Manpower AB jobb i Lund

Hitta lediga jobb hos Manpower AB i Lund. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Lund.

Jobba som Lödare/montör via Manpower i Lund!

Montör, gummi- och plastprodukter
Läs mer Sep 21
Just nu får vi på Manpower in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger. Hos oss får du en trygg anställning och fina förmåner. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Vi söker dig som vill ta anställning som konsult hos oss på Manpower.

Att jobba som Lödare/montör för Manpower

Den här tjänsten innebär att du delvis kommer att arbeta ute hos vår kund som är verksam inom industribranschen och delvis hos oss på Manpower.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med tillverkningsprocesser och lödning och montering. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har goda erfarenhet av lödning med olika material.

Kunden tillverkar lasermätare som mäter gaskoncentration. Konsulten kommer att arbeta med lödning 25-50% av sin arbetstid och resterande tid arbeta men olika typer av montering.

Vi söker dig som:
* har erfarenhet av lödning
* har arbetat med montering
* har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
* har B-körkort.
* kan börja omgående

Uppdragslängden är till årskiftet men eventuell möjlighet till förlängning.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Josephine Nilsson via mejl josephine.nilsson@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Lödare sökes till vår kund Gasporox i Lund

Mjuklödare
Läs mer Sep 15
Har du en bakgrund som lödare och vill ta klivet mot nya utmaningar? Just nu behöver Gasporox AB förstärka sitt team med en erfaren Lödare under en tidsbegränsad period och vi på Manpower söker därför dig som lockas av denna möjlighet. Läs mer om uppdraget nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Det här är ett konsultuppdrag som varar minst tre månader och med chans till övertag av kund om allt fungerar bra. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Gasporox AB.Att arbeta som konsultI den här rollen kommer du att arbeta med Lödning och Montering. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att jobba med att löda 25-50% och olika typer av montering t ex kablar. Du kommer att arbeta på ett framgångsrikt, stort och spännande företag i Lund som är verksamt inom tillverkningsbranschen och uppdraget kommer att vara minst tre månader. Arbetstiderna är 07:30-16:00.Är du rätt person för jobbet?Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med Lödning och Montering. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi att du har erfarenhet av att löda.ErbjudandeRent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Ansök redan idag!Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta uppdragsbaserat hos Gasporox AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Anna Toft via e-post: anna.toft@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.Vi ser fram emot att höra från dig!Om ManpowerManpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Nu söker vi dig som är Ekonom till Autogruppen i Lund

Redovisningsekonom
Läs mer Aug 26
Är du utbildad Ekonom och vill arbeta med, Löpande bokföring, Löneadministration, Månadsavstämningar och Årsbokslut? - Då är du den vi söker!

Vi söker dig som är Ekonomiassistent eller Redovisningsekonom, du är van vid att arbeta självständigt och ta ett stort ansvar. Du är duktig på att kommunicera och har en nyckelroll i att förse företagsledningen med löpande rapporter och information.

Du skapar din egen vardag och dina egna arbetsrutiner utifrån dina löpande arbetsuppgifter som bland annat innebär:- Löpande bokföring

Leverantörsreskontra, kundreskontra, inbetalningar, utbetalningar, krav/inkasso

- Löneadministration

- Månadsavstämning av balans och resultatkonto samt rapportering till företagsledningen

- Årsbokslut

- Diverse administrativa uppgifter kopplade till bolagets ekonomiVi ser att du som person uppskattar struktur och noggrannhet och att du uppskattar att arbeta självständigt. Du hanterar stora svängningar i en bransch i ständig utveckling. Du är nyfiken och vill ständigt utveckla dig själv och företaget.Bokföringen sker i affärssystemet Kobra och löneadministrationen sker i Visma lön.

Vi ser det som väldigt meriterande om du har erfarenhet från dessa system eller likvärdiga sedan tidigare.

Vi tar även förgivet att du hanterar Excel på ett bra sätt.Du kan läsa mer om Autogruppen och bolagets historia här: https://autogruppensyd.se/historia/

Ansök nu

Receptionist på 50% till internationell kund i Lund

Kontorsreceptionist
Läs mer Aug 25
Är du en person i behov av ordning och reda på såväl skrivbordet som i kalendern? Har du en naturlig fallenhet för att bemöta folk på ett trevligt sätt och lösa problem av olika slag? Då kan det vara precis dig vi söker till rollen som Receptionist. Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Arbetsuppgifter

Som Receptionist till vår kund i Lund kommer du att arbeta på ett internationellt och framgångsrikt företag som är verksamt inom industribranschen. I rollen kommer du framför allt att välkomna och registrera besökare, ta emot kunder, leverantörer och anställda när de anländer till företaget, ha receptionistansvar för gäster via mail och telefon och samt över disk. Utöver det kommer du att besvara inkommande samtal samt koppla vidare. Att arbeta som konsult via Manpower innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med intern kontors- och lokalservice, registreringar och besöksmottagning. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta som receptionist och att jobba med service.

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 7,30-11,30.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Oscarsson på telefonnummer: 0722057550 eller via e-post: ida.oscarsson@manpower.se. Sök tjänsten senast den 2022-09-20.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Junior Inköpare till välkänt bolag i Lund!

Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter
Läs mer Aug 18
Junior Inköpare till välkänt bolag i Lund!

Är du kvalitetsmedveten, strukturerad och uppskattar kvalitet, då kan detta vara Inköpsarbetet för dig!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter kommer innebära att du arbetar i skall arbeta i gränslandet inköp/kvalitet.

Du kommer att arbeta med att kontrollera olika materialstandarder/certifikat och registrera/ladda upp dessa i bolagets affärssystem.
Det är viktigt att du är effektiv och flink och kan uppskatta att arbetsuppgifterna stundtals blir monotona.
Du kommer att arbeta med granskning av order- och materialstandard. Det kommer varierar i svårigheterna av kontrollerna.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som tar stort eget ansvar. Din ambition är att ge en professionell administrativ service både externt och internt inom företaget.

Vi ser att du har en gymnasieexamen och relevant arbetslivserfarenhet. Alternativt någon form av eftergymnasial utbildning eller kurser inom inköp/kvalitet eller liknande.
Du behöver ha goda kunskaper i Windows, Outlook och Excel.

Erbjudande
Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.
Ansök redan idag!
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Oscarsson via e-post: ida.oscarsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Vi söker en IT-intresserad kontorsreceptionist!

Kontorsreceptionist
Läs mer Aug 9
Kontorsreceptionist på jakt efter nytt jobb? Vår kund i Lund behöver nu utöka sitt team med ytterligare en kompetent kollega och letar efter dig som uppskattar att arbetet är mångsidigt, att ständigt ställas inför nya och spännande utmaningar. Du kommer att bli anställd av oss på Manpower, så välkommen med din ansökan till oss!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Att jobba som Kontorsreceptionist för Manpower

Den här tjänsten innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara kontorstid. I dina arbetsuppgifter ingår att ta emot kunder, leverantörer och anställda när de anländer till företaget, förbereda möteslokaler och konferensrum, ha receptionistansvar för gäster via mail och telefon och samt över disk. Du kommer även att jobba med ett digitalt kontrakthanteringssystem för att hantera konsultavtal samt kunna administrera utbildningar i ett HR-system. Vi ser gärna att du har ett IT-intresse.

Som Kontorsreceptionist kommer du även att
* ta emot och hantera e-postärenden
* utföra enklare administrativa uppgifter
* hantera post och bud
* göra felanmälningar
* registrera besökare
* dokumentera och kopiera
* ta hand om den allmänna trivseln på kontoret
* ha hand om konsultavtal
* administration

Vem söker vi?

Till rollen som Kontorsreceptionist söker vi framför allt dig som är en kommunikativ och ambitiös person som motiveras av att ha diversifierade arbetsuppgifter och att få jobba med den senaste tekniken. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att jobba med service, att hantera och koordinera mötesbokningar och administrativt arbete. Det dagliga arbetet kräver att du är ansvarsfull och lösningsfokuserad i din yrkesroll.

Mer specifikt söker vi dig som

* har mycket god känsla för service
* är duktig på att kommunicera
* har goda kunskaper i såväl engelska som svenska i både tal och skrift
* har god datorvana och erfarenhet av webbaserade system
* har erfarenhet av administrativt arbete
* har erfarenhet av att arbeta i receptionErbjudande

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta Felicia Ahlin via e-post: felicia.ahlin@manpower.se. Sök tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Jobba som HR-generalist i Lund!

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jul 12
Personalsamordnare på jakt efter nytt jobb? Vår kund i Lund behöver nu utöka sitt team med ytterligare en kompetent kollega och letar efter dig som uppskattar att arbeta med människor och den skillnad du kan göra för den anställda på arbetsplatsen.

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader, med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Vad går arbetet som konsult ut på?

Ditt uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Lund där du kommer att arbeta med arbetsrättsliga frågor, samordning och rekrytering. Mer specifikt innebär det att arbeta med generella frågor kring arbetsmiljö, lönehantering och rekrytering, vara behjälplig till chefer och anställda vid HR-frågor, fokus på rehabilitering och anpassningar, arbete mot kränkande särbehandling och målprocesser och interna karriärvägar. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med arbetsrättsliga frågor, samordning och rekrytering. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta med HR och arbetsrättsliga frågor.

Vi söker dig som

* har universitets- eller högskoleutbildning inom personalvetenskap, beteendevetenskap eller motsvarande
* har mycket god vana av att tolka och tillämpa lagar och avtal
* har arbetat i ett HR-system som t.ex. Varbi, Primula
* talar och skriver svenska och engelska obehindrat
* har goda kunskaper i Microsoft Office.
* kompetens och erfarenhet inom något eller flera av områdena -rehabilitering och anpassningar, arbete mot kränkande särbehandling, målprocesser och interna karriärvägar.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta Felicia Ahlin via e-post: felicia.ahlin@manpower.se. Sök tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Montör till team i Lund

Elektronikmontör
Läs mer Jun 3
Är du en teknikintresserad person som gillar att jobba med montering, installering och drift?

Då är denna roll för dig!

ROLLEN

Vill du arbeta i fält i ett flexibelt och omväxlande yrke där du varvar teknisk färdighet och kundkontakt? Då är det här rollen för dig! Vi söker en flexibel, kommunikativ och teknikkunnig person med erfarenhet av installations- eller servicearbete och grundläggande kunskap inom svagström.
Tjänsten ska tillsättas 15/8 och minst fram tills årsslutet.

* Elektronikmontering, svagström
* Installationsarbete av tyngre elektronikhårdvara
* Windows klient
* Installation av datorer och annan hårdvara
* Felsökning, hårdvara och mjukvara

VEM ÄR DU?

Som Elektronikmontör hanterar du svagström och mekanik. Vi ser gärna att du som söker rollen har tidigare erfarenhet av installations- eller servicearbete. Du har lätt för att samarbeta och skapa nya kontakter med både kollegor och kunder. Tidigare erfarenhet från motorbranschen och mekaniskt underhållsarbete är meriterande.

Du är prestigelös och tycker om att arbeta i team, har en hög servicenivå och ett tekniskt intresse. För att lyckas och trivas i rollen är det viktigt att du är initiativtagande och tycker om att ta eget ansvar. Du är engagerad, lösningsfokuserad och har ett självständigt driv att alltid slutföra det som påbörjats.

