha ett nära samarbete med kund. Du kommer vara en del i ett team med kompetenta kollegor som har en bredd och variation av både spets- och generalistkompetens – här finns alltså mycket att lära!

VI SÖKER DIG SOM
- Relevant eftergymnasial utbildning gärna inom Datavetenskap, Systemvetenskap eller liknande
- Brinner för programmering och behärskar något av följande programmeringsspråk: C, C++, C#
- Är bekant med databaser som till exempel
- Har ett intresse för logistik
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då det krävs för arbetet

Det är meriterande om du har arbetat med logistik, till exempel på lager, eller med lagerhanteringssystem tidigare för att ha en förståelse för flödet

Som person tror vi att du:


* Har en god samarbetsförmåga.
* Drivs av problemlösning.
* Har ett strukturerat arbetssätt.


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse.
* Omfattning: Heltid.
* Placering: Lund.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Consafe är en ledande leverantör av Supply Chain IT som skapar konkurrensfördelar för företag världen över. I Lund har de fräscha nya lokaler i World Trade Center, smidigt beläget för pendlare vid motorvägen E22an. Det råder en internationell och avslappnad stämning på kontoret som genomsyras av kvalitet och stort kundfokus.

Ansök nu

HR-generalist till statlig myndighet i Lund

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jul 22
Är du en självgående och driven person som brinner för HR-arbete? Då kan detta vara en roll för dig! Vi söker nu en personalsamordnare till HR-avdelningen som både kan agera chefsstöd och bidra med löpande hr-generalist arbete. Låter detta som något för dig? Sök idag då vi går igenom urvalet löpande.

OM TJÄNSTEN
I rollen som personalsamordnare kommer du ha ett liknande ansvarsområde som en HR-generalist, med huvudfokus på HR- och arbetsmiljöfrågor såsom rehabilitering och anpassningar, arbete mot kränkande särbehandling, målprocesser och interna karriärsvägar. Du kommer även fungera som en stödfunktion för chefer. Denna statliga myndighet har en internationell mångfald och en bred rekryteringsbas från hela världen och därför kommer arbetsspråket vara på engelska. Du kommer arbeta i ett team tillsammans med tre andra kollegor inom HR området där ett bra arbetsklimat och ett gott samarbete är A och O.

#

#

Du erbjuds


* Ett konsultkontrakt via Academic Work på initialt 6 månader. Så länge båda parter är nöjda med samarbetet finns också möjlighet till förlängning på uppdraget.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial utbildning inom personalvetarprogrammet eller likvärdig utbildning
- Minst tre års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
- Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
- Kunskaper om HR-system (exempelvis Varbi, Primula m.fl.)
- God kännedom om lagar och förordningar på området
- Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Stor vikt i denna processen kommer att läggas på din motivation för tjänsten samt dina personliga egenskaper. Som person är du driven och självgående samt klarar av stressiga situationer. Du ska kunna prioritera mellan arbetsuppgifter och förklara handlingar för utomstående om ditt område.

Som person ser vi även att du är:


* Självgående
* Strukturerad
* Ansvarstagande


#

Övrig information


* Start: September
* Omfattning: Heltid
* Placering: Lund


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Projekttekniker till Glacell

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jul 19
Är du utbildad inom el och är redo för din nästa utmaning? Vill du vara med på en tillväxtresa och arbeta med energioptimerade lösningar och bidra till FN:s klimatmål? Då är detta en fantastisk möjlighet för Dig!

OM TJÄNSTEN
Denna roll är en central resurs för främst Södra Sverige och innebär att man är mycket på resande fot till olika projekt. För att underlätta för dig och för planeringen av ditt arbete så har du möjligheten att utgå från ditt hem. Självklart har du möjlighet att planera ditt arbete till stor del men vi vill att du ska vara medveten om att arbetet också innebär en del övernattningar på annan ort samt en del övertid för att optimera genomförande av projekt. I den här rollen kommer du rapportera till vår Projektingenjör för Installation. Vi ser gärna att du bor i Skåne.

Du erbjuds:


* En tjänst där man har stor frihet under ansvar
* Fast månadslön
* Företagsbil
* Utgå från hemmet
* Utbildning inom nya arbetsmoment
* Representera Glacell mot vår kund i dessa projekt


ARBETSUPPGIFTER
- Installation av ladd lösningar med både AC- & DC-laddare
- Installation av 12kV Nätstationer
- Kraft matningar till asfaltverk, bergtäkter mm
- Felsökning på diverse el-anläggningar
- Stöd till ordinarie verksamhet på övriga orter

VI SÖKER DIG SOM
- Tar stort eget ansvar/initiativ
- Är bekväm med kundbemötande (Merförsäljning, överlämning, mm)
- Är strukturerad med tidrapportering, provningar och dokumentation
- Har dokumenterad el-utbildning
- Kan vara bortrest ca 50 dagar/år
- Har B-körkort
- Meriterande med erfarenhet av arbete med 12-24kV

Som person är du:


* Serviceinriktad
* Problemlösande
* Flexibel
* Självgående


#

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Skåne


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Ansök nu

Testingenjör till Axis Communications i Lund

Systemtestare
Läs mer Jul 15
Har du en teknisk examen, besitter kompetens inom mjukvara och har ett starkt intresse för programmering och elektronik? Vill du dessutom arbeta i ett företag som uppmuntrar till självständigt tänkande och har en öppen företagskultur? Är svarat JA? Då ska du fortsätta läsa!

OM TJÄNSTEN

Axis arbetar med utveckling av nätverksbaserad kameraövervakning och erbjuder i dagsläget både kameror och systemlösningar inom området. Företaget är ledande inom sin bransch och har kontor i 20 länder samt samarbetspartners världen över.

#

#

Du kommer arbeta inom teamet och rollen benämnd som Design for Test, inom området för Audio-produkter. Här är fokus på att designa tester för att se till att produktionen av en produkt har skett korrekt. Under testerna utförs även en del nödvändiga inställningar av enheterna som måste göras under produktion som exempelvis ställa klockor, flashar firmware etc.

#

Din nivå är kallad UA/PU vilket står för Unit Assembly och Product Unit vilket innefattar att produkten nästan är helt ihopsatt och du testar väldigt sent i produktionsflödet. Du kommer tillsammans med två andra ingenjörer från avdelningen delta i projekt där ni jobbar tillsammans med R&D gruppen som utvecklat produkten. Ni implementerar en produktionslina för monteringen och testningen.

Det finns även en testplattform vars roll är att generalisera både fixturer, testmetoder och mjukvara som tillåter dig att genomföra de tester du behöver på din produkt.Du kommer inte behöva vara en mekanist men du kommer behöva prata med mekanister och förmedla dina tankar och ideer. Det finns givetvis inget som stoppar dig från att göra mycket själv men du kommer ha stöttning tillgängligt. I det stora hela agerar du spindeln i nätet som samordnar och sätter samman det som behövs för att testa din produkt.

#

Du erbjuds


* En familjär organisation med hög trivsel där du blir del av ett prestigelöst team som består av öppna och härliga människor som brinner för att skapa innovativa och hållbara lösningar
* En långsiktig tjänst på ett bolag som värdesätter både personlig som yrkesmässig utveckling
* En dynamisk miljö med väldigt varierande arbetsuppgifter. Eftersom man sällan stöter på samma problem och utmaningar kommer du ständigt att utvecklas och lära dig mer
* En mentor som kommer ha ett personligt intresse i din utveckling och finnas som bollplank för idéer, feedback och frågor


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Skriva testspecifikationer och instruktioner berörande vilka tester som behövs och hur de ska genomföras
- Delta i möten med projektgrupper både internt och externt
- Utveckla en testsekvens i Teststand och utvärdera resultaten
- Testa din metod och koordinera med fabriken så de får all utrustning de behöver.
- Under projektets gång kommer försök göras att producera och testa på site, där din uppgift blir att överse detta, antingen remote eller genom att resa till site

Vidare kommer du ansvara för att se över testernas stabilitet och hur produktionen fungerar överlag. Du kommer dessutom dokumentera allt inom din nivå av Testlinan; vilka Fixturer som behövs och all programvara som används för att slutligen kan lämna över projektet till en Högvolyms underhållsgrupp.

VI SÖKER DIG SOM
- Besitter en examen inom elektroteknik, maskinteknik, mjukvara eller likvärdigt
- Har ett starkt tekniskt intresse och viss kompetens inom programmering
- Meriterande för tjänsten är kompetens inom C#, Python och/eller arbetslivserfarenhet från produktionstest sedan tidigare

Som person ser vi att du besitter följande egenskaper:


* Självgående
* Flexibel
* Lösningsorienterad


#

Övrig information


* Start: Augusti/september
* Omfattning: Heltid, 6 månader med goda chanser till förlängning
* Placering: Lund


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om Axis och deras verksamhet!

Ansök nu

Lab Assistent to an exciting workplace in Lund!

Laboratorieassistent
Läs mer Jul 13
The company are working with world leading partners to achieve something very special: a leading research facility. Our client is now looking for a new member to join their team in Lund. Do you have a master degree in Physics and looking for a job with start in August/September? Apply below!

OM TJÄNSTEN
As a Lab Assistant you will:


* Help with the testing and technical general work as well as with hands-on work for the space setup as required, for example arranging necessary equipment, connecting cables, preparing gas and documentation
* Prepare experimental campaigns and analysis of results
* Prepare different kind of reports, approvals, letters and other documents
* Contact and communicate with selected suppliers, partners, etc


As a consultant at Academic Work you are offered a great opportunity to grow as a professional, extend your network and establish valuable contacts for the future.

VI SÖKER DIG SOM
- Master degree in Physics
- Fluent in English, both written and spoken

Other information


* Start: August/September
* Work extent: Full time, 40h/week
* Location: Lund
* Contact information: This recruitment process is conducted by Academic Work. It is a request from the client that all questions regarding the position is handled by Academic Work.


Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

Ansök nu

Studenttestare till Qlik i Lund

Systemtestare
Läs mer Jul 12
Är du i början av dina studier och på jakt efter ett riktigt kul extrajobb inom IT/test? På Qlik får du möjlighet att jobba med testning på ett globalt och innovativt företag med en riktigt spännande produktportfölj. Vi ser gärna att du studerar till ingenjör, systemvetare, utvecklare eller dylikt men det viktigaste är ditt genuina teknikintresse och en stor portion nyfikenhet. Ta chansen och sök redan idag! Urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Qlik levererar plattformslösningar för datavisualisering, analys och rapportering till 48 000 kunder över hela världen. Företag i alla storlekar och branscher använder Qliks lösningar för att visualisera och utforska information, skapa insikt om verksamheten och fatta bättre beslut. På Qlik optimerar man Business Intelligence (BI) genom att utnyttja den samlade intelligensen hos människor i en organisation. Fokus ligger på att göra det möjligt för alla i en organisation att se, följa och analysera data.

För att stötta systemtestning av de olika produkterna söker vi nu studenttestare till R&D avdelningen. Teamet består idag av ett härligt gäng testkonsulter från oss på Academic Work och du blir den 5e medlemmen. Du och dina kollegor kommer att som en grupp sitta i ett öppet och modernt kontorslandskap där ni under ledning arbetar i nära relation till bland annat Customer Verification-teamet. Tillsammans bidrar alla till en kultur med hög energinivå och stark lagkänsla. I denna lärande organisation där man satsar på kontinuerlig utveckling finns det stora möjligheter för dig att växa både som person och professionellt.

