Randstad AB jobb i Lund

Hitta lediga jobb hos Randstad AB i Lund. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Lund.

Teknisk Projektledare till DRT Solutions i Lund

Projektledare, IT
Läs mer Sep 9
Arbetsbeskrivning
Är du en driven och affärsinriktad projektledare med djup förståelse för mjukvaruutveckling? Vill du ansluta dig till ett växande IT-bolag där du kommer att få driva komplexa projekt från start till färdig implementation? Då vill vi att du söker till DRT Solutions!

Som teknisk projektledare på DRT Solutions får du det bästa av två världar; ett mindre och modernt bolag med en familjär känsla samt få vara en del av ett team med lång erfarenhet av att organisera anropsstyrd trafik. Den erfarenheten har de med sig när de nu skapar de modernaste lösningarna. Som projektledare på DRT Solutions får du en unik möjlighet att vara en del av ett expanderande bolag, där du har möjlighet att vara med och påverka verksamhetens framtid.

Ansvarsområden
Du kommer att ha ansvar för DRT Solutions projekt, planering, framdrift, resultat och slutförande där du även kommer att planera och strukturera utvecklingsarbete, testning och releasestrategi tillsammans med CTO. För rätt person finns möjligheten att ingå i bolagets ledningsgrupp på sikt.

Som projektledare har du affärsförståelse och kan navigera mellan tekniska intressenter och externa stakeholders för att leverera resultat enligt plan. Du förväntas även följa upp rutiner, tidrapportering m.m.

Då DRT Solutions system är affärskritiskt kommer rollen som projektledare ibland att kräva arbete på kvällar och helger.

Kvalifikationer
Din bakgrund
För att lyckas i rollen ser vi att du behöver ha:
Gedigen erfarenhet av att leda komplexa mjukvaruprojekt från start till färdig implementation
Djup förståelse för mjukvaruutveckling och IT strukturer
Erfarenhet av agil mjukvaruutveckling
Förmåga att identifiera och hantera risker
Erfarenhet av att arbeta med tvärfunktionella team
Akademisk utbildning
Uttrycka sig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska

Vi ser det som meriterande om du har:
Branschkunskap från “anropsstyrd trafik”, “samhällsbetalda resor”, “trafikplanering” eller annan logistikverksamhet
Tidigare erfarenhet av att arbeta med Scrum


Dina personliga egenskaper:
För att vara framgångsrik i rollen krävs det att du är en ledare som kan leda och driva team framåt. Du skapar delaktighet och engagemang, samt är själv en äkta lagspelare. Du innehar förmågan att bygga relationer och du hittar gemensamma åsikter i utmanande situationer. Du har verksamhets- och affärsförståelse och du är naturligtvis leveransfokuserad. 
Rollen kommer kräva en hög social kompetens och även att du är en erfaren förhandlare med en stor grad diplomati. Du trivs i ett högt tempo och med att ha många bollar i luften. 

Ansökan
DRT Solutions AB samarbetar med Randstad Technologies i den här rekryteringen. För frågor får du gärna kontakta Sally Hansen på sally.hansen@randstad.se, 070-148 35 81.
 
Ansök via vår hemsida: https://www.randstad.se/technologies
 
Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi kontaktar kandidater och intervjuar kontinuerligt under processen och denna roll kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om företaget
Med en kombination av den senaste digitala tekniken och över trettio års kunskap och erfarenhet inom anropsstyrd kollektivtrafik, färdtjänst, sjukresor och skolskjuts skapar DRT Solutions nydanande verktyg och metoder för anropsstyrd trafik. Slutprodukten är lösningar som hanterar dagens utmaningar och leveranskrav inom den offentligt betalda trafiken, men som också kan anpassas efter framtidens önskemål.
 
DRT Solutions har sedan starten 2016 målet att skapa nydanande IT-system och nya metoder för anropsstyrd trafik. Vårt system Drip används idag i ett flertal områden och intresset för oss och vårt system är stort. Vi jobbar i moderna lokaler i järnvägsstationen i Lund.
 
Visionen är att förena samhällsnytta, kostnadseffektivitet och användarvänlighet i ett och samma IT-system.

Ansök nu

Avdelningschef -FSI -interim

Forskningschef
Läs mer Sep 20
Arbetsbeskrivning
Vi söker en erfaren avdelningschef för ett interim-uppdrag med omgående start! 
Uppdraget är för Forskningsservice på Sektionen Forskning som är en del av förvaltningen vid Lunds universitet samverkan och innovation (FSI). 

Som avdelningschef har du ansvar för avdelningens ekonomi, arbetsmiljö och personalfrågor. Du leder, fördelar och utvecklar arbetet inom avdelningen, som idag består av 21 medarbetare vilka arbetar med komplexa uppdrag under stort eget ansvar. Du ingår i sektionens ledningsgrupp, som består av en sektionschef, fem avdelningschefer och en controller.

Forskningsservice uppdrag är att ge verksamhets- och ledningsstöd relaterat till extern forskningsfinansiering och forskningsstrategiska frågor, samt frågor som rör forskningsinfrastruktur, forskningsinformation och utbildning på forskarnivå. Avdelningen ger expertstöd och rådgivning vid ansökningar om forskningsmedel från strategiskt viktiga nationella och internationella finansieringskällor.             Ansvarsområden
Arbetet bedrivs i samarbete med andra avdelningar inom sektionen, andra intressenter vid Lunds universitet, samt även med externa parter. En viktig del av avdelningens verksamhet är att i samverkan utveckla processer, metoder och arbetssätt, men även att arbeta med kvalitetsutveckling både inom avdelning och i samverkan med andra avdelningar inom universitetet.

Kvalifikationer
Ska- krav
Dokumenterad erfarenhet av att vara chef med personalansvar för en grupp om minst 15 personer.
Mycket goda kunskaper i engelska och svenska
Erfarenhet av att arbeta på statlig myndighet eller institut, minst 3 år, som anställd eller konsult.
Erfarenhet av att leda en grupp med mycket varierande arbetsuppgifter.
Akademisk examen omfattande minst 3 års heltidsstudier.

Bör krav
Erfarenhet av att arbeta direkt med forskning eller indirekt med stöd till forskning 


Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande, sista ansökan 3 oktober. Tillträde tjänsten önskvärt senast 17 oktober 2022. Uppdraget kommer att vara cirka 4-6 månader.    

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Junior Signal Processing Engineer

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Sep 22
Arbetsbeskrivning
Har du intresse för maskininlärning, algoritmer och signalbehandling? Nu söker vi efter en junior Signal Processing Engineer till vår spännande kund i Lund. 

Du kommer vara en del av ett sammansvetsat och kompetent team av mjukvaruutvecklare, signalbehandlare och hårdvaruingenjörer. Du kommer att arbeta med hela kedjan från innovation, utveckling och driftsättning hos kunder där fokus ligger på att leverera avancerade och hållbara inbyggda system.

Randstad Technologies är specialiserade på kompetenser inom IT. Som konsult hos oss får du en konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtal. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
Optimera existerande algoritmer och lägg till nya 
Analysera data för att kunna dra slutsatser tillsammans med resten av teamet
Utvärdera systemets prestanda tillsammans med testavdelningen
Planera, utveckla och driftsätta tekniska lösningar


Kvalifikationer
Vi söker efter dig som:
Har en civilingenjörsexamen inom teknisk fysik, matematik eller liknande
Har ett genuint intresse för inbyggda system
Har en gedigen matematisk algoritm-förståelse inom signalbehandling
Är flytande på såväl svenska som engelska i tal och skrift 

Vi söker dig som är analytisk, har ett logiskt tänkande och som brinner för matematik, algoritmer och tekniska lösningar. Du har en positiv attityd och god analytisk förmåga. Du är nyfiken på hållbara lösningar och har en "kan göra" attityd för att lösa utmaningarna tillsammans med ditt team. Vi vill att vår nya kollega ska ha samma nyfikenhet, driv och vara en lagspelare.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi går igenom ansökningar löpande och därav kan uppdraget komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta konsultchef Sally Hansen på sally.hansen@randstad.se eller +46701483581. 

Om företaget
Randstad Technologies är ett av de marknadsledande konsultföretagen och är specialiserade inom kompetensområdet IT.

Randstad Technologies är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom IT-området. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!

Ansök nu

Interim Teknisk Projektledare

Projektledare, IT
Läs mer Sep 5
Arbetsbeskrivning
Är du en erfaren Teknisk Projektledare med erfarenhet av mjukvara och vill fakturera via eget bolag? Missa då inte detta uppdrag på 4-6 månader som Interim Teknisk Projektledare hos ett företag inom transportbranschen i Lund.

Som teknisk projektledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innefatta:
Leda projektteam med fokus på implementation och leverans av kundens system till nya och befintliga kunder
Resursförvaltning, planering av aktiviteter, projektplanering och dokumentation
Definiera kravspecifikation samt mål och prioriteringar tillsammans med ansvariga hos kunden
Planera och styra utvecklingen av systemet och utvecklingsteamet
Driva en ständig processdefiniering/ förbättring av projektmetoder och tillhörande dokumentation 
Utveckling och underhåll av IT-säkerhet med tillhörande dokumentation
Test Management 


Ansvarsområden
Ansvar för företagets projekt: planering, framdrift, resultat och slutförande
Planera och strukturera utvecklingsarbete, testning och releasestrategi tillsammans med CTO
Kontroll och uppföljning av tidsrapporter 


Kvalifikationer
För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha gedigen erfarenhet av att leda komplexa mjukvaru-projekt från början till färdig implementation. Du behöver ha en djup förståelse för systemutveckling och IT-strukturer. 
Du behöver också ha:
Erfarenhet av agil mjukvaruutveckling
Erfarenhet av att arbeta med tvärfunktionella team
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift 


Vi ser det som meriterande om du har:
Tidigare erfarenhet av att arbeta med scrum-modellen
Branschkunskap från trafikplanering eller annan logistikverksamhet 


Personliga egenskaper:
Vi ser att du bör vara en erfaren ledare som framgångsrikt kan leda och driva team framåt. Du kan skapa engagemang, delaktighet och är en äkta lagspelare. Du har också djup verksamhets- och affärsförståelse. Du bör vara en erfaren förhandlare med stor grad diplomati och du innehar en hög social kompetens. 

För att lyckas i rollen ser vi att du behöver ha god förmåga att identifiera och hantera risker. Du har också en god förmåga att bygga långvariga relationer och du hittar gemensamma åsikter i utmanande situationer. 

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan!
Vänligen ansök via vår hemsida: https://www.randstad.se/technologies

För frågor eller funderingar tveka inte på att kontakta konsultchef Sally Hansen på sally.hansen@randstad.se eller 070-148 35 81. 

Om företaget
Bli en del av Randstad Technologies nätverk av underkonsulter och låt oss hjälpa dig hitta nästa konsultuppdrag. 

Är du underkonsult och tillgänglig för nytt uppdrag? På Randstad Technologies vet vi att ett uppdrags karaktär och utmaningar är det som lockar dig som underkonsult. Våra konsultuppdrag tillsätts i regel snabbt, varför vi vill ha kontakt med dig snarast.

Som ett av de marknadsledande konsultbolagen inom IT har vi på Randstad Technologies etablerade samarbeten med flera av Sveriges största och mest spännande företag. Genom att bli en del av vårt nätverk av underkonsulter så har du en direktaccess till dessa kundförfrågningar.

Ansök nu

Miljö- och klimatstrateg

Organisationsutvecklare
Läs mer Aug 24
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och arbeta med strategiskt hållbarhetsarbete? I rollen som miljö- och klimatstrateg får du möjlighet att vara med och forma och driva ett strategiskt miljö- och hållbarhetsarbete i Lunds stift och för hela Svenska kyrkan, med placering på vackra stiftskansliet i historiska hjärtat av Lund!

Hållbarhet handlar om miljö och teknik och att förstå att ekologisk, social, ekonomisk och andlig hållbarhet går hand i hand. Ditt arbete bygger på ”Ett biskopsbrev om klimatet” samt Svenska kyrkans färdplan för klimatet som siktar på klimatneutralitet 2030. 

Som miljö-och klimatstrateg kommer du att ansvara för Lunds stifts arbete med Svenska kyrkans miljödiplomering, detta genom att inspirera och vägleda anställda och förtroendevalda. 

I ditt dagliga arbete ingår att upprätthålla goda relationer mellan stiften och Svenska kyrkan på nationell nivå och med kyrkans närstående organisationer. Arbetsuppgifterna är dynamiska och pendlar mellan att vara både strategiska och operativa. 

Lunds stiftskansli är centralt beläget i Lund bakom Domkyrkan och du kommer att arbeta på en avdelning tillsammans med kollegor som i olika yrkesroller arbetar främjande mot stiftets församlingar. 

Ansvarsområden
Omvärldsbevakning och samverkan
Stiftsövergripande arbete inom ramen för taktisk grupp för klimatet
Arbeta aktivt med främjande av miljödiplomering i Lunds stiftsförsamlingar/pastorat
Delta i utvecklingsarbete av Svenska kyrkans miljödiplomering

Denna rekrytering är ett samarbete mellan Svenska kyrkan, Lunds stift och Randstad. Har du frågor om processen är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Nadia Milotti, nadia.milotti@randstad.se eller 0725465039. Alla ansökningar hanteras av Randstads system och processer, där även tester är en del av processen.

För mer information om tjänsten går det bra att kontakta avdelningschef Marie Wojidkow,  marie.wojidkow@svenskakyrkan.se, 046-155595.
Övriga frågor besvaras av Lokala Saco-föringens fackliga företrädare Tina Sandén, tina.sanden@svenskakyrkan.se, 046-155592.

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse. Vänligen bifoga personligt brev med motivation om Varför just Du? Varför just Svenska kyrkan och Lunds stift? 

Varmt välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdatum är den 15 september 2022.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad miljövetare eller har motsvarande akademisk utbildning som vi finner likvärdig. 

Du bör ha flerårig yrkeserfarenhet av liknande arbete och vi ser det som meriterande om du har erfarenheter av Svenska kyrkan och/eller annan förtroendemannastyrd organisation.

Som miljö-och klimatstrateg kommer du att arbeta självständigt därför krävs det att du är strukturerad, drivande och initiativtagande samt trivs i den pedagogiska rollen. 

Du förväntas ha en god förmåga att utifrån dina fackkunskaper kunna kommunicera både muntligt och skriftligt med såväl experter som med lekmän. 

Körkort krävs för tjänsten då stor del av arbetet sker på plats ute i verksamheten. 

Erfarenhet
Yrkeserfarenhet av liknande arbete.

Ansökan
Sista dag för ansökan är den 15 september 2022.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Nadia Milotti, nadia.milotti@randstad.se eller 0725465039.

Om företaget
Lunds stift är ett av Svenska kyrkans tretton stift och vår Biskop är Johan Tyrberg. I stiftet, som omfattar Skåne och Blekinge, finns 107 församlingar/pastorat och fler än 500 kyrkor. Stiftskansliets uppgift är att stödja och stimulera församlingsverksamheten, samt förvalta stiftets jord, skog och fonder. Högsta beslutande organ är stiftsfullmäktige. Stiftsstyrelsen och egendomsnämnden är de verkställande organen. Genom domkapitlet prövas om beslut är fattade enligt kyrkoordningen.

Ansök nu

Perituskliniken i Lund söker specialistläkare i Lund

Specialistläkare
Läs mer Aug 24
Arbetsbeskrivning
Vill du tillhöra en klinik i framkant och vara med i ett team av duktiga medarbetare? Tror du att privat sjukvård kan vara ett komplement till offentlig sjukvård och att det kan drivas med hög kvalitet?  Då ska du inte tveka att söka dig hit!

Ansvarsområden
Du kommer arbeta tillsammans med ett engagerat och kompetent team som värnar om ett gott patientbemötande och hög service. Vi söker dig som har intresse för att arbeta i multiprofessionella team, har god samarbetsförmåga och positiv inställning till processutveckling och intresse för att modernisera vården. I arbetet ingår sedvanlig avdelnings- och mottagningsarbete inom såväl sluten- som öppenvård liksom deltagande i klinikens undervisningsuppdrag. Möjlighet att bedriva eget forskningsarbete finns.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom urologi. Du bör ha god erfarenhet av transuretral kirurgi och gärna robotkirurgi. Du vill vara med och utveckla Perituskliniken för att möta vårdens framtida behov. Förutom kliniskt arbete utgör forskning, utvecklingsarbete och undervisning en viss del av verksamheten. Dokumenterade färdigheter och intresse inom dessa områden är därför en merit.

För att trivas hos oss på Perituskliniken ser vi gärna att du kan arbeta självständigt och fatta självständiga beslut samtidigt som du är en del av teamet. Här värdesätts god social kompetens och att du har ett flexibelt tankesätt. Vidare ser vi att du är prestigelös och har ett inkluderande sätt. För dig är patientfokus och ett positivt bemötande en självklarhet.Ansökan
Senaste ansökningsdag: 22-09-11. Intervjuer sker löpande så ansök redan idag. 
Randstad Care ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir anställd av Perituskliniken i Lund. För mer information om tjänsten eller för ett förutsättningslöst samtal, kontakta gärna: Pernilla Håkansson Rekryteringskonsult Randstad Care 070-1606446 alt. pernilla.hakansson@randstad.se 

Om företaget
Vi finns på Medicon Village i Lund och är en av landets mest moderna och bäst utrustade specialistkliniker. Perituskliniken är en ny och långsiktig satsning inom avancerad cancervård som innebär en resursförstärkning och fungerar som ett komplement till den offentliga sjukvården inom diagnostik och behandling samt forskning och utbildning. Satsningen innebär en betydande resursförstärkning för vården i Sverige. Vi erbjuder högspecialiserad vård av i första hand urologiska sjukdomar.

Ansök nu

HR-specialist Raoul Wallenberg-institutet

Personalchef/HR-chef
Läs mer Aug 15
Arbetsbeskrivning
vår mission är att främja universell respekt mot mänskliga rättigheter och humanitär rätt och vi drivs av våra kärnvärderingar - Respekt, Integritet, Inkludering och Inspiration. Detta gör vi genom forskning och akademisk utbildning som utgör kärnan i institutets verksamhet. Detta arbete kombineras med ett omfattande internationellt program för kapacitetsutveckling inom området mänskliga rättigheter. Vi söker nu dig som vill ha en nyckelroll som HR-specialist i denna spännande verksamhet!

om rollen

i rollen som HR-specialist bidrar du genom att vara kunskapsbärande och professionell partner på institutet. Du får möjligheten att arbeta både operativt och strategiskt. Du är delaktig i alla delprocesser och med alla förekommande arbetsuppgifter inom ramen för HR-området. Du trivs att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor. Du sköter ditt arbete i enlighet med gällande föreskrifter, avtal och interna dokument.

Ansvarsområden
Du kommer vara en viktig del i institutets ledningsgrupp där du förväntas vara delaktig i vårt fortsatta
arbete genom att:
- Driva, koordinera och implementera den strategiska utvecklingen inom HR
- Ge råd och konsultativt stöd i HR-frågor, till ledning och enheter/kontor
- Säkerställa att vi efterlever tillämpliga HR-krav, i första hand i enlighet med svensk arbetsrätt och arbetsmiljölagstiftning
- Driva och samordna arbetsmiljö- och lönerevisionsarbetet, inklusive processen mellan de fackliga parterna och institutet
- Ansvara för och kvalitetssäkra institutets processer för introduktion, rekrytering, anställning och praktik
- Driva och implementera olika HR-relaterade projekt
Du rapporterar direkt till institutets administrativa chef som leder den avdelningen

Övrigt
Heltid. Arbetstid: Mån-Fre 08:00-17:00. Start så snart som möjligt och enligt överenskommelse.

 Varmt välkommen med din intresseanmälan! Hör gärna av dig till Claudia Baronescu  claudia.baronescu@randstad.se om du har specifika frågor kring rekryteringsprocessen. 

Kvalifikationer
En förutsättning för att lyckas bra i rollen är att du har relevant akademisk utbildning, gärna med inriktning mot HR samt dokumenterad erfarenhet. Vi är en internationell organisation med både svenska och utländska kontor. Detta ställer höga krav på en god kommunikationsförmåga både på svenska och engelska i tal och skrift.

Därtill är det viktigt att du:
- Har en gedigen erfarenhet och kunskap inom hela HR-området och stor förståelse för helheten och dess delar.
- Trivs med att arbeta både processinriktat och situationsanpassat där du tar ansvar för din uppgift och strukturerar samt driver frågor på ett bra sätt.
- Har erfarenhet av strategiskt och operativt självständigt HR-arbete, inklusive erfarenhet av att stödja, coacha och utveckla chefer i sin arbetsgivarroll.
- Har erfarenhet av arbete med arbetsmiljö och samverkan praktiskt, operativt och strategiskt samt mycket goda arbetsrättsliga kunskaper som kan omsättas i praktiken.

Meriterande
- Erfarenhet av internationell rekrytering och anställning
- Erfarenhet av rekryteringssystemet ReachMee och/eller HR-systemet Kontek HRM Employee

som person är du lyhörd och har lätt för att skapa goda relationer där de du arbetar med får förtroende för dig i din yrkesroll eftersom du är både trygg och professionell. Du har ett inkluderande förhållningssätt i kombination med en kulturell intelligens, vilket gör att du spelar en central roll i att skapa ett arbetsklimat präglat av förståelse och öppenhet. Du har ett strukturerat och systematiskt arbetssätt med en god förmåga att prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Varmt välkommen med din intresseanmälan! Hör gärna av dig till Claudia Baronescu  claudia.baronescu@randstad.se om du har specifika frågor kring rekryteringsprocessen. 

Om företaget
Institutets uppdrag är att främja universell respekt för mänskliga rättigheter och humanitär rätt genom forskning, akademisk utbildning och utvecklingsprogram riktade till nyckelaktörer i utvalda samarbetsländer. Forskning och akademisk utbildning utgör kärnan i institutets verksamhet och genom denna bidrar institutet till att konkretisera och flytta fram positionerna för de mänskliga rättigheterna. Detta arbete kombineras med ett omfattande internationellt program för kapacitetsutveckling inom området mänskliga rättigheter. Institutet har, förutom i Lund, för närvarande kontor i Stockholm, Nairobi, Istanbul, Amman, Jakarta, Beijing, Phnom Penh och Harare. Utlandskontoren bedriver internationella kapacitetsutvecklingsprogram och finansieras av Sida och andra bidragsgivare.

Ansök nu

Perituskliniken i Lund söker specialistläkare i Lund

Specialistläkare
Läs mer Jul 5
Arbetsbeskrivning
Vill du tillhöra en klinik i framkant och vara med i ett team av duktiga medarbetare? Tror du att privat sjukvård kan vara ett komplement till offentlig sjukvård och att det kan drivas med hög kvalitet?  Då ska du inte tveka att söka dig hit!

Ansvarsområden
Du kommer arbeta tillsammans med ett engagerat och kompetent team som värnar om ett gott patientbemötande och hög service. Vi söker dig som har intresse för att arbeta i multiprofessionella team, har god samarbetsförmåga och positiv inställning till processutveckling och intresse för att modernisera vården. I arbetet ingår sedvanlig avdelnings- och mottagningsarbete inom såväl sluten- som öppenvård liksom deltagande i klinikens undervisningsuppdrag. Möjlighet att bedriva eget forskningsarbete finns.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom urologi. Du bör ha god erfarenhet av transuretral kirurgi och gärna robotkirurgi. Du vill vara med och utveckla Perituskliniken för att möta vårdens framtida behov. Förutom kliniskt arbete utgör forskning, utvecklingsarbete och undervisning en viss del av verksamheten. Dokumenterade färdigheter och intresse inom dessa områden är därför en merit.

För att trivas hos oss på Perituskliniken ser vi gärna att du kan arbeta självständigt och fatta självständiga beslut samtidigt som du är en del av teamet. Här värdesätts god social kompetens och att du har ett flexibelt tankesätt. Vidare ser vi att du är prestigelös och har ett inkluderande sätt. För dig är patientfokus och ett positivt bemötande en självklarhet.Ansökan
Senaste ansökningsdag: 22-08-14. Intervjuer sker löpande så ansök redan idag. 
Randstad Care ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir anställd av Perituskliniken i Lund. För mer information om tjänsten eller för ett förutsättningslöst samtal, kontakta gärna: Pernilla Håkansson Rekryteringskonsult Randstad Care 070-1606446 alt. pernilla.hakansson@randstad.se 

Om företaget
Vi finns på Medicon Village i Lund och är en av landets mest moderna och bäst utrustade specialistkliniker. Perituskliniken är en ny och långsiktig satsning inom avancerad cancervård som innebär en resursförstärkning och fungerar som ett komplement till den offentliga sjukvården inom diagnostik och behandling samt forskning och utbildning. Satsningen innebär en betydande resursförstärkning för vården i Sverige. Vi erbjuder högspecialiserad vård av i första hand urologiska sjukdomar.

Ansök nu

QA Manager to Camurus

Biokemist
Läs mer Jun 30
Job description
Do you have a few years of experience in QA within the pharmaceutical industry, but want to develop further? Are you ready for an assignment at a highly dynamic company that offers a combination of local and international work environment? Are you curious working as a consultant where your first challenge will be at Camurus? Then maybe this is the next step for you. 


Randstad Life Sciences is specialized in competences within Life Science. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Life Sciences, your personal development is in focus, and you are offered a large network and many social activities. 

Responsibilities
As a QA Manager at Camurus you will be part of a QA team, coordinating quality activities within GDP together with the Responsible Person (RP) and other team members. You will be responsible for handling of complaints, and alerts from serialization systems. You will also be handling deviations, CAPA’s and change request. 


Examples of other tasks in more detail are; 


Development and maintenance of the Quality Management System (QMS) system
Interaction with internal and external customers 
Review of quality agreements
Evaluation of vendor questionnaire’s vendor qualification and auditing of vendors 
Write, review, approve and implement SOPs
Internal and external auditing according to GDP
Preparation of documents for Product Quality Review and Management Review

The assignment is a full time assignment at Camurus with start in August/September 2022. For this assignment you will have the possibility to work in a hybrid environment when you are up running. We offer a permanent employment that begins with a 6-month probationary period. 

Qualifications
To thrive in this role we believe you have a few years of experience in a similar role in a pharmaceutical company, and experience working with GDP. You have a MSc in Pharmacy, Chemistry, Microbiology or equivalent. You should be well acquainted with GDP (Good Distribution Practice) or GMP (Good Manufacturing Practice). You are fluent in English both orally and in writing and you have a good knowledge of Swedish. 


We are looking for you who have a structured way of working, are thorough and at the same time you have learned to prioritize. You enjoy collaborating and building relationships and have excellent communications skills. 


For us, it is important that all competence and skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity. 

Application
2022-08-07, selection and interviews will be ongoing. The position may be filled before the last day of application, therefore, apply as soon as possible. 


For more information: Emma Kronberg, Consultant Manager, emma.kronberg@randstad.se 

About the company
Randstad Life Sciences specializes in the field of science and is part of Randstad, the world leader in recruitment and consulting with operations in 38 countries. With this global network, in combination with our strong local foundation, we can offer a wide range of varied and developing assignments and jobs for you who are a specialist in life science. Our mission is to help you reach your true potential with your career in focus!

Ansök nu

Administratör till Malmö

Administrativ assistent
Läs mer Jun 30
Arbetsbeskrivning
Trivs du i en roll där du får hjälpa andra och ge service? Har du dessutom tidigare arbetat med administration, eller har vana av service i någon form och har god datorvana? Då kan vi ha nästa jobbmöjlighet för dig! Vi söker en positiv, samarbetsvillig och flexibel kandidat som vill arbeta som administratör ute hos en av våra kunder i Lund. 

Beroende på kund du kommer arbeta hos kan du komma få möjlighet att jobba både på plats och hemifrån. Uppdragslängd beror på kunds behov och din tillgänglighet – vi försöker hela tiden skapa den bästa matchen för samtliga parter! 
Kontorstider 8-17 är att utgå ifrån men kan variera. 

För det här uppdraget blir du anställd av Randstad och uthyrd som konsult. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
I rollen som administratör hos oss kan du komma att få arbeta med arbetsuppgifter såsom: 


Att administrera fakturor och bokningar 
Ordermottagning och hantering 
Telefon och mejlkontakt med diverse intressenter
 Vara behjälplig med andra övriga administrativa arbetsuppgifter som kan uppkomma under dagen i verksamheten


Kvalifikationer
För den här typen av tjänst lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Som person tror vi att du är självgående, snabblärd och trivs i en miljö där du får träffa och hjälpa människor. Du skulle beskriva dig själv som kommunikativ, social och flexibel. I din roll kommer du arbeta i flertalet olika program och vyer, där ett ärende kan behöva administreras på flera olika ställen för att slutföras korrekt. Därav har du även god datorvana. 

Om du vill arbeta i en varierande roll där det stundtals kan bli högt tempo är detta en tjänst för dig. 

Här behöver du ha: 
? Erfarenhet från någon form av service- och/eller administrativ roll 
? Gymnasieexamen 
? God svenska och engelska i både tal och skrift. 
? Mycket god datorvana

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
2022-07-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Camilla Olsson, camilla.olsson@randstad.se 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Rekryterare i Lund

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jun 23
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av rekrytering och vill jobba på ett av världens största bolag? Just nu söker vi på Randstad efter en rekryterare till ett spännande uppdrag global aktör i Lund.

Ansvarsområden
I tjänsten som rekryterare kommer du att arbeta med rekryteringsprocessens alla delar så som kravprofil, annons, urval, intervjuer och referenser. Därtill ingår även arbete i organisationens olika affärssystem varav teknisk kunskap är viktig. 

Kvalifikationer
För att vara aktuell som rekryterare behöver du ha erfarenhet från rekryteringsprocessens alla delar. Som person behöver du vara driven, lättlärd och tekniskt kunnig. 


 Krav för tjänsten:
 -       3-5 års erfarenhet från arbete med rekrytering
 -       Eftergymnasial utbildning inom personalvetenskap, eller likvärdigt
 -       Flytande kunskap i svenska och engelska i tal och skrift
 -       Mycket god kunskap i Office-programmen
-        Erfarenhet av tidigare arbete i flera affärssystem
-        Teknisk kunskap

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Sista ansökningsdag 2022-07-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Amelie Lindell, Konsultchef, Amelie.Lindell@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Administratör till Lund

Administrativ assistent
Läs mer Jun 10
Arbetsbeskrivning
Trivs du i en roll där du får hjälpa andra och ge service? Har du dessutom tidigare arbetat med
administration, eller har vana av service i någon form och har god datorvana? Då kan vi ha nästa jobbmöjlighet för dig! Vi söker en positiv, samarbetsvillig och flexibel kandidat som vill arbeta som administratör ute hos en av våra kunder i Lund.

Uppdrag i 6 månader, med mål att övertas av kund efter inhyrningsperioden.
På plats ute hos vår kund, heltid mån – fred 7.45-16.30 med möjlighet till flex.

För det här uppdraget blir du anställd av Randstad och uthyrd som konsult. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Företaget verkar inom ortopedteknik och har mångårig erfarenhet inom området och värderar god service ut mot alla sina kunder och intressenter. I stora fina lokaler kommer du arbeta tillsammans med trevliga kollegor i en expedition och under dagen ha varierande arbetsuppgifter i form av bl.a att:


Administrera fakturor, bokningar, följa upp regelverk och registrera remisser.
Bemanna receptionen i form av att ta emot patienter och svara i telefon. 
 Hantera enklare handledning och vägvisning för patienter som inte vet vart de ska vända sig i sitt specifika ärende enligt organisationens regelverk. 
Vara behjälplig med andra övriga administrativa arbetsuppgifter som kan uppkomma under dagen i verksamheten


Kvalifikationer
För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Som person tror vi att du är
självgående, snabblärd och trivs i en miljö där du får träffa och hjälpa människor. Du skulle beskriva dig själv som kommunikativ och social. I din roll kommer du arbeta i flertalet olika program och vyer, där ett ärende kan behöva administreras på flera olika ställen för att slutföras korrekt. Därav har du även god datorvana.
Om du vill arbeta i en varierande roll där det stundtals kan bli högt tempo är detta en tjänst för dig. 

Här behöver du ha: 
Erfarenhet från någon form av service- och/eller administrativ roll
Gymnasieexamen
God svenska och engelska i både tal och skrift. 
Mycket god datorvana

Meriterande om du arbetat inom vården tidigare, likaså om du har haft en tjänst som läkarsekreterare. Likaså om du arbetat i systemen PASiS, Melior och/eller Sesam sedan tidigare.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
2022-06-24, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Amelie Lindell, amelie.lindell@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Senior Javautvecklare till Axiell i Lund

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 7
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta i ett team med drivna och innovativa medarbetare som är passionerade över både teknik och kultursektorn? Lockas du dessutom av idén att arbeta med kulturella jättar såsom Library of Congress? Då vill du inte missa denna möjlighet.

Axiell Group söker nu efter en kulturälskande datornörd, likt dem själva, som vill hjälpa dem att möjliggöra kulturella institutioners viktiga samhällsbyggande syften, samt dela kunskap och kulturarv med världen. Vi är övertygade att våra kunders arbete är kritiskt för utvecklingen av ett demokratiskt samhälle och är säkra på att du känner likadant.

Axiell är ett globalt företag med kontor  runt om i världen. Vi tjänar bibliotek, museum, arkiv, skolor, förlag och detaljhandlare i 55 länder och vår innovativa digitala plattform transformerar sättet dessa organisationer arbetar på. Vi hjälper dem hantera sina samlingar, uppmuntra till läsning, preservera kulturarv, förbättra förutsättningar för lärandet samt öka engagemanget med allmänheten. 

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med högt tempo där du utvecklas både som person och i din profession, och där du får möjlighet att vara med och bidra till Axiells fortsatta framgång. Inom Axiell tror vi att medarbetare som mår bra också presterar bra och vi har en kultur som präglas av energi och engagemang, där vi tillsammans bygger produkterna som hjälper våra kunder nå sina mål. Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och vi satsar på olika typer av personalförmåner och gemensamma aktiviteter, så som friskvårdsaktiviteter och inspirerande föreläsningar.

Ansvarsområden
Vi söker efter en erfaren Javautvecklare med erfarenhet eller intresse av microservice-arkitektur. Teamet som du kommer att bli en del av är ansvariga för att utveckla mjukvarulösningar för moderna folkbibliotek. Plattformen säljs globalt och ger bibliotekspersonal verktyg som möjliggör för dem att driva bibliotek effektivt, samt medborgare möjligheten att interagera med bibliotekets innehåll. 
Du kommer att spela en viktig roll i teamet där du bland annat kommer få möjligheten att:
Använda din kompetens inom javautveckling 
Samarbeta med kompetenta utvecklare inom ditt team samt med övriga avdelningar 

Du kommer att erbjudas möjlighet att påverka design och utveckling av framtida lösningar, och kommer att behöva kapaciteten att både fokusera och leverera.

Kvalifikationer
Din bakgrund
Vi söker dig som har följande erfarenhet: 
+3 års erfarenhet av arbete i liknande roll 
Mycket goda kunskaper i Java
Flytande i svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande om du har erfarenhet inom:
Erfarenhet och vilja att ta tekniskt ledarskap 
Erfarenhet av Kubernetes 
Erfarenhet som fullstackutvecklare med React / Typescript
Erfarenhet av Elasticsearch
Erfarenhet av RabbitMQ / MongoDB / Cassandra


Dina personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är kommunikativ, driven och ansvarstagande. Du är inte rädd för att hugga i och hjälper till där det behövs. Vi ser gärna också att du är initiativtagande och att du vill vara med och fatta beslut. Du har också en vilja av att lära dig mer och utvecklas. 
För att lyckas i denna roll är du också en lagspelare som kan arbeta väl med övriga medarbetare.

Ansökan
Axiell samarbetar med Randstad Technologies i den här rekryteringen. För frågor får du gärna kontakta rekryterare Sally Hansen: sally.hansen@randstad.se, 070-148 35 81.
 
Ansök via vår hemsida: https://www.randstad.se/technologies
 
Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi kontaktar kandidater och intervjuar kontinuerligt under processen och denna roll kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om företaget
Axiell är ett svenskt bolag som var först i Norden med att skapa ett bibliotekssystem. Sedan mitten av 1980-talet har vi fortsatt att utveckla system och tekniskt avancerade och innovativa lösningar till bibliotek, skolor, arkiv, museer och offentliga myndigheter. Idag finns våra kunder i 55 olika länder och vi har 28 kontor över hela världen men vårt huvudkontor finns i Lund, Sverige. 

Vår kärnverksamhet är att utveckla mjukvara som arrangerar, organiserar och delar med sig av samlingar och kunskap runt om i världen. Våra lösningar hjälper ca 11 000 kunder i en värld som blir alltmer digitaliserad för varje dag att uppmuntra till läsning, bevara kulturarvet, hantera sina samlingar, förbättra förutsättningarna för lärande – kort sagt att öka sitt engagemang i samhället.

Ansök nu

Senior Nätverksspecialist till Axiell i Lund

Nätverkskonstruktör
Läs mer Jun 8
Arbetsbeskrivning
Klappar ditt hjärta lite extra hårt när du hör ordet nätverk och tycker du om att arbeta med vidareutveckling samt projekt i cloud-miljöer? Har du dessutom ett intresse för IT-säkerhet? Då vill du inte missa detta…

Axiell söker en senior nätverkssysadmin/arkitekt som vill arbeta både hands-on, men även strategiskt med att driva Axiells framtida nätverkslösningar.

Axiell är ett globalt företag med kontor runt om i världen. Vi arbetar mot bibliotek, museum, arkiv, skolor, förlag och detaljhandlare i 55 länder och vår innovativa digitala plattform transformerar sättet dessa organisationer arbetar på. Vi hjälper dem hantera sina samlingar, uppmuntra till läsning, preservera kulturarv, förbättra förutsättningar för lärandet samt öka engagemanget med allmänheten.

Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo där du utvecklas både som person och i din profession, och där du får möjlighet att vara med och bidra till Axiells fortsatta framgång. Inom Axiell tror vi att medarbetare som mår bra också presterar bra och vi har en kultur som präglas av energi och engagemang, där vi tillsammans bygger produkterna som hjälper våra kunder nå sina mål. Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och vi satsar på olika typer av personalförmåner och gemensamma aktiviteter, så som friskvårdsaktiviteter och inspirerande föreläsningar.

Ansvarsområden
I din roll kommer du att ingå i en grupp där man tillsammans ansvarar för Axiells nätverk i deras datacenter runt om i världen och även för kontoren. Gruppen samarbetar över de olika ansvarsområdena vilket skapar en utvecklande arbetssituation och stora möjligheter till att bredda sin kompetens. Jobbet innebär en stor variation med många olika arbetsuppgifter. Du kommer att vara drivande och utveckla infrastrukturen mot de visioner, strategier, och mål som sätts upp för IT-verksamheten. Du kommer också i din roll vara en viktig del i arbetet gällande vad som är god praxis.

Rollen är en viktig del i ett större team (Group IT) med flera hosting-specialister, en Enterprise Solution Architect samt en informationssäkerhetsansvarig.

Du kommer också att: 
Säkerställa driften av Axiells nätverk, både i Cloudmiljöer och på kontoren
Äga och lösa dagliga incidenter
Driva förbättringsarbeten 
Designa och implementera nätverkslösningar
Delta i säkerhetsarbetet


Kvalifikationer
Din bakgrund
Vi söker dig som har följande erfarenhet: 
5+ år inom nätverksdrift
Ciscos brandväggar, switchar och övrig nätverksutrustning
Cloudmiljöer
Design av system (arkitektur)
Dokumentation
Installation och underhåll av nätverksutrustning
Svenska och engelska i tal och skrift


Tekniska färdigheter som efterfrågas:
IPsec, VPN, VLAN och nätverkskonfiguration
Enterprise WAN, MPLS, SD-WAN
Datacenter-nätverk
WAN optimiseringsteknik 
Loggning and monitorering
Hypervisorer: vSphere, Hyper-V


Eftersom det blir mycket arbete med Cisco-utrustning ser vi att du måste vara CCNA-certifierad, men troligtvis har du CCNP också. CCIE vore mycket meriterande.

Vi ser det också som meriterande om du har erfarenhet inom FortiGate brandväggar.

Dina personliga egenskaper
För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du är driven, initiativtagande samt att du är duktig på att samarbeta. Du har både förmågan att arbeta självständigt samt som en del av en grupp. Vi ser gärna att du är trygg och säker, samt att du är lugn även när det uppstår incidenter. Du bör också vara handlingskraftig, analytisk samt ha en stark felsökningsförmåga. Du är orädd för att föreslå initiativ och sedan driva förbättringsprojekt. Vidare så bör du också vara kommunikativ och vill gärna dela med dig kunskaper till nätverksteamet och övriga Group IT.

Du vill också arbeta i en process-driven miljö eftersom Axiell har påbörjat resan mot en ISO 27001-certifiering.

Viktigt är att du bor inom en radie på högst 60 minuter bort från Malmö. Detta för att det med kort varsel kan behövas närvaro på huvudkontoret i Lund eller datacentret i Limhamn.

Ansökan
Axiell samarbetar med Randstad Technologies i den här rekryteringen. För frågor får du gärna kontakta rekryterare Sally Hansen: sally.hansen@randstad.se, 070-148 35 81.
 
Ansök via vår hemsida: https://www.randstad.se/technologies
 
Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi kontaktar kandidater och intervjuar kontinuerligt under processen och denna roll kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om företaget
Axiell är ett svenskt bolag som var först i Norden med att skapa ett bibliotekssystem. Sedan mitten av 1980-talet har vi fortsatt att utveckla system och tekniskt avancerade och innovativa lösningar till bibliotek, skolor, arkiv, museer och offentliga myndigheter. Idag finns våra kunder i 55 olika länder och vi har 28 kontor över hela världen men vårt huvudkontor finns i Lund, Sverige. 

Vår kärnverksamhet är att utveckla mjukvara som arrangerar, organiserar och delar med sig av samlingar och kunskap runt om i världen. Våra lösningar hjälper ca 11 000 kunder i en värld som blir alltmer digitaliserad för varje dag att uppmuntra till läsning, bevara kulturarvet, hantera sina samlingar, förbättra förutsättningarna för lärande – kort sagt att öka sitt engagemang i samhället.

Ansök nu

Senior Nätverksspecialist till Axiell i Lund

Nätverkskonstruktör
Läs mer Maj 16
Arbetsbeskrivning
Klappar ditt hjärta lite extra hårt när du hör ordet nätverk och tycker du om att arbeta med vidareutveckling samt projekt i cloud-miljöer? Har du dessutom ett intresse för IT-säkerhet? Då vill du inte missa detta…

Axiell söker en senior nätverkssysadmin/arkitekt som vill arbeta både hands-on, men även strategiskt med att driva Axiells framtida nätverkslösningar.

Axiell är ett globalt företag med kontor runt om i världen. Vi arbetar mot bibliotek, museum, arkiv, skolor, förlag och detaljhandlare i 55 länder och vår innovativa digitala plattform transformerar sättet dessa organisationer arbetar på. Vi hjälper dem hantera sina samlingar, uppmuntra till läsning, preservera kulturarv, förbättra förutsättningar för lärandet samt öka engagemanget med allmänheten.

Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo där du utvecklas både som person och i din profession, och där du får möjlighet att vara med och bidra till Axiells fortsatta framgång. Inom Axiell tror vi att medarbetare som mår bra också presterar bra och vi har en kultur som präglas av energi och engagemang, där vi tillsammans bygger produkterna som hjälper våra kunder nå sina mål. Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och vi satsar på olika typer av personalförmåner och gemensamma aktiviteter, så som friskvårdsaktiviteter och inspirerande föreläsningar.

Ansvarsområden
I din roll kommer du att ingå i en grupp där man tillsammans ansvarar för Axiells nätverk i deras datacenter runt om i världen och även för kontoren. Gruppen samarbetar över de olika ansvarsområdena vilket skapar en utvecklande arbetssituation och stora möjligheter till att bredda sin kompetens. Jobbet innebär en stor variation med många olika arbetsuppgifter. Du kommer att vara drivande och utveckla infrastrukturen mot de visioner, strategier, och mål som sätts upp för IT-verksamheten. Du kommer också i din roll vara en viktig del i arbetet gällande vad som är god praxis.

Rollen är en viktig del i ett större team (Group IT) med flera hosting-specialister, en Enterprise Solution Architect samt en informationssäkerhetsansvarig.

Du kommer också att: 
Säkerställa driften av Axiells nätverk, både i Cloudmiljöer och på kontoren
Äga och lösa dagliga incidenter
Driva förbättringsarbeten 
Designa och implementera nätverkslösningar
Delta i säkerhetsarbetet


Kvalifikationer
Din bakgrund
Vi söker dig som har följande erfarenhet: 
5+ år inom nätverksdrift
Ciscos brandväggar, switchar och övrig nätverksutrustning
Cloudmiljöer
Design av system (arkitektur)
Dokumentation
Installation och underhåll av nätverksutrustning
Svenska och engelska i tal och skrift


Tekniska färdigheter som efterfrågas:
IPsec, VPN, VLAN och nätverkskonfiguration
Enterprise WAN, MPLS, SD-WAN
Datacenter-nätverk
WAN optimiseringsteknik 
Loggning and monitorering
Hypervisorer: vSphere, Hyper-V


Eftersom det blir mycket arbete med Cisco-utrustning ser vi att du måste vara CCNA-certifierad, men troligtvis har du CCNP också. CCIE vore mycket meriterande.

Vi ser det också som meriterande om du har erfarenhet inom FortiGate brandväggar.

Dina personliga egenskaper
För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du är driven, initiativtagande samt att du är duktig på att samarbeta. Du har både förmågan att arbeta självständigt samt som en del av en grupp. Vi ser gärna att du är trygg och säker, samt att du är lugn även när det uppstår incidenter. Du bör också vara handlingskraftig, analytisk samt ha en stark felsökningsförmåga. Du är orädd för att föreslå initiativ och sedan driva förbättringsprojekt. Vidare så bör du också vara kommunikativ och vill gärna dela med dig kunskaper till nätverksteamet och övriga Group IT.

Du vill också arbeta i en process-driven miljö eftersom Axiell har påbörjat resan mot en ISO 27001-certifiering.

Viktigt är att du bor inom en radie på högst 60 minuter bort från Malmö. Detta för att det med kort varsel kan behövas närvaro på huvudkontoret i Lund eller datacentret i Limhamn.

Ansökan
Axiell samarbetar med Randstad Technologies i den här rekryteringen. För frågor får du gärna kontakta rekryterare Sally Hansen: sally.hansen@randstad.se, 070-148 35 81.
 
Ansök via vår hemsida: https://www.randstad.se/technologies
 
Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi kontaktar kandidater och intervjuar kontinuerligt under processen och denna roll kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om företaget
Axiell är ett svenskt bolag som var först i Norden med att skapa ett bibliotekssystem. Sedan mitten av 1980-talet har vi fortsatt att utveckla system och tekniskt avancerade och innovativa lösningar till bibliotek, skolor, arkiv, museer och offentliga myndigheter. Idag finns våra kunder i 55 olika länder och vi har 28 kontor över hela världen men vårt huvudkontor finns i Lund, Sverige. 

Vår kärnverksamhet är att utveckla mjukvara som arrangerar, organiserar och delar med sig av samlingar och kunskap runt om i världen. Våra lösningar hjälper ca 11 000 kunder i en värld som blir alltmer digitaliserad för varje dag att uppmuntra till läsning, bevara kulturarvet, hantera sina samlingar, förbättra förutsättningarna för lärande – kort sagt att öka sitt engagemang i samhället.

Ansök nu

Senior Javautvecklare till Axiell i Lund

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 24
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta i ett team med drivna och innovativa medarbetare som är passionerade över både teknik och kultursektorn? Lockas du dessutom av idén att arbeta med kulturella jättar såsom Library of Congress? Då vill du inte missa denna möjlighet.

Axiell Group söker nu efter en kulturälskande datornörd, likt dem själva, som vill hjälpa dem att möjliggöra kulturella institutioners viktiga samhällsbyggande syften, samt dela kunskap och kulturarv med världen. Vi är övertygade att våra kunders arbete är kritiskt för utvecklingen av ett demokratiskt samhälle och är säkra på att du känner likadant.

Axiell är ett globalt företag med kontor  runt om i världen. Vi tjänar bibliotek, museum, arkiv, skolor, förlag och detaljhandlare i 55 länder och vår innovativa digitala plattform transformerar sättet dessa organisationer arbetar på. Vi hjälper dem hantera sina samlingar, uppmuntra till läsning, preservera kulturarv, förbättra förutsättningar för lärandet samt öka engagemanget med allmänheten. 

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med högt tempo där du utvecklas både som person och i din profession, och där du får möjlighet att vara med och bidra till Axiells fortsatta framgång. Inom Axiell tror vi att medarbetare som mår bra också presterar bra och vi har en kultur som präglas av energi och engagemang, där vi tillsammans bygger produkterna som hjälper våra kunder nå sina mål. Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och vi satsar på olika typer av personalförmåner och gemensamma aktiviteter, så som friskvårdsaktiviteter och inspirerande föreläsningar.

Ansvarsområden
Vi söker efter en erfaren Javautvecklare med erfarenhet eller intresse av microservice-arkitektur. Teamet som du kommer att bli en del av är ansvariga för att utveckla mjukvarulösningar för moderna folkbibliotek. Plattformen säljs globalt och ger bibliotekspersonal verktyg som möjliggör för dem att driva bibliotek effektivt, samt medborgare möjligheten att interagera med bibliotekets innehåll. 
Du kommer att spela en viktig roll i teamet där du bland annat kommer få möjligheten att:
Använda din kompetens inom javautveckling 
Samarbeta med kompetenta utvecklare inom ditt team samt med övriga avdelningar 

Du kommer att erbjudas möjlighet att påverka design och utveckling av framtida lösningar, och kommer att behöva kapaciteten att både fokusera och leverera.

Kvalifikationer
Din bakgrund
Vi söker dig som har följande erfarenhet: 
+3 års erfarenhet av arbete i liknande roll 
Mycket goda kunskaper i Java
Flytande i svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande om du har erfarenhet inom:
Erfarenhet och vilja att ta tekniskt ledarskap 
Erfarenhet av Kubernetes 
Erfarenhet som fullstackutvecklare med React / Typescript
Erfarenhet av Elasticsearch
Erfarenhet av RabbitMQ / MongoDB / Cassandra


Dina personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är kommunikativ, driven och ansvarstagande. Du är inte rädd för att hugga i och hjälper till där det behövs. Vi ser gärna också att du är initiativtagande och att du vill vara med och fatta beslut. Du har också en vilja av att lära dig mer och utvecklas. 
För att lyckas i denna roll är du också en lagspelare som kan arbeta väl med övriga medarbetare.

Ansökan
Axiell samarbetar med Randstad Technologies i den här rekryteringen. För frågor får du gärna kontakta rekryterare Sally Hansen: sally.hansen@randstad.se, 070-148 35 81.
 
Ansök via vår hemsida: https://www.randstad.se/technologies
 
Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi kontaktar kandidater och intervjuar kontinuerligt under processen och denna roll kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om företaget
Axiell är ett svenskt bolag som var först i Norden med att skapa ett bibliotekssystem. Sedan mitten av 1980-talet har vi fortsatt att utveckla system och tekniskt avancerade och innovativa lösningar till bibliotek, skolor, arkiv, museer och offentliga myndigheter. Idag finns våra kunder i 55 olika länder och vi har 28 kontor över hela världen men vårt huvudkontor finns i Lund, Sverige. 

Vår kärnverksamhet är att utveckla mjukvara som arrangerar, organiserar och delar med sig av samlingar och kunskap runt om i världen. Våra lösningar hjälper ca 11 000 kunder i en värld som blir alltmer digitaliserad för varje dag att uppmuntra till läsning, bevara kulturarvet, hantera sina samlingar, förbättra förutsättningarna för lärande – kort sagt att öka sitt engagemang i samhället.

Ansök nu

Rekryterare i Lund

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Maj 17
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av rekrytering och vill jobba på ett av världens största bolag? Just nu söker vi på Randstad efter en rekryterare till ett spännande uppdrag global aktör i Lund.

Ansvarsområden
I tjänsten som rekryterare kommer du att arbeta med rekryteringsprocessens alla delar så som kravprofil, annons, urval, intervjuer och referenser. Därtill ingår även arbete i organisationens olika affärssystem varav teknisk kunskap är viktig. 

Kvalifikationer
För att vara aktuell som rekryterare behöver du ha erfarenhet från rekryteringsprocessens alla delar. Som person behöver du vara driven, lättlärd och tekniskt kunnig. 


 Krav för tjänsten:
 -       3-5 års erfarenhet från arbete med rekrytering
 -       Eftergymnasial utbildning inom personalvetenskap, eller likvärdigt
 -       Flytande kunskap i svenska och engelska i tal och skrift
 -       Mycket god kunskap i Office-programmen
-        Erfarenhet av tidigare arbete i flera affärssystem
-        Teknisk kunskap

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Sista ansökningsdag 2022-05-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Amra Salkic, Konsultchef, amra.salkic@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Administratör till Lund

Administrativ assistent
Läs mer Maj 5
Arbetsbeskrivning
Trivs du i en roll där du får hjälpa andra och ge service? Har du dessutom tidigare arbetat med administration, eller har vana av service i någon form och har god datorvana? Då kan vi ha nästa jobbmöjlighet för dig! Vi söker en positiv, samarbetsvillig och flexibel kandidat som vill arbeta som administratör ute hos en av våra kunder i Lund. 

Uppdrag i 6 månader, med mål att övertas av kund efter inhyrningsperioden. 
På plats ute hos vår kund, heltid mån – fred 7.45-16.30 med möjlighet till flex.
 
För det här uppdraget blir du anställd av Randstad och uthyrd som konsult. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Företaget verkar inom ortopedteknik och har mångårig erfarenhet inom området och värderar god service ut mot alla sina kunder och intressenter. Du kommer arbeta tillsammans med trevliga kollegor i en expedition och under dagen ha varierande arbetsuppgifter i form av bl.a att: 


Administrera fakturor, bokningar, följa upp regelverk och registrera remisser.
Bemanna receptionen i form av att ta emot patienter och svara i telefon. 
Hantera enklare handledning och vägvisning för patienter som inte vet vart de ska vända sig i sitt specifika ärende enligt organisationens regelverk. 
Vara behjälplig med andra övriga administrativa arbetsuppgifter som kan uppkomma under dagen i verksamheten

I rollen kommer ni sitta tre kollegor tillsammans i expeditionen i ett öppet kontorslandskap. Därför ska du trivas av att arbeta i en miljö där mycket händer runt omkring dig men där du ändå kan fokusera på dina arbetsuppgifter. 

Arbete på annan ort kan förekomma vid behov. 
Siter där arbete då kan förekomma är Helsingborg, Lund, Ängelholm och Kristianstad. 

Kvalifikationer
För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Som person tror vi att du är självgående, snabblärd och trivs i en miljö där du får träffa och hjälpa människor. Du skulle beskriva dig själv som kommunikativ och social. I din roll kommer du arbeta i flertalet olika program och vyer, där ett ärende kan behöva administreras på flera olika ställen för att slutföras korrekt. Därav har du även god datorvana.

Om du vill arbeta i en varierande roll där det stundtals kan bli högt tempo är detta en tjänst för dig. 
Här behöver du ha: 
? Erfarenhet från någon form av administrativ roll 
? Gymnasieexamen 
? God svenska och engelska i både tal och skrift. 
? Mycket god datorvana, affärssystemsvana 

Meriterande om du arbetat inom vården tidigare, likaså om du har haft en tjänst som läkarsekreterare. Likaså om du arbetat i systemen PASiS, Melior och/eller Sesam sedan tidigare.  

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
2022-05-29, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Amelie Lindell, amelie.lindell@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Senior Javautvecklare till Axiell i Lund

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 2
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta i ett team med drivna och innovativa medarbetare som är passionerade över både teknik och kultursektorn? Lockas du dessutom av idén att arbeta med kulturella jättar såsom Library of Congress? Då vill du inte missa denna möjlighet.

Axiell Group söker nu efter en kulturälskande datornörd, likt dem själva, som vill hjälpa dem att möjliggöra kulturella institutioners viktiga samhällsbyggande syften, samt dela kunskap och kulturarv med världen. Vi är övertygade att våra kunders arbete är kritiskt för utvecklingen av ett demokratiskt samhälle och är säkra på att du känner likadant.

Axiell är ett globalt företag med kontor  runt om i världen. Vi tjänar bibliotek, museum, arkiv, skolor, förlag och detaljhandlare i 55 länder och vår innovativa digitala plattform transformerar sättet dessa organisationer arbetar på. Vi hjälper dem hantera sina samlingar, uppmuntra till läsning, preservera kulturarv, förbättra förutsättningar för lärandet samt öka engagemanget med allmänheten. 

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med högt tempo där du utvecklas både som person och i din profession, och där du får möjlighet att vara med och bidra till Axiells fortsatta framgång. Inom Axiell tror vi att medarbetare som mår bra också presterar bra och vi har en kultur som präglas av energi och engagemang, där vi tillsammans bygger produkterna som hjälper våra kunder nå sina mål. Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och vi satsar på olika typer av personalförmåner och gemensamma aktiviteter, så som friskvårdsaktiviteter och inspirerande föreläsningar.

Ansvarsområden
Vi söker efter en erfaren Javautvecklare med erfarenhet eller intresse av microservice-arkitektur. Teamet som du kommer att bli en del av är ansvariga för att utveckla mjukvarulösningar för moderna folkbibliotek. Plattformen säljs globalt och ger bibliotekspersonal verktyg som möjliggör för dem att driva bibliotek effektivt, samt medborgare möjligheten att interagera med bibliotekets innehåll. 
Du kommer att spela en viktig roll i teamet där du bland annat kommer få möjligheten att:
Använda din kompetens inom javautveckling 
Samarbeta med kompetenta utvecklare inom ditt team samt med övriga avdelningar 

Du kommer att erbjudas möjlighet att påverka design och utveckling av framtida lösningar, och kommer att behöva kapaciteten att både fokusera och leverera.

Kvalifikationer
Din bakgrund
Vi söker dig som har följande erfarenhet: 
+3 års erfarenhet av arbete i liknande roll 
Mycket goda kunskaper i Java
Flytande i svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande om du har erfarenhet inom:
Erfarenhet och vilja att ta tekniskt ledarskap 
Erfarenhet av Kubernetes 
Erfarenhet som fullstackutvecklare med React / Typescript
Erfarenhet av Elasticsearch
Erfarenhet av RabbitMQ / MongoDB / Cassandra


Dina personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är kommunikativ, driven och ansvarstagande. Du är inte rädd för att hugga i och hjälper till där det behövs. Vi ser gärna också att du är initiativtagande och att du vill vara med och fatta beslut. Du har också en vilja av att lära dig mer och utvecklas. 
För att lyckas i denna roll är du också en lagspelare som kan arbeta väl med övriga medarbetare.

Ansökan
Axiell samarbetar med Randstad Technologies i den här rekryteringen. För frågor får du gärna kontakta rekryterare Sally Hansen: sally.hansen@randstad.se, 070-148 35 81.
 
Ansök via vår hemsida: https://www.randstad.se/technologies
 
Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi kontaktar kandidater och intervjuar kontinuerligt under processen och denna roll kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om företaget
Axiell är ett svenskt bolag som var först i Norden med att skapa ett bibliotekssystem. Sedan mitten av 1980-talet har vi fortsatt att utveckla system och tekniskt avancerade och innovativa lösningar till bibliotek, skolor, arkiv, museer och offentliga myndigheter. Idag finns våra kunder i 55 olika länder och vi har 28 kontor över hela världen men vårt huvudkontor finns i Lund, Sverige. 

Vår kärnverksamhet är att utveckla mjukvara som arrangerar, organiserar och delar med sig av samlingar och kunskap runt om i världen. Våra lösningar hjälper ca 11 000 kunder i en värld som blir alltmer digitaliserad för varje dag att uppmuntra till läsning, bevara kulturarvet, hantera sina samlingar, förbättra förutsättningarna för lärande – kort sagt att öka sitt engagemang i samhället.

Ansök nu

design quality engineer to spermosens in lund

Civilingenjör, bioteknik
Läs mer Apr 25
Job description
Take the chance to be a part of Spermosens, a leading developer of revolutionizing medical device products for male infertility, individualizing In Vitro Fertilization (IVF) diagnostics and treatment creating a new standard for faster and safer IVF treatments! With Spermosens first product, JUNO- Checked, it will – for the first time – be possible to determine a sperms ability to fertilize the egg cell. This in turn enables the IVF clinic to choose the appropriate fertilization treatment. Today, around 85 percent of IVF treatments fail. Being able to determine the sperm’s ability to fertilize the egg cell is expected to cause to a reduction in the number of IVF-treatments. As we are growing this is a new role and here you´ll get the chance to contribute with you expertise in design control and manufacturing for medical devices and be part of making an impact of the lives of many childless couples. 

Responsibilities
The main purpose of this role is to support the Head of Product Design and Development, who you are reporting to, in design and development projects for Spermosens in-vitro diagnostic products. You bring your expertise within manufacturing, and coordinate technical activities during development of our products, in collaboration with development and manufacturing partners. You will also spend time on leading or participating in design control activities, including managing DHFs design history file, translating customer needs and identifying design input requirements, and planning V&V activities.

Other tasks included in the role will be:
Preparation of technical documentation to support the RA Manager in submissions.
Act as a Subject Matter Expert supporting CAPA and NC investigations.
Participating in Risk Management activities.


Qualifications
To thrive and perform well in this role, we believe that you bring the following experiences and knowledge:
Academic background in engineering/biomedical engineering or similar (bachelors or masters). 
Minimum 3 years professional experience in quality engineering/R&D or equivalent within medical devices. 
Expertise in design control and manufacturing for medical devices with at least 2 years experience supporting design and development projects for medical devices. 
Experience in quality management system standard ISO 13485, FDA QSR and national regulations MDD, MDR, IVDR. 
Fluent in English, both spoken and written. 

If you also have experience in in vitro diagnostic medical devices and/or embedded software devices and experience in using eQMS it will be seen as a plus, like knowledge within Swedish. 

We are searching for you who are comfortable in this role and who wants to grow and develop with our company. You need to have excellent communication skills since the role entails contacts with different stakeholders, both internally and externally. Furthermore, you love digging into details but at the same time, you have the ability to finish your tasks and meet deadlines. 

For us, it is important that all competence and skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity. 

Application
Please apply at the latest on 2022-05-20, selection and interviews will be ongoing. The position may be filled before the last day of application, therefore, apply as soon as possible.

For more information please contact recruitment consultant Emelie Lanner, emelie.lanner@randstad.se or +46729733382. 

About the company
Developer of revolutionizing medical device products for male infertility, individualizing In Vitro Fertilization (IVF) diagnostics and treatment creating a new standard for faster and safer IVF treatments. Spermosens is listed on Spotlight Stock Market since 5th of May 2021.

Ansök nu

Senior Javautvecklare till Axiell i Lund

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Apr 21
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta i ett team med drivna och innovativa medarbetare som är passionerade över både teknik och kultursektorn? Lockas du dessutom av idén att arbeta med kulturella jättar såsom Library of Congress? Då vill du inte missa denna möjlighet.

Axiell Group söker nu efter en kulturälskande datornörd, likt dem själva, som vill hjälpa dem att möjliggöra kulturella institutioners viktiga samhällsbyggande syften, samt dela kunskap och kulturarv med världen. Vi är övertygade att våra kunders arbete är kritiskt för utvecklingen av ett demokratiskt samhälle och är säkra på att du känner likadant.

Axiell är ett globalt företag med kontor  runt om i världen. Vi tjänar bibliotek, museum, arkiv, skolor, förlag och detaljhandlare i 55 länder och vår innovativa digitala plattform transformerar sättet dessa organisationer arbetar på. Vi hjälper dem hantera sina samlingar, uppmuntra till läsning, preservera kulturarv, förbättra förutsättningar för lärandet samt öka engagemanget med allmänheten. 

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med högt tempo där du utvecklas både som person och i din profession, och där du får möjlighet att vara med och bidra till Axiells fortsatta framgång. Inom Axiell tror vi att medarbetare som mår bra också presterar bra och vi har en kultur som präglas av energi och engagemang, där vi tillsammans bygger produkterna som hjälper våra kunder nå sina mål. Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och vi satsar på olika typer av personalförmåner och gemensamma aktiviteter, så som friskvårdsaktiviteter och inspirerande föreläsningar.

Ansvarsområden
Vi söker efter en erfaren Javautvecklare med erfarenhet eller intresse av microservice-arkitektur. Teamet som du kommer att bli en del av är ansvariga för att utveckla mjukvarulösningar för moderna folkbibliotek. Plattformen säljs globalt och ger bibliotekspersonal verktyg som möjliggör för dem att driva bibliotek effektivt, samt medborgare möjligheten att interagera med bibliotekets innehåll. 
Du kommer att spela en viktig roll i teamet där du bland annat kommer få möjligheten att:
Använda din kompetens inom javautveckling 
Samarbeta med kompetenta utvecklare inom ditt team samt med övriga avdelningar 

Du kommer att erbjudas möjlighet att påverka design och utveckling av framtida lösningar, och kommer att behöva kapaciteten att både fokusera och leverera.

Kvalifikationer
Din bakgrund
Vi söker dig som har följande erfarenhet: 
+3 års erfarenhet av arbete i liknande roll 
Mycket goda kunskaper i Java
Flytande i svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande om du har erfarenhet inom:
Erfarenhet och vilja att ta tekniskt ledarskap 
Erfarenhet av Kubernetes 
Erfarenhet som fullstackutvecklare med React / Typescript
Erfarenhet av Elasticsearch
Erfarenhet av RabbitMQ / MongoDB / Cassandra


Dina personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är kommunikativ, driven och ansvarstagande. Du är inte rädd för att hugga i och hjälper till där det behövs. Vi ser gärna också att du är initiativtagande och att du vill vara med och fatta beslut. Du har också en vilja av att lära dig mer och utvecklas. 
För att lyckas i denna roll är du också en lagspelare som kan arbeta väl med övriga medarbetare.

Ansökan
Axiell samarbetar med Randstad Technologies i den här rekryteringen. För frågor får du gärna kontakta rekryterare Sally Hansen: sally.hansen@randstad.se, 070-148 35 81.
 
Ansök via vår hemsida: https://www.randstad.se/technologies
 
Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi kontaktar kandidater och intervjuar kontinuerligt under processen och denna roll kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om företaget
Axiell är ett svenskt bolag som var först i Norden med att skapa ett bibliotekssystem. Sedan mitten av 1980-talet har vi fortsatt att utveckla system och tekniskt avancerade och innovativa lösningar till bibliotek, skolor, arkiv, museer och offentliga myndigheter. Idag finns våra kunder i 55 olika länder och vi har 28 kontor över hela världen men vårt huvudkontor finns i Lund, Sverige. 

Vår kärnverksamhet är att utveckla mjukvara som arrangerar, organiserar och delar med sig av samlingar och kunskap runt om i världen. Våra lösningar hjälper ca 11 000 kunder i en värld som blir alltmer digitaliserad för varje dag att uppmuntra till läsning, bevara kulturarvet, hantera sina samlingar, förbättra förutsättningarna för lärande – kort sagt att öka sitt engagemang i samhället.

Ansök nu

kvalitetschef till KLS Ugglarps i Lund

Kvalitetsingenjör, textil, trä, glas, förpackn.
Läs mer Apr 11
Arbetsbeskrivning
Till ett av Sveriges största matföretag söker vi nu en Kvalitetschef som vill ta sig an ett omväxlande och stimulerande arbete med många kontaktytor. Här får du stora möjligheter att påverka och driva igenom förändringar, i ett bolag som vill bidra till en hållbar omvärld genom att ta ekonomiskt, ekologiskt och socialt ansvar i alla led. På KLS Ugglarps vill vi främja miljön för våra kunder, leverantörer och för de som arbetar inom företaget. Välkommen till ett öppet, positivt och framåtriktat klimat i ett expansivt bolag med spännande utvecklingsmöjligheter! 

Ansvarsområden
 Som Kvalitetschef kommer du att leda kvalitetsavdelningen som idag består av sju erfarna och hängivna medarbetare som är utspridda på våra åtta anläggningar. Tillsammans har ni ansvaret för att säkerställa att vi efterlever lagstiftningen inom miljö, kvalitet och djuromsorg på våra anläggningar runt om i Sverige. Ni hanterar således en komplex produktionsmiljö med höga kund- och myndighetskrav. Att erbjuda råvaror av hög kvalitet är nämligen grundstenen i vår verksamhet. Genom noggranna kontroller, tydlig märkning och en säker produktion med certifierade anläggningar och leverantörer arbetar vi ständigt för att säkerställa hög kvalité. En av våra styrkor är att vi är flexibla och har bra översikt av marknaden. Det innebär att vi tillsammans med våra leverantörer och kunder kan ta fram produkter som är noga kontrollerade och hållbart producerade. 


KLS Ugglarps är inne i en expansiv fas och det är viktigt att du har förmågan att utveckla såväl din avdelning som våra system och processer i takt med att vi växer. Utvecklingen sker i nära samarbete med övriga funktioner i företaget, exempelvis med produktion och produktutveckling. Rollen är både operativ och strategisk och dina ansvarsområden blir i huvudsak att:
Leda kvalitetsteamet.
Säkerställa att vi uppfyller lagkraven.
Ansvara för kvaliteten på våra anläggningar. 
Hantera myndighetskontakter.
Hantera kundkontakter.
Ansvara för revisioner.

Vi arbetar i en snabb och flexibel organisation med korta beslutsvägar och söker dig som aktivt vill bidra till att hela företaget lyckas. I gengäld får du ett arbete med mycket varierande arbetsuppgifter och stor chans till personlig utveckling. Du ingår i ledningsgruppen med bland annat VD, produktionschef, kommunikationschef, HR och försäljningschef och du rapporterar till VD som också är placerad i Lund.


Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Placeringsorten är Lund, men frekventa resor ingår till våra produktionsanläggningar som är placerade mellan Borås och Trelleborg. 

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som Kvalitetschef ser vi att du behöver ha följande erfarenheter och kompetens med dig: 
Relevant akademisk utbildning, exempelvis livsmedelsingenjör, miljöingenjör eller livsmedelsagronom alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. 
Mångårig erfarenhet av miljö- och kvalitetsarbete inom livsmedelsindustrin. 
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. 
Mycket goda kunskaper i digitala verktyg. 
Körkort B. 

Har du tidigare arbetat som ledare ser vi det som starkt meriterande och vi värderar även kompetens inom projektledning högt. 


Vi söker dig som har en god kännedom om lagstiftning, myndighetsarbete, arbete med kvalitetsstandarder och kundkrav inom livsmedelsbranschen. Tjänsten ställer höga krav på förmågan att kunna hantera en snabb utveckling och kunna göra avvägningar på ett sätt som möjliggör utveckling men med bibehållen god livsmedelssäkerhet och minimal miljöpåverkan. Som person är du en strukturerad, tydlig och kommunikativ ledare som sätter laget före jaget. Du ser och förstår människor, har skinn på näsan, men är samtidigt prestigelös och ödmjuk. Utöver det är du en doer med ett lösningsorienterat förhållningssätt och en kommersiell ådra. 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
Sista ansökningsdagen är 2022-05-03, men urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt via www.randstad.se. 


I den här rekryteringen samarbetar KLS Ugglarps med Randstad Life Sciences & Engineering. Vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emelie Lanner på emelie.lanner@randstad.se alternativt 072-9733382 vid eventuella frågor. 

Om företaget
Matföretaget KLS Ugglarps är branschledande inom svensk köttproduktion med fyra slakterier och fyra chark- och förädlingsfabriker i södra Sverige. KLS Ugglarps omsatte 7 000 MSEK under fjolåret, har 1 750 anställda och samarbetar med drygt 6 000 svenska lantbrukare. KLS Ugglarps är en del av Danish Crown Group.

Ansök nu

C/C++ utvecklare

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Apr 13
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av utveckling med C/C++ i en Linuxmiljö? Är du redo för nästa spännande uppdrag inom mjukvaruutveckling där du kommer få vara en del av att utveckla nästa generations internet? 


Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 

Ansvarsområden
I denna rollen kommer du att få vara del av ett drivet team som tillsammans utvecklar nästa generations 5G nätverk. 

Kvalifikationer
Eftergymnasial utbildning inom mjukvaruutveckling eller motsvarande
Goda kunskaper inom C/C++ 
Vana av utveckling i en Linuxmiljö 
Du behärskar engelska obehindrat i tal och skrift


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
2022-05-01, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Angelica Hellström, Consultant Manager, angelica.hellstrom@randstad.se 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Om företaget
Randstad Technologies är specialiserade inom kompetensområdet IT och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom IT-området. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!

Ansök nu

Boendestödjare timvikarier/vikariat på Sjöstorpsgården LSS-boende

Personlig assistent
Läs mer Apr 7
Arbetsbeskrivning
Sjöstorpsgården är ett boende med plats för två vuxna personer med autism. Boendet ligger vackert beläget i Sjötorp mellan Lund och Dalby. Det är ett boende i liten skala där vi har möjlighet att skapa en lugn och trygg miljö för brukaren. Vi erbjuder individuellt stöd dygnet runt. Vi arbetar utifrån tydliggörande pedagogik där man med konkreta scheman hjälper personen att få överblick över sin situation. Detta sker utifrån individens styrkor och intressen.

Ansvarsområden
Arbetet innebär att motivera och stötta brukarna i deras vardagliga situationer samt ansvarar för de uppgifter som ingår i skötseln av ett hem som matlagning, tvätt och städ. Stödinsatserna utformas så att brukarens egna funktioner och förmågor tas tillvara i syfte att stärka personens självkänsla och bidra till så mycket självständighet som möjligt. Arbetsuppgifterna inkluderar även:

- Dokumentation
- Kontaktmannaskap utifrån upprättad beskrivning.

Vi arbetar med tydliggörande pedagogik. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med vuxna personer inom autismspektrum. Du behöver ha kunskap och erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik, lågaffektivt bemötande och problemskapande beteende. Som person är du ansvarsfull och lyhörd både inför brukare och kollegor.

Goda kunskaper i svenska språket krävs i både tal som skrift.

Dina egenskaper:
Du har ett stort brukarfokus, du är ansvarsfull och lyhörd både inför brukare och kollegor. Vidare har du god förmåga att samarbeta och skapa goda relationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort är ett plus. Ansökan
Randstad sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd av Sjöstorpsgården.

 Urval och intervju sker löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För mer information vänligen kontakta:
Rasmus Blomquist, Business Unit Manager
rasmus.blomquist@randstad.se 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Konsultchefsassistent med erfarenhet av kundtjänst/administration

Researcher, rekrytering
Läs mer Apr 1
Arbetsbeskrivning
Studerar du och är nyfiken på en framtida karriär inom rekrytering och bemanning? Vill du förbereda dig inför konsultchefsrollen genom att supportera Randstads stora kundteam i Skåne? 
Då är rollen som timanställd Konsultchefssistent på Randstad något för dig.

I din roll som Account Assistant (Konsultchefsassistent) på Randstad arbetar du ute hos någon av våra Inhouse kunder och vi söker nu dig som har ett intresse och erfarenhet av service och kundtjänst.

I rollen som Account Assistant är du den första kunden ringer när de är i behov av personal och i dialog med kund följer ni den dagliga statusen över hur behovet av konsulter ser ut. Du har även daglig kontakt med konsulter för att boka dem på arbetspass, ta emot sjukanmälningar och söka ersättare vid frånvaro. Du kommer också få lära dig delar av vår rekryteringsprocess.

I denna roll är du ett med vårt affärssystem och bör ha lätt för att ta dig an nya sätt att arbeta systemmässigt, samt tycka om att prata i telefon. Du har en ängels tålamod och stressar inte upp dig när kunder och konsulter ringer upp dig med tusen olika frågor och önskemål.
Du kommer att vara en del av detta och driva kundsamarbetet till nästa nivå.

Våra ”Inhouse” kunder har alltid ett dedikerat leveransteam från Randstad där fokus ligger på det kundspecifika samarbetet, kring personalplanering, att driva förbättringsarbeten och självklart på att utveckla och ta hand om vår största tillgång, våra medarbetare.
 
I din roll har du en central funktion och det operativa ansvaret av leveransen och du rapporterar till  Helsingborgs Site Manager. Du ingår i ett härligt team och har 25 trevliga kollegor på kontoret i Helsingborg.

Ansvarsområden
Schemaläggning
Operativt stöd till konsultcheferna
Behjälplig i rekryteringsprocessen
Daglig kontakt med kund kring bemanning


Kvalifikationer
Vi söker dig som; 
• Har erfarenhet av kundtjänstarbete som agent eller teamleader
• Bibehåller lugnet i dialog med kund och konsult
• Studerar HR, ekonomi, service management eller PA-programill
• Har sinne för planering och struktur och ett öga för detaljer, administrera och dokumentera.
• Har en stark samarbetsvilja. Vi tror att du, precis som vi, värdesätter ordet ”tillsammans” och vill  vara en del av ett team som tror på att göra saker just så – tillsammans. 
• Vi ser också att du har förmågan att kunna ”växla upp” och hantera flera olika typer av ärenden när situationen och tidsramarna kräver det, liksom du kan ”växla ner” och förse dig själv med saker att göra i de perioder tempot går ner och ”Att-göra-listan” krymper – och du tycker förmodligen att båda sakerna har sin charm. 

Erfarenhet
Intresse av bemanning och rekrytering. Lämplig för dig som studerar ekonomi/Hr/PA-program

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan 2022-04-29. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. 

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Kvalificerad administratör till Lunds stiftskansli

Chefssekreterare
Läs mer Apr 4
Arbetsbeskrivning
Som medarbetare hos oss kommer du ges möjlighet att arbeta i en bred och varierad tjänst på stiftskansliet inom avdelningen "Främjande och tillsyn". Du får jobba tillsammans med jurister, kommunikatörer och präster med kvalificerad administration. Stiftskansliet ligger vackert beläget mitt i centrala Lund. 

Ansvarsområden
Som administratör är du främst ett stöd till avdelningschefen med planering, förberedelser och genomförande av olika åtgärder men bistår även de andra medarbetarna inom avdelningen. 

Du ansvarar bland annat för:
diarieföring
ärendehantering
förberedelser inför sammanträden med domkapitlet
uppföljning med protokollsutdrag

I tjänsten ingår att vara ett stöd till kommunikatörerna genom administration av webbsidor och digitala kanaler samt till stiftets församlingar gällande administrativa system. Du samverkar även med andra administratörer på stiftskansliet. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har flera års yrkeserfarenhet av liknande arbetsuppgifter med erfarenhet av digitala ärende- och dokumenthanteringssystem, samt är van vid användning av digitala medier. Vidare har du goda färdigheter i tal och skrift och är väl förtrogen med Officepaketet. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är självgående med hög servicenivå, integritet och noggrannhet. Erfarenhet av Svenska kyrkans verksamhet är meriterande.

Vi tillämpar personlighetstest och referenstagning. 

Ansökan
2021-04-24, urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök gärna så snart som möjligt.

För information: den här rekryteringen är ett samarbete mellan Lunds stift och Randstad. För frågor om processen eller mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Nadia Milotti på 0768554059 eller nadia.milotti@randstad.se

Mer information om tjänsten lämnas av avdelningschef Agneta Hyllstam 046-155514 eller HR-generalist Ida Edlund 046- 155581.

Fackliga representanter  är Carin Hompe Svedberg, Vision 046 – 155550, och Anna Boo, Lokala Saco föreningen, 046-155543

Tillträde – Augusti 2022 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid och tillsvidare, och du blir anställd av Lunds stift.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om företaget
Lunds stift är ett av Svenska kyrkans tretton stift. Biskop sedan 2014 är Johan Tyrberg. I stiftet, som omfattar Skåne och Blekinge, finns 148 församlingar och fler än 500 kyrkor. Stiftskansliets uppgift är att stödja och stimulera församlingsverksamheten, samt förvalta stiftets jord, skog och fonder. Högsta beslutande organ är stiftsfullmäktige. Stiftsstyrelsen och egendomsnämnden är de verkställande organen. Domkapitlet prövar om beslut är fattade enligt kyrkoordningen samt yttrar sig över sökande till präst- och diakontjänster.

Ansök nu

design quality engineer to spermosens in lund

Civilingenjör, bioteknik
Läs mer Mar 30
Job description
Take the chance to be a part of Spermosens, a leading developer of revolutionizing medical device products for male infertility, individualizing In Vitro Fertilization (IVF) diagnostics and treatment creating a new standard for faster and safer IVF treatments! With Spermosens first product, JUNO- Checked, it will – for the first time – be possible to determine a sperms ability to fertilize the egg cell. This in turn enables the IVF clinic to choose the appropriate fertilization treatment. Today, around 85 percent of IVF treatments fail. Being able to determine the sperm’s ability to fertilize the egg cell is expected to cause to a reduction in the number of IVF-treatments. As we are growing this is a new role and here you´ll get the chance to contribute with you expertise in design control and manufacturing for medical devices and be part of making an impact of the lives of many childless couples. 

Responsibilities
The main purpose of this role is to support the Head of Product Design and Development, who you are reporting to, in design and development projects for Spermosens in-vitro diagnostic products. You bring your expertise within manufacturing, and coordinate technical activities during development of our products, in collaboration with development and manufacturing partners. You will also spend time on leading or participating in design control activities, including managing DHFs design history file, translating customer needs and identifying design input requirements, and planning V&V activities.

Other tasks included in the role will be:
Preparation of technical documentation to support the RA Manager in submissions.
Act as a Subject Matter Expert supporting CAPA and NC investigations.
Participating in Risk Management activities.


Qualifications
To thrive and perform well in this role, we believe that you bring the following experiences and knowledge:
Academic background in engineering/biomedical engineering or similar (bachelors or masters). 
Minimum 3 years professional experience in quality engineering/R&D or equivalent within medical devices. 
Expertise in design control and manufacturing for medical devices with at least 2 years experience supporting design and development projects for medical devices. 
Experience in quality management system standard ISO 13485, FDA QSR and national regulations MDD, MDR, IVDR. 
Fluent in English, both spoken and written. 

If you also have experience in in vitro diagnostic medical devices and/or embedded software devices and experience in using eQMS it will be seen as a plus, like knowledge within Swedish. 

We are searching for you who are comfortable in this role and who wants to grow and develop with our company. You need to have excellent communication skills since the role entails contacts with different stakeholders, both internally and externally. Furthermore, you love digging into details but at the same time, you have the ability to finish your tasks and meet deadlines. 

For us, it is important that all competence and skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity.

Application
Please apply at the latest on 2022-04-22, selection and interviews will be ongoing. The position may be filled before the last day of application, therefore, apply as soon as possible.

For more information please contact recruitment consultant Emelie Lanner, emelie.lanner@randstad.se or +46729733382.

About the company
Developer of revolutionizing medical device products for male infertility, individualizing In Vitro Fertilization (IVF) diagnostics and treatment creating a new standard for faster and safer IVF treatments. Spermosens is listed on Spotlight Stock Market since 5th of May 2021.

Ansök nu

manager biologics and gmp to spermosens in lund

Civilingenjör, bioteknik
Läs mer Mar 28
Job description
Come join Spermosens, a leading developer of revolutionizing medical device products for male infertility, individualizing In Vitro Fertilization (IVF) diagnostics and treatment creating a new standard for faster and safer IVF treatments, as their Manager Biologics and GMP! With Spermosens first product, JUNO- Checked, it will – for the first time – be possible to determine a sperms ability to fertilize the egg cell. This in turn enables the IVF clinic to choose the appropriate fertilization treatment. Today, around 85 percent of IVF treatments fail. Being able to determine the sperm’s ability to fertilize the egg cell is expected to cause to a reduction in the number of IVF-treatments. As we are growing this is a new role and here you´ll get the chance to contribute with you expertise in for example recombinant protein production and purification and be part of causing a reduction in the number of IVF-treatments. 

Responsibilities
Current commercial methods to analyze the sperm quality only look into the physical aspects of the sperm. Spermosens is developing first of its kind automated sperm diagnostic device JUNO-Checked that relies of their ability to bind to egg cell-proteins. The approach will, for the first time, enable detection of fertilization capacity of sperms, and hence choice of the appropriate IVF treatment method. Spermosens aims at reducing the conventional iterations in IVF treatments to achieve pregnancy with JUNO-Checked. 

As Manager Biologics and GMP you will be an important key player and responsible for our projects in developing our products. You´ll coordinate development activities and lead sourcing and outsourced production and purification of GMP and non-GMP recombinant proteins. Likewise, participate in research projects with partners and consultants on sperm selection and diagnostics. By bringing your knowledge and expertise, you will make a great and important impact of the lives of involuntarily childless couples. Depending on which experiences you bring, you will be part in shaping the role going forward. The position is based at the Headquarters in Lund and you will report to Head of Design and Development.

Some of the responsibilities in this role will also be:
Establish specifications for quality control of recombinant proteins.
Establish specifications for quality control of JUNO-Picked - Spermosens’ medical device for sperm selection.
 Conduct user interviews and establish user and market specifications for JUNO-Picked.
 Identify and establish GMP requirements on production, packaging and logistics of JUNO-Picked.
 Train on and work in accordance with Spermosens’ Quality Management System, populate SOPs and prepare technical documentation.
 Contribute to technical and marketing material for JUNO-Picked


Qualifications
To thrive and perform well in this role, we believe that you bring the following experiences:
PhD in biochemistry or industrial biotechnology.
 3+ years industrial experience in recombinant protein production and purification.
 Knowledge of biophysical characterization techniques for quality control of proteins.
 2+ years experience in GMP production of biologics and biopharmaceuticals.
 Experience in writing SOPs and technical documentation.

We will be extra happy if you also bring experience from production and purification of membrane proteins and/or nonenzymatic proteins from mammalian hosts and experience in biophysical characterization techniques for quality control of secondary and tertiary structures of proteins. Knowledge of human In Vitro Fertilization and Intracytoplasmic Sperm Injection and experience with statistical methods will also be seen as an advantage. 

Your personality is defined by characteristics like entrepreneurial and self-driven. You care about the details while having the ability to take a step back and see the big picture. Furthermore, you are a natural leader with excellent communication skills who thrives in a diverse environment.

For us, it is important that all competence and skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity.

Application
Please apply at the latest on 2022-04-19, selection and interviews will be ongoing. The position may be filled before the last day of application, therefore, apply as soon as possible.

For more information please contact recruitment consultant Emelie Lanner, emelie.lanner@randstad.se or +46729733382.

About the company
Developer of revolutionizing medical device products for male infertility, individualizing In Vitro Fertilization (IVF) diagnostics and treatment creating a new standard for faster and safer IVF treatments. Spermosens is listed on Spotlight Stock Market since 5th of May 2021.

Ansök nu

Senior Nätverksspecialist till Axiell i Lund

Nätverkskonstruktör
Läs mer Apr 4
Arbetsbeskrivning
Klappar ditt hjärta lite extra hårt när du hör ordet nätverk och tycker du om att arbeta med vidareutveckling samt projekt i cloud-miljöer? Har du dessutom ett intresse för IT-säkerhet? Då vill du inte missa detta…

Axiell söker en senior nätverkssysadmin/arkitekt som vill arbeta både hands-on, men även strategiskt med att driva Axiells framtida nätverkslösningar.

Axiell är ett globalt företag med kontor runt om i världen. Vi arbetar mot bibliotek, museum, arkiv, skolor, förlag och detaljhandlare i 55 länder och vår innovativa digitala plattform transformerar sättet dessa organisationer arbetar på. Vi hjälper dem hantera sina samlingar, uppmuntra till läsning, preservera kulturarv, förbättra förutsättningar för lärandet samt öka engagemanget med allmänheten.

Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo där du utvecklas både som person och i din profession, och där du får möjlighet att vara med och bidra till Axiells fortsatta framgång. Inom Axiell tror vi att medarbetare som mår bra också presterar bra och vi har en kultur som präglas av energi och engagemang, där vi tillsammans bygger produkterna som hjälper våra kunder nå sina mål. Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och vi satsar på olika typer av personalförmåner och gemensamma aktiviteter, så som friskvårdsaktiviteter och inspirerande föreläsningar.

Ansvarsområden
I din roll kommer du att ingå i en grupp där man tillsammans ansvarar för Axiells nätverk i deras datacenter runt om i världen och även för kontoren. Gruppen samarbetar över de olika ansvarsområdena vilket skapar en utvecklande arbetssituation och stora möjligheter till att bredda sin kompetens. Jobbet innebär en stor variation med många olika arbetsuppgifter. Du kommer att vara drivande och utveckla infrastrukturen mot de visioner, strategier, och mål som sätts upp för IT-verksamheten. Du kommer också i din roll vara en viktig del i arbetet gällande vad som är god praxis.

Rollen är en viktig del i ett större team (Group IT) med flera hosting-specialister, en Enterprise Solution Architect samt en informationssäkerhetsansvarig.

Du kommer också att: 
Säkerställa driften av Axiells nätverk, både i Cloudmiljöer och på kontoren
Äga och lösa dagliga incidenter
Driva förbättringsarbeten 
Designa och implementera nätverkslösningar
Delta i säkerhetsarbetet


Kvalifikationer
Din bakgrund
Vi söker dig som har följande erfarenhet: 
5+ år inom nätverksdrift
Ciscos brandväggar, switchar och övrig nätverksutrustning
Cloudmiljöer
Design av system (arkitektur)
Dokumentation
Installation och underhåll av nätverksutrustning
Svenska och engelska i tal och skrift


Tekniska färdigheter som efterfrågas:
IPsec, VPN, VLAN och nätverkskonfiguration
Enterprise WAN, MPLS, SD-WAN
Datacenter-nätverk
WAN optimiseringsteknik 
Loggning and monitorering
Hypervisorer: vSphere, Hyper-V


Eftersom det blir mycket arbete med Cisco-utrustning ser vi att du måste vara CCNA-certifierad, men troligtvis har du CCNP också. CCIE vore mycket meriterande.

Vi ser det också som meriterande om du har erfarenhet inom FortiGate brandväggar.

Dina personliga egenskaper
För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du är driven, initiativtagande samt att du är duktig på att samarbeta. Du har både förmågan att arbeta självständigt samt som en del av en grupp. Vi ser gärna att du är trygg och säker, samt att du är lugn även när det uppstår incidenter. Du bör också vara handlingskraftig, analytisk samt ha en stark felsökningsförmåga. Du är orädd för att föreslå initiativ och sedan driva förbättringsprojekt. Vidare så bör du också vara kommunikativ och vill gärna dela med dig kunskaper till nätverksteamet och övriga Group IT.

Du vill också arbeta i en process-driven miljö eftersom Axiell har påbörjat resan mot en ISO 27001-certifiering.

Viktigt är att du bor inom en radie på högst 60 minuter bort från Malmö. Detta för att det med kort varsel kan behövas närvaro på huvudkontoret i Lund eller datacentret i Limhamn.

Ansökan
Axiell samarbetar med Randstad Technologies i den här rekryteringen. För frågor får du gärna kontakta rekryterare Sally Hansen: sally.hansen@randstad.se, 070-148 35 81.
 
Ansök via vår hemsida: https://www.randstad.se/technologies
 
Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi kontaktar kandidater och intervjuar kontinuerligt under processen och denna roll kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om företaget
Axiell är ett svenskt bolag som var först i Norden med att skapa ett bibliotekssystem. Sedan mitten av 1980-talet har vi fortsatt att utveckla system och tekniskt avancerade och innovativa lösningar till bibliotek, skolor, arkiv, museer och offentliga myndigheter. Idag finns våra kunder i 55 olika länder och vi har 28 kontor över hela världen men vårt huvudkontor finns i Lund, Sverige. 

Vår kärnverksamhet är att utveckla mjukvara som arrangerar, organiserar och delar med sig av samlingar och kunskap runt om i världen. Våra lösningar hjälper ca 11 000 kunder i en värld som blir alltmer digitaliserad för varje dag att uppmuntra till läsning, bevara kulturarvet, hantera sina samlingar, förbättra förutsättningarna för lärande – kort sagt att öka sitt engagemang i samhället.

Ansök nu

Sales Manager, Lund

Internationell säljare
Läs mer Mar 29
Arbetsbeskrivning
Är du redo att axla rollen som Sales Manager på Qlucore? En unik möjlighet att vara med i en tillväxt inom modern mjukvarubaserad cancerdiagnostik, baserad på storskalig genomisk analys. Som Sales Manager kommer du både att få lära nytt och tillföra dina kunskaper och erfarenheter inom konsultativ försäljning. Du får ta ett helhetsansvar för försäljningen av produkter som ligger i absolut framkant. Ta chansen att bli en del av Qlucore, ett bolag som utvecklar förenklad och förbättrad cancerdiagnostik!

Ansvarsområden
I rollen som Sales Manager får du möjlighet att driva och bygga upp försäljningen i Europa av de nya produkterna, Qlucore Diagnostics och Qlucore Insights. Du får arbeta med alla faser i försäljningsarbetet, från införsäljning och relationsbyggande till att ansvara för, vidareutveckla och förvalta kundkonton. I rollen rapporterar du till Head of Diagnostics Sales. Placeringsort är flexibel, men gärna på huvudkontoret i Lund.

Qlucore är i en spännande fas med dessa produkter, där arbetet är fokuserat på marknadsutveckling med nyförsäljning och att bygga relationer i projektorienterad konsultativ försäljning. Samtalspartners hos kunder, kommer i huvudsak vara laboratoriechefer och vetenskapligt ansvariga på klinisk laboratorier i privat såväl som offentlig regi. 

Du får stor möjlighet att lära och utvecklas med ett starkt gäng kollegor som kan stötta dig i ditt arbete. Här får du samarbeta med ledning, mjukvaruutvecklare, specialister på maskininlärning, bioinformatiker, såväl som säljare som fokuserar på andra produkter. 

Kvalifikationer
För att ha engagemang och prestera i rollen som Sales Manager, ser vi att du har följande kunskap och erfarenhet med dig:

• MSc inom för tjänsten relevant område, exempelvis medicinsk genetik, molekylärbiologi och/eller bioinformatik
• Dokumenterat god erfarenhet av konsultativ försäljning av teknisk produkt eller produkter inom life science och/eller bakgrund som forskare
• Intresse och kunskap inom mjukvara
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
• Trivs med att resa i tjänsten

Vi blir extra nyfikna om du även har erfarenhet och kunskap inom molekylär diagnostik och/eller onkologi. Även om du har erfarenhet av att sälja mjukvara eller att ha arbetat med försäljning mot olika länder. Det är också värdefullt om du har erfarenhet av att arbeta i ett mindre bolag. 

Som person utstrålar du ett högt driv, uthållighet och en vilja att vinna. Din erfarenhet visar att du lyckas genom att vara ödmjuk, receptiv och sympatisk i ditt relationsbyggande. Du tar gärna ansvar, har god initiativförmåga och är resultatorienterad. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Sista ansökningsdag 2022-04-17. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

I den här rekryteringen samarbetar Qlucore med Randstad Life Sciences. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karolina Andersson karolina.andersson@randstad.se alternativt 0705736613.

Om företaget
Qlucore är en ledande leverantör av den nya generationens intuitiva bioinformatikprogramvara för forskning och precisionsdiagnostik. Qlucores uppdrag är att göra det lättare att analysera de stora mängderna av komplexa data som genereras av innovationer inom genomik och proteomik genom att tillhandahålla kraftfulla visualiseringsbaserade analysdataverktyg. Programvaran Qlucore Omics Explorer är en programvara för forskning inom läkemedelsforskning, livsmedelsforskning, växt- och bioteknikindustrin samt den akademiska världen. Programvarorna Qlucore Diagnostics och Qlucore Insights är plattformar med inbyggd AI-baserad maskininlärning för kompanjons- och precisionsdiagnostik. Qlucore grundades 2007 och har idag kunder i cirka 25 länder runt om i världen, med försäljningskontor i Europa och Nordamerika, och distribution i flera länder i Asien. Qlucore är noterat på Nasdaq First North Growth market.

Ansök nu

Senior Javautvecklare till Axiell i Lund

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Mar 31
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta i ett team med drivna och innovativa medarbetare som är passionerade över både teknik och kultursektorn? Lockas du dessutom av idén att arbeta med kulturella jättar såsom Library of Congress? Då vill du inte missa denna möjlighet.

Axiell Group söker nu efter en kulturälskande datornörd, likt dem själva, som vill hjälpa dem att möjliggöra kulturella institutioners viktiga samhällsbyggande syften, samt dela kunskap och kulturarv med världen. Vi är övertygade att våra kunders arbete är kritiskt för utvecklingen av ett demokratiskt samhälle och är säkra på att du känner likadant.

Axiell är ett globalt företag med kontor  runt om i världen. Vi tjänar bibliotek, museum, arkiv, skolor, förlag och detaljhandlare i 55 länder och vår innovativa digitala plattform transformerar sättet dessa organisationer arbetar på. Vi hjälper dem hantera sina samlingar, uppmuntra till läsning, preservera kulturarv, förbättra förutsättningar för lärandet samt öka engagemanget med allmänheten. 

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med högt tempo där du utvecklas både som person och i din profession, och där du får möjlighet att vara med och bidra till Axiells fortsatta framgång. Inom Axiell tror vi att medarbetare som mår bra också presterar bra och vi har en kultur som präglas av energi och engagemang, där vi tillsammans bygger produkterna som hjälper våra kunder nå sina mål. Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och vi satsar på olika typer av personalförmåner och gemensamma aktiviteter, så som friskvårdsaktiviteter och inspirerande föreläsningar.

Ansvarsområden
Vi söker efter en erfaren Javautvecklare med erfarenhet eller intresse av microservice-arkitektur. Teamet som du kommer att bli en del av är ansvariga för att utveckla mjukvarulösningar för moderna folkbibliotek. Plattformen säljs globalt och ger bibliotekspersonal verktyg som möjliggör för dem att driva bibliotek effektivt, samt medborgare möjligheten att interagera med bibliotekets innehåll. 
Du kommer att spela en viktig roll i teamet där du bland annat kommer få möjligheten att:
Använda din kompetens inom javautveckling 
Samarbeta med kompetenta utvecklare inom ditt team samt med övriga avdelningar 

Du kommer att erbjudas möjlighet att påverka design och utveckling av framtida lösningar, och kommer att behöva kapaciteten att både fokusera och leverera.

Kvalifikationer
Din bakgrund
Vi söker dig som har följande erfarenhet: 
+3 års erfarenhet av arbete i liknande roll 
Mycket goda kunskaper i Java
Flytande i svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande om du har erfarenhet inom:
Erfarenhet och vilja att ta tekniskt ledarskap 
Erfarenhet av Kubernetes 
Erfarenhet som fullstackutvecklare med React / Typescript
Erfarenhet av Elasticsearch
Erfarenhet av RabbitMQ / MongoDB / Cassandra


Dina personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är kommunikativ, driven och ansvarstagande. Du är inte rädd för att hugga i och hjälper till där det behövs. Vi ser gärna också att du är initiativtagande och att du vill vara med och fatta beslut. Du har också en vilja av att lära dig mer och utvecklas. 
För att lyckas i denna roll är du också en lagspelare som kan arbeta väl med övriga medarbetare.

Ansökan
Axiell samarbetar med Randstad Technologies i den här rekryteringen. För frågor får du gärna kontakta rekryterare Sally Hansen: sally.hansen@randstad.se, 070-148 35 81.
 
Ansök via vår hemsida: https://www.randstad.se/technologies
 
Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi kontaktar kandidater och intervjuar kontinuerligt under processen och denna roll kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om företaget
Axiell är ett svenskt bolag som var först i Norden med att skapa ett bibliotekssystem. Sedan mitten av 1980-talet har vi fortsatt att utveckla system och tekniskt avancerade och innovativa lösningar till bibliotek, skolor, arkiv, museer och offentliga myndigheter. Idag finns våra kunder i 55 olika länder och vi har 28 kontor över hela världen men vårt huvudkontor finns i Lund, Sverige. 

Vår kärnverksamhet är att utveckla mjukvara som arrangerar, organiserar och delar med sig av samlingar och kunskap runt om i världen. Våra lösningar hjälper ca 11 000 kunder i en värld som blir alltmer digitaliserad för varje dag att uppmuntra till läsning, bevara kulturarvet, hantera sina samlingar, förbättra förutsättningarna för lärande – kort sagt att öka sitt engagemang i samhället.

Ansök nu

Fullstack Software Engineer till EXINI Diagnostics i Lund

Backend-utvecklare
Läs mer Apr 3
Arbetsbeskrivning
Har du något års erfarenhet av både backend- och frontendutveckling och känner dig redo för att ansluta dig till ett företag där du verkligen kan göra skillnad? Vill du dessutom arbeta med modern teknik hos ett företag i framkant? 

EXINI Diagnostics söker nu dig som är en erfaren fullstack-utvecklare som vill bli en del av deras framtida resa. Vi erbjuder dig en intressant vardag tillsammans med kompetenta kollegor där ni arbetar med produkter som gör verklig skillnad för människor. EXINI Diagnostics befinner sig i en spännande fas och du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter. 

Den aktuella tjänsten kommer att utgå från EXINI Diagnostics fräscha kontor i Lund där du också kan njuta av en fantastisk utsikt. Vi erbjuder dig en trygg anställning med goda förmåner. 

Ansvarsområden
I din roll som Fullstack Software Engineer kommer du att bli en del av Device-teamet och också arbeta nära Machine Learning-teamet. Tillsammans med ditt team kommer du att vara ansvarig för att utveckla och förbättra existerande produkter inom medicinteknik, men också vara med och utveckla helt nya produkter. Du kommer att arbeta både med backend samt frontend och erbjuds möjligheten att arbeta med de senaste teknikerna inom medtech. 

Du kommer också att: 
Utföra verifiering och validering, projektledning 
Användarbarhet (usability engineering) 
Utveckla molninfrastruktur 
Hantera medicinska bilder


Kvalifikationer
Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet som utvecklare och som är specialiserad men ej begränsad till webbutveckling. Du har intresse för, och kunskap inom, både frontend samt backendutveckling och har goda kunskaper av bland annat HTML och CSS. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Java och/eller Scala samt Typescript och/eller Javascript. Har du kunskaper i Docker ser vi det som mycket positivt. 

För att lyckas i rollen ser vi också gärna att du har några av följande: 
Goda kunskaper i AWS
Goda kunskaper inom Microservice architecture 
Goda kunskaper i Angular och/eller React
Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift 


Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av följande:
Kunskaper i svenska i tal och skrift
Examen inom datavetenskap eller likvärdig utbildning
God kunskap av No- och relationsdatabaser 
Intresse för funktionell programmering
God vana att hantera mjukvaruprojekt i Git 
Goda kunskaper i Akka och Play framework
God kunskap i Atlassian suite, JIRA, Confluence och Bitbucket
Erfarenhet av att arbeta med scrum-metodik 

Dina personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är kommunikativ, initiativtagande och ansvarstagande. Vi ser gärna också är du är positiv och att du tycker om att lära dig nytt. Du är en lagspelare som arbetar väl med andra och i team. Du bör också vara social och inte skygga för utmaningar. 
För att lyckas i rollen ser vi också gärna att du är strukturerad, målinriktad och prestigelös.

Ansökan
EXINI Diagnostics samarbetar med Randstad Technologies i den här rekryteringen. För frågor får du gärna kontakta rekryterare Sally Hansen: sally.hansen@randstad.se, 070-148 35 81.
 
Ansök via vår hemsida: https://www.randstad.se/technologies
 
Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi kontaktar kandidater och intervjuar kontinuerligt under processen och denna roll kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om företaget
EXINI Diagnostics AB bildades 1999 för att kommersialisera AI-metoder för automatiserad analys av diagnostiska bilder utvecklade av en forskargrupp vid Lunds universitet. Som certifierad tillverkare av medicintekniska produkter har EXINI utvecklat automatiserade analysplattformar för hjärt-, hjärn- och benskanningar. Företaget har alltid varit innovativt och utvecklat webbaserade system sedan i början av 2000-talet. Kvalitetssäkring är i centrum för EXINI Diagnostics kärnverksamhet. Grunden för företaget är den medicinska traditionen av evidensbaserad forskning.

EXINIs mest spridda plattform används för att beräkna det automatiserade Bone Scan Index, som kvantifierar bentumörsbelastningen hos patienter med metastaserad prostatacancer. Denna plattform har installerats på cirka 1 000 sjukhus världen över. 2015 förvärvades EXINI av Progenics Pharmaceuticals Inc. för att utveckla patientcentrerad AI-teknologi för PSMA-riktade terapeutiska medel. 2020 förvärvades Progenics Pharmaceuticals, Inc. av Lantheus Holdings, Inc.

Ansök nu

Sales Developer till Bionamic, Lund

Innesäljare
Läs mer Mar 21
Arbetsbeskrivning
Bionamic har utvecklat en SaaS platform för att hjälpa forskare att utveckla biologiska läkemedel. Plattformen gör det möjligt att visualisera, spåra och analysera alla olika typer av data i en användarvänlig och effektiv miljö. Bionamic är just nu på en tillväxtresa och vill nå nya internationella kunder och söker därmed två säljare till deras team. Säljarna kommer initiera och bygga relationer med Europeiska och Amerikanska läkemedelsföretag, undersöka marknaden, presentera Bionamic och boka in möten. 

Ansvarsområden
Som Sales Developer på Bionamic kommer du bland annat ansvara för
Undersöka, utveckla och identifiera nya möjligheter inom försäljning 
Identifiera, följa upp och kvalitetssäkra nya leads
Kontakta och boka in möten med intressanta prospects
Arbeta i nära samarbeta med säljteamet och ledningen
Presentera Bionamic och deras plattform över telefon, på LinkedIn samt via e-post


Kvalifikationer
För att bli framgångsrik i rollen, bör du ha
Erfarenhet av försäljning, gärna B2B
Erfarenhet av att ha arbetet i affärssystem, exempelvis Salesforce
Relevant akademisk examen
Erfarenhet och/eller intresse för "life science research" och en förmåga att sätta sig in i och förstå kundernas behov
Det är viktigt att du talar flytande engelska i både tal och skrift då merparten av dialogen med kunder kommer ske på engelska
Förmåga att arbeta gentemot uppsatta mål, hantera deadlines och hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt
En god samarbetsförmåga
Ett intresse för verksamheten, vilja uppnå gemensamt uppsatta mål och identifiera utvecklingsmöjligheter

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
2022-03-23, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

I denna rekrytering samarbetar Bionamic med Randstad. För mer information eller frågor rörande rekryteringsprocessen vänligen kontakta rekryteringskonsulter Olivia Josefsson, olivia.josefsson@randstad.se or Claudia Baronescu, claudia.baronescu@randstad.se. 

Om företaget
Bionamic är ett företag i Lund som är grundat av Anders Carlsson, Ph.D. och Morten Krogh, Ph.D. som utvecklat en plattform för att hjälpa forskare att utveckla biologiska läkemedel. Plattformen gör det möjligt att visualisera, spåra och analysera alla olika typer av data i en användarvänlig och effektiv miljö. 

Att arbeta på Binomaic kommer bland annat ge dig 
En flexibel och positiv arbetsmiljö, möjligheten till att arbeta på distans finns
Att vara en del av ett kreativt team av erfarna forskare och utvecklare vars mål är att förbättra och underlätta forskares arbete
Möjligheten att utveckla och påverka Bionamic´s säljprocess
Möjligheten till att lära och utvecklas i en växande organisation

Ansök nu

Sales Manager, Lund

Systemsäljare
Läs mer Mar 21
Arbetsbeskrivning
Är du redo att axla rollen som Sales Manager på Qlucore? En unik möjlighet att vara med i en tillväxt inom modern mjukvarubaserad cancerdiagnostik, baserad på storskalig genomisk analys. Som Sales Manager kommer du både att få lära nytt och tillföra dina kunskaper och erfarenheter inom konsultativ försäljning. Du får ta ett helhetsansvar för försäljningen av produkter som ligger i absolut framkant. Ta chansen att bli en del av Qlucore, ett bolag som utvecklar förenklad och förbättrad cancerdiagnostik!

Ansvarsområden
I rollen som Sales Manager får du möjlighet att driva och bygga upp försäljningen i Europa av de nya produkterna, Qlucore Diagnostics och Qlucore Insights. Du får arbeta med alla faser i försäljningsarbetet, från införsäljning och relationsbyggande till att ansvara för, vidareutveckla och förvalta kundkonton. I rollen rapporterar du till Head of Diagnostics Sales.

Qlucore är i en spännande fas med dessa produkter, där arbetet är fokuserat på marknadsutveckling med nyförsäljning och att bygga relationer i projektorienterad konsultativ försäljning. Samtalspartners hos kunder, kommer i huvudsak vara laboratoriechefer och vetenskapligt ansvariga på klinisk laboratorier i privat såväl som offentlig regi. 

Du får stor möjlighet att lära och utvecklas med ett starkt gäng kollegor som kan stötta dig i ditt arbete. Här får du samarbeta med ledning, mjukvaruutvecklare, specialister på maskininlärning, bioinformatiker, såväl som säljare som fokuserar på andra produkter. 

Kvalifikationer
För att ha engagemang och prestera i rollen som Sales Manager, ser vi att du har följande kunskap och erfarenhet med dig:

• MSc inom för tjänsten relevant område, exempelvis medicinsk genetik, molekylärbiologi och/eller bioinformatik

• Dokumenterat god erfarenhet av konsultativ försäljning av teknisk produkt eller produkter inom life science och/eller bakgrund som forskare

• Intresse och kunskap inom mjukvara

• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

• Trivs med att resa i tjänsten

Vi blir extra nyfikna om du även har erfarenhet och kunskap inom molekylär diagnostik och/eller onkologi. Även om du har erfarenhet av att sälja mjukvara eller att ha arbetat med försäljning mot olika länder. Det är också värdefullt om du har erfarenhet av att arbeta i ett mindre bolag. 

Som person utstrålar du ett högt driv, uthållighet och en vilja att vinna. Din erfarenhet visar att du lyckas genom att vara ödmjuk, receptiv och sympatisk i ditt relationsbyggande. Du tar gärna ansvar, har god initiativförmåga och är resultatorienterad. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Sista ansökningsdag 2022-03-13. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

I den här rekryteringen samarbetar Qlucore med Randstad Life Sciences. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karolina Andersson karolina.andersson@randstad.se alternativt 0705736613.

Om företaget
Qlucore är en ledande leverantör av den nya generationens intuitiva bioinformatikprogramvara för forskning och precisionsdiagnostik. Qlucores uppdrag är att göra det lättare att analysera de stora mängderna av komplexa data som genereras av innovationer inom genomik och proteomik genom att tillhandahålla kraftfulla visualiseringsbaserade analysdataverktyg. Programvaran Qlucore Omics Explorer är en programvara för forskning inom läkemedelsforskning, livsmedelsforskning, växt- och bioteknikindustrin samt den akademiska världen. Programvarorna Qlucore Diagnostics och Qlucore Insights är plattformar med inbyggd AI-baserad maskininlärning för kompanjons- och precisionsdiagnostik. Qlucore grundades 2007 och har idag kunder i cirka 25 länder runt om i världen, med försäljningskontor i Europa och Nordamerika, och distribution i flera länder i Asien. Qlucore är noterat på Nasdaq First North Growth market.

Ansök nu

Senior Nätverksspecialist till Axiell i Lund

Nätverkskonstruktör
Läs mer Mar 21
Arbetsbeskrivning
Klappar ditt hjärta lite extra hårt när du hör ordet nätverk och tycker du om att arbeta med vidareutveckling samt projekt i cloud-miljöer? Har du dessutom ett intresse för IT-säkerhet? Då vill du inte missa detta…

Axiell söker en senior nätverkssysadmin/arkitekt som vill arbeta både hands-on, men även strategiskt med att driva Axiells framtida nätverkslösningar.

Axiell är ett globalt företag med kontor runt om i världen. Vi arbetar mot bibliotek, museum, arkiv, skolor, förlag och detaljhandlare i 55 länder och vår innovativa digitala plattform transformerar sättet dessa organisationer arbetar på. Vi hjälper dem hantera sina samlingar, uppmuntra till läsning, preservera kulturarv, förbättra förutsättningar för lärandet samt öka engagemanget med allmänheten.

Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo där du utvecklas både som person och i din profession, och där du får möjlighet att vara med och bidra till Axiells fortsatta framgång. Inom Axiell tror vi att medarbetare som mår bra också presterar bra och vi har en kultur som präglas av energi och engagemang, där vi tillsammans bygger produkterna som hjälper våra kunder nå sina mål. Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och vi satsar på olika typer av personalförmåner och gemensamma aktiviteter, så som friskvårdsaktiviteter och inspirerande föreläsningar.

Ansvarsområden
I din roll kommer du att ingå i en grupp där man tillsammans ansvarar för Axiells nätverk i deras datacenter runt om i världen och även för kontoren. Gruppen samarbetar över de olika ansvarsområdena vilket skapar en utvecklande arbetssituation och stora möjligheter till att bredda sin kompetens. Jobbet innebär en stor variation med många olika arbetsuppgifter. Du kommer att vara drivande och utveckla infrastrukturen mot de visioner, strategier, och mål som sätts upp för IT-verksamheten. Du kommer också i din roll vara en viktig del i arbetet gällande vad som är god praxis.

Rollen är en viktig del i ett större team (Group IT) med flera hosting-specialister, en Enterprise Solution Architect samt en informationssäkerhetsansvarig.

Du kommer också att: 
Säkerställa driften av Axiells nätverk, både i Cloudmiljöer och på kontoren
Äga och lösa dagliga incidenter
Driva förbättringsarbeten 
Designa och implementera nätverkslösningar
Delta i säkerhetsarbetet


Kvalifikationer
Din bakgrund
Vi söker dig som har följande erfarenhet: 
5+ år inom nätverksdrift
Ciscos brandväggar, switchar och övrig nätverksutrustning
Cloudmiljöer
Design av system (arkitektur)
Dokumentation
Installation och underhåll av nätverksutrustning
Svenska och engelska i tal och skrift


Tekniska färdigheter som efterfrågas:
IPsec, VPN, VLAN och nätverkskonfiguration
Enterprise WAN, MPLS, SD-WAN
Datacenter-nätverk
WAN optimiseringsteknik 
Loggning and monitorering
Hypervisorer: vSphere, Hyper-V


Eftersom det blir mycket arbete med Cisco-utrustning ser vi att du måste vara CCNA-certifierad, men troligtvis har du CCNP också. CCIE vore mycket meriterande.

Vi ser det också som meriterande om du har erfarenhet inom FortiGate brandväggar.

Dina personliga egenskaper
För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du är driven, initiativtagande samt att du är duktig på att samarbeta. Du har både förmågan att arbeta självständigt samt som en del av en grupp. Vi ser gärna att du är trygg och säker, samt att du är lugn även när det uppstår incidenter. Du bör också vara handlingskraftig, analytisk samt ha en stark felsökningsförmåga. Du är orädd för att föreslå initiativ och sedan driva förbättringsprojekt. Vidare så bör du också vara kommunikativ och vill gärna dela med dig kunskaper till nätverksteamet och övriga Group IT.

Du vill också arbeta i en process-driven miljö eftersom Axiell har påbörjat resan mot en ISO 27001-certifiering.

Viktigt är att du bor inom en radie på högst 60 minuter bort från Malmö. Detta för att det med kort varsel kan behövas närvaro på huvudkontoret i Lund eller datacentret i Limhamn.

Ansökan
Axiell samarbetar med Randstad Technologies i den här rekryteringen. För frågor får du gärna kontakta rekryterare Sally Hansen: sally.hansen@randstad.se, 070-148 35 81.
 
Ansök via vår hemsida: https://www.randstad.se/technologies
 
Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi kontaktar kandidater och intervjuar kontinuerligt under processen och denna roll kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om företaget
Axiell är ett svenskt bolag som var först i Norden med att skapa ett bibliotekssystem. Sedan mitten av 1980-talet har vi fortsatt att utveckla system och tekniskt avancerade och innovativa lösningar till bibliotek, skolor, arkiv, museer och offentliga myndigheter. Idag finns våra kunder i 55 olika länder och vi har 28 kontor över hela världen men vårt huvudkontor finns i Lund, Sverige. 

Vår kärnverksamhet är att utveckla mjukvara som arrangerar, organiserar och delar med sig av samlingar och kunskap runt om i världen. Våra lösningar hjälper ca 11 000 kunder i en värld som blir alltmer digitaliserad för varje dag att uppmuntra till läsning, bevara kulturarvet, hantera sina samlingar, förbättra förutsättningarna för lärande – kort sagt att öka sitt engagemang i samhället.

Ansök nu

Fullstack Software Engineer till EXINI Diagnostics i Lund

Backend-utvecklare
Läs mer Mar 3
Arbetsbeskrivning
Har du något års erfarenhet av både backend- och frontendutveckling och känner dig redo för att ansluta dig till ett företag där du verkligen kan göra skillnad? Vill du dessutom arbeta med modern teknik hos ett företag i framkant? 

EXINI Diagnostics söker nu dig som är en erfaren fullstack-utvecklare som vill bli en del av deras framtida resa. Vi erbjuder dig en intressant vardag tillsammans med kompetenta kollegor där ni arbetar med produkter som gör verklig skillnad för människor. EXINI Diagnostics befinner sig i en spännande fas och du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter. 

Den aktuella tjänsten kommer att utgå från EXINI Diagnostics fräscha kontor i Lund där du också kan njuta av en fantastisk utsikt. Vi erbjuder dig en trygg anställning med goda förmåner. 

Ansvarsområden
I din roll som Fullstack Software Engineer kommer du att bli en del av Device-teamet och också arbeta nära Machine Learning-teamet. Tillsammans med ditt team kommer du att vara ansvarig för att utveckla och förbättra existerande produkter inom medicinteknik, men också vara med och utveckla helt nya produkter. Du kommer att arbeta både med backend samt frontend och erbjuds möjligheten att arbeta med de senaste teknikerna inom medtech. 

Du kommer också att: 
Utföra verifiering och validering, projektledning 
Användarbarhet (usability engineering) 
Utveckla molninfrastruktur 
Hantera medicinska bilder


Kvalifikationer
Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet som utvecklare och som är specialiserad men ej begränsad till webbutveckling. Du har intresse för, och kunskap inom, både frontend samt backendutveckling och har goda kunskaper av bland annat HTML och CSS. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Java och/eller Scala samt Typescript och/eller Javascript. Har du kunskaper i Docker ser vi det som mycket positivt. 

För att lyckas i rollen ser vi också gärna att du har några av följande: 
Goda kunskaper i AWS
Goda kunskaper inom Microservice architecture 
Goda kunskaper i Angular och/eller React
Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift 


Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av följande:
Kunskaper i svenska i tal och skrift
Examen inom datavetenskap eller likvärdig utbildning
God kunskap av No- och relationsdatabaser 
Intresse för funktionell programmering
God vana att hantera mjukvaruprojekt i Git 
Goda kunskaper i Akka och Play framework
God kunskap i Atlassian suite, JIRA, Confluence och Bitbucket
Erfarenhet av att arbeta med scrum-metodik 

Dina personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är kommunikativ, initiativtagande och ansvarstagande. Vi ser gärna också är du är positiv och att du tycker om att lära dig nytt. Du är en lagspelare som arbetar väl med andra och i team. Du bör också vara social och inte skygga för utmaningar. 
För att lyckas i rollen ser vi också gärna att du är strukturerad, målinriktad och prestigelös.

Ansökan
EXINI Diagnostics samarbetar med Randstad Technologies i den här rekryteringen. För frågor får du gärna kontakta rekryterare Sally Hansen: sally.hansen@randstad.se, 070-148 35 81.
 
Ansök via vår hemsida: https://www.randstad.se/technologies
 
Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi kontaktar kandidater och intervjuar kontinuerligt under processen och denna roll kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om företaget
EXINI Diagnostics AB bildades 1999 för att kommersialisera AI-metoder för automatiserad analys av diagnostiska bilder utvecklade av en forskargrupp vid Lunds universitet. Som certifierad tillverkare av medicintekniska produkter har EXINI utvecklat automatiserade analysplattformar för hjärt-, hjärn- och benskanningar. Företaget har alltid varit innovativt och utvecklat webbaserade system sedan i början av 2000-talet. Kvalitetssäkring är i centrum för EXINI Diagnostics kärnverksamhet. Grunden för företaget är den medicinska traditionen av evidensbaserad forskning.

EXINIs mest spridda plattform används för att beräkna det automatiserade Bone Scan Index, som kvantifierar bentumörsbelastningen hos patienter med metastaserad prostatacancer. Denna plattform har installerats på cirka 1 000 sjukhus världen över. 2015 förvärvades EXINI av Progenics Pharmaceuticals Inc. för att utveckla patientcentrerad AI-teknologi för PSMA-riktade terapeutiska medel. 2020 förvärvades Progenics Pharmaceuticals, Inc. av Lantheus Holdings, Inc.

Ansök nu

Senior Javautvecklare till Axiell i Lund

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Mar 16
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta i ett team med drivna och innovativa medarbetare som är passionerade över både teknik och kultursektorn? Lockas du dessutom av idén att arbeta med kulturella jättar såsom Library of Congress? Då vill du inte missa denna möjlighet.

Axiell Group söker nu efter en kulturälskande datornörd, likt dem själva, som vill hjälpa dem att möjliggöra kulturella institutioners viktiga samhällsbyggande syften, samt dela kunskap och kulturarv med världen. Vi är övertygade att våra kunders arbete är kritiskt för utvecklingen av ett demokratiskt samhälle och är säkra på att du känner likadant.

Axiell är ett globalt företag med kontor  runt om i världen. Vi tjänar bibliotek, museum, arkiv, skolor, förlag och detaljhandlare i 55 länder och vår innovativa digitala plattform transformerar sättet dessa organisationer arbetar på. Vi hjälper dem hantera sina samlingar, uppmuntra till läsning, preservera kulturarv, förbättra förutsättningar för lärandet samt öka engagemanget med allmänheten. 

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med högt tempo där du utvecklas både som person och i din profession, och där du får möjlighet att vara med och bidra till Axiells fortsatta framgång. Inom Axiell tror vi att medarbetare som mår bra också presterar bra och vi har en kultur som präglas av energi och engagemang, där vi tillsammans bygger produkterna som hjälper våra kunder nå sina mål. Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och vi satsar på olika typer av personalförmåner och gemensamma aktiviteter, så som friskvårdsaktiviteter och inspirerande föreläsningar.

Ansvarsområden
Vi söker efter en erfaren Javautvecklare med erfarenhet eller intresse av microservice-arkitektur. Teamet som du kommer att bli en del av är ansvariga för att utveckla mjukvarulösningar för moderna folkbibliotek. Plattformen säljs globalt och ger bibliotekspersonal verktyg som möjliggör för dem att driva bibliotek effektivt, samt medborgare möjligheten att interagera med bibliotekets innehåll. 
Du kommer att spela en viktig roll i teamet där du bland annat kommer få möjligheten att:
Använda din kompetens inom javautveckling 
Samarbeta med kompetenta utvecklare inom ditt team samt med övriga avdelningar 

Du kommer att erbjudas möjlighet att påverka design och utveckling av framtida lösningar, och kommer att behöva kapaciteten att både fokusera och leverera.

Kvalifikationer
Din bakgrund
Vi söker dig som har följande erfarenhet: 
+3 års erfarenhet av arbete i liknande roll 
Mycket goda kunskaper i Java
Flytande i svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande om du har erfarenhet inom:
Erfarenhet och vilja att ta tekniskt ledarskap 
Erfarenhet av Kubernetes 
Erfarenhet som fullstackutvecklare med React / Typescript
Erfarenhet av Elasticsearch
Erfarenhet av RabbitMQ / MongoDB / Cassandra


Dina personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är kommunikativ, driven och ansvarstagande. Du är inte rädd för att hugga i och hjälper till där det behövs. Vi ser gärna också att du är initiativtagande och att du vill vara med och fatta beslut. Du har också en vilja av att lära dig mer och utvecklas. 
För att lyckas i denna roll är du också en lagspelare som kan arbeta väl med övriga medarbetare.

Ansökan
Axiell samarbetar med Randstad Technologies i den här rekryteringen. För frågor får du gärna kontakta rekryterare Sally Hansen: sally.hansen@randstad.se, 070-148 35 81.
 
Ansök via vår hemsida: https://www.randstad.se/technologies
 
Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi kontaktar kandidater och intervjuar kontinuerligt under processen och denna roll kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om företaget
Axiell är ett svenskt bolag som var först i Norden med att skapa ett bibliotekssystem. Sedan mitten av 1980-talet har vi fortsatt att utveckla system och tekniskt avancerade och innovativa lösningar till bibliotek, skolor, arkiv, museer och offentliga myndigheter. Idag finns våra kunder i 55 olika länder och vi har 28 kontor över hela världen men vårt huvudkontor finns i Lund, Sverige. 

Vår kärnverksamhet är att utveckla mjukvara som arrangerar, organiserar och delar med sig av samlingar och kunskap runt om i världen. Våra lösningar hjälper ca 11 000 kunder i en värld som blir alltmer digitaliserad för varje dag att uppmuntra till läsning, bevara kulturarvet, hantera sina samlingar, förbättra förutsättningarna för lärande – kort sagt att öka sitt engagemang i samhället.

Ansök nu

Sales developer to Bionamic, Lund

Innesäljare
Läs mer Mar 6
Job description
Bionamic has developed a SaaS platform to support researchers in developing biological pharmaceuticals. The platform makes it possible to track and analyze all types of research data in a user friendly and efficient way. Bionamic are currently scaling up their efforts to reach new international customers, and are looking for two Sales developers. At Bionamic, a Sales Developer identifies and qualifies opportunities with customers and partners. You will initiate and establish contact with decision-makers in European and/or American biopharma companies, do the necessary online research to analyze team structures and identify the right people, present Bionamic, and book meetings. 

Responsibilities
As a Sales Developer at Bionamic, you will
Create outbound leads using lead generation tools, ask for referrals, and identify new opportunities.
Qualify and engage with inbound leads.
Monitor and develop Bionamic’s lead pipeline.
Work closely with other members of the sales team and management to develop account intelligence.
Schedule appointments and demos for interested prospects.
Present Bionamic and our product in conversations over the phone, on LinkedIn and via email.
Act as a subject matter expert on scientific data tools.


Qualifications
To successfully fill this role, you should have
Proven sales development success through effective use of sales tools like Salesforce or similar.
BA/BS degree or relevant experience.
Demonstrated experience or interest in life science research, and an ability to understand the pain points for customers developing biological pharmaceuticals.
Strong and professional communication skills in English – written as well as verbal.
Aptitude to manage numerous requests and time demands concurrently, while achieving production goals.
Demonstrated ability to collaborate with people in various roles.
A strong sense of urgency for reaching goals and bring new ideas to the company.
Drive, grit, and a strong desire to compete and win.

 
For us, it is important that all competence and skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity.

Application
2022-03-23, selection and interviews will be ongoing. The position may be filled before the last day of application, therefore, apply as soon as possible.
 
In this recruitment, Bionamic collaborates with Randstad. For questions regarding this role, please contact recruitment consultants Olivia Josefsson, olivia.josefsson@randstad.se or Claudia Baronescu, claudia.baronescu@randstad.se. 

About the company
Bionamic is a company in Lund, Sweden, founded by Anders Carlsson, Ph.D. and Morten Krogh, Ph.D. whose combination of experiences from life science (Scripps Research and USC), theoretical physics (Princeton and CERN) and software development is fertile ground for developing the best therapeutic antibody research platform in the world.
  
The idea behind Bionamic was developed while consulting at various biopharma companies, where the challenges of organizing and analyzing development data were obvious and researchers were frustrated by the inefficiencies caused by the lack of appropriate software.
 
 It is Bionamic’s mission to change this by providing a software platform developed around the biopharma discovery and development process, soundly built on true biological concepts and relations.
 
 Working at Bionamic will give you
A flexible and positive work environment.
Being a part of a creative team of experienced researchers and software developers with the goal of improving the way researchers work with and interpret their data.
Opportunity to impact and develop your and Bionamic's sales process.
High degree of freedom in how and where you work.
Opportunity to learn and advance in a growing organization.

Ansök nu

DevOps Engineer till Axiell i Lund

Systemarkitekt
Läs mer Mar 7
Arbetsbeskrivning
Har du några års erfarenhet från arbete i DevOps-miljö och vill nu ta nästa steg i din karriär? Lockas du dessutom av tanken att arbeta hos en arbetsgivare vars kall är att göra verklig skillnad genom att hjälpa sina kunder att skapa ett samhälle som präglas av medvetenhet, information och kultur? Då är detta för dig.

Axiell Group söker dig som vill arbeta som DevOps Engineer i en bred och flexibel roll. Du välkomnas in i en spännande tid på Axiell där du kommer att få vara med och påverka och där du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer att ingå i Group IT som totalt består av 19 kollegor och i ditt närmsta team är ni totalt sex stycken. 

Tjänsten är placerad på Axiells huvudkontor i Lund men det erbjuds en flexibilitet gällande hemarbete. Då Axiell är ett globalt företag med 23 kontor runt om i hela världen kommer du att arbeta internationellt. 

Axiell tjänar bibliotek, museum, arkiv, skolor, förlag och detaljhandlare i 55 länder och deras innovativa digitala plattform transformerar sättet dessa organisationer arbetar på. Axiell hjälper dem hantera sina samlingar, uppmuntra till läsning, preservera kulturarv, förbättra förutsättningar för lärandet samt öka engagemanget med allmänheten. 

De erbjuder en dynamisk arbetsplats med högt tempo. Inom Axiell tror de att medarbetare som mår bra också presterar bra och de har en kultur som präglas av energi och engagemang, där de tillsammans bygger produkterna som hjälper deras kunder nå sina mål. De är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och de satsar på olika typer av personalförmåner och gemensamma aktiviteter, så som friskvårdsaktiviteter och inspirerande föreläsningar.

Ansvarsområden
I rollen som DevOps Engineer har du ett mycket nära samarbete med olika nyckelpersoner inom Axiell Group. I ditt arbete kommer du bland annat att: 
Arbeta med continuous integration / continuous deployment
Build management / release management
Plattformsintegrationer
Build automation och scripting i Linux
Leda DevOps arbetet tillsammans med olika utvecklingsteam
Arbeta med verktyg/tekniker som Java, Python, Javascript, Docker och Kubernetes, Ansible, Terraform, Confluence, Gitlab, Kustomize, Git och Kubespray


Kvalifikationer
Din bakgrund
Vi söker dig som har följande erfarenhet: 
Minst 4 års erfarenhet i DevOps-miljö
Erfarenhet av CI/CD
Erfarenhet inom cloudmiljöer
Erfarenhet av Linux
Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Erfarenhet från några av följande:Java, Python, Javascript
Docker och Kubernetes
Ansible, Terraform, Confluence
Gitlab, Kustomize, Git och KubesprayDina personliga egenskaper
För att lyckas i denna roll så ser vi att du behöver vara initiativtagande och drivande. Du tycker om att driva förbättringar och har god samarbetsförmåga. Du bör också ha förmågan att både kunna arbeta självständigt och tillsammans med ett team.

Vidare ser vi att du behöver vara lösningsorienterad, duktig på att planera och flexibel.

Ansökan
Axiell samarbetar med Randstad Technologies i den här rekryteringen. För frågor får du gärna kontakta rekryterare Sally Hansen: sally.hansen@randstad.se, 070-148 35 81.
 
Ansök via vår hemsida: https://www.randstad.se/technologies
 
Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi kontaktar kandidater och intervjuar kontinuerligt under processen och denna roll kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om företaget
Axiell är ett svenskt bolag som var först i Norden med att skapa ett bibliotekssystem. Sedan mitten av 1980-talet har vi fortsatt att utveckla system och tekniskt avancerade och innovativa lösningar till bibliotek, skolor, arkiv, museer och offentliga myndigheter. Idag finns våra kunder i 55 olika länder och vi har 28 kontor över hela världen men vårt huvudkontor finns i Lund, Sverige. 

Vår kärnverksamhet är att utveckla mjukvara som arrangerar, organiserar och delar med sig av samlingar och kunskap runt om i världen. Våra lösningar hjälper ca 11 000 kunder i en värld som blir alltmer digitaliserad för varje dag att uppmuntra till läsning, bevara kulturarvet, hantera sina samlingar, förbättra förutsättningarna för lärande – kort sagt att öka sitt engagemang i samhället.

Ansök nu

Senior Specialist Core Technology

Materialkemist
Läs mer Feb 2
Job description
Here´s the opportunity to take on an expert role as Senior Specialist Core Technology at BONESUPPORT. You will be able to contribute with your high competence in powder technologies, to improve the current CERAMENT products and in the development of modified/new bone graft substitutes. Doing so in a company where the passion for the products and satisfaction amongst your colleagues is noticeable.

Responsibilities
As the expert of powder technology, you will have the chance to be involved in every aspect and be part of BONESUPPORTs core business. You will get to take part in improvements and new development as a subject matter expert, both internally and externally when called for. Providing deep scientific knowledge in the understanding of powder, its characteristics and why it acts the way that it does. Being the expert advisory in problem solving related to this area, with the competence to provide insights from development through scaling up to production. Depending on which strengths you bring, you will also be part in shaping the role going forward.

Some of the responsibilities and activities in the role will be:

• Be responsible for and drive research activities/projects which concerns the ceramic (Calcium Sulfate and Calcium Phosphate) part of our products

• Strengthen product research and development together with existing team 

• Transfer knowledge and train colleagues

• Act as Project Manager and project member as well as project support

• Plan, perform and report R&D studies 

• Explore advanced material characterization methods and analytical techniques for deeper understanding and concrete use for product portfolio

Qualifications
To thrive, deliver and be happy in this role, we believe that you have the following experience with you:

• MSc in Chemistry or Chemical Engineering and a PhD in the areas of Mineralogy, Powder Technology, Bio ceramics or Material science

• A minimum of 5 years of work experience post you PhD within a relevant field

• Experience in transferring research and/or processes from lab to production

• Experience in advanced material characterization methods and analytical techniques such as FTIR, ESCA, XRD, Raman spectrometry, LC-MS, SEM and AFM

• Knowledge in the areas of colloid and surface chemistry, dissolution, precipitation and crystallization

• Experience in powder processing methods

• A broad international network in relevant areas

• Experience in project management

• Experience in the medical device industry

• Ability to review large amounts of information and to prioritize your actions based on the information you have taken in

You will spark our curiosity even more if you have experience in bone graft substitutes. If you have a good understanding of ISO 13485 and documentation requirements according to design control processes. Also if you have knowledge and experience in class III implant products. Knowledge and experience in the pharma industry and Medical Device Regulation is of course meritorious. As well as documented innovative skills, resulting in patents. 

At BONESUPPORT we value personal skills as much as professional qualifications, and in this role, personality is crucial for success. You are good at working together with others and can express yourself well both spoken and written. You handle cases independently and you are a performance-driven person who is in a position to keep deadlines and deliver in a high pace environment. You are analytical, careful and aware of details and quality. Furthermore, you are focused and structured and have the ability to quickly get involved in new tasks / questions. You are transparent, open and enjoy and see the value in sharing knowledge and insights.

At BONESUPPORT you will be working together with skilled, dedicated people who enjoy working in a fast growing and innovative organization. We offer a dynamic and stimulating workplace and strive for generating great teamwork, innovation, passion and performance. We believe in our journey and take pride in what we do!

For us, it is important that all competence and skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity.

Application
Selection and interviews will be ongoing. The position may be filled before the last day of application, therefore, apply as soon as possible.

For more information please contact recruitment consultant Karolina Andersson, karolina.andersson@randstad.se or 0705736613.

About the company
BONESUPPORT™ (Nasdaq Stockholm: BONEX) develops and commercializes innovative injectable bio-ceramic bone graft substitutes that remodel to the patient’s own bone and have the capability of eluting drugs. BONESUPPORT’s bone graft substitutes are based on the patented technology platform CERAMENT. The Company is conducting several clinical studies to further demonstrate the clinical and health economic benefits its products deliver and a Premarket approval filing with the FDA (USA) for CERAMENT G is planned in 2022. The company is based in Lund, Sweden, and the net sales amounted to SEK 181 million in 2020. Please visit www.bonesupport.com for more information.
BONESUPPORT and CERAMENT are registered trademarks of BONESUPPORT AB

Ansök nu

Lead UX Designer till Axiell i Lund

Interaktionsdesigner
Läs mer Mar 7
Arbetsbeskrivning
Har du några års erfarenhet som UX Designer och känner dig redo för att ta nästa steg i din karriär? Slår ditt hjärta dessutom lite extra för kulturbranschen? Då kan det vara precis dig vi söker!

Axiell Group söker nu dig som idag är en erfaren UX Designer som vill axla rollen som Lead UX Designer. Hos Axiell kommer du att få möjligheten att utvecklas i ett internationellt, växande bolag och få arbeta med flera spännande kunder. Du kommer att få möjligheten att tillsammans med dina kollegor utveckla användarvänliga produkter och skapa engagerande användarupplevelser. 

Axiell är ett globalt företag med kontor  runt om i världen. Vi arbetar mot bibliotek, museum, arkiv, skolor, förlag och detaljhandlare i 55 länder och vår innovativa digitala plattform transformerar sättet dessa organisationer arbetar på. Vi hjälper dem hantera sina samlingar, uppmuntra till läsning, preservera kulturarv, förbättra förutsättningar för lärandet samt öka engagemanget med allmänheten.

Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo där du utvecklas både som person och i din profession, och där du får möjlighet att vara med och bidra till Axiells fortsatta framgång. Inom Axiell tror vi att medarbetare som mår bra också presterar bra och vi har en kultur som präglas av energi och engagemang, där vi tillsammans bygger produkterna som hjälper våra kunder nå sina mål. Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och vi satsar på olika typer av personalförmåner och gemensamma aktiviteter, så som friskvårdsaktiviteter och inspirerande föreläsningar.

Ansvarsområden
I din roll kommer du att driva UX-arbetet på Axiell och för vårt UX-team, men också själv arbeta operativt. Du kommer att arbeta nära utvecklare, säljare, Product Owner samt R&D Manager och tillsammans arbeta fram och utveckla produktstrategier. 

Vi söker dig som är van vid att röra dig mellan stora penseldrag och detaljer, mellan strategi och produktion och samtidigt vara van vid att arbeta i flera faser av ett projekt, från förstudie och skisser, till designarbete och slutprodukt.
Du kommer också att:


Driva och utveckla processer och metoder inom UX-området 
Tillsammans med teamet skapa tidiga skisser och prototyper, samt senare mer precisa mock-ups 
Lyfta eventuella problem och komma med idéer på hur de kan lösas 
Delta i diskussioner kring design tillsammans med utvecklare i Sverige och runt om i Europa


Kvalifikationer
Din bakgrund
Vi söker dig som har följande erfarenhet:
+4 års erfarenhet av att arbeta som UX Designer
God förståelse för visuella designprinciper 
God kunskap i ett eller flera verktyg: Sketch, Figma och Adobe XD
Flytande på svenska och engelska i tal och skrift 

Meriterande om du har följande erfarenhet:
Erfarenhet av att arbeta med UX design inom B2B och B2C
Erfarenhet av att organisera UX arbete genom att använda designsystem eller liknande ramverk 
Erfarenhet av att leverera designlösningar som senior UX designer i en kundorienterad roll
Förmåga att leda workshops och stödja planering i tidiga skeden
God erfarenhet av användbarhetstestning/user research/tillgänglighetsriktlinjer 


Dina personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är kommunikativ, initiativtagande och lösningsorienterad. Du är drivande och tycker om att ta fram strategier för hur man ska arbeta. Du kan också identifiera och lyfta eventuella problem, och även komma med ideér på hur de ska lösas. 

För att lyckas i rollen bör du också vara engagerad och inte vara rädd för att hugga i där det behövs. Vi ser gärna att du är proaktiv och strukturerad, samt att du arbetar väl med andra i team.

Ansökan
Axiell samarbetar med Randstad Technologies i den här rekryteringen. För frågor får du gärna kontakta rekryterare Sally Hansen: sally.hansen@randstad.se, 070-148 35 81.
 
Ansök via vår hemsida: https://www.randstad.se/technologies
 
Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi kontaktar kandidater och intervjuar kontinuerligt under processen och denna roll kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om företaget
Axiell är ett svenskt bolag som var först i Norden med att skapa ett bibliotekssystem. Sedan mitten av 1980-talet har vi fortsatt att utveckla system och tekniskt avancerade och innovativa lösningar till bibliotek, skolor, arkiv, museer och offentliga myndigheter. Idag finns våra kunder i 55 olika länder och vi har 28 kontor över hela världen men vårt huvudkontor finns i Lund, Sverige. 

Vår kärnverksamhet är att utveckla mjukvara som arrangerar, organiserar och delar med sig av samlingar och kunskap runt om i världen. Våra lösningar hjälper ca 11 000 kunder i en värld som blir alltmer digitaliserad för varje dag att uppmuntra till läsning, bevara kulturarvet, hantera sina samlingar, förbättra förutsättningarna för lärande – kort sagt att öka sitt engagemang i samhället.

Ansök nu

Sales Manager, Lund

Systemsäljare
Läs mer Mar 14
Arbetsbeskrivning
Är du redo att axla rollen som Sales Manager på Qlucore? En unik möjlighet att vara med i en tillväxt inom modern mjukvarubaserad cancerdiagnostik, baserad på storskalig genomisk analys. Som Sales Manager kommer du både att få lära nytt och tillföra dina kunskaper och erfarenheter inom konsultativ försäljning. Du får ta ett helhetsansvar för försäljningen av produkter som ligger i absolut framkant. Ta chansen att bli en del av Qlucore, ett bolag som utvecklar förenklad och förbättrad cancerdiagnostik!

Ansvarsområden
I rollen som Sales Manager får du möjlighet att driva och bygga upp försäljningen i Europa av de nya produkterna, Qlucore Diagnostics och Qlucore Insights. Du får arbeta med alla faser i försäljningsarbetet, från införsäljning och relationsbyggande till att ansvara för, vidareutveckla och förvalta kundkonton. I rollen rapporterar du till Head of Diagnostics Sales.

Qlucore är i en spännande fas med dessa produkter, där arbetet är fokuserat på marknadsutveckling med nyförsäljning och att bygga relationer i projektorienterad konsultativ försäljning. Samtalspartners hos kunder, kommer i huvudsak vara laboratoriechefer och vetenskapligt ansvariga på klinisk laboratorier i privat såväl som offentlig regi. 

Du får stor möjlighet att lära och utvecklas med ett starkt gäng kollegor som kan stötta dig i ditt arbete. Här får du samarbeta med ledning, mjukvaruutvecklare, specialister på maskininlärning, bioinformatiker, såväl som säljare som fokuserar på andra produkter. 

Kvalifikationer
För att ha engagemang och prestera i rollen som Sales Manager, ser vi att du har följande kunskap och erfarenhet med dig:

• MSc inom för tjänsten relevant område, exempelvis medicinsk genetik, molekylärbiologi och/eller bioinformatik

• Dokumenterat god erfarenhet av konsultativ försäljning av teknisk produkt eller produkter inom life science och/eller bakgrund som forskare

• Intresse och kunskap inom mjukvara

• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

• Trivs med att resa i tjänsten

Vi blir extra nyfikna om du även har erfarenhet och kunskap inom molekylär diagnostik och/eller onkologi. Även om du har erfarenhet av att sälja mjukvara eller att ha arbetat med försäljning mot olika länder. Det är också värdefullt om du har erfarenhet av att arbeta i ett mindre bolag. 

Som person utstrålar du ett högt driv, uthållighet och en vilja att vinna. Din erfarenhet visar att du lyckas genom att vara ödmjuk, receptiv och sympatisk i ditt relationsbyggande. Du tar gärna ansvar, har god initiativförmåga och är resultatorienterad. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Sista ansökningsdag 2022-03-13. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

I den här rekryteringen samarbetar Qlucore med Randstad Life Sciences. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karolina Andersson karolina.andersson@randstad.se alternativt 0705736613.

Om företaget
Qlucore är en ledande leverantör av den nya generationens intuitiva bioinformatikprogramvara för forskning och precisionsdiagnostik. Qlucores uppdrag är att göra det lättare att analysera de stora mängderna av komplexa data som genereras av innovationer inom genomik och proteomik genom att tillhandahålla kraftfulla visualiseringsbaserade analysdataverktyg. Programvaran Qlucore Omics Explorer är en programvara för forskning inom läkemedelsforskning, livsmedelsforskning, växt- och bioteknikindustrin samt den akademiska världen. Programvarorna Qlucore Diagnostics och Qlucore Insights är plattformar med inbyggd AI-baserad maskininlärning för kompanjons- och precisionsdiagnostik. Qlucore grundades 2007 och har idag kunder i cirka 25 länder runt om i världen, med försäljningskontor i Europa och Nordamerika, och distribution i flera länder i Asien. Qlucore är noterat på Nasdaq First North Growth market.

Ansök nu

Senior Nätverkssysadmin/arkitekt till Axiell i Lund

Nätverkskonstruktör
Läs mer Mar 4
Arbetsbeskrivning
Klappar ditt hjärta lite extra hårt när du hör ordet nätverk och tycker du om att arbeta med vidareutveckling samt projekt i cloud-miljöer? Har du dessutom ett intresse för IT-säkerhet? Då vill du inte missa detta…

Axiell söker en senior nätverkssysadmin/arkitekt som vill arbeta både hands-on, men även strategiskt med att driva Axiells framtida nätverkslösningar.

Axiell är ett globalt företag med kontor runt om i världen. Vi arbetar mot bibliotek, museum, arkiv, skolor, förlag och detaljhandlare i 55 länder och vår innovativa digitala plattform transformerar sättet dessa organisationer arbetar på. Vi hjälper dem hantera sina samlingar, uppmuntra till läsning, preservera kulturarv, förbättra förutsättningar för lärandet samt öka engagemanget med allmänheten.

Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo där du utvecklas både som person och i din profession, och där du får möjlighet att vara med och bidra till Axiells fortsatta framgång. Inom Axiell tror vi att medarbetare som mår bra också presterar bra och vi har en kultur som präglas av energi och engagemang, där vi tillsammans bygger produkterna som hjälper våra kunder nå sina mål. Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och vi satsar på olika typer av personalförmåner och gemensamma aktiviteter, så som friskvårdsaktiviteter och inspirerande föreläsningar.

Ansvarsområden
I din roll kommer du att ingå i en grupp där man tillsammans ansvarar för Axiells nätverk i deras datacenter runt om i världen och även för kontoren. Gruppen samarbetar över de olika ansvarsområdena vilket skapar en utvecklande arbetssituation och stora möjligheter till att bredda sin kompetens. Jobbet innebär en stor variation med många olika arbetsuppgifter. Du kommer att vara drivande och utveckla infrastrukturen mot de visioner, strategier, och mål som sätts upp för IT-verksamheten. Du kommer också i din roll vara en viktig del i arbetet gällande vad som är god praxis.

Rollen är en viktig del i ett större team (Group IT) med flera hosting-specialister, en Enterprise Solution Architect samt en informationssäkerhetsansvarig.

Du kommer också att: 
Säkerställa driften av Axiells nätverk, både i Cloudmiljöer och på kontoren
Äga och lösa dagliga incidenter
Driva förbättringsarbeten 
Designa och implementera nätverkslösningar
Delta i säkerhetsarbetet


Kvalifikationer
Din bakgrund
Vi söker dig som har följande erfarenhet: 
5+ år inom nätverksdrift
Ciscos brandväggar, switchar och övrig nätverksutrustning
Cloudmiljöer
Design av system (arkitektur)
Dokumentation
Installation och underhåll av nätverksutrustning
Svenska och engelska i tal och skrift


Tekniska färdigheter som efterfrågas:
IPsec, VPN, VLAN och nätverkskonfiguration
Enterprise WAN, MPLS, SD-WAN
Datacenter-nätverk
WAN optimiseringsteknik 
Loggning and monitorering
Hypervisorer: vSphere, Hyper-V


Eftersom det blir mycket arbete med Cisco-utrustning ser vi att du måste vara CCNA-certifierad, men troligtvis har du CCNP också. CCIE vore mycket meriterande.

Vi ser det också som meriterande om du har erfarenhet inom FortiGate brandväggar.

Dina personliga egenskaper
För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du är driven, initiativtagande samt att du är duktig på att samarbeta. Du har både förmågan att arbeta självständigt samt som en del av en grupp. Vi ser gärna att du är trygg och säker, samt att du är lugn även när det uppstår incidenter. Du bör också vara handlingskraftig, analytisk samt ha en stark felsökningsförmåga. Du är orädd för att föreslå initiativ och sedan driva förbättringsprojekt. Vidare så bör du också vara kommunikativ och vill gärna dela med dig kunskaper till nätverksteamet och övriga Group IT.

Du vill också arbeta i en process-driven miljö eftersom Axiell har påbörjat resan mot en ISO 27001-certifiering.

Viktigt är att du bor inom en radie på högst 60 minuter bort från Malmö. Detta för att det med kort varsel kan behövas närvaro på huvudkontoret i Lund eller datacentret i Limhamn.

Ansökan
Axiell samarbetar med Randstad Technologies i den här rekryteringen. För frågor får du gärna kontakta rekryterare Sally Hansen: sally.hansen@randstad.se, 070-148 35 81.
 
Ansök via vår hemsida: https://www.randstad.se/technologies
 
Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi kontaktar kandidater och intervjuar kontinuerligt under processen och denna roll kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om företaget
Axiell är ett svenskt bolag som var först i Norden med att skapa ett bibliotekssystem. Sedan mitten av 1980-talet har vi fortsatt att utveckla system och tekniskt avancerade och innovativa lösningar till bibliotek, skolor, arkiv, museer och offentliga myndigheter. Idag finns våra kunder i 55 olika länder och vi har 28 kontor över hela världen men vårt huvudkontor finns i Lund, Sverige. 

Vår kärnverksamhet är att utveckla mjukvara som arrangerar, organiserar och delar med sig av samlingar och kunskap runt om i världen. Våra lösningar hjälper ca 11 000 kunder i en värld som blir alltmer digitaliserad för varje dag att uppmuntra till läsning, bevara kulturarvet, hantera sina samlingar, förbättra förutsättningarna för lärande – kort sagt att öka sitt engagemang i samhället.

Ansök nu

Backend Developer to YourSix in Lund

Backend-utvecklare
Läs mer Dec 17
Job description
Are you persistent, passionate, and focused? Do you have the drive to succeed in a fast paced and high energy environment? 

Bring your charisma, confidence, and creativeness and join our global software team. This is an excellent opportunity for goal-oriented individuals who want to join the leading cloud based physical security solution company.

You will work in YourSix’ office in Lund, Sweden, when you are not working remotely.

YourSix is an industry leader in providing cybersecure cloud surveillance and access control solutions.

Responsibilities
The backend teams are divided into two areas of responsibility: Core services and frontend APIs.

As a backend developer within the core services team, you will be responsible to develop new services as needed and also maintain existing service.

There are many different kinds of core services: media upload, device connection, device inventory, notification broker etc.

We adhere to the backend-for-frontend archiectural design pattern, and thus, the frontend application teams develops and maintain their own set of frontend/ingress APIs (that is, their own BFF). As a backend developer within the frontend application teams, you will be responsible for those APIs and to integrate towards the core services of the SaaS platform.

We do most of our backend development in Golang, but in cases where needed and if there is any more suited technology, exceptions can be made.

• Coordinate work with both the frontend application developers and the core service team
• Take ownership of the entire DevOps life cycle of the service(s) produced
• Developing and delivering new features.
• Involved in debugging and fixing bugs.
• Mentor junior developers and share knowledge with other teams.
• YourSix is a small company (seven in Lund right now and you will have coworkers in the US also) so you must be ready to tackle many different kind of tasks, not at the same time though.

Qualifications
Personal traits
You are a person who is driven, flexible and want to help out in different projects and like to work with different people, have ideas that you like to share with others and have both problem solving-skills and are analytical. Ability to collaborate with others, but also the ability to work independently.

Experience and competence
• At least three years of experience as a backend developer
• High proficiency in English is a requirement and it is a plus if you know Swedish as well or would like to learn. 
• It is a bonus if you have experience of Golang, AWS and Cloud Solutions.

Application
This recruitment is conducted in collaboration with Randstad Technologies in Malmö, Sweden. If you have any questions please contact Senior Recruitment Consultant Elin Bjursten at elin.bjursten@randstad.se or +46 73 856 74 56. 

Please apply via our online recruitment system at https://www.randstad.se

You are welcome to submit your application as soon as possible since we contact and interview candidates continuously during the process.

If you apply from December 21st until January 7th: you will hear from us at the latest during the second week of January.

About the company
YourSix is an award-winning PSaaS provider with solutions that combine all aspects of physical security delivered as a service.  The main office is in the US and we also have an office in Lund, Sweden. Our cloud solutions enable the seamless convergence of video surveillance, access control, audio technologies, and video monitoring. YourSix is an equal opportunity employer.

Ansök nu

Senior Javautvecklare till Axiell i Lund

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Mar 1
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta i ett team med drivna och innovativa medarbetare som är passionerade över både teknik och kultursektorn? Lockas du dessutom av idén att arbeta med kulturella jättar såsom Library of Congress? Då vill du inte missa denna möjlighet.

Axiell Group söker nu efter en kulturälskande datornörd, likt dem själva, som vill hjälpa dem att möjliggöra kulturella institutioners viktiga samhällsbyggande syften, samt dela kunskap och kulturarv med världen. Vi är övertygade att våra kunders arbete är kritiskt för utvecklingen av ett demokratiskt samhälle och är säkra på att du känner likadant.

Axiell är ett globalt företag med kontor  runt om i världen. Vi tjänar bibliotek, museum, arkiv, skolor, förlag och detaljhandlare i 55 länder och vår innovativa digitala plattform transformerar sättet dessa organisationer arbetar på. Vi hjälper dem hantera sina samlingar, uppmuntra till läsning, preservera kulturarv, förbättra förutsättningar för lärandet samt öka engagemanget med allmänheten. 

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med högt tempo där du utvecklas både som person och i din profession, och där du får möjlighet att vara med och bidra till Axiells fortsatta framgång. Inom Axiell tror vi att medarbetare som mår bra också presterar bra och vi har en kultur som präglas av energi och engagemang, där vi tillsammans bygger produkterna som hjälper våra kunder nå sina mål. Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och vi satsar på olika typer av personalförmåner och gemensamma aktiviteter, så som friskvårdsaktiviteter och inspirerande föreläsningar.

Ansvarsområden
Vi söker efter en erfaren Javautvecklare med erfarenhet eller intresse av microservice-arkitektur. Teamet som du kommer att bli en del av är ansvariga för att utveckla mjukvarulösningar för moderna folkbibliotek. Plattformen säljs globalt och ger bibliotekspersonal verktyg som möjliggör för dem att driva bibliotek effektivt, samt medborgare möjligheten att interagera med bibliotekets innehåll. 
Du kommer att spela en viktig roll i teamet där du bland annat kommer få möjligheten att:
Använda din kompetens inom javautveckling 
Samarbeta med kompetenta utvecklare inom ditt team samt med övriga avdelningar 

Du kommer att erbjudas möjlighet att påverka design och utveckling av framtida lösningar, och kommer att behöva kapaciteten att både fokusera och leverera.

Kvalifikationer
Din bakgrund
Vi söker dig som har följande erfarenhet: 
+3 års erfarenhet av arbete i liknande roll 
Mycket goda kunskaper i Java
Flytande i svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande om du har erfarenhet inom:
Erfarenhet och vilja att ta tekniskt ledarskap 
Erfarenhet av Kubernetes 
Erfarenhet som fullstackutvecklare med React / Typescript
Erfarenhet av Elasticsearch
Erfarenhet av RabbitMQ / MongoDB / Cassandra


Dina personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är kommunikativ, driven och ansvarstagande. Du är inte rädd för att hugga i och hjälper till där det behövs. Vi ser gärna också att du är initiativtagande och att du vill vara med och fatta beslut. Du har också en vilja av att lära dig mer och utvecklas. 
För att lyckas i denna roll är du också en lagspelare som kan arbeta väl med övriga medarbetare.

Ansökan
Axiell samarbetar med Randstad Technologies i den här rekryteringen. För frågor får du gärna kontakta rekryterare Sally Hansen: sally.hansen@randstad.se, 070-148 35 81.
 
Ansök via vår hemsida: https://www.randstad.se/technologies
 
Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi kontaktar kandidater och intervjuar kontinuerligt under processen och denna roll kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om företaget
Axiell är ett svenskt bolag som var först i Norden med att skapa ett bibliotekssystem. Sedan mitten av 1980-talet har vi fortsatt att utveckla system och tekniskt avancerade och innovativa lösningar till bibliotek, skolor, arkiv, museer och offentliga myndigheter. Idag finns våra kunder i 55 olika länder och vi har 28 kontor över hela världen men vårt huvudkontor finns i Lund, Sverige. 

Vår kärnverksamhet är att utveckla mjukvara som arrangerar, organiserar och delar med sig av samlingar och kunskap runt om i världen. Våra lösningar hjälper ca 11 000 kunder i en värld som blir alltmer digitaliserad för varje dag att uppmuntra till läsning, bevara kulturarvet, hantera sina samlingar, förbättra förutsättningarna för lärande – kort sagt att öka sitt engagemang i samhället.

Ansök nu

Azure Integration Developer to Alfa Laval in Lund

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Mar 10
Arbetsbeskrivning
Would you like to work with a leading provider within its field whose solutions make a difference in our daily lives?

At Alfa Laval, we always go the extra mile to overcome the toughest challenges. Our driving force is to accelerate success for our customers, people and planet. You can only achieve that by having dedicated people with a curious mind. Curiosity is the spark behind great ideas. And great ideas drive progress.

We are now looking to expand our integration team with an integration developer. We provide IT solutions for all information exchange between applications within Alfa Laval or between Alfa Laval and external parties. We are in a transition moving to more API and cloud-based solutions which you will be a part of.

We offer a challenging position in an open and friendly environment where we help each other to develop and create value. Your work will have a true impact on Alfa Laval’s future success.

Ansvarsområden
You will participate in requirements management, develop, build, configure and unit test integration solutions. You ensure that solutions meet requirements outlined in the design documentation and that they are peer reviewed and documented. You will also; 


participate in the support of delivered solutions which we do together with an integration team in India.
keep yourself updated with new technology and participate in evaluations and tests.


Kvalifikationer
We are looking for a person with a great interest for integration and a passion to break down complex integration challenges into simple design and solutions that can be maintained efficiently.

To succeed you have: 
3+ years experience of C# 
2+ years experience of integration development 
Experience of working in agile environments
Experience on the Azure platform 
Knowledge of international integration standards
Working according to enterprise architecture frameworks; principles, policies, standards, patterns, roadmaps

Good to have: 
Experience on the IBM Integration Bus
Knowledge of integration and application architecture
Ability to translate business requirements into a integration solution design, configuration and build as well as determine estimates of effort
Be able to speak and write in Swedish or willing to learn


Personal Competences
Your personal characteristics are of great importance in this role and we would like to see that you have great communication skills, are committed and structured. We would also like to see that you are a responsible person and that you work well with others. 

To suceed in this role it is important that you are able to have a holistic perspective. 

Ansökan
For this recruitment assignment, Alfa Laval AB is in cooperation with Randstad. If you want to know more about the position, please contact recruitment consultant Elin Bjursten: elin.bjursten@randstad.se, 0738-567456 or recruiter Sally Hansen: sally.hansen@randstad.se, 0701-483581.

Apply on our website: https://www.randstad.se/technologies

Please send your application as soon as possible. We are contacting and interviewing candidates on an ongoing basis and therefore the position  might be filled before the last application date.

Om företaget
Alfa Laval is a leading global provider of first-rate products in the areas of heat transfer, separation and fluid handling. With these as its base, Alfa Laval aims to help enhance the productivity and competitiveness of its customers in various industries throughout the world. We define their challenges and deliver sustainable products and solutions that meet their requirements – mainly in energy, the environment, food and the marine industry.

Alfa Laval’s global sourcing, manufacturing and distribution/logistics activities supply the sales organization with the right quality products at the right time. The majority of these activities are organized in Operations.
The company sells its products in approximately 100 countries and has its own sales organizations in over half these countries.

Ansök nu

Sales Manager, Lund

Systemsäljare
Läs mer Feb 17
Arbetsbeskrivning
Är du redo att axla rollen som Sales Manager på Qlucore? En unik möjlighet att vara med i en tillväxt inom modern mjukvarubaserad cancerdiagnostik, baserad på storskalig genomisk analys. Som Sales Manager kommer du både att få lära nytt och tillföra dina kunskaper och erfarenheter inom konsultativ försäljning. Du får ta ett helhetsansvar för försäljningen av produkter som ligger i absolut framkant. Ta chansen att bli en del av Qlucore, ett bolag som utvecklar förenklad och förbättrad cancerdiagnostik!

Ansvarsområden
I rollen som Sales Manager får du möjlighet att driva och bygga upp försäljningen i Europa av de nya produkterna, Qlucore Diagnostics och Qlucore Insights. Du får arbeta med alla faser i försäljningsarbetet, från införsäljning och relationsbyggande till att ansvara för, vidareutveckla och förvalta kundkonton. I rollen rapporterar du till Head of Diagnostics Sales.

Qlucore är i en spännande fas med dessa produkter, där arbetet är fokuserat på marknadsutveckling med nyförsäljning och att bygga relationer i projektorienterad konsultativ försäljning. Samtalspartners hos kunder, kommer i huvudsak vara laboratoriechefer och vetenskapligt ansvariga på klinisk laboratorier i privat såväl som offentlig regi. 

Du får stor möjlighet att lära och utvecklas med ett starkt gäng kollegor som kan stötta dig i ditt arbete. Här får du samarbeta med ledning, mjukvaruutvecklare, specialister på maskininlärning, bioinformatiker, såväl som säljare som fokuserar på andra produkter. 

Kvalifikationer
För att ha engagemang och prestera i rollen som Sales Manager, ser vi att du har följande kunskap och erfarenhet med dig:

• MSc inom för tjänsten relevant område, exempelvis medicinsk genetik, molekylärbiologi och/eller bioinformatik

• Dokumenterat god erfarenhet av konsultativ försäljning av teknisk produkt eller produkter inom life science och/eller bakgrund som forskare

• Intresse och kunskap inom mjukvara

• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

• Trivs med att resa i tjänsten

Vi blir extra nyfikna om du även har erfarenhet och kunskap inom molekylär diagnostik och/eller onkologi. Även om du har erfarenhet av att sälja mjukvara eller att ha arbetat med försäljning mot olika länder. Det är också värdefullt om du har erfarenhet av att arbeta i ett mindre bolag. 

Som person utstrålar du ett högt driv, uthållighet och en vilja att vinna. Din erfarenhet visar att du lyckas genom att vara ödmjuk, receptiv och sympatisk i ditt relationsbyggande. Du tar gärna ansvar, har god initiativförmåga och är resultatorienterad. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Sista ansökningsdag 2022-03-13. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

I den här rekryteringen samarbetar Qlucore med Randstad Life Sciences. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karolina Andersson karolina.andersson@randstad.se alternativt 0705736613.

Om företaget
Qlucore är en ledande leverantör av den nya generationens intuitiva bioinformatikprogramvara för forskning och precisionsdiagnostik. Qlucores uppdrag är att göra det lättare att analysera de stora mängderna av komplexa data som genereras av innovationer inom genomik och proteomik genom att tillhandahålla kraftfulla visualiseringsbaserade analysdataverktyg. Programvaran Qlucore Omics Explorer är en programvara för forskning inom läkemedelsforskning, livsmedelsforskning, växt- och bioteknikindustrin samt den akademiska världen. Programvarorna Qlucore Diagnostics och Qlucore Insights är plattformar med inbyggd AI-baserad maskininlärning för kompanjons- och precisionsdiagnostik. Qlucore grundades 2007 och har idag kunder i cirka 25 länder runt om i världen, med försäljningskontor i Europa och Nordamerika, och distribution i flera länder i Asien. Qlucore är noterat på Nasdaq First North Growth market.

Ansök nu

Administratör

Biblioteksassistent
Läs mer Feb 21
Arbetsbeskrivning
Vi söker en orderadministratör till vår kund i Lund. Kunden arbetar med såväl kompletta inredningslösningar för bibliotek och offentliga mötesplatser som katalogförsäljning och då i huvudsak från nätbutik. I nätbutiken finns ett brett sortiment av t ex bokstöd, etiketter, bokvagnar och bilderbokslådor mm, och det är inom katalogförsäljningen som kunden söker förstärkning till sitt team.

På kontoret i Lund arbetar tre kollegor, som nu söker en fjärde medarbetare som ska arbeta inom administration. Låter detta intressant? Fortsätt läsa!

Ansvarsområden
Ditt fokusområde kommer i första hand vara katalogförsäljning med tillhörande administrering av samtliga inkommande ordrar. Du kommer arbeta i två system, svenska och danska, eftersom bolagets huvudkontor ligger i Danmark. Även fakturering ingår i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer
Du har tidigare erfarenhet av arbete med orderhantering och trivs i den administrativa rollen.  Du har erfarenhet av Navision eller andra NRP-system. Du ska förstå de skandinaviska språken och vara bekväm i engelska. Har du tidigare erfarenhet av arbete från nätbutik är det meriterande. 

Vidare är du engagerad, social och strukturerad samt har en hög servicekänsla. Att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och för helheten är självklart för dig. Vi värdesätter att du tar initiativ och driver arbetet framåt, oavsett om du arbetar självständigt eller tillsammans med andra. 

Ansökan
Sista ansökningsdag 2022-03-06.  Då vi arbetar med löpande urval kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför gärna så snart du kan.

För information: Amelie Lindell, Konsultchef, amelie.lindell@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Clinical Project Manager

Civilingenjör, forskning/utveckling, kemi
Läs mer Feb 4
Job description
Come join Bioinvent as a Clinical Project Manager! You will have the chance to join a company who covers all aspects of drug development, including discovery, preclinical and translational research, manufacturing, and clinical development translating cancer antibody biology into innovative immuno-oncology therapies. Together we are creating the exciting future of BioInvent, and we welcome you to be part of it!

Responsibilities
As Clinical Project Manager at Bioinvent, some of your main responsibilities will include:

• Managing and leading all aspects of clinical study projects from study planning to close-out and study report

• Working closely with cross functional teams at Bioinvent (e.g. with manufacturing, pre-clinical, regulatory affairs, clinical pharmacology)

• Selection and oversight of performance of Clinical Research Organizations (CROs) and other vendors

• Oversight and regular reporting of study progress to ensure successful completion within agreed timelines/ milestones and budget

• Study site selection and performance and participation in site visits 

• Participate in establishing, monitoring, and maintaining procedures to ensure program meets all GCP/ICH Guidelines 

• Supporting in maintaining BioInvent’s relationship with KOLs and PI’s

• Co-development and review of study documents

• Routinely review of study data and progress of EDC entry; working with data management and clinical sites to resolve data 

The position is office based in Lund, however also offer a flexible working arrangement such s working mostly remote.   

Qualifications
To be happy and successful in this role we think that you bring the following experience:

• A MSc or PharmD in a life science discipline

• At least 5 years´ work experience as a Clinical Project Manager and/or Clinical Trial Manager, with a minimum of three years leading a clinical study

• Experience in phase I studies

• Knowledge in oncology

• Experience in managing multiple project functions both internally and externally

• Experience in managing and meeting time plans and budgets as well as contract negotiations

• Deep knowledge about ICH-GCP and other relevant regulations to conduct clinical trials

• Excellent verbal and written communication skills in English

• Proficiency in MS Office tools

You will spark even more curiosity with is if you have knowledge in hematology and/or if you have experience in later phase studies. It will also bring extra value if you have a PhD.

We are looking for a mature and balanced professional, who takes accountability for assigned projects and drive them with great energy. Someone who enjoys sharing knowledge and insights, sees themselves as a sociable team player who is supportive for the people around him/her. You bring curiosity and a detail orientation in the way you lead. We also believe that you lead with clarity and a fearlessness in getting things done, of course contributed with great communication skills. Personal suitability and high integrity is of great importance, we nurture a culture of teamwork, positive team spirit and promote the development of each member in the team.

For us, it is important that all competence and skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity.

Application
In this recruitment, Bioinvent collaborates with Randstad Life Sciences. For questions regarding this role, please contact recruitment consultant Karolina Andersson, karolina.andersson@randstad.se or +46705736613. 

Please submit your application in English as soon as possible, and no later than February 27th. Applications are handled continuously, and the position may be filled prior to the last application date. 

About the company
BioInvent International AB (Nasdaq Stockholm: BINV) is a clinical-stage biotech company that discovers and develops novel and first-in-class immuno-modulatory antibodies for cancer therapy, with currently three drug candidates in four ongoing clinical programs in Phase 1/2 trials for the treatment of hematological cancer and solid tumors, respectively. The Company’s validated, proprietary F.I.R.S.T™ technology platform simultaneously identifies both targets and the antibodies that bind to them, generating many promising new drug candidates to fuel the Company’s own clinical development pipeline or for additional licensing and partnering.

The Company generates revenues from research collaborations and license agreements with multiple top-tier pharmaceutical companies, as well as from producing antibodies for third parties in the Company’s fully integrated manufacturing unit.

Ansök nu

kvalitetschef till KLS Ugglarps i Lund

Kvalitetschef
Läs mer Feb 14
Arbetsbeskrivning
Till ett av Sveriges största matföretag söker vi nu en Kvalitetschef som vill ta sig an ett omväxlande och stimulerande arbete med många kontaktytor. Här får du stora möjligheter att påverka och driva igenom förändringar, i ett bolag som vill bidra till en hållbar omvärld genom att ta ekonomiskt, ekologiskt och socialt ansvar i alla led. På KLS Ugglarps vill vi främja miljön för våra kunder, leverantörer och för de som arbetar inom företaget. Välkommen till ett öppet, positivt och framåtriktat klimat i ett expansivt bolag med spännande utvecklingsmöjligheter!

Ansvarsområden
Som Kvalitetschef kommer du att leda kvalitetsavdelningen som idag består av sju erfarna och hängivna medarbetare som är utspridda på våra åtta anläggningar. Tillsammans har ni ansvaret för att säkerställa att vi efterlever lagstiftningen inom miljö, kvalitet och djuromsorg på våra anläggningar runt om i Sverige. Ni hanterar således en komplex produktionsmiljö med höga kund- och myndighetskrav. Att erbjuda råvaror av hög kvalitet är nämligen grundstenen i vår verksamhet. Genom noggranna kontroller, tydlig märkning och en säker produktion med certifierade anläggningar och leverantörer arbetar vi ständigt för att säkerställa hög kvalité. En av våra styrkor är att vi är flexibla och har bra översikt av marknaden. Det innebär att vi tillsammans med våra leverantörer och kunder kan ta fram produkter som är noga kontrollerade och hållbart producerade.

KLS Ugglarps är inne i en expansiv fas och det är viktigt att du har förmågan att utveckla såväl din avdelning som våra system och processer i takt med att vi växer. Utvecklingen sker i nära samarbete med övriga funktioner i företaget, exempelvis med produktion och produktutveckling. Rollen är både operativ och strategisk och dina ansvarsområden blir i huvudsak att:
Leda kvalitetsteamet.
 Säkerställa att vi uppfyller lagkraven.
 Ansvara för kvaliteten på våra anläggningar. 
 Hantera myndighetskontakter.
 Hantera kundkontakter.
 Ansvara för revisioner.  

Vi arbetar i en snabb och flexibel organisation med korta beslutsvägar och söker dig som aktivt vill bidra till att hela företaget lyckas. I gengäld får du ett arbete med mycket varierande arbetsuppgifter och stor chans till personlig utveckling. Du ingår i ledningsgruppen med bland annat VD, produktionschef, kommunikationschef, HR och försäljningschef och du rapporterar till VD som också är placerad i Lund. 

Arbetstider
Tjänsten är på heltid och tillsvidare. 
Placeringsorten är Lund, men frekventa resor ingår till våra produktionsanläggningar som är placerade mellan Borås och Trelleborg.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som Kvalitetschef ser vi att du behöver ha följande erfarenheter och kompetens med dig:
 Relevant akademisk utbildning, exempelvis livsmedelsingenjör, miljöingenjör eller livsmedelsagronom alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. 
 Mångårig erfarenhet av miljö- och kvalitetsarbete inom livsmedelsindustrin. 
 Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. 
 Mycket goda kunskaper i digitala verktyg. 
 Körkort B. 

Har du tidigare arbetat som ledare ser vi det som starkt meriterande och vi värderar även kompetens inom projektledning högt.

Vi söker dig som har en god kännedom om lagstiftning, myndighetsarbete, arbete med kvalitetsstandarder och kundkrav inom livsmedelsbranschen. Tjänsten ställer höga krav på förmågan att kunna hantera en snabb utveckling och kunna göra avvägningar på ett sätt som möjliggör utveckling men med bibehållen god livsmedelssäkerhet och minimal miljöpåverkan. Som person är du en strukturerad, tydlig och kommunikativ ledare som sätter laget före jaget. Du ser och förstår människor, har skinn på näsan, men är samtidigt prestigelös och ödmjuk. Utöver det är du en doer med ett lösningsorienterat förhållningssätt och en kommersiell ådra. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Sista ansökningsdagen är 2022-03-11, men urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt via www.randstad.se. 

I den här rekryteringen samarbetar KLS Ugglarps med Randstad Life Sciences & Engineering. Vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emelie Lanner på emelie.lanner@randstad.se alternativt 072-9733382 vid eventuella frågor.

Om företaget
Matföretaget KLS Ugglarps är branschledande inom svensk köttproduktion med fyra slakterier och fyra chark- och förädlingsfabriker i södra Sverige. KLS Ugglarps omsatte 7 000 MSEK under fjolåret, har 1 750 anställda och samarbetar med drygt 6 000 svenska lantbrukare. KLS Ugglarps är en del av Danish Crown Group.

Ansök nu