B-körkort ett krav.

På arbetsplatsen erbjuds du ett självständigt och tekniskt arbete med goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Pontus Phexell på e-post pontus.phexell@manpower.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Administratör till världsledande företag i Lund

Administrativ assistent
Läs mer Maj 30
Administratör till världsledande företag i Lund

We are looking for 2 assistant positions in Lund handling the below activities.
Assistants are expected to work in office minimum 50% of work time bit this can be increased to 100% depending on business needs. Start 20/6 and minimum 6months with ambition for takeover.

Handle and give support to BB Units leaders and unit members when it comes to various administrational tasks such as:

* Administration Handle purchase orders of good and services from partners including goods / service receive management
* Keep track of and follow up ordered and delivered goods and services, compare with budgets and identify any discrepancy
* Employees and students onboarding and off boarding, ie order, accesses, badges, equipment, update mail lists etc using various Ericsson system
* Coordinate, plan, execute part office movements
* Act as champion and support managers and employees to navigate in Ericsson administerial systems
* Know where to find instructions
* Take first look at problem and if not able to solve, know where user should raise tickets for support
* For some parts do the actual tasks
* Participate in event planning and execution
* Update Sharepoints

Personality and skills needed

We are looking for a person with excellent skills and experience in various supporting programs and has a coaching and mentoring personality. You should have great communications skills, be a team player and speaking English is a requirement. You should have an administrative vain, be flexible and service minded. You enjoy driving tasks/projects and finding issues to solve and routines to improve. The workload varies over time with having the ability to plan, organize and prioritize is important.

You should also have:

* Experience of supporting an international, multi-cultural environment
* Genuine interest in working with people
* Work experience with administrative tasks
* A good knowledge of IS/IT and Microsoft Office applications are preferred
* Good math skills and the ability to spot numerical errors
* Good communication skills. Excellent written and spoken English is a must.
Swedish is good to have but not required.
* SAP knowledge is preferred

Further, contribute to and coordinate activities in different projects in the administrative area, act as expert for the administrative support systems whenever needed and authorize e.g. orders, invoices in line with authorization policies and routines. Support and inform about internal administrative processes, systems and tools. The tasks performed can be on an ad-hoc basis. All above to optimize administrative efficiency, meet business needs and enable the line organization to focus on the core business.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Pontus Phexell på e-post pontus.phexell@manpower.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Receptionist i sommar!

Kontorsreceptionist
Läs mer Jun 1
Är du en person i behov av ordning och reda på såväl skrivbordet som i kalendern? Har du en naturlig fallenhet för att bemöta folk på ett trevligt sätt och lösa problem av olika slag? Då kan det vara precis dig vi söker till rollen som Receptionist. Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Det här är ett konsultuppdrag som varar mellan 17 juni - 8 agusti, du måste kunna jobba hela perioden.

Arbetsbeskrivning

Arbetet går till stor del ut på att ta emot kunder, leverantörer och anställda när de anländer till företaget, ha receptionistansvar för gäster via mail och telefon, samt över disk och bistå medarbetare med information. Du kommer även att besvara inkommande samtal samt koppla vidare.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med besöksmottagning, administration och inkommande samtal. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta som receptionist och någon form av serviceyrke.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta Felicia Ahlin via e-post: Felicia.ahlin@manpower.se Sök tjänsten idag! Urval och intervjuer sker löpande!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Skånetrafiken|Hässleholm

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 19
Är du på jakt efter ett jobb där du får arbeta med planering, administration och mycket kundkontakt? Är du serviceorienterad och är en fena på att möta kund via telefon? Har du samtidigt god datorkunskap för bokning och trafikledning? Då kan det vara dig som vi på Manpower söker till detta varierande arbete hos vår kund Skånetrafiken i Hässleholm. Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Hässleholm

Start: 30/5

Omfattning: 100%. Arbetstiderna varierar och du kommer att bli schemalagd mellan kl 06:00 - 22:00 vardagar och helger.

Uppdrag: Initialt blir du anställd som konsult hos oss på Manpower och kommer arbeta på plats ute hos Skånetrafiken. Efter uppdragstidens slut finns goda chanser till anställning hos kund.

Du kommer att arbeta i nyrenoverade lokaler på Skånetrafikens huvudkontor i Hässleholm, där du enkelt tar dig med tåg på 20 minuter från Kristianstad, 30 minuter från Lund, 45 minuter från Malmö och en timme från Helsingborg.

Om Arbetet

Vår kund Skånetrafiken i Hässleholm söker förstärkning till sitt team som arbetar på Affärsområdet Serviceresor. Rollen är mycket varierande och innebär att du arbetar inom områdena för trafikledning, beställningsmottagning och kundtjänst.

Serviceresor startar nu upp en ny enhet, en Verksamhetspool som ska vara en resursenhet för våra tre enheter Beställningsmottagning, Trafikledning och Kundtjänst. Inom vår Verksamhetspool har du en huvudinriktning men du kommer också att jobba på våra övriga tre enheter. Det innebär att du kommer utbildas med en trippelkompetens som stödjer alla områdena.

Vi söker nu en beställningsmottagare, en roll med huvudfokus på att ta emot beställningar men som även ska ha inriktning trafikledning och kundtjänst.

Dina arbetsuppgifter som kundtjänstmedarbetare på Serviceresor består i att ge kunden information kring Serviceresors utbud och tjänster. Du ger support kring utförd service till våra kunder via telefon, mejl och chatt samt via ärende i våra ärendehanteringssystem. Du arbetar med hantering och utredning av kundärenden.

För arbetsområdena Trafikledning och Beställningsmottagning så är vanligt förekommande arbetsuppgifter enligt nedan.

På Trafikledningen är din huvudsakliga uppgift att skapa en effektiv och proaktiv ledning av trafiken som förutser förseningar och vidtar åtgärder så att kunden känner sig trygg med sin resa. Vårt mål är att skapa världens bästa resa för våra kunder. Som trafikledare är ingen dag den andra lik och rollen som trafikledare är därför en tjänst för dig som tycker om variation, trivs med högt tempo och som är en god lagspelare.

Som Beställningsmottagare så består dina arbetsuppgifter av att via telefon och mejl ta emot beställningar och boka serviceresor i vårt bokningssystem. Det inkluderar sjukresor, färdtjänstresor, närtrafik och anropsstyrd linjetrafik. Vidare kommer du upprätthålla och utveckla Serviceresors relationer med våra kunder och samarbetspartners. I din roll arbetar du närmast kund och har i den kontakten möjlighet att skapa en unik relation.

Den vi söker

För jobbet som medarbetare i vår Verksamhetspool söker vi dig som har fullgjord gymnasieutbildning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och har några års arbetslivserfarenhet. God vana av att arbeta med dator och telefon är ett krav för tjänsten då det är dina huvudsakliga arbetsredskap.

Vi ser det som starkt meriterande om du har erfarenhet inom trafikledning, kundtjänst och/eller callcenter. Även erfarenhet av sjukresor och färdtjänst är meriterande erfarenheter.

Du som söker har förmåga att hantera olika uppgifter och är samtidigt kvalitetsmedveten och lösningsorienterad. Du är självständig och strukturerad i ditt arbete. Vi söker dig som är serviceorienterad samt har en naturlig fallenhet och kunskap i att kommunicera med människor i såväl tal som skrift. Du har du en god samarbetsförmåga samtidigt som du med enkelhet kan arbeta självständigt och ta egna initiativ när så krävs.

Om Skånetrafiken

Skånetrafiken finns till för alla som bor, verkar och reser i Skåne. Vi gör det enkelt att resa hållbart. Varje dag gör människor cirka 465 000 resor med någon av våra dagliga turer med buss och tåg samt 5 000 serviceresor till jobbet, familjen och vännerna. Våra

Våra resor med bussar och tåg är märkta med Bra Miljöval och genom att resa kollektivt bidrar vi tillsammans till ett hållbart samhälle, en bättre miljö och ett levande landskap. Det ger hela Skåne kraft. Eller skjuts om man så vill.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Skånetrafiken|Hässleholm

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Apr 14
Är du på jakt efter ett jobb där du får arbeta med planering, administration och mycket kundkontakt? Är du serviceorienterad och är en fena på att möta kund via telefon? Har du samtidigt god datorkunskap för bokning, trafikledning eller ärendehantering? Då kan det vara dig som vi på Manpower söker till detta varierande arbete hos vår kund Skånetrafiken i Hässleholm. Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Hässleholm
Start: 16 maj
Omfattning: 100%. Arbetstiderna varierar och du kommer att bli schemalagd mellan kl 06:00 - 22:00 vardagar och helger.
Uppdrag: Initialt blir du anställd som konsult hos oss på Manpower och kommer arbeta på plats ute hos Skånetrafiken. Efter uppdragstidens slut finns goda chanser till anställning hos kund.

Du kommer att arbeta i nyrenoverade lokaler på Skånetrafikens huvudkontor i Hässleholm, där du enkelt tar dig med tåg på 20 minuter från Kristianstad, 30 minuter från Lund, 45 minuter från Malmö och en timme från Helsingborg.

Om Arbetet

Vår kund Skånetrafiken i Hässleholm söker förstärkning till sitt team som arbetar på Affärsområdet Serviceresor. Rollen är mycket varierande och innebär att du arbetar inom områdena för trafikledning, beställningsmottagning och kundtjänst.

Serviceresor startar nu upp en ny enhet, en Verksamhetspool som ska vara en resursenhet för våra tre enheter Beställningsmottagning, Trafikledning och Kundtjänst. Inom vår Verksamhetspool har du en huvudinriktning men du kommer också att jobba på våra övriga tre enheter. Det innebär att du kommer utbildas med en trippelkompetens som stödjer alla områdena.

Vi söker nu Kundtjänstmedarbetare, en roll med huvudfokus på Kundtjänst men som även ska ha inriktning trafikledning och beställningsmottagning.

Dina arbetsuppgifter som kundtjänstmedarbetare på Serviceresor består i att ge kunden information kring Serviceresors utbud och tjänster. Du ger support kring utförd service till våra kunder via telefon, mejl och chatt samt via ärende i våra ärendehanteringssystem. Du arbetar med hantering och utredning av kundärenden.

För arbetsområdena Trafikledning och Beställningsmottagning så är vanligt förekommande arbetsuppgifter enligt nedan.

På Trafikledningen är din huvudsakliga uppgift att skapa en effektiv och proaktiv ledning av trafiken som förutser förseningar och vidtar åtgärder så att kunden känner sig trygg med sin resa. Vårt mål är att skapa världens bästa resa för våra kunder. Som trafikledare är ingen dag den andra lik och rollen som trafikledare är därför en tjänst för dig som tycker om variation, trivs med högt tempo och som är en god lagspelare.

Som Beställningsmottagare så består dina arbetsuppgifter av att via telefon och mejl ta emot beställningar och boka serviceresor i vårt bokningssystem. Det inkluderar sjukresor, färdtjänstresor, närtrafik och anropsstyrd linjetrafik. Vidare kommer du upprätthålla och utveckla Serviceresors relationer med våra kunder och samarbetspartners. I din roll arbetar du närmast kund och har i den kontakten möjlighet att skapa en unik relation.

Den vi söker

För jobbet som medarbetare i vår Verksamhetspool söker vi dig som har fullgjord gymnasieutbildning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och har några års arbetslivserfarenhet. God vana av att arbeta med dator och telefon är ett krav för tjänsten då det är dina huvudsakliga arbetsredskap.

Vi ser det som starkt meriterande om du har erfarenhet inom trafikledning, kundtjänst och/eller callcenter. Även erfarenhet av sjukresor och färdtjänst är meriterande erfarenheter.

Du som söker har förmåga att hantera olika uppgifter och är samtidigt kvalitetsmedveten och lösningsorienterad. Du är självständig och strukturerad i ditt arbete. Vi söker dig som är serviceorienterad samt har en naturlig fallenhet och kunskap i att kommunicera med människor i såväl tal som skrift. Du har du en god samarbetsförmåga samtidigt som du med enkelhet kan arbeta självständigt och ta egna initiativ när så krävs.

Om Skånetrafiken

Skånetrafiken finns till för alla som bor, verkar och reser i Skåne. Vi gör det enkelt att resa hållbart. Varje dag gör människor cirka 465 000 resor med någon av våra dagliga turer med buss och tåg samt 5 000 serviceresor till jobbet, familjen och vännerna. Våra resor med bussar och tåg är märkta med Bra Miljöval och genom att resa kollektivt bidrar vi tillsammans till ett hållbart samhälle, en bättre miljö och ett levande landskap. Det ger hela Skåne kraft. Eller skjuts om man så vill.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Skånetrafiken, Hässleholm

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 15
Är du på jakt efter ett jobb där du får arbeta med planering, administration och mycket kundkontakt? Är du serviceorienterad och är en fena på att möta kund via telefon samtidigt som du behöver god datorkunskap för bokning, trafikledning eller ärendehantering. Då kan det vara dig som vi på Manpower söker till detta varierande arbete hos vår kund Skånetrafiken i Hässleholm. Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Hässleholm
Start: 11 april
Omfattning: 100%. Arbetstiderna varierar och du kommer att bli schemalagd mellan kl 06:00 - 22:00 vardagar och helger.
Uppdrag: Initialt blir du anställd som konsult hos oss på Manpower och kommer arbeta på plats ute hos Skånetrafiken. Efter uppdragstidens slut finns goda chanser till anställning hos kund.

Du kommer att arbeta i nyrenoverade lokaler på Skånetrafikens huvudkontor i Hässleholm, där du enkelt tar dig med tåg på 20 minuter från Kristianstad, 30 minuter från Lund, 45 minuter från Malmö och en timme från Helsingborg.

Om Arbetet

Vår kund Skånetrafiken i Hässleholm söker förstärkning till sitt team som arbetar på Affärsområdet Serviceresor. Rollen är mycket varierande och innebär att du arbetar inom områdena för trafikledning, beställningsmottagning och kundtjänst.

Serviceresor startar nu upp en ny enhet, en Verksamhetspool som ska vara en resursenhet för våra tre enheter Beställningsmottagning, Trafikledning och Kundtjänst. Inom vår Verksamhetspool har du en huvudinriktning men du kommer också att jobba på våra övriga tre enheter. Det innebär att du kommer utbildas med en trippelkompetens som stödjer alla områdena.

Vi söker nu Kundtjänstmedarbetare, en roll med huvudfokus på Kundtjänst men som även ska ha inriktning trafikledning och beställningsmottagning.

Dina arbetsuppgifter som kundtjänstmedarbetare på Serviceresor består i att ge kunden information kring Serviceresors utbud och tjänster. Du ger support kring utförd service till våra kunder via telefon, mejl och chatt samt via ärende i våra ärendehanteringssystem. Du arbetar med hantering och utredning av kundärenden.För arbetsområdena Trafikledning och Beställningsmottagning så är vanligt förekommande arbetsuppgifter enligt nedan.

På Trafikledningen är din huvudsakliga uppgift att skapa en effektiv och proaktiv ledning av trafiken som förutser förseningar och vidtar åtgärder så att kunden känner sig trygg med sin resa. Vårt mål är att skapa världens bästa resa för våra kunder.

Som trafikledare är ingen dag den andra lik och rollen som trafikledare är därför en tjänst för dig som tycker om variation, trivs med högt tempo och som är en god lagspelare.

Som beställningsmottagare så består dina arbetsuppgifter av att via telefon och mejl ta emot beställningar och boka serviceresor i vårt bokningssystem. Det inkluderar sjukresor, färdtjänstresor, närtrafik och anropsstyrd linjetrafik. Vidare kommer du upprätthålla och utveckla Serviceresors relationer med våra kunder och samarbetspartners. I din roll arbetar du närmast kund och har i den kontakten möjlighet att skapa en unik relation.

Den vi söker

För jobbet som medarbetare i vår Verksamhetspool söker vi dig som har fullgjord gymnasieutbildning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och har några års arbetslivserfarenhet. God vana av att arbeta med dator och telefon är ett krav för tjänsten då det är dina huvudsakliga arbetsredskap.

Vi ser det som starkt meriterande om du har erfarenhet inom trafikledning, kundtjänst och/eller callcenter. Även erfarenhet av sjukresor och färdtjänst är meriterande erfarenheter.

Du som söker har förmåga att hantera olika uppgifter och är samtidigt kvalitetsmedveten och lösningsorienterad. Du är självständig och strukturerad i ditt arbete. Vi söker dig som är serviceorienterad samt har en naturlig fallenhet och kunskap i att kommunicera med människor i såväl tal som skrift. Du har du en god samarbetsförmåga samtidigt som du med enkelhet kan arbeta självständigt och ta egna initiativ när så krävs.

Om Skånetrafiken

Skånetrafiken finns till för alla som bor, verkar och reser i Skåne. Vi gör det enkelt att resa hållbart. Varje dag gör människor cirka 465 000 resor med någon av våra dagliga turer med buss och tåg samt 5 000 serviceresor till jobbet, familjen och vännerna. Våra resor med bussar och tåg är märkta med Bra Miljöval och genom att resa kollektivt bidrar vi tillsammans till ett hållbart samhälle, en bättre miljö och ett levande landskap. Det ger hela Skåne kraft. Eller skjuts om man så vill.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Rekryterare inom IT

Annonschef
Läs mer Feb 22
Vi på Jefferson Wells söker just nu dig som vill jobba som Rekryterare hos en av våra kunder i Lund. Förutom det faktum att du får jobba för en spännande aktör i IT-branschen är det bästa med det här jobbet att hjälpa människor få sina drömjobb och att hitta och rekrytera nya medarbetare. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Att jobba som Rekryterare

I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta med att hitta, ta kontakt med och attrahera kandidater, arbeta proaktivt genom att skapa nätverk och kontaktvägar in i attraktiva grupper och ansvara för urvalsprocesser och CV-selektering. Dessutom kommer du att skriva attraktiva och effektiva annonser för att attrahera de bäst lämpade kandidaterna och skapa kravprofil tillsammans med rekryterande chefer. Du kommer att arbeta i moderna och fräscha lokaler i Lund.

Till exempel kommer du att

* välja vilka kandidater som ska anställas
* hitta kandidater till specifika tjänster
* göra bakgrundskontroller av kandidater

Vem är du?

I den här rollen lägger vi stor vikt vid din personlighet och vi söker dig med ett driv att knyta nya kontakter. För att lyckas med arbetet krävs det också att du är en person som gärna delar med dig av erfarenheter och kunskaper för att nå bästa möjliga resultat. I övrigt ser vi gärna att du har utbildning HR, erfarenhet av att arbeta som rekryterare och att ha en förståelse för IT-branschen.

Vi söker dig som

* har arbetat som rekryterare tidigare med ansvar för hela processen
* talar och skriver svenska och engelska obehindrat
* är flexibel, noggrann och strukturerad
* är socialt kompetent och kommunikativ
* är målmedveten, engagerad och prestigelös.

Det är även meriterande för tjänsten om du

* har erfarenhet av arbete med större organisationer
* tidigare har arbetat med Employer Branding

Sök tjänsten idag!

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader men med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells men arbeta hos vår uppdragsgivare.
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Oscarsson på telefonnummer: 0722-057550 eller via e-post: ida.oscarsson@manpower.se. Sök tjänsten senast den 2022-03-22.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till Skånetrafiken

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Feb 4
Är du på jakt efter ett jobb där du får arbeta med planering, administration och mycket kundkontakt? Tycker du om att ge service och är en fena på att arbeta med dator och telefon? Då kan det vara dig som vi på Manpower söker till detta varierande arbete som Kundtjänstmedarbetare hos vår kund Skånetrafiken i Hässleholm. Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Hässleholm
Start: 14 februari
Omfattning: 100%. Arbetstiderna varierar och du kommer att bli schemalagd mellan kl 06:00 - 22:00 vardagar och helger.
Uppdrag: Initialt blir du anställd som konsult hos oss på Manpower och kommer arbeta på plats ute hos Skånetrafiken. Efter uppdragstidens slut finns goda chanser till anställning hos kund.

Om Arbetet

Vår kund Skånetrafiken i Hässleholm söker förstärkning till sitt team som arbetar på Affärsområdet Serviceresor. Rollen är mycket varierande och kan innebära att du arbetar inom områdena för trafikledning, beställningsmottagning, kundtjänst samt administration.

Dina olika arbetsområden och vanligt förekommande arbetsuppgifter:

Som beställningsmottagare är du navet inom affärsområde Serviceresor. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att, via telefon och mejl, ta emot beställningar och boka serviceresor i vårt bokningssystem. Det inkluderar sjukresor, färdtjänstresor, närtrafik och anropsstyrd linjetrafik. Vidare kommer du upprätthålla och utveckla Serviceresors relationer med våra kunder och samarbetspartners. I din roll arbetar du närmast kund och har i den kontakten möjlighet att skapa en unik relation.

I arbetet för trafikplanering kommer du att möta och stötta resenärer och förare via telefon, chattmeddelande och mejl. Detta kan tillexempel innebära att förlägga trafikledning av sjukresor och färdtjänstresor, arbeta proaktivt med trafikplanering och realtidsplanering. Du kommer att arbeta i ett planeringsverktyg och vissa IT-system

Dina arbetsuppgifter som kundtjänstmedarbetare på Serviceresor består i att ge kunden information kring Serviceresors utbud och tjänster. Du ger support kring utförd service till våra kunder via telefon, mejl och chatt samt via ärende i våra ärendehanteringssystem.

Arbetet är förlagt i nyrenoverade lokaler på Skånetrafikens huvudkontor i Hässleholm, där du enkelt tar dig med tåg på 20 minuter från Kristianstad, 30 minuter från Lund, 45 minuter från Malmö och en timme från Helsingborg. Vi bedriver verksamhet dygnet runt, årets alla dagar.

Den vi söker

För jobbet som Kundservicemedarbetare söker vi dig som har fullgjord gymnasieutbildning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och har några års arbetslivserfarenhet. God vana av att arbeta med dator och telefon är ett krav för tjänsten då det är dina huvudsakliga arbetsredskap.

