Norlandia Care AB jobb i Lund

Hitta lediga jobb hos Norlandia Care AB i Lund. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Lund.

Undersköterska, Teamledare Norlandia Fäladshöjden

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Dec 5
Vill du vara med och göra skillnad inom äldreomsorgen? Vi söker nu en undersköterska med Teamledare uppdrag till Norlandia Fäladshöjden i Lund.

Om tjänsten:
Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom bland annat äldreomsorg. Med fokus på kundens förutsättningar, behov och önskemål utvecklar och realiserar vi dagens och framtidens tjänster med ett professionellt ledarskap och ett innovativt arbetssätt.

Dina arbetsuppgifter:
Vi söker dig med ett genuint intresse för den äldre människan där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utforma en trygg samt säker personlig vård och omsorg.

Du får din fastanställning som undersköterska med teamledaruppdrag. Vi erbjuder dig ett stimulerande teamledaruppdrag i en verksamhet som hela tiden utvecklas för att på bästa sätt kunna möta de äldres behov nu och på sikt. Hos oss erbjuds du en arbetsplats där du som medarbetare får möjlighet att utvecklas och ta eget ansvar. Som stöd har du goda kollegor, och bra arbetsplats.

Teamledare på uppdrag av Verksamhetschef leder, planerar, organiserar och utformar verksamheten utifrån uppsatta mål. Uppdraget har sin utgångspunkt i Norlandias värderingar samt äldreomsorgens nationella värdegrund.

Du kommer att ha ansvar för personal och schemaläggning.

Detta omfattar bland annat:

- Ingår i enhetens lokala ledningsgrupp/ fokusgrupper
- Schemaplanering, rekrytering och bemanning
- Lönerapportering, uppföljning
- Brandskyddsarbete
- Nyckelhantering, Larmansvarig,
- Kontakt med kommun/boende anhöriga/fastighet gällande in och utflyttning
- Beställning av mat och förbrukningsmaterial
Kvalifikationer
- Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande i minst tre års arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet som Teamledare.
- Kunskap om den nationella värdegrunden för äldreomsorgen.
- Goda kunskaper inom dokumentation.
- God datavana.
- Du hanterar svenska flytande både i tal och skrift.


Personliga egenskaper
- Humanistisk människosyn.
- Flexibel och ansvarstagande.
- Ödmjuk, prestigelös och lyhörd.
- God samarbetsförmåga.
- Lätt för att skapa förtroende.
- Vill göra skillnad för andra människor.


Vi erbjuder dig kompetensutveckling, handledning för att styrkas i ansvarsområden och i din egen yrkesroll. Vår ordinarie personal erbjuds bland annat friskvårdsbidrag, rabatter på våra hotell och stuganläggningar samt rabatt på Norweiganflyg. Vi arbetar systematiskt för att nå den bästa arbetsmiljön där vi tillsammans skapar en trivsam arbetsplats med stor arbetsglädje. Vi har kollektivavtal via arbetsgivarorganisationen Almega Bransch F.

Om Norlandia Care: Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom äldreomsorg, hemtjänst och patienthotell.

Övrig information:
- Omfattning: 100%
- Lön: Individuell lönesättning.
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fysioterapeut/Sjukgymnast , Norlandia Fäladshöjden

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Okt 31
Fysioterapeut/Sjukgymnast dagtid till särskilt boende. Vill du vara med och utveckla framtidens äldreomsorg tillsammans med oss? Är du fysioterapeut/sjukgymnast och har ett stort engagemang och en vilja att bidra till att våra äldre får en kvalitativ vård- och omsorg? Då kanske du är vår nya kollega!

Verksamhetsbeskrivning

Norlandia Care Fäladshöjden är ett särskilt boende beläget i natursköna områden i Lund. Verksamheten består av 48 lägenheter fördelade på sex enheter varav tre enheter har en inriktning mot personer med en demenssjukdom.

Vårt ISO-certifierade kvalitetsledningssystem utgör navet i våra verksamheter och säkerställer att våra vård- och omsorgstjänster följer aktuell lagstiftning, riktlinjer, råd och rekommendationer. Vårt ledord ”gott liv - varje dag” innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande där den boendes individuella behov och önskemål ständigt är i fokus.

Arbetsbeskrivning

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss arbetar du med personcentrerad vård och patientens delaktighet i rehabiliteringen. Du ingår i ett team tillsammans med arbetsterapeuter, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal. Hos oss arbetar professionerna tillsammans med patienten för bästa möjliga vård och rehabilitering.

Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter förekommer dvs fysioterapeutiska insatser i form av individuell bedömning, träning och behandling. Information, handledning och delegering till personal, patienter och deras anhöriga. Förskrivning av gång- och träningshjälpmedel. Målet med rehabiliteringen är att uppnå en optimal funktion och förmåga och därmed en så hög livskvalitet för individen som möjligt. Du deltar också i Teamträffar och samarbetar med verksamheten i att utveckla ett rehabiliterande förhållningssätt. Utbildning och handledning till omvårdnadspersonal förekommer.

Kvalifikationer: Du är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast och stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Erfarenhet av arbete med äldre och personer med funktionsnedsättning är meriterande. Då brukares/patienters behov ständigt förändras ställer uppdraget höga krav på flexibilitet och anpassningsförmåga till förändrade omständigheter. Vi söker dig som kan arbeta självständigt, har initiativförmåga och är trygg och professionell i mötet med olika individer. Eftersom vi arbetar i team är god samarbetsförmåga en förutsättning.


Vi erbjuder dig:
- Flexibla arbetstider
- Kompetensutveckling
- Friskvårdsbidrag
- Rabatter och erbjudande på våra hotell och stuganläggningar
- Rabatt på Norweiganflyg

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper:
- Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast
- Tidigare erfarenhet av äldreomsorg
- Du behärskar svenska språket väl i både tal och skrift

För att lyckas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad person som trivs med att samarbeta med andra samt har en förmåga att anpassa din kommunikation utifrån mottagaren. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och delar vår värdegrund.

Om Norlandia: Norlandia erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom äldreomsorg, förskolor och patienthotell. Vår mångåriga erfarenhet av pedagogik och lärande, hotellservice och restaurangverksamhet, vård och omsorg är en unik plattform i vårt dagliga arbete med att skapa dagens och framtidens tjänster. Vårt ledord gott liv - varje dag innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande där den boendes individuella behov och önskemål ständigt är i fokus.

www.norlandia.se

Övrig information:
- Anställningsform: Tillsvidare
- Omfattning: 20 %, enl. överenskommelse.
- Arbetsliv: Dagtid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Verksamhetschef, Suzane Erlandsson

M:076-549 22 09

Ansök nu

Undersköterska/Vårdbiträde, Timanställd, Fäladshöjden Norlandia

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Aug 16
Vill du vara med och göra skillnad inom äldreomsorgen? Vi söker nu efter timanställda undersköterskor och vårdbiträden till ett av våra vårdboenden.

Om tjänsten:
Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom bland annat äldreomsorg. Vi söker nu vikarier. Med fokus på kundens förutsättningar, behov och önskemål utvecklar och realiserar vi dagens och framtidens tjänster med ett professionellt ledarskap och ett innovativt arbetssätt.

Fäladshöjden ligger vackert beläget med utsikt över åkrarna i Lund och är ett äldreboende med 48 lägenheter, fördelade på sex enheter på tre plan. Tre av våra avdelningar har inriktning på demenssjukdom och tre är somatiskt inriktade.

Dina arbetsuppgifter:
Vi söker dig med ett genuint intresse för den äldre människan där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utforma en trygg samt säker personlig vård och omsorg. Du stödjer den äldre i sin tillvaro och skapar förutsättningar för en trygg och meningsfull vardag. Som undersköterska/vårdbiträde ansvarar du för att ge brukarna en god vård och omsorg av hög kvalitet i enlighet med vad som har överenskommits med brukaren i genomförandeplanen.

Detta omfattar bland annat:

- Personlig omvårdnad och omsorg.
- Att tillvarata brukarens egna resurser.
- Aktivering och social samvaro med brukarna samt utevistelse.
- Servera måltider.
- Tvätt av kläder och städ i brukares lägenhet.
- Dokumentation enligt SoL
- Medicindelegering.
- Samarbeta med sjuksköterska (vid t.ex. såromläggning)


Kvalifikationer

- Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande samt arbetslivserfarenhet. inom äldreomsorg är en merit.
- Kunskap om den nationella värdegrunden för äldreomsorgen.
- Goda kunskaper inom dokumentation.
- God datavana.
- Du hanterar svenska flytande både i tal och skrift.


Personliga egenskaper

- Humanistisk människosyn.
- Flexibel och ansvarstagande.
- Ödmjuk, prestigelös och lyhörd.
- God samarbetsförmåga.
- Lätt för att skapa förtroende.
- Vill göra skillnad för andra människor.


Vi erbjuder dig:
Vi erbjuder dig kompetensutveckling, handledning för att styrkas i ansvarsområden och i din egen yrkesroll. Möjligheten till allmän visstidsanställning eller tillsvidareanställning på sikt. Flera vårdanställda har vid ett eller annat tillfälle börjat som timvikarie och har med tid gått vidare på mer stadiga anställningsformer. Vi har kollektivavtal via arbetsgivarorganisationen Almega Bransch F.

Om Norlandia Care:
Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom äldreomsorg, hemtjänst och patienthotell.

Övrig information

- Omfattning: Bokning i enlighet med RAM-avtal (timanställning)
- Lön: Individuell lönesättning.
- Tillträde: Enligt överenskommelse.


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Undersköterska till Fäladshöjden Norlandia

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jul 27
Vill du vara med och göra skillnad inom äldreomsorgen? Vi söker nu en undersköterska/vårdbiträde till ett av våra vårdboenden.

Om tjänsten:
Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom bland annat äldreomsorg. Med fokus på kundens förutsättningar, behov och önskemål utvecklar och realiserar vi dagens och framtidens tjänster med ett professionellt ledarskap och ett innovativt arbetssätt.

Fäladshöjden ligger vackert beläget med utsikt över åkrarna i Lund och är ett äldreboende med 48 lägenheter, fördelade på sex enheter på tre plan. Tre av våra avdelningar har inriktning på demenssjukdom och tre är somatiskt inriktade.

Dina arbetsuppgifter:
Vi söker dig med ett genuint intresse för den äldre människan där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utforma en trygg samt säker personlig vård och omsorg. Du stödjer den äldre i sin tillvaro och skapar förutsättningar för en trygg och meningsfull vardag. Som undersköterska ansvarar du för att ge brukarna en god vård och omsorg av hög kvalitet i enlighet med vad som har överenskommits med brukaren i genomförandeplanen.

Detta omfattar bland annat:

- Personlig omvårdnad och omsorg.
- Att tillvarata brukarens egna resurser.
- Aktivering och social samvaro med brukarna samt utevistelse.
- Servera måltider.
- Tvätt av kläder och städ i brukares lägenhet.
- Dokumentation enligt SoL.
- Medicindelegering.
- Samarbeta med sjuksköterska (vid t.ex. såromläggning)


Kvalifikationer
- Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande samt arbetslivserfarenhet. inom äldreomsorg är en merit.
- Kunskap om den nationella värdegrunden för äldreomsorgen.
- Goda kunskaper inom dokumentation.
- God datavana.
- Du hanterar svenska flytande både i tal och skrift.


Personliga egenskaper
- Humanistisk människosyn.
- Flexibel och ansvarstagande.
- Ödmjuk, prestigelös och lyhörd.
- God samarbetsförmåga.
- Lätt för att skapa förtroende.
- Vill göra skillnad för andra människor.


Vi erbjuder dig kompetensutveckling, handledning för att styrkas i ansvarsområden och i din egen yrkesroll. Vår ordinarie personal erbjuds bland annat friskvårdsbidrag, rabatter på våra hotell och stuganläggningar samt rabatt på Norweiganflyg. Vi arbetar systematiskt för att nå den bästa arbetsmiljön där vi tillsammans skapar en trivsam arbetsplats med stor arbetsglädje. Vi har kollektivavtal via arbetsgivarorganisationen Almega Bransch F.

Om Norlandia Care: Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom äldreomsorg, hemtjänst och patienthotell.

Övrig information:
- Omfattning: 80%
- Lön: Individuell lönesättning.
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Legitimerad sjuksköterska - Dagtid, mån-fre, (ej röda dagar).

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 9
På uppdrag av Lunds kommun driver Norlandia Care AB Fäladshöjden och vårt ledord är "Ett gott liv - varje dag". Detta innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande där den boendes individuella behov och önskemål ständigt är i fokus. Fäladshöjden ligger vackert beläget i fina staden Lund.

Fäladshöjden har 48 lägenheten fördelat på somatisk- och demensinriktning.

Som sjuksköterska på Fäladshöjden arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

- Omvårdnadsansvar utifrån ditt uppdrag
- Handledning och stöttning till omvårdnadspersonalen
- Anhörigkontakt
- Besluta, genomföra samt följa upp omvårdnadsåtgärder
- Delta aktivt i verksamhetsutveckling och utformning av individuell livskvalitet för de boende.


Som sjuksköterska hos oss krävs att du har förmågan att arbeta självständigt, men att du förstår din roll i att du är en viktig del i teamet av omvårdnadspersonal, fysioterapeut och arbetsterapeut och du ansvarar för att brukarna får den individuella omvårdnaden dem behöver. Som person är du självständig, ansvarsfull, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift.

Vi önskar att du vill vara delaktig i ett ständigt utvecklingsarbete tillsammans med verksamhetschef och arbetslag. Du har viljan och förmågan att styra, leda och följa upp verksamheten utifrån företagets mål. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla brukare, närstående samt medarbetare.

Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du vågar fatta egna beslut samtidigt som du trivs med att samarbeta och även ta stöd från andra.

Kravspecifikation:

- Legitimerad sjuksköterska (svensk legitimation)
- God datavana
- För dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift.


Övrigt meriterande

- Erfarenhet av arbete som sjuksköterska inom äldreomsorg
- Erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom.
- Demensutbildning
- Geriatriskutbildning
- Erfarenhet av verksamhetssystem såsom Procapita, BPSD, palliativa registret, Senior Alert.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.Om Norlandia
Norlandia erbjuder spännande arbetsplatser från Boden i norr till Skåne i söder. Vi driver drygt 110 verksamheter i Sverige fördelat på 70 förskolor och 40 äldreboenden. Dessutom har vi ett huvudkontor i Stockholm och ett ekonomi- och lönekontor i Skene. Oavsett var och i vilket affärsområde du är anställd arbetar vi enligt en och samma värdegrund samtidigt som du får ansvarsfulla arbetsuppgifter samt ett stort inflytande över ditt arbete.

Övrig information
- Anställningsform: Tillsvidare
- Omfattning: Heltid
- Arbetstid: måndag-fredag, dagtid, 40h/vecka. (Ej röda dagar)
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Jill Rosengren 0701-91 67 45

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Undersköterska/Vårdbiträde, Timanställd, Fäladshöjden Norlandia

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 9
Vill du vara med och göra skillnad inom äldreomsorgen? Vi söker nu efter timanställda undersköterskor och vårdbiträden till ett av våra vårdboenden.

Om tjänsten:
Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom bland annat äldreomsorg. Vi söker nu sommarvikarier, såväl deltid som heltid, till våra vårdboenden. Med fokus på kundens förutsättningar, behov och önskemål utvecklar och realiserar vi dagens och framtidens tjänster med ett professionellt ledarskap och ett innovativt arbetssätt.

Dina arbetsuppgifter:
Vi söker dig med ett genuint intresse för den äldre människan där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utforma en trygg samt säker personlig vård och omsorg. Du stödjer den äldre i sin tillvaro och skapar förutsättningar för en trygg och meningsfull vardag. Som undersköterska/vårdbiträde ansvarar du för att ge brukarna en god vård och omsorg av hög kvalitet i enlighet med vad som har överenskommits med brukaren i genomförandeplanen.

Detta omfattar bland annat:

- Personlig omvårdnad och omsorg.
- Att tillvarata brukarens egna resurser.
- Aktivering och social samvaro med brukarna samt utevistelse.
- Servera måltider.
- Tvätt av kläder och städ i brukares lägenhet.
- Dokumentation enligt SoL
- Medicindelegering.
- Samarbeta med sjuksköterska (vid t.ex. såromläggning)


Kvalifikationer

- Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande samt arbetslivserfarenhet. inom äldreomsorg är en merit.
- Kunskap om den nationella värdegrunden för äldreomsorgen.
- Goda kunskaper inom dokumentation.
- God datavana.
- Du hanterar svenska flytande både i tal och skrift.


Personliga egenskaper

- Humanistisk människosyn.
- Flexibel och ansvarstagande.
- Ödmjuk, prestigelös och lyhörd.
- God samarbetsförmåga.
- Lätt för att skapa förtroende.
- Vill göra skillnad för andra människor.


Vi erbjuder dig:
Vi erbjuder dig kompetensutveckling, handledning för att styrkas i ansvarsområden och i din egen yrkesroll. Möjligheten till allmän visstidsanställning eller tillsvidareanställning på sikt. Flera vårdanställda har vid ett eller annat tillfälle börjat som timvikarie och har med tid gått vidare på mer stadiga anställningsformer. Vi har kollektivavtal via arbetsgivarorganisationen Almega Bransch F.

Om Norlandia Care:
Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom äldreomsorg, hemtjänst och patienthotell.

Övrig information

- Omfattning: Bokning i enlighet med RAM-avtal (timanställning)
- Lön: Individuell lönesättning.
- Tillträde: Enligt överenskommelse.


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Undersköterska natt, 75-100% Fäladshöjden Norlandia.

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Maj 25
Vill du vara med och göra skillnad inom äldreomsorgen? Vi söker nu en undersköterska/vårdbiträde till ett av våra vårdboenden.

Om tjänsten:
Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom bland annat äldreomsorg. Med fokus på kundens förutsättningar, behov och önskemål utvecklar och realiserar vi dagens och framtidens tjänster med ett professionellt ledarskap och ett innovativt arbetssätt.

Dina arbetsuppgifter:
Vi söker dig med ett genuint intresse för den äldre människan där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utforma en trygg samt säker personlig vård och omsorg. Du stödjer den äldre i sin tillvaro och skapar förutsättningar för en trygg och meningsfull vardag. Som undersköterska/vårdbiträde ansvarar du för att ge brukarna en god vård och omsorg av hög kvalitet i enlighet med vad som har överenskommits med brukaren i genomförandeplanen.

Detta omfattar bland annat:

- Personlig omvårdnad och omsorg.
- Att tillvarata brukarens egna resurser.
- Tvätt av kläder
- Dokumentation enligt SoL.
- Medicindelegering.
- Samarbeta med sjuksköterska (vid t.ex. såromläggning)


Kvalifikationer
- Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande samt arbetslivserfarenhet. inom äldreomsorg är en merit.
- Kunskap om den nationella värdegrunden för äldreomsorgen.
- Goda kunskaper inom dokumentation.
- God datavana.
- Du hanterar svenska flytande både i tal och skrift.


Personliga egenskaper
- Humanistisk människosyn.
- Flexibel och ansvarstagande.
- Ödmjuk, prestigelös och lyhörd.
- God samarbetsförmåga.
- Lätt för att skapa förtroende.
- Vill göra skillnad för andra människor.


Vi erbjuder dig kompetensutveckling, handledning för att styrkas i ansvarsområden och i din egen yrkesroll. Vår ordinarie personal erbjuds bland annat friskvårdsbidrag, rabatter på våra hotell och stuganläggningar samt rabatt på Norweiganflyg. Vi arbetar systematiskt för att nå den bästa arbetsmiljön där vi tillsammans skapar en trivsam arbetsplats med stor arbetsglädje. Vi har kollektivavtal via arbetsgivarorganisationen Almega Bransch F.

Om Norlandia Care: Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom äldreomsorg, hemtjänst och patienthotell.

Övrig information:
- Omfattning: 75-100% natt
- Lön: Individuell lönesättning.
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Undersköterska, 75-100%, Fäladshöjden Norlandia

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Maj 16
Vill du vara med och göra skillnad inom äldreomsorgen? Vi söker nu en undersköterska/vårdbiträde till ett av våra vårdboenden.

Om tjänsten:
Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom bland annat äldreomsorg. Med fokus på kundens förutsättningar, behov och önskemål utvecklar och realiserar vi dagens och framtidens tjänster med ett professionellt ledarskap och ett innovativt arbetssätt.

Fäladshöjden ligger vackert beläget med utsikt över åkrarna i Lund och är ett äldreboende med 48 lägenheter, fördelade på sex enheter på tre plan. Tre av våra avdelningar har inriktning på demenssjukdom och tre är somatiskt inriktade.

Dina arbetsuppgifter:
Vi söker dig med ett genuint intresse för den äldre människan där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utforma en trygg samt säker personlig vård och omsorg. Du stödjer den äldre i sin tillvaro och skapar förutsättningar för en trygg och meningsfull vardag. Som undersköterska ansvarar du för att ge brukarna en god vård och omsorg av hög kvalitet i enlighet med vad som har överenskommits med brukaren i genomförandeplanen.

Detta omfattar bland annat:

- Personlig omvårdnad och omsorg.
- Att tillvarata brukarens egna resurser.
- Aktivering och social samvaro med brukarna samt utevistelse.
- Servera måltider.
- Tvätt av kläder och städ i brukares lägenhet.
- Dokumentation enligt SoL.
- Medicindelegering.
- Samarbeta med sjuksköterska (vid t.ex. såromläggning)


Kvalifikationer
- Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande samt arbetslivserfarenhet. inom äldreomsorg är en merit.
- Kunskap om den nationella värdegrunden för äldreomsorgen.
- Goda kunskaper inom dokumentation.
- God datavana.
- Du hanterar svenska flytande både i tal och skrift.


Personliga egenskaper
- Humanistisk människosyn.
- Flexibel och ansvarstagande.
- Ödmjuk, prestigelös och lyhörd.
- God samarbetsförmåga.
- Lätt för att skapa förtroende.
- Vill göra skillnad för andra människor.


Vi erbjuder dig kompetensutveckling, handledning för att styrkas i ansvarsområden och i din egen yrkesroll. Vår ordinarie personal erbjuds bland annat friskvårdsbidrag, rabatter på våra hotell och stuganläggningar samt rabatt på Norweiganflyg. Vi arbetar systematiskt för att nå den bästa arbetsmiljön där vi tillsammans skapar en trivsam arbetsplats med stor arbetsglädje. Vi har kollektivavtal via arbetsgivarorganisationen Almega Bransch F.

Om Norlandia Care: Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom äldreomsorg, hemtjänst och patienthotell.

Övrig information:
- Omfattning: 75-100%
- Lön: Individuell lönesättning.
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Undersköterska/Vårdbiträde - Natt, Timanställd, Fäladshöjden Norlandia

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Apr 25
Vill du vara med och göra skillnad inom äldreomsorgen? Vi söker nu efter timanställda undersköterskor och vårdbiträden till ett av våra vårdboenden.

Om tjänsten:
Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom bland annat äldreomsorg. Vi söker nu sommarvikarier, såväl deltid som heltid, till våra vårdboenden. Med fokus på kundens förutsättningar, behov och önskemål utvecklar och realiserar vi dagens och framtidens tjänster med ett professionellt ledarskap och ett innovativt arbetssätt.

Dina arbetsuppgifter:
Vi söker dig med ett genuint intresse för den äldre människan där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utforma en trygg samt säker personlig vård och omsorg. Du stödjer den äldre i sin tillvaro och skapar förutsättningar för en trygg och meningsfull vardag. Som undersköterska/vårdbiträde ansvarar du för att ge brukarna en god vård och omsorg av hög kvalitet i enlighet med vad som har överenskommits med brukaren i genomförandeplanen.

Detta omfattar bland annat:

- Personlig omvårdnad och omsorg.
- Att tillvarata brukarens egna resurser.
- Aktivering och social samvaro.
- Servera måltider.
- Tvätt av kläder och städ i brukares lägenhet.
- Dokumentation enligt SoL
- Medicindelegering.
- Samarbeta med sjuksköterska (vid t.ex. såromläggning)


Kvalifikationer

- Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande samt arbetslivserfarenhet. inom äldreomsorg är en merit.
- Kunskap om den nationella värdegrunden för äldreomsorgen.
- Goda kunskaper inom dokumentation.
- God datavana.
- Du hanterar svenska flytande både i tal och skrift.


Personliga egenskaper

- Humanistisk människosyn.
- Flexibel och ansvarstagande.
- Ödmjuk, prestigelös och lyhörd.
- God samarbetsförmåga.
- Lätt för att skapa förtroende.
- Vill göra skillnad för andra människor.


Vi erbjuder dig:
Vi erbjuder dig kompetensutveckling, handledning för att styrkas i ansvarsområden och i din egen yrkesroll. Möjligheten till allmän visstidsanställning eller tillsvidareanställning på sikt. Flera vårdanställda har vid ett eller annat tillfälle börjat som timvikarie och har med tid gått vidare på mer stadiga anställningsformer. Vi har kollektivavtal via arbetsgivarorganisationen Almega Bransch F.

Om Norlandia Care:
Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom äldreomsorg, hemtjänst och patienthotell.

Övrig information

- Omfattning: Bokning i enlighet med RAM-avtal (timanställning)
- Lön: Individuell lönesättning.
- Tillträde: Enligt överenskommelse.


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Verksamhetschef till äldreboende i Lund, Norlandia Care

Föreståndare, äldreboende
Läs mer Aug 5
Norlandia Care söker en engagerad verksamhetschef som brinner lite extra för verksamhetsutveckling och kvalitetsarbete. Vi ser fram emot din ansökan och att få berätta mer om tjänsten!

Om tjänsten
Norlandia Care är ett familjeägt företag med mer än 15 års erfarenhet av äldreomsorg. Under mottot Gott liv - varje dag skapar vi ett tryggt, aktivt och meningsfullt liv med självbestämmande för de som bor på våra äldreboenden.

Vi söker nu en verksamhetschef till Fäladshöjdens vård och omsorgsboende i Lund. Fäladshöjden är ett vård och omsorgsboende beläget i natursköna områden i Lund. Verksamheten består av 48 lägenheter fördelade på sex enheter varav tre enheter har en inriktning mot personer med en demenssjukdom.

Under ledning av dig som verksamhetschef finns här ett härligt gäng av omvårdnadspersonal, äldrepedagog, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, teamsamordnare och teamledare som tillsammans arbetar för att våra boende får en kvalitativ och god vård- och omsorg. Du kommer att ingå i regionens ledningsgrupp tillsammans med övriga verksamhetschefer i region Syd, dit Lund tillhör.

Rollen som verksamhetschef
Som verksamhetschef ansvarar du för verksamheternas medarbetare, kvalitet, ekonomi samt att upprätthålla en god och nära samverkan med våra uppdragsgivare samt lokala aktörer. Som verksamhetschef kommer du att driva, leda och utveckla verksamheten. Du följer aktuella lagstiftningar, ser till att vård- och omsorgstjänster genomförs i enlighet med Norlandias ISO-certifierade miljö- och kvalitetsledningssystem.

Som verksamhetschef på Norlandia är du aldrig ensam. I regionen finns ett nära mentorskap och kollegialt samarbete. På central nivå har du tillgång till stödfunktioner med spetskompetens och gedigen erfarenhet inom områdena kvalitet, ekonomi, HR, marknad och IT.

Vi erbjuder dig
Hos oss erbjuds du en utvecklande och ansvarsfull roll där du har stort inflytande över ditt eget arbete. Du blir här en del av ett engagerat team i region syd med högt i tak som förutom tätt samarbete även har väldigt roligt ihop!

För att du ska känna dig trygg i ditt uppdrag får du en gedigen och individuellt anpassad introduktion, kontinuerlig stöttning av din regionchef, löpande utbildning och kompetensutveckling. Norlandia arrangerar ledardagar två gånger per år och erbjuder även andra förmåner som rabatter på företagsgruppens hotell och stuganläggningar. Självklart har vi även friskvårdsbidrag och har kollektivavtal.

Vem vi söker?
För att lyckas i rollen som verksamhetschef har du ett coachande förhållningssätt och tror precis som vi på ett nära ledarskap samt har ett brinnande intresse för äldreomsorg. Du har både tidigare erfarenhet av och intresse av kvalitetsfrågor och att utveckla verksamheter vidare till nästa nivå.

Du är en duktig kommunikatör och bidrar till ett gott arbetsklimat för medarbetare, boende, närstående och kollegor. Du känner dig bekväm med att fatta självständiga beslut, är flexibel och har förmågan att behålla fokus även i situationer med högre arbetsbelastning. Du håller en god struktur och kan driva ditt eget arbete framåt. Vi tror dessutom att du som person är affärsmässig med ett prestigelöst förhållningssätt.

Utbildning, erfarenhet och övriga kvalifikationer
- Relevant akademisk utbildning, t.ex. sjuksköterska, socionom, social omsorg eller motsvarande.
- Minst två års erfarenhet som chef inom vård/omsorg samt erfarenhet av privat omsorgsverksamhet.
- Erfarenhet och intresse av verksamhetsutveckling.
- Kunskap om lagar och författningar inom äldreomsorgen och hälso- och sjukvård.
- God systemvana.
- Mycket goda kunskaper i svenska språket (i så väl tal som skrift).
- B-körkort.


Om Norlandia
Norlandia erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom äldreomsorg och förskolor. Vi erbjuder spännande arbetsplatser från Boden i norr till Skåne i söder. I dagsläget driver vi ett 50-tal vård- och omsorgsboenden över hela landet. Vår mångåriga erfarenhet av pedagogik och lärande, hotellservice och restaurangverksamhet, vård och omsorg är en unik plattform i vårt dagliga arbete med att skapa dagens och framtidens tjänster. Vårt ledord gott liv - varje dag innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande där den boendes individuella behov och önskemål ständigt är i fokus.

Norlandia ingår i Norlandia Health & Care Group AS, en norsk koncern med säte i Oslo. Koncernen är privatägd med en gemensam ägarfilosofi om ett långsiktigt ägarskap och ett systematiskt kvalitetsarbete på alla nivåer för ökad kvalitet i våra erbjudna tjänster. Norlandias svenska huvudkontor är placerat i Stockholm.

Övrig information
- Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning.
- Omfattning: Heltid
- Tillträde: Enligt överenskommelse.


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med din ansökan. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 30 september 2022

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Dusanka Reljanovic, Regionchef Norlandia region Syd E-post: dusanka.reljanovic@norlandia.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Undersköterska, deltid natt - Fäladshöjden Norlandia

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Mar 18
Vill du vara med och göra skillnad inom äldreomsorgen? Vi söker nu en undersköterska/vårdbiträde till ett av våra vårdboenden.

Om tjänsten:
Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom bland annat äldreomsorg. Med fokus på kundens förutsättningar, behov och önskemål utvecklar och realiserar vi dagens och framtidens tjänster med ett professionellt ledarskap och ett innovativt arbetssätt.

Dina arbetsuppgifter:
Vi söker dig med ett genuint intresse för den äldre människan där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utforma en trygg samt säker personlig vård och omsorg. Du stödjer den äldre i sin tillvaro och skapar förutsättningar för en trygg och meningsfull vardag. Som undersköterska/vårdbiträde ansvarar du för att ge brukarna en god vård och omsorg av hög kvalitet i enlighet med vad som har överenskommits med brukaren i genomförandeplanen.

Detta omfattar bland annat:

- Personlig omvårdnad och omsorg.
- Att tillvarata brukarens egna resurser.
- Aktivering och social samvaro med brukarna samt utevistelse.
- Servera måltider.
- Tvätt av kläder och städ i brukares lägenhet.
- Dokumentation enligt SoL.
- Medicindelegering.
- Samarbeta med sjuksköterska (vid t.ex. såromläggning)


Kvalifikationer
- Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande samt arbetslivserfarenhet. inom äldreomsorg är en merit.
- Kunskap om den nationella värdegrunden för äldreomsorgen.
- Goda kunskaper inom dokumentation.
- God datavana.
- Du hanterar svenska flytande både i tal och skrift.


Personliga egenskaper
- Humanistisk människosyn.
- Flexibel och ansvarstagande.
- Ödmjuk, prestigelös och lyhörd.
- God samarbetsförmåga.
- Lätt för att skapa förtroende.
- Vill göra skillnad för andra människor.


Vi erbjuder dig kompetensutveckling, handledning för att styrkas i ansvarsområden och i din egen yrkesroll. Vår ordinarie personal erbjuds bland annat friskvårdsbidrag, rabatter på våra hotell och stuganläggningar samt rabatt på Norweiganflyg. Vi arbetar systematiskt för att nå den bästa arbetsmiljön där vi tillsammans skapar en trivsam arbetsplats med stor arbetsglädje. Vi har kollektivavtal via arbetsgivarorganisationen Almega Bransch F.

Om Norlandia Care: Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom äldreomsorg, hemtjänst och patienthotell.

Övrig information:
- Omfattning: 65-80%
- Lön: Individuell lönesättning.
- Tillträde: 220501, eller enligt överenskommelse


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska till Fäladshöjden, mån-fre ej röda dagar.

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 27
Kom och bli en del i vårt team. Vi på Fäladshöjden söker dig som är legitimerade sjuksköterskor.
På uppdrag av Lunds kommun driver Norlandia Care AB Fäladshöjden och vårt ledord är "Ett gott liv - varje dag", vilket innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande där den boendes individuella behov och önskemål ständigt är i fokus. Fäladshöjden ligger vackert beläget i fina staden Lund.
Fäladshöjden har 48 lägenheten fördelat på somatisk- och demensinriktning.
Arbetsbeskrivning som sjuksköterska på Fäladshöjden arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Omvårdnadsansvar utifrån ditt uppdrag
Handledning och stöttning till omvårdnadspersonalen
Anhörigkontakt
Besluta, genomföra samt följa upp omvårdnadsåtgärder
Delta aktivt i verksamhetsutveckling och utformning av individuell livskvalitet för de boende.

Som sjuksköterska hos oss krävs att du har förmågan att arbeta självständigt, men att du förstår din roll i att du är en viktig del i teamet av omvårdnadspersonal, fysioterapeut och arbetsterapeut och du ansvarar för att brukarna får den individuella omvårdnaden dem behöver. Som person är du självständig, ansvarsfull, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift.
Vi önskar att du vill vara delaktig i ett ständigt utvecklingsarbete tillsammans med verksamhetschef och arbetslag. Du har viljan och förmågan att styra, leda och följa upp verksamheten utifrån företagets mål. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla brukare, närstående samt medarbetare.
Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du vågar fatta egna beslut samtidigt som du trivs med att samarbeta och även ta stöd från andra.
Kravspecifikation:
Legitimerad sjuksköterska (svensk legitimation)
God datavana
För dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift.

Övrigt meriterande
Erfarenhet av arbete som sjuksköterska inom äldreomsorg
Erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom.
Demensutbildning
Geriatriskutbildning
Erfarenhet av verksamhetssystem såsom Procapita, BPSD, palliativa registret, Senior Alert.

Arbetstid: måndag-fredag, dagtid, 40h/vecka. (Ej röda dagar)
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att få att få lära känna dig.

Ansök nu

Undersköterska, 75%, Fäladshöjden Norlandia

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Feb 22
Vill du vara med och göra skillnad inom äldreomsorgen? Vi söker nu en undersköterska/vårdbiträde till ett av våra vårdboenden.

Om tjänsten:
Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom bland annat äldreomsorg. Med fokus på kundens förutsättningar, behov och önskemål utvecklar och realiserar vi dagens och framtidens tjänster med ett professionellt ledarskap och ett innovativt arbetssätt.

Dina arbetsuppgifter:
Vi söker dig med ett genuint intresse för den äldre människan där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utforma en trygg samt säker personlig vård och omsorg. Du stödjer den äldre i sin tillvaro och skapar förutsättningar för en trygg och meningsfull vardag. Som undersköterska/vårdbiträde ansvarar du för att ge brukarna en god vård och omsorg av hög kvalitet i enlighet med vad som har överenskommits med brukaren i genomförandeplanen.

Detta omfattar bland annat:

- Personlig omvårdnad och omsorg.
- Att tillvarata brukarens egna resurser.
- Aktivering och social samvaro med brukarna samt utevistelse.
- Servera måltider.
- Tvätt av kläder och städ i brukares lägenhet.
- Dokumentation enligt SoL.
- Medicindelegering.
- Samarbeta med sjuksköterska (vid t.ex. såromläggning)


Kvalifikationer
- Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande samt arbetslivserfarenhet. inom äldreomsorg är en merit.
- Kunskap om den nationella värdegrunden för äldreomsorgen.
- Goda kunskaper inom dokumentation.
- God datavana.
- Du hanterar svenska flytande både i tal och skrift.


Personliga egenskaper
- Humanistisk människosyn.
- Flexibel och ansvarstagande.
- Ödmjuk, prestigelös och lyhörd.
- God samarbetsförmåga.
- Lätt för att skapa förtroende.
- Vill göra skillnad för andra människor.


Vi erbjuder dig kompetensutveckling, handledning för att styrkas i ansvarsområden och i din egen yrkesroll. Vår ordinarie personal erbjuds bland annat friskvårdsbidrag, rabatter på våra hotell och stuganläggningar samt rabatt på Norweiganflyg. Vi arbetar systematiskt för att nå den bästa arbetsmiljön där vi tillsammans skapar en trivsam arbetsplats med stor arbetsglädje. Vi har kollektivavtal via arbetsgivarorganisationen Almega Bransch F.

Om Norlandia Care: Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom äldreomsorg, hemtjänst och patienthotell.

Övrig information:
- Omfattning: 75-80%
- Lön: Individuell lönesättning.
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarvikarie - Undersköterska/vårdbiträde - Dag/Kväll/Natt

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jan 28
Inom Norlandia skapar vi ett tryggt, aktivt och meningsfullt liv med självbestämmande för våra äldre. Våra ledord GOTT LIV VARJE DAG innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande utifrån Norlandias värdegrund CARE. Vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt med våra äldre i fokus.
Fäladshöjden ligger vackert beläget med utsikt över åkrarna i Lund och är ett äldreboende med 48 lägenheter, fördelade på sex enheter på tre plan. Tre av våra avdelningar har inriktning på demenssjukdom och tre är somatiskt inriktade.Som undersköterska/vårdbiträde hos oss på Norlandia Fäladshöjden ansvarar du för att ge boende en god vård och omsorg, en god service och ett gott bemötande i enlighet med vår värdegrund.
Vi söker nu sommarvikarier.
Våra arbetsuppgifter är sedvanliga omvårdnadsuppgifter, samt delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska. Som undersköterska/vårdbiträde hos oss på Norlandia Fäladshöjden ansvarar du för att ge brukare en god vård och omsorg, en god service och ett gott bemötande i enlighet med vår värdegrund.
Du har ett gott bemötande och förhållningssätt. Vi önskar att du är positiv, serviceinriktad, ansvarstagande och det är viktigt du ska kunna bemöta människor på ett professionellt sätt. Arbetet kräver god förmåga att kunna arbeta självständigt, samt att kunna samarbete i våra team.
Det är av stor vikt att du är lugn och stresstålig.
Du ska även ha kunskap i att dokumentera enligt lagar och föreskrifter som styr vård och omsorg. Därför behöver du kunna behärska god svenska i både tal och skrift.

Ansök nu

Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut - Fäladshöjden

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Feb 16
Kom och bli en del i vårt team. Vi på Fäladshöjden söker dig som är legitimerade sjukgymnast/fysioterapeut.


På uppdrag av Lunds kommun driver Norlandia Care AB Fäladshöjden och vårt ledord är "Ett gott liv - varje dag", vilket innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande där den boendes individuella behov och önskemål ständigt är i fokus. Fäladshöjden ligger vackert beläget i fina staden Lund. Fäladshöjden har 48 lägenheten fördelat på somatisk- och demensinriktning.
Vi söker nu Dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Önskvärt är om du är trygg i din yrkesroll och trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra och har ett empatiskt förhållningssätt. Du är strukturerad i ditt arbete och tar initiativ. Du kommer har ett nära samarbete med vår arbetsterapeut och arbete i team med både sjuksköterskor och omvårdnadspersonal.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande verksamhet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Arbetstid: 8h/vecka
Tillträde: Maj eller enligt överenskommelse.
Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att få att få lära känna dig.

Ansök nu

Undersköterska till Fäladshöjden

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Dec 8
Inom Norlandia skapar vi ett tryggt, aktivt och meningsfullt liv med självbestämmande för våra äldre. Våra ledord GOTT LIV VARJE DAG innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande utifrån Norlandias värdegrund CARE. Vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt med våra äldre i fokus.

Fäladshöjden ligger vackert beläget med utsikt över åkrarna i Lund och är ett äldreboende med 48 lägenheter, fördelade på sex enheter på tre plan. Tre av våra avdelningar har inriktning på demenssjukdom och tre är somatiskt inriktade.

Som undersköterska hos oss på Norlandia Fäladshöjden ansvarar du för att ge boende en god vård och omsorg, en god service och ett gott bemötande i enlighet med vår värdegrund.

Sedvanliga undersköterska omvårdnadsuppgifter, samt delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska.

Dina arbetsuppgifter
Som undersköterska hos oss på Norlandia Fäladshöjden ansvarar du för att ge brukare en god vård och omsorg, en god service och ett gott bemötande i enlighet med vår värdegrund.

Du har ett gott bemötande och förhållningssätt. Vi önskar att du är positiv, serviceinriktad, ansvarstagande och det är viktigt du ska kunna bemöta människor på ett professionellt sätt. Arbetet kräver god förmåga att kunna arbeta självständigt, samt att kunna samarbete i våra team.
Det är av stor vikt att du är lugn och stresstålig.

Du ska arbeta som kontaktman och arbeta enligt innehållet i kontaktmannaskapet. Vilket bland annat innebär att du ska ansvara och planera för brukarens omvårdnad, ge brukaren en god personlig omsorg samt stödja brukaren i vardagen.
Du ska även ha kundskap i att dokumentera enligt lagar och föreskrifter som styr vård och omsorg. Därför behöver du kunna behärska god svenska i både tal och skrift.

Meriterande om du har kunskap i Procapita och BPSD.

Ansök nu

Undersköterska till Fäladshöjden

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Okt 5
Inom Norlandia skapar vi ett tryggt, aktivt och meningsfullt liv med självbestämmande för våra äldre. Våra ledord GOTT LIV VARJE DAG innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande utifrån Norlandias värdegrund CARE. Vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt med våra äldre i fokus.

Fäladshöjden ligger vackert beläget med utsikt över åkrarna i Lund och är ett äldreboende med 48 lägenheter, fördelade på sex enheter på tre plan. Tre av våra avdelningar har inriktning på demenssjukdom och tre är somatiskt inriktade.

Som undersköterska hos oss på Norlandia Fäladshöjden ansvarar du för att ge boende en god vård och omsorg, en god service och ett gott bemötande i enlighet med vår värdegrund.

Sedvanliga undersköterska omvårdnadsuppgifter, samt delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska.

Dina arbetsuppgifter
Som undersköterska hos oss på Norlandia Fäladshöjden ansvarar du för att ge brukare en god vård och omsorg, en god service och ett gott bemötande i enlighet med vår värdegrund.

Du har ett gott bemötande och förhållningssätt. Vi önskar att du är positiv, serviceinriktad, ansvarstagande och det är viktigt du ska kunna bemöta människor på ett professionellt sätt. Arbetet kräver god förmåga att kunna arbeta självständigt, samt att kunna samarbete i våra team.
Det är av stor vikt att du är lugn och stresstålig.

Du ska arbeta som kontaktman och arbeta enligt innehållet i kontaktmannaskapet. Vilket bland annat innebär att du ska ansvara och planera för brukarens omvårdnad, ge brukaren en god personlig omsorg samt stödja brukaren i vardagen.
Du ska även ha kundskap i att dokumentera enligt lagar och föreskrifter som styr vård och omsorg. Därför behöver du kunna behärska god svenska i både tal och skrift.

Meriterande om du har kunskap i Procapita och BPSD.

Ansök nu

Undersköterska till Fäladshöjden

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Aug 26
Inom Norlandia skapar vi ett tryggt, aktivt och meningsfullt liv med självbestämmande för våra äldre. Våra ledord GOTT LIV VARJE DAG innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande utifrån Norlandias värdegrund CARE. Vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt med våra äldre i fokus.

Fäladshöjden ligger vackert beläget med utsikt över åkrarna i Lund och är ett äldreboende med 48 lägenheter, fördelade på sex enheter på tre plan. Tre av våra avdelningar har inriktning på demenssjukdom och tre är somatiskt inriktade.

Som undersköterska hos oss på Norlandia Fäladshöjden ansvarar du för att ge boende en god vård och omsorg, en god service och ett gott bemötande i enlighet med vår värdegrund.

Sedvanliga undersköterska omvårdnadsuppgifter, samt delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska.

Dina arbetsuppgifter
Som undersköterska hos oss på Norlandia Fäladshöjden ansvarar du för att ge brukare en god vård och omsorg, en god service och ett gott bemötande i enlighet med vår värdegrund.

Du har ett gott bemötande och förhållningssätt. Vi önskar att du är positiv, serviceinriktad, ansvarstagande och det är viktigt du ska kunna bemöta människor på ett professionellt sätt. Arbetet kräver god förmåga att kunna arbeta självständigt, samt att kunna samarbete i våra team.
Det är av stor vikt att du är lugn och stresstålig.

Du ska arbeta som kontaktman och arbeta enligt innehållet i kontaktmannaskapet. Vilket bland annat innebär att du ska ansvara och planera för brukarens omvårdnad, ge brukaren en god personlig omsorg samt stödja brukaren i vardagen.
Du ska även ha kundskap i att dokumentera enligt lagar och föreskrifter som styr vård och omsorg. Därför behöver du kunna behärska god svenska i både tal och skrift.

Meriterande om du har kunskap i Procapita och BPSD.

Ansök nu

Sommarvikarie - Undersköterska/vårdbiträde

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 2
Inom Norlandia skapar vi ett tryggt, aktivt och meningsfullt liv med självbestämmande för våra äldre. Våra ledord GOTT LIV VARJE DAG innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande utifrån Norlandias värdegrund CARE. Vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt med våra äldre i fokus.
Fäladshöjden ligger vackert beläget med utsikt över åkrarna i Lund och är ett äldreboende med 48 lägenheter, fördelade på sex enheter på tre plan. Tre av våra avdelningar har inriktning på demenssjukdom och tre är somatiskt inriktade.Som undersköterska/vårdbiträde hos oss på Norlandia Fäladshöjden ansvarar du för att ge boende en god vård och omsorg, en god service och ett gott bemötande i enlighet med vår värdegrund.
Vi söker nu sommarvikarier.
Våra arbetsuppgifter är sedvanliga omvårdnadsuppgifter, samt delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska. Som undersköterska/vårdbiträde hos oss på Norlandia Fäladshöjden ansvarar du för att ge brukare en god vård och omsorg, en god service och ett gott bemötande i enlighet med vår värdegrund.
Du har ett gott bemötande och förhållningssätt. Vi önskar att du är positiv, serviceinriktad, ansvarstagande och det är viktigt du ska kunna bemöta människor på ett professionellt sätt. Arbetet kräver god förmåga att kunna arbeta självständigt, samt att kunna samarbete i våra team.
Det är av stor vikt att du är lugn och stresstålig.
Du ska även ha kunskap i att dokumentera enligt lagar och föreskrifter som styr vård och omsorg. Därför behöver du kunna behärska god svenska i både tal och skrift.

Ansök nu

Legitimerad Sjuksköterska - Fäladshöjden, mån-fre ej röda dagar.

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 12
Kom och bli en del i vårt team. Vi på Fäladshöjden söker dig som är legitimerade sjuksköterskor.
På uppdrag av Lunds kommun driver Norlandia Care AB Fäladshöjden och vårt ledord är "Ett gott liv - varje dag", vilket innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande där den boendes individuella behov och önskemål ständigt är i fokus. Fäladshöjden ligger vackert beläget i fina staden Lund.
Fäladshöjden har 48 lägenheten fördelat på somatisk- och demensinriktning.
Arbetsbeskrivning som sjuksköterska på Fäladshöjden arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Omvårdnadsansvar utifrån ditt uppdrag
Handledning och stöttning till omvårdnadspersonalen
Anhörigkontakt
Besluta, genomföra samt följa upp omvårdnadsåtgärder
Delta aktivt i verksamhetsutveckling och utformning av individuell livskvalitet för de boende.

Som sjuksköterska hos oss krävs att du har förmågan att arbeta självständigt, men att du förstår din roll i att du är en viktig del i teamet av omvårdnadspersonal, fysioterapeut och arbetsterapeut och du ansvarar för att brukarna får den individuella omvårdnaden dem behöver. Som person är du självständig, ansvarsfull, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift.
Vi önskar att du vill vara delaktig i ett ständigt utvecklingsarbete tillsammans med verksamhetschef och arbetslag. Du har viljan och förmågan att styra, leda och följa upp verksamheten utifrån företagets mål. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla brukare, närstående samt medarbetare.
Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du vågar fatta egna beslut samtidigt som du trivs med att samarbeta och även ta stöd från andra.
Kravspecifikation:
Legitimerad sjuksköterska (svensk legitimation)
God datavana
För dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift.

Övrigt meriterande
Erfarenhet av arbete som sjuksköterska inom äldreomsorg
Erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom.
Demensutbildning
Geriatriskutbildning
Erfarenhet av verksamhetssystem såsom Procapita, BPSD, palliativa registret, Senior Alert.

Arbetstid: måndag-fredag, dagtid, 40h/vecka. (Ej röda dagar)
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att få att få lära känna dig.

Ansök nu

Sommarvikarie - Undersköterska/vårdbiträde

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Apr 26
Inom Norlandia skapar vi ett tryggt, aktivt och meningsfullt liv med självbestämmande för våra äldre. Våra ledord GOTT LIV VARJE DAG innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande utifrån Norlandias värdegrund CARE. Vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt med våra äldre i fokus.
Fäladshöjden ligger vackert beläget med utsikt över åkrarna i Lund och är ett äldreboende med 48 lägenheter, fördelade på sex enheter på tre plan. Tre av våra avdelningar har inriktning på demenssjukdom och tre är somatiskt inriktade.Som undersköterska/vårdbiträde hos oss på Norlandia Fäladshöjden ansvarar du för att ge boende en god vård och omsorg, en god service och ett gott bemötande i enlighet med vår värdegrund.
Vi söker nu sommarvikarier.
Våra arbetsuppgifter är sedvanliga omvårdnadsuppgifter, samt delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska. Som undersköterska/vårdbiträde hos oss på Norlandia Fäladshöjden ansvarar du för att ge brukare en god vård och omsorg, en god service och ett gott bemötande i enlighet med vår värdegrund.
Du har ett gott bemötande och förhållningssätt. Vi önskar att du är positiv, serviceinriktad, ansvarstagande och det är viktigt du ska kunna bemöta människor på ett professionellt sätt. Arbetet kräver god förmåga att kunna arbeta självständigt, samt att kunna samarbete i våra team.
Det är av stor vikt att du är lugn och stresstålig.
Du ska även ha kunskap i att dokumentera enligt lagar och föreskrifter som styr vård och omsorg. Därför behöver du kunna behärska god svenska i både tal och skrift.

Ansök nu

Undersköterska till Fäladshöjden - Natt

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Apr 16
Inom Norlandia skapar vi ett tryggt, aktivt och meningsfullt liv med självbestämmande för våra äldre. Våra ledord GOTT LIV VARJE DAG innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande utifrån Norlandias värdegrund CARE. Vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt med våra äldre i fokus.
Fäladshöjden ligger vackert beläget med utsikt över åkrarna i Lund och är ett äldreboende med 48 lägenheter, fördelade på sex enheter på tre plan. Tre av våra avdelningar har inriktning på demenssjukdom och tre är somatiskt inriktade.
Dina arbetsuppgifter:
Sedvanliga undersköterska omvårdnadsuppgifter, samt delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska.
Som undersköterska hos oss på Norlandia Fäladshöjden ansvarar du för att ge brukare en god vård och omsorg, en god service och ett gott bemötande i enlighet med vår värdegrund.
Du har ett gott bemötande och förhållningssätt. Vi önskar att du är positiv, serviceinriktad, ansvarstagande och det är viktigt du ska kunna bemöta människor på ett professionellt sätt. Arbetet kräver god förmåga att kunna arbeta självständigt, samt att kunna samarbete i våra team.
Det är av stor vikt att du är lugn och stresstålig.
Du ska även ha kunskap i att dokumentera enligt lagar och föreskrifter som styr vård och omsorg. Därför behöver du kunna behärska god svenska i både tal och skrift.
Meriterande om du har kunskap i Procapita och BPSD.
Tjänstens storlek är 64%.

Ansök nu

Sommarvikarie - Undersköterska/vårdbiträde

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Mar 17
Inom Norlandia skapar vi ett tryggt, aktivt och meningsfullt liv med självbestämmande för våra äldre. Våra ledord GOTT LIV VARJE DAG innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande utifrån Norlandias värdegrund CARE. Vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt med våra äldre i fokus.
Fäladshöjden ligger vackert beläget med utsikt över åkrarna i Lund och är ett äldreboende med 48 lägenheter, fördelade på sex enheter på tre plan. Tre av våra avdelningar har inriktning på demenssjukdom och tre är somatiskt inriktade.Som undersköterska/vårdbiträde hos oss på Norlandia Fäladshöjden ansvarar du för att ge boende en god vård och omsorg, en god service och ett gott bemötande i enlighet med vår värdegrund.
Vi söker nu sommarvikarier.
Våra arbetsuppgifter är sedvanliga omvårdnadsuppgifter, samt delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska. Som undersköterska/vårdbiträde hos oss på Norlandia Fäladshöjden ansvarar du för att ge brukare en god vård och omsorg, en god service och ett gott bemötande i enlighet med vår värdegrund.
Du har ett gott bemötande och förhållningssätt. Vi önskar att du är positiv, serviceinriktad, ansvarstagande och det är viktigt du ska kunna bemöta människor på ett professionellt sätt. Arbetet kräver god förmåga att kunna arbeta självständigt, samt att kunna samarbete i våra team.
Det är av stor vikt att du är lugn och stresstålig.
Du ska även ha kunskap i att dokumentera enligt lagar och föreskrifter som styr vård och omsorg. Därför behöver du kunna behärska god svenska i både tal och skrift.

Ansök nu

Undersköterska till Fäladshöjden

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Feb 19
Inom Norlandia skapar vi ett tryggt, aktivt och meningsfullt liv med självbestämmande för våra äldre. Våra ledord GOTT LIV VARJE DAG innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande utifrån Norlandias värdegrund CARE. Vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt med våra äldre i fokus.

Fäladshöjden ligger vackert beläget med utsikt över åkrarna i Lund och är ett äldreboende med 48 lägenheter, fördelade på sex enheter på tre plan. Tre av våra avdelningar har inriktning på demenssjukdom och tre är somatiskt inriktade.

Som undersköterska hos oss på Norlandia Fäladshöjden ansvarar du för att ge boende en god vård och omsorg, en god service och ett gott bemötande i enlighet med vår värdegrund.

Sedvanliga undersköterska omvårdnadsuppgifter, samt delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska.

Dina arbetsuppgifter
Som undersköterska hos oss på Norlandia Fäladshöjden ansvarar du för att ge brukare en god vård och omsorg, en god service och ett gott bemötande i enlighet med vår värdegrund.

Du har ett gott bemötande och förhållningssätt. Vi önskar att du är positiv, serviceinriktad, ansvarstagande och det är viktigt du ska kunna bemöta människor på ett professionellt sätt. Arbetet kräver god förmåga att kunna arbeta självständigt, samt att kunna samarbete i våra team.
Det är av stor vikt att du är lugn och stresstålig.

Du ska arbeta som kontaktman och arbeta enligt innehållet i kontaktmannaskapet. Vilket bland annat innebär att du ska ansvara och planera för brukarens omvårdnad, ge brukaren en god personlig omsorg samt stödja brukaren i vardagen.
Du ska även ha kundskap i att dokumentera enligt lagar och föreskrifter som styr vård och omsorg. Därför behöver du kunna behärska god svenska i både tal och skrift.

Meriterande om du har kunskap i Procapita och BPSD.

Ansök nu

Timvikarie - Undersköterska/vårdbiträde till Fäladshöjden Dag/Natt

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Dec 1
Inom Norlandia skapar vi ett tryggt, aktivt och meningsfullt liv med självbestämmande för våra äldre. Våra ledord GOTT LIV VARJE DAG innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande utifrån Norlandias värdegrund CARE. Vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt med våra äldre i fokus.
Fäladshöjden ligger vackert beläget med utsikt över åkrarna i Lund och är ett äldreboende med 48 lägenheter, fördelade på sex enheter på tre plan. Tre av våra avdelningar har inriktning på demenssjukdom och tre är somatiskt inriktade.
Som undersköterska hos oss på Norlandia Fäladshöjden ansvarar du för att ge boende en god vård och omsorg, en god service och ett gott bemötande i enlighet med vår värdegrund.
Sedvanliga undersköterska omvårdnadsuppgifter, samt delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska.
Dina arbetsuppgifter:
Som undersköterska hos oss på Norlandia Fäladshöjden ansvarar du för att ge brukare en god vård och omsorg, en god service och ett gott bemötande i enlighet med vår värdegrund.
Du har ett gott bemötande och förhållningssätt. Vi önskar att du är positiv, serviceinriktad, ansvarstagande och det är viktigt du ska kunna bemöta människor på ett professionellt sätt. Arbetet kräver god förmåga att kunna arbeta självständigt, samt att kunna samarbete i våra team.
Det är av stor vikt att du är lugn och stresstålig.
Du ska även ha kunskap i att dokumentera enligt lagar och föreskrifter som styr vård och omsorg. Därför behöver du kunna behärska god svenska i både tal och skrift.
Meriterande om du har kunskap i Procapita och BPSD.

Ansök nu