Det kommer att finnas möjlighet för distansarbete någon dag i veckan om så önskas.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Qlik. Uppdraget kommer att vara på deltid och för rätt personer ser vi långsiktigt på samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
På detta uppdrag kommer du att arbeta 2 dagar i veckan, där du förväntas kunna jobba både hel- och halvdagar. Då Qliks produkter riktar sig till många olika typer av användare som använder produkterna på olika sätt, är det av högsta vikt att kunna se produkterna ur ett helhetsperspektiv – allt för att kunna uppnå god kvalitet innan mjukvaran når kunderna.

Som studenttestare på Qlik kommer du främst att arbeta med Session-based Exploratory Regression Testing utifrån ett kundperspektiv. Det kommer att finnas guidelines för vad som ska uppnås, men inom ramen för dessa är testningen relativt fri. Inte minst mot bakgrund av det senare är det viktigt att du i skrift på ett övergripligt sätt löpande dokumenterar din testning.

Tjänsten passar dig som vill ha ett spännande deltidsjobb där du jobbar med givande och varierande arbetsuppgifter.

VI SÖKER DIG SOM
Har ett gediget tekniskt intresse och en vilja att lära dig mer om mjukvara, felsökning och problemlösning. Du är en nyfiken person som jobbar ihärdigt, vågar testa dig fram och inte ger dig i första taget. Det är inte sällan som du tänker ”Vad händer om jag gör detta?” – vilket är en uppskattad egenskap när uppgiften är att hitta buggar och problem. Självklart har du ett öga för detaljer – om något som du utfört flera gånger förut plötsligt ser ut eller beter sig annorlunda är detta något du så klart uppmärksammar.

I rollen är det även viktigt att vara strukturerad, då du både behöver kunna dokumentera de scenarion du utfört samt reproducera eventuella problem/buggar du hittat. Det är viktigt att kunna jobba självständigt och inte vara rädd för att fråga andra om du kör fast eller inte förstår en uppgift.

Vidare ser vi att du:


* Är studerande på högskola eller universitet och tar examen tidigast juni 2023
* Studerar en relevant utbildning som till exempel ingenjör eller systemvetare
* Har ett stort tekniskt intresse och viljan att lära dig mer
* Är flytande i svenska och har goda kunskaper i engelska då tjänsten kräver det


Det är meriterande om du:


* Har kunskap inom statistik eller dataanalys


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, 2 dagar i veckan
* Placering: Lund
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Qliks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Junior elektronikdesigner till innovativa FlatFrog!

Elektronikkonstruktör
Läs mer Jul 1
Är du teknikintresserad och längtar efter att jobba tillsammans med likasinnade medarbetare? Ta chansen att bli en del av en ”våga-testa-nya-lösningar-kultur" där du som junior får möjligheten att arbeta på ett företag där innovation är ledordet. Sök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Flatfrog arbetar med att förenkla interaktionen mellan användare och skärm och utvecklar interaktiva pekskärmar med hjälp av den senaste tekniken. De samarbetar idag med några av världens främsta tillverkare av datorer, smartphones och surfplattor. Du kommer att arbeta på huvudkontoret i Lund men de har också verksamhet i Asien och USA. Du kommer att tillhöra elektronikteamet som består av tre nyfikna och öppna medarbetare där hela teamet är lika teknikintresserade som du och gärna tar sig tid att diskutera dina lösningsförslag.

#

Du erbjuds


* En fot in på ett innovativt och internationellt företag
* Stöttning av seniora kollegor


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som junior elektronikdesigner kommer din främsta arbetsuppgift vara att rita och designa kretskort i Altium och därmed ha en väldigt viktig roll i framtagandet av nya produkter. Du kommer också ansvara för att rätt material och komponenter beställs från fabriken. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor i teamet men också kollegor från andra delar av verksamheten, till exempel mekanikteamet, och på sikt arbeta i flera projekt parallellt. Eftersom du kommer att vara den enda elektronikdesignern på Flatfrog är det viktigt att du trivs med att ta ansvar men framför allt att du vill utvecklas i rollen som elektronikdesigner. Till din hjälp har du engagerade kollegor som gärna diskuterar utmaningar och lösningsförslag.

Huvudsakliga ansvarsområden:


* PCB-scheman och layoutdesign
* Växa in i PCB och SMT ansvar
* Generering av produktionsfil till PLM
* Skaffa PLM-kunskap


VI SÖKER DIG SOM
Vi ser att du har något års erfarenhet av en liknande roll eller nyligen har tagit examen och har ett stort intresse för elektronikdesign.


* Har en examen inom elektronik, mekatronik eller motsvarande
* Har goda kunskaper i Altium eller annat elektronik-CAD-verktyg
* Är obehindrad i det engelska språket, både i tal och skrift


I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen och på Flatfrog ser vi att du har ett stort intresse för att rita och designa elektronik. Kanske ägnar du dig åt det på din fritid eller har specialiserat dig på det under din utbildning? Vi ser också att du är en nyfiken person som själv söker svar på information du behöver för att utföra ditt arbete samt trivs bäst när du arbetar tillsammans med andra.

Som person är du:


* Initiativtagande
* Ansvarstagande
* Har en god samarbetsförmåga


#

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, flextid tillämpas
* Placering: Lund


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Intern kommunikationsassistent på 75% till välkänt företag i Lund

Informationsassistent
Läs mer Jul 5
För dig med ett starkt kommunikations- och marknadsföringsintresse är tjänsten som kommunikationsassistent en utmärkt möjlighet att påbörja din karriär. I denna roll får du nämligen goda möjligheter att utveckla dina kunskaper om kommunikation genom att bli en viktig del av företagets interna kommunikationsarbete. Som kommunikationsassistent blir du även en del av ett starkt team med erfarna kollegor med gedigen erfarenhet av intern företagskommunikation. Samtidigt får du utmärkta möjligheter att arbeta självständigt, där du kommer får ta del av ett antal spännande interna marknadskampanjer. Ifall detta låter som något för dig är du varmt välkommen att söka snarast!

OM TJÄNSTEN
Företaget är en global ledare bland företag vars vision är att utveckla tekniker för att göra mat tillgängligt och säkert för alla, där du som intern kommunikationsassistent kommer du tillhöra deras interna företagskommunikationsavdelning. Denna avdelning är specialiserad inom att hantera verksamhetens interna kommunikation, där det främsta ansvaret ligger på att förbereda spännande kommunikationsaktiviteter, skapa innehåll för den interna tidningen för medarbetare och överlag arbeta proaktivt med att sprida information inom bolagets interna nätverk genom varierande kommunikationsmedel. För att lyckas väl i denna roll är det viktigt att ha ett stort intresse för kommunikation och att arbeta kreativt för att kontinuerligt effektivisera den interna kommunikationen. Vidare ser vi gärna att du gillar att arbeta självständigt med ett starkt driv, där du tar initiativ för att konstant utvecklas i din roll.

Du erbjuds

· Ett flexibelt och varierande arbete inom kommunikation

· Goda utvecklingsmöjligheter på ett globalt ledande företag

· Möjligheten att arbeta med ett starkt och erfaret team

· En dedikerad konsultchef som erbjuder coachning och professionell vägledningText

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
· Skriv och skapa informativt och kreativt innehåll

· Planera, utför och följ upp olika kommunikationsaktiviteter i samarbete med kollegor

· Koordinera och arbeta med Sveriges digitala tidning för medarbetare

· Skriv och se över nyheter i företagets interna kommunikationskanaler

· Assistera med hanteringen av lokala sponsorers ärenden (såsom ansökningar och betalningar)

VI SÖKER DIG SOM
För denna tjänst söker vi en driven kandidat i början av sin karriär som gärna tar varje möjlighet att utvecklas och som har ett starkt intresse för kommunikationsarbete. Du är en person som uppskattar att jobba såväl självständigt som med ett team, där du kontinuerligt arbetar med att utveckla tekniker för att sprida information på ett kreativt och effektivt sätt.

Vi söker dig som

· Har en avslutad utbildning inom kommunikationsvetenskap eller motsvarande, alternativt att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom kommunikation eller marknadsföring

· Är obehindrad i svenska och engelska i både tal och skrift

· Har goda kunskaper inom Microsoft Office

Som person är du

· Självgående

· Kommunikativ

· Ansvarstagande

Övrig information


* Start: Augusti
* Omfattning: 75% under 6 månader med goda möjligheter till förlängning
* Placering: Lund


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Utvecklare till Ataio!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 5
Ataio är inne i ett spännande och expansivt skede och söker nu dig som vill bli en del av deras utvecklingsteam! Ataio Affärssystem är ett företag som erbjuder helhetslösningar för kunder i flera olika branscher! Vill du vara med på deras resa och arbeta med fullstackutveckling – sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Ataio Affärssystems räkning en vass Fullstack - utvecklare. Ataio Affärssystem AB utvecklar, marknadsför och ger support till ett fullständigt browserbaserat affärssystem. De anpassar systemet efter kundens verksamhet och är fokuserade på att ge sina kunder systemstöd med hög passform. Företaget vänder sig till flera olika branscher där hisservice och byggbranschen är vanligt förekommande. Då efterfrågan på deras kundanpassade affärssystem ökat är de nu i behov av att anställa ytterligare en person. Huvudkontoret ligger i Lindesberg, strax norr om Örebro och det finns anställda i bl.a. Sundsvall och Stockholm. Här finns möjlighet för dig som vill arbeta helt remote.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ataios önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Ataio Affärssystem.

Du erbjuds


* En plats i ett scrumteam med kollegor som besitter en bred kompetens och där kunskapsutväxlingen är stor
* Ett lärorikt och självständigt arbete
* En trygg anställning hos ett företag där beslutsvägarna är korta


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med förvaltning av kunders anpassningar samt nyutveckling både till befintliga och nya kunder. Du kommer att arbeta i flera projekt samtidigt och till viss del ha dialog med kund. Du kommer att arbeta både front- och backend.

VI SÖKER DIG SOM
- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift

Det är meriterande om du också har


* Förståelse för ett företags ekonomiprocesser
* Arbetat med affärssystem
* Blazor
* IIS
* CI/CD
* Minst 1 års arbetslivserfarenhet inom följande tekniker:
* Dotnet Core/Framework
* EF Core
* och server
* HTML/CSS


Som person är du:


* Problemlösande
* Ansvarstagande
* God samarbetsförmåga
* Initiativtagande


ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Lön: Fast månadslön och bonusmodell
* Placering: Remote eller på kontoret i Lindesberg


INFORMATION OM FÖRETAGET
Du kan läsa mer om Ataio via denna länk: Ataio Affärssystem AB

Ansök nu

Inköpskoordinator till Axis Communications

Inköpsassistent
Läs mer Jun 29
Har du ett intresse för att arbeta i en inköpsroll samt tror att innovation, engagemang och teknik kan förändra världen - då är denna tjänst rätt för dig! Vi söker nu för Axis Communications räkning en inköpskoordinator som vill vara en del av ett nyfiket team i en internationell miljö. Låter detta som en spännande utmaning där du kan utvecklas och bidra med dina kunskaper? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Säkerhet är Axis Communications huvudfokus samtidigt som de gradvis expanderar till relaterade marknader med hjälp av nya nätverksbaserade produkter och lösningar. Du kommer i denna roll att arbeta nära inköparna och i inköpsteamet som idag består av 15 medarbetare och en teamansvarig. Produktionen är outsourcad och du kommer att arbeta mot Axis största leverantörer. I takt med att du blir varm i kläderna finns det goda utvecklingsmöjligheter och att successivt bli mer ansvarstagande i din inköpsroll.

Som inköpskoordinator kommer din främsta arbetsuppgifter vara att supportera inköparna i hela inköpsprocessen. Utöver det kommer du även arbeta med:


* Leveransbevakning
* Fakturahantering
* Vid behov säkerställa tillgänglighet och koordinering av komponenter mellan Axis fabriker


#

Du erbjuds


* En mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. På Axis får du möjligheten att bygga ditt nätverk för framtiden. Axis samlar duktiga och kreativa människor som alla arbetar mot samma mål – att vara nummer ett.
* En konsultanställning initialt på sex månader. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet samt att behovet kvarstår finns goda chanser till förlängning av uppdraget.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasisal utbildning inom relevant område
- Har någon erfarenhet av en liknande roll
- Har god systemvana, gärna i SAP, Visma eller liknande
- Har goda kunskaper i Excel
- Har goda kunskaper i engelska samt är obehindrad i svenska i tal och skrift

Stor vikt i denna process läggs vid din motivation för tjänsten samt dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du är:


* Självgående
* Initiativtagande
* Noggrann
* Strukturerad


#

Övrig information


* Start: Mitten av augusti
* Omfattning: 6 månader med god chans till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet
* Placering: Lund


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Axis är ett snabbt växande IT-företag med globalt avtryck, ett företag där innovation är ett ledord. Deras framgång beror i stor utsträckning på högkvalificerad personal och deras starka, öppna och tillåtande företagskultur – en företagskultur som bäddar för framgång och medför möjligheter att ständigt bryta ny mark. På Axis finner du innovativa, dedikerade och engagerade medarbetare som är kärnan i verksamheten och den framgång som Axis taktar mot. Som världsledande företag inom nätverksvideo erbjuder Axis olika övervakningssystem och andra pålitliga säkerhetslösningar. Samtliga är produkter som baseras på en öppen plattform av att ständigt leverera kvalité och högt värde till sina kunder. Läs mer om hur Axis beskriver sig själv på sin hemsida.

Ansök nu

Director Partner & End Customer Marketing to Axis

Marknadschef
Läs mer Jul 1
ARE YOU A DRIVEN, NETWORKING, WELL-ORGANIZED LEADER WITH A BURNING INTEREST IN MARKETING AND SALES IN A CREATIVE AND INTERNATIONAL ORGANIZATION, WHO ARE THE WORLD LEADER IN NETWORK VIDEO?

OM TJÄNSTEN
Corporate Marketing at Axis head office in Lund is responsible for the global marketing strategy and planning. The organization Partner and End Customer Marketing is a unit within Corporate Marketing that works in close collaboration with Axis regional marketing teams to develop and drive our partner programs. Axis is now looking for a Director Partner & End Customer Marketing.

Your future team The team for partner marketing and programs set and drive the corporate strategy for partner marketing targeting different kind of partners such as channel partners, technology partners and architects & engineers.
The End Customer Marketing team sets the global marketing plan and strategic objectives to drive awareness and demand for Axis offerings among end customers across industry segments to enable growth.

The role As Director Partner & End Customer Marketing you have the overall organizational and operational responsibility for the unit. Through strong leadership you create deep understanding of the market and develop marketing strategies and strong value propositions that supports Axis long term growth with their customers and partners.
The job includes both staff, budgeting, and planning, strategically and tactically, as well as to secure that the unit deliver planned activities within your area of responsibility.
By driving marketing initiatives in collaboration with the regions, you will ensure they evolve and optimize their marketing on a global basis.

ARBETSUPPGIFTER
This role includes the following responsibilities:


* Overall responsibility for the marketing and communication strategies and programs towards Axis partners and end customers. You are also responsible for driving their industry segments development.
* You set structure, framework, and direction for your area of responsibility.
* In close?cooperation with the head regions, you make sure that Axis have the?industry’s best approach to support partners and customers.
* Overall marketing planning including coordination with Global sales and Head regional marketing as well as ensuring the support and implementation of the plans in Axis’ regional sales organization.
* Lead a unit of highly skilled and experienced marketing managers and professionals.
* Budget and resource planning and leading the process of developing marketing concepts around Axis offering.
* End customer insight and efficient communication to reach different target groups.
* Based on Axis go-to-market approach develop supporting marketing strategies.


You will have overall staff responsibility for an organization of about 17 people including two direct reports. In this role you will report to the CMO and be a member of the Corporate Marketing Management team.

VI SÖKER DIG SOM
Who are you?


* Strong leadership and interpersonal skills. You are an outgoing, socially experienced, and motivated leader with a passion for people.
* Unpretentious with great collaboration skills and with the ability to work independently and drive project towards common goals as well as build long-term relationships with colleagues and external suppliers.
* Extensive experience from developing target group analyses, marketing strategies and marketing programs
* Well-developed business acumen: relevant sales or business development experience preferred
* Working both in marketing and sales preferably with indirect selling through distributors and resellers
* Experience from an international role in a large company with complex technical offerings
* You should have strong English skills both verbally and written


We'd love to hear that you also are:


* Structured and analytical – able to simplify a complex situation into a clear action plan
* Comfortable with leading and driving projects in a virtual organization
* Enthusiastic, open-minded, sociable and a great team player
* Have a passion for marketing
Other information

Place of employment: At Axis head office in Lund in Sweden Extent: Full time Start date: As agreed

In this process Axis Communications is working together with AW Executive Search, if you have any questions please contact recruitment responsible: Anne Boberg at anne.boberg@awexecutivesearch.se

Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

INFORMATION OM FÖRETAGET
What Axis can do for you? As Director Partner & End Customer Marketing, you will have the opportunity to develop your management skills in a creative and international organization, who are the world leader in network video. You will work with cutting-edge technologies in a stimulating international environment that promotes individual growth and initiatives. You will have a great opportunity to influence Axis development. Axis is a company which realizes the benefits of a diverse workforce. We believe diversity in groups creates a better working environment and promotes creativity, something that is fundamental for our success.

Client information

Please read more at Axis Communications

Ansök nu

Marknadsadministratör till Axis Communications

Marknadskoordinator
Läs mer Jun 23
Vi tror att du är personen som är intresserad av att bli del av en stor internationell organisation där du blir en viktig spelare i kommunikationen med Axis Communications partners. Du trivs i en flexibel roll där du får vara med och stötta där behovet finns samt förstår ansvaret som följer med denna roll där du tillsammans med en kollega kommer driva supporten för detta team. Låter detta som dig? Sök då tjänsten omgående då vi arbetar efter löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Teamet Partner Marketing and Programs arbetar med Axis Communications olika återförsäljare, partners och med de olika lojalitetsprogram som erbjuds. Teamet hanterar allt från medlemsadministration, till program-marknadsföring och strategisk utveckling av programmen. För att säkerställa en god programadministration, effektiva marknadsprojekt och att partnersamarbetena kan fortsätta utvecklas söker vi nu efter en marknadsadministratör som bland annat kommer säkerställa att frågor besvaras i deras supportinkorg samt vara en koordinator kring de projekt som avdelningen har.

Du erbjuds


* Att bli del av ett företag vars framgång som i stor utsträckning beror på högkvalificerad personal och deras starka, öppna och tillåtande företagskultur – en företagskultur som bäddar för framgång och medför möjligheter att ständigt bryta ny mark. På Axis finner du innovativa, dedikerade och engagerade medarbetare som är kärnan i verksamheten och den framgång som Axis taktar mot. Som världsledande företag inom nätverksvideo erbjuder Axis olika övervakningssystem och andra pålitliga säkerhetslösningar. Samtliga är produkter som baseras på en öppen plattform av att ständigt leverera kvalité och högt värde till sina kunder.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer omvårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER
I rollen kommer du bland annat att:


* Ansvara för medlemssupporten till medlemmar i de olika partnerprogrammen, tex ansökningar, avtalsfrågor mm.
* Supporta kollegor med uppdateringar på externa och interna portaler
* Stötta upp i diverse marknads- och kommunikationsprojekt som teamet leder


VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller liknande
- Är obehindrad i både svenska och engelska i tal och skrift då detta är arbetsspråket
- Har tidigare erfarenhet av administrativt arbete
- Har tidigare erfarenhet av kundbemötande och projektarbete
- Har intresse av IT och system

Stor vikt i denna process kommer att läggas vid din motivation och intresse för tjänsten. Som person ser vi att du är:


* Självgående
* Flexibel
* Ansvarstagande


#

Övrig information


* Start: Augusti
* Omfattning: Heltid
* Placering: Lund


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Om du vill veta mer om Axis. Läs mer på deras hemsida här!

Ansök nu

Engineering student to TÜV Rheinland in Lund!

Elektronikkonstruktör
Läs mer Jul 1
Are you a student with a passion within the field of electronics? Are you interested in working in a company that is one of the leading international providers of technical services for quality and safety? Then you may want to join TÜV Rheinland in Lund! Apply today as we review applications on an ongoing basis!

OM TJÄNSTEN
TÜV Rheinland Sweden is part of the worldwide TÜV Rheinland Group. The team at the TÜV laboratories in Lund have more than 20 years extensive experience from testing complex wireless and electronics products intended for the global market.

TÜV Rheinland Sweden is accredited by SWEDAC (Swedish Board for Technical Accreditation) for electrical, electromagnetic, and radio testing. TÜV cover both short-range and long-range technologies and offer EMC compliance testing services according to the EMC compatibility requirements of Europe, the United States, Canada, Japan, and Australia.

This is a part-time consulting assignment where you are required to work approximately 2 days a week. There is a possibility to continue full-time after completed graduation given that both parties are satisfied with the cooperation.

You are offered:


* A great opportunity to work with cutting edge products and technologies
* A comprehensive introduction program


As a consultant at Academic Work you are offered an opportunity to grow as a professional, extend your network and establish valuable contacts for the future. Read more about our offer.

ARBETSUPPGIFTER
As a testing engineer you will be working EMC and Radio testing, following standards for EU and FCC. You will work with both consumer and industrial use from some of the leading companies in the industry. TÜV work with both Swedish and international customers.


* Testing, interpretation, and reporting
* Problem solving and support to customers
* Troubleshooting on test systems


VI SÖKER DIG SOM
Requirements:


* You are an engineering student preferably within the field of electronics or mechatronics
* You like to work in a process defined environment, where the process is controlled by you and other stakeholders.
* You are fluent in both spoken and written English
* Previous experience in Certification or knowledge in ANSI/ETSI/EN/IEC standards is a merit


It is important that you have a deep technical interest, strong drive, and commitment. To succeed in this role, you have a general understanding of standards.


* EMC
* Radio technologies (Bluetooth/Wi-Fi/ISM/SRD/RADAR)


Personal characteristics we believe you have:


* Meticulous
* Structured
* Cooperative


#

Miscellaneous


* Start date by appointment, but preferably the August/September time frame
* Part-time, approximately 2 days a week
* Location: Lund


This recruitment process is conducted by Academic Work. Per the request by Tüv all questions regarding the position should be handled by Academic Work.

The selection process does occur on an ongoing basis, and the posting may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phases.

INFORMATION OM FÖRETAGET
You can read more about Tüv here!

Ansök nu

Projekttekniker till Glacell

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jul 1
Är du utbildad inom el och är redo för din nästa utmaning? Vill du vara med på en tillväxtresa och arbeta med energioptimerade lösningar och bidra till FN:s klimatmål? Då är detta en fantastisk möjlighet för Dig!

OM TJÄNSTEN
Denna roll är en central resurs för främst Södra Sverige och innebär att man är mycket på resande fot till olika projekt. För att underlätta för dig och för planeringen av ditt arbete så har du möjligheten att utgå från ditt hem. Självklart har du möjlighet att planera ditt arbete till stor del men vi vill att du ska vara medveten om att arbetet också innebär en del övernattningar på annan ort samt en del övertid för att optimera genomförande av projekt. I den här rollen kommer du rapportera till vår Projektingenjör för Installation. Vi ser gärna att du bor i Skåne.

Du erbjuds:


* En tjänst där man har stor frihet under ansvar
* Fast månadslön
* Företagsbil
* Utgå från hemmet
* Utbildning inom nya arbetsmoment
* Representera Glacell mot vår kund i dessa projekt


ARBETSUPPGIFTER
- Installation av ladd lösningar med både AC- & DC-laddare
- Installation av 12kV Nätstationer
- Kraft matningar till asfaltverk, bergtäkter mm
- Felsökning på diverse el-anläggningar
- Stöd till ordinarie verksamhet på övriga orter

VI SÖKER DIG SOM
- Tar stort eget ansvar/initiativ
- Är bekväm med kundbemötande (Merförsäljning, överlämning, mm)
- Är strukturerad med tidrapportering, provningar och dokumentation
- Har dokumenterad el-utbildning
- Kan vara bortrest ca 50 dagar/år
- Har B-körkort
- Meriterande med erfarenhet av arbete med 12-24kV

Som person är du:


* Serviceinriktad
* Problemlösande
* Flexibel
* Självgående


#

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Skåne


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Ansök nu

Field Application Engineer inom biokemi till OptiCept i Lund!

Laboratorieingenjör, kemi
Läs mer Jun 16
Har du ett starkt tekniskt intresse och vill arbeta på ett företag med ett tydligt fokus på hållbarhet? På OPTICEPT får du även möjligheten att växa och vara med på en spännande resa i en internationell miljö. Låter det här som något för dig? Då ska du fortsätta läsa!

OM TJÄNSTEN
Du kommer i denna tjänst ha en nyckelroll inom R&D-avdelningen och framförallt inom avdelningen för biokemi samt labb.ARBETSUPPGIFTER
- Assistera och utveckla teknik från laboratorie-nivå till industriell skala
- Anpassa process-parametrar i utvecklingsstadiet
- Produktinstallera och säkerställa kvalitet i processer
- Arbeta med innovativ teknik för produktlinjer inom växt- och livsmedelsindustrin
- Utföra samt planera tester i labbet, både självständigt i experimentplaneringen och genomförandet
- Kontakt med kunder och utföra prover på plats hos kund, vilket således kommer att innebära resande i tjänsten

VI SÖKER DIG SOM
- Har examen inom biokemiteknik eller likvärdigt
- Är intresserad av att utvecklas inom växt-och livsmedelsindustrin
- Har intresse för och är duktig i relation med kunder
- Är obehindrad i engelska, både i tal och skrift

Meriterande är erfarenhet från liknande roll och/eller branschen sedan tidigare. Det är även fördelaktigt om du har en växtfysiologisk bakgrund så som från livsmedelsteknik och växtfysik.

I rekryteringsprocessen läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper, vi söker dig som är:


* Självgående
* Samarbetsvillig
* Flexibel


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Initialt 12 månader med god chans till förlägning
* Plats: Lund, Gastelyckan
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work där önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras och besvaras av Academic Work


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Du kan läsa mer om OPTICEPT här!

Ansök nu

Office Coordinator till Camurus i Lund

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jun 28
Brinner du för att ge högkvalitativ service och får energi av att möta människor? Vill du arbeta i en koordinerande roll på ett spännande och dynamiskt läkemedelsföretag med varierande uppgifter? Då kan denna roll vara rätt för dig! Sök rollen idag då vi går igenom urvalet löpande!

OM TJÄNSTEN
Camurus är ett svenskt forskningsbaserat läkemedelsföretag som utvecklar och kommersialiserar innovativa långverkande läkemedel. På Camurus får man möjlighet att arbeta med kollegor som har stor passion för sitt arbete, som stöttar varandra och där det är en god stämning.

Vi söker nu för Camurus räkning en Office Coordinator som bland annat kommer stödja de dagliga aktiviteterna på kontoret samt arbeta administrativt kring frågor som HR och kommunikation. Rollen är väldigt varierande och arbetsuppgifterna beror på aktuella behov. Därför letar vi efter någon som är flexibel, prestigelös och är beredd på att ändra sina prioriteringar under dagen.

Du erbjuds


* Att bli en del av ett företag vars framgång som i stor utsträckning beror på passionerade medarbetare som verkligen brinner för sitt arbete. Samt en företagskultur som präglas av kvalitet, prestigelöshet och samarbete. Camurus är ett dynamiskt företag i en spännande tillväxtfas som du kan få bli en del utav.
* Ett kontrakt på initialt 6 månader med god chans till förlängning.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Office Coordinator kommer man bland annat få arbeta med att:


* Koordinering av dagliga kontorsaktiviteter som inköp till kontoret, hantera fakturor, hålla ordning i lunchrum etc.
* Hantering av bud och försändelser
* Bokning av resor enligt företagets resepolicy
* Stödja HR-avdelning med administrativa uppgifter
* Koordinering av intern kommunikation, som uppdatering av intranät


VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial utbildning inom administration, service management eller likande. Alternativt att du har motsvarande arbetslivserfarenhet
- Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska. såväl tal som skrift, eftersom båda språken används i det dagliga arbetet
- Har god erfarenhet av MS Office, Teams och Sharepoint

Vi letar efter en person som har stor passion för service och som trivs i en internationell miljö. Man ska även vara prestigelös och självständig i sitt sätt att arbeta, samt vara en riktig "doer".

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Lund


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Du kan läsa mer om Camurus här: Camurus

Ansök nu

Creative problem-solving student to Comsys!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 27
Are you a student with a passion for Web Development and Internet of Things? Are you interested in working in a company that is pursuing “sustainable power”? Do you think continuous innovation is exciting? If so, then you may want to join Comsys AB! Comsys AB is growing and wants to expand the team with a student that can help them with Web Development related tasks! Apply today as we review applications on an ongoing basis.

OM TJÄNSTEN
Comsys AB is a cleantech company based in?Lund that develops digital energy control methods and products to optimize and improve energy flows in a wide range of applications to help customers meet increasingly challenging demands set by standards and utility companies. Their technologies provide robust solutions for grid operators, offer industrial automation applications, and building automation solutions, to name but a few areas. They are also increasingly consulted for electricity production and energy storage solutions, primarily from solar and wind plant operators, to meet the growing demands from grid operator owners around the world.

Comsys is looking for a student to help them develop a supervision application and work within AWS (Amazon web service). The job is suitable for a student interested in working part-time alongside their studies to gather insight and knowledge from the tech-industry!

Read more here: Collect and Process Industrial Data – AWS IoT SiteWise – Amazon Web Services

This is a part-time consulting assignment with the possibility to take on a full-time employment after completed graduation given that both parties are satisfied with the cooperation.

You are offered:


* A comprehensive introduction program
* A mentor to help and guide you during your daily work


As a consultant at Academic Work you are offered an opportunity to grow as a professional, extend your network and establish valuable contacts for the future. Read more about our offer.

ARBETSUPPGIFTER
Examples of tasks:


* Internet of Things/Web Development
* Create applications
* Amazon programming
* Analyzing data


VI SÖKER DIG SOM
- A student with knowledge and experience of web development or a similar field
- An individual fluent in both spoken and written English
- Someone with experience and knowledge from web stack development/ Linux

Personal characteristics that we believe you have:


* Solutions-oriented
* Self-reliant
* Initiative taking


Miscellaneous


* Start date by appointment, but preferably September
* Part-time, e.g. 1-3 days a week
* Location: Lund


This recruitment process is conducted by Academic Work. Per the request by Comsys all questions regarding the position should be handled by Academic Work.

The selection process does occur on an ongoing basis, and the posting may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phases.

INFORMATION OM FÖRETAGET
You can read more about Comsys here!

Ansök nu

Marknadsassistent till DataPartner AB i Helsingborg

Marknadsassistent
Läs mer Jun 24
Sveriges ledande Visma Partner letar nu efter en självständig och driven student som vill bli deras nästa kreatör inom marknadsföring och extern profilering. I rollen som DataPartners marknadsassistent får du jobba med renodlade marknadsaktiviteter. Så om du tycker om att få utlopp för din kreativitet och samtidigt vill erhålla värdefull erfarenhet inom marknadsföring vid sidan om studierna? Sök nu!

OM TJÄNSTEN
DataPartners styrka ligger i deras spetskompetens inom Visma produktportfölj samt att de besitter Sveriges bredaste sortiment av Visma Integrationslösningar.Genom utbildningar, konsultation samt lager- och logistikösningar hjälper DataPartner sina kunder att optimera sitt processflöde.

I tjänsten som DataPartners marknadsassistent kommer du ha stor befogenhet att styra över din egen arbetsdag i en varierad miljö. I ett tidigt skede av tjänsten ligger stort fokus vid att aktivera företagets sociala- och digitala plattformar. Rätt person kommer ha stora påverkningschanser i sitt arbete och för att lyckas i rollen ska du vara självgående, ha bra kommunikationsförmåga och tycka om högt tempo.

#

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos DataPartner AB. Uppdraget avser en tidsbegränsad deltidstjänst på 10-12h i veckan som initialt planerar att sträcka sig 6 månader - med chans till förlängning även efter studierna. Tiderna är flexibla och det kan bli mer än 12h i veckan vid behov.

Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Ansvara för marknadsföringen på sociala- och digitala plattformar; exempelvis författa inlägg
- Skapa externt marknadsföringsmaterial genom film, bild eller text
- Styra upp och marknadsföra event och webinars

Är du bekväm framför kameran kan du även få möjlighet att agera moderator vid dessa event och webinars.

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar en eftergymnasial utbildning med minst 1 år kvar av studierna – gärna med inriktning mot marknadsföring eller strategisk kommunikation
- Är duktig på att hantera sociala- och digitala medier
- Kan obehindrat kommunicera på svenska i tal och skrift - i tjänsten läggs stor vikt på att författa högkvalitativa texter och inlägg

#

Det är meriterande om du


* Har arbetslivserfarenhet av liknande arbete
* Har ett intresse för ekonomibranschen
* Arbetat i något marketing automation verktyg; Apsis, Hubspot etc.
* Kan filma, klippa eller animera material
* Tycker om att skapa och komponera texter


#

Som person är du


* Självgående
* Initiativtagande
* Orädd


Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringsprocessen så glöm inte att motivera i ditt personliga brev varför vi ska gå vidare med just dig!

#

Övrig information


* Start: 1a september
* Omfattning: Deltid, ca. 10–12h i veckan
* Placering: Helsingborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och DataPartners önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om företaget här!

Ansök nu