Actic Sverige AB jobb i Lund

Hitta lediga jobb hos Actic Sverige AB i Lund. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Lund.

Sales & Service Staff - Actic Lund

Kassapersonal
Läs mer Okt 3
Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning. Vi grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på träningsmarknaden i Norden. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 130 gymanläggningar med ca 165 000 medlemmar i Sverige och Norge. Vi erbjuder träning inomhus, utomhus och digitalt genom gym, personlig träning, gruppträning och simning & bad. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork.

Vi söker nu en medarbetare till vår anläggning Olympen i Lund. En tjänst för dig som vill arbeta heltid (100%) med varierande arbetstider så som dag, kväll och helg. Tjänsten är ett föräldravikariat på 9 månader.

Sälj & Service medarbetare

Ett av Actics fokusområden är att stärka upp vårt kunderbjudande och nyckeln till det är våra medarbetare. Som Sälj- & servicemedarbetare är du en inspirationskälla för våra medlemmar och du ser till att sprida glädje och energi och arbetar för att skapa bästa möjliga kundupplevelse genom att vara närvarande och behjälplig. För att trivas i rollen gillar du varierade arbetsuppgifter. Du tar ansvar för våra kunders behov och utmaningar.

- I rollen kommer du utvecklas genom att hjälpa nya medlemmar att få en bra träningsstart hos oss genom att vägleda dem rätt bland våra arenor inomhus, utomhus och i vår digitala plattform och app "Actic" - baserat på deras nuläge, mål och förutsättningar

- Du kommer också arbeta med försäljning, främst medlemsskapsförsäljning men även andra tilläggsprodukter samt få våra medlemmar att nyttja hela vårt träningserbjudande inne, ute och digitalt

- Du tar ansvar för att anläggningen och utrustningen är i bästa skick samt att det är rent och fräscht genom att bland annat plocka vikter och städa

- Stå i reception och hjälpa våra medlemmar med bland annat tränings- och medlemskapsfrågor

För att lyckas i rollen har du

- Fyllt 18 år och kan arbeta dagtid, kvällar och helger

- Erfarenhet av försäljning och/eller kundservice

- Ett stort intresse för människor och service

- Det är meriterande om du har utbildning eller tidigare erfarenhet som grupptränare eller personlig tränare

Som person är du nyfiken och social. Du är engagerad och har lätt för att bygga relationer. Du är mån om dina medarbetare och våra medlemmar och är en lagspelare som är bra på att samarbeta med andra. Vidare är du prestigelös och har hög arbetsmoral. Du hugger tag där det behövs och är duktig på problemlösning.

Vad kan vi erbjuda dig? Du får trygga anställningsvillkor en dynamisk arbetsmiljö med mycket glädje och passion. Självklart får du tillgång till hela vårt träningserbjudande - inne, ute och digitalt!


Sista ansökningsdag är 1 november. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag - skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Platschef till Actic i Lund

Butikschef
Läs mer Jan 23
Platschef till Actic i Lund

Vi på Actic letar efter en inspirerande och engagerad platschef till vår anläggning Högevallsbadet i Lund.

Om anläggningen:

Högevallsbadet i Lund har ett stort träningsutbud med styrke- och konditionsträning, gruppträning och personlig träning. Genom vårt nära samarbete med Lunds kommun erbjuder vi även motionssim och bastu. På Actic Högevallsbadet finns något för alla och där du som platschef kommer att arbeta tillsammans med ett starkt team av instruktörer, personliga tränare, receptionspersonal och inte minst dina platschefskollegor. Är du redo att bli en del av vårt team och leda Actic Lund mot nya höjder?

Om Actic:

På Actic strävar vi efter att skapa ett friskare samhälle genom vår passion för träning och hälsa. Våra värderingar - Passion, Customer Focus, Performance och Teamwork - är inte bara ord; de är de byggstenar som definierar oss som företag och som individer inom Actic. Vi är en arbetsplats där tydliga förväntningar och ömsesidigt stöd är en självklarhet, där vi har roligt på vägen mot våra mål och alla är med och bidrar till Actics fortsatta framgångsresa.

Din Roll:

Med ditt starka ledarskap och goda förmåga att skapa struktur leder du ditt team mot att alltid erbjuda våra medlemmar den bästa tänkbara servicen. Rollen som platschef är bred och genomsyras av våra värderingar: Performance, Passion, Teamwork och Customer Focus. Du har utöver ditt personalansvar även ansvar för anläggningens drift, resultat och prestation gentemot budget. Självklart understödd av ett starkt centralt supportkontor som hjälper dig i frågor om kundservice, IT, maskinservice och allehanda ärenden som hör vardagen till.

Vi söker dig som vill arbeta med träning och bidra till ett friskare och gladare samhälle genom att inspirera en människa i taget till ökad träning och fysisk aktivitet.

Vem är Du?

- Erfaren ledare med kunskap av personalhantering

- Erfarenhet inom försäljning

- Stor passion för träning och hälsa

- Flexibel med möjlighet att arbeta varierande arbetstider

- Driven och resultatorienterad med ett starkt kundfokus

- Det är meriterande med utbildning och erfarenhet som gruppträningsinstruktör och/eller personlig tränare

Rekryteringsprocess:

Vi tillämpar kompetensbaserad rekryteringsprocess. Vid ansökan kommer du först att svara på urvalsfrågor.

Matchar du våra krav följer två arbetspsykologiska tester. Testerna görs tidigt i processen för att vi vill säkerställa ett fördomsfritt och objektivt urvalsarbete.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonsperioden löpt ut, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Missa inte möjligheten att bli en del av Actics fortsatta framgångsresa. Skicka in din ansökan idag och ta steget mot en spännande framtid hos oss på Actic!

Ansök nu

Simlärare till Actic i Lund

Instruktör/Tränare inom specialidrott
Läs mer Maj 29
Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning. Vi grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på träningsmarknaden i Norden. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 130 gymanläggningar med ca 165 000 medlemmar i Sverige och Norge. Vi erbjuder träning inomhus, utomhus och digitalt genom gym, personlig träning, gruppträning och simning & bad. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork.

Simlärare

Nu söker vi efter två pedagogiska och positiva simlärare till Actic Lund Delphinenbadet på deltid (20-40% beroende på säsong). Vårt fokus och mål med vår simverksamhet är att lära barnen en god vattenvana, lära ut byggstenar för att bli simkunnig och känna sig trygg i vattnet. Vi arbetar oss sedan successivt framåt för att få en god start inom simningen och teknik i de olika simsätten. Vi vill att barnen ska längta tills nästa sim- tillfälle och därför är våra ledord: Lekfullhet och glädje att få röra sig i vatten!

I tjänsten ingår det även att instruera i vattenträning - är du redan utbildad ser vi det som ett stort plus, är du inte utbildad erbjuder vi dig en utbildning!

I rollen kommer du utvecklas genom att

- Förbereda och genomföra simskolor.
- Arbeta med uppföljning och kontakt med föräldrar vid avslutad simkurs, hur det gått, vilken grupp de eventuellt ska vidare till, vilka märken de klarat m.m.
- Sprida glädje och energi till barnen och få de att trivas i gruppen och i vattnet
- Arbeta tätt med övriga simlärare och teamet på anläggningen för att skapa bästa möjliga kundupplevelse


För att lyckas i rollen

- Är du utbildad simlärare
- Har du fyllt 18 år
- Är det mycket meriterande om du arbetat med barn tidigare
- Är det meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med sim & bad


Som person är du positiv med god pedagogisk förmåga. Du gillar att arbeta med människor i olika åldrar och du har en god samarbetsförmåga. Att ta ansvar och ge bra service kommer naturligt för dig. Teamwork är viktigt för dig och du drivs av att inspirera och hjälpa andra till utveckling.

Vad kan vi erbjuda dig? Du får utbildning i både D-HLR och vattenlivräddning. En dynamisk arbetsmiljö med mycket glädje och passion. Du får trygga anställningsvillkor och du får såklart tillgång till hela vårt träningserbjudande - inne, ute och digitalt!



Inför anställning genomförs ett simtest samt att vi kommer be slutkandidat att ta fram utdrag ur belastningsregistret.

Ansök nu

Tre Personliga tränare till Actic Lund Högevallsbadet

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Mar 17
Nu professionaliserar vi träningsbranschen och Personlig träning!

Vi söker tre Personliga tränare till vår anläggning Lund Högevallsbadet. Idag finns stor efterfrågan på PT bland våra medlemmar på Högevall och därmed guldläge för dig att få en bra start.

Vi vill att du som Personlig tränare ska få tryggare anställningsvillkor med ny anställningsform och lön. Vi vill ge utrymme för dig att arbeta strukturerat och långsiktigt på Actic och utveckla både dig själv och dina klienter. Du kommer börja på 25 % eller 50 % sysselsättningsgrad beroende på erfarenheter och kompetens och vår, och förhoppningsvis din, ambition ska vara att arbeta 100 % på Actic framöver. Antingen fullt ut som Personlig tränare eller i kombination med gruppträning eller annat.

Du kan höra vår Chief Product Officer Jonas berätta mer om vår satsning (https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6891656630673424384).

För att arbeta som Personlig Tränare på Actic behöver du ha gått en utbildning som ger FRISK-licensiering via Almega Friskvårdsföretagen, det är ett krav. Du hittar alla utbildningar och mer information (https://ptlicens.se/godkanda-utbildningar/). Om du har gått någon annan utbildning kan du komplettera med FRISK-licensering (https://ptlicens.se/ansokan/).

Vi kommer även att göra en bakgrundskontroll i slutskedet av rekryteringsprocessen på de kandidater vi anställer.

Personlig Tränare

Älskar du träning och att hjälpa andra människor att utvecklas? Tycker du om att arbeta med människor i alla olika åldrar som har olika typer av träningsmål och utmaningar? Vill du satsa på Personlig träning som ett professionellt yrke? Då är Personlig tränare på Actic ett drömjobb för dig!

I rollen kommer du utvecklas genom att

- Ge fantastisk service till våra medlemmar, oavsett när och hur du möter dem
- Förmedla Actics PT-produkt enligt våra riktlinjer, på ett inspirerande och motiverande sätt
- Ge varje individ den mest effektiva och inspirerande träningen baserat på personens förutsättningar och behov
- Arbeta systematiskt och strukturerat med dina klienter med bland annat dokumentation, träning och uppföljning
- Skapa långsiktiga samarbeten med dina klienter


För att lyckas i rollen har du

- En godkänd PT-licens (FRISK-licens) av Almega Friskvårdsföretagen
- Stor passion för träning och en god träningserfarenhet
- Gärna tidigare erfarenhet som Personlig tränare, Gruppträningsinstruktör eller från annan roll inom träningsbranschen (inget krav)
- Fyllt 18 år
- En vana att arbeta med människor och ta stort eget ansvar
- Gärna tidigare erfarenhet från yrke inom kundservice och/eller försäljning


Som person är du målmedveten, strukturerad och seriös. Du har en hög social förmåga och är en duktig relationsbyggare. Du är passionerad och engagerad för träning och hälsa. Vidare har du ett stort eget driv och en vilja att utvecklas både individuellt och i team. Inte minst har du ett stort driv i att utveckla andra människor. Du är lyhörd och förstår våra medlemmars utmaningar och önskemål. Du är pedagogisk med god känsla för att lära ut och du inspirerar andra till fortsatt träning.

Ansök nu

Platschef till Actic Lund Olympen

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Feb 8
Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning. Vi grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på träningsmarknaden i Norden. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 170 gymanläggningar med ca 200 000 medlemmar i Sverige, Norge, Tyskland samt Österrike. Vi erbjuder träning inomhus, utomhus och digitalt genom gym, personlig träning, gruppträning och simning & bad. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork.

Arbetstiderna är måndag-tisdag 11-20, onsdag-fredag 8-17. Önskad startdag är 2022-04-01 eller enligt överenskommelse.

Platschef

Som platschef på Actic har du tre fokusområden - kundservice, affärsdriv och ledarskap. Nu söker vi efter en platschef till Actic Lund Olympen som vill arbeta med träning och därigenom förbättra människors liv på riktigt. I rollen kommer du vara spindeln i nätet på anläggningen och den person som jobbar aktivt för att utveckla anläggningen via försäljning, kundservice och ledarskap. Det är en operativ ledarroll där du driver den ultimata anläggningen med allt från städ och underhåll till att leverera exceptionell kundservice för våra medlemmar - du är helt enkelt på golvet mesta delen av tiden. Den här rollen är skapt för dig som inte är rädd för att ta i där det behövs och som gillar att arbeta mot dagliga målsättningar.

I rollen kommer du utvecklas genom att

- Driva anläggningens resultat och försäljning framåt tillsammans med Regional Manager och Regional Sales Manager och ditt team
- Leda, motivera och utveckla ditt team som kan bestå av gyminstruktörer, personliga tränare, gruppträningsinstruktörer med flera
- Ansvara för den dagliga driften på anläggningen - allt från att sälja medlemskap till att hålla rent och snyggt på anläggningen
- Skapa bästa möjliga kundupplevelse och vara där för våra medlemmar
- Administrera schemaläggning, vara delaktig i budget- och rekryteringsarbete m.m med stort stöd från supportfunktioner på huvudkontoret


För att lyckas i rollen har du

- Gedigen erfarenhet av försäljning, meriterande med tjänsteförsäljning
- Vana av att arbeta inom kundservice
- Tidigare erfarenhet av ledande positioner
- Gärna utbildning/erfarenhet som personlig tränare och/eller gruppträning
- Ett stort intresse för träning och hälsa


Du är genuint ansvarstagande och ger dig inte förrän målen är uppnådda. Du har en stark känsla för detaljer kombinerat med helhetsförståelse och du är mån att fatta medvetna beslut. Du sprider energi och uppskattar interaktionen med medlemmar och kollegor samt förstår betydelsen av att alla drar åt samma håll. Du är prestigelös och organiserad och är van att arbeta med varierade arbetsuppgifter. Du trivs med den snabbföränderliga miljön som finns på Actic och är duktig på att ställa om snabbt inför nya riktlinjer och projekt.

Vad kan vi erbjuda dig? Ledarskapsutveckling och stort förtroende och ansvar. Du får snygga Actic kläder utifrån vår nya logga och varumärke, en dynamisk arbetsmiljö med mycket glädje och passion. Du får trygga anställningsvillkor och du får såklart tillgång till hela vårt träningserbjudande - inne, ute och digitalt!

Ansök nu

Gyminstruktör deltid till Actic Veberöd

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Feb 21
Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning. Vi grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på träningsmarknaden i Norden. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 170 gymanläggningar med ca 200 000 medlemmar i Sverige, Norge, Tyskland samt Österrike. Vi erbjuder träning inomhus, utomhus och digitalt genom gym, personlig träning, gruppträning och simning & bad. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork.

Vi söker en Gyminstruktör som kan arbeta varannan lördag 4 timmar (5 % sysselsättningsgrad). Senare till sommar och höst kommer det finnas möjlighet att jobba mellan 5-50 % sysselsättningsgrad. Är du intresserad och har viss erfarenhet av gruppträning finns det även möjlighet till att leda pass. Det perfekta extra- eller ingångsjobbet!

Gyminstruktör

Ett av Actics fokusområden är att stärka upp vårt kunderbjudande och nyckeln till det är våra medarbetare. Nu söker vi en Gyminstruktör till Actic Veberöd för att stärka upp vårt team. Som Gyminstruktör är du en inspirationskälla för våra medlemmar och du ser till att sprida glädje och energi och arbetar för att skapa bästa möjliga kundupplevelse genom att vara närvarande och behjälplig. För att trivas i rollen gillar du varierade arbetsuppgifter. Du tar ansvar för våra kunders behov och utmaningar samtidigt som du tycker om att prestera och uppnå goda resultat, både individuellt och för Actic i stort.

- I rollen kommer du utvecklas genom att hjälpa nya medlemmar att få en bra träningsstart hos oss genom att vägleda dom rätt bland våra arenor inomhus, utomhus och i vår digitala plattform och app Actic - baserat på deras nuläge, mål och förutsättningar.
- Du kommer också arbeta med försäljning, främst medlemsskapsförsäljning men även andra tilläggsprodukter samt få våra medlemmar att nyttja hela vårt träningserbjudande inne, ute och digitalt
- Du tar ansvar för att anläggningen och utrustningen är i bästa skick samt att det är rent och fräscht genom att bland annat plocka vikter och städa
- Stå i reception och hjälpa våra medlemmar med bland annat tränings- och medlemskapsfrågor


För att lyckas i rollen har du

- Fyllt 18 år och kan arbeta dagtid, kvällar och helger
- Erfarenhet av försäljning och/eller kundservice
- Ett stort intresse för människor och service
- Gärna utbildning eller tidigare erfarenhet som grupptränare eller personlig tränare
- Förkunskaper inom träning, kost och hälsa


Som person är du nyfiken och social. Du är engagerad och har lätt för att bygga relationer. Du är mån om dina medarbetare och våra medlemmar och är en lagspelare som är bra på att samarbeta med andra. Vidare är du prestigelös och har hög arbetsmoral. Du hugger tag där det behövs och är duktig på problemlösning.

Vad kan vi erbjuda dig? Nya snygga Actic kläder utifrån vår nya logga och varumärke, en dynamisk arbetsmiljö med mycket glädje och passion. Du får trygga anställningsvillkor och du får såklart tillgång till hela vårt träningserbjudande - inne, ute och digitalt!

Ansök nu

Gyminstruktör deltid vikariat till Actic Lund Olympen

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Dec 7
Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning. Vi grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på träningsmarknaden i Norden. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 170 gymanläggningar med ca 200 000 medlemmar i Sverige, Norge, Tyskland samt Österrike. Vi erbjuder träning inomhus, utomhus och digitalt genom gym, personlig träning, gruppträning och simning & bad. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork.

Vi söker en Gyminstruktör på 40 % (12 timmar varannan vecka och 20 timmar varannan vecka). Oftast måndag-tisdag dagtid 8-12, fredagar kvällstid och alltid varannan helg lördagar 9-13 och söndagar 15-19. Detta är ett vikariat fram till 2022-04-03 med eventuell möjlighet till extra arbete efteråt som Gyminstruktör och/eller Gruppträningsinstruktör om intresse finns!

Gyminstruktör

Ett av Actics fokusområden är att stärka upp vårt kunderbjudande och nyckeln till det är våra medarbetare. Nu söker vi en Gyminstruktör till Actic Lund Olympen för att stärka upp vårt team. Som Gyminstruktör är du en inspirationskälla för våra medlemmar och du ser till att sprida glädje och energi och arbetar för att skapa bästa möjliga kundupplevelse genom att vara närvarande och behjälplig. För att trivas i rollen gillar du varierade arbetsuppgifter. Du tar ansvar för våra kunders behov och utmaningar samtidigt som du tycker om att prestera och uppnå goda resultat, både individuellt och för Actic i stort.

- I rollen kommer du utvecklas genom att hjälpa nya medlemmar att få en bra träningsstart hos oss genom att vägleda dom rätt bland våra arenor inomhus, utomhus och i vår digitala plattform och app Actic - baserat på deras nuläge, mål och förutsättningar.
- Du kommer också arbeta med försäljning, främst medlemsskapsförsäljning men även andra tilläggsprodukter samt få våra medlemmar att nyttja hela vårt träningserbjudande inne, ute och digitalt
- Du tar ansvar för att anläggningen och utrustningen är i bästa skick samt att det är rent och fräscht genom att bland annat plocka vikter och städa
- Stå i reception och hjälpa våra medlemmar med bland annat tränings- och medlemskapsfrågor


För att lyckas i rollen har du

- Fyllt 18 år och kan arbeta dagtid, kvällar och helger
- Erfarenhet av försäljning och/eller kundservice
- Ett stort intresse för människor och service
- Gärna utbildning eller tidigare erfarenhet som grupptränare eller personlig tränare
- Förkunskaper inom träning, kost och hälsa


Som person är du nyfiken och social. Du är engagerad och har lätt för att bygga relationer. Du är mån om dina medarbetare och våra medlemmar och är en lagspelare som är bra på att samarbeta med andra. Vidare är du prestigelös och har hög arbetsmoral. Du hugger tag där det behövs och är duktig på problemlösning.

Vad kan vi erbjuda dig? Nya snygga Actic kläder utifrån vår nya logga och varumärke, en dynamisk arbetsmiljö med mycket glädje och passion. Du får trygga anställningsvillkor och du får såklart tillgång till hela vårt träningserbjudande - inne, ute och digitalt!

Ansök nu

Simlärare deltid till Actic Lund Delphinenbadet

Simhallsvakt
Läs mer Jun 18
Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning. Vi grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på träningsmarknaden i Norden. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 170 gymanläggningar med ca 200 000 medlemmar i Sverige, Norge, Tyskland samt Österrike. Vi erbjuder träning inomhus, utomhus och digitalt genom gym, personlig träning, gruppträning och simning & bad. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork.

Detta är en allmän visstidsanställning med arbete söndagar 12-17 med eventuell möjlighet till mer arbete beroende på simkurser och behov.

Simlärare

Nu söker vi efter en pedagogisk och positiv simlärare till Actic Lund Delphinenbadet. Vårt fokus och mål med vår simverksamhet är att lära barnen en god vattenvana, lära ut byggstenar för att bli simkunnig och känna sig trygg i vattnet. Vi arbetar oss sedan successivt framåt för att få en god start inom simningen och teknik i de olika simsätten. Vi vill att barnen ska längta tills nästa sim- tillfälle och därför är våra ledord: Lekfullhet och glädje att få röra sig i vatten!

I rollen kommer du utvecklas genom att

- Förbereda och genomföra simskolor.
- Arbeta med uppföljning och kontakt med föräldrar vid avslutad simkurs, hur det gått, vilken grupp de eventuellt ska vidare till, vilka märken de klarat m.m.
- Sprida glädje och energi till barnen och få de att trivas i gruppen och i vattnet
- Arbeta tätt med övriga simlärare och teamet på anläggningen för att skapa bästa möjliga kundupplevelse


För att lyckas i rollen

- Är du utbildad simlärare
- Har du fyllt 18 år
- Är det mycket meriterande om du arbetat med barn tidigare
- Är det meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med sim & bad


Som person är du positiv med god pedagogisk förmåga. Du gillar att arbeta med människor i olika åldrar och du har en god samarbetsförmåga. Att ta ansvar och ge bra service kommer naturligt för dig. Teamwork är viktigt för dig och du drivs av att inspirera och hjälpa andra till utveckling.

Vad kan vi erbjuda dig? Du får utbildning i både D-HLR och vattenlivräddning. Nya snygga Actic kläder utifrån vår nya logga och varumärke, en dynamisk arbetsmiljö med mycket glädje och passion. Du får trygga anställningsvillkor och du får såklart tillgång till hela vårt träningserbjudande - inne, ute och digitalt!

Ansök nu

Gyminstruktör deltid till Actic Lund Högevallsbadet

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Nov 1
Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning. Vi grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på träningsmarknaden i Norden. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 170 gymanläggningar med ca 200 000 medlemmar i Sverige, Norge, Tyskland samt Österrike. Vi erbjuder träning inomhus, utomhus och digitalt genom gym, personlig träning, gruppträning och simning & bad. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork.

Vi söker en Gyminstruktör som kan arbeta var tredje helg och var tredje torsdag kväll. Tjänsten är på drygt 10 % med goda möjligheter till mer arbete vid behov. Det perfekta ingångs- eller extrajobbet!

Det kommer även finnas möjlighet att bli Gruppträningsinstruktör om intresse finns till att utbilda sig inom det!

Gyminstruktör

Ett av Actics fokusområden är att stärka upp vårt kunderbjudande och nyckeln till det är våra medarbetare. Nu söker vi en Gyminstruktör till Actic Lund Högevallsbadet för att stärka upp vårt team. Som Gyminstruktör är du en inspirationskälla för våra medlemmar och du ser till att sprida glädje och energi och arbetar för att skapa bästa möjliga kundupplevelse genom att vara närvarande och behjälplig. För att trivas i rollen gillar du varierade arbetsuppgifter. Du tar ansvar för våra kunders behov och utmaningar samtidigt som du tycker om att prestera och uppnå goda resultat, både individuellt och för Actic i stort.

- I rollen kommer du utvecklas genom att hjälpa nya medlemmar att få en bra träningsstart hos oss genom att vägleda dom rätt bland våra arenor inne, ute och vår digitala plattform; Actic Anywhere - baserat på deras nuläge, mål och förutsättningar.
- Du kommer också arbeta med försäljning, främst medlemsskapsförsäljning men även andra tilläggsprodukter samt få våra medlemmar att nyttja hela vårt träningserbjudande inne, ute och digitalt
- Du tar ansvar för att anläggningen och utrustningen är i bästa skick samt att det är rent och fräscht genom att bland annat plocka vikter och städa
- Stå i reception och hjälpa våra medlemmar med bland annat tränings- och medlemskapsfrågor



För att lyckas i rollen har du

- Fyllt 18 år och kan arbeta dagtid, kvällar och helger
- Erfarenhet av försäljning och/eller kundservice
- Ett stort intresse för människor och service
- Gärna utbildning eller tidigare erfarenhet som grupptränare eller personlig tränare
- Förkunskaper inom träning, kost och hälsa


Som person är du nyfiken och social. Du är engagerad och har lätt för att bygga relationer. Du är mån om dina medarbetare och våra medlemmar och är en lagspelare som är bra på att samarbeta med andra. Vidare är du prestigelös och har hög arbetsmoral. Du hugger tag där det behövs och är duktig på problemlösning.

Vad kan vi erbjuda dig? Nya snygga Actic kläder utifrån vår nya logga och varumärke, en dynamisk arbetsmiljö med mycket glädje och passion. Du får trygga anställningsvillkor och du får såklart tillgång till hela vårt träningserbjudande - inne, ute och digitalt!

Ansök nu

Två Gyminstruktörer deltid sökes till Actic Lund Delphinenbadet

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Okt 4
Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning. Vi grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på träningsmarknaden i Norden. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 170 gymanläggningar med ca 200 000 medlemmar i Sverige, Norge, Tyskland samt Österrike. Vi erbjuder träning inomhus, utomhus och digitalt genom gym, personlig träning, gruppträning och simning & bad. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork.

Vi söker två Gyminstruktörer på deltid ca 20-25 % med varierade arbetstider dagar, kvällar och helger med start snarast. Ett perfekt ingångs- eller extrajobb!

Gyminstruktör

Ett av Actics fokusområden är att stärka upp vårt kunderbjudande och nyckeln till det är våra medarbetare. Nu söker vi två Gyminstruktörer till Actic Lund Delphinenbadet för att stärka upp vårt team. Som Gyminstruktör är du en inspirationskälla för våra medlemmar och du ser till att sprida glädje och energi och arbetar för att skapa bästa möjliga kundupplevelse genom att vara närvarande och behjälplig. För att trivas i rollen gillar du varierade arbetsuppgifter. Du tar ansvar för våra kunders behov och utmaningar samtidigt som du tycker om att prestera och uppnå goda resultat, både individuellt och för Actic i stort.

- I rollen kommer du utvecklas genom att hjälpa nya medlemmar att få en bra träningsstart hos oss genom att vägleda dom rätt bland våra arenor inne, ute och vår digitala plattform; Actic Anywhere - baserat på deras nuläge, mål och förutsättningar.
- Du kommer också arbeta med försäljning, främst medlemsskapsförsäljning men även andra tilläggsprodukter samt få våra medlemmar att nyttja hela vårt träningserbjudande inne, ute och digitalt
- Du tar ansvar för att anläggningen och utrustningen är i bästa skick samt att det är rent och fräscht genom att bland annat plocka vikter och städa
- Stå i reception och hjälpa våra medlemmar med bland annat tränings- och medlemskapsfrågor



För att lyckas i rollen har du

- Fyllt 18 år och kan arbeta dagtid, kvällar och helger
- Erfarenhet av försäljning och/eller kundservice
- Ett stort intresse för människor och service
- Gärna utbildning eller tidigare erfarenhet som grupptränare eller personlig tränare
- Förkunskaper inom träning, kost och hälsa


Som person är du nyfiken och social. Du är engagerad och har lätt för att bygga relationer. Du är mån om dina medarbetare och våra medlemmar och är en lagspelare som är bra på att samarbeta med andra. Vidare är du prestigelös och har hög arbetsmoral. Du hugger tag där det behövs och är duktig på problemlösning.

Vad kan vi erbjuda dig? Nya snygga Actic kläder utifrån vår nya logga och varumärke, en dynamisk arbetsmiljö med mycket glädje och passion. Du får trygga anställningsvillkor och du får såklart tillgång till hela vårt träningserbjudande - inne, ute och digitalt!

Ansök nu

Gyminstruktörer deltid sökes till Actic Veberöd

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Sep 10
Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning. Vi grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på träningsmarknaden i Norden. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 170 gymanläggningar med ca 200 000 medlemmar i Sverige, Norge, Tyskland samt Österrike. Vi erbjuder träning inomhus, utomhus och digitalt genom gym, personlig träning, gruppträning och simning & bad. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork.

Vi söker två Gyminstruktörer som kan arbeta mellan 10-50% på dagar, kvällar och helger. Arbetstider och sysselsättningsgrad kan variera.

Gyminstruktör

Ett av Actics fokusområden är att stärka upp vårt kunderbjudande och nyckeln till det är våra medarbetare. Nu söker vi två Gyminstruktörer till Actic Veberöd för att stärka upp vårt team. Som Gyminstruktör är du en inspirationskälla för våra medlemmar och du ser till att sprida glädje och energi och arbetar för att skapa bästa möjliga kundupplevelse genom att vara närvarande och behjälplig. För att trivas i rollen gillar du varierade arbetsuppgifter. Du tar ansvar för våra kunders behov och utmaningar samtidigt som du tycker om att prestera och uppnå goda resultat, både individuellt och för Actic i stort.

- I rollen kommer du utvecklas genom att hjälpa nya medlemmar att få en bra träningsstart hos oss genom att vägleda dom rätt bland våra arenor inne, ute och vår digitala plattform; Actic Anywhere - baserat på deras nuläge, mål och förutsättningar.
- Du kommer också arbeta med försäljning, främst medlemsskapsförsäljning men även andra tilläggsprodukter samt få våra medlemmar att nyttja hela vårt träningserbjudande inne, ute och digitalt
- Du tar ansvar för att anläggningen och utrustningen är i bästa skick samt att det är rent och fräscht genom att bland annat plocka vikter och städa
- Stå i reception och hjälpa våra medlemmar med bland annat tränings- och medlemskapsfrågor



För att lyckas i rollen har du

- Fyllt 18 år och kan arbeta dagtid, kvällar och helger
- Erfarenhet av försäljning och/eller kundservice
- Ett stort intresse för människor och service
- Gärna utbildning eller tidigare erfarenhet som grupptränare eller personlig tränare
- Förkunskaper inom träning, kost och hälsa


Som person är du nyfiken och social. Du är engagerad och har lätt för att bygga relationer. Du är mån om dina medarbetare och våra medlemmar och är en lagspelare som är bra på att samarbeta med andra. Vidare är du prestigelös och har hög arbetsmoral. Du hugger tag där det behövs och är duktig på problemlösning.

Vad kan vi erbjuda dig? Nya snygga Actic kläder utifrån vår nya logga och varumärke, en dynamisk arbetsmiljö med mycket glädje och passion. Du får trygga anställningsvillkor och du får såklart tillgång till hela vårt träningserbjudande - inne, ute och digitalt!

Ansök nu

Platschef till Actic Lund Högevallsbadet

Sportledare
Läs mer Jul 2
Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning. Vi grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på träningsmarknaden i Norden. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 170 gymanläggningar med ca 200 000 medlemmar i Sverige, Norge, Tyskland samt Österrike. Vi erbjuder träning inomhus, utomhus och digitalt genom gym, personlig träning, gruppträning och simning & bad. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork.

I denna heltidstjänst ingår arbete dagar, kvällar och helger.

Platschef

Som platschef på Actic har du tre fokusområden - kundservice, affärsdriv och ledarskap. Nu söker vi efter en platschef till Actic Lund Högevallsbadet som vill arbeta med träning och därigenom förbättra människors liv på riktigt. I rollen kommer du vara spindeln i nätet på anläggningen och den person som jobbar både aktivt och proaktivt för att utveckla anläggningen via försäljning, kundservice och ledarskap. Det är en operativ ledarroll där du driver den ultimata anläggningen med allt från städ och underhåll till att leverera exceptionell kundservice för våra medlemmar - du är helt enkelt på golvet mesta delen av tiden. Den här rollen är skapt för dig som inte är rädd för att ta i där det behövs och som gillar att arbeta mot dagliga målsättningar.

I rollen kommer du utvecklas genom att

- Driva anläggningens resultat framåt tillsammans med Regional Manager och Regional Sales Manager och ditt team
- Leda, motivera och utveckla ditt team av gyminstruktörer, personliga tränare, gruppträningsinstruktörer med flera
- Ansvara för den dagliga driften på anläggningen - allt från att felanmäla maskiner till att sälja medlemskap
- Administrera schemaläggning, vara delaktig i budget- och rekryteringsarbete med stort stöd från supportfunktioner på huvudkontoret


För att lyckas i rollen har du

- Gedigen erfarenhet av försäljning, meriterande med tjänsteförsäljning
- Vana av att arbeta inom kundservice
- Tidigare erfarenhet av ledande positioner
- Gärna utbildning/erfarenhet som personlig tränare och/eller gruppträning
- Ett stort intresse för träning och hälsa


Du är genuint ansvarstagande och ger dig inte förrän målen är uppnådda. Du har en stark känsla för detaljer kombinerat med helhetsförståelse och du är mån att fatta medvetna beslut. Du sprider energi och uppskattar interaktionen med medlemmar och kollegor samt förstår betydelsen av att alla drar åt samma håll. Du är prestigelös och organiserad och är van att arbeta med varierade arbetsuppgifter. Du trivs med den snabbföränderliga miljön som finns på Actic och är duktig på att ställa om snabbt inför nya riktlinjer och projekt.

Ansök nu

Spinninginstruktör till Actic Delphinenbadet

Instruktör/Tränare inom specialidrott
Läs mer Jun 11
Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning. Vi grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på träningsmarknaden i Norden. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 170 gymanläggningar med ca 200 000 medlemmar i Sverige, Norge, Tyskland samt Österrike. Vi erbjuder träning inomhus, utomhus och digitalt genom gym, personlig träning, gruppträning och simning & bad. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork.

Vi söker nu en Spinninginstruktör till Actic Delphinenbadet!

Spinninginstruktör

I rollen som spinninginstruktör hos oss på Actic spelar du en viktig del av vår kundupplevelse. Vi söker därför dig som vill vara med och inspirera våra medlemmar till att nå sina träningsmål genom gruppträning. Arbetet innebär att förbereda och genomföra gruppträningspass för våra medlemmar i olika koncept som vi på Actic erbjuder. Gruppens storlek varierar och vi erbjuder klasser både inom- och utomhus.

Vill du leda i flera av våra koncept är du välkommen att göra det!

I rollen kommer du utvecklas genom att

- Instruera minst 1 fast klass i veckan
- Ge fantastisk service till våra medlemmar, oavsett när du möter dem på anläggningen
- Du förmedlar Actics produkter/klasser enligt våra riktlinjer på ett inspirerande och motiverande sätt
- Tillsammans med dina kollegor ser du till att anläggningens medlemmar möts av en ren och välkommande anläggning varje dag




För att lyckas i rollen har du

- Fyllt 18 år
- Tränat spinning eller gruppträning regelbundet under minst 1 år
- Vana att arbeta med människor och är en lagspelare
- Lätt för att prata inför grupp och ge instruktioner
- Utbildning inom spinning är meriterande men inget krav.


Du drivs av träning och hälsa och gillar att stå i centrum. Du motiveras av att andra lyckas. Du är social och har lätt för att prata och uppmuntra andra. Du vill vara med och bidra till att Actic når sin vision att skapa ett friskare samhälle genom träning och du är bra på att följa regler och riktlinjer. Vidare är du är strukturerad, ordningsam, bra på att ta ansvar och kommer alltid i tid.

Saknar du utbildningar så står vi för din instruktörsutbildning mot att du kan instruera minst en fast klass per vecka. Du som söker ska kunna hålla 1 eller flera fasta klasser i veckan antingen morgon, dag, kväll eller helg.

Audition

För att gå vidare i processen behöver du skicka in ett filmklipp där du instruerar, minst 10 minuter, valfri del ur den klass du vill instruera i. I filmklippet är det viktigt att vi kan bedöma teknik, passupplägg, hur du coachar samt får en helhetsbild av dig som instruktör. Du kommer få mer information efter din ansökan.



Vad kan vi erbjuda dig? Nya snygga Actic kläder utifrån vår nya logga och varumärke, en dynamisk arbetsmiljö med mycket glädje och passion. Du får trygga anställningsvillkor och du får såklart tillgång till hela vårt träningserbjudande - inne, ute och digitalt!

Ansök nu

Platschef sökes till Actic Veberöd

Sportchef
Läs mer Maj 5
Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning. Vi grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på träningsmarknaden i Norden. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 170 gymanläggningar med ca 200 000 medlemmar i Sverige, Norge, Tyskland samt Österrike. Vi erbjuder träning inomhus, utomhus och digitalt genom gym, personlig träning, gruppträning och simning & bad. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork. Actic befinner sig i en spännande fas av intensivt förändringsarbete inom många delar av företaget och ser digital transformation och expansion som centrala delar för tillväxt. 




Platschef

Är träning din passion och vore det en dröm att få arbeta med träning och därigenom förbättra människors liv på riktigt? Drivs du av att prestera resultat tillsammans med andra och leverera en exceptionell kundupplevelse? Actic står inför en spännande förändringsresa där potentialen att göra skillnad är enorm, och hos oss har du möjligheten att jobba varje dag för ett friskare samhälle genom träning.

Nu söker vi efter en framåtlutad platschef till Actic Veberöd I rollen kommer du vara spindeln i nätet på anläggningen och den person som jobbar både aktivt och proaktivt för att utveckla anläggningen via försäljning, kundservice och ledarskap. Du är den som driver den ultimata anläggningen med allt från städ och underhåll till exceptionell kundservice och försäljning. Den här rollen är skapt för dig som inte är rädd för att ta i där det behövs och som har ett starkt intresse för siffror, leda ditt team och att arbeta mot dagliga målsättningar. Du rapporterar till Regional Manager. Du kan arbeta både dag, kvällar och helger. 

Ansvarsområden

- Resultatansvar – driva anläggningens resultat framåt tillsammans med Regional Manager och Regional Sales Manager och ditt team. 
- Personalansvar – leda, motivera och utveckla ditt team av gyminstruktörer, personliga tränare, gruppträningsinstruktörer m.m. 
- Kundupplevelse – med stort kundfokus ser du till att våra medlemmar får exceptionella kundupplevelser.
- Service- och driftansvarig – du sköter den dagliga driften på anläggning.
- Administration - exempelvis schemaläggning, budget och rekrytering med stort stöd från supportfunktioner på huvudkontoret. 

Erfarenheter och kompetenser

- Du har gedigen erfarenhet av försäljning, meriterande med tjänsteförsäljning.
- Du är van att arbeta med service och kundrelationer.
- Meriterande med tidigare personalansvar och du är van att leda andra.
- Meriterande med utbildning/erfarenhet som personlig tränare och/eller gruppträning.
- Du har ett stort intresse för träning och hälsa.   
- Du har goda datakunskaper.

Personliga egenskaper

Du är genuint ansvarstagande och ger dig inte förrän målen är uppnådda. Du har en stark känsla för detaljer kombinerat med helhetsförståelse och du är mån att fatta medvetna beslut. Du besitter goda ledaregenskaper i form av att motivera, utveckla och driva teamet mot hög trivsel och goda resultat. Du uppskattar interaktion med kunder och förstår betydelsen av att alla drar åt samma håll. Du är strukturerad och organiserad och är van att arbeta med varierade arbetsuppgifter. Vidare har du god självinsikt och du tror på att ett personligt bemötande är viktigt. Utöver det är du trygg i dig själv och har lätt för att skapa goda relationer samt överföra energi till medlemmar och kollegor.

Vi på Actic

Som medarbetare på Actic låter vi vår glädje och energi smitta av sig på våra kunder. Vi arbetar för att skapa en inbjudande och inspirerande miljö där varje kund känner sig sedd och upplever att ingen utmaning är för stor. Vi tar ansvar för våra handlingar samt hur dessa påverkar andra. Vi anstränger oss för att utvecklas i varje situation och uppskattar utmaningar - då utmaning leder till utveckling. Vi ger och tar emot feedback och finns där för varandra när det behövs. På Actic är vi ett team! Ett team med passion för det vi gör, att skapa ett friskare samhälle genom träning.

Ansök nu

Gyminstruktör vikariat sökes till Actic Lund Olympen

Instruktör/Tränare inom specialidrott
Läs mer Apr 23
Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning. Vi grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på träningsmarknaden i Norden. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 170 gymanläggningar med ca 200 000 medlemmar i Sverige, Norge, Tyskland samt Österrike. Vi erbjuder träning inomhus, utomhus och digitalt genom gym, personlig träning, gruppträning och simning & bad. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork. Actic befinner sig i en spännande fas av intensivt förändringsarbete inom många delar av företaget och ser digital transformation och expansion som centrala delar för tillväxt. 




Gyminstruktör

Har du ett stort intresse för människor och service? Drivs du samtidigt av träning och hälsa? Nu söker vi på Actic en Gyminstruktör till Actic Lund Olympen för att stärka upp vårt team.

Som Gyminstruktör har du i uppgift att vara en inspirationskälla som verkar för att anläggningen blir en naturlig del i närsamhället. Du ser till att sprida glädje och energi och arbetar för att skapa bästa möjliga kundupplevelse för våra medlemmar. I rollen har du varierade arbetsuppgifter vilket är något trivs med. Du tar ansvar för våra kunders behov och utmaningar samtidigt som du tycker om att prestera och uppnå goda resultat, både individuellt och för Actic i stort. Som instruktör tar du också ansvar för att anläggningen och utrustningen är i bästa skick samt att det är rent och fräscht. Detta är ett vikariat fram till våren 2022. 

Ansvarsområden 


- Som instruktör ligger ditt fokus i att hjälpa nya medlemmar att få en bra träningsstart hos oss genom att vägleda dom rätt bland våra arenor (inne, ute och vår digitala plattform; Actic Anywhere”) baserat på deras nuläge, mål och förutsättningar
- Arbeta med försäljning, främst medlemsskapsförsäljning men även andra tilläggsprodukter som exempelvis PT, tillsammans med övriga teamet på anläggningen.
- Skapa bra kundupplevelser på anläggning genom att vara närvarande, tillmötesgående, behjälplig och sprida glädje och energi till våra medlemmar. 
- Hålla helt och rent, städa och göra grundservice på maskiner.
- Receptionsarbete.

Erfarenheter & kompetenser


- Du har fyllt 18 år och kan arbeta dagtid, kvällar och helger.
- Meriterande med erfarenheter av försäljning och kundservice. 
- Du har ett stort intresse för människor och service.
- Meriterande med förkunskaper inom träning, kost och hälsa.
- Meriterande med erfarenhet inom gym-/träningsbranschen, PT-utbildning samt vana av att instruera gruppträning.

Personliga egenskaper 

Som person är du nyfiken och social. Du är engagerad och har lätt för att bygga relationer. Du är mån om dina medarbetare och våra medlemmar och är en lagspelare som är bra på att samarbeta med andra. Vidare är du prestigelös och har hög arbetsmoral. Du hugger tag där det behövs och är duktig på problemlösning. 

Vi på Actic

Som medarbetare på Actic låter vi vår glädje och energi smitta av sig på våra kunder. Vi arbetar för att skapa en inbjudande och inspirerande miljö där varje kund känner sig sedd och upplever att ingen utmaning är för stor. Vi tar ansvar för våra handlingar samt hur dessa påverkar andra. Vi anstränger oss för att utvecklas i varje situation och uppskattar utmaningar - då utmaning leder till utveckling. Vi ger och tar emot feedback och finns där för varandra när det behövs. På Actic är vi ett team! Ett team med passion för det vi gör, att skapa ett friskare samhälle genom träning.

Ansök nu

Personlig tränare sökes till Actic Lund

Personlig tränare/PT
Läs mer Dec 7
Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning! Actic grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på gymmarknaden i Norden med bemannade gym. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 170 anläggningar med 227 000 medlemmar i Sverige, Norge, Tyskland samt Österrike. Erbjudandet innefattar både gymträning, personlig träning, gruppträning och bad. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork. Actic har huvudkontor i Solna, drygt 800 heltidsanställda och en nettoomsättning under 2019 om 952 miljoner kronor. Koncernen leds av VD Anders Carlbark. Actic befinner sig i en spännande fas av intensivt förändringsarbete inom många delar av företaget och ser digital transformation och expansion som centrala delar för tillväxt. Läs gärna mer om oss på www.actic.se 





Personlig tränare

Älskar du träning och att hjälpa andra människor att utvecklas? Gillar du också att vara med och påverka och ta stort ansvar både för ditt arbete och våra medlemmar? Då är personlig tränare på Actic ett drömjobb för dig! Våra personliga tränare har stor frihet i sitt arbete och förväntas bidra med inspiration, motivation samt ge varje klient en individuellt anpassad och effektiv träningsupplevelse.

På Actic blir du en viktig pusselbit på vår fortsatta resa framåt med fokus på tillväxt och för ett friskare samhälle.

Ansvarsområden

- Att jobba minst 30 timmar per vecka.
- Att ge en fantastisk service till våra medlemmar, oavsett när du möter dem på anläggningen.
- Du förmedlar Actics PT-produkt enligt våra riktlinjer, på ett inspirerande och motiverande sätt.
- Du ger varje individ den mest effektiva träningen baserat på personens förutsättningar och behov.

Erfarenheter & kompetenser

- Du har en godkänd pt-licens av Almega Friskvårdsföretagen.
- Du har en stor passion för träning och en god träningserfarenhet.
- Du är över 18 år.
- Du är van av att arbeta med människor och ta stort eget ansvar.
- Du är van vid att jobba med försäljning. 
- Du har erfarenhet av att arbeta som PT. 

Personliga egenskaper

Som person är du målmedveten och strukturerad. Vidare har du en hög social förmåga och är en duktig relationsbyggare. Du har ett stort eget driv och en vilja att utvecklas både individuellt och i team. Du är lyhörd och förstår våra medlemmars utmaningar och önskemål. Du är pedagogisk med god känsla för att lära ut och du inspirerar andra till fortsatt träning.  

Vi på Actic

Som medarbetare på Actic låter vi vår glädje och energi smitta av sig på våra kunder. Vi arbetar för att skapa en inbjudande och inspirerande miljö där varje kund känner sig sedd och upplever att ingen utmaning är för stor. Vi tar ansvar för våra handlingar samt hur dessa påverkar andra. Vi anstränger oss för att utvecklas i varje situation och uppskattar utmaningar - då utmaning leder till utveckling. Vi ger och tar emot feedback och finns där för varandra när det behövs. På Actic är vi ett team! Ett team med passion för det vi gör, att skapa ett friskare samhälle genom träning! 

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Personlig tränare sökes till Actic Olympen

Personlig tränare/PT
Läs mer Nov 8
Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 220 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike.

Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Läs gärna mer på www.actic.se

 

Är du en engagerad och driven person? Har du dessutom ett intresse av hälsa och friskvård? Då kan detta vara något för dig.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss på Actic ansvarar du för att dina PT-kunder får en säker, omväxlande och individuellt anpassad träning. Du ska aktivt och personligt inspirera kunderna till att fortsätta träna hos oss genom att coacha dem i sin nuvarande träning och inspirera till nya träningssätt och metoder. Som anställd på Actic ska du ha hög social kompetens, vara ansvarsfull, målmedveten och ha en hög energinivå.

Din bakgrund

- Är licenserad personlig tränare. Sportsclub education, Eleiko, The Academy, S.A.F.E eller motsvarande utbildning med dokumenterad erfarenhet
- Gillar att jobba mot högt uppsatta mål
- Har ett stort intresse av försäljning
- Har stor träningserfarenhet.

 

Ambition

Att jobba minst 30 timmar/vecka. Har ambition att vara en drivande kraft i utvecklingen av anläggningarna. Vi ser gärna att du vill utvecklas och ständigt växa i rollen som PT på Actic.

Du är själv ansvarig för att skaffa dina egna kunder genom Actics befintliga eller nya medlemmar. Vi står för arbetskläder, marknadsföring på hemsidan samt anläggningen och vi utbildar och coachar våra personliga tränare kontinuerligt.

Under rekryteringen så genomförs en intervju och ett praktiskt moment på anläggningen, sedan gör vi en bakgrundskontroll och referenstagning som är en del i processen.

 

Vi ser över våra ansökningar löpande och kontaktar dig om vi vill träffa dig personligen.

 

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen #ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige

 

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Personlig tränare sökes till Actic Lund Delfinen

Personlig tränare/PT
Läs mer Nov 5
Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 220 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike.

Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Läs gärna mer på www.actic.se

 

Är du en engagerad och driven person? Har du dessutom ett intresse av hälsa och friskvård? Då kan detta vara något för dig.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss på Actic ansvarar du för att dina PT-kunder får en säker, omväxlande och individuellt anpassad träning. Du ska aktivt och personligt inspirera kunderna till att fortsätta träna hos oss genom att coacha dem i sin nuvarande träning och inspirera till nya träningssätt och metoder. Som anställd på Actic ska du ha hög social kompetens, vara ansvarsfull, målmedveten och ha en hög energinivå.

Din bakgrund

- Är licenserad personlig tränare. Sportsclub education, Eleiko, The Academy, S.A.F.E eller motsvarande utbildning med dokumenterad erfarenhet
- Gillar att jobba mot högt uppsatta mål
- Har ett stort intresse av försäljning
- Har stor träningserfarenhet.

 

Ambition

Att jobba minst 30 timmar/vecka. Har ambition att vara en drivande kraft i utvecklingen av anläggningarna. Vi ser gärna att du vill utvecklas och ständigt växa i rollen som PT på Actic.

Du är själv ansvarig för att skaffa dina egna kunder genom Actics befintliga eller nya medlemmar. Vi står för arbetskläder, marknadsföring på hemsidan samt anläggningen och vi utbildar och coachar våra personliga tränare kontinuerligt.

Under rekryteringen så genomförs en intervju och ett praktiskt moment på anläggningen, sedan gör vi en bakgrundskontroll och referenstagning som är en del i processen.

 

Vi ser över våra ansökningar löpande och kontaktar dig om vi vill träffa dig personligen.

 

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen #ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige

 

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Personliga tränare sökes till Actic Olympen

Personlig tränare/PT
Läs mer Sep 27
Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 220 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike.

Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Läs gärna mer på www.actic.se

 

Är du en engagerad och driven person? Har du dessutom ett intresse av hälsa och friskvård? Då kan detta vara något för dig.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss på Actic ansvarar du för att dina PT-kunder får en säker, omväxlande och individuellt anpassad träning. Du ska aktivt och personligt inspirera kunderna till att fortsätta träna hos oss genom att coacha dem i sin nuvarande träning och inspirera till nya träningssätt och metoder. Som anställd på Actic ska du ha hög social kompetens, vara ansvarsfull, målmedveten och ha en hög energinivå.

Din bakgrund

- Är licenserad personlig tränare. Sportsclub education, Eleiko, The Academy, S.A.F.E eller motsvarande utbildning med dokumenterad erfarenhet
- Gillar att jobba mot högt uppsatta mål
- Har ett stort intresse av försäljning
- Har stor träningserfarenhet.

 

Ambition

Att jobba minst 30 timmar/vecka. Har ambition att vara en drivande kraft i utvecklingen av anläggningarna. Vi ser gärna att du vill utvecklas och ständigt växa i rollen som PT på Actic.

Du är själv ansvarig för att skaffa dina egna kunder genom Actics befintliga eller nya medlemmar. Vi står för arbetskläder, marknadsföring på hemsidan samt anläggningen och vi utbildar och coachar våra personliga tränare kontinuerligt.

Under rekryteringen så genomförs en intervju och ett praktiskt moment på anläggningen, sedan gör vi en bakgrundskontroll och referenstagning som är en del i processen.

 

Vi ser över våra ansökningar löpande och kontaktar dig om vi vill träffa dig personligen.

 

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen #ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige.

 

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Personlig tränare sökes till Actic Delphinen Lund

Personlig tränare/PT
Läs mer Sep 18
Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 220 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike.

Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Läs gärna mer på www.actic.se

 

Är du en engagerad och driven person? Har du dessutom ett intresse av hälsa och friskvård? Då kan detta vara något för dig.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss på Actic ansvarar du för att dina PT-kunder får en säker, omväxlande och individuellt anpassad träning. Du ska aktivt och personligt inspirera kunderna till att fortsätta träna hos oss genom att coacha dem i sin nuvarande träning och inspirera till nya träningssätt och metoder. Som anställd på Actic ska du ha hög social kompetens, vara ansvarsfull, målmedveten och ha en hög energinivå.

Din bakgrund

- Är licenserad personlig tränare. Sportsclub education, Eleiko, The Academy, S.A.F.E eller motsvarande utbildning med dokumenterad erfarenhet
- Gillar att jobba mot högt uppsatta mål
- Har ett stort intresse av försäljning
- Har stor träningserfarenhet.

 

Ambition

Att jobba minst 30 timmar/vecka. Har ambition att vara en drivande kraft i utvecklingen av anläggningarna. Vi ser gärna att du vill utvecklas och ständigt växa i rollen som PT på Actic.

Du är själv ansvarig för att skaffa dina egna kunder genom Actics befintliga eller nya medlemmar. Vi står för arbetskläder, marknadsföring på hemsidan samt anläggningen och vi utbildar och coachar våra personliga tränare kontinuerligt.

Under rekryteringen så genomförs en intervju och ett praktiskt moment på anläggningen, sedan gör vi en bakgrundskontroll och referenstagning som är en del i processen.

 

Vi ser över våra ansökningar löpande och kontaktar dig om vi vill träffa dig personligen.

 

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen #ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige

 

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Personlig tränare sökes till Actic Lund

Personlig tränare/PT
Läs mer Maj 6
Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 220 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike.

Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Läs gärna mer på www.actic.se

 

Är du en engagerad och driven person? Har du dessutom ett intresse av hälsa och friskvård? Då kan detta vara något för dig.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss på Actic ansvarar du för att dina PT-kunder får en säker, omväxlande och individuellt anpassad träning. Du ska aktivt och personligt inspirera kunderna till att fortsätta träna hos oss genom att coacha dem i sin nuvarande träning och inspirera till nya träningssätt och metoder. Som anställd på Actic ska du ha hög social kompetens, vara ansvarsfull, målmedveten och ha en hög energinivå.

Din bakgrund

- Är licenserad personlig tränare. Sportsclub education, Eleiko, The Academy, S.A.F.E eller motsvarande utbildning med dokumenterad erfarenhet
- Gillar att jobba mot högt uppsatta mål
- Har ett stort intresse av försäljning
- Har stor träningserfarenhet.

 

Ambition

Att jobba minst 30 timmar/vecka. Har ambition att vara en drivande kraft i utvecklingen av anläggningarna. Vi ser gärna att du vill utvecklas och ständigt växa i rollen som PT på Actic.

Du är själv ansvarig för att skaffa dina egna kunder genom Actics befintliga eller nya medlemmar. Vi står för arbetskläder, marknadsföring på hemsidan samt anläggningen och vi utbildar och coachar våra personliga tränare kontinuerligt.

Under rekryteringen så genomförs en intervju och ett praktiskt moment på anläggningen, sedan gör vi en bakgrundskontroll och referenstagning som är en del i processen.

 

Vi ser över våra ansökningar löpande och kontaktar dig om vi vill träffa dig personligen.

 

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen #ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige

 

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Personlig tränare sökes till Actic Lund

Personlig tränare/PT
Läs mer Apr 2
Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 220 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike.

Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 220 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Läs gärna mer på www.actic.se

 

Är du en engagerad och driven person? Har du dessutom ett intresse av hälsa och friskvård? Då kan detta vara något för dig.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss på Actic ansvarar du för att dina PT-kunder får en säker, omväxlande och individuellt anpassad träning. Du ska aktivt och personligt inspirera kunderna till att fortsätta träna hos oss genom att coacha dem i sin nuvarande träning och inspirera till nya träningssätt och metoder. Som anställd på Actic ska du ha hög social kompetens, vara ansvarsfull, målmedveten och ha en hög energinivå.

Din bakgrund

- Är licenserad personlig tränare. Sportsclub education, Eleiko, The Academy, S.A.F.E eller motsvarande utbildning med dokumenterad erfarenhet
- Gillar att jobba mot högt uppsatta mål
- Har ett stort intresse av försäljning
- Har stor träningserfarenhet.

 

Ambition

Att jobba minst 30 timmar/vecka. Har ambition att vara en drivande kraft i utvecklingen av anläggningarna. Vi ser gärna att du vill utvecklas och ständigt växa i rollen som PT på Actic.

Du är själv ansvarig för att skaffa dina egna kunder genom Actics befintliga eller nya medlemmar. Vi står för arbetskläder, marknadsföring på hemsidan samt anläggningen och vi utbildar och coachar våra personliga tränare kontinuerligt.

Under rekryteringen så genomförs en intervju och ett praktiskt moment på anläggningen, sedan gör vi en bakgrundskontroll och referenstagning som är en del i processen.

 

Vi ser över våra ansökningar löpande och kontaktar dig om vi vill träffa dig personligen.

 

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen #ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige

 

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Personlig tränare sökes till Actic Lund

Personlig tränare/PT
Läs mer Feb 19
Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 215 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Österrike.

Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Läs gärna mer på www.actic.se

 

Är du en engagerad och driven person? Har du dessutom ett intresse av hälsa och friskvård? Då kan detta vara något för dig.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss på Actic ansvarar du för att dina PT-kunder får en säker, omväxlande och individuellt anpassad träning. Du ska aktivt och personligt inspirera kunderna till att fortsätta träna hos oss genom att coacha dem i sin nuvarande träning och inspirera till nya träningssätt och metoder. Som anställd på Actic ska du ha hög social kompetens, vara ansvarsfull, målmedveten och ha en hög energinivå.

Din bakgrund

- Är licenserad personlig tränare. Sportsclub education, Eleiko, The Academy, S.A.F.E eller motsvarande utbildning med dokumenterad erfarenhet
- Gillar att jobba mot högt uppsatta mål
- Har ett stort intresse av försäljning
- Har stor träningserfarenhet.

 

Ambition

Att jobba minst 30 timmar/vecka. Har ambition att vara en drivande kraft i utvecklingen av anläggningarna. Vi ser gärna att du vill utvecklas och ständigt växa i rollen som PT på Actic.

Du är själv ansvarig för att skaffa dina egna kunder genom Actics befintliga eller nya medlemmar. Vi står för arbetskläder, marknadsföring på hemsidan samt anläggningen och vi utbildar och coachar våra personliga tränare kontinuerligt.

Under rekryteringen så genomförs en intervju och ett praktiskt moment på anläggningen, sedan gör vi en bakgrundskontroll och referenstagning som är en del i processen.

 

Vi ser över våra ansökningar löpande och kontaktar dig om vi vill träffa dig personligen.

 

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen #ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige

 

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Gyminstruktör sökes till Actic Högvall

Instruktör/Tränare inom specialidrott
Läs mer Jan 16
Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 220 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike.

Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål.  Läs gärna mer på www.actic.

Har du ett brinnande intresse för träning och hälsa? Då är du den vi söker!

Beskrivning av arbetet

Som instruktör på anläggning har man i uppgift att vara en inspirationskälla som verkar för att anläggningen blir en naturlig del i närsamhället och genom detta agerar utanför anläggningen så att vi skapar relationer som gör att eventuella motstånd för att våga börja träna minimeras.

Arbetet innebär också att möta våra medlemmar med personligt anpassade träningsprogram och uppföljningar. Instruktören jobbar aktivt med att hjälpa besökarna med sin träning genom att vara synlig ute på anläggningen där vi hjälper medlemmarna med deras träning. Att arbeta som instruktör handlar också om försäljning; dels av medlemskap via instruktioner och i vår reception men även av andra tilläggsprodukter som till exempel PT.

Instruktören tar också ansvar för att anläggningen och utrustningen är i bästa skick samt att det är rent och fräscht på anläggningen, det innebär att utföra viss del av service på träningsmaskinerna samt att också utföra städning i lokalerna.

För att passa in på Actic söker vi dig som är social, ansvarsfull, målmedveten och har energi. Det är också bra om du har tålamod och är pedagogisk.

Arbetstid

Dagtid, kvällstid och helger.

Vi ser löpande över alla våra ansökningar och kommer att kontakta dig om vi vill träffa dig personligen.

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen ?#?ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige

Ansök nu

Personlig tränare sökes till Actic Lund

Personlig tränare/PT
Läs mer Jan 9
Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 215 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Österrike.

Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Läs gärna mer på www.actic.se

 

Är du en engagerad och driven person? Har du dessutom ett intresse av hälsa och friskvård? Då kan detta vara något för dig.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss på Actic ansvarar du för att dina PT-kunder får en säker, omväxlande och individuellt anpassad träning. Du ska aktivt och personligt inspirera kunderna till att fortsätta träna hos oss genom att coacha dem i sin nuvarande träning och inspirera till nya träningssätt och metoder. Som anställd på Actic ska du ha hög social kompetens, vara ansvarsfull, målmedveten och ha en hög energinivå.

Din bakgrund

- Är licenserad personlig tränare. Sportsclub education, Eleiko, The Academy, S.A.F.E eller motsvarande utbildning med dokumenterad erfarenhet
- Gillar att jobba mot högt uppsatta mål
- Har ett stort intresse av försäljning
- Har stor träningserfarenhet.

 

Ambition

Att jobba minst 30 timmar/vecka. Har ambition att vara en drivande kraft i utvecklingen av anläggningarna. Vi ser gärna att du vill utvecklas och ständigt växa i rollen som PT på Actic.

Du är själv ansvarig för att skaffa dina egna kunder genom Actics befintliga eller nya medlemmar. Vi står för arbetskläder, marknadsföring på hemsidan samt anläggningen och vi utbildar och coachar våra personliga tränare kontinuerligt.

Under rekryteringen så genomförs en intervju och ett praktiskt moment på anläggningen, sedan gör vi en bakgrundskontroll och referenstagning som är en del i processen.

 

Vi ser över våra ansökningar löpande och kontaktar dig om vi vill träffa dig personligen.

 

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen #ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige

 

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Platschef till Actic Olympen

Sportchef
Läs mer Nov 27
Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 215 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike.

Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Läs gärna mer på www.actic.

 

Drivs du av att skapa resultat? Har du erfarenhet av att leda? Har du ett brinnande intresse för träning och hälsa? Då kan du vara den vi söker.

Vi ser gärna att du har:

Erfarenhet av ledarskap och viss datakunskap.

I uppdraget ingår bl.a.

- Affärsmannaskap/resultatansvar
- Leda/skapa/utveckla effektiva team
- Analysera och skapa åtgärdsplan
- Schemaläggning
- Försäljning 
- Daglig drift

För att passa till denna roll bör du känna igen dig i vår ledarprofil. Våra ledare vill:

- Ta ansvar
- Vara tydliga
- Göra medvetna val
- Kommunicera
- Lyssna och försöka förstå
- Ge feedback och skapa effektiva team
- Bli bäst

Vidare så ser vi gärna att du har god självinsikt och att du tror på att ett personligt bemötande är viktigt. Utöver det är du trygg i dig själv och har lätt för att skapa goda relationer samt överföra energi till medlemmar och kollegor. För att passa in på Actic söker vi dig som också är social, ansvarsfull, målmedveten och har energi.

Det är en heltidstjänst som är fördelad på dagtid, kvällstid samt helger.

Lön enligt överenskommelse.

Rekryteringsprocess sker löpande från att första ansökan inkommit.

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen #ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige 

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Gyminstruktör sökes till Actic Veberöd

Instruktör/Tränare inom specialidrott
Läs mer Sep 4
Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 215 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Österrike.

Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål.  Läs gärna mer på www.actic.



Vi söker fler stjärnor till vår anläggning i Veberöd!

Den vi söker brinner för träning & kundservice, är inte rädd för att tänka utanför boxen och vill utveckla både sig själv men också anläggningen & teamet.
Du behöver vara social, kunna ta egna initiativ och vilja lära dig.

Beskrivning av arbetet

Som instruktör på anläggning har man i uppgift att vara en inspirationskälla som verkar för att anläggningen blir en naturlig del i närsamhället och genom detta agerar utanför anläggningen så att vi skapar relationer som gör att eventuella motstånd för att våga börja träna minimeras.

Arbetet innebär också att möta våra medlemmar med personligt anpassade träningsprogram och uppföljningar. Instruktören jobbar aktivt med att hjälpa besökarna med sin träning genom att vara synlig ute på anläggningen där vi hjälper medlemmarna med deras träning. Att arbeta som instruktör handlar också om försäljning; dels av medlemskap via instruktioner och i vår reception men även av andra tilläggsprodukter som till exempel PT.

Instruktören tar också ansvar för att anläggningen och utrustningen är i bästa skick samt att det är rent och fräscht på anläggningen, det innebär att utföra viss del av service på träningsmaskinerna samt att också utföra städning i lokalerna.

För att passa in på Actic söker vi dig som är social, ansvarsfull, målmedveten och har energi. Det är också bra om du har tålamod och är pedagogisk.

Arbetstid

Dagtid, kvällstid och helger.

Vi ser löpande över alla våra ansökningar och kommer att kontakta dig om vi vill träffa dig personligen.

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen ?#?ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige

Ansök nu

Gyminstruktör sökes till Actic Delphinen

Instruktör/Tränare inom specialidrott
Läs mer Aug 21
Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 215 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Österrike.

Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål.  Läs gärna mer på www.actic.

Har du ett brinnande intresse för träning och hälsa? Då är du den vi söker!

Beskrivning av arbetet

Som instruktör på anläggning har man i uppgift att vara en inspirationskälla som verkar för att anläggningen blir en naturlig del i närsamhället och genom detta agerar utanför anläggningen så att vi skapar relationer som gör att eventuella motstånd för att våga börja träna minimeras.

Arbetet innebär också att möta våra medlemmar med personligt anpassade träningsprogram och uppföljningar. Instruktören jobbar aktivt med att hjälpa besökarna med sin träning genom att vara synlig ute på anläggningen där vi hjälper medlemmarna med deras träning. Att arbeta som instruktör handlar också om försäljning; dels av medlemskap via instruktioner och i vår reception men även av andra tilläggsprodukter som till exempel PT.

Instruktören tar också ansvar för att anläggningen och utrustningen är i bästa skick samt att det är rent och fräscht på anläggningen, det innebär att utföra viss del av service på träningsmaskinerna samt att också utföra städning i lokalerna.

För att passa in på Actic söker vi dig som är social, ansvarsfull, målmedveten och har energi. Det är också bra om du har tålamod och är pedagogisk.

Arbetstid

Dagtid, kvällstid och helger.

Vi ser löpande över alla våra ansökningar och kommer att kontakta dig om vi vill träffa dig personligen.

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen ?#?ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige

Ansök nu

Personlig tränare sökes till Actic Delfinen Lund

Personlig tränare/PT
Läs mer Aug 17
Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 215 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Österrike.

Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Läs gärna mer på www.actic.se

 

Är du en engagerad och driven person? Har du dessutom ett intresse av hälsa och friskvård? Då kan detta vara något för dig.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss på Actic ansvarar du för att dina PT-kunder får en säker, omväxlande och individuellt anpassad träning. Du ska aktivt och personligt inspirera kunderna till att fortsätta träna hos oss genom att coacha dem i sin nuvarande träning och inspirera till nya träningssätt och metoder. Som anställd på Actic ska du ha hög social kompetens, vara ansvarsfull, målmedveten och ha en hög energinivå.

Din bakgrund

- Är licenserad personlig tränare. Sportsclub education, Eleiko, The Academy, S.A.F.E eller motsvarande utbildning med dokumenterad erfarenhet
- Gillar att jobba mot högt uppsatta mål
- Har ett stort intresse av försäljning
- Har stor träningserfarenhet.

 

Ambition

Att jobba minst 30 timmar/vecka. Har ambition att vara en drivande kraft i utvecklingen av anläggningarna. Vi ser gärna att du vill utvecklas och ständigt växa i rollen som PT på Actic.

Du är själv ansvarig för att skaffa dina egna kunder genom Actics befintliga eller nya medlemmar. Vi står för arbetskläder, marknadsföring på hemsidan samt anläggningen och vi utbildar och coachar våra personliga tränare kontinuerligt.

Under rekryteringen så genomförs en intervju och ett praktiskt moment på anläggningen, sedan gör vi en bakgrundskontroll och referenstagning som är en del i processen.

Vi ser över våra ansökningar löpande och kontaktar dig om vi vill träffa dig personligen.

Vi i vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen #ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige

 

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Företagssäljare söker till Actic

Utesäljare
Läs mer Jun 12
Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 230 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Österrike.

Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 175 000 medlemmar fördelat på över 120 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål.  Läs gärna mer på www.actic.se



Vill du vara med oss på vår resa att skapa friskare företag i Sverige? Vill du vara en del av ett sprudlande team som varje dag skapar förutsättningar för att medarbetare på företag runt om i landet är pigga och effektiva på jobbet? Då kan du vara vår nästa stjärna! Vi utökar nu vårt säljteam och söker dig som vill vara bäst och göra Actic Lund till den självklara friskvårdspartnern till stadens företag!
 

Beskrivning av arbetsuppgifter
Du hjälper företag att få välmående och produktiva medarbetare genom företagsanpassade friskvårdslösningar. Som säljare äger du hela processen från prospektering till avslut och uppföljning av både befintliga och nya företagskunder. Du vägleder kunderna till rätt lösning och skapar förutsättningar för att företagen ska nå sina hälsomål.



Kvalifikationer
Vi söker dig som är säljare och brinner för friskvård. Du har ett stort driv och förmågan att skapa goda kundrelationer. Att sitta still framför datorn är inget för dig, du vill ständigt vara i farten och gillar att ha många bollar i luften. Erfarenhet och utbildning inom sälj och friskvård är meriterande. Att du är serviceminded och fylld av energi ser vi som självklart. Du drivs av att göra affärer och komma till avslut och samtidigt vara bra på att vårda och utveckla kundrelationer. 



- du gillar att jobba mot högt satta mål.
- stort intresse av försäljning.
- god träningserfarenhet.
- du besitter en hög social kompetens
- du är en problemlösare och ser möjligheter.
- har förmågan och intresse av att nätverka och knyta kontakter.

Vi ser löpande över alla våra ansökningar och kommer att kontakta dig om vi vill träffa dig personligen.

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen ?#?ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige

Ansök nu

Personlig tränare sökes till Actic Högevallsbadet

Personlig tränare/PT
Läs mer Jun 21
Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 215 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Österrike.

Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Läs gärna mer på www.actic.se

 

Är du en engagerad och driven person? Har du dessutom ett intresse av hälsa och friskvård? Då kan detta vara något för dig.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss på Actic ansvarar du för att dina PT-kunder får en säker, omväxlande och individuellt anpassad träning. Du ska aktivt och personligt inspirera kunderna till att fortsätta träna hos oss genom att coacha dem i sin nuvarande träning och inspirera till nya träningssätt och metoder. Som anställd på Actic ska du ha hög social kompetens, vara ansvarsfull, målmedveten och ha en hög energinivå.

Din bakgrund

- Är licenserad personlig tränare. Sportsclub education, Eleiko, The Academy, S.A.F.E eller motsvarande utbildning med dokumenterad erfarenhet
- Gillar att jobba mot högt uppsatta mål
- Har ett stort intresse av försäljning
- Har stor träningserfarenhet.

 

Ambition

Att jobba minst 30 timmar/vecka. Har ambition att vara en drivande kraft i utvecklingen av anläggningarna. Vi ser gärna att du vill utvecklas och ständigt växa i rollen som PT på Actic.

Du är själv ansvarig för att skaffa dina egna kunder genom Actics befintliga eller nya medlemmar. Vi står för arbetskläder, marknadsföring på hemsidan samt anläggningen och vi utbildar och coachar våra personliga tränare kontinuerligt.

Under rekryteringen så genomförs en intervju och ett praktiskt moment på anläggningen, sedan gör vi en bakgrundskontroll och referenstagning som är en del i processen.

 

Vi ser över våra ansökningar löpande och kontaktar dig om vi vill träffa dig personligen.

 

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen #ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige

 

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Personlig tränare sökes till Actic Lund Veberöd

Personlig tränare/PT
Läs mer Maj 17
Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 215 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Österrike.

Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Läs gärna mer på www.actic.se

 

Är du en engagerad och driven person? Har du dessutom ett intresse av hälsa och friskvård? Då kan detta vara något för dig.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss på Actic ansvarar du för att dina PT-kunder får en säker, omväxlande och individuellt anpassad träning. Du ska aktivt och personligt inspirera kunderna till att fortsätta träna hos oss genom att coacha dem i sin nuvarande träning och inspirera till nya träningssätt och metoder. Som anställd på Actic ska du ha hög social kompetens, vara ansvarsfull, målmedveten och ha en hög energinivå.

Din bakgrund

- Är licenserad personlig tränare. Sportsclub education, Eleiko, The Academy, S.A.F.E eller motsvarande utbildning med dokumenterad erfarenhet
- Gillar att jobba mot högt uppsatta mål
- Har ett stort intresse av försäljning
- Har stor träningserfarenhet.

 

Ambition

Att jobba minst 30 timmar/vecka. Har ambition att vara en drivande kraft i utvecklingen av anläggningarna. Vi ser gärna att du vill utvecklas och ständigt växa i rollen som PT på Actic.

Du är själv ansvarig för att skaffa dina egna kunder genom Actics befintliga eller nya medlemmar. Vi står för arbetskläder, marknadsföring på hemsidan samt anläggningen och vi utbildar och coachar våra personliga tränare kontinuerligt.

Under rekryteringen så genomförs en intervju och ett praktiskt moment på anläggningen, sedan gör vi en bakgrundskontroll och referenstagning som är en del i processen.

 

Vi ser över våra ansökningar löpande och kontaktar dig om vi vill träffa dig personligen.

 

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen #ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige

 

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Personlig tränare sökes till Actic Lund Definen

Personlig tränare/PT
Läs mer Apr 17
Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 215 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Österrike.

Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Läs gärna mer på www.actic.se

 

Är du en engagerad och driven person? Har du dessutom ett intresse av hälsa och friskvård? Då kan detta vara något för dig.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss på Actic ansvarar du för att dina PT-kunder får en säker, omväxlande och individuellt anpassad träning. Du ska aktivt och personligt inspirera kunderna till att fortsätta träna hos oss genom att coacha dem i sin nuvarande träning och inspirera till nya träningssätt och metoder. Som anställd på Actic ska du ha hög social kompetens, vara ansvarsfull, målmedveten och ha en hög energinivå.

Din bakgrund

- Är licenserad personlig tränare. Sportsclub education, Eleiko, The Academy, S.A.F.E eller motsvarande utbildning med dokumenterad erfarenhet
- Gillar att jobba mot högt uppsatta mål
- Har ett stort intresse av försäljning
- Har stor träningserfarenhet.

 

Ambition

Att jobba minst 30 timmar/vecka. Har ambition att vara en drivande kraft i utvecklingen av anläggningarna. Vi ser gärna att du vill utvecklas och ständigt växa i rollen som PT på Actic.

Du är själv ansvarig för att skaffa dina egna kunder genom Actics befintliga eller nya medlemmar. Vi står för arbetskläder, marknadsföring på hemsidan samt anläggningen och vi utbildar och coachar våra personliga tränare kontinuerligt.

Under rekryteringen så genomförs en intervju och ett praktiskt moment på anläggningen, sedan gör vi en bakgrundskontroll och referenstagning som är en del i processen.

 

Vi ser över våra ansökningar löpande och kontaktar dig om vi vill träffa dig personligen.

 

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen #ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige

 

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Personlig tränare sökes till Actic Olympen

Personlig tränare/PT
Läs mer Mar 29
Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 215 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Österrike.

Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Läs gärna mer på www.actic.se

 

Är du en engagerad och driven person? Har du dessutom ett intresse av hälsa och friskvård? Då kan detta vara något för dig.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss på Actic ansvarar du för att dina PT-kunder får en säker, omväxlande och individuellt anpassad träning. Du ska aktivt och personligt inspirera kunderna till att fortsätta träna hos oss genom att coacha dem i sin nuvarande träning och inspirera till nya träningssätt och metoder. Som anställd på Actic ska du ha hög social kompetens, vara ansvarsfull, målmedveten och ha en hög energinivå.

Din bakgrund

- Är licenserad personlig tränare. Sportsclub education, Eleiko, The Academy, S.A.F.E eller motsvarande utbildning med dokumenterad erfarenhet
- Gillar att jobba mot högt uppsatta mål
- Har ett stort intresse av försäljning
- Har stor träningserfarenhet.

 

Ambition

Att jobba minst 30 timmar/vecka. Har ambition att vara en drivande kraft i utvecklingen av anläggningarna. Vi ser gärna att du vill utvecklas och ständigt växa i rollen som PT på Actic.

Du är själv ansvarig för att skaffa dina egna kunder genom Actics befintliga eller nya medlemmar. Vi står för arbetskläder, marknadsföring på hemsidan samt anläggningen och vi utbildar och coachar våra personliga tränare kontinuerligt.

Under rekryteringen så genomförs en intervju och ett praktiskt moment på anläggningen, sedan gör vi en bakgrundskontroll och referenstagning som är en del i processen.

 

Vi ser över våra ansökningar löpande och kontaktar dig om vi vill träffa dig personligen.

 

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen #ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige

 

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Företagssäljare söker till Actic

Utesäljare
Läs mer Jan 23
Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 230 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Österrike.

Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 175 000 medlemmar fördelat på över 120 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål.  Läs gärna mer på www.actic.se



Vill du vara med oss på vår resa att skapa friskare företag i Sverige? Vill du vara en del av ett sprudlande team som varje dag skapar förutsättningar för att medarbetare på företag runt om i landet är pigga och effektiva på jobbet? Då kan du vara vår nästa stjärna! Vi utökar nu vårt säljteam och söker dig som vill vara bäst och göra Actic Lund till den självklara friskvårdspartnern till stadens företag!
 

Beskrivning av arbetsuppgifter
Du hjälper företag att få välmående och produktiva medarbetare genom företagsanpassade friskvårdslösningar. Som säljare äger du hela processen från prospektering till avslut och uppföljning av både befintliga och nya företagskunder. Du vägleder kunderna till rätt lösning och skapar förutsättningar för att företagen ska nå sina hälsomål.



Kvalifikationer
Vi söker dig som är säljare och brinner för friskvård. Du har ett stort driv och förmågan att skapa goda kundrelationer. Att sitta still framför datorn är inget för dig, du vill ständigt vara i farten och gillar att ha många bollar i luften. Erfarenhet och utbildning inom sälj och friskvård är meriterande. Att du är serviceminded och fylld av energi ser vi som självklart. Du drivs av att göra affärer och komma till avslut och samtidigt vara bra på att vårda och utveckla kundrelationer. 



- du gillar att jobba mot högt satta mål.
- stort intresse av försäljning.
- god träningserfarenhet.
- du besitter en hög social kompetens
- du är en problemlösare och ser möjligheter.
- har förmågan och intresse av att nätverka och knyta kontakter.

Vi ser löpande över alla våra ansökningar och kommer att kontakta dig om vi vill träffa dig personligen.

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen ?#?ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige

Ansök nu