Adecco Sweden AB jobb i Lund

Hitta lediga jobb hos Adecco Sweden AB i Lund. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Lund.

Truckförare till globalt förpackningsföretag i Lund

Truckförare
Läs mer Sep 19
Om tjänsten
Som Truckförare kommer du att arbeta med truckkörning hos vår kund i Lund. Vår kund är ett globalt förpackningsföretag med säte i Lund. Du kommer framförallt att köra motviktstruck men det kommer även att förekomma truckkörning med andra truck typer. Du kommer framför allt att lasta och lossa lastbilar samt arbeta med utlastning. Du jobbar i ett mindre team där alla jobbar tillsammans mot uppsatta mål och du ska kunna hjälpa till på andra stationer utöver din egna.

Tjänsten som Truckförare är ett konsultuppdrag med start omgående. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag klockan 7–15.30.

I din roll som Truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Truckkörning med ledstaplare, skjutstativ och plocktruck 
- Truckkörning med andra truck typer
- Vara interna kunder behjälplig när de behöver hjälp med exempelvis lastning och lossning

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att kör motviktstruck, gärna inom industrin. Det är meriterande om du har kört tyngre truckar.Vidare ser vi att du är en teamspelare som inte rädds att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du är en förebild för dina kollegor och hjälper gärna till. Vidare är du van med att arbeta mot uppsatta mål. Din tidigare erfarenhet gör att du kan prioritera arbetsuppgifter och arbetar på ett flexibelt sätt. Du är serviceminded och jobbar alltid med kunden i fokus.

Viktigt för tjänsten är:
- A1-4 och B1-4 truckkort
- Tidigare erfarenhet av att köra ledstaplare, skjutstativ och plocktruck

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Julia Olander via Julia.Olander@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Truck, Truckförare, Ledstaplare, Skjutstativ, Plockrtruck, Truckkort, Lund, Adecco, Förpackning, Malmö, Heltid

Ansök nu

Mekaniker till Graphic Packaging International i Lund

Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Läs mer Maj 16
Är du tekniskt kunnig och letar efter nya spännande utmaningar? Vill du arbeta med mekanisk reparation, problemlösning och utvecklas i din roll? Graphic Packaging International söker nu efter Mekaniker till deras produktion i Lund som vill vara med på deras utvecklingsresa framåt!

Om tjänsten
Som Mekaniker på Graphic Packaging kommer du att arbeta med reparation, justering och felsökning av produktionens maskiner. Dina arbetsuppgifter innefattar även att tillverka komponenter och detaljer till produktionsmaskinerna. Du kommer att ingå i ett team om 4 mekaniker samt arbeta i tät kommunikation och samarbete med produktionens Operatörer. I produktionen pågår idag projekt att utveckla maskinerna och som Mekaniker kommer du att ha en viktig roll i underhållet och den fortsatta utvecklingen av maskinparken.

Då maskinerna hanterar varierande typer av material krävs noggrannhet och förståelse för hur hela processen ser ut från början till färdig produkt. I rollen som Mekaniker kommer du även att ansvara för reservdelar till maskinerna samt reservlagret. Kontakt med externa entreprenörer kommer också att förekomma.

Dina arbetsuppgifter som Mekaniker kommer bland annat att innefatta
- Underhåll, felsökning och problemlösning
- Förebyggande arbete med maskiner
- Tillverkning av komponenter och detaljer
- Hantering av reservlagret
- Nära samarbete med produktionens Operatörer
- Modernisering av maskinerna

Tjänsten är förlagd på heltid under vardagarna och du kommer att arbeta i 2-skift. I rollen som Mekaniker får du en anställning direkt hos Graphic Packaging med start omgående enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig med Verkstadsteknisk utbildning eller liknande bakgrund. Det är meriterande om du har arbetat inom förpackningsindustri eller tillverkningsindustri tidigare. Som person är du lösningsorienterad, självgående och flexibel. Du kan arbeta självständigt såväl som i team och du är inte rädd för att be om hjälp när det behövs. Vidare ska du vara nyfiken, tekniskt intresserad och tycka att det är roligt med en arbetsplats i förändring.

Om Graphic Packaging International
Graphic Packaging är ett globalt ledande förpackningsföretag med 25 000 medarbetare på 130 platser världen över. Vi hjälper våra kunder genom att skapa innovativa och hållbara förpackningslösningar för olika produkter och marknader. Vi är lika engagerade för våra kunder och medarbetare som vi är för att skydda miljön och ge tillbaka till de samhällen där vi är verksamma.

Vi vet att vår personal är vår största tillgång. Därför investerar vi i dig som medarbetare och erbjuder utvecklande karriär- och utbildningsmöjligheter. Ditt första steg mot en givande karriär i ett globalt förpackningsföretag börjar här!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Julia.Olander@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Mekaniker, Förpackning, Service, Industri, Förpackningsindustri, Produktion, Verkstad, Graphic Packaging International, AR Packaging Systems, Lund, Malmö, Adecco

Ansök nu

Energi- & Ekonomikonsult

Finansekonom
Läs mer Sep 21
Om tjänsten
Som Energi- & Ekonomikonsult kommer du att arbeta inom avdelningen Nätmarknad med vår kunds el- och gasnät. Du kommer att ingå i ett team på 8 personer som arbetar med att hantera strategiska och affärsmässiga frågeställningar relaterade till el- och gasnät.
Du kommer arbeta nära andra funktioner i teamet, men skall självständigt kunna göra månadsbokslut på energinetto nivå, felsökningar och sammanställningar avseende energimängder och ekonomi.

I din roll som Energi- & Ekonomikonsult kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Hantera bokslut och kalkylering inom området energinetto elnät
• Självständigt göra månadsbokslut på energinetto nivå
• Vara behjälplig i andra ekonomiska kalkyler och sammanställningar som kan behöva göras inom teamet, exempelvis inom elnätsregleringen

Tjänsten som Energi- & Ekonomikonsult är ett konsultuppdrag med start omgående, slutdatum 31 Dec 2023, med chans till förlängning.
Arbetet kan till stor del ske på distans, men introduktion, avstämning och redovisning sker på plats i vår kunds lokaler i Lund.

Om dig
Vi söker dig som har arbetat med ekonomisystem, mätvärdesdatabaser, kunddatabaser inom energibranschen. Du ska självständigt kunna göra månadsbokslut på energinetto nivå, felsökningar och sammanställningar avseende energimängder och ekonomi samt obehindrat behärska PowerPoint och Excel. Har du erfarenhet av affärssystemen Agresso, Qlick, MFU eller BFU är det meriterande.

Viktigt för tjänsten är:

• Arbetslivserfarenhet av ekonomisystem inom energibranschen
• Goda kunskaper i PowerPoint och Excel

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Adecco Group är en av världens ledande leverantörer av HR-lösningar och ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Som konsult hos oss får du möjligheten att arbeta hos flera av våra spännande kunder kompetenser. Ta chansen att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss på Adecco!
Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.och varje dag utveckla dig själv och dina

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Energi- & ekonomikonsult, Energi, Ekonomi, Skåne, Lund, Adecco

Ansök nu

Hållbarhetsstrateg inom energibranschen

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Sep 13
Om tjänsten
Som hållbarhetsstrateg har du ett brett uppdrag där du kommer att driva och utveckla arbetet med strategiska utredningar, implementeringar samt skapa samarbeten både internt inom beställarens olika verksamheter, samt externt mot våra leverantörer, kunder och partners. En del av ditt uppdrag är koncernövergripande implementering av hållbarhetsstrategin, där du förväntas sätta processer och rutiner samtidigt som du driver det hållbarhetsstrategiska arbetet framåt. Du arbetar tvärfunktionellt med syftet att facilitera strategiarbetet i våra verksamheter och kommer ha nära samarbete med såväl VD som koncernledning.

Vidare leder du arbetet rörande intern och extern hållbarhetskommunikation och är drivande i arbetet med exempelvis den årliga hållbarhetsrapporteringen samt deltar i forskningsrelaterade samarbetsprojekt.

Du kommer att tillhöra verksamhetsområde Strategi, innovation och hållbarhet som består av fyra personer med olika strategiska fokusområden. Du rapporterar till Strategichefen.

Tjänsten som Hållbarhetsstrateg är ett konsultuppdrag med start 15 oktober. Placeringsort Lund.

Om dig
Vi söker dig som med relevant högskoleutbildning, exempelvis civilekonom, civilingenjör eller motsvarande. Vi ser att du har minst 7 års arbetslivserfarenhet, varav minst 3 år inom hållbarhetsområdet.
Som person är du strukturerad och analytisk och har lätt för att bryta ner strategier till operativa planer för att på så sätt driva verksamheten framåt och uppnå resultat.

Vidare är du duktig på att samarbeta med andra och skapar aktivt kontakter och underhåller relationer både internt och externt. Du har ett kundnära perspektiv och fokuserar och förstår behoven hos de olika intressenterna.
Rollen kräver god kommunikationsförmåga och att du kan förmedla information och tankar på ett tydligt och engagerande sätt.

Viktigt för tjänsten är:

• Minst 7 års arbetslivserfarenhet, varav minst 3 år inom hållbarhetsprojekt.
• Vana av att arbeta inom en komplex organisation med många olika intressenter
• Erfarenhet av projektledning och att driva process- och projektutveckling

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar och outsourcing fördelat på 31 kontor runtom i hela landet. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens självklara val. Naturligtvis är vi ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Hållbarhetsstrateg, hållbarhet, energi, Skåne, Lund, Adecco

Ansök nu

Technical Secretary to ESS

Administrativ assistent
Läs mer Sep 14
About the role
As a Technical Secretary at European Sallation Source (ESS) you will have various tasks within documentation.

Here´s what a Technical Secretary can expect in the day-to-day

• Use CHESS (ESS document management tool) to create new document, create new revision of existing document, find/use appropriate template, assign reviewers, describe purpose of review
• Proof-read and edit technical documents in English, fix formatting errors, language errors
• Help document owners fix existing documents with known errors and bring them into alignment with quality requirements for SSM documentation

This recruitment process is a collaboration with Adecco. The role as Technical Secretary is a consultant assignment with starting date as soon as possible and will proceed during a period of 1 year.
The office is located in Lund.

About you
We are looking for someone with a Bachelor in technical field, (engineering, physics, safety, chemistry) or an equivalent combination of education and experience.

Qualities we´re looking for in this role:

• Experience in document management
• Experience in writing, proof-reading and editing of technical documentation, experience with documentation in English is particularly beneficial
• Ability to communicate well with individuals in technical fields including engineering, science, safety
• Good written and oral skills in English

You as a person
We believe that to enjoy and perform in this position, you consider these following competencies as a significant part of your character:

• Communication – ability to establish and maintain good communication with team members, you are comfortable communicating with individuals of varying technical backgrounds, ability to compile information in an organized manner and communicate through written media.
• Demonstrated ability to work independently and as part of a group
• Adaptability, flexible approach, and ability to cope with changing demands and priorities, willing to learn new skills
• Organizational skills – demonstrated ability to plan and organize your work to meet schedule and performance requirements.
• Patience – comfortable with repetitive tasks that require attention to detail

 

We will attribute great importance to personal suitability.

About ESS
The European Spallation Source (ESS) is a European Research Infrastructure Consortium (ERIC), a multi-disciplinary research facility based on the world´s most powerful neutron source. Our vision is to build and operate the world´s most powerful neutron source, enabling scientific breakthroughs in research related to materials, energy, health and the environment, and addressing some of the most important societal challenges of our time.

Contact details
If you have questions about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter:

Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se

If you have questions about registration, please contact our support: info@adecco.se

Welcome with your application!
We kindly ask you to write your application in English.

Sökord
Technical Secretary, Administration, Administrator, Office, ESS, Adecco, Skåne, Malmö, Lund

Ansök nu

Master Data Responsible

Systemadministratör
Läs mer Sep 20
About the role
We are now looking for consultants to support our client in their Global Master Data team. The teams assignment is to choose correct UNSPSC-class and classify materials with data such as dimensions, capacity, voltage, frequence, wheight etc. Different data for different materials. The materials are all purchased components that our client is using, valves, pumps, motors, sensors, transmitters, pipes etc.

This demands a high level of accurancy and sense of details. Aslo skills in searching information related to the components. This via datasheets, homepages and in some cases by phone to the suppliers.

Expected start: September, end date 31 December, with extension potential.
Location, Lund.

About you

Skills requirements

• Administrative and analytical skills
• High level of technical understanding of food processing components
• Competence within the Master data management area
• Practical experience from global business IT system
• Excellent knowledge in Microsoft Office
• Advanced skills in English
• Proficient skills in Swedish

Soft skills

• Continuous improvement mindset
• High level of accuracy
• Attention to details
• Service minded

Preferred skills

• SAP on a user level
• Food processing components

A drug test needs to be performed before the assignments starts

About Adecco
Adecco is the world´s largest recruitment and staffing, and our most important asset is our qualified employees. With us and on our customer assignments, you as a consultant to be appreciated for your skills that makes a difference! Your experience will grow as well as your social and professional network. Adecco can offer you the possibility of interesting assignments at attractive companies, for services that may never come out in the open market.

Contact details
If you have questions about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter:

Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se

If you have questions about registration, please contact our support: info@adecco.se

Welcome with your application!

Sökord

Master Data Responsible, Master Data, Lund, Skåne, Adecco

Ansök nu

Graphical designer to exiting company in Lund

Annonsgrafiker
Läs mer Sep 12
About the role
In the role as Graphical designer, you will be a part of an energetic team with engineers, tech writers and on-line marketeers which has the full responsibility of our developer-facing channels. This inhouse team builds webpages, creates copy and graphics, launches online marketing activities, and publishes technical documentation on the site.

Here´s what a Graphical designer can expect in the day-to-day:

• Create illustrations and photos that follows brand guidelines (for web pages, digital ads and info graphics).
• Produce videos that follow brand guidelines
• Create content for print (for events, e.g. booth design, flyers, videos and marketing merchandise)
• Responsible for creating graphical content and videos for external social media channels such as Youtube
• Produce content that can be used in Interactive Large Screen solutions.

This is a consulting assignment that starts 2 Oct 2022, and ends 31 Mar 2023, the company is located in Lund.

About you
We are looking for a graphic designer who knows video editing, securing a consistent and high-quality graphic design and video production. You have an eye for form, color and typography, ability to create design adapted to target group and awareness of current trends and practices. In general a good visual eye for professional design.

Requirement for this position:

• At least four years of experience working as graphical designer, preferably in a large international company
• At least three years of experience producing material that follows brand guidelines
• Photoshop skills: Be able to edit existing imagery and stock photos to look good for both digital and print publishing

Photography skills:

• Be able to take professional product photography as well as environment and people footage
• Need to have a good sense of lighting and composition of quality imagery. Comfortable with camera settings and lenses

Video editing skills

• Be able to continuously create videos for our YouTube channel that meet professional standards.
• Experience in Adobe Premiere when it comes to editing and sound. Basic understanding of the most common effects such as video transitions, sound improvement, image improvement, masking etc.

Illustrations:

• Knowledge in creating professional looking illustrations for web and print. Typically to explain product features and system architectures.

 

About Adecco
Adecco is the world´s largest recruitment and staffing, and our most important asset is our qualified employees. With us and on our customer assignments, you as a consultant to be appreciated for your skills that makes a difference! Your experience will grow as well as your social and professional network. Adecco can offer you the possibility of interesting assignments at attractive companies, for services that may never come out in the open market.

Contact details
If you have questions about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter:
Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se

If you have questions about registration, please contact our support: info@adecco.se
Welcome with your application!

Sökord
Graphical designer, design, Photoshop, Lund, Skåne, AdeccoUpprepning

Ansök nu

Säljare inom solenergi till Täta Tak

Maskinsäljare, entreprenad
Läs mer Aug 19
Om tjänsten
Som säljare på Täta Tak Energi ansvar du för att driva och utveckla försäljningsarbete på ett affärsorienterat och relationsbyggande arbetssätt inom solpaneler och förnybar el. Du ingår i ett team av fem säljkollegor som tillsammans med dig är redo att arbeta för att fler ska investera i solenergi och en klimatvänlig vardag. Vi erbjuder kundanpassade helhetslösningar som vi genomför med egen personal genom hela processen - Du som säljare med fokus på affären och kunden, till projektledare, elektriker och montörer vid installation.
Täta Tak energi arbetar inom flera olika segment där du inledningsvis kommer driva försäljning av solpaneler till konsument- och villamarknaden för att därefter utvecklas till allt mer komplexa projekt till bostadsrättsföreningar, markanläggning, lantbruk m.m. I denna rekrytering söker vi en säljare med utgångspunkt Malmö respektive en säljare som utgår från Helsingborg.

Som säljare för solpaneler kommer några av dina arbetsuppgifter innebär:

• Driva och utveckla försäljning med kundansvar från förfrågan till genomförande
• Offertskrivning och uppföljning
• Deltaga på nätverk och mässor

 

Om dig
Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet inom både försäljning och solenergi. Vi erbjuder kontinuerliga utbildningar inom försäljning men tror att du förutom stort intresse av solenergi- och teknik också under några år har byggt upp din kunskap inom området och eget nätverk.

För att trivas i rollen har du ambitionen att utvecklas tillsammans med dina kollegor och gillar utmaningar. Som person är du resultatorienterad och drivs av affären samtidigt som du drivs av att bygga relationer med stort kundfokus samt bidra till positiv energi på arbetsplatsen. Du är en förstklassig kommunikatör med brinnande intresse för solenergi som du på ett professionellt sätt förmedlar till kund.

Viktigt för tjänsten:
• Dokumenterad erfarenhet av försäljning och solteknik
• Relationsbyggande och kundfokuserad
• Resultatinriktat och lösningsorienterad
• Kommunikativ och flexibel
Vi kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet

 

Om Täta Tak
Täta Tak energi erbjuder nyckelfärdiga helhetslösningar av solceller, laddboxar och batterier. Med ledorden kvalité, kunskap, engagemang är målet att kunden ska vara trygg genom hela processen. Företaget har kontor i Helsingborg, Malmö och Unnaryd men vi arbetar över hela Skåne, Halland, Blekinge samt Småland.

 

Om anställningen
Täta Tak har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas därmed av Adecco. Tjänsten tillsätts omgående efter överenskommelse där vi tillämpar löpande urval av ansökningar.

Täta Tak erbjuder dig:

• Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Start efter överenskommelse.
• Kollektivavtal
• Kontinuerlig vidareutbildning inom försäljning
• Tjänstebil

 

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Rahma Mallek via Rahma.Mallek@adecco.se.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Säljare, Teknisk säljare, Solenergi, Täta Tak, Glumslövs Plåt AB, Bygg, Entreprenad, Försäljning, Karriär, Ansvar, Kundfokus, service, Malmö, Lund, Helsingborg, Skåne, Adecco

Ansök nu

Servicekoordinator inom logistik

Logistiker
Läs mer Aug 19
Om tjänsten
I din roll som servicekoordinator hos vår kund kommer du att arbeta i en omväxlande miljö med uthyrning av personella resurser, utrustning och transportlösningar för företagsarrangemang så som produktlanseringar, mässor, fester och streaming.

Du kommer att arbeta med installation av teknisk utrustning anpassad för ovan nämnda sammanhang. Du kommer att ha kontakt via telefon och mail med kunder och leverantörer för att koordinera leveranser. Vidare ansvarar du för planering och beställning av transporter. Utöver detta ingår sedvanligt lagerarbete så som packning, lastning och lossning. Du ansvarar även för ordning och reda på lagret. Här får du möjligheten att aktivt vara med och utveckla verksamheten!

I rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära:
- Sedvanligt lagerarbete
- Förbereda utrustning inför arrangemang och återställa efter. (Prepp och av-prepp)
- Planera och beställa transporter
- Vi behov köra ärende så som att hämta och lämna utrustning
- Ansvara för att hyrsystemet är uppdaterat och lagersaldo stämmer (inventering)

Tjänsten inleds som konsultuppdrag på 6 månader för Adecco Sweden AB, som på sikt förväntas övergå till en tillsvidareanställning hos kund. Arbetet är på heltid med viss tillämpning av flextid mellan 08:00-17:00. Kontoret ligger i Lund. Start sker enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig med ett intresse för teknik och gärna relevant arbetslivserfarenhet från en liknande roll vi bedömer likvärdig. Som person har du en god samarbetsförmåga är kommunikativ och har lätt för att bygga relationer med både interna och externa parter. Vidare är du driven och har viljan att utvecklas och utmanas av att arbeta i en varierande roll med många kontaktytor.

Viktigt för tjänsten är:
- Du har ett intresse för teknik
- Behärska engelska i tal och skrift
- B-körkort

Meriterande för tjänsten är:
- C alt CE-körkort
- Behärska svenska i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lager, produktion, teknik, tv, media, ljud, bild, Lund, Malmö

Ansök nu

Master Data Responsible

Systemadministratör
Läs mer Sep 13
About the role
We are now looking for consultants to support our client in their Global Master Data team. The teams assignment is to choose correct UNSPSC-class and classify materials with data such as dimensions, capacity, voltage, frequence, wheight etc. Different data for different materials. The materials are all purchased components that our client is using, valves, pumps, motors, sensors, transmitters, pipes etc.

This demands a high level of accurancy and sense of details. Aslo skills in searching information related to the components. This via datasheets, homepages and in some cases by phone to the suppliers.

Expected start: September, end date 31 December, with extension potential.
Location, Lund.

About you

Skills requirements

• Administrative and analytical skills
• High level of technical understanding of food processing components
• Competence within the Master data management area
• Practical experience from global business IT system
• Excellent knowledge in Microsoft Office
• Advanced skills in English
• Proficient skills in Swedish

Soft skills

• Continuous improvement mindset
• High level of accuracy
• Attention to details
• Service minded

Preferred skills

• SAP on a user level
• Food processing components

A drug test needs to be performed before the assignments starts

About Adecco
Adecco is the world´s largest recruitment and staffing, and our most important asset is our qualified employees. With us and on our customer assignments, you as a consultant to be appreciated for your skills that makes a difference! Your experience will grow as well as your social and professional network. Adecco can offer you the possibility of interesting assignments at attractive companies, for services that may never come out in the open market.

Contact details
If you have questions about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter:

Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se

If you have questions about registration, please contact our support: info@adecco.se

Welcome with your application!

Sökord

Master Data Responsible, Master Data, Lund, Skåne, Adecco

Ansök nu

Underhållsmekaniker till Trioworld

Drift- och underhållsingenjör, anläggning
Läs mer Aug 31
Är du en problemlösare som intresseras av spännande tekniska utmaningar och som brinner för ständiga förbättringar? Då kan tjänsten som underhållsmekaniker på Trioworld Landskrona AB vara något för dig!

Om tjänsten
Som underhållmekaniker kommer du tillsammans med ett team av nio underhållstekniker stödja drift och underhåll samt nya etableringar på Trioworlds produktion i Landskrona. Underhållsmekanikerns huvudsakliga uppgift är bred, omväxlande och innefattar allt från akuta reparationer, förebyggande underhåll till att delta i nyinstallationer och förbättringsprojekt. Som underhållsmekaniker kommer du också att vara involverad i vårt förebyggande säkerhets -och brandskyddsarbete. Den vanligaste arbetsuppgiften kommer att vara reparation och underhåll på vår produktionsutrustning och fastighet. Arbetet innebär täta kontakter och samarbete med hela produktionsflödet där du rapporterar till underhållschefen. Tjänsten är dagtid 07:00-15:30 med placering i Landskrona.

Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:
• Akut avverkande av produktionsstopp
• Daglig uppföljning av föregående tekniska störningar
• Utföra förebyggande underhållsinsatser enl plan
• Deltaga i förbättringsprojekt
• Deltaga vid nyinstallationer
• Initiera och deltaga i rotorsaksanalyser
• Införskaffa reservdelar enl rutin
• Utföra visst underhåll på övrig teknisk stödutrustning på siten
• Dokumentation av dagligt utfört arbete ingår fortlöpande i tjänsten

Om dig
Vi ser att du har verkstadsteknisk utbildning och/eller motsvarande erfarenhet av underhållsarbete inom industrin. Du har förutom goda kunskaper inom felsökning av mekanik, hydraulik och pneumatik även erfarenhet av att svetsa, fräsa och svarva. Du har dessutom förståelse i ritningsläsning och konstruktionsschema.

Eftersom rollen innebär dagligt kommunikation och samarbete med företagets övriga avdelningar krävs att du kommunikativt och lösningsfokuserat kan planera, utföra och dokumentera underhållsarbetet. Driv och engagemang för din yrkesroll är nyckelfaktorer till framgång i tjänsten. Struktur, ordning och reda, uppföljning samt fortlöpande dokumentation är grundkrav för tjänsten.

Viktigt för tjänsten:
• Erfarenhet av underhållsarbete inom industrin med kunskap inom mekanik, hydraulik och pneumatik
• Kunskap att svarva, svetsa och fräsa
• Ritningsläsning och konstruktionsschema
• Förmåga att kommunicera, vara ansvarstagande och engagerad
• Tidigare erfarenhet av dokumentation och goda kunskaper av Office-paketet
• Förmåga att kommunicera i tal och skrift i teknisk engelska

Meriterande för tjänsten:
• Erfarenhet av LEAN och/eller TPM

Om anställningen
Trioworld Landskrona AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas därmed av Adecco. Tjänsten tillsätts omgående efter överenskommelse där vi tillämpar löpande urval av ansökningar.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Rahma Mallek via Rahma.Mallek@adecco.se.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Energi- & Ekonomikonsult

Finansekonom
Läs mer Sep 12
Om tjänsten
Som Energi- & Ekonomikonsult kommer du att arbeta inom avdelningen Nätmarknad med vår kunds el- och gasnät. Du kommer att ingå i ett team på 8 personer som arbetar med att hantera strategiska och affärsmässiga frågeställningar relaterade till el- och gasnät.
Du kommer arbeta nära andra funktioner i teamet, men skall självständigt kunna göra månadsbokslut på energinetto nivå, felsökningar och sammanställningar avseende energimängder och ekonomi.

I din roll som Energi- & Ekonomikonsult kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Hantera bokslut och kalkylering inom området energinetto elnät
• Självständigt göra månadsbokslut på energinetto nivå
• Vara behjälplig i andra ekonomiska kalkyler och sammanställningar som kan behöva göras inom teamet, exempelvis inom elnätsregleringen

Tjänsten som Energi- & Ekonomikonsult är ett konsultuppdrag med start omgående, slutdatum 31 Dec 2023, med chans till förlängning.
Arbetet kan till stor del ske på distans, men introduktion, avstämning och redovisning sker på plats i vår kunds lokaler i Lund.

Om dig
Vi söker dig som har arbetat med ekonomisystem, mätvärdesdatabaser, kunddatabaser inom energibranschen. Du ska självständigt kunna göra månadsbokslut på energinetto nivå, felsökningar och sammanställningar avseende energimängder och ekonomi samt obehindrat behärska PowerPoint och Excel. Har du erfarenhet av affärssystemen Agresso, Qlick, MFU eller BFU är det meriterande.

Viktigt för tjänsten är:

• Arbetslivserfarenhet av ekonomisystem inom energibranschen
• Goda kunskaper i PowerPoint och Excel

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Adecco Group är en av världens ledande leverantörer av HR-lösningar och ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Som konsult hos oss får du möjligheten att arbeta hos flera av våra spännande kunder kompetenser. Ta chansen att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss på Adecco!
Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.och varje dag utveckla dig själv och dina

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Energi- & ekonomikonsult, Energi, Ekonomi, Skåne, Lund, Adecco

Ansök nu

Säljare till ledande företag inom hem och kök

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Aug 23
Om tjänsten
Som Junior Key Account Manager på Schou kommer du vara en del av ett professionellt och säljfokuserat team om 5 personer. I nära samarbete med en erfaren KAM kommer du vara medansvarig för några av de svenska nyckelkunderna inom området Home&Kitchen;.
Du förväntas genom ett fokuserat och tätt samarbete med kunder och kollegor att säkerställa tillväxt, där relationsskapande är av största vikt.
På Schou kan du förvänta dig en varierad vardag med goda utvecklingsmöjligheter, man löser arbetsuppgifter seriöst och professionellt, men det finns samtidigt utrymme för att ha roligt tillsammans och fira framgångar.

I din roll som Junior Key Account Manager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Skapa handlingsplaner för dina kunder
• Säljmöten och förhandling
• Skapa erbjudanden och säljupplägg
• Analysera och följa upp försäljning
• Budgetansvar

Tjänsten som Junior Key Account Manager är ett konsultuppdrag med stor chans för övertag till kund. Kontoret är baserat i Eslöv.

Om dig
Vi söker dig med en stark försäljningsprofil och en tydlig förståelse för affärsmannaskap. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av produkt- och konceptförsäljning mot detaljhandel med goda resultat. Du förstår vikten av att skapa långsiktiga och nära kundrelationer och kan rådgöra kunder på en professionell nivå i en bransch där konkurrensen är hård.
Vi tror att din kommunikativa förmåga avspeglar sig i vardagen, där du genom ett gott och positivt förhållningssätt motiverar både kunder och kollegor. För att lyckas i rollen och du goda IT-kunskaper och behärskar Excel på en mycket god nivå.

Som person är du driven och självgående, du är en resultatorienterad lagspelare som motiveras av att skapa framgång för och med dina kunder. Du arbetar strukturerat och målinriktat med dina arbetsuppgifter, du har kontroll på detaljer och ser till att hålla deadlines.

Viktigt för tjänsten är:

• Driven personlighet
• Goda IT-kunskaper
• Erfarenhet av försäljning

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Schou
Schou är Nordens största leverantör av icke-livsmedelsprodukter. Sortimentet är mycket brett och spänner över kategorierna Hem &Hårdvara, Trädgårdsmöbler, Trädgård &Grill;, Auto &Cykel; och Verktyg &Maskiner;. Huvudkontoret ligger i ljusa och vänliga lokaler i Kolding tillsammans med 3000 m2 showroom, och det finns mer än 80 000 m2 lager. Schou har ett inköpskontor i Kina och försäljningskontor i Norge, Sverige, Finland och Tyskland och har även en betydande export till många olika europeiska länder. Läs mer på www.schou.com

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Key Account Manager, försäljning, B2B, Schou, Eslöv, Skåne Adecco

Ansök nu

Master Data Responsible

Systemadministratör
Läs mer Sep 6
About the role
We are now looking for consultants to support our client in their Global Master Data team. The teams assignment is to choose correct UNSPSC-class and classify materials with data such as dimensions, capacity, voltage, frequence, wheight etc. Different data for different materials. The materials are all purchased components that our client is using, valves, pumps, motors, sensors, transmitters, pipes etc.

This demands a high level of accurancy and sense of details. Aslo skills in searching information related to the components. This via datasheets, homepages and in some cases by phone to the suppliers.

Expected start: September, end date 31 December, with extension potential.
Location, Lund.

About you

Skills requirements

• Administrative and analytical skills
• High level of technical understanding of food processing components
• Competence within the Master data management area
• Practical experience from global business IT system
• Excellent knowledge in Microsoft Office
• Advanced skills in English
• Proficient skills in Swedish

Soft skills

• Continuous improvement mindset
• High level of accuracy
• Attention to details
• Service minded

Preferred skills

• SAP on a user level
• Food processing components

A drug test needs to be performed before the assignments starts

About Adecco
Adecco is the world´s largest recruitment and staffing, and our most important asset is our qualified employees. With us and on our customer assignments, you as a consultant to be appreciated for your skills that makes a difference! Your experience will grow as well as your social and professional network. Adecco can offer you the possibility of interesting assignments at attractive companies, for services that may never come out in the open market.

Contact details
If you have questions about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter:

Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se

If you have questions about registration, please contact our support: info@adecco.se

Welcome with your application!

Sökord

Master Data Responsible, Master Data, Lund, Skåne, Adecco

Ansök nu

Administratör med servicekänsla till kommande uppdrag

Administrativ assistent
Läs mer Jul 26
Om tjänsten
Är du i början av din administrativa karriär och samtidigt nyfiken på ekonomibranschen? Vi söker just nu flera administratörer för heltidsarbete med placering i Malmö/Lund-området med omnejd.

I rollen som administratör arbetar du huvudsakligen med enklare administration i form av dokumentation, bearbetning av kundmaterial samt granskning av ekonomiska underlag. I arbetet är datorn ditt främsta redskap och du rör dig i ett flertal olika datasystem. Din roll innefattar även olika kontaktytor, såväl internt som externt, där din goda känsla för service i kombination med samarbetsförmågan är avgörande.

Arbetstiderna är vanligtvis förlagda måndag till fredag 8.00-17.00, men kan även variera beroende på arbetsbelastning. Arbetet sker huvudsakligen på plats.

Tjänsten som administratör är ett konsultuppdrag som beräknas fortlöpa under minst 6 månader, med god möjlighet till förlängning. För rätt person kan det på sikt komma att bli aktuellt med en anställning direkt hos företaget. Start sker enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig med en avslutad gymnasieutbildning och som drivs av att arbeta mycket noggrant och strukturerat. I rollen som administratör kommer du ha en betydande roll för verksamheten där din goda kommunikationsförmåga är av största vikt.

Tidigare erfarenhet av en administrativ roll ser vi inte som ett krav. Du har med fördel tidigare erfarenhet från servicebranschen där ditt positiva sätt och vilja att utvecklas istället gör att du kommer lyckas. Att du har en stark känsla för service och trivs med dator samt telefon som främsta arbetsredskap ser vi som en förutsättning.

Det dagliga arbetet kräver att du som person är stresstålig samt har en förmåga att kunna prioritera och hantera olika arbetsmoment utan att tumma på din noggrannhet och kvalitet. Du är även en lagspelare som gärna stöttar och bistår dina kollegor där det behövs.

Viktigt för tjänsten
• Serviceinriktad och prestigelös personlighet
• Trivs att arbeta i en fartfylld miljö med ett högt tempo
• God datorvana
• Flytande engelska och svenska i både tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Adecco Group är en av världens ledande leverantörer av HR-lösningar och ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag.

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.

Som konsult hos oss får du möjligheten att arbeta hos flera av våra spännande kunder och varje dag utveckla dig själv och dina kompetenser. Ta chansen att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss på Adecco!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Mimmi Svedin via mimmi.svedin@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

 

Sökord
Adecco, Skåne, Malmö, Lund, Administratör, Administration, Service, Ekonomi, Assistent, Heltid, Skåne

Ansök nu

Revisionsadministratörer till PwC

Administrativ assistent
Läs mer Jul 25
Om tjänsten
Tjänsten som revisonsadministratör innebär att du tillsammans med dina kollegor kommer att assistera PwC:s revisonsteam i Sverige med ett antal tjänsteerbjudanden. Du kommer arbeta på PwC:s Delivery Center i Lund.

Tjänsten passar dig som trivs med att få ditt eget och andras arbete att fungera så smidigt som möjligt och som gillar att ge utmärkt service. Du arbetar mot deadlines och tjänsterna består både av standardiserade arbetsmoment såsom insamling av information, bearbetning av kundmaterial från revisorerna, mycket kundkontakt samt övrig administration. Då tjänsten till viss del är ekonomiskt inriktad så passar den med fördel dig som har ett intresse för att arbeta med ekonomi och siffror.

I rollen kommer du att vara behjälplig i alla kundsegment inom PwC Sverige, allt från små entreprenörsdrivna bolag till några av Sveriges allra största företag. Ditt stöd kommer att ha stor betydelse för PwC:s revisionsteam.

Det är en heltidstjänst, huvudsakligen dagtid men kan variera något beroende på aktuell arbetsbelastning. Du sitter i ett modernt och öppet kontorslandskap med flexibla arbetsplatser på kontoret som ligger i Lund. Uppdraget inleds med en introduktionsutbildning under en vecka. Därefter får du en Buddie som stöttar och lär upp dig för att ge dig rätt förutsättningar att lyckas i tjänsten!

Som revisionsadministratör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Att utföra beställda tjänster från revisionsteam
• Att ge snabb och kvalitativ service till beställande revisorer
• Att stötta kollegorna under perioder med högre arbetsbelastning

 

Tjänsten som revisionsadministratör är ett konsultuppdrag med start 17 oktober. Uppdraget löper till 16 juni 2023. Det kan finnas möjlighet till förlängning när uppdraget löper ut och på sikt en anställning hos PwC.

Om dig
Vi söker dig som minst har en avklarad gymnasieutbildning. Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom administration, företagsekonomi eller redovisning alternativt från servicebranschen såsom restaurang, hotell eller kundtjänst/helpdesk. Här krävs det att du som person är stresstålig och har en förmåga att kunna prioritera och hantera olika arbetsmoment utan att tumma på noggrannhet och kvalitet. Inom PwC värderar man ett gott samarbete och det är viktigt att du är en lagspelare som gärna bistår och stöttar dina kollegor när det behövs.

Viktigt för tjänsten är:

• Att du arbetar självständigt och ansvarsfullt
• Att du är strukturerad, analytisk och noggrann i sitt arbetssätt
• Att du är van PC användare och behärskar Officepaketet främst Excel
• Flytande svenska, i tal och skrift
• Du behärskar engelska i tal och skrift

 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om PwC
PwC Sverige är marknadsledande inom revision och rådgivning, med 2 800 medarbetare runt om i landet.

Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Våra 33 000 kunder är såväl globala som svenska företag och organisationer i alla storlekar samt verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi vägleder våra kunder och hjälper dem att uppnå sina mål, oavsett vilken fas deras verksamhet befinner sig i.

PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet. Vi ingår i det globala nätverket PwC, som har 295 000 medarbetare i 156 länder. Det ger oss möjlighet att dela kunskaper och erfarenheter globalt och tillsammans utveckla hållbara lösningar för våra kunder.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Mimmi Svedin via mimmi.svedin@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, PwC, Delivery Center, Revisionsadministratör, Administration, Administratör, Admin, Skåne, Lund, Malmö, Service, Ekonomi

Ansök nu

Master Data Responsible

Systemadministratör
Läs mer Aug 24
About the role
We are now looking for consultants to support our client in their Global Master Data team. The teams assignment is to choose correct UNSPSC-class and classify materials with data such as dimensions, capacity, voltage, frequence, wheight etc. Different data for different materials. The materials are all purchased components that our client is using, valves, pumps, motors, sensors, transmitters, pipes etc.

This demands a high level of accurancy and sense of details. Aslo skills in searching information related to the components. This via datasheets, homepages and in some cases by phone to the suppliers.

Expected start: September, end date 31 December, with extension potential.
Location, Lund.

About you

Skills requirements

• Administrative and analytical skills
• High level of technical understanding of food processing components
• Competence within the Master data management area
• Practical experience from global business IT system
• Excellent knowledge in Microsoft Office
• Advanced skills in English
• Proficient skills in Swedish

Soft skills

• Continuous improvement mindset
• High level of accuracy
• Attention to details
• Service minded

Preferred skills

• SAP on a user level
• Food processing components

A drug test needs to be performed before the assignments starts

About Adecco
Adecco is the world´s largest recruitment and staffing, and our most important asset is our qualified employees. With us and on our customer assignments, you as a consultant to be appreciated for your skills that makes a difference! Your experience will grow as well as your social and professional network. Adecco can offer you the possibility of interesting assignments at attractive companies, for services that may never come out in the open market.

Contact details
If you have questions about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter:

Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se

If you have questions about registration, please contact our support: info@adecco.se

Welcome with your application!

Sökord

Master Data Responsible, Master Data, Lund, Skåne, Adecco

Ansök nu

Dutch speaking Sales Administration Officer

Administrativ assistent
Läs mer Aug 23
About the role
As a Sales Admin Officer you will be a key player in the organization and for driving customer satisfaction in a direction that aims to increase Service, Performance & Quality. To be successful in this position you need to be a good communicator and have excellent command in English, both written and verbal. You are also fluent in Dutch and can service and support the Dutch speaking customer base in a professional manner, verbally and in writing. Knowledge within the logistics area and IT is an advantage but not a requirement.

As a Sales Admin Officer you will mainly be the front-line operator in one or more languages. Some of the tasks can be:

• Be the main point of contact for customers & market companies for parts orders and inquiries.
• Respond to incoming orders and queries per phone and e-mail, utilizing a network of colleagues & external partners for support
• Execute order administration tasks in SAP and other internal tools & systems.
• Follow-up on orders, service level agreements and other key measurements.
• Assure that transport to each customer is done in the right time, and at the lowest cost.

The work may also include to be the second-line operator in one or more of the following areas

• Issue purchase orders and follow up on deliveries from suppliers
• Participate in Daily Management and other activities to constantly improve the operation
• Responsible for driving and maintaining our Quality Management System (QMS)

The assignments extent is full time and the working hours will mainly be during office hours 8-16.30 Monday-Friday, Location: Lund.
The assignment is initially a 6 month contract trough Adecco, with a chance of extension.

About you
As a person, you are service-minded, result-oriented and can easily and on a detailed level understand work instructions, work processes and administrative tools. You have excellent communication and networking skills, customer service being your leading star. You can take initiatives and drive for changes. You are a team player and enjoy co-operating with others to solve the work tasks most efficiently.

Important for this role:

• Can communicate unhindered in Dutch and English
• Have experience from working with customer service and administration before
• Have a post-secondary education
• Knowledge within the logistics area and IT is an advantage but not a requirement
• It is an advantage if you also speak Swedish

 

About Adecco
Adecco is the world´s largest recruitment and staffing, and our most important asset is our qualified employees. With us and on our customer assignments, you as a consultant to be appreciated for your skills that makes a difference! Your experience will grow as well as your social and professional network. Adecco can offer you the possibility of interesting assignments at attractive companies, for services that may never come out in the open market.
Contact details
If you have questions about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter:

Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se

If you have questions about registration, please contact our support: info@adecco.se

Welcome with your application!
We kindly ask you to write your application in English.

Keywords
Sales, Administration, French, English, Lund

Ansök nu

Governance Administrator to ESS

Administrativ assistent
Läs mer Jul 20
About the role
As a Governance Administrator at the European Spallation Source (ESS) you will work within the Governance Office (GO) and under the responsibility of the Governance Office Lead. In the role you shall provide high level administrative and organizational support within the GO and be a point of contact for the members of the Governance bodies, enabling good communication between them and ESS Management.

As a Governance Administrator your major responsibilities include:
A: Planning, preparation, and coordination of advisory committee meetings
- Scheduling (Doodle pools, outlook invites, Governance and other ESS calendars, meeting and repository tool (Indico)
- Supporting the GO Lead in developing and distributing materials and presentations and upload them in Indico
- Organizing pre-meetings (dry-runs)
- Maintaining the delegate database and acting as a point of contact for committee members
- Supporting the GO Assistant with the logistics for all meetings (booking meeting rooms, organizing meals and site–visits, making travel arrangements for the committee members etc.) interfacing with IT, Visits and Facility Management for support before and during the meetings

B: Record Keeping
- Prepare the structure of the minutes and of other meeting documentation, assisting the GO Lead with focus on level of detail, consistency, alignment with stakeholder expectations, recording of actions required etc. Store, maintain and retrieve the advisory committees´ documents/records
- Ensure confidentiality

This recruitment process is a collaboration with Adecco. The role as Governance Administrator is a consultant assignment with starting date as soon as possible and will proceed during a period of 4-6 months. The office is based in Lund.

About you
You thrive in international environments with all connected incentives and challenges and have very good oral and written English skills. Experience of workning in an international enviroment and intercultural skills are essential. You are flexible, adaptive and pro-active. You are able and happy to handle a wide spectrum of tasks, from high to low and have the ability to work under pressure. As a person you are responsible, well-structured, and you have an ability to organize and prioritize. You have an eye for details and are a true team player.

Important for the role:
- Appropriate academic background and/or several years of experience in administrative roles
- Have experience of working for organisations with member state representation is a plus
- Professional user of Microsoft Office and quick learner of new software tools

We will attribute great importance to personal suitability.

About ESS
The European Spallation Source (ESS) is a European Research Infrastructure Consortium (ERIC), a multi-disciplinary research facility based on the world´s most powerful neutron source. Our vision is to build and operate the world´s most powerful neutron source, enabling scientific breakthroughs in research related to materials, energy, health and the environment, and addressing some of the most important societal challenges of our time.

Contact details
If you have questions about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter:

Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se

If you have questions about registration, please contact our support: info@adecco.se

We kindly ask you to write your application in English.

Keywords
Adminstrator, administration, Office, ESS, Adecco, Malmö, Lund

Ansök nu

Office Support-medarbetare till Lund

Kontorsbiträde
Läs mer Jul 20
Letar du efter en roll med varierande arbetsuppgifter med en blandning av administration och service? Sodexo stärker nu upp sin Internserviceadvdelning med medarbetare till deras Office Support Center. 

Om tjänsten
I rollen som Office Support-medarbetare kommer du att arbeta i ett av Sodexos Service Center ute hos kund. Arbetsuppgifterna kommer att bland annat innefatta att ta emot beställningar både internt och från externa kunder, koordinera beställningar samt vara behjälplig via telefon och mejl. Vid behov kan du komma att hjälpa till inom andra områden så som posthantering men du kommer huvudsakligen att arbeta i Service Centret. Då de medarbetare och kunder du kommer att vara i kontakt med varierar är det för tjänsten viktigt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. 

Tjänsten som Office Support-medarbetare är en heltidstjänst förlagd måndag till fredag kl. 07.30-16.30. Detta är ett konsultuppdrag på 6 mån med start omgående, enligt överenskommelse och för rätt person finns det goda chanser till förlängning därefter.  

Om dig
Kanske har du erfarenhet inom kundbemötande och administration och tycker om att arbeta i en kommunikativ roll. Du är serviceminded och gör ditt yttersta för att lösa problem som kan uppstå. Vidare ser vi gärna att du är självgående, initiativtagande och har lätt för att ta dig an och sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner. Har du B-körkort är det meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Om Sodexo
Sodexo erbjuder ett varierat utbud av servicetjänster till organisationer inom privat och offentlig sektor. Med omsorg servar vi miljontals
människors dagliga behov. Vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. Vår hållbarhetsplan är integrerad i våra tjänster som omfattar måltider, arbetsplats- och integrerade fastighetstjänster, förmåns-, betal- och hushållsnära tjänster. Vår mission är att bidra till ökad livskvalitet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Julia Olander via Julia.Olander@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Blivande Kundrådgivare till Sparbanken Skånes Kundcenter

Privatekonomisk rådgivare
Läs mer Jun 22
Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Nu söker vi blivande Kundrådgivare till vårt Kundcenter i Kristianstad och Lund. Här finns möjlighet till betald utbildning och avlönad studietid för att genomföra din Swedsec- och bolånelicens. Vi ser fram emot att satsa på din potential för en långsiktig karriär i Sparbanken Skåne.

Vad vi erbjuder
För att arbeta med finansiell rådgivning i bank krävs kompetens i kombination med erfarenhet och rätt licenser. Vi erbjuder dig dessa tre saker i kombination med ett roligt och utvecklande arbete. För oss är det viktigt att du har rätt grund att stå på i din framtida karriär som Kundrådgivare och nu söker vi dig som vill utvecklas tillsammans med oss. Alla lär sig på olika sätt och olika fort och därför planeras utvecklingen individuellt med varje medarbetare.

Arbetsuppgifter
Du anställs i yrkesrollen Kundvärd, där du ofta är kundens första kontakt med banken. Som Kundvärd hjälper du till med dagliga bankärenden via bankens digitala kanaler och erbjuder den bästa lösningen av produkter och tjänster till våra kunder. Vi mer komplicerade ärenden arbetar du med att slussa och guida till specialister. Arbetet som Kundvärd är väldigt lärorikt och erfarenheten du får där ger dig en bra grund för fortsatt utveckling i banken. Det krävs både kunskap och erfarenhet för att arbeta som Kundrådgivare, och innan du tar nästa steg i din utveckling mot rollen som Kundrådgivare är det viktigt att du förstår och kan grunderna i bank.

Som färdigutbildad Kundrådgivare kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter med stort fokus på att ta initiativ, skapa förtroende och hitta den bästa lösningen för kunden. Kundcenter arbetar med alla bankens kunder och våra Kundrådgivare genomför bokade och spontana rådgivningsmöten via bankens digitala kanaler inom låna, spara, betala och försäkra.

Tjänsten innebär en direktrekrytering till Sparbanken Skåne med start enligt överenskommelse. Du kommer vara placerad på Kundcenter i Kristianstad eller i Lund där öppettiderna är måndag-fredag 08.00-20.00 och lördag-söndag 10.00-16.00. Detta innebär att du oftast arbetar en helgdag varannan månad. Eftersom du önskar ditt eget schema finns möjlighet att påverka dina arbetstider.

Om dig
För att trivas på Kundcenter behöver du vara prestigelös, positiv, flexibel och bra på att skapa goda relationer. Vi söker dig som brinner för att förbättra våra kunders ekonomi genom en god finansiell rådgivning. Du besitter ett tydligt kundfokus där din kommunikativa förmåga i tal och skrift, i kombination med ett lösningsorienterat förhållningssätt, skapar mervärde hos dina kunder.

För dig är service och affärsmässighet en självklarhet och du ser affärer i det lilla såväl som i det stora. Vidare drivs du av att få arbeta tillsammans med andra samtidigt som du genom ett gott självledarskap tar ansvar för dina individuella arbetsuppgifter.

Viktigt för tjänsten är:

• Relevant eftergymnasial utbildning, gärna inom Ekonomi eller Service Management (Alternativt motsvarande kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet)
• Tidigare erfarenhet av service eller kundsupport
• Ett genuint intresse för Bank och Finans

Om Sparbanken Skåne
Som Sparbank går delar av vår vinst tillbaka till den bygd där vi tillsammans bor och verkar. När man jobbar hos oss är man med och bidrar till att utveckla samhället, förverkliga drömmar och hjälpa människor att växa. Detta – som kallas sparbanksidén – har varit grunden för vår affärsidé i 200 år. Vi bidrar till att skapa framtidstro där du bor och det gör oss stolta.

För fjärde året i rad blev Sparbanken Skåne certifierad som en utmärkt arbetsplats via Great Place to Work®. I år behöll vi vår plats på listan som Sveriges sjätte bästa arbetsplats bland stora företag! Som medarbetare på Sparbanken Skåne är du med och bidrar till att utveckla samhället, förverkliga drömmar och hjälpa människor att växa. Genom att låta delar av vinsten gå till lokala projekt inom idrott, kultur, utbildning och näringsliv bidrar vi till att skapa framtidstro där du bor. Detta gör oss stolta!

Läs mer om oss på www.sparbankenskane.se

Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar Sparbanken Skåne med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ida-Maria Ryberg via ida-maria.ryberg@adecco.se 
eller
Cecilia Danlarén via cecilia.danlaren@adecco.se 

Som en del i vår kvalitetssäkrade rekryteringsprocess kommer du att få utföra personlighetstester. Det kommer i senare skede även genomföras bakgrundskontroller.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

HR-generalist

HR-assistent
Läs mer Jul 12
Om tjänsten
Som HR-generalist kommer du att arbeta med brett med vår kunds HR-relaterade frågor med fokus på rehabilitering och anpassningar, arbete mot kränkande särbehandling, målprocessser och interna karriärvägar. Du kommer att ingå i ett team om 5 personer, placeringsorten är Lund.

I din roll som HR-generalist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Rehabilitering och anpassningar
• Arbete mot kränkande särbehandling
• Målprocesser och interna karriärvägar

Tjänsten som HR-generalist är ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till förlängning. Uppdraget startar den 1 september.

Om dig
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom personalvetarprogrammet eller likvärdigt, samt minst tre års arbetserfarenhet inom relevant område.
För att lyckas i rollen ser vi att du har goda kunskaper i MS Office, samt erfarenheter i HR-system, exempelvis Varbi eller Primula.
Du har god kännedom och lagar och förordningar inom området, samt tidigare erfarenheter inom något eller flera av områderna – rehabilitering och anpassningar, arbete mot kränkande särbehandling, målprocesser och interna karriärvägar. Då man kommer att arbeta i en internationell miljö krävs det att man obehindrat kan kommunicera på både svenska och engelska.

Viktigt för tjänsten är:

• Goda kunskaper i MS Office
• God kännedom om lagar och förordningar inom området
• Flytande i svenska och engelska, såväl i tal som skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.
I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar och outsourcing fördelat på 31 kontor runtom i hela landet. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens självklara val. Naturligtvis är vi ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
HR-generalist, personalsamordnare, Varbi, Primula, Lund, Skåne, Adecco

Ansök nu

Servicemedarbetare till Sodexo i Lund

Kontorsbiträde
Läs mer Jul 20
Är du en social och serviceinriktad person? Tycker du om ett högt arbetstempo och fysiskt krävande arbetsuppgifter? Är du tillgänglig omgående? Då har Adecco uppdraget för dig!

Om jobbet
Som internservicemedarbetare på Sodexo kommer dina arbetsuppgifter vara varierande med fokus på posthantering samt utdelning av cateringbeställningar och kontorsmaterial. Din uppgift är att bidra med god service och underlätta vardagen för personalen i verksamheten. Arbetet är fysiskt krävande och innefattar en del tunga lyft och mycket rörelse i vardagen. Observera att detta inte är en administrativ tjänst. 

Arbetstiden är förlag måndag till fredag 07.30-16.30. Tjänsten som Internservicemedarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående efter överenskommelse och kommer till en början att pågå till årsskiftet med chans till förlängning därefter. 

Om dig
Vi söker dig som är en serviceminded, prestigelös och stresstålig person. Du är självgående och har lätt för att ta dig an och sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har B-körkort. Viktigt för tjänsten är också att du vill arbeta i en fysisk roll där du röra på dig i arbetet.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Om Sodexo
Sodexo erbjuder ett varierat utbud av servicetjänster till organisationer inom privat och offentlig sektor. Vår hållbarhetsplan är integrerad i våra tjänster som omfattar måltider, arbetsplats- och integrerade fastighetstjänster, förmåns-, betal- och hushållsnära tjänster. Vår mission är att bidra till ökad livskvalitet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Julia Olander via Julia.Olander@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Internservicemedarbetare, Interndistribution, Posthantering, Service, Lund, Globalt, Adecco, Körkort

Ansök nu

Lagermedarbetare till globalt förpackningsföretag i Lund

Truckförare
Läs mer Jun 30
Om tjänsten
Som Lagermedarbetare kommer du att arbeta med plock, pack och truckkörning hos vår kund i Lund. Vår kund är ett globalt förpackningsföretag med säte i Lund. Den truck du kommer att arbeta med är framför allt motviktstruck men det kommer även att förekomma truckkörning med andra truck typer. Du kommer huvudsakligen att arbeta på lagret med uppgifter så som godsmottagning, lagring, plock och packning av varor. Du jobbar i ett mindre team där alla jobbar tillsammans mot uppsatta mål och du ska kunna hjälpa till på andra stationer utöver din egna. Uppdraget är på heltid med start omgående och kommer att pågå fram till årsskiftet med chans till förlängning. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag klockan 7–15.30.

I din roll som Lagermedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Plock och packning av order
- Truckkörning med motvikstruck samt andra truck typer
Vara interna kunder behjälplig när de behöver hjälp med exempelvis lastning och lossning
- Diverse lageruppgifter

Tjänsten som Lagermedarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lagerarbete och kanske har du kört motviktstruck inom industrin tidigare. Det är meriterande om du även har kört andra truckar.Viktigt för rollen är att du är en teamspelare som inte rädds att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du är flexibel, driven och delaktig i ditt arbete samt uppgifterna runt omkring dig. Du är en förebild för dina kollegor och hjälper gärna till. Vidare är du van med att arbeta mot uppsatta mål. Din tidigare erfarenhet gör att du kan prioritera arbetsuppgifter och arbetar på ett flexibelt sätt. Du är serviceminded och jobbar alltid med kunden i fokus.

Viktigt för tjänsten är:
- A och B truckkort

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Julia Olander via Julia.Olander@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Truck, Truckförare, Motviktstruck, Truckkort, Lund, Adecco, Förpackning, SAP, Malmö, Heltid, Lagermedarbetare

Ansök nu

Revisionsadministratörer till PwC

Administrativ assistent
Läs mer Jul 4
Om tjänsten
Tjänsten som revisonsadministratör innebär att du tillsammans med dina kollegor kommer att assistera PwC:s revisonsteam i Sverige med ett antal tjänsteerbjudanden. Du kommer arbeta på PwC:s Delivery Center i Lund.

Tjänsten passar dig som trivs med att få ditt eget och andras arbete att fungera så smidigt som möjligt och som gillar att ge utmärkt service. Du arbetar mot deadlines och tjänsterna består både av standardiserade arbetsmoment såsom insamling av information, bearbetning av kundmaterial från revisorerna, mycket kundkontakt samt övrig administration. Då tjänsten till viss del är ekonomiskt inriktad så passar den med fördel dig som har ett intresse för att arbeta med ekonomi och siffror.

I rollen kommer du att vara behjälplig i alla kundsegment inom PwC Sverige, allt från små entreprenörsdrivna bolag till några av Sveriges allra största företag. Ditt stöd kommer att ha stor betydelse för PwC:s revisionsteam.

Det är en heltidstjänst, huvudsakligen dagtid men kan variera något beroende på aktuell arbetsbelastning. Du sitter i ett modernt och öppet kontorslandskap med flexibla arbetsplatser på kontoret som ligger i Lund. Uppdraget inleds med en introduktionsutbildning under en vecka. Därefter får du en Buddie som stöttar och lär upp dig för att ge dig rätt förutsättningar att lyckas i tjänsten!

Som revisionsadministratör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Att utföra beställda tjänster från revisionsteam
• Att ge snabb och kvalitativ service till beställande revisorer
• Att stötta kollegorna under perioder med högre arbetsbelastning

 

Tjänsten som revisionsadministratör är ett konsultuppdrag med start 17 oktober. Uppdraget löper till 16 juni 2023. Det kan finnas möjlighet till förlängning när uppdraget löper ut och på sikt en anställning hos PwC.

Om dig
Vi söker dig som minst har en avklarad gymnasieutbildning. Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom administration, företagsekonomi eller redovisning alternativt från servicebranschen såsom restaurang, hotell eller kundtjänst/helpdesk. Här krävs det att du som person är stresstålig och har en förmåga att kunna prioritera och hantera olika arbetsmoment utan att tumma på noggrannhet och kvalitet. Inom PwC värderar man ett gott samarbete och det är viktigt att du är en lagspelare som gärna bistår och stöttar dina kollegor när det behövs.

Viktigt för tjänsten är:

• Att du arbetar självständigt och ansvarsfullt
• Att du är strukturerad, analytisk och noggrann i sitt arbetssätt
• Att du är van PC användare och behärskar Officepaketet främst Excel
• Flytande svenska, i tal och skrift
• Du behärskar engelska i tal och skrift

 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om PwC
PwC Sverige är marknadsledande inom revision och rådgivning, med 2 800 medarbetare runt om i landet.

Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Våra 33 000 kunder är såväl globala som svenska företag och organisationer i alla storlekar samt verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi vägleder våra kunder och hjälper dem att uppnå sina mål, oavsett vilken fas deras verksamhet befinner sig i.

PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet. Vi ingår i det globala nätverket PwC, som har 295 000 medarbetare i 156 länder. Det ger oss möjlighet att dela kunskaper och erfarenheter globalt och tillsammans utveckla hållbara lösningar för våra kunder.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Mimmi Svedin via mimmi.svedin@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, PwC, Delivery Center, Revisionsadministratör, Administration, Administratör, Admin, Skåne, Lund, Malmö, Service, Ekonomi

Ansök nu

Receptionist till kommande uppdrag i Lund

Administrativ assistent
Läs mer Jun 1
Drivs du av att ge god service och att arbeta med människor? Är du initiativtagande och vill ha ett jobb där arbetsuppgifterna varierar? Vi söker nu receptionister till ett kommande uppdrag i Lund. 

Om tjänsten
Som Receptionist kommer du att vara kunds ansikte utåt i en internationell miljö med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att ta emot besökare, svara i telefon samt andra administrativa arbetsuppgifter. Dina främsta arbetsredskap kommer att vara dator och telefon. För att trivas i den här rollen ser du dig som en prestigelös, öppen och nyfiken person som ser det som en självklar uppgift att skapa en god stämning på arbetsplatsen.

Tjänsten kommer att vara förlagd på dagtid, måndag till fredag med start i augusti.

I din roll som Receptionist kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Ta emot och registrera besökare och kunder i huvudreceptionen
- Hantera förfrågningar via telefon, över disk och e-mail
- På sikt kan även växel och telefoni ingå i dina arbetsuppgifter

Om dig
Vi söker en social person med ett genuint intresse för helhetslösningen kring service. Du ska trivas med att vara en knytpunkt för de anställda samt ha förmågan att lyssna, kommunicera och förstå kundens behov. Vidare tycker du att det är utvecklande att lösa dagliga problem på egen hand och ständigt vilja göra varje dag på arbetsplatsen bättre för både anställda och externa gäster.

Vi ser även att du är strukturerad och planerande samt tycker om att arbeta i grupp mot tydligt uppsatta mål.

Viktigt för tjänsten är:
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Goda kunskaper i Officepaketet
- Tidigare erfarenhet av att arbeta i växel/reception är meriterande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Julia Olander via

Julia.Olander@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Receptionist, Reception, Service, Servicemedarbetare, Telefonist, Växel, Administration, Lund, Adecco

Ansök nu

Servicemedarbetare till Sodexo i Lund

Kontorsbiträde
Läs mer Maj 23
Är du en social och serviceinriktad person? Tycker du om ett högt arbetstempo och fysiskt krävande arbetsuppgifter? Är du tillgänglig omgående? Då har Adecco uppdraget för dig!

Om jobbet
Som internservicemedarbetare på Sodexo kommer dina arbetsuppgifter vara varierande med fokus på posthantering samt utdelning av cateringbeställningar och kontorsmaterial. Din uppgift är att bidra med god service och underlätta vardagen för personalen i verksamheten. Arbetet är fysiskt krävande och innefattar en del tunga lyft och mycket rörelse i vardagen. Observera att detta inte är en administrativ tjänst. 

Arbetstiden är förlag måndag till fredag 07.30-16.30. Tjänsten som Internservicemedarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående efter överenskommelse och kommer till en början att pågå till årsskiftet med chans till förlängning därefter. 

Om dig
Vi söker dig som är en serviceminded, prestigelös och stresstålig person. Du är självgående och har lätt för att ta dig an och sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har B-körkort. Viktigt för tjänsten är också att du vill arbeta i en fysisk roll där du röra på dig i arbetet.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Om Sodexo
Sodexo erbjuder ett varierat utbud av servicetjänster till organisationer inom privat och offentlig sektor. Vår hållbarhetsplan är integrerad i våra tjänster som omfattar måltider, arbetsplats- och integrerade fastighetstjänster, förmåns-, betal- och hushållsnära tjänster. Vår mission är att bidra till ökad livskvalitet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via Matilda.Nilsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Internservicemedarbetare, Interndistribution, Posthantering, Service, Lund, Globalt, Adecco, Körkort

Ansök nu

Accountant PtP (Purchase to Payment) till ett globalt företag

Redovisningsekonom
Läs mer Jul 11
Om tjänsten
Vi söker just nu efter en Accountant PtP för ett uppdrag till Lund. Du kommer att vara en del av Finance Operations Hub som är ett team av 45 medarbetare som förmedlar ekonomisk service till alla verksamheter inom den nordiska regionen.

I rollen kommer du att bygga upp en kunskapsbas för vad avdelningarna behöver och hitta sätt att kunna leverera lösningar. Det ger dig stora möjligheter att få applicera din analytiska förmåga i syfte att ta fram förbättringar till den dagliga verksamheten. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i början på sommaren och sträcker sig till februari 2023.

I rollen som Accountant PtP kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Hantera faktureringssystemet för leverantörsfakturor.
- Upprätthålla daglig kontakt med outsourcingpartner Capgemini.
- Godkänna master data förfrågningar kopplat till ett ekonomiskt perspektiv.
- Säkerställa och planera godkännande av betalningar till leverantörer.
- Bevaka och hantera leverantörsskulder från interna och externa leverantörer.
- Driva på utveckling löpande genom implementering av moderna metoder eller verktyg: Automation, analys, data modellering etc.

Om dig
Vi söker dig med minst två års erfarenhet av liknande roller (redovisning, finans, leverantörsskulder eller dataposter). Alternativt är du nyutexaminerad och har erfarenhet av liknande uppdrag från sommar- eller projektuppdrag. För att lyckas i rollen är du driven och lösningsorienterad, du har ett analytiskt tankesätt och är en utmärkt kommunikatör. Vidare är du en lagspelare som bidrar med energi till teamet, samtidigt som du tar ägandeskap för dina egna uppgifter.

Som person är du strukturerad och ansvarsfull, du är nyfiken och drivs av att utvecklas i rollen, samtidigt som du med din erfarenhet kan bidra till att effektivisera arbetet.

Har du tidigare erfarenhet i SAP är detta meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
- Mycket goda kunskaper i Excel
- Erfarenhet av automationsverktyg (Power Automate, Visual Basic, Scripting etc.)
- Kan svenska flytande och engelska på affärsnivå

Om Adecco
Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Adecco Group är en av världens ledande leverantörer av HR-lösningar och ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Som konsult hos oss får du möjligheten att arbeta hos flera av våra spännande kunder och varje dag utveckla dig själv och dina kompetenser. Ta chansen att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss på Adecco!
Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.
Uppdraget erbjuder dig varierande och spännande utmaningar där du får goda möjligheter att utvecklas i en global organisation. Det är ett meningsfullt uppdrag i en organisation med en innovativ miljö och märkbar påverkan i omvärlden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Axel Wrangel via axel.wrangel@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonomi, redovisning, leverantörsfakturor, faktureringssystem, dataposter, automationsverktyg, företagsekonomi, Lund

Ansök nu

Kommunikationsassistent till globalt förpackningsföretag

Informationsassistent
Läs mer Jun 29
Om tjänsten
Som kommunikationsassistent kommer du att arbeta med den interna kommunikationen hos vår kund. Du kommer i samarbete med kollegor hjälpa till att planera, verkställa och följa upp på olika kommunikationsaktiviteter, publicera nyheter på intranätet samt andra interna kanaler.

I din roll som kommunikationsassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Skapa och publicera innehåll i olika interna kanaler
• Planera och driva olika aktiviteter inom kommunikation
• Hantera förfrågningar från sponsorer

Tjänsten som kommunikationsassistent är ett konsultuppdrag på 30h/vecka som påbörjas 15 augusti, och förväntas pågå till 22 juni 2023.

Om dig
Vi söker dig med arbetslivserfarenhet som har innefattat mycket kommunikation med andra människor, exempelvis reception.
Har du en utbildning inom kommunikation är detta meriterande. Det är också ett stort plus i kanten om du har jobbat på ett större, gärna globalt bolag.
För att lyckas i rollen besitter du en stor social kompetens och har en utmärkt kommunikativ förmåga, som person är du driven och självgående.

Vidare ser vi att du har goda kunskaper i Microsoft och dess applikationer.

Viktigt för tjänsten är:

• Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.
• Stor social kompetens
• Goda kunskaper i Microsoft

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.
I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar och outsourcing fördelat på 31 kontor runtom i hela landet. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens självklara val. Naturligtvis är vi ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kommunikationsassistent, kommunikation, kommunikatör, Lund, Skåne, Adecco

Ansök nu

Junior Revisor till kommande uppdrag

Revisor
Läs mer Jun 9
Har du några års erfarenhet av revisionsyrket och vill utvecklas inom området? Vi på Adecco söker nu drivna juniora revisorer till framtida uppdrag. Genom att arbeta som konsult hos oss får du snabbt konkurrenskraftiga erfarenheter samtidigt som du får möjlighet till kontinuerlig utveckling inom ditt kompetensområde! Dessutom kan du fortsätta att bygga upp ditt professionella nätverk av värdefulla kontakter.

Om tjänsten
Vi söker en junior revisor med en stark analytisk förmåga, är nyfiken och driven. Vi söker dig som vill vara en del i ett prestigelöst team med stort kundfokus.

I din roll som junior revisor kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära:

• Kontering av löner
• Leverantörsreskontra
• Bokföring
• Moms
• Förberedelse av statistik
• Förbereda och lägga upp journaler
• Avstämning
• Månadsrapportering

Observera att vi genom denna annons söker kandidater för framtida uppdrag. Vi får in en hel del uppdrag inom området och etablerar därför gärna kontakt med dig som skulle vara intresserad att ta dig an en ny utmaning.

Om dig
För att passa i rollen tror vi att du är en person med mycket energi, stark drivkraft för resultat och har en god kommunikationsförmåga.

Som person är du nyfiken, snabblärd och har ett ständigt förbättringstänk. För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 2 års erfarenhet från revisionsbyrå.

Viktigt för tjänsten:

• Minst 2 års erfarenhet från revisionsbyrå
• Utmärkta kunskaper i Excel
• Behärskar svenska flytande, engelska kunskaper på affärsnivå

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomi, Revision, Bokföring, Adecco, Skåne

Ansök nu

Lagermedarbetare till globalt företag i Lund

Lagerarbetare
Läs mer Jun 7
Om tjänsten
Som Lagermedarbetare kommer du att arbeta med plock och pack av reservdelar till produktionsmaskiner. Du kommer jobba på den ankommande avdelningen med att ta emot gods som ska läggas in och hanteras i kundens affärssystem. Vår kund är ett globalt förpackningsföretag med säte i Lund. Arbetstiden är förlagd kvällstid måndag till torsdag 15.30-00.00 och fredag 14.28-19.00. Uppdraget är på heltid med start omgående och kommer till en början att pågå i 3 månader med chans till förlängning.

I din roll som Lagermedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Packa reservdelar efter order

- Hantera ordrar utifrån datorsystem

Tjänsten som Lagermedarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från lager eller produktion och som har tidigare datorvana.

Vidare ser vi att du är självgående och ansvarstagande. Du värdesätter noggrannhet och har lätt för att sätt dig in i nya arbetsuppgifter. Du gillar att jobba mot uppsatta mål och att överträffa förväntan. För tjänsten är det även viktigt att kunna jobba självgående såväl som i ett team.

Viktigt för tjänsten är:
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom lager eller produktion
- Noggrannhet
- Ansvarstagande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Julia Olander via

Julia.Olander@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lagermedarbetare, Lager, Logistik, Produktion, Order, Skeppning, Globalt, Lund, Förpackning, Malmö, Adecco, truckkort

Ansök nu

Maskinoperatör till globalt förpackningsföretag i Lund

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Maj 27
Om tjänsten
Vår kund är ett globalt förpackningsföretag med säte i Lund. Som Maskinoperatör kommer du att jobba vid en maskin som producerar sugrör. Utöver att operera maskinen kommer du även ansvara för justeringar och tekniska problem. Du arbetar nära en tekniker där ni hjälps åt med problemlösning. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag kl. 08-17. 

I din roll som Maskinoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Operera maskinen
- Justeringar av maskin 
- Teknisk problemlösning

Tjänsten som Maskinoperatör är ett konsultuppdrag med start 13 juni och kommer till en början att pågå fram till den 30 september. 

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom produktion eller industri. Du tidigare teknisk erfarenhet alt. ett stort tekniskt intresse. Vidare ser att du som person är ansvarstagande, har lätt för att sätta dig in nya arbetsuppgifter och en stor förståelse för kvalitet. Du trivs i en roll där du får jobba med problemlösning och tillsammans med ditt team komma framåt. 

Viktigt för tjänsten är:
- Goda kunskaper i svenska och engelska. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via Matilda.Nilsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Maskinoperatör, Teknisk operatör, Teknik, Förpackning, Lund, Produktion, Industri, Adecco, Malmö

Ansök nu

Supplier Coordinator to Global packaging company

Inköpare
Läs mer Maj 23
About the role
As Supplier Coordinator you will be responsible for local Supply Management activities and convert factories in line with strategies, processes and KPI´s. You will identify and implement cost savings initiatives and also track and report supplier performance, including support supplier development and performance improvement. The role also focuses on supporting the operational purchasing team whenever required.

As a Supplier Coordinator your major responsibilities include:

• Drive sourcing and contracting activities as per strategies for your assigned categories with a view to unlock values, reduce risks and successfully address requests from internal stakeholders
• Support the local Supply management team in delivering regional/global projects locally where required
• Build and follow-up on detailed action plans to achieve assigned yearly KPI´s for relevant categories/factories
• Actively engage with stakeholders across the business at local and global levels, building strong relationships and ensuring an early involvement of Supply management in projects
• Ensure the company´s master data on assigned suppliers and contracts is maintained and continuously up-to-date

The role as Supplier Coordinator is a consultant assignment for 12 months, with start as soon as possible. The office is based in Lund.

About you
We are looking for someone with an academic degree in Economics, Logistics or Business management or other relevant area and who has minimum 3 years´ work experience in a similar role in an international environment. You have excellent skills in communication and negotiation and you have an energetic and structured approach. To succeed in this role you also need to be able to influence cross-functionally at all levels and have the capacity to work independently and as part of a team. You also take ownership and have a high drive for results.

Qualities we´re looking for in this role:

• Academic degree in Economics/Logistics/Business management or other relevant area
• Minimum 3 years´ work experience from a similar role, in an international environment
• Fluency in English and one Nordic language
• Proficient in Microsoft Office
• Experience in SAP as ERP system and Ariba in e-procurement is an advantage
• Experience from the food industry is an advantage but no requirement

We will attribute great importance to personal suitability.

About Adecco
Adecco is the world´s largest recruitment and staffing, and our most important asset is our qualified employees. With us and on our customer assignments, you as a consultant to be appreciated for your skills that makes a difference! Your experience will grow as well as your social and professional network. Adecco can offer you the possibility of interesting assignments at attractive companies, for services that may never come out in the open market.

Contact details
If you have questions about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter:

Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se

If you have questions about registration, please contact our support: info@adecco.se

Welcome with your application!

Keywords
Supply Coordinator, Supply chain, Logistics, Lund, Adecco

Ansök nu

Administratör med servicekänsla till kommande uppdrag

Administrativ assistent
Läs mer Jun 13
Om tjänsten
Är du i början av din administrativa karriär och samtidigt nyfiken på ekonomibranschen? Vi söker just nu flera administratörer för heltidsarbete med placering i Malmö/Lund-området med omnejd.

I rollen som administratör arbetar du huvudsakligen med enklare administration i form av dokumentation, bearbetning av kundmaterial samt granskning av ekonomiska underlag. I arbetet är datorn ditt främsta redskap och du rör dig i ett flertal olika datasystem. Din roll innefattar även olika kontaktytor, såväl internt som externt, där din goda känsla för service i kombination med samarbetsförmågan är avgörande.

Arbetstiderna är vanligtvis förlagda måndag till fredag 8.00-17.00, men kan även variera beroende på arbetsbelastning. Arbetet sker huvudsakligen på plats.

Tjänsten som administratör är ett konsultuppdrag som beräknas fortlöpa under minst 6 månader, med god möjlighet till förlängning. För rätt person kan det på sikt komma att bli aktuellt med en anställning direkt hos företaget. Start sker enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig med en avslutad gymnasieutbildning och som drivs av att arbeta mycket noggrant och strukturerat. I rollen som administratör kommer du ha en betydande roll för verksamheten där din goda kommunikationsförmåga är av största vikt.

Tidigare erfarenhet av en administrativ roll ser vi inte som ett krav. Du har med fördel tidigare erfarenhet från servicebranschen där ditt positiva sätt och vilja att utvecklas istället gör att du kommer lyckas. Att du har en stark känsla för service och trivs med dator samt telefon som främsta arbetsredskap ser vi som en förutsättning.

Det dagliga arbetet kräver att du som person är stresstålig samt har en förmåga att kunna prioritera och hantera olika arbetsmoment utan att tumma på din noggrannhet och kvalitet. Du är även en lagspelare som gärna stöttar och bistår dina kollegor där det behövs.

Viktigt för tjänsten
• Serviceinriktad och prestigelös personlighet
• Trivs att arbeta i en fartfylld miljö med ett högt tempo
• God datorvana
• Flytande engelska och svenska i både tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Adecco Group är en av världens ledande leverantörer av HR-lösningar och ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag.

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.

Som konsult hos oss får du möjligheten att arbeta hos flera av våra spännande kunder och varje dag utveckla dig själv och dina kompetenser. Ta chansen att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss på Adecco!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Mimmi Svedin via mimmi.svedin@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

 

Sökord
Adecco, Skåne, Malmö, Lund, Administratör, Administration, Service, Ekonomi, Assistent, Heltid, Skåne

Ansök nu

Supply Chain Manager

Inköpare
Läs mer Maj 23
About the role
We are looking for a Supply Chain Manager for our international customer in Lund who will join the team for 5 months. Supplier Management is the procurement function responsible for sourcing, contracting, and managing their supplier base. They are managing the procurement capability growth, direct supplier management, and the development of Global Category Strategies. Supplier Management also supports all Processing Solutions & Equipment projects and installations, securing the seamless delivery of integrated offerings. The Supplier Management team ensures that they have a high-performing supplier base and clear category strategies.

For our customer, we are searching for a Supplier Manager within the client´s electrical cabinet area.The role as Supply Chain Manager is a consultant assignment for approximately 5 months with starting date 2022.06.06. The office is based in Lund. 

As a Supply Chain Manager your major responsibilities includes:

• Supplier relationships
• Negotiations
• Finding and realizing cost reduction opportunities
• Ensuring supplier performance with regards to on time deliveries and compliance with general internal requirements
• You will also contribute to category strategy creation and be part of the implementation of these
• Support re-sourcing processes through the preparation, analysis and consolidation of RFIs and RfQs documents

Skill Requirements
• Experience from Supplier Management function in an international global context (will be considered a plus.)
• The position demands a good level of commercial, relational and negotiation skills.
• It is required a good/advanced level of Excel.

Education:
• University degree within Economics or Engineering.

Soft skills:
• As a person you are results-oriented, self-driven, and have strong communication skills.
• To build and maintain successful relations with stakeholders comes naturally to you. You can get others to see and believe your points, and you are analytical, methodical, and efficient.

About Adecco
Adecco is the world´s largest recruitment and staffing, and our most important asset is our qualified employees. With us and on our customer assignments, you as a consultant to be appreciated for your skills that makes a difference! Your experience will grow as well as your social and professional network. Adecco can offer you the possibility of interesting assignments at attractive companies, for services that may never come out in the open market.

Contact details
If you have questions about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter:

Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se

If you have questions about registration, please contact our support: info@adecco.se

Welcome with your application!

We kindly ask you to write your application in English.

Keywords
Supply Chain Manager, supply chain, Malmö, Lund, Adecco

Ansök nu

Supply Chain Manager to Global packaging company

Materialplanerare
Läs mer Maj 23
About the role
As Supply Chain Manager you will be in the front to deliver Supply Management profession throughout Nordics and Baltics as part of the North Europe team. You will deliver and ensure end to end sourcing, contracting and performance. You will also be part of developing and implementing sourcing strategies, initiatives in purchasing categories and contract frameworks to put the company ahead of competition.

As a Supply Chain Manager your major responsibilities include:

• Drive sourcing and contracting activities with project teams
• Prepare and negotiate agreements
• Be responsible for implementing category strategies and also cost, quality, delivery and service performance
• Drive the optimization of the supplier base and supplier performance
• Drive accuracy of master data on suppliers, contracts and materials
• Responsible for savings reporting, control and follow-up
• Support the daily operational purchasing team

The role as Supply Chain Manager is a consultant assignment for 12 months, with start as soon as possible. The office is based in Lund.

About you
We are looking for someone with an academic degree in Economics, Logistics or Business management or other relevant area. You have excellent skills in communication and negotiation and you have an energetic and structured approach. To succeed in this role you also need to be able to influence cross-functionally at all levels and have the capacity to work independently and as part of a team. You also take ownership and have a high drive for results.

Qualities we´re looking for in this role:

• Academic degree in Economics/Logistics/Business management or other relevant area
• Fluency in English and one Nordic language
• Proficient in Microsoft Office and experience in SAP
• Experience from a purchasing role in an international environment
• Engineering background or experience from an engineering company is an advantage but no requirement

We will attribute great importance to personal suitability.

About Adecco
Adecco is the world´s largest recruitment and staffing, and our most important asset is our qualified employees. With us and on our customer assignments, you as a consultant to be appreciated for your skills that makes a difference! Your experience will grow as well as your social and professional network. Adecco can offer you the possibility of interesting assignments at attractive companies, for services that may never come out in the open market.

Contact details
If you have questions about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter:

Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se

If you have questions about registration, please contact our support: info@adecco.se

Welcome with your application!

Keywords
Supply chain manager, Supply chain, Logistics, Lund, Adecco

Ansök nu

Accountant PtP (Purchase to Payment) till ett globalt företag

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 3
Om tjänsten
Vi söker just nu efter en Accountant PtP för ett uppdrag till Lund. Du kommer att vara en del av Finance Operations Hub som är ett team av 45 medarbetare som förmedlar ekonomisk service till alla verksamheter inom den nordiska regionen.

I rollen kommer du att bygga upp en kunskapsbas för vad avdelningarna behöver och hitta sätt att kunna leverera lösningar. Det ger dig stora möjligheter att få applicera din analytiska förmåga i syfte att ta fram förbättringar till den dagliga verksamheten. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i början på sommaren och sträcker sig till februari 2023.

I rollen som Accountant PtP kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Hantera faktureringssystemet för leverantörsfakturor.
- Upprätthålla daglig kontakt med outsourcingpartner Capgemini.
- Godkänna master data förfrågningar kopplat till ett ekonomiskt perspektiv.
- Säkerställa och planera godkännande av betalningar till leverantörer.
- Bevaka och hantera leverantörsskulder från interna och externa leverantörer.
- Driva på utveckling löpande genom implementering av moderna metoder eller verktyg: Automation, analys, data modellering etc.

Om dig
Vi söker dig med minst två års erfarenhet av liknande roller (redovisning, finans, leverantörsskulder eller dataposter). Alternativt är du nyutexaminerad och har erfarenhet av liknande uppdrag från sommar- eller projektuppdrag. För att lyckas i rollen är du driven och lösningsorienterad, du har ett analytiskt tankesätt och är en utmärkt kommunikatör. Vidare är du en lagspelare som bidrar med energi till teamet, samtidigt som du tar ägandeskap för dina egna uppgifter.

Som person är du strukturerad och ansvarsfull, du är nyfiken och drivs av att utvecklas i rollen, samtidigt som du med din erfarenhet kan bidra till att effektivisera arbetet.

Har du tidigare erfarenhet i SAP är detta meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
- Mycket goda kunskaper i Excel
- Erfarenhet av automationsverktyg (Power Automate, Visual Basic, Scripting etc.)
- Kan svenska flytande och engelska på affärsnivå

Om Adecco
Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Adecco Group är en av världens ledande leverantörer av HR-lösningar och ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Som konsult hos oss får du möjligheten att arbeta hos flera av våra spännande kunder och varje dag utveckla dig själv och dina kompetenser. Ta chansen att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss på Adecco!
Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.
Uppdraget erbjuder dig varierande och spännande utmaningar där du får goda möjligheter att utvecklas i en global organisation. Det är ett meningsfullt uppdrag i en organisation med en innovativ miljö och märkbar påverkan i omvärlden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Axel Wrangel via axel.wrangel@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonomi, redovisning, leverantörsfakturor, faktureringssystem, dataposter, automationsverktyg, företagsekonomi, Lund

Ansök nu

Project Cost Controller till en innovativ organisation

Financial controller
Läs mer Jun 16
Om tjänsten
Vi söker just nu en Project Cost Controller till ett uppdrag i Lund. Den huvudsakliga uppgiften är att stötta projektledningen med kostnader, work breakdown structure (WBS), kontrollera kontostrukturen och samhörande tekniker för att kunna se över, kontrollera och rapportera i samband med leverans av projektet.
Du kommer att självständigt hantera, undersöka och bibehålla kostnader inom ramarna av projektet med förmågan att ständigt sträva efter förbättringar. I rollen rapporterar du direkt till Project Control Manager men tilldelas ett eget delprojekt och leder själv alla kostnadshanteringsuppgifter.

Arbetsuppgifter som förekommer:
• Stötta projektledning med kostnadshantering
• Ta ägandeskap av kontrolluppskattning och budgethantering inom tilldelade delprojekt
• Organisera och leda EAC granskningar för alla utsedda delprojekt varje månad
• Stötta tjänade värderapporter, variansanalys inom ramen av projektet
Utöver detta kan andra arbetsuppgifter förekomma.

Om dig
Du som söker tjänsten har minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Detta innebär erfarenhet av större EPCC-projekt – relevant erfarenhet som projektkontroller och projektleverans. Vidare har du god förståelse för Earned Value Management (Intjänat värde projektledning) och liknande analyser.
Som person är du professionell i din yrkesroll, har förmåga att arbeta självständigt med mycket ansvar. Vi ser även att du har god förmåga att kommunicera samt engagera berörda parter involverade i projektet. I ditt dagliga arbete är du flexibel och har en förståelse för hur du ska prioritera ditt arbete.

Viktigt för tjänsten är:
• Erfarenhet av budgethantering, distribuering och prognoser
• Mycket goda kunskaper i Excel
• Erfarenhet av samverkan med ekonomiavdelningen samt affärssystem och redovisningssystem.

Om Adecco
Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Adecco Group är en av världens ledande leverantörer av HR-lösningar och ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Som konsult hos oss får du möjligheten att arbeta hos flera av våra spännande kunder och varje dag utveckla dig själv och dina kompetenser. Ta chansen att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss på Adecco!
Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.
Uppdraget erbjuder dig varierande och spännande utmaningar där du får goda möjligheter att utvecklas i en global organisation. Det är ett meningsfullt uppdrag i en organisation med en innovativ miljö och märkbar påverkan i omvärlden.

Uppdraget erbjuder dig varierande och spännande utmaningar där du får goda möjligheter att utvecklas i en global organisation. Det är ett meningsfullt uppdrag i en organisation med en innovativ miljö och märkbar påverkan i omvärlden.

Ansökan behöver komma in så snart som möjligt - dröj ej med att söka!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Axel Wrangel via axel.wrangel@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: Controller, Projektcontroller, Cost controlling, budgetarbete, ekonomisystem, ERP, EPCC, företagsekonomi, Lund

Ansök nu

Administrativ assistent till ledande tekniskt företag

Administrativ assistent
Läs mer Jun 3
Om tjänsten
Som Administrativ Assistent har du en viktig roll i att hjälpa till att få processer och arbetssätt att fungera problemfritt. Du kommer att arbeta med varierande administrativa uppgifter samt agera som ett stöd för verksamhetens chefer och medarbetare. Kontoret är beläget i Lund och du ingår i ett team på ungefär 8 personer. Arbetet innefattar orderhantering, hantering av administrativa delar i on- och offboarding samt evenemangsplanering.

I din roll som Administrativ Assistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Koordinering, planering och utförande av förändringsarbete på kontoret
• Support till chefer och medarbetare i de administrativa systemen
• Uppdatera Sharepoints

Tjänsten som Administrativ Assistent är ett vikariat på 100% med start omgående. Möjligheter för distansarbete finns.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i en internationell, mångkulturell arbetsmiljö och som är en team player med utmärkt kommunikationsförmåga. För att lyckas i rollen talar du flytande engelska och har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du brinner för administration och du har ett pedagogiskt förhållningssätt.

Vidare ser vi att du är flexibel och lösningsorienterad. Du trivs i en planerande och organiserande roll där du får möjlighet att självständigt driva projekt och hitta lösningar eller förbättringsförslag.

Viktigt för tjänsten är:

• Erfarenhet av administrativt arbete
• Utmärkt kommunikationsförmåga både på svenska och engelska
• God kunskap inom informationssystem och informationsteknik samt Office-paketet
• Erfarenhet av SAP är meriterande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Adecco Group är en av världens ledande leverantörer av HR-lösningar och ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Som konsult hos oss får du möjligheten att arbeta hos flera av våra spännande kunder och varje dag utveckla dig själv och dina kompetenser. Ta chansen att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss på Adecco!
Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se alt
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Administratör, Administrativ Assistent, Lund, Adecco

Ansök nu

Extrajobb för kommande uppdrag

Lagerarbetare
Läs mer Maj 23
Är du student eller har en annan sysselsättning på 50% och vill jobba extra inom lager och produktion?

Om tjänsten
Som student i Adeccos uthyrningsverksamhet kommer du arbeta som ambulerande konsult hos våra kunder i Lund.

Vi söker efter personer som lätt kan anpassa sig till olika typer av arbetsmiljöer och arbetstider och som tycker om att arbeta fysiskt och i ett högt tempo.
Vi ser gärna att du som person är flexibel, anpassningsbar och självgående med en positiv inställning till ditt arbete. Vidare ser vi att du trivs med att arbeta i team såväl som självständigt.
Arbetstiderna kan variera och är ofta förlagt veckodagar fm,em/kväll eller natt. Som ambulerande konsult i vår uthyrningsverksamhet bör man vara tillgänglig för jobb minst 3 dagar i veckan.

I din roll som behovsanställd hos Adecco kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Pakethantering och sortering
- Lager- och terminalarbete
- Arbete i produktionsmiljö

- Truckkörning

Om dig
Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % och som kan uppvisa intyg på detta.
Vi ser gärna att du har körkort B och tillgång till bil då det finns begränsade möjligheter att transportera sig med kollektivtrafik till vissa av våra kunder. Det är meriterande om du innehar truckkort då många av våra kunder kräver detta.

Viktigt för tjänsten är:

-Du har en sysselsättning på minst 50 % vilket innefattar studier eller annat arbete och kan uppvisa detta med intyg
- Hög arbetsmoral
- Flexibelt schema och möjlighet att jobba med kort varsel
- Kan hantera fysiskt krävande arbetsuppgifter

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Caroline Berggren via Adecco Caroline.berggren@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lager, Logistik, Pakethantering, Paketsortering, Terminal, Extrajobb, Student, Deltidsjobb, Truck, Truckkörning, Adecco, Malmö, Produktion, terminalmedarbetare, Eslöv, Lund

Ansök nu

Sommarjobb som Truckförare hos AR Packaging

Truckförare
Läs mer Maj 6
Har du erfarenhet av att köra motviktstruck och är du intresserad av ett sommarjobb med start omgående? AR Packaging söker nu B1 förare för arbeta i deras produktion.   

Om tjänsten
Som Truckförare kommer du att arbeta med truckkörning hos AR Packaging i Lund. Du kommer framför allt att köra motviktstruck men det kan förekomma truckkörning med andra truckar. Arbetet sker i produktionsmiljö och erfarenhet av motviktstruck är ett krav. Då produktionen har kopplingar till livsmedelsindutrin har arbetsplatsen av kvalitetsskäl ett nikotinförbud.

Uppdraget är en sommaranställning hos AR Packaging på heltid med start omgående, enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda på dagtid, måndag till fredag. Tiderna är ca 7-15.30 och anställningen pågår till slutet av augusti. 

I din roll som Truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Truckkörning med motvikstruck
- Truckkörning med andra trucktyper

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att kör motviktstruck samt andra typer av truckar, gärna inom produktion. Vidare ser vi att du är en teamspelare som inte rädds att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du är en förebild för dina kollegor och hjälper gärna till. Vidare är du van att arbeta mot uppsatta mål. Din tidigare erfarenhet gör att du kan prioritera arbetsuppgifter och arbetar på ett flexibelt sätt samtidigt som du är serviceminded och jobbar alltid med kunden i fokus.

Viktigt för tjänsten är:
- A1-4 och B1 truckkort
- Tidigare erfarenhet av att köra motviktstruck
- B-körkort

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Julia Olander via Julia.Olander@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Truck, Truckförare, Motviktstruck, Truckkort, AR Packaging, Produktion, Logistik, Adecco, Förpackning, Malmö, Lund, Eslöv, Heltid, Sommar, Sommarjobb

Ansök nu

Extrajobb som testare i Lund

Kvalitetsmätare, metallprodukter
Läs mer Apr 25
Har du en flexibel vardag och söker ett givande extraarbete? Vill du arbeta i en internationell miljö på ett ledande förpackningsföretag? Då skall du söka så fort som möjligt!

Om jobbet
Vår kund är ett internationellt företag som arbetar inom förpackningsindustrin med säte i Lund. Till vår kunds testverksamhet söker vi nu personal för extraarbete vid behov. Arbetsuppgifterna innebär främst kvalitetstester på förpackningar och material och servicearbete i labb- och industrimiljö men kan komma att utökas med tiden.

Arbetet är förlagt till dagtid på vardagar kl. 8-16.30 och arbetspass erbjuds vid behov.

Om dig
Som person är du flexibel, serviceinriktad och arbetsvillig. Din initiativförmåga och noggrannhet är egenskaper som kommer uppskattas och underlätta arbetet hos vår kund. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp och har inget emot monotona arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har ett flexibelt schema och att du kan ställa upp med kort varsel vid behov.

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Julia Olander via Julia.Olander@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Labb, Labbassistent, Laboratorium, Mätningar, Data, Kemi, Natur, Bioteknik, Student, Extrajobb, Adecco, Lund, Malmö, Skåne

Ansök nu

Junior Revisor till kommande uppdrag

Revisor
Läs mer Apr 4
Har du några års erfarenhet av revisionsyrket och vill utvecklas inom området? Vi på Adecco söker nu drivna juniora revisorer till framtida uppdrag. Genom att arbeta som konsult hos oss får du snabbt konkurrenskraftiga erfarenheter samtidigt som du får möjlighet till kontinuerlig utveckling inom ditt kompetensområde! Dessutom kan du fortsätta att bygga upp ditt professionella nätverk av värdefulla kontakter.

Om tjänsten
Vi söker en junior revisor med en stark analytisk förmåga, är nyfiken och driven. Vi söker dig som vill vara en del i ett prestigelöst team med stort kundfokus.

I din roll som junior revisor kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära:

• Kontering av löner
• Leverantörsreskontra
• Bokföring
• Moms
• Förberedelse av statistik
• Förbereda och lägga upp journaler
• Avstämning
• Månadsrapportering

Observera att vi genom denna annons söker kandidater för framtida uppdrag. Vi får in en hel del uppdrag inom området och etablerar därför gärna kontakt med dig som skulle vara intresserad att ta dig an en ny utmaning.

Om dig
För att passa i rollen tror vi att du är en person med mycket energi, stark drivkraft för resultat och har en god kommunikationsförmåga.

Som person är du nyfiken, snabblärd och har ett ständigt förbättringstänk. För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 2 års erfarenhet från revisionsbyrå.

Viktigt för tjänsten:

• Minst 2 års erfarenhet från revisionsbyrå
• Utmärkta kunskaper i Excel
• Behärskar svenska flytande, engelska kunskaper på affärsnivå

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomi, Revision, Bokföring, Adecco, Skåne

Ansök nu

Rekryterare till globalt förpackningsföretag

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Maj 18
Om tjänsten
Som rekryterare kommer du att ansvara för rekryteringsprocessen från ax till limpa. Du kommer genom kompetensbaserad intervjuteknik samt med hjälp av forskningsbaserade testverktyg att rekrytera olika kompetenser på olika nivåer och står som ytterst ansvarig för att processen går i mål. Du ingår i ett professionellt och högpresterande team av rekryterare och jobbar tätt ihop med företagets linjechefer och HR-avdelning. Företaget är beläget i Lund.

I din roll som rekryterare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Ansvara för hela rekryteringsprocessen
• Ge rådgivning rekryteringsfrågor till linjechefer
• Sköta urval, hålla kompetensbaserade intervjuer, samt tolka personlighets- och logiktester

Tjänsten som rekryterare är ett konsultuppdrag på 3 månader med chans till förlängning, start omgående.

Om dig
Vi söker dig som brinner för att hitta nya talanger. Du har en examen inom HR eller annan relevant utbildning, och har jobbat några år som rekryterare eller HR-generalist. Du trivs med att arbeta i en internationell miljö, och behärskar såväl svenska som engelska på professionell nivå. Som person är du strukturerad och noggrann, du är van vid att arbeta mot deadlines utan att tumma på kvalité.

Viktigt för tjänsten är:

• Examen inom HR
• Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
• Tidigare erfarenhet av kompetensbaserad intervjuteknik är meriterande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Adecco Group är en av världens ledande leverantörer av HR-lösningar och ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Som konsult hos oss får du möjligheten att arbeta hos flera av våra spännande kunder och varje dag utveckla dig själv och dina kompetenser. Ta chansen att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss på Adecco!
Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se alt. 0736 84 72 01

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Rekryterare, HR, Adecco, Skåne, Lund

Ansök nu

Support Sales Administration Officer for a global company

Administrativ assistent
Läs mer Maj 2
About the role
As a Support Sales Administration Officer you will be a part of a team supporting the European, Turkish and Northern Western African customer base. The responsibility of the team is to support different teams with administrative tasks for the spare part orders, from initial contact with the customer, to co-ordination and follow-up of transportation to the customer´s destination.

You will be a key player in the organization and you will be responsible for driving customer satisfaction in a direction that aims to increase Service, Performance and Quality.

As a Support Sales Administration Officer your work will be divided between front-line operation and second-line operation.
Here´s what a Support Sales Administration Officer can expect in the day-to-day:

Be the front-line operator in one or more languages (~75% of work)

• Main point of contact for customers & market companies for parts orders and inquiries.
• Respond to incoming orders and queries per phone and e-mail, utilizing a network of colleagues & external partners for support
• Execute order administration tasks in SAP and other internal tools & systems.
• Follow-up on orders, service level agreements and other key measurements.
• Assure that transport to each customer is done in the right time, and at the lowest cost.
• Work in close cooperation with the European market companies & internal departments

Be the second-line operator in one or more of the following areas (~25% of work)

• Issue purchase orders and follow up on deliveries from suppliers
• Preventive housekeeping of pending orders via our IT systems and reporting tools
• Participate in Daily Management and other activities to constantly improve the operation
• Responsible for driving and maintaining our Quality Management System (QMS)

This is a consultant assignment for approximately 3 months with starting date 16th of May. The office is based in Lund.
We kindly ask you to write your resumé in English.

About you
We are looking for someone who is service minded, result oriented and able to work both independently and together with others towards set goals. This person also needs to be able to easily and on a detailed level understand work instructions, work processes and administrative tools.

Qualities we´re looking for in this role:

• Excellent communication and networking skills
• Ability to take initiatives and drive for changes
• Fluent in English. Additional European languages or Turkish is seen as a strong advantage
• Knowledge within the logistics area and IT is an advantage, but not a requirement

We will attribute great importance to personal suitability.

About Adecco
Adecco is the world´s largest recruitment and staffing, and our most important asset is our qualified employees. With us and on our customer assignments, you as a consultant to be appreciated for your skills that makes a difference! Your experience will grow as well as your social and professional network. Adecco can offer you the possibility of interesting assignments at attractive companies, for services that may never come out in the open market.

Contact details
If you have questions about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter:
Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se

If you have questions about registration, please contact our support: info@adecco.se

Welcome with your application!
We kindly ask you to write your application in English.

Keywords
Sales, Administration, English, Lund, Adecco

Ansök nu

Lagermedarbetare till globalt företag i Lund

Lagerarbetare
Läs mer Maj 17
Om tjänsten
Som Lagermedarbetare kommer du att arbeta med plock och pack av reservdelar till produktionsmaskiner. Utifrån order packar du reservdelar som skeppas ut till kunder runt om i världen. Truckkörning är även en del av arbetet. Vår kund är ett globalt förpackningsföretag med säte i Lund. Arbetstiden är förlagd 2-skift måndag till fredag 06.00-14.00 och 13.50-21.30. Uppdraget är på heltid med start omgående och kommer till en början att pågå i 3 månader med chans till förlängning. 

I din roll som Lagermedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Packa reservdelar efter order

- Hantera ordrar utifrån datorsystem

- Truckkörning

Tjänsten som Lagermedarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från lager, produktion eller truckkörning och som har tidigare datorvana.

Vidare ser vi att du är självgående och ansvarstagande. Du värdesätter noggrannhet och har lätt för att sätt dig in i nya arbetsuppgifter. Du gillar att jobba mot uppsatta mål och att överträffa förväntan. För tjänsten är det även viktigt att kunna jobba självgående såväl som i ett team. 

Viktigt för tjänsten är:
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom lager eller produktion
- Noggrannhet
- Ansvarstagande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ingrid Sönegård via Ingrid.Sonegard@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lagermedarbetare, Lager, Logistik, Produktion, Order, Skeppning, Globalt, Lund, Förpackning, Malmö, Adecco, truckkort

Ansök nu

Administratör med servicekänsla till kommande uppdrag

Administrativ assistent
Läs mer Maj 11
Om tjänsten
Är du i början av din administrativa karriär och samtidigt nyfiken på ekonomibranschen? Vi söker just nu flera administratörer för heltidsarbete med placering i Malmö/Lund-området med omnejd.

I rollen som administratör arbetar du huvudsakligen med enklare administration i form av dokumentation, bearbetning av kundmaterial samt granskning av ekonomiska underlag. I arbetet är datorn ditt främsta redskap och du rör dig i ett flertal olika datasystem. Din roll innefattar även olika kontaktytor, såväl internt som externt, där din goda känsla för service i kombination med samarbetsförmågan är avgörande.

Arbetstiderna är vanligtvis förlagda måndag till fredag 8.00-17.00, men kan även variera beroende på arbetsbelastning. Arbetet sker huvudsakligen på plats.

Tjänsten som administratör är ett konsultuppdrag som beräknas fortlöpa under minst 6 månader, med god möjlighet till förlängning. För rätt person kan det på sikt komma att bli aktuellt med en anställning direkt hos företaget. Start sker enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig med en avslutad gymnasieutbildning och som drivs av att arbeta mycket noggrant och strukturerat. I rollen som administratör kommer du ha en betydande roll för verksamheten där din goda kommunikationsförmåga är av största vikt.

Tidigare erfarenhet av en administrativ roll ser vi inte som ett krav. Du har med fördel tidigare erfarenhet från servicebranschen där ditt positiva sätt och vilja att utvecklas istället gör att du kommer lyckas. Att du har en stark känsla för service och trivs med dator samt telefon som främsta arbetsredskap ser vi som en förutsättning.

Det dagliga arbetet kräver att du som person är stresstålig samt har en förmåga att kunna prioritera och hantera olika arbetsmoment utan att tumma på din noggrannhet och kvalitet. Du är även en lagspelare som gärna stöttar och bistår dina kollegor där det behövs.

Viktigt för tjänsten
• Serviceinriktad och prestigelös personlighet
• Trivs att arbeta i en fartfylld miljö med ett högt tempo
• God datorvana
• Flytande engelska och svenska i både tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Adecco Group är en av världens ledande leverantörer av HR-lösningar och ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag.

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.

Som konsult hos oss får du möjligheten att arbeta hos flera av våra spännande kunder och varje dag utveckla dig själv och dina kompetenser. Ta chansen att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss på Adecco!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Mimmi Svedin via mimmi.svedin@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

 

Sökord
Adecco, Skåne, Malmö, Lund, Administratör, Administration, Service, Ekonomi, Assistent, Heltid, Skåne

Ansök nu

Communication Officer to Global packaging company

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Maj 18
About the role
As Communication Officer you will work between the Marketing&Communication; and the Technical department. You will be handling commercial material, update training material and set structures and formats.

As a Communication Officer your major responsibilities include:

• Update product presentations
• Support with copy writing of texts intended for internal web page publication
• Update training material

The role as Communication Officer is a consultant assignment until the end of the year, with start as soon as possible. The office is based in Lund but some remote work is possible.

About you
We are looking for someone with a great interest in PR and Social media content, and strong project management and meeting facilitation skills. To succeed in this role you either have an education or work experience from Marketing and Communication. You are skilled at stakeholder management and you´re fluent in English. You need to be prestige less in your way of work and be able to work in high speed with good results.

Qualities we´re looking for in this role:

• Education from Marketing and Communication or relevant work experience
• Experience in utilizing social media in launch processes
• Fluency in English
• Proficient in PowerPoint
• Knowledge in Product information and Internal communication

We will attribute great importance to personal suitability.

About Adecco
Adecco is the world´s largest recruitment and staffing, and our most important asset is our qualified employees. With us and on our customer assignments, you as a consultant to be appreciated for your skills that makes a difference! Your experience will grow as well as your social and professional network. Adecco can offer you the possibility of interesting assignments at attractive companies, for services that may never come out in the open market.

Contact details
If you have questions about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter:

Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se

If you have questions about registration, please contact our support: info@adecco.se

Welcome with your application!

Keywords
Communication Officer, Communication, Marketing, PR, Lund, Adecco

Ansök nu

Administrativ assistent till ledande tekniskt företag

Administrativ assistent
Läs mer Apr 29
Om tjänsten
Som Administrativ Assistent har du en viktig roll i att hjälpa till att få processer och arbetssätt att fungera problemfritt. Du kommer att arbeta med varierande administrativa uppgifter samt agera som ett stöd för verksamhetens chefer och medarbetare. Kontoret är beläget i Lund och du ingår i ett team på ungefär 8 personer. Arbetet innefattar orderhantering, hantering av administrativa delar i on- och offboarding samt evenemangsplanering.

I din roll som Administrativ Assistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Koordinering, planering och utförande av förändringsarbete på kontoret
• Support till chefer och medarbetare i de administrativa systemen
• Uppdatera Sharepoints

Tjänsten som Administrativ Assistent är ett vikariat på 100% med start omgående. Möjligheter för distansarbete finns.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i en internationell, mångkulturell arbetsmiljö och som är en team player med utmärkt kommunikationsförmåga. För att lyckas i rollen talar du flytande engelska och har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du brinner för administration och du har ett pedagogiskt förhållningssätt.

Vidare ser vi att du är flexibel och lösningsorienterad. Du trivs i en planerande och organiserande roll där du får möjlighet att självständigt driva projekt och hitta lösningar eller förbättringsförslag.

Viktigt för tjänsten är:

• Erfarenhet av administrativt arbete
• Utmärkt kommunikationsförmåga både på svenska och engelska
• God kunskap inom informationssystem och informationsteknik samt Office-paketet
• Erfarenhet av SAP är meriterande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Adecco Group är en av världens ledande leverantörer av HR-lösningar och ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Som konsult hos oss får du möjligheten att arbeta hos flera av våra spännande kunder och varje dag utveckla dig själv och dina kompetenser. Ta chansen att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss på Adecco!
Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se alt
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Administratör, Administrativ Assistent, Lund, Adecco

Ansök nu

Rekryterare till världsledande bolag inom fordonindustrin

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Apr 26
Om tjänsten
Som rekryterare hos vår globala kund kommer du att driva diverse rekryteringsprocesser i samarbete med anställande chefer och HRBP:s. Du kommer att ingå i ett rekryteringscenter som stöttar upp en global koncern med hela eller delar av interna rekryteringsprocesser inom bolagen. Teamet består av ett härligt gäng med en bra sammanhållning vars gemensamma fokus ligger på att ge god service till en stor koncern.

Du kommer att arbeta nära interna kunder för att säkerställa framgångsrika rekryteringar. Därav kommer din roll att fokusera på första delen i rekryteringsprocessen och att säkerställa ett gediget proaktivt arbete i kandidatattraktion. Du kommer att jobba mycket med LinkedIn och andra sök-verktyg, telefontintervjuer, annonsering och annonsspridning samt annat stöd i rekryteringsprocesserna. I detta ingår också att ta kravspecifikationer med chefer runt om i organisationen, planera processen, utföra personlighetstester på kandidater, i viss mån hålla djupintervjuer samt göra backround checks och dylikt. Det är ett högt tempo där den ena dagen inte är den andra lik.

Detta är ett initialt ett konsultuppdrag med långsiktig karaktär men god chans till att bli överrekryterad till kunden vid ett senare skede.

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning inom HR eller dylikt. Du har tidigare arbetat inom HR, administration, sälj eller som rekryterare. Du är intresserad av att utvecklas som rekryterare och trivs med ett högt tempo. Som person är du resultatorienterad och brinner för att hitta rätt person till rätt plats. Ditt engagemang och driv samt din goda kommunikations- och samarbetsförmåga gör att du också får med dig andra framåt. Som rekryterare arbetar du i en dynamisk miljö där du behöver kunna prioritera bland arbetsuppgifter. Vi tror också att du inger ett stort förtroende, har en hög personlig integritet, ett affärsfokus samt att du är en relationsbyggande person med förmågan att hantera såväl kandidater som beställande chefer och andra intressenter på bästa sätt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom via Elsa.Tidblom@adecco.se 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
info@adecco.se 

Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan avsatt datum, sök därför redan idag om du är intresserad!

Sökord
Rekrytering, Rekryterare, HR, Automotive, Fordonsindistrin, Recruiter, Recruitment, PA-programmet, Personalvetare, Göteborg, Gothenburg

Ansök nu