Har du tidigare erfarenhet inom kundtjänst/callcenter, färdtjänst och sjukresor ser vi det som meriterande.

Du som söker har förmåga att hantera olika uppgifter och är samtidigt kvalitetsmedveten och lösningsorienterad. Du är självständig och strukturerad i ditt arbete. Vi söker dig som är serviceorienterad samt har en naturlig fallenhet och kunskap i att kommunicera med människor i såväl tal som skrift. Du har du en god samarbetsförmåga samtidigt som du med enkelhet kan arbeta självständigt och ta egna initiativ när så krävs.

Om Skånetrafiken

Skånetrafiken finns till för alla som bor, verkar och reser i Skåne. Vi gör det enkelt att resa hållbart. Varje dag gör människor cirka 465 000 resor med någon av våra dagliga turer med buss och tåg samt 5 000 serviceresor till jobbet, familjen och vännerna. Våra resor med bussar och tåg är märkta med Bra Miljöval och genom att resa kollektivt bidrar vi tillsammans till ett hållbart samhälle, en bättre miljö och ett levande landskap. Det ger hela Skåne kraft. Eller skjuts om man så vill.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Trafikledare till Skånetrafiken, Hässleholm

Trafikledare, vägtrafik
Läs mer Feb 17
Nu söker Manpower Trafikledare till konsultuppdrag på Skånetrafiken i Hässleholm. Ett perfekt jobb för dig som vill arbeta med mycket kundkontakt, tycker om att organisera och är duktig på att kommunicera. Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Ort: Hässleholm, hit reser du enkelt med tåg på 20 minuter från Älmhult och Kristianstad, 30 minuter från Lund, 45 minuter från Malmö och en timme från Helsingborg.
Start: 21 Mars
Omfattning: 100%
Uppdrag: Detta är ett vikariat som beräknas pågå fram till januari 2023. Till en början arbetar du som konsult med anställning hos oss på Manpower, planen är sedan att efter 3 månader fortsätta vikariatet via Skånetrafiken.
Arbetstider: Skiftarbete med schemaläggning mellan 06.30 - 22.00. Verksamheten är igång dygnet runt, årets alla dagar. Arbetstiden kan därför vara förlagd kväller, helger och högtider.

Arbetet som trafikledare på Skånetrafiken

Dina arbetsuppgifter innefattar trafikledning av de sjukresor och färdtjänstresor Skånetrafiken ansvarar för. Du kommer att arbeta med proaktiv trafikplanering och uppföljningsarbete gentemot förare och trafikföretag. Förutom att arbeta proaktivt behöver du som trafikledare vara skicklig på realtidsplanering, se nya lösningar och optimera körslingor allt eftersom nya resor uppkommer. Detta gör du via våra planeringsverktyg och IT-system.

I dina arbetsuppgifter ingår även att sköta avvikelserapportering i syfte att kunna återkoppla till trafikföretag, resenär och andra intressenter. I rollen som trafikledare är dator och telefon dina främsta arbetsverktyg. Du möter och stöttar våra resenärer och förare via telefon, chattmeddelande och mejl det betyder att du behöver vara skicklig på att kommunicera på svenska både i tal och skrift.

Den vi söker

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och har några års arbetslivserfarenhet. God vana av att arbeta med dator och telefon är ett krav för tjänsten då de är våra huvudsakliga arbetsredskap. Därtill är det ett krav att du har goda kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som trafikledare eller motsvarande, erfarenhet av servicebranschen eller kundbemötande över telefon är det meriterande. Det är även meriterande om du har utbildning inom logistik eller service.

Detta är en tjänst för dig som har tydligt kundfokus, ett positivt förhållningssätt och kan hantera ett arbete med periodvis högt tempo. Dina personliga egenskaper kännetecknas av att du kan överblicka flera saker parallellt och samtidigt ha ett trevligt och förtroendeingivande bemötande mot resenärer och förare som du kommer att hjälpa i utmanande situationer. Du har en god kommunikativ förmåga samt lätt för att anpassa dig i en föränderlig miljö. För att trivas och lyckas i tjänsten ser vi även att du har god planeringsförmåga samt har en naturlig fallenhet för logiskt tänkande. Våra medarbetare har en genuin vilja och drivkraft att skapa en trygg resa för våra kunder och erbjuda en service i världsklass.Om Skånetrafiken

Skånetrafiken finns till för alla som bor, verkar och reser i Skåne. Vi gör det enkelt att resa hållbart. Varje dag gör människor cirka 465 000 resor med någon av våra dagliga turer med buss och tåg samt 5 000 serviceresor till jobbet, familjen och vännerna. Våra resor med bussar och tåg är märkta med Bra Miljöval och genom att resa kollektivt bidrar vi tillsammans till ett hållbart samhälle, en bättre miljö och ett levande landskap. Det ger hela Skåne kraft. Eller skjuts om man så vill.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl.

Ansök nu

Vindkraftstekniker till RWE Renewables!

Underhållsmekaniker
Läs mer Feb 8
Vill du ha ett meningsfullt arbete som har betydelse för samhället, framtiden och miljön? Då ska du komma och arbeta hos oss som servicetekniker med inriktning vindkraft på RWE! Vi letar nu efter en kollega till vår satsning på förnyelsebar energi i Malmö.

Om rollen
Rollen som Servicetekniker är en fri roll där du dagligen får möjligheten att arbeta med utvecklande arbetsuppgifter inom service och felsökning på våra vindkraftsanläggningar i Malmö med omnejd.
Du utgår från vårt kontor i Arlöv men arbetet kommer till största del vara förlagt ute på våra vindkraftsparker och sker enligt RWEs hälsa- och säkerhetsstandards.
RWE Renewables tillhör de största globala aktörerna inom kraftproduktion från förnybar energi med en total installerad produktionskapacitet på 9 gigawatt och ytterligare 2,6 gigawatt under konstruktion.
Genom att arbeta på RWE får du otroligt stora utvecklingsmöjligheter i ett globalt företag!

Om dig vi söker
För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du gillar att arbeta med problemlösning och i en verksamhet där det uppstår nya situationer dagligen. Har du erfarenhet från vindkraftsindustrin så ser vi det som meriterande.

Du som söker bör ha:

* Flera år med yrkesmässig erfarenhet av arbete med el, mekanik eller hydraulik.
* God förmåga att analysera och lösa problem.
* God datorvana avseende Microsoft Office eller motsvarande.
* En vilja att "få saker gjort" och bra förmåga att arbeta i grupp
* Flexibel vad gäller arbetstider
* God hälsa behövs för arbetet i turbinerna som innebär hög höjd och klättring.
* Behärskar svenska och även engelska muntligt o skriftligt

Som person tror vi att du är ansvarstagande, driftig och självgående.
Vi tror också att du är nyfiken och gärna vill lära dig nya saker, samt att du är rak och tydlig i din kommunikation och samarbetar bra med kollegor. Vidare är du en prestigelös person som gärna hjälper till där det behövs.

Inför påbörjad anställning kommer du att genomföra en hälsoundersökning.
I tjänsten ingår det även att ta sig till våra olika anläggningar med servicebil, därav krav på körkort-B.

Alla är lika olika och alla är välkomna på RWE! På RWE arbetar vi aktivt för en ökad mångfald och jämställdhet, för att vi vet att det föder goda resultat. Därför är just DU intressant för oss!

Vi erbjuder:
I Norden är vi cirka 130 medarbetare med huvudkontor i Malmö. Vi är en del av energikoncernen RWE med höga ambitioner om förnyelsebar energi. Vi befinner oss i startgroparna av vår resa tillsammans med ungefär 3500 kollegor i Europa, Nord- och Sydamerika, Asien och Pacific. Vår kultur präglas av entreprenörskap, öppenhet och engagemang. Hos oss kommer ditt arbete värdesättas högt och relationer, utveckling och glädje kommer vara ens stor del av din vardag.
I linje med våra tillväxtambitioner utvidgar vi vår portfölj med nya förnybara tillgångar, Hoppas du vill följa med på resan!

Välkommen att söka redan idag, men dock senast 1e mars, rekrytering kan påbörjas innan sista ansökningsdag.

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef:
Mats Torgelsson, mats.torgelsson@rwe.com

Ansök nu

Ledigt extrajobb som Brevbärare på PostNord Lund.

Brevbärare
Läs mer Dec 8
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett extrajobb hos vår kund PostNord i Lund. Letar du efter nya utmaningar och är redo att jobba i ett högt tempo? Här är chansen! Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Vad går arbetet som konsult ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos PostNord i Lund där du kommer att arbeta som brevbärare. Mer specifikt innebär det att du som brevbärare ska distribuera brev, tidningar, direktreklam och paket på ett resultatinriktat sätt. I det ingår även att dela ut post med fordon (Bil/flakmoppe/cykel), sortera och förbereda distributionen samt hantera efterarbeten. Eftersom du stöter på kunder i ditt dagliga arbete ska du även med ett trevligt bemötande kunna svara serviceinriktat på kundernas frågor.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning, tycker om att ha ett aktivt jobb där du dagligen arbetar med hela kroppen samt har en genuin vilja att göra ett bra jobb. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och det är en självklarhet för dig att agera som en god företrädare för PostNord på ett professionellt och affärsmässigt sätt. Du har en förmåga att arbeta både självständigt eller i grupp och tar ansvar för det dagliga arbetet med ett lösningsfokuserat tankesätt.I övrigt krävs det att du har:

* har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% - deltidsjobb, studier, pensionär, egenföretagare, elitidrottare mm.
* gymnasieutbildning
* grundläggande datorvana
* goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
* B-körkort och tillgång till bil

Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Uppdragets start är löpande och arbetet är främst förlagt måndag-fredag på dagtid, skift kan förekomma.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Erbjudande

Vi erbjuder spännande, roliga och lärorika extrajobb för dig som studerar eller är pensionär. Vi hjälper dig med ditt CV och ger dig framtida karriärmöjligheter hos många av Sveriges mest attraktiva företag. Genom varierande och utmanande uppdrag skaffar du dig värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du som student knyter viktiga kontakter för framtiden.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Payman Abdullah via e-post: Payman.abdullah@manpower.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Lediga jobb som Brevbärare på PostNord Lund

Brevbärare
Läs mer Dec 7
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos vår kund PostNord.

Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar sex månader med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!Vad går arbetet som konsult ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos PostNord i Lund där du kommer att arbeta som brevbärare. Mer specifikt innebär det att du som brevbärare ska distribuera brev, tidningar, direktreklam och paket på ett resultatinriktat sätt. I det ingår även att dela ut post med antingen cykel eller motordrivet fordon, sortera och förbereda distributionen samt hantera efterarbeten. Eftersom du stöter på kunder i ditt dagliga arbete ska du även med ett trevligt bemötande kunna svara serviceinriktat på kundernas frågor.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker om att ha ett aktivt jobb där du dagligen arbetar med hela kroppen och har en genuin vilja att göra ett bra jobb. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och det är en självklarhet för dig att agera som en god företrädare för PostNord på ett professionellt och affärsmässigt sätt. Du har en förmåga att arbeta både självständigt eller i grupp och tar ansvar för det dagliga arbetet med ett lösningsfokuserat tankesätt.I övrigt krävs det att du har:

* gymnasieutbildning

* grundläggande datorvana

* goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

* B-körkort och tillgång till bilMeriterande är om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare.

Uppdragets start är löpande och arbetet är främst förlagt på dagtid, skift kan förekomma.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Hur söker jag tjänsten?

Det är lätt! Klicka på ansökningsknappen. Registrera ditt CV via www.manpower.se. När du sökt kommer du få ett antal frågor som du måste svara på för att vara aktuell för tjänsten.

Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsterna bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Felicia Andersson via e-post: felicia.andersson@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Office Assistans/Facility Coordinator

Administrativ assistent
Läs mer Sep 23
The mission of the Facility Coordinator is to work closely with the Site Manager to support all facilities activities at the Lund officeand to make sure the internal services are managed and maintained at a professional level. The Coordinator will be the first point of contact for internal and external customers visiting the site.

This role will be responsible for undertaking a variety of day-to-day office tasks, ensuring that the office runs smoothly, supporting other business activities and help employees and guests to get the most out of the facilites. The goal is to ensure that office operations are efficient and add maximum value to the organization.Office-vibe
* Ensure the offices areas, visitor/reception area and lunch area are neat and representable
* Maintaining a secure and well-functioning work environment
* Greeting visitors & onboarding employees when they arrive at the office
* Assist with bookings of taxi for visitors and Stryker staff
Supportive for the employees in questions and error reports concerning the office and building.
* Together with Site manager arrange company-events such as christmas/summer parties, Town hall events, After-Works etc.
* Be helpful in office related matters such as office decorating, plants etc.
* Act as a liason to suppliers and other external parties
* Provide service and engaging administrative support to Stryker Lund staff

Catering & Conference hostess
* Event- & Conference hostess (order of catering, preparation of conference-rooms, receiving and setting of lunch/dinner)
* Coordination with external vendors
* Coordination of catering and keeping track of the special Holidays that requires arrangements i.e Easter, Christmas, Midsummer, Lucia etc.
* Ordering of food, coffee and cleaning and other office related consumables
* Responsible for regular maintanence being performed, machines refilled and served
* Ensuring that the weekly ordering of i.e fruits and breakfast is made in relation to the number of staff present

Procurement
First contact person for facility related suppliers suchs as Whilborgs, Brandskydd, Securitas etc.
Administrate and handle Jolife agreement with Tele 2 through service and leasing portals
Co-ordinate and keep track of all office equipment both at the office but also in home offices where applicable.
Responsible for purchasing, providing stock and distributing profile products such as, pens, USB sticks, key chains, knives and water bottles and such
Manage the process for all spend related to office expenses
Always seek opportunities to procure in the most beneficial way for Jolife with cost and service as the leading the indicators
Create, order and distribute business cards, name badges etc to employees at Jolife AB.


Mailing
* Managing incoming & outgoing correspondence including mail, e-mail, packages and distributing to staff
*
* Assisting the sales-team in sending packages/samples

Office supplies and refilling of stations
* Monitoring and keeping an inventory of office supplies, papers, etc and ordering new materials as needed proactively

Filing & Archiving of TE& Invoices
* Travelexpenses
* Registration of TE in Concur and Excel
* Respond to inquiries by mail from Stryker staff and managers concerning specific TE
* Archiving

* Invoices to Facility
* Ensuring invoices are correct
* Scanning & distributing to departments concerned
* Respond to inquiries by mail
o Help all departments with archiving activities

Workplace environment
* Show the office as part of employee introduction
* Together with Site manager, HR?, updating and maintainance of administrative policies and processes
* Updating and maintainance of security badge and access assignments
* Ordering repairs for office equipment and maintenance, connecting with and escorting vendors

Ansök nu

Ledigt jobb som kommunikatör

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Aug 30
­Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Jefferson wells men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Nu söker vi en kommunikatör (junior) med intresse för hållbarhet och kollektivtrafik. Uppdraget är på 100% och startar i mitten av oktober och varara till juli -22 och möjlighet till förlängning.

Om jobbet

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

* Vara webbredaktör med ansvar för löpande uppdatering av hemsidan
* Ansvara för kanaler i sociala medier
* Vara redaktör för publikationsserier
* Vara kommunikationsstöd till forskningsprojektVem är du?

Vi söker dig som nyligen tagit examen från Högskola inom medie- och kommunikation som behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Kunskap om digital kommunikation, sociala medier och varumärkesbyggande Goda kunskaper i MS Office eller liknande Goda kunskaper i redigeringsverktyg Webbpubliceringsverktyg Erfarenhet av att arbeta med enkäter Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl tal som skriftSom person behöver du vara utåtriktad, initiativrik och bra på att skapa och underhålla kontakter.

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag hos vår kund på heltid 100% med start 18/10-2021 och löper till 8/7-2022, med chans till förlängning.

Du kommer att arbeta tillsammans med en senior kommunikatör. Arbetsplatsen finns intill Lunds centralstation.

­Vad erbjuder vi dig?

Manpower kan hjälpa dig forma din framtid utifrån din kompetens, dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag.

­Ansök

Vi ser fram emot din ansökan! Urvalet sker löpande med sista ansökningsdag den 15sep. Har du någon fråga eller fundering är du välkommen att kontakta Cecilia Lindgren ceclin@manpower.se

Ansök nu

Pre-press Color management

Datorlingvist/Datalingvist
Läs mer Aug 11
Your main tasks:

* Responsible for all Color management related tasks (improvement/correspondence/development/proofing).
* Work with keylines on existing packages.
* Create drawings for new presentation boxes to support marketing and sales teams.
* Find and create digital solution to show packages on web or in digital meetings.
* Be inspired and looking for new opportunities and possibilities to show packagesSkills requirement:

* Color management or similar experience to develop our proofing profiles for printers.
* Experience with Esko platform and applications (Artios CAD, AE pilot)
* Cinema 4D or similar
* Adobe Illustrator
* Ability to output digital files to various output devices
* Ability to continue to learn and use new graphics software on an ongoing basis

You will work with a team who supports our clients Marketing Services. The team will create prototypes in a fast moving environment and also assist in helping the marketing team to succeed and grow.

Uppdragsbeskrivning
You will work with a team who supports our clients Marketing Services. The team will create prototypes in a fast moving environment and also assist in helping the marketing team to succeed and grow. The motto is to bring customers' ideas to life by producing prototypes of the future products in our clients food packages. Our client has established a Package Sample Shop (PSS) operations team in Lund, that is constantly looking for new ways of creating value for both internal and external customers. Its important that you are a team player and understand the importance of ducumenting your work.

Ansök nu

Vi söker dig som vill arbeta som växeltelefonist!

Anonym konsument
Läs mer Jul 21
Vi söker dig som vill arbeta som växeltelefonist.

Till en av våra kunder i Lund söker vi flexibla medarbetare med hög tillgänglighet som vill arbeta som växeltelefonist!

Du arbetar i en stor växel och din uppgift är att på ett effektivt och tydligt sätt med en hög servicenivå, hjälpa den inringande vidare. Periodvis kan belastningen på växeln vara mycket hög där din förmåga att behålla ditt lugn och förtroende bland såväl de inringande som kollegor kommer att vara betydelsefull. Växeln har öppet vardagar samt kvällar och helger årets alla dagar mellan 07:00-21:00. Du blir garanterad en tjänst på 75% med en flexibilitet upp till 100%.

Vem är du?
För dig är service en självklarhet och du vill tillsammans med dina kollegor leverera den bästa service till de som ringer in. Du har en positiv inställning, sprider glädje och energi och tar fort till dig ny information. Du talar och skriver Svenska flytande och fördelaktigt är om du tidigare har arbetat i en växel eller arbetat med telefon och dator som arbetsredskap. Kunskap inom medicinsk terminologi är meriterande, men inte ett krav. Då en del av samtalen är på engelska förutsätter tjänsten att du talar engelska obehindrat.

Uppgiften ställer höga krav på effektivitet, stresstålighet samt lyhördhet. Möjlighet att arbeta oregelbundet är ett krav. Då tjänsten kräver en längre upplärning är det viktigt att du är intresserad av tjänsten på längre sikt minimum 1 år.

Vad kan vi erbjuda dig?
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär av försäkringar, tjänstepension osv och goda fackliga relationer. Det som skiljer är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor.
Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.
Kontaktperson
Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan med registrerat CV på www.manpower.se. Vid frågor kontakta gärna Carina Olsson via mail carina.olsson@manpower.se Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster.

Ansök nu

Dutch speaking Sales Administration Officer

Orderadministratör
Läs mer Maj 25
Dutch speaking Sales Administration Officer looking for job during the summer? Our Client in Lund is now searching for a service minded and result oriented person to join their team. We are looking forward to your application!

On behalf of our client, we at Jefferson Wells Manpower Group are now searching for a Dutch speaking Sales Administration Officer. As a Sales Admin Officer you will be a key player in the organization and driving customer satisfaction in a direction that aims to increase Service, Performance & Quality. You will cover full time for summer vacation and the assignment period extends from 7 June until 31 August.Your responsibilities will be:* Main point of contact for customers & market companies for parts orders and inquiries.
* Respond to incoming orders and queries per phone and e-mail.
* Execute order administration and follwing-up on orders, service level agreements and other key measurements.
* Assure that transport to each customer is done in the right time, and at the lowest cost.
* Work in close cooperation with the European market companies & internal departmentsAbout you:

We are looking for a service minded, result oriented person who easily can understand work instructions, work processes and administrative tools. Communication has to be pro-active, fast and accurate. You will work independently and together with others towards set goals. You have excellent communication and networking skills, customer service being your leading star. You have the ability to take initiatives and drive for changes. You are a team-player and enjoy co-operating with others to solve the work tasks in the most efficient way.


Requirements:* You have experience of both administrative tasks and service-oriented jobs.
* You have an excellent command in English both written and verbal.
* You are fluent in Dutch and can service and support the Dutch speaking customer base in a professional manner, verbally and in writing.
* You can work the whole period from 7 June until 31 AugustAdvantages:* That you have experience of SAP and Logistic
* That you have knowledge within the logistics area and IT.Apply today!

Would like to apply for this job? Fantastic! The position may be filled before the last application date so apply today! For more information, you are welcome to contact Carl-Johan Andersson on tel: 040 6606301 or Carl-Johan.Andersson@jeffersonwells.se

Ansök nu

Växeltelefonist till vår kund i Lund

Växeltelefonist
Läs mer Apr 13
Vi söker nu förstärkning till vår kund i Lund. Är du flexibel att arbeta som växeltelefonist 75-100%, skicka då in din ansökan redan idag.

Arbetsbeskrivning

Till en av våra kunder i Lund söker vi flexibla medarbetare med hög tillgänglighet som vill arbeta som växeltelefonist!


Du arbetar i en stor växel och din uppgift är att på ett effektivt och tydligt sätt med en hög servicenivå, hjälpa den inringande vidare. Periodvis kan belastningen på växeln vara mycket hög där din förmåga att behålla ditt lugn och förtroende bland såväl de inringande som kollegor kommer att vara betydelsefull. Växeln har öppet vardagar samt kvällar och helger årets alla dagar mellan 07:00-21:00. Du blir garanterad en tjänst på 75% med en flexibilitet upp till 100%.

Vem är du?
För dig är service en självklarhet och du vill tillsammans med dina kollegor leverera den bästa service till de som ringer in. Du har en positiv inställning, sprider glädje och energi och tar fort till dig ny information. Du talar och skriver Svenska flytande och fördelaktigt är om du tidigare har arbetat i en växel eller arbetat med telefon och dator som arbetsredskap. Kunskap inom medicinsk terminologi är meriterande, men inte ett krav. Då en del av samtalen är på engelska förutsätter tjänsten att du talar engelska obehindrat.

Uppgiften ställer höga krav på effektivitet, stresstålighet samt lyhördhet. Möjlighet att arbeta oregelbundet är ett krav. Då tjänsten kräver en längre upplärning är det viktigt att du är intresserad av tjänsten på längre sikt minimum 1 år.

Vad kan vi erbjuda dig?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär av försäkringar, tjänstepension osv och goda fackliga relationer. Det som skiljer är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Kontaktperson
Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan med registrerat CV på www.manpower.se. Vid frågor kontakta gärna Carina Olsson via mail carina.olsson@manpower.se Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster.

Ansök nu

Studenter till en stor växel i Lund

Växeltelefonist
Läs mer Mar 16
Till en av våra kunder i Lund söker vi flexibla studenter med hög tillgänglighet som vill arbeta som växeltelefonist!

Du arbetar i en stor växel och din uppgift är att på ett effektivt och tydligt sätt med en hög servicenivå, hjälpa den inringande vidare. Periodvis kan belastningen på växeln vara mycket hög där din förmåga att behålla ditt lugn och förtroende bland såväl de inringande som kollegor kommer att vara betydelsefull. Växeln har öppet vardagar samt kvällar och helger årets alla dagar mellan 07:00-21:00.

Vem är du?
För dig är service en självklarhet och du vill tillsammans med dina kollegor leverera den bästa service till de som ringer in. Du har en positiv inställning, sprider glädje och energi och tar fort till dig ny information. Du talar och skriver Svenska flytande och fördelaktigt är om du tidigare har arbetat i en växel eller arbetat med telefon och dator som arbetsredskap. Kunskap inom medicinsk terminologi är meriterande, men inte ett krav. Då en del av samtalen är på engelska förutsätter tjänsten att du talar engelska obehindrat.

Uppgiften ställer höga krav på effektivitet, stresstålighet samt lyhördhet. Möjlighet att arbeta oregelbundet är ett krav. Då tjänsten kräver en längre upplärning är det viktigt att du är intresserad av tjänsten på längre sikt minimum 2 år.

Du måste studera på minst 50%.

Vad kan vi erbjuda dig?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär av försäkringar, tjänstepension osv och goda fackliga relationer. Det som skiljer är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Kontaktperson
Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan med registrerat CV på www.manpower.se. Vid frågor kontakta gärna Carina Olsson via mail carina.olsson@manpower.se Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster.

Ansök nu

Ledigt jobb produktionsarbetare i Lund med omnejd

Träarbetare/Snickare
Läs mer Feb 10
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i tillverkningsbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag och du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Att arbeta som konsult

I den här rollen kommer du att arbeta med emballagetillverkning. I arbetsuppgifterna ingår också packning av produkten och transportsäkring. Du kommer att arbeta på ett globalt företag som har sin verksamhet i Lund med omnejd.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med att jobba med tillverkning. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att någon praktisk utbildning i form av träindustriell utbildning eller snickeri.

Som person är du ansvarsfull och noggrann. Du ska vara en teamplayer, men även kunna arbeta självständigt och gilla att arbeta i högt tempo. Vi ser även att du som person är social, glad och har hög arbetsmoral.

Krav:

* Du behärskar svenska i både tal och skrift
* Du kan läsa och förstå ritningar/instruktionerMeriterande:

* Truckkort A+B
* Erfarenhet från produktionsarbete/snickeri
* TraversutbildningErbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.Intresserad? Vänta inte!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta mig, Anna Toft, på e-post anna.toft@manpower.se.

Observera dock att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Vi ser framemot att höra från dig!

Ansök nu

French speaking Sales Administration Officer

Administrativ assistent
Läs mer Feb 5
What you will do

As our Sales Administration Officer you'll play a vital role in our dynamic team's success to handle all the administrative tasks for the spare part orders, from initial contact with the customer, to co-ordination and follow-up of transportation to the customer's destination.

You will focus on:
· Act as our main contact for customers & market companies for parts orders and inquiries.
· Respond to incoming orders and aid queries per phone and e-mail.
· Execute order administration tasks in SAP and other internal tools & systems.
· Follow-up on orders, service level agreements and other key measurements.
· Assure that transport to each customer is done in the right time, and at the lowest cost.
· Work in close cooperation with the European market companies & other internal departments.
· Continuously build and use your network of colleagues & external partners for support.

You will be located in Lund, but you will work in a global arena.

Skills Requirements
Between 3 and 8 years of experience within the field. Independence and high level of competence

We believe that you are service minded, customer focused and result oriented in your work. You can easily on a very detailed level understand work instructions, work processes and administrative tools. You like to work independently and collaborate with others towards set goals. We seek a team-player that helps solve work tasks in most efficient way and that takes own initiatives. You have excellent communication skills, customer service being your leading star.
You have a relevant post-secondary education and proficient experience from working with administrative tasks and customer service.
This position requires good communication. you must be fluent both in English and French written and verbally. It's vital that you can speak and write in English and French on a professional level. We use language test.

Start: asap
End 2021-08-31
Language: French, English

Ansök nu

Sales administration officer - Finnish and Swedish speaking

Kontorsreceptionist
Läs mer Feb 24
As our Sales Administration Officer you'll play a vital role in our dynamic team's success to handle all the administrative tasks for the spare part orders, from initial contact with the customer, to co-ordination and follow-up of transportation to the customer's destination.

You will focus on:

· Act as our main contact for customers & market companies for parts orders and inquiries.
· Respond to incoming orders and aid queries per phone and e-mail.
· Execute order administration tasks in SAP and other internal tools & systems.
· Follow-up on orders, service level agreements and other key measurements.
· Assure that transport to each customer is done in the right time, and at the lowest cost.
· Work in close cooperation with the European market companies & other internal departments.
· Continuously build and use your network of colleagues & external partners for support.

You will be located in Lund, but you will work in a global arena.

Skills Requirements

We believe that you are service minded, customer focused and result oriented in your work. You can easily on a very detailed level understand work instructions, work processes and administrative tools. You like to work independently and collaborate with others towards set goals. We seek a team-player that helps solve work tasks in most efficient way and that takes own initiatives. You have excellent communication skills, customer service being your leading star.

You have a relevant post-secondary education and proficient experience from working with administrative tasks and customer service.

This position requires good communication. You need to be fluent in Finnish, English and Swedish written and verbally. It's vital that you can speak and write in Finnish, English and Swedish on a professional level. We use language test.

Ansök nu

Ledigt jobb som Administratör hos Siemens AB i Lund

Kontorsreceptionist
Läs mer Dec 22
Ledigt jobb som Administratör hos Siemens AB i Lund.
Är du nyfiken på hur det är att arbeta som konsult? Är du en engagerad person som skulle vilja gå in i rollen som Administratör?

Hos oss på Manpower får du både en trygg anställning och varierande arbetsdagar. Det här jobbet innebär stora möjligheter att växa både som person och i din yrkesroll. Skicka in din ansökan idag! Det här är ett konsultuppdrag som varar ca. ett år. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Siemens AB i Lund. Att arbeta som konsult, den här rollen kommer du att arbeta med administration och dokumentering och arbetet sker mest i Sharepoint. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att uppdatering, redigering av filer såsom bygghandlingar och skåpsschema samt ge administrativt stöd till kollegorna, analysera och åtgärda uppgifter som kan uppstå i verksamhetens administration, ha daglig kontakt med kunder, kollegor och leverantörer och se till att den dagliga administrationen löper på smidigt.

Vi söker dig som är social, engagerad och driven. För att lyckas med arbetet krävs det att du är självgående i ditt sätt att jobba. I övrigt behöver du ha en utbildning inom administration eller projektadministration och erfarenhet av administrativt arbete, arbete i CRM-system och att arbeta som administratör. Det är meriterande om du tidigare arbetat med administratör från installationsbranschen såsom elfirma, rörfirma eller ventilationsfirma samt att du har sett ett skåpsschema tidigare och kan analysera det i ett första skede.
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.
Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll. Ansök redan idag! Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta uppdragsbaserat hos Siemens AB.
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Carina Olsson på telefonnummer: 040-660 63 23 eller via e-post: carina.olsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig! Om Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Marketing Coordinator

Marknadsassistent
Läs mer Jul 6
Manpower are now searching for a Marketing Coordinator! This is a consultant role at SBM Life Science in Lund. Are you a structured, well-organized, detail-oriented person with an administrational background and preferably also with experience within marketing? Read more and apply for the job below.

About SBM

SBM is a French family owned company since 1994, historically developed through organic growth by the creation of new activities and a series of successful acquisitions. For more than 20 years, they have specialized in the development, formulation and distribution of crop protection products for professionals and individuals. SBM's main business areas are Manufacturing, Agriculture, Home & Garden, Aromatherapy. With the recent acquisition of the BAYER GARDEN division, SBM has set an ambitious expansion path towards becoming the NR 1 Global Home and Garden Company. In the Nordics the Portfolio is one of the strongest in the Market with brands like STROLLER®, TRIM ®, MYRR ®, RADAR DOS ®, Baithion ®, Kvit ®, Natria ® och VITAGRO ® generating a turnover of more than 20m€. SBM Nordics is represented in all 4 countries and we are in total 20 employees.

Working descriptions

You will be employed by Manpower AB as a consultant. This is a full-time job and the start will be in August.

Your main task will be:

* Ensure the in-store activation of the key universes as defined together with PM, Marketing Manager and Sales team

* Support Portfolio Manager with the development of Brand plans
* Plan and support the management of ordering, development and production of all communication or promotional materials
* Coordinating the preparation of catalogue and product brochures, helping with visuals preparation
* Support the Sales team and Portfolio Manager in the preparation of Trade presentations to customers
* Works with several subcontractors, such as advertising agencies, design agencies printing houses, etc.
* Coordinate the organization of trade and consumer fairs
* Ensure the readiness of artworks in collaboration with the PM and external agencies
* Create POs for the marketing suppliersQualifications:

* Work experience in comparable roles
* Knowledge in Microsoft Office
* Fluently in spoken and written English

Other than that, it is meritorious if you have an education in marketing, communication or similar. It is also meritorious if you can communicate in Swedish.


The person we are looking for

To thrive in this role, we see that you have a "roll up the sleeves" mentality and make things happen. In this role there will be a lot of information to work with and organize. Therefore, we see that you are structured and pay attention to details, have the ability to prioritize and work with multiple tasks. There will be a lot of individual work but also a whole lot of cooperation with others. To succeed in the role, you have a team player spirit and like to interact and socialize with stakeholders.


What can Manpower offer you?

You will get an opportunity to build your career through Manpower, one of Sweden's largest and best employers. When you become a Manpower employee you will benefit from our enormous network that will give you stability and insurance in your career. We care about your career and want to give you every opportunity to grow through your assignment.


How do you apply?

It's easy! Just push the apply button and you're on your way. Note that we do NOT accept application through email or mail. Selection and interviews will be held continuously.


Any more questions?

You can find most of your answers through Frågor och svar

If you have technical questions regarding your application you are welcome to contact Manpowers Webbsupport, 020-26 51 00.

If you have any other questions don't hesitate to send me an email at sandra.karlsson@manpower.se

Welcome with your application!

Ansök nu

Intresseanmälan till jobb på tvätteri i Södra Sandby

Tvätteriarbetare/Tvättbiträde
Läs mer Jun 17
Vill du spara ihop extra pengar under sommaren? Är du ute efter ett extrajobb där du har möjlighet att samla på dig bra erfarenhet samtidigt som du jobbar med härliga kollegor på ett spännande företag? Vår uppdragsgivare i Södra Sandby kommer att behöva extra hjälp under sommaren. Skicka förutsättningslöst intresseanmälan redan idag!

Vad gör man som tvätteripersonal?

Som tvätteripersonal kommer du i första hand att sortera arbetskläder, paketera, hänga upp samt kontrollera att plagg är hela. Du kommer att jobba på en fast station och tempot kan vara högt och du står och går större delen av dagen. Tvätteriet har en mycket god stämning och som ny kommer du snabbt in i gruppen. Uppdraget kommer att inledas med en kortare introduktionsutbildning så du kommer snabbt känna dig varm i kläderna.

Arbetstiderna är förlagda dag- eller kvällstid, måndag-fredag, och för att vara aktuell ska du kunna jobba 2 pass i veckan. Du kommer även kunna jobba heltid under sommaren om du är intresserad av det.

Du kommer till exempel att:

* Ha hand om sortering av tvätt.
* Paketering av tvätt.
* Kontroll av plagg.
* Tvätt av arbetskläder och entrémattor.

Den vi söker för jobbet som tvätteripersonal

För att långsiktigt bli framgångsrik i rollen som tvätteripersonal är det viktigt att du är bra på att ställa upp för kollegerna och är noggrann i ditt arbete. Det kan vara tungt att jobba på tvätteri så det är bra om du inte är rädd för att hugga i om det skulle behövas.

Utöver detta söker vi dig som:

* Har en huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % så som studier på högskolenivå, annat deltidsjobb, elitidrott, har eget företag eller är ålderspensionär.
* Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift då du kommer behöva läsa många instruktioner.
* God fysik då du kommer att stå och gå hela arbetsdagen.
* Har B-körkort och tillgång till bil om du inte bor i Södra Sandby
* Kan jobba minst två pass i veckan.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Hur söker jag jobbet?

Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ de tre korta stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten?

1 Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svarpå manpower.se
2 Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 0771-55 99 10
3 Har du frågor gällande jobbet i sig når du mig på alexander.gustafsson@manpower.se

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Vad händer när jag skickat in min ansökan?

Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in på Min profil på Manpower.se under Ansökningar.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Administrative support

Backofficepersonal
Läs mer Jun 23
Manpower are now looking for an administrative support! This is a consultant role at our customer, an international company located in Lund. Do you have previous experience working as an administrator? Are you English speaking and ready to take on a new role? Welcome to apply!

Working descriptions

Our customer will have a new patent administrative system, Anaqua, which will go live in September. Until the system is fully implemented you will be taking over current support to the paralegal team. You will also work as an administrative project support, which includes to coordinate and help with general administrative issues. As an example, you will reduce and manage a larger storage of paper files and be an ad hoc project support.

You will be employed by Manpower AB during a period of 12 months to start with. It can be longer than that for the right candidate. This role starts in august.


Qualifications:

* 2 years or more of work experience in comparable roles
* Knowledge in Microsoft Office
* Fluently in spoken and written English

Other than that, it is meritorious if you have experience in Anaqua or similar systems. It is also meritorious if you have a degree in paralegal and if you speak Swedish.


The person we are looking for

To thrive in this role, we see that you have a "roll up the sleeves" mentality and make things happen. In this role there will be a lot of information to work with and organize. Therefore, we see that you are structured and pay attention to details, have the ability to prioritize and work with multiple tasks. There will be a lot of individual work but also a whole lot of cooperation with others. To succeed in the role, you have a team player spirit and like to interact and socialize with stakeholders. It is worth mention that the work will often be monotonously and we are looking for a person who enjoys working monotonously.


Contact information and how to apply:

You apply for this position only with registered or attached resume at www.manpower.se. If you have any questions regarding this position please don't hesitate to contact Sandra Karlsson at Manpower, sandra.karlsson@manpower.se

Ansök nu

Ledigt jobb som Fordonstekniker i Lund

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jan 20
Ledigt jobb som Fordonstekniker i Lund

Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i fordonsbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Att arbeta som konsult

I den här rollen kommer du att arbeta med reparationer och service. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att utföra service och reparationer och felsökning på personbil och transportbilar. Du kommer att arbeta på ett välkänt och stort företag i Lund som är verksamt inom fordonsbranschen och uppdraget är start omgående och kommer att vara i minst sex månader.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med reparationer och service. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta som fordonstekniker och bilreparationer.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.Intresserad? Vänta inte!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta mig, Anna Toft, på e-post anna.toft@manpower.se.

Observera dock att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Vi ser framemot att höra från dig

Ansök nu

Extrajobb 2 dagar i veckan som butiksomställare

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jan 30
Vill du ha ett extrajobb? Då har vi chansen för dig! Det här jobbet passar dig som vill jobba fysiskt samt få grym erfarenhet! Vi söker dig som har annan huvudsaklig sysselsättning på 50 % eller mer som kan jobba två dagar i veckan. Skicka in din ansökan redan idag!

Just nu söker vi två personer som kan hjälpa oss med butiksomställningar i hela Skåne. Den primära uppgiften handlar om att bära in och montera möbler och varor i butik. Det är ett tungt arbete, för att klara av denna tjänst krävs det att du är fysiskt stark. Du kommer att arbeta i Malmö, Arlöv, Staffanstorp, Lund, Bjärred, Österlen, Kristianstad, Helsingborg och Falkenberg, således kan du bo var som i Skåne men det krävs körkort och bil för att kunna ta sig till arbetsplatserna. Vi står för milersättning samt övernattning i Falkenberg. Uppdraget varar under vecka 8-14, arbetstider är torsdagar kl. 8-18 och fredagar kl. 8-14. Du måste kunna arbeta varje torsdag och fredag dessa veckor.

Detta är en timanställning och för att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan sysselsättning på minst 50%, det kan vara att du studerar eller arbetar deltid. Du anställs av Manpower och jobbar på uppdrag hos vår kund.

Krav för tjänsten:

* Du kan arbeta torsdagar och fredagar vecka 8-14
* Du är fysiskt stark
* Du har körkort och bil
* Du har en annan sysselsättning på minst 50%
* Det är meriterande om du har arbetat i butik tidigare och/eller har erfarenhet av frukt och grönt.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sandra Karlsson på sandra.karlsson@manpower.se.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Ledigt jobb som däckmontör sökes till vår kund i Lund

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jan 16
Ledigt jobb som Däckmontör i Lund!

Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i bilbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar en månad. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.Att arbeta som konsult

I den här rollen kommer du att arbeta med däckskifte och hjulskifte. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att hjälpa kunder med att skifta däck. Du kommer att arbeta på ett stort och välkänt företag i Lund som är verksamt inom bilbranschen och uppdraget kommer att vara en månad.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med däckskifte och hjulskifte. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av däckmontage och service. Krav är B-körkort.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.Intresserad? Vänta inte!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta mig, Anna Toft, på e-post anna.toft@manpower.se.

Observera dock att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Vi ser framemot att höra från dig!

Ansök nu

Lediga jobb på tvätteri i Södra Sandby. Sök idag!

Tvätteriarbetare/Tvättbiträde
Läs mer Dec 19
Är du ute efter ett jobb där du har möjlighet att samla på dig bra erfarenhet samtidigt som du jobbar med härliga kollegor på ett spännande företag? Då finns chansen nu, för vår uppdragsgivare i Skara söker nämligen tvätteripersonal. Känns det som jobbet för dig? Sök idag!

Vad gör man som tvätteripersonal?

Som tvätteripersonal kommer du i första hand att sortera tvätt, paketera, hänga upp samt kontrollera att plagg är hela. Du kommer att jobba på en fast station och tempot kan vara högt och du står och går större delen av dagen. Tvätteriet har en mycket god stämning och som ny kommer du snabbt in i gruppen. Uppdraget kommer att inledas med en kortare introduktionsutbildning så du kommer snabbt känna dig varm i kläderna.

Arbetstiderna är förlagda på 2-skift 07-16 och 16-00, måndag-fredag.

För rätt person finns möjlighet att ta rollen som team leader för arbetsgruppen.

Du kommer till exempel att:

* Ha hand om sortering av tvätt.
* Paketering av tvätt.
* Kontroll av plagg.
* Tvätt av arbetskläder och entrémattor.

Den vi söker för jobbet som tvätteripersonal

För att långsiktigt bli framgångsrik i rollen som tvätteripersonal är det viktigt att du är bra på att ställa upp för kollegerna och är noggrann i ditt arbete. Det kan vara tungt att jobba på tvätteri så det är bra om du inte är rädd för att hugga i om det skulle behövas.

Utöver detta söker vi dig som:

* Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift då du kommer behöva läsa många instruktioner.
* God fysik då du kommer att stå och gå hela arbetsdagen.
* Har B-körkort och tillgång till bil om du inte bor i Södra Sandby

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.


Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Hur söker jag jobbet?

Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ de tre korta stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten?

1 Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svarpå manpower.se
2 Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 0771-55 99 10
3 Har du frågor gällande jobbet i sig når du mig på alexander.gustafsson@manpower.se

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Receptionist till Lund och Helsingborg

Administrativ assistent
Läs mer Okt 11
Ledigt jobb som receptionist i Helsingborg och Lund

Nu söker vi dig som trivs att ge service till andra, att ligga steget före för att underlätta för dina kollegor.

?Ledigt jobb som receptionist i Helsingborg och Lund
Nu söker vi dig som trivs att ge service till andra, att ligga steget före för att underlätta för dina kollegor. Receptionist innebär att du jobbar hos ett flertal olika företag inom olika branscher. Det kan vara såväl större internationella företag som mindre företag med familjär stämning. Detta är en chans för dig att knyta värdefulla kontakter hos företag och kan leda till en anställning hos någon av våra uppdragsgivare. Sök jobbet som receptionist redan i dag!
Det här är ett konsultuppdrag som varar löpande. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos våra uppdragsgivare.
Hur ser en arbetsdag ut?
Som receptionist är du den som på ett vänligt och professionellt sätt välkomnar såväl anställda som kunder och leverantörer till våra uppdragsgivare. I rollen ingår även en hel del administrativt arbete. Här arbetar du dagtid och 40 timmar i genomsnitt /vecka.
Du kommer till exempel att:

* välkomna och registrera besökare
* sköta kontorets inköp av ex fika, kontorsmaterial
* ansvara för olika administrativa uppgifter
* enklare ekonomiska arbetsuppgifter, tex hantera fakturor

Den vi söker
För att lyckas i rollen som receptionist är det viktigt att du är ansvarsfull, driven och noggrann i ditt arbetssätt. Du har god känsla för service och du har lätt för att ställa om när tempot går från lågt till högt. Sist men inte minst är du en ambitiös och lojal person som är bra på att ta människor.
Vi söker dig som:

* har känsla för service
* har goda datorkunskaper och har goda kunskaper i svenska och engelska
* har arbetat i ett serviceyrke tidigare
* är duktig på att kommunicera i såväl tal som skrift

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.
Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.
Sök tjänsten i dag!
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika Jigman på epost ulrika.jigman@manpower.se.
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!
Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Extrapersonal till storväxel i Lund

Växeltelefonist
Läs mer Jan 7
Till en av våra kunder i Lund söker vi nu två flexibla växeltelefonister på timanställning!

Du kommer att arbeta i en storväxel och din uppgift är att på ett effektivt och tydligt sätt med en hög servicenivå, hjälpa den inringande vidare. Periodvis kan belastningen på växeln vara mycket hög där din förmåga att behålla ditt lugn och förtroende bland såväl de inringande som kollegor kommer att vara betydelsefull. Växeln har öppet veckans alla dagar mellan 07:00-21:00.

Tjänsterna är timanställning där man ska ha hög tillgänglighet, minst två varadagar i veckan samt helger. Du kommer sitta på ett trevligt kontor i Lund och arbeta blandade tider. Ta chansen till ett jobb som ger dig god erfarenhet inom service!

Vem är du?
För dig är service en självklarhet och du vill tillsammans med dina kollegor leverera den bästa service till de som ringer in. Du har en positiv inställning, sprider glädje och energi och tar fort till dig ny information. Fördelaktigt är om du tidigare har arbetat i storväxel eller arbetat med telefon och dator som arbetsredskap. Kunskap inom medicinsk terminologi är meriterande, men inte ett krav. Då en del av samtalen är på engelska förutsätter tjänsten att du talar engelska obehindrat.

Uppgiften ställer höga krav på effektivitet, stresstålighet samt lyhördhet. Möjlighet att arbeta oregelbundet är ett krav. Då tjänsten kräver en längre upplärning är det viktigt att du är intresserad av tjänsten på längre sikt.

Vi ser att du som söker…

* Talar svenska och engelska obehindrat
* Är stresstålig, effektiv och lyhörd
* Är flexibel gällande arbetstider
* Tidigare har arbetat inom storväxel eller med telefon samt datorer
* Kunskap inom medicinsk terminologi är meriterande

Vad kan vi erbjuda dig?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär av försäkringar, tjänstepension osv och goda fackliga relationer. Det som skiljer är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Kontaktperson
Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan med registrerat CV på www.manpower.se. Vid frågor kontakta gärna konsultchef Carina Olsson på tel. 040-660 63 23. Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Verkstadsarbetare till välkänt företag i Lund

Montör, papp- och textilprodukter
Läs mer Sep 3
Manpower

Vi söker nu dig med god verkstadserfarenhet till en välkänd kund i Lund.

Du kommer att arbeta 2-skift.
Företaget är känt för sin goda arbetsmiljö och sin tillväxt.

Du startar din anställning som konsult via Manpower där alla möjligheter finns för att på lång sikt få en direktanställning hos kund vid goda resultat!

Krav:
Körkort och bil.
Truckkort A1-4 & B1-3.
God svenska i både tal & skrift. (PGA visst pappersarbete)

Har du bra erfarenhet inom verkstad eller montering så tveka inte på att söka för att få ytterligare information!

Vid frågor kontakta

Ansök nu

Växeltelefonister sökes till storväxel i Lund!

Växeltelefonist
Läs mer Maj 21
Arbetsbeskrivning
Till en av våra kunder i Lund söker vi nu två flexibla växeltelefonister!

Du kommer att arbeta i en storväxel och din uppgift är att på ett effektivt och tydligt sätt med en hög servicenivå, hjälpa den inringande vidare. Periodvis kan belastningen på växeln vara mycket hög där din förmåga att behålla ditt lugn och förtroende bland såväl de inringande som kollegor kommer att vara betydelsefull. Växeln har öppet dygnet runt och arbetstiderna är således oregelbundna med pass på dag, kväll, natt och helg samt spridda över veckans alla dagar.

Tjänsterna är på heltid respektive deltid (75%) och tillsättning sker snarast. Du kommer sitta på ett trevligt kontor i Lund och arbeta blandade tider. Ta chansen till ett jobb som ger dig god erfarenhet inom service!

Vem är du?
För dig är service en självklarhet och du vill tillsammans med dina kollegor leverera den bästa service till de som ringer in. Du har en positiv inställning, sprider glädje och energi och tar fort till dig ny information. Fördelaktigt är om du tidigare har arbetat i storväxel eller arbetat med telefon och dator som arbetsredskap. Kunskap inom medicinsk terminologi är meriterande, men inte ett krav. Då en del av samtalen är på engelska förutsätter tjänsten att du talar engelska obehindrat.

Uppgiften ställer höga krav på effektivitet, stresstålighet samt lyhördhet. Möjlighet att arbeta oregelbundet är ett krav. Då tjänsten kräver en längre upplärning är det viktigt att du är intresserad av tjänsten på längre sikt.

Vi ser att du som söker…

* Talar svenska och engelska obehindrat
* Är stresstålig, effektiv och lyhörd
* Är flexibel gällande arbetstider
* Tidigare har arbetat inom storväxel eller med telefon samt datorer
* Kunskap inom medicinsk terminologi är meriterande

Vad kan vi erbjuda dig?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär av försäkringar, tjänstepension osv och goda fackliga relationer. Det som skiljer är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Kontaktperson
Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan med registrerat CV på www.manpower.se. Vid frågor kontakta gärna konsultchef Carina Olsson på tel. 040-660 63 23. Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Husfru (kvinnlig eller manlig) till Biskopshuset i Lund

Storhushållsföreståndare
Läs mer Mar 5
Lunds stift är ett av Svenska kyrkans tretton stift. Biskop sedan 2014 är Johan Tyrberg. I stiftet, som omfat¬tar Skåne och Blekinge, finns 166 församlingar och fler än 500 kyrkor. Stiftskansliets uppgift är att stödja och stimulera församlingsverksamheten, samt förvalta stiftets jord, skog och fonder. Högsta beslutande organ är stiftsfullmäktige. Stiftsstyrelsen och egendomsnämnden är de verkställande organen. Genom domkapitlet prövas om beslut är fattade enligt kyrkoordningen.

Svenska kyrkan i Lunds stift söker ?Husfru till biskopshuset.

Biskopens nuvarande husfru går snart i pension och vi söker hennes efterträdare, kvinnlig eller manlig. Sysselsättningsgrad 75 % eller enligt överenskommelse.

Tjänstens innehåll
Som husfru ansvarar du för att biskopshusets representationsvåning och att biskopens mottag­ningar alltid håller hög kvalitet. Arbetet är ansvarsfullt, kreativt och självständigt. Oregelbundna arbetstider, även kvällar och helger, förekommer.

Arbetsuppgifter
* planering och genomförande av representationsmiddagar, luncher och övriga mottagningar i biskopshuset
* matlagning till ca 30 personer per tillfälle. Ibland färre, men luncher upp till 60 personer kan förekomma
* ansvar för representationsbudgeten
* inköp av mat och dryck
* ansvar för dukning och servering samt inhyrning av serveringspersonal vid behov
* löpande tillsyn och lokalvård av biskopshusets representationsdel
* viss administration, ha kontakt med leverantörer av olika tjänster utifrån behov

Kvalifikationskrav
* erfarenhet av arbetsuppgifter från restaurangbranschen eller liknande
* yrkeserfarenhet av matlagning
* serviceinriktad
* god organisatör
* körkort

Det är viktigt för oss att du delar Svenska kyrkans värderingar.

Frågor
- om tjänsten besvaras av Anita Frick, husfru, 046-15 55 07, eller Katarina Sjöström, biskopens sekreterare 046- 15 55 02,
- övriga frågor besvaras av Visions fackliga företrädare Cecilia Grue, 046-15 55 31,

Tillträde - Augusti eller enligt överenskommelse. En provanställning kan bli aktuellt.

Ansökan - inklusive meritförteckning ska ställas till (OBS!! Du ska alltså INTE ansöka här på Manpowers hemsida!)
Urval görs löpande, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-03-20.

Vid denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Manpower. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av Karin Backman, 040-670 17 51 eller

Ansök nu

Tekniker - Passersystem & Elektronisk dörrstyrning

Konstruktör, textil, trä, glas, förpackningar
Läs mer Feb 19
Vår kund, All-Round Låsservice, är ett företag i säkerhetsbranschen som arbetar med att leverera skräddarsydda lösningar inom lås, dörrstyrning, passersystem, larm och CCTV till sina kunder.

Vi hjälper nu All-Round Låsservice att rekrytera ytterligare en kollega, en tekniker, för arbete på heltid med start enligt överenskommelse och sedan tillsvidare.

Arbetsbeskrivning
Som tekniker kommer du huvudsakligen att utföra installationer och service inom passersystem, dörrautomatik och annan elektronisk dörrstyrning. Utöver detta kommer arbetet omfatta en del inom mekanisk låsning.

Nyinstallation omfattar att tillsammans med kollegor planera inför installation för att sedan genomföra allt ifrån förläggning av kablage till inkoppling och driftsättning. Nyinstallation kan omfatta låsning, passersystem och dörrautomatik.

Servicearbete omfattar till större del av felsökning och åtgärd i befintliga system samt en del mindre installationer eller utbyggnader av system.

Arbetet utförs primärt mellan kl. 8.00-17.00 i Malmö och Lund med omnejd.

Vem är du?
För att lyckas i denna roll behöver du ha erfarenhet av arbete med, alternativt god förståelse för, mekanik och elektronik (svagström, så ingen el-behörighet krävs). Har du tidigare erfarenhet av arbete från installations-/svagströmsarbeten och/eller erfarenhet av arbete med passersystem och elektronisk låsning är det meriterande.

Som person är du noggrann, strukturerad, ordningsam, serviceinriktad och ser lösningar snarare än problem samt kan självständigt driva dig själv och ditt arbete framåt med goda resultat.

Du är flytande i det svenska språket, både i tal och skrift, och behärskar grundläggande arbete i Officepaketet. Arbetets karaktär kräver att ditt belastningsregister är tomt samt att du är svensk medborgare. Du behöver även ha B-körkort, servicebil står företaget för.

Ansöka och kontaktperson
Du söker tjänsten via ansökningslänken snarast möjligt, dock senast den 25 februari 2018.

I denna rekrytering samarbetar All-Round Låsservice med Manpower, så alla frågor avseende tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Karin Backman på telefon 040-670 17 51 eller e-post (OBS! Vi tar inte emot ansökningar via e-post).

Varmt välkommen med din ansökan!

Följ oss gärna på sociala medier.
Facebook: Manpower Sverige (Skåne)

Ansök nu