Devotum AB jobb i Lund

Hitta lediga jobb hos Devotum AB i Lund. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Lund.

Entreprenadupphandlare till kund i Lund!

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jan 24
Just nu söker vi en senior entreprenadupphandlare till vår kund i Lund. Uppdragets omfattning är uppskattat till 30h/vecka och beräknat att börja 06-02-2023 och pågå till och med 30-06-2023, med goda möjligheter till förlängning. Om du är nyfiken på att veta mer, fortsätt läs för att se om detta uppdraget är någonting för just dig!

Om uppdraget
Du kommer främst att arbeta med upphandling av ramavtal och entreprenader inom kategorin bygg och anläggning. Komplexiteten i projekten kommer att variera - allt från strategiska upphandlingar till standardiserade avrop.

Om dig
Som person kännetecknas du av en affärsmässighet, har en helhetssyn och med ett hållbarhetsfokus ser du till organisationens bästa. Du är analytisk och vågar tänka utanför boxen för att främja utveckling. Du arbetar självständigt och strukturerat men värdesätter även samarbete med andra både internt och externt. Din prestigelöshet, kommunikativa förmåga och vilja att samarbeta med andra människor är grundläggande förutsättningar för ditt arbete.

Du har eftergymnasial utbildning inom juridik, ekonomi, teknik eller en YH-utbildning inom upphandling, alternativt annan för tjänsten relevant utbildning kombinerat med arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du har mångårig erfarenhet av att genomföra offentliga upphandlingar samt är väl förtrogen med fastighetsrelaterade affärsdokument inom AMA-systemet och standardavtalen AB 04, ABT 06, ABK 09, ABFF15. Du har hanterat både ramavtal och enskilda entreprenader inom bygg och anläggning samt är väl insatt i gällande lagstiftning inom upphandlingsområdet med fokus på LOU men du ska även känna till LUF. Det svenska språket hanterar du obehindrat i tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av processutveckling samt är van användare av Tendsign eller motsvarande systemstöd för upphandling.

Erfarenhet från arbete inom offentlig sektor är meriterande liksom arbete i projektform.

Förväntad erfarenhet:

- Hög kunskap inom sitt område

- 4-8 års erfarenhet som konsult inom området och är en förebild för andra konsulter på en lägre nivå

- Kan ansvara för delområde och kan leda en mindre grupp

- Kan arbeta självständigt

Övrigt

Start: 06-02-2023

Slut: 30-06-2023 med möjlighet till förlängning

Placering: Lund

Omfattning: 30h/vecka

Ansökan
Låter uppdraget intressant? Skicka in din ansökan snarast då urvalsarbetet och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV samt svara på några frågor. De kandidater som bäst matchar rollen kommer telefonintervjuas och sedan bli kallade till en intervju hos oss på Devotum. Nästa steg är en intervju hos vår kund. Referenstagning på slutkandidater är en del av processen.

Har du några frågor om uppdraget är du välkommen att höra av dig till Sanna Jurén på 0728978265.

Ansök nu

Kundservicemedarbetare för konsultuppdrag på heltid!

Växeltelefonist
Läs mer Jan 2
Vi söker dig som är en effektiv person som brinner för att ge god service och som är specialist på att möta kunden i telefon och i digitala kanaler. Uppdraget är planerat att starta omgående och pågå till och med den 31 Augusti 2023, med möjlighet till förlängning.

Uppdragsbeskrivning
Uppdraget är att svara i telefon, mail och chatt. Även kunna hantera lättare administrationsuppgifter såsom listor som ska registreras. Kundservicemedarbetare ska kunna manövrera en god service till vår kunds kunder i telefoni, chatt och mail, hålla sig uppdaterade kring vårt utbud (produkter och tjänster), god systemkunskap (lätt för att se hur system ska användas), kunna formulera sig i skrift och hög grad av samarbetsförmåga.

Stresståliga och förändringsbenägna personer krävs inom en kundservice i energibranschen. Kundens värdeord är mod, ansvar och engagemang och dessa är vägledande i deras arbete. Viktigt i uppdraget är också att bidra till att utveckla deras kundservicefunktion.

Om dig
Vi söker dig som är ansvarstagande i din yrkesroll och som ser lösningar hellre än problem. Du ska kunna bemöta kunderna med en trevlig attityd och vara serviceinriktad. Utöver detta ser vi gärna att har en god samarbetsförmåga. För att axla rollen som kundservicemedarbetare bör du också ha tidigare erfarenhet av kundservice.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av energibranschen eller annan teknisk supporterfarenhet som har krävt komplexa samtal. Det är även meriterande om du har förmågan att kunna hantera komplicerade kundsamtal.

Övrigt

-
Start: Omgående

-
Slut: 31-08-2023 med möjlighet till förlängning

-
Placering: Lund

-
Omfattning: 100%

Ansökan
Låter uppdraget intressant? Skicka in din ansökan snarast då urvalsarbetet och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV samt svara på några frågor. De kandidater som bäst matchar rollen kommer telefonintervjuas och sedan bli kallade till en intervju hos oss på Devotum. Nästa steg är en intervju hos vår kund. Referenstagning på slutkandidater är en del av processen.

Har du några frågor om uppdraget är du välkommen att höra av dig till Sanna Jurén på 072 897 82 65.

Ansök nu

Interim avdelningschef till fastighetsbolag i Lund

Sektionschef, offentlig förvaltning
Läs mer Dec 22
På uppdrag av vår kund söker vi nu en erfaren konsult till ett chefsuppdrag i Lund. Uppdragets omfattning kommer vara på 100% och förväntas pågå i ca 6 månader med möjlighet till förlängning.

Om uppdraget

Vår kund söker en engagerad och närvarande avdelningschef till Teknik- och Serviceavdelningen. Avdelningen har ca 80 medarbetare och består av fyra enheter som ansvarar för fastighetsservice i Lunds kommun fastighetsbestånd.

Som avdelningschef arbetar du både strategiskt och operativt. I rollen ingår personal-, verksamhet-, arbetsmiljö-, och budgetansvar för din avdelning. Du rapporterar till affärsområdeschefen och du är en del av affärsområdets ledningsgrupp där du aktivt deltar med ett helhetsperspektiv för affärsområdet, förvaltningen och kommunen. Ditt uppdrag är att, tillsammans med dina enhetschefer, leda och utveckla verksamheten. Det innebär att du styr verksamheten mot uppsatta mål och förväntad kvalitet. Att omvärldsbevaka inom området och delta i relevanta nätverk är för dig en självklarhet och en viktig del i utvecklingen för avdelningen.

Under perioden som interim avdelningschef för Teknik och Service kommer du även stötta specialistenheten inom Teknik och Service. Denna enhet består av specialister inom el, bygg, säkerhet samt arkitektur och fungerar som sakkunniga och rådgivare i tekniska frågor för fastighetstekniker och förvaltare.

Om dig

Som avdelningschef är du stabil och trygg i dig själv och även i ledarrollen. Du skapar engagemang och delaktighet och ger dina medarbetare förutsättningar att lyckas i sina uppdrag. Som ledare är du förtroendegivande och motiverande. Du har en ledarstil där du leder genom att coacha och du vill och är bra på att samarbeta såväl internt som externt. Du har ett helhetsperspektiv och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Det är viktigt att du kan fatta väl avvägda beslut, även under tidspress. Vidare är du bra på att se och uppmuntra nya angreppssätt i olika verksamhetsfrågor. Du är utvecklingsinriktad och har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och som leder till resultat.

Obligatoriska krav:

- För tjänsten relevant högskoleutbildning

- Ledarerfarenhet i större organisation

- Erfarenhet av att leda genom chefer

- Erfarenhet av egen ledningsgrupp och chef över chefer

- Erfarenhet av arbete inom offentlig sektor

Meriterande krav:

- Erfarenhet av arbete inom området/områdena fastighet, förvaltning, drift och skötsel samt facility managementUppdragsperiod: 9 jan 2023 - 9 jul 2023

Omfattning: 100%, 20% remote i samråd med närmaste chef.

Plats: Lund

Process och ansökan

Låter uppdraget intressant? Skicka in din ansökan snarast då urvalsarbetet och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV samt svara på några frågor. De kandidater som bäst matchar rollen kommer telefonintervjuas och sedan bli kallade till en digital intervju med oss på Devotum. Nästa steg är en intervju hos vår kund. Vi tar referenser på slutkandidat.

Har du några frågor om uppdraget är du välkommen att höra av dig till Corazon Wiksell på 070-586 93 11.

Ansök nu

Konsulter för framtida uppdrag

Fastighetschef
Läs mer Dec 30
Devotum söker konsulter för både pågående och framtida uppdrag hos våra kunder. Det gäller både korta och långa uppdrag, främst i Stockholm, Göteborg och Malmö men även övriga Sverige. Som konsult hos oss väljer du själv om du vill gå via eget bolag eller bli anställd av oss under uppdragsperioden.

Genom att arbeta som konsult hos någon av våra kunder kommer du ha möjlighet att utmana dig själv samtidigt som du bidrar med din kompetens där den behövs som mest. Vi kommer att matcha dig mot våra många utmanande uppdrag och se till att du hamnar i en roll där du trivs bäst!

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i en fastighetsrelaterad roll, har ett prestigelöst förhållningssätt och brinner för att ge hyresgäster och kunder service i världsklass. Du är trygg i din roll, självgående, initiativtagande och har lätt för att samarbeta med andra.

Vi ser gärna att du har arbetat inom något av följande:

- Bostadsförvaltning
- Kommersiell Förvaltning
- Teknisk Förvaltning
- Hyresadministration och ekonomi
- Uthyrning
- Drift och fastighetsteknik
- Bygg- och Projektledning
- Upphandling/Inköp


Ansökan
Låt oss veta redan i din ansökan vilken roll som intresserar dig mest. Då detta är en spontanansökan hör vi av oss när vi har ett uppdrag som passar just din profil.

Varmt välkommen med din spontanansökan redan idag!

Ansök nu

Fastighetsjurist / avtalshandläggare till Fortifikationsverket i Revinge

Fastighetsjurist
Läs mer Dec 27
Beskrivning av verksamhet och arbetsförhållanden:

Fortifikationsverket är en fastighetsförvaltande myndighet med stor variation i verksamheten. Uppdraget är att förvalta delar av statens fastighetsbestånd –mark, byggnader, försvarsanläggningar m.m. Största kund är Försvarsmakten. Förvaltningsavdelningen är organiserad i sex regioner och som Sveriges största fastighetsägare har vi ett stort antal avtal som reglerar olika typer av nyttjande av fastigheter. Avtal tecknas, förlängs, justeras eller sägs upp. Vi har ett antal jurister runt om i landet som verkar som specialiststöd till främst våra förvaltare avseende avtals- och fastighetsfrågor. Inom ramen för detta kan även i sällsynta fall rättsutredningar förekomma. Juristerna har nätverksmöten där man utbyter erfarenhet och kunskap. Tjänsten innebär visst resande.
Arbetsbeskrivning
• Förhandla och upprätta avtal avseende nyttjanderätter, så kallade in- och ut avtal vilket även innefattar bostadsavtal.
• Företräda verket vid domstolar och andra myndigheter
• Utgöra stöd i juridiska frågor inom myndighetens olika verksamhetsområden
• Utarbeta erforderliga styrande och stödjande dokument, mallar m.m. inom ramen för rollen
• Kvalitetssäkra avtal och avtalsinformation i fastighetssystem
• Förhandla med externa fastighetsägare om införhyrningar
• Bistå chefer enligt ovan
• Samordnare i övergripande frågor rörande avtalshantering
• Övriga förekommande arbetsuppgifter för rollen/avdelningen/enheten/staben

Kompetens
• Avslutad juristutbildning eller motsvarande med fastighetsjuridisk inriktning
• Erfarenhet från affärshandlingar/hyresförhandlingar
• Arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter hos annat fastighetsbolag/fastighetsägare. Relevant arbetslivserfarenhet från annat statligt verk
• Skall behärska svenska språket i tal och skrift.

Övrigt
• Kunskap om hyreslagen och jordabalken samt fastighetsmarknaden
• Grundläggande datakunskaper i Outlook och Word
• Körkort B


Personlighet
• Ansvarskänsla
• Flexibilitet
• Kommunikationsförmåga
• Kundorientering
• Samarbetsförmåga


Devotum är ett företag som bistår företag och organisationer i fastighetsbranschen med professionell kompetens. Vi bidrar med såväl personaluthyrning och rekrytering som konsultförmedling.

Ansök nu