Försvarsmakten jobb i Lund

Hitta lediga jobb hos Försvarsmakten i Lund. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Lund.

P 7 söker GSS/K till P.Bat

Soldat/Sjöman
Läs mer Sep 19
P7 söker GSS/K till Pbat

Enheten

Pansarbataljonen vid Södra Skånska Regementet P7 söker kontinuerligt anställda soldater (GSSK). Bataljonen som har som huvudsaklig uppgift att bedriva väpnad strid består av 6 kompanier med olika kompetenser.

Tjänsten

En mängd olika befattningar söks och därför är tjänsterna och befattningarna som är aktuella varierande.  Befattningar återfinns framförallt hos 4.komp, 5.komp och 9.komp. Bland annat söker vi skyttesoldater, förare och VS-skytt PATGB360, packsoldater, radiolänksoldater, soldater till drift kärnnod samt stabsassistenter.

Krav


• Svenskt medborgarskap
• Genomförd och godkänd militär grundutbildning (GMU/Värnplikt)
• Godkända fysiska krav enligt FM FysS

Meriterande kompetenser


• Körkort behörighet B alt C.
• Militära förarbevis (Tung lastbil, PATGB202, PATGB360, PATGB1112)

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du är en god representant för Försvarsmakten och dina värderingar överensstämmer med Försvarsmaktens värdegrund.

Övrigt


• Innan anställning genomförs säkerhetsprövningsintervju och registerkontroll.
• Anställningen inleds med 6 månaders provanställning.
• Individuell lönesättning tillämpas.
• Tillträde från mån v.2 , 2023, alternativt enligt överenskommelse.
• Arbetsort: Revingehed
• Anställningen medför både nationell och internationell arbetsskyldighet samt skyldighet att krigsplaceras.

Kontaktperson rekryteringsprocessen

Personalsektionen P 7 Pbat.,  p7-pbat-s1@mil-se

Fackliga representanter nås via mail:

OFR/O of-p7@mil.se              

SEKO sven-erik.borg@mil.se

SACO saco-revinge-p7@mil.se

OFR/S Senadin.sela@mil.se                            

Välkommen med din ansökan senast 2022-10-31.


Din ansökan ska minst innehålla:


• CV
• Personligt brev
• Vitsord/omdöme från GU
• Övriga intyg, betyg och dylikt relevant för tjänstenI din ansökan vill vi att du skriver vilken/vilka befattningar du söker samt motiverar varför du är lämplig för sökt befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra skånska regementet kallas också för P 7. P står för pansar eftersom regementet främst använder sig av pansarfordon. Vi genomför en militär grundutbildning för värnpliktiga i markstrid, mekaniserad och motoriserad strid med stöd av våra huvudfordon som är: stridsvagn 122, stridsfordon 9040C och pansarterrängbil 360.

P 7 har heltid- och deltidsanställd personal som tjänstgör i sina olika befattningar nationellt och internationellt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Lagsamordnare/arbetsledare till Markverkstaden Syd, Revingehed FMTS

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Sep 16
Försvarsmaktens tekniska skola (FMTS) söker lagsamordnare till Markverkstad Syd, Revingehed

Har du jobbat i en arbetsledande roll inom verkstadsområdet? Är du självständig samtidigt som du har förmåga att samarbeta med andra? Då kan du vara den som vi söker till markverkstaden i Revingehed!

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare.
Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas.
Våra medarbetare är viktiga för oss och du har möjlighet att ha en bra balans mellan arbetsliv och privatliv.

Markverkstäderna (MvE) är en enhet inom FMTS, som utför underhåll på Försvarsmaktens markmateriel, flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd. Detta innebär underhåll i form av tillsyn, reparationer, tillverkning, demontering/skrotning, modifieringar, driftstöd, teknisk anpassning och materielundersökning. Markverkstadsenheten levererar tjänster enligt kundkrav.

Du kommer att tillhöra Markverkstad Syd som bedriver verksamhet i Revingehed, Ronneby, Karlskrona och Tofta, tillsammans är vi ca 130 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som lagsamordnare samordnar, leder och fördelar du det dagliga arbetet inom arbetslaget utifrån de direktiv som anges av närmaste chef samt utifrån MvE verksamhetsledningssystem (VHL). Du ansvarar för att genomföra beredning och stödja med planering av produktion och återrapportering av genomförd underhållsproduktion.

Du arbetsleder medarbetarna i ditt lag som idag består av 11 mekaniker i det dagliga arbetet, som främst består av reparation och underhåll av Försvarsmarsmaktens stridsfordon 90 men också annan militär utrustning. Du kan också stödja mekaniker i felsökning och beslut om reparationsmetoder samt till viss del utföra reparationer/besiktning/statusbedömning av olika materiel.

 Kvalifikationer


• Fullgjord och avslutad gymnasial utbildning med inriktning mot fordonsteknik eller kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• Erfarenhet av liknande arbete
• Datorvana med kunskaper i MS Officepaketet, främst Word och Excel
• Goda kunskaper om fordonsreparationer och felsökning
• B-körkort

Meriterande


• Ledarskapsutbildning
• Erfarenhet av arbetat i en arbetsledande roll
• C/CE-körkort
• Tidigare erfarenhet och kunskap av verkstadsdrift och materielunderhåll i Försvarsmakten
• Kunskaper i affärssystemet SAP
• Kännedom om Försvarsmakten och dess system

Personliga egenskaper

Som person är du trygg, stabil, har självinsikt och du arbetar bra självständigt likväl som i grupp. Du är strukturerad, beslutsam, planerar ditt arbete och gör tydliga prioriteringar. Du har samtidigt ett arbetssätt som motiverar och målstyr teamet. I rollen som lagsamordnare är det viktigt att du är kommunikativ och kan förmedla ett budskap tydligt och konkret. Vidare tar du ansvar för resultatet och har förmåga att ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning
Sysselsättningsgradeltid: Dagtid – varierande arbetstider kan förekomma
Arbetsort: Markverkstad Syd/ Revingehed
Tillträdesdatum: Snarast enligt överenskommelse

Arbete medför även krav på resor och tjänstgöring, såväl inrikes som utrikes.
Tjänsten är en civil befattning.

Arbete med härdplaster kan förekomma på markverkstaden.

Upplysningar om befattningen
Sektionschef Jimmy Danielsson: 076-610 90 11
Lagsamordnare Emil Nilsson: 070-975 20 79

Information om rekryteringsprocessen
HR Alexandra Falk: 070-848 17 61

Fackliga företrädare
SACO: Håkan Eliasson
OFR-S: Tony Svensson
SEKO: Alexander Johansson, Irene Ström, Jörgen Jansson
OFR-O: Anders Norén

Samtliga kontaktas via Försvarsmaktens växel 035-266 20 00.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2022-10-14. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling, verkstadsproduktion och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare, civilanställda i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. Utöver det så utbildas soldater inom logistik. FMTS har verksamhet på 23 orter i Sverige, från Boden i norr till Revingehed i söder.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Verksamhetssäkerhetsofficer till Regional stab vid Södra Militärregionen

Officer
Läs mer Sep 12
Vi försvarar Sverige, landets intressen, vår frihet och rätt att leva som vi själva väljer!

Är du intresserad av verksamhetssäkerhet? Söker du en utmaning i en regional stab där du verkligen har chansen att göra skillnad? Då kan du vara den vi söker! Tillsammans skapar vi förutsättningarna för förbanden inom MR S att lösa sina uppgifter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Verksamhetssäkerhetsofficeren skall samordna arbetet med verksamhetssäkerhet inom Södra Militärregionen. Du är sammanhållande för befattningshavare i förbandets verksamhetssäkerhetsorganisation inom bl.a. följande områden:
• Marksäkerhet
• Sjösäkerhet
• Flygsäkerhet
• Trafiksäkerhet
• Elsäkerhet
• Brandskydd
• Transport av farligt gods
• BVKF
• Vapenutbildning
• Miljö

I din roll som Verksamhetssäkerhetsofficer ansvarar du för att:
• Genomföra Södra Militärregionens verksamhetssäkerhetsmöten
• Årligen analysera och utvärdera marksäkerhetsarbetet vid organisationsenheten
• Vara föredragande för MR S avseende verksamsäkerhetsärenden och stödja C MR S med att bedriva ett systematiskt verksamhetssäkerhetsarbete
• Säkerställa att rutiner för kontroll och uppföljning av verksamhetssäkerheten följs
• Vid behov påbörja och leda undersökning med förbandets undersökningsgrupp
• Samverka med inom MR S verksamma organisationer och enheter

Som stabsmedlem kommer du även att få bidra till samordning och stöd till andra delar av staben och till utbildningsgrupp/funktioner i Militärregionen.

Kvalifikationer
• Specialistofficersexamen/officersexamen
• God administrativ förmåga och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
• Datorvana med stor kunskap av Officeprogrammet
• Körkort lägst klass B

Meriterande
• Kunskap om Försvarsmaktens verksamhetssäkerhetsarbete och genomförd verksamhetskurs 1 och 2
• Kunskap om undersökningsmetodik samt genomförd kurs Verksamhetssäkerhet undersökningsmetodik
• Lämpad att genomföra förbandsutbildning med skarp ammunition
• Erfarenhet av förbandsutbildning/större förbandsövningar

Personliga egenskaper
Du värdesätter samarbetsförmåga och förmåga att ta initiativ. Förmåga att leda och driva projekt självständigt kopplat till verksamhetssäkerhetsfrågor. Viktigt är att kunna se helheten och hur enskilda detaljer bidrar till den. Befattningen innebär att självständigt kunna tolka regler och bestämmelser och överföra dem till MRS:s regelverk och verksamhet. Du har intresse för verksamhets-/marksäkerhetsfrågor. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se)

Övrigt

Tillsvidareanställning, heltid. Provanställning 6 mån tillämpas för den som idag inte arbetar inom Försvarsmakten. 
Tillträdesdatum enligt ök
Individuell lönesättning
Befattningen innebär en del resor och deltagande i utbildningar
Arbetsort fn: Revingehed 

I Försvarsmakten är fysisk träning en arbetsuppgift med 3 h/vecka

För upplysningar om befattningen:
Planeringschef Övlt Jonas Eriksson samt Stabschef Övlt Christer Marsch via Försvarsmaktens växel 046-36 80 00.

För information om rekryteringsprocessen kontakta
HR specialist rekrytering Linus Eliasson tfn 0723843531.

Fackliga företrädare
OF - Thomas Johansson
OFR/S - Senadin Sela
SACO - Maria Iglesias
SEKO - Sven-Erik Borg
Samtliga kan nås via växeln på 046-36 80 00.

Välkommen med din ansökan senast 2022-10-09. 

Din ansökan bör innehålla:


• CV
• Personligt brev


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra Militärregionen (MR S) är ett krigsförband och en Organisationsenhet där Chef och Stab är lokaliserad till Revingehed. Organisationen består av Chef med stab, fem utbildningsgrupper för utbildning och stöd av hemvärn samt ca 7000 hemvärnssoldater organiserade i elva bataljoner och ett antal fristående enheter. C MR S med regional stab leder underställda förband, samverkar med regionala och lokala aktörer, leder säkerhets- och underrättelsetjänsten samt stödjer operativ- och taktisk chef som löser uppgift inom regionen.

Södra Militärregionens organisation och verksamhetsområde omfattar länen Östergötland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Blekinge och Skåne. Läs mer om Södra militärregionen här.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Stabsassistent till Södra militärregionen (MR S)

Soldat/Sjöman
Läs mer Sep 22
Befattningen erbjuder

Södra Militärregionen söker en stabsassistent för att stödja staben i administration, genomförande och uppföljning av dess uppgifter. Tjänsten riktar sig i första hand till dig som tjänstgör/har tjänstgjort i Försvarsmakten och vill prova på nya arbetsuppgifter. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som stabsassistent kommer du att få bidra till samordning och stöd till olika delar av staben och till funktioner ute i Militärregionen. I arbetsuppgifterna ingår att stödja staben med hantering av inkommande och utgående information i flera ledningssystem, såväl öppna som hemliga system. Du biträder Insatsledaren i det dagliga arbetet med inkomna ärenden och pågående insatser. Du kommer att arbeta med förberedelser, genomförande och efterarbete vid möten, konferenser, besök etc. Arbetet innebär även att arbeta i stabens ledningsstödssystem som hanterar planering, genomförande, koordinering och uppföljning av stabens uppgifter och verksamhet. Vidare kommer du att stödja redaktionellt vid framtagning av ordrar, rapporter och planer samt stödja staben med administrativa uppgifter, kommendantur, beställningar och expeditionstjänst.

Kvalifikationer


• Genomförd värnplikt, GMU eller aspirantutbildning
• Förmåga att hantera Microsoft Office applikationer (Office 2016 och senare)
• Förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska
• B-körkort

 Meriterande


• Erfarenhet av att arbeta i Microsoft SharePoint miljö
• Tidigare erfarenhet av stabstjänst i bataljon, brigad, högre stab eller motsvarande
• Signalskyddsutbildning
• Erfarenhet av att ha arbetat i Försvarsmaktens IT applikationer
• Förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på engelska
• Genomfört internationell tjänst i någon av FM operationer eller kunskap och erfarenhet om
• FM operationer och insatser
• Militärt förarbevis
• OR 4-5

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ansvarskänsla och omdöme, god samarbetsförmåga, noggranhet och stresstålighet. Du arbetar med utvecklings- och resultatfokus och är strukturerad och självgående. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, GSS/K

Arbetstider: i huvudsak dagtid men kvälls och helgarbete förekommer

Sysselsättningsgrad: Heltid

Placering: Södra militärregionen, Revingehed

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Lön: Individuell lönesättning

Befattningen innebär vissa resor inom regionens område

Provanställning 6 mån tillämpas

Antal tjänster: 2

För upplysningar om befattningen och information om rekryteringsprocessen kontakta

HR-specialist rekrytering Linus Eliasson: Nås via växeln 046-36 80 00 alt mailadress linus.eliasson@mil.se 

Fackliga företrädare

OF Thomas Johansson

OFR/S Senadin Sela

SACO Maria Iglesias

SEKO Sven-Erik Borg

Samtliga kan nås via växeln 046-36 80 00

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2022-10-09. Inriktningen är att intervjuer kommer att genomföras vecka 42-43. Med reservation för att omplanering kan ske. 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra Militärregionen (MR S) är ett krigsförband och en Organisationsenhet där Chef och Stab är lokaliserad till Revingehed. Organisationen består av Chef med stab, fem utbildningsgrupper för utbildning och stöd av hemvärn samt ca 7000 hemvärnssoldater organiserade i elva bataljoner och ett antal fristående enheter. C MR S med regional stab leder underställda förband, samverkar med regionala och lokala aktörer, leder säkerhets- och underrättelsetjänsten samt stödjer operativ- och taktisk chef som löser uppgift inom regionen.

Södra Militärregionens organisation och verksamhetsområde omfattar länen Östergötland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Blekinge och Skåne. Läs mer om Södra militärregionen här.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Södra skånska regementet söker controller till ekonomiavdelningen

Controller
Läs mer Sep 16
P 7 söker ekonomicontroller för placering vid ekonomiavdelningen i regementsstaben. Avdelningen består av två ekonomer, en controller samt en ekonomichef och ansvarar bland annat för att leda förbandets ekonomistyrning, budgetering, återrapportering, resultatvärdering, intern styrning och kontroll, försäljning och uthyrning samt ekonomiadministration. Avdelningen utgör, i sin helhet, en nyckelroll för regementets ledningsprocess.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

I din befattning som controller leder och samordnar du regementets ekonomiska uppföljning, prognoser, analys och internkontroll. Uppgifterna innefattar i stor utsträckning att utarbeta och implementera styrningar och arbetssätt, utbilda aktörer, genomföra beredningar samt att upprätta beslutsunderlag. Arbetet innebär även att stödja regementet i ekonomirelaterade frågor genom ett konsultativt förhållningssätt till chefer och utsedda aktörer på alla nivåer.

En av dina prioriterade uppgifter blir vidare att tillsammans med övriga på ekonomiavdelningen utveckla nya rutiner, implementera åtgärder samt genomföra uppföljning inom området intern styrning och kontroll.

Tjänsten i stort innebär att hantera frågor av både operativ och strategisk karaktär och du arbetar med ständig utveckling och effektivisering av processer och arbetssätt i syfte att säkerställa att verksamheten bedrivs mot uppsatta mål.

Kvalifikationer

* Akademisk examen inom ekonomi

* Minst 2 års erfarenhet av ekonomiarbete

* Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska

* Mycket goda kunskaper i Excel

* B körkort

Meriterande kvalifikationer

* God kännedom om Försvarsmaktens verksamhet och organisation

* Erfarenhet av intern styrning och kontroll

* Erfarenhet från ekonomifunktion från statlig myndighet

* Erfarenhet av projekts-, förändrings-, och utvecklingsarbete

* Erfarenhet från SAP Business Objects

Personliga egenskaper:

Vi söker dig med helhetsperspektiv, som är analytisk och har ett genuint intresse för ekonomistyrning. Du är ansvarstagande, noggrann och prestigelös. Du har en stark operativ förmåga och driver dina frågor självständigt. Du fungerar väl i grupp och är bra på att bygga förtroliga relationer. 

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Anställningen:

Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Individuell lönesättning tillämpas enligt kollektivavtal. Civil arbetstagare i Försvarsmakten med arbetsort Revingehed. Tjänsten kan tidvis kräva arbete på annan ort och periodplanerad arbetstid tillämpas. Tillträde snarast eller överenskommelse.

För frågor gällande tjänsten, ekonomichef Emma Johansson: emma.1.johansson@mil.se

För frågor gällande rekryteringsprocessen, rekryteringskoordinator Elvira Stafverfeldt: 0738557180 alt rekrytering-p7@mil.se

Fackliga företrädare:

OF of-p7@mil.se

OFR/S senadin.sela@mil.se

SACO saco-revinge-p7@mil.se

SEKO sven-erik.borg@mil.se


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra skånska regementet kallas också för P 7. P står för pansar eftersom regementet främst använder sig av pansarfordon. Vi genomför en militär grundutbildning för värnpliktiga i markstrid, mekaniserad och motoriserad strid med stöd av våra huvudfordon som är: stridsvagn 122, stridsfordon 9040C och pansarterrängbil 360.

P 7 har heltid- och deltidsanställd personal som tjänstgör i sina olika befattningar nationellt och internationellt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Logistikassistent till Södra skånska regementet P 7

Kursadministratör
Läs mer Sep 13
Logistiksektionen vid regementsstaben lyder direkt under stabschefen P 7 och leder regementets logistikverksamhet. Sektionen består idag av logistikchef, teknisk chef, logistikbefäl, transportledare samt handläggare försvarsmedicin.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Logistikassistentens huvudsakliga arbetsområde är att stödja regementsstabens logistiksektion i det dagliga arbetet. De vanligaste arbetsuppgifterna består av administration och handläggning av ärenden samt att stödja vid planering och genomförande av övningar.

I befattningen tillkommer utöver detta ett ansvar att stödja Försvarsmaktens frivilliga ungdomsverksamhet, vilket bland annat innefattar beställningar, bokningar, förberedelser samt efterarbeten av kurser och möten.

I övrigt innefattar tjänsten en stödjande roll till andra sektioner vid regementsstaben, däribland underrättelse- och säkerhetssektionen (G2). Arbetsuppgifterna kan då utgöras av exempelvis stöd med administration och handläggning av fattade beslut.

Befattningen som Logistikassistent är en plattform för vidare engagemang i Försvarsmakten och vid
P 7 som regemente. Det finns goda möjligheter till både vidareutveckling och att bredda sina kunskaper inom funktionen, för att på sikt bestrida andra befattningar.

Kvalifikationer
Gymnasieexamen
Pågående eller nyligen avslutad anställning i Försvarsmakten
Erfarenhet av logistik på plutons-, kompani- eller bataljonsnivå inom Försvarsmakten
God IT-vana
God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet av LIFT/PRIO/ISUS
Militärt förarbevis lastbil
Internationell tjänstgöring

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann, strukturerad och har god förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Du agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet.
Du följer organisationens regler och procedurer, verkställer planer med engagemang och beslutsamhet och uppnår resultat med hög kvalitet. Du har lätt för att kommunicera, är bra på att skapa nya kontakter och använder detta för att uppnå mål.

Övrigt
Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning, individuell lönesättning tillämpas enligt kollektivavtal. Civil arbetstagare i Försvarsmakten med arbetsort Revingehed. Tjänsten kan tidvis kräva arbete på annan ort och tillämpar periodplanerad arbetstid. Tillträde efter överenskommelse.

För frågor gällande befattningen kontakta sektionschef Johan Jansson: g4-p7@mil.se
För frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta Elvira Stafverfeldt, rekryteringskoordinator: rekrytering-p7@mil.se alt 0738557180.

Fackliga företrädare
OF of-p7@mil.se
OFR/S senadin.sela@mil.se 
SACO saco-revinge-p7@mil.se
SEKO sven-erik.borg@mil.se 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra skånska regementet kallas också för P 7. P står för pansar eftersom regementet främst använder sig av pansarfordon. Vi genomför en militär grundutbildning för värnpliktiga i markstrid, mekaniserad och motoriserad strid med stöd av våra huvudfordon som är: stridsvagn 122, stridsfordon 9040C och pansarterrängbil 360.

P 7 har heltid- och deltidsanställd personal som tjänstgör i sina olika befattningar nationellt och internationellt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Teletekniker Revingehed

Teleingenjör
Läs mer Sep 8
Om tjänsten

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) söker dig som vill bli vår nya teletekniker inom Telesektionen på vår Genomförande Avdelning i Revingehed.

Är du:


• Teknikintresserad
• Strukturerad och vill ha frihet under ansvar
• Vill utvecklas och är serviceinriktad

 

Om verksamheten

Som teletekniker kommer du att ingå i vår Telesektion med medarbetare som utför funktionskontroller, felsökning och reparationer på sambandsmateriel och är det bakre underhållsstödet mot krigsförbanden. Merparten av underhållet utförs i vår televerkstad men arbete och uppdrag kan även utföras operativt på plats ute hos våra förband, under enklare/fältmässiga förhållanden i uniform.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Tjänsten som teletekniker innebär att självständigt och i arbetslag genomföra funktionskontroller, felsökning och reparationer på Försvarsmaktens operativa utrustning åt krigsförbanden. Arbetsuppgifterna är till huvudsak kopplade mot underhåll av soldatburna samt fordonsmonterade tele-, radio- och ledningssystem förekommande inom armén.

I tjänsten kommer du få den handledning och kompletterande utbildning som krävs för att kunna genomföra ditt arbete.

 

Vi erbjuder dig

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Verksamheten erbjuder stor variation och komplexitet samt ställer höga krav på säkerhet, vilket innebär goda utvecklingsmöjligheter och förutsättningar för intern karriärrörlighet.

Våra anställda har ett flertal olika förmåner, bland annat:


• Kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov och dina karriärsmål.
• Tre timmar träning i veckan på arbetstid.
• Bra balans mellan arbete och fritid med flexibel arbetstid samt 28 – 35 semesterdagar beroende på din ålder.
• Lönetillägg vid föräldraledighet och VAB samt möjlighet att växla semesterdagar mot extra pensionsavsättning.

 

Kvalifikationer


• Gymnasieutbildning med inriktning El/Tele/Teknik eller motsvarande praktiska kunskaper som vi bedömer likvärdiga.
• Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.
• B-körkort.

 

Meriterande


• Genomförd värnplikt eller grundläggande militär utbildning.
• Erfarenheter från Försvarsmakten
• Erfarenheter av Försvarsmaktens tele-/radio-/ledningssystem
• Erfarenheter av Försvarsmaktens materiel
• Tidigare erfarenhet av förebyggande och avhjälpande underhåll av Försvarsmaktens materiel.
• C-körkort alt militära förarbevis.

 

Personliga egenskaper

Vi vill att du:


• Är tekniskt intresserad.
• Är serviceinriktad och vill uppnå resultat av hög kvalité.
• Är en lagspelare som även kan agera självständigt.
• Har ett högt säkerhetsmedvetande.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

 

Övrigt


• I Försvarsmakten benämns denna befattning som teleingenjör.
• Befattningen är en tillsvidareanställning som civilt anställd och inleds med 6 månaders provanställning för dig som inte är anställd inom Försvarsmakten.
• Hälsokontroll kommer att genomföras före anställning.
• Krav på genomförande av utbildning höghöjdsarbete mast/torn med godkänt resultat under provanställning för fortsatt anställning.
• Tillträde enligt överenskommelse.
• Arbetsort Revinge garnison (Södra Sandby).
• Obekväm arbetstid samt resor inom tjänsten kan förekomma.


Välkommen med din ansökan senast 2022-10-02

 

Upplysningar om befattningen kan lämnas av rekryterande sektionschef Janne Ylioja.

Upplysningar om anställningsvillkor, kontakta HR-generalist Hanna Ottosson.

Fackliga företrädare:

SACO Pär-Erik Lohman
OFR/S Martin Sparr
OFR/O Johan Nestvall-Boo
SEKO Matz Felix

Samtliga nås via växel 046 – 36 80 00.

 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 600 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Försörjningsbefäl Södra Militärregionen (MR S)

Specialistofficer
Läs mer Aug 30
Välkommen att tjänstgöra i Regional stab vid MR SÄr du intresserad av logistikplanering och uppföljning inom såväl insats som förbandsproduktion på regional nivå?


Vill du vara med att bidra till Sveriges försvarsförmåga?
I så fall har vi en plats för dig!
Tillsammans skapar vi förutsättningarna för förbanden inom MR S att lösa sina uppgifter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I din roll om försörjningsbefäl är du placerad vid logistikavdelning (J4) vid MR S stab. I logistikavdelningen ingår avdelningschef, teknisk chef, stabsläkare, stabssjuksköterska transportofficer, försörjningsofficer och försörjningshandläggare.

Du kommer tillsammans med försörjningsofficer och försörjningshandläggare ansvara för planering, genomförande och uppföljning inom förnödenhetsområdet. Du kommer till arbeta administrativt i FM-stödsystem PRIO och LIFT för att stödja MR S fem utbildningsgrupper, insatsverksamhet och stab. Arbetet innebär samverkan med militära och civila aktörer inom och utanför Försvarsmakten. Du kommer ha tät kontakt med stabens övriga avdelningar, utbildningsgrupper, stödjande LogE vid garnisoner inom MR S samt kollegor på övriga militärregioner.

Övriga arbetsuppgifter är bl.a. att handlägga ärenden inom logistik-/ försörjningsområdet, framtagning av logistiklägesbild, delta i planeringsuppgifter inom staben och biträda chefen J4 inom dennes ansvarsområden.  I din roll som försörjningsbefäl är du stabsmedlem vilket innebär att du även kommer få bidra till samordning och stöd till andra delar av staben och till funktioner ute i militärregionen. Du kommer att bli krigsplacerad i Regional stab. Resor med övernattning förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer


• Specialistofficer OR 7-8 eller OF 1-2 med inriktning mot logistik och/eller erfarenhet av liknande uppgifter
• B-körkort

Meriterande


• Erfarenhet av arbete i Försvarsmaktens system för förnödenhetstjänst, LIFT och PRIO
• Erfarenhet av stabstjänst inom logistik på taktisk nivå eller förbandsnivå
• God erfarenhet av att jobba med förnödenhetstjänst inom regional nivå eller motsvarande
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska
• Erfarenhet av att arbeta i ISUS och SWECCIS samt god förmåga att hantera Microsoft Office

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann och tar ansvar, har ett gott omdöme samt god sammarbetsförmåga. Du behöver kunna tempoväxla, vara stresstålig dessutom ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).


Övrigt
Anställningsform:                                     Tillsvidareanställnig
Sysselsättningsgrad (hel-deltid):              Heltid
Arbetsort:                                                 Revingehed
Tillträdesdatum:                                       Snarast. Enligt överenskommelse

För upplysningar om befattningen kontakta:
Avdelningschef Ewa Persson 070-8478442

Fackliga företrädare:
OF                 Thomas Johansson              nås via växeln 046-368000
OFR/S           Senadin Sela                       nås via växeln 046-368000
SEKO           Sven-Erik Borg                   nås via växeln 046-368000
SACO           Maria Iglesias                     nås via växeln 046-368000


Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2022-09-25. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra Militärregionen (MR S) är ett krigsförband och en Organisationsenhet där Chef och Stab är lokaliserad till Revingehed. Organisationen består av Chef med stab, fem utbildningsgrupper för utbildning och stöd av hemvärn samt ca 7000 hemvärnssoldater organiserade i elva bataljoner och ett antal fristående enheter. C MR S med regional stab leder underställda förband, samverkar med regionala och lokala aktörer, leder säkerhets- och underrättelsetjänsten samt stödjer operativ- och taktisk chef som löser uppgift inom regionen.

Södra Militärregionens organisation och verksamhetsområde omfattar länen Östergötland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Blekinge och Skåne. Läs mer om Södra militärregionen här.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Tidvis tjänstgörande Stabsveterinär till Södra militärregionen

Veterinär
Läs mer Aug 22
Befattningsbeskrivning
MR stabsveterinär är vid tjänstgöringstillfällena underställd logistikchefen MR S/J4 och ingår i stabens försvarsmedicinska arbetsgrupp samt deltar i ingående arbetsuppgifter inom ramen för militärregional produktions- och insatsledning. Stabsveterinären arbetsleds på det försvarsmedicinska området av militärregionläkaren.

Stabsveterinären ansvarar för militärregional veterinär folkhälsa, veterinärmedicinsk tjänstehundsverksamhet och framtagande av veterinära delar ingående i försvarsmedicinsk lägesbild samt stöder militärregional försvarsmedicinsk instruktörspool inom sina kompetens- och ansvarsområden.

Inkallelse till tjänstgöring sker i god tid, eller efter samråd, efter MR S behov. Resor med övernattning förekommer i tjänsten. Stabsveterinären krigsplaceras vid Södra Militärregionens stab.

Kvalifikationer


• Legitimerad veterinär med väl vitsordad erfarenhet av kliniskt arbete
• Reservofficer eller motsvarande relevant kompetens
• Erfarenhet av stabsarbete
• Erfarenhet av arbetsledning
• Intresse för utbildningsverksamhet och totalförsvarsfrågor


Meriterande


• Militär stabsutbildning
• Erfarenhet av arbete med livsmedelshygien och animalieproduktionens djur
• Erfarenhet och kännedom om fältförbands försvarsmedicinska förutsättningar och begränsningar
• Erfarenhet av tjänstehundar i FM, preventivmedicin i fält och kunskap om försvarsmedicinskt lägesbildsarbete
• Kontaktnät inom veterinära verksamhetsområden med koppling till totalförsvarets sjukvårdsystem exempelvis bevakningsmyndigheter ingående i forum för beredskapsdiagnostik (FBD)

Personliga egenskaper
Du är en person med bra samordnings- och samarbetsförmåga, du är strukturerad och kan arbeta självständigt under eget ansvar. Du har bra förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi tror att du trivs i en miljö som ständigt utvecklas och att du uppskattar omväxlingen i att arbeta både självständigt såväl som i samarbete med kollegor, ditt engagemang och kunskap behövs för att tillsammans med övriga medarbetare vidareutveckla funktionen.

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Militärregionläkare, Per Werner    0729 839 529
Avdelningschef, Ewa Persson 0708 478 442

Fackliga representanter

OF, Thomas Johansson

OFR/S, Senadin Sela

SACO, Maria Iglesias

SEKO, Sven-Erik Borg

Samtliga nås via växeln på 046-36 80 00

Övrigt
Anställningsform: OF-SK, tidvis anställning

Arbetsort: Revingehed

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-15.
Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra Militärregionen (MR S) är ett krigsförband och en Organisationsenhet där Chef och Stab är lokaliserad till Revingehed. Organisationen består av Chef med stab, fem utbildningsgrupper för utbildning och stöd av hemvärn samt ca 7000 hemvärnssoldater organiserade i elva bataljoner och ett antal fristående enheter. C MR S med regional stab leder underställda förband, samverkar med regionala och lokala aktörer, leder säkerhets- och underrättelsetjänsten samt stödjer operativ- och taktisk chef som löser uppgift inom regionen.

Södra Militärregionens organisation och verksamhetsområde omfattar länen Östergötland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Blekinge och Skåne. Läs mer om Södra militärregionen här.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Verksamhetssäkerhetsofficer till Regional stab vid Södra Militärregionen

Specialistofficer
Läs mer Jun 9
Vi försvarar Sverige, landets intressen, vår frihet och rätt att leva som vi själva väljer!

Är du intresserad av verksamhetssäkerhet? Söker du en utmaning i en regional stab där du verkligen har chansen att göra skillnad? Då kan du vara den vi söker! Tillsammans skapar vi förutsättningarna för förbanden inom MR S att lösa sina uppgifter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Verksamhetssäkerhetsofficeren skall samordna arbetet med verksamhetssäkerhet inom Södra Militärregionen. Du är sammanhållande för befattningshavare i förbandets verksamhetssäkerhetsorganisation inom bl.a. följande områden:
• Marksäkerhet
• Sjösäkerhet
• Flygsäkerhet
• Trafiksäkerhet
• Elsäkerhet
• Brandskydd
• Transport av farligt gods
• BVKF
• Vapenutbildning
• Miljö

I din roll som Verksamhetssäkerhetsofficer ansvarar du för att:
• Genomföra Södra Militärregionens verksamhetssäkerhetsmöten
• Årligen analysera och utvärdera marksäkerhetsarbetet vid organisationsenheten
• Vara föredragande för MR S avseende verksamsäkerhetsärenden och stödja C MR S med att bedriva ett systematiskt verksamhetssäkerhetsarbete
• Säkerställa att rutiner för kontroll och uppföljning av verksamhetssäkerheten följs
• Vid behov påbörja och leda undersökning med förbandets undersökningsgrupp
• Samverka med inom MR S verksamma organisationer och enheter

Som stabsmedlem kommer du även att få bidra till samordning och stöd till andra delar av staben och till utbildningsgrupp/funktioner i Militärregionen.

Kvalifikationer
• Specialistofficersexamen/officersexamen
• God administrativ förmåga och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
• Datavana med stor kunskap av Officeprogrammet
• Körkort lägst klass B

Meriterande
• Kunskap om Försvarsmaktens verksamhetssäkerhetsarbete och genomförd verksamhetskurs 1 och 2
• Kunskap om undersökningsmetodik samt genomförd kurs Verksamhetssäkerhet undersökningsmetodik
• Lämpad att genomföra förbandsutbildning med skarp ammunition
• Erfarenhet av förbandsutbildning/större förbandsövningar

Personliga egenskaper
Du värdesätter samarbetsförmåga och förmåga att ta initiativ. Förmåga att leda och driva projekt självständigt kopplat till verksamhetssäkerhetsfrågor. Viktigt är att kunna se helheten och hur enskilda detaljer bidrar till den. Befattningen innebär att självständigt kunna tolka regler och bestämmelser och överföra dem till MRS:s regelverk och verksamhet. Du har intresse för verksamhets-/marksäkerhetsfrågor. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se)

Övrigt

Tillsvidareanställning, heltid. Provanställning 6 mån tillämpas för den som idag inte arbetar inom Försvarsmakten. 
Befattningsnivå: OR8
Tillträdesdatum enligt ök
Individuell lönesättning
Befattningen innebär en del resor och deltagande i utbildningar
Arbetsort fn: Revingehed

För upplysningar om befattningen:
Planeringschef Övlt Jonas Eriksson samt Stabschef Övlt Christer Marsch via Försvarsmaktens växel 046-36 80 00.

För information om rekryteringsprocessen kontakta
HR specialist rekrytering Linus Eliasson tfn 0723843531.

Fackliga företrädare
OF - Thomas Johansson
OFR/S - Senadin Sela
SACO - Maria Iglesias
SEKO - Sven-Erik Borg
Samtliga kan nås via växeln på 046-36 80 00.

Välkommen med din ansökan senast 2022-09-02. På grund av nödvändigt ledighetsuttag kommer vi 
att hantera inkomna ansökningar först efter sommaren. 

Din ansökan bör innehålla:


• CV
• Ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra Militärregionen (MR S) är ett krigsförband och en Organisationsenhet där Chef och Stab är lokaliserad till Revingehed. Organisationen består av Chef med stab, fem utbildningsgrupper för utbildning och stöd av hemvärn samt ca 7000 hemvärnssoldater organiserade i elva bataljoner och ett antal fristående enheter. C MR S med regional stab leder underställda förband, samverkar med regionala och lokala aktörer, leder säkerhets- och underrättelsetjänsten samt stödjer operativ- och taktisk chef som löser uppgift inom regionen.

Södra Militärregionens organisation och verksamhetsområde omfattar länen Östergötland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Blekinge och Skåne. Läs mer om Södra militärregionen här.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Rekryteringhandläggare vid Skånska gruppen mot logistik och avveckling.

Kontorist
Läs mer Jun 28
Försvarsmakten är en av Sveriges största myndigheter med mer än 50000 medarbetare och frivilliga. Försvarsmakten är ständigt beredd att hävda Sveriges territorium, genomföra internationella insatser, samt att stödja samhället vid större kriser. Försvarsmaktens unika förmåga är den väpnade striden och med den Sveriges yttersta säkerhetspolitiska instrument. Ytterst är Försvarsmaktens uppgift att värna demokrati och mänskliga rättigheter. Hos oss kan du göra skillnad.

Av dessa 50000 medarbetare och frivilliga anställda av Försvarsmakten tillhör 22000 Hemvärnet. Hos oss behövs du och kan göra skillnad. Hemvärnet är ständigt beredd att stödja hävdandet av Sveriges territorium, samt att stödja samhället vid större kriser.Skånska gruppen (SSK) vid Södra Militärregionen (MR S) söker en rekryteringhandläggare Hemvärn.

Skånska gruppen ingår i Södra Militärregionen och ansvarar för 46. – 49. Hemvärnsbataljon samt stödjer Frivilliga försvarsorganisationers utbildning av soldater.

Befattningen erbjuder
Skånska gruppen (SSK) söker en rekryteringhandläggare för att huvudsakligen stödja hemvärnet i Skåne med särskild inriktning mot avveckling såväl inom personal som logistikområdet. Detta stöd lämnar vi i så väl i fred som under kris och krig.

Om enheten
Skånska gruppen finns på fyra platser i Skåne. I Revinge kommer du ingå i ett arbetslag med cirka 4 st medarbetare. Du kommer också arbeta i större arbetsgrupper som ingår i Skånska gruppen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer i din roll som rekryteringhandläggare att arbeta med avveckling/logistik frågor med särskilt fokus på avveckling gällande direktiv och styrningar från RiksHV, Södra Militärregionen MR S samt HR-Centrum. Utöver det koordinerande/strategiska arbetet kommer även en del arbete av operativ karaktär såsom att delta vid informations och logistikmöten.


• Planera, samordna och stödja avvecklingsåtgärder inom Hemvärnet
• Stödjer och koordinerar avvecklingsåtgärder i samverkan med Hemvärnets chefer.
• Arbeta med statistik, rapportering och koordinering.
• Stödjer avvecklingen samt dialogen mellan förbanden och frivilligorganisationerna.
• Samverka med andra förbands rekryteringsfunktion, särskilt med frivilliga försvarsorganisationerna.
• Bidra till att lösa i övrigt förekommande uppgifter inom skånska gruppen.

Kvalifikationer


• Goda kunskaper om hemvärnet och frivilligorganisationerna
• Erfarenhet av arbete med personalavveckling 
• Erfarenhet av arbete med logistik
• God förmåga att kommunicera på svenska såväl tal som skrift
• God datorvana med goda kunskaper i Office paket
• Gymnasieexamen
• B-körkort

Meriterande


• Erfarenhet från Försvarsmakten i form av värnplikt eller Hemvärnet.
• Erfarenhet att arbeta med SAP-PRIO samt LIFT.
• Militära förarbevis: Minibuss, PB8

Dina personliga egenskaper

Du har god förmåga att arbeta självständigt med mandat, är noggrann och har god förmåga att arbeta med flera projekt parallellt. Du har hög social kompetens och delar Försvarsmaktens värdegrund. Du är såväl serviceinriktad som resultatinriktad och har en mycket god samarbetsförmåga. Vi förväntar oss att du har en hög personlig integritet och förmåga att skapa och bibehålla förtroende. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: Allmän visstidsanställning till 2023-11-30
Sysselsättningsgrad (hel-deltid): Heltid
Arbetsort: Revingehed
Tillträdesdatum: snarast
Lön: Individuell lönesättning
Befattningen innebär att du huvudsakligen kommer jobba dagtid men helg- och kvällsarbete förekommer.
Under en inskolningsperiod sker arbetet på Skånska Gruppens olika verksamhetsorter.
(Revinge, Malmö, Helsingborg och Rinkaby).

Befattningen är civil

Upplysningar om befattningen kan lämnas av:

Logistikchef: Christian Rix, christian.rix@mil.se 046-36 80 00

Fackliga företrädare

Thomas Johansson (OF)

Senadin Sela (OFRS)

Sven-Erik Borg (SEKO)

Maria Iglesias (SACO)

Samtliga nås via växeln 046-36 80 00 

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2022-08-21

Ansökningar kommer att hanteras först efter sista ansökningsdagen har gått ut.

Din ansökan bör innehålla CV samt personligt brev ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra Militärregionen (MR S) är ett krigsförband och en Organisationsenhet där Chef och Stab är lokaliserad till Revingehed. Organisationen består av Chef med stab, fem utbildningsgrupper för utbildning och stöd av hemvärn samt ca 7000 hemvärnssoldater organiserade i elva bataljoner och ett antal fristående enheter. C MR S med regional stab leder underställda förband, samverkar med regionala och lokala aktörer, leder säkerhets- och underrättelsetjänsten samt stödjer operativ- och taktisk chef som löser uppgift inom regionen.

Södra Militärregionens organisation och verksamhetsområde omfattar länen Östergötland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Blekinge och Skåne. Läs mer om Södra militärregionen här.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Infrasamordnare till P 7

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Jul 18
Vill du ha ett spännande arbete och vara med att utveckla och påverka en tillväxt i Försvarsmakten?

P 7 söker Infrasamordnare vid Regementsstaben i Revingehed.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Befattningen består av att leda, planera, följa upp och utveckla processen för fysisk infrastruktur inom P 7.

Tjänsten är av operativ och handläggande karaktär, dock ej på ingenjörnivå men ska ändå kunna ansvara för stöd och genomförande av infrastrukturarbete till P 7 samtliga enheter.

Att stödja HKV i deras utveckling av infrastruktur kan till del ingå i arbetet.

Tjänsten innebär bl a att självständigt planerar och deltar i utveckling, anskaffning, vidmakthållande och avveckling av P 7  infrastrukturbehov.

Vidare bereder du ärenden, utarbetar dokument och implementerar resultatet i verksamheten.

Rollen innebär att vara P 7s representant vid samverkan med Fortifikationsverket (FortV).

Vidare genomföra riskanalyser och informera chefer samt driva specifika projekt.

 

Kvalifikationer

Treårig genomförd och godkänd gymnasieutbildning

Mycket god förmåga att utrycka sig på svenska i såväl tal som skrift

Goda datakunskaper (Officepaketet)

B-körkort

 

Meriterande

Erfarenhet från arbete med infrastruktur inom Försvarsmakten

Innehar eller har haft en tidigare anställning inom Försvarsmakten

God erfarenhet av användning av datorer och IT-system

God förmåga att utrycka sig i tal och skrift på engelska

 

Personliga egenskaper

Du ska dela försvarsmaktens värdegrund, försvarsmaktens uppförandekod och representera försvarsmaktens verksamhet i din yrkesroll.

Som Infrasamordnare trivs du med att arbeta självständigt, leda projekt och har en god samarbetsförmåga.

Du tycker om att ta ansvar, att kunna planera och driva arbetsuppgifter samtidigt som du jobbar nära interna som externa samarbetspartners.

Du är väl medveten hur du agerar under stress och kan prioritera ditt arbete utefter situation.

Du känner dig trygg i att företräda myndigheten i offentliga sammanhang och kommunicera med såväl stora som mindre grupper med olika kunskapsnivåer inom sakområdet.

Du har god social kompetens, är serviceinriktad och flexibel gentemot såväl interna som externa intressenter. Du är noggrann, säkerhetsmedveten och har hög integritet.

God fysisk förmåga är en förutsättning i vår verksamhet.

 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

 

Övrigt

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Detta är en tillsvidare heltidsanställning.

Försvarsmakten tillämpar sex månaders provanställning.

Arbetsort: Revingehed P 7 och resor i tjänsten förekommer.

 

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:

Stabschef Fredrik Hedvall 

 

Fackliga företrädare

OFR/O Erik Persson

OFR/S Senadin Sela

SEKO Sven-Erik Borg

SACO Miklos Rupp

 

Samtliga nås via växeln tel. 046-36 80 00 men med begränsad tillgänglighet pga semesterperiod.

 

Sista ansökningsdatum

Varmt välkommen med din ansökan senast 2022-08-15. Din ansökan ska innehålla CV samt ett personligt brev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra skånska regementet kallas också för P 7. P står för pansar eftersom regementet främst använder sig av pansarfordon. Vi genomför en militär grundutbildning för värnpliktiga i markstrid, mekaniserad och motoriserad strid med stöd av våra huvudfordon som är: stridsvagn 122, stridsfordon 9040C och pansarterrängbil 360.

P 7 har heltid- och deltidsanställd personal som tjänstgör i sina olika befattningar nationellt och internationellt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Tidvis tjänstgörande Stabsveterinär till Södra militärregionen

Veterinär
Läs mer Jun 20
Befattningsbeskrivning
MR stabsveterinär är vid tjänstgöringstillfällena underställd logistikchefen MR S/J4 och ingår i stabens försvarsmedicinska arbetsgrupp samt deltar i ingående arbetsuppgifter inom ramen för militärregional produktions- och insatsledning. Stabsveterinären arbetsleds på det försvarsmedicinska området av militärregionläkaren.

Stabsveterinären ansvarar för militärregional veterinär folkhälsa, veterinärmedicinsk tjänstehundsverksamhet och framtagande av veterinära delar ingående i försvarsmedicinsk lägesbild samt stöder militärregional försvarsmedicinsk instruktörspool inom sina kompetens- och ansvarsområden.

Inkallelse till tjänstgöring sker i god tid, eller efter samråd, efter MR S behov. Resor med övernattning förekommer i tjänsten. Stabsveterinären krigsplaceras vid Södra Militärregionens stab.

Kvalifikationer


• Legitimerad veterinär med väl vitsordad erfarenhet av kliniskt arbete
• Reservofficer eller motsvarande relevant kompetens
• Erfarenhet av stabsarbete
• Erfarenhet av arbetsledning
• Intresse för utbildningsverksamhet och totalförsvarsfrågor


Meriterande


• Militär stabsutbildning
• Erfarenhet av arbete med livsmedelshygien och animalieproduktionens djur
• Erfarenhet och kännedom om fältförbands försvarsmedicinska förutsättningar och begränsningar
• Erfarenhet av tjänstehundar i FM, preventivmedicin i fält och kunskap om försvarsmedicinskt lägesbildsarbete
• Kontaktnät inom veterinära verksamhetsområden med koppling till totalförsvarets sjukvårdsystem exempelvis bevakningsmyndigheter ingående i forum för beredskapsdiagnostik (FBD)

Personliga egenskaper
Du är en person med bra samordnings- och samarbetsförmåga, du är strukturerad och kan arbeta självständigt under eget ansvar. Du har bra förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi tror att du trivs i en miljö som ständigt utvecklas och att du uppskattar omväxlingen i att arbeta både självständigt såväl som i samarbete med kollegor, ditt engagemang och kunskap behövs för att tillsammans med övriga medarbetare vidareutveckla funktionen.

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Militärregionläkare, Per Werner    0729 839 529
Avdelningschef, Ewa Persson 0708 478 442

Fackliga representanter

OF, Thomas Johansson

OFR/S, Senadin Sela

SACO, Maria Iglesias

SEKO, Sven-Erik Borg

Samtliga nås via växeln på 046-36 80 00

Övrigt
Anställningsform: OF-SK, tidvis anställning

Arbetsort: Revingehed

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-15.
Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra Militärregionen (MR S) är ett krigsförband och en Organisationsenhet där Chef och Stab är lokaliserad till Revingehed. Organisationen består av Chef med stab, fem utbildningsgrupper för utbildning och stöd av hemvärn samt ca 7000 hemvärnssoldater organiserade i elva bataljoner och ett antal fristående enheter. C MR S med regional stab leder underställda förband, samverkar med regionala och lokala aktörer, leder säkerhets- och underrättelsetjänsten samt stödjer operativ- och taktisk chef som löser uppgift inom regionen.

Södra Militärregionens organisation och verksamhetsområde omfattar länen Östergötland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Blekinge och Skåne. Läs mer om Södra militärregionen här.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Försörjningsbefäl Södra Militärregionen

Officer
Läs mer Jun 20
Välkommen att tjänstgöra i Regional stab vid MR S!

Om enheten
Är du intresserad av logistikplanering och uppföljning inom såväl insats som förbandsproduktion på regional nivå? Vill du vara med att bidra till Sveriges försvarsförmåga? I så fall har vi en plats för dig! Tillsammans skapar vi förutsättningarna för förbanden inom MR S att lösa sina uppgifter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I din roll om försörjningsbefäl är du placerad vid logistikavdelning (J4) vid MR S stab. I logistikavdelningen ingår avdelningschef, teknisk chef, stabsläkare, stabssjuksköterska transportofficer, försörjningsofficer och försörjningshandläggare.

Du kommer tillsammans med försörjningsofficer och försörjningshandläggare ansvara för planering, genomförande och uppföljning inom förnödenhetsområdet. Du kommer till arbeta administrativt i FM-stödsystem PRIO och LIFT för att stödja MR S fem utbildningsgrupper, insatsverksamhet och stab. Arbetet innebär samverkan med militära och civila aktörer inom och utanför Försvarsmakten. Du kommer ha tät kontakt med stabens övriga avdelningar, utbildningsgrupper, stödjande LogE vid garnisoner inom MR S samt kollegor på övriga militärregioner.

Övriga arbetsuppgifter är bl.a. att handlägga ärenden inom logistik-/ försörjningsområdet, framtagning av logistiklägesbild, delta i planeringsuppgifter inom staben och biträda chefen J4 inom dennes ansvarsområden.  I din roll som försörjningsbefäl är du stabsmedlem vilket innebär att du även kommer få bidra till samordning och stöd till andra delar av staben och till funktioner ute i militärregionen. Du kommer att bli krigsplacerad i Regional stab. Resor med övernattning förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer


• Specialistofficer OR 7-8 eller OF 1-2 med inriktning mot logistik och/eller erfarenhet av liknande uppgifter
• B-körkort

Meriterande


• Erfarenhet av arbete i Försvarsmaktens system för förnödenhetstjänst, LIFT och PRIO
• Erfarenhet av stabstjänst inom logistik på taktisk nivå eller förbandsnivå
• God erfarenhet av att jobba med förnödenhetstjänst inom regional nivå eller motsvarande
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska
• Erfarenhet av att arbeta i ISUS och SWECCIS samt god förmåga att hantera Microsoft Office

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann och tar ansvar, har ett gott omdöme samt god sammarbetsförmåga. Du behöver kunna tempoväxla, vara stresstålig dessutom ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. 

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform:Tillsvidareanställnig
Sysselsättningsgrad: Heltid
Arbetsort: Revingehed
Tillträdesdatum: Snarast. Enligt överenskommelse

För upplysningar om befattningen kontakta:
Avdelningschef Ewa Persson 070-8478442

Fackliga företrädare:
OF, Thomas Johansson             
OFR/S, Seladin Sena                  
SEKO, Sven-Erik Borg                 
SACO, Maria Iglesias                    

Samtliga nås via växeln 046-368000

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2022-08-15. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra Militärregionen (MR S) är ett krigsförband och en Organisationsenhet där Chef och Stab är lokaliserad till Revingehed. Organisationen består av Chef med stab, fem utbildningsgrupper för utbildning och stöd av hemvärn samt ca 7000 hemvärnssoldater organiserade i elva bataljoner och ett antal fristående enheter. C MR S med regional stab leder underställda förband, samverkar med regionala och lokala aktörer, leder säkerhets- och underrättelsetjänsten samt stödjer operativ- och taktisk chef som löser uppgift inom regionen.

Södra Militärregionens organisation och verksamhetsområde omfattar länen Östergötland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Blekinge och Skåne. Läs mer om Södra militärregionen här.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Ekonom med logistikinriktning

Ekonomiassistent
Läs mer Jul 8
Är du personen som kan säkerställa förbandets behov från anskaffning tills dess att varan eller tjänsten är effektuerad och fakturerad? Är du innovativ och lösningsfokuserad och sugen på att arbeta såväl på operativ som på strategisk nivå? Har du konsultativa egenskaper som gör dig skickad att utarbeta och implementera styrningar och arbetssätt samt stödja högre chef i ekonomi- och logistikrelaterade frågor? Då är du kanske den vi söker som vår nästa ekonom med inriktining logistik.


Om enheten

Ekonomiavdelningen består av ett arbetslag om två ekonomer samt en ekonomichef. Avdelningen ansvarar för att leda förbandets ekonomistyrning, budgetering, återraportering och resultatvärdering. Vidare arbetar ekonomiavdelningen med intern styrning och kontroll, försäljning, uthyrning samt övrig ekonomiadministration.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Samordna regementets interna instruktioner för beställning av materiel, varor och tjänster
• Leda regementets leverantörsfakturering och sammanhålla investeringar
• Stödja avdelningens controller och ekonomichef med utarbetande av instruktioner, arbetsflöden och rutiner
• Implementera arbetssätt i syfte att förbandet ska kunna leverera träffsäkra budgeteringar och prognoser
• Aktivt stödja avdelningens arbete med internkontroll och uppföljning av efterlevnad av rutiner
• Agera P 7 kontaktperson mot Inköpsenheten
• Leda P 7 kundfakturahantering
• Sammanhålla P 7 anläggningsregister
• Sammanhålla betal- och drivmedelskortsrutiner

Kvalifikationer

 

• Utbildning inom ekonomi och/ eller logistik på högskolenivå eller YH- nivå

• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift

• God datorvana inom Officepaketet

• B- körkort


Meriterande
 • Erfarenhet av arbete med ekonomistyrning, ekonomiredovisning, inköp och/ eller logistik
 • Erfarenhet av SAP (PRIO)
 • Erfarenhet av arbete i Försvarsmakten eller annan statlig myndighet
 • Kunskap inom LOU
 • Militär erfarenhet

Personliga egenskaper

Vi söker dig med helhetsperspektiv och god analytisk förmåga. Du har en utpräglad känsla för ordning och reda i kombination med ett högt ansvarstagande. Du är noggrann och prestigelös. Vidare har du en stark operativ förmåga och driver dina frågor självständigt. Du fungerar även väl i grupp och är bra på människomöten och att bygga relationer. 
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).


Övrigt
Anställningsform: tillsvidare med 6 ånaders provanställning
Sysselsättningsgrad: heltid
Arbetsort: Revingehed
Tillträdesdatum: snarast


För upplysningar om befattningen kontakta:
Emma Johansson ekonomichef, emma.1.johansson@mil.se

För information om rekryteringsprocessen kontakta:
rekrytering-p7@mil.se
Fackliga företrädare:
OF of-p7@mil.se

OFR/S senadin.sela@mil.se

SACO saco-revinge-p7@mil.se

SEKO sven-erik.borg@mil.se 


Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-14. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra skånska regementet kallas också för P 7. P står för pansar eftersom regementet främst använder sig av pansarfordon. Vi genomför en militär grundutbildning för värnpliktiga i markstrid, mekaniserad och motoriserad strid med stöd av våra huvudfordon som är: stridsvagn 122, stridsfordon 9040C och pansarterrängbil 360.

P 7 har heltid- och deltidsanställd personal som tjänstgör i sina olika befattningar nationellt och internationellt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Legitimerad fysioterapeut/ sjukgymnast

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Jul 8
Om enheten
Försvarshälsan Revingehed bedriver företagshälsovård för P 7 anställda samt fri hälso- och sjukvård för P 7 värnpliktiga. Uppdraget omfattar ca 1400 personer. På enheten arbetar läkare, sjuksköterskor, fysioterapeut/ ergonom, psykolog, arbetsmiljöingenjör och medicinsk sekreterare. Arbetet bedrivs integrerat i team mellan de olika kompetenserna och i dagsläget består arbetslaget av totalt 12 personer. All dokumentation sker i försvarsmaktsgemensamt digitalt vårddokumentationssystem (CGMJ4).

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Bedömning, behandling och uppföljning av personal som lyder under lagen om totalförsvarspliktiga
 • Rehabilitering inom eget yrkesområde
 • Bedömning på grupp- och individnivå av värnpliktiga eller anställda inför internationella insatser
 • Drivande i belastningsergonomiska frågor, t ex kartläggning, riskbedömning, rådgivning och     testverksamhet
 • Planering och genomförande av medicinska och belastningsergonomiska insatser inom ramen för företagshälsovård
 • Planering och genomförande av fri hälso- och sjukvård till värnpliktiga på primärvårdsnivå
 
Kvalifikationer
 • Legitimation som fysioterapeut eller sjukgymnast
 • Minst 2 års poliklinisk erfarenhet som fysioterapeut eller sjukgymnast
 • B- körkort
 
Meriterande
 • Ergonomiutbildning
 • Idrottsmedicinsk utbildning och/ eller arbete inom idrottsmedicin
 • Vidareutbildning i muskolu- skeletal bedömning och behandlingsmetoder (t ex OMI eller OMT)
 • Träningslära med vidareutbildning inom området
 • Militär erfarenhet (t ex grundutbildning, utlandstjänst) 
 • Erfarenhet av arbete inom statlig myndighet


Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för hälsa, god samarbetsförmåga och som är trygg i din yrkesroll. Arbetsuppgifterna är mångsidiga och det ställer krav på erfarenhet och flexibilitet. Då huvuddelen av vår verksamhet bedrivs genom samarbete är det viktigt för oss att du föredrar och behärskar det arbetsättet. 
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).


Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare 
Sysselsättningsgrad:Heltid
Arbetsort: Revingehed
Tillträdesdatum: Efter överenskommelse, 6 månaders provanställning

Individuell lönesättning


För upplysningar om befattningen kontakta:


Johan Klarén, enhetschef Försvarshälsan
0737-166750

Gottfrid Darfelt, sektionschef och företagssköterska 
0709-250577

Anders Hallberg, leg fysioterapeut/ergonom

0721-819642


För information om rekryteringsprocessen kontakta:
rekrytering-p7@mil.se

Fackliga företrädare:


OF of-p7@mil.se

OFR/S senadin.sela@mil.se

SACO saco-revinge-p7@mil.se

SEKO sven-erik.borg@mil.seSista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-14. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra skånska regementet kallas också för P 7. P står för pansar eftersom regementet främst använder sig av pansarfordon. Vi genomför en militär grundutbildning för värnpliktiga i markstrid, mekaniserad och motoriserad strid med stöd av våra huvudfordon som är: stridsvagn 122, stridsfordon 9040C och pansarterrängbil 360.

P 7 har heltid- och deltidsanställd personal som tjänstgör i sina olika befattningar nationellt och internationellt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Jul 8
Om enheten
Försvarshälsan Revingehed bedriver företagshälsovård för P 7 anställda samt fri hälso- och sjukvård för P 7 värnpliktiga. Uppdraget omfattar ca 1400 personer. På enheten arbetar läkare, sjuksköterskor, fysioterapeut/ ergonom, psykolog, arbetsmiljöingenjör och medicinsk sekreterare. Arbetet bedrivs integrerat i team mellan de olika kompetenserna och i dagsläget består arbetslaget av totalt 12 personer. All dokumentation sker i försvarsmaktsgemensamt digitalt vårddokumentationssystem (CGMJ4).

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Journalskrivning/ receptionsarbete
• Bokningar i journalsystem (vid större planerade uppgifter såsom massvaccinationer)

• Lokal administratör för CGMJ4  
• Upprätthålla och följa upp lokala verksamhetsrutiner i dialog med medicinska verksamhetschef

Kvalifikationer
 • Examen som medicinsk sekreterare 
 • B- körkort

Meriterande
 • Erfarenhet av vårdadministrativt arbete
 • Arbetslivserfarenhet inom primär- och/eller företagshälsovård
 • Undersköterskeutbildning och arbetslivserfarenhet inom detsamma
 • Erfarenhet av digitala journalsystem  (exempelvis superanvändare)

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för hälsa, god samarbetsförmåga och som är trygg i din yrkesroll. Arbetsuppgifterna är mångsidiga och det ställer krav på erfarenhet och flexibilitet. Då huvuddelen av vår verksamhet bedrivs genom samarbete är det viktigt för oss att du föredrar och behärskar det arbetsättet. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).


Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Sysselsättningsgrad: Heltid
Arbetsort: Revingehed
Tillträdesdatum: Efter överenskommelse

Individuell lönesättning tillämpas


För upplysningar om befattningen kontakta:

Johan Klarén, enhetschef Försvarshälsan
0737-166750

Gottfrid Darfelt, sektionschef och företagssköterska 
0709-250577

Rebecca Björkqvist, verksamhetskoordinator och medicinsk sekreterare

0709-249457


För information om rekryteringsprocessen kontakta:
rekrytering-p7@mil.se

Fackliga företrädare:
OF of-p7@mil.se

OFR/S senadin.sela@mil.se

SACO saco-revinge-p7@mil.se

SEKO sven-erik.borg@mil.se

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-14. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra skånska regementet kallas också för P 7. P står för pansar eftersom regementet främst använder sig av pansarfordon. Vi genomför en militär grundutbildning för värnpliktiga i markstrid, mekaniserad och motoriserad strid med stöd av våra huvudfordon som är: stridsvagn 122, stridsfordon 9040C och pansarterrängbil 360.

P 7 har heltid- och deltidsanställd personal som tjänstgör i sina olika befattningar nationellt och internationellt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Försörjningsavdelning P 7 söker förrådspersonal

Lagerarbetare
Läs mer Jul 7
Vi söker en medarbetare som vill vara med att utveckla och arbeta med materialförsörjning i Försvarsmakten. 
Om enheten

Logistikenheten/Försörjningsavdelningen är Södra skånska regementets enhet för stöd till samtliga  förband i garnisonen vad avser förnödenhetsförsörjning. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera den utrustning som soldater nyttjar. Det innebär att vi förårdshåller och  hanterar soldatens personliga utrustning som uniform och vapen. Vi förrådshåller också soldaters gemansam utrustningar som fordon, stridsfordon, tält, ammunition osv. 

Enheten hanterar också garnisonens Godsmottagning vilket innebär att vi tar emot och skickar det gods som hateras i Revinge garnison. Vid godsmottagningen finns det också en del som hanterar fordon som kan lånas för kortare tider. Godsmottagningen hanterar också all drivmedelshantering och drivmedelsanläggningar, samt farligt avfall. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Det övergripande arbetet går ut på att genomföra mottagning, förrådshållning, materielunderhåll och utlämning av materiel till verksamhet och personal inom Försvarsmakten. Detta innebär att du har en hel del kontakt med våra interna och externa kunder.

Det mesta av vår vardag handlar om att se till att  förnödenhetsförsörjning fungerar. För att genomföra detta använder vi oss av systemstöd i SAP miljö (PRIO) och LIFT. Detta medför att god datakunskap inte bara är en fördel utan ett krav hos oss.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med att lagerhantera militär utrusning. Huvuddelen av arbetet avhandlar att arbeta med den materiel som soldaterna har med sig personaligen. Det kan vara deras uniform, bärsystem eller personaliga vapen. Det finns också möjlighet att få arbete med tyngre mtrl, som t.ex. ammunition coh olika fordon. 

  Kvalifikationer


• 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren bedöms som likvärdigt.
• Goda Datakunskaper.
• Körkortsbehörighet B.
• Tidigare erfarenheter inom förrådshållning avrop och/eller logistik.

Meriterande


• Truckkort
• C-körkort
• ADR behörigheter 
• Hjullastarutbildning
• Goda kunskaper i Försvarsmaktens materielprocesser
• Goda kunskaper i Försvarsmaktens redovisningssystem LIFT/PRIO
• Drivmedelsutbildning
• Ammunitionsutbildning
• Tidigare arbete inom Försvarsmakten eller annan relevant kunskap om organisationen.

Personliga egenskaper

Du har egen drivkraft, är kundorienterad och trivs att arbeta tillsammans med andra yrkeskategorier. Du har hög personlig integritet och kan fatta självständiga beslut. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning för tjänsten liksom god fysisk kondition. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Det är en fördel om du har erfarenhet från Försvarsmaktens försörjnings-, underhålls- eller logistikarbete. Du får gärna ha genomfört militär grundutbildningunder de senaste 10 åren eller varit/är antställd som soldat (GSS/T). 
Det är en fördel om du har aktuella förarbevis på tunga fordon (lastbil/stridsfordon). 

Övrigt:

Anställningsform: Tillsvidare.
Sysselsättningsgrad: Heltid
Arbetsort: Revingehed
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse eller snarast möjligt. 

För upplysningar om befattningen kontakta:
Avdelningachef, Patrik Ekstrand på e-post: patrik.ekstrand@mil.se

Tillträde sker efter överenskommelse och vi tillämpar sex månaders provanställning. Till ansökan skall det bifogas ett CV och ett löneanspråk. 

Fackliga organisationer nås via växel 046-368000

Fackliga företrädare:


• Johan Reispass (OF); johan.reispass@mil.se
• Senadin Sela (OFRS); senadin.sela@mil.se
• Sven-Erik Borg (SEKO); sven-erik.borg@mil.se
• Linda Persson (SACO); linda.persson@mil.se

Välkommen att registrera Din ansökan, innehållande CV samt övriga handlingar, senast 2022-08-07


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra skånska regementet kallas också för P 7. P står för pansar eftersom regementet främst använder sig av pansarfordon. Vi genomför en militär grundutbildning för värnpliktiga i markstrid, mekaniserad och motoriserad strid med stöd av våra huvudfordon som är: stridsvagn 122, stridsfordon 9040C och pansarterrängbil 360.

P 7 har heltid- och deltidsanställd personal som tjänstgör i sina olika befattningar nationellt och internationellt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Arbetsmiljöhandläggare

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Maj 19
Är du en driven och strukturerad arbetsmiljöhandläggare? Då kan du vara den person vi söker till Markverkstadens Stabsavdelning i Halmstad. Med alternativa arbetsorter, Revingehed eller Skövde.

Befattningen erbjuder
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och du har möjlighet att ha en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. Vi ger även möjlighet att träna på arbetstid, generösa arbetstidsavtal, föräldralön samt upp till sju veckor semester per år.

Om enheten
Du kommer till en avdelning med ca 30 engagerade och kunniga kollegor som har olika stödjande befattningar. Här arbetar vi med att stödja ledningen i alla olika nivåer spridda på 23 orter i Sverige.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som arbetsmiljöhandläggare kommer du att på enhetsnivå organisera, samordna och utveckla det systematiska arbetsmiljöarbetet. Du kommer vidare bl.a. att:


• Kartlägga, utreda och följa upp arbetsmiljörisker.
• Förvalta och utveckla MvE arbetsmiljöledningssystem.
• Verka för en effektiv samverkan mellan arbetsgivare och arbetstagarorganisation i arbetsmiljöfrågor.
• Planera och genomföra utbildningar i arbetsmiljö för anställd personal.
• Handlägga arbetsskador, olycksfall och tillbud.
• Utgöra stöd för chefer på alla nivåer avseende att utveckla det systematiska arbetsmiljöarbetet.
• Upprätta riskanalyser.
• Vara MvE kontaktperson i arbetsmiljöfrågor mot FMTS och andra organisationsenheter inom och utanför Försvarsmakten.
• Vara föredragande i MvE arbetsmiljökommitté.

KRAV

Kvalifikationer


• Relevant akademisk utbildning inom arbetsmiljö/HR eller av arbetsgivaren bedömd likvärdig kompetens
• Flera års bred, aktuell och relevant erfarenhet av arbete inom arbetsmiljö
• God kunskap om arbetsmiljölagen, arbetsmiljöförordningen samt övriga författningar inom området
• God datorvana
• B-körkort

Personliga egenskaper


• Vi söker dig som är intresserad av en befattning med hög grad av självständighet och eget ansvar. Du är driven och verkar för utveckling och förbättring. För att trivas i tjänsten är det viktigt att du är kommunikativ och har lätt för att skapa nya kontakter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

MERITERANDE


• Erfarenhet av arbete inom försvarsmakten
• Erfarenhet av att utbilda personal
• Deltagit i genomförandet av internrevisioner
• Erfarenhet av Lean production

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning
Alternativa arbetsorter: Revingehed, Skövde, Halmstad
Tillträdesdatum: Snarast efter överenskommelse.
Arbetet medför även krav på resor.

Tjänsten är en civil befattning.

Upplysningar om befattningen
Sektionschef Joakim Sandberg, 0701-465302

Information om rekryteringsprocessen
HR Alexandra Falk 0708-48 17 61

Fackliga företrädare
SACO: Jari Wisjö
OFR-S: Tony Svensson
SEKO: Jörgen Jansson
OFR-O: Anders Norén

Samtliga kontaktas via tfn 035-266 20 00

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2022-06-19. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling, verkstadsproduktion och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare, civilanställda i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. Utöver det så utbildas soldater inom logistik. FMTS har verksamhet på 23 orter i Sverige, från Boden i norr till Revingehed i söder.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Fordonsmekaniker till FMTS Markverkstad - Revingehed

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Maj 12
Har du några års erfarenhet som mekaniker? Har du ett stort teknikintresse och tycker om att arbeta varierat? Vill du vara med i vår expansion för ett starkare försvar? Då kan du vara mekanikern vi söker till Revingehed.

Vad kan vi erbjuda dig

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter till att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och du har möjlighet att ha en bra balans mellan arbetsliv och privatliv

Markverkstaden Syd är enhet inom Försvarsmaktens tekniska skola, FMTS, som utför underhåller på Försvarsmaktens mark/flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd.

Markverkstadsenheten levererar tjänsterenligt kundkrav,

Du kommer att tillhöra Markverkstad Syd som är en Avdelning med ca 120 medarbetare, som bedriver verksamhet i Revingehed, Ronneby, Karlskrona och på Gotland.

Arbetsuppgifter

Som mekaniker arbetar du huvudsakligen med underhåll, reparation och felsökning på lätta och tunga hjulfordon, bandvagnar och dess system men även olika förkommande arbeten på Försvarsmaktens materiel och materielsystem.

Arbetet innebär både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering och ombyggnad utifrån fastställda underlag.

KRAV

Kvalifikationer


• Utbildning inom fordonsteknik
• Du har tidigare erfarenhet av arbete med fordonsunderhåll eller renovering inom liknande område
• B-körkort, gärna högre

Personliga egenskaper

Hos oss är det viktigt att du har en positiv attityd till arbetet och verksamheten. Du är kvalitetsmedveten, arbetar bra i grupp likväl som självständigt, är strukturerad, beslutsam samt gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vidare är du flexibel och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

MERITERANDE


• AC-certifikat
• Erfarenhet av arbete med Försvarsmaktens materiel

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med SEX månaders provanställning Sysselsättningsgrad: heltid, dagtid
Arbetsort: Revingehed
Tillträdesdatum: snarast efter överenskommelse

Arbete medför även krav på resor och tjänstgöring, såväl inrikes som utrikes.
Tjänsten är en civil befattning.

Arbete med härdplaster kan förekomma på markverkstaden.

Upplysningar om befattningen
Mikael Sjöberg, 076- 634 74 07

Information om rekryteringsprocessen
HR Alexandra Falk: 070- 848 17 61

Fackliga företrädare
SACO: Bengt Blom
OFR-S: Tony Svensson
SEKO: Alexander Johansson
OFR-O: Anders Norén

Samtliga kontaktas via tfn 035-266 20 00

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2022-06-03. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling, verkstadsproduktion och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare, civilanställda i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. Utöver det så utbildas soldater inom logistik. FMTS har verksamhet på 23 orter i Sverige, från Boden i norr till Revingehed i söder.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Verkstadsmekaniker till FMTS Markverkstad - Revingehed

Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Läs mer Maj 12
Har du några års erfarenhet som mekaniker? Har du ett stort teknikintresse och tycker om att arbeta varierat? Vill du vara med i vår expansion för ett starkare försvar? Då kan du vara mekanikern vi söker till Revingehed.

Vad kan vi erbjuda dig

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter till att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och du har möjlighet att ha en bra balans mellan arbetsliv och privatliv

Markverkstaden Syd är enhet inom Försvarsmaktens tekniska skola, FMTS, som utför underhåller på Försvarsmaktens mark/flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd.

Markverkstadsenheten levererar tjänsterenligt kundkrav,

Du kommer att tillhöra Markverkstad Syd som är en Avdelning med ca 120 medarbetare, som bedriver verksamhet i Revingehed, Ronneby, Karlskrona och på Gotland.

Arbetsuppgifter

Som verkstadsmekaniker arbetar du huvudsakligen med tillverkning, reparation, klippning/bockning av plåt samt svarv och fräsning men även olika förkommande arbeten på Försvarsmaktens materiel och materielsystem.

Arbetet innebär både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering och ombyggnad utifrån fastställda underlag.

KRAV

Kvalifikationer


• Utbildning inom verkstads/maskinteknik, eller annan motsvarande utbildning/kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Tidigare erfarenhet av arbete som mekaniker inom liknande område
• B-körkort, gärna högre 

Personliga egenskaper

Hos oss är det viktigt att du har en positiv attityd till arbetet och verksamheten

Du är kvalitetsmedveten, arbetar bra i grupp likväl som självständigt, är strukturerad, beslutsam samt gör korrekta avvägningar och prioriteringar. 

Vidare är du flexibel och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

MERITERANDE


• Erfarenhet inom svetsning.
• Erfarenhet enklare ritläsning.
• Erfarenhet av verkstadsdrift och materielunderhåll

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning Sysselsättningsgrad: heltid, dagtid
Arbetsort: Revingehed
Tillträdesdatum: snarast efter överenskommelse

Arbete medför även krav på resor och tjänstgöring, såväl inrikes som utrikes.
Tjänsten är en civil befattning.

Arbete med härdplaster kan förekomma på markverkstaden.

Upplysningar om befattningen
Mikael Sjöberg, 076- 634 74 07

Information om rekryteringsprocessen
HR Alexandra Falk: 070- 848 17 61

Fackliga företrädare
SACO: Bengt Blom
OFR-S: Tony Svensson
SEKO: Alexander Johansson
OFR-O: Anders Norén

Samtliga kontaktas via tfn 035-266 20 00

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2022-06-03. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling, verkstadsproduktion och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare, civilanställda i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. Utöver det så utbildas soldater inom logistik. FMTS har verksamhet på 23 orter i Sverige, från Boden i norr till Revingehed i söder.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Kundmottagare vid Teknisk Kundmottagning i Revinge garnison

Kundmottagare/Verkmästare, bilverkstad
Läs mer Maj 24
Är du teknikintresserad och tycker om att jobba varierat? Vill du vara med och påverka Sveriges försvarsförmåga? Då kan du vara den kundmottagare vi söker till Revinge garnison.

Om verksamheten
Sedan 2019-01-01 finns vid varje garnisonsort en Logistikenhet organiserad och inom denna, vid den Tekniska avdelningen, en Teknisk Kundmottagning (TKM). TKM är navet för samordning, beställning och uppföljning av underhållsåtgärder på materielen som används av förbanden på garnisonsorten. TKM har också ansvaret för de vårdanläggningar som finns vid garnisonen.
I Revinge garnison har vi huvudsakligen mekaniserade förband med både bandgående- och hjulgående stridsfordon. Härutöver finns en flotta av diverse fordonstyper, ledningssystem och annan materiel. Detta innebär att vi har en stor spännvidd på vilka typer av materiel som skall underhållas.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som kundmottagare arbetar du med planering, bokning och återrapportering av underhållsproduktion. Arbetet innebär planering av objekten efter de prioriteringar och styrningar som finns i syfte att säkerställa och kvalitetssäkra arbetet ur ett kundperspektiv med hög servicegrad. Du kommer att ha löpande kontakter med kunder och ägare av materiel. Du kommer även att hantera kundsynpunkter och upprätta avvikelserapporter enligt behov.

Du ska också vara beredd att stödja brukare som genomför vård i vårdanläggningarna och vara behjälplig med att låna ut verktyg och annan utrustning som tillhandahålls via TKM.

Kvalifikationer• Gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande som av arbetsgivaren kan bedömas som likvärdig
• Goda datorkunskaper
• B-körkort

Meriterande• Erfarenhet av arbete som kundmottagare inom fordonsbranschen eller annan erfarenhet som av arbetsgivaren kan bedömas som likvärdig
• Erfarenhet av och kunskap i verkstadsdrift och materielunderhåll i Försvarsmakten
• Erfarenhet av arbete i SAP
• Erfarenhet av Försvarmaktens system för materielunderhåll PRIO (SAP) och LIFT.
• Goda kunskaper i Excel
 

Personliga egenskaper
Hos oss är det viktigt att du har en positiv attityd till arbetet och verksamheten. Vi söker dig som arbetar bra självständigt likväl som i grupp. Som person är du strukturerad och gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vi söker dig som är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Anställningen
Civil tjänsteman, anställs tillsvidare med 6 månaders provanställning. Individuell lönesättning tillämpas. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Tjänstgöringsort Revingehed, Södra Skånska Regementet, ca 20 km utanför Lund.

Förfrågningar gällande tjänsten kan göras till Sektionschef Håkan Larsson: 070-264 87 29

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2022-02-18. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Fackliga företrädare
OF of-p7@mil.se
OFR/S senadin.sela@mil.se 
SACO saco-revinge-p7@mil.se
SEKO sven-erik.borg@mil.se 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra skånska regementet kallas också för P 7. P står för pansar eftersom regementet främst använder sig av pansarfordon. Vi genomför en militär grundutbildning för värnpliktiga i markstrid, mekaniserad och motoriserad strid med stöd av våra huvudfordon som är: stridsvagn 122, stridsfordon 9040C och pansarterrängbil 360.

P 7 har heltid- och deltidsanställd personal som tjänstgör i sina olika befattningar nationellt och internationellt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Försvarshälsan vid Södra skånska regementet söker läkare

Läkare
Läs mer Mar 23
Södra skånska regementet, P 7, är ett pansarregemente som består av flertalet bataljoner med framför allt militärt anställd personal. Civil personal arbetar främst i de stödfunktioner som verkar för att bland annat underhålla och serva bataljonerna. P 7 utbildar värnpliktiga mot upprättandet av den 7 Mekaniserade brigaden.

Varje dag gör våra medarbetare insatser som påverkar människors liv här i Sverige och runt om i världen.

Försvarshälsan vid Södra skånska regementet söker:
Läkare med för uppgiften relevant specialistutbildning.

Försvarshälsan Revingehed bedriver företagshälsovård för våra cirka 1000 anställda och hälso- och sjukvård på primärvårdsnivå för värnpliktiga samt rådgivande till regementet i medicinska frågor.

På Försvarshälsan Revingehed arbetar läkare, sjuksköterskor, fysioterapeut/ergonom, medicinsk sekreterare och psykologer i ett gemensamt team. Med övriga kompetenser, arbetsmiljöingenjör och planeringsofficer, så består Försvarshälsan idag av 13 medarbetare.

Arbetsuppgifter:


• Sjukmönstring och behandling av rekryter på primärvårdsnivå
• Medicinska kontroller och tjänstbarhetsbedömningar
• Rehabiliterande insatser (trepartssamtal med chef, ansvara för alkohol- och/eller drogutredningar)
• Utbilda och genomföra rådgivningsinsatser på individ- och gruppnivå 

Till denna tjänst finns ett tillikauppdrag som läkare med medicinska ledningsuppgifter för krigsförbanden på P 7. Detta kan komma att innebära att du förväntas delta i militära övningar och ansvara för delegering av läkemedel för insatsorganisationens vårdpersonal. Uppdraget kan komma att omfatta ca 10 % av tjänsten.

Dokumentation sker i försvarsmaktsgemensamt digitalt vårddokumentationssystem (CGM J4).

Kompetenskrav:


• Du är specialist i allmänmedicin, infektionsmedicin eller har annan relevant specialistkompetens
• Du har minst 5 års klinisk erfarenhet inom ditt specialistområde
• Du har B-körkort

Meriterande:


• Specialist i arbetsmedicin
• Reservofficer
• Genomförd militär grundutbildning
• Erfarenhet av medicinska ledningsuppgifter
• Erfarenhet från arbete med sjukvård internationellt (ex Röda Korset, läkare utan gränser etc)


Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är prestigelös och trygg i din yrkesroll. Du behöver ha en vilja och förmåga att arbeta i lag/team med andra yrkeskategorier och i nära samverkan med läkarkollegor. Arbetsuppgifterna är mångsidiga och utmanande vilket gör att du behöver ha förmågan att arbeta såväl strukturerat som flexibelt inför nya uppgifter och ha kunskap om styrande lagstiftning och regelverk. För att kunna möta hastigt uppkomna uppgifter behöver du ha en god professionell kompass och trygghet i din roll både i teamet och som medicinsk rådgivare. Denna dynamiska arbetsplats ställer stora krav på samarbete, initiativ- och kommunikationsförmåga, det krävs en vilja och förmåga att snabbt anpassa sig till nya uppgifter.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Tillträdesdatum:
Tillträde sker efter överenskommelse och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning, individuell lönesättning tillämpas enligt kollektivavtal. Civil arbetstagare i Försvarsmakten med arbetsort Revingehed. 

Din ansökan skall innehålla CV, personligt brev och löneanspråk. Referenser lämnas vid eventuell anställningsintervju. 


Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av:

Ulla Wikström, läkare med medicinska ledningsuppgifter, Försvarshälsan Revingehed
0723-880251.

Gottfrid Darfelt, Sektionschef Försvarshälsan Revingehed
046-368192, 0709-250577

Johan Klarén, Chef Försvarshälsan/Medicinsk Verksamhetschef
0737-166750

Fackliga representanter:
OF             of-p7@mil.se

OFR/S        senadin.sela@mil.se

SACO         saco-revinge-p7@mil.se

SEKO         seko-revinge-p7@mil.se 


Sista ansökningsdag:
2022-04-17
Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra skånska regementet kallas också för P 7. P står för pansar eftersom regementet främst använder sig av pansarfordon. Vi genomför en militär grundutbildning för värnpliktiga i markstrid, mekaniserad och motoriserad strid med stöd av våra huvudfordon som är: stridsvagn 122, stridsfordon 9040C och pansarterrängbil 360.

P 7 har heltid- och deltidsanställd personal som tjänstgör i sina olika befattningar nationellt och internationellt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

P 7 söker Handläggare Infrastruktur till Revinge garnison

Civilingenjör, bygg
Läs mer Apr 23
Du är placerad i regementsstaben på Södra skånska regementet P 7 som också har garnisonsansvaret för Revinge garnison där enheter ur flera olika förband i Försvarsmakten (FM) ingår.  Din huvuduppgift som handläggare Infrastruktur är att arbeta med utvecklingsfrågor och vidmakthållande av Revinge garnisons infrastruktur byggnader, mark, skog, skjut- och övningsfält.

Arbetsuppgifter:

Du ingår i en grupp som sammanhåller behovet av ny-, om- och tillbyggnation på P 7 samtliga verksamhetsplatser i Skåne. Ni samordnar och utreder nyttjandet av lokaler inom Revinge garnison. Du stödjer med uppgiften att genomföra analysarbete inom infrastruktur, beställningar, budgetering och överenskommelser med Fortifikationsverket (FortV) avseende verksamhetsanpassning på P 7  byggnader och lokaler. Du deltar i möten inom infrastruktur inom garnisonen, och projekt med Högkvarteret (HKV), Arméstaben, Lokalplaneringsenheten (LplE), Anläggningsenheten (AnlE), Fortifikationsverket (FortV) och civila entreprenörer. Kontakter förekommer också med Länsstyrelser, kommuner och övriga fastighetsägare. Resor förekommer inom tjänsten.

Du är en av P 7:s  kontaktpersoner inom infrastruktur gentemot alla aktörer verkande inom Revinge garnison, och samverkar med HKV, Arméstaben, LplE, AnlE och FortV.

Du deltar i FM årligen återkommande fastighetsberedningar och möten

Du utreder och stödjer förbandets behov av anläggningar, lokaler och utrymmen på samtliga verksamhetsplatser

Du stödjer vid samordning av infrastrukturella behov till övriga förband verkande inom garnisonen med behov av anläggningar, lokaler och utrymmen på samtliga verksamhetsplatser.

Du Stödjer ekonomisk uppföljning avseende lokalanpassningar avseende vidmakthållande åtgärder på byggnader och utbildningsanordningar.

Du deltar i samverkan med samtliga förband inom Revinge Garnison

Kvalifikationer:


• Svensk medborgare
• B-körkort
• Eftergymnasial utbildning inom fastighetsförvaltning, lokalplanering, byggnadsingenjör, stadsplanering eller utbildning som bedöms likvärdig
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift

Meriterande:


• Kännedom om försvarsmaktens verksamhet
• Erfarenhet av projektarbete
• Förmåga och erfarenhet av att planera, samordna och beställa tjänster inom fastighetsdrift

Personliga egenskaper:

Som person är du positiv, engagerad och serviceinriktad.

Du är säkerhetsmedveten, ansvarsfull och målmedveten i ditt arbete och uppskattar att arbeta i team i nära samarbete med kollegor.

Du är anpassningsbar och lösningsorienterad för att kunna ställa om, utifrån förändrade behov eller verksamhetens planering.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar om tjänsten: Chef infrastruktur vid Revinge garnison Mj Patrik Rönqvist nås via vxl 0505-451000

Övrigt:

Civil arbetstagare i FM. Tillsvidare anställning, 6 månaders provanställning, med arbetsort Revingehed.

Beräknat startdatum/tillträde 2022-08-08 eller enligt ök.

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-15

Fackliga representanter

Nås via FM vxl. 0505-451000, eller företrädesvis via mailadresser nedan.

OFR-O: of-P 7@mil.se

OFR-S: senadin.sela@mil.se

SEKO: seko-P 7@mil.se

SACO: saco-revinge-P7@mil.se


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra skånska regementet kallas också för P 7. P står för pansar eftersom regementet främst använder sig av pansarfordon. Vi genomför en militär grundutbildning för värnpliktiga i markstrid, mekaniserad och motoriserad strid med stöd av våra huvudfordon som är: stridsvagn 122, stridsfordon 9040C och pansarterrängbil 360.

P 7 har heltid- och deltidsanställd personal som tjänstgör i sina olika befattningar nationellt och internationellt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

P 7 söker Assistent till Kundmottagningen

Kontorsreceptionist
Läs mer Apr 20
Om Tjänsten
Vill du utvecklas på ett professionellt och personligt plan samtidigt som du gör skillnad för andra?

Har du erfarenhet inom administration och verksamhetsstöd?

Tycker du dessutom om att hålla ordning på materiel och lokaler? Försvarsmakten söker nu vår nästa assistent – är det du?

 Garnisonssektionen stödjer regementet och garnisonen med utbildningsresurser, anläggningar och kompetens. Sektionen lämnar stöd bl a vad avser bokning av övningsfält, skjutfält och lokaler, IT och administration.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I befattningen ingår vidmakthållande av samt administrativt arbete avseende lokaler, logi och utbildningsanordningar. Detta omfattar även egenkontroller inom ramen för arbetsmiljöarbetet. Tjänsten innebär kundservice via disk, telefon och mail. Du ges möjlighet att både utveckla och förvalta rutiner inom ditt område. 


• Stödja gällande vidmakthållande av lokaler, logi och utbildningsanordningar bl.a. avseende tillsyn, felanmälan och omsättning av inventarier.
• Deltar i utveckling av tilldelade lokaler, logi och utbildningsanordningar.
• Systemadministration, inköp och beställningar.
• Administrera bokningar.
• Samverkan med andra enheter, fastighetsägaren, externa myndigheter samt andra aktörer.
• Övriga rutinbaserade administrativa samt praktiska uppgifter.

 Krav


• Körkort klass B.
• God fysisk hälsa – arbetsplatsen tränar enligt Försvarsmaktens fysiska standard.

 Meriterande


• Kunskap om/erfarenhet av Försvarsmakten eller försvarssektorn.
• Godkänd värnplikt alt grundläggande militär utbildning.
• Kunskap om och erfarenhet av administrativt arbete inom Försvarsmakten.
• Kunskap i Officepaket.


Personliga egenskaper
Arbetsuppgifterna ställer stora krav på självständighet, ett systematiskt arbetssätt, serviceorientering och förmåga till hög stresstolerans.

Du har en hög känsla för service, organisation och struktur, är i hög grad
självgående och vågar ta egna initiativ inom ramen för givna riktlinjer. Du är flexibel och prestigelös i ditt sätt, är lyhörd i kommunikationen med andra och har en god samarbetsförmåga. Du bör också ha förmåga att se förändringspotential i rutiner och föreslå förändringar.  Du trivs i en omväxlande roll med många olika parallella uppgifter
och tidvis högt tempo. Vidare har du lätt för att knyta nya kontakter både inom och utanför den egna organisationen och trivs med ett utmanande arbete.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid rekryteringen och söker medarbetare med rätt attityd, värderingar och inställning.

Övrigt
Anställningsform: Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning som föregås av sex månaders provanställning. 
Befattningen är en civil anställning, med individuell lönesättning. 
Du omfattas av kollektivavtal.

Arbetsort: Revingehed.
Tillträde: Aug 2022.


Vid frågor om befattningen och rekryteringsprocessen kontakta sektionschefen Pia Sjöholm, 0723-87 98 54

Fackliga organisationer
OF of-p7@mil.se
OFR/S senadin.sela@mil.se 
SACO saco-revinge-p7@mil.se
SEKO sven-erik.borg@mil.se


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra skånska regementet kallas också för P 7. P står för pansar eftersom regementet främst använder sig av pansarfordon. Vi genomför en militär grundutbildning för värnpliktiga i markstrid, mekaniserad och motoriserad strid med stöd av våra huvudfordon som är: stridsvagn 122, stridsfordon 9040C och pansarterrängbil 360.

P 7 har heltid- och deltidsanställd personal som tjänstgör i sina olika befattningar nationellt och internationellt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

P 7 söker Serviceman till Övningsfältssektionen Revingehed

Idrottsplatsvaktmästare/Idrottsplatsarbetare
Läs mer Apr 20
Om tjänsten
I befattningen ingår drift och underhållsarbeten samt arbete med
övningsfältssäkerhet. Tjänsten innebär både arbete med tunga maskiner och
verktyg samt fysiskt arbete.
Efterhand kommer du ges möjlighet att utveckla och förvalta rutiner inom ditt
område. För att genomföra ditt arbete måste du ha lätt för att sätta dig in i
verksamheten och förstå de olika behoven som finns i vår stora organisation.
Arbetsuppgifterna ställer stora krav på självständighet, ett systematiskt
arbetssätt, serviceorientering och förmåga till hög stresstolerans.
Du kommer tillhöra Garnisonsenhetens övningsfältssektion som i
huvudsak har verksamhet på Revingehed men jobbet kan innebära tjänstgöring
på flera övningsfält i Skåne.
Kompetensutveckling inom ramen för tjänsten kommer att planeras in.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Drift och underhållsarbeten av övningsplatser, skjutbanor och övriga
utbildningsanordningar
- Måltillverkning samt drift och underhåll av förekommande målsystem
- Säkerhetsarbete omfattande bl a avspärrning av vägar och markområden
- Maskinarbeten med hjullastare samt grävlastare
- Övriga rutinbaserade återkommande serviceuppgifter
Krav

• Körkort B
• God fysisk hälsa – arbetsplatsen tränar enligt Försvarsmaktens fysiska standard.

Meriterande

• Erfarenhet av Försvarsmakten eller försvarssektorn
• Tidigare anställning som GSS
• Fullgjord värnplikt/militär grundutbildning
• BE/C/CE körkort
• Militärt förarbevis terränglastbil/lastbil/terränghjuling
• Förarbevis/yrkesbevis på hjullastare, grävmaskin, truck
• Erfarenhet av snickerimaskiner
• Dokumenterad utbildning/erfarenhet av motorhandsåg och röjsåg
• Erfarenhet av arbete i datormiljö

 
Personliga egenskaper

Arbetsuppgifterna ställer stora krav på självständighet, ett systematiskt arbetssätt, serviceorientering och förmåga till hög stresstolerans. Du har en hög känsla för service, organisation och struktur, är i hög grad självgående och vågar ta egna initiativ inom givna riktlinjer. Du är flexibel och prestigelös i ditt sätt och trivs att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid rekryteringen och söker medarbetare med rätt attityd, värderingar och inställning.


Övrigt
Tjänsten är heltid, Tillsvidare som inleds med 6 månaders provanställning.

Tjänstgöringen sker på periodplanerad arbetstid som kan omfatta både försvarsmaktsdygn, jour, kväll- och helgtjänst.
Du omfattas av kollektivavtal

Arbetsort: Revingehed
Tillträde enligt överenskommelse. 
Vid frågor om befattningen och rekryteringsprocessen kontakta sektionschefen Alexander Linde, 046-368351
 
Fackliga organisationer: 
OFR/O OF-p7@mil.se 
OFR/S Senadin Sela, senadin.sela@mil.se 
SEKO SEKO-p7@mil.se 
SACO SACO-p7@mil.se 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra skånska regementet kallas också för P 7. P står för pansar eftersom regementet främst använder sig av pansarfordon. Vi genomför en militär grundutbildning för värnpliktiga i markstrid, mekaniserad och motoriserad strid med stöd av våra huvudfordon som är: stridsvagn 122, stridsfordon 9040C och pansarterrängbil 360.

P 7 har heltid- och deltidsanställd personal som tjänstgör i sina olika befattningar nationellt och internationellt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

P 7 söker Administratör till Garnisonen

Kontorsreceptionist
Läs mer Apr 20
Om Tjänsten
Vill du utvecklas på ett professionellt och personligt plan samtidigt som du gör skillnad för andra?

Har du erfarenhet inom administration och verksamhetsstöd?

Försvarsmakten söker nu vår nästa administratör – är det du?

 Garnisonssektionen stödjer regementet och garnisonen med utbildningsresurser, anläggningar och kompetens. Sektionen lämnar stöd bl a vad avser bokning av övningsfält, skjutfält och lokaler, IT och administration.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I befattningen ingår administrativt arbete inom IT och telefoni men även stöd till lokaler, logi och utbildningsanordningar. Tjänsten innebär även kundservice via disk, telefon och mail. Du ges möjlighet att både utveckla och förvalta rutiner inom ditt område. 


Huvudsakliga arbetsuppgifter:


• Administrera beställningar inom främst IT och telefoni.
• Stödja sektionen med tillsyn, felanmälan och omsättning av IT-materiel m.m.
• Delta i utveckling av tilldelade lokaler, logi och utbildningsanordningar
• Systemadministration, inköp och beställningar.
• Övriga rutinbaserade administrativa uppgifter.

 Krav


• Körkort klass B
• God fysisk hälsa – arbetsplatsen tränar enligt Försvarsmaktens fysiska standard

Meriterande


• Kunskap om/erfarenhet av Försvarsmakten eller försvarssektorn
• Godkänd värnplikt alt grundläggande militär utbildning
• Kunskap om och erfarenhet av administrativt arbete inom
Försvarsmakten.
• God administrativ förmåga inklusive hantering av vanligt förekommande datorstöd som används i Försvarsmakten.
• Kunskap i Officepaketet.

Personliga egenskaper

Arbetsuppgifterna ställer stora krav på självständighet, ett systematiskt arbetssätt, serviceorientering och förmåga till hög stresstolerans.

Du har en tydlig känsla för service, organisation och struktur, är i hög grad
självgående och vågar ta egna initiativ inom ramen för givna riktlinjer. Du är flexibel och prestigelös i ditt sätt, är lyhörd i kommunikationen med andra och har en god samarbetsförmåga. Du bör också ha förmåga att se förändringspotential i administrativa rutiner och föreslå förändringar. Du trivs i en omväxlande roll med många olika parallella uppgifter och tidvis högt tempo. Vidare har du lätt för att knyta nya kontakter både inom och utanför den egna organisationen och trivs med ett utmanande arbete.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid rekryteringen och söker medarbetare med rätt attityd, värderingar och inställning.

Övrigt
Anställningsform: Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning som föregås av sex månaders provanställning. 
Befattningen är en civil anställning, med individuell lönesättning. 
Du omfattas av kollektivavtal.

Arbetsort: Revingehed.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vid frågor om befattningen och rekryteringsprocessen kontakta sektionschefen Pia Sjöholm, 0723-87 98 54

Fackliga organisationer
Officersförbundet  of-p7@mil.se
OFR/S senadin.sela@mil.se 
SACO saco-revinge-p7@mil.se
SEKO sven-erik.borg@mil.se


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra skånska regementet kallas också för P 7. P står för pansar eftersom regementet främst använder sig av pansarfordon. Vi genomför en militär grundutbildning för värnpliktiga i markstrid, mekaniserad och motoriserad strid med stöd av våra huvudfordon som är: stridsvagn 122, stridsfordon 9040C och pansarterrängbil 360.

P 7 har heltid- och deltidsanställd personal som tjänstgör i sina olika befattningar nationellt och internationellt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

P 7 söker IT-samordnare till Revinge garnison

Kontorsreceptionist
Läs mer Apr 20
Om Tjänsten
Trivs du med att vara spindeln i nätet, samordna rutiner och stötta dina kollegor?

Har du erfarenhet inom administration och verksamhetsstöd?

Försvarsmakten söker nu en IT-samordnare
– är det du?

Garnisonssektionen stödjer regementet och garnisonen med utbildningsresurser, anläggningar och kompetens. Sektionen lämnar stöd bl a vad avser bokning av övningsfält, skjutfält och lokaler, IT och administration.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:
I befattningen ingår att samordna och strukturera administrativt arbete inom IT och telefoni men även stöd till lokaler, logi och utbildningsanordningar. Tjänsten innebär även kundservice via disk, telefon och mail. Du förväntas utveckla och förvalta rutiner inom ditt område. 


• Samordna intern IT och telefoni.
• Administrera beställningar och agera sammanhållande främst inom interna IT och telefoni processer.
• Funktionsansvarig inom vissa specifika områden inom IT och telefoni.
• Samverka med och stötta funktionsansvariga inom regementet.
• Stödja sektionen med tillsyn, felanmälan och omsättning av IT-materiel m.m.
• Delta i utveckling av tilldelade lokaler, logi och utbildningsanordningar
• Systemadministration, inköp och beställningar.
• Övriga rutinbaserade administrativa uppgifter.

Krav:


• Körkort klass B.
• God fysisk hälsa – arbetsplatsen tränar enligt Försvarsmaktens fysiska standard.

Meriterande:


• Kunskap om/erfarenhet av Försvarsmakten eller försvarssektorn
• Godkänd värnplikt alt grundläggande militär utbildning
• Kunskap om och erfarenhet av administrativt arbete inom
Försvarsmakten.
• God administrativ förmåga inklusive hantering av vanligt förekommande datorstöd som används i Försvarsmakten.
• Kunskap i Officepaketet.

Personliga egenskaper
Arbetsuppgifterna ställer stora krav på självständighet, ett systematiskt arbetssätt, serviceorientering och förmåga till hög stresstolerans.

Du har en tydlig känsla för service, organisation och struktur, är i hög grad självgående och vågar ta egna initiativ inom ramen för givna riktlinjer.

Du är flexibel och prestigelös i ditt sätt, är lyhörd i kommunikationen med andra och har en god samarbetsförmåga.

Du bör också ha förmåga att se förändringspotential i administrativa rutiner och föreslå förändringar.
Du trivs i en omväxlande roll med många olika parallella uppgifter
och tidvis högt tempo.

Vidare har du lätt för att knyta nya kontakter både inom och utanför den egna organisationen och trivs med ett utmanande arbete.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid rekryteringen och söker medarbetare med rätt attityd, värderingar och inställning.

Övrigt
Anställningsform: Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning som föregås av sex månaders provanställning. 
Befattningen är en civil anställning, med individuell lönesättning. 
Du omfattas av kollektivavtal.

Arbetsort: Revingehed.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vid frågor om befattningen och rekryteringsprocessen kontakta sektionschefen Pia Sjöholm, 0723-87 98 54

Fackliga organisationer
Officersförbundet of-p7@mil.se
OFR/S senadin.sela@mil.se 
SACO saco-revinge-p7@mil.se
SEKO sven-erik.borg@mil.se


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra skånska regementet kallas också för P 7. P står för pansar eftersom regementet främst använder sig av pansarfordon. Vi genomför en militär grundutbildning för värnpliktiga i markstrid, mekaniserad och motoriserad strid med stöd av våra huvudfordon som är: stridsvagn 122, stridsfordon 9040C och pansarterrängbil 360.

P 7 har heltid- och deltidsanställd personal som tjänstgör i sina olika befattningar nationellt och internationellt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

P 7 söker GSSK till 71.Bat

Soldat/Sjöman
Läs mer Feb 3
Enheten

Vid Södra SKånska Regementet P 7 finns en stående bataljon, 71.bataljon. Bataljonen som har som huvudsaklig uppgift att bedriva väpnad strid består av två skyttekompanier, ett funktionskompani samt en bataljonsstab. Nu söker vi soldater till bataljonen. Välkommen med din ansökan!

 

Tjänsten

En mänd olika befattningar som kontinuerligt tjänstgörande soldat (GSS/K) söks och därför är tjänsterna och befattningarna som är aktuella varierande. Befattningar återfinns hos både skyttekompani, fuktionskompani och bataljonsstab. Nedan listas de olika befattningar som finns att söka. 

Skyttekompani:


• Skyttesoldater (711.skkomp)
• Skyttesoldater, skyttegrupperchefer och stridsfordonsbesättningar stf 90 (712.komp)

Funktionskompaniet:

Ledningspluton:


• Ledningssoldater/Signalister
• Förare (tung lastbil)
• Stridsfordonsbesättningar strf 90

Transportpluton:


• Förare (tung lastbil)

Reprationstropp:


• Mekaniker
• Signalmekaniker
• Bärgningssoldater

Bataljonsstaben:


• Stabsassistenter

Krav


• Svenskt medborgarskap
• Genomförd och godkänd militär grundutbildning (GMU/värnplikt)
• Godkända fysiska krav enligt FM FysS

Meriterande


• Körkort behörighet B / C.
• Militära förarbevis

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Att du är en god representat för Försvarsmakten och dina värderingar överrensstämmer med Försvarsmaktens värdegrund.

Övrigt


• Innan anställning genomförs säkerhetsprövningsintervju oh registerkontroll.
• Anställningen inleds med 6 månaders provanställning.
• Individuell länesättning tillämpas.
• Tillträde från och med måndag v.25.
• Arbetsort: Revingehed.
• Anställningen medför både nationell och internationell arbetsskyldighet samt skyldighet att krigsplaceras.

Kontaktperson rekryteringsprocessen:

Jonna Bondeson (P7-KFE-S1@mil.se)

Fackliga representatnter nås via mail:

OFR/O of-p7@mil.se
SEKO sven-erik.borg@mil.se
SACO saco-revinge-p7@mil.se
OFR/S senadin.sela@mil.se

Välkommen med din ansökan senast 2022-03-13.

Din ansökan ska minst innehålla:


• CV
• Personligt brev
• Vitsord/omdöme från GU
• Övriga betyg, intyg och dylikt som är relevant för tjänsten. 

I din ansökan ska du svar på urvalfrågorna så att vi lättare kan hantera dinansökan.

Välkommen med din ansökan senaste 2022-03-13.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra skånska regementet kallas också för P 7. P står för pansar eftersom regementet främst använder sig av pansarfordon. Vi genomför en militär grundutbildning för värnpliktiga i markstrid, mekaniserad och motoriserad strid med stöd av våra huvudfordon som är: stridsvagn 122, stridsfordon 9040C och pansarterrängbil 360.

P 7 har heltid- och deltidsanställd personal som tjänstgör i sina olika befattningar nationellt och internationellt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Stabsassistent till Södra militärregionen (MR S)

Soldat/Sjöman
Läs mer Apr 7
Befattningen erbjuder

Södra Militärregionen söker en stabsassistent för att stödja staben i administration, genomförande och uppföljning av dess uppgifter. Tjänsten riktar sig främst till dig som tjänstgör/har tjänstgjort i Försvarsmakten och vill prova på nya arbetsuppgifter. Tjänsten är placerad i nivå OR 4-5. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som stabsassistent kommer du att få bidra till samordning och stöd till olika delar av staben och till funktioner ute i Militärregionen. I arbetsuppgifterna ingår att stödja staben med hantering av inkommande och utgående information i flera ledningssystem, såväl öppna som hemliga system. Du biträder Insatsledaren i det dagliga arbetet med inkomna ärenden och pågående insatser. Du kommer att arbeta med förberedelser, genomförande och efterarbete vid möten, konferenser, besök etc. Arbetet innebär även att arbeta i stabens edningsstödssystem som hanterar planering, genomförande, koordinering och uppföljning av stabens uppgifter och verksamhet. Vidare kommer du att stödja redaktionellt vid framtagning av ordrar, rapporter och planer samt stödja staben med administrativa uppgifter, kommendantur, beställningar och expeditionstjänst.

Kvalifikationer


• Genomförd värnplikt, GMU eller aspirantutbildning
• Förmåga att hantera Microsoft Office applikationer (Office 2016 och senare)
• Förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska
• B-körkort

 Meriterande


• Erfarenhet av att arbeta i Microsoft SharePoint miljö
• Tidigare erfarenhet av stabstjänst i bataljon, brigad, högre stab eller motsvarande
• Signalskyddsutbildning
• Erfarenhet av att ha arbetat i Försvarsmaktens IT applikationer
• Förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på engelska
• Genomfört internationell tjänst i någon av FM operationer eller kunskap och erfarenhet om
• FM operationer och insatser
• Militärt förarbevis
• OR 4-5

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ansvarskänsla och omdöme, god samarbetsförmåga, noggranhet och stresstålighet. Du arbetar med utvecklings- och resultatfokus och är strukturerad och självgående. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, GSS/K

Sysselsättningsgrad: Heltid

Placering: Södra militärregionen, Revingehed

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Lön: Individuell lönesättning

Befattningen innebär vissa resor inom regionens område

Antal tjänster: 2

För upplysningar om befattningen kontakta

Chef J3, Mj Johan Feldt: 0768-641735

För information om rekryteringsprocessen kontakta

HR-specialist rekrytering Linus Eliasson: nås via växeln 046-36 80 00

Fackliga företrädare

OF Thomas Johansson

OFR/S Senadin Sela

SACO Maria Iglesias

SEKO Sven-Erik Borg

Samtliga kan nås via växeln 046-36 80 00


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra Militärregionen (MR S) är ett krigsförband och en Organisationsenhet där Chef och Stab är lokaliserad till Revingehed. Organisationen består av Chef med stab, fem utbildningsgrupper för utbildning och stöd av hemvärn samt ca 7000 hemvärnssoldater organiserade i elva bataljoner och ett antal fristående enheter. C MR S med regional stab leder underställda förband, samverkar med regionala och lokala aktörer, leder säkerhets- och underrättelsetjänsten samt stödjer operativ- och taktisk chef som löser uppgift inom regionen.

Södra Militärregionens organisation och verksamhetsområde omfattar länen Östergötland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Blekinge och Skåne. Läs mer om Södra militärregionen här.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Verksamhetssäkerhetsofficer till Regional stab vid Södra Militärregionen

Specialistofficer
Läs mer Apr 1
Vi försvarar Sverige, landets intressen, vår frihet och rätt att leva som vi själva väljer!

Är du intresserad av verksamhetssäkerhet? Söker du en utmaning i en regional stab där du verkligen har chansen att göra skillnad? Då kan du vara den vi söker! Tillsammans skapar vi förutsättningarna för förbanden inom MR S att lösa sina uppgifter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Verksamhetssäkerhetsofficeren skall samordna arbetet med verksamhetssäkerhet inom Södra Militärregionen. Du är sammanhållande för befattningshavare i förbandets verksamhetssäkerhetsorganisation inom bl.a. följande områden:
• Marksäkerhet
• Sjösäkerhet
• Flygsäkerhet
• Trafiksäkerhet
• Elsäkerhet
• Brandskydd
• Transport av farligt gods
• BVKF
• Vapenutbildning
• Miljö

I din roll som Verksamhetssäkerhetsofficer ansvarar du för att:
• Genomföra Södra Militärregionens verksamhetssäkerhetsmöten
• Årligen analysera och utvärdera marksäkerhetsarbetet vid organisationsenheten
• Vara föredragande för MR S avseende verksamsäkerhetsärenden och stödja C MR S med att bedriva ett systematiskt verksamhetssäkerhetsarbete
• Säkerställa att rutiner för kontroll och uppföljning av verksamhetssäkerheten följs
• Vid behov påbörja och leda undersökning med förbandets undersökningsgrupp
• Samverka med inom MR S verksamma organisationer och enheter

Som stabsmedlem kommer du även att få bidra till samordning och stöd till andra delar av staben och till utbildningsgrupp/funktioner i Militärregionen.

Kvalifikationer
• Specialistofficersexamen/officersexamen
• God administrativ förmåga och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
• Datavana med stor kunskap av Officeprogrammet
• Körkort lägst klass B

Meriterande
• Kunskap om Försvarsmaktens verksamhetssäkerhetsarbete och genomförd verksamhetskurs 1 och 2
• Kunskap om undersökningsmetodik samt genomförd kurs Verksamhetssäkerhet undersökningsmetodik
• Lämpad att genomföra förbandsutbildning med skarp ammunition
• Erfarenhet av förbandsutbildning/större förbandsövningar

Personliga egenskaper
Du värdesätter samarbetsförmåga och förmåga att ta initiativ. Förmåga att leda och driva projekt självständigt kopplat till verksamhetssäkerhetsfrågor. Viktigt är att kunna se helheten och hur enskilda detaljer bidrar till den. Befattningen innebär att självständigt kunna tolka regler och bestämmelser och överföra dem till MRS:s regelverk och verksamhet. Du har intresse för verksamhets-/marksäkerhetsfrågor. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se)

Övrigt

Tillsvidareanställning, heltid. Provanställning 6 mån tillämpas för den som idag inte arbetar inom Försvarsmakten. 
Befattningsnivå: OR8
Tillträdesdatum enligt ök
Individuell lönesättning
Befattningen innebär en del resor och deltagande i utbildningar
Arbetsort fn: Revingehed

För upplysningar om befattningen:
Planeringschef Övlt Jonas Eriksson samt Stabschef Övlt Christer Marsch via Försvarsmaktens växel 046-36 80 00.

För information om rekryteringsprocessen kontakta
HR specialist rekrytering Linus Eliasson tfn 0723843531.

Fackliga företrädare
OF - Thomas Johansson
OFR/S - Senadin Sela
SACO - Maria Iglesias
SEKO - Sven-Erik Borg
Samtliga kan nås via växeln på 046-36 80 00.

Välkommen med din ansökan senast 2022-04-24.

Din ansökan bör innehålla:


• CV
• Ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.
• Referenser


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra Militärregionen (MR S) är ett krigsförband och en Organisationsenhet där Chef och Stab är lokaliserad till Revingehed. Organisationen består av Chef med stab, fem utbildningsgrupper för utbildning och stöd av hemvärn samt ca 7000 hemvärnssoldater organiserade i elva bataljoner och ett antal fristående enheter. C MR S med regional stab leder underställda förband, samverkar med regionala och lokala aktörer, leder säkerhets- och underrättelsetjänsten samt stödjer operativ- och taktisk chef som löser uppgift inom regionen.

Södra Militärregionens organisation och verksamhetsområde omfattar länen Östergötland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Blekinge och Skåne. Läs mer om Södra militärregionen här.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Handläggare med inriktning elsäkerhet till Södra skånska regementet

Servicehandläggare
Läs mer Apr 8
Om enheten
Garnisonsenheten stödjer regementet och garnisonen med utbildningsresurser, anläggningar och kompetens. Enheten lämnar stöd bl a vad avser övningsfält, skjutfält, friskvård, IT, administration, simulatorer, trafiksäkerhet och elsäkerhet. Enhetens främsta uppgift är att ge lokalt stöd till produktionen av Försvarsmaktens krigsförband.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I tjänsten ingår uppgifter av allmän handläggningskaraktär där du kommer att arbeta som en del av en stab men med särskilt ansvar för elsäkerhetsområdet. Som medarbetare i en stab kan du ansvara för delmoment i ärenden samt delta i olika typer av grupparbete. Flera arbetsuppgifter kommer vara kopplade till systematiskt arbete inom elsäkerhet men tjänsten innefattar också arbetsuppgifter med stor variation, från stabsarbete och rådgivning till att stödja övriga handläggare inom andra sakområden än det egna. Vanliga uppgifter är att upprätta och uppdatera rutinbeskrivningar och styrande dokument samt att delta i handläggningen av ärenden som rör t ex byggnation, materielanvändning, utbildning och stöd till andra myndigheter. Du ska skapa förutsättningar för garnisonens verksamhet att följa lagstiftningens krav inom elsäkerhet. Tjänsten kan till del innebära att utbilda andra inom området elsäkerhet, varvid en pedagogisk förmåga är en tillgång.

Huvudsakligen utgör tjänsten arbete i kontorsmiljö men att delta och stödja förbanden inom Revinge Garnison vid övningar kan ske i utemiljö samt på kvällar och helger.

Du kommer genomgå de utbildningar som krävs för din yrkesroll och därtill erbjuder arbetet stora möjligheter till vidareutbildning särskilt inom området elsäkerhet och arbetsmiljö.

Kvalifikationer
Erfarenhet och kunskap från elområdet kan vara en tillgång men är inte en nödvändighet.

Krav
Minst avslutad gymnasial utbildning
God administrativ förmåga
God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet av militärt arbete och arbete i stab
Erfarenhet av arbete i Försvarsmakten eller annan statlig myndighet
Erfarenhet av elsäkerhetsarbete och/eller elsäkerhetslagstiftningen

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann, strukturerad och har god förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Du är flexibel och har en god förmåga att kunna arbeta både långsiktigt och med korta tidsförhållanden. Du stödjer andra i strävan efter att uppnå gemensamma mål och har en god förmåga att skapa kontakter och relationer. Du följer organisationens regler och procedurer, gör tydliga prioriteringar och fördelar resurser effektivt. Du har förmåga att se möjligheter och utvecklingsområden samt lätt för att kommunicera. I rollen förväntas du utveckla såväl specialistkompetens och sakkunskap inom egna yrkesområdet som förmåga inom övriga arbetsuppgifter.

Övrigt
Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning, individuell lönesättning tillämpas enligt kollektivavtal. Civil arbetstagare i Försvarsmakten med arbetsort Revingehed. Tjänsten kräver tidvis arbete på annan ort och tillämpar periodplanerad arbetstid. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

För frågor gällande befattningen kontakta sektionschef Mattias Engblom: utbstode-p7@mil.se

För frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta Elvira Stafverfeldt, rekryteringskoordinator P 7: 0738557180 alt rekrytering-p7@mil.se

Fackliga företrädare
OF of-p7@mil.se
OFR/S senadin.sela@mil.se 
SACO saco-revinge-p7@mil.se
SEKO seko-revinge-p7@mil.se 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra skånska regementet kallas också för P 7. P står för pansar eftersom regementet främst använder sig av pansarfordon. Vi genomför en militär grundutbildning för värnpliktiga i markstrid, mekaniserad och motoriserad strid med stöd av våra huvudfordon som är: stridsvagn 122, stridsfordon 9040C och pansarterrängbil 360.

P 7 har heltid- och deltidsanställd personal som tjänstgör i sina olika befattningar nationellt och internationellt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Signalskyddsofficer inriktning säkerhetsskydd till Södra Militärregionen

Specialistofficer
Läs mer Mar 24
Välkommen att tjänstgöra i Regional stab vid MR S

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Underrättelse/säkerhetsavdelningen söker en handläggare med inriktning kontrollverksamhet avseende säkerhetsskydd. Avdelningen har till uppgift att utarbeta och delge regional säkerhetshotbild, planera, leda och utvärdera säkerhetskontroller samt hantera säkerhetsrapportering. Du deltager i arbetet med att planera, leda och utvärdera säkerhetskontroller. Du deltager i arbetet avseende uppföljning av säkerhetsrapportering, skyddsvärd och säkerhetshotande verksamhet och uppföljningsarbete. Du jobbar förebyggande och aktivt med säkerhetsskyddstjänst inom enheten. Rådgivning till medarbetare och chefer är en naturlig del av det dagliga arbetet. Du samverkar med Försvarsmaktens förband, andra myndigheter och civila aktörer i säkerhetsskyddsfrågor.

Kvalifikationer

Specialistofficer OR 8.

Du har arbetslivserfarenhet inom området säkerhetsskyddstjänst.

God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. God administrativ förmåga.

Lägst gymnasial utbildning med godkända betyg.

Körkort lägst klass B.

Meriterande

• Tidigare tjänstgöring i säkerhetsbefattning i FM

• Utbildad säkerhetschef inom FM eller motsvarande

• Utbildad inom datasystemet IS/US

• Erfarenhet av att genomföra säkerhetsskyddsplanering

• Erfarenhet i att utbilda och föreläsa

• Erfarenhet av stabsarbete

• Kunskap och erfarenhet av myndighetsarbete

Personliga egenskaper

Du är en person med ett gott omdöme, stor integritet och har ett högt säkerhets- och sekretessmedvetande. Du har en hög social förmåga och du finner det naturligt att arbeta utåtriktat tillsammans med andra. Att du är pedagogiskt lagd och har god samarbetsförmåga är av stor vikt. Du är en analytisk person som kan identifiera fel, brister och problem i dess olika beståndsdelar. Du är kreativ och ser lösningar på problem. Du har hög arbetskapacitet och arbetar strukturerat. Ditt engagemang och kunskap behövs för att tillsammans med övriga medarbetare vidareutveckla enheten. Vi tror därför att du trivs i en miljö som ständigt utvecklas och uppskattar omväxlingen i att arbeta både självständigt såväl som i samarbete med kollegor. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors likavärde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas för dig som f n inte är anställd inom Försvarsmakten.

Sysselsättningsgrad: Heltid, i huvudsak dagtid men kvällar samt helger förekommer.

Befattningen är placerad i Revingehed.

Lön: Individuell lönesättning Tillträde: Enligt överenskommelse.

Tjänsteresor förekommer.

I Försvarsmakten är fysisk träning en arbetsuppgift med 3 h/vecka.

Fackliga representanter

OF Thomas Johansson

OFR/S Senadin Sela

SACO Maria Iglesias

SEKO Sven-Erik Borg

Samtliga nås via växeln på 046-36 80 00

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: C J2 Jonas Jönsson, 046-368915.Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR specialist rekrytering Linus Eliasson, nås via växeln på 046-36 80 00.

Välkommen med din ansökan senast 2022-04-17. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra Militärregionen (MR S) är ett krigsförband och en Organisationsenhet där Chef och Stab är lokaliserad till Revingehed. Organisationen består av Chef med stab, fem utbildningsgrupper för utbildning och stöd av hemvärn samt ca 7000 hemvärnssoldater organiserade i elva bataljoner och ett antal fristående enheter. C MR S med regional stab leder underställda förband, samverkar med regionala och lokala aktörer, leder säkerhets- och underrättelsetjänsten samt stödjer operativ- och taktisk chef som löser uppgift inom regionen.

Södra Militärregionens organisation och verksamhetsområde omfattar länen Östergötland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Blekinge och Skåne. Läs mer om Södra militärregionen här.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Handläggare underrättelse säkerhetstjänst till Södra militärregionen

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Mar 24
Välkommen att tjänstgöra i Regional stab vid MR S.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Underrättelse/säkerhetsavdelningen söker en handläggare med inriktning kontrollverksamhet avseende säkerhetsskydd. Avdelningen har till uppgift att utarbeta och delge regional säkerhetshotbild, planera, leda och utvärdera säkerhetskontroller samt hantera säkerhetsrapportering. Du deltager i arbetet med att planera, leda och utvärdera säkerhetskontroller. Du deltager i arbetet avseende uppföljning av säkerhetsrapportering, skyddsvärd och säkerhetshotande verksamhet och uppföljningsarbete. Du jobbar förebyggande och aktivt med säkerhetsskyddstjänst inom enheten. Rådgivning till medarbetare och chefer är en naturlig del av det dagliga arbetet. Du samverkar med Försvarsmaktens förband, andra myndigheter och civila aktörer i säkerhetsskyddsfrågor.

Kvalifikationer

Du har arbetslivserfarenhet inom området säkerhetsskyddstjänst.

God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. God administrativ förmåga.

Lägst gymnasial utbildning med godkända betyg.

Körkort lägst klass B.

Meriterande

• Tidigare tjänstgöring i säkerhetsbefattning i FM

• Utbildad säkerhetschef inom FM eller motsvarande

• Utbildad inom datasystemet IS/US

• Erfarenhet av att genomföra säkerhetsskyddsplanering

• Erfarenhet i att utbilda och föreläsa

• Erfarenhet av stabsarbete • Kunskap och erfarenhet av myndighetsarbete

Personliga egenskaper

Du är en person med ett gott omdöme, stor integritet och har ett högt säkerhets- och sekretessmedvetande. Du har en hög social förmåga och du finner det naturligt att arbeta utåtriktat tillsammans med andra. Att du är pedagogiskt lagd och har god samarbetsförmåga är av stor vikt. Du är en analytisk person som kan identifiera fel, brister och problem i dess olika beståndsdelar. Du är kreativ och ser lösningar på problem. Du har hög arbetskapacitet och arbetar strukturerat. Ditt engagemang och kunskap behövs för att tillsammans med övriga medarbetare vidareutveckla enheten. Vi tror därför att du trivs i en miljö som ständigt utvecklas och uppskattar omväxlingen i att arbeta både självständigt såväl som i samarbete med kollegor. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas för dig som f n inte är anställd inom Försvarsmakten.

Sysselsättningsgrad: Heltid, i huvudsak dagtid men kvällar samt helger förekommer

Befattningen är placerad i Revingehed

Lön: Individuell lönesättning Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänsteresor förekommer

I Försvarsmakten är fysisk träning en arbetsuppgift med 3 h/vecka

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: C J2 Jonas Jönsson,

046-368915.

Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR specialist rekrytering Linus Eliasson, nås via växeln på 046-36 80 00.

Fackliga representanter

OF Thomas Johansson

OFR/S Senadin Sela

SACO Maria Iglesias

SEKO Sven-Erik Bork

Samtliga nås via växeln på 046-36 80 00

Välkommen med din ansökan senast 2022-04-17. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra Militärregionen (MR S) är ett krigsförband och en Organisationsenhet där Chef och Stab är lokaliserad till Revingehed. Organisationen består av Chef med stab, fem utbildningsgrupper för utbildning och stöd av hemvärn samt ca 7000 hemvärnssoldater organiserade i elva bataljoner och ett antal fristående enheter. C MR S med regional stab leder underställda förband, samverkar med regionala och lokala aktörer, leder säkerhets- och underrättelsetjänsten samt stödjer operativ- och taktisk chef som löser uppgift inom regionen.

Södra Militärregionens organisation och verksamhetsområde omfattar länen Östergötland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Blekinge och Skåne. Läs mer om Södra militärregionen här.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Verksamhetssäkofficer till Regional stab vid Södra Militärregionen, MR S

Specialistofficer
Läs mer Mar 1
Vi försvarar Sverige, landets intressen, vår frihet och rätt att leva som vi själva väljer!

Är du intresserad av verksamhetssäkerhet? Söker du en utmaning i en regional stab där du verkligen har chansen att göra skillnad? Då kan du vara den vi söker! Tillsammans skapar vi förutsättningarna för förbanden inom MR S att lösa sina uppgifter.

Huvudsakliga arbetsuppgifterVerksamhetssäkerhetsofficeren skall samordna arbetet med verksamhetssäkerhet inom Södra Militärregionen. Du är sammanhållande för befattningshavare i förbandets verksamhetssäkerhetsorganisation inom bl.a. följande områden:• Marksäkerhet• Sjösäkerhet• Flygsäkerhet• Trafiksäkerhet• Elsäkerhet• Brandskydd• Transport av farligt gods• BVKF• Vapenutbildning• MiljöI din roll som Verksamhetssäkerhetsofficer ansvarar du för att:• Genomföra Södra Militärregionens verksamhetssäkerhetsmöten• Årligen analysera och utvärdera marksäkerhetsarbetet vid organisationsenheten• Vara föredragande för MR S avseende verksamsäkerhetsärenden och stödja C MR S med att bedriva ett systematiskt verksamhetssäkerhetsarbete• Säkerställa att rutiner för kontroll och uppföljning av verksamhetssäkerheten följs• Vid behov påbörja och leda undersökning med förbandets undersökningsgrupp• Samverka med inom MR S verksamma organisationer och enheterSom stabsmedlem kommer du även att få bidra till samordning och stöd till andra delar av staben och till utbildningsgrupp/funktioner i Militärregionen.Kvalifikationer• Specialistofficersexamen/officersexamen• God administrativ förmåga och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska• Datavana med stor kunskap av Officeprogrammet• Körkort lägst klass BMeriterande• Kunskap om Försvarsmaktens verksamhetssäkerhetsarbete och genomförd verksamhetskurs 1 och 2• Kunskap om undersökningsmetodik samt genomförd kurs Verksamhetssäkerhet undersökningsmetodik• Lämpad att genomföra förbandsutbildning med skarp ammunition• Erfarenhet av förbandsutbildning/större förbandsövningarPersonliga egenskaperDu värdesätter samarbetsförmåga och förmåga att ta initiativ. Förmåga att leda och driva projekt självständigt kopplat till verksamhetssäkerhetsfrågor. Viktigt är att kunna se helheten och hur enskilda detaljer bidrar till den. Befattningen innebär att självständigt kunna tolka regler och bestämmelser och överföra dem till MRS:s regelverk och verksamhet. Du har intresse för verksamhets-/marksäkerhetsfrågor. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se)Övrigt

Tillsvidareanställning, heltid. Provanställning 6 mån tillämpas för den som idag inte arbetar inom Försvarsmakten. Befattningsnivå: OR8Tillträdesdatum enligt ökIndividuell lönesättningBefattningen innebär en del resor och deltagande i utbildningarArbetsort fn: Revingehed

För upplysningar om befattningen:Planeringschef Övlt Jonas Eriksson samt Stabschef Övlt Christer Marsch via Försvarsmaktens växel 046-36 80 00.För information om rekryteringsprocessen kontaktaHR specialist rekrytering Linus Eliasson tfn 0723843531.Fackliga företrädareOF - Thomas JohanssonOFR/S - Senadin SelaSACO - Maria IglesiasSEKO - Sven-Erik BorgSamtliga kan nås via växeln på 046-36 80 00.Välkommen med din ansökan senast 2022-04-01.

Din ansökan bör innehålla:


• CV
• Ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.
• Referenser


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra Militärregionen (MR S) är ett krigsförband och en Organisationsenhet där Chef och Stab är lokaliserad till Revingehed. Organisationen består av Chef med stab, fem utbildningsgrupper för utbildning och stöd av hemvärn samt ca 7000 hemvärnssoldater organiserade i elva bataljoner och ett antal fristående enheter. C MR S med regional stab leder underställda förband, samverkar med regionala och lokala aktörer, leder säkerhets- och underrättelsetjänsten samt stödjer operativ- och taktisk chef som löser uppgift inom regionen.

Södra Militärregionens organisation och verksamhetsområde omfattar länen Östergötland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Blekinge och Skåne. Läs mer om Södra militärregionen här.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Mekaniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Mar 1
Just nu är vi en expansiv fas och söker fler medarbetare till vår verksamhet.
Har du några års erfarenhet som mekaniker? Har du ett stort teknikintresse, kvalitetsmedveten och tycker om att arbeta varierat? Då kan du vara den mekaniker vi söker till Revingehed.

Vad kan vi erbjuda dig
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas.

Markverkstad Syd som är en avdelning inom FMTS med ca 120 medarbetare.
Vi utför underhåll på Försvarsmaktens markmateriel och levererar tekniskt systemstöd. Detta innebär underhåll i form av tillsyn, reparationer, tillverkning, modifiering, driftstöd, teknisk anpassning och materielundersökning. Markverkstad Syd bedriver verksamhet i Revingehed, Ronneby, Karlskrona och på Tofta.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som mekaniker arbetar du huvudsakligen med underhåll, reparation och felsökning på försvarsmakten stridsfordon såsom stridsvagn 122, stridsfordon 90 eller pansarterrängbil 360. Arbetet innebär både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering och ombyggnad utifrån fastställda underlag.

Kvalifikationer
• Du har lägst två- eller treårig gymnasieutbildning inom fordonsteknik, inriktning tunga fordon eller annan utbildning/kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Tidigare erfarenhet av arbete som mekaniker
• Datorvana, vi arbetar med digitala plattformar för dokumentation, tidsuppföljning och verkstadsproduktion.
• B-körkort, gärna högre

Meriterande
• Försvarsmaktens mekanikerutbildning på något fordonssystem är önskvärt, alternativt systemteknikerutbildning
• Erfarenhet av arbete med Försvarsmaktens materiel och fordon
• Erfarenhet av underhåll på tunga fordon
• Truckkort
• Traverskort

Personliga egenskaper
Du uppskattar att arbeta i team och bidrar till en god stämning i gruppen. Som mekaniker är du samarbetsvillig, flexibel och serviceorienterad. Vidare är du villig att utvecklas och du har även ett systematisk och noggrant tillvägagångsätt när du arbetar. Att arbeta med stridsfordon är ett fysiskt arbete där kroppen är igång och du kommer ibland annat behöva vistas i trångs utrymmen, det är därför viktigt att du är en person som gillar att röra på sig och hålla sig i form. Vi söker dig som har en positiv attityd till arbetet och verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning
Sysselsättningsgrad: heltid, dagtid – varierande arbetstider kan förekomma
Arbetsort: Markverkstad Syd/ Revingehed
Tillträdesdatum: snarast efter överenskommelse
Arbete medför även krav på resor och tjänstgöring, såväl inrikes som utrikes.
Tjänsten är en civil befattning.
Arbete med härdplaster kan förekomma på markverkstaden.

Upplysningar om befattningen
Sektionschef Jimmy Danielsson: 076- 610 90 11

Information om rekryteringsprocessen
HR Alexandra Falk: 070- 848 17 61

Fackliga företrädare
SACO: Bengt Blom
OFR-S: Tony Svensson
SEKO: Gerard Woll
OFR-O: Anders Norén
Samtliga kontaktas via tfn 035-266 20 00

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2022-04-01 Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling, verkstadsproduktion och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare, civilanställda i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. Utöver det så utbildas soldater inom logistik. FMTS har verksamhet på 23 orter i Sverige, från Boden i norr till Revingehed i söder.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Rekryteringskoordinator till Södra skånska regementet P 7

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Feb 16
Södra skånska regementet söker rekryteringskoordinator till HR/Personalavdelningen. Avdelningen består av två sektioner: HR- samt Personalförsörjningssektionen. Befattningen är placerad i Personalförsörjningssektionen, som ansvarar för bland annat marknadsförings- och attraktionsarbete, försvarsupplysning, rekrytering, bemanning, personaltjänst mobilisering, officersrekrytering, antagning- och nominering till nivåhöjande utbildning.

Idag består Personalförsörjningssektionen av en chef, en rekryteringsofficer, fyra skol-/yrkesinformatörer samt en rekryteringskoordinator med extern målgrupp som huvudfokus. Vi utökar med en ytterligare rekryteringskoordinator med internt fokusområde, att behålla personal.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:        

Rekryteringskoordinatorn koordinerar aktiviteter på P 7 fokuserat till att behålla personal. Du har en samordnande roll i officersrekryteringen på P 7 och handlägger anställningar för examinerade elever. Du samordnar nomineringsprocessen för utbildning mot högre officersutbildningar. Du samordnar även bemanningsärenden både inom och utom P 7 och har huvudansvaret för kursadministrationen på P 7. Du stödjer chefer i rekryteringsprocesser. Andra uppgifter kan förekomma inom ramen för verksamhetens behov.

Kvalifikationer


• Relevant högskoleutbildning inom personal/rekrytering eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren kan bedöma som likvärdig
• Goda kunskaper i MS Office-paketet
• Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
• God administrativ förmåga
• B-körkort

Meriterande


• Erfarenhet av planering- projekt/samordningsarbete
• Erfarenhet av arbete med rekrytering eller rekryteringsfrämjande verksamhet
• Arbete i statlig myndighet
• Erfarenhet av system PRIO, VIDAR
• Genomförd militär grundutbildning med värnplikt
• God kännedom om Försvarsmakten och dess verksamhet

Personliga egenskaper
Vi söker dig som stimuleras av utmaningar, har en hög arbetskapacitet, är kommunikativ och utåtriktad samt har en förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vi värdesätter att du har en positiv och lösningsorienterad grundsyn och snabbt kan sätta dig in i nya förutsättningar och arbetsuppgifter. Du skall ha lätt för att knyta och upprätthålla kontakter. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning, individuell lönesättning tillämpas enligt kollektivavtal. Civil arbetstagare i Försvarsmakten med arbetsort Revingehed.
Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

För frågor gällande befattningen kontakta Elvira Stafverfeldt, Rekryteringskoordinator P 7: 0738557180 alt. rekrytering-P7@mil.se

 

Fackliga företrädare

OF of-p7@mil.se
OFR/S senadin.sela@mil.se
SACO saco-revinge-p7@mil.se
SEKO seko-revinge-p7@mil.se 

 

Välkommen med din ansökan senast 2022-03-16.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra skånska regementet kallas också för P 7. P står för pansar eftersom regementet främst använder sig av pansarfordon. Vi genomför en militär grundutbildning för värnpliktiga i markstrid, mekaniserad och motoriserad strid med stöd av våra huvudfordon som är: stridsvagn 122, stridsfordon 9040C och pansarterrängbil 360.

P 7 har heltid- och deltidsanställd personal som tjänstgör i sina olika befattningar nationellt och internationellt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Fordonsmekaniker till FMTS Markverkstad i Revingehed

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Feb 17
Har du några års erfarenhet som mekaniker? Har du ett stort teknikintresse och tycker om att arbeta varierat? Då kan du vara mekanikern vi söker till Revingehed.

Vad kan vi erbjuda dig
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter till att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och du har möjlighet att ha en bra balans mellan arbetsliv och privatliv.

Markverkstaden Syd är enhet inom Försvarsmaktens tekniska skola, FMTS, som utför underhåller på Försvarsmaktens mark/flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd.
Markverkstadsenheten levererar tjänsterenligt kundkrav.

Du kommer att tillhöra Markverkstad Syd som är en Avdelning med ca 120 medarbetare, som bedriver verksamhet i Revingehed, Ronneby, Karlskrona och på Gotland.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som mekaniker arbetar du huvudsakligen med underhåll, reparation och felsökning på lätta och tunga hjulfordon, bandvagnar och dess system men även olika förkommande arbeten på Försvarsmaktens materiel och materielsystem.

Arbetet innebär både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering och ombyggnad utifrån fastställda underlag.

Kvalifikationer
• Du har lägst två- eller treårig gymnasieutbildning inom fordonsteknik, eller annan utbildning/kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Du har tidigare erfarenhet av arbete med fordonsunderhåll eller renovering inom liknande område
• Datorvana med kunskaper i Word och Excel
• B-körkort, gärna högre

Meriterande
• AC-certifikat
• Erfarenhet av arbete med Försvarsmaktens materiel

Personliga egenskaper
Hos oss är det viktigt att du har en positiv attityd till arbetet och verksamheten.
Du är kvalitetsmedveten, arbetar bra i grupp likväl som självständigt, är strukturerad, beslutsam samt gör korrekta avvägningar och prioriteringar. 
Vidare är du flexibel och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning
Sysselsättningsgrad: heltid, dagtid
Arbetsort: Revingehed
Tillträdesdatum: snarast efter överenskommelse
Arbete medför även krav på resor och tjänstgöring, såväl inrikes som utrikes.
Tjänsten är en civil befattning.
Arbete med härdplaster kan förekomma på markverkstaden.

Upplysningar om befattningen
Mikael Sjöberg, 076- 634 74 07

Information om rekryteringsprocessen
HR Alexandra Falk: 070- 848 17 61

Fackliga företrädare
SACO: Bengt Blom
OFR-S: Tony Svensson
SEKO: Gerard Woll
OFR-O: Anders Norén
Samtliga kontaktas via tfn 035-266 20 00.

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2022-03-14. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling, verkstadsproduktion och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare, civilanställda i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. Utöver det så utbildas soldater inom logistik. FMTS har verksamhet på 23 orter i Sverige, från Boden i norr till Revingehed i söder.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Maskinbearbetare till FMTS Markverkstad i Revingehed

Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Läs mer Feb 17
Har du några års erfarenhet som verkstadsmekaniker ? Har du ett stort teknikintresse och tycker om att arbeta varierat? Då kan du vara den vi söker till Revingehed. 

Vad kan vi erbjuda dig
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter till att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och du har möjlighet att ha en bra balans mellan arbetsliv och privatliv.  

Markverkstaden Syd är enhet inom Försvarsmaktens tekniska skola, FMTS, som utför underhåller på Försvarsmaktens mark/flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd. Markverkstadsenheten levererar tjänsterenligt kundkrav. 

Du kommer att tillhöra Markverkstad Syd som är en Avdelning med ca 120 medarbetare, som bedriver verksamhet i Revingehed, Ronneby, Karlskrona och på Gotland.

Huvudsaklilga arbetsuppgifter
Som maskinbearbetare arbetar du huvudsakligen med tillverkning, reparation, klippning/bockning av plåt samt svarv och fräsning men även olika förkommande arbeten på Försvarsmaktens materiel och materielsystem. Arbetet innebär både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering och ombyggnad utifrån fastställda underlag. 

Kvalifikationer


• Utbildning inom verkstads/maskinteknik, verktygsmakare eller annan motsvarande utbildning/kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Tidigare erfarenhet av arbete som maskinbearbetare inom liknande område
• Datorvana med kunskaper i Word och Excel
• B-körkort, gärna högre 

Meriterande


• Erfarenhet inom svetsning
• Erfarenhet enklare ritläsning
• Erfarenhet av verkstadsdrift och materielunderhåll
• Truckkort
• Traversutbildning

Personliga egenskaper
Hos oss är det viktigt att du har en positiv attityd till arbetet och verksamheten. Du är kvalitetsmedveten, arbetar bra i grupp likväl som självständigt, är strukturerad, beslutsam samt gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vidare är du flexibel och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt

Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning Sysselsättningsgrad: heltid, dagtid

Arbetsort: Revingehed

Tillträdesdatum: snarast efter överenskommelse

Arbete medför även krav på resor och tjänstgöring, såväl inrikes som utrikes.

Tjänsten är en civil befattning.

Arbete med härdplaster kan förekomma på markverkstaden. 

Upplysningar om befattningen
Mikael Sjöberg, 076- 634 74 07

Information om rekryteringsprocessen
HR Alexandra Falk: 070- 848 17 61

Fackliga företrädare
SACO: Bengt Blom

OFR-S: Tony Svensson

SEKO: Gerard Woll

OFR-O: Anders Norén

Samtliga kontaktas via tfn 035-266 20 00

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2022-03-14. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling, verkstadsproduktion och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare, civilanställda i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. Utöver det så utbildas soldater inom logistik. FMTS har verksamhet på 23 orter i Sverige, från Boden i norr till Revingehed i söder.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Elsäkerhetshandläggare till Södra skånska regementet P 7

Servicehandläggare
Läs mer Feb 15
Elsäkerhetshandläggaren är Revinge garnisons utsedde företrädare inom elområdet med särskilda uppgifter, befogenheter och ansvarsområden avseende det systematiska elsäkerhetsarbetet.

Om tjänsten
I tjänsten ingår uppgifter av allmän handläggningskaraktär där du kommer att arbeta som en del av en stab. Arbetsuppgifterna skiftar därmed med aktuella projekt av varierande karaktär och med övrigt militärt stabsarbete. Dessa projekt och arbetsuppgifter kan vara både långsiktiga och med korta tidsförhållanden. Det innebär ofta uppgifter som att stödja andra handläggare inom andra sakområden än det egna. Därmed krävs en god vana av och förmåga till både självständigt arbete och att arbeta som en del av ett lag. En god förmåga till flexibilitet och att växla i tempo är även en förutsättning. Tjänsten innebär till del att utbilda andra inom området elsäkerhet, varvid en pedagogisk vana och förmåga att utbilda andra krävs. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter


• Stödjer chef Revinge garnison samt utifrån behov övriga organisationsenheter i garnisonen i det systematiska elsäkerhetsarbetet
• Sammanhåller Revinge garnisons elsäkerhetsanalysarbete
• Dokumenterar övergripande och fördjupade elsäkerhetsanalyser 
• Stödjer chefer i deras arbete att analysera, implementera och vidmakthålla ett systematiskt elsäkerhetsarbete i verksamheten
• Stödjer elarbetesansvarig, eldriftsansvariga och skyddsombud inom området elsäkerhet 
• Utbildar underställda chefer och personal inom elsäkerhets- och strömförsörjningsområdet 
• Medverkar till att elsäkerhetens roller är utsedda 
• Deltar i Försvarsmaktens elsäkerhetsarbete

Kvalifikationer


• Svenskt medborgarskap 

• Körkort med minst behörighet B
• God erfarenhet av att jobba i Microsoft Office

Meriterande


• Erfarenhet av systematiskt elsäkerhetsarbete
• Erfarenhet av arbetsmiljöarbete
• Utbildning som elyrkesman
• Erfarenhet av militärt arbete och erfarenhet av arbete i stab

Personliga egenskaper
Som person samarbetar du effektivt med andra, delar med dig av kunskaper, erfarenheter och information. Du stödjer andra i strävan efter att uppnå gemensamma mål och har en god förmåga att skapa kontakter och relationer. Du följer organisationens regler och procedurer, gör tydliga prioriteringar och fördelar resurser effektivt. Du har förmåga att se möjligheter och utvecklingsområden samt lätt för att kommunicera och en god förmåga att arbeta strukturerat. I rollen förväntas du utveckla såväl specialistkompetens och sakkunskap inom egna yrkesområdet som förmåga inom övriga arbetsuppgifter.

Övrigt
Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning, individuell lönesättning tillämpas enligt kollektivavtal. Civil arbetstagare i Försvarsmakten med arbetsort Revingehed. Tjänsten kräver tidvis arbete på annan ort och tillämpar periodplanerad arbetstid. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

För frågor gällande befattningen kontakta sektionschef Lars Greko: g3-p7@mil.se
För frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta Elvira Stafverfeldt, rekryteringskoordinator P 7: 0738557180 alt rekrytering-p7@mil.se

Fackliga företrädare
OF of-p7@mil.se
OFR/S senadin.sela@mil.se 
SACO saco-revinge-p7@mil.se
SEKO sven-erik.borg@mil.se 

Välkommen med din ansökan senast 2022-03-13.

 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra skånska regementet kallas också för P 7. P står för pansar eftersom regementet främst använder sig av pansarfordon. Vi genomför en militär grundutbildning för värnpliktiga i markstrid, mekaniserad och motoriserad strid med stöd av våra huvudfordon som är: stridsvagn 122, stridsfordon 9040C och pansarterrängbil 360.

P 7 har heltid- och deltidsanställd personal som tjänstgör i sina olika befattningar nationellt och internationellt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Fältpastor till Mali15

Församlingspräst med specialuppgifter
Läs mer Nov 10
Den 18 juni 2013 beslutade riksdagen att Sverige skall stödja FN i dess stabiliseringsinsats i

Mali (se riksdagens proposition 2012/13:173). Insatsen startade den 1 juli 2013 och är en kapitelVII-insats. Sverige bemannar ett antal stabsbefattningar med placering i Bamako och Gao. Under 2019-2020 har Sverige förändrat bidraget i Mali, vilket innebär att en ny camp är etablerad i Gao. Huvuddelen av förbandet kommer att arbeta i den svenska kontingenten i Gao som verkar inom ramen för FN:s insats i Mali.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som fältpastor ansvarar du för förbandets själavård och gudstjänstliv. Du har en viktig roll i förbandets krishanteringsuppgifter och du stödjer cheferna i frågor som rör etiska/moraliska frågor. Samverkan sker regelbundet med andra trossamfund på campen.


Kvalifikationer


• Teologie kandidatexamen
• Prästvigd i svenska kyrkan eller motsvarande utbildning från annat trossamfund.
• Godkänd värnplikt eller genomförd GSU INT.
• Uppfyller FM medicinska och fysiska krav för tjänstgöring vid internationell insats.

 
Meriterande kvalifikationer

Tidigare utlandstjänstgöring som präst inom Försvarsmakten eller Svenska kyrkan i utlandet.


Personliga egenskaper

För att trivas i uppgiften som fältpastor i internationell insats behöver du ha en god social förmåga. Du har lätt för att skapa förtroende och besitter en lyhördhet för människors behov. Som präst på insats bör du vara medveten om uppdragets speciella karaktär att ingå i en militär kontext. En god egenskap är flexibilitet och att kunna växla mellan olika uppgifter och att kunna stödja med uppgifter i stabsarbetet.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Övrigt

Du placeras tidsbegränsat i insatsorganisationen och tjänstgör under utbildning och insats. Insatstid snarast tom maj 2022. Arbetsort: Gao. Tillträde: snarast enl ök. Vid frågor eller för mer information kontakta p7-kfe-s1@mil.se

Fackliga företrädare
OFR/O: of-p7@mil.se
OFR/S: Senadin.sela@mil.se
SEKO: Sven-Erik.Borg@mil.se
SACO: saco-revinge-p7@mil.se

Sista ansökningsdag: 2022-02-21
Till ansökan bifogas CV och personligt brev inklusive två referenser samt övriga intyg och betyg relevanta för tjänsten.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra skånska regementet kallas också för P 7. P står för pansar eftersom regementet främst använder sig av pansarfordon. Vi genomför en militär grundutbildning för värnpliktiga i markstrid, mekaniserad och motoriserad strid med stöd av våra huvudfordon som är: stridsvagn 122, stridsfordon 9040C och pansarterrängbil 360.

P 7 har heltid- och deltidsanställd personal som tjänstgör i sina olika befattningar nationellt och internationellt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Kundmottagare vid Teknisk Kundmottagning i Revinge garnison

Kundmottagare/Verkmästare, bilverkstad
Läs mer Jan 21
Är du teknikintresserad och tycker om att jobba varierat? Vill du vara med och påverka Sveriges försvarsförmåga? Då kan du vara den kundmottagare vi söker till Revinge garnison.

Om verksamheten
Sedan 2019-01-01 finns vid varje garnisonsort en Logistikenhet organiserad och inom denna, vid den Tekniska avdelningen, en Teknisk Kundmottagning (TKM). TKM är navet för samordning, beställning och uppföljning av underhållsåtgärder på materielen som används av förbanden på garnisonsorten. TKM har också ansvaret för de vårdanläggningar som finns vid garnisonen.
I Revinge garnison har vi huvudsakligen mekaniserade förband med både bandgående- och hjulgående stridsfordon. Härutöver finns en flotta av diverse fordonstyper, ledningssystem och annan materiel. Detta innebär att vi har en stor spännvidd på vilka typer av materiel som skall underhållas.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som kundmottagare arbetar du med planering, bokning och återrapportering av underhållsproduktion. Arbetet innebär planering av objekten efter de prioriteringar och styrningar som finns i syfte att säkerställa och kvalitetssäkra arbetet ur ett kundperspektiv med hög servicegrad. Du kommer att ha löpande kontakter med kunder och ägare av materiel. Du kommer även att hantera kundsynpunkter och upprätta avvikelserapporter enligt behov.

Du ska också vara beredd att stödja brukare som genomför vård i vårdanläggningarna och vara behjälplig med att låna ut verktyg och annan utrustning som tillhandahålls via TKM.

Kvalifikationer• Gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande som av arbetsgivaren kan bedömas som likvärdig
• Goda datorkunskaper
• B-körkort

Meriterande• Erfarenhet av arbete som kundmottagare inom fordonsbranschen eller annan erfarenhet som av arbetsgivaren kan bedömas som likvärdig
• Erfarenhet av och kunskap i verkstadsdrift och materielunderhåll i Försvarsmakten
• Erfarenhet av arbete i SAP
• Erfarenhet av Försvarmaktens system för materielunderhåll PRIO (SAP) och LIFT.
• Goda kunskaper i Excel
 

Personliga egenskaper
Hos oss är det viktigt att du har en positiv attityd till arbetet och verksamheten. Vi söker dig som arbetar bra självständigt likväl som i grupp. Som person är du strukturerad och gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vi söker dig som är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Anställningen
Civil tjänsteman, anställs tillsvidare med 6 månaders provanställning. Individuell lönesättning tillämpas. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Tjänstgöringsort Revingehed, Södra Skånska Regementet, ca 20 km utanför Lund.

Förfrågningar gällande tjänsten kan göras till Sektionschef Håkan Larsson: 070-264 87 29

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2022-02-18. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Fackliga företrädare
OF of-p7@mil.se
OFR/S senadin.sela@mil.se 
SACO saco-revinge-p7@mil.se
SEKO sven-erik.borg@mil.se 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra skånska regementet kallas också för P 7. P står för pansar eftersom regementet främst använder sig av pansarfordon. Vi genomför en militär grundutbildning för värnpliktiga i markstrid, mekaniserad och motoriserad strid med stöd av våra huvudfordon som är: stridsvagn 122, stridsfordon 9040C och pansarterrängbil 360.

P 7 har heltid- och deltidsanställd personal som tjänstgör i sina olika befattningar nationellt och internationellt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Regionala säkerhetshandläggare, Revinge

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Feb 9
Om tjänsten
Vi söker medarbetare till två civila befattningar vid Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS med placering vid Staben med arbetsort Umeå och Revinge.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetet innebär att handlägga och ansvara för enhetens säkerhetsärende och vara behjälplig med övrigt förekommande uppgifter och stabstjänst.


• Genomföra och stödja ordinarie linjeorganisation med säkerhetsprövning och uppföljning av SUA-personal, (Säkerhetsskyddad Upphandling med säkerhetsskyddsAvtal) inom region syd och väst.
• Administrera och dokumentera handlingar rörande säkerhetsprövningsintervju, registerkontroll och sekretessbevis.
• Inneha rollen som säkerhetsman vid enheten och handlägga uppgifter som säkerhetsplanering, säkerhetsanalyser och genomföra internkontroller samt genomföra utbildningar.
• Delta i enhetens övrigt förekommande arbete med framförallt stabstjänst.

Du kommer ingå i ett arbetslag som har till uppgift att säkerställa att förbandet handlägger ärende inom säkerhetsskyddet där myndigheten är skyldig att följa säkerhetsskyddslagen, säkerhetsförordningen samt Försvarsmaktens föreskrifter. Arbetet innebär resor inom framförallt region mitt och syd med 1-3 resdagar/vecka.

Kvalifikationer


• Tidigare erfarenhet av administrativt arbete
• Tidigare erfarenhet av arbete med handläggning av säkerhetsfrågor på operativ och/eller strategisk nivå
• Lägst 3-årig gymnasieutbildning.
• B-körkort.
• Goda kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift.

Meriterande


• Tidigare tjänstgöring i säkerhetsbefattning i Försvarsmakten eller annan myndighet med arbetsuppgifter rörande säkerhetsprövning.
• Erfarenhet av arbete med säkerhetsskyddsavtal och registerkontroll
• Universitets eller högskoleutbildning med inriktning på beteendevetenskap.
• Grundläggande militär utbildning.

Personliga egenskaper
Som person är du öppen och social med en god samarbetsförmåga. Du har förmåga att skapa och behålla förtroende och har hög säkerhetsmedvetenhet. Vidare ser vi att du är noggrann, ordningssam och strukturerad samt analytisk med en förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt mot uppsatta mål.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Försvarsmakten tillvaratar de kvalitéter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Övrigt
Arbetsort: Revinge.
Tidsbegränsad anställning på 6 månader med möjlighet till förlängning. 
Tillträde snarast.
Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer genomföras enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen före anställning.
Befattningen är civil men vid anställning ingår skyldighet att krigsplaceras i Försvarsmaktens insatsorganisation, delta i utbildningar, övningar samt genomföra internationell tjänst.

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta:
Rekryterande chef Rigmor Beck-Friis, nås via växel 019-39 35 00.

För upplysningar angående anställningsvillkor kontakta:
HR-generalist Jovanna Pettersson Gambino, nås via växel 019-39 35 00.

Fackliga kontakter vid FMTIS:
SACO Pär-Erik Lohman,
SEKO Matz Felix,
OFR/S Martin Sparr,
OFR/O Johan Nestvall-Boo,
Samtliga nås via växeln på 019-39 35 00.

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-16. Din ansökan bör innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 600 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Materielhandläggare MR S Skånska gruppen (SSK)

Logistiker
Läs mer Jan 31
Materielhandläggare MR S Skånska gruppen (SSK)

 

Skånska gruppen (SSK) vid Södra Militärregionen (MR S) söker nu vår nya kollega i rollen som  materielhandläggare. Skånska gruppen ingår i Södra Militärregionen och ansvarar för 46. – 49. Hemvärnsbataljon samt stödjer Frivilliga försvarsorganisationers utbildning av soldater.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter


• Administrera materiel och fordon i system PRIO och LIFT
• Deltaga vid materielkontroller och inventeringar
• Deltaga vid hemvärns övningar
• Hanterar beställningar av förnödenheter
• Upprätta kundvagnar i PRIO
• Genomföra transporter av fordon och materiel
• Beställer reservdelar till förbandet
• Godshantering vid lokalt lager
• Administrerar felrapporter och servicemeddelande

 

Kvalifikationer


• Gymnasieexamen
• Flerårig arbetslivserfarenhet av logistik/administration
• Goda kunskaper i svenska tal och skrift
• Goda kunskaper i it-system såsom Microsoft Office
• Goda kunskaper om logistik och lagerhållning
• Körkort klass B
• Dela FM värdegrund

 

Meriterande


• Erfarenhet av logistik och materialadministration inom Försvarsmakten
• Arbetat i FM interna redovisningssystem SAP, LIFT och/eller Prio
• Försvarsmaktsförarbevis på lätta och tunga hjulfordon
• Kunskap och förstå hur Hemvärnet är uppbyggt
• Kännedom om materiel som används inom Hemvärnet/Försvarsmakten
• Erfarenhet från Försvarsmakten i form av värnplikt eller hemvärnet.
• Vana att hantera sekretessinformation
• Körkort med högre klass än B

Personliga egenskaper

Du har god förmåga att arbeta självständigt med mandat, är noggrann och har god förmåga att arbeta med flera projekt parallellt. Du har hög social kompetens och delar Försvarsmaktens värdegrund. Du är såväl serviceinriktad som resultatinriktad och har en mycket god samarbetsförmåga. Vi förväntar oss att du har en hög personlig integritet och förmåga att skapa och bibehålla förtroende. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Sysselsättningsgrad: Heltid
Arbetsort: Revingehed
Tillträdesdatum: Snarast eller enligt överenskommelse
Lön: Individuell lönesättning
Befattningen innebär att du huvudsakligen kommer jobba dagtid men helg- och kvällsarbete förekommer.

Resor förekommer.

Befattningen är civil.

I Försvarsmakten är träning en arbetsuppgift med tre h/vecka.

 

Upplysningar om befattningen och rekryteringsprocessen lämnas av:

Chef logistiksektionen Christian Rix 0729841114

 

Fackliga företrädare

Thomas Johansson (OF)                       

Senadin Sela (OFRS)                            

Sven-Erik Borg (SEKO)                         

Maria Iglesias (SACO)

Samtliga nås via växeln 046-36 80 00

 

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2022-02-12.

Ansökningar kommer att hanteras först efter sista ansökningsdagen har gått ut.

Din ansökan bör innehålla CV samt personligt brev.

 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra Militärregionen (MR S) är ett krigsförband och en Organisationsenhet där Chef och Stab är lokaliserad till Revingehed. Organisationen består av Chef med stab, fem utbildningsgrupper för utbildning och stöd av hemvärn samt ca 7000 hemvärnssoldater organiserade i elva bataljoner och ett antal fristående enheter. C MR S med regional stab leder underställda förband, samverkar med regionala och lokala aktörer, leder säkerhets- och underrättelsetjänsten samt stödjer operativ- och taktisk chef som löser uppgift inom regionen.

Södra Militärregionens organisation och verksamhetsområde omfattar länen Östergötland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Blekinge och Skåne. Läs mer om Södra militärregionen här.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Aggregatmekaniker till FMTS Markverkstad i Revingehed

Servicetekniker, maskin
Läs mer Dec 20
Har du några års erfarenhet som mekaniker? Har du ett allmänt teknikintresse och tycker om att arbeta varierat? Då kan du vara den mekaniker vi söker till Markverkstad Revingehed.

Vad kan vi erbjuda dig
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och du ha möjlighet att ha en bra balans mellan arbetsliv och privatliv.

Markverkstäderna (MvE) är en enhet inom Försvarsmaktens tekniska skola, FMTS, som utför underhåll på Försvarsmaktens markmateriel, flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd. Detta innebär underhåll i form av tillsyn, reparationer, tillverkning, demontering/skrotning, modifieringar, driftstöd, teknisk anpassning och materielundersökning. Markverkstadsenheten levererar tjänster enligt kundkrav.

Du kommer att tillhöra Markverkstad Syd som bedriver verksamhet i Revingehed, Ronneby, Karlskrona och Tofta och har cirka 120 medarbetare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som mekaniker arbetar du huvudsakligen med underhåll, reparation och felsökning på småmaskiner, containrar, elverk och dess system men även olika förkommande arbeten på Försvarsmaktens materiel och materielsystem. Arbetet innebär både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering och ombyggnad utifrån fastställda underlag.

Kvalifikationer
• Du har lägst två- eller treårig gymnasieutbildning inom fordonsteknik, maskintekniker eller verkstadsteknik, inriktning fordon eller annan utbildning/kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Erfarenhet av arbete med t ex mekaniskt underhåll eller renovering inom liknande område
• Datorvana, vi arbetar med digitala plattformar för felsökning, dokumentation, tidsuppföljning och verkstadsproduktion
• Körkort lägst klass B, gärna högre behörighet

Meriterande
• Erfarenhet av arbete med Försvarsmaktens materiel och fordon
• Erfarenhet och kunskap av verkstadsdrift och materielunderhåll
• AC-certifikat
• Truckkort
• El erfarenhet
• Erfarenhet av lödning

Personliga egenskaper
Hos oss är det viktigt att du har en positiv attityd till arbetet och verksamheten. Du är kvalitetsmedveten, arbetar bra i grupp likväl som självständigt, är strukturerad, beslutsam samt gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vidare är du flexibel och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning
Sysselsättningsgrad: heltid, dagtid – varierande arbetstider kan förekomma
Arbetsort: Markverkstad Syd/ Revingehed
Tillträdesdatum: snarast efter överenskommelse
Arbete medför även krav på resor och tjänstgöring, såväl inrikes som utrikes.
Tjänsten är en civil befattning.

Arbete med härdplaster kan förekomma på markverkstaden.

Upplysningar om befattningen
Mikael Sjöberg, 076- 634 74 07

Information om rekryteringsprocessen
HR Alexandra Falk: 070- 848 17 61

Fackliga företrädare
SACO: Bengt Blom
OFR-S: Tony Svensson
SEKO: Gerard Woll
OFR-O: Anders Norén
Samtliga kontaktas via tfn 035-266 20 00

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2022-01-31. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling, verkstadsproduktion och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare, civilanställda i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. Utöver det så utbildas soldater inom logistik. FMTS har verksamhet på 23 orter i Sverige, från Boden i norr till Revingehed i söder.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Handläggare förnödenhetsförsörjning till Logistikberedningen

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Dec 20
P 7 söker Handläggare förnödenhetsförsörjning till Logistikberedningen

Är du en driven och målmedveten person med erfarenhet av FM logistiksystem? Vill du vara med och utveckla förnödenhetsförsörjning och logistik i försvarsmakten?

Om enheten

Logistikenheten är en enhet vid Södra skånska regementet P 7 och skall stödja samtliga enheter inom garnisonen med logistik.

Logistikberedningen är en avdelning vid Logistikenheten som analyserar, bereder, planerar och följer upp Logistikenhetens uppgifter vid Revinge garnison. Avdelningen utför Logistikenhetens genomförandeplanering och samordnar logistikstödet till hänvisade förband samt utgör verksamhetsstöd till övriga enheter i garnisonen inom förnödenhetsförsörjning, teknisk tjänst och transporttjänst.

Huvudsakliga arbetsuppgifter. Det övergripande arbetet innebär ansvar för analys, beredning, planering och uppföljning för tilldelade uppgifter inom området förnödenhetsförsörjning. Det innebär också ansvar för att utbilda och ge direktiv både inom enheten samt hänvisade förband. Arbetet genomförs både enskilt och tillsammans med andra.

Arbetet inom förnödenhetsförsörjning genomförs i FM stödsystem LIFT och PRIO varför god datakunskap hos våra handläggare är ett krav.

Som handläggare förnödenhetsförsörjning kommer du att krigsplaceras vid Militärbas Revinge vilket ställer vissa krav på fysisk kondition.

Kvalifikationer

· 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som kan anses likvärdiga.

· Goda datakunskaper.

· Körkortsbehörighet B

· Tidigare erfarenhet inom förnödenhetsförsörjning och/eller teknisk tjänst

· Svensk medborgare

Meriterande

· Goda kunskaper i Försvarsmaktens logistiksystem.

· Goda kunskaper i Försvarsmaktens redovisningssystem LIFT/PRIO

· Logistikutbildad inom förnödenhetsförsörjning eller teknisk tjänst.

· Tidigare arbete som handläggare inom logistik.

· Utbildning i projektmetodik

· Genomförd militär utbildning (GU, GMU, GSU)

· Genomförd militär utlandstjänst

Personliga egenskaper

· Du har en egen drivkraft att utveckla dig själv, organisationen och verksamheten.

· Du är självgående och bra på att skapa struktur i arbetet så att det är alltid är ordning och reda.

· Du ser lösningar istället för problem.

· Du har god kommunikativ förmåga och är duktig på att bygga relationer även utanför egen avdelning.

· Du arbetar prestigelöst för verksamhetens bästa.

· Du är bra på att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt Försvarsmaktens värdegrund som slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare. Sysselsättningsgrad: Heltid Arbetsort: Revingehed Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

För upplysningar om befattningen kontakta: Avdelningschef, Richard Andersson på e-post: richard.andersson@mil.se

Tillträde sker efter överenskommelse och vi tillämpar sex månaders provanställning. Till ansökan skall det bifogas ett CV och ett löneanspråk.

Fackliga företrädare:


• Johan Reispass (OF); johan.reispass@mil.se
• Senadin Sela (OFRS); senadin.sela@mil.se
• Sven-Erik Borg (SEKO); sven-erik.borg@mil.se
• Linda Persson (SACO); linda.persson@mil.se

Välkommen att registrera Din ansökan, innehållande CV och personligt brev samt övriga handlingar, senast 2022-01-23.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra skånska regementet kallas också för P 7. P står för pansar eftersom regementet främst använder sig av pansarfordon. Vi genomför en militär grundutbildning för värnpliktiga i markstrid, mekaniserad och motoriserad strid med stöd av våra huvudfordon som är: stridsvagn 122, stridsfordon 9040C och pansarterrängbil 360.

P 7 har heltid- och deltidsanställd personal som tjänstgör i sina olika befattningar nationellt och internationellt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Försöjningsavdelning P 7 söker förrådsman/kvinna

Lagerarbetare
Läs mer Dec 20
Vi söker en medarbetare som vill vara med att utveckla och arbeta med materialförsörjning i Försvarsmakten. 
Om enheten

Logistikenheten/Försörjningsavdelningen är Södra skånska regementets enhet för stöd till samtliga  förband i garnisonen vad avser förnödenhetsförsörjning. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera den utrustning som soldater nyttjar. Det innebär att vi förårdshåller och  hanterar soldatens personliga utrustning som uniform och vapen. Vi förrådshåller också soldaters gemansam utrustningar som fordon, stridsfordon, tält, ammunition osv. 

Enheten hanterar också garnisonens Godsmottagning vilket innebär att vi tar emot och skickar det gods som hateras i Revinge garnison. Vid godsmottagningen finns det också en del som hanterar fordon som kan lånas för kortare tider. Godsmottagningen hanterar också all drivmedelshantering och drivmedelsanläggningar, samt farligt avfall. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Det övergripande arbetet går ut på att genomföra mottagning, förrådshållning, materielunderhåll och utlämning av materiel till verksamhet inom Försvarsmakten. Detta innebär att du har en hel del kontakt med våra interna och externa kunder.

Det mesta av vår vardag handlar om att se till att vår kärnverksamhet och förnödenhetsförsörjning fungerar. För att genomföra detta använder vi oss av systemstöd i SAP miljö (PRIO) och LIFT. Detta medför att god datakunskap inte bara är en fördel utan ett krav hos oss.

Vi söker nu i första hand någon till vår servicesektion. servicesektion hanterar till huvudsak den personliga utrustningen som soldater bär. Det är uniformens alla olika klädesplagg. Soldaters olika personliga bärsystem som t.ex. ryggsäck och väskor hanteras också vid sektionen. Mycket av arbetet innebär att man möter soldater, officerare och annan personal som behöver byta, förnya eller lämna in sin utrustning. Därför bör man tycka om och ha god kundvana/kundmöten.

  Kvalifikationer


• 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren bedöms som likvärdigt.
• Goda Datakunskaper.
• Körkortsbehörighet B.
• Tidigare erfarenheter inom förrådshållning avrop och/eller logistik.

Meriterande


• Truckkort
• C-körkort
• ADR behörigheter 
• Hjullastarutbildning
• Goda kunskaper i Försvarsmaktens materielprocesser
• Goda kunskaper i Försvarsmaktens redovisningssystem LIFT/PRIO
• Drivmedelsutbildning
• Ammunitionsutbildning
• Tidigare arbete inom Försvarsmakten eller annan relevant kunskap om organisationen.

Personliga egenskaper

Du har egen drivkraft, är kundorienterad och trivs att arbeta tillsammans med andra yrkeskategorier. Du har hög personlig integritet och kan fatta självständiga beslut. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning för tjänsten liksom god fysisk kondition. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Det är en fördel om du har erfarenhet från Försvarsmaktens försörjnings-, underhålls- eller logistikarbete. Du får gärna ha genomfört militär grundutbildningunder de senaste 10 åren eller varit/är antställd som soldat (GSS/T). 
Det är en fördel om du har aktuella förarbevis på tunga fordon (lastbil/stridsfordon). 

Övrigt:

Anställningsform: Tillsvidare.
Sysselsättningsgrad: Heltid
Arbetsort: Revingehed
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse eller snarast möjligt. 

 

För upplysningar om befattningen kontakta:
Avdelningachef, Patrik Ekstrand på e-post: patrik.ekstrand@mil.se

Tillträde sker efter överenskommelse och vi tillämpar sex månaders provanställning. Till ansökan skall det bifogas ett CV och ett löneanspråk. 

Fackliga organisationer nås via växel 046-368000

Fackliga företrädare:


• Johan Reispass (OF); johan.reispass@mil.se
• Senadin Sela (OFRS); senadin.sela@mil.se
• Sven-Erik Borg (SEKO); sven-erik.borg@mil.se
• Linda Persson (SACO); linda.persson@mil.se

Välkommen att registrera Din ansökan, innehållande CV samt övriga handlingar, senast 2022-01-23


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra skånska regementet kallas också för P 7. P står för pansar eftersom regementet främst använder sig av pansarfordon. Vi genomför en militär grundutbildning för värnpliktiga i markstrid, mekaniserad och motoriserad strid med stöd av våra huvudfordon som är: stridsvagn 122, stridsfordon 9040C och pansarterrängbil 360.

P 7 har heltid- och deltidsanställd personal som tjänstgör i sina olika befattningar nationellt och internationellt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Mekaniker sökes till FMTS

Maskinmekaniker/Skogsmaskinmekaniker
Läs mer Dec 23
Just nu är vi en expansiv fas och söker fler medarbetare till vår verksamhet.

Har du några års erfarenhet som mekaniker? Har du ett stort teknikintresse, kvalitetsmedveten och tycker om att arbeta varierat? Då kan du vara den mekaniker vi söker till Revingehed.

Vad kan vi erbjuda dig
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas.

Markverkstad Syd som är en avdelning inom FMTS med ca 120 medarbetare.

Vi utför underhåll på Försvarsmaktens markmateriel och levererar tekniskt systemstöd. Detta innebär underhåll i form av tillsyn, reparationer, tillverkning, modifiering, driftstöd, teknisk anpassning och materielundersökning. Markverkstad Syd bedriver verksamhet i Revingehed, Ronneby, Karlskrona och på Tofta.

Arbetsuppgifter
Som mekaniker arbetar du huvudsakligen med underhåll, reparation och felsökning på försvarsmakten stridsfordon såsom stridsvagn 122, stridsfordon 90 eller pansarterrängbil 360. Arbetet innebär både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering och ombyggnad utifrån fastställda underlag.

Kvalifikationer


• Du har lägst två- eller treårig gymnasieutbildning inom fordonsteknik, inriktning tunga fordon eller annan utbildning/kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Tidigare erfarenhet av arbete som mekaniker
• Datorvana, vi arbetar med digitala plattformar för dokumentation, tidsuppföljning och verkstadsproduktion.
• B-körkort, gärna högre

Meriterande


• Försvarsmaktens mekanikerutbildning på något fordonssystem är önskvärt, alternativt systemteknikerutbildning.
• Erfarenhet av arbete med Försvarsmaktens materiel och fordon
• Erfarenhet av underhåll på tunga fordon
• Truckkort
• Traverskort

Personliga egenskaper

Du uppskattar att arbeta i team och bidrar till en god stämning i gruppen. Som mekaniker är du samarbetsvillig, flexibel och serviceorienterad. Vidare är du villig att utvecklas och du har även ett systematisk och noggrant tillvägagångsätt när du arbetar. Att arbeta med stridsfordon är ett fysiskt arbete där kroppen är igång och du kommer ibland annat behöva vistas i trångs utrymmen, det är därför viktigt att du är en person som gillar att röra på sig och hålla sig i form. Vi söker dig som har en positiv attityd till arbetet och verksamheten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning Sysselsättningsgrad: heltid, dagtid – varierande arbetstider kan förekomma
Arbetsort: Markverkstad Syd/ Revingehed
Tillträdesdatum: snarast efter överenskommelse

Arbete medför även krav på resor och tjänstgöring, såväl inrikes som utrikes.
Tjänsten är en civil befattning.

Arbete med härdplaster kan förekomma på markverkstaden.

Upplysningar om befattningen
Sektionschef Jimmy Danielsson: 076- 610 90 11

Information om rekryteringsprocessen
HR Alexandra Falk: 070- 848 17 61

Fackliga företrädare
SACO: Bengt Blom
OFR-S: Tony Svensson
SEKO: Gerard Woll
OFR-O: Anders Norén

Samtliga kontaktas via tfn 035-266 20 00

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2022-01-23. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling, verkstadsproduktion och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare, civilanställda i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. Utöver det så utbildas soldater inom logistik. FMTS har verksamhet på 23 orter i Sverige, från Boden i norr till Revingehed i söder.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Serviceman Övningsfältssektionen Revingehed

Måleri, servicearbetare
Läs mer Dec 6
Om tjänsten
I befattningen ingår drift och underhållsarbeten samt arbete med
övningsfältssäkerhet. Tjänsten innebär både arbete med tunga maskiner och
verktyg samt fysiskt arbete.
Efterhand kommer du ges möjlighet att utveckla och förvalta rutiner inom ditt
område. För att genomföra ditt arbete måste du ha lätt för att sätta dig in i
verksamheten och förstå de olika behoven som finns i vår stora organisation.
Arbetsuppgifterna ställer stora krav på självständighet, ett systematiskt
arbetssätt, serviceorientering och förmåga till hög stresstolerans.
Du kommer tillhöra Utbildningsstödenhetens övningsfältssektion som i
huvudsak har verksamhet på Revingehed men jobbet kan innebära tjänstgöring
på flera övningsfält i Skåne. Tjänstgöringen sker på planerad arbetstid som kan
omfatta både försvarsmaktsdygn, jour, kväll- och helgtjänst.
Kompetensutveckling inom ramen för tjänsten kommer att planeras in.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Drift och underhållsarbeten av övningsplatser, skjutbanor och övriga
utbildningsanordningar
- Måltillverkning samt drift och underhåll av förekommande målsystem
- Säkerhetsarbete omfattande bl a avspärrning av vägar och markområden
- Övriga rutinbaserade återkommande serviceuppgifter
Krav
? Körkort B
Meriterande
? Erfarenhet av Försvarsmakten eller försvarssektorn
? Tidigare anställning som GSS
? BE/C/CE körkort
? Militärt förarbevis terränglastbil/lastbil/terränghjuling
? Förarbevis/yrkesbevis på hjullastare, grävmaskin, truck
? Erfarenhet av snickerimaskiner
? Dokumenterad utbildning/erfarenhet av motorhandsåg och röjsåg
? Erfarenhet av arbete i datormiljö
 
Personliga egenskaper
Du har en hög känsla för service, organisation och struktur, är i hög grad
självgående och vågar ta egna initiativ inom givna riktlinjer. Du är flexibel
och prestigelös i ditt sätt och trivs att samarbeta med andra. Vi lägger stor
vikt vid personliga egenskaper vid rekryteringen och söker medarbetare med
rätt attityd, värderingar och inställning.
Övrigt
Tjänsten är heltid, tidsbegränsad anställning, ALVA.
Arbetsort: Revingehed
Tillträde enligt överenskommelse. 
Vid frågor om befattningen och rekryteringsprocessen kontakta
sektionschefen Alexander Linde, 046-368351
 
Fackliga organisationer: 
OFR/O Erik Persson, OF-p7@mil.se 
OFR/S Senadin Sela, senadin.sela@mil.se 
SEKO Sven-Erik Borg, SEKO-p7@mil.se 
SACO Johan Kullman Andersson, SACO-p7@mil.se 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra skånska regementet kallas också för P 7. P står för pansar eftersom regementet främst använder sig av pansarfordon. Vi genomför en militär grundutbildning för värnpliktiga i markstrid, mekaniserad och motoriserad strid med stöd av våra huvudfordon som är: stridsvagn 122, stridsfordon 9040C och pansarterrängbil 360.

P 7 har heltid- och deltidsanställd personal som tjänstgör i sina olika befattningar nationellt och internationellt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Arbetsmiljösamordnare till Södra militärregionen

Personalutvecklare
Läs mer Dec 16
Vi försvarar Sverige, landets intressen, vår frihet och rätt att leva som vi själva väljer! Vill du bli en del av Försvarsmakten ”så att livet kan fortsätta som vanligt”?

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du ett brett och varierande arbete inom arbetsmiljöområdet, innefattande systematiskt arbetsmiljöarbete, likabehandling och rehabilitering. I ditt arbete som arbetsmiljösamordnare kommer du vara stabsmedlem vilket innebär god möjlighet att kunna påverka bidra till Militärregionens fortsatta positiva utveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
MR S arbetsmiljösamordnare är förbandets arbetsgivarföreträdare inom arbetsmiljöområdet och är direktföredragande till chefen för Södra militärregionen.

Som arbetsmiljösamordnare kommer du att på förbandsnivå leda, organisera, samordna och utveckla arbetsmiljöarbetet enligt chefen MR S bestämmelser i samverkan med övriga förband inom regionen. I din roll som stabsmedlem kommer du bidra med samordning och stöd till andra delar av staben och till funktioner ute i Militärregionen. Du kommer att bli krigsplacerad i Regional stab (och kommer ges anpassad militär utbildning).

Du kommer vidare att:


• Stödja chefer, på alla nivåer, i det systematiska arbetsmiljöarbetet
• Samordna, utveckla och följa upp förbandets systematiska arbetsmiljöarbete
• Delta i utredningar av arbetsmiljörisker, tillbud och olyckor, föreslå åtgärder samt följa upp handlingsplaner
• Planera och genomföra arbetsmiljöutbildning för anställd personal

Kvalifikationer


• Examen på högskole- eller universitetsnivå inom arbetsmiljöområdet eller jämförbar utbildning alt erfarenhet som vi bedömer som likvärdig
• God kunskap om aktuell lagstiftning och riktlinjer avseende arbetsmiljö
• Flerårig erfarenhet (minst 3 år) av brett arbete med att hantera komplexa arbetsmiljörättsliga frågor
• God administrativ förmåga och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
• Körkort lägst klass B

Meriterande


• Erfarenhet inom Försvarsmakten eller annan offentlig myndighet
• Erfarenhet av PRIO/SAP

Personliga egenskaper
För att trivas med den stora kontaktyta som tjänsten innebär är det viktigt att du är kommunikativ, energisk och trivs med att skapa nya kontakter. Befattningen är nyetablerad och kommer ställa höga krav på upprättandet av rutiner och utbildning av chefer på olika nivåer. Arbetet förutsätter att du är van att arbeta självständigt och med stort handlingsutrymme.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas
Placering: Revingehed
Lön: Individuell lönesättning
Tillträde enligt överenskommelse
Befattningen innebär vissa resor inom regionens område

Inom Försvarsmakten är fysisk träning en arbetsuppgift med tre timmar /vecka

Kontaktpersoner
För upplysningar om tjänsten: Sanna Roth Nielsen, 0731505152
Vid frågor kring rekryteringsprocessen: HR specialist rekrytering Linus Eliasson 0723843531

Fackliga representanter
OF: Thomas Johansson
OFR/S: Senadin Sela
SACO: Maria Iglesias
SEKO: Sven-Erik Borg
Samtliga nås via växeln på 046-36 80 00

Välkommen med din ansökan senast 2022-01-09. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. Pga 

ledighetsuttag kommer vi att hantera ansökningar först 2022-01-12. 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra Militärregionen (MR S) är ett krigsförband och en Organisationsenhet där Chef och Stab är lokaliserad till Revingehed. Organisationen består av Chef med stab, fem utbildningsgrupper för utbildning och stöd av hemvärn samt ca 7000 hemvärnssoldater organiserade i elva bataljoner och ett antal fristående enheter. C MR S med regional stab leder underställda förband, samverkar med regionala och lokala aktörer, leder säkerhets- och underrättelsetjänsten samt stödjer operativ- och taktisk chef som löser uppgift inom regionen.

Södra Militärregionens organisation och verksamhetsområde omfattar länen Östergötland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Blekinge och Skåne. Läs mer om Södra militärregionen här